2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Gördülékenyen
Kis alapterületű szobákban sokszor jelent gondot a különféle funkciójú bútorok praktikus ugyanakkor esztétikus elhelyezése.
2008.07.07. 19:37
 
 
Több megyében fákat döntött ki, vezetékeket szakított le a szél
Fákat döntött ki, villanyvezetékeket szakított le, tetőket bontott meg a vihar hétfőn több megyében, a felhőszakadást néhol jégeső kísérte, az erős szél az elektromos hálózatban is üzemzavarokat okozott. A fővárosban a tűzoltóknak 15-20 helyre kellett kivonulniuk. A Győr-Moson-Sopron megyei Bezenye-Paprét térségében jégeső pusztított, több centiméter átmérőjű jégdarabok zúdultak le, mintegy ötven ház megsérült - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője az MTI-vel. Pesztenlehrer Lajos ezredes tájékoztatása szerint kitelepíteni egyelőre senkit sem kellett, de a művelődési házat előkészítik, hogy el tudják helyezni azokat, akiknek a háza beázás miatt lakhatatlanná válik.
2008.07.07. 19:35
 
 
MOZI: Mély harapás
Dawn, egy átlagos kamasz lány, aki egy kisvárosi gimnáziumban tanul. Tagja, sőt hangadója annak az iskolai csoportnak, melynek tagjai felesküdtek arra, hogy szüzességüket csak a nászágyukban veszítik el. Ám a lány csak addig ura hormonjainak, amíg egy új diák, Tobey meg nem érkezik a suliba. Vonzalmuk kölcsönös, és Dawn attól tart, hogy szüzességi fogadalma veszélybe kerül. Egy túlfűtött randin Tobey nem bír magával, és Dawn tiltakozása ellenére lerohanja őt. Ekkor fény derül Dawn veleszületett biológiai rendellenességére, és a felajzott fiú nem csak az eszét, hanem a férfiasságát is elveszíti. A lány nemi szervén fogak vannak, melyek minden behatolóval kegyetlenül elbánnak.
2008.07.07. 19:34
 
 
Fatboy Slim a Balaton Sound fesztiválon
Fatboy Slim, Mighty Dub Katz, Pizzaman, Beats International, Freakpower, The Housemartins... Norman Cook minden volt már életében, épp csak akasztott ember nem.
2008.07.07. 19:31
 
 
KÖNYV: A balek
Hugh Laurie története könyvben olyan, mint Guy Richie filmjei, A Ravasz, az Agy..., vagy éppen a Blöff. Vérbeli angol humor. Nem túlzás azt állítani, hogy miközben azért mégiscsak egy feszültséggel teli, pergő, izgalmas krimit tart az olvasó a kezében, úgy érzi, a könyv mellé egy Monty Python előadásra is jegyet váltott. Mert szinte nincs olyan bekezdés, amin ne nyerítene önfeledten. Laurie szarkasztikusan ironikus humora zseniális - ezek után érthető, honnan is merítette magának Dr. House karakterének legfőbb jegyeit.
2008.07.07. 19:26
 
 
A SEAT új "EXEO" limuzinja
A SEAT új limuzinja "EXEO" néven jelenik majd meg. 2009-re tervezett piaci bevezetése mérföldkő a spanyol márka történetében, amely további szegmensek felé bővíti modellválasztékát. A SEAT EXEO elegáns, dinamikus limuzinként jelenik meg, magas minőségi és műszaki színvonallal, ami hűen tükrözi a SEAT személyiségének jellegzetes vonásait - design, sportosság és vitalitás.
2008.07.07. 18:49
 
 
3,55 lett az idei érettségi vizsgák átlaga
Csakúgy, mint 2007-ben, idén is 3,55 lett az érettségi vizsgák összesített átlaga az Oktatási Hivatal összesítése szerint, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-nek. A középszintű érettségi jelentősebb vizsgatárgyai osztályzatainak átlaga alapján megállapítható, hogy a diákok kémiából és fizikából voltak a legeredményesebbek, míg a legkevésbé matematikából és biológiából teljesítettek jól. Az Oktatási Hivatal táblázatából egyébként kiderül: tavaly is a matematika volt a legalacsonyabb átlagú tantárgy középszinten. A szervezet közlése szerint a kétszintű érettségi vizsga 2005-ös bevezetésétől tendencia, hogy emelt szinten jóval több ötös érdemjegyet adnak, mint középszinten.
2008.07.07. 18:15
 
 
Megszületett Nicole Kidman gyermeke
Nicole Kidman hétfőn reggel háromkilós, egészséges kislánynak adott életet a Tennessee állambeli Nashville-ben. Sunday Rose Kidman Urban születésének hírét Keith Urban countryénekesnek, az ausztrál filmcsillag férjének a szóvivője hozta nyilvánosságra - jelentette hétfőn az AP hírügynökség. A 41 éves Oscar-díjas színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, a 13 éves Connort és a 15 esztendős Isabellát még korábbi férjével, Tom Cruise-zal adoptálta.
2008.07.07. 17:53
 
 
Nincs megállapodás a vasutassztrájkról
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről és a még elégséges szolgáltatásról folytatott hétfői tárgyaláson.A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, és a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára. Ez kiegészült azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás, valamint a pénzügyminiszter által bejelentett további inflációnövekedést a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja.
2008.07.07. 17:30
 
 
Az EU elutasította a gázolaj adójának csökkentésére irányuló magyar kérést
Az Európai Bizottság írásban is elutasította azt a magyar kérést, amely a gázolaj jövedéki adójának csökkentésére irányult, közölte magyar újságírókkal Brüsszelben Kovács László, az unió adó- és vámügyi biztosa. A magyar pénzügyminisztérium az EU Adózás és Vámunió Főigazgatóságától (TAXUD) június 5-én - a fuvarozók kívánságának megfelelően - kérte, hogy a 2003. január 1-jétől uniós szinten befagyasztott mérték alá vihesse le a fuvarozók által használt, úgynevezett kereskedelmi gázolaj jövedéki adójának mértékét. A magyar derogációs kérelemre a TAXUD elutasító válaszát június 26-án faxon küldték el a budapesti pénzügyminisztériumba.
2008.07.07. 17:28
 
 
Melegfelvonulás: nyomozócsoportot hoztak létre a rendbontók felderítésére
Tizenöt tagú külön nyomozócsoportot állított fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy felkutassa a hétvégi melegfelvonuláson történt erőszakos cselekmények elkövetőit. A szombati melegfelvonulásról 57 embert állítottak elő, akik kövekkel, petárdákkal, tojásokkal és Molotov-koktélokkal dobálták meg a felvonulókat és a rendőröket. A nyomozócsoport feladata, hogy fotók, videofelvételek alapján azonosítsa azokat az embereket, akik rendőrökre és a felvonulókra támadtak. A rendőrség honlapján három férfi fotóját tette közzé, és a 06-80-555-111 - Telefontanú - zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén várja azok jelentkezését, akik felismerik az arcukat sállal eltakaró férfiakat.
2008.07.07. 17:23
 
 
Madonna cáfolta a félrelépéséről és válásáról szóló pletykát
Madonna amerikai popsztár cáfolta, hogy félrelépett volna Alex Rodriguez amerikai baseballsztárral és azt is tagadta, hogy házassága válságba jutott volna. A népszerű díva a People magazin vasárnapi számában hozta nyilvánosságra közleményét, hogy véget vessen a hónapok óta terjedő pletykáknak, amelyek már azt is tudni vélték, hogy ügyvédhez fordult a válás miatt. "A férjem és én nem akarunk elválni" - szögezte le a sztármagazinban Madonna, és a következőképpen válaszolt a híresztelésekre: "Elvittem a gyerekeimet egy Yankee-meccsre. De egyáltalán nem kerültem semmiféle romantikus kapcsolatba Alex Rodriguezzel. Semmi közöm ahhoz, hogy milyen állapotban van a házassága."
2008.07.07. 17:00
 
 
Újabb történelmi forintárfolyam rekord: 231,75 forint az euró
Újabb rekordot állított be a forint árfolyama hétfőn délután: a budapesti bankközi kereskedelemben négy óra után 231,70/80 forinton is jegyezték az eurót, szemben a péntek délutáni 233,90/234,00 forinttal, ami 0,92 százalékos forint erősödésnek felel meg. A forint a magas kamatoknak, a forintkötvények viszonylag magas hozamának, a javuló makrogazdasági alapoknak és nem utolsó sorban a számos opciós küszöb áttörését követő spekulációnak köszönheti erősödését. A kereskedők szerint a forint "nem lesz már sokkal gyengébb, de erősebb még lehet". Az elkövetkező hetekre-hónapokra 230-235 forintos sávba várják az euró árfolyamát. A dollárt négy óra után 148,10/20 forinton jegyezték a péntek délutáni 148,95/149,05 forint után.
2008.07.07. 16:53
 
 
G8-csúcs: Segíteni kell az éhezőket, le kell törni a spekulációt
A nemzetközi közösségnek haladéktalanul tennie kell valamit, enyhíteni sok tízmillió ember szenvedését, akiket az élelmiszerek áremelkedése sújt, követelte a fejlett országok vezetőitől hétfőn az ENSZ főtitkára és a Világbank elnöke. A hét legfejlettebb ipari állam és Oroszország állam- és kormányfőinek hétfőn megkezdődött csúcstalálkozóján a vezetők hét afrikai ország politikusaival tárgyaltak a Hokkaido szigetén lévő Tojakóban. Az alapvető élelmiszerek árának emelkedése volt a hétfői megbeszélések fő témája. A vita alapját a Világbank jelentése adta, amely szerint az élelmiszerek drágulása miatt világszerte 105 millió ember kerülhet a szegénységi szint alá, közülük 30 millió Afrikában.
2008.07.07. 16:38
 
 
Elkészült az euróra való nemzeti átállási terv első változata
Elkészült az euróra való nemzeti átállási terv első változata - jelentette be Veres János pénzügyminiszter, a nemzeti eurókoordinációs bizottság elnöke. A tervet ősszel társadalmi vitára bocsátják - tette hozzá Simor András, a jegybank elnöke, társelnök. Az euró bevezetése egyrészt Magyarország kötelezettsége, másrészt érdeke, hogy részt vegyen az Európai Unió valuta uniójában - mondta bevezetőjében Veres János. A pénzügyminiszter jelezte, hogy bár az euró bevezetésének nincs még határideje, de 2009-ben, ha a konvergenciaprogram alakulása megengedi, akkor Magyarország kezdeményezheti a belépést az ERM-II árfolyamrendszerbe, az euró előszobájába, ahol minimum két évig kell tartózkodni.
2008.07.07. 16:00
 
 
Magyarország támogatja a francia EU-elnökség bevándorlási paktumtervezetét
Magyarország és a biztonságpolitikai kérdésekben együttműködő, nyolc európai államot felölelő Salzburgi Fórum - amelynek soros elnöki tisztségét jelenleg Budapest tölti be - elviekben támogatja és jó iránynak tartja a francia EU-elnökség által kezdeményezett bevándorlási és menekültügyi paktumtervezetet - mondta az MTI-nek hétfőn Draskovics Tibor. Az igazságügyi és rendészeti miniszter az Európai Unió illetékes minisztereinek kétnapos nem hivatalos találkozóján vesz részt a dél-franciaországi Cannes-ban.
2008.07.07. 15:40
 
 
Gyurcsány: Azerbajdzsán nélkül nincs Nabucco
Gyurcsány Ferenc szerint nincs Nabucco Azerbajdzsán nélkül, a Kaszpi-tenger menti ország kulcsszerepet játszik abban, hogy a gázvezetéket fel lehessen tölteni. A magyar kormányfő azt követően nyilatkozott a sajtónak, hogy megbeszéléseket folytatott hétfőn Bakuban Artur Tahiroglu Rasizada azeri miniszterelnökkel. Mindkét kormányfő méltatta a kétoldalú politikai kapcsolatok magas szintjét, s Rasizada hangsúlyozta, hogy a gazdasági kapcsolatokat is úgy kell ösztönözni, hogy ugyanolyan ütemben fejlődjenek.
2008.07.07. 15:25
 
Abházia befagyasztott minden kapcsolatot Grúziával
Abházia befagyaszt minden kapcsolatot Grúziával, amely állami szintű terrorizmust folytat ellene - nyilatkozta hétfőn az abház elnök. Szergej Bagaps abban a körzetben nyilatkozott a sajtónak, ahol vasárnap este egy kávézóban négy személyt életét vesztette, hat pedig megsebesült egy pokolgép robbanása következtében. Bagaps szerint a merényletet Tbiliszi szervezte meg. Az abház elnök hangoztatta, hogy a Gagrában, Szuhumiban és vasárnap Galiban történtek egy folyamat részei, amit nem lehet választ nélkül hagyni.
2008.07.07. 14:58
 
 
Nőtt májusban a vezetékes szélessávú előfizetések száma
A vezetékes szélessávú előfizetések száma csaknem 1,44 millióra nőtt az idén májusban, miközben folytatódott a vezetékestelefon-vonalak számának lassú csökkenése - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internet-szolgáltatásra előfizetők száma májusban 0,4 százalékkal 778 ezerre emelkedett. Az ADSL növekedési üteménél lényegesen gyorsabban, 1,77 százalékkal bővült a kábelmodemes előfizetések száma. A gyorsjelentésben szereplő négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató (UPC, T-Kábel, Fibernet, DIGI) szélessávú internet-előfizetőinek száma a hónap végén 468 ezer volt.
2008.07.07. 14:57
 
Kulcsár-ügy: Az enyhítő szakasz alkalmazását kérte a védő
Az enyhítő szakasz alkalmazását kérte és a sértettek felróható magatartását fejtegette védőbeszédében Kulcsár Attila ügyvédje a Fővárosi Bíróságon hétfőn. A védő szerint a pénzt "odatették Kulcsár Attila lába elé, hogy belebotoljon". Mint mondta, a sértett K and H Equities "felróható magatartása" is nagymértékben elősegítette, mi több előidézte a bűncselekmény-sorozatot, és ez Kulcsár vonatkozásában nyomatékos enyhítő körülmény, csakúgy, mint a vádlott beismerő, feltáró jellegű vallomása. Továbbá a védő szerint a mintegy 3 milliárdos kár "rövid időn belül bőven megtérül" az eljárás során zár alá vett vagyonokból, s ez nagyrészt Kulcsárnak köszönhető.
2008.07.07. 14:21
 
 
Göncz: észak-déli energiavezetékekre van szükség Európában
Göncz Kinga külügyminiszter szerint észak-déli irányú energiavezetékekre is szükség van Európában az egyoldalú energiafüggőség csökkentése érdekében. A magyar diplomáciai vezetője erről hétfőn beszélt Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt lett partnerével. Az energia kérdése Magyarország és Lettország számára is fontos. A földrajzi távolságok miatt fejleszteni kell az észak-déli irányú infrastruktúrát - mondta Göncz Kinga, hozzátéve, hogy konkrét tervek egyelőre nincsenek a fejlesztésekre.
2008.07.07. 14:16
 
 
Újabb forintárfolyam rekord: 232,70 forint az euró
Újabb rekordot állított be a forint árfolyama hétfőn kora délután: a budapesti bankközi kereskedelemben 232,65/75 forinton is jegyezték az eurót. A forint a magas kamatoknak, a forintkötvények viszonylag magas hozamának, a javuló makrogazdasági alapoknak és nem utolsó sorban a számos opciós küszöb áttörését követő spekulációnak köszönheti erősödését. A kereskedők szerint a forint "nem lesz már sokkal gyengébb, de erősebb még lehet". Az elkövetkező hetekre-hónapokra 230-235 forintos sávban várják az euró árfolyamát.
2008.07.07. 13:36
 
 
Hiller István: nem tűnnek el a természettudományi tantárgyak
Az oktatási és kulturális miniszter szerint teljes félreértés vagy teljes félremagyarázás, hogy a természettudományi tárgyak eltűnnének a magyar oktatásból; Hiller István a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent információra reagált a sajtónak. A lapban megjelentek szerint ősztől ezer intézményben összevontan tanítják a biológiát, a fizikát és a kémiát. Az újság úgy tudja, hogy amennyiben a rendszer beválik, várhatóan 2013-ra megszűnnek az önálló reáltárgyak, és az összes gyereket az új program szerint tanítják majd. A biológiát, a kémiát és a fizikát megszüntetik, és egyetlen tárgyat, élettant oktatnak helyette - írta a lap.
2008.07.07. 13:14
 
 
Irán ragaszkodik az urándúsítás jogához
Mahmúd Ahmadinezsád ismét leszögezte, hogy országának joga van az urándúsításhoz, és az ennek leállítását követelő nyugati hatalmak "törvénytelenül" járnak el. "A hatalmak tárgyalást ajánlanak, de közben fenyegetnek minket, és azt mondják, hogy el kell fogadnunk törvénytelen követelésüket. Azt akarják, hogy adjuk fel a jogunkat a nukleáris technológiához" - mondta egy interjúban az iráni elnök, aki azt állította, hogy Irán a párbeszéd mellett van. Az iráni fél pénteken adott választ a hat nagyhatalom - Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország - ajánlatcsomagjára, hogy milyen jutalmat kap ha lemond a dúsításról, de a válasz tartalmát nem hozták nyilvánosságra.
2008.07.07. 13:07
 
Biciklit nyert a leglustábban közlekedő
Biciklit nyert a leglustább malmői közlekedő, mert naponta autóval jár otthonából alig 200 méterre lévő munkahelyére. A férfi még a "legnevetségesebb ingázó" elnevezésű versenyre is lusta volt benevezni, barátnője íratta fel, ismertetve párja közlekedési szokását. Az illető nem csupán otthona és a munkahelye között autózik, ebédelni is kocsival jár, hasonlóan messzire, illetve közelre. A svéd város a versenyt azért hirdette meg, hogy rádöbbentse az embereket az esztelen autózásra, és hogy ritkuljon a felesleges forgalom. Hogy a győztes mit kezd a biciklivel, nem tudni, de nem nehéz elképzelni.
2008.07.07. 12:36
 
 
Piros riasztás lehet az ország három régiójában
A délutáni órákban dől el, hogy elrendeli-e a hármas fokozatú, vagyis a legnagyobb - piros - riasztást az ország középső régióiban az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn - közölte az MTI érdeklődésére Kolláth Kornél meteorológus. A szakértő elmondta: a szolgálat honlapján is jelezték, hogy a Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl és a Dél-Dunántúl régiókban várható erős, viharos szél (90 km/h), zivatar és jégeső. A fél óra alatt lehulló csapadék mennyisége meghaladhatja a 30 millimétert. Kolláth Kornél figyelmeztetett: a szakszolgálat a délután folyamán dönti el, hogy szükség van-e a legmagasabb riasztásra.
2008.07.07. 12:09
 
A Fidesz az iskolai erőszak megszüntetését szeretné
A Fidesz felszólítja az Oktatási Minisztériumot és Hiller István szakminisztert, hogy adja vissza a tanárok kezébe azokat a lehetőségeket, amelyekkel megfelelően gyakorolhatják hivatásukat. A párt nyilatkozatát Schmitt Pál Péter, a Polgári Fiatalok Egyesületének elnöke, Tarlós István, a Fővárosi Fidesz-KDNP frakció vezetője és Pesti Imre országgyűlési képviselő írta alá. Tarlós István és Pesti Imre is a Polgári Fiatalok Egyesületének tiszteletbeli elnöke.
2008.07.07. 11:59
 
Vívó Eb: csak Benkó jutott a 16 közé női kardban
A négy magyar közül egyedül Benkó Réka került be a legjobb 16 közé női kardban a kijevi vívó Európa-bajnokságon. A 32 között a lengyel Ostojskával találkozott, s egyetlen tussal nyert. A hektikus asszóban felváltva vezetett a két vívó, mígnem 14-14-nél Benkó remek indítással és jó vágással érte el ellenfelét. A mérkőzés vezetője, valamint a videó előtt ülő ellenőr hosszasan elemezte a szituációt, végül a magyar lány javára döntöttek. A pekingi olimpián ebben a számban egyedüli magyarként induló Nagy Orsolya a hazai pályán vívó Homrovával mérkőzött, utóbbi nyert három tussal.
2008.07.07. 11:43
 
 
A PM-hez fordul a Fidesz-KDNP a megkésett családi pótlék miatt
A Pénzügyminisztériumhoz fordul a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetjének vezetője a júliusban késve utalt családi pótlék miatt; ez maga Soltész Miklós közölte budapesti sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő azt szeretné megtudni, miért késett a családi pótlék júliusi kifizetése, illetve, hogy milyen állapotban van a magyar költségvetés. Soltész Miklós hozzátette: kérdéseit írásban juttatja el a pénzügyi tárcához hétfőn. A pénzügyi és a szociális tárca közös közleményében közölte: nincs fennakadás a családtámogatási ellátások folyósításában, az utalások a jogszabályi előírásoknak megfelelően történnek.
2008.07.07. 11:30
 
 
Brüsszel az áfáról szóló irányelv módosítását javasolja
Az Európai Bizottság az áfáról szóló irányelv módosítását javasolja annak érdekében, hogy a tagállamok rugalmasabban alkalmazhassanak tartós jelleggel csökkentett áfakulcsokat bizonyos szolgáltatások tekintetében - jelentette be hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján Kovács László, az EU adó- és vámügyi biztosa. A javaslat olyan területekre irányul, ahol bizonyított, hogy a csökkentett áfakulcsok alkalmazása nem okoz zavart a belső piac működésében. Az érintett szektorok többsége a munkaerőigényes és helyi szolgáltatások közé tartozik, beleértve az éttermi szolgáltatásokat is.
2008.07.07. 11:26
 
Jobboldali szélsőséges szervezet alakult Csehországban
Nemzeti Honvédelem néven új polgári félkatonai szervezet alakult Csehországban. A szervezetet pénteken jegyeztette be a prágai belügyminisztériumban a szélsőjobboldali Cseh Nemzeti Egységmozgalom vezetőségének két tagja, Jan Kopal és Josef Palicka. "A Nemzeti Gárda, amely mögött a Nemzeti Párt áll, illetve a Munkáspárt Védegyletének létrehozása után újabb szélsőséges csoportosulás jött létre" - jegyezte meg a Právo című baloldali cseh napilap hétfőn. "Elmondható, hogy ez (a Nemzeti Honvédelem létrehozása) az első lépés a Nemzeti Demokrácia nevű politikai párt megalakításához, amit most készítünk elő" - nyilatkozta a lapnak Kopal.
2008.07.07. 11:14
 
 
Sztrájk a Lufthansa leánycégeinél, 202 járatot már töröltek
A német Lufthansához tartozó CityLine és Eurowings légitársaságok pilótáinak sztrájkja miatt a Lufthansa hétfőn délelőtt 13 óráig 202 járatát, közöttük 5 budapestit törölt. A Lufthansa közleményben közölte, hogy budapesti járatai közül törölt két hamburgit, két düsseldorfit és egy münchenit. A légitársaság valamennyi érintett utast megpróbál telefonon elérni, és tájékoztatást adni a helyzetről, illetve arról, hogyan tudják megkezdeni, vagy folytatni utazásukat. Az utasok a társaság honlapján található telefonszámon, valamint a 411-9900 központi számon, továbbá a Lufthansa reptéri irodájában kaphatnak információt.
2008.07.07. 11:01
 
 
Melegfelvonulás: az Ab a héten foglalkozik a kormányfő kezdeményezésével
Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság (Ab) elnöke a hét elején, a teljes ülés elé terjeszti a kormányfő kezdeményezését és a testület tagjai közösen hozzák meg a választ - mondta Sereg András, az Ab sajtófőnöke, akit annak kapcsán keresett meg az MTI hétfőn, hogy a miniszterelnök előzőleg a legfőbb közjogi méltóságok találkozóját kezdeményezte. A szombati, budapesti meleg büszkeség napján történtek után Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezte, hogy a legfőbb közjogi méltóságok találkozzanak, és vitassák meg, miért látszunk gyengének pár száz, a többséget terrorizáló szélsőségessel szemben, és mi az, ami hiányzik az alkotmányos, demokratikus intézményrendszerből.
2008.07.07. 11:00
 
 
Kulcsár-ügy: tucatnyi vádlottra kért börtönt és vagyonelkobzást az ügyész
Kétnapos vádbeszéde végén a Kulcsár-ügy vádlottjai közül tucatnyira kért börtönt, illetve összességében milliárdos vagyonelkobzást az ügyész a Fővárosi Bíróságon. Letöltendő szabadságvesztést indítványozott Kulcsár Attila mellett Kerék Csabára, a Britton cégcsoport volt vezetőjére, Garamszegi Gáborra, a Betonút Rt. volt vezérigazgató-helyettesére, Bitvai Miklósra, az Állami Autópályakezelő volt vezérigazgatójára, Rejtő E. Tiborra, a K and H Bank volt vezérigazgatójára és Forró Tamás újságíróra. Az ügyész Kulcsár Attilára 230 milliós, Kerék Csabára 176 milliós, Bitvai Miklósra 150 milliós, Garamszegi Gáborra 58 milliós, Forró Tamásra 30 milliós, Schönthal Henrikre pedig 626 milliós vagyonelkobzást kért.
2008.07.07. 10:45
 
 
Vívó Eb: négy magyar a 32 között női kardban
Mind a négy magyar bejutott a legjobb 32 közé női kardban a kijevi vívó Európa-bajnokságon. Várhelyi Katának, Nagy Orsolyának és Benkó Rékának a selejtezőt követően a hiányos 64-es tábla első fordulójában nem kellett vívnia, Pető Réka pedig a román Mihaela Bulicán túljutva csatlakozott hozzájuk. Szép akciókkal őrölte fel vetélytársa ellenállását és simán jutott tovább. Ebben a szakágban ötvenen indultak. Eredmény: a 64 között: Pető Réka-Mihaela Bulica (román) 15-8. Hétfőn még a férfi párbajtőrözők egyéni versenyét rendezik.
2008.07.07. 10:18
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 14.
A wimbledoni tenisztornán nyolcaddöntős Szávay Ágnes egy helyet előre lépve a 14. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic vezet. A Wimbledonban diadalmaskodó amerikai Venus Williams maradt a hetedik.
2008.07.07. 10:04
 
 
G8-csúcs: az EU Afrikába irányítaná agrártámogatás-feleslegét
Afrikai gazdálkodók megsegítésére fordítaná az Európai Unió agrártámogatásokra elkülönített, de fel nem használt forrásokat; az egymilliárd euró értékű segítséggel enyhítené az egész világra kiterjedő élelmiszerválság hatásait - derült ki az Európai Bizottság elnökének nyilatkozatából hétfőn a világ hét legfejlettebb ipari államát és Oroszországot tömörítő G8-ak csúcstalálkozóján. Az Európai Unió (ezzel) ténylegesen hozzájárulhat ahhoz, hogy fellendüljön a mezőgazdaság a fejlődő országokban - mondta José Manuel Barroso. Mint azt az Európai Bizottság korábban közölte, a pénzből a huszonhetek vetőmaggal és műtrágyával segítenék a jövő év végéig az afrikai gazdákat.
2008.07.07. 09:59
 
 
Kovács Ágnes utoljára edzett a Kőér utcában
Hétfő reggel utoljára edzett a Kőér utcai uszodában Kovács Ágnes. Az olimpiai bajnok versenyző bejelentette, hogy vándordíjat alapított, amelyet az országos bajnokság női 200 méteres mellúszásának győztese kap meg. Kovács Ágnes, aki a 200 m mell olimpiai aranya mellé két világ- és hét Európa-bajnoki címet is szerzett, s 53-szor nyert magyar bajnokságot, mintegy 20 percet úszott karrierjének "bölcsőjében", majd a medencéből kiszállva edzője, Turi György búcsúzott el tőle. A Kőbánya SC versenyzője - aki vasárnap lesz 27 éves - az ob zárónapján, szombaton versenyen kívül 50 méteres mellúszásban indul a Komjádi uszodában, ellenfelek nélkül, s célba érése után ünnepélyes keretek között köszönti őt a szövetség.
2008.07.07. 09:33
 
 
Nőtt a szálláshelyek bevétele az első öt hónapban
A kereskedelmi szálláshelyek bruttó árbevétele az idén az első öt hónapban 88,3 milliárd forint volt, ami folyó áron 3,1 százalékos növekedés 2007 azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Január-májusban a külföldi és a belföldi vendégek által összesen eltöltött vendégéjszakák száma 0,7 százalékkal emelkedett. A kereskedelmi szálláshelyek 2008 január-áprilisban összesen 64 milliárd forint bruttó árbevételt értek el, ami folyó áron 1,8 százalékos növekedés volt a megelőző év azonos időszakához képest. A belföldi és külföldi vendégek összesen 3 százalékkal kevesebb éjszakát töltöttek el a szállodákban az első négy hónapban, mint egy évvel korábban.
2008.07.07. 09:05
 
 
Gyurcsány: a magyar jobboldal radikalizmussal fertőződött
A demokratikus jobboldal szélén ott vannak azok a radikális tömörülések, amelyek kiváltói voltak a szombati melegfelvonuláson történt atrocitásoknak; a jobboldal megfertőződött a radikalizmussal - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Klubrádiónak hétfő reggel adott interjújában. A miniszterelnök rámutatott: a szélsőjobboldal több áttéten keresztül ott van a demokratikus jobboldal szélén. Utalt arra, hogy a láncolat az utcai tüntetőktől a Magyar Gárdán és a Jobbikon keresztül a Fideszig ér. Rámutatott: eddig még nem volt a szombaton történtekre vonatkozó szolidáris nyilatkozat a jobboldal részéről.
2008.07.07. 08:40
 
 
A szlovák korona átváltási árfolyamáról döntenek az uniós pénzügyminiszterek
A szlovák korona euróátváltási árfolyamáról döntenek keddi brüsszeli tanácskozásukon az uniós pénzügyminiszterek. Az ülésen hivatalosan és végérvényesen döntenek arról, hogy Szlovákia jövő év január 1-től bevezeti fizetőeszközként az eurót. Szlovákia ezzel az egykori "szocialista" országok közül Szlovénia után másodikként - ha nem számítjuk a volt NDK-t - tér át az euróra. Ezzel 16-ra emelkedik az euróövezethez tartozó országok száma. A miniszterek rögzítik, hogy milyen árfolyamon kell átváltani a koronát euróra. Ebben Szlovákiának egyetértésre kell jutnia az eurót már ma is hivatalos fizetőeszközként használó országokkal, az úgynevezett eurócsoporttal.
2008.07.07. 08:18
 
 
Folytatódik az egyeztetés a VDSZSZ és a MÁV között
Folytatódik ma az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről és a még elégséges szolgáltatásról. A VDSZSZ eredeti követelése az volt, hogy 10 százalékos többlet béremelést akart elérni a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalói számára a megajánlott 6,9 százalék felett, egyúttal a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetését követelte a szakszervezet valamennyi vasutas számára. Ez egészült ki azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás, valamint a pénzügyminiszter által bejelentett további infláció-növekedést a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja.
2008.07.07. 08:15
 
 
Megkezdődött a G8-országok csúcstalálkozója Japánban
Megkezdődött hétfőn Japánban a hét legfejlettebb ipari állam és Oroszország állam- és kormányfőinek csúcstalálkozója. A nyolcak - az Egyesült Államok, Kanada, Japán, Oroszország, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Németország - vezetői hét afrikai ország politikusával tárgyalnak az értekezlet első napján a Hokkaido szigetén lévő Tojakóban. Az alapvető élelmiszerek árának emelkedése a hétfői megbeszélések fő témája. Angela Merkel német kancellár azt mondta, tanácskozni fognak a Zimbabwe elleni büntetőintézkedések szigorításáról is, igyekezve megnyerni afrikai hivatali partnereiket az ügynek.
2008.07.07. 08:02
 
 
Rice Prágába utazik, hogy aláírja a rakétavédelmi megállapodást
Hétfőn Prágába utazik Condolezza Rice amerikai külügyminiszter, hogy aláírja a rakétavédelmi rendszerről szóló amerikai-cseh megállapodást - jelentették be helyi idő szerint vasárnap Washingtonban. Rice négynapos hivatalos látogatást tesz Európában. Ennek keretében írja alá az amerikai radarállomás csehországi létesítéséről szóló keretszerződést, de bolgár és grúz vezetőkkel is tárgyal majd - tudatta egy közleményben Sean McCormack külügyi szóvivő.
2008.07.07. 07:52
 
 
Az amerikai a leghazafiasabb érzelmű nemzet a világon
A gazdasági nehézségek, az emelkedő benzinárak és az iraki háború terhe ellenére az amerikai a leghazafiasabb érzelmű nemzet a világon - derült ki a Chicagói Egyetem közvélemény-kutató központjának legújabb nemzetközi felméréséből. A 34 országot vizsgáló kutatás júniusi eredményei szerint az Egyesült Államok polgárai a legbüszkébbek hazájukra. A listán őket követik a venezuelaiak, az írek és a dél-afrikaiak. A megkérdezetteknek 10 különböző szempont alapján kellett megmondani, mennyire büszkék a hazájukra. Az amerikaiak különösen a demokráciára, a gazdaságra, a politikai befolyásra, a tudományra és a katonai hatalomra büszkék.
2008.07.07. 07:30
 
 
Euró bevezetési menetrend a PM-től és az MNB-től
A tavaly szeptemberben alakult Nemzeti Eurókoordinációs Bizottság által készített átállási terv első változatát mutatja be ma Veres János pénzügyminiszter, a testület elnöke és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke, a testület társelnöke. A bizottság feladata az euróra való átállás tervét kidolgozni, és évenként aktualizálni - mondta a testület magalakulása előtt Veres János. Hozzátette: az euró bevezetése előtt a testület szakmai javaslatokat készít a közszférának és a magánszférának. Simor András egy hónapja a költségvetési bizottságban arról beszélt, hogy az MNB egyetért a kormánnyal abban, hogy a helyzet még nem érett az euróbevezetés céldátumának meghatározására.
2008.07.07. 07:15
 
 
Tenisz: Rafael Nadal nyerte a férfi egyest Wimbledonban
A spanyol Rafael Nadal nyerte a férfi egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben 4 óra 48 perc alatt, öt játszmában legyőzte címvédő és sorozatban ötször győztes svájci Roger Federert. Nadal, aki az idén negyedszer nyert a Roland Garroson, pályafutása során első alkalommal diadalmaskodott Wimbledonban. A spanyol teniszező tavaly és tavalyelőtt is finálét játszott Wimbledonban és mindkét alkalommal mostani riválisától kapott ki. Eredmény: férfi egyes, döntő: Rafael Nadal (spanyol, 2.)-Roger Federer (svájci, 1.) 6:4, 6:4, 6:7 (5:7), 6:7 (8-10), 9:7.
2008.07.07. 07:06
 
 
Kábítószert és fegyvert csempészett át egy rendőr az osztrák határon
Kábítószert és fegyvert csempészett át az osztrák-magyar határon vasárnap egy rendőr; a csempészt elfogták - közölte honlapján a rendőrség. Hegyeshalomnál a határátkelőhelyen fogták el a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a szentendrei rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának egyik beosztottját, aki gépkocsijával a Magyar Köztársaság területére kábítószert és fegyvert kísérelt meg behozni. A férfit illetve autóját a schengeni belső ellenőrzés, úgynevezett mélységi ellenőrzés keretében vizsgálták át. A tettenérést követően a vámosok a férfit a Győr-Moson-Sopron Megyei Nyomozó Ügyészségre előállították. A körzeti megbízott szolgálati viszonyát parancsnoka azonnali hatállyal megszüntette.
2008.07.06. 20:53
 
 
Tovább pusztítanak az erdő- és bozóttüzek Kaliforniában
A kedvező időjárás ugyan némileg megkönnyítette az oltási munkálatokat vasárnap Kaliforniában, ám még mindig több mint 300 helyen égtek az erdők és a bozótosok az Egyesült Államok nyugati partján fekvő szövetségi államban. Az erős szél, amelynek következtében a lángok gyorsan terjedtek az elmúlt napokban, a hét végére elcsendesült az érintett térségben, és a levegő is lehűlt egy kissé, így az időjárás már kedvezőbb az oltáshoz. Jövő héttől azonban várhatóan visszatér a forróság és az erős szél, amely nehezítheti az oltásban részt vevő közel 1200 tűzoltó munkáját. Egy tűzoltó életét vesztette, hárman pedig megsérültek az elmúlt napokban. A lángok jelenleg is több mint 10 ezer lakóházat és több száz üzletet veszélyeztetnek.
2008.07.06. 20:00
 
Vívó Eb: Hormay Adrien aranyérmes lett
Hormay Adrien aranyérmet szerzett a női párbajtőrözők egyéni versenyében a Kijevben zajló vívó Európa-bajnokságon. A döntőben 15-10-re nyert a román Ana Branza ellen. Hormay már azzal is élete legnagyobb egyéni sikerét érte el, hogy bejutott a döntőbe. A világranglistán - a vasárnapi viadalt megelőzően - csak a 45. helyet foglalta el, így mindenképpen a rangsorban harmadik riválisa volt a finálé esélyese.
2008.07.06. 19:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350[2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista