2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Napi Gazdaság: Több céget is elbírna a magyar őssejtbanki piac
Négy őssejtbank működik jelenleg Magyarországon, s bár a szolgáltatások árai meglehetősen borsosak, az igények növekedése miatt akár 10-12 szereplőt is elbírna a piac - írta a keddi Napi gazdaság. Évente 3-4 ezer őssejtlevételt hajtanak végre itthon, és nem csak a vastag pénztárcájúak érdeklődnek a szolgáltatás iránt. A napokban egy már működő és gyorsan növekvő cég leányvállalatát jegyezte be a cégbíróság. A szaktárca egyelőre csak szakmai szempontok alapján szabályozza az őssejtbankok működését. A lap úgy tudja, hogy a köldökzsinórvér tárolását a létrejövő egészségpénztárak felveszik a prémium szolgáltatási körbe.
2008.03.04. 08:52
 
 
Életbiztosítás kutyáknak is
Ezentúl négylábú barátaikra is köthetnek életbiztosítást az emberek Thaiföldön - közölte hétfőn egy helyi állatorvos. A tavaly életbe lépett rendelkezés értelmében immár 2000 kutyának van biztosítása a távol-keleti országban. A helyi fajtiszta kutyákért a gazdik 55 600 forintnak megfelelő összeget, míg a pedigrével rendelkező külföldi kutyusokért akár 2,8 millió forintot is kaphatnak kedvencük elhunyta után a biztosítótól. A kutyák valóságos családtagok, úgy gondoljuk, úgy is kell velük bánni - mondta az állatorvos. A háziállatokra vonatkozó biztosítás más országokban is létezik, de Thailföldön a középosztály növekedésével egyre terjed.
2008.03.04. 08:36
 
 
EURO-2008: optimistábbak a németek, mint a vb előtt
A német futballszurkolók optimistábbak az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság előtt, mint voltak a 2006-os hazai világbajnokságot megelőzően. A Kicker című magazin felmérése szerint a drukkerek 51,04 százaléka bízik abban, hogy a nemzeti együttes megnyeri az Eb-t, a vb előtt 42,49 százalék hitt a végső sikerben. A világbajnok olasz válogatottat a német szurkolók 15,37 százaléka tartja esélyesnek az Eb-arany megnyerésére, míg a vb-második franciákat 8,09 százalék várja az élre a kontinenstornán. A görögök címvédésére a megkérdezettek mindössze 1,12 százaléka tippelt.
2008.03.04. 08:29
 
 
Izrael légitámadást intézett gázai övezeti célpontok ellen
Az izraeli légierő két támadást intézett kedden reggel a Gázai övezet északi része ellen; két palesztin meghalt, további kettő megsérült a légicsapások következtében. Az egyik csapás Gáza városát érte, a másik a várostól északra fekvő térséget. A halálos áldozatok kiléte nem ismeretes. Egy izraeli katonai szóvivő azt mondta, hogy terroristák egy csoportjára mértek csapást. Szavai szerint az illetők rakétákat készültek kilőni a zsidó állam területére. Egy névtelenül nyilatkozó izraeli katonai forrás szerint palesztin rakéta csapódott be kedden reggel az Izrael déli részén fekvő Szderót város egyik házába, de nem okozott személyi sérülést.
2008.03.04. 08:19
 
 
Módosítana egyes adótörvényeket a PM
A január elsejétől hatályos, újrakodifikált áfaszabályok gyakorlatban jelentkezett problémáinak orvoslásával, az áfarendszer zökkenőmentes működésének biztosításával indokolta Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára az egyes adótörvények módosításának szükségességét a javaslat parlamenti expozéjában kedden az Országgyűlésben. A benyújtott törvényjavaslat egyebek között szűkíti és egyértelművé teszi, hogy mely ingatlanhoz kapcsolódó ügyletek esetén kell a fordított adózást alkalmazni, és némileg enyhít az áfalevonási tilalmakon is - mondta az államtitkár.
2008.03.04. 07:44
 
 
Budapesten tárgyal az albán miniszterelnök
Gyurcsány Ferenc meghívására ma Budapesten tárgyal Sali Berisha albán miniszterelnök; a két kormányfő a kétoldalú kapcsolatok áttekintése mellett az euroatlanti integrációról és a nyugat-balkáni régió stabilitásáról tárgyal. A függetlenségét február 17-én kikiáltott Koszovó ügye minden bizonnyal kiemelt téma lesz. A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint a találkozó időzítésében fontos szerepet játszik - a kétoldalú kapcsolatok megerősítésének szándéka mellett - az áprilisi NATO-csúcsértekezlet várható döntése a szervezet bővítéséről Albániával; ezt Magyarország támogatja. Emellett a gazdasági együttműködésről is szó esik.
2008.03.04. 07:36
 
 
Az idén már 400 milliárd forint közelében a Munkaerőpiaci Alap
Már készül a Munkaerőpiaci Alap 2007-es kiadásainak, bevételeinek elszámolása, az alap a múlt évben az előirányzat szerint 348 milliárd forintot használhatott fel, az idén pedig már 394 milliárd forint a terv.Az alap fenntartását gyakorlatilag a bruttó bérek után a munkáltatók és a munkavállalók által fizetett 3 illetve 1,5 százalékos szolidaritási járulék fedezi. Ezekből a járulékokból az idén 212 illetve 97 milliárd forint bevétel várható. Jelentős bevételi forrás még a bruttó bérek után a munkáltatók által teljesített 1,5 százalékos szakképzési járulék. Az alap az idén ebből a befizetésből 37,8 milliárd forintra számít. A rehabilitációs járulék befizetési összege 14,2 milliárd forint.
2008.03.04. 07:30
 
 
Népszabadság: Program a Pisa-felmérés kiegyenesítésére
Ma jelenti be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a polgárosodás programjának közoktatást érintő pontjait: a változtatások szükségességét a Pisa-vizsgálatok eredményeivel indokolják - írta a keddi Népszabadság. A kormány egyrészt korszerűsíteni akarja az ismeretanyagot, másrészt kísérletet tesz arra, hogy egy kistelepülés diákjai is ugyanolyan minőségű oktatást kapjanak, mint egy fővárosban tanuló gyerek. Ennek érdekében az egyenlőtlenséget már kora gyerekkorban csökkenteni akarják, ezért fejlesztik a védőnői rendszert is, és kiterjesztik a családi napközik hálózatát. A program része, hogy a kormány a jövőben szigorúan ellenőrzi az iskolafenntartók esélyegyenlőségi terveinek megvalósulását.
2008.03.04. 07:20
 
 
Demokrata előválasztás Ohióban és Texasban
Szoros küzdelemre van kilátás az amerikai előválasztások kedden esedékes ohiói és texasi összecsapásában, ahol eldőlhet a verseny a Demokrata Párt két aspiránsa között. A Fox News tv-adó felmérése szerint Texas államban fej-fej melletti küzdelemre van kilátás. Barack Obama szenátort a demokrata szavazók 48 százaléka támogatja, míg Hillary Clinton 45 százaléknak a voksaira számíthat. A szintén sok elektort adó, ezért kiemelten fontos Ohio államban viszont a korábbi first lady áll nyerésre: a felmérés szerint 56:40 arányban vezet riválisa előtt. Ha Clinton nem nyer Texas és Ohio közül legalább az egyik államban, úgy gyakorlatilag elbúcsúzhat a demokrata elnökjelöltség megszerzésétől.
2008.03.04. 07:10
 
 
Rice a béketárgyalások felújítására biztatta Izraelt és a palesztinokat
A Gázai övezet elleni izraeli offenzíva miatt felfüggesztett béketárgyalások gyors felújítására biztatta Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter Izraelt és a palesztinokat. A közel-keleti villámkörútra tartó Rice minderről hétfő éjszaka újságíróknak beszélt. A politikus hozzátette, hogy kétnapos, Egyiptomot, Izraelt és a palesztin területeket érintő útja során éppen ennek lehetséges módozatairól kíván tárgyalni vendéglátóival. Az amerikai külügyminiszter az elmúlt napokban több mint száz palesztin életét követelő erőszakos cselekmények beszüntetésére hívott fel, de nem állt elő kifejezetten tűzszünetre vonatkozó követeléssel.
2008.03.04. 07:00
 
 
Chris Rea ismét meghódította a közönséget Budapesten
Chris Rea hétfőn este ismét meghódította a Papp László Budapest Sportaréna (BS) közönségét. A brit gitáros és énekes The Hofner Blue Notes című koncertkörútján érintette Budapestet. A kétórás buli alatt szünetet nem tartott ugyan, de jól érzékelhetően kettévált a program. Az első részben tiszta, csilingelő gitárhangok idézték fel az ötvenes évek egyik gitáregyüttesének, a The Delmontsnak az emlékét. Bő fél órán át szólt a Shadows világát is idéző instrumentális gitárzene. Ezután a közönség közel másfél órán keresztül élvezhette Chris Rea blues alapú rockzenéjét. A sztár legutóbb csaknem napra pontosan két évvel ezelőtt lépett fel a BS-ben.
2008.03.04. 07:00
 
 
Sorsdöntő előválasztásokat tartanak kedden Amerikában
Sorsdöntő előválasztási fordulókat tartanak kedden az Egyesült Államok négy szövetségi államában: a demokrata oldalon Barack Obama jó szereplésével, esetleges újabb győzelmeivel megpecsételődhet Hillary Clinton sorsa, a republikánusoknál pedig John McCain elnyerheti a jelöltséghez szükséges számú delegátust. Két népes államban, a déli Texasban és a közép-nyugati Ohióban, valamint a kisebb Rhode Island és Vermont államban északkeleten rendeznek előválasztásokat. A nagy számú elnyerhető delegátus miatt - akik a nyár végi pártkonvenciókon választják meg hivatalosan a két nagy párt elnökjelöltét - "második szuperkeddnek" is nevezik a megméretést.
2008.03.03. 22:00
 
 
Megnyílt a CeBIT: az ötödik számítógépes forradalom előtt áll a világ
Angela Merkel német kancellár, Nicolas Sarkozy francia elnök, és José Manuel Barroso európai bizottsági elnök jelenlétében nyílt meg hétfő este Hannoverben a világ legnagyobb információtechnológiai és telekommunikációs kiállítása, a CeBIT. Az idei seregszemlén számos európai, illetve Európán kívüli országból csaknem 6000 kiállító cég van jelen. A bemutatkozás középpontjában a mobilinternet és a szélessávú internet áll, de az idei CeBIT főprofilja az ún. "zöld IT". A 23. alkalommal megrendezett kiállításon a Microsoft vezérigazgatója kijelentette, hogy az ötödik számítógépes forradalom előtt áll a világ, ez az átalakulás pedig forradalmasíthatja a tudományt is.
2008.03.03. 20:15
 
 
Soproni Liga: Vasas-REAC 2-1
A Vasas hazai pályán 2-1-re nyert a REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójának zárómérkőzésén. Eredmény: Vasas-REAC 2-1 (1-0) Illovszky Stadion, 1500 néző, gólszerzők: Piller (8.), Divic (58.), illetve Torma (62.). Nagy rohamokkal és gyors góllal kezdett a hazai csapat, ráadásul a vendégek Cseri kiállítása miatt már a 29. percben emberhátrányba kerültek. Az első félidő számos helyzetet és négy kapufát is hozott, így izgalmas összecsapást láthatott a közönség. A második játékrész ismét korai angyalföldi gólt hozott, ám Torma szinte azonnal válaszolt, így nyílttá tette a találkozót. A Vasas több helyzetet dolgozott ki, a rákospalotaiak azonban tíz emberrel is helyt álltak és az utolsó pillanatig volt esélyük a pontrablásra.
2008.03.03. 20:06
 
 
Kovács: ki kellene terjeszteni a kamatadórendszert az értékpapírokra is
A liechtensteini ügynek az az egyik tanulsága, hogy a megtakarítások kamatjövedelmének megadóztatására vonatkozó európai uniós jogszabályt ki kellene terjeszteni más befektetési formák, így a részvények, kötvények, különféle alapok után kifizetett jövedelmekre is - vélte Kovács László, a Európai Bizottság adóügyi és vámuniós felelőse a témával is foglalkozó keddi brüsszeli EU-pénzügyminiszteri találkozó előestéjén. Emlékeztetett: a szóban forgó szabály 2005. július 1. óta van érvényben. Célja annak megakadályozása, hogy valaki a pénzét olyan ország bankjába elhelyezve kerülje ki a kamatjövedelme után járó adót, ahol a nem ott lakók kamatjövedelme nem adóköteles.
2008.03.03. 19:52
 
 
Orbán: a háziorvosok csapdahelyzetben vannak
A Fidesz elnöke szerint a háziorvosok csapdahelyzetben vannak, mert elvették tőlük a működésükhöz szükséges feltételeket, és azt mondták nekik, pénz nincs, helyette törvény van a vizitdíjról. Erről Orbán Viktor beszélt Békéscsabán, amikor a megye háziorvosaival találkozott. A Fidesz elnöke abszurd példaként említette, hogy ez olyan, mintha egy város polgármestere azt mondaná, a kormány elvette a pénzünk egy részét, viszont adott helyette egy törvényt, miszerint szedhetünk belépési pénzt a városházán. "Ez a fajta mód, ahogyan a korábban közösen az adónkból és a járulékunkból szervezett szolgáltatásoktól elmenekül az állam, olyan gyakorlat, ami ellen fel kell lépni" - hangsúlyozta Orbán Viktor.
2008.03.03. 19:00
 
 
Magyarország pályázik az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának tagságára
Magyarország pályázik arra, hogy 2009-2011 között az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának tagja legyen - jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter a tanács rendes közgyűlésének hétfői megnyitóján. A miniszter asszony genfi felszólalásában hangsúlyozta: Magyarország számára különösen fontos a kisebbségi fórum, amelynek létrehozásában Budapest nagy szerepet játszott. Az MTI-nek telefonon elmondta: beszélt arról, hogy szerinte a tanácsnak mindenféle vizsgálatába szempontként bele kellene vennie a nők jogait. A mostani közgyűlésnek az ad jelentőséget, hogy 60 évvel ezelőtt írták alá az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát.
2008.03.03. 18:30
 
 
Sammie Pennington a britt cicikirálynő
A Nuts magazin ismét igazi csemegével lepte meg népes olvasótáborát: újabb topless fotósorozatot jelentettek meg a figyelemre méltó mellbőséggel rendelkező Sammie Penningtonról a honlapjukon.
2008.03.03. 18:20
 
 
Kisgyermekes bérletet vezetne be a BKV
Kisgyermekes szülők számára tervez kedvezményes bérletet bevezetni a BKV Zrt. - közölte Regőczi Miklós vezérigazgató-helyettes. Regőczi Miklós elmondta, hogy a közlekedési társaság vezetősége hétfői ülésén tárgyalta a kisgyermekes bérlet bevezetésének lehetőségét. Az egyeztetésen megállapodtak, hogy az új bérlet 3.250 forintba kerül majd, és a gyes (gyermekgondozási segély) vagy gyet (gyermekgondozási támogatás) folyósításában részesülő szülők vehetik igénybe. A potenciális jogosultak létszáma mintegy 25 ezerre tehető.
2008.03.03. 18:05
 
 
A dohányfüst döntésképtelenné tesz
A dohányfüst elhomályosítja az ember döntési képességét: egy amerikai tanulmány szerint a dohányosok képtelenek döntéseiket az előrelátható következmények alapján meghozni, mintha a cigaretta fátylat borítana azokra a normális választási kritériumokra, amelyekre agyunk normális körülmények között képes. A kísérletben dohányosokat és nemdohányzókat kértek fel egy beruházási játékra. Kétféle alternatívát kínáltak nekik a játékban és a végén megmondták neki, hogy mennyit kerestek választásukkal és azt is, hogy mennyit kerestek volna, ha a másik megoldást választják.
2008.03.03. 17:43
 
Király Linda egyszerűen gyönyörű
Király Linda csinosabb, mint valaha, és ezt nagy valószínűséggel egyedi fogyókúra-receptjének köszönheti. Nem jár túl sok lemondással, a látvány azonban önmagáért beszél.
2008.03.03. 17:40
 
 
Az IAAF szerint meg kell duplázni Gatlin büntetését
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) arra kérte a nemzetközi Sportdöntőbíróságot (CAS), hogy duplázza meg Justin Gatlinnek, a férfi 100 méteres síkfutás olimpiai bajnokának négyéves eltiltását. A 25 éves amerikai vágtázót januárban 2010. május 24-ig tiltotta el egy háromtagú bizottság, melynek határozatát a CAS-nál támadta meg az atléta. A fellebbezés célja, hogy a büntetést a első doppingvétségeknél szokásos két évre csökkentsék. Az IAAF azért "lobbizik" a duplázás mellett, mert szerintük Gatlinnek ez már a második doppingvétsége: 2001-ben az ifjúsági világbajnokságon amfetamin származékokra bukkantak mintájában és ugyan utólag bizonyította, hogy nem szándékosan doppingolt, ez mégis vétségnek minősül.
2008.03.03. 17:35
 
 
Ismét süt a Nap a messzi északon
A tél végén a messzi északi tájakon ismét megjelenik a Nap, alacsony szögben érkező sugarai bevilágítják a vakító fehér hótakaró által fedett tájat. A hómezők Észak-Skandinávia egészét beborítják.
2008.03.03. 17:30
 
Paris Hilton áldást kapott
Paris Hiltont egy ismeretlen férfiú társaságában kapták lencsevégre a minap Los Angelesben.
2008.03.03. 17:22
 
Dukai Reginának megnőtt a pocakja?
Három elbűvölő, Fradi-mezbe bújt "terhes" lány szórakoztatta a közönséget az egyik utazási cég új luxusbuszánál az Utazás Kiállításon. Dukai Regina, Zimány Linda és Debreczeni Zita labdákat dugtak a pólójuk alá.
2008.03.03. 17:14
 
 
Nicole Richie musical-ben szerepel?
Az utóbbi időben jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák Nicole Richie-t. Például a Chicago című musical címszerepével.
2008.03.03. 17:10
 
 
KÖNYV: Visszatérés Afrikába
Corinne Hofmann tizennégy éve, másféléves lányával, Napiraijal a karján elmenekült Nairobiból. Az asszony, aki annak idején egy maszáj harcos szerelméért feladta fényes karrierjét, civilizált hazáját, biztos jövőjét, visszalátogat az egzotikus Kenyába, hogy szembesüljön múltjával, egykori önmagával és - nem utolsósorban - elhagyott szerelmével... Vajon befogadják-e újra az észak-kenyai kis falu lakói maguk közé? Az "Afrikai szeretők" című nagysikerű regény folytatása.
2008.03.03. 17:05
 
 
Már a héten előleget kaphatnak az önkormányzatok a viharkárok enyhítésére
Már a héten megkaphatják a vis maior alapból az önkormányzatok a hét végi vihar nyomán a köztulajdonban keletkezett károk enyhítésére az előleget - jelentette be Bajnai Gordon Önkormányzati és Területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten. A miniszter azt mondta: az elsődleges becslések alapján a közvagyonban keletkezett kár eléri a 400 millió forintot. Kiemelte: két településen, a Békés megyei Dévaványán és a Győr-Sopron megyei Nagyszentjánoson különösen nagy károkat okozott a vihar; a két településen a magántulajdonban összesen mintegy 28 millió forint kár keletkezett. A települési önkormányzatok a rászorulóknak saját hatáskörben gyorssegélyt adhatnak.
2008.03.03. 16:30
 
 
Megszüntették az eljárást az MTK ellen
A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága megszüntette az MTK Budapest ellen indított eljárást, ami azt jelenti, hogy nem vonnak le hat pontot a Soproni Liga listavezetőjétől. Az MLSZ-től kapott tájékoztatás szerint a fegyelmi bizottsága azért marasztalta el január 8-i ülésén első fokon a fővárosi klubot, mert az egyesület a sporttörvény és a szövetség vonatkozó előírásait megszegve Németh Krisztián és Simon András tavaly nyári Liverpoolba igazolásakor nem rögzítette, hogy ki állja az átigazolási díj után az MLSZ-nek járó 4 plusz 1 százalékos összeget. A fellebbviteli bizottság megváltoztatta a fegyelmi bizottság döntését, s megszüntette az eljárást.
2008.03.03. 16:30
 
"Zöld" sportkocsi a genfi autókiállításon
Hidrogénhajtású, teljesen környezetbarát sportkocsit mutatnak be a 78. genfi nemzetközi autókiállításon, amely csütörtökön kezdődik a svájci városban. A Lifecar elnevezésű sportkocsi - amelyet részben a brit kormány támogatásával és több autógyártó cég összefogásával csaknem három év alatt fejlesztettek ki 1,9 millió font ráfordítással - üzemanyagcellákkal működik, hidrogén felhasználásával, és végsebessége 145 km/h - olvasható a BBC News honlapján. Egy tankolással 400 kilométer megtételére képes. A fejlesztők célja az volt, hogy a súlya ne haladja meg a 700 kilogrammot, ezért az alváza alumíniumból készült, a belseje könnyű fából, és nincsenek benne extrák: se magnó, se központi zár, de még légzsák sem.
2008.03.03. 15:50
 
 
Megalakult a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület
Megalakult a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT), a testület célja, hogy a feketegazdaság és a hamisítás ellen hatékonyan lépjen fel, összefogva a jogvédő, rendvédő és jogalkotó szervezeteket - jelentette be Kondorosi Ferenc az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos hétfőn, az alakuló ülést megelőző sajtótájékoztatón Budapesten. Kondorosi Ferenc szerint a testület működése a feketegazdaságot akár 30 százalékkal is csökkentheti a következő 5 évben.
2008.03.03. 15:07
 
 
Góljelző chip a kézilabdában
A gól jelzésére alkalmas labdával játszanak majd a 2009-es férfi kézilabda-világbajnokságon. A nemzetközi szövetség (IHF) az egyik dán cég fejlesztését elfogadva alkalmazza majd az intelligens játékszert, amelyet iBall-nak kereszteltek el. Az elképzelés szerint a bíróknál lévő készülék fél másodpercig jelez, ha a labda teljes terjedelmével áthalad a gólvonalon, illetve a csarnokokban és a televízióban is feltüntethető, hogy a labda milyen gyorsan repül.
2008.03.03. 14:44
 
 
Orbán: döntő hatással lesz a népszavazás az egészségbiztosításra
Az egész egészségbiztosításra, az erről szóló vitákra döntő hatása lesz a népszavazásnak - jelentette ki Orbán Viktor Gyulán. Ha az igenek győznek, akkor a legfontosabb kormányzati tanulság az lesz, hogy a rossz döntésekhez nem kell ragaszkodni - mondta a Fidesz elnöke a gyulai Pándy Kálmán Békés Megyei Kórházban tett látogatása után. "Ha egyszer előre látható, hogy a népakarat szembefordul a kormánnyal (...), akkor nem kell elmenni a falig, akkor vissza kell vonni ezeket a javaslatokat" - tette hozzá a legnagyobb ellenzéki párt elnöke. A pártelnök szerint vissza kell vonni az egészségbiztosítási törvényt.
2008.03.03. 14:39
 
 
A Tárki nevével visszaélve közvélemény-kutatásnak álcázott kampány folyik
A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. nevével visszaélve közvélemény-kutatásnak álcázott propagandakampány folyik a népszavazási kérdésekben - közölte a Tárki igazgatósága nevében Dencső Blanka szociológus. "Kijelentjük, hogy a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. a napokban nem végez a népszavazással összefüggő közvélemény-kutatást" - hangsúlyozza a közlemény. Dencső Blanka elmondta, hogy vasárnap óta több telefonhívást is kaptak, melyek szerint a Tárki nevében arról kérdezik az embereket: tudnak-e arról, hogy 1.000 forint lesz a vizitdíj.
2008.03.03. 14:13
 
 
SZDSZ: határozati javaslat a Nabucco mellett
Az SZDSZ parlamenti frakciója határozati javaslatot nyújtott be arról, hogy az Országgyűlés az ország energiaellátásának biztosítása, az egyoldalú energiafüggőség elkerülése érdekében alapvetőnek és stratégiai fontosságúnak tartja a Nabucco-földgázvezeték megépítését - mondta Kóka János. A pártelnök közölte: azt szeretnék elérni, hogy a parlament kérje fel a kormányt arra, hogy az ország energiapolitikai célkitűzéseit az ebben a határozatban foglaltak szerint alakítsa ki és hajtsa végre, és csak olyan intézkedést tegyen, amely nem veszélyezteti a Nabucco-projekt megvalósulását. A párt egy másik határozati javaslatában olyan bizottság létrehozatalát indítványozza, amely segítené a földgázvezeték megvalósítását.
2008.03.03. 13:29
 
 
Jelenleg 111 plusz 10 magyar tekinthető olimpiai résztvevőnek
A Magyar Olimpiai Bizottság összesítése alapján a jelenlegi hivatalos állás szerint 111 magyar versenyző indulhatna a pekingi nyári olimpián. Ehhez jön még tíz sportoló, aki - nem hivatalos számítás szerint - szintén ott lehet majd az augusztusi játékokon. Az elmúlt héten három ökölvívó - Kalucza Norbert, Varga Miklós és Káté Gyula - szerzett kvótát, illetve a cselgáncsozó Bor Barna, valamint a női tőr válogatott ért el olyan eredményt, melynek alapján már nem szorulhat ki a majdani ötkarikás mezőnyből. A mezőnyt a június 9-i sorrend alapján töltik fel, az első 48 automatikusan kvótás lesz, ráadásul van korlátozás az országonként indítható játékosok számát illetően.
2008.03.03. 13:20
 
 
Irak elhagyására szólította fel a külföldi erőket Ahmadinezsád
Irak elhagyására szólította fel hétfőn a külföldi erőket a bagdadi látogatáson tartózkodó iráni elnök. Mahmúd Ahmadinezsád szerint jelenlétük "sértő és megalázó a térség országai számára, csak rombolást hoztak, nélkülük a régió békében és testvériségben fog élni". A külföldi erőknek "tudniuk kell, hogy az irakiak és a szomszédos országok többi népe nem szereti őket, és távozásukat akarja. Az iraki hadműveletekre fordított pénzt az ország fejlesztésére kellene fordítani" - mondta az elnök kétnapos látogatásának zárónapján. Ismét visszautasította azt a washingtoni vádat, hogy Irán pénzel és kiképez iraki szélsőségeseket, terroristákat, robbanóanyagokkal látja el az iraki síita felkelőket, akik amerikai katonák életének kioltására vetik be azokat.
2008.03.03. 13:12
 
 
Nanomágnessel a daganat ellen
Baktériumok gyárthatják a tumorgyilkos apró mágneseket. Az Edinburgh-i Egyetem kutatóinak új eljárásával az eddiginél erősebb nanomágnesek állíthatók elő, melyek így már a rákkezeléseknél is alkalmazhatóak lesznek. A baktérium termelte mágnesek egységes méretük és formájuk miatt jobbak, mint az ember által készítettek. A kutatók reményei szerint a mágneseket a daganat helyére irányíthatják és rávehetik a ráksejtek elpusztítására. A baktérium vasat vesz fel környezetéből, melyet mágneses részecskék füzérévé alakít át. A nanoláncot mágneses iránytűként használják a baktériumok, amellyel az oxigénben dús környezetet kutatják fel. A felhasználási lehetőségek attól függnek, mennyire erős az így előállított mágnes.
2008.03.03. 13:02
 
 
Harryt előléptetik, de ő Chelsyt félti
Előléptetik Harry herceget az Afganisztánban tanúsított helytállásáért, és zsoldját is emelik, Harryt azonban most inkább az foglalkoztatja, nehogy dél-afrikai kedvesét terrortámadás érje az ő afganisztáni bevetése miatt. Harry - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő 23 éves másodszülött fia, aki a harmadik a brit trónutódlási sorban - teljes, a brit sajtó által is vállalt hírzárlat mellett december közepe óta teljesített frontszolgálatot az afganisztáni hadszíntéren, és még négy hétig maradt volna. A hétvégén azonban, a védelmi minisztérium utasítására, idő előtt kénytelen volt hazatérni, miután jelenlétét külföldi hírportálok kiszivárogtatták, és felettesei attól tartottak, hogy a herceg és a vele szolgálók a tálib erők kiemelt célpontjává válnak.
2008.03.03. 12:56
 
 
MSZP: nem lesz kötelező a kórházi széf
Mégsem büntetik meg azokat a kórházakat, amelyek nem szereznek be minden ágy mellé széfet, mert az MSZP megegyezett az Egészségügyi Minisztériummal az erről szóló rendelet módosításáról - mondta Schvarcz Tibor szocialista szakpolitikus hétfőn újságíróknak. Az egészségügyi bizottság MSZP-s alelnöke kérdésre válaszolva azt mondta: a tárca nem annyira könnyen, de végül elfogadta a javaslatot, amelynek értelmében mégsem változik azoknak az intézményeknek az OEP-finanszírozása, amelyek nem tesznek minden kórházi ágy mellé széfet. Mint mondta, az MSZP az eredeti rendeletet ésszerűtlennek tartotta és a kórházak is tiltakoztak.
2008.03.03. 12:26
 
 
Zsanett-ügy: a katonai bíróságon tagadták bűnösségüket a rendőrök
Tagadták bűnösségüket a Zsanett-ügyben korábban meggyanúsított rendőrök az ellenük szolgálatban kötelességszegés, illetve hivatali visszaélés miatt indított büntetőperben hétfőn a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa előtt. A pernek nem tárgya az, hogy a lány állítása szerint az öt rendőr közül ketten erőszakot követtek el rajta. Ebben az eljárásban a katonai ügyészség azzal vádolja a három zászlóst és két őrmestert, hogy 2007. május 4-re virradóra engedély nélkül hagyták el a járőrkörzetüket, amikor hazakísérték az intézkedés alá vont, de okmányokkal nem rendelkező fiatal lányt.
2008.03.03. 12:06
 
 
Kármán Irén: tegyék vissza az olajanyagokat a rendőrségi honlapra!
Kármán Irén petícióban kérte Bencze József országos rendőrfőkapitányt, hogy tegyék vissza a rendőrség honlapjára az olajügyekben egyszer már elhelyezett, de február elején levett iratokat. A petíciót az országos rendőrfőkapitány nem vette át, azt Kármán Irén a rendőrség panaszirodáján adta le. Kármán Irén petíciójában azt kérte Bencze Józseftől, hogy folytassák tovább a rendszerváltást követő években az olajjal kapcsolatos gazdasági visszaélések ügyében készült jelentések felülvizsgálatát. Mint írta, véleménye szerint a nyilvánosságot becsapták azzal, hogy még olyan információkat is kitakartak a feltett iratokból, mint például az olajszállítmányok vasúti szállításának útvonala.
2008.03.03. 11:40
 
 
Viharkárok: Bajnai soron kívüli intézkedésre kéri a biztosítókat
Bajnai Gordon, az önkormányzati minisztérium vezetője arra kéri a hazai biztosítótársaságokat, hogy soron kívül és gyorsan intézkedjenek a biztosított ingatlanokban és ingóságban a hétvégi vihar következtében esett károk felméréséről. Néhány biztosító már jelezte, hogy önként és saját hatáskörben előre sorolta a hétvégi vihar okozta károk rendezését. Az önkormányzati miniszter a többi biztosítótársaságot is hasonló magatartásra hívja fel - olvasható az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium dokumentumában. Mint írták, Bajnai Gordon az esetleges visszaélések megelőzése érdekében felajánlja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) területi munkatársainak segítségét is.
2008.03.03. 11:34
 
 
Hungexpo: 65 ezren voltak kíváncsiak az Utazás kiállításra az idén
Az Utazás kiállítást és társrendezvényeit február 28. és március 2. között 65 ezren tekintették meg - közölte a Hungexpo Zrt. A 31. Utazás és társrendezvényein, a KARÁT kiállításon, a II. Magyar Leader Expon és a Culinary Expo - Gasztro Shown ötven ország 924 kiállítója mutatkozott be. A Hungexpo közleménye szerint a külföldi és a belföldi úti célok iránt egyaránt nagy volt az érdeklődés. Az idén is sokan kötötték le nyári programjaikat a kiállításon, élve a vásári kedvezményekkel. Sokan keresték fel a külföldi díszvendég, Szlovénia, illetve az ígéretes úti célként bemutatkozó Vietnam standját is.
2008.03.03. 11:29
 
 
Az éjszakai fényszennyezés kapcsolatba hozható a mellrákkal
Az éjszaka erősen megvilágított helyek környezetében élő nőknél megnövekszik a mellrák kockázata - állítja izraeli kutatók tanulmánya. A vizsgálatok során a Föld műholdas képeit vetették egybe a területi rákregiszterek adataival. Évek óta feltételezik a szakemberek, hogy az iparosodott országok fejletlen országokhoz képest gyakoribb mellrák-előfordulása összefüggésbe hozható az éjszakai fényszennyezéssel - tudta meg az MTI Varró Mihály környezet-epidemiológustól, az Országos Közegészségügyi Intézet munkatársától. A melatonin nevű hormon éjjel termelődik a tobozmirigyben. Az éjszakai fény, például váltóműszakban dolgozó nőknél, csökkenti a melatoninszintet.
2008.03.03. 11:18
 
 
Nem kezdődhet meg a radar építése a Tubesen
A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen felfüggesztette a Tubesre tervezett katonai lokátor másodfokú építési engedélyének végrehajtását - jelentette be Pécs alpolgármestere hétfőn, a baranyai megyeszékhelyen. A Honvédelmi Minisztérium (HM) arra hívja fel a figyelmet, hogy az ítélőtábla döntése nem hatálytalanítja az építési engedélyt. A döntés azt jelenti, hogy mindaddig nem kezdődhet meg a beruházás, amíg határozat nem születik a civil szervezeteknek, Pécs önkormányzatának és magánszemélyeknek az építési engedély hatályon kívül helyezésére és az ügyben új eljárás lefolytatására vonatkozó alapbeadványaiban - mondta el Tóth Bertalan a február 7-én kelt határozat kézhezvételét követően, sajtótájékoztatón.
2008.03.03. 11:14
 
 
Szonda Ipsos: továbbra is Sólyom László a legnépszerűbb politikus
Továbbra is alapvetően a pártpreferenciájuk alapján minősítik az emberek a politikusokat; a közelmúltban megszokottnál valamivel nagyobb Sólyom László előnye, Orbán Viktor pedig megelőzte Göncz Kingát - olvasható a Szonda Ipsos által 2008 februárjában, a politikusok népszerűségéről készített közvélemény-kutatás összegzésében, amelyet hétfői számában tett közzé a Népszabadság. A listán Sólyom László az első 51 ponttal, Dávid Ibolya a második 47 ponttal, Szili Katalin a harmadik 46 ponttal, Orbán Viktor a negyedik 45 ponttal és Göncz Kinga az ötödik 44 ponttal - közli a felmérés eredményét a lap.
2008.03.03. 10:30
 
 
Az izraeli elnökkel találkozott Sólyom László Jeruzsálemben
Az emberi jogok mellett kiálló államférfiként üdvözölte Sólyom László köztársasági elnököt hétfőn Jeruzsálemben Simon Peresz izraeli elnök. Sólyom előző nap érkezett hivatalos állami látogatásra Izraelbe. Az ünnepélyes fogadtatást követő üdvözlő beszédében Peresz - a gázai helyzetre utalva - hosszan kitért arra, hogy a látogatásra milyen súlyos pillanatban kerül sor. Sólyom László maga is kimondatlanul a gázai viszonyokra célozva megjegyezte, hogy a terrorizmus elleni harc csak az emberi jogok tiszteletben tartásával együtt lehet hatékony.
2008.03.03. 10:28
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a tizennyolcadik
Első fordulós dubaji búcsújával Szávay Ágnes egy helyet rontott egy héttel korábbi pozícióján, így jelenleg a 18. a női teniszezők világranglistáján. Szávay párosban is egy helyet hátralépett, ezzel most a 29. Az egyéni rangsort továbbra is a belga Justine Henin vezeti a szerb Ana Ivanovic és az orosz Szvetlana Kuznyecova előtt.
2008.03.03. 10:14
 
Az állattartók az utcán WC-ztetik kedvenceiket
A kutya és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az -általuk keletkező - a közterületre mért szennyezés súlyosságát. A felelős állattartás megkívánná, hogy aki városban vagy nagyobb településen állatot tart és aki közterületen végezteti el a kis-és nagydolgot, az kedvence után takarítsa össze a végterméket. A probléma azért is fontos, mert az állati ürülékek emberre és állatra veszélyes vírusokat és baktériumokat is tartalmazhatnak.
2008.03.03. 10:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465[2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista