2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Indulnak Grúziába a segélyszállítmányok
Grúziába indul keddre virradóra az Egyesült Arab Emírségekből az első segélyszállító repülőgép, fedélzetén az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNCHR) adományával - közölte a szervezet. A szállítmánnyal megerősítik az UNHCR készleteit a kaukázusi térségben. A második gép már Koppenhágából startol szerdán. A két gépen 30 ezer embernek elegendő adomány érkezik majd a térségbe. A szervezet mintegy kétmillió dollárt szabadít fel sürgősségi készleteiből erre a célra. Később kisegítő személyzet küldését is tervezik. Németország egymillió euró segélyt adományoz az orosz és a grúz hadsereg közötti harcok elől elmenekült emberek támogatására.
2008.08.11. 19:08
 
 
MÁV ÁBE: még négy nap az átszerződésre
A MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) ügyfelei közül péntekig közel 40 ezer biztosított átszerződési kérelmét fogadták be a kötelező gépjármű- felelősségbiztosítás (kgfb) kötésére jogosult biztosítók - mondta Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) szóvivője. A szóvivő szerint az átkötések száma több biztosítónál meghaladja a tízezret (kgfb kötésére 14 biztosító jogosult). További jó pár tízezer biztosítottnak is az alkuszcégeknél van már a kérelme. Még négy nap van az átkötésekre. Az ügyfelek komolyan veszik a határidőt, gyorsult az átkötések tempója - mondta a szóvivő.
2008.08.11. 18:37
 
 
A negyedik hétvégén is Denevérember vezette a toplistát
A sötét lovag című Batman-film a negyedik hétvégén is meg tudta tartani első helyét az észak-amerikai jegybevételi toplistán, s egyúttal megszerezte minden idők harmadik legnagyobb boxoffice-sikerének címét - feltéve, hogy az inflációt nem vesszük figyelembe. Christopher Nolan denevéres mozija újabb 26 millió dollárt (4,1 milliárd forint) kasszírozott a mozikban a hét végén, s így a gyártó Warner Bros. filmstúdió szerint a premierje óta eltelt 24 nap alatt összesen 441,5 millió dollárt (70 milliárd forint) jövedelmezett. A Titanic (601 millió dollár) és a Csillagok háborúja (461 millió dollár) után a harmadik helyet csípte el a mindenkori bevételi ranglistán.
2008.08.11. 17:40
 
 
Kis mértékben csökkent a magyar turisták száma Horvátországban
A múlt év első hét hónapjához képest három százalékkal kevesebb magyar turista utazott Horvátországba, a vendégéjszakák számában azonban csak egy százalékos a csökkenés - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője. Marin Skenderovic a legfrissebb adatok alapján úgy értékelte, hogy a 2007-es erőteljes visszaesés után mostanra megállt a magyar turisták számának csökkenése. Elmondta, hogy idén januártól július végéig több mint 200 ezren utaztak Magyarországról Horvátországba, ahol 1 millió 59 ezer vendégéjszakát töltöttek.
2008.08.11. 17:20
 
 
A G7-ek sürgették Moszkvát, fogadja el a grúz tűzszünetet
A hét legfejlettebb ipari ország (G7) külügyminiszterei hétfőn sürgették, hogy Moszkva fogadja el az azonnali tűzszünetet, amelyet Grúzia kért, illetve tartsa tiszteletben a kaukázusi ország területi integritását - közölte az amerikai külügyminisztérium. A tárca szóvivője elmondta, hogy a miniszterek telefonkonferencia útján megvitatták a grúziai, illetve a déloszét helyzetet és támogatásukról biztosították a francia és a finn diplomácia irányítójának közvetítési erőfeszítéseit. A G7-ek külügyminiszterei egyben aggodalommal szóltak a polgári áldozatokról, illetve a polgári célpontok ellen folytatódó támadásokról.
2008.08.11. 16:25
 
 
Fidesz: mérsékelni kell a gázáremelés hatásait
A Fidesz azonnali döntést vár a kormánytól az ősszel várható gázáremelés hatásainak mérséklésére - erről László Tamás, a Fidesz szakpolitikusa beszélt hétfőn az MTI-nek. A politikus hangsúlyozta: megdöbbentő, hogy a kormányszóvivő semmitmondó választ adott a gázáremelés mértékére vonatkozó kérdésre; csodálkoznak azon, hogy a kormány nem hoz azonnali döntéseket ebben az ügyben. A Napi Gazdaság információi szerint Magyar Energia Hivatal (MEH) 11 százalékos kisfogyasztói földgázáremelést tart indokoltnak október 1-jétől; ugyanakkor a hivatal számolt egy "visszafogott" változattal is, amelyben 9,9 százalékos emelés szerepel.
2008.08.11. 16:03
 
 
84 éves férfi 86 feleséggel
86 felesége és legalább 170 gyereke van egy 84 esztendős férfinak Nigériában. A családmodellt mégsem javasolja követendő mintának egyetlen férfi számára sem a családfő, mondván, ő is csupán Allah segítségével képes úrrá lenni a helyzeten. "Már tíz feleség mellett is összecsuklik egy férfi, de nekem Allah annyi erőt adott, hogy elviselek 86-ot is" - mondta Bello Abubakar, aki hajdan tanárként és muszlim hitszónokként dolgozott. Feleségei zöme igen fiatal, negyedannyi idős, mint ő. Az iszlám tudósai négy feleségben maximálják egy férfi nejkvótáját, de Abubakar szerint a Koránban nincs említés feleségplafonról, és arról sem, hogy mi a büntetése annak, aki áthágja a négyes határt.
2008.08.11. 15:13
 
 
Putyin Amerikát bírálta
Vlagyimir Putyin bírálta az Egyesült Államokat, amiért amerikai katonai gépekkel Irakból jelentős grúz kontingenst szállított gyakorlatilag a dél-oszétiai konfliktus térségébe. Az orosz miniszterelnök a minisztertanács elnökségének hétfői ülésén cinikusnak nevezte a Grúziát támogatni igyekvő nyugati politikusok magatartását. Sajnálkozását fejezte ki az amerikai lépés miatt, s kijelentette: "Ez nem változtat semmin, de nem hozza közelebb a helyzet rendezését" - mondta. Hozzátette, hogy nem a cinizmuson csodálkozik, de meglepi a cinizmus mértéke, s a képesség, hogy a feketét fehérnek, az agresszort áldozatnak tüntessék fel, s a történtekért a felelősséget a tényleges áldozatokra hárítsák.
2008.08.11. 14:48
 
 
Peking 2008, úszás: Verrasztó országos csúccsal elődöntős, Hosszú kiesett
Verrasztó Evelyn a 200 m vegyesúszásban 2:12.52 perces országos csúccsal, összesítésben a 11. helyen bejutott a keddi 16-os elődöntőbe a pekingi olimpián, Hosszú Katinka kiesett. A régi, 2:12.93-as nemzeti rekordot is Verrasztó tartotta március 21-e óta, amelyet az eindhoveni Európa-bajnokságon úszott. Hosszú 2:13.05-ös idei legjobbjával futamában ötödik volt, és ez kevés volt a 16 közé kerüléshez. A keddi programban magyar idő szerint 5:23-kor úszik majd Verrasztó.
2008.08.11. 14:13
 
 
Új Generáció: ne büntessék a drogfogyasztást
Az Új Generáció azt szeretné, hogy ne büntessék a drogfogyasztókat, ugyanakkor hatékony drogprevenciós programok elindítását sürgeti - jelentette ki Léderer András, az SZDSZ ifjúsági tagozatának elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szerint a büntető törvénykönyv nem szankcionálja az alkalmi drogfogyasztást; szerintük a drogmegelőzésre fordított állami forrásokat és a konzultációs helyek számát kellene növelni. Léderer András közölte: a parlament kábítószerügyi eseti bizottságának első ülésén az SZDSZ benyújtja a drogfogyasztás dekriminalizálására vonatkozó javaslatát.
2008.08.11. 14:11
 
 
Peking 2008, tenisz: Szávay kiesett az első fordulóban
Meglepetésre kiesett a 11. helyen kiemelt Szávay Ágnes az olimpiai tenisztorna első fordulójában, miután 2 óra 50 perces játékban 4:6, 6:3, 7:5-re kikapott a hazai közönség előtt szereplő Cseng Csiétől. Szávay Arn Grétával párosban még érdekelt az ötkarikás játékokon. "Jobb volt az ellenfelem, a vége felé kissé passzív voltam, többet kellett volna kezdeményeznem. Jó meccset játszottunk, a fontos pillanatokban azonban ő jobban koncentrált" - nyilatkozta később Szávay Ágnes az MTI-nek.
2008.08.11. 14:09
 
 
Peking 2008, úszás: Cseh országos csúccsal elődöntős, Kerékjártó kiesett
Cseh László a második legjobb idővel bejutott 200 m pillangón a keddi elődöntőbe a pekingi olimpián, Kerékjártó Tamás viszont búcsúzott. A 400 m vegyesen friss ötkarikás ezüstérmes Cseh 1:54.48 perces országos csúccsal nyerte futamát, amivel összesítésben a második lett, a Pekingben már két aranyérmet begyűjtő amerikai Michael Phelps (1:53.70) mögött. A régi, 1:56.56-os nemzeti rekordot is Cseh tartotta július 11-e óta. Kerékjártó 1:57.29-tel idei legjobbját úszta, amivel futamában a hetedik volt, és ez kevésnek bizonyult a 16 közé kerüléshez. A keddi programban Cseh László magyar idő szerint 5 órakor úszik majd a döntőbe jutásért.
2008.08.11. 13:48
 
 
Sziget: folyamatos fogyasztóvédelmi ellenőrzés a fesztiválon
A Kánikula Kommandó elnevezésű összehangolt fogyasztóvédelmi ellenőrzés keretében a hétfőn kezdődött Sziget fesztiválon is folyamatosan dolgoznak az ellenőrök - mondta el Daróczi Dávid kormányszóvivő a Hajógyári-szigeten tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón. Közölte: az ellenőrzések célja nem elsősorban a bírság kiszabása, hanem a különböző szabályok következetes betartatása. A fesztivál egy hete alatt 60-80 ellenőr - nyolc hatóság, köztük az APEH, a VPOP, az ÁNTSZ munkatársai - eltérő napszakokban járja a szórakozóhelyeket, a büféket, portékásokat.
2008.08.11. 13:46
 
Gyurcsány Ferenc elítél minden fizikai fenyegetést
Gyurcsány Ferenc kormányfő elítél minden fizikai fenyegetést - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő a miniszterelnök álláspontját azzal kapcsolatban, hogy egy internetes oldalon Bayer Zsolt újságírót megfenyegették. "Természetesen bárhonnan, bárkit is ér ilyen típusú fenyegetés, azt ő (Gyurcsány Ferenc) elítéli" - mondta a szóvivő hétfőn Budapesten. Daróczi Dávid hozzátette: a kormányfő sok kérdésben nem ért egyet Bayer Zsolttal, eltérőek az elképzeléseik, a nézeteik, de ezzel együtt senkinek nincs joga senkit fenyegetni. "Ellentétes a Magyar Köztársaság és a kormány értékrendjével, hogyha bárkit fizikai fenyegetés ér" - fogalmazott Daróczi.
2008.08.11. 13:18
 
 
Medvegyev: Oroszország soha nem lesz passzív megfigyelő a Kaukázusban
Oroszország soha nem lesz a kaukázusi helyzet "passzív megfigyelője" - figyelmeztetett hétfőn Dmitrij Medvegyev orosz elnök. Felszólította a Nyugatot, hogy ne kövesse el ismét a tragédiához vezető "müncheni egyezmény hibáját" azzal, hogy békülékenynek mutatkozik az agresszorral szemben. Medvegyev az 1938. szeptember 29-én aláírt német-olasz-francia-brit egyezményre utalt, amely lehetővé tette Csehszlovákia szudétanémetek lakta területeinek Németországhoz való csatolását. A Hitlerrel szembeni "békülékenységi politika" miatt Franciaországot és Nagy-Britanniát marasztalták el.
2008.08.11. 12:46
 
 
Dél-Oszétia: a grúz elnök aláírta a tűzszüneti javaslatot
Mihail Szaakasvili grúz elnök bejelentette, hogy aláírta az Európai Unió megbízottai által előterjesztett tűzszüneti javaslatot hétfőn Tbilisziben. A grúz államfő Bernard Kouchner francia és Alexander Stubb finn külügyminiszter jelenlétében látta el kézjegyével a dokumentumot. Az EU-közvetítők még a nap folyamán Moszkvába utaznak, hogy megpróbálják rábírni Oroszországot a tűzszünet elfogadására.
2008.08.11. 12:22
 
 
Fidesz: az olimpia alatt ütik ki a sportkórházat
A Fidesz aggódik az Országos Sportegészségügyi Intézet jövőéért, mert nem lehet tudni, hogy mi a terve a kormánynak a Sportkórházzal az olimpia után - mondta Bánki Erik, a sport- és turisztikai bizottság fideszes elnöke hétfői sajtótájékoztatóján. A politikus szerint másfél éve folyamatosan leépítik, bizonytalanságban tartják az intézetet, és senki nem tudja, hogy mi lesz a sorsa a Sportkórháznak az olimpia után, mert nem készült erre vonatkozó kormányelőterjesztés. Bánki Erik ezért augusztus végén összehívja a sport- és turisztikai bizottságot, amelyen meghallgatnák az Egészségügyi Minisztérium és a Sportkórház vezetőit is.
2008.08.11. 12:15
 
 
Szenzációs masztodonlelet
Román bányászok egy 2,5 millió éves masztodon szinte teljes csontvázát ásták ki - írja a Der Standard című bécsi lap. A hatóságok közlése szerint a csontváz júniusban Felsőrákos faluban zajló szénbányászat során bukkant elő. A masztodont a mamuthoz hasonlóan sűrű szőrzet borította, de az ormányosok más nemzetségébe tartozott, mint az és az elefánt. Teste és koponyája hosszúkásabb volt, a döntő különbség azonban a fogaikban rejlett. A lelet valószínűleg a masztodon európai előfordulásának utolsó időszakából származik, ugyanis itt a két-három méter magas és hét méter hosszú állatok két-három millió évvel ezelőtt lassacskán kipusztultak.
2008.08.11. 11:56
 
Az energiahivatal már elküldte az földgáz árváltoztatási javaslatát
A Magyar Energia Hivatal (Meh) nem kommentálja a sajtóban megjelent 11 százalékos földgázáremelés hírét, a hivatal elküldte az árváltoztatási javaslatát az energiaügyi minisztériumnak - közölte Vigassy Csaba, a Meh szóvivője. Hozzátette: az októbertől esedékes árváltoztatásról szóló döntés kizárólagos joga a miniszter kezében van. Az idén már háromszor volt gázár emelés. Legutóbb a közüzemi lakossági földgázárak átlagosan 9,9 százalékkal emelkedtek 2008. július 1-jén, a közüzemi nem lakossági végfelhasználói átlagár pedig 7,7 százalékkal nőtt. Akkor az áremelést elsősorban a kőolaj drágulásával indokolták. A szakma mintegy 12,5 százalékos végfogyasztói áremelést tartott volna szükségesnek.
2008.08.11. 11:16
 
 
A Külügyminisztérium nem hozza haza a Grúziában tartózkodó magyarokat
A Külügyminisztérium nem tervezi a Grúziában tartózkodó tíz magyar állampolgár kimenekítését, mert ők az ENSZ és az EBESZ ottani misszióiban teljesítenek szolgálatot - mondta az MTI kérdésére Kohári Lajos, a tárca helyettes szóvivője hétfőn. A helyettes szóvivő szerint a két nemzetközi szervezet valószínűleg folyamatosan értékeli az országban kialakult helyzetet és ha szükséges, evakuálják munkatársaikat. Kohári Lajos hozzátette, hogy legutóbb vasárnap érdeklődött a helyzetükről és akkor azt az információt kapta, hogy jól vannak, mindannyian a körletükben tartózkodnak.
2008.08.11. 11:13
 
 
Az orosz haderő ultimátumban szólította fel fegyverletételre a grúz erőket
Az orosz haderő ultimátumban szólította fel a grúz erőket hétfőn fegyverletételre a Grúzia és a szakadár Abházia között húzódó biztonsági zónában, és katonai támadást helyezett kilátásba, amennyiben nem teljesítik a követelést. Szergej Csaban, az Abháziában állomásozó orosz békefenntartók vezetője közölte: "az összes szükséges kényszerítő eszközt" bevetik, ha a grúzok nem tesznek eleget az ultimátumban foglaltaknak. Grúzia azonnal elutasította a felszólítást, és belügyi szóvivője útján közölte, hogy nem teszi le a fegyvert. Az orosz ultimátum határideje helyi idő szerint délelőtt 10 órakor (közép-európai idő szerint reggel 8 órakor) lejárt.
2008.08.11. 10:10
 
Peking 2008, női vízilabda: Magyarország-Hollandia 11-9
A hollandok elleni 11-9-es győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a pekingi olimpián. Eredmény: B csoport, 1. forduló: Magyarország-Hollandia 11-9 (3-3, 3-2, 4-3, 1-1). Peking, 600 néző. Magyarország: Horváth Patrícia - Szremkó Krisztina, Stieber Mercedes 2, Takács Orsolya, Drávucz Rita 1, Pelle Anikó 4, Valkay Ágnes 2. Csere: Kisteleki Dóra 2, Zantleitner Krisztina, Brávik Fruzsina, Primász Ágnes, Györe Anett.
2008.08.11. 08:36
 
 
Peking 2008: Sidi hatodik légpuskában
Sidi Péter 698,4 körös összteljesítménnyel hatodik, azaz pontszerző lett a férfi légpuskások versenyében a pekingi olimpián. A magyar sportlövő az 595 körös alapverseny után a döntőben 103,4 kört ért el. Győzött az indiai Abhinav Bindra 700,5 körrel. A Komáromi VSE 29 éves, kétszeres Európa-bajnok (2002, 2004) versenyzője már azzal teljesítette célját, hogy korábbi két sikertelen ötkarikás szereplését követően ezúttal beverekedte magát a legjobb nyolc közé, de ő és a szakvezetés is abban reménykedett, hogy ott még előrébb is tud lépni a viadal első részében elért hatodik helyénél, és akár érmet is nyerhet. Az élen Bindra, Csu, Hakkinen volt a sorrend.
2008.08.11. 06:37
 
 
Végleg betiltották a kakasviadalokat Amerikában
Utoljára az amerikai államok közül, Louisianában is betiltották a kakasviadalt, ami kedvelt szórakozásnak számított az amerikai Dél államaiban. Péntektől büntetendő cselekmény lesz az ilyen viadalok szervezése és lebonyolítása. Az erre vonatkozó törvényt az állatvédő csoportok nyomására írta alá 2007-ben az állam akkori kormányzója. A kakasviadalokat erre a célra épített arénákban vagy udvarokban bonyolították le külön erre kiképzett tarajosok között. A madarak lábaira éles pengéket erősítettek. A viadal akár egy óra hosszat is eltartott, amíg egyik vagy mindkét állat el nem pusztult vagy nem vált harcképtelenné.
2008.08.11. 06:31
 
Tűz a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában
Faanyagokkal teli raktár és műhely gyulladt ki vasárnap kora este a XIV. kerületben. A Puskás Ferenc Stadion mellett, a Dózsa György út felöli oldalon egy kerítéssel körbezárt területen lévő épület, valamint az előtetővel hozzáépített tárolórész borult lángba. A tűzoltóknak több mint egy órába telt a tűz eloltása. Az épületből több gázpalackot épségben sikerült kihozni - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.11. 06:18
 
 
Peking 2008, női kézilabda: Magyarország-Brazília 28-28
Az utolsó másodpercben dobott góllal mentett pontot a magyar női kézilabda-válogatott Brazília ellen a pekingi olimpia csoportmeccseinek második fordulójában. Hajdu János szövetségi kapitány csapata 28-28-ra végzett a dél-amerikai együttes ellen. Eredmény: B. csoport, 2. fordulő: Magyarország-Brazília 28-28 (17-12). A magyar csapatból ismét Pálinger és - bár sok labdát eladott - Görbicz vitte a prímet, mellettük a beállós Szamoránsky nyújtott kiemelkedőt. Továbbra is negatívum viszont az átlövő Tóth teljesítménye, aki két meccsen mindössze három gólt lőtt, és ezúttal végleg kiállították. A magyarok következő ellenfele Németország lesz szerdán.
2008.08.11. 06:15
 
 
Az oroszok szerint Grúzia továbbra is lövi Chinvalit
Grúzia a csapatkivonásra vonatkozó nyilatkozatai ellenére továbbra is lövi Dél-Oszétia szakadár terület "fővárosát", Chinvalit - közölte az orosz békefenntartó erők parancsnoka az Interfax orosz hírügynökség jelentése szerint. "Az orosz békefenntartók felelősségi körébe tartozó egyes övezetekben tényleges összecsapás volt hétfőre virradóra" - közölte Marat Kulahmetov. A parancsnok szerint a grúz erők továbbra is lőtték az orosz állásokat. Az orosz békefenntartó katonák egyik állását a grúz légierő bombázta - tette hozzá Kulahmetov, aki szerint a támadás nem követelt áldozatokat.
2008.08.11. 06:00
 
 
EU-segély az orosz-grúz konfliktus által érintett civil lakosságnak
Az Európai Unió 1 millió euró humanitárius segélyt nyújt a grúz-orosz konfliktus által érintett polgári lakosságnak - jelentette be vasárnap este az Európai Bizottság. Louis Michel uniós fejlesztési biztos közölte, hogy az 1 millió eurós gyorssegélyprogram csak az első hozzájárulás az alapvető humanitárius szükségletek kielégítéséhez. További támogatásokat is biztosítanak, mihelyt befejezik a szükségletek felmérését a helyszínen - tette hozzá. Louis Michel megjegyezte, hogy a segélycsapatok csak akkor tudnak dolgozni, ha a felek betartják a nemzetközi humanitárius jog rendelkezéseit.
2008.08.11. 05:51
 
 
Peking 2008: Sidi Péter döntős légpuskában
Sidi Péter 595 körös teljesítménnyel hatodik lett a férfi légpuskások 60 lövéses alapversenyében a pekingi olimpián, így bejutott a nyolcas döntőbe, amely magyar idő szerint 6 órakor kezdődik. A Komáromi VSE 29 éves versenyzője előzetesen azt mondta, a korábbi két sikertelen ötkarikás szereplés után ezúttal valamelyik számában szeretne bekerülni a fináléba, és erre talán éppen első fellépése alkalmával kínálkozott a legnagyobb esélye, hiszen légpuskában korábban - 2002-ben és 2004-ben - nyert már Európa-bajnokságot is. A döntőben mindenki tíz lövést adhat le, az eredmények hozzáadódnak az alapversenybeli teljesítményhez.
2008.08.11. 04:49
 
 
Peking 2008: Coventry világcsúcsot úszott női 100 háton
Kirsty Coventry világcsúcsával kezdődött a hétfői úszóprogram a pekingi olimpián: a zimbabwei klasszis a 100 méteres női hát elődöntőjében ért célba 58.77 másodperc alatt. Az előző rekordot, amelyet az Egyesült Államok legjobbjainak omahai olimpiai válogatóviadalán ért el, 58.97 másodperccel Natalie Coughlin tartotta 2008. július 1-e óta.
2008.08.11. 04:33
 
 
A magyar dal napjával kezdődik ma a Sziget
A magyar dal napjával ma indul a Sziget fesztivál; a "mínusz egyedik" napon megrendezett nyolcórás monstre koncerten a magyar könnyűzenei élet színe-java lép színpadra összesen 80 dallal. A 16. Sziget fesztivál rövidebb lesz, mint a korábbiak: idén a "mínusz egyedik" és a nulladik nappal együtt lesz egyhetes. A nulladik napon, kedden az Iron Maiden lép fel, amelyet olyan világszárok követnek a nagyszínpadon, mint az R.E.M., a Sex Pistols, Alanis Morrissette, a Kaiser Chiefs vagy a Jamiroquai. A fesztivál öt napja alatt több mint négyszáz koncert, és naponta mintegy kétszáz program várja majd a látogatókat, akik között csaknem 40 ezer külföldi fesztiválozót is várnak a szervezők.
2008.08.11. 04:12
 
 
Bush közölte Putyinnal, hogy elfogadhatatlan a grúziai erőszak
George Bush amerikai elnök hétfőn Pekingben közölte: világosan jelezte Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnöknek, hogy "elfogadhatatlan" a grúziai erőszak és bírálta Oroszország "aránytalan" válaszlépését. Pekingi látogatása utolsó napján az NCB Sports amerikai televíziónak nyilatkozva George Bush közölte: Putyinnal folytatott pénteki megbeszélésén közölte az orosz vezetővel, hogy "ez az erőszak elfogadhatatlan", és sürgette, hogy valamennyi katona vonuljon vissza az augusztus 6. előtti status quónak megfelelően.
2008.08.11. 03:55
 
 
Napi Gazdaság: ősszel módosítják a gyógyszertörvényt
Ősszel módosítják a 2007 elejétől hatályos gyógyszer-gazdaságossági törvényt a Napi Gazdaság értesülése szerint. Az egészségügyi tárca szerint a változtatásokkal azt próbálják elérni, hogy az újonnan nyitó patikák a szükségletekhez illeszkedő valós többletszolgáltatást kínáljanak a betegeknek, valamint ott nyíljanak gyógyszertárak, ahol ma nincsenek - áll a lap hétfői számában. Az utóbbi másfél évben mintegy ötven gyógyszertár szűnt meg és 321 új nyílt, az utóbbiak főként nagyvárosokban.
2008.08.11. 03:24
 
 
Napi Gazdaság: a MEH 11 százalékos gázáremelést javasol
A gázár-emelés mértékét a Magyar Energiahivatal ajánlása alapján a szakminiszter hirdeti ki, az emelés mértékéről nem tud a kormány - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. A Magyar Energiahivatal sem kommentálta saját javaslatát, így azt a kormány sem tehette meg - fűzte hozzá Daróczi Dávid, aki emlékeztetett arra, hogy a hivatal a szaktárcának, és nem a kormánynak küldi meg árjavaslatát. A Napi Gazdaság információi szerint Magyar Energia Hivatal (MEH) 11 százalékos kisfogyasztói földgázáremelést tart indokoltnak október 1-jétől; ugyanakkor a hivatal számolt egy "visszafogott" változattal is, amelyben 9,9 százalékos emelés szerepel.
2008.08.11. 03:02
 
 
Népszava: a kormány túlteljesítette a létszámleépítést
A tervezettnél mintegy tíz százalékkal túlteljesítette a kormány a központi közigazgatásban végrehajtott létszámcsökkentést - írja a Népszava hétfői számában, utalva Veres János pénzügyminiszter beszámolójára. A lap emlékeztet arra, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő Új egyensúly programja azzal számolt, két év alatt 12.500-zal csökken a központi költségvetési intézményekben dolgozók száma, ám az említett Veres-jelentés szerint ennél 1.100-zal többen távoztak az igazgatásból. A pénzügyminiszter szerint az átalakítás meghozta a várt eredményt.
2008.08.11. 01:44
 
 
NB I: A Debrecen százszázalékos maradt
A Debrecen hazai pályán 1-0-ra legyőzte az FC Fehérvárt a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában, ezzel egyedüliként továbbra is százszázalékos az élvonalban. DVSC-TEVA - FC Fehérvár 1-0 (1-0), Debrecen, 6500 néző, v.: Fábián, gólszerző: Oláh (33.).
2008.08.10. 23:55
 
 
Lavrov: Moszkva nem tör a Szaakasvili megdöntésére
Moszkva nem törekszik Mihail Szaakasvili grúz államfő megdöntésére, ezt nem tekinti feltételnek a béke helyreállításához, és ha Tbiliszi aláírja az erőszak mellőzéséről szóló dokumentumot, a béke helyreáll - jelentette ki Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Kérdésre válaszolt, miután korábban az ENSZ BT-ben az amerikai nagykövet azt állította, hogy Moszkva a Szaakasvili-rezsim megdöntését, az államfő leváltását követeli. Lavrov kijelentette: ő mindössze annyit mondott Rice amerikai külügyminiszternek telefonon folytatott megbeszélésük során, hogy "Oroszország nem tekintheti partnernek azt az embert, aki parancsot adott háborús bűnök elkövetésére, amelyek következtében több ezer orosz állampolgár vesztette életét".
2008.08.10. 21:13
 
 
120 ezren lépték át a határt a hétvégén Röszkénél
A hétvégén mintegy százhúszezer fő lépte át a magyar-szerb határt Röszkénél - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t azt követően, hogy vasárnap este a belépő oldalon egy óra alá csökkent a várakozási idő. Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő török és szerb vendégmunkások miatt a röszkei átkelő belépő oldalán a következő hetek utolsó napjaiban is torlódásra kell számítani egészen szeptember elejéig, ezért az utazóknak érdemes a tompai határátkelőhelyet választaniuk.
2008.08.10. 21:00
 
 
Eloltották a Syma csarnok közelében keletkezett tüzet
Hét óra után nem sokkal a tűzoltók eloltották azt a tüzet, amely a Syma csarnoktól mintegy kétszáz méterre lévő, 150 négyzetméteres épületben lobbant fel vasárnap kora este a fővárosban - tájékoztatta az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője. A teljes terjedelmében égő épület tüzét a tűzoltók nyolc sugárral, tíz tűzoltóautóval és 50 tűzoltó közreműködésével oltották el - mondta Dobson Tibor. Hozzátette: a tűzoltók kettes fokozatú riasztást kaptak. Közölte: a tűzoltók három gázpalackot kihoztak a műhelynek és raktárnak használt fa szerkezetű épületből, s így megelőztek egy esetleges robbanást.
2008.08.10. 20:00
 
Angol Szuperkupa: tizenegyesekkel nyert a Manchester United
A bajnok Manchester United nyerte a labdarúgó Angol Szuperkupát (Community Shield), miután gólnélküli döntetlent követően tizenegyesekkel legyőzte az FA Kupa-győztes Portsmouth együttesét. A manchesteriek egy évvel ezelőtt is büntetőkkel hódították el a trófeát. Angol Szuperkupa: Manchester United-Portsmouth 0-0, 11-esekkel: 3-1. A londoni Wembley Stadionban rendezett meccset 84 808 szurkoló látta a helyszínen.
2008.08.10. 18:55
 
 
Grúzia jegyzékben fejezte ki készségét a tűzszüneti tárgyalások megkezdésére
Grúzia kész azonnal tárgyalásokat kezdeni a tűzszünetről és az ellenségeskedések befejezéséről - ezt tartalmazza az a grúz jegyzék, amelyet vasárnap adtak át Tbilisziben az orosz nagykövetnek. A jegyzék szerint Grúzia kivonta valamennyi katonáját a konfliktus övezetéből. A Mihail Szaakasvili grúz elnök által aláírt jegyzék szerint a grúz katonák tűzszüneti parancsot kaptak.
2008.08.10. 17:30
 
Szaunában továbbra is verhetetlenek a finnek
Pekingtől távol, de a versenyágazat hagyományaihoz közel a finnek ismét megvédték elsőségüket a szaunában, pontosabban a szaunázási világbajnokságon, amelyet a finnországi Heinolában bonyolítottak le. A szombaton véget ért forró hőfokú versenyen a győztes finn Bjarne Hermansson 18 percet és 15 másodpercet maradt a 110 fokra hevített szaunában, amelyben 30 másodpercenként fél liter vizet zúdítanak a forró kövekre. A nőknél honfitársnője, az eddigi világbajnok duplázott 5 perc 22 másodpercnyi izzadással - bár csak egyetlen másodperccel bírta tovább, mint legkomolyabb kihívója, a fehérorosz Natalja Trifanava. A vetélkedőn 23 országból 164-en vettek részt.
2008.08.10. 17:08
 
 
Peking 2008: Kuttor indulhat triatlonban
Kuttor Csaba szinte biztosan indulhat a férfiak triatlonversenyében a pekingi olimpián, ezzel Hódi Anikó BMX-versenyző után újabb versenyzővel bővült a magyar ötkarikás csapat. A miskolci sportember harmadik számú tartalék volt, s mostanáig ketten mondták le az indulást, azonban szombaton újabb versenyző esett ki az 55 fős mezőnyből. Czencz Péter, a honi triatlon szövetség főtitkára arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ezt vasárnap írásban is jelezték az illetékeseknek, így tulajdonképpen minden akadály elhárult Kuttor indulása előtt. Czencz hozzátette, a pályafutása harmadik olimpiájára készülő Kuttor várhatóan jövő hét második felében utazik a kínai fővárosba. A férfiak triatlonversenyére augusztus 19-én kerül sor.
2008.08.10. 15:44
 
 
EU-külügyminiszteri egyeztetést tartanak szerdán a grúz-orosz konfliktusról
Rendkívüli külügyminiszteri tanácskozást kezdeményezett az Európai Unió francia elnöksége a Grúzia és Oroszország közti konfliktusról, az ülést minden bizonnyal szerdán tartják Brüsszelben - közölték uniós források a belga fővárosban. Bernard Kouchner francia külügyminiszter, a külügyi EU-tanács soros elnöke Grúziában és Oroszországban tett látogatását követően egyeztet a többi tagországból érkezett kollégáival. Vasárnap, mielőtt a térségbe utazott, Kouchner az erőszak leállítására szólított fel. A Grúzia részét képező, szakadár Dél-Oszétia ellenőrzéséért a múlt hét közepén kezdődött fegyveres konfliktus Grúzia és Oroszország között, a fegyveres összecsapásoknak halálos áldozatai is vannak.
2008.08.10. 15:30
 
 
Ismét a kaukázusi helyzetről tanácskozik a Biztonsági Tanács
Vasárnap közép-európai idő szerint késő délután ismét összeült az ENSZ Biztonsági Tanácsa, hogy megvitassa Dél-Oszétia miatt kialakult orosz-grúz konfliktust. A testület háromszor folytatott már eredménytelen tanácskozást a dél-oszétiai helyzetről a szakadár terület ellen indított grúz támadások kezdete óta.
2008.08.10. 15:10
 
 
Peking 2008: Boczkó Gábor negyedik lett
Boczkó Gábor 8-7-es vereséget szenvedett a spanyol José Luis Abajótól, így negyedik lett a pekingi olimpia férfi párbajtőr versenyében.
2008.08.10. 14:46
 
 
Peking 2008: Legalább 628 448 boldogító kínai igen a megnyitó napján
Több mint 314 ezer kínai párt - azaz majdnem egészen pontosan "több mint" 314 224-at - eskettek össze pénteken, az olimpiai megnyitó "három szerencsét hozó nyolcassal" jelzett napján Kínában, közölte vasárnap az Új Kína hírügynökség.
2008.08.10. 14:42
 
 
10 százalékkal bővült a horvát-magyar személyforgalom
Az első félévben csaknem tíz százalékkal bővült Horvátország és Magyarország között a személyforgalom, az áruforgalom pedig ennél is nagyobb mértékben nőtt - derül ki a Horvát Statisztikai Hivatal legfrissebb adataiból. A kimutatások szerint az év első hat hónapjában átlagosan 6,3 százalékkal több személyautó lépett be Horvátország területére, kifelé pedig 10,9 százalékkal bővült a forgalom. Horvátország öt állammal határos, mértékét tekintve sorrendben a negyedik helyen áll a magyar határátkelők forgalma, amelyeknél az országba befelé 8,7 százalékkal több 276 ezer, kifelé 10,7 százalékkal több 268 ezer emelkedett a személyautók száma.
2008.08.10. 14:21
 
 
Irak az amerikai csapatok kivonásának "nagyon világos menetrendjét" követeli
Irak az amerikai csapatok kivonásának "nagyon világos menetrendjét" követeli az Egyesült Államoktól annak a megállapodásnak keretében, amely lehetővé teszi maradásukat az idei éven túl - közölte vasárnap Hosjar Zebari iraki külügyminiszter. A politikus a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva hangoztatta, hogy nagyon közeli a megállapodás, beleértve a menetrendet is, és azt talán kora szeptemberben az iraki parlament elé terjeszthetik. Arra kérdésre, hogy elfogadnak-e egy olyan dokumentumot, amelyben nincs benne a csapatok kivonásának menetrendje, azt felelte: Nem. Nagyon világos menetrendre van szükség.
2008.08.10. 14:00
 
 
Találkozott az amerikai és a kínai elnök
George Bush és Hu Csin-tao megbeszélést folytatott egymással vasárnap Pekingben, ahová több más külföldi vezetőhöz hasonlóan az olimpiai játékokra érkezett az amerikai elnök. Bush szavai szerint nyílt és építő jellegű magánbeszélgetés zajlott le közöttük. Tartalmáról nem árult el közelebbit, előzőleg azonban többször is azt mondta: magánbeszélgetések keretében nyíltan akar beszélni a kínai államfővel az emberi jogok, a szólás- és a vallásszabadság kínai helyzetéről. A kötetlen találkozó és az azt követő ebéd alkalmával valószínűleg szóba került a dél-oszétiai konfliktus elmélyülésének kérdése is.
2008.08.10. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323[2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista