2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
Brazil válogatott játékossal erősített az Atlético Madrid
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madridban folytatja pályafutását a brazil válogatott Elias. A 25 éves középpályást csütörtökön mutatták be az előző Európa Liga-sorozatban diadalmaskodó fővárosi klubnál, amelyben a tervek szerint hétfőn, a Racing Santander elleni bajnokin debütál. A háromszoros válogatott játékos elmondta: a Real Madridban is megfordult honfitársai, Roberto Carlos és Ronaldo bíztatták arra, hogy Spanyolországba szerződjön. Elias a brazil Corinthians színeiben az elmúlt három évben 155 mérkőzésen lépett pályára, s 24 gólt szerzett.
2010.12.30. 16:00
 
Éjfél után hangzik el az államfő újévi köszöntője
Éjfél után néhány perccel hangzik el a Magyar Televízióban Schmitt Pál államfő újévi köszöntője - olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján. A köztársasági elnök beszédét felvételről sugározza majd a köztelevízió. Korábban Göncz Árpád és Mádl Ferenc köztársasági elnök újévi beszédét is szilveszter éjjel, az új év első perceiben közvetítette a Magyar Televízió. Sólyom László változtatott ezen a gyakorlaton; az ő köszöntő beszédét január elsején délelőtt sugározta a köztévé.
2010.12.30. 15:45
 
Börtönbüntetésre ítélték az auschwitzi felirat ellopásának megrendelőjét
Két év és 8 hónap szabadságvesztésre ítélte csütörtökön egy krakkói bíróság Anders Högström svéd állampolgárt, korábbi neonáci vezetőt, aki megrendelte az auschwitz-birkenaui egykori náci haláltábor kapuja feletti felirat ellopását. Högström elismerte bűnösségét, és elfogadta az ügyészség által kért büntetést, ezért nem volt szükség a teljes tárgyalási folyamat lebonyolítására. A svéd férfival együtt még két további lengyel vádlottat ítéltek csütörtökön két év és néhány hónapos börtönbüntetésre. Az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) szövegű felirat ellopását végrehajtó három másik lengyel vádlottat idén márciusban ítélték el, ők már börtönbüntetésüket töltik. A feliratot tavaly decemberben lopták el.
2010.12.30. 15:45
 
Túlnyomóan borult, párás, többfelé tartósan ködös idő várható
Túlnyomóan borult, párás, többfelé tartósan ködös időre van kilátás. Némi napsütésre főként délnyugaton, illetve a magasabban fekvő tájakon lehet számítani, de péntek este északon nagyobb területen is felszakadozhat a felhőzet. Legfeljebb hószállingózás, pénteken északkeleten esetleg gyenge havazás is előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -10, ahol átmenetileg kiderül az ég, -15 fok körül valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire -5 fok körül, délnyugaton a felett várható.
2010.12.30. 15:30
 
24 évet kapott a togói futballistákra támadó merénylő
Egy angolai bíróság 24 év fegyházbüntetést szabott ki a togói labdarúgó-válogatott ellen januárban elkövetett fegyveres támadás egyik elkövetőjére. A helyi rádió jelentései szerint a 42 éves kongói férfit gyilkosság, fegyveres merénylet és gyilkossági kísérlet miatt ítélték el, az ügyvédei azonban fellebbezni fognak a döntés ellen. Az Afrika Kupára tartó togói futballistákat szállító autóbuszt január 8-án támadták meg gépfegyveresek az angolai-kongói határvidéken, a terrorakcióban a buszsofőr, a szövetségi kapitány segítője és egy sajtószóvivő veszítette életét.
2010.12.30. 15:15
 
 
A gazdasági válság ellenére sem csökken a belga királyi család állami juttatása
A nemzetközi gazdasági válság ellenére nem csökken a belga királyi családnak járó állami juttatás jövőre, marad az idei, 13,7 millió eurós értéken - jelentették brüsszeli sajtóorgánumok. A témáról - elsősorban flamand nyomásra - rendszeres a vita a belga politikai életben, és az előző, 2010-es költségvetés kidolgozásakor kilátásba is helyezték a királyi apanázs majdani csökkenését. Ám ennek kivitelezését megakadályozta, hogy az idei választások nyomán az országban nem tudott új kormány alakulni (a koalíciós tárgyalások rekordhosszúságú idő, már több mint 200 nap óta nem hoztak eredményt). Az ügyvezető kabinet ugyanis több tekintetben nem készíthetett teljes igényű költségvetést 2011-re.
2010.12.30. 15:15
 
 
Zapatero: Spanyolország jövőre teljesíti a költségvetési deficitcélt
Spanyolország 2011-ben teljesíti a költségvetési hiánycélt, annak érdekében, hogy fokozatosan visszaszorítsa a büdzsé hiányát az eurózóna kritériumszintje alá - közölte csütörtökön Jose Luis Rodriguez Zapatero, Spanyolország miniszterelnöke. A kormányülés után tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a negyedik negyedévben a gazdaság növekedése kedvezően alakult az ibériai országban. A spanyol bankoknak ugyanakkor be kell fejezniük a megkezdett átstrukturálási lépéseket, ami 45-ről 17-re csökkenti az országban működő bankok számát. Javítaniuk kell továbbá hitel- és fizetőképességükön is - tette hozzá.
2010.12.30. 15:15
 
 
LMP: méltatlan, hogy Schmitt Pál még nem nyilatkozott a médiatörvény ügyében
Az LMP érthetetlennek és méltatlannak tartja, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök még nem nyilatkozott arról, aláírja-e a parlament által múlt héten elfogadott médiatörvényt. Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az már tudható, hogy mi a véleménye a hazai és nemzetközi szakmai szervezeteknek, lapoknak és politikusoknak, de azt még nem tudni, hogy mit gondol az államfő. Felhívta a figyelmet arra, hogy a csütörtök délután megjelent Magyar Közlönyben sem szerepel a január elsején életbe lépő törvény. Az LMP csak egy mentséget tud felhozni: "Schmitt Pál még nem szedte össze a bátorságát ahhoz, hogy kimondja, a törvény számára is elfogadhatatlan" - olvasható a közleményben.
2010.12.30. 15:00
 
Adó-visszaigénylés a kereskedelmi gázolajra
Az árufuvarozók megsegítése érdekében megszületett a kereskedelmi gázolaj intézménye - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint 2011. január elsejétől a kormány az árufuvarozók és a személyszállítást végzők megsegítése érdekében létrehozta a kereskedelmi gázolaj intézményét. Az intézkedéssel a kabinet lehetővé tette az érintett szektorok részére a kereskedelmi gázolaj utáni részleges jövedéki adó-visszaigénylést, literenként 6,50 forint mértékben.
2010.12.30. 14:45
 
Részleges napfogyatkozás az újév első napjaiban
Részleges napfogyatkozással veszi kezdetét az újév, az égi jelenségre január 4-ig kell várni. A jelenség csaknem teljes egésze jól nyomon követhető lesz Közép-Európában, a térségben a legtöbb helyen napfelkelte előtt kezdődik. Az égi játék során a Hold akár a Nap háromnegyedét is kitakarhatja. Amennyiben kedden délelőtt rossz lesz az időjárás, legközelebb csak 2015. március 20-án nyílik majd alkalom hasonló jelenség megfigyelésére. Szakemberek arra is felhívták a figyelmet, hogy a január 4-i részleges napfogyatkozás előestéjén a Föld áthalad ellipszis pályájának a Naphoz legközelebbi pontján.
2010.12.30. 14:30
 
Január 2-án is játszanak a spanyol csapatok
Elutasította a bíróság a spanyol labdarúgókat tömörítő szervezet (AFE) kérését, így a csapatoknak január 2-án is pályára kell lépniük. Az AFE a hét eleji beadványát a kollektív szerződésre hivatkozva fogalmazta meg, emlékeztetve arra, hogy december 23. és január 2. között nem lehet hivatalos mérkőzéseket rendezni. Az érdekvédelmi szervezet egyébként tett már engedményt, amikor december 22-én belement abba, hogy 2-án 17 órás kezdettel megtartsák az öt találkozót. Ehhez képest aznapra a liga korábbi és későbbi időpontokat is kijelölt. A bíróság csütörtökön azzal indokolta döntését, hogy nem illetékes állást foglalni az ügyben. A kiírás szerint az élvonal, azaz a Primera División 17. fordulójának öt mérkőzését játsszák le vasárnap, további ötöt pedig hétfőn.
2010.12.30. 14:30
 
Lendvai Ildikó: súlyosan sérültek az emberi jogok 2010 második felében
Az idei év második felében súlyosan sérültek az emberi jogok Magyarországon; az új Alkotmány pedig tartósan és alig visszafordíthatóan szűkítené tovább ezeket a jogokat - közölte Lendvai Ildikó, az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának MSZP-s tagja csütörtökön az MTI-vel. Lendvai Ildikó példákat hozva az idei "emberi jogi deficitre" azt közölte: emberek ezreit lehet indok nélkül elbocsátani, ami ellentmond az EU alapjogi chartájának. Megszűnt a személyes jogbiztonság azzal, hogy visszamenőleges hatályú törvényeket alkottak, durva támadás érte a tulajdonhoz való alapvető állampolgári jogot a magánnyugdíjpénztár-tagok megrablásával.
2010.12.30. 14:15
 
Minden ötödik brit évszázados lesz
Csaknem minden ötödik brit megéri 100. születésnapját a brit kormány becslése szerint, amely a maga nemében az első. Az "évszázadosságukban" reménykedhető szigetországiak több mint 10 millióan vannak. Közülük 3 millióan jelenleg 16 éven aluliak, és 5,5 millió a 16-50 év közötti esélyesek száma. Az 51-65 év közti nemzedékből 1,3 millióan számíthatnak reálisan századik életévük betöltésére. Míg mostanság évente mintegy 10 ezer britnek küld üdvözlő táviratot a királynő, addig 2066-ra jóval több dolga lesz az akkori uralkodónak - és a postának is -, mivel félmillió embernek gratulálhat. Közülük 8 ezren 110 évig is elélhetnek. Az évszázados britek közül napjainkban hat matrónára jut egy aggastyán - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum. A mostani brit újszülöttek várható élettartama 81 és 77 év, a lányok javára.
2010.12.30. 14:15
 
 
Nintendo: hat év alattiak ne használják a 3D-s játékokat
A japán Nintendo cég arra figyelmezteti vásárlóit, hogy 3D-s funkcióval rendelkező játékkonzoljain ne engedjék játszani a hat év alatti gyerekeket, mert ronthatják vele szemüket. Egy januári tokiói promóciós rendezvényen "2D-s változatokat kínálunk kifejezetten a hatévesnél fiatalabb gyerekeknek, mivel a 3D-s képek folyamatos, hosszú ideig tartó figyelése negatív hatással lehet szemük fejlődésére" - közölte a Nintendo. Az új generációs DS konzol - amely lehetővé teszi, hogy használói speciális szemüveg nélkül játszhassanak 3D-s játékokat - lekéste a karácsonyi szezont, ám piacra kerül február 26-án Japánban, majd márciusban az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában.
2010.12.30. 14:15
 
 
Emelkedik a magyar ügyfelek száma a szlovákiai bankokban
Egyre több magyar cég és állampolgár nyit számlát a szlovákiai pénzintézetekben - írja az Új Szó című pozsonyi napilap csütörtökön. Az újság szerint a számlanyitás valószínű oka a betétek biztonsága. A szlovákiai bankok - az osztrák pénzintézetektől eltérően - nem csalogatják tudatosan a magyar klienseket. Visszafogottságukra jellemző, hogy több bank nem is válaszolt a betéteseik állampolgárságát firtató kérdésünkre - jegyzi meg az újság.
2010.12.30. 14:00
 
 
Vizsgálatot indít Budai Gyula a BKV és az Alstom közötti szerződés ügyében
Vizsgálatot fog indítani az elszámoltatási kormánybiztos a BKV és a budapesti metrókocsik gyártója, az Alstom között megkötött szerződés ügyében. A kormánybiztos emlékeztetett: a BKV és az Alstom szerződésének vizsgálatára Tarlós István főpolgármester kérte fel, akivel 2011. január 3-án, hétfőn egyeztet majd az ügyben. A kormánybiztos emellett közölte: tucatnyi újabb ügyben "gőzerővel folyik" a vizsgálat. Ezek között van a Bakonyerdő Zrt. területén kialakított hatezer hektáros vadászterülettel kapcsolatos visszaélés. Ennek esetében - mint mondta - ismét Tátrai Miklósnak, a vagyonkezelő volt vezérigazgatójának neve vetődött fel."
2010.12.30. 13:45
 
Csúcsteljesítménnyel zárják az évet az orosz részvények
Csúcsteljesítménnyel zárhatják az idei évet az orosz részvények, a legmagasabb szinten 2008 nyara óta. Jövőre további erősödés várható, mert változatlanul olcsók lesznek a részvények, és növekszik a befektetők kozkázatvállalási hajlandósága. A dollárban jegyzett részvények vezető indexe, az RTS és a rubel alapú MICEX index a mai napig egyaránt 22 százalékkal nőtt egy év alatt. Az elemzők többsége jövőre további 20 százalékos erősödést vár - ami nagyjából a brazil értéktőzsdén remélt 15 százalékos, és az Indiában várt 20 százalékos növekedéssel vethető egybe -, de vannak olyan vélemények, amelyek szerint az indexek akár 30 százalékkal is emelkedhetnek.
2010.12.30. 13:45
 
 
Aláírta az államfő a jövő évi költségvetést
Aláírta Schmitt Pál köztársasági elnök a 2011. évi költségvetésről szóló törvényt, amely csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben. A hivatalos lap csütörtök kora délután közzétett 200. és 201. száma sem tartalmazza a médiatörvényt. A közlöny 200. számában a költségvetés mellett három másik jogszabályt is közzétettek. Ezek között van a nők negyvenévnyi munkaviszony utáni nyugdíjba vonulását lehetővé tevő törvény; az egyes szociális, gyermekvédelmi, családtámogatási, fogyatékosságügyi és foglalkoztatási tárgyú törvények módosítása, amelyek egyebek mellett visszaállítják három évre a gyest; valamint a közlekedési tárgyú törvények módosítása.
2010.12.30. 13:45
 
 
Zdenek Scasny a Debrecen új vezetőedzője
A cseh Zdenek Scasny irányítja a jövőben a bajnok Debrecen labdarúgócsapatát. A felek csütörtökön mindenben megállapodtak, s kétéves szerződést kötöttek. A klubnak az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "az igazgatóság január 3-án tárgyalta volna a vezetőedző személyével kapcsolatos napirendi pontot, de az események úgy alakultak, hogy ezt a döntést csütörtökön hozta meg a grémium".
2010.12.30. 13:30
 
 
Szijjártó: tavaszig megalkotjuk a végleges alkotmányt
Tavaszig - széles nemzeti konzultáció után - megalkotjuk Magyarország végleges alkotmányát - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Kovács László (MSZP) csütörtöki sajtótájékoztatójára, ahol azt javasolták a kormánytöbbségnek, hogy halassza el az új alkotmány jövő tavaszra tervezett elfogadását. Kovács László volt brüsszeli biztos arról beszélt sajtótájékoztatóján, hogy az MSZP azt javasolja a kormánytöbbségnek: halassza el az új alkotmány jövő tavaszra tervezett elfogadását, mivel az a szocialisták szerint még a médiatörvény fogadtatásánál is nagyobb vitákat válthat ki az európai közösségben. Az MSZP szerint Magyarország könnyen az Európai Unió fekete bárányává válhat.
2010.12.30. 13:30
 
 
MSZP: Magyarország az EU fekete bárányává válhat
Az MSZP szerint Magyarország könnyen az Európai Unió fekete bárányává válhat a kormány eddigi, az "egyeduralom kiépítése felé tett" lépései miatt - mondta Kovács László, a szocialista párt alelnöke. Kovács László hangsúlyozta: az Európai Bizottság a budapesti soros EU-elnökség után kötelezettségszegési eljárást indíthat Magyarországgal szemben. Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy erre a demokratikus normák sorozatos megszegése miatt, például a visszamenőleges hatályú törvénykezés tilalmának megsértése, illetve a közszférán belüli, indoklás nélküli elbocsátás lehetőségének bevezetése, valamint a jegybank függetlenségének figyelmen kívül hagyása miatt kerülhet sor.
2010.12.30. 13:15
 
Ingyen marihuánát osztott ételért cserébe egy amerikai patika
Etelcsomagokért cserébe ingyen marihuánás cigarettákat - fejenként legfeljebb napi hármat - osztott egy amerikai gyógyszertár az elmúlt hetekben. A kaliforniai Soquelben működő, gyógyászati célú marihuána kiadására jogosult patika novembertől karácsonyig 5 ezer kilogramm élelmiszert gyűjtött így össze, melyet a helyi hajléktalanok étkeztetésére ajánlottak fel - írja a Santa Cruz című napilap. Az "akció" során a Granny Purps patika 2 ezer marihuánás cigarettát osztott ki. Egy cigaretta négy konzervért járt.
2010.12.30. 13:15
 
 
Az újságírók szerint Nadal és Vlasic az év sportolója
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) szerint Rafael Nadal teniszsztár és a magasugró-királynő Blanka Vlasic az év sportolója, a sajtó számára legjobban megszervezett események rangsorában pedig a magyarországi vizes Eb a kilencedik helyen zárt. A szavazásban - amelyben 93 ország 515 médiamunkása vett részt - az idén három Grand Slam-tornát megnyerő, világelső Nadal az FC Barcelona argentin futballistáját, Lionel Messit és klubtársát, a spanyol válogatottal Dél-Afrikában világbajnok Andrés Iniestát előzte meg. A horvát Vlasic 2010-ben megnyerte a fedett vb-t és a szabadtéri Eb-t, és idei húsz versenyén csak kétszer kapott ki.
2010.12.30. 13:15
 
 
A harmadfokú készültséget is meghaladó árhullám várható a Tisza középső szakaszán
A legmagasabb, harmadfokú készültséget is meghaladó árhullám várható a Tisza középső szakaszán, a Tisza-tó alatt - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint további áradásokra kell felkészülni Kisköre és Szolnok között, valamint a Csongrád és Szeged közötti folyószakaszokon. A Tisza alsó szakaszán a Körösök egyidejű árhulláma miatt is tartós árvízzel kell számolni - tették hozzá. Jelenleg a magyarországi folyókon és folyószakaszokon 325 kilométer hosszon van harmadfokú árvízvédelmi készültség, míg másodfokú 966 kilométeren.
2010.12.30. 13:15
 
Hétfőig lehet módosítani a keresztféléves jelentkezési sorrendet
Hétfőig lehet módosítani a felsőoktatási keresztféléves képzésekre érvényes jelentkezések sorrendjét, új képzés megjelölésére azonban már nincs mód. A módosításra egy alkalommal van lehetőség, ezt január 3-ig a www.felvi.hu honlapon az e-felvételiben vagy postai úton lehet megtenni. Az Educatio kft. tájékoztatása szerint az érvényes felvételi kérelmet benyújtók regisztrációs csomagot kaptak, az ebben lévő regisztrációs levél tartalmazza a jelentkezéskor közölt adatokat és a 12 jegyű felvételi azonosító számot. Erre a számra kell hivatkozni a 2011. évi keresztféléves felvételi eljárással kapcsolatos ügyintézéskor.
2010.12.30. 13:15
 
 
A bíróság bűnösnek találta Kacavot
Két rendben bűnösnek találta csütörtökön a tel-avivi körzeti bíróság Móse Kacav volt izraeli államfőt az ellene nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt mintegy négy éve indított perben. Kacavot azzal vádolták, hogy megerőszakolta egyik munkatársnőjét, három másikat pedig szexuálisan zaklatott, amikor idegenforgalmi miniszter, majd államfő volt. Miután a sértettek beperelték, 2007 júniusában lemondott elnöki tisztségéről.
2010.12.30. 13:15
 
Nyilatkozatot tett az Európai Néppárt elnöke a magyar médiatörvényről
Nyilatkozatot tett közzé az új magyar médiatörvénnyel kapcsolatban Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott brüsszeli közleményben a belga politikus kiemelte: nagyra értékeli Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány azon erőfeszítéseit, hogy a sajtószabadság, a tisztelet kultúrája, a kiskorúak védelme és az emberi méltóság megerősítése érdekében javítson a korábbi médiatörvényen. "Megértem azt a kihívást is, amelyet a média felelősségre vonhatóságának megerősítése jelent, úgy, hogy közben a sajtószabadság érintetlen maradjon" - fogalmazott a Fideszt és a KDNP-t is tagpártjai között tudó Európai Néppárt elnöke.
2010.12.30. 13:15
 
Dániai terrorakció-kísérlet: egy ember szabad, három ideiglenes letartóztatásban
Egy embert elengedtek, hármat pedig ideiglenes letartóztatás alá helyeztek csütörtökön egy dán bíróságon abból a négyből, akiket előző nap fogtak el, mert az a gyanú vetődött fel velük szemben, hogy merényletet akartak elkövetni egy dán újság ellen - közölték a hatóságok. Egy iraki állampolgárt, aki dán menedékjogot kért, szabadon bocsátottak, miután látnivalóan nincs ellene bizonyíték.
2010.12.30. 13:15
 
Zdenek Scasny a Debrecen új vezetőedzője
A cseh Zdenek Scasny irányítja a jövőben a bajnok Debrecen labdarúgócsapatát. A felek csütörtökön mindenben megállapodtak, s kétéves szerződést kötöttek - közölte a klub az MTI-vel. A korábbi szakmai vezető, Herczeg András klubmenedzser a december 20-i, éjszakába nyúló igazgatótanácsi ülésen jelezte, hogy a jövőben más jellegű feladatot szeretne végezni a piros-fehéreknél.
2010.12.30. 13:00
 
Fűtetlen otthonában halt meg egy miskolci nyugdíjas
Holtan találtak egy idős miskolci nőt az otthonában, az asszony halálát az elsődleges szakvélemény szerint kihűlés okozta - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t. Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a 86 éves, nyugdíjas nő a fűtetlen lakásában a földön feküdt, és már halott volt, amikor rátaláltak. A haláleset körülményeit a miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja - tette hozzá.
2010.12.30. 13:00
 
Elhunyt a Csillagok háborúja speciális effektusaiért felelős Grant McCune
Hatvanhét éves korában elhunyt az Oscar-díjas Grant McCune, aki több mint harminc éven keresztül kápráztatta el a közönséget a mozivásznon életre kelt makettjeivel és számos kisfilmet is készített - jelentette be a művész produkciós vállalata szerdán. McCune a George Lucas nevéhez fűződő Csillagok háborúja 1977-es, Egy új remény című negyedik epizódjának speciális effektusaiért nyerte el az Oscar-díjat, amelyet megosztva kapott John Stearsszel, John Dykstrával, Richard Edlunddal és Robert Blalackkal. Három évvel később ismét a jelöltek között szerepelt a Star Trek: Űrszekerek című alkotás speciális effektjeinek köszönhetően.
2010.12.30. 12:45
 
 
Az unióban Magyarországon esett vissza leginkább a lízingpiac a beruházásoknál
A beruházásoknál lényegesen erőteljesebb mértékben zuhant az európai lízingpiac 2009-ben, s Magyarországon volt a legnagyobb a visszaesés e tekintetben - írta a Napi Gazdaság az európai szakmai szervezet, a Leaseurope felmérésére hivatkozva. A lap csütörtöki számában ismertetett, az unió 27 tagországában elkészített összevetés szerint a lízingfinanszírozás részaránya a beruházásokon belül a 2008-as 15,5 százalékról tavaly 12,2 százalékra zuhant. A kimutatások szerint a lízingpiaci penetráció a vizsgált tagállamokon belül a legjelentősebben Magyarországon esett: a Magyar Lízingszövetség által közölt adatok szerint a 2008-ban mért 27,1 százalékról 11,6 százalékra zuhant vissza.
2010.12.30. 12:45
 
 
Jobbik: az állam ne vegyen veszteséges kaszinót
A Jobbik szerint nem szolgálja a nemzet érdekét, hogy a Szerencsejáték Zrt. megvásárolja Andy Vajna producer tulajdonrészét a budapesti Tropicana kaszinóban. Dúró Dóra szóvivő csütörtökön a kaszinó belvárosi épülete előtt sajtótájékoztatón azt mondta: a Jobbik tiltakozik az ellen, hogy az állami tulajdonú cég megvegye "Orbán Viktor jó ismerősének" részesedését egy veszteséges vállalkozásban. Hozzátette: a Fidesz megígérte, hogy kormányzásával véget ér az az időszak, amikor "haveroknak oszt pénzt" az állam. A Népszabadság múlt kedden számolt be arról, hogy Andy Vajna producer 750 millió forintért eladja a Tropicana kaszinóban lévő tulajdonát a Szerencsejáték Zrt.-nek.
2010.12.30. 12:30
 
 
Kiemelt szerepet kaphat a kultúra a közszolgálati csatornákon
A Médiatanács tagjai és a Televíziós Művészek Társaságának (TMT) vezetői szerint a jövőben a kultúrának kiemelt szerepet kell kapnia a közszolgálati csatornákon. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa csütörtökön azt követően juttatott el közleményt az MTI-hez, hogy a két szervezet képviselői a kulturális műsorok jövőjéről folytattak megbeszélést. A találkozón a TMT részéről Szinetár Miklós, Szolnoki András és Radó Gyula vett részt, a Médiatanácsot mások mellett Kollarik Tamás és Auer János képviselte. A közlemény írói felidézték, hogy a kulturális műsorok műfaja az elmúlt időszakban kevesebb figyelmet kapott a televíziók és rádiók műsoraiban a közéleti műsorokkal szemben.
2010.12.30. 12:15
 
 
Az ombudsman szerint visszás a terézvárosi csendrendelet
Az ombudsman szerint visszás a terézvárosi csendrendelet, ezért Szabó Máté a szabályozás mielőbbi felülvizsgálatát kezdeményezte. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a VI. kerületi önkormányzat túlterjeszkedett felhatalmazásán, mert helyi rendeletében felülírta a hatályos törvényi szabályozás tartalmi elemeit. A jelentés összegzésében az ombudsman arra mutatott rá, hogy (a korábbi vezetésű) önkormányzat a kerületi lakosok magánszférához való jogának védelme érdekében alkotmányosan aggályos eszközt választott.
2010.12.30. 12:00
 
Csütörtök este megszűnik az árvízvédelmi készültség a Kettős-Körösön
A Kettős-Körös apadása miatt csütörtök este megszüntetik az árvízvédelmi készültséget Békésnél, a Hármas-Körös azonban még teljes hosszában árad. A mellékfolyókon levonuló árhullámok és a Tisza visszaduzzasztó hatása miatt emelkedik a Hármas-Körös vízszintje mind Gyomaendrődnél, mind Szarvasnál. A folyón másodfokú az árvízvédelmi készültség. Gyakorlatilag tetőzik a nap folyamán a Sebes-Körös Körösladánynál, ahol másodfokú a riasztás. A Berettyón szintén hasonló mértékű a készültség, ám a folyón megkezdődött az apadás. Ezzel szemben a Hortobágy-Berettyón Árvízkapunál még mindig emelkedik a vízoszlop magassága, ott továbbra is másodfokon védekeznek.
2010.12.30. 11:45
 
Médiatörvény: Paul Lendvai szerint sok magyar értelmiségi ismét a Nyugatban bízik
Az Európai Uniónak a magyar médiatörvénnyel kapcsolatos reakcióit elemzi Paul Lendvai a Der Standard csütörtöki számában megjelent kommentárjában. A liberális napilapban rendszeresen publikáló vezető publicista emlékeztet: nem először fordul elő a történelemben, hogy Magyarország az európai politika tesztjének terepe lett. Így volt ez az 1956-os forradalom véres leverése után, amikor a magyarok hathatós támogatás helyett csak vigasztaló biztatásokat és segélycsomagokat kaptak a Nyugattól, majd pedig az 1989-es rendszerváltás és kockázatos határnyitás után, amikor az első szabadon választott kormány idején kellett eltemetniük a milliárdos nyugati hitelekkel kapcsolatos túlzott reményeiket.
2010.12.30. 11:45
 
Még várnak a hivatalos jégpályák megnyitásával a Balatonnál
A tavalyinál közel egy hónappal korábban kezdődik a balatoni korcsolyaszezon, sok helyen korcsolyáznak már, de az önkormányzatok és strandüzemeltetők még várnak a hivatalos korcsolyapályák megnyitásával. Győrffy Árpád, a balatoni jéghelyzetről információkat közlő Balatontipp.hu szerkesztője csütörtökön az MTI-nek elmondta, a Tihanyi Belső-tó, valamint a Balaton déli partjának jegén már szerdán megjelentek az első korcsolyázók, a legtöbb balatoni vízfelületen azonban még néhány napot várni kell arra, hogy biztonságos legyen a jég.
2010.12.30. 11:30
 
 
Alacsonyabbak a szennyezett környezetben élő gyerekek
Alacsonyabbak azok a gyerekek, akik szennyezett környezetben élnek, és vérükben magasabb egyes vegyi anyagok szintje - állapították meg orosz fiúk felmérése alapján kutatók. Egy nemzetközi kutatócsoport ötszáz 8-9 éves orosz fiú egészségét követte nyomon három éven át, ennek részeként mérték vérükben a poliklórozott bifenilek (PCB-k) szintjét is. A Pediatrics című szakfolyóirat online kiadásában közzétett tanulmány szerzői úgy találták, hogy azok a fiúk, akik vérében a legmagasabb volt a PCB-k szintje, csaknem 3 centiméterrel voltak alacsonyabbak, mint azok, akiknél a legalacsonyabb értékeket mérték. Ugyanezen csoportban a testtömegindex (BMI) is átlagosan két ponttal alacsonyabb volt.
2010.12.30. 11:30
 
 
A Milan nyolcmillió euróért engedi el Ronaldinhót
Brazil sajtóértesülés szerint nyolcmillió eurót kell átutalnia az AC Milan számlájára annak a klubnak, amelyik meg akarja szerezni Ronaldinhót, az olasz csapat világbajnok labdarúgóját. A Zero Hora című napilap Roberto de Assisra, a csatár testvérére, egyben ügynökére hivatkozva írta ezt. A futballista ügyeit intéző fivér előzőleg Rio de Janeiróban találkozott Adriano Gallianival, a Milan alelnökével. Az egyik legaktívabb kérő, a Gremio - amelyben Ronaldinho elkezdte profi pályafutását - eredetileg ingyen szerette volna átcsábítani a játékost, akinek négy évre szóló szerződést kínálna. A 2002-ben világbajnok, 2005-ben aranylabdás, 30 éves futballista jelenlegi kontraktusa júniusig szól.
2010.12.30. 11:15
 
 
A Bon Jovi produkálta az év legnagyobb koncertbevételét
Az amerikai Bon Jovi rockzenekar produkálta 2010 legnagyobb koncertbevételét: 201,1 millió dollár (42,5 milliárd forint) értékben vett jegyet előadásaira a közönség. A rock- és popzene kasszasikerlistájának második helyén az ausztrál AC/DC - metálosabb rockot játszó csapat - áll 177 millió dollárral (37,4 milliárd forint). A harmadik hely a tavalyi első U2-é 160,9 millió dollárral (33,8 milliárd forint). A negyedik egy nő: Lady Gaga, akinek turnéjára 133,6 millió dollárért vettek jegyet. Az ötödik hely megintcsak a rocké: a Metallicáé - a világ koncertiparával foglalkozó Pollstar szakkiadvány szerint.
2010.12.30. 11:15
 
Testvérgyilkosság Tiszajenőn
Több késszúrással végzett egyik testvérével egy tiszajenői férfi szerdán - közölte a rendőrség az MTI-vel. A gyilkosság szerdán kora délután történt a gyanúsított családi házában, ahol L. József vendégül látta két testvérét. Az összejövetelen a beszélgetés vitává fajult a férfi és 30 éves öccse között. A rendelkezésre álló információk szerint örökösödéssel kapcsolatos nézeteltérések és egyéb régi sérelmek miatt alakult ki közöttük szóváltás, melynek során L. József egy hegyes, éles késsel többször mellkason szúrta L. Mártont. Utóbbi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
2010.12.30. 11:15
 
 
Közel egy forinttal erősödött a svájci frank
Közel egy forinttal nőtt a svájci frank árfolyama csütörtök délelőtt a bankközi devizapiacon. A svájci frank forintárfolyama 224,83-ra erősödött a forint gyengülése következtében. Szerda este 223,32 forintot, míg szerda délelőtt 223,34 forintot ért az alpesi ország fizetőeszköze. A frank forintárfolyama csupán három napon volt magasabb 2010-ben, mint szerdán. Szeptember elején 226,42 forinton tetőzött a svájci valuta. A csütörtöki kereskedésben 225,30 forinton is mozgott a frank/forint kurzus.
2010.12.30. 11:00
 
 
Szijjártó: konkrétumok nélküli kritikák érkeznek külföldről a médiatörvényről
A médiatörvényről megfogalmazott legutóbbi külföldi vélemények sem tartalmaznak konkrétumot, és semmilyen körülmény nem merült fel, amely megváltoztatását indokolná - közölte Szijjártó Péter csütörtökön az MTI-vel. A miniszterelnök szóvivője közleményében hangsúlyozza: a bírálatok csak félelmeiket és fenyegetőzéseket tartalmaznak, a kritikusok szavaiból pedig nem derül ki, pontosan mi a problémájuk a jogszabállyal. Szijjártó Péter szerint felmerül, hogy egyáltalán végigolvasták-e azt, amit kritizálnak. "A magyar médiatörvény európai jogszabály, minden eleme megtalálható más uniós tagállamok - például Németország - médiatörvényeiben is - húzza alá a szóvivő.
2010.12.30. 11:00
 
Daul: Magyarországnak és Lengyelországnak kell visszavezetnie az EU-t a helyes útra
Kihívásokkal teli év lesz 2011 Európa számára, ebben a kulcsfontosságú időszakban erős közép-európai vezetésre van szükség az Európai Unió élén-mondta Joseph Daul, az Európai Parlament néppárti frakciójának elnöke. "A gazdasági fellendülés még nem áll szilárd lábakon, a magas államháztartási hiányok miatt pedig az eurózóna még mindig veszélynek van kitéve. Tekintettel ezekre a körülményekre, Európának nem csak szolidaritásra, hanem erős vezetésre és hatékony kormányzásra lesz szüksége 2011-ben. Biztos vagyok benne, hogy az Európai Unió Tanácsának két következő soros elnöksége, Magyarország és Lengyelország bizonyítja vezetői képességét és visszavezeti az Európa Uniót a helyes útra" - mondta.
2010.12.30. 11:00
 
Kommandósok tettek ártalmatlanná egy robbantással fenyegetőző férfit Kemecsén
Kommandósok, a rendőrségi bevetési szolgálat akciócsoportjának tagjai tettek ártalmatlanná egy gyilkossággal és robbantással fenyegetőző férfi Kemecsén. Szerda este egy kemecsei asszony tett bejelentést, amely szerint a férje részegen bántalmazta, majd a segítségére siető felnőtt fiát késsel megsebezte. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl vagy gázpalackkal magára robbantja az épületet. A férfi a rendőrök felszólítására nem volt hajlandó kijönni a házból, ezért a szabolcsi főkapitányság bevetési szolgálatának Jonatán elnevezésű akciócsoportját is a helyszínre riasztották, akik behatoltak a házba és sérülés okozása nélkül ártalmatlanná tették a fenyegetőzőt
2010.12.30. 10:45
 
 
Hoyer: a német kormány a magyar médiatörvény átdolgozását várja
A német kormány azt várja, hogy Magyarország átdolgozza a nemzetközileg bírált médiatörvényt - nyilatkozott a Frankfurter Rundschau csütörtöki számában a német külügyminisztérium államminisztere. A szabaddemokrata párti (FDP) Werner Hoyer, aki egy hete közleményben fejezte ki aggodalmát a magyar jogszabály miatt, a dpa hírügynökség jelentése szerint a német napilapnak nyilatkozva kijelentette: "jó lenne, ha az ez a téma gyorsan eltűnne a világból". Magyarországgal szemben, amely január 1-jétől fél évre átveszi az Európai Unió elnöki tisztét, különösen nagy a követelmény, hogy tartsa magát az összes európai szabályhoz - figyelmeztetett a német államminiszter.
2010.12.30. 09:45
 
NBA: folytatta jó szériáit a Miami
Dwyane Wade 45 ponttal járult hozzá csapata, a Miami Heat sorozatban elért tizedik idegenbeli győzelméhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Houston Rockets vendégeként kiharcolt 125-119-es siker egyben azt is jelenti, hogy a floridai csapat a legutóbbi 17 mérkőzését tekintve 16. alkalommal nyert. Szerdán javított mérlegén a Los Angeles Lakers: a címvédő alakulat három vereséget követően 103-88-ra verte idegenben a New Orleans Hornets együttesét.
2010.12.30. 09:45
 
BUX: -0,33 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 70,65 pontos csökkenéssel, 21.382,95 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,33 százalékkal gyengült.
2010.12.30. 09:30
 
Martonyi: akkor van helye kritikának, ha beigazolódnak az aggodalmak a médiatörvényről
Martonyi János külügyminiszter szerint csak akkor lenne szabad "markáns véleményeket" megfogalmazni a magyar médiatörvénnyel szemben, amennyiben a visszaélés veszélyéről szóló aggodalmak "beigazolódni látszanak". A külügyi tárca vezetője csütörtökön az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című reggeli hírműsorának a külföldön megfogalmazott kritikákról szólva hangsúlyozta: a jogszabály ellen tiltakozók túlnyomó többsége nem olvasta el a törvényt, ezért mindenkinek azt tanácsolja, hogy tanulmányozza a dokumentumot, és ezt követően jelölje meg azokat a rendelkezéseket, amelyek aggodalmat keltenek.
2010.12.30. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508[1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista