2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
 
Alacsony gázsiért játszott A házibuliban Sophie Marceau
Első filmjéért, a nagy sikerű A házibuliért nagyon alacsony gázsit, csupán kétezer eurót (550 ezer forintot) kapott 1980-ban Sophie Marceau. "Az összeget zárolt számlára utalták. A megjelenések alkalmával még egy ruhát sem vásárolhattam magamnak. A sárga vagy a kék pulóvert vegyem fel? - mindössze ennyi volt a mozgásterem" - mesélt emlékeiről a német Süddeutsche Zeitungnak a színésznő. A francia tinédzserkomédia két évvel később készült második részének főszerepéért sem kapott sokkal több pénzt Marceau, aki szerint a producerek "kizsákmányolták". Ugyanakkor a színésznő sohasem gondolt arra, hogy abbahagyja a színészkedést: "Csak ezen a módon tudom kifejezni magam".
2010.12.14. 08:15
 
 
Az AC Milan nem akarja leigazolni Tévezt
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke cáfolta azokat az információkat, miszerint szeretnék leigazolni Carlos Tévezt, a Manchester City argentin futballistáját. "Tévez nagyszerű játékos, de jelenleg nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen komoly beruházást" - mondta Galliani. A dél-amerikai támadó a napokban arra kérte a Manchester City vezetőit, hogy tegyék átadólistára, ugyanis nem érzi jól magát a klubnál, ráadásul a vezetőkkel is megromlott a kapcsolata. Tévez kivásárlási ára 40 millió euró körül van.
2010.12.14. 08:00
 
A külképviseletek és az Erdélyi Demokrácia Központok informálnak a honosításról
A nemzetpolitikai államtitkárság felhívja a figyelmet, hogy az egyszerűsített honosítási eljárással kapcsolatban csak és kizárólag a külképviseletek és Erdélyben a Demokrácia Központok rendelkeznek naprakész, pontos információkkal. Az államtitkárság ezt azután közölte, hogy tudomásukra jutott: az utóbbi időben az egyszerűsített honosítási eljárással kapcsolatos ügyintézésre több önjelölt szervezet, egyesület jött létre, akik a jelentkezőknek pénzért vagy egyéb juttatásért cserébe ellenszolgáltatást nyújtanak a magyar állampolgárságot igénylőknek.
2010.12.14. 08:00
 
 
Változó intenzitású havazás a fővárosban
Folyamatosan takarítják az utakat a fővárosban a hétfő este kezdődött változó intenzitású havazás miatt, a mellékutakat azonban csak 7-8 óra múlva tudják elkezdeni megtisztítani - közölte a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. Az éjszakai műszakban 61 szóró munkagéppel folyamatosan végzik az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalhálózaton, hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátását biztosító logisztkai bázisokhoz vezető mellékútvonalakon a síkosságmentesítést. Az FKF Zrt. mérései szerint eddig mintegy 2-4 centiméter hó esett.
2010.12.14. 08:00
 
 
Magyar Hírlap: Pősze Lajos szerint a Jobbik meg fog szűnni
"A Jobbiknak nincs jövője. Ebben a formában, ezzel az elnökséggel bekódolt a párt megszűnése" - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak adott interjújában Pősze Lajos, akit a Jobbik frakciója kizárt a soraiból. A lap keddi számában megjelent interjúban a politikus Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről azt mondta: nagy a felelőssége abban, hogy a párt ilyen rossz irányba halad, nem találja a helyét sem itthon, sem Európában. Szerinte látszik, hogy egyre szűkebb karanténba zárul be a párt. Pősze Lajosról Vona Gábor hétfőn úgy nyilatkozott: a politikus belülről mérgezte a frakciót.
2010.12.14. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: itt az újabb élelmiszerbotrány
Egy magyar-német vegyes vállalat tulajdonosa és ügyvezetője irodájában pult alól, számla és nyugta nélkül, címkével ellátatlan kis vödrökben árul különböző mézeket Gödöllőn - számolt be keddi számában a Magyar Nemzet, amely szerint a termékek közül több antibiotikum-szermaradványokkal volt súlyosan szennyezett. Az eladó, Fazekas Gyula, akit a napokban váltottak le a Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesületének elnöki székéből - írta a lap. A riportban a Magyar Nemzet arról számol be, hogy a Hír Televízió Panaszkönyv című műsorában is bemutatott rejtett kamerás felvételeken a vásárlás szörnyű helyszínéről és körülményeiről számoltak be.
2010.12.14. 07:45
 
 
Népszabadság: az Ab vizsgálja mit tehet a hatáskörszűkítés előtti beadványokkal
Az Alkotmánybíróság (Ab) hatáskörének szűkítése komoly fejtörést okoz mindazoknak, akik a végkielégítéseket visszamenőleg sújtó különadót vagy a magán-nyugdíjpénztári befizetések "államosítását" támadnák, mert csak az emberi méltóság sérelmére hivatkozhatnak - írta a Népszabadság, amely szerint a bírák is vizsgálják, hogy mit kezdjenek ezekkel a beadványokkal. A lap szerint a testület át kívánja tekinteni, mit tehet a pénzügyi tárgyú - a költségvetésről, az adókról, az illetékekről, a járulékokról és a vámokról szóló - törvényekkel. Ezeket ugyanis kizárólag az emberi méltóság sérelme esetén semmisíthetik meg, és ha egy beadványban másra hivatkoznak, azzal érdemben nem foglalkozhatnak.
2010.12.14. 07:45
 
Kelet felé vonul a hóviharzóna Amerikában
Legalább 15 ember vesztette életét az Egyesült Államok négy közép-nyugati államában a hétvége óta tomboló - és kelet felé továbbvonuló - hóvihar következtében, számos utat járhatatlanná tettek a több mint méteres hótorlaszok. Minnesota állam egyes részein 60 centiméter hó hullott, Indiana sem maradt el nagyon. Az óránként 80 kilométeres sebességű szél és a 18 fokos fagy alaposan megnehezítette a közlekedést, a rendkívül rossz látási viszonyok következtében sok közúti baleset is történt. Indiana, Iowa, Wisconsin, Illinois és Michigan államokban a helyi hatóságok iskolai hószünetet rendeltek el, és számos behavazott utat lezártak.
2010.12.14. 07:45
 
Női kézilabda Eb: győztek a dánok
A norvégokkal társrendező dánok hat góllal nyertek az oroszok ellen a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. Eredmény: Középdöntő, 1. forduló: I-es csoport (Larvik): Dánia-Oroszország 26-20 (11-10). Az állás: 1. Dánia 6 pont, 2. Románia 4 (83-73), 3. Montenegró 4 (74-71), 4. Oroszország 2 (72-74), 5. Horvátország 2 (75-89), 6. Spanyolország 0.
2010.12.14. 07:30
 
Primera División: Vadócczal szerzett pontot az Osasuna
A Vadócz Krisztiánnal felálló Osasuna nagyszerű mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Valencia otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. A magyar válogatott középpályás végigjátszott az összecsapást. Primera División, 15. forduló: Valencia-Osasuna 3-3 (3-1), gól: Soldado (24.), Stankevicius (32.), Aduriz (42.), illetve Soriano (41.), Miguel Flano (60.), Aranda (87.).
2010.12.14. 07:30
 
 
Premier League: a Manchester nyerte a szuperrangadót
A Manchester United a dél-koreai válogatott Park Dzsi-Szung góljával nyert az Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfő esti szuperrangadóján. A Vörös Ördögöknek még az is "belefért", hogy Wayne Rooney a 74. percben büntetőt rontott. Sikerével a MU a tabella élére állt. Premier League, 17. forduló: Manchester United-Arsenal 1-0 (1-0), gól: Park (41.).
2010.12.14. 07:30
 
 
Rogán: a médiahatóság függetlenségét garantálná elnökének rendeletalkotási joga
Mindössze három díjtípusra terjedne ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási joga - hangsúlyozta a fideszes Rogán Antal a parlamentben hétfő este. Hozzátette: alkotmánymódosítási javaslata a médiahatóság függetlenségét biztosítaná. A politikus expozéjában úgy vélekedett: ha az NMHH maga határozhatja meg működési feltételeit, dönthet az ehhez kapcsolódó díjak beszedéséről és rendelkezhet az ezekből származó bevételek felett, akkor a kormány pénzügyi eszközökön keresztül nem foghatja "rövid pórázra" a médiahatóságot.
2010.12.14. 07:30
 
 
Meghalt egy magyar sziklamászó a szlovén Alpokban
Megcsúszott a jeges hegyoldalban, s kétszáz métert zuhanva életét vesztette egy magyar sziklamászó a hétvégén Szlovéniában, a Júlia-Alpokban. A szlovén média hétfői beszámolói szerint a magyar túrázó két - más források szerint három - ugyancsak magyar társával indult a sziklás Krn-hegyre, a Batognica csúcs északi oldalára, s itt történt a halálos baleset, szombaton délelőtt tíz óra tájban. A szerencsétlenül járt sziklamászó társainak nem esett baja. A kiérkezett mentőalakulatok már nem tudtak segíteni a meredeken lezuhant turistán; őt és társait a szlovén légierő helikoptere szállította el a baleset helyszínéről.
2010.12.14. 07:30
 
Geréb Ágnes mellett tüntettek a New York-i magyar főkonzulátus előtt
Mintegy két tucatnyian tartottak békés tüntetést hétfőn a New York-i magyar főkonzulátus épületénél Geréb Ágnes szülésznő szabadon bocsátása és az otthonszülés magyarországi engedélyezése mellett. A főként bábákból, dúlákból és az otthonszülést támogató szülőkből álló csoport kétfős küldöttsége a képviselet épületében petíciót adott át Dán Károly főkonzulnak, amelyben kérelmezték, hogy a magyar hatóságok engedjék szabadon Geréb Ágnest, és engedjék meg, hogy az otthonszülés szabályozásához "értékes tudásával és tapasztalataival hozzájárulhasson".
2010.12.14. 07:30
 
Alkotmányellenesnek minősítette egy bíró az amerikai egészségügyi reformot
Egy virginiai szövetségi bíró alkotmányellenesnek minősítette hétfőn a Barack Obama elnök által kormányzata egyik legnagyobb eredményének tekintett egészségügyi reform egyes rendelkezéseit. Henry Hudson virginiai szövetségi körzeti bíró szerint alkotmányellenes a törvénycsomagnak az a rendelkezése, amelynek értelmében 2014-ig a legtöbb amerikai számára kötelező megváltani az egészségbiztosítást. Az igazságügyi minisztérium hivatalból meg fogja fellebbezni a végzést, amely minden jel szerint egy hosszadalmas, a legfelsőbb bíróságig is elvezető jogi küzdelem nyitánya.
2010.12.14. 07:30
 
 
Thaci pártja végzett az élen az előzetes eredmény szerint Koszovóban
Hasim Thaci kormányfő pártja nyerte meg Koszovóban a függetlenség kinyilvánítása óta első ízben megrendezett parlamenti választásokat - közölték hétfőn Pristinában. A voksok 99 százalékának összesítésén alapuló előzetes hivatalos eredmények ugyanakkor azt mutatják, hogy a Thaci vezette Koszovói Demokrata Pártnak (PDK) koalíciós partnerre lesz szüksége a kormányzáshoz. Választási bizottság közlése szerint a PDK a szavazatok 33,5 százalékát szerezte meg, míg legfőbb riválisának, a Fatmir Sejdiu vezette Koszovói Demokratikus Ligának (LDK) a szavazatok 23,6 százaléka jutott a vasárnap megtartott választásokon.
2010.12.14. 07:30
 
 
Elhunyt Richard Holbrooke neves amerikai diplomata
Elhunyt Richard Holbrooke neves amerikai diplomata helyi idő szerint hétfőn Washingtonban - az amerikai tv-csatornák által közölt halálhírt röviddel később megerősítette hivatalosan Barack Obama elnök kormányzata is. A magas rangú diplomata a boszniai háborút lezáró, 1995-ös daytoni békemegállapodás kiharcolása miatt vált világszerte ismertté. Richard Holbrooke több demokrata párti amerikai elnök vezető külpolitikai tanácsadója volt, s ő volt az egyetlen, aki két terület - Kelet-Ázsia és Európa - felelőseként is elérte külügyminisztériumban a helyettes államtitkári rangot. Volt az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete is.
2010.12.14. 07:15
 
Kósa: minden párt számára elfogadható célokat tűz ki a politikai nyilatkozat
Az Orbán Viktor, Lázár János és Kósa Lajos által benyújtott politikai nyilatkozat mindenki számára világossá kívánja tenni, a parlament hogyan biztosítaná a magán-nyugdíjpénztári tagok védelmét - mondta expozéjában az előterjesztők nevében felszólaló Kósa Lajos. A fideszes politikus a nyilatkozat tervezetét ismertetve hétfőn este a parlamentben kijelentette: a pártok korábbi nyilatkozatai alapján a javaslatot akár egyhangúlag is elfogadhatná az Országgyűlés.
2010.12.13. 22:15
 
Már az NNI nyomoz Pécsett a több tonna kezeletlen szennyvíziszap miatt
Házkutatást tartott a napokban a pécsi Tettye Forrásház Zrt.-nél a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), miután hónapok óta senki nem szállítja el a pellérdi szennyvíztisztító telepről a vízkezelés során keletkező víziszapot, amely már a környezetet is veszélyezteti. A Magyar Nemzet hétfői számában számolt be arról, hogy ismeretlen tettes ellen nyomoz az NNI környezetkárosítás gyanújával. A lap pontosan meg nem nevezett információi szerint az eljárás a pécsi szennyvíztelepen lévő, több tízezer tonnányi kezeletlen szennyvíziszap miatt indult.
2010.12.13. 22:00
 
 
Férfi vízilabda ob I: a címvédő Vasas otthonában nyert az Eger
A címvédő Vasas négy góllal kikapott a legutóbbi ezüstérmes Egertől a férfi vízilabda-bajnokság hétfő esti rangadóján, a Komjádi uszodában. Eredmény: TEVA-Vasas-UNIQA - ZF-Eger 5-9 (2-3, 0-2, 2-1, 1-3). Góldobók: Boskovic , Kiss G. 2-2, Powers 1, illetve Biros 5, Bundschuh, Varga II. Zs., Binder, Kotsidis 1-1. Az Eger sikerével a tabella élére ugrott.
2010.12.13. 22:00
 
 
Jelenlegi formájában megszűnik a Költségvetési Tanács
Megszűnik a Költségvetési Tanács titkársága, új, háromtagú testület jön létre új jogosítványokkal. Nő az MNB felügyelő bizottsága díjazása; módosul távközlési cégek különadó számítása, az energiaellátókra is sávosan progresszív adótáblát alkalmaznak. Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a 2011. évi költségvetést megalapozó salátatörvényt; annak kétharmados részei 255 igen, 90 nem szavazatot kaptak, a feles részeit pedig 254-en támogatták, és 91-en utasították el. A Fidesz és a KDNP voksolt igennel, az MSZP, a Jobbik és az LMP elutasította a javaslatot. A képviselők döntöttek arról is, hogy a jogszabály sürgős kihirdetését kérik a köztársasági elnöktől.
2010.12.13. 22:00
 
 
Átalakul a nyugdíjrendszer
Átalakul a nyugdíjrendszer. Az Országgyűlés döntése értelmében a magán-nyugdíjpénztári tagoknak január 31-ig dönteniük kell: maradnak, vagy belépnek az állami rendszerbe. A döntésről nyilatkozniuk azoknak kell, akik a maradást választják, ezt személyesen kell megtenniük nyugdíjbiztosítási igazgatási szervnél. Az átlépők adómentesen vehetik ki az infláció feletti hozamukat. Az Országgyűlés 250 igen, 58 nem, valamint 43 tartózkodás mellett fogadta el nyugdíjreform és adósságcsökkentő alapról, és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvényt hétfőn. A Fidesz és a KDNP szavazott igennel, nemmel voksoltak a szocialisták és az LMP-sek, a jobbikosok pedig tartózkodtak.
2010.12.13. 22:00
 
Az OTP magánnyugdíjpénztár nem a médián keresztül tájékoztatja Török Zsoltot
Az egyéni számlaegyenlegről tájékoztató értesítő kiküldésével az OTP Magánnyugdíjpénztár minden évben tájékoztatást ad a pénztárban elhelyezett megtakarításokról és hozamokról, a további kérdésekre pedig az ügyfelek bármikor, személyesen, telefonon vagy írásban választ kapnak - közölte a magánnyugdíjpénztár a szocialista Török Zsolt vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva. Mint kiemelték: a személyesen Törökre vonatkozó válaszukkal viszont közvetlenül keresik meg a politikust, s nem a médián keresztül fordulnak hozzá.
2010.12.13. 22:00
 
Koszovói választás: Thaci pártja végzett az élen az előzetes eredmény szerint
Hasim Thaci kormányfő pártja nyerte meg Koszovóban a függetlenség kinyilvánítása óta első ízben megrendezett parlamenti választásokat - közölték hétfőn Pristinában. Az előzetes hivatalos eredmények mindazonáltal azt mutatják, hogy a Thaci vezette Koszovói Demokrata Pártnak (PDK) koalíciós partnerre lesz szüksége a kormányzáshoz. Választási tisztségviselők szerint a PDK a szavazatok 33,5 százalékát szerezte meg, míg legfőbb riválisának, a Koszovói Demokratikus Ligának (LDK) a szavazatok 23,6 százaléka jutott a vasárnap megtartott választásokon.
2010.12.13. 21:45
 
 
20%-ban maximálnák a bűnügyi hírek arányát a kereskedelmi tévék hírműsoraiban
Az Országgyűlés elfogadta azt a médiatörvény tervezetéhez érkezett jobbikos módosító indítványt, amely kimondja: a jelentős befolyásoló erővel rendelkező kereskedelmi televíziók reggeli és esti hírműsoraiban a bűnügyi tematikájú híranyag vagy tudósítás nem lehet hosszabb terjedelmű a hírműsor időtartamának húsz százalékánál. Novák Előd és Pörzse Sándor javaslatát a Ház 298 igen szavazattal, 56 nem ellenében, egy tartózkodás mellett hagyta jóvá hétfőn. Az indítványban kimondott korlátozás az RTL Klub és a TV2 reggel hét óra és fél kilenc közötti, valamint este hat és kilenc óra között sugárzott hírműsoraira vonatkozna, és kiterjedne a Neo FM és a Class FM reggel fél hét és fél kilenc közötti hírműsoraira is.
2010.12.13. 21:30
 
Férfi kosárlabda NB I: nyert a Sopron a Szedeák ellen
A Sopron hétfőn hazai környezetben öt ponttal nyert a Dél Konstrukt-SZTE-Szedeák ellen a férfi kosárlabda NB I-ben. Eredmény: Kis-Rába menti Takarék Soproni KC - Dél Konstrukt-SZTE-Szedeák 88-83.
2010.12.13. 21:15
 
 
Jótékony célú szupergála lesz Mihail Gorbacsov 80. születésnapja
Szerveződik már Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió Kommunista Pártja volt főtitkárának, a Szovjetunió utolsó államfőjének 80. születésnapja: koncerttel egybekötve a londoni Royal Albert Hallban tartják, a meghívottak között lesz az II. Erzsébet angol királynő mellett a világ számos előkelősége, a bevételt pedig jótékony célra fordítják. Minderről Irina Gorbacsova, a politikus lánya számolt be a Kommerszant című orosz lapnak. Elmondta: a brit királyi család bizonyosan képviselteti magát, a királynő meghívásához ugyanis a brit kormány előzetes hozzájárulása szükséges, amely már megvan, s egyben azt is jelenti, hogy ha nem is személyesen II. Erzsébet, de valaki a családból bizonyosan ott lesz.
2010.12.13. 21:15
 
Moszkva aggódik az észak-koreai atomprogram miatt
Az orosz külügyminiszter hétfőn Moszkvában aggodalmát fejezte ki észak-koreai kollégájának Phenjan atomprogramja miatt és bírálta a kommunista országnak egy dél-koreai sziget elleni katonai támadását is. Szergej Lavrov sürgette Pak Ui Csunt: Észak-Korea tegyen eleget 2005-ös kötelezettségvállalásának és szüntesse be nukleáris programját. Az orosz külügyminisztérium kommünikéje szerint Lavrov azt is közölte vendégével, hogy a dél-koreai sziget ellen a közelmúltban végrehajtott támadás "bírálatot érdemel".
2010.12.13. 21:15
 
Női kézilabda Eb: magabiztos román győzelem a horvátok ellen
A román válogatott rendkívül magabiztosan nyert a horvát csapat ellen a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. Eredmény: Középdöntő, 1. forduló: I-es csoport (Larvik): Románia-Horvátország 31-22. Montenegró-Spanyolország 22-20.
2010.12.13. 21:00
 
 
Az ügyész szerint egy 28 éves svéd állampolgár a stockholmi robbantó
Egy svéd ügyész szerint a rendőrség "98 százalékig" biztos abban, hogy a 28 éves Taymour Abdel Wahab svéd állampolgár volt az, aki szombaton öngyilkos merényletet követett el Stockholmban. Az ügyész közlése szerint a férfi közel-keleti gyökerű, és 1992 óta svéd állampolgár. Mint mondta, Abdel Wahab volt a bejegyzett tulajdonosa annak az autónak, amely felrobbant röviddel az öngyilkos detonáció előtt. Ő maga a testére szerelt és hátizsákba helyezett robbanószereket hozta működésbe. Az ügyész szerint valószínűleg volt egy segítőtársa is. A 28 éves férfi feltehetőleg egy zsúfolt vasútállomás vagy bevásárlóközpont ellen tervezett merényletet, de a robbanószerek a tervezettnél korábban léptek működésbe.
2010.12.13. 20:30
 
Elhunyt Rottenbiller Ferenc volt válogatott labdarúgó
Életének 90. évében elhunyt Rottenbiller Ferenc, a Csepel háromszoros magyar bajnok, kétszeres válogatott labdarúgója. A magyar szövetség honlapjának hétfői tájékoztatása szerint Rottenbiller a Csepel színeiben a negyvenes években három bajnoki címet szerzett, 1947-1948 között két alkalommal húzhatta magára a címeres mezt. Pályafutása során 213 élvonalbeli mérkőzésén tíz gólt szerzett. Az elhunyt játékost december 21-én 10:30 órakor kísérik utolsó útjára a csepeli temetőben.
2010.12.13. 20:15
 
Az EU-elnökségről, a sajtószabadságról szóltak napirend előtt az EP-plenárison
A demokratikus pártok Magyarországon egyetértenek és együttműködnek az Európai Unió januárban kezdődő, soros magyar elnökségének sikere érdekében - hangoztatta Tabajdi Csaba (MSZP) az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén, hétfőn, napirend előtt felszólalva. Reményét fejezte ugyanakkor ki, hogy a kormány "Európában másként viselkedik, mint otthon". Az Európai Parlamentnek is "kezelnie kell azt az ellentmondást, hogy amíg a magyar elnökségnek őrködnie kellene az alapvető uniós szabadságjogok betartatásán, addig Magyarországon ez a kormány súlyosan korlátozza a demokráciát, a szólásszabadságot, a szakszervezek jogait" - fogalmazott az MSZP EP-delegációjának vezetője.
2010.12.13. 20:00
 
Rogán: az NMHH-elnök rendeletalkotási jogköre a díjakról szólna
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének alkotmányban rögzített rendeletalkotási joga nem a média szabályozásáról szólna, hanem "egyszerűen díjakról", például a frekvenciadíjról - mondta a fideszes Rogán Antal a Parlamentben újságíróknak. A politikust minderről azután kérdezték, hogy az általa jegyzett alkotmánymódosítási javaslatot, amely az alaptörvénybe emelné az NMHH elnökének rendeletalkotási jogát, várhatóan nem támogatja majd a kormány. Rogán kifejtette: létrejött egy önálló intézmény, egy konvergens hatóság, az NMHH, amelyben a hírközlési hatóság is benne van.
2010.12.13. 19:45
 
Hosszabb ideig jár az állami támogatás a lakás-előtakarékossághoz
Az eddigi 8 év helyett 10 évig támogatja az állam a lakás-előtakarékosságot - egyebek közt ezt a rendelkezést tartalmazza az Országgyűlés által hétfőn elfogadott, az egyes pénzügyi tárgyú törvényeket módosító jogszabályt. A parlament 297 igen, 53 nem szavazat mellett fogadta el a törvényt. A jogszabály kimondja, hogy lakás-előtakarékoskodót, illetve a kedvezményezettet - legfeljebb az első tíz megtakarítási év során - a lakás-előtakarékoskodó által az adott megtakarítási évben befizetett betét összegéhez igazodó mértékben állami támogatás illeti meg, amelyet a lakás-előtakarékoskodónak a lakás-takarékpénztárnál - a szerződéskötéskor vagy később - benyújtott kérelme alapján a központi költségvetés évente nyújt.
2010.12.13. 19:45
 
 
Horvátország kérte Ausztriától Sanader volt kormányfő kiadatását
Horvátország hétfőn kérte Ausztriától Ivo Sanader volt kormányfő kiadatását. A hazájában korrupcióval gyanúsított politikust múlt pénteken Salzburg tartományban vették őrizetbe nemzetközi elfogatóparancs alapján. Ha nem emel kifogást a kiadatás ellen, elég hamar hazaszállíthatják. Zágrábban folyik Ivo Sanader ügyében a vizsgálat, hivatalos vádemelésre még nem került sor. A vád ellene az, hogy a múlt év júliusáig tartó hatéves hivatali ideje alatt állami pénzeket játszott át magának és pártjának. A zágrábi kerületi bíróság szóvivője szerint a vizsgálat befejezéséig zárolták Ivo Sanader, a felesége és két lánya bankszámláit.
2010.12.13. 19:45
 
A magyar állampolgárság önmagában nem elég a hazai egészségügyi ellátáshoz
"Magyarországi egészségügyi ellátásra önmagában a magyar állampolgárság nem fog jogosítani", így Roykó Ádám szombaton kinevezett miniszteri biztos feladata lesz, hogy koordinálja az egészségügyi ellátását azoknak az Európai Unión kívül élőknek, akik felveszik a magyar állampolgárságot - közölte az egészségügyi államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Közleményükben emlékeztettek, hogy az Európai Unión kívül élők kérelemre - a január elsejétől hatályba lépő kettős állampolgárságról szóló törvény alapján - rövid időn belül magyar állampolgárságot kaphatnak.
2010.12.13. 19:30
 
Benyújtotta a szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát a KDNP
Benyújtotta az Országgyűlésnek a szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát hétfőn a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP); a módosítás célja, hogy a vasárnap ismét valódi általános pihenőnap legyen, és csak azok dolgozzanak e napon, akiknek a munkájára ténylegesen alapvető társadalmi szükséglet van. A módosítások 2012. január 1-én léphetnek életbe. A Harrach Péter frakcióvezető, Latorcai János és Rubovszky György által jegyzett, az Országgyűlés honlapján közzétett javaslat indoklása szerint a vasárnapi munkavégzés csak kivétel lehet, amelyet csak az indokolt mértékben és esetekben, szűken értelmezve lehet elrendelni.
2010.12.13. 19:30
 
Baleset miatt lezárták a 44-es főutat Kunszentmárton közelében
Baleset miatt lezárták a 44-es főutat Kunszentmárton közelében, a település és Cserkeszőlő között négy jármű ütközött hétfőn kora este; személyi sérülés nem történt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint néhány perccel 18 óra előtt három személygépkocsi és egy teherautó csúszott egymásba a szelevényi leágazásnál. Az elsődleges információk szerint személyi sérülés nem történt. Az összetört járművek mindkét forgalmi sávot elzárják, ezért a rendőrség a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt - közölte a főhadnagy.
2010.12.13. 19:15
 
Német kitüntetésben részesült Pozsgay Imre
Az emberi jogokért való erőszakmentes kiállást elismerő kitüntetést vehetett át hétfőn este a német fővárosban Pozsgay Imre. Az 1989/90-es rendszerváltó időszak egykori államminisztere két orosz aktivistával együtt kapta a berlini falmúzeum alapítójáról, Rainer Hildebrandtról elnevezett érmet. Pozsgay Imre érdemeit a húsz évvel ezelőtti vértelen rendszerváltásban Norbert Lammert, a Bundestag elnöke méltatta. Laudációjában kiemelte: a Hildebrandt-érem magyar kitüntetettje eleven dokumentuma a magyarországi változásoknak. Nem véletlenül lépett be a kommunista pártba, és annak is pontos oka volt, amiért otthagyta a pártot.
2010.12.13. 19:15
 
Rendeletalkotási jogot kap a PSZÁF
Az Országgyűlés hétfői döntése értelmében a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a jövőben rendeletet alkothat, a fogyasztók érdekében közérdekű pert indíthat, illetve békéltető testületet is működtethet. A képviselők 300 igen, 48 nem szavazattal, illetve egy tartózkodás mellett fogadták el az erről szóló javaslat minősített többséget igénylő paragrafusait, míg a fennmaradó rendelkezéseket 294 igen és 56 nem szavazattal léptették hatályba. A törvény értelmében a felügyelet javaslatot tehet jogszabályok megalkotására és véleményezési joggal rendelkezik a pénzügyi rendszert érintő döntések és jogszabályok előkészítése során.
2010.12.13. 19:15
 
 
Orbán: meg kell erősíteni a kis európai uniós tagországok együttműködését
Nagy érték a kis és közepes méretű európai uniós tagországok együttműködése, ezért ezt meg kell erősíteni - jelentette ki Orbán Viktor Nicosiában, ahol a magyar EU-elnökségre való felkészülés jegyében tárgyalt Dimítrisz Hrisztofiasz ciprusi elnökkel tárgyalt . A miniszterelnök a tárgyalásokat követő közös sajtótájékoztatón felidézte vendéglátójának azon többször hangoztatott mondását, hogy a kis tagországok is hozzájárulnak az EU naggyá tételéhez. A két ország közötti szoros kapcsolattartás abból a szempontból is hasznos, hogy a magyar EU-elnökség után három félévvel Ciprus lesz az elnök, s már most érdemes beszélni arról, milyen nehézségek állnak egy soros elnök ország előtt - mondta.
2010.12.13. 19:00
 
Kizárólagos állami kezelésbe kerülnek a személyes és közérdekű adatok
A jövőben kizárólag az állam tarthatja nyilván a kiemelt jelentőséggel bíró közérdekű és személyes adatokat, ennek akadályozása pedig akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető lesz. A képviselők 313 igen és 52 nem szavazattal fogadták el a nemzeti adatvagyon körébe tartozó állami nyilvántartások fokozottabb védelméről szóló törvényjavaslat minősített többséget igénylő rendelkezéseit, míg a további paragrafusokat 316 igen és 50 nem szavazat mellett léptették hatályba. Az elfogadott javaslat szerint a nemzeti adatvagyon fogalma azon adatfajtákra terjed ki, amelyek hozzáférhetőségének védelméhez kiemelt közérdek fűződik, vagy azt az "adatalanyok" alapjogainak védelme indokolja.
2010.12.13. 18:45
 
Szabadságvesztéssel sújtható januártól a graffitizés
Januártól egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető a falfirkálás, valamint a házi őrizet és a lakhelyelhagyási tilalom szabályainak megszegése. Egyebek mellett erről döntött az Országgyűlés a büntető tárgyú törvények módosításakor. A Ház a kormánypártok szavazataival fogadta el a kormány által kezdeményezett törvénymódosítást. Az indítvány kimondja: egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, aki megszegi a lakhelyelhagyási tilalom vagy a házi őrizet szabályait, és ezzel az új szabályozás szerint fogolyszökést követ el. Januártól ugyancsak egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető értékhatártól függetlenül a rongálás, ha azt falfirkálással követik el.
2010.12.13. 18:30
 
Elöntötte a Tisza a rakpartot Szegeden
Kilépett a szegedi Huszár Mátyás rakpartra a Tisza. A folyón elsőfokú készültségi szintet rendelt el hétfőn az Alsó Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. Az igazgatóság területén az Alsó-Tisza áradása Szegednél mérsékelten tovább erősödött, a folyó hétfőn 582 centiméteren állt. A továbbiakban a folyó vízszintje, a felső-tiszai árhullám leérkezéséig lassan emelkedik - tájékoztatta a szervezet központi védelemvezetője, Kozák Péter az MTI-t. Idén már harmadik alkalommal zárták le a szegedi rakpartot. Először januárban, akkor több mint egy hónapig nem tudták használni az autósok azt az útvonalat, amely azt követően május végétől július közepéig újra használhatatlan volt.
2010.12.13. 18:30
 
Információt kér az EU a regionális fejlesztésben dolgozó magyar vezetők elbocsátásáról
Levélben fordult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez (NFÜ) az Európai Bizottság annak tisztázására, hogyan érinti a magyarországi regionális fejlesztési operatív programokat tapasztalt tisztviselők elbocsátása az ügynökségtől - erősítette meg a brüsszeli uniós testület szóvivője hétfőn a Vasárnapi Hírek által nyilvánosságra hozott értesüléseket. Ton van Lierop az MTI-nek elmondta, a bizottság aggodalmainak homlokterében az áll, hogy olyan illetékesekről is szó van, akik az uniós támogatású programokhoz kapcsolódó közbeszerzési kérdésekben járatosak. A bizottság attól tart, hogy az elbocsátásokkal "sok tapasztalat is elvész" - fogalmazott a szóvivő.
2010.12.13. 18:30
 
EU-elnökség: a kormány tagjaival egyeztetett a lengyel miniszterelnök-helyettes
A jövő évi közös uniós elnökség alapjairól egyeztetett a magyar kormány tagjaival a lengyel miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkársága az MTI-vel. A közlemény szerint Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn hivatalában fogadta Waldemar Pawlak lengyel miniszterelnök-helyettest, akivel egyebek mellett a jövő évben esedékes magyar-lengyel uniós elnökség prioritásairól egyeztettek.
2010.12.13. 18:30
 
 
Januártól naptári napokban számolják a határidőket a közigazgatási eljárásokban
Január elsejétől munkanapok helyett újra naptári napokban számítják a határidőket a közigazgatási hatósági eljárásokban. A parlament hétfőn a kormánypártok, a Jobbik és az LMP támogatásával fogadta el a közigazgatási és igazságügyi miniszter erről szóló javaslatát. A munkanapokban történő határidő-számítást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény 2009 októbertől hatályos módosítása vezette be. Ezt a fővárosi és megyei kormányhivatalokról szóló törvény elfogadásával november közepén módosította az Országgyűlés, januári hatállyal főszabályként ismét a naptári napban számított határidőket rögzítve.
2010.12.13. 18:15
 
Új ellenzéki párt alakult Oroszországban
Mihail Kaszjanov, Borisz Nyemcov, Vlagyimir Rizskov és Vlagyimir Milov orosz ellenzéki politikusok, Az Önkény és Korrupció nélküli Oroszországért koalíció vezetői hétfőn Moszkvában pártot alapítottak és bejelentették, hogy mindent elkövetnek az azonos nevű új politikai szervezet hivatalos regisztrálása érdekében. "Amennyiben lábbal tiporják és tüntetően megsértik az új párt létrehozásához, valamint a parlamenti és elnökválasztásokon való induláshoz való jogunkat, akkor a koalíció keretében folytatjuk a harcot és nyomást fogunk gyakorolni a hatalomra" - mondta Mihail Kaszjanov a párt alapító kongresszusa alkalmából tartott sajtóértekezleten.
2010.12.13. 18:15
 
Erdőhorvátiból érkezik az ország karácsonyfája
Szerdán állítják fel a budapesti Kossuth téren az ország karácsonyfáját; a fenyő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorváti község adománya. A települést idén tavasszal árvíz sújtotta, az újjáépítés alatt több fa kivágása vált szükségessé. Ez a sors várt arra a fenyőfára is, amely szerdától a Kossuth teret díszíti majd - közölte az Országgyűlés Sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel. A 15 méter magas fát szállító jármű szerda reggel indul a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorvátiból, várhatóan 11 és 12 óra között érkezik az Országházhoz. A fenyőfát a tűzoltóság szakemberei segítségével állítják fel, és Vízkereszt napjáig láthatják a belvárosban sétálók.
2010.12.13. 18:00
 
 
Leváltották Novákot a kulturális és sajtóbizottság ellenőrző albizottsága éléről
Az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottsága leváltotta az ellenőrző albizottság elnöki posztjáról Novák Elődöt. Az albizottságot ezentúl az LMP-s Karácsony Gergely vezeti. A Jobbik hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint hétfőn a kormánypártok "obstrukciós zsarolással" érték el, hogy a kulturális és sajtóbizottság ellenőrző albizottságának jobbikos elnökét leváltsa a főbizottság. Mint írták: mindez "nagykoalíciós bosszú" volt azért, mert Novák Előd Alföldi Róbert, Such György és mások elszámoltatását szorgalmazta.
2010.12.13. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543[1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista