2018. március 20., kedd - Klaudia
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
5201 találat
 
 
OGY - Újra nyitva lehetnek a boltok vasárnap
Az Országgyűlés visszavonta a boltok vasárnapi zárva tartását előíró szabályozást kedden a kormány javaslatára, mivel az a kabinet szerint megosztó kérdésnek bizonyult az elmúlt egy évben és hasznosságáról az elért eredmények ellenére sem sikerült meggyőzniük az embereket.
2016.04.12. 13:09
 
DK: a Fidesz az oktatásra szánt pénzeket is ellopja
A Demokratikus Koalíció véleménye szerint felháborító, hogy miközben a tanárok kénytelenek az utcára vonulni, a Fidesz ellopja az oktatásra szánt pénzeket is - mondta keddi sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek a párt alelnöke.
2016.03.29. 12:46
 
 
Együtt: Orbán Viktor számoljon el vagyonával!
Azt követelte az Együtt kedden Székesfehérváron, hogy Orbán Viktor miniszterelnök álljon a nyilvánosság elé, és számoljon el vagyonával. A párt a földárveréseknek helyet adó épület elé szervezett demonstrációt, mert ott egy olyan alcsútdobozi ötszáz hektáros földszelvényt is értékesítettek később, amely Szigetvári Viktor pártelnök elmondása szerint "közvetlenül határos Orbán Viktor majorságával".
2016.03.29. 09:50
 
 
Vona: csak egy parlamenti vizsgálóbizottság tisztázhatná a miniszterelnök és környezetének vagyonosodását
A Jobbik elnöke szerint csak egy parlamenti vizsgálóbizottság tisztázhatná a miniszterelnök és személyes környezetének, tanácsadóinak vagy üzlettársainak vagyonosodását, ezért Orbán Viktor elutasító magatartása ellenére továbbra is szorgalmazni fogják a bizottság felállítását.
2016.03.22. 21:47
 
 
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Erdős Norbertre panaszkodnak a lefotózott polgármesterek. A Fidesz európai parlamenti képviselője beszélgetésre invitálja a Békés megyei polgármestereket, lefotózza őket, majd egyeztetés nélkül kiteszi a facebook-ra. Volt aki már megbánta, hogy találkozott vele.
2016.03.21. 19:40
 
 
Fidesz lejáratása lett Juhász Péter lejáratásából
Sajtótájékoztatót szervezett a Fidesz, hogy megpróbálja vagyonnyilatkozati vizsgálat bejelentésével megszorongatni Juhász Pétert, az Együtt politikusát, aki azonban megjelent a helyszínen és a pulpitusra állva mondta el, mennyire köszöni a kormánykörök támadásait, ugyanis azóta egy csomó anyagi támogatást kapott Orbán Viktor elleni harcához - írja a HVG.
2016.03.20. 20:22
 
 
HVG: Stumpf István szerint sokakat a haszonszerzés vezetett a Fideszbe
Az alkotmánybíróként tevékenykedő, egykor Orbán Viktor mentorának tartott Stump István egy esszében emlékezik meg a Fidesz tagjainak távolabbi és közelebbi múltjáról, óvatos kritikákat megfogalmazva - írja a HVG.
2016.03.16. 11:49
 
 
Március 15. - Orbán gazdaállatnak nevezte az ellenzéket
Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba - jelentette ki Orbán Viktor kedden Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumnál. A kormányfő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott díszünnepségen elutasította a kényszerbetelepítést, jelezte: nem fognak engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek.
2016.03.15. 12:37
 
Nagykövetek - Bukaresti reagálás: a román igazságszolgáltatás pártatlan
Az igazságszolgáltatás pártatlanságát hangoztatta a bukaresti külügyminisztérium hétfőn, válaszképpen Orbán Viktor miniszterelnök kijelentésére, miszerint Romániában politikai hadjárat folyik magyar politikusokkal szemben.
2016.02.29. 23:59
 
Oscar-díj - Nyert a Saul fia
Oscar-díjat nyert Nemes Jeles László alkotása, a Saul fia a legjobb idegen nyelvű filmek kategóriájában, a díjátadót magyar idő szerint hétfőn hajnalban tartották Los Angelesben. A győztesek egyebek mellett az előítéletek, a nemi diszkrimináció, a szexuális erőszak és a környezet pusztítása ellen emelték fel a szavukat a színpadon és a kulisszák mögött egyaránt.
2016.02.28. 14:26
 
DK: Magyarország leszakadóban van Európától
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Magyarország leszakadóban van Európától és a visegrádi négyektől, a miniszterelnök pedig "a valóság talajáról elrugaszkodva, fantáziavilágban él".
2016.02.28. 13:36
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Berlin
A német sajtó a kormány népszavazási kezdeményezésével és Soros György magyar származású amerikai üzletember kelet-közép-európai megítélésével kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal.
2016.02.27. 16:16
 
Együtt: Magyarországot a Fidesztől kell megvédeni!
Az Együtt - a Korszakváltók Pártja szerint Magyarországot nem a multiktól, vagy Brüsszeltől, hanem Orbán Viktortól és a Fidesztől kell megvédeni.
2016.02.27. 13:27
 
 
Habony Árpád ötletével jött elő Orbán?
A tegnapi vasárnapi boltzár elleni népszavazás kezdeményezési botrányról való elterelés lehet Orbán Viktor miniszterelnök váratlan sajtótájékoztatója. Az ország megvédését és a magyar szabadságharcot az aláírásgyűjtés után népszavazással folytatják a kötelező betelepítési kvóta ellen.
2016.02.24. 15:04
 
Kvótareferendum - Orbán: népszavazást kezdeményezett a kormány kvótaügyben
A kötelező betelepítési kvótáról szóló országos népszavazás kiírását kezdeményezte a kormány - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a kormányülés szünetében.
2016.02.24. 14:24
 
Vasárnapi pihenőnap - DK: Orbánnak be kell jelentenie a boltzár feloldását
A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek szerdai sajtótájékoztatóján csak egy lehetősége van, az, hogy bejelenti a vasárnapi boltzár feloldását.
2016.02.24. 12:27
 
Vasárnapi pihenőnap - Az LMP feljelentést tesz az NVI-nél történtek miatt
Az LMP feljelentést tesz a népszavazás rendje elleni bűncselekmény miatt a Nemzeti Választási Iroda (NVI) Alkotmány utcai székháza előtt történtek ügyében.
2016.02.23. 13:22
 
 
Illegális bevándorlás - Martin Schulz: Magyarország nem vesz részt menekültkontingensek befogadásában
Magyarország egész biztosan nem vesz részt menekültkontingensek befogadásában, de más közép- és kelet-európai államokban van hajlandóság az együttműködésre - mondta Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke vasárnap a ZDF német országos közszolgálati televíziónak.
2016.02.21. 20:43
 
 
Krétát kérnek a tanárok! Orbán üzent: "túl sokat kérnek"
Ismét félrebeszélt Orbán Viktor a parlamentben. A miniszterelnök a pedagógusok 25 pontos követeléslistájára így reagált: „túl sokat kérnek”. Szerinte most először más területeken kell befejezni a béremelést, aztán folytatják majd. A probléma csak az, hogy a pedagógusok nem béremelést kértek, hanem pl. krétát, ami a munkájuk elvégzéséhez szükséges. De nem ártana ha az áram és a gáz számlát is rendezné a Klik, ha már központosítottak, hogy ne kelljen bezárni az iskolát.
2016.02.15. 17:09
 
Liberálisok: Orbán polgári berendezkedése csak a szavak szintjén létezik
A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország a polgárosodás helyett az elszegényedés útjára lépett az elmúlt években, Orbán Viktor polgári berendezkedése pedig csak a szavak szintjén létezik.
2016.02.15. 15:45
 
DK: a miniszterelnök elszakadt a valóságtól
A Demokratikus Koalíció szerint a miniszterelnök elszakadt a valóságtól és hétfői, parlamenti felszólalásában nem foglalkozott a sokakat érintő problémákkal.
2016.02.15. 15:29
 
PM: Orbán nem akar a magyar valóságról beszélni
A Párbeszéd Magyarországért szerint Orbán Viktor nem akar a magyar valóságról beszélni, mert a miniszterelnök hétfői beszédében nem volt szó az emberek hétköznapjait érintő dolgokról.
2016.02.15. 15:16
 
 
MNO: Ugyanott szerzett minősítést a felcsúti polgármester, ahova a Lázár testvérek is járnak
Egy Tolna megyei gyorstalpalón jutott aranykalászos gazdaképesítéshez Mészáros Lőrinc - tudta meg a Hír Televízió.
2016.02.15. 09:48
 
 
A jó Istennek és Orbán Viktornak hálálkodik Erdős Norbert, akárcsak Mészáros Lőrinc
Trafikos barátjának hírportálján ismét visszatért Erdős Norbert. Úgy tűnik nem tartott sokáig az összeveszés, 2013-ban ugyanis hirtelen megromlott a kapcsolatuk.
2016.02.13. 12:56
 
Külföldi sajtó Magyarországról - a Rzeczpospolita a lengyel kormányfő látogatásáról, a Libération a magyarországi médiáról
Lengyelország elsősorban Magyarországhoz fordul, szövetségeseket keresve az Európai Uniót gyötrő válságok megoldására - írja a Rzeczpospolita című lengyel lap kedden Beata Szydlo első hivatalos magyarországi útjáról.
2016.02.09. 12:56
 
Kunhalmi: meg kell szüntetni a Kliket, új, kreatív iskolarendszerre van szükség
Meg kell szüntetni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), új, kreatív iskolarendszerre van szükség, amely stresszmentes, demokratikus és fejleszti a jövőben szükséges kompetenciákat - mondta vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Kunhalmi Ágnes, az Országgyűlés kulturális bizottságának szocialista alelnöke, hozzátéve: ez az elképzelés nem valósulhat meg, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök.
2016.02.07. 12:46
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Berlin
A Handelsblatt című német üzleti lap a kormány külföldi befektetőkkel kapcsolatos politikájáról írt pénteki számában.
2016.02.05. 15:37
 
MSZP: Orbán fejezze be a baloldalról szóló hazudozást!
Az MSZP alakulása óta elkötelezett a magyar emberek biztonsága mellett - jelentette ki Tóbiás József, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője, aki pénteki sajtótájékoztatóján arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy fejezze be a baloldalról való hazudozást.
2016.02.05. 14:17
 
Az Európai Bizottsággal vizsgáltatná az oktatási támogatások sorsát a DK
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője arra kéri az Európai Bizottságot, hogy vizsgálják ki az oktatás támogatására adott uniós források magyarországi sorsát. A politikus hangsúlyozta, hogy ha a vizsgálat problémákat tár fel, akkor az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul.
2016.02.05. 13:32
 
LMP: az adófizetők a vesztesei az Orbán-Simicska háborúnak
Az LMP szerint az adófizetők a legnagyobb vesztesei az egy éve elkezdődött Orbán-Simicska háborúnak.
2016.02.05. 11:13
 
Jobbik: Budai Gyula megerősítette a Fidesz korruptságát
A Jobbik szerint Budai Gyula volt korrupcióellenes kormánybiztos Heti Válasznak adott interjúja megerősíti, hogy a "Fidesz korrupciós mechanizmusokra épül".
2016.02.04. 15:44
 
Jobbik: szakmai vitára van szükség az oktatásban
Dúró Dóra szerint pártpolitikai indíttatástól mentes, a szakmai szempontokat előtérbe helyező vitára van szükség az oktatásban.
2016.02.04. 13:42
 
Illegális bevándorlás - Macedónia és Bulgária is részt vesz a rendkívüli V4-es csúcson Prágában
Gjorge Ivanov macedón államfő és Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök is részt vesz a visegrádi négyek (V4) kormányfőinek rendkívüli találkozóján február 15-án Prágában - közölte Martin Ayrer, a cseh kormány szóvivője szerdán Prágában.
2016.02.03. 12:05
 
Brit EU-népszavazás - Ujhelyi: Orbán hozza nyilvánosságra, milyen háttéralkut kötött Cameronnal!
Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, az EP alelnöke felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra milyen háttéralkut kötött David Cameron brit kormányfővel.
2016.02.02. 15:02
 
Jobbik: a Fidesz nem törekszik kompromisszumra az alkotmánymódosításnál
A Jobbik szerint a Fidesz nem törekszik kompromisszumra a kormánynak "túlhatalmat biztosítani szándékozó" alaptörvény-módosító indítvány esetében - reagált Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja Tuzson Bence péntek esti, az M1 aktuális csatornán adott nyilatkozatára szombaton.
2016.01.30. 11:03
 
L. Simon László nemzetbiztonsági átvilágítását követeli a DK
A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy azonnali hatállyal végeztesse el L. Simon László rendkívüli nemzetbiztonsági átvilágítását, mert a párt véleménye szerint a Miniszterelnökség államtitkára eltitkolta több gazdasági érdekeltségét, ezért megvesztegethető és zsarolható.
2016.01.29. 11:47
 
 
Tarlós: az utasok nem érzik meg az agglomerációs tömegközlekedés átalakítását
Az agglomerációs tömegközlekedés költségeit vállalja az állam, és bármilyen lassú is lesz az átalakítás folyamata, ebből az utazóközönség semmit nem fog megérezni - jelentette ki a főpolgármester csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
2016.01.28. 08:54
 
MLP: Lánczi András tisztázza a Századvég pénzügyeit!
A Magyar Liberális Párt arra szólítja fel Lánczi Andrást, hogy addig ne induljon a Corvinus Egyetem rektori székéért, amíg nem tisztázta mi történt a "közpénzek milliárdjaival", amelyekből a "századvéges" tanulmányokat készítették.
2016.01.27. 14:00
 
Jobbik: vagy Németh Szilárd hazudik, vagy a többi fideszes
A Jobbik szerint vagy Németh Szilárd hazudik, vagy a többi fideszes.
2016.01.26. 17:30
 
 
Milliós fizetést kap Erdős Norbert Fideszes EP képviselő bő egyperces felszólalásáért
Januárban ismét felszólalt Erdős Norbert Fideszes EP képviselő az EP Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottsága ülésén. Aggodalmát fejezte ki 1,06 perces felszólalásában a kevert mézekben található importmézzel kapcsolatosan.
2016.01.26. 04:58
 
Jobbik: csak változtatásokkal támogatható az alaptörvény módosítása
A Jobbik csak saját módosító indítványainak kormányzati elfogadása esetén támogatná az alaptörvény terrorveszéllyel összefüggő módosítását - közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
2016.01.22. 10:27
 
Jobbik: a Fidesz segíti olcsón földhöz a külföldieket
A Fidesz segíti olcsón földhöz a külföldieket - szögezte le az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a Jobbik, amely visszautasította a kormánypárt azon állítását, hogy a külföldiek és nagybirtokosok érdekeit védi.
2016.01.15. 19:34
 
 
Index - Tarlós: akkor lesz biztosított a tömegközlekedés, ha az állam átveszi az agglomerációs járatok finanszírozását
Tarlós István szerint akkor tudják biztosítani a budapesti tömegközlekedést, ha az állam átveszi az agglomerációs járatok finanszírozását. A főpolgármester erről az Indexek adott interjújában beszélt.
2016.01.13. 18:21
 
LMP: az állam nem teljesíti a fővárosi közlekedéssel kapcsolatos kötelezettségeit
Csárdi Antal, a Lehet Más a Politika (LMP) fővárosi közgyűlési képviselője szerint drámai helyzet alakult ki a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedésben, és ennek az az oka, hogy az állam nem teljesíti a törvényben előírt, szerződésekben vállalt kötelezettségeit.
2016.01.13. 13:20
 
DK: Orbán Viktor önkérnyuralomra tör a terrorfenyegetettségre hivatkozva
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök a terrorfenyegettségre hivatkozva tervezi az alaptörvény módosítását, annak valódi célja azonban a teljes önkényuralmi hatalom megszerzése.
2016.01.13. 12:57
 
Molnár Zsolt: az MSZP sem zárkózik el egy esetleges alkotmánymódosítástól
Az MSZP sem zárkózik el az alkotmánymódosítástól - mondta Molnár Zsolt MSZP-s képviselő a terrorveszélyhelyzet jogi szabályozásával összefüggésben a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerda reggel, hozzátéve: azt már az illegális migráció kapcsán is megfogalmazták, hogy a honvédség alkotmányos helyzete nincs rendben.
2016.01.13. 09:19
 
 
RTL Klub: Mészáros Lőrinc a törvényesnél több földet vett
Nem vehetett volna annyi földet Mészáros Lőrinc, amennyire végül egymaga szert tett. Orbán Viktor barátja családjával egyébként összesen kétmilliárd forint értékben vásároltak földeket - írja a HVG.
2016.01.09. 00:23
 
Külföldi sajtó Magyarországról - olasz lapok Orbán Viktor és Jaroslaw Kaczynski találkozójáról
Az euroszkeptikusok frontja megerősödik a keleti államokban címmel írt Orbán Viktor magyar és Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök találkozójáról a Corriere della Sera olasz napilap kommentárja pénteken.
2016.01.08. 12:20
 
Cameron Budapesten - DK: Orbán nem védte meg a magyarok érdekeit
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem védte meg a magyarok érdekeit a csütörtöki, David Cameron brit kormányfővel folytatott tárgyalásokon.
2016.01.07. 19:07
 
Cameron Budapesten - LMP: a kormány álljon ki az Angliában élő magyarok érdekeiért!
Cameron Budapesten - LMP: a kormány álljon ki az Angliában élő magyarok érdekeiért!
2016.01.07. 17:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML