2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
MSZP: a kormány "leszámoltatási" tevékenysége az 50-es éveket idézi
Az MSZP elnöke és frakcióvezetője szerint Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke egy szombati lapinterjúban mondott szavai a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát fenyegeti, és a legsötétebb ötvenes éveket idézi az Orbán-kormány "leszámoltatási" tevékenysége. Lendvai Ildikó és Mesterházy Attila visszautasította Kövér szavait. Kövér László a Magyar Hírlapban szombaton megjelent interjúban kijelentette, a politikai oldalak közötti normális párbeszéd kialakulásához Gyurcsány Ferencnek el kell tűnnie a közéletből.
2010.06.14. 19:45
 
 
Martonyi szerint saját szankciókat is tervez az EU Irán ellen
Az ENSZ Biztonsági Tanácsában elfogadott újabb szankciós rendelkezések elfogadása után saját, autonóm szankciókat is kíván hozni Irán ellen az Európai Unió - közölte Luxembourgban Martonyi János magyar külügyminiszter. Az EU-országok külügyminisztereinek tanácskozása közben a magyar diplomácia irányítója újságíróknak nyilatkozva elmondta: a szankciós intézkedéseket majd az EU-országok csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozóján fogadják el hivatalosan, most a miniszterek a lehetséges tartalmi elemeket készítették elő. "Érzékeny termékekről, technológiákról, beruházásokról, berendezésekről, továbbá pénzügyi, hitelbiztosítási témákról is szó van" - sorolta a miniszter az EU-szankciók várható területeit.
2010.06.14. 19:45
 
 
Obama az olajkatasztrófát "ökológiai szeptember 11."-nek nevezte
Az Egyesült Államok elleni 2001-es terrortámadáshoz hasonlította, "a környezetszennyezés szeptember 11-ének" nevezte a Mexikói-öbölben bekövetkezett mélytengeri kőolajszivárgást Barack Obama amerikai elnök, aki hétfőn és kedden újra a helyszínen tájékozódik a kárelhárítási műveletekről. Az Air Force One elnöki gép közép-európai idő szerint hétfőn délután szállt le Gulfportban, a Mississippi állam déli partvidékén lévő kicsiny kikötővárosban. Obama már negyedszer látogat a Mexikói-öböl partvidékére a környezetvédelmi katasztrófa kezdete óta, s kétnapos útja során Alabama és Florida partvidékét is felkeresi.
2010.06.14. 19:00
 
 
Nyolctagú jelölőbizottság javasolhat Ab-tagokat
Fideszes kezdeményezésre nyolctagú jelölőbizottság tehet javaslatot az Alkotmánybíróság (Ab) tagjaira a parlament hétfői döntése értelmében. A parlament ehhez módosította az Alkotmányt és az Alkotmánybíróságról szóló törvényeket is A javaslatot 261 igen szavazattal, 112 nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadta el a Ház. A második esetében 261-en szavaztak igennel, 113-an pedig nemmel. A parlament mindkét esetben döntött a sürgős kihirdetésről is.
2010.06.14. 18:30
 
 
Vb-2010: Japán legyőzte Kamerunt
Egygólos győzelmet aratott hétfőn a japán labdarúgó-válogatott Kamerun felett a dél-afrikai világbajnokság E csoportjának második mérkőzésén, Bloemfonteinben. Az afrikaiak gyenge játékkal, kevés kapura lövéssel keserítették el szurkolóikat, míg Japán egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést, s hősiesen védekezve nyert. Az ázsiai együttesnek ez volt az első külföldi világbajnoki összecsapáson elért győzelme. Eredmény: E csoport, 1. forduló: Japán-Kamerun 1-0 (1-0). Bloemfontein, Mangaung Stadion, 40 ezer néző. Gólszerző: Honda (39.)
2010.06.14. 18:30
 
 
Elfogadta a parlament a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot
"Legyen béke, szabadság és egyetértés" - ezzel a mottóval kezdődik a nemzeti együttműködésről szóló, az Országgyűlésben hétfőn elfogadott politikai nyilatkozat, amellyel a Ház kinyilvánítja: az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a nemzeti együttműködés rendszerének megalapításáról döntöttek. A képviselők 260 igen, 66 nem szavazat és 46 tartózkodás mellett döntöttek a nyilatkozat elfogadásáról. A Fidesz és a KDNP igennel szavazott, nemmel voksolt 50 MSZP-s, egy jobbikos (Novák Előd) és 15 LMP-s politikus. A Jobbik testületileg tartózkodott.
2010.06.14. 18:00
 
 
A Jobbik alkalmatlannak tartja Domokos Lászlót a számvevőszék élére
A Jobbik szerint a Fidesz által jelölt Domokos László nem rendelkezik az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vezetéséhez szükséges számviteli, jogi, és nyelvismeretekkel, továbbá tudományos háttérre és vezetői tapasztalata sem teszi alkalmassá ezen pozíció betöltésére. Nyikos László, a költségvetési és számvevőszéki bizottság jobbikos elnöke hétfőn, a parlament épületében tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: megdöbbenéssel vette tudomásul a Fidesz jelölését, amely az ÁSZ vezetőit jelölő eseti bizottság felállítása előtt hangzott el.
2010.06.14. 17:45
 
 
Vb-2010: nem tiltják be a vuvuzelát
A szervezők tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. "A vuvuzelák maradnak, csak egy kisebbség van ellenük - nyilatkozta Rich Mkhondo, a szervezőbizottság szóvivője. - Ez része a dél-afrikai kultúrának, mi így ünnepeljük a világbajnokságot, a vendégeinket pedig arra kérjük, hogy tiszteljék ezt." Az elmúlt napokban többen is jelezték, hogy a rendkívül zajos trombita zavarja a tornát, televíziós társaságok, játékosok és edzők is panaszkodtak, ám most úgy tűnik, ez nem hatja meg a szervezőket.
2010.06.14. 17:30
 
 
Az államfő aláírta a kisebb önkormányzati képviselő-testületekről szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn aláírta a kisebb önkormányzati képviselő-testületekről szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. Az Országgyűlés június 8-án, név szerinti szavazás során fogadta el a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló törvényjavaslatot, amely alapján már idén ősztől kisebb létszámúak lesznek az önkormányzati képviselő-testületek. A név szerinti voksolást a Jobbik kérte.
2010.06.14. 17:30
 
 
BKV-ügy: kezdeményezték Hagyó előzetesének meghosszabbítását
Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatásának meghosszabbítását kezdeményezte az ügyészség - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A további három hónapra szóló hosszabbításra még pénteken tett indítványt az ügyészség - mondta a szóvivő. Hagyó Mikóst, akit a BKV-ügyben gyanúsítottak meg, május 17-én helyezték előzetes letartóztatásba. Az ügyészség azért kezdeményezte a volt országgyűlési képviselő előzetesének további három hónappal történő meghosszabbítását, mert a hatóság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye.
2010.06.14. 17:15
 
 
Vb-2010: "Rendkívüli állapot" Németországban
Valóságos rendkívüli állapot uralkodik Németországban, az ausztrálok elleni 4-0-ás győzelem után máris az újabb világbajnoki címről álmodoznak a szurkolók. A vasárnap esti mérkőzést a televízió előtt több millióan szurkolták végig, Berlinben és az ország más nagyvárosaiban pedig tízezrek követték a hatalmas kivetítők előtt a német meccset. A szurkolók hétfő délelőtt is folytatták az ünneplést, a hangulat a tetőpontjára hágott, és a focirajongók egy csapásra világbajnoki cím lehetőségéről beszélnek.
2010.06.14. 17:00
 
 
Századvég: a társadalom túlnyomó többsége támogatja Orbán Viktor 29 pontját
A társadalom elsöprő többsége támogatja az Orbán Viktor kormányfő által a múlt héten ismertetett új gazdaságpolitikai akcióprogramot a Századvég Alapítvány adatai alapján; a vizsgált intézkedésekkel a szavazók átlagosan 84 százaléka egyetért. Az intézet elemzésében rámutat, az akcióprogram a társadalom szinte minden csoportja számára jelent majd valamilyen változást. A Századvég felmérésében a tervezet 29 pontjából a 16 legfontosabbról kérdezte az emberek véleményét. A javaslatok közül legkevesebben a személyi jövedelemadó kulcsainak csökkentésével értettek egyet (52 százalék), ugyanakkor még ez az intézkedés is elnyerte a lakosság többségének támogatottságát.
2010.06.14. 16:15
 
 
Keddtől ismét UV-B riasztás lesz érvényben
Keddtől a UV-B sugárzás az ország nagy részén elérheti a 7,5-ös, nagyon erős értéket - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) közleményében az MTI-t. Az OMSZ azt kéri a lakosságtól, hogy a riasztás visszavonásáig lehetőleg délelőtt 11 és délután 3 óra között kerülje a napozást. Tóth Zoltán, az OMSZ meteorológusa, légkörfizikus munkatársa az MTI-nek elmondta, az hogy meddig lesz érvényben a riasztás nem lehet megjósolni, mert az UV előrejelzések egynaposak.
2010.06.14. 16:15
 
 
Vb-2010: holland siker a dánok ellen
Hollandia legyőzte hétfőn Dániát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának első mérkőzésén, Johannesburgban. A világranglistán negyedik, s a vb egyik esélyesének számító hollandok a 46. percben egy öngóllal szereztek vezetést, majd a hajrában Kuyt állította be a 2-0-ás végeredményt. A magyarok selejtezőcsoportjából továbbjutott dánok az első gólig egyenlő ellenfelek voltak. A hollandok immár 20 mérkőzés óta veretlenek. E csoport, 1. forduló: Hollandia-Dánia 2-0 (0-0), gólszerzők: S. Poulsen (öngól, 46.), Kuyt (85.), Johannesburg, Futballváros, 75 ezer néző,sárga lap: De Jong (44.), Van Persie (49.), illetve Kjaer (63.).
2010.06.14. 15:45
 
 
Fellegi: várhatóan jövőre készül el a vagyonleltár
Várhatóan 2011 első félévére készül el az állami vagyon leltára a meglévő informatikai rendszerre és háttérre építve, a nyilvántartásra vonatkozó elveket július közepére határozzák meg - tájékoztatta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter az MTI-t. Azok a vállalakozások, például a MÁV csoport, amelyek nem a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-hez (MNV) tartoznak, a vagyonkezelőhöz kerülnek - tette hozzá. Az állami többségi tulajdonú cégeknél nemcsak a vezetői szinteket csökkentik, hanem hatékony és felelős gazdálkodásra "kényszerítik" azokat. A választott testületek létszáma a lehető legkisebb lesz, ami elvi-politikai kérdés. Ahogy a miniszter fogalmazott: "az állami vagyon nem klientúra-építésre való".
2010.06.14. 15:30
 
 
Vb-2010: a sikeres rendezésben hisznek, a biztonságban nem a szurkolók
A világ futballszurkolóinak közel 59 százaléka biztos benne, hogy sikeres lesz Dél-Afrikában a múlt pénteken indult labdarúgó-világbajnokság, ugyanakkor csupán 46 százalékuk gondolja úgy, hogy az országba érkezők biztonságban lesznek. Ez lett az eredménye annak a felmérésnek, amelyet a Reuters hírügynökség felkérésére az Ipsos közvélemény és piackutató csoport végzett 24 országban, az Egyesült Államoktól Indiáig május 12. és 21. között. A kutatásban szerepelt országok között van Magyarország is.
2010.06.14. 15:15
 
 
Az LMP szerint vérlázító a médiacsomag
"Vérlázítónak" nevezte a Fidesz által pénteken benyújtott médiacsomagot az LMP frakcióvezető-helyettese. Karácsony Gergely hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján azt mondta, a javaslat a mindenkori kormány alá rendeli a közszolgálati médiumokat. Szerinte a javaslatcsomagban a szólásszabadságot korlátozó tételek is vannak. A politikus közölte, hogy a csomag a legrosszabb várakozásaikon is túlmegy és emiatt ő "talicskával fogja betolni" a törvényjavaslatokhoz a módosító indítványokat.
2010.06.14. 15:15
 
 
Lázár: működőképességének határára jutott az állam
A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar állam a működőképességének határára jutott, ezért "politikai mutyik" helyett most egyértelmű döntésekre van szükség. Lázár János ezt hétfőn a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján mondta kérdésre válaszolva. Azzal kapcsolatban, hogy az alkotmánybírók jelölésének tervezett, új rendszerével összefüggésben több civil szervezet aggályokat fogalmazott meg, Lázár János azt mondta: azt kéri a civil szervezetektől, jogvédő szervezetektől, hogy arról is alakítsanak ki véleményt, hogyan létezhet az, hogy egy jól működő demokráciában hiányzik két alkotmánybíró, és nincs például elnöke a Magyar Televíziónak, valamint az Állami Számvevőszéknek sem.
2010.06.14. 15:15
 
 
Domokos Lászlót jelöli az ÁSZ elnökének a Fidesz
Domokos László fideszes országgyűlési képviselőt jelöli az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökének a Fidesz-frakció - jelentette be Lázár János, a képviselőcsoport vezetője hétfőn. Az ÁSZ alelnökének Warvasovszky Tihamért, Székesfehérvárnak az MSZP, az SZDSZ és a Fehérvári Polgárok Egyesülete támogatásával megválasztott polgármesterét jelöli a Fidesz. A kormánypárt támogatja, hogy június 28-án válassza meg a Ház az ÁSZ elnökét és alelnökét. Lázár János a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján közölte: nem támogatják, hogy két ÁSZ-alelnököt válasszon azonnal az Országgyűlés.
2010.06.14. 14:45
 
 
Június 29-én megválaszthatják az új államfőt
Június 29-ére és 30-ára tűzte ki az államfőválasztás időpontját Schmitt Pál - erősítette meg múlt szerdai közlését a házelnök a parlamentben. A házelnök hétfőn az Országgyűlés plenáris ülésén beszámolt arról, hogy a Házbizottság szerdai ülésén tájékoztatta a frakciókat a köztársaságielnök-választási eljárásról, a testület ezt egyhangúlag tudomásul vette és egyidejűleg módosította állásfoglalását a választási eljárás rendjéről: eszerint a választás első és második fordulója ugyanazon a napon is megtartható. Schmitt Pál közölte, hogy az első ajánlás benyújtásának határidejét június 25-én, pénteken 12 órában állapítja meg.
2010.06.14. 14:45
 
 
A termékenységi kezeléssel fogant babáknál nagyobb a születési hibák kockázata
Mintegy kétszer nagyobb a kockázata a születési rendellenességeknek a termékenységi kezelésen átesett pároktól született babáknál, mint a hagyományos úton megfogant gyerekeknél - közölték francia kutatók. Geraldine Viot klinikai genetikus szerint az asszisztált reprodukciós eljárás (ART) igénybevételét fontolgató párokkal tudatni kellene a születési hibák előfordulásának kockázatát. Az ART többféle módszert takar, így a lombikbébi programot (in vitro megtermékenyítés, IVF) és az ICSI jelű technikát is, amelyben a spermiumot laboratóriumban közvetlenül egy petesejtbe fecskendezik. 2002-ben világszerte 246 ezerre baba született ART módszerek segítségével.
2010.06.14. 14:30
 
 
Baktériummal fertőzhet a szélvédőmosó vize
Az Angliában és Walesben előforduló légionárius-betegségek 20 százalékát az autók szélvédőmosó vize okozhatja - idézte a brit egészségvédelmi ügynökség bejelentését a BBC hírportálja. Az állóvíz kiváló tenyészhely a Legionella baktérium számára, amelynek belélegzése súlyos tüdőgyulladást válthat ki. Az ügynökség szerint ugyanakkor az ablakmosó adalék elpusztítja a baktériumokat, ezért javasolja használatát. A kutatást megelőzően a szakemberek arra figyeltek fel, hogy a hivatásos gépkocsivezetők ötször nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg a baktériummal.
2010.06.14. 14:15
 
 
Elfogadták a Magyar Labdarúgó Szövetség új alapszabályát
A küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új alapszabályát a hétfőn Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen, ezzel teljesült a feltétele, hogy Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját július 6-án megválasszák elnöknek. A közgyűlésen a 102 küldöttből 90 jelent meg, az alapszabály módosításáinak elfogadásához minden esetben kétharmados többség kellett. A közgyűlés az alapszabály valamennyi, mind az 51 paragrafusát - olyanokat is, amelyek változatlanok maradtak - egyesével szavazott meg. Egyetlen paragrafusnál sem volt jelentősebb vita vagy nézeteltérés.
2010.06.14. 14:00
 
 
Zeljko Djokic a Pécs női kosárlabdacsapatának edzője
Zeljko Djokicot nevezték ki a 11-szeres bajnok és Magyar Kupa-győztes MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának új vezetőedzőjévé, megbízatása három idényre szól. A szakember ezt megelőzően a Győrbe távozott Fűzy Ákos segítője volt, és ő irányítja az U20-as válogatottat is. A bajnoki címvédő pécsiek játékosállománya változik a következő idényre. Két amerikai kosaras, Nicole Ohlde és Kelly Mazzante visszatért az Egyesült Államokba, Vajda Anna pedig a török Fenerbahcéban folytatja pályafutását. Helyettesítésükre érkezik a 23 éves, 189 centis magasbedobó, Kelsey Griffin, aki a tengerentúli női profi ligában (WNBA) a Connecticut Sun együttesében szerepel, valamint a 21 esztendős szlovák válogatott Regina Palusna, ő Valenciából jön.
2010.06.14. 14:00
 
 
Általános vitára alkalmasnak találták a médiacsomagot
Az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottsága hétfői ülésén általános vitára alkalmasnak találta az új médiacsomag azon előterjesztését, amely szerint egy közszolgálati közalapítvány felügyelné a közmédiumokat. A testület MSZP-s és jobbikos tagjai a szavazás előtt kivonultak a teremből. A bizottság döntött a múlt pénteken, Cser-Palkovics András és Rogán Antal fideszes képviselők által benyújtott jogszabálycsomag alkotmánymódosításra vonatkozó részének általános vitára való alkalmasságáról is. Cser-Palkovics András az ülésen hangsúlyozta, hogy egy kerettörvény-javaslatról van szó, amely segíti a későbbi, új médiatörvény elfogadását.
2010.06.14. 14:00
 
 
Kitolja a kormány a kárenyhítési befizetési határidőt
A kormány úgy döntött, hogy a gazdáknak 2010. június 30. helyett 2010. szeptember 30-ig kell befizetniük a kárenyhítési alapba - jelentette be Nagy Anna kormányszóvivő hétfőn Budapesten. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter elmondta: a kárenyhítési alap felülről nyitott, azaz attól függően lehet feltölteni, hogy mekkora a kár. Az árvízzel kapcsolatos legfontosabb hosszabb távú további intézkedések közé sorolta, hogy új kárenyhítési rendszert kell kidolgozni.
2010.06.14. 13:30
 
 
Szerdán drágulnak az üzemanyagok
Újabb idei, illetve történelmi csúcsot érnek el a héten az üzemanyagárak azzal, hogy emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. Az emeléssel a gázolaj átlagára 326 forintra, a benziné 343 forintra nő. A benzin ára ezzel ismét eléri a korábbi történelmi csúcsot, míg a gázolaj ára az idén a legmagasabb lesz. Korábban a gázolaj idei legmagasabb ára 324 forint volt, míg 2008 júniusában az átlagára elérte a 335 forintot. A Mol egy hete 4 forinttal emelte az üzemanyagok árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.14. 13:30
 
 
Az államfő visszaküldte a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt. Az államfő nem értett egyet azzal, hogy a munkáltatók a kormánytisztviselőket indokolás nélkül menthetnék fel a jövőben. A Köztársasági Elnöki Hivatal kitér arra: a köztársasági elnök álláspontja szerint az indokolás nélküli elbocsátás lehetősége ellentétes az Európai Unió jogával, mivel az EU Alapjogi Chartája kifejezetten biztosítja minden munkavállaló jogát az indokolatlan elbocsátással szembeni védelemre.
2010.06.14. 13:30
 
 
Hatályban tartja a bíróság Vona Gábor 30 ezer forintos pénzbírságát
Hatályban tartja a Vona Gáborra, a Jobbik elnökére kiszabott 30 ezer forintos pénzbírságot a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság - hirdette ki a végzést a hétfőn Budapesten tartott szabálysértési tárgyaláson Kovács József bíró. Indoklásában elmondta: a BRFK a tavaly július 4-re a fővárosi Erzsébet térre a Magyar Gárda jogerős feloszlatása ellen meghirdetett demonstrációt megtiltotta. Aznap a rendőrség felszólította az ott lévőket, hogy hagyják el a teret, ellenkező esetben tömegoszlatást alkalmaznak. Vona Gábor, akit a helyszínen eljárás alá vontak, először leült a tömegben, majd az ellene foganatosított rendőri intézkedéssel szemben nem tanúsított ellenállást, és elvitték az Erzsébet térről.
2010.06.14. 13:15
 
 
Újabb csapadékzóna közeleg a keleti vízgyűjtők felé
Újabb csapadékzóna közeleg a keleti vízgyűjtők felé, s az hatással lesz a Közép-Tisza vidékére is - közölte a térségi vízügyi igazgatóság védelemvezető-helyettese Szolnokon. Csibrán Zoltán elmondta: előbb délnyugati, majd északnyugati áramlással nedves, labilis légtömegek érkeznek a térség fölé, s záport, zivatart, helyenként felhőszakadást és jégesőt idéznek elő a keleti vízgyűjtők területén. A legnagyobb mennyiségű csapadékra területi átlagban a Bodrog, a Felső-Tisza, a Szamos, a Túr, a Kraszna és a Körösök vízgyűjtőjén kell számítani, ezeken a tájakon 10-25 milliméter csapadék valószínű.
2010.06.14. 13:15
 
 
Mutu rekordnagyságú kártérítést köteles fizetni
A labdarúgásban rekordösszegű, csaknem 17,2 millió eurós kártérítést köteles fizetni a román Adrian Mutu volt klubjának, a Chelsea-nek. A svájci bíróság hétfőn elutasította a futballista fellebbezését, és megerősítette a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS), valamint a sportági nemzetközi szövetség (FIFA) korábbi, a kompenzációra vonatkozó ítéletét. A Chelsea 2004 októberében azért bontotta fel a Mutuval kötött megállapodását, mert kiderült, hogy a játékos kokaint fogyasztott. A CAS ebben az ügyben szerződésszegés miatt tavaly júliusban 17,2 millió eurós pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Mutut, aki fellebbezett a határozat ellen.
2010.06.14. 13:00
 
 
Jobbára tagadta bűnösségét a korrupcióval megvádolt ügyész
Jobbára tagadta bűnösségét a korrupciós bűncselekményekkel megvádolt egykori ügyész, ügyészségi szóvivő, Varga Gergely a Fővárosi Bíróságon hétfőn megkezdődött büntetőperében. Varga Gergelyt tucatnyi bűncselekménnyel vádolta meg a Központi Nyomozó Főügyészség, egyebek mellett minősített vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel, bűnpártolással és sikkasztással. A nyolc hónapja előzetes letartóztatásban lévő volt ügyészt bilincsben vezették a hétfői tárgyalásra, amely délután tanúk meghallgatásával folytatódik. Az ügyben akár már a nyári ítélkezési szünet előtt elsőfokú ítéletet hirdethet a Fővárosi Bíróság.
2010.06.14. 13:00
 
 
Olajkatasztrófa: 1,5 milliárd dollár felett a BP költsége
Meghaladta a másfél milliárd dollárt a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa elhárításának költsége - közölte hétfőn a BP brit energetikai konszern. A társaság eddig összesen 1,6 milliárd dollárt fordított a Deepwater Horizon nevű olajfúró toronynál április 20-án történt robbanás következtében megindult mélytengeri olajszivárgás megakadályozására, és a következmények elhárítására. A tengerfenéken elhelyezett olajfogó kúp révén eddig 127 ezer hordó (20 millió liter) kőolajat gyűjtöttek össze, a céghez érkezett 51 ezer kártérítési követelésből pedig 26.500-at kiegyenlítettek, összesen 62 millió dollár értékben.
2010.06.14. 12:45
 
 
A harmadfokú készültséget is meghaladja a vízállás a Tiszán
A harmadfokú készültség szintjét is meghaladó a vízállás a Tisza középső és alsó szakaszán; a Duna tovább apad, árhulláma már elhagyta az ország területét - közölte a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatósághoz tartozó Országos Műszaki Irányító Törzs hétfőn. A Közép-Tisza térségének védelme érdekében múlt csütörtökön megnyitott tiszaroffi tározó töltését vasárnap befejezték, így megkezdődött a tározó zsilipjeinek fokozatos zárása. A tározóba, amelynek a vízszint csökkentése a feladata, 60 millió köbméter vizet tároltak be - fűzték hozzá.
2010.06.14. 12:45
 
 
Gasparovic kormányalakítási megbízatást adott Ficónak
Kormányalakítási megbízást kapott hétfőn az államfőtől Robert Fico, a szlovákiai parlamenti választáson legtöbb szavazatot szerzett Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt elnöke. Ivan Gasparovic köztársasági elnök jövő szerdáig adott időt a jelenlegi kormányfőnek arra, hogy megpróbálkozzon egy új kormány felállításával. Fico a megbízatást elfogadta, és azt mondta mindent megtesz annak érdekében, hogy erős és stabil kormány alakulhasson. Az államfő szerint nem lenne helyes, ha nem a győztes párt elnöke tehetne elsőként kísérletet a kormány felállítására. "Az sem lenne helyes, ha a legnagyobb választói támogatást kapott győztes párt elnöke nem fogadná el a megbízatást" - jelentette ki Gasparovic.
2010.06.14. 12:45
 
 
Készül az uniós források átcsoportosítását megalapozó stratégia
A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közös munkacsoportja dolgozza ki az európai fejlesztési források átcsoportosítását is megalapozó gazdasági stratégiát, ennek eredményeként még az idén elkészül az új Széchenyi Terv - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter az MTI-nek. Elmondta: a közös munkacsoport a gazdasági stratégia részeként kijelöli az új fejlesztési irányokat, amelyek kifejezetten a gazdasági növekedést, és ennek következtében a foglalkoztatást fogják majd erősíteni.
2010.06.14. 12:00
 
 
A kánikulai hétvégén 53 ezren mentek strandra Budapesten
A kánikulai hétvégén összesen 53 ezren látogattak ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) által üzemeltetett strandokra, ez a kánikulai hétvégéket nézve átlagosnak mondható - mondta Kiss Ferenc, a társaság üzemeltetési igazgatója hétfőn. A jó idő miatt a hét eleje óta folyamatosan, naponta mintegy ezer fővel nőtt a vendégek száma a BGYH strandjain. Szombaton a várakozásoknak megfelelően, 28 ezer látogató fordult meg a strandokon, vasárnap azonban csupán 25 ezren, miközben hagyományosan a vasárnap az erősebb hétvégi nap - ismertette az igazgató. Szerinte ebben az is közrejátszhatott, hogy a meteorológiai jelentések zivatart, esőt jósoltak vasárnapra.
2010.06.14. 12:00
 
 
Az LMP a médiát érintő törvénycsomag tárgyalásának elnapolását kérte
Jövő hétfőre kérte a médiát érintő törvénycsomag tárgyalásának elnapolását Karácsony Gergely, a parlament kulturális és sajtóbizottságának LMP-s alelnöke a testület hétfői ülésén, arra hivatkozva, hogy pártja képviselőcsoportjának nem volt elég ideje a tervezet áttanulmányozására. A bizottság a javaslatot nem fogadta el, így a kulturális és sajtóbizottság az eredeti napirend szerint kezdte meg munkáját. A testület a tervek szerint utolsó napirendi pontként tárgyalja a Rogán Antal és Cser-Palkovics András fideszes képviselők által múlt pénteken benyújtott, öt előterjesztést tartalmazó médiacsomagot.
2010.06.14. 12:00
 
 
Az izraeli kormány jóváhagyta a vizsgálóbizottság felállítását
Az izraeli kormány jóváhagyta hétfőn a Gázai övezet blokádját megtörni akaró segélyflottilla elleni izraeli támadás kivizsgálására hivatott bizottság felállítását. A török külügyminiszter nem bízik abban, hogy bizottság pártatlanul fog ítélkezni az ügyben. A nemzetközi közösség pártatlan vizsgálatot követel a támadás kivizsgálására. Ennek a követelménynek a teljesítésére Izrael hajlandó volt elfogadni, hogy a bizottságnak legyen két nemzetközi tagja, de a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy a testületet Izrael vezesse. Ahmet Davutoglu török külügyminiszter viszont ankarai sajtóértekezletén azt mondta, Törökország ragaszkodik ahhoz, hogy egy ENSZ-vezette bizottság vizsgálja ki a május 31-i esetet, s ebben részt venne Izrael és Törökország is.
2010.06.14. 12:00
 
 
Ingyen internet, éjszakai világítás és kutyastrand a horvát Adrián
Ingyenes wi-fi internet, éjszakai fürdőzést lehetővé tevő világítás és a négylábú kedvenceknek kijelölt kutyastrand is van ma már az Adriai-tenger horvátországi szakaszán. A turisták minél szélesebb körének kiszolgálása vagy csábítása érdekében egyre több, eddig kevésbé elterjedt szolgáltatásokat kínálnak a horvátországi partok mentén. Splitben azokra is gondoltak, akiknek éjszaka támad kedvük a fürdőzéshez. A kikötőhöz és a vasútállomáshoz egyaránt közel fekvő Bacvice strandon sötétedés után óriási reflektorok világítják meg a tengert, a homokkal feltöltött, sekély vízben még gyerekcsoportok is pancsolnak.
2010.06.14. 11:45
 
 
IMF-EU küldöttség vizsgálódik Görögországban
Hétfőtől egy héten át tárgyal Athénban a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió küldöttsége, hogy áttekintse, hogyan halad a kormány takarékossági programja. A jelek arra utalnak, hogy a kemény intézkedések - amelyek heves utcai összecsapásokkal kísért sztrájkokhoz vezettek - kezdenek beérni: hivatalos adatok szerint az államháztartás hiánya 8,973 milliárd euróra csökkent január-május között az egy évvel korábbi 14,655 milliárdról. Ez 38,8 százalékos csökkenést jelent az egy évvel korábbihoz képest.
2010.06.14. 11:30
 
 
Az éjszakai szüléseknél gyakoribbak a komplikációk
Több újszülött hal meg vagy kerül intenzív részlegre az éjszakai, mint a nappali szülések után - állapították meg holland kutatók. A rotterdami Erasmus Egyetem szakemberei 700 ezer, a hollandiai kórházakban 2000 és 2006 között lezajlott szülés adatait elemezve jutottak erre a következtetésre, amelyet a BJOG című nemzetközi szülészeti és nőgyógyászati szakfolyóiratban ismertetnek részletesen. A kutatók azonban hangsúlyozták, hogy a fejlett országokban a napszaktól függetlenül igen ritkák a komoly szülési komplikációk.
2010.06.14. 11:30
 
Közel ezermilliárd dolláros ásványkincs-készlet Afganisztánban
Közel ezermilliárd dollár értékű ásványkincs-készletet tártak fel amerikai szakemberek Afganisztánban - írta hétfőn a The New York Times. A lap online kiadásában megjelent beszámoló szerint egyebek között réz, kobalt, arany, és lítium lelőhelyeket tártak fel az ázsiai országban. A szakértők szerint a készletek olyan nagyok, és annyi kulcsfontosságú nyersanyagot tartalmaznak, hogy Afganisztánból bányaipari nagyhatalom lehet. Az akkumulátor-alapanyagként használt lítium piacán például olyan meghatározó szereplővé válhat, mint Szaúd-Arábia a kőolajpaicon - írta a The New York Times a washingtoni védelmi minisztérium egy belső feljegyzésére hivatkozva.
2010.06.14. 10:00
 
 
Vitára szólítja fel Iránt az Európai Unió
A nukleáris témáról folytatandó vitára szólította fel Iránt Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, Szaíd Dzsalili iráni főtárgyalóhoz intézett levelében. Ashton ezt hétfőn közölte Luxembourgban, ahol a nap folyamán tanácskozást tartanak az EU-országok külügyminiszterei. Az egyik napirendi pontként megvitatják azt az új helyzetet, amely az ENSZ Biztonsági Tanácsában született, Irán elleni újabb szankciós intézkedéssel előállt, és megvitatják, hogy milyen saját szankciós lépéseket indokolt tennie magának az uniónak.
2010.06.14. 09:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 52., Czink 70.
Az ezen a héten Eastbourne-ben szereplő Szávay Ágnes az 54.-ről az 52. helyre lépett előre, míg a s'hertogenbosch-i tornán érdekelt Czink Melinda a 70.-re csúszott vissza a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 8475 pont, 2. ( 2.) Venus Williams (amerikai) 6506, 3. ( 3.) Caroline Wozniacki (dán) 5970, 4. ( 4.) Jelena Jankovic (szerb) 5780, 5. ( 5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 5570, 6. ( 6.) Francesca Schiavone (olasz) 4990, 7. ( 7.) Samantha Stosur (ausztrál) 4905, 8. ( 8.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 4010, ...52. (54.) Szávay Ágnes 1190, ...70. (66.) Czink Melinda 947.
2010.06.14. 09:30
 
 
Több helyen is lehet ma heves zivatar
Több helyen is előfordulhat ma heves zivatar, elsősorban az északi és a keleti országrészben - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa hétfőn. Jégeső, felhőszakadás is előfordulhat. A széllökések erőssége meghaladhatja a 80-90 kilométer/órás értéket - közölte Vadász Vilmos. A hőmérséklet délután többnyire 25 és 30 Celsius fok között, délen, délkeleten pedig kevéssel 30 fok fölött várható - közölte. A fővárosban is sok lesz a felhő napközben, itt is kialakulhatnak heves zivatarok. Estére csökken a felhőzet, délután a várható legmagasabb hőmérséklet 27 fok, késő este 21 fok lesz. Vadász Vilmos közölte: kedden több napsütés várható, szerdán viszont sokfelé eshet.
2010.06.14. 09:15
 
 
Gyorsult az építőipar visszaesése áprilisban
Az építőipari termelés volumene az idén áprilisban mind kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva 15,7 százalékkal csökkent a 2009 áprilisihoz képest, szezonálisan korrigálva a termelés áprilisban 8,1 százalékkal alacsonyabb volt az előző havinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az idén az év első négy hónapjában a termelés 12 százalékkal kisebb volt, mint egy évvel korábban. Az építőipari termelés volumene 2010 márciusában 5,8 százalékkal csökkent a tavaly márciusihoz képest, szezonálisan kiigazítva a termelés márciusban 5,3 százalékkal magasabb volt az előző havinál.
2010.06.14. 09:15
 
 
Hazaérkezett Líbiából a szabadon engedett svájci üzletember
Elhagyta Líbiát és hétfőre virradóra hazaérkezett Svájcba Max Göldi üzletember, akit a tripoli hatóságok csaknem két éven át nem engedtek távozni, sőt egy időre be is börtönöztek; az ügy diplomáciai viszályt keltett a két ország között. Göldi vasárnap hagyta el Líbiát, hétfőre virradóra pedig megérkezett Zürichbe Micheline Calmy-Rey svájci külügyminiszterrel és Miguel Ángel Moratinosszal, a soros EU-elnök Spanyolország külügyminiszterével együtt. A líbiai hatóságok csütörtökön helyezték szabadlábra Göldit, akit idén februárban a bevándorlási szabályok megsértése címén ítéltek négy hónapos szabadságvesztésre.
2010.06.14. 09:15
 
 
Az EU elnöke bírálja a piacokat, de nem tartja őket felelősnek
Az Európai Tanács elnöke hétfőn bírálta a pénzügyi piacokat, de nem tartja felelősnek őket a mostani válságért. A londoni Financial Timesban hétfőn megjelent nyilatkozatában Herman van Rompuy, aki jelenleg az EU-beli pénzügyi és költségvetési reformokat előkészítő pénzügyminiszteri munkacsoportot irányítja, azt mondta, hogy "a legtöbben persze nem örülünk a szélsőséges piaci fejleményeknek. Ám tágabb perspektívában nézve a piacok csupán a hibás politikákat büntetik, néha szélsőségesen, aránytalanul és pletykák és előítéletek alapján".
2010.06.14. 08:15
 
 
NBA: egy győzelemre a bajnoki címtől a Boston
Már csak egy győzelem szükséges a Boston Celticsnek ahhoz, hogy a címvédő Los Angeles Lakersszel szemben kiharcolja az elsőséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A keleti alakulat a párharc magyar idő szerint hétfő hajnali ötödik mérkőzésén hat ponttal verte nyugati riválisát, ezzel 3-2-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó sorozatban. Eredmény, döntő, 5. mérkőzés: Boston Celtics-Los Angeles Lakers 92-86. Az állás: 3-2, a Boston javára. A hatodik és - ha szükséges - a hetedik mérkőzést Los Angelesben játsszák.
2010.06.14. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728[1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista