2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
Sztrájkot hirdettek a francia bírók Sarkozy kritikái miatt
Egyhetes sztrájkkal tiltakoznak péntektől a franciaországi Nantes város bírói, amiért Nicolas Sarkozy államfő az igazságszolgáltatást és a rendőrséget tette felelőssé egy nagy visszhangot kiváltó gyilkossági ügyben; február 10-re országos tiltakozást szerveznek. A köztársasági elnök szerint a rendőrség és a bíróság "súlyos diszfunkciói" miatt kerülhetett szabadlábra az a visszaeső bűnöző, akit egy múlt héten Nantes közelében eltűnt fiatal nő megölésével vádolnak. A 18 éves áldozat feldarabolt testét két nappal ezelőtt találták meg egy tó közelében elásva. "Ha egy olyan személyt, mint a feltételezett bűnöst, szabadulása után nem ellenőrzik a beilleszkedésben, az hiba" - hangsúlyozta az államfő, hozzátéve, hogy a felelősök "meg lesznek büntetve".
2011.02.04. 13:45
 
 
A magyarok nagy része már távozott Egyiptomból
Az Egyiptomban tartózkodó magyarok nagy része távozott az országból, Egyiptomban bajba jutott magyar állampolgár nincs - közölte péntek délelőtt az MTI-vel Kveck Péter kairói magyar nagykövet. Egy hete még mintegy 700 magyar volt Egyiptomban, ez a szám azóta a felére apadt, és a hét végén a többiek is elutaznak. Elsősorban Kairóból, Hurgadából és Alexandriából mentek haza a magyarok, s a távozottak vagy 90 százaléka turistaként volt az országban. A nagykövet elmondta, hogy Egyiptomban mintegy kétszáz fős magyar kolónia tartózkodik, jobbára munkavállalók, vállalkozók és a családtagok. Az ő nagy részük nem tervezi a távozást.
2011.02.04. 13:45
 
 
Berlin felfüggeszti a fegyverszállítást Egyiptomnak
Az egyiptomi városokban zajló tiltakozó megmozdulások láttán a német kormány úgy döntött, hogy felfüggeszti az arab országba irányuló fegyverszállításokat - jelentette be pénteken a gazdasági minisztérium szóvivője. Németország az utóbbi években évi 10 és 40 millió euró közötti értékben adott el haditechnikai eszközöket Egyiptomnak. A berlini kormány visszautasította azokat a jelentéseket, amelyek szerint Németországban kiselejtezett vízágyúkat vetett volna be az egyiptomi rendőrség az utcai tüntetők ellen. A tiltakozók és újságírók bántalmazása miatt bekérették a német külügyminisztériumba Egyiptom berlini nagykövetét - közölte pénteken a tárca szóvivője.
2011.02.04. 13:45
 
 
Januárban csaknem huszonháromezer ügyben fordultak a kormányablakokhoz
Januárban 22.638 ügyben fordultak a kormányablakokhoz az állampolgárok; a legnagyobb érdeklődés a pénzügyi támogatások igényléséhez, valamint az aktuális kormányzati intézkedésekhez kapcsolódó ügyekben mutatkozott - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel. Mint írták: január 3-án nyitottak meg a fővárosi és megyei kormányhivatalok integrált ügyfélszolgálati irodái, a kormányablakok, amelyek munkanapokon reggel 8 órától este 8 óráig tartanak nyitva. A januári statisztikai adatok az állampolgárok kiemelt érdeklődését jelzik.
2011.02.04. 13:30
 
Több törvényjavaslattal is készül a Jobbik a tavaszi ülésszakra
Több törvényjavaslattal is készül a Jobbik a parlament február 14-én kezdődő tavaszi ülésszakára - mondta el az MTI-nek az ellenzéki párt szóvivője pénteken. Mirkóczki Ádám elmondta: már benyújtották a parlamentnek az állami és önkormányzati vezetők által használt gépkocsik teljesítményének korlátozásáról és a "politikusbűnözők" elleni fellépés szigorításáról szóló törvényjavaslataikat. Ez utóbbi a Büntető törvénykönyvet (Btk) módosítaná úgy, hogy közszereplő, vagy hivatalos személy esetében nem függeszthetnék fel az esetleges szabadságvesztést. A Jobbik emellett kezdeményezi az abortusz-szabályozás szigorítását, valamint a témával kapcsolatos prevenció erősítését is.
2011.02.04. 13:30
 
Barroso és Buzek szerint el kell tűnniük az energiaszigeteknek az EU-ból
A következő négy-öt év alatt el kell érni, hogy az Európai Unió területén ne maradjanak energiaellátás szempontjából elszigetelt területek - hangoztatta az EU-tagországok állam- és kormányfőinek pénteki brüsszeli találkozóján José Manuel Durao Barroso európai bizottsági és Jerzy Buzek európai parlamenti elnök egybehangzóan. Mint az értekezleten bemutatott prezentációjából kiderül, Barroso szerint ehhez Kelet- és Közép-Európában is jobb összeköttetésre van szükség az energiahálózatok között. A bizottsági elnök azt kérte a tagországok vezetőitől, hogy segítsenek 2014-re teljesen működőképessé tenni az EU belső energiapiacát, 2015-re pedig teljesen felszámolni az "energiaszigeteket".
2011.02.04. 13:30
 
Újabb áldozatokat követelnek az áradások a Fülöp-szigeteken
A hetek óta tartó esőzések nyomán már 89-en vesztették életüket a Fülöp-szigeteken - közölte pénteken a helyi polgárvédelmi hatóság. Az áradások és sárlavinák miatt az utóbbi napokban 11-en haltak meg az ország déli tartományaiban. A Fülöp-szigeteken éppen kiképzést tartó amerikai katonák pénteken gumicsónakokkal segítettek több ezer helybelinek a menekülésben. A Vöröskereszt jelentése szerint az árhullám helyenként az 1,8 métert is eléri. December óta a délkelet-ázsiai országban már több mint kétmillió ember vált hajléktalanná a szélsőséges időjárás következtében. Az infrastruktúrában és a mezőgazdaságban keletkezett károk nagyságát közel 50 millió dollárra becsülik.
2011.02.04. 13:30
 
Nyolc év fegyházra ítélték a kislányával fajtalankodó szabolcsi férfit
Első fokon nyolc év fegyházbüntetésre ítélte a kislányával fajtalankodó szabolcsi férfit pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. A Bálint Tibor vezette bírói tanács a 30 éves férfit a nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett, szemérem elleni erőszak bűntettében és más bűncselekményben találta bűnösnek. R. Zsoltot mellékbüntetésként hat évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, emellett megszüntették az ötgyermekes férfi szülői felügyeleti jogát. Az ítélet nem jogerős.
2011.02.04. 13:15
 
 
Várpalotán fenntartják a szmogriadót
Továbbra is szmogriadó van érvényben Várpalotán, miután nem javul jelentősen a levegő minősége; a városban a szálló por koncentrációja az elmúlt három napban meghaladta a tájékoztatási és a riasztási küszöbértéket - tájékoztatta Talabér Márta (Fidesz) polgármester pénteken az MTI-t. Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat adatai szerint kedden és szerdán a szálló por koncentrációja kismértékű javulást mutatott Várpalotán, mert a tájékoztatási küszöbérték (75 µg/m3) körüli értékeket mértek, csütörtökön azonban a porterhelés újra meghaladta a riasztási küszöbértéket.
2011.02.04. 13:15
 
Szánkóbalesetben meghalt egy magyar férfi Svájcban
Szánkóbalesetben meghalt egy magyar állampolgárságú férfi Svájcban - jelentették pénteken helyi hírportálok. A Francia Riviéra egyik cégénél dolgozó és a Genfi-tó partján lakó 50 éves férfi mintegy ötven kollégájával a waadti Alpok egyik hegységében, a Les Diablerets-ben volt egy vállalati összejövetelen. Szerdán késő este mindannyian szánkóval csúsztak le egy hegyi úton, amely el volt zárva a forgalom elől. A magyar férfi ismeretlen okból egy ponton letért az útról, és áttért egy sípályára. Kollégái akkor vették észre eltűnését, amikor a szánkókkal megérkeztek úti céljukhoz, és értesítették a mentőket.
2011.02.04. 13:15
 
A fővárosi gazdasági bizottság elé kerülhet a CET-ügye
A Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága elé kerülhet a CET-beruházás ügye; a testület pénteki ülésén Tüttő Kata MSZP-s képviselő javasolta, hallgassák meg a bizottság előtt az ügyben illetékes főpolgármester-helyettest, Bagdy Gábort. Tüttő Kata azzal indokolta javaslatát, hogy a beruházással kapcsolatban "sok bizonytalanság van a levegőben". Szavai szerint sok olyan kiírt pályázat van, amelynek nem lett eredménye, és van olyan is, amelynek lett ugyan eredménye, de azt nem írták alá. A szocialista politikus azt javasolta, hogy a gazdasági bizottság ülésén tekintsék át ezeket a szerződéseket, valamint azt, hogyan áll az egész projekt, a pályázatok és a bérbeadások ügye.
2011.02.04. 13:00
 
 
Veres Győzőt Magyarországon helyezik végső nyugalomra
Magyarországon helyezik végső nyugalomra Veres Győzőt, a súlyemelés első magyar világbajnokát, aki életének 75. évében, hosszas betegség után kedden hunyt el Melbourne-ben. A kétszeres olimpiai bronzérmes, összetettben kétszeres vb-győztes sportember hamvait felesége ez év nyarán szándékozik hazahozatni, hogy Veres Győző kívánságának megfelelően itthon leljen végső nyugalomra - tudatta pénteken a család az MTI-vel. A több mint három évtizede Ausztráliában élt súlyemelő világnagyság hamvasztás előtti búcsúztatása kedd délután lesz Melbourne-ben, ahol erre az utolsó alkalomra magyar melegítőbe öltöztetik.
2011.02.04. 12:45
 
Aláírásra kész a román ellenzéki választási szövetségről szóló megállapodás
Aláírásra kész a román liberálisok, konzervatívok és szociáldemokraták megállapodása, amelynek értelmében a három ellenzéki párt választási szövetségbe tömörül. A Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Konzervatív Párt (PC) január elején hozta létre a Jobbközép Szövetséget (ACD), amely nyomán a két párt közös parlamenti frakciót alapított az új szövetség neve alatt a román törvényhozói testületben. Eddig kérdéses volt, hogy csatlakozik-e hozzájuk a legnagyobb ellenzéki erőnek számító Szociáldemokrata Párt (PSD), amelynek mérlegelnie kellett: származik-e politikai haszna az esetleges szövetkezésből, vagy éppen ellenkezőleg, többet veszít a réven, mint a vámon.
2011.02.04. 12:45
 
A kormány nem támogatja, hogy vízlépcsők épüljenek a magyar folyókon
A kormány a jelenlegi körülmények között nem támogatja, hogy magyarországi folyókon nagyméretű duzzasztóművek, vagy vízlépcsők létesüljenek - mondta Nagy Anna kormányszóvivő pénteki, budapesti háttérbeszélgetésen. Kifejtette: az Új Széchenyi-terv pályázatai között, illetve Magyarország hosszú távú, 2020-ig szóló megújuló energiahasznosítási tervében, valamint a nemzeti energiastratégiában sem szerepel olyan verzió, amiben vízlépcsőkről, duzzasztókról lenne szó. Magyarország domborzati adottságai sem igazán kedvezőek ebből a szempontból - jegyezte meg, hozzátéve: a magyar kormány úgy látja, ez a nemzeti érdekekkel sem áll összhangban.
2011.02.04. 12:30
 
 
Nemzeti konzultációs testület jött létre az új alkotmány előkészítéséhez
Nemzeti konzultációs testületet hozott létre Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő, akit Orbán Viktor miniszterelnök kért fel az új alkotmány előkészítésével kapcsolatos nemzeti konzultáció vezetésére. A politikus közölte, kérdőívet kap minden választásra jogosult állampolgár, amelyen keresztül elmondhatja véleményét az új alaptörvényről. Szájer József sajtótájékoztatóján bejelentette: a nemzeti konzultációs testület tagja Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságának elnöke, Csák János, Magyarország londoni nagykövete, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Szili Katalin volt házelnök, korábban szocialista, most független képviselő.
2011.02.04. 12:30
 
 
Nagypapa lett Tom Hanks
Megszületett Tom Hanks első unokája. Az 54 éves amerikai színész fiának, Colinnak a felesége kedden hozta világra kislányukat, Olivia Jane-t. A pár tavaly májusban házasodott össze. Colin Hanks és testvére, Elizabeth az Oscar-díjas színész első, Samantha Lewesszal kötött házasságából származik. Lewes és Hanks 1987-ben kilenc év házasság után váltak el. Hanksnek második, Rita Wilson producerrel kötött házasságából is két gyermeke született. Colin a pályaválasztás során apja nyomdokaiba lépett: 2009-ben például a 33 Variations című Broadway-darabban szerepelt Jane Fonda oldalán, majd a Barry Munday című független filmben és a The Good Guys című akcióvígjáték-sorozatban is.
2011.02.04. 12:30
 
 
Európában Magyarországon halnak meg a legtöbben rákbetegség miatt
Európában Magyarországon a legrosszabb a rákbetegség miatti halálozási ráta, és még Oroszországban és Ukrajnában is kedvezőbbek az adatok - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből, amelyet a rákellenes világnap alkalmából tettek közzé Genfben. A szervezet számításai szerint Magyarországon százezer emberből 458 hal meg daganatos betegségben. Ennél még Oroszországban és Ukrajnában is jobb az arány, százezer emberből 347 halálát okozza tumor. A lesújtó adatok hátterében mindenekelőtt a dohányzás húzódik meg - derült ki a pénteki világnap okán. Szakértők szerint több millió daganatos esetet előzne meg az életmódváltás.
2011.02.04. 12:15
 
LMP: nincs szükség a dunai vízlépcsőre
Az LMP szerint nincs szükség a dunai vízlépcsők megépítése. Nemcsak azért, mert a társadalom nem akarja, hanem azért sem, mert ezek a vízlépcsők értelmetlenek - jelentette ki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Jávor Benedek. Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a Széchenyi-terv közlekedési fejezetében szerepel a dunai duzzasztóművek megépítése. A képviselő ennek kapcsán úgy fogalmazott, azt látják, hogy a kormány "gátlástalanul hátat fordít" a korábbi választási ígéreteinek és folytatja azt a gyakorlatot, hogy "a rendszerváltás vívmányait sorra dobja a kukába".
2011.02.04. 12:15
 
Több százezren menekültek el az ár elől Srí Lankán
Több mint negyedmillió ember hagyta el otthonát Srí Lankán a heves esőzések okozta áradások és sárlavinák miatt - közölte pénteken a katasztrófavédelmi hivatal. Az elsősorban a szigetország északi és keleti részét sújtó természeti katasztrófa következtében az elmúlt napokban öten vízbe fulladtak, valamint sok rizsföld és veteményes tönkrement. A hatóságok a bajba jutottak számára mintegy 300 ideiglenes tábort állítottak fel. A hivatalos adatok szerint a 21 millió lakosú indiai-óceáni szigetállamban a január eleje óta tartó áradásoknak már legalább 43 halálos áldozata van. Az elemi csapás körülbelül egymillió embert érint.
2011.02.04. 12:15
 
 
Hatással lehet a globális felmelegedésre a tavalyi amazóniai aszály
Az Egyesült Államok éves üvegházgáz-kibocsátásánál is nagyobb hatással lehet a globális felmelegedésre az amazóniai esőerdőben tavaly pusztító súlyos aszály - mutatták ki brit és brazil kutatók. A fák és más növények növekedés közben szén-dioxidot kötnek meg, pusztulásuk azonban karbonkibocsátással jár. Ez utóbbi történt a 2005-ös súlyos amazóniai aszálykor is, amelyet a szakértők akkoriban "egy évszázadban egyszer előforduló" eseménynek tartottak. A tavalyi aszály azonban még pusztítóbbnak bizonyult. A kutatás szerint a 2010-es aszály az erdőség 3 millió négyzetkilométeres területén okozott csapadékhiányt, míg a 2005-ös szárazság "csupán" 1,9 millió négyzetkilométert érintett.
2011.02.04. 12:00
 
 
Alpesisí-Vk: Vonn nem indult pénteken
A csütörtökön komoly balesetet szenvedett Lindsey Vonn nem állt rajthoz pénteken a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának zwieseli műlesikló futamán. A háromszoros összetett Vk-győztes amerikai a csütörtöki lesikló edzésen esett nagyot, megütve a fejét. Vonn-nak komolyabb baja nem esett, péntek reggel a verseny előtti bemelegítésen már részt vett, ám ezt követően nem vállalta a szereplést. Az olimpiai bajnoknő szerencséjére az összetett Vk-ban nem nőtt a hátránya az élen álló Maria Riesch-sel szemben, miután a tavalyi téli játékokon két számban győztes német az első futamban kiesett.
2011.02.04. 12:00
 
A védelmi miniszter a Tahrír térre látogatott
Az egyiptomi tiltakozó mozgalom központi helyszínére, a kairói Tahrír térre látogatott pénteken Mohammed Huszein Tantávi védelmi miniszter magas rangú katonatisztek társaságában - jelentette a közszolgálati televízió egy védelmi minisztériumi forrásra hivatkozva. Tüntetők elmondása szerint a miniszter beszélt a katonákhoz, akik harckocsikkal és páncélozott járművekkel vették körül a teret. Nem akadályozták meg a demonstrálók beözönlését a Hoszni Mubarak elnök és a kormány elleni tiltakozás színterére, de iratellenőrzést és motozást is végeztek a tér bejáratainál.
2011.02.04. 12:00
 
MSZP: a kormány a legfontosabb ígéreteit nem teljesítette
Az MSZP szerint gyötrelmes, sok kárt okozó kilenc hónap telt el a kormányváltás óta, mivel a kabinet a legfontosabb ígéreteit nem teljesítette. Gúr Nándor országgyűlési képviselő pénteken sajtótájékoztatón azt mondta: bár a kormány radikális adócsökkentést ígért, az adóváltozásokkal csak a legtehetősebb 10 százalék járt jól. Bár rendet ígértek, a közbiztonság "minden statisztikai adat szerint romlik", korlátozták a sztrájkjogot, az Alkotmánybíróság jogkörét, a médiára "megpróbálták rátenni a szájkosarat", az állam magáévá tette a nyugdíj-megtakarításokat, fideszes politikusok "majdnem bebuktatták a forintot" - sorolta.
2011.02.04. 11:30
 
Kilenc év fegyházra ítélték az erőszakoskodó kisvárdai férfit
Az elsőfokú ítéletet részben megváltoztatva kilenc év fegyházbüntetésre ítélte és kilenc évre eltiltotta a közügyektől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság pénteken azt a kisvárdai férfit, aki megerőszakolt egy középkorú asszonyt; az ítélet jogerős. A 33 éves Zs. Attilát - mint többszörös visszaesőt - erőszakos közösülés és kifosztás bűntettében találta bűnösnek a másodfokon eljáró bírói testület. A férfi 2009 augusztusában Kisvárdán az utcán leütötte a 39 éves T. Miklósnét, majd az eszméletét vesztett nőt a helyi köztemetőbe vitte, ahol megerőszakolta és kifosztotta.
2011.02.04. 11:15
 
Mégis körvonalazódik a nemzeti eszközkezelő terve
Körvonalazódnak a kormány elképzelései a bedőlt jelzáloghitelek kezelésére és a Nemzeti Eszközkezelő felállítására; a portfolio.hu a Nemzetközi Valuta Alap (IMF) országjelentése alapján azt írta: a kormány a jelek szerint már tájékoztatta az IMF-et a bajbajutott adósok megmentését célzó programról. Az IMF anyagból kiderül, hogy a kormány 2011-12-ben még csak 10-10 milliárdos költséggel számol, de a következő két évben 120-130 milliárdot, a GDP 0,45 százalékát kell majd rászánni a Nemzetgazdasági Minisztérium előzetes becslései szerint.
2011.02.04. 11:15
 
MSZP: gondoskodjon a kormány az agrárkamarai tanácsadói rendszerről
Az MSZP felszólítja a kormányt és a vidékfejlesztési minisztert, hogy gondoskodjon az agrárkamara tanácsadói hálózatának zavartalan működéséről - áll Gőgös Zoltán közleményében. A mezőgazdasági bizottság szocialista alelnöke emlékeztetett rá: pártja végig tiltakozott az ellen, hogy kamarai biztost nevezzenek ki az agrárkamara tevékenységének felügyeletére. Gőgös Zoltán szerint tarthatatlan, hogy a kamarai biztos több felszólítás és levél ellenére nem jegyezte ellen a rendszer fenntartásához nélkülözhetetlen hitelszerződés hosszabbítást, ami azzal a következménnyel jár, hogy a munkatársak, köztük 250 gazda tanácsadó nem kap fizetést, nem tudják fenntartani az ügyfélszolgálati iroda hálózatot.
2011.02.04. 11:15
 
Két autó összeütközött, egy ember megsérült az M2-es gödi lehajtóján
Átsodródott a szemközti sávba egy személyautó, majd egy másik kocsinak ütközött az M2-es autóút gödi lehajtójában pénteken reggel; egy ember megsérült - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az eddigi információk szerint a balesetben a vétlen járművezető, egy középkorú nő sérült meg, őt mentőhelikopter vitte kórházba. A mentés idejére elrendelt félpályás útzárat már feloldották, jelenleg zavartalan a forgalom a lehajtóban és az M2-esen is- mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője.
2011.02.04. 11:15
 
 
Érdemi haladást várnak energiaügyben az EU-csúcson, gyors átmenetet Egyiptomban
A közös energiapolitika melletti elkötelezettséget mutatja az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek pénteki találkozója - hangoztatta José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke a csúcsértekezlet előtt. A 27 tagország vezetőjének eszmecseréje energiaügyi témákkal kezdődött délelőtt, de szerepelt a napirenden az EU innovációs politikája, az uniós versenyképesség növelése, az euróövezet stabilitásának további erősítése, valamint az egyiptomi helyzet is. Az értekezlet előtti nyilatkozatokban több vezető - köztük Angela Merkel német kancellár is - szót ejtett arról, hogy Egyiptomban mielőbbi és erőszakmentes átmenetre, a tüntetések békés jellegének biztosítására van szükség.
2011.02.04. 11:00
 
 
Vasárnaptól büntetik a BKV-megállókban dohányzókat
Vasárnaptól már büntetik a BKV-megállókban dohányzókat; a BKV addig mintegy ötezer figyelmeztető táblát helyez ki - közölte Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója pénteken az MTI-vel. Vitézy Dávid az MTI-nek elmondta, hogy az első napokban a közterület-felügyelők először szóban figyelmeztetik a tiltott helyen dohányzókat, ám ha nem hagyják el a területet vagy nem nyomják el a csikket, akkor helyszíni bírságként 30 ezer forintot kell fizetniük. Szabálysértési eljárás keretében pedig akár 50 ezer forintra is büntethetik a tiltott helyen dohányzókat. Korábban a játszótereken, a környezetükben és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a dohányzást.
2011.02.04. 10:45
 
Egyetértés a felsőoktatási törvényt előkészítő dokumentumokról
Egyetértés alakult ki a felek között a felsőoktatási törvényt előkészítő dokumentumokról azon az újabb egyeztetésen, amelyet a közigazgatási miniszter kezdeményezésére tartottak pénteken Budapesten a kormány, diákszervezetek és felsőoktatási intézmények képviselőinek részvételével. Nagy Anna kormányszóvivő a találkozó után újságírók előtt felidézte, hogy néhány héttel ezelőtt a felek arról állapodtak meg, hogy két dokumentumot állítanak össze: egy problématérképet, amely összefoglalja a felsőoktatás előtt álló megoldandó kérdéseket, illetve egy, az alapelveket rögzítő anyagot.
2011.02.04. 10:45
 
Záhonynál a személyforgalomban is hosszú várakozásra kell számítani a hétvégén
Hétvégén egy-három órás forgalomtorlódás várható a záhony-csapi közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban mindkét irányban Magyarország és Ukrajna között - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. Az ORFK szóvivői irodájának közleménye szerint a várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azon intézkedése, amely alapján számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről és a külföldön megtett távolságról. A kilépő teherforgalomban ugyanakkor kialakult helyzet folyamatos normalizálódására számítanak: várhatóan a szombat esti órákra az eddigi jelentős várakozási idő kétórásra mérséklődik.
2011.02.04. 10:45
 
 
Újabb tüntetésre készül Kairó
Ezrek gyülekeztek péntek reggel, immár tizenegyedik napja a kairói Tahrír téren, ahol - tekintettel az iszlám heti nagy imájára - minden eddiginél nagyobb tüntetésre számítanak az elnök távozását követelők részéről. - Távozni szeretnék az elnöki posztról, de nem tehetem, mert félek, hogy káosz uralkodna el az országon - idézte címlapon pénteken az al-Ahbár című félhivatalos egyiptomi lap Hoszni Mubarakot, aki az ABC amerikai tv-nek nyilatkozott. Az elnök egyszersmind tudatta, hogy semmi esetre sem szándékozik távozni az országból.
2011.02.04. 10:15
 
 
Gyengül az ausztrál szélvihar, de így is heves esőkkel, széllökésekkel jár
Gyengül az Ausztrália északkeleti részét sújtó Yasi szélvihar, de így is heves esőkkel és erős széllökésekkel jár. A katasztrófamentők csak nehezen tudnak eljutni a vihar által leginkább sújtott területekre. Kidöntött fák, leszaggatott elektromos vezetékek és törmelék, illetve vízzel elárasztott területek akadályozzák a mentőcsoportok eljutását a Cairnstől, Mission Beachtól, Innisfailtól, Tullytól és Cardwelltól délebbre fekvő, ciklon sújtotta területekre. A térségben közel 150 ezer ember maradt áram nélkül, és ezreknek nincs ivóvizük. A hatóságok két eltűntről tudnak.
2011.02.04. 10:15
 
A Muzulmán Testvériség nem indul az elnökségért egyik vezetője szerint
Egyiptom legnagyobb és legszervezettebb ellenzéki mozgalmának, a Muzulmán Testvériségnek nincs olyan ambíciója, hogy induljon az elnöki tisztségért, vagy helyeket kapjon egy koalíciós kormányban - mondta az iszlamista szervezet egyik vezetője pénteken az al-Dzsazíra katari hírtelevízióban. Mohammed el-Beltagi közlése szerint a kormány képviselői, akik párbeszédre hívták a testvériséget a politikai reformról, jelezték, hogy a jelenleg hivatalosan betiltott szervezetet hivatalosan elismerhetik pártként. "A Mubarak-rezsim (megszűnése) után készek vagyunk tárgyalni" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a kormány "flörtöl" a mozgalommal.
2011.02.04. 10:15
 
 
Washington tárgyalásokat folytat Mubarak azonnali távozásáról
Tárgyalások folynak az Obama-kormányzat és egyiptomi felsővezetők között Hoszni Mubarak egyiptomi elnök azonnali távozásáról és egy, a hadsereg által támogatott ügyvivő kormány megalakításáról - közölték csütörtök este nevük elhallgatását kérő amerikai tisztviselők. A megalakítandó új egyiptomi kormányzat feladata lenne a szabad és tisztességes választások megszervezése az év vége felé - tette hozzá az egyik nyilatkozó. Egy szintén meg nem nevezett másik amerikai tisztségviselő pedig arról számolt be, hogy a Fehér Ház bírálta a hírszerző szerveket a tunézai forradalommal és az egyiptomi zavargásokkal kapcsolatban.
2011.02.04. 10:00
 
Továbbra is 270 forint körül jegyzik az eurót
Nem változott érdemben a forint árfolyama, egy euró 270 forintot ért 9 óra után nem sokkal a bankközi piacon, kora reggel az euró árfolyama 269,13 forint volt, csütörtök délután pedig 269,45 forinton jegyezték. 270 forint alatti euró jegyzésekre utoljára 2010. október 6-án volt példa a bankközi kereskedelemben. Üzletkötők nem számítanak jelentős árfolyammozgásra délelőtt, az euró 270 forint körül maradhat, plusz-mínusz 1 forintos sávban. Délután azonban már az amerikai adatok határozhatják meg az árfolyamok irányát. A svájci frankkal szemben kissé gyengült a forint, a frank jegyzése 209,10 forinton állt reggel a csütörtök délutáni 208,10 forint és a péntek reggeli 208,66 forint után.
2011.02.04. 09:45
 
 
Liszt-koncerttel nyit a Szarajevói Tél nevű fesztivál
Liszt Ferenc műveiből összeállított nagy hangversennyel köszöntik magyar művészek a Liszt-évet és a magyar EU-elnökséget hétfőn Bosznia-Hercegovinában. A koncert egyben a Szarajevói Tél elnevezésű nemzetközi kulturális fesztivál nyitó előadás is lesz a szarajevói Nemzeti Színházban. A koncert a soros magyar EU-elnökség első rendezvénye lesz Bosznia-Hercegovinában a magyar nagykövetség és a szarajevói fesztivál közös rendezésében - mondta el az MTI-nek Félegyházi Csaba, a követség kultúrattaséja.
2011.02.04. 09:15
 
BUX: +0,66 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 151,01 pontos emelkedéssel, 23.096,22 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,66 százalékkal erősödött.
2011.02.04. 09:15
 
 
Halálos baleset az M35-ösön Hajdúböszörménynél
Egy ember meghalt, kettő súlyosan megsérült, amikor egy kamion a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti oldalra péntek hajnalban az M35-ös autópályán; a jármű egy személyautóval és egy másik kamionnal ütközött össze Hajdúböszörménynél - közölte a rendőrség az MTI-vel. Kelemen Éva, a megyei főkapitányság szóvivője elmondta: egyelőre nem tudni, hogy a Debrecen felől Budapest irányába tartó magyar kamion miért szakította át a szalagkorlátot. Az autópálya túloldalán felborult kamion vezetője, egy 43 éves magyar férfi a helyszínen meghalt. A felborult járműbe egy személyautó és egy lengyel kamion is belerohant, az autó vezetőjét és utasát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
2011.02.04. 09:00
 
NBA: a bajnok Lakers otthonában nyert a San Antonio
A ligaelső San Antonio Spurs Antonio McDyess utolsó pillanatban szerzett kosarával győzött a címvédő Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. LeBron James, a Miami Heat sztárja szezoncsúcsot állított fel azzal, hogy 51 pontot dobott a floridai rivális Orlando Magic otthonában, csapata négy ponttal győzött. Eredmények: Orlando Magic-Miami Heat 100-104, Golden State Warriors-Milwaukee Bucks 100-94, Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs 88-89.
2011.02.04. 08:30
 
NHL: első hibátlan meccsén védett a torontói kapus
A Toronto Maple Leafs hazai környezetben 3-0-ra nyert a Carolina Hurricanes ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. James Reimer a kanadaiak újonc kapusa karrierje első hibátlan mérkőzését játszotta. Eredmények: Boston Bruins-Dallas Stars 6-3, Toronto Maple Leafs-Carolina Hurricanes 3-0, New York Rangers-New Jersey Devils 2-3, Philadelphia Flyers-Nashville Predators 3-2, Atlanta Thrashers-Calgary Flames 2-4, Colorado Avalanche-Minnesota Wild 3-4.
2011.02.04. 08:30
 
 
Charlie Sheen heteken belül visszatérne
Már februárban visszatérne a Két pasi meg egy kicsi című televíziós sikersorozatba Charlie Sheen, aki jelenleg rehabilitációs kezelésen van. A 45 éves színészt vélhetően kábítószer- és alkoholgondjai miatt kúrálják, de bízik abban, hogy február végén újra munkába állhat a CBS csatorna világszerte népszerű szériájába - közölte a híresség szóvivője. A Két pasi meg egy kicsi forgatása jelenleg áll, mert az egyik főszereplő Sheent rövid időre kórházba szállították. A csatorna a színész visszatéréséig régebbi epizódokat vetít, de tarsolyában van még két új rész is, ezek február 7-én és 14-én kerülnek adásba. Charlie Sheen a televíziózás egyik legjobban kereső személyisége, a sorozat egy-egy epizódjáért több mint egymillió dollárt kap.
2011.02.04. 08:30
 
Foci: Henry csapattársa lehet Anelka
A New York Red Bulls labdarúgócsapata megpróbálja leigazolni Nicolas Anelkát a Chelsea-től - legalábbis a L'Equipe című francia sportnapilap szerint. Az újság úgy értesült, hogy a tengerentúli bajnokságban (MLS) szereplő együttes azért szeretné megvenni Anelkát, hogy a francia válogatott után ismét egy csapatban játsszon Thierry Henryval, aki márciusban immár második szezonját kezdi majd New Yorkban. "Nem nyilatkozunk olyan játékosról, aki más klubbal áll szerződésben" - mondta Brian Tsao, a Red Bulls szóvivője arra reagálva, hogy Anelka testvére - és egyben menedzsere - úgy nyilatkozott: fivérét érdekli az ajánlat.
2011.02.04. 08:00
 
 
Rádiójátékban szerepel a walesi herceg neje
Nagy-Britannia legrégebbi rádiójátékában, a The Archers című közkedvelt produkcióban vállalt szerepet Károly walesi herceg felesége, Kamilla. Cornwall hercegnője saját magát alakítja a műsorban, amely immár hat évtizede van műsoron a BBC Radio 4 csatornán, és még manapság is közel ötmillió ember hallgatja. A Kamilla szerepléséről szóló híreket Sara Coward színésznő, a sorozatbéli Caroline Sterling kürtölte világgá. A hercegnő - aki elmondása szerint nagy rajongója a szériának - a csontritkulás ellen küzdő társaság elnökeként szólal meg a rádiójáték február 16-i epizódjában. Jeleneteit már fel is vették.
2011.02.04. 08:00
 
Az Egyesült Államok támogatásáról biztosította a jordániai királyt
Az Egyesült Államok támogatásáról biztosította II. Abdalláh jordániai király az amerikai külügyminiszter. Hillary Clinton csütörtökön telefonon beszélt a jordániai uralkodóval, hogy kifejezze kormánya támogatását "ezekben a nehéz időkben". Az amerikai diplomácia irányítója nagyra értékelte, hogy az ammáni vezetés példát mutatott azzal, amikor garantálta a szólásszabadságot a közelmúltbeli tüntetéseken - közölte Philip Crowley amerikai külügyi szóvivő. Jordániában az elmúlt hetekben több tüntetést szervezett az ellenzék, ezrek vonultak az utcákra politikai reformokat követelve, bírálva a kormány gazdaságpolitikáját, tiltakozva az üzemanyag- és az élelmiszerárak növekedése miatt.
2011.02.04. 08:00
 
 
Súlyosan megsebesült egy svéd újságíró Egyiptomban
Súlyosan megsebesült az STV svéd közszolgálati televízió újságírója, Bert Sundström Kairóban. A televízió közlése szerint a kairói eseményekről tudósító munkatársát egyelőre ismeretlen körülmények között megkéselték. Jelenleg kórházban ápolják, állapota súlyos. Sundströmnek élőben kellett volna jelentkeznie a Tahrír térről, ám telefonját egy arabul beszélő férfi vette fel. Azt kiabálta, hogy az egyiptomi kormány letartóztatta az újságírót. Vasárnap az STV másik két újságíróját vették őrizetbe, majd gyorsan el is engedték őket. Számos külföldi újságírót tartóztatott fel vagy vett őrizetbe a rendőrség és a hadsereg szerda óta. Másokat civil ruhás emberek, feltehetően a Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt támogató tüntetők vertek meg vagy fenyegettek meg.
2011.02.04. 08:00
 
Április 3-ra írta ki az előre hozott elnökválasztást Nazarbajev
Április 3-ra írta ki az előre hozott elnökválasztást Nurszultan Nazarbajev kazahsztáni államfő. Nazarbajev pénteken írta alá az erről szóló rendeletet, s utasította kormányát a választás megszervezésére. A kazah parlament szerdán fogadott el alkotmánymódosítást, amely felhatalmazza az államfőt, hogy előre hozott elnökválasztást írjon ki az államfői megbízatás 2020-ig történő meghosszabbítását célzó népszavazás helyett.
2011.02.04. 08:00
 
Mubarak elleni harcra szólított fel az Egyiptomi Iszlám Dzsihád
Nyilvánvaló utalással Hoszni Mubarak elnökre, a "fáraó és romlott pártja elleni" küzdelemre szólította fel híveit az Egyiptomi Iszlám Dzsihád egyik alapítója. A távollétében halálra ítélt Szárvat Szaláh Sehata egy iszlamista honlapon közzétett, angolra csütörtökön lefordított felhívásában üdvözölte a "tiszteletre méltó egyiptomi nép lelkes és bátor kiállását a zsarnokság ellen". Felszólította az egyiptomiakat, hogy folytassák küzdelmüket, ne elégedjenek meg minisztériumi reformokkal, árcsökkentésekkel, béremelésekkel vagy más megoldásokkal, amelyeket "a kutyaszorítóba került diktatórikus rendszer" ajánl. Az egyiptomi hadsereget és a biztonsági erők "tisztességes" tagjait arra kérte, hogy támogassák a népet, teljesítsék elvárásaikat.
2011.02.04. 07:45
 
 
Amerika rekorddöntésekre készül a Super Bowl hétvégéjén
A várakozások szerint rekordokat, vagy legalábbis lélegzetelállító eredményeket szül az amerikai profi futball idei legnagyobb eseménye, a vasárnap esti Super Bowl. A csúcsbeállításokat azonban sokan nem magától a játéktól, a Green Bay Packers és a Pittsburgh Steelers összecsapásától, hanem az érdeklődés tetőzésétől és az abból adódó üzleti lehetőségektől várják. Immár hagyományosan ez az a hétvége, amikor Amerikában a legkevesebb esküvőt és legtöbb, tévézéssel egybekötött bulit tartják. A tavalyi döntőre több néző volt kíváncsi mint a 2008-as elnökválasztás élő közvetítésére.
2011.02.04. 07:45
 
Nem kegyelemezett az elromlott fax miatt a német labdarúgóliga
A Német Labdarúgó Liga (DFL) elutasította a két klub kérelmét, így egy elromlott faxgép miatt nem folytathatja Kölnben a pályafutását Jean-Eric Maxim Choupo-Moting, a német élvonalbeli Hamburger SV kameruni válogatott játékosa. A DFL közleményében azzal indokolta a döntést, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, nem lehet kivételt tenni. A téli átigazolási időszak hétfőn 18 órakor zárult, és a 21 éves csatár szerződése a határidő után 12 perccel érkezett meg a liga irodájába, mivel a továbbító szerkezet meghibásodott.
2011.02.04. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418[1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista