2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Obama "új kezdetre" törekszik a kubai-amerikai viszonyban
Párbeszédet ajánlott Barack Obama amerikai elnök a latin-amerikai országok vezetőinek, a kubai-amerikai viszonyban pedig "új kezdetre" törekszik. Obama ezt az Amerikai Államok Szervezete (AÁSZ) csúcstalálkozójának megnyitóján mondott beszédében jelentette ki, amelynek szövegét a washingtoni Fehér Ház előzetesen nyilvánosságra hozta. A 34 tagállamot tömörítő szervezet csúcstalálkozója helyi idő szerint péntek este nyílt meg Trinidad és Tobago fővárosában. Az AÁSZ-ból 1962-ben kizárt Kuba nem képviselteti magát az értekezleten, de a kommunista vezetésű karibi szigetországgal kapcsolatos amerikai politika a tanácskozás egyik kiemelt témájának ígérkezik.
2009.04.18. 11:54
 
MSZOSZ-tüntetés: megkezdődött a demonstráció
Megkezdődött 11 órakor a szakszervezeti demonstráció a Kossuth téren, a Parlament előtt. A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) által szervezett akcióhoz valamennyi szakszervezeti konföderáció csatlakozott. Az MTI tudósítójának becslése szerint mintegy 2.500 ember jelent meg kezdéskor a téren, a szervezők megítélése szerint több ezren vannak. A környező utcákat lezárták, a helyszínen alig tucatnyi egyenruhás rendőr és két mentőautó látható, de a jelenlévők között sok a civil ruhás rendőr, illetve a civil biztonsági szolgálat munkatársa. A tiltakozók sok transzparenst hoztak magukkal, az egyik táblára például az van írva: "Munkás, dolgozó, ébredj, meglopnak 18 éve!".
2009.04.18. 11:15
 
 
Draskovics korábbi családi házát gyújthatták fel a XII. kerületben
Feltehetőleg azt a családi házat gyújtották fel szombat hajnalban a főváros XII. kerületében, amely korábban Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter tulajdonában állt; a tűzben nem sérült meg senki. Molnár Péter, a Fővárosi tűzoltóság szóvivője azt közölte, hogy a Hunyad lejtőn álló, mintegy 150 négyzetméteres, kétszintes, tetőtér-beépítéses épületben keletkezett tüzet öt fecskendővel oltották el. Közölte azt is, feltehetőleg gyújtogatás okozhatta a tüzet, erre utal, hogy kannákat és ismeretlen összetételű "égésgyorsító" vegyi anyagokat találtak a helyszínen. Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI megkeresésére megerősítette, hogy az elsődleges adatok alapján nem zárható ki a gyújtogatás, de még további a vizsgálat szükséges.
2009.04.18. 11:00
 
 
16 milliárdos a hiány az egészségbiztosításban
Meghaladja a 16 milliárd forintot az Egészségbiztosítási Alap első negyedéves hiánya, ami nem tesz szükségessé újabb megszorítást, de az egészségügyi miniszter adóbevételek átcsoportosításáért lobbizik a kormányfőnél - értesült a Népszava. A lap szombati számában azt írta, hogy Egészségbiztosítási Alap hiánya a február végi kilenc­milliárd forintról márciusban ugrásszerűen, 7 milliárddal nőtt. Emellett alig három hónap alatt kilenc kórház - a HospInvest Zrt. négy intézménye és öt másik kis kórház - kért finanszírozási előleget kritikus gazdasági helyzete miatt. Kökény Mihály, a parlament egészségügyi bizottságának elnöke a lapnak azt mondta, egyelőre fenntartható a finanszírozás.
2009.04.18. 10:00
 
 
Az MSZOSZ elnöke szerint az előre hozott választás sürgetése hiba
Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke szerint az előre hozott választás sürgetése hiba a politika részéről, a sztrájk pedig értelmezhetetlen - írta a Népszabadság. A lap szombati számában közöl interjút a szakszervezeti vezetővel, az MSZOSZ által az új kormány tervezett intézkedései ellen szombaton a Kossuth térre szervezet demonstrációt megelőzően, amelyen mind a hat szakszervezeti tömörülés részt vesz. "Fontosnak tartom, hogy Zalaegerszegtől Záhonyig mindenhonnan jöjjenek el ma a munkavállalók a Kossuth térre megmutatni, hogy szolidárisak vagyunk egymással" - mondta az MSZOSZ elnöke, aki szerint súlyos hiba, hogy a politika fontosabbnak tartja a hatalmi játszmákat, mint azt, hogy az országon segítsen.
2009.04.18. 09:00
 
Hónig Péter helyettesíti a gazdasági minisztert
Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter helyettesíti a gazdasági minisztert - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában csütörtökön. A szóvivő arra a kérdésre válaszolt így, hogy ki interpellálható a parlamentben gazdasági kérdésekben, miután Vahl Tamás csütörtökön visszalépett a gazdasági miniszterjelöltségtől. A kormányszóvivő hozzátette: van egy pontos helyettesítési sor, ezt egy jogszabály határozza meg, ez alapján a mindenkori gazdasági miniszter helyettesítését a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter hivatott ellátni.
2009.04.16. 21:29
 
 
Charles Simonyi közelebb hozta Magyarországhoz a világűrt
Charles Simonyi felhívta a figyelmet a magyar űrkutatásokra, s kicsit közelebb hozta Magyarországhoz a világűrt - hangsúlyozta Horvai Ferenc, a Magyar Űrkutatási Iroda (MŰI) képviselője, köszöntve csütörtökön a budapesti Puskás Tivadar Távközlési Technikumban a magyar származású amerikai űrturistát. Mint Horvai Ferenc kifejtette, Charles Simonyi második űrutazása alkalmával ismét tudományos kísérleteket hajtott végre a magyar fejlesztésű Pille sugárdózismérővel. Horváth András, a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) elnöke Nagy Ernő-emlékérmet nyújtotta át Charles Simonyinak.
2009.04.16. 20:36
 
 
UEFA Kupa: elődöntőben a Dinamo Kijev
Bejutott az UEFA Kupa elődöntőjébe az ukrán Dinamo Kijev labdarúgócsapata, miután a múlt heti, párizsi 0-0-t követően, csütörtökön magabiztosan legyőzte a Paris Saint-Germain gárdáját a negyeddöntő visszavágóján. UEFA Kupa, negyeddöntő, visszavágó: Dinamo Kijev (ukrán) - Paris Saint-Germain (francia) 3-0 (2-0), gól: Bangoura (4.), Landreau (16., öngól), Vukojevic (61.). Továbbjutott: a Dinamo Kijev 3-0-s összesítéssel.
2009.04.16. 20:28
 
 
Az MSZP önkorlátozást kér a tehetősebbektől
A munkahelyek megőrzésére, a foglalkoztatás bővítésére, a válság negatív társadalmi hatásainak csökkentésére, és az arányos teherviselésre tettek konkrét javaslatokat a szocialisták az MSZP-frakció csütörtök esti ülésén, amelyen részt vett Bajnai Gordon miniszterelnök is. Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes az ülés után elmondta: az MSZP-frakció egyebek mellett az szorgalmazta, hogy ne csak a szegények viseljék a válságkezelés terheit, hanem "fizessenek a gazdagok" is. Hozzátette: önmérsékeletet várnak a független, de az adófizetők forintjaiból fenntartott intézmények vezetőitől is, közte a Magyar Nemzeti Bank elnökétől és Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének vezetőitől is.
2009.04.16. 20:05
 
 
Sakk GP, Nalcsik: Lékó ismét remizett
Lékó Péter ismét remizett: a magyar nagymester csütörtökön az azeri Sakrijar Mamedzsarovval játszott döntetlent a sakk Grand Prix-sorozat nalcsiki állomásának második fordulójában. Eredmények, 2. forduló: Lékó Péter-Sakrijar Mamedzsarov (azeri) döntetlen Gata Kamsky (amerikai)-Etienne Bacrot (francia) döntetlen Peter Szvidler (orosz)-Vaszilij Ivancsuk (ukrán) 1-0 Rusztam Kaszimdzsanov (üzbég)-Szergej Karjakin (ukrán) döntetlen Pavel Eljanov (ukrán)-Alekszandr Griscsuk (orosz) döntetlen Boris Gelfand (izraeli)-Jevgenyij Alekszejev (orosz) döntetlen.
2009.04.16. 19:45
 
 
Evo Morales szerint merényletet terveztek ellene
Evo Morales bolíviai elnök bejelentette csütörtökön, hogy külföldi - köztük magyar - zsoldosok merényletet terveztek ellene, de a biztonsági erők ezt meghiúsították. A venezuelai Cumaná városban tartózkodó Morales arról számolt be újságíróknak, hogy még előző nap utasítást adott az összeesküvők letartóztatására, ami csütörtökön meg is történt: Santa Cruz bolíviai város egyik szállodájában félórás tűzharcban három embert lelőttek, kettőt pedig elfogtak. A Külügyminisztériumnak egyelőre nincs tudomása arról, hogy két magyart is lelőttek volna az Evo Morales bolíviai elnök ellen tervezett merénylet felszámolásakor - közölte Szelestey Lajos külügyi szóvivő este.
2009.04.16. 19:26
 
 
A Bajnai-csomag 5,5-6 százalékos recesszióval számol az idén
A kormányzati válságkezelő csomag azzal számol, hogy az idén 5,5-6 százalékos lehet a gazdaság visszaesése. Az MTI értesülései szerint ezt Bajnai Gordon miniszterelnök el is mondta abban a prezentációban, amelyet előbb az SZDSZ, azt követően pedig az MSZP frakciójának tartott csütörtökön. A kormányfő előadásában ismertette a jelenlegi helyzetet, a szükséges intézkedéseket, illetve a válságkezelő program várható következményeit. A kormánynak a lassú növekedés mellett a költségvetési egyensúlytalansággal, valamint a bizalomhiánnyal is meg kell küzdenie - tartalmazta az MTI információ szerint a Bajnai-prezentáció.
2009.04.16. 19:25
 
 
Járai: két év alatt akár 10-12 százalékos GDP-visszaesés is lehet
Járai Zsigmond volt jegybankelnök, a CIG Közép-európai Biztosító Zrt. felügyelőbizottságának elnöke szerint két év távlatában, azaz 2009-2010-ben akár 10-12 százalékos gazdasági visszaesés is lehet Magyarországon. Az MNB volt elnöke ezt a véleményét csütörtökön Budapesten a "Mercedes fórum" című rendezvényen mondta. Járai Zsigmond szerint a költségvetési egyensúly megteremtése csak az egyik előfeltétel a gazdaság rendbetételérhez, a gazdasági fejlődés ösztönzésére azonban drasztikus és azonnali adócsökkentést kellene életbe léptetni.
2009.04.16. 18:32
 
 
Hunvald György tagadta a hivatali visszaélést
Újabb vallomást tett az előzetes letartóztatásban levő Hunvald György csütörtökön; az erzsébetvárosi polgármester tagadta, hogy hivatali visszaélést követett volna el - tudta meg az MTI a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjétől. Fazekas Géza közlése szerint a hivatali visszaélés ügyében hallgatták meg az erzsébetvárosi polgármestert, aki erről korábban nem tett vallomást, most azonban egybefüggően elmondta saját álláspontját. Az ügyészek kérdéseire azonban Hunvald György - a korábbi kihallgatásához hasonlóan - most sem válaszolt. A szóvivő tájékoztatása szerint Hunvald György tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.
2009.04.16. 18:30
 
 
SZDSZ-elnökválasztás: nyolc embert gyanúsítanak okirat-hamisítással
Az SZDSZ egyelőre nem kommentálja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást a párt 2007-es elnökválasztása ügyében és nyolc gyanúsított ellen vádemelést javasolt magánokirat-hamisítás miatt. Az SZDSZ sajtóosztályán az MTI érdeklődésére közölték, egyelőre nem kívánják kommentálni a rendőrség csütörtöki közlését. A rendőrség még tavaly február 18-án rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a liberális párt elnökválasztó közgyűlésén "ismeretlenek más személy nevében eljárva, hamis aláírással szavazócédulákhoz jutottak és azzal jogosulatlanul vettek részt a szavazáson".
2009.04.16. 18:10
 
 
IMF: hosszabb recesszióval és lassabb felépüléssel kell számolni
Hosszabb ideig tartó visszaeséssel és azt követően lassubb felépüléssel kell számolni, mint általában a recessziók esetében - közölte csütörtökön a Nemzetközi Valutaalap (IMF), amely a különösen sérülékeny gazdaságok közé sorolta Magyarországot. Az IMF szerint történelmileg ritka, hogy a kiterjedt pénzügyi válsággal egyidejűleg olyan sok országot sújtson gazdasági visszaesés, mint most. A washingtoni székhelyű nemzetközi hitelintézmény szerint ebből azonban nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Az IMF adatai szerint a világ országainak 65 százalékát sújtja recesszió, ez nagyobb arány, mint 1960 óta bármikor.
2009.04.16. 17:48
 
Hivatalosan is megalakult a válságkezelő kormány
Hivatalosan is megalakult a válságkezelő kormány, pénteken már össze is ül a Bajnai Gordon által vezetett kabinet, hogy a válságkezelő tervről tárgyaljon - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. Bajnai Gordon miniszterelnök ellenjegyezte a miniszteri kinevezésekről szóló köztársasági elnöki határozatot, így megkezdhetik tevékenységüket az új miniszterek - írta közleményében a kormányszóvivő, hozzátéve: az új kormány pénteken tartja első ülését, amelyen első olvasatban tárgyalják a válságkezelő tervet.
2009.04.16. 17:15
 
Hugh Jackman szuperhősként tejet reklámoz
Tejbajusszal is jól néz ki a világ legszexisebb férfijának választott Hugh Jackman, aki fehér tejcsíkkal az ajka felett népszerűsíti a tejfogyasztást az Egyesült Államokban. A filmsztár mutáns farkasemberként, acélkarmaival, hatalmas bicepszeivel, és szúrós tekintettel reklámozza a tejet. "Táplálkozz helyesen, eddz keményen és igyál tejet!" - szól a reklámszlogen a 40 éves színész szájából. Az amerikai tejipar korábban más szuperhősöket is megnyert kampányának, Hulk, Superman, és Batman egyaránt reklámozta már a tejet. Szupernők is mosolyogtak korábban tejbajusszal, Naomi Campbell mellett a hollywoodi legenda, Lauren Bacall is hirdette a tejfogyasztást.
2009.04.16. 17:06
 
Nehezebben hamisítható bankjegyeket hoz forgalomba a Nemzeti Bank
Nehezebben hamisítható bankjegyeket hoz forgalomba április közepétől a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A Magyar Nemzeti Bank 2009. április 15-től valamennyi papírpénzt megújított formában bocsátja ki - a 200 forintos bankjegy kivételével, mivel azt a jegybank az év végén kivonja a forgalomból. Így a 2008 őszétől kibocsátott korszerűbb 10.000 forintost követően áprilistól további öt címlet: az 500, az 1.000, a 2.000, az 5.000 és a 20.000 forintos bankjegy is megújul. Az egyes címletek korszerűbb változatai megjelenésükben a korábbiakkal csaknem megegyezőek lesznek, azonban további, fokozott védelmet nyújtó, hamisítást nehezítő grafikai elemeket is tartalmaznak majd.
2009.04.16. 17:03
 
A nagyon kövér utas az két utas
Az United Airlines amerikai légi társaság új szabályai alapján két jegy árát kell megfizetnie minden olyan utasnak, aki nem fér bele egy hagyományos ülésbe, nem képes becsatolni a biztonsági övét és/vagy nem tudja lehajtani ülés közben a kartámaszt. Ezeket a terebélyes utasokat a jövőben ráadásul csak akkor fogják felengedni a United járataira, ha akad a gépen üres hely, máskülönben várniuk kell egy olyan későbbi járatra, ahol vásárolhatnak maguk mellé még egy ülést. Az amerikai légi társaság megértést kért az intézkedésért, amelyet azzal indokolt, hogy minden utas kényelmét igyekszik szem előtt tartani.
2009.04.16. 15:54
 
 
Zsugorodik a személyi számítógépek piaca
A netbook-forradalom ellenére világszerte kevesebb új személyi számítógépet adtak el az idei első negyedévben, mint egy évvel korábban. A visszaesés 6,5 százalék, jelentette csütörtökön a Gartner. Az informatikai piackutató vállalat adatai szerint az apró, viszonylag olcsó és internetezésre alkalmas netbook gépek - mini laptopok - szegmensét kivéve valamennyi területen csökkent a forgalom az év első három hónapjában. Az éves szinten 0,4 százalékos csökkenéssel zárult tavalyi negyedik negyedév után most regisztráltak másodszor visszaesést az egy évvel korábbi szinthez képest a személyi számítógép szállítások volumenében a rendszeres statisztikai adatfelvételek kezdete óta.
2009.04.16. 15:30
 
 
Lehet kihívója Mesterházynak az MSZP frakcióvezetői posztjára
Mesterházy Attila mellett Veres János is kapott jelölést az MSZP frakcióvezetői posztjára a munkacsoportoktól - tudta meg az MTI több szocialista politikustól csütörtökön. Lendvai Ildikó többek között azzal a feltétellel vállalta a pártelnöki felkérést, hogy ha a frakcióvezetői posztról leköszön, akkor helyette Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezető-helyettest választják meg a képviselőcsoport vezetőjének. Az MTI úgy értesült, hogy a leköszönő frakcióvezető kongresszusi bejelentésének ellenére, a frakció több munkacsoportja is jelölte a tisztségre Veres János távozó pénzügyminisztert.
2009.04.16. 15:21
 
 
Az euróövezet ipari termelése 18,4%-kal csökkent februárban
Csaknem két évtizede a legnagyobb arányban, 18,4 százalékkal esett vissza az euróövezet tagállamainak együttes ipari termelése februárban az egy évvel korábbihoz képest. Januárról februárra az ipar kibocsátása az övezetben 2,3 százalékkal mérséklődött - közölte az Eurostat, az EU statisztikai szervezete csütörtökön.
2009.04.16. 15:00
 
 
NHH: csökkent a mobil-előfizetések száma márciusban
Márciusban az előző havinál 69 ezerrel kevesebb, összesen 12 millió 112 ezer volt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A száz főre jutó előfizetések száma az év harmadik hónapjában a februári 121,4-ről 120,8-ra csökkent. Egy évvel korábban, 2008 március végén 100 főre 111,8 előfizetés, 2008 végén pedig 121,8 jutott Magyarországon. A mobilpiac az idén januárban és márciusban is zsugorodott, így 2009 első negyedévében a T-Mobile, a Pannon és a Vodafone ügyfelek száma 112 ezerrel csökkent.
2009.04.16. 14:11
 
 
Ron Dennis elköszönt a Forma-1-től
Negyvenhárom év után távozik a Forma-1-ből Ron Dennis, a McLaren-Mercedes korábbi csapatfőnöke, miután csütörtökön a még megmaradt feladatait is átadta Martin Whitmarshnak. Dennis januárban mondott le Whitmarsh javára a hivatalos csapatfőnöki posztról, ám néhány kérdésben továbbra is ő döntött, egészen mostanáig.
2009.04.16. 14:00
 
 
Barroso: kritikus időben vette át Magyarország kormányzását Bajnai
Kritikus időben vette át Magyarország kormányzását Bajnai Gordon miniszterelnök - mutatott rá az új kormányfőnek csütörtökön küldött üdvözlő üzenetében az Európai Bizottság elnöke. José Manuel Durao Barroso emlékeztetett arra, hogy Magyarországnak és az Európai Unió több más tagországának "gyorsan cselekednie kell", hogy megküzdjön a nemzetközi gazdasági válság okozta nehézségekkel. Az unió már egyértelműen megmutatta egységét és szolidaritását annak érdekében, hogy a tagországoknak segítsen megtalálni a legjobb eszközöket, amelyekre szükségük van a problémák kezeléséhez - szögezte le a bizottsági elnök.
2009.04.16. 13:45
 
 
Bajnai Gordon távozott az SZDSZ-frakció üléséről
Negyed háromkor Bajnai Gordon miniszterelnök távozott az SZDSZ Parlamentben tartott frakcióüléséről. A kormányfő a rá váró újságíróknak, akik arra voltak kíváncsiak, hogy van-e már új jelöltje Vahl Tamás helyére, csak annyit mondott "hamarosan lesz". A miniszterelnök és az SZDSZ között a tervek szerint hétfőn folytatódnak az egyeztetések. A szabad demokraták frakcióülése viszont jelenleg is tart. Az MTI korábban szabad demokrata forrásokból úgy értesült, hogy a liberális képviselők csütörtökön ismerhetik meg a kormányfő programjának részletesebb változatát.
2009.04.16. 13:42
 
 
Csökkent a sörértékesítés tavaly
A gazdasági válság elérte a magyar söripart is, így a sörgyárak teljes értékesítése tavaly 7 százalékkal maradt el az előző évitől - mondta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (sörszövetség) elnöke sajtótájékoztatón. Közölte: megtört az évek óta tartó növekedési tendencia, a magyar sörgyárak teljes értékesítése 2008-ban 7,181 millió hektolitert tett ki, míg az előző évben 7,7 millió hektoliter volt. Az eladásokon belül a belföldi értékesítés mintegy 10 százalékkal volt kevesebb az előző évinél, ugyanakkor az export 73 százalékkal emelkedett, ami részben ellensúlyozta a belföldi eladások visszaesését. A csökkenő értékesítés nyomán a söripar tavaly az előző évinél 5 milliárd forinttal kevesebb adót, mintegy 57 milliárd forintot fizetett be.
2009.04.16. 13:10
 
 
A válság miatt elhalasztják a bevásárlóközpont építéseket
Várhatóan 100 ezer négyzetméterrel bővül az idén a Magyarországon a meglévő, több mint 1,1 millió négyzetméter bevásárlóközpont terület, ugyanakkor finanszírozási nehézségek miatt több bevásárlóközpont fejlesztés elhalasztása vált szükségszerűvé. A Cushman and Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó csütörtöki közleménye szerint tavasszal átadják a győri ETO Parkot, és jól halad Budapesten az Allee és a Corvin Atrium bevásárlóközpontok fejlesztése, amelyek várhatóan szintén az idén nyílnak meg. Tavaly több mint 70 ezer négyzetméterrel bővült a bevásárlóközpont kínálat Magyarországon, a vidéki nagyvárosokban átadott központoknak köszönhetően.
2009.04.16. 13:05
 
Peresz: Izrael nem tervezi Irán megtámadását
Izraelnek nem tervezi Irán megtámadását, az iráni atomkérdést nem katonai beavatkozással lehet megoldani - jelentette ki az izraeli államfő csütörtökön. Izraeli napilapok internetes beszámolói szerint Simon Peresz az amerikai elnök különmegbízottjával tartott találkozón kifejtette: az iráni nukleáris ambíciók megfékezéséhez széles körű nemzetközi együttműködésre van szükség, és meg kell győződni arról, hogy Teherán valóban őszintén gondolja-e a tárgyalásokat. George Mitchell válaszában hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok kormánya kiáll Izrael biztonsága, valamint az izraeli-palesztin konfliktust a két független állam megteremtésével rendező megoldás mellett.
2009.04.16. 13:05
 
Fitch: nem várható Kelet-Európa gyorsított eurófelvétele
Nem várható a kelet-európai EU-tagállamok gyorsított euróövezeti felvétele, közölte csütörtökön Londonban kiadott elemzésében a Fitch Ratings. A legnagyobb európai hitelminősítő leszögezte: a térségi országokra általa nyilvántartott szuverén adóskockázati besorolásokban egyáltalán nem szerepel az a várakozás, hogy az uniós hatóságok a jelenlegi gazdasági-pénzügyi nyomásra tekintettel lehetővé tennék ezeknek az országoknak az euró bevezetését a maastrichti felvételi előírások teljesítése nélkül.
2009.04.16. 13:03
 
 
Aligha kerülhető el a népszavazás a képviselői költségtérítésekről
Gyakorlatilag már szinte kizárt, hogy elkerülhető legyen a négymilliárd forintba kerülő népszavazás megtartása a képviselői költségtérítésekről, mert ahhoz az kellene, hogy napokon belül elfogadják a kérdést rendező kétharmados törvényt. Tóth Zoltán választási szakértő szerint már csak abban az esetben kerülhető el a tetemes költségekkel járó népszavazás megtartása, ha a jogszabályban előírt nyolc napon belül megfelelő tartalmú kifogással támadják a népszavazást elrendelő országgyűlési határozatot az Alkotmánybíróság előtt. A népszavazás lebonyolításához szükséges mintegy négymilliárd forint hozzávetőleg annyi, mint a képviselők négy évi költségtérítése.
2009.04.16. 12:30
 
Női kézilabda BL: Görbicz játszhat a Hypo ellen
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nem marasztalja el Görbicz Anitát, a Győri Audi ETO KC irányítóját, így a válogatott játékos pályára léphet a Hypo NÖ ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Erről az EHF hivatalos honlapja számolt be. Az osztrákok kedden panaszt nyújtottak be az EHF illetékeseinek, mivel szerintük Görbicz a két csapat első mérkőzésén brutálisan akadályozta meg a gólszerzésben Tóth Tímeát, a Hypo magyar válogatott átlövőjét. Az EHF honlapján olvasható közleményből kiderül, hogy a játékvezetők mérkőzésen hozott döntése végleges, ezzel az ügyet lezártnak tekintik.
2009.04.16. 11:52
 
Továbbra is bizonytalan a munkaerőpiac
Noha márciusban az előző hónapokhoz képest nőtt a bejelentett új álláshelyek száma, a munkaerőpiac továbbra is bizonytalan, a foglalkoztathatóság javítását segítő programok mellett hatékonyabb párbeszédet, együttműködést sürgetnek a szakemberek a hazai és nemzetközi munkapiac szereplői között. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal csütörtöki közleménye szerint a gazdasági recesszió hatására a nyilvántartott álláskeresők száma 2009 márciusának végére elérte az 563,9 ezer főt. Ez az előző hónaphoz képest 3,8 százalékos, 20,8 ezer fős, míg az előző év azonos időszakához képest 22 százalékos, 101,5 ezer fős növekedés.
2009.04.16. 11:46
 
 
GfK: csökkent a megvásárolt napi fogyasztási cikkek mennyisége
A napi fogyasztási cikkek (FMCG) piacának értéke tavaly az inflációtól elmaradó mértékben nőtt, az utolsó negyedévben viszont 3,7 százalékkal, az idén az első két hónapban pedig 2 százalékkal csökkent a piac volumene mintegy 5 százalékos infláció mellett - derül ki a GfK Hungária 2008. évi kereskedelmi trendeket összegző tanulmányából. A válság hírére a magyar háztartások nem az olcsóbb termékeket vásárolták, hanem a megvásárolt napi fogyasztási cikkek mennyiségét csökkentették inkább. A kereskedelmi csatornák közül 2008-ban a legnagyobb növekedést a szupermarketek érték el.
2009.04.16. 11:39
 
Kormányszóvivő: egy héten belül lesz új jelölt a gazdasági tárca élére
Várhatóan egy héten belül nevezi meg új jelöltjét a gazdasági tárca élére Bajnai Gordon miniszterelnök - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő csütörtöki online sajtótájékoztatóján, azután, hogy Vahl Tamás visszalépett a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszteri jelöltségtől. Budai Bernadett elmondta: Bajnai Gordon csütörtök reggel elfogadta Vahl Tamás gazdaságiminiszter-jelölt visszalépését, valamint az erre vonatkozó érveit. Hangsúlyozta, amint Bajnai értesült arról, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) korábban három esetben is elmarasztalta kartellvétség miatt az akkor még Vahl Tamás által vezetett SAP Hungary Kft.-t, azonnal szóbeli tájékoztatást kért a GVH vezetőjétől, és jelentést kért Vahl Tamástól is.
2009.04.16. 10:55
 
 
Fidesz: ne nevezzék ki Ficsor Ádámot titokminiszternek
A Fidesz azt követeli Bajnai Gordon miniszterelnöktől, hogy ne nevezze ki Ficsor Ádámot titokminiszternek, az ellenzéki párt szerint a demokrácia elmúlt húsz évének megcsúfolása lenne, ha "Gyurcsány Ferenc embere" elnyerné a posztot - mondta a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja csütörtöki sajtótájékoztatóján. Demeter Ervin emlékeztetett arra, hogy a nemzetbiztonsági bizottság szerdán nem támogatta Ficsor Ádám kinevezését a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős miniszteri posztra. A fideszes politikus szerint "Gyurcsány Ferenc embere" a meghallgatáson megbukott, világossá vált ugyanis, hogy teljesen alkalmatlan a poszt betöltésére.
2009.04.16. 10:50
 
Mosolygós gyerekeknek tartósabb lesz a házassága
Amerikai kutatók összefüggést fedeztek fel a gyerekek mosolya és későbbi házasságuk tartóssága között. Matthew Martenstein, az indianai egyetem kutatója és csapata több mint hatszázötven, 21 és 87 év közötti felnőttet kérdezett meg, hogy elváltak-e valaha. Az alanyoknak ezen kívül több, magukat az iskoláskor végén ábrázoló családi fényképet kellett megmutatniuk a kutatóknak - írja a Die Welt című német lap online változata. A mosoly intenzitását Martenstein egy skálán értékelte. Eközben figyelt a szemek kifejezésére és az arcizmok feszülésére is. Az eredmény egyértelműen megmutatta: a mosoly intenzitása megjósolja, hogy az alany házassága valamikor válással végződik-e.
2009.04.16. 10:45
 
 
Hétfőn leteszik az esküt a miniszterek
Szili Katalin szerint Vahl Tamás gazdaságiminiszter-jelölt visszalépése nem befolyásolja a jövő hétfői miniszteri eskütételeket. A házbizottság ülése után elmondta: a miniszterelnök kijelöli azt a tárcavezetőt, aki az interpellációknál átmenetileg helyettesíti majd a gazdasági minisztert. Hozzátette: ő maga is egyeztet még Bajnai Gordonnal a kialakult helyzetről. Szili Katalin beszélt arról is, hogy jövő kedden ötórás időkeretben tárgyalja az adótörvényeket az Országgyűlés. Kérdésre válaszolva azt mondta, nem emlékszik arra, hogy hasonló eset előfordult.
2009.04.16. 10:37
 
Moldovában a szavazatok újraszámlálása megerősítette a korábbi eredményt
Moldovában a szavazatok újraszámlálása befejeződött, és az előzetes adatok szerint nem derített fényt csalásra, megerősítette az április 5-i parlamenti választások hivatalos eredményét, a kommunista párt győzelmét - közölte a központi választási bizottság szóvivője. Elmondta, hogy az eredményt április 21-ig kell nyilvánosságra hozni, és a határidőt betartják. Nem zárta ki, hogy a központi választási bizottság csak a húsvéti ünnepek után teszi ezt meg. Az ortodox húsvétot, amely hivatalos munkaszünet is, idén április 18-20-án ünneplik Moldovában. A szavazatok újraszámlálását az alkotmánybíróság rendelte el Vladimir Voronin államfő és az általa vezetett kommunista párt kérésére.
2009.04.16. 10:35
 
 
Belgium feloldja a kelet-európai munkaerő korlátozását
Nem hosszabbítja meg Belgium az öt éve európai uniós taggá vált kelet-európai országok, köztük Magyarország munkavállalóit még sújtó korlátozásokat. A belga sajtó szerint erről megszületett a végérvényes döntés az illetékes miniszterek között. A csatlakozási tárgyalásokon kialkudott feltételek szerint a munkaerő-piaci korlátozásokat még fenntartó uniós tagországoknak legkésőbb e hónap végéig jelezniük kell az Európai Bizottságnak, ha az intézkedéseket folytatni akarják. Ezt azonban csak kiemelten nyomós ok, a piac súlyos zavara esetén határozhatják el. Az EU-hoz később csatlakozott Bulgáriára és Romániára a belga döntések nem vonatkoznak.
2009.04.16. 10:30
 
 
Az európai autópiac 17 százalékkal csökkent az első negyedévben
A személyautók európai piaca 17,2 százalékkal esett vissza ez év első negyedében az egy évvel korábbihoz képest - jelentette be az ACEA autóipari szövetség. Márciusban a regisztrált személyautók száma 9 százalékkal csökkent Európában és a regisztráció ezzel már a tizenegyedik hónapja csökken folyamatosan. A 9 százalékos zsugorodás azonban nagy eltéréseket takar: legnagyobb mértékben, közel 40 százalékkal Németországban nőttek az autóeladások márciusban a roncsprémiumnak köszönhetően, de ez nem tudta ellensúlyozni a Nagy-Britanniában és Spanyolországban bekövetkezett 30,5, illetve 38,7 százalékos visszaesést. Franciaországban is csak 8 százalékkal, Olaszországban pedig mindössze 0,2 százalékkal nőttek az eladások.
2009.04.16. 10:30
 
Fidesz: Bajnai alkalmatlanságát jelzi Vahl visszalépése is
Bajnai Gordon kormányfő alkalmatlanságát jelzi, hogy immár második miniszterjelöltje vált alkalmatlanná a pozíció betöltésére - így reagált Bencsik János, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön az MTI-nek azután, hogy Vahl Tamás visszalépett a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszteri jelöltségtől. Ismét bebizonyosodott, hogy az MSZP-SZDSZ kormány a reménytelenség kormánya - fogalmazott Bencsik János. A fideszes politikus kifejtette: Bajnai Gordon a gazdasági miniszteri posztra egy, a "kartellezésben gyakorlattal rendelkező üzletembert" jelölt, aki végül a külső, civil nyomásra úgy döntött, hogy - hitelességi problémák miatt - mégsem vállalja a tárca irányítását.
2009.04.16. 10:14
 
Csecsenföldön feloldották a különleges hadművelettel járó állapotot
Csecsenföldön feloldották a terrorizmusellenes különleges hadművelettel járó, immár tíz éve érvényben lévő állapotot - jelentette be csütörtökön Moszkvában a Terrorizmusellenes Nemzeti Bizottság (NAK). Ramzan Kadirov csecsen elnök, aki már jó ideje követelte ezt az intézkedést, üdvözölte a döntést. Korábban Kadirov megállapodott az orosz vezetőkkel is, és Dmitrij Medvegyev elnök utasította a NAK-ot a lehetőségek megvizsgálására, de akkor a bizottság ettől elzárkózott azzal, hogy egyelőre elegendő enyhítéseket bevezetni. A bejelentés kapcsán az illetékes szervek hangsúlyozták, hogy a terrorizmusellenes hadművelet tovább folyik, de úgy, ahogyan máshol, ahol erre szükség van.
2009.04.16. 10:05
 
Martin Gauss a Malév új vezérigazgatója
A Malév igazgatótanácsa Martin Gausst, a dba német légitársaság volt vezérigazgatóját nevezte ki a társaság élére - közölte a Kommerszant című orosz gazdasági lap csütörtökön a Malévhoz közelálló forrásra hivatkozva. A hírt a lapnak megerősítették az Aeroflotnál is, amelyet a Malév 49 százalékos részét nemrég megszerző orosz Vnyesekonombank (VEB) megbízott a Malév operatív irányításával.
2009.04.16. 09:56
 
 
Folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon
Folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, ahol az elsőrendű vádlott cellájában talált mobiltelefonok híváslistájának vizsgálatáról számolt be Fodor Endre tanácsvezető bíró a csütörtöki tárgyalási nap kezdetén. A Zuschlag János és két további fogvatartott cellájában talált három mobiltelefon vizsgálata, azaz a beérkezett szakértői vélemények és a híváslisták alapján a bíróság megállapította, hogy a telefonok Zuschlag János felesége és édesanyja, valamint egy harmadik személy birtokában voltak korábban. Fodor Endre tanácsvezető bíró elmondta: "a mobiltelefonban el volt mentve" Lados István másodrendű vádlott otthoni telefonszáma.
2009.04.16. 09:44
 
Oroszország provokációnak tekinti a NATO tervezett grúziai hadgyakorlatát
Oroszország provokációnak tekinti a NATO tervezett grúziai hadgyakorlatát - közölte csütörtök Oroszország NATO-nagykövete. Dmitrij Rogozsin a brit hírügynökségnek telefonon nyilatkozva "abszurdnak és provokatívnak" nevezte a tervezett manővereket és elmondta: kérte a NATO-főtitkárt, hogy halasszák el a hadgyakorlatot, vagy pedig töröljék a szövetség programjából.
2009.04.16. 09:15
 
 
Vahl Tamás visszalépett a gazdasági miniszerjelöltségtől
Visszalépett Vahl Tamás a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszteri jelöltségtől - jelentette be Podolák György, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke csütörtökön a bizottsági ülés elején. Vahl Tamás döntését a Bajnai Gordon miniszterelnökkel folytatott beszélgetés alapján hozta meg. Vahl Tamás az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta, a válságkezelő kormánynak túl nagy terhet jelentett volna a legkisebb ügy is, ezért lépett vissza a miniszteri jelöltségtől. A Transparency International Magyarország levélben hívta fel Bajnai Gordon figyelmét arra, hogy a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszteri posztra kiszemelt jelölt cégvezetőként korábban kartellezési ügyben volt érintett.
2009.04.16. 09:14
 
Stephen Colbert-ről nevezik el az asztronauták futógépét
A NASA nem volt hajlandó Stephen Colbert amerikai humoristáról elnevezni nemzetközi űrállomását. Cserébe egy futópad viseli majd a Colbert nevet. A NASA korábban online szavazást indított az űrállomás elnevezéséről. A beküldött ötletek között közkedveltnek bizonyultak a nyugalom, az örökség, a holdfölkelte és a kaland szavak, de mindegyik előtt végzett a népszerűségi listán a Colbert név. Sunita Williams asztronauta kedden a Comedy Central csatornán, Colbert műsorában ismertette a NASA döntését, miszerint az űrállomás a Tranquility (nyugalom) nevet kapja. Ezzel utalnak a helyre, ahol 1969-ben az Apollo 11 landolt a Holdon: az űrhajó a Nyugalom Tengere mellett szállt le.
2009.04.16. 08:16
 
 
Parlamenti választások kezdődtek Indiában
Parlamenti választások kezdődtek csütörtök reggel Indiában, az öt szakaszból álló voksolás egy hónapig tart majd a több mint egymilliárd lakosú dél-ázsiai országban. Közben máris maoista fegyveresek által végrehajtott támadásról érkezett hír. A törzsek lakta keleti Dzsharkand államban a lázadók felrobbantották egy határőregység autóbuszát, majd tüzet nyitottak a katonákra. A lövöldözésben hat határőr életét vesztette. A világ legnagyobb demokratikus berendezkedésű országának tartott Indiában összesen 714 millió választópolgár vehet részt a parlamenti választásokon. Az eredményeket május 16-án teszik közzé.
2009.04.16. 08:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105[2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista