2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
A főváros egyetért azzal, hogy a benzin árához kössék a parkolási díjat
A főváros vezetése egyetért a szaktárca azon javaslatával, hogy a benzin árához kössék a parkolási díjakat - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén elhangzottakat a városháza kommunikációs igazgatója. A jogszabálytervezet a benzin árához kötné a parkolási díjakat, az első kategóriába eső várakozási övezetben várakozó személygépkocsi esetében például a 95-ös ólmozatlan benzin előző évi átlagárának felét tenné ki a parkolási díj - mondta Nyáry Krisztián.
2010.01.11. 11:15
 
 
A biztosjelöltek kemény, de tisztességes faggatását ígéri az EP-elnök
Keményen és alaposan, de tisztességesen fogják faggatni az EU-biztosjelölteket az Európai Parlament (EP) szakbizottságaiban - ígérte Jerzy Buzek EP-elnök a hétfőn kezdődő meghallgatás sorozat előtt. Az már korábban eldőlt, hogy az új testületet is a portugál José Manuel Barroso vezeti majd további öt évig, de a 26 további tagállam egy-egy biztosjelöltjéből összeálló csapatról csak idén január 26-án tervezik a parlamenti szavazást. E szavazás előtt, január 11. és 15. között, valamint 18-19-én mind a 26 jelölt három órás meghallgatáson jelenik meg a számára kijelölt tárca ügyeiben illetékes parlamenti szakbizottság(ok) előtt, majd e bizottságok véleményt alkotnak a jelöltekről.
2010.01.11. 11:00
 
 
Továbbra sincs megállapodás a kollektív szerződésről a BKV-nál
A hétfő reggeli tárgyaláson sem született megállapodás a BKV vezetősége és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről - közölte Földényi György, a sztrájkbizottság elnöke. A szakszervezetek megerősítették azt a vasárnapi ajánlatukat, hogy a kollektív szerződésben szeretnék rögzíteni a 3 százalékos egészség- és nyugdíjpénztári hozzájárulást, amelyet a BKV - ajánlata szerint - a bér jellegű kiadások között adott volna meg a dolgozóknak. Földényi György elmondta, hogy az álláspontok egyáltalán nem közeledtek, emiatt a sztrájk egyre elkerülhetetlenebbnek látszik. A tárgyalásokat hétfő délután folytatják.
2010.01.11. 10:15
 
 
Obama nem tervezi csapatok bevetését Jemenben
Az amerikai elnök megerősítette, hogy nem akar csapatokat küldeni Jemenbe vagy Szomáliába az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat és szövetségesei elleni küzdelem céljából. Barack Obama a People című amerikai folyóiratnak nyilatkozva kijelentette: továbbra is úgy hiszi, hogy az al-Kaida tevékenysége az Afganisztán és Pakisztán közös határa mentén elterülő térségekre összpontosul. "Soha nem zárom ki semminek a lehetőségét a mai bonyolult világban" - mondta az elnök, aki azonban úgy látja, hogy az ilyen országok esetében a külföldi partnerekkel való együttműködés a leghatékonyabb módszer.
2010.01.11. 10:15
 
 
Kubatov szerint a Fidesz megnyerheti mind a 176 egyéni választókerületet
A Fidesz pártigazgatója szerint pártja megnyerheti mind a 176 egyéni választókerületet. Kubatov Gábor az MTI-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy a Fidesz rövid, olcsó, egy hónapos intenzív kampányt folytat majd, de addig is önkénteseket toboroz, adományokat gyűjt. Kifejtette: minden választókerülethez úgy állnak hozzá, beleértve Szegedet, Battonyát, az összes budapesti és miskolci körzetet, Komlót vagy éppen Kazincbarcikát, hogy mindegyiket meg lehet és meg is kell nyerni, bárki is legyen az ellenfél.
2010.01.11. 10:00
 
 
Afrika Kupa: hazatért a togói csapat
Éjszaka hazatért Angolából a togói labdarúgó-válogatott, melynek buszát pénteken halálos áldozatokat is követelő fegyveres támadás érte az angolai-kongói határvidéken. A terrorakció nyomán a togói vezetés visszarendelte a csapatot, ám a válogatott tagjai szombat éjjel úgy döntöttek, hogy mégsem utaznak haza, végül a miniszterelnök vasárnap újfent hazatérésre szólította fel a nemzeti együttest, s a döntés nyomatékosítására repülőgépet küldött a küldöttségért Cabindába. Togo hétfő este a ghánai együttes ellen kezdte volna meg szereplését az afrikai kontinenstornán.
2010.01.11. 09:45
 
 
KSH: folytatódott az esés novemberben a szállodapiacon
Tavaly novemberben is, ahogy az első tíz hónap mindegyikében, alacsonyabb volt a vendégforgalom a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken, mint egy évvel korábban; a szálláshely-szolgáltatási piacot 2008 vége óta visszaesés jellemzi, a trendforduló még nem következett be - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Tavaly novemberben 1,003 millió vendégéjszakát töltöttek el a belföldi és a külföldi vendégek, ami 10,7 százalékos visszaesés 2008 novemberéhez viszonyítva.
2010.01.11. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink maradt a 37., Szávay 40.
Czink Melinda megőrizte 37. helyét a női teniszezők világranglistáján, Szávay Ágnes pedig egy pozíciót visszacsúszva jelenleg a 40. A hétfőn kiadott, legfrissebb rangsor élcsoportja nem változott a 2009-es záráshoz képest: a női versenyeket szervező WTA honlapja szerint továbbra is az amerikai Serena Williams vezet az orosz Dinara Szafina és Szvetlana Kuznyecova előtt. Az ausztráliai Brisbane-ben múlt héten diadalmaskodó belga Kim Clijsters feljött a 15. helyre, döntős honfitársát, a versenyszerű teniszhez ezúttal visszatért Justine Henint ugyanakkor egyelőre nem rangsorolták.
2010.01.11. 09:00
 
 
Szávay legyőzte Jankovicot a sydney-i tenisztornán
A selejtezőben aratott három győzelme után a főtábla első fordulójában is sikerült nyernie Szávay Ágnesnek a 600 ezer dollár összdíjazású, sydneyi női tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A magyar játékos hétfőn a volt világelső Jelena Jankoviccsal mérkőzött a keménypályás viadalon, és három szettben kerekedett felül hetedikként rangsorolt szerb riválisán. Korábban - WTA-tornán - egyszer találkoztak egymással, a sokáig emlékezetes 2007-es pekingi viadal döntőjében is Szávay nyert.
2010.01.11. 08:45
 
 
Öngyilkos lett Rády Krisztina, Bertrand Cantat francia rocksztár volt neje
Öngyilkos lett dél-franciaországi otthonában Rády Krisztina műfordító, kulturális szervező, a Párizsi Magyar Intézet (PMI) egykori művészeti vezetője, a Noir Désir francia rockzenekar frontemberének, Bertrand Cantat-nak a volt felesége, két gyermekének anyja. A 42 éves nő bordeaux-i otthonában felakasztotta magát. Rády Krisztina akkor került a francia média érdeklődésének középpontjába, amikor volt férjét 2004-ben nyolc évi szabadságvesztésre ítélte a vilniusi bíróság, amiért élettársa, Marie Trintignant halálát okozta egy verekedésben. A volt feleség a perben tanúként, majd Cantat bebörtönzése alatt is végig támogatta a rocksztárt, akit 2007-ben jó magaviselete miatt feltételes szabadlábra helyeztek.
2010.01.11. 08:15
 
 
Tovább élhet, aki nem dohányzik, rendszeresen mozog és karcsú marad
Mivel minden második ember szív- és érbetegség következtében hal meg, aki úgy él, hogy ennek a betegségnek akár csupán három kockázati tényezőjét elkerüli, csaknem másfél évtizeddel hosszabb életre számíthat, mint az, aki egész nap csak ül, elhízik és egyik cigarettáról a másikra gyújt. A vizsgálati alanyok 43 százalékánál mindhárom kockázati tényező kimutatható volt, viszont csak alig három százalékot tettek ki azok, akiknél nem volt nikotin hatás, vigyáztak a vonalaikra és eleget mozogtak. Az adatok viszont azt mutatták, hogy az egészséges életmód megéri: ez a három százalék 14 évvel hosszabb életre számíthat, mint azok, akiknél mindhárom rizikófaktor érvényesült.
2010.01.11. 08:00
 
 
Megfiatalodik a legendás Buena Vista Social Club
Fiatalabb tagokat toborozva próbálja biztosítani fennmaradását a kubai Buena Vista Social Club együttes azt követően, hogy az elmúlt néhány évben hatot is elvesztett korosodó muzsikusai közül. "A Buena Vista Social Club egyetlen egész, amelynek fenn kell maradnia, hogy a fiatal nemzedékek átvehessék a hagyományt" - jelentette ki a 63 éves Amadito Valdes, aki 1996-ban egyik alapítója volt az amerikai Ry Cooder gitáros és az ismert kubai zenész, Juan de Marcos által pártolt együttesnek.
2010.01.11. 07:45
 
 
Forma-1: Schumacher szerint a Mercedes világbajnok csapat
A Forma-1-be visszatérő hétszeres világbajnok Michael Schumacher kétnapos látogatást tett Brackleyben, a Mercedes GP angliai székhelyén és maradéktalanul elégedett volt a látottakkal. "Meggyőződtem arról, hogy valósággal éhesek a sikerekre. - fogalmazott honlapján az extraklasszis német pilóta. - Megismerkedtem a mérnökökkel, a szakemberekkel: világbajnok csapat. Amikor aláírtam a szerződésemet, már jártam itt, de akkor nem volt elég időm arra, hogy behatóbban foglalkozzam a munkafolyamatokkal."
2010.01.11. 07:45
 
 
Josipovic nyerte a horvátországi elnökválasztást
Az előre jelzettnél is nagyobb arányban Ivo Josipovic ellenzéki szociáldemokrata jelölt nyerte meg a horvátországi elnökválasztás vasárnap megtartott második fordulóját a hivatalos eredmény szerint. A voksok 99,62 százalékának összesítése után közzétett nem hivatalos eredmény szerint Josipovic 60,29 százalékkal végzett az első helyen. Ellenfele, a függetlenként induló Milan Bandic zágrábi polgármester a szavazatok 39,71 százalékát gyűjtötte be - jelentette be a központi választási bizottság. A választás előtti közvélemény-kutatások csekélyebb, 52-55 százalékos előnyt jósoltak Josipovicnak.
2010.01.11. 07:30
 
Közelről vette szemügyre a Spitsbergen jégtörő hajót egy jegesmedve
A mancsait szorította a Spitsbergen jégtörő fém hajótestjéhez egy jegesmedve, gondolta, ha már ott jár, közelről veszi szemügyre a hatalmas hajót.
2010.01.11. 00:00
 
Vigyázzon a light termékekkel!
Sokan úgy vélik, hogy tökéletesen ügyelnek alakjukra, ha light termékeket fogyasztanak. Csakhogy a light, azaz könnyített nem jelent feltétlenül kalória- vagy zsírszegénységet.
2010.01.10. 22:19
 
Lady Gaga bugyiban rohangált londoni fellépésén
Egy fellépés alkalmával bugyiban mutogatta magát a nagyközönség előtt a tehetséges énekesnő.
2010.01.10. 22:08
 
 
Ezrek a pécsi kulturális fővárosi programsorozat megnyitóján
Hatalmas érdeklődés kísérte a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat megnyitóját vasárnap a baranyai megyeszékhelyen, amely Bajnai Gordon kormányfő szavai szerint most nagy betűkkel felkerül Európa kulturális térképére. Annak ellenére, hogy az ünnepséget a Magyar Televízió élőben közvetítette, becslések szerint tízezer ember gyűlt össze a helyszínen, a Széchenyi téren, valamint a környező utcákban, hogy a személyesen legyenek tanúi a történelmi eseménynek. A szervezők óriási kivetítőket állítottak fel, hogy a produkciókat mindenki láthassa, az éhezők és szomjazók ellátásáról az utcákra települt vendéglősök gondoskodtak.
2010.01.10. 21:45
 
 
Nincs megállapodás a BKV-nál, valószínűleg lesz sztrájk
Nem született megállapodás vasárnap sem a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről (ksz), az érdekképviseletek felgyorsították a keddre hirdetett sztrájk előkészületeit - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a tárgyalásokat követő sajtótájékoztatón. A vasárnapi egyeztetésen mind a BKV vezetősége, mind az érdekképviseletek több kompromisszumos ajánlatot is tettek, de végül mégsem sikerült megállapodniuk. Nemes Gábor elmondása szerint a BKV, ha akarta volna, már el tudta volna kerülni a sztrájkot, így viszont a tárgyalásokat hétfőn reggel folytatják, a ksz-ről is, és a sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról is.
2010.01.10. 21:45
 
 
Bajnai: Magyarországnak kiegyezésre van szüksége
Bajnai Gordon szerint Magyarországnak kiegyezésre lenne szüksége, hogy végre jó pályát futhasson be, mint az elmúlt években az írek, svédek, finnek vagy a dél-koreaiak. A miniszterelnök a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap azt mondta: akkor lehet beszélni az euró bevezetésének dátumáról, ha megegyezés születik a fő politikai erők közt abban, hogy mindenki akarja az európai valutát, és hogy milyen gazdaságpolitikai irányt kell követnie az országnak.
2010.01.10. 21:15
 
 
Háromdimenziós változatok készülnének a nagy filmsikerekből
Hollywoodi stúdiók arra készülnek, hogy az új filmnyelvet teremtő Avatar világsikere után korábbi nagy alkotások háromdimenziós változatait készítessék el. James Cameron rekordbevételeket produkáló alkotása nyomán újra piacra tervezik dobni egyebek mellett a Csillagok háborúja és A gyűrűk ura trilógia 3D-technikával feljavított verzióját. Az Avatar három hét alatt több mint 1,14 milliárd dollár bevételt hozott világszerte a mozikban; ezzel minden idők második legsikeresebb filmjévé vált, csak a szintén Cameron által rendezett 1997-es Titanic előzi meg.
2010.01.10. 21:00
 
 
Dakar 2010: Chilei és francia siker a 8. szakaszon
A motorosoknál a chilei Francisco "Chaleco" Lopez, míg az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 8., vasárnapi szakaszán. A viadal honlapja szerint az összetettben a kétkerekűek mezőnyében a francia Cyril Despres, a négykerekűeknél pedig a spanyol Carlos Sainz áll az élen. A mezőny a chilei Antofagastából Copiapóba hajtott: a teljes táv 568 km, míg a mért szakasz hossza 472 km volt. Eredmények: autósok: 1. Stéphane Peterhansel (BMW) 5:06:05 ó 2. Carlos Sainz (Volkswagen) 45 mp hátrány 3. Mark Miller (Volkswagen) 1:07 p h. összetett: 1. Sainz 31:28:13 ó 2. Nasszer al-Attijah (katari, Volkswagen) 14:35 p h. 3. Miller 22:28 p h.
2010.01.10. 20:15
 
Hatos ikrek születtek Olaszországban
Hatos ikrek - négy lány és két fiú - születtek vasárnap a Nápoly melletti Beneventóban. A 610-800 gramm közötti súlyú kicsinyek császármetszéssel jöttek a világra, és valamennyien jól vannak 30 éves édesanyjukkal együtt - közölték az orvosok. A nagyszülők, akik első unokájukat várták, most rögtön hatnak örülhetnek - mondta a boldog apa. Olasz sajtójelentések szerint az országban igen ritka a hatos ikerszületés. Utoljára 13 évvel ezelőtt jegyeztek fel hasonlót.
2010.01.10. 19:15
 
 
Több helyen még mindig gondot okoz az áradás
Több helyen is gondot okoz az áradás az észak-magyarországi közlekedésben: Borsodban utakat zártak le, van, ahol a komp sem közlekedik a magas vízállás miatt. A Tisza első árhulláma jelenleg Tiszafüred térségében tetőzik; a Tiszántúlon már apadnak a folyók. A Sajón és a Tarnán viszont ismét másodfokú a készültség. A Tisza középső szakaszán folyamatos, napi 2-12 centiméter közötti áradás figyelhető meg, Szolnoknál a tetőzés jövő kedden 715 centiméter körüli értékkel várható. A Felső-Tiszán már megszüntették az árvízvédelmi készültséget.
2010.01.10. 19:00
 
 
Amputálták Erőss Zsolt hegymászó jobb lábát térdtől lefelé
Amputálták a lavinabalesetet szenvedett Erőss Zsolt hegymászó jobb lábát térdtől lefelé - közölte a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központjának szakmai igazgatója vasárnap. A közlemény szerint Erőss Zsolt egy konzílium során "az összes lehetséges előnyt és hátrányt megbeszélve" a térdmozgás megtartásával járó, igen korai komplex rehabilitációt lehetővé tévő amputációt választotta, amit szombaton elvégeztek rajta. Jelenleg Erőss Zsolt állapota kielégítő, és a tervek szerint bal lábával járógipszben, jobboldalon pedig ideiglenes protézissel a járásgyakorlatokat egy-két hét múlva elkezdheti.
2010.01.10. 19:00
 
 
Egyelőre nem emeltek vádat Michael Jackson orvosa ellen
Végéhez ér a nyomozás Michael Jackson hét hónappal ezelőtti tragikus halála ügyében, ám a kaliforniai hatóságok egyelőre nem emeltek vádat a popsztár orvosa, Conrad Murray ellen. Murray ellen emberölés gyanúja miatt folyik nyomozás, miután elismerte, hogy heteken át erős klinikai érzéstelenítővel, Propofollal altatta az álmatlanságban szenvedő Jacksont. Azt azonban tagadja, hogy bármi olyat adott volna neki, amely megölhette volna. "Semmilyen döntés nem született az ügyben, semmilyen vádemelés nem történt" - idézték a hétvégi amerikai lapok a Los Angeles-i kerületi ügyészség szóvivőjét.
2010.01.10. 18:45
 
 
Világszerte komoly gondokat okoz a zord időjárás
Több európai országban komoly gondokat okozott vasárnap az erős havazás, az ázsiai és az amerikai kontinens egyes régióiban pedig a sarkvidéki hőmérsékletet hozó tél szedi áldozatait. Az újabb havazás miatt vasárnapra szinte teljesen megbénult Németország. Különösen az északi tartományokban alakult ki katasztrofális helyzet, Mecklenburg-Elő-Pomerániában rendkívüli állapotot hirdettek ki. A havazás és az ónos eső Franciaországban is jelentős fennakadásokat okozott a közúti, a vasúti és a légi közlekedésben. A legnagyobb káosz a lyoni repülőtéren alakult ki, amelyet szombat este az időjárási viszonyok miatt lezártak, és így utasok ezrei rekedtek a városban.
2010.01.10. 18:30
 
 
A magyar infláció gyorsulására számítanak londoni elemzők
A magyarországi infláció további gyorsulását várják az év későbbi szakaszára jósolt meredek lassulás előtt londoni felzárkózó piaci elemzők, az MTI összesítése szerint. Szerintük a még egy ideig felfelé tartó inflációs ütem nem akadályozza a pénzügypolitikai enyhítés folytatását, az enyhítési ütem azonban várhatóan lassul. Az első citybeli prognózisok közül a Barclays Capital befektetési csoporté azzal számol, hogy az éves összevetésű, teljes kosárra számolt infláció februárban tetőzik, majd onnan először - az év közepéig - fokozatosan, az év második felében pedig már meredeken csökken, és 2,5 százalék lesz az év végén.
2010.01.10. 18:15
 
 
Bár havas volt az idei brit karácsony, a fogadóiroda nem fizet
Nem hajlandó kifizetni a Ladbrokes brit fogadóiroda több mint 7 millió fontnyi nyereményt egy férfinak, aki arra fogadott, hogy szerte Nagy-Britanniában havas lesz az idei brit karácsony. Az 52 éves Cliff Brynt kétszer öt fontos halmozott tétet tett arra, hogy 24 észak-angliai városban fog havazni karácsony napján, és igaza lett, még a meteorológiai intézet is hivatalosan elismerte a havas karácsony tényét. A Ladbrokes azonban arra hivatkozik, hogy a férfi fogadását tévesen vették fel. "Szabályaink csak az egyszeri tétet teszik lehetővé az ilyen területen" - hangoztatta a Ladbrokes szóvivője.
2010.01.10. 17:45
 
 
Jól sikerült Schirilla kecskeméti idénynyitója
Ifj. Schirilla György vasárnap megkezdte szokásos téli úszósorozatát, amelynek első állomása Kecskeméten volt. A sportember kilenc és fél percet töltött a városi szabadidőparkhoz tartozó tóban, mely körül nagy tömeg kísérte figyelemmel produkcióját. "A levegő hőmérséklete kifejezetten meleg volt ugyan, mégis volt egy vékony jégréteg a tavon, melyet egy motorcsónak tört előttem. Nagyon jól sikerült a mai úszás, még akkor is, ha a jég a kezemet és a lábamat is megvágta néhány helyen. - mondta Schirilla az MTI-nek. - Tavaly is sokan voltak, de most talán még többen, aminek nagyon örülök."
2010.01.10. 16:30
 
 
Balaton utcai robbanás: elkészült a szomszédos épület védőtetője
Elkészült a robbanásban megsérült Balaton utcai ház szomszédságában lévő épület védőtetője, így hétfőn most már biztosan kinyithat az ott működő bölcsőde és óvoda - közölte az V. kerületi önkormányzat. Az önkormányzat sajtóreferense beszámolt arról is, hogy mind szombaton, mind pedig vasárnap 10 és 12 óra között a lakók kisebb csoportokban, tűzoltók segítségével, védősisakban bemehettek az épületbe a szükséges személyes tárgyaikért. Az eddigi felmérések alapján az épület első három emeletére várhatóan két héten belül visszaköltözhetnek a lakók. A súlyosabban megrongálódott negyedik és ötödik emeleten viszont hosszabb időt vesz igénybe a helyreállítás.
2010.01.10. 16:15
 
 
Essen Pécsnek és Isztambulnak is szurkol az EKF-program sikeréért
Németország nem csak Essennek, hanem Pécsnek és Isztambulnak is szurkol az európai kulturális fővárosi szerepvállalás sikeréért. Erre utalt az esseni programot megnyitó beszédében Horst Köhler német államfő és Jürgen Rüttgers, Észak-Rajna-Vesztfália tartomány miniszterelnöke is. Miközben természetesen Essen városa, illetve az általa képviselt Ruhr-vidék áll a német figyelem középpontjában, a szombat délutáni megnyitón Köhler elnök is utalt arra, hogy három ország, illetve három város közös vállalkozásáról van szó. Azaz - mint arra a vasárnapi sajtó is rámutatott - Essen sikere elválaszthatatlan Pécs, illetve Isztambul sikerétől, és a szurkolás mellett a rokonszenv félreismerhetetlen.
2010.01.10. 15:30
 
 
Fico: Szlovákiának fel kell készülnie a Fidesz győzelmére
Robert Fico szerint Szlovákiának fel kell készülnie arra, hogy az áprilisi választást Magyarországon a Fidesz nyeri, amely - mint a szlovák kormányfő fogalmazott - "a nagymagyar sovinizmusra és nacionalizmusra orientált párt". "Nekünk erre fel kell készülnünk, védelmeznünk kell Szlovákiát, mert Szlovákia kemény tűz alatt lesz. A szlovák-magyar kapcsolatok kérdése tehát rendkívül érzékennyé válik, különösen azután, hogy a Fidesz a gyakorlati kormányzásában elkezdi megvalósítani azt, amit hangoztat. Például azt hangoztatja, hogy Magyarország önmagával határos és így tovább. Ezek a Szlovák Köztársaság számára komoly kihívások, erre kell összpontosítanunk" - jelentette ki Fico a szlovák közszolgálati televízióban.
2010.01.10. 15:15
 
 
Először hallgatták meg a nemi erőszakkal vádolt volt izraeli államfőt
Megkezdődött vasárnap Móse Kacav volt izraeli államfőt első meghallgatása a tel-avivi körzeti bíróság előtt az ellene nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt 2009. május 9-én indított perben. Az izraeli közszolgálati rádió jelentése szerint a 64 éves volt elnök ügyvédei kíséretében jelent meg a bíróságon, és nem tett nyilatkozatot az ott összegyűlt újságírók előtt. A zárt ajtók mögött zajló tárgyaláson először a védelem, majd pedig az ügyészség képviselői előtt nyilatkozik Kacav az ellene felhozott vádakról. A volt izraeli államfő ártatlannak vallja magát.
2010.01.10. 14:45
 
 
Új vírus: ÁNTSZ-vizsgálat Nagykanizsán és Szegeden
Miután Nagykanizsán és Szegeden több haláleset is előfordult, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) vizsgálatot rendelt el, hogy jobban megismerjék a influenzajárvány regionális jellemzőit - közölte az országos tiszti főorvos. Falus Ferenc hangsúlyozta, hogy nem a kórházak eljárását vizsgálják, hanem a vírus terjedésének hátterét kutatják, mert erről eddig viszonylag kevés adatuk volt. Áttekintik, hogy a kórházba került betegek közül és környezetükben hányan voltak beoltva, hol fertőződhettek meg, milyen a munkahelyi környezetük.
2010.01.10. 14:15
 
 
Saját pártjában bírálják Merkel kancellárt
Saját pártjának négy vezető politikusa példátlan támadást indított Angela Merkel kancellár, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke ellen erélytelennek tartott vezetési stílusáért, illetve amiatt, hogy kerül mindenfajta konfrontációt a koalíciós partner liberálisokkal. Négy németországi tartomány, Hessen, Szászország, Türingia és Brandenburg kereszténydemokrata parlamenti frakciójának vezetői a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című vasárnapi lapban közzétett nyílt levelükben élesen bírálták a kancellár-pártelnök választási stratégiáját is.
2010.01.10. 13:30
 
 
Németországban veszélybe került az adócsökkentés
Németországban veszélybe került a jövő évre tervezett, nagy adócsökkentés: erre következtetnek elemzők Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter hétvégi nyilatkozatából. "Hogy az adócsökkentés terve reális-e, az attól függ, hogy néz ki a gazdaság májusban, és milyen megtakarításokra hajlandó a koalíció", így idézte a német pénzügyminisztert a Tagesspiegel című lap. A kereszténydemokrata párti pénzügyminiszter kijelentette, hogy adócsökkentés nem lehetséges a kiadások visszafogása nélkül. A jövő évi költségvetés fő vonalait májustól kezdik kidolgozni a német pénzügyminisztériumban.
2010.01.10. 13:15
 
 
Tenisz: Szávay Ágnes főtáblás az ausztrál "előopenen"
Szávay Ágnes felkerült a főtáblára azon a sydneyi tenisztornán, amely a melbourne-i nyílt bajnokság, az Ausztrál Open afféle előversenyének számít, miután harmadik mérkőzését is megnyerte a selejtezőben. A 600 ezer dollár összdíjazású, keménypályás viadalon a magyar játékos, aki a kvalifikáció első számú kiemeltje volt - a WTA honlapja szerint - vasárnap két, gondmentes szettben diadalmaskodott a román Ioana Olaru felett. Eredmény: WTA-torna, selejtező, 3. forduló: Szávay (1.)-Olaru (román, 12.) 6:4, 6:1.
2010.01.10. 12:45
 
 
Meghalt egy orvos Nagykanizsán az új vírus szövődményei miatt
Egy 59 éves doktornő hunyt el szombaton a nagykanizsai kórház intenzív osztályán, ahol a H1N1 vírus fertőzésének gyanújával kezelték - közölte vasárnap az osztály ügyeletes orvosa. Peszleg Norbert elmondta: a szombaton elhunyt asszonyt 18 napig ápolták lélegeztető gépre kapcsolva. Hozzátette, hogy a doktornő sem kapott védőoltást az újinfluenza vírusa ellen. Az intézmény főigazgatója azonban hangsúlyozta: az utóbbi hetekben az osztályon elhunyt négy beteg közül eddig csak egynél igazolódott a H1N1 vírus fertőzése.
2010.01.10. 11:30
 
 
Öt étel, amelynek fogyasztása naponta ajánlott
Spenót, tojás, borókabogyó, alma és sütőtök az öt sztár, amelynek fogyasztását naponta ajánlja valamilyen formában egy horvát táplálkozási szakember. Olja Martinic arra hívta fel a figyelmet az ordinacija.hr honlapon, hogy a spenót "titkos fegyver" a csontritkulás ellen és csökkenti a koleszterin szintet. A tojás a protein gazdag forrása, rendszeres fogyasztása csökkenti a mellrák és a szem makula degenerációjának kockázatát. A borókabogyó tele van antioxidánssal, segít megelőzni a szívbetegségeket, stimulálja az idősödő agy működését. Az alma hatásai közismertek, a sütőtök pedig erősíti az immunrendszert, és az idegeket.
2010.01.10. 11:15
 
 
A biztosjelöltek kemény, de tisztességes faggatását ígéri az EP-elnök
Keményen és alaposan, de tisztességesen fogják faggatni az EU-biztosjelölteket az Európai Parlament (EP) szakbizottságaiban - ígérte Jerzy Buzek EP-elnök a hétfőn kezdődő meghallgatás sorozat előtt. Az már korábban eldőlt, hogy az új testületet is a portugál José Manuel Barroso vezeti majd további öt évig, de a 26 további tagállam egy-egy biztosjelöltjéből összeálló csapatról csak idén január 26-án tervezik a parlamenti szavazást. E szavazás előtt, január 11. és 15. között, valamint 18-19-én mind a 26 jelölt három órás meghallgatáson jelenik meg a számára kijelölt tárca ügyeiben illetékes parlamenti szakbizottság(ok) előtt, majd e bizottságok véleményt alkotnak a jelöltekről.
2010.01.10. 11:15
 
 
Zavartalan az orosz olajexport Európába
Oroszország változatlanul folytatja kőolajexportját Fehéroroszországba, illetve Fehéroroszországon át Európába, annak ellenére, hogy szombatig sem sikerült megállapodni az új olajszállítási egyezményben a két ország között. Ezt az orosz energiaügyi minisztérium szóvivője mondta vasárnap hírügynökségeknek. Az orosz szóvivő szerint "Fehéroroszország hátráltatja a tárgyalást. Oroszország példátlan és nagyon nagylelkű javaslatokat tett a vámmentes olajszállítás ügyében, de Fehéroroszország még annál is többet követel".
2010.01.10. 10:45
 
 
Ketten kapták meg az Év Fiatal Borásza címet
Konyári Dániel és Bolyki János lett az Év Fiatal Borásza azon az internetes közönségszavazáson, amelyet a Bor-agora klub szervezett. A szombati budapesti díjátadó ünnepségen a szervező Ruck Levente elmondta: a két fiatal borász azonos számú szavazatot kapott. A győztesek a Vakok Speciális Szakiskolája által készített és felajánlott boroskancsókat kaptak. Konyári Dániel az MTI-nek a rendezvényen úgy fogalmazott: gyerekként belenőtt a borászatba, családi ösztönzésre választotta ezt a pályát. A régészét és a biológia - amelyek felől ifjú korában érdeklődött - hobbivá váltak.
2010.01.10. 10:30
 
 
MNB: vállalatok finanszírozzák az államot
A múlt év harmadik negyedévében csaknem 600 milliárd forint hitelt fizetett vissza a hazai vállalati szektor, amire az elmúlt húsz évben - amióta összehasonlító adatok rendelkezésre állnak - még nem volt példa - ez derül ki a pénzügyi számlák adataiból, amelyeket a héten hozott nyilvánosságra a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A megtakarítási és hitelfelvételi tranzakciók eredőjeként tavaly július és szeptember között a negyedévi bruttó hazai termék (GDP) 3,4 százalékának megfelelő értékben nettó megtakarítók voltak a nem pénzügyi vállalkozások.
2010.01.10. 10:30
 
 
Tenisz, Brisbane: Roddick a tornagyőztes
Az első helyen kiemelt Andy Roddick sikerével zárult az ausztráliai Brisbane-ben rendezett tenisztorna férfiversenyének vasárnapi döntője, amelyben az amerikai két szoros, egyformán rövidítésben véget ért játszmában múlta felül másodikként rangsorolt cseh riválisát, a címvédő Radek Stepaneket. Roddick profi pályafutásának 28. tornagyőzelmét aratta. Eredmény, férfiak (372.500 dollár összdíjazás): döntő: Roddick (amerikai, 1.)-Stepanek (cseh, 2.) 7:6 (7-2), 7:6 (9-7).
2010.01.10. 10:00
 
 
F1: Alonso hétfőn mutatkozik be a Ferrari színeiben
Hétfőn először jelenik meg hivatalosan a Forma-1-es Ferrari színeiben Fernando Alonso a nyilvánosság előtt. A Madonna di Campigilóban, az olaszországi síparadicsomban esedékes hagyományos évadnyitó rendezvényen ott lesz az istálló másik pilótája, a brazil Felipe Massa is. Az olasz csapat szeptember 30-án jelentette be, hogy a szezon végén a finn Kimi Räikkönen távozik, helyét pedig Alonso veszi át. A Renault kétszeres világbajnok (2005, 2006) spanyol pilótája hároméves szerződést kötött kenyéradó gazdáival.
2010.01.10. 09:45
 
Több mint 15 millió forint jár a Nagykanizsán leváltott kórházvezetőknek
Az eddigi bírósági ítéletek szerint több mint 15 millió forint jár a nagykanizsai kórház egy éve leváltott két vezetőjének, bár az általuk indított - még nem teljesen lezárult - perekben csak részben adott igazat nekik a bíróság - tudta meg az MTI. A Kanizsai Dorottya Kórház korábbi főigazgatóját, Kovács Józsefet 2008 decemberében nem megfelelő munkavégzésre hivatkozva távolította el vezetői pozíciójából a város közgyűlése, egyúttal közalkalmazotti státuszát is megszüntetve.
2010.01.10. 09:45
 
 
Először énekel CD-n XVI. Benedek pápa
XVI. Benedek pápa először énekel hanglemezen a nemrégiben megjelent Alma Mater - Zene a Vatikánból című CD-n, amelyet a Universal-csoporthoz tartozó Geffen gondoz. A katolikus egyházfő énekén kívül hallható a lemezen a pápa beszéde is latin, olasz, portugál, német és francia nyelven. "Meggyőződésem, hogy a zene valóban a szépség egyetemes nyelve, ami összeköti a jóakaratú embereket" - idézte a Universal kiadó közleménye a lemez megjelenése kapcsán XVI. Benedeket.
2010.01.10. 09:45
 
 
Erős földrengés rázta meg Kalifornia északi részét
A Richter-skála szerint 6,5-es erejű földrengés rázta meg Kalifornia északi részét szombaton - közölte az amerikai földtani intézet (USGS). Személyi sérülés nem történt, de sokan pánikba estek. A földmozgás epicentruma Ferndale településtől 35 kilométerre nyugatra-északnyugatra, fészke pedig 16 kilométeres mélységben volt. A mintegy 1400 lakost számláló település San Franciscótól 426 kilométerre északra fekszik. Beszámolók szerint Ferndale polgármesteri hivatalának épülete megrongálódott, de nem sérült meg senki. Helyi idő szerint 16 óra 27 perckor mozdult meg először a föld, majd több kisebb utórengés következett, ezek ereje 3,5, 3,7 és 3,8 volt. Kalifornia középső részétől Oregon állam középső részéig is érezni lehetett a rengést.
2010.01.10. 09:30
 
Nem kedvezőek az előrejelzések a biztosítási piacon
A válság hatására 2009-ben visszaesés jellemezte a biztosítási szektort, a gazdasági kilátások 2010-re sem kedvezőbbek a biztosítási szakma számára, bár óvatos bizakodásra adhatnak okot a lakáspiac és az autóértékesítés legutóbbi adatai Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője szerint. A K&H Biztosító 2010-re vonatkozó piaci előrejelzése alapján az életbiztosítások iránti keresletet a megszűnő adókedvezmény hátrányosan érinti, de 2009. második felében már a visszatérő bizalom jelei látszottak ebben a szegmensben. A nem-életbiztosítások terén az újra erőre kapó ingatlanpiac és gépkocsi kereskedelem hozhatna pozitív változást.
2010.01.10. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874[1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista