2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
Zágrábban egyelőre kevesen érdeklődnek a honosítás iránt
A horvát fővárosban egyelőre kevesen kértek időpontot az egyszerűsített honosítási kérelmek beadására - mondta a zágrábi magyar konzul. Juhász Zoltán közölte: az elmúlt hetekben összesen tizenegyen kértek időpontot a magyar állampolgárság megszerzéséhez szükséges iratok benyújtására, bár telefonon többen érdeklődtek. Az első kérelmet hétfőn adták be Zágrábban is. Feltételezése szerint az Eszék környékén élő magyarok számára valószínűleg egyszerűbb a távolabbi Zágráb helyett a közelebbi Magyarországon benyújtani a szükséges dokumentumokat.
2011.01.03. 18:45
 
 
Die Welt: veszélyt jelent-e Magyarország az Európai Unióra nézve?
Európa ereje és Magyarország kamaszévei címmel közölt vezércikket hétfőn a Die Welt. A német konzervatív újság korábbi főszerkesztője, Thomas Schmid megállapítja: a tehetetlen, a felbomlás szélén tántorgó Belgium után egy erőtől duzzadó Magyarország veszi át az EU soros elnökségét. Májusi hivatalba lépése óta a kormány határozottan arra törekszik, hogy oly módon alakítsa át az országot, amely nem illik az öreg EU-módihoz. Vajon veszélyt jelent-e Magyarország az Európai Unióra nézve? - teszi föl a kérdést a cikkíró.
2011.01.03. 18:45
 
 
Dakar-rali: Sainz és Despres nyerte a második szakaszt
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, míg a motorosoknál a francia Cyril Despres nyerte hétfőn a második szakaszt a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, amelyet argentin és chilei utakon rendeznek meg. Tavaly Sainz és Despres győzött a Dakaron. Kedden a San Miguel de Tucumán és a San Salvador de Jujuy közötti 731 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2011.01.03. 18:45
 
 
Nem mindenkinek sávos a gázár emelés
A csak 20 köbméter/óra alatti földgáz felhasználói kategóriában vezették be 2011. január elsején a sávos áremelést - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A nem lakossági fogyasztók és a 20 köbméter/óra feletti kategóriába tartozó felhasználók számára nincs sávos áremelés. A lakossági fogyasztók sávos áremelési rendszerében árszabályozási szempontból két sávot határoztak meg: a korábban bejelentett szerint 1.200 köbméter fogyasztásig (+ a nagycsaládosok kedvezménye) nincs árváltozás, 1.200 köbméter fölött felhasznált mennyiség esetében a földgázár-változás mértéke átlagosan 11 százalék, amely az alapdíj és a gázdíj együttes változását mutatja.
2011.01.03. 18:30
 
Románia nyomást gyakorolna az EU-ra a mielőbbi schengeni csatlakozás érdekében
Bukarest azt fontolgatja, hogy nyomást gyakorol az Európai Unióra (EU) a schengeni övezethez való mielőbbi csatlakozás érdekében. Ennek egyik eszköze lehet például az, hogy Románia a jövőben nem engedi az igazságügy terén végrehajtott reformok uniós ellenőrzését - derült ki abból az interjúból, amelyet Teodor Baconschi román külügyminiszter adott az Adevarul című napilapnak. Románia nem hajlandó elfogadni Párizs és Berlin arra irányuló törekvését, hogy Bukarestre vonatkozóan az Európai Unió (EU) változtassa meg a schengeni övezethez való csatlakozás "játékszabályait" - mondta a román külügyi tárca vezetője a bukaresti lap hétfői számában közölt interjúban.
2011.01.03. 18:30
 
Kosárlabda:Taurasi B-próbája is pozitív
Az NTV televízió beszámolója szerint a B-próbája is pozitív lett Diana Taurasinak, a Rátgéber László által irányított török Fenerbahce amerikai sztárjátékosának. A világ jelenlegi legjobb női kosarasának tartott, olimpiai és világbajnok Taurasi múlt hónapban akadt fenn egy doppingvizsgálaton, szervezetében a modafinil nevű stimuláns, vagyis enyhe serkentő nyomaira bukkantak. A WNBA- és Euroliga-győztes sportoló játékjogát felfüggesztette a török sportági szövetség.
2011.01.03. 18:00
 
Zsarolás miatt egy család négy tagját fogták el Tiszaigaron
Hosszú időn át fenyegetéssel kényszerített hitelfelvételre egy férfit egy helybeli család Tiszaigaron, a zsarolókat a napokban fogták el a rendőrök - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szabó Zita tájékoztatása szerint a család négy tagja egy 63 éves, ugyancsak tiszaigari férfit fenyegetett meg, majd vett rá arra, hogy személyi kölcsönt vegyen fel. A megfélemlített áldozat ennek eleget is tett és az egyik bankfiókban megvalósult ügylet után a saját számlájáról felvett összeget átadta zsarolóinak. Az elmúlt évben mindez többször is megismétlődött, így a sértett összesen több mint 1 millió forinttal tette gazdagabbá a tetteseket.
2011.01.03. 18:00
 
Idén 250 millió forintból gazdálkodhat az LMP
Az LMP országos választmányának esetleges létszámcsökkentése és egy pártigazgatói poszt létrehozása is napirendre kerül majd a párt január végi kongresszusán - mondta Tordai Bence választmányi szóvivő az MTI-nek hétfőn. A kongresszus fogadja el a párt idei költségvetését, amely valamivel több mint 250 millió forint lesz, de ebből az összegből 110 milliót a korábban felvett hitelek törlesztésre fordítanak. A január 29-30-i budapesti kongresszuson a választmány beszámol a küldötteknek az LMP elmúlt egy évéről. A szóvivő szavai szerint az előző év a tanulás időszaka volt, most viszont építkezni és erősödni akarnak, hogy 2014-ben "kellően felkészült kihívói" lehessenek a kormánypártoknak.
2011.01.03. 18:00
 
 
Oroszlánokkal lakik egy hónapig összezárva egy férfi
Két oroszlánnal éldegél összezárva egy hónapig egy férfi az Egyesült Államokban. James Jablon szénán alszik közel a ragadozókhoz, és velük együtt étkezik - bár nem ugyanazt. A férfi csakis akkor eszik, amikor az oroszlánpár, Lea és Ed. Jablon arra is gondolt, hogy ha a pár egymásnak ugrik, legyen hova menekülnie: fákon akar berendezni magának "óvóhelyet". A trió együttélését az arra kíváncsiak a világhálón élőben nézhetik január 31-ig - ha nem ér véget előbb az egész. A férfi azt reméli, hogy figyelemfelkeltésének köszönhetően adományokat kap majd vadszanatóriuma, mely Floridában van, Tampától 65 kilométerre északra.
2011.01.03. 18:00
 
 
Üvegtigris 3: már 200 ezren látták Rudolf Péter vígjátékát
A december 15-i premier óta csaknem 200 ezren látták az Üvegtigris 3-at, Rudolf Péter vígjátéka ezzel 2010 legsikeresebb magyar filmjének bizonyult - tájékoztatta az MTI-t hétfőn Tamás Dorka, a film sajtóreferense. A közlemény szerint a bemutató után három héttel is az Üvegtigris 3 vonzotta a legtöbb nézőt a magyarországi mozikba: december 30-a és január 2-a között is 32120 jegyet váltottak a trilógia harmadik részére. Mint az alkotók felidézik, a bemutató hetében a szereplők, producerek és Rudolf Péter rendező-főszereplő minden este más nagyvárosban vettek részt közönségtalálkozókon, ahol közvetlenül tapasztalhatták meg a közönség reakcióit.
2011.01.03. 17:45
 
 
Közel 50 ezer dollárért kelt el John Lennon híres fehér öltönye
Negyvenhatezer dollárért (9,6 millió forint) kelt el John Lennonnak az Abbey Road című Beatles-album borítóján viselt kétrészes fehér öltönye egy connecticuti árverésen. Az öltönyt más Beatles-emléktárgyakkal együtt szombaton árverezték el a Braswell Galleries újévi aukcióján. A vevő egy online licitáló volt, aki neve elhallgatását kérte. A ruhadarabot Ted Lapidus francia dizájner készítette Lennonnak. Az árverésen ugyancsak új gazdára talált Lennon és Yoko Ono 1972-es Chrysler kombija. A rozsdazöld kocsiért egy darieni lakos 5500 dollárt (1,15 millió forint) fizetett.
2011.01.03. 17:45
 
Keddtől fény is jelzi az ajtók záródását a kisföldalattin
Keddtől a hangjelzés mellett villogó fény is jelzi az ajtók záródását a kisföldalatti szerelvényein. A fényjelzést a szerelvények belsejében a mennyezetre helyezett sárga színű, villogó lámpák biztosítják, az újítást az esélyegyenlőség biztosítása érdekében vezetik be - közölte a BKV. A társaság a közleményben kiemelte, hogy az elmúlt időszakban több utasbarát lépést is tett a BKV. Ezek között említették, hogy a Combinók mellett egyes "hannoveri" villamosokon is bevezették az automata ajtózáródási rendszert, amely az utascserét követő 4 másodperc múlva bezárja a villamosok ajtajait fény- és hangjelzés kíséretében.
2011.01.03. 17:45
 
80 illegális bevándorló fulladt a tengerbe Jemen partjainál
Jemen partjainál több mint nyolcvan illegális afrikai bevándorló szenvedett hajótörést, és vízbe fulladt vagy eltűnt, miután felborult a hajójuk - jelentette be hétfőn a jemeni belügyminisztérium. A hatóságok a bejelentés időpontjáig 43 holttestet emeltek ki a tengerből, és mintegy 40 eltűntet tartanak nyilván. A katasztrófát a heves szél és az erős hullámzás okozta, amely felfordított két hajót - közölte a minisztérium az ádeni parti őrségre hivatkozva. Az egyik hajótörés Taizz tartomány, a másik Láhidzs tartomány partjainál történt. Az áldozatok túlnyomó része Etiópiából indult. Három szomáliai megmenekült.
2011.01.03. 17:30
 
BUX: +1,96 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 418,79 pontos, 1,96 százalékos emelkedéssel, 21.745,86 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 1,73 százalékkal 21.150 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,59 százalékkal 5.150 forintra nőtt.
2011.01.03. 17:30
 
 
Ronaldinho hazatér Brazíliába
Szinte már biztos, hogy véget ér Ronaldinho európai karrierje, az aranylabdás brazil futballista ügynöke, egyben bátyja, Roberto Assis ugyanis bejelentette, hogy testvére visszatér szülőhazájába. Assis egyúttal hozzátette: a három legnagyobb brazil csapat, azaz a Flamengo, a Gremio és a Palmeiras is szeretné megszerezni a 2002-ben világbajnok Ronaldinhót, a végső döntést pedig várhatóan néhány napon belül meghozzák. A kivételes képességű játékmester 2001-ben tette át székhelyét az öreg kontinensre, két évig a francia Paris Saint-Germain együttesénél futballozott, majd ezt követően az FC Barcelonához igazolt, ahol pályafutása legeredményesebb időszakát töltötte el.
2011.01.03. 17:15
 
Nyomozást rendelt el az ügyészség a kemecsei férfi halálának ügyében
Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást az előállítás közben elhunyt kemecsei férfi halálának ügyében a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője. A férfi házastársa feljelentést tett a kemecsei rendőrőrsön amiatt, hogy férje előállítás közben meghalt - mondta Szilágyi László. Hozzátette: mivel rendőrök ellen irányult a feljelentés, az ügy átkerült az ügyészségre. A szóvivő tájékoztatása szerint a nyomozóhatóság december 28-án rendelte el a nyomozást hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt.
2011.01.03. 17:15
 
 
Csütörtökön lesz az Európai Unió soros elnökségének átadás-átvételi ünnepsége
Csütörtök este lesz az Európai Unió soros elnökségének átadás-átvételi ünnepsége a Parlamentben, ezt pénteken a magyar kormány és az Európai Bizottság együttes ülése követi majd. Az MTI úgy tudja, hogy az előzetes program szerint az átadás-átvételi ünnepségen, az Országház kupolacsarnokában beszédet mond majd Yves Leterme belga és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. A rendezvényt a Duna Televízió közvetíti. Pénteken együttes ülést tart a magyar kormány és az Európai Bizottság. A tanácskozás után a tervek szerint közös sajtótájékoztatót tart majd Orbán Viktor és José Manuel Barroso, a Bizottság elnöke.
2011.01.03. 17:15
 
EU-elnökség: FAZ-vezércikk Magyarországról
Európaiak közötti bizalmatlanság címmel közölt első oldalas vezércikket hétfőn Magyarországról a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Georg Paul Hefty, a konzervatív újság rovatvezetője a magyar kormányfővel szembeni "széles EU-körökben osztott bizalmatlanságban" pártpolitikai taktikázást lát. "Vajon milyen következményekkel járt volna a baloldalnak az a követelése, hogy tíz nappal a soros elnökség átvétele előtt fosszanak meg az ehhez fűződő törvényes jogától egy tagállamot?" - tette föl a kérdést Hefty, aki szerint a Budapest iránti bizalmatlanság kiváltója a médiatörvény, oka azonban Orbán nyolc hónappal korábban aratott toronymagas választási győzelme volt.
2011.01.03. 17:15
 
 
Washington a héten felújítja közel-keleti közvetítői tevékenységét
Magas rangú amerikai képviselők érkeznek a héten a Közel-Keletre, hogy felújítsák a béke megteremtése érdekében tett erőfeszítéseiket Izrael és a palesztinok között - közölte Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő. A felek között a szeptemberi újrakezdés után azért szakadtak meg tavaly a közvetlen béketárgyalások, mert Izrael nem volt hajlandó meghosszabbítani a ciszjordániai és kelet-jeruzsálemi zsidó telepek építésének tilalmát. Netanjahu azt mondta, hogy Dennis Ross, az amerikai elnök közel-keleti tanácsadója és más amerikai tisztviselők érkeznek a térségbe a héten.
2011.01.03. 17:15
 
A VDSZSZ ismét tárgyalna a még elégséges szolgáltatásokról
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) törvényi kötelességének eleget téve három munkáltatónál - MÁV Zrt., MÁV-Gépészet Zrt, MÁV-Start Zrt. - kezdeményezte a még elégséges szolgáltatás mértékének meghatározását célzó tárgyalások ismételt megkezdését a sztrájktörvény tavaly év végi módosítása nyomán - közölte az érdekképviselet. A VDSZSZ, a munkáltatókhoz eljuttatott levelében január 4-ét javasolja a tárgyalásra. A közleményben a szakszervezet emlékeztet: a sztrájktörvény 2010. december 31-én hatályba lépett módosítása értelmében a jövőben csak akkor jogszerű egy sztrájk, ha a felek megállapodnak a még elégséges szolgáltatások mértékéről, vagy - megállapodás hiányában - bíróság dönt erről.
2011.01.03. 17:00
 
A Rákos-patakba csúszott egy autó egy baleset miatt
A Rákos-patakba csúszott egy autó hétfő délután, miután karambolozott egy másikkal a főváros XIV. kerületében a Rákospatak és a Telepes utca kereszteződésében - mondta Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek. A két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. A balesetben hárman sérültek meg könnyebben, őket ellátták a mentők.
2011.01.03. 17:00
 
 
Az elnöki hivatal elismeri tévedését az újévi köszöntőben előfordult hibák miatt
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajnálatosnak tartja, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök újévi köszöntőjében előfordultak félregépelések, helyesírási hibák - tájékoztatta a hivatal hétfőn az MTI-t. Mint a közleményben leírják, a tévedést elismerik, és mindent elkövetnek, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. A KEH fontosnak tartja továbbra is, hogy az igényes, választékos, szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon a későbbiekben, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is - olvasható a közleményben.
2011.01.03. 17:00
 
 
Kidobta a szemétbe 2,4 milliárdot érő lottóját egy spanyol férfi
Kidobta a szemétbe 9 millió eurót - 2,4 milliárd forintot - érő lottószelvényét egy férfi Spanyolországban, de szerencsésen "visszakukázta". Nem szándékosan tette, hanem véletlenül, így aztán igencsak széles skálán hullámzott aznap a kedélye. Amikor rádöbbent, hogy telitalálatot ért el - 14 barátjával együtt -, örömmámorban úszott. Aztán elkezdte keresgélni a szelvényt és sehol sem lelte. Kétségbeesetten kutatott át mindent otthonában, ám hiába. Végül kirohant az utcára és a járókelők döbbenetére, valósággal rátámadt a kukára. Feldöntötte, kiborította a szemétgyűjtő tartalmát és könyékig vájkált a hulladékban, de megérte: meglelte a szelvényt és ismét madarat lehetett volna vele fogatni.
2011.01.03. 16:45
 
 
Négysáncverseny: Morgenstern nyert Innsbruckban
Az összetettben vezető Thomas Morgenstern nyerte hétfőn az 59. Négysáncverseny harmadik állomását az ausztriai Innsbruckban. A csapatban kétszeres, egyéniben egyszeres olimpiai bajnok osztrák síugró a múlt szerdai, oberstdorfi első versenyen is diadalmaskodott, így nagyon jó esélye van a sportág legrangosabb sorozatának megnyerésére. Morgenstern mögött a lengyel Adam Malysz végzett a második, a norvég Tom Hilde pedig a harmadik helyen. A Négysáncverseny csütörtökön zárul Bischofshofenben.
2011.01.03. 16:45
 
Jelentősen csökkent a PSZÁF-hoz érkező panaszok száma
Jelentősen csökkent a PSZÁF-hoz érkező panaszok száma: a fogyasztók a tavalyi harmadik negyedévben 2.311 beadványt adtak be a pénzügyi felügyelethez, az előző negyedévinél 21,7, az egy évvel korábbinál pedig 28,6 százalékkal kevesebbet - derül ki a szervezet honlapján közzétett elemzésből. A beadványok száma valamennyi szektor esetében erőteljesen megfogyatkozott az előző negyedévhez képest. A tőkepiaci és a pénztári bejelentések száma éves összehasonlításban továbbra is csökkenő tendenciát mutat, az utóbbi szegmensnél az egy évvel korábbi harmadára esett vissza a beadványok száma.
2011.01.03. 16:45
 
Az MSZP üdvözli Pesti Imre lemondását
Az MSZP üdvözli, hogy Pesti Imre, a fővárosi kormányhivatal vezetője lemondott főpolgármester-helyettesi tisztségéről és a fővárosi közgyűlési mandátumáról - közölte az MSZP budapesti elnökségének tagja. Trippon Norbert közleményében úgy fogalmaz: pártja arra bíztatja "a többi álláshalmozó kormánypárti képviselőt is", hogy kövessék Pesti Imre példáját, hiszen a kétharmados parlamenti felhatalmazás bizonyosan nem azt jelenti, hogy a kormánypárti politikusok kétharmadának legalább két-három állást kell betöltenie.
2011.01.03. 16:30
 
Abonyban mintegy harminc lakóház van veszélyben
Mintegy 30 lakóház is közvetlen veszélyben van a belvíz miatt Abonyban, csak a fagynak köszönhető, hogy egyelőre nem történt nagyobb baj - közölte a Pest megyei város polgármestere. Romhányiné Balogh Edit (független) elmondta, hogy az Alföld egyik legmélyebb pontján fekvő Abonyban nemcsak a csatornák és az elvezető árkok, hanem a házak vízóraaknái és pincéi is megteltek belvízzel. A melléképületeken - garázsokon és ólakon - kívül mintegy 30 lakóház is közvetlen veszélyben van. A szinte kivétel nélkül vályogból épült ingatlanokat körbevette a víz, így azok csak nehezen megközelíthetőek, s elvileg bármikor összedőlhetnek vagy lakhatatlanná válhatnak - tette hozzá a polgármester.
2011.01.03. 16:30
 
Női kosárlabda: Turóczi Nikolett a Ferencvároshoz igazolt
A női kosárlabda NBI ötödik helyén álló Nanette FTC csapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott Turóczi Nikolett. A klub hétfői tájékoztatása szerint az eddig a címvédő Pécs 2010 alakulatában szerepelt kosaras a szezon végéig szóló szerződést kötött a Ferencvárossal. A több poszton is bevethető, nemzetközi rutinnal rendelkező Turóczi szerdán már pályára is lép a Vasas elleni bajnoki mérkőzésen.
2011.01.03. 16:15
 
Tagesspiegel-cikk a magyar EU-elnökségről és a médiatörvényről
A magyar EU-elnökséggel és a médiatörvénnyel foglalkozik hétfői számának vezércikkében a német főváros tekintélyes liberális újságja, a Der Tagesspiegel. Hermann Rudolph, a lap szerkesztőbizottságának tagja megállapítja: az Európai Unió soros elnöksége előrelendítheti bizonyos kérdések megoldását. Magyarország például kiemelten kíván foglalkozni a roma kérdéssel és a Duna-térség stratégiájával. Az elnökség azonban jelentősen hozzájárulhat a közösségről kialakult képhez. Ezáltal pedig Magyarország mint európai tényező kerül a látómezőbe, ami rendjén is van.
2011.01.03. 16:15
 
Szlovéniában sokan érdeklődnek a honosítás iránt
A szlovén főváros magyar nagykövetségén az elmúlt hónapokban már jelentős volt az érdeklődés a magyar állampolgárság megszerzése iránt, bár a kérvényezők száma egyelőre nem túl magas - tájékoztatta az MTI-t Magyarország ljubljanai konzulja. Molnár-G. Bíborka elmondta: nagyon sok telefont kaptak az elmúlt időszakban érdeklődőktől, de konkrét időpontot hétfőig csak tizenöten kértek a ljubljanai konzulátuson. Hétfőn itt is átvették az első kérelmet, és ezen a héten már többen családostól érkeznek, hogy átadják a dokumentumokat. A konzul szerint a konkrét kérelmekkel sokan egyelőre azért várnak, mert előbb beszerzik a szükséges dokumentumokat.
2011.01.03. 16:15
 
 
Talmácsi Gábor a jövő héten a superbike-ban tesztel
Talmácsi Gábor, aki tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyzett, január 10. és 14. között a superbike-vb-n induló Pedercini Team és a Kawasaki-gyár meghívására Malajziában tesztel. A csapat beszámolója szerint a "minden kötelezettség nélküli" gyakorláson a 29 éves Talmácsi, aki 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, egy Kawasaki ZX10-es versenymotort próbálhat ki. A 2011-es idényben is Kawasaki motorral induló Pedercini csapat mellett ott lesz a teszten a gyár teljes versenymérnöki gárdája is, melynek tagjai nagyon "kíváncsiak" a világbajnok motoros szakmai véleményére.
2011.01.03. 16:15
 
Ketten meghaltak H1N1 okozta influenzában Németországban
H1N1 okozta vírusfertőzés következtében meghalt egy hároméves kislány és egy 51 éves férfi Alsó-Szászországban - közölte Hannoverben az egészségügyi minisztérium. Az új típusú vírus Németországban eddig összesen 250 ember életét követelte; a legtöbb megbetegedést 2009 ősze és 2010 augusztusa között regisztrálták. Azóta ugyan már jelentősen csökkent az ilyen influenzával kezelt betegek száma, szakértők azonban azt tanácsolják, érdemes mindenkinek beoltatnia magát. A jelenleg forgalomban lévő influenzaoltás már az új típusú H1N1 vírus elleni hatóanyagot is tartalmaz.
2011.01.03. 16:00
 
 
EU-elnökség: évindító ülést tart a kormány
Évindító ülést tart a kabinet hétfőn és kedden. Nagy Anna kormányszóvivő az MTI érdeklődésére annyit közölt: a tanácskozáson a következő fél év kormányzati feladatait, elsősorban a magyar EU-elnökséggel összefüggő teendőket tekintik át. A kormány az Országgyűlés tavaszi ülésszakára vonatkozó jogszabály-alkotási programjában azt jelezte, hogy 12 törvényjavaslatot nyújt be a parlamentnek. Az Európai Unió soros elnökségének átadás-átvételi ünnepsége csütörtök este lesz az Országház kupolacsarnokában.
2011.01.03. 16:00
 
 
Brüsszel várja a részletesebb magyar tájékoztatást a médiatörvény ügyében
Az Európai Bizottság azt az előzetes választ kapta a magyar kormánytól a médiatörvénnyel kapcsolatos érdeklődésére, hogy az összhangban van az uniós joggal, de a brüsszeli testület jelenleg még várja a részletesebb tájékoztatást ebben a kérdésben - mondta el hétfőn a testület egyik szóvivője. Olivier Bailly - a bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján kérdésekre válaszolva - megerősítette, hogy Neelie Kroes, a médiaügyekért is felelős EU-biztos karácsony előtt levelet intézett a budapesti kormányhoz, amelyben több aggodalmat fogalmazott meg a törvénnyel kapcsolatban.
2011.01.03. 15:45
 
Osztrák miniszter is bírálja a magyar válságadókat
Az osztrák gazdasági miniszter is osztja a magyar válságadókat érintő külföldi bírálatokat - közölte hétfőn Reinhold Mitterlehner szóvivője. Még tavaly november közepén egy memorandumot adtak át a témában Becsey Zsolt külgazdaságért felelős államtitkárnak - mondta Waltraud Kaserer, Reinhold Mitterlehner osztrák gazdasági miniszter szóvivője az APA osztrák hírügynökségnek. A memorandumban felhívták a figyelmet arra, hogy az európai uniós jogba ütközőnek tartják a meglepően rövid idő alatt bevezetett adókat. Ausztria szerint emellett az osztrák-magyar kétoldalú befektetésvédelmi egyezményt is sértik az adók.
2011.01.03. 15:30
 
 
Vasárnap megválasztják a területi és az országos kisebbségi önkormányzatokat
Vasárnap tartják a területi és az országos kisebbségi önkormányzati képviselők választását; a voksoláson csak azok választhatnak és azok választhatók, akik működő települési kisebbségi önkormányzat tagjai, tehát akiket az október 3-i kisebbségi választáson kisebbségi képviselővé választottak. Őket a jogszabály a választási eljárásban elektoroknak nevezi. Az elektor csak azon a településen szavazhat (a helyi választási bizottság által kijelölt helyiségben), ahol a települési kisebbségi önkormányzat tagja. Az elektor mind a területi, mind az országos választáson egy listára szavazhat.
2011.01.03. 15:30
 
 
Megújuló energetikai technológiákra és forrásokra 4,5 milliárd eurós pályázat
Mintegy 4,5 milliárd euró összegű pályázatot írt ki az Európai Unió alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákra és megújuló energiaforrásokra - olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium honlapján. Az egyik, mintegy hárommilliárd euró értékű pályázat szén-dioxid-leválasztási és -tárolási technológiákkal kapcsolatos demonstrációs projektekre szól, a másik, mintegy 1,5 milliárd euró értékű tender pedig az innovatív megújuló technológiákkal összefüggő projekteket támogat. Az előminősítésre január 15-ig kell beadni a pályázatokat. A magyarországi projektet előminősítését a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Zöldgazdaság-fejlesztési és Klímapolitikai Helyettes Államtitkársága végzi.
2011.01.03. 15:15
 
 
Fennakadások nélkül fogadták a kedvezményes honosítást igénylőket Romániában
Fennakadások nélkül fogadták hétfőn az egyszerűsített honosítási eljárás alapján magyar állampolgárságot igénylőket a romániai magyar külképviseleteken és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) által létrehozott Demokrácia Központokban, Tőkés László a nagyváradi központban maga is beadta igénylését a családjával együtt. Balogh György konzul, a Magyar Köztársaság Csíkszeredai Főkonzulátusának ügyvivője arról tájékoztatta az MTI-t: hétfőn nem volt torlódás a külképviseleten, hiszen csupán az e napra előjegyzett személyeket fogadták a megbeszélt időpontokban. Mivel november 8-tól már felvették az előjegyzéseket, így előre egyeztetett időpontra hívtak be ügyfeleket.
2011.01.03. 15:15
 
Dzurinda szerint nem kell félni a határon túli magyarok választójogától
Szlovákiának nem kell félnie olyan lépésektől, amelyek semmiféle veszélyt nem jelentenek számára - reagált a szlovák külügyminiszter azokra a felvetésekre, hogy a mai magyar kormányzat választójogot adna a határon túl élő magyaroknak. "Előbb vagy utóbb minden pozitív dolog érvényesül, s ami nem pozitív, az elhal. Nem kell félni a fakardoktól, azok hamar összetörnek" - jelentette ki Mikulás Dzurinda abban az interjúban, amelyet a közszolgálati TASR hírügynökség közölt hétfőn. A szlovák diplomácia vezetője úgy látja: nincs semmi érdemi ok arra, hogy egy ország állampolgárai részt vegyenek egy másik ország alkotmányos képviselőinek megválasztásában.
2011.01.03. 15:15
 
 
NATO: Afganisztánban 2010 a legnagyobb veszteségek éve volt
A NATO tavaly szenvedte el legnagyobb veszteségeit Afganisztánban a kilenc éve tartó háború során, de az északatlanti szervezet szerint ez nem a kudarc jele, hanem egy időszak sajnálatos szükségszerűsége. Joseph Blotz tábornok, az afganisztáni nemzetközi biztonsági erő (ISAF) szóvivője hétfői sajtóértekezletén hangsúlyozta, hogy veszteségeik nem stratégiájuk kudarca, hanem éppen annak ellentéte. A tálibok és a felkelők dél-afganisztáni fellegváraira célozva kijelentette, hogy az ISAF két évvel ezelőtti megerősítésével sikerült a szélsőségeseket visszaszorítani ott, ahol éveken át minden nehézség nélkül tevékenykedtek.
2011.01.03. 15:15
 
NFL: Favre ismét bejelentette, hogy lezárja karrierjét
Korábban kétszer visszavonult, s kétszer visszatért, most pedig ismét bejelentette, hogy lezárja karrierjét Brett Favre, a profi amerikai futball-liga (NFL) legendás irányítója. A 40 éves játékos vasárnap, csapata, a Minnesota Vikings szezonzáró mérkőzése után nyilatkozott a sajtónak, s megerősítette, amit a bajnokság előtt is hangoztatott, hogy ez volt az utolsó idénye az NFL-ben. "Eljött az idő, vége" - mondta Favre, aki sérülés miatt az utolsó fordulókban már nem léphetett pályára. "Sosem egyszerű ezt kimondani, egy játékosnak sosem lehet az, s azt is tudom, hogy többen kételkednek abban, amit mondok, de most van itt az idő."
2011.01.03. 15:00
 
 
MSZP: megszűnt a sajtószabadság
Az MSZP szolidaritást vállal minden hazai médiummal, mivel a szocialisták megítélése szerint Magyarországon a médiatörvény hatályba lépésével megszűnt a sajtószabadság. Kormos Kata, az MSZP szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: az MSZP minden törvényes parlamenti és parlamenten kívüli eszközt megragad, hogy visszaszerezze az ország méltóságát és a sajtószabadságot. A szóvivő - miután felidézte, hogy hétfőn a Népszabadság és a Népszava is a jogszabály ellen tiltakozó címlappal jelent meg - a médiatörvényt ért kritikákkal kapcsolatban úgy fogalmazott: "sikerült kihúzni a gyufát az Európai Uniónál", és a külföldi sajtóban is rendre csak bíráló cikkek jelennek meg Magyarországról.
2011.01.03. 14:45
 
 
Osztrák lapok a magyar médiatörvényről és az uniós elnökségről
A magyar kormány politikájával, a médiatörvénnyel és az uniós elnökséggel foglalkozó írásokat közöltek hétfőn osztrák lapok. A Profil című hetilap hosszú írást közölt a magyarországi eseményekről. A kormány hét hónap hivatali idő után arra készül, hogy felülvizsgálja a húsz évvel ezelőtti átmenetet a diktatúrából a demokráciába, alkotmánymódosításokkal demokratikus intézményeket és eljárásokat szüntet meg, vagy fordít a visszájára, és "Európa közepén, lépésről lépésre, céltudatosan és hatalma tudatában vezéri elvre épülő államot (Führerstaat) hoz létre Orbán Viktor személye körül" - írta Gregor Mayer. "Képes-e Magyarország egyáltalán még hitelesen képviselni az EU-t?" - tette fel a kérdést.
2011.01.03. 14:45
 
Az Európai Bizottság elemzi a válságadókra vonatkozó panaszt
Az Európai Bizottság tanulmányozza a külföldi nagyvállalatoknak a magyarországi válságadókkal kapcsolatos panaszlevelét, illetve azt a levelet is, amellyel a kormány még decemberben válaszolt a bizottsági érdeklődésre - közölte hétfőn a brüsszeli végrehajtó testület egyik szóvivője. Egyelőre nincs szó hivatalos vizsgálatról, arról csak az elemzés befejezése után hoz döntést a bizottság - tette hozzá Olivier Bailly, a brüsszeli testület szokásos napi sajtótájékoztatóján kérdésekre válaszolva. Hozzátette: a panasz viszont hivatalos, de ez még nem jelenti azt, hogy a bizottság automatikusan "esetként" kezeli a témát.
2011.01.03. 14:30
 
 
Brüsszel várja a részletesebb magyar tájékoztatást a médiatörvény ügyében
Az Európai Bizottság azt a választ kapta a magyar kormánytól a médiatörvénnyel kapcsolatos érdeklődésére, hogy az a magyar meglátás szerint összhangban van az uniós joggal, de a testület jelenleg még várja a részletesebb tájékoztatást ebben a kérdésben - mondta el hétfőn a testület egyik szóvivője. Olivier Bailly - a bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján - megerősítette, hogy Neelie Kroes, a médiaügyekért is felelős biztos karácsony előtt levelet intézett a kormányhoz, amelyben több aggodalmat fogalmazott meg a törvénnyel kapcsolatban. Mint mondta, magyar részről már küldtek egy elsődleges választ, amely szerint a szabályozás összhangban van az uniós előírásokkal, és további tájékoztatást ígértek.
2011.01.03. 14:30
 
 
Magyarországról is látható az év első részleges napfogyatkozása kedden
Kedden reggel Magyarországról is látható lesz az év első részleges napfogyatkozása. A Közép-Európából csaknem teljes egészében követhető jelenség Budapestről nézve reggel 8 óra 4 perckor kezdődik, és a fogyatkozás közepén, 9 óra 27 perckor a napkorong 78 százaléka lesz a Hold takarásában. A Magyar Csillagászati Egyesület honlapja szerint mivel a napkorong több mint háromnegyede takarásban lesz, a jelenség észrevehető napfénycsökkenéssel is jár. Magyarországról legutóbb 2008. augusztus 1-jén volt megfigyelhető részleges napfogyatkozás, előtte pedig 2003. május 31-én volt hasonló, jelentős mértékű napfogyatkozás.
2011.01.03. 14:15
 
Soltész Miklós: módosulhat a közbeszerzési törvény
A kormány fontosnak tartja a fogyatékossággal élők támogatását, illetve a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cégek termékeinek a piacra jutását; ennek érdekében a közbeszerzési törvény módosítását is tervezi - közölte Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális ügyekért felelős államtitkára az MTI-vel, miután átadta a Szegedi Fonalfeldolgozó Zrt. zömében megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató új telephelyét Orosházán hétfőn. "Ezért is tartottuk fontosnak, hogy a segítő vásárlás elnevezésű kezdeményezésünk során bemutassuk, hogy milyen magas színvonalú termékeket tudnak előállítani ezeknél a cégeknél, így a most átadott orosházi üzemben dolgozók is"-mondta.
2011.01.03. 14:00
 
EU-elnökség: a Greenpeace átadta tíz pontját Győri Enikőnek
A Greenpeace tíz pontban foglalta össze, hogy mit kellene tennie a magyar elnökségnek a következő fél évben a környezetvédelem terén; az állásfoglalást átadták Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkárnak hétfőn a Külügyminisztérium épülete előtt. Vetier Márta, a Greenpeace EU-szakértője az MTI-nek elmondta: az általuk kidolgozott pontok fontos kérdéseket ölelnek fel, és reálisan teljesíthetők. A környezetvédelem kiváló lehetőség, hogy a magyar elnökség "valami maradandót alkosson" - vélekedett. Hozzáfűzte: jelezni szeretnék a kormánynak, hogy jelenleg Európa szeme Magyarországon van. A szervezet aktivistái által tartott transzparensek is ezt az üzenetet közvetítették.
2011.01.03. 14:00
 
 
Két lavinát is túlélt egy szlovák pár
Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, őt magát is lavina söpörte el a hét végén a Magas-Tátrában. A 46 éves síelő nőt párja és a baleset szemtanúi szerencsére gyorsan megtalálták és kiásták, de még így is súlyos sérüléseket szenvedett és erősen kihűlt. A vasárnapi eset volt az új év első lavinabalesete Szlovákiában, de nem váratott magára sokáig a második sem: alig szállította el a nőt a mentőhelikopter, a pár férfi tagját is elsodorta egy második, kisebb lavina, ám szerencsére sikerült kiszabadítania magát, és csak könnyebb sérüléseket szenvedett.
2011.01.03. 14:00
 
Portugál bajnokság: 37 meccs után kapott ki a Porto
Sorozatban 37 tétmérkőzés után először kapott ki a portugál labdarúgó-bajnokságban éllovas FC Porto. A címvédő Benfica előtt nyolc ponttal vezető együttes vasárnap odahaza 2-1-re alulmaradt a CD Nacionallal szemben a ligakupa harmadik fordulójában. Andre Villas-Boas vezetőedző csapata utoljára tavaly február 28-án, a Sporting Lisboa vendégeként szenvedett vereséget.
2011.01.03. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501[1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista