2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Békés megoldást szorgalmaz a koszovói kérdésre a szerb parlament
Békés, tárgyalásos megoldást szorgalmazott Koszovó ügyében a szerb parlament, amely keddre virradóra, több mint 12 órás vita után fogadta el a kormányoldal által előterjesztett dokumentumot. A belgrádi törvényhozásban a Koszovónak szentelt rendkívüli ülésén 192-en szavazták meg a határozatot, 26 ellenszavazat és két tartózkodás mellett. Az ülést azután hívták össze, hogy a hágai Nemzetközi Bíróság a múlt héten úgy foglalt állást: nem ellentétes a nemzetközi joggal a 2008 februárjában kihirdetett koszovói függetlenségi nyilatkozat.
2010.07.27. 07:45
 
 
Kedden kezdődnek a tárgyalások Izland európai uniós csatlakozásáról
Az Európai Unió (EU) úgy döntött, hogy csatlakozási tárgyalásokat kezd kedden Izlanddal. Az EU külügyminiszterei hétfőn Brüsszelben egyhangúlag elhatározták, hogy 35 tematikus fejezetről fognak tárgyalni a szigetország képviselőivel. Izland egy évvel ezelőtt nyújtotta be csatlakozási kérelmét, miután a pénzügyi válság alaposan megviselte az országot. Izland tagja az Európai Gazdasági Térségnek, s ebben a minőségében az EU-jog nagy részét már alkalmazza. Ugyanakkor a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint az izlandiak többsége a csatlakozás ellen van, és sürgeti a belépési kérelem visszavonását.
2010.07.27. 07:30
 
 
Magyar Hírlap: Ferihegy elbukott a repülésbiztonsági felülvizsgálaton
Mára bebizonyosodott, hogy Magyarország és a Ferihegyi repülőtér valóban elbukott a hazánkat is ellenőrző repülésbiztonsági, úgynevezett ICAO-felülvizsgálaton. A napilapban megjelent cikk szerint a hét végén tájékoztatta a Budapest Airport (BA) Zrt. vezetését a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - mint a közlekedésért is felelős tárca -, hogy az Európai Unió (EU) úgy döntött: a Budapestről érkező járatok utasait úgy kell kezelni, mintha unión kívüli, azaz egy harmadik világbeli országból érkeznének. Ez a következménye annak, hogy átfogó biztonsági ellenőrzést végzett a Ferihegyi nemzetközi repülőtéren a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet, az ENSZ repüléssel foglalkozó ügynöksége.
2010.07.27. 07:30
 
 
Kovács Árpád és Majtényi László elutasította a főpolgármester-jelöltséget
Az MSZP, illetve civil szervezetek Kovács Árpádot, az Állami Számvevőszék korábbi elnökét és Majtényi László volt adatvédelmi biztost is megkeresték, hogy legyen a párt főpolgármester-jelöltje, azonban mindketten elutasították a felkérést - értesült a Népszabadság. A napilap szerint az MSZP új vezetésének egy része még mindig jobb ötletnek tartja egy civil jelölt mögött felsorakozni, mint Horváth Csabát indítani a főpolgármester-jelölti versenyben, a fideszes Tarlós Istvánnal szemben. Állítólag egy kettős állampolgárságú, a kulturális életből ismert üzletember neve is felmerült, de az eddig megkeresett személyek elhárították a felkérést.
2010.07.27. 07:15
 
 
Orbán: januártól egykulcsos személyi jövedelemadó lesz
Januártól Magyarország átáll az egykulcsos személyi jövedelemadóra, hogy az átállás hány évet vesz igénybe, az egy másik kérdés - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök egy hétfő esti televíziós műsorban, cáfolva az új adórendszer elhalasztásáról szóló információkat. Az MTV "Az este" című műsorában a miniszterelnök elmondta: az új adórendszer családokat támogató adórendszer lesz, minden idők legalacsonyabb adókulcsával, amitől az várható, hogy a magyar gazdaságot Közép-Európa legversenyképesebb gazdaságává teszi, "de legalábbis nagy lépést teszünk ezen az úton".
2010.07.27. 07:15
 
 
Sztrájkoltak az olasz diplomaták
Szerte a világon sztrájkoltak hétfőn az olasz diplomaták a Silvio Berlusconi kormánya által bevezetett költségvetési megszorítások ellen tiltakozva, amely szerintük "romba dönti" országuk diplomáciáját. A megmozdulás érintette a Farnesinát - ami az olasz külügyminisztérium székhelye Rómában - és Olaszország 325 külföldi képviseletét (nagykövetségeket, konzulátusokat, kulturális intézeteket) is - közölte a diplomáciai dolgozók legfőbb érdekvédelmi szervezete, a Sindame, hozzátéve, hogy a tagság kilencven százaléka csatlakozott a sztrájkhoz.
2010.07.26. 21:30
 
 
Nyilvánosság elé lépett a teljes arcátültetett spanyol férfi
Műtétje óta először mutatkozott tv-kamerák előtt az a spanyol férfi, akin március végén teljes arcátültetést hajtottak végre. A csak Oskar néven bemutatott, 31 éves beteg nehezen beszélt a hétfői sajtótájékoztatón, amikor megköszönte új arcát a sebészeti beavatkozást végző orvos csoportnak, valamint a donor családjának. Joan Pere Barret, a barcelonai Vall d'Hebron kórház vezető sebésze szerint a férfinak egy-másfél éves fizikoterápiás kezelésre lesz szüksége, és várakozásaik szerint arcfunkcióinak akár 90 százalékát is visszanyeri.
2010.07.26. 21:00
 
 
Rosszul lett a Magyarországon forgató Anthony Hopkins, a producer cáfol
Rosszul lett a Magyarországon forgató Anthony Hopkins brit színész - értesült az MTI. A színész legújabb filmjét, a Rite (Rítus) című thrillert a mogyoródi Astra filmstúdióban készítik. Az MTI értesülései szerint a helyszínről mentők vitték el a 72 éves színészt. Az első hírek arról szóltak, hogy a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállítják; az ÁEK kommunikációs osztályvezetője azt mondta: valóban kaptak olyan tájékoztatást, hogy ebbe a kórházba szállíthatják Anthony Hopkinst, de nem biztos, hogy a színészt odaviszik. Nem sokkal később azt mondta, biztos, hogy Anthony Hopkins nem kerül ebbe a kórházba. A film producere cáfolta, hogy a világhírű színész rosszul lett volna forgatás közben.
2010.07.26. 20:45
 
 
Karzai: NATO-rakéta ölt meg félszáz civilt Dél-Afganisztánban
Hamid Karzai afgán elnök hétfői közleményében azzal vádolta a nemzetközi erőket, hogy egy rakétájuk pénteken megölt "52 ártatlan polgári személyt" a dél-afganisztáni Hilmend tartomány egyik falujában. Az afganisztáni NATO-erők parancsnoksága hétfő este "teljességgel alaptalannak" nevezte a vádakat. Hamid Karzai a lehető leghatározottabban elítélte az 52 ártatlan civil életét kioltó rakétatámadást. Közleménye szerint az afgán hírszerzés megállapította: NATO-rakéta csapódott be Hilmend tartomány Szangin körzetének Regi falujába. Az áldozatok között nők és gyermekek is vannak.
2010.07.26. 20:45
 
 
Októberben távozik a BP vezérigazgatója
Tony Hayward októberben távozik a Mexikói-öbölbeli olajkatasztrófáért felelős BP vállalat vezérigazgatói tisztségéből - vált ismertté Londonban hétfőn. Beszámolók szerint a szakember várhatóan a TNK-BP orosz vegyesvállalat igazgatótanácsában kap helyet, miután megvált jelenlegi posztjától. Távozásának részleteiről egyelőre csak annyi ismeretes, hogy egy évi fizetését, vagyis hozzávetőleg egymillió fontot vehet fel, és nyugdíjszámlájára is igényt tarthat, amikor visszavonul. A számlán lévő összeg elérheti a 12 millió fontot. Ezt még hosszú távú befektetései is kiegészítik, amelyek azonban a BP teljesítményének függvényében alakulnak.
2010.07.26. 20:00
 
 
Pokolgép robbant két autóban Irakban
Legalább húsz ember életét vesztette, további 54 pedig megsebesült, amikor két, pokolgépet rejtő autó felrobbant Kerbala városának közelében hétfőn - mondta Mohammed al-Múszáví, a helyi tartományi tanács elnöke. A merénylet a Nedzsef és Kerbala közötti úton történt, az áldozatok főleg síita zarándokok, akik egy fontos vallási ünnepen vettek volna részt Kerbalában. A Bagdadtól 80 kilométerre délnyugatra található település - Nedzsefhez hasonlóan - a síiták egyik legfőbb zarándokhelye. Kerbalába várhatóan több százezer ember látogat majd el a héten Mohammed al-Mehdi imám születésnapjának évfordulója alkalmából.
2010.07.26. 19:45
 
 
Rubik Ernő: a sok titok a bűvös kocka sikerének titka
Rubik Ernő szerint bűvös kockája töretlen népszerűségének titka, hogy sok titka van, s nem hiszi, hogy új játéka, a Rubic's 360, ismertebb nevén a Rubik-gömb felülmúlja annak sikerét. A Kossuth-díjas játéktervező hétfőn Pécsett, a matematika és a művészetek összefüggéseivel foglalkozó Bridges Világkonferencián újságíróknak, köztük az MTI tudósítójának nyilatkozva azt mondta: a kocka sikerének talán a legfontosabb kulcsa, hogy használatakor nem számít a nyelv, az életkor, vagy a képzettség és a játékos neme.
2010.07.26. 19:15
 
 
Orbán Viktor: demokrácia nem létezik ellenzék nélkül
Demokrácia nem létezik ellenzék nélkül - hangsúlyozta a Die Welt című német napilapban kedden megjelenő, az újság internetes kiadásában azonban előzetesen már hétfőn délután közölt interjújában Orbán Viktor miniszterelnök. A magyar kormányfő cáfolta, hogy egy francia mintájú, az államfő számára nagy hatalmi jogköröket biztosító elnöki rendszer bevezetésére törekedne. A tekintélyes konzervatív lapnak adott interjúban Orbán Viktor természetesnek nevezte az ellenzék szerepét, és hangsúlyozta: "Egy demokráciában az ellenzéket nem szabad elnyomni". "Egy demokráciában nem lehetséges az, hogy egy fontos kérdésben mindenki egy véleményen legyen" - jelentette ki.
2010.07.26. 19:15
 
 
Navracsics: véget ért a kormányzás első, megalapozó szakasza
A kormányzás első, bevezető, megalapozó szakasza véget ért - jelentette ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az Orbán-kormány első hatvan napját értékelve. Navracsics Tibor a hétfői kormányszóvivői sajtótájékoztatón leszögezte: soha nem kértek száznapos türelmi időt, már a választások előtt azt mondták, hogy a lehető legrövidebb időn belül a lehető legnagyobb mértékű átalakítást akarják végrehajtani. Az elmúlt hatvan nap kormányzása alatt lezárták egy régi, az elmúlt nyolc év kudarcos korszakát és megnyitottak egy újat - fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.
2010.07.26. 18:15
 
 
Orbán: a "politikai kurzus" elkötelezett a munkahelyek létesítése mellett
A mostani "politikai kurzus" elkötelezett a munkahelyek létesítése mellett - jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Székesfehérváron. Orbán viktor azt mondta, a célként kitűzött egymillió új munkahelyet csak új termelési kapacitások beindításával lehet megteremteni. Ezeket a munkahelyeket nem az állam fogja létrehozni, hanem sok apró beruházásból jönnek létre - tette hozzá. A kormányfő a Sapa Profiles Kft. több mint 548 millió forint európai uniós támogatással, 1,4 milliárd forint (ötmillió euró) beruházással megvalósuló új, nyolcezer négyzetméteres megmunkáló csarnokának alapkőletételi ünnepségén vett részt.
2010.07.26. 18:00
 
 
A kormány szerint fontos volt a rezidensrendelet
Nagy Anna kormányszóvivő - a kormány első hatvan napját és a parlament által meghozott törvényeket értékelve - a rezidensrendeletet, a családi pótlék rendszerének átalakítását és a helyben termelt élelmiszerek fontosságát emelte ki hétfőn. Elmondta, a hatvan nap alatt megalkotott jogszabályok közül azt a hármat emeli ki, amelyek számára mint kormányszóvivő és mint magyar állampolgár jelentősnek tűntek. Kiemelte: a rezidensrendeletet azért tartotta fontosnak, mert - mint mondta - a napokban azt halotta, a fiatalok egyharmada nem Magyarországon képzeli el az életét. Ha ezeknek a fiataloknak legalább egy része itt marad az országban, akkor már nagyon sokat tett a kormány - tette hozzá.
2010.07.26. 17:30
 
 
Szabad a pálinkafőzés hamarosan
Az Országgyűlés megszavazta a múlt héten - a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján - a jövedéki törvény módosítását, amely a kihirdetéstől számított 45. naptól hatályos, és lehetővé teszi a kistermelők számára, hogy saját gyümölcsből legálisan pálinkát állítsanak elő - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium sajtóirodája. A jogszabály változásával az emberek szabadon dönthetnek saját gyümölcseik felhasználásáról legyen szó lekvárról vagy pálinkáról. Így a kistermelők a saját gyümölcséből - a vásárolt gyümölcs is saját gyümölcs - vagy a kipréselt szőlő törkölyéből legálisan pálinkát főzhet.
2010.07.26. 17:15
 
 
Átadták az M31-es autópályát
Átadták az M31-es autópályát hétfőn, a forgalom várhatóan délután 4 órakor indul meg. Az új szakasz használatáért nem kell autópályadíjat fizetni. Az új autópálya az M3-ast Gödöllőtől köti össze az M0-ás keleti szektorával, azt Pécelnél éri el. A 12,4 kilométer hosszú M31-es 21,8 milliárd forintba került, és bő másfél év alatt készült el. A kétszer kétsávos, leállósávval ellátott, beton burkolatú új autópálya tervezési sebessége 130 kilométer óránként, de a sebességkorlátozások miatt inkább a 110 kilométeres sebesség a jellemző.
2010.07.26. 17:15
 
 
Maradona: ha marad a stábom, én is maradok szövetségi kapitány
Ha eddigi stábjával dolgozhat, akkor továbbra is elvállalja az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi tisztségét Diego Maradona, aki először nyilatkozott a terveiről. "Ha csak a gyúróhoz hozzányúlnak, már itt se vagyok" - jelentette ki a 49 éves szakvezető, akinek csapata a németektől elszenvedett 4-0-s vereséggel búcsúzott a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjében. A játékosként 1986-ban vb-aranyérmes sztáredző hétfőn találkozik Julio Grondonával, a helyi szövetség elnökével, aki állítólag több helyen is lecserélné a kapitány segítőit. Az egyeztetésre eredetileg a múlt héten került volna sor, de akkor Maradona elutazott Venezuelába barátjához, Hugo Chavez elnökhöz vendégségbe.
2010.07.26. 17:00
 
 
Újabb Irán elleni szankciókat fogadott el az EU
Újabb Irán elleni szankciókat hagyott jóvá hétfőn az Európai Unió, megtorlásul a közép-keleti ország állítólag fegyverkezési célú nukleáris programja miatt. Az iráni kereskedelmi, bank- és energiaszektort érintő intézkedésekről még júniusban állapodtak meg elvi szinten az unió állam- és kormányfői. A külügyminiszterek által jóváhagyott korlátozások a következő néhány hétben lépnek életbe. Irán elítélte az ellene hétfőn bevezetett új európai uniós szankciókat.
2010.07.26. 17:00
 
 
288 fölött is járt a forint árfolyama
Az eurót hétfőn 16 óra környékén 287,50 forinton jegyezték közepesen élénk forgalomban, míg délelőtt 285,165 forint volt az árfolyam - mondták el devizapiaci kereskedők az MTI-nek. Az euró 288 forint fölött is járt, miközben a térség fizetőeszközei erősödtek. A kereskedők úgy látják, hogy a forint tovább gyengülhet az euróval szemben. Pénteken délutánra két hitelminősítő bejelentésének hatására 288 forintig gyengült a forint, hétfőn kora délelőtt viszont 285,16 forintra erősödött, délutánra pedig ismét gyengült. A dollárt hétfőn délután 221,15 forinton jegyezték 1,2941 dolláros euró árfolyamnál.
2010.07.26. 16:30
 
 
Átkelt a Csendes-óceánon a műanyag palackokból épített hajó
A Csendes-óceánt átszelő 128 napos utazás után hétfőn megérkezett Sydneybe a műanyag palackokból és más újrahasznosított hulladékokból összetákolt katamarán, a Plastiki. A 18 méteres hajó március 20-án hagyta el San Franciscót, majd hatfős személyzettel a fedélzetén átkelt a Csendes-óceánon. A 14 800 kilométeres utazás célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a műanyag hulladékok jelentette egyre nagyobb problémára és az újrafelhasználás lehetőségére. A bő négyhónapos út alatt a hatfős személyzet - köztük ketten Heyerdahl unokái - egy mindössze 6-szor 4,5 méteres kabinban élt, sós vízzel zuhanyozott, és saját vizeletükből visszanyert vizet is használt.
2010.07.26. 15:30
 
 
Századvég: tartja népszerűségét a kormánytöbbség
A Századvég Alapítvány júliusi közvélemény-kutatása szerint alapjaiban nem változott a kormánytöbbség társadalmi támogatottsága a választások óta eltelt három hónapban. Az alapítvány az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében hangsúlyozza: a Fidesz-KDNP-pártszövetség népszerűsége - mind az összes megkérdezett, mind a biztos szavazó pártválasztók körében - közel négyszerese volt az ellenzék vezető erejét adó MSZP támogatottságának. A felmérés készítői által júliusban megkérdezettek 46 százaléka szavazna a Fideszre, míg a szocialista pártot a válaszadók 12 százaléka, a Jobbikot 8 százaléka, az LMP-t pedig 6 százaléka támogatja - fejtik ki.
2010.07.26. 15:30
 
 
Angelina Jolie és Brad Pitt Észak-Olaszországban vásárolt luxusnyaralót
Verona közelében vásárolt magának luxusnyaralót a hatgyerekes sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt. Amint az olasz sajtó beszámolt róla, a Verona környéki remek bortermő vidéken, Valpolicellában található házért 32 millió eurót (9,2 milliárd forintot) fizettek ki. A luxusnyaralónak szánt épületben a kiszolgáló helyiségek mellett 15 szoba, hét fürdőszoba, tornaterem, vetítőterem és két úszómedence található mintegy kétezer négyzetméternyi területen. A 35 esztendős Jolie - akinek Salt ügynök című akcióthrillere a hét végén debütált Észak-Amerikában - a közelmúltban hosszabb időt töltött népes családjával Velencében a The Tourist című film forgatása miatt, amelyben Johnny Depp-pel játszik együtt.
2010.07.26. 15:15
 
 
Kedden kezdődnek a tárgyalások Izland európai uniós csatlakozásáról
Az Európai Unió (EU) úgy döntött, hogy belépési tárgyalásokat kezd kedden Izlanddal. Az EU külügyminiszterei hétfőn Brüsszelben egyhangúlag elhatározták, hogy 35 tematikus fejezetről fognak tárgyalni a szigetország képviselőivel. Izland egy évvel ezelőtt nyújtotta be csatlakozási kérelmét, miután a pénzügyi válság alaposan megviselte az országot. Izland tagja az Európai Gazdasági Térségnek, s ebben a minőségében az EU-jog nagy részét már alkalmazza. A legutóbbi közvélemény-kutatás szerint az izlandiak többsége a csatlakozás ellen van, és sürgeti a belépési kérelem visszavonását.
2010.07.26. 14:45
 
 
Király Júlia szerint a bankadó költségvetési lyukat töm be
A legtöbb országban - ahol már bevezették, vagy ahol tervezik - a bankadó pénzügyi stabilitás céljait szolgálja, míg nálunk költségvetési lyukat töm be - jelentette ki Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke az origo.hu-nak hétfőn adott interjúban a múlt héten megszavazott intézkedés körül kialakult vitáról. Elmondta, a bankadó mostani mértéke, ami a GDP 0,7 százalékára rúg, irreálisan magas, az európai átlag 0,1-0,2 százalék. Ez tekintélyes különbség. A lépés a hitelezés visszafogására vezethet, ez pedig súlyos növekedési áldozatot követelhet, épp abban az időszakban, amikor fejlődésre lenne szükség.
2010.07.26. 14:30
 
 
Nyolc aláírásgyűjtés ér véget a jövő héten
Nyolc népi kezdeményezés aláírásgyűjtése ér véget augusztus 5-én, ezek közül négy a választással függ össze, egyet pedig a családon belüli erőszak büntethetősége érdekében indítottak útjára. A határidő lejártáig a kezdeményezők aláírást gyűjthetnek még a reklámok hangerejével, a nyugdíjkorhatár 65 évre emelésével, valamint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács összetételének megváltoztatásával kapcsolatban. Az Országos Választási Bizottság nyilvántartása szerint jelenleg 22 aláírásgyűjtés van folyamatban országos népszavazás és népi kezdeményezés tárgyában, ebből nyolcnak - valamennyi népi kezdeményezés - a határideje augusztus 5-én jár le.
2010.07.26. 14:15
 
 
Hamarosan ismét egyedül marad Knut
Hamarosan ismét egyedül él majd Knut, a berlini jegesmedve: jelenlegi "élettársa", Gianna ugyanis visszatér Münchenbe. A Berliner Zeitung című lap szerint augusztus 7-én és 8-án avatják fel a hároméves jegesmedvelány jövőbeli otthonát, a müncheni Hellabrunn Állatkertben felújított jegesmedveparkot. Ott fog élni Gianna és Yoghi, a tizenegy éves hím jegesmedve. A kézben nevelt Knut jelenleg hároméves, így még nem ivarérett. Rajongói azonban már nagyon várják a híres berlini jegesmedve utódját.
2010.07.26. 14:00
 
 
Galambok győzték le az oroszlánokat
A Kings of Leon amerikai popegyüttes kitartott, ameddig tudott, de mikor a fejük feletti traverzekről már harmadszor pottyantottak Jared Followill basszusgitáros fejére a galambok, bedobták a törülközőt a St. Louis-i koncerten. "Az első két szám alatt többször eltalálták Jaredet. Amikor a harmadik dal közben egy potyadék az arcára, majd néhány a szája mellé esett, nem bírták tovább" - fogalmazott Any Mendelsohn, a nashville-i banda szóvivője a pénteken félbehagyott koncertről kiadott közleményben.
2010.07.26. 14:00
 
 
Többen jelentkeztek a kisebbségi választói jegyzékbe, mint négy éve
Csaknem 29 ezerrel többen jelentkeztek a kisebbségi választói jegyzékbe, mint négy éve. A legtöbben a cigány, a legkevesebben pedig a szlovén közösséghez tartozónak vallották magukat. Az Országos Választási Iroda adatai szerint az előírt határidőig, július 15-éig 228.664-en vetették fel magukat az említett jegyzékbe. Az önkormányzati választással egy időben, október 3-án tartandó kisebbségi választáson csak azok vehetnek részt, akik előzetesen felvetették magukat a kisebbségi jegyzékbe. A 2006. évi kisebbségi választáson 199.789-en szerepeltek a jegyzékben, 28.875-tel kevesebben, mint most.
2010.07.26. 13:45
 
 
Sarkozy megerősítette, hogy az al-Kaida meggyilkolta francia túszát
Nicolas Sarkozy megerősítette, hogy az al-Kaida nemzetközi terrorista szervezet észak-afrikai szárnya meggyilkolta az április óta fogságukban lévő, Nigerben elrabolt francia túszt, a 78 éves Michel Germaneau-t. A francia köztársasági elnök a gyilkosságot barbár és visszataszító cselekedetnek nevezte egy televíziós nyilatkozatban. Egyben arra kérte honfitársait, hogy ne utazzanak a gyilkosság térségébe, a Száhel-övezetbe. Olyan valakit gyilkoltak meg hidegvérrel, aki a helybeliek megsegítésének szentelte életét. "Halála bizonyítja: olyan személyekkel van dolgunk, akik semmibe veszik az emberi életet" - mondta a francia államfő. Emlékeztetett arra, hogy a beteg, idős férfi egy humanitárius csoportnál dolgozott.
2010.07.26. 13:30
 
 
A legkeményebb fagyban is hatékony mérget találtak!
Ausztrál kutatók négy olyan polipfajt fedeztek fel az Antarktiszon, amelyek mérge fagypont alatt is hatékony. Remélik, hogy a mérgeknek a gyógyászat is hasznát látja majd.
2010.07.26. 13:28
 
 
Eredményes zsírégetés: egy könnyű, egy nehéz
Nem csak az étkezésre kell odafigyelni, ha fogyni szeretnénk, fontos a megfelelő aerobik gyakorlatok kiválasztása.
2010.07.26. 13:22
 
 
Schmitt Pál: az alkotmány és a demokrácia őrzője leszek
Schmitt Pál megválasztott államfő a köztársaság első embereként a magyar alkotmány őrzője és a magyar demokrácia védelmezője kíván lenni. A Budai Polgár legfrissebb számában megjelent interjúban a politikus arról is beszélt, hogy szeptemberben költözik át az elnöki rezidenciára. Az interjúban Schmitt azt mondta: munkájában a legfontosabb új elem a köztársasági elnökök tevékenységének sorában az lesz, hogy ő nyelvünk tisztaságának megőrzését mindennél fontosabb kihívásnak tekinti. Köztársasági elnökként a gondolkodása középpontjába a magyar embert állítja majd - tette hozzá.
2010.07.26. 12:45
 
 
Félresikerült Joslyn James mellműtéte
Brutális mellei lettek az éjszakai filmekből ismert színésznőnek, aki ráadásul Tiger Woods híres golfozó szeretője is volt.
2010.07.26. 12:39
 
 
Visszaállítaná az 1945 előtti nemzeti zászlót a Jobbik
A Jobbik alkotmánymódosításban kezdeményezi a koronás címert ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá arra kéri a kormányt, hogy az 1920-1945 közötti állapotokhoz hasonlóan minden tanintézménybe függesszék ki a "Horthy-korszak nemzeti imáját, a Magyar Hiszekegyet". Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti zászlóról a "kommunista rezsim" által levett Szent Korona a Kárpát-medencei magyarság összetartozását szimbolizálja. Hozzátette: a Jobbik által kezdeményezett változtatás a fenti "identitásépítő" feladata mellett a magyar zászló más hasonló trikolóroktól való megkülönböztetését is szolgálná.
2010.07.26. 12:15
 
 
Olajkatasztrófa: még nincs végleges döntés a BP vezérigazgatójának sorsáról
Nem született hétfő délelőttig döntés Londonban a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófáért felelős BP vezérigazgatójának sorsáról. A brit sajtó vasárnap arról számolt be, hogy Tony Hayward 24 órán belül bejelentheti lemondását. A BP mindeddig nem bocsátkozott részletekbe, közlemény útján csak annyit tudatott, hogy Hayward a vezérigazgató, és élvezi a vállalat vezetésének teljes támogatását. Az ügyben a hétfői nap folyamán várható újabb fejlemény. Lapértesülések szerint Hayward - amennyiben úgy dönt, hogy távozik tisztségéből - 12 millió fontot kap.
2010.07.26. 11:45
 
 
Férfi tenisz-világranglista: továbbra is Nadal az élen
Az egy héttel korábbihoz hasonlóan továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. A hétfőn kiadott, legfrissebb sorrend alapján az élmezőnyben nem történt komoly változás, második a szerb Novak Djokovic, harmadik a svájci Roger Federer. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint Balázs Attila 21 helyet javított korábbi pozíciójához képest, így legjobb magyarként a 204.
2010.07.26. 10:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Serena Williams vezet, Szávay a 37.
Nem történt komoly változás a női teniszezők világranglistájának élmezőnyében: a legfrissebb, hétfői sorrendben az élen továbbra is az amerikai Serena Williams áll, Szávay Ágnes pedig legjobb magyarként egy pozíciót javítva a 37. Az éllovas mögött a második helyet a szerb Jelena Jankovic, a harmadikat pedig Serena testvére, Venus foglalja el. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda egy helyet rontott egy héttel ezelőtti pozícióján, így 72.
2010.07.26. 10:45
 
 
Börtönőrök segítették a droggyilkosságokat Észak-Mexikóban
Börtönőrök segítették a droggyilkosságokat Észak-Mexikóban: az ügyészség letartóztatta Durango börtönének igazgatónőjét és három másik vezetőjét gyilkosságokban való bűnrészesség miatt - közölték vasárnap a helyi hatóságok. Az ügyészség szerint a börtönőrök kiengedték az elítélt bűnözőket, fegyvereket és még hivatali gépkocsit is biztosítottak számukra számos gyilkosság elkövetéséhez. Így egyebek között a durangói rabok cselekvő közreműködésével öltek meg a múlt héten 17 fiatalt a helyi Italia Inn nevű központban. Dolguk végeztével a gyilkos elítéltek visszatértek a rács mögé a vizsgálat szerint.
2010.07.26. 10:00
 
 
Kambodzsában 35 évi börtönbüntetésre ítélték Duch volt börtönparancsnokot
Phnompenben 35 évi börtönbüntetésre ítélte az ENSZ által támogatott törvényszék a vörös khmerek egyik hírhedt börtönének egykori parancsnokát háborús és emberiesség elleni bűnökért. A 68 éves Kaing Guek Eav a Pol Pot vezett maoista vörös khmerek 1975-től 1979-ig tartó kambodzsai rémuralma alatt a hírhedt S-21 jelű, lényegében kínzóközpontként működő phnompeni börtön parancsnoka volt. A titkos Toul Sleng börtönben a vörös khmerek legveszélyesebb ellenségeiket gyűjtötték be. Csaknem 14 ezer embert öltek meg itt. Az őrök fémrudakkal ütötték a foglyokat, elektromos áramot vezettek a testükbe, megerőszakolták és csaknem halálra éheztették őket, egyes foglyokat pedig arra kényszerítettek, hogy megegyék saját ürüléküket.
2010.07.26. 10:00
 
 
Az Eredet a kasszasikerlista élén
Angelina Jolie debütáló kémfilmje, a Salt ügynök nem tudta elhódítani Leonardo DiCaprio Eredet című sci-fijétől az észak-amerikai kasszasikerlista első helyét a hét végén. A Christopher Nolan forgatókönyvéből és rendezésében készült Eredet továbbra is jobban érdekelte a nézőket, mint a kínálatban szereplő bármely más produkció. A DiCapriót szupertolvajként felvonultató sci-fi akció bemutatása második hétvégéjén is megőrizte vezető helyét és 43,5 millió dollárt (9,6 milliárd forintot) keresett az amerikai és kanadai jegypénztáraknál.
2010.07.26. 09:45
 
 
Pakisztán titokban támogatta a tálibokat
Pakisztán átejtette az Egyesült Államokat: titokban támogatta a tálibokat Afganisztánban, miközben hatalmas amerikai segélyekhez jutott - jelentette a New York Times, a WikiLeaks csoport által kiszivárogtatott dokumentumokat idézve. A Fehér Ház a kiszivárogtatásra annak éles elítélésével válaszolt, azzal érvelve, hogy a titkos információk nyilvánosságra kerülése a nemzetbiztonságot, amerikaiak és szövetségeseik életét fenyegeti. Jim Jones, Barack Obama elnök nemzetbiztonsági tanácsadója közleményében azt hangsúlyozta, hogy "ezek a felelőtlen kiszivárogtatások" nem változtatnak Washington jelenlegi elkötelezettségén a kapcsolatok elmélyítésére Pakisztánnal és Afganisztánnal.
2010.07.26. 09:00
 
 
"Karcsúsít" a Manchester City
Jelentős karcsúsítást kell végrehajtani a Manchester City háza táján, hogy a csapat megfeleljen a labdarúgó Premier League játékosállományra vonatkozó új szabályainak. Az előírások szerint a bajnokságba minden együttes 25 futballistával nevezhet, közülük nyolcnak "hazai nevelésűnek" kell lennie. Ez azt jelenti, hogy 21 éves koruk előtt legkevesebb három szezont angol vagy walesi csapatnál kellett eltölteniük. Az új szabályozás egyik legnagyobb károsultja a Manchester City, a klubnak ugyanis 37 fős felnőtt keretéből kell lefaragnia.
2010.07.26. 08:30
 
 
Gyász és megdöbbenés Németországban a duisburgi tragédia miatt
Gyász és megdöbbenés uralta vasárnap Németországot, egy nappal azután, hogy Duisburgban a világ legnagyobb technozenei fesztiválja valóságos horrorrendezvénnyé vált. A vasárnap délelőtti mérleg: 19 halott és több mint 340 sebesült, közülük többnek az állapota válságos. A duisburgi rendőrfőnök sajtótájékoztatója szerint a halálos áldozatok között legalább négy külföldi - egy-egy holland, olasz, ausztrál és kínai - van, de három holttestet még nem azonosítottak. A hagyományos Love Parade-en - amelyen mintegy 1,5 millióan vettek részt - szombat késő délután hatalmas pánik tört ki, és az emberek szó szerint agyontaposták egymást.
2010.07.26. 07:45
 
 
Népszabadság: sok diák 2025-ben külföldön szeretne élni
Nyelveket beszélő, a környezetvédelemre fogékony embereknek látják magukat 2025-ben a mai középiskolások és egyetemisták, akik közül sokan külföldön szeretnének élni - derül ki egy akadémiai kutatásból, amelynek eredményeit a hétfői Népszabadság ismerteti. A napilap cikke szerint az egyetemisták nem szeretnék, ha Magyarország kedvelt bevándorlási célpont lenne, viszont mindenki valószínűnek tartja, hogy a hazai lélekszám nyolcmillió körül lesz 2025-re. A középiskolások 79 százaléka szeretne családot, 18 százalék bizonytalan volt ebben a kérdésben, és mindössze 3 százalék utasította el teljes mértékben a családalapítás gondolatát.
2010.07.26. 07:30
 
 
Népszava: késik a BKV állami támogatása
Nem utalta a szerződésben vállalt határidőre az Orbán-kormány a BKV idei plusztámogatásának harmadik, mintegy 7,5 milliárd forintos részletét. A főpolgármester ezért levelet írt Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek - tudta meg a Népszava. A napilap hétfői száma szerint Demszky Gábor a levélben felhívta a figyelmet arra: a még a Bajnai-kabinettel aláírt megállapodásban rögzített összeg elengedhetetlen a közlekedési társaság működőképességének megőrzéséhez. Eközben nincs kormánydöntés a BKV-nak ugyancsak hiányzó idei, ötmilliárdos hitelgaranciáról sem.
2010.07.26. 07:15
 
 
Lisszaboni kosárlabdatorna: vereség a házigazdáktól
Vereséggel zárt a lisszaboni nemzetközi tornán az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott: Mészáros Lajos szakmai igazgató csapata vasárnap kilenc ponttal alumaradt a házigazda portugálokkal szemben. Eredmény: Portugália-Magyarország 70-61 (18-11, 18-16, 19-14, 15-20). Az eredetileg négycsapatos portugáliai tornára Angola válogatottja nem utazott el. A magyarok szombaton 72-62-re kikaptak Jordániától. A Mészáros-együttes augusztus 2-án kezdi meg az Eb-selejtezőt, amikor Szolnokon a britekkel száll szembe.
2010.07.25. 22:15
 
 
Nemzetközi férfi vízilabdatorna: bronzérmes a magyar válogatott
A harmadik helyen végzett az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszországi felkészülési tornán: Kemény Dénes alakulata vasárnap egy góllal verte az Egyesült Államok együttesét. A döntőben az olaszok három találattal múlták felül a németeket. Eredmény: a 3. helyért: Magyarország-Egyesült Államok 12-11 (4-4, 4-3, 1-1, 3-3), magyar gólszerzők: Madaras 4, Hosnyánszky, Varga Dénes 2-2, Vámos, Mátyás, Bátori, Szivós 1-1.
2010.07.25. 22:15
 
 
Az al-Kaida kivégezte a Nigerben elrabolt francia túszát
Az al-Kaida nemzetközi terrorista szervezet észak-afrikai, magrebi szárnya bejelentette, hogy kivégezték az április óta fogságukban lévő, Nigerben elrabolt francia túszukat. A 78 éves Michel Germaneau-t, aki egy humanitárius szervezet keretei között utazott Afrikába, Nigerben rabolták el, és a mali sivatagban tartották fogva párizsi források szerint. Párizsban egyelőre nem tudták megerősíteni a túsz halálhírét. Az al-Kaida bejelentéséről az al-Dzsazíra arab hírtelevízió számolt be vasárnap. A terrorszervezet szerint a francia férfi kivégzése válasz volt a Mauritániában a közelmúltban francia támogatással végrehajtott terrorellenes hadműveletekre.
2010.07.25. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688[1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista