2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Soling Eb: Wossaláék diadala
A Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter összetételű egység nyerte meg a balatonfüredi vitorlázó Soling Európa-bajnokságot. A pénteki szélcsend után szombaton kedvező idő fogadta a résztvevőket, így két futamot is sikerült lebonyolítani, a győztes magyar csapat mindkettőben második lett. A kontinensviadalon hét részversenyt rendeztek, hat eredmény alapján hirdettek végeredményt, így a legrosszabb produkciót mindenki kiejthette. Wossala világranglista-vezető alakulata az első futamot ötödikként zárta kedden, majd a szerdai nap végére a harmadik helyre lépett előre, csütörtök este pedig már első volt. Pénteken nem rendeztek futamokat, szombaton pedig ismét jól ment a legjobb magyar egységnek.
2008.04.26. 16:28
 
 
Embrionális őssejtből szívsejt
Három fajta szívsejtté sikerült átalakítani humán embrionális őssejteket, melyek egerek szívébe ültetve javították a szerv működését - áll kanadai, amerikai és brit kutatóknak a tekintélyes Nature tudományos szakfolyóirat eheti számában megjelent közleményében. A kutatóknak hatékonyan sikerült előállítaniuk különféle típusú emberi szívsejteket, melyeket az alap- és a klinikai kutatásban alkalmazhatnak. A közeljövőben annak vizsgálatára használhatják őket, miként reagálnak a szív sejtjei különböző gyógyszerekre. Hosszabb távon pedig új módszereket dolgozhatnak ki arra, hogyan lehet a szívinfarktus miatt sérült, vagy elhalt szöveteit pótolni e sejtekkel.
2008.04.26. 15:51
 
 
Közép-Európa-rali: záróceremónia a Tagore sétányon
Balatonfüreden, a záróceremóniával véget ért a Kelet-Európa-rali, amely a tereprali Dakar-széria első versenye volt. A Tagore sétányon felállított dobogó körül nagy tömeg gyűlt össze, a kikötőhöz vezető utcákat teljesen lezárták a forgalom elől. Elsőként a motorosok haladtak át a dobogón, őket később az autósok követték. A hétnapos versenyen több mint kétszázötven autó, motor, quad és kamion próbálta meg leküzdeni a Magyarországon és Romániában kijelölt gyorsasági szakaszokat. Az elképzelések szerint lesz folytatás, várhatóan jövőre is megrendezik a viadalt.
2008.04.26. 15:43
 
 
Közvetlen agressziós fenyegetést lát Grúzia orosz részről
Grúzia közvetlen agressziós fenyegetést lát abban a moszkvai nyilatkozatban, hogy Oroszország kész minden eszközzel - a katonait is beleértve - megvédeni a Grúzia két szakadár régiójában élő honfitársait. A pénteken Moszkvában tett kijelentések "közvetlen agressziós fenyegetést jelentenek, és megsértik a nemzetközi jogot, beleértve az ENSZ alapokmányát is" - mondta szombaton Nikoloz Vahakidze külügyminiszter-helyettes. Hozzátette, hogy szerinte a legújabb fejlemények és Oroszország agresszivitása javíthatja Grúzia NATO-tagságának kilátásait.
2008.04.26. 15:33
 
 
Forma-1, Spanyol Nagydíj: Räikkönen indul az élről
Az összetett pontversenyben élen álló, címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei negyedik futamán, a vasárnapi barcelonai Spanyol Nagydíjon. A szombati időmérőn a korábbi kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Renault) lett a második, a brazil Felipe Massa (Ferrari) pedig a harmadik.
2008.04.26. 15:09
 
 
Kaiser ügyében perújítást rendelt el az ítélőtábla
Perújítást rendelt el a móri ügyben jogerős életfogytiglaniját töltő Kaiser Ede vonatkozásában a Fővárosi Ítélőtábla - mondta Dezső Antal ügyvéd. A perújítást az indokolja, hogy az újabb bizonyitékok szerint feltehetően mégsem Kaiser követte el a bűncselekményt. Így most már egyszerre három büntetőbírósági eljárás van folyamatban a hat évvel ezelőtti nyolc áldozatot követelő bankrablás miatt. Kaiser Ede perújítása mellett, amit a Fővárosi Bíróságon tárgyalnak majd, április eleje óta vádemelés folytán bírósági szakban van a W. Róbert elleni eljárás a Fejér Megyei Bíróságon. Továbbá a Kaiserrel együtt négy éve megvádolt, Hajdú László ellen megismételt eljárás zajlik a Fővárosi Bíróságon.
2008.04.26. 14:50
 
 
Veres: az év második felében lehet dönteni az adórendszer átalakításáról
Veres János pénzügyminiszter szerint az év második felében lehet döntést hozni az adórendszer átalakításáról. A politikus az MSZP választmányának ülése után arról is beszélt, hogy ha az SZDSZ kilép a koalícióból, a liberális miniszterek "pótlása viszonylag gyorsan megtörténik". "Azt látom reálisnak, hogy az első félév lezárását követően (...) tudjuk azt megítélni, hogy 2009-ben milyen mozgástér áll rendelkezésünkre, és akkor fogjuk ezt a kérdést eldönteni - fogalmazott Veres János az adórendszer átalakításának lehetőségét firtató kérdésre válaszolva.
2008.04.26. 14:46
 
 
Fidesz: a kormány vonja vissza internetadó-tervét
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy vonja vissza az úgynevezett internetadó bevezetésével kapcsolatos elképzelését, mert az nehezítené a világháló magyarországi terjedését - mondta a párt informatikai és telekommunikációs munkacsoportjának vezetője. Nem támogatunk semmiféle adóemelést, semmilyen új adónem bevezetését, különösen akkor nem, ha ez az internetre vonatkozik - mondta Nyitrai Zsolt. Hozzátette: az "internetadó" bevezetése értelmetlen, felesleges és átgondolatlan elképzelés, ami nehezítené ennek az eszköznek a terjedését. A Nemzeti Kulturális Alap járulékbevételeit érintő törvénymódosítás értelmében 0,8 százalékos járulékot vetnének ki az internetszolgáltatásra.
2008.04.26. 14:23
 
 
Somodi László azonnali leváltását követelik a BKV-szakszervezetek
Somodi László, a BKV közlekedési vezérigazgató-helyettesének azonnali leváltását követeli a cég szakszervezeteit képviselő sztrájkbizottság - olvasható a cég vezetőinek címzett levélben, amelyet megküldtek az MTI-nek. A dokumentumban foglaltak szerint a vezérigazgató-helyettes a múlt pénteki sztrájk előtt - a szakszervezetek és a vállalat között - kötött megállapodást megszegve szabadságot adott olyan kollégáknak, akik sztrájktörőkként viselkedve villamosokat vittek ki a forgalomba, ezzel veszélyeztetve a maguk és a járművek épségét. Ennek kirívó példája volt, amikor a 820 millió forintot érő Combino villamost egy olyan alkalmazott vezette, akinek nem volt ehhez megfelelő gyakorlata. A remízből való kiállás után le is robbant a villamos.
2008.04.26. 14:17
 
 
Jövő héten kezdődik Budapesten a strandszezon
Jövő héten, május 1-jével a Palatinus és a Dagály strand nyitásával, valamint a Gellért fürdő hullámrészlegének üzembe helyezésével kezdetét veszi az idei strandszezon a fővárosban - közölte az MTI-vel a fővárosi önkormányzat. A tájékoztatás szerint május 24-től a csepeli, egy héttel később pedig a Római és a Paskál strand is vendégeket fogad. A Pünkösdfürdői strandot a múlt évhez hasonlóan idén sem nyitja ki a Budapest Gyógyfürdői Zrt. az alacsony látogatottság miatt - közölték fővárosi képviselők. A jegyárak a tavalyihoz hasonlóan alakulnak, viszont több újdonsággal rukkol majd ki a céget tavaly nyár óta irányító új vezetés.
2008.04.26. 13:30
 
 
McCain szerint Obama a Hamász kedvenc jelöltje
A Hamász radikális palesztin szervezet "kedvenc jelöltjének" nevezte a demokrata elnökjelöltségre pályázó Barack Obamát John McCain, a republikánus elnökjelöltség várományosa egy internetes fórumon. "Úgy gondolom, teljesen világos, hogy a Hamász kit látna szívesen az Egyesült Államok következő elnökeként. Fontos, hogy az emberek megértsék: én a Hamász legrosszabb rémálma lennék. (...) Amennyiben a Hamász Obama szenátort támogatja, a választók ennek megfelelően hozhatják meg döntésüket" - idézte McCain pénteki szavait a The Weekly Standard című amerikai hetilap internetes kiadása. Obama korábban többször leszögezte, hogy terrorista szervezetnek tartja a Hamászt.
2008.04.26. 13:29
 
Először ültettek át vállizületet emberből emberbe
Emberi donortól származó vállizületet ültettek be egy kiöregedett olasz súlyemelő szervezetébe. A bolognai Rizzoli kórház ortopéd sebészeti osztályán ültettek át először a világon térdizületet, bokaizületet és nagylábujj-izületet, most pedig sikeresen elvégezték az első vállizület átültetést - írta a Corriere della Sera című olasz lap. Az úgynevezett biológiai protézist apró szögekkel rögzítették a 47 éves páciens bal felkarcsontjához és kulcscsontjához. "Jól vagyok, és biztos vagyok benne, hogy nemsokára újra teniszezhetek" - mondta Gianpiero Cocchini egykori amatőr súlyemelő, akinek egy baleset miatt begyulladt a vállizülete, és a csontokat fedő porcréteg annyira elkopott, hogy minden mozdulat erős fájdalmakat okozott.
2008.04.26. 13:01
 
 
Spanyol Nagydíj, 3. szabadedzés: Heidfeld a leggyorsabb
A német Nick Heidfeld volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság negyedik futamán, a barcelonai Spanyol Nagydíjon. A BMW-Sauber összetettben második helyen álló pilótája mögött a brit David Coulthard (Red Bull) volt a második, a spanyol Fernando Alonso (Renault) pedig harmadik. Az összetettben vezető címvédő, a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) csak a 13. lett.
2008.04.26. 12:45
 
 
Alig mérhető a problémás lakáshitelek aránya
A múlt év végén mért 3.109 milliárd forintnyi lakáshitel állománynak mindössze 1 százaléka volt rossz minősítésű, a 2007-ben folyósított 767 milliárd forint új hitelnek már csak 13 százaléka volt államilag támogatott - egyebek mellett ezeket az adatokat is tartalmazza a KSH Lakossági lakáshitelezés kiadványa. A múlt évben 20 bank, 3 jelzáloghitel-intézet, 153 takarékszövetkezet és 3 hitelszövetkezet foglalkozott lakáshitelezéssel. Ezek együttesen 767 milliárd forint új lakáshitelt folyósítottak, amelyből mindössze 99 milliárdhoz kapcsolódott állami támogatás. A múlt évben felvett hitelből 425 milliárd jutott használt, 102 milliárd pedig új lakás vásárlására. Az építési célú hitel 101 milliárd forintot tett ki.
2008.04.26. 12:44
 
Fidesz: csak az emberek kényszeríthetik ki az előrehozott választást
Az elmúlt időszak eseményei azt mutatják, hogy ma közelebb van az előrehozott választás lehetősége, mint 18 éve bármikor, ezt azonban csak az emberek kényszeríthetik ki; erről Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke és Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) elnöke beszélt sajtótájékoztatón. A KPE országos vezetői értekezletét megelőzően a meghívottként jelen lévő Kövér László azt mondta, az ellenzéknek nincs formális alkotmányos eszköze kikényszeríteni az előrehozott választásokat. Hozzátette: mivel azonban az emberek egyre nagyobb aránya gondolja úgy, hogy ez a lehetséges út Magyarország megmentése érdekében, az ellenzéknek készen kell állnia bármikor átvenni a kormányrudat.
2008.04.26. 12:30
 
 
BKV: nincs új paraméterkönyv
A BKV cáfolja azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint egy teljesen új paraméterkönyv kialakításán dolgozik a cég; nincs új járatritkítási tervezet - közölte a közlekedési vállalat az MTI-vel. A közlemény szerint tovább folyik a szakmai hiányosságok pótlása és az egyeztetés a 2,2 milliárd forintnyi megtakarítást előirányzó paraméterkönyvvel kapcsolatban, amelyet a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága legutóbb nem fogadott el. A bizottság május 14-i ülésén foglalkozik újra a járatritkítási tervezettel. "A BKV Zrt. a határozatban foglaltakat végrehajtja, mivel a döntéshozók szerint az addig elkészült anyag szakmailag alkalmatlan volt az elfogadásra" - olvasható a közleményben.
2008.04.26. 12:15
 
 
Olimpiai fogadalomtétel a Vígszínházban
Szombaton a Vígszínházban tettek ünnepélyes keretek között esküt a pekingi olimpiára és paralimpiára készülő magyar sportolók. Az eseményen részt vett Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc kormányfő is. "A mai napon a magyar zászló előtt, a köztársaság első embere előtt, a szülők, edzők, sporttársak és mindenekelőtt saját magunk előtt teszünk fogadalmat arra, hogy a XXIX. olimpiai játékokra a legjobb tudásunk szerint, tiszta eszközökkel készülünk, és így képviseljük hazánkat" - hangsúlyozta Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság vezetője.
2008.04.26. 12:05
 
 
Május 1-jétől "élesben" alkalmazza a rendőrség az objektív felelősség elvét
Május 1-jétől "élesben" alkalmazza a rendőrség az objektív felelősség elvét; csütörtöktől a hét kiemelt szabálysértés elkövetése esetén 30 ezer forinttól 300 ezer forintig terjedő közigazgatási bírságot szabnak ki a gépjármű üzembentartójával szemben. Samu István vezérőrnagy, rendészeti főigazgató sajtótájékoztatóján emlékeztetett rá: a gépjármű-tulajdonosok objektív felelősségéről szóló jogszabály január 1-jétől hatályos, de a jogalkotó négy hónap felkészülési időt adott az állampolgároknak és a hatóságnak, így csak május 1-jétől alkalmazzák "élesben" a szabályt.
2008.04.26. 11:49
 
 
Az MSZP-választmány tovább egyeztet az SZDSZ-szel
Az SZDSZ vasárnapi küldöttgyűlése után folytatódik az egyeztetés a liberális párt országos tanácsának elnökével a szocialisták és a szabaddemokraták közötti együttműködés lehetséges formáiról - mondta az MSZP választmányának elnöke a testület budapesti tanácskozásán. Simon Gábor emlékeztetett arra, hogy felhatalmazást kapott a választmánytól, tárgyaljon Gulyás Józseffel, az SZDSZ országos tanácsa elnökével a két párt közötti együttműködés lehetőségeiről. Mint kifejtette, az SZDSZ nem tér ki az egyeztetés elől, de érdemben csak a vasárnapi, a koalícióból történő kilépésről döntő küldöttgyűlés után tud tárgyalni.
2008.04.26. 11:30
 
Bezárja dorogi gyárát a Colgate-Palmolive
A Colgate-Palmolive Kft. kivonja Magyarországról termelő és kiszerelő kapacitását, és az év végéig felszámolja dorogi üzemét, a gyárbezárás 114 főt érint, a teljes dolgozói létszám elbocsátásával jár - mondta el az MTI-nek a dorogi munkaügyi központ kirendeltség-vezetője, miután a gyárban megtartották az első csoportos munkaügyi tájékoztatót. "A vállalat minden egyes dolgozóját többféleképpen segíti új munkahelyet találni, például 190.000 forint átképzési segélyt biztosított személyenként, a szokásos felmondási összegnél magasabb juttatásban részesíti a dolgozókat " - tette hozzá Romanek Etelka.
2008.04.26. 10:32
 
 
Kína ismét sajtótámadást intézett a dalai láma ellen
Kína ismét támadást intézett a dalai láma ellen a központi pártlapban, egy nappal azután, hogy a kínai kormány bejelentette: hajlandó tárgyalásokat kezdeni a tibeti nép vallási vezetőjével. "A dalai láma klikkje minden lehetséges eszközt felhasznált arra, hogy aláássa Tibet stabilitását és fejlődését" - olvasható a Zsenmin Zsipao szombati számában. A lapban megjelent további vádak szerint a dalai láma és hívei összeesküvést szőttek annak érdekében, hogy a világ közvéleményét Peking ellen fordítsák, és "rémhíreket" terjesztve azt állítják, hogy Kína elnyomja a tibeti buddhizmust.
2008.04.26. 10:30
 
 
Közép-Európa-rali: Casteu nyert a motorosok között
A francia David Casteu nyerte a motorosok versenyét a Közép-Európa-ralin. Az első alkalommal megrendezett viadalon a chilei Francisco Lopez lett a második, a francia Cyril Despres pedig a harmadik. Az autósok még nem fejezték be a küzdelmeket, a záró napon a Veszprém-Balatonfüred (össztáv: 197 km, gyorsasági 42 km) szakasz vár rájuk. Eredmények, Az összetett végeredmény: motorosok: 1. David Casteu (francia, KTM) 12:21:14 ó, 2. Francisco Lopez (chilei, KTM) 12:24:12, 3. Cyril Despres (francia, KTM) 12:40:53.
2008.04.26. 10:14
 
Mentori szolgálat a munkaerőpiac elesettjeinek
A munkaerőpiaci szolgáltatások közé április 26-tól felkerül a mentori szolgáltatás is, amelyet pályázaton kiválasztott egyéni vállalkozó vagy cég nyújthat díjmentesen, mivel a költségét a munkaügyi központ viseli - az erről szóló szociális és munkaügyi miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben jelent meg. A mentori szolgáltatás az álláskeresőknek, vagy azoknak jár, akik a munkaügyi központtól támogatást kapnak, és személyes segítségre van szükségük. A segítség a hivatalos szervekkel való kapcsolattartásra, a munkahelykeresésre és a munkahelyi beilleszkedésre irányulhat.
2008.04.26. 09:15
 
 
Medgyessy szerint megfelelő megoldás a kisebbségi kormányzás
A kialakult helyzetben megfelelő megoldásnak tartom a kisebbségi kormányzást. Lehetővé teszi ugyanis, hogy a politikai elit befejezze az álarcosbált. Hogy mindenki az legyen ismét, ami valójában - nyilatkozta Medgyessy Péter volt miniszterelnök a szombati Népszabadságnak. Arra a kérdésre, mit tenne most, azt válaszolta az exkormányfő, hogy végiggondolná, mi az értelme a kormányzás folytatásának, mert a hatalom a hatalomért értelmetlen. Ma az értelem a kiegyensúlyozott fejlődés feltételeinek biztosítása, nevezhetjük ezt konvergenciaprogramnak is - mondta a lapnak Medgyessy, hozzátéve, ehhez kell az MSZP és a frakció támogatását megszerezni.
2008.04.26. 08:45
 
 
Bűnbakok és kizárások nélkül rendeződhet az MKP belháborúja
Egyelőre senkit sem váltanak le, senkit sem zárnak ki a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) belviszálya következtében - tudta meg az MTI a szlovákiai magyar párt pénteki pozsonyi kibővített elnökségi ülésének legfontosabb eredményét. A jelenlegi és a volt pártelnök - Csáky Pál és Bugár Béla -, valamint a mögöttük álló csoportok közt kirobbant belháború a jelek szerint a várakozásokhoz képest békésebben érhet véget. A kibővített elnökségi testület nem látta értelmét a helyzet további elmérgesítésének, és mindössze arra adott felhatalmazást Csáky Pálnak: bízza a párt etikai bizottságára annak megítélését, hogy a Csáky leváltását indítványozni készülő Simon Zsolt képviselő "néhány lépése" összeegyeztethető-e a párt alapszabályával.
2008.04.26. 07:45
 
 
A holland kormány be akarja tiltani a hallucinogén gombákat
A holland kormány pénteken este a hallucinogén gombák betiltása mellett foglalt állást. A hágai kabinet az egészségügy- és az igazságügy-miniszter tavaly októberben tett javaslatát biztosította támogatásáról, amelynek értelmében módosítanák a közismerten liberális holland drogtörvényt: a "szent gombáknak" is nevezett hallucinogén növényeknek nemcsak az árusítását, hanem a termesztését is betiltanák. A döntésre, amelyet a holland parlament képviselői várhatóan szintén támogatni fognak, azután került sor, hogy számos, a hatóságok és az egészségügyi szervek által a gombák fogyasztásával összefüggésbe hozott baleset történt az elmúlt néhány években, és ezek áldozatai, illetve kárvallottjai kizárólag külföldi turisták voltak.
2008.04.26. 07:17
 
 
Ukrajnában megemlékeztek a csernobili katasztrófa 22. évfordulójáról
Ukrajnában szombaton megemlékeztek a csernobili atomerőmű-katasztrófa 22. évfordulójáról. Szombatra virradóra mintegy százan - közöttük Viktor Juscsenko államfő és más magas rangú állami vezetők - helyezték el a megemlékezés virágait a csernobili áldozatok kijevi emlékművénél és gyújtottak gyertyát a tragédia évfordulója alkalmából tartott gyászszertartáson - közölte az elnöki hivatal. Az erőműtől mintegy 50 kilométerre fekvő Szlavutics kisvárosban, ahol az erőmű dolgozóinak többsége lakik, szintén terveztek éjszakai megemlékezéseket. "A csernobili katasztrófa világméreteket öltött és ma is sújtja az embereket és a környezetet" - áll az ukrán egészségügy-minisztérium közleményében.
2008.04.26. 07:00
 
 
Rács mögé került Amy Winehouse
Testi sértés gyanújával tartóztatták le pénteken Londonban Amy Winehouse-t. Úgy tudni az ügy hátterében az áll, hogy a 24 éves sztár egy átlumpolt éjszaka után bántalmazott két férfit. A rendőrség nem közölt részleteket, a brit bulvársajtó azonban úgy tudja, hogy előbb egy útjába került férfit ütött meg a lokálban biliárdozás közben, majd távozás közben a bár előtt egy másikat - egyes források szerint egy "irgalmas szamaritánust", aki taxit akart hívni neki. Az egyre botrányosabb életvitelű brit énekesnő éppen pénteken került be 10 millió fontra becsült vagyonával a brit sztárvilág ifjú milliomosainak elitklubjába.
2008.04.25. 21:03
 
 
NB I: Vasas-siker a forduló nyitómérkőzésén
A Vasas hazai pályán 1-0-ra nyert a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójának nyitómérkőzésén. Eredmény: Vasas-ZTE FC 1-0 (0-0) Illovszky Stadion, 1000 néző. Az első félidő gyakorlatilag eseménytelenül telt, csak elvétve láthatott helyzetet a közönség. A fordulás után a Vasas ragadta magához a kezdeményezést, és egy remek támadás végén Kincses góljával megszerezte a vezetést. A folytatásban is az angyalföldieknek volt több helyzetük, ám a három pontot Németh kapusnak köszönhetik, aki a 87. percben hatalmas bravúrral hárította Meyé közeli fejesét.
2008.04.25. 20:55
 
 
"Nagykorú lett" a Hubble
Tizennyolc évvel ezelőtt indították a világűrbe a Hubble amerikai űrteleszkópot. "Nagykorúvá válása" alkalmából a Maryland államban lévő Space Telescope Science Institute olyan felvételeket hozott nyilvánosságra, amelyeket az amerikai űrteleszkóp-flotta büszkesége az utóbbi időben készített. Az óriástávcső, amely Edmond Hubble amerikai csillagász nevét viseli a Föld körül mintegy 700 kilométeres magasságban kering. A kutató a múlt század első felében a világegyetem legtávolabbi vidékeit vizsgálva mutatta ki, hogy az univerzum folyamatosan tágul.
2008.04.25. 20:19
 
 
Az amerikaiak többsége már unja a választási kampányt
Az amerikaiak fele már úgy érzi, hogy túl negatív az elnökválasztási kampány - közölte a Fox News pénteken egy friss felmérés alapján. A Pew intézet kutatása szerint február közepén még csak a megkérdezettek 28 százaléka panaszkodott erre. A konzervatív hírcsatorna úgy látja a negatív hullámok a végtelennek tűnő demokrata előválasztási kampányból erednek. A közvélemény egyre nagyobb hányada ráadásul nemcsak negatívnak, hanem unalmasnak, egyben túlságosan hosszúnak tartja az elnökjelölt-aspiránsok negyedik hónapja zajló vetélkedését. Leginkább a demokrata szavazók hangulata romlott el az utóbbi két hónapban, februárban még ez az arány mindössze 19 százalék volt.
2008.04.25. 20:04
 
 
Májusig választ vár a Mol az OMV motivációját illetően
A Mol azt várja, hogy az OMV vezetése az osztrák társaság májusi közgyűlésén felfedi saját részvényesei felé valódi motivációját, hogy milyen okból tart továbbra is lekötve 2 milliárd dollárt Mol részvényekben. Erről Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója tájékoztatta pénteken az MTI-t, reagálva az OMV vezérigazgatójának csütörtöki kijelentéseire. Wolfgang Ruttenstorfer csütörtökön egyértelműsítette, hogy a társaság nem adja fel a Mol bekebelezésére irányuló tervét, és ezzel kapcsolatban várja az Európai Bizottság versenyjogi hivatalánál zajló vizsgálat eredményeit.
2008.04.25. 19:46
 
 
Közép-Európa-rali: továbbra is Sainz vezet
Az autósoknál a pénteki első szakasz után élre álló spanyol Carlos Sainz vezet összetettben a Közép-Európa-rali hatodik napja után. A szombati zárónapon nagy izgalmakra van kilátás, hiszen a korábbi rali-világbajnok előnye mindössze 18 másodperc a Dakar koronázatlan királyával, a francia Stéphane Peterhansellel szemben. A tereprali Dakar-széria első versenyének honlapja szerint a Veszprém környékén rendezett újabb száguldást követően a magyar autósok közül Kis Sándor (Nissan Navara) a 12., Szalay Balázs (Opel Antara) pedig a 14. helyet foglalja el.
2008.04.25. 19:06
 
 
Aláírta a médiatörvényt a szlovák államfő
Aláírta az ellenzék, a média és számos külföldi szervezet által élesen bírált szlovák médiatörvényt az államfő, Ivan Gasparovic, aki arra hivatkozott, hogy lépésével felgyorsítja az alkotmányossági normakontroll folyamatát. A jogszabály alkotmánybírósági elbírálásának szükségességét az ellenzéki pártok és az újságírók érdekvédelmi szervezete már az elhúzódó parlamenti vitát lezáró szavazás után jelezte. Az ellenzék két hónapig azért obstruálta a Lisszaboni Szerződés - minősített többséghez kötött - ratifikálását, hogy így kényszerítse ki az egyszerű többséggel megszavazható médiatörvény tervezetének átírását, melynek legkirívóbb rendelkezései közül is kiemelkedik a válaszadási jogról szóló fejezet.
2008.04.25. 18:47
 
 
Újabb 11 klub kapott NB I-es licencet
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) első fokon eljáró licencadó bizottságának pénteki ülésén újabb 11 klub kapta meg a rajtengedélyt a Soproni Liga következő szezonjára. Három egyesületnek, a Budapest Honvédnak, a Győri ETO-nak és a DVTK-Borsodinak már korábban megadta a licencet a testület, amely a többi jelentkezőt kisebb-nagyobb hiánypótlásra kötelezte. Az MLSZ tájékoztatása alapján közülük most a Siófok, a DVSC, a Fehérvár FC, a Kaposvár, az MTK, a Nyíregyháza, a Paks, a REAC, az Újpest FC, a Vasas és a ZTE jutott rajtengedélyhez.
2008.04.25. 18:15
 
 
Elhalasztották az FTC-magyar válogatott mérkőzést
Elhalasztották a május 21-re tervezett Ferencváros-magyar válogatott labdarúgó-mérkőzést. Az FTC Labdarúgó Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége programegyeztetési nehézségek miatt állapodott meg a módosításról - tájékoztatta az MTI-t az MLSZ.
2008.04.25. 18:13
 
 
Ligakupa: a Győr kezd otthon a döntőben
A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) elkészítették a Ligakupa tavaszi döntőjének menetrendjét, ezek szerint az első mérkőzésen a Győr, a második találkozón pedig a Debrecen lesz a házigazda. Az első összecsapásra jövő szerdán kerül sor, míg a visszavágót egy héttel később rendezik. A győztes a Ligakupa őszi kiírását megnyerő Fehérvár FC-vel találkozik majd a végső fináléban, amelynek győztese indulhat az Intertotó Kupában.
2008.04.25. 18:09
 
 
Az SZDSZ fővárosi választmánya is kilépne a koalícióból
Az SZDSZ fővárosi választmánya pénteki ülésén úgy döntött, hogy egyetértve a párt országgyűlési képviselőcsoportjának, ügyvivői testületének és országos tanácsának korábbi döntéseivel, támogatja a koalíciós szerződés 2008. április 30-ai hatállyal történő felmondását - közölte Szabadai Viktor, a párt fővárosi választmányi elnöke. A közlemény szerint a választmány 44 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül hozta meg döntését. Az SZDSZ a kormánykoalícióból való kilépésről vasárnapi rendkívüli küldöttgyűlésén dönt.
2008.04.25. 17:57
 
 
Drezdai profi gála: Erdei tíz dekával nehezebb kihívójánál
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka pénteken tíz dekával bizonyult nehezebbnek amerikai riválisánál, DeAndrey Abronnál, akivel szombaton, Drezdában küzd meg a ringben. A hivatalos mérlegelésen a 33 éves "Madár" - aki tizedik alkalommal védheti meg címét - 78,6 kg-ot nyomott, míg kihívója 78,5-öt. A szombati gálán szintén címvédő összecsapáson - igaz, neki ez lesz az első - kötelek közé lépő Balzsay Károly, a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka jelenleg 76,1 kg, míg kihívója, a litván Mantas Tarvydas 76 kg. A felhozó mérkőzésen szereplő Bedák Zsolt 55,2 kilóval mérlegelt, ellenfele, a mexikói Jorge Cardenas pedig 55,7-tel.
2008.04.25. 17:56
 
Filmpremier a Zeneakadémia Kupolatermében
Filmpremier a Zeneakadémián: „A gordonka hangja – Perényi Miklós” címmel a 60 éves csellóművészről szóló portréfilm lesz látható az épület kupolatermében április 29-én. A bemutatónak külön aktualitást ad Msztyiszlav Rosztopovics halálának első évfordulója.
2008.04.25. 17:55
 
 
Dobogós hely a rangos nemzetközi zongoraversenyen
Fuchs Anzhelika, a Zeneakadémia harmadéves hallgatója 3. helyezett lett az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Nemzetközi Liszt Ferenc Zongoraversenyen, Vitaly Pisarenko és Nino Gvetadze mögött. A díjat Utrecht polgármestere, Aleid Wolfsen adta át az utrechti Beatrix Színházban. A tehetséges hallgató tanárai: Szokolay Balázs és Némethy Attila.
2008.04.25. 17:46
 
 
Elutasítja a határozatlan idejű munkabeszüntetést a BKV Zrt.
A BKV Zrt. vezetősége továbbra is elutasítja a határozatlan idejű munkabeszüntetés lehetőségét. Ezt a cég pénteken közölte, miután a BKV-szakszervezetek többsége a társaság menedzsmentjével folytatott előző napi tárgyaláson bejelentette, hogy határozatlan idejű sztrájkot hirdet. A cég menedzsmentje arra hívta fel a szakszervezeteket, hogy az érettségi vizsgák ideje alatt ne tartsanak munkabeszüntetést. Azt sem tartja elfogadhatónak, hogy tanítási időszak alatt ismét ellehetetlenítsék a főváros közlekedését - olvasható a közleményben.
2008.04.25. 17:29
 
 
Szakítás esetén legkésőbb május 5-ig nevezi meg jelöltjeit a kormányfő
Ha az SZDSZ kilép a koalícióból vasárnap, akkor a miniszterelnök legkésőbb a koalíció megszűnését követő első munkanapon megnevezi miniszterjelöltjeit - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. A távirati iroda információi szerint a miniszterelnök várhatóan a jövő hét elején jelenti be jelöltjei nevét. Az MSZP képviselőcsoportja hétfőn és kedden is ülésezik, utóbbin hivatalosan is a kisebbségi kormányzással összefüggő kérdések kerülnek napirendre. Kökény Mihály, az egészségügyi bizottság szocialista elnöke a testület legutóbbi ülésen, a múlt héten azt mondta: a következő alkalommal miniszterjelölti meghallgatásra lehet számítani.
2008.04.25. 17:18
 
Tüntetők fogadták Naganóban az olimpiai lángot
Több tucatnyi tüntető vonult végig pénteken tibeti zászlók alatt Nagano város központján, ahol szombaton rendezik meg a fáklyás olimpiai váltófutás japán szakaszát. Több száz rohamrendőr vette körül a tüntetőket, akik "Állítsátok meg a fáklyát!" feliratú transzparenseket tartottak a magasba az olimpiai láng Naganóba érkezésekor. A rendőrök őrizetbe vettek a szombati esemény kiindulópontján egy 47 éves tüntetőt, miután a férfinál kardot találtak. Az Amnesty International nemzetközi emberjogi csoport és a Riporterek Határok Nélkül nevű nemzetközi szervezet jelezte pénteken, hogy további tüntetéseket tervez a japán városba a fáklyás olimpiai váltófutás idejére.
2008.04.25. 17:14
 
 
Magyarország a NATO finanszírozási rendszer megváltoztatását javasolja
Magyarország szerint meg kellene változtatni a finanszírozási rendszert, hogy a NATO által közösen elhatározott feladatok megvalósítására minél több ország vállalkozzon: ezeket a jövőben az egyes tagállamok ne saját erejükből, hanem a szervezet közös forrásaiból finanszírozzák - jelentette ki Szekeres Imre honvédelmi miniszter pénteken Prágában a visegrádi négyek szakminiszteri tanácskozása utáni sajtóértekezleten. "A magyar kezdeményezést a visegrádi csoport felkarolta és támogatja" - mondta Szekeres. Hozzátette: "Javaslatunk a NATO további fejlődését segítené elő."
2008.04.25. 17:08
 
 
Szeptemberben Franciaországba látogat a pápa
Szeptember 12. és 15. között Franciaországba utazik XVI. Benedek pápa - értesült pénteken a La Croix. A párizsi katolikus napilap szerint a pápa a lourdes-i zarándokhelyen történt Mária-jelenések 150. évfordulója alkalmából tesz látogatást Franciaországban. Az utazás hírét a Szentszék várhatóan júniusban erősíti meg. Az újság úgy tudja, hogy XVI. Benedek szeptember 12-én reggel érkezik Párizsba, ahol elsőként Sarkozy elnök fogadja négyszemközti beszélgetésen hivatalában. A pápa ezután párizsi szálláshelyén, az apostoli nunciatúrán a zsidó közösség képviselőivel találkozik, majd a Szent Bernát-rend központjában mond beszédet. Ezt követően pedig a Notre Dame katedrálisba látogat.
2008.04.25. 16:57
 
 
Bush szerint lassan helyreáll a gazdasági helyzet
Nyilvánvaló, hogy az amerikai gazdaság lelassult - fogalmazott pénteki beszédében Bush, gondosan kerülve a recesszió szó használatát. Eközben a gazdasági szaksajtó, a Wall Street vezető elemzői egyöntetűen úgy látják, hogy a gazdaság már recesszióba jutott. Az amerikai elnök szerint az adó-visszatérítések segítenek majd kompenzálni az amerikai fogyasztóknak az emelkedő árakat, amelyekkel a benzinkútnál és az élelmiszerboltban találkoznak. "Ez pedig olyan löketet adhat a gazdaságnak, amely kihúzhat bennünket ebből a gazdasági lassulásból" - fogalmazott.
2008.04.25. 16:48
 
 
Spanyol Nagydíj, 2. szabadedzés: ismét a címvédő volt a leggyorsabb
A délelőtti elsőhöz hasonlóan a délutáni második szabadedzésen is a Ferrari pilótája, a címvédő finn Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb az 59. Forma-1-es világbajnokság negyedik futamán, a barcelonai Spanyol Nagydíjon. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:21.935 p, 2. Nelson Piquet (brazil, Renault) 1:22.019, 3. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:22.032, 4. Nakadzsima Kazuki (japán, Williams) 1:22.172, 5. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:22.229, 6. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:22.238.
2008.04.25. 16:04
 
 
A koalíció későbbi felmondását javasolják az SZDSZ-küldöttek
Az SZDSZ vasárnapi küldöttgyűlésére több delegált határozati javaslatot nyújt be, amelyben indítványozza: a liberálisok ne április 30-ával, hanem szeptember 1-jei hatállyal bontsák fel az MSZP-vel kötött koalíciós szerződést. Az aláírók úgy látják, hogy a koalícióból történő kilépésről szóló frakció- és ügyvivői testületi döntés elsietett volt - közölte a határozati javaslatot aláírók egyike, Szentkuti Károly küldött, a liberális párt Győr-Moson-Sopron megyei elnöke. Kiemelte: szükségesnek tartják, hogy legyen idő átgondolni az SZDSZ további szerepvállalását a koalícióban. De idő kell ahhoz is, hogy a párt felkészüljön a konstruktív ellenzéki szerepre.
2008.04.25. 15:58
 
 
A Kapcsolat portálra költözik a Gyurcsány-blog
Május elsejétől a Kapcsolat portálon lesz elérhető Gyurcsány Ferenc miniszterelnök internetes naplója - közölte az Alapítvány a Modern Baloldalért (Amőba), amelynek honlapján a blog jelenleg elérhető. Az Amőba úgy döntött, hogy internetes megjelenése integrálódik a Kapcsolat közösségi portálba - olvasható a közleményben. Hozzátették: a kormányfő blogja, a korábbi bejegyzésekkel együtt, itt lesz elérhető. Mint írták, azért költözik el az internetes napló, "mert a baloldal vezető személyiségének blogja szervesen illeszkedik a különböző baloldali értékrendet valló csoportok és közösségek egységébe". Gyurcsány Ferenc a 2006-os választások előtt indította el blogját.
2008.04.25. 15:47
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414[2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista