2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Atlétika vb, Berlin: a kenyai Kirui nyerte a férfi maratonfutást
A kenyai Abel Kirui nyerte szombaton a férfi maratonfutást a berlini atlétikai világbajnokságon. A 27 éves versenyző mögött honfitársa, Emmanuel Mutai érkezett be másodikként, az etióp Tsegay Kebede pedig harmadikként. A vb-k történetében először nem a stadionban volt a rajt és a cél: az atléták a Brandenburgi kaputól indultak, és oda is érkeztek meg. Eredmény: férfi maraton, világbajnok: Abel Kirui (Kenya) 2:06:54 ó 2. Emmanuel Mutai (Kenya) 2:07:48 3. Tsegay Kebede (Etiópia) 2:08:35.
2009.08.22. 14:21
 
 
A gazdasági válság nőket sújtó hatásairól tanácskozott Szili európai kollégáival
A gazdasági világválságról, annak a nőket sújtó következményeiről tanácskozott szombaton Tallinnban Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke az Európai Unió öt másik női házelnökével. Szili Katalin az MTI-nek elmondta: egyetértettek abban, hogy a nők és a férfiak közötti bérszakadék felszámolása érdekében uniós szinten kell cselekedni, folytatni kell az esélyegyenlőség megteremtéséért teendő lépéseket, elő kell segíteni a nők foglalkoztatását. A magyar parlamenti elnök javasolta: írjanak levelet az Európai Parlament elnökének, és kezdeményezzék: az EU-nak a 2013 és 2021 közötti időszakra vonatkozó költségvetésében alapelvként szerepeljen a nők és a férfiak foglalkoztatási esélyegyenlősége.
2009.08.22. 13:44
 
 
Kettesfogathajtó-vb: Lázár Vilmos bukott, ifjabb Juhász László feladta
Magyar szempontból rendkívül rosszul kezdődött a szombati maratonhajtás a kecskeméti kettesfogathajtó-világbajnokságon, ugyanis ifjabb Juhász László egyik lova megsérült, így feladta a versenyt, míg Lázár Vilmos hatalmasat bukott a második akadály végén, ezzel pedig elszállt minden esélye, hogy megvédje címét. A díjhajtás után legjobb magyarként negyedik idősebbik Lázár-testvér már az első akadályban is kétszer megakadt, de a másodikban igen lendületesen haladt, amikor szinte az utolsó kanyarban fennakadt a bal kereke, s ez úgy megdobta a kocsit, hogy a hétszeres világbajnok lerepült róla.
2009.08.22. 13:23
 
 
Tojással dobálták meg a révkomáromi Szent István szobrot
Meggyalázták a Révkomáromban pénteken este felavatott Szent István szobrot - közölte szombaton a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál. A fényképes tudósítás szerint ismeretlen személyek tojásokkal dobálták meg a lovas szobrot. A tojások a szobor talapzatát találták el, amelyen sárga foltok maradtak. Az esetre az éjszaka folyamán került sor, néhány járókelő elmondása szerint már éjfél előtt megtörtént a tojásdobálás. Szemtanúk egyelőre nem jelentkeztek, ismeretlen a tettesek személye. Szombaton reggel a lakossági jelzésre a városi hivatal alkalmazottai kimentek a helyszínre, s azonnal letakarították a tojásnyomokat. Az ügyet vizsgálják.
2009.08.22. 13:20
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Sutil nyerte a harmadik szabadedzést
Meglepetésre Adrian Sutil, a Force India német pilótája érte el a legjobb időt a szombat délelőtti, összesítésben harmadik szabadedzésen Valenciában, a Forma-1-es Európa Nagydíjon. Eredmények: 3. szabadedzés: 1. Adrian Sutil (német, Force India) 1:39.143 p 2. Nakadzsima Kazuki (japán, Williams) 1:39.247 3. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:39.513 4. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:39.553 5. Nico Rosberg (német, Williams) 1:39.732 6. Giancarlo Fisichella (olasz, Force India) 1:39.764.
2009.08.22. 12:26
 
 
Szombaton nyit a söröző, ahol elfogták a roma-gyilkosságok gyanúsítottjait
Ismét megnyitják a nagyközönségnek szombat este azt a debreceni belvárosi sörözőt, ahol csütörtök éjjel elfogták a roma-gyilkosságok gyanúsítottjait - közölte Barabás Zoltán, a vendéglátó helyet üzemeltető vállalkozó. Tájékoztatása szerint munkatársai végig a helyszínen voltak a péntek délután befejezett helyszíni szemle idején. Hozzátette: este 6-7 óra között nyitják meg a Perényi 1. sörözőt és a fölötte lévő Karaoke bárt. A rendőrségi akció során két biztonsági őrt - a debreceni K. Istvánt és testvérét - a Perényi 1.-ből, két másik, hajdú-bihari illetőségű biztonsági őrt a Karaoke bárból vitték el, egy személyt pedig barátnője közeli, Bethlen utcai lakásából - tudta meg az MTI.
2009.08.22. 12:10
 
 
A magyar fél 2 hónapja jelentette be Sólyom tervezett szlovákiai látogatását
A magyar fél két hónappal az ünnepség előtt bejelentette Szlovákiának Sólyom László köztársasági elnök szándékát, miszerint - eleget téve egy szlovákiai civil szervezet meghívásának - részt venne az augusztus 21-én a szlovákiai Komáromban felállított Szent István szobor felavatásának ünnepségén - derül ki a Köztársasági Elnöki Hivatal szombati közleményéből. "Sem akkor, sem azóta egészen az augusztus 19-ei sajtónyilatkozatokig nem érkezett jelzés arra, hogy a szlovák fél kifogásolja a rendezvényt, annak időpontját, vagy bármilyen olyan körülményt, amely Sólyom László részvételével kapcsolatos" - áll a közleményben. Sólyom Lászlót pénteken nem engedték be Szlovákiába.
2009.08.22. 11:15
 
 
További holttesteket találtak a pénteki pakisztáni rakétatámadás helyszínén
Újabb holttesteket találtak a Pakisztán északnyugati részén pénteken végrehajtott rakétatámadás helyszínén, legalább 21 ember lelte halálát a támadásban, amelyben a két rakétát feltehetően egy amerikai pilóta nélküli repülőgépről indították el - közölték szombaton hírszerzési illetékesek. Egy törzsi vezető szerint a halottak között hat gyerek is van. A péntek hajnali támadás célpontja egy bizonyos Szirádzs Hakkani tálib parancsnok volt, akit azzal gyanúsítottak az amerikaiak, hogy köze volt amerikai és afgán katonák elleni támadásokhoz Afganisztánban.
2009.08.22. 10:15
 
 
EU: nem volt teljesen szabad az afganisztáni elnökválasztás
Általánosságban jónak ítélték az afganisztáni választások lebonyolítását szombaton az Európai Unió választási megfigyelői, független afgán megfigyelők ezzel szemben kiterjedt csalásokról számoltak be, Hamid Karzai elnök legfőbb vetélytársa, Abdullah Abdullah pedig egy interjúban az államfőt tette felelőssé a feltételezett manipulációkért. Az afganisztáni elnökválasztás "általánosságban jó és tisztességes" volt, de még nem teljesen szabad. "Amit megfigyelőink ellenőrizni tudtak, az jó volt és tisztességes. Mondhatjuk, hogy ez győzelem az afgán nép számára" - jelentette ki kabuli sajtóértekezletén az Európai Unió választási megfigyelőinek vezetője, Philippe Morillon.
2009.08.22. 09:55
 
 
Több beruházás a szálláshely-szolgáltatásban és a vendéglátásban
A szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ágazatban 2008-ban a beruházások értéke 58,4 milliárd forintot tett ki, ez volumenét tekintve 10,9 százalékkal több, mint az előző évben, miközben a nemzetgazdaság egészét 3 százalékos visszaesés jellemezte. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Jelentés a turizmus 2008. évi teljesítményéről című kiadványa szerint az ágazat beruházásainak aránya - 2006-tól folyamatosan - emelkedett, és 2008-ban meghaladta az 1,2 százalékot. A beruházások összetételét tekintve a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás ágazat összes beruházásának 59,5 százalékát fordította épület- és építmény-, 32 százalékát gép-, berendezés-, 7,5 százalékát pedig járműbeszerzésre.
2009.08.22. 09:11
 
 
Szoros kapcsolat van a romák elleni támadássorozat gyanúsítottjai között
A Népszabadság szerint a romák elleni támadássorozat miatt őrizetbe vett gyanúsítottak mindannyian szoros kapcsolatban állnak egymással, közülük ketten állítólag testvérek. A Hajdú online szerint nem csak a Perényi 1 nevű klubban jártak a terrorelhárítók és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai csütörtök hajnalban, hanem a felette található Karaoke bárban is. A lapnak a szórakozóhelyek bérlője, Barabás Zoltán úgy nyilatkozott: alkalmi munkavállalóként, rendészeti feladatokat láttak el azok a férfiak, akiket a rendőrök péntekre virradóan elfogtak. A haon.hu is úgy tudja, hogy a rendőrök által elvitt férfiak közül ketten, K. István és K. Attila testvérek.
2009.08.22. 09:00
 
 
Elhalasztották Michael Jackson temetését
Michael Jackson családja öt nappal elhalasztotta a popsztár temetését, amelyet eredetileg augusztus 29-ére terveztek. Egyes családtagok nem akarják, hogy augusztus 29-én tartsák a temetést, ezen a napon lenne ugyanis Michael Jackson 51 éves - közölte helyi idő szerint pénteken Londell McMillan, az énekes anyjának, Katherine Jacksonnak az ügyvédje. McMillan szerint félreértés volt a családtagok között a temetés időpontja kapcsán, egyes családtagok a születésnapján akarták eltemetni, mások pedig éppen ezt ellenezték. A szertartást a barátok és a család részvételével a Los Angeles melletti Glendale temetőjében tartják szeptember 3-án, helyi idő szerint este hét órakor.
2009.08.22. 09:00
 
 
Leharapta riválisa fülcimpáját egy szerelmes férfi
Dühében leharapta riválisa fülcimpáját egy 23 éves fiatal férfi, akit bántalmazásért és illetéktelen behatolásért tartóztattak le. A féltékeny támadó - aki 50 ezer dollár óvadék ellenében kerülhet szabadlábra - és a másik férfi egy nő miatt vitatkozott össze. A hölgy és a későbbi áldozat először még sikeresen leszerelte a henteskéssel támadó férfit, és kitessékelték az ajtón kívülre - számolt be a The Southeast Missourian című lap. A veszekedés akkor durvult el, és torkollott verekedésbe, amikor a támadó nem tágított és dörömbölni kezdett az ablakon. A rendőrség szerint a két férfi a földön kötött ki, a gyanúsított leharapott egy darabot az áldozat fülcimpájából.
2009.08.22. 08:57
 
 
Milla Jovovich harmadszor is férjhez megy
Milla Jovovich ukrán származású amerikai színésznő harmadszor is férjhez megy: szombaton mondja ki a boldogító igent a People magazin internes kiadása szerint. Az egykori modell vőlegénye a 44 éves brit Paul Anderson, A kaptár (Resident Evil, 2002), a Mortal Kombat (1995) és az Alien contre Predator (2004) című filmek rendezője. A 33 éves színésznő először 1992-ben lépett házasságra Shawn Andrews amerikai színésszel Las Vegasban, de ekkor még csak 16 éves volt, és az anyja érvénytelenítette a házasságot.
2009.08.22. 08:49
 
 
Több mint 10 ezer idegenvezető volt az országban tavaly
Több mint 10 ezren rendelkeztek idegenvezetői igazolvánnyal tavaly Magyarországon, mintegy 14 százalékkal haladta meg számuk az egy évvel korábbit - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb összeállításából. A hivatalosan regisztrált idegenvezetők 79 százaléka beszélt egy, 17,5 százalékuk két nyelvet, és csupán 3 százalékuk rendelkezett legalább három idegen nyelv ismeretével; számuk 14, 16, illetve 11 százalékkal bővült egy év alatt. A beszélt főbb idegen nyelv továbbra is az angol és a német volt.
2009.08.22. 08:38
 
 
Macskák üldöztek el egy szaúdi férfit otthonából
Macskák hordája üldözött el egy férfit saját házából a Szaúd-Arábia keleti részén fekvő Dammám városában. Az állatok azalatt vették birtokukba a házat, míg a férfi munkája miatt távol volt - számolt be a Saudi Gazette című újság. A megzavarodott háztulajdonos a féregirtókat hívta segítségül a macskák elűzésére. A macska-klán nem bírta az egyenlőtlen küzdelmet, és eltűnt a helyszínről. A férfi öröme azonban korai volt, a macskák már a következő nap visszatértek, és úgy fészkelték be magukat a nappaliba, mintha mi sem történt volna. A háztulajdonos feladta a harcot és rokonaihoz költözött.
2009.08.22. 08:36
 
 
Meghaladja a hatvanat a szibériai erőműbaleset áldozatainak száma
A szibériai Szajan-Susenszki Vízi Erőműben szombat reggelig 64 halálos áldozatot találtak meg, további 11 személyt még keresnek, de életben maradásukra nincs remény - jelentette be a helyszínen Szergej Sojgu, a rendkívüli helyzetek minisztere. Hozzátette: testrészeket is találnak, ahogy szivattyúzzák ki a vizet a hétfőn, egy váratlan vízhullám által romba döntött és elárasztott gépteremből, és megfeszített erővel dolgoznak ezek azonosításán. Az egyik föld alatti helyiségből még 24 órával a katasztrófa után is sikerült élve kimenteni egy munkást, de a miniszter azt mondta, most már nincs remény, hogy még valakit életben találjanak.
2009.08.22. 08:00
 
 
A nemzetközi közvéleményhez fordul a magyar külügy
A magyar Külügyminisztérium tájékoztatni akarja a szélesebb nemzetközi közvéleményt és az Európai Unió (EU) tagállamait arról, hogy Szlovákia pénteken megvonta Sólyom László köztársasági elnöktől az engedélyt, hogy beléphessen az országba - mondta az MTI-nek a külügyminiszter, aki példátlannak nevezte az esetet. Balázs Péter közölte, hogy később berendelik a Külügyminisztériumba a szlovák nagykövetet is. Kijelentette, hogy a szlovák fél lépése ellentétes az Európai Unió szellemével betűjével és rendelkezéseivel, miközben véleménye szerint "nem áll meg a lábán" az amire a szlovák Külügyminisztérium a jegyzékében hivatkozott.
2009.08.21. 22:00
 
 
Leállítják a roncsprémiumot Amerikában
Az amerikai kormány sikeresnek minősítette és hétfőn leállítja a "roncsprémium" autóvásárlási programot, mivel elfogyott a pénz a további finanszírozásra - írta a pénteki The New York Times. Az Obama-kormány 3 milliárd dolláros keretet jelölt ki az autóiparba ismét életet lehelő programra, melynek keretében a régi kocsijukat becserélő és új, takarékos modelleket vásárlók 3500-4500 dolláros kedvezményben részesülnek. A program fellendítette a keresletet, aminek nyomán több autógyár, köztük a General Motors és a Ford is bejelentette, hogy növeli a termelést. Az autókereskedők csütörtökig 1,9 milliárd értékben adtak el járműveket, az ösztönzésnek köszönhetően több mint 457 ezer új autó talált gazdára.
2009.08.21. 21:34
 
 
Rasszista indíték vezérelte a romák elleni gyilkosságok elkövetőit
DNS-minta és több más bizonyíték is rendelkezésre áll a romák ellen elkövetett gyilkosságok elkövetésével gyanúsított férfiak előzetes letartóztatására - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány péntek délután rendkívüli sajtótájékoztatón Budapesten, ahol bejelentették a romák ellen elkövetett támadássorozat elkövetésével gyanúsítottak elfogását. Az altábornagy hangsúlyozta: a rasszista indíték látszik a fő prioritásnak a romák elleni támadásokban. Az ügyben péntek hajnalban, 2 óra 15 perckor hat embert állították elő a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai egy debreceni szórakozóhelyről, közülük négyet péntek délután 16 órára már őrizetbe vettek.
2009.08.21. 21:30
 
 
47-re nőtt az áldozatok száma a Szajan-Susenszki erőműben
A Szajan-Susenszki vízi erőműben a hétfői katasztrófa következtében elhunytak száma pénteken késő délutánra 47-re emelkedett, további 28 személyt még keresnek. Az áldozatokat a váratlan hullám által romba döntött gépteremben találták meg, miközben szivattyúzzák ki onnan a vizet. A munkát csütörtökön este kezdték meg, és akkor azt mondták, 35-37 óra szükséges hozzá, péntekre virradó éjszaka azonban újabb eszközök bevonásával jelentősen felgyorsították a munkát. Vlagyimir Putyin orosz kormányfő pénteken a helyszínen tájékozódott a katasztrófáról, annak várható kihatásairól és a romeltakarítási munkálatokról.
2009.08.21. 21:17
 
 
Fico: Sólyom nem mondott igazat, hogy Pozsony két hónapja tud a látogatásról
A szlovák miniszterelnök szerint Sólyom László nem mondott igazat, amikor pénteken újságírók előtt azt állította, hogy a szlovák fél több mint két hónapja tud a révkomáromi szoboravatásra tervezett látogatásáról. "A magyar elnök nem mondott igazat, mert nem két hónapja, hanem csak augusztus 13-tól, tehát 7-8 napja tudunk látogatási tervéről" - jelentette ki Robert Fico pénteken este a TA3 szlovák hírtelevíziónak nyilatkozva. A Magyar Köztársaság Kormánya a szlovák kormányzati döntést, arról, hogy megtagadják Sólyom László köztársasági elnök belépését Szlovákiába "megalapozatlannak, indoklását pedig sajnálatosnak és elfogadhatatlannak tartja" - közölte a kormányszóvivői iroda pénteken este.
2009.08.21. 21:00
 
 
Füttykoncert Révkomáromban, mert nem engedték be Sólyom Lászlót
Nagy felháborodással, hangos felzúdulással és erős füttykoncerttel fogadta pénteken este Révkomáromban a Szent István szobor felavatására összegyűlt mintegy két-három ezer személy azt a bejelentést, hogy Sólyom László magyar államfő nem vehet részt az ünnepségen. A szlovák külügyminisztérium délután diplomáciai jegyzékben hozta a magyar fél tudomására, hogy Sólyom László pénteken nem kívánatos személyiség Szlovákiában, és nem engedik be az ország területére. Robert Fico kormányfő azt is bejelentette, hogy a döntést nem fogják erővel érvényesíteni. Sólyom László ezt követően döntött úgy, hogy megáll a magyar-szlovák határon és nem vesz részt a szoboravatáson.
2009.08.21. 20:20
 
 
Nem engedték be Szlovákiába Sólyom Lászlót
Lemondta a Révkomáromba tervezett pénteki látogatását Sólyom László köztársasági elnök, miután a szlovák fél bejelentette, hogy erre a napra nem engedélyezik a belépését az országba. Robert Fico szlovák miniszterelnök délután rendkívüli sajtóértekezleten jelentette be a döntést. Az erről szóló diplomáciai jegyzéket átadták Magyarország pozsonyi nagykövetségének. Sólyom László példátlannak, a két szövetséges állam viszonyában megmagyarázhatatlan és kimenthetetlen lépésnek nevezte, hogy megtagadták tőle a belépést a szlovákiai Komáromba, ahol részt vett volna Szent István szobrának leleplezésén. Az államfő gyalog jött el az Erzsébet hídon a határig, és magyar területen tájékoztatta az újságírókat.
2009.08.21. 20:00
 
 
WHO: a téli hónapokban robbanásszerűen terjedhet az új vírus
Az új influenza terjedése a következő hónapokban fel fog gyorsulni, a vírus mind több emberéletet fog veszélyeztetni, és a kormányoknak fokozniuk kell az erőfeszítéseket, hogy megfelelő választ adjanak a megbetegedések számában beálló "robbanásra" - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken. Shin Young-soo, a WHO dél-csendes-óceáni térségi igazgatója az egészségügyi illetékesek és szakértők pekingi szimpóziumán elmondta: amint az északi féltekén beköszönt a tél, sok országban 3-4 naponként meg fog duplázódni az újinfluenzás fertőzések száma, amíg a járvány el nem éri tetőpontját.
2009.08.21. 19:45
 
 
BL-selejtező: 7,1 millió euróval gazdagodhat a Debrecen
Ha a Debrecen kedden feljut a Levszki Szófia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor már biztosan 7,1 millió euróval (1,9 milliárd forint) gazdagodik a klubkassza. Az európai szövetség (UEFA) által pénteken közzé tett díjszabás szerint a szeptember 15-én rajtoló BL mind a 32 résztvevője ennyit kap, a sikereket külön honorálják, a csoportgyőztesek pedig további 800 ezerre számíthatnak. A BL-döntőért 5,2, a végső diadalért 9 millió euró jár. Az UEFA összesen 1,09 milliárdot oszt szét az idény során, ez 33 százalékkal több a tavalyi javadalmazásnál.
2009.08.21. 19:17
 
 
Sólyom szerint pédátlan, hogy megtagadták belépését Szlovákiába
Példátlan és a két szövetséges állam viszonyában megmagyarázhatatlan és kimenthetetlen lépésnek nevezte Sólyom László, hogy péntekre megtagadták tőle a belépést a szlovákiai Komáromba, ahol részt vett volna Szent István szobrának leleplezésén. A köztársasági elnök a határátkelőtől gyalog jött el az Erzsébet hídon a határig, és magyar területen maradva tájékoztatta az újságírókat arról, hogy a szlovák külügyminisztérium jegyzéke szerint biztonsági kockázatot jelent a részvétele az ünnepségen. A köztársasági elnök szavai szerint a végsőkig elment, de nem akart jogsértésbe keveredni, ezért nem lépte át a határt.
2009.08.21. 19:03
 
BL-selejtező: jegyárusítás Budapesten is
Budapesten is árusítanak jegyeket a Debrecen labdarúgócsapatának keddi mérkőzésére, amelyen a szerdán, Szófiában 2-1-re győztes magyar bajnok a Levszkit fogadja a Bajnokok Ligája főtáblájára jutásért zajló párharc visszavágóján. A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint szombaton, vasárnap és hétfőn a mérkőzés helyszínének tőszomszédságában a Syma Csarnok pénztárai várják 10 és 18 óra között az érdeklődőket, míg a meccs napján 10-kor nyitnak a stadion árusító helyei. A belépőket 1500-2500, illetve korlátozott számban 4500 forintért kínálják.
2009.08.21. 18:41
 
 
A Fed-elnök szerint jók a világgazdaság növekedésének kilátásai
Az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) elnöke, Ben Bernanke úgy véli, "rövid távon jók a növekedés visszatértének kilátásai" világszerte. Elemzők értékelése szerint a Fed elnöke a pénteken elhangzott előadásában az eddigi legerősebb jelzést adta arra, hogy szerinte kézzelfogható közelségbe került a javulás kezdete. A Fed éves kongresszusán, Wyoming szövetségi államban mondott helyzetértékelésében azonban Bernanke arra is figyelmeztetett, hogy a felépülés viszonylag lassú lesz, különösen az elején, a nagy munkanélküliség csak fokozatosan fog csökkenni, és nem múltak el a kockázatok.
2009.08.21. 18:35
 
 
Budapesti bokszgála: Balzsay húsz dekával könnyebb, mint ellenfele
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka 75,6 kilóval mérlegelt pénteken, így 20 dekával könnyebbnek bizonyult kihívójával, a német Robert Stieglitz-cel szemben. A vb-meccs hivatalos mérlegelésének szokatlan helyszín, a budapesti Lido Casino adott otthont. A német Universum szombati, Syma Csarnokban sorra kerülő profi ökölvívógálájának főmérkőzéseként Balzsay és Stieglitz várhatóan 22 óra körül lép szorítóba. A magyar bokszolónak ez lesz a második olyan fellépése, amelyen a világbajnoki öve a tét.
2009.08.21. 17:05
 
 
Az új vírus halálos áldozatainak fele magas kockázatú beteg volt
Az új influenzában meghalt betegek mintegy fele terhes kismama volt, vagy valamilyen betegségben, leginkább cukorbetegségben és az elhízással kapcsolatos betegségekben szenvedett - állapították meg francia kutatók. Bár az idősebb emberek látszólag kevésbé kapják meg a fertőzést, ha a H1N1 vírus megbetegíti őket, nagyobb valószínűséggel halnak meg - mutatta ki a a St. Maurice-i székhelyű Francia Közegészségügyi Intézet. "A világszerte feljegyzett halálesetek 49 százalékánál korábban megállapított betegségekben szenvedtek az elhunytak. Két kockázati tényező figyelemre méltó: a terhesség és az elhízás" - írták a kutatók a fertőző betegségekkel foglalkozó Eurosurveillance szaklapban.
2009.08.21. 16:41
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj, 2. szabadedzés: Alonso volt a leggyorsabb
A hazai közönség előtt szereplő Fernando Alonso érte el a legjobb időt a pénteki második szabadedzésen Valenciában, a Forma-1-es Európa Nagydíjon. A Renault pilótája mögött a Brawn GP két pilótája, a pontversenyben éllovas brit Jenson Button, valamint a brazil Rubens Barrichello végzett a második és harmadik helyen. A vb-címvédő brit Lewis Hamilton a 20., vagyis az utolsó helyet érő időt autózta. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Alonso (Renault) 2. Button (Brawn) 3. Barrichello (Brawn) 4. Rosberg (Williams) 5. Nakadzsima (Williams) 6. Sutil (Force India).
2009.08.21. 16:07
 
 
Vezető hír lett Michelle Obama rövidnadrágja
Eddigi ruhaválasztásait figyelembe véve Michelle Obama kivívta a jogot a csupasz karokhoz, de vajon mi a helyzet a fedetlenül hagyott combokkal? Az Egyesült Államokban vezető hír lett az elnöki különgép fedélzetéről rövidnadrágban távozó first lady, egyesek szerint a családi vakációra a Grand Canyonba érkező elnökfeleség talán túl sokat mutatott lábaiból. Barack Obama felesége már korábban is felhívta magára a figyelmet a karját szabadon hagyó ujjatlan ruhákkal vagy az edzőcipőkkel, a rövidnadrágos felvétel azonban igazi újdonságnak számít.
2009.08.21. 16:03
 
 
Rekord mennyiségű hamis 500 euróst találtak Spanyolországban
Rekord mennyiségű hamis 500 eurós bankjegyet foglalt le a spanyol rendőrség, és letartóztatott 14 gyanúsítottat is - jelentették be pénteken Madridban. A Valencia tartományban, egy csúcstechnológiát alkalmazó laboratóriumban talált hamis pénz névértéke majdnem 9 millió euró volt: 500 eurós címletek esetében ez rekord az Európai Unió történetében. A rendőrök a hamisításra egy kábítószercsempész hálózat felszámolása közben figyeltek föl. A pénznyomtató gépeket Franciaországban, a szükséges vegyszereket Kínában szerezték be a bűnözők. A város repülőterén egy speciális papírszállítmányt is lefoglaltak: ez szintén Kínából jött, s a hamis bankjegyek készítésére lehetett volna felhasználni.
2009.08.21. 15:31
 
 
Járműfedélzeti segélyhívó rendszer bevezetését sürgeti Brüsszel
Az Európai Bizottság pénteken felkérte az unió minden tagállamát, hogy gyorsítsák fel az új járműfedélzeti kommunikációs technológia, az elektronikus segélyhívó önkéntes kötelezettségvállaláson alapuló bevezetését. Az e-segélyhívó súlyos baleset esetén automatikusan tárcsázza a 112-es egységes európai segélyhívószámot, és jelenti a bajba jutott jármű pontos helyét a legközelebbi készenléti segélyszolgálatnak. A rendszer kiépítésében jelenleg a hatóságok, a gépjárműgyártók és a mobilhálózat-üzemeltetők önkéntes alapon vesznek részt, a rendszer még egyetlen tagállamban sem működik.
2009.08.21. 15:20
 
 
A kormány maximálná a végkielégítéseket
A kormány maximálni kívánja az állami és önkormányzati vállalatoknál adható végkielégítések mértékét, valamint rendeletben előírja e vállalati körben a vezetők és menedzser szerződéssel rendelkezők javadalmazásának nyilvánosságát - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő pénteki tájékoztatóján. A cél az, hogy az állami és önkormányzati vállaltok bérezési és végkielégítési gyakorlata átláthatóbb, és a jelenlegi gazdasági helyzetnek megfelelően a korábbinál visszafogottabb is legyen - mondta a szóvivő.
2009.08.21. 15:00
 
 
Zaklatási vád David Copperfield ellen
Beperelte egy nő David Copperfield illuzionistát, azt állítva, hogy a híresség szexuálisan zaklatta és megfenyegette őt, illetve korlátozta szabadságában, amikor Copperfield magánszigetén vendégeskedett a Bahamákon. Az illuzionista ügyvédjei cáfolták a nő állításait, szerintük a vádló egyszerűen csak pénzt akar kicsikarni a keresettel. A The Seattle Times című újság szerint a szóban forgó hölgy egy 22 éves modell, a Miss Washington USA szépségverseny egyik korábbi résztvevője.
2009.08.21. 13:41
 
 
Sólyom László elutazik Révkomáromba
A magyar államfőt nem tántorították el a támadó szlovák hivatalos megnyilatkozások attól, hogy péntek délután elutazzon Révkomáromba. Az államfő programjában semmilyen változás nincs, így délután részt vesz és beszédet mond Révkomáromban a közadakozásból állított Szent István szobor avatásán - mondta az MTI kérdésére Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője. A Köztársasági Elnöki Hivatal korábbi közleménye szerint a látogatást a magyar fél a diplomáciai szokásoknak megfelelően bejelentette a szlovák hatóságoknál.
2009.08.21. 13:33
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Barrichellóé az első szabadedzés
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil pilótája volt a leggyorsabb a pénteki első szabadedzésen Valenciában, a Forma-1-es Európa Nagydíjon. A Hungaroringen megsérült Felipe Massát helyettesítő olasz Luca Badoer (Ferrari) utolsóként zárta a gyakorlást. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Rubens Barrichello (brazil, Brawn GP) 1:42.460 p, 2. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:42.636, 3. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:42.654, 4. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:43.074, 5. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:43.088, 6. Adrian Sutil (német, Force India) 1:43.209.
2009.08.21. 12:18
 
 
Déltől lezárták a Margit hidat az autósok elől
Ma kezdődik meg a Margit híd felújítása, a dunai átkelő várhatóan 2010 augusztusáig lesz lezárva az autósok elől. A főváros egyik legforgalmasabb hídját addig csak a gyalogosok és a tömegközlekedési eszközök használhatják, ezért forgalomkorlátozásokra és torlódásokra kell számítani. Pénteken a déli óráktól - amikor végeztek a híd takarításával - a helyszínre szállították azokat a terelőelemeket, amelyek segítségével lezárták a hidat az autóforgalom elől, és kihelyezték a szükséges, behajtást tiltó táblákat is.
2009.08.21. 12:10
 
 
A horvát miniszterelnök a benzinár csökkentését kérte az INA-tól
Elégedetlen a horvát miniszterelnök az INA olajtársaság hét eleji, nagy mértékű áremelése miatt, és a cég irányításában részt vevő horvát vezetők leváltását is kilátásba helyezte. Az INA kedden közel 15 százalékkal, vagyis több mint fél kunával (mintegy 20 forinttal) megemelte a benzin és a gázolaj árát, és ezért Jadranka Kosor miniszterelnök nemtetszését fejezte ki az olajtársaság vezetőinek. A zágrábi Vecernji List beszámolója szerint a kormányfő találkozott a cég vezetőivel, és azt kérte, hogy az INA az árváltozási tervekről időben tájékoztassa a kormányt, és a társaság tanúsítson nagyobb szociális érzékenységet.
2009.08.21. 11:57
 
 
Csecsen lázadók szerint ők robbantottak a szibériai vízi erőműnél
Csecsen harcosok azt állítják, hogy ők okozták egy pokolgépes robbantással a szibériai Szajan-Susenszki vízi erőmű hétfőn bekövetkezett katasztrófáját, amelyben valószínűleg több mint hetven ember vesztette életét. Orosz szakértők korábban gondatlanságból bekövetkezett szerencsétlenségre gyanakodtak, Szergej Sojgu, a rendkívüli helyzetek minisztere pedig egy csütörtökön közölt nyilatkozatában egyelőre érthetetlennek nevezte a baleset okát, sőt természetét is. Állításukat nyomban cáfolta az orosz legfőbb ügyészség nyomozati bizottsága.
2009.08.21. 11:54
 
 
Leonard Cohen, korunk egyik legfontosabb előadója Budapesten
A tágabb értelemben vett rockzene talán leghitelesebb előadója és dalszerzője, élő klasszikusa lép fel augusztus 31-én a Papp László Budapest Sportarénában. Leonard Cohen mostani világkörüli turnéja 14 év után az első, az énekes, aki szeptemberben lesz 75 éves, először és minden bizonnyal utoljára ad koncertet Magyarországon. Író, költő, énekes, gitáros egy személyben, aki immár több generációra volt hatással. A kanadai születésű Leonard Cohen dalai szerelemről és halálról, családról, vallásról, a társadalomról egyaránt szólnak, kritikai kését számtalanszor döfte a pénz és a média hatalmával visszaélőkbe.
2009.08.21. 11:42
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Vettel szerződést hosszabbított a Red Bullnál
2011 végéig biztosan a Red Bull Forma-1-es csapat pilótája marad a német Sebastian Vettel. Az istálló vezetői pénteken, Valenciában, a hétvégi Európa Nagydíj helyszínén jelentették be, hogy egy évvel meghosszabbították a 22 éves versenyző 2010-ig szóló kontraktusát, az új megállapodásban ráadásul egy 2012-re érvényes opciós jog is szerepel. Az idén két futamon diadalmaskodó Vettel jelenleg harmadik a pilóták pontversenyében a brit Jenson Button (Brawn GP) és csapattársa, az ausztrál Mark Webber mögött.
2009.08.21. 11:19
 
 
Az OMV eladta harminc benzinkútját Ausztriában
Az osztrák OMV olaj- és gázipari vállalatnak idén eddig harminc benzinkútját sikerült eladnia Ausztriában, további 15-nek az eladásáról még tárgyalnak, és az idénre tervezett 70-ből 25-re nem találtak vevőt. Az elért eladási árakat nem közölték. Az értékesítést azzal indokolták a cég pénteki közleményében, hogy nő a verseny és csökken a haszonkulcs, az OMV pedig a jobban jövedelmező, nagyobb látogatottságú kútjaira akar összpontosítani. A tervezetthez képest megmaradt 25 benzinkutat valószínűleg bezárják. Az értékesítés sikertelenségét a szigorúbb jogi és gazdasági helyzettel magyarázták a vállalatnál.
2009.08.21. 11:02
 
 
Gasparovic felkérte Sólyomot, fontolja meg szlovákiai látogatását
A szlovák köztársasági elnök pénteken felkérte Sólyom László magyar köztársasági elnököt, hogy fontolja meg aznapi szlovákiai látogatását. Ivan Gasparovic ezt a kérést pénteken délelőtt közölte Heizer Antal pozsonyi magyar nagykövettel, akit bekéretett hivatalába. "Örülni fogok, ha ezt az üzenetet (Sólyom) nagyon komolyan veszi" - nyilatkozta a találkozó után Gasparovic. Leszögezte: elsősorban a látogatás dátuma ellen van kifogása. Augusztus 21-én van ugyanis 41 éve, hogy a Varsói Szerződés öt tagállamának csapatai - köztük a magyar katonák is - bevonultak Csehszlovákiába, hogy véget vessenek a prágai tavaszként ismert reformfolyamatnak.
2009.08.21. 10:30
 
 
Karzai és vetélytársa is kihirdette győzelmét az afgán elnökválasztáson
Hamid Karzai kampányfőnöke pénteken azt állította, hogy a hivatalban lévő afgán elnök már az első fordulóban megszerezte a győzelmet az előző napi elnökválasztáson. "Az előzetes eredmények azt mutatják, hogy az elnök megszerezte a többséget" - mondta Dín Mohammad a brit hírügynökségnek, hozzátéve mindazonáltal, hogy a hivatalos eredmények közzététele a választási bizottság feladata. "Nem lesz szükség második fordulóra. Megvan a többségünk" - mondta. Abdullah Abdullah elnökjelöltnek, Karzai fő vetélytársának csapata ezzel szemben pénteken azt állította, hogy az eddigi részleges eredmények alapján az ő jelöltjük áll az élen.
2009.08.21. 09:28
 
 
Javult a MÁV vasútbiztonsága az első félévben
Az első félévben javult a vasútbiztonság, a MÁV az egyik legüzembiztosabb vasúttársaság Európában a megtett kilométerek és a balesetek hányadosaként számított mutató alapján - mondta a MÁV Zrt. vezérigazgató-helyettese annak kapcsán, hogy a biztonsági igazgató beszámolt a 2009. I. félévi üzembiztonsági helyzetről. Mosóczi László elmondta, hogy az első félévben a magyar hálózaton a vasúttársaság hibájából nem volt halálos és személyi sérüléses baleset. A vezérigazgató-helyettes tájékoztatása szerint az előző év első félévéhez képest az idén az útátjárók kivételével minden területen csökkent a vasúti balesetek száma a fokozott ellenőrzéseknek és egyéb biztonsági intézkedéseknek köszönhetően.
2009.08.21. 09:22
 
 
A szlovák külügyminiszter azt tanácsolta Sólyomnak, ne utazzon Szlovákiába
A szlovák külügyminiszter azt tanácsolta Sólyom Lászlónak, hogy tekintettel a kialakult helyzetre, pénteken ne utazzon Szlovákiába - közölte Peter Stano szlovák külügyi szóvivő kora reggel. A magyar államfő korábbi bejelentés szerint pénteken délután Révkomáromban részt vesz Szent István király szobrának felavatásán. A legfőbb szlovák közjogi méltóságok szerdán tudatos provokációnak minősítették, hogy a magyar államfő részt vesz a szobor felavatásán. A miniszterelnök úgy vélte, hogy ez kísérlet a magyar államiság szlovákiai megünneplésére. Robert Fico kijelentette, hogy az esetleges problémákért, és a látogatás következményeiért Sólyom László lesz a felelős. Pozsony a látogatás dátumát is kifogásolta.
2009.08.21. 09:14
 
 
A műanyag a tengerben talán felbomlik
A környezetvédők elátkozzák a műanyagot mint olyan szennyezőanyagot, amely nem bomlik fel. Egy új tanulmány szerint azonban a tengerek vizében talán megsemmisül ez a hulladék is, bár ettől még nem sokkal lesz kívánatosabb. Sok ezer tonna műanyaghulladékot hord évente a szél az óceánokba, melynek egy része a partra vetődik, más részét az áramlatok olyan helyekre viszik, mint például a Nagy Csendes-óceáni Szemétfolt Hawaii és Kalifornia között, s amelynek mérete mára már meghaladja Texas államét.
2009.08.21. 09:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997[1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista