2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
MSZP: méltatlan az alkotmány-előkészítő eljárás
Az MSZP szerint méltatlan az alkotmány-előkészítő eljárás, tiltakoznak az ellen, hogy a tervek szerint a kodifikált alkotmányszöveget az Országgyűlésnek egy, kormánypárti politikusokból álló, három tagú bizottság terjeszti majd be - írta a párt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő csütörtökön siófoki sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz-KNDP frakciószövetség, az ő vezetésével szövegező bizottságot hozott létre az új alkotmány tervezetének megalkotására. Mint mondta, a bizottság kereszténydemokrata tagja Salamon László, a fideszes pedig Gulyás Gergely.
2011.02.10. 18:30
 
Botka László ragaszkodik a szegedi költségvetés tervezetéhez
Botka László szegedi polgármester visszavonná az önkormányzat költségvetési tervezetét, ha a közgyűlés legnagyobb frakcióját alkotó fideszes képviselők módosító indítványaikkal a költségvetést úgy alakítják át, hogy az a szocialista politikus álláspontja szerint a város számára káros lenne. Mivel a jogszabályok szerint az önkormányzati büdzsé beterjesztése kizárólag a polgármester hatásköre, a tervezet visszavonása azt eredményezné, hogy Szegednek nem lenne 2011-es költségvetése - mondta a polgármester, amikor csütörtökön bemutatta a tervezetet a település legnagyobb adózói előtt.
2011.02.10. 18:15
 
A Fidesz szerint vállalhatatlan a szegedi költségvetés tervezete
A Fidesz szerint jelenlegi állapotában vállalhatatlan a 2011-es szegedi költségvetés tervezete, az fenntarthatatlan pályára állítaná az önkormányzatot és hosszú távon finanszírozhatatlan pénzügyi helyzetet teremtene - mondta Póda Jenő gazdasági tanácsnok csütörtökön az MTI-nek. A fideszes politikus kijelentette, hogy Botka László szocialista polgármester állításával ellentétben a büdzsé tervezete 8,496 milliárd forint hiányt tartalmaz. A képviselő emlékeztetett arra, hogy a költségvetés koncepcióját a közgyűlés decemberi ülésén elutasította, s azt csütörtöki ülésén a pénzügyi bizottság többsége sem támogatta.
2011.02.10. 18:15
 
Fellegi: az egységes energiapiachoz kulcsfontosságú az infrastruktúra-fejlesztés
Az Európai Unió egységes energiapiacának építéséhez kulcsfontosságú az infrastruktúra szerkezetének és minőségének javítása - hangoztatta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön Brüsszelben, az európai villamosenergia-ipari rendszerirányítók szervezetének (ENTSO-E) szakmai konferenciáján. Az EU soros elnökségét képviselő magyar miniszter sajtótájékoztatóján megismételte: a múlt pénteki, energiaügyekkel is foglalkozó állam- és kormányfői találkozó áttörésnek minősíthető, mert olyan politikai célkitűzéseket határozott meg, amelyek világosan kijelölik a következő tíz év feladatait és az azt követő időszak alapirányait is.
2011.02.10. 18:00
 
Híd:már a következő ülésen előterjeszthető az állampolgársági törvény módosítása
Gál Gábor, a Híd magyar-szlovák párt képviselője szerint nincs semmiféle ügyrendi akadálya annak, hogy a szlovák kormánykoalíció már a következő parlamenti ülésen a törvényhozás elé terjessze az állampolgársági törvényt módosító javaslatát. "Ügyrendi akadály nincs. Már a következő parlamenti ülésen előterjeszthető az új törvénymódosítás" - mondta az MTI tudósítójának a magyar koalíciós képviselő csütörtök délután. "Annak sincs semmi akadálya, hogy akár a most visszavont törvénymódosítási javaslattal hozakodjunk elő" - tette hozzá.
2011.02.10. 18:00
 
Asztalitenisz Pro Tour, Doha: egyesben három magyar a főtáblán
Egyesben három magyar szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők eheti Pro Tour-versenyén, Dohában. A nemzetközi szövetség honlapja szerint Tóth Krisztina és Póta Georgina alanyi jogon kapott helyet a legjobb 64 között, míg Lovas Petra a szerda-csütörtöki selejtezőből harcolta ki a feljutást. A férfiaknál mindössze egy magyar játékos, Kosiba Dániel próbálkozott, de ő nem járt sikerrel a kvalifikációban. Tóth és Póta, valamint - a cseh Iveta Vacenovska oldalán - Lovas párosban is főtáblás, mindkét duó a selejtezőből jutott el a 16-os elitmezőnybe. A főtáblás küzdelmek pénteken rajtolnak katari fővárosban.
2011.02.10. 17:45
 
Magyar-azeri: tavaszra jobb formát ígérnek a játékosok
A hollandok elleni, március 25-én sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre már sokkal jobb formát ígérnek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik szerdán, felkészülési mérkőzésen 2-0-ra nyertek a világranglistán 99. azeri csapat ellen Dubajban. "Egyelőre mindenki messze van a csúcsformájától, de ez egyre javul majd a tavaszi válogatott mérkőzések közeledtével, remélem, a keret mindegyik tagja rendszeresen szerepelni fog klubcsapatában - idézi a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja Rudolf Gergelyt, az első gól szerzőjét.
2011.02.10. 17:45
 
Fidesz-KDNP-frakcióülés: nem épülhet erőmű a Duna magyarországi szakaszán
A Fidesz-KDNP úgy döntött, nem épülhet erőmű a Duna magyarországi szakaszán - közölte a kormányfő szóvivője az MTI-vel. A kormánypárti frakciószövetség szerdán kezdődött, háromnapos zárt tanácskozást tart Siófokon, amely csütörtök délután a Dunával összefüggő kérdések megtárgyalásával folytatódott. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője ezzel kapcsolatban az MTI-nek elmondta: a frakciószövetség úgy döntött, hogy nem épülhet erőmű a Duna magyarországi szakaszán, és nem történhet duzzasztás sem a hazai folyószakaszon.
2011.02.10. 17:30
 
BUX: -2,38 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 539,25 pontos, 2,38 százalékos csökkenéssel, 22.083,99 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,18 százalékkal 21.350 forintra csökkent, az OTP részvények ára 3,40 százalékkal 5.603 forintra esett.
2011.02.10. 17:30
 
 
Beperelte a Ford a Forma-1-es Ferrarit
Az amerikai Ford autógyár szerdán beperelte a Forma-1-es Ferrari istállót, mert az olasz csapat a korábban a Ford által levédetett F150 kódjelzéssel látta el idei versenyautóját. A Ford azt is kifogásolja, hogy a Ferrari által használt F150 logó kísértetiesen hasonlít az Egyesült Államokban az eladási listák élén álló Ford F-150-es modelljénél használt emblémára. A Ford azt szeretné, ha a detroiti bíróság megtiltaná az olasz csapatnak a kódjelzés további használatát. Az autógyártó ezen felül 100 ezer dolláros kártérítést is követel a jogtalan névhasználat miatt. A Ferrari részvényeinek 85 százaléka a Fiat tulajdonában van, a Ford a benyújtott keresetben jelezte, a két autógyár "régóta komoly rivalizálást folytat az autósportban."
2011.02.10. 17:15
 
 
FIFA: világszerte 2451 profi játékos váltott klubot a télen
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) adatai alapján a téli átigazolási szezonban összesen 2451 futballista játékjoga cserélt gazdát. Ezekben az üzletekben a klubok összesen 234 millió eurót mozgattak meg - állítja a FIFA. Ez az adat ugyanakkor némileg meglepő, főleg annak tükrében, hogy korábbi sajtóinformációk szerint csak az angol egyesületek 250 millió eurót költöttek januárban. A FIFA az internetes Transfer Matching System (TMS) adataira hivatkozva közölte ezeket a számokat, tavaly október óta ez a rendszer rögzíti ugyanis a profi futballisták mozgását.
2011.02.10. 17:15
 
 
Megkapta az Európai Bizottság a magyar médiatörvény-módosítási tervezetet
Megkapta az Európai Bizottság a magyar kormánytól a médiatörvény módosításának tervezetét - közölte csütörtökön Jonathan Todd, a médiaügyekben illetékes Neelie Kroes EU-biztos szóvivője az MTI-vel. "Az Európai Bizottság gondosan tanulmányozza a tervezetet, és a lehető legrövidebb időn belül értékelést ad, hogy az minden vonatkozásban összhangban áll-e az EU-joggal" - közölte Todd. A magyar törvénymódosítási tervezetet annak nyomán küldték el Brüsszelbe, hogy hétfőn szakértői egyeztetés volt a magyar kormány és az uniós végrehajtó testület között. Neelie Kroes előzőleg három ponton emelt kifogást a médiatörvény ellen.
2011.02.10. 17:15
 
Tőkés László csatlakozott az Emberi Méltóság Tanácsához
Tőkés László, az Európai Parlament alelnöke is tagja lett csütörtökön az Emberi Méltóság Tanácsának, miután aláírta a belépési dokumentumot - közölte Lomnici Zoltán, a szervezet elnöke az MTI-vel. Tőkés korábbi református püspök csatlakozásával a tanács hatékonyabban tudja érvényesíteni az emberi méltóság védelmére irányuló törekvéseit - tette hozzá. Lomnici Zoltán kiemelte: a szervezet egyik célja a határon túli magyarok jogainak védelme és a nemzeti méltóság erősítése. Az Emberi Méltóság Tanácsát tavaly áprilisban vette nyilvántartásba a bíróság. A szervezet törekvéseinek alapját az a tavalyelőtti felhívás képezte, amelyhez a parlamenti pártok, a történelmi egyházak és csaknem 17 ezer magánszemély csatlakozott.
2011.02.10. 17:00
 
Hátrányos megkülönböztetés ért külföldön tartózkodó magán-nyugdíjpénztári tagokat
Szabó Máté ombudsman szerint hátrányos megkülönböztetést eredményezett az a jogszabály, amely bizonyos jogcímek meglétéhez kötötte azt, hogy a tartósan külföldön tartózkodók a magán-nyugdíjpénztári tagsági jogviszonyuk fenntartásáról a külképviseleteken nyilatkozatot tehessenek. Az Országgyűlési Biztos Hivatala által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint négy, tartósan külföldön tartózkodó magán-nyugdíjpénztári tag fordult az állampolgári jogok országgyűlési biztosához. Valamennyien azt kifogásolták, hogy a Magyar Köztársaság külképviseletein csak feltételekkel vagy egyáltalán nem vették át a magán-nyugdíjpénztári tagsági jogviszonyuk fenntartásáról szóló nyilatkozatukat.
2011.02.10. 17:00
 
 
Nagy László nem kíván a férfi kézilabda-válogatottban szerepelni
Nagy László nem kíván a magyar férfi kézilabda-válogatottban szerepelni. Erről az FC Barcelona világklasszis átlövője csütörtökön értesítette a magyar szövetséget (MKSZ). A válogatott korábbi csapatkapitánya legutóbb 2009. június 21-én, a Szlovákiában 30-19-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára a nemzeti együttesben, majd az azóta eltelt több mint másfél évben többféle indokkal távol maradt. Nagy László közlését tudomásul véve az MKSZ lezártnak tekinti az ügyet.
2011.02.10. 17:00
 
 
Leállt Franciaországban az igazságszolgáltatás: a bírók az utcán tüntetnek
Országos tiltakozást szerveztek csütörtökön a francia bírók Nicolas Sarkozy államfő azon múlt heti kijelentése miatt, amelyben az igazságszolgáltatást és a rendőrséget tette felelőssé egy nagy visszhangot kiváltó gyilkossági ügyben és szankciókat helyezett kilátásba. Az ügyben érintett nantes-i bírók már egy hete sztrájkot hirdettek, azóta fokozatosan csatlakoztak hozzájuk más városokban is: a 190 francia bíróságból jelenleg 170 helyen szünetelnek a tárgyalások. Csütörtök délután pedig Nantes mellett másik tíz nagyvárosban tartottak tüntetést: a bírókkal az ügyvédek, az ügyészek, a börtönőrök és a rendőri szakszervezetek tagjai is utcára vonultak.
2011.02.10. 17:00
 
A Kommerszant a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség értékesítéséről
A Kommerszant című tekintélyes orosz gazdasági-politikai napilap csütörtökön beszámolt arról, hogy Budapesten előállítottak több tisztségviselőt, akiknek közük lehet a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség épületének vitatott értékesítéséhez. A cikk ismertette az előállítottakkal szemben megfogalmazódott vád lényegét, a korábbi vizsgálatot, a magyar lapokban megjelent részleteket, és idézte a magyar külügyminisztérium 2009-ben kiadott közleményéből azt, hogy a magyar tulajdonban lévő épület a Szovjetunió és a Magyar Népköztársaság között 1973. március 22-én kelt jegyzőkönyv értelmében kizárólag "a Szovjetunió kormányának" az egyetértésével kerülhet harmadik fél tulajdonába.
2011.02.10. 17:00
 
 
Még mindig csak becsülhető a január végi földrengés okozta kár
A január 29-i földrengés a legtöbb kárt Komárom-Esztergom megyében okozta, a kárbejelentések teljes száma 8.481, a kár összege pedig egymilliárd forintra tehető - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége. A közlemény kiemeli, hogy a 14, lakásbiztosítási üzletágat művelő magyar biztosító társaság összesen 3 millió 60 ezer darab lakásbiztosítást kezel. A társaságok jelzései alapján a teljes szerződésállományból csupán néhány ezer darab olyan lakásbiztosítási szerződés van a piacon, amelyben opcionális, hogy a biztosító kockázatvállalása kiterjed-e a földrengés okozta kárra is. Ezekben az esetekben a biztosítók saját hatáskörben, egyedi döntés alapján vizsgálják meg a kártérítés lehetőségét.
2011.02.10. 16:45
 
Kormányszóvivő: alaptalanok a filmszakma jövőjével kapcsolatos aggodalmak
A kormányszóvivő szerint nincs alapja a magyar filmszakma jövője iránti aggodalmaknak, "most is van magyar film és lesz is." A milliárdos közpénzeket használó Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMKA) pénzügyi működésének rendbetétele éppen a magyar filmszakma érdekében történik - mondta Nagy Anna. A magyar állam 2011-ben mintegy 4,4 milliárd forintot szán filmekre - hívta fel a figyelmet az MTI-nek csütörtökön nyilatkozva a kormányszóvivő, aki ennek alapján úgy látja, nincs ok arra, hogy a filmes szakma aggódjon. Amit viszont mindenképpen meg kell nézni, hogyan történhetett meg az, hogy eddig szétfolytak pénzek - fogalmazott, utalva arra, hogy 7,4 milliárd forintos hiányt halmozott fel Magyar Mozgókép Közalapítvány.
2011.02.10. 16:30
 
A néppárti EP-képviselők szerint politikai alapon támadják a médiatörvényt
A magyar néppárti európai parlamenti (EP-) képviselők szerint minden jogi és szakmai megalapozottságot nélkülöz, és ugyanakkor rávilágít a magyar médiatörvény elleni kampány politikai indíttatására az, hogy az EP szocialista, liberális, zöldpárti, valamint radikális baloldali frakciója vitát akar folytatni a törvényről a jövő heti strasbourgi plenáris EP-ülésen.
2011.02.10. 16:15
 
Alpesisí-vb: kihagyja a lesiklást és a kombinációt a Vk-címvédő Janka
Kihagyja a lesiklást és a kombinációt a németországi alpesisí-világbajnokságon Carlo Janka, a svájciak összetett Világkupa-címvédője. A helyi szövetség csütörtöki közlése szerint a versenyző decemberi vírusos betegsége után még nincs megfelelő fizikai állapotban. Janka most visszatér Garmisch-Partenkirchenből Svájcba, hogy felkészüljön a jövő heti óriásműlesiklásra, amelynél már ott szeretne lenni a rajtnál. A férfi lesiklást szombaton, a kombinációt pedig hétfőn rendezik a vb-n, az óriásműlesiklásra jövő pénteken kerül sor.
2011.02.10. 16:15
 
Csak új buszokkal pályázhatnak majd a BKV buszjárataira
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) olyan vállalkozásokra számít a BKV buszvonalainak megpályáztatása során, amelyek csak új járművekkel rendelkeznek. A tervről Vitézy Dávid vezérigazgató beszélt a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) konferenciáján Tatán csütörtökön. Elmondta, hogy a következő félévben várhatóan megjelenő pályázaton 50-250 járművet kiállító vállalkozásokra számítanak. Újságírói kérdésre hozzátette: nincs akadálya annak, hogy kisebb cégek konzorciumként is induljanak szerződéses járatokért.
2011.02.10. 16:15
 
Berényi (MKP): győzött a nacionalizmus és a magyarfóbia
A nacionalizmus, a populizmus és a magyarfóbia győzelmet aratott a parlamentben a józan ész és a koalíciós összetartás felett - vélekedett Berényi József, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke azzal kapcsolatban, hogy csütörtökön délben néhány koalíciós képviselőnek az ellenzék támogatásával sikerült megtorpedóznia az állampolgársági törvényt módosító koalíciós indítvány elfogadását. "A koalíció működésének szabályai továbbra sem világosak" - jelentette ki Berényi a parlamenti szavazással kapcsolatban csütörtökön délután Pozsonyban sajtóértekezleten.
2011.02.10. 16:15
 
A retiküljével támadt a rablókra a szupernagyi
Egy 70-es éveiben járó idő asszony futamított meg egy rablóbandát az angliai Northamptonban - közölte kedden a brit média. A szupernagyi a retiküljét lóbálva támadt a rablókra, akik közül hármat fejbe vágott. A jelenetet felvette egy utcai biztonsági kamera.
2011.02.10. 16:11
 
Szex-sztrájkot hirdetett egy belga politikusnő
Nyolc hónapja nincs rendes kormánya Belgiumnak, ezért azt javasolta egy belga szenátornő, hogy tiltakozásul tagadják meg a szexet férjeiknek a vallon és flamand politikusok feleségei. A belga média keddi közlése szerint a szocialista Marleen Temmerman azt mondta: addig ne háljanak együtt a feleségek politikus férjeikkel, amíg nem alakul koalíciós kormány.
2011.02.10. 16:09
 
Egy újabb halott a világ legnagyobb kirándulóhajójáról
Meghalt egy amerikai turista a mexikói üdülőhelyen, Cancunban- közölte kedden a helyi kórház. A 24 éves nő a második külföldi, aki meghalt, miután eltűnt a világ legnagyobb kirándulóhajójáról. Az első áldozat a hajó egyik lengyel, női alkalmazottja volt, az ő holttestét a Cancun közelében lévő sziget, Cozumel partjainál találták meg a tengerben vasárnap.
2011.02.10. 16:08
 
Csak a bejelentők fele kap kártérítést a kátyúkár után
Hiába jelenti be, nem kap kártérítést a kátyúk miatt balesetet szenvedett autósok fele. Tavaly csak a Magyar Közútkezelőhöz több mint 3000 kárigény érkezett. Még úgy is 60 millió forintot fizettek ki, hogy csak minden második esetet tudtak bizonyítani a károsultak. A gond az, hogy sokan nem tudják, mit kell tenni a helyszínen, tanúk és fénykép nélkül pedig utólag már nehéz bebizonyítani, hogy a kár hol és hogyan keletkezett - számolt be róla kedden az RTL Híradója.
2011.02.10. 16:06
 
Hét magánnyugdíj-pénztár szinte biztosan bezár
Valószínűleg hét magánnyugdíj-pénztár szűnhet meg, mivel ennyinek nem maradt a működéshez szükséges legalább kétezer tagja. De ezeket a kasszákat sem lehet bezárni addig, amíg el nem számolnak a volt ügyfelekkel és az állammal. Ha megszűnik egy pénztár, akkor a maradó tagok végső esetben visszakerülnek az állami rendszerbe - számolt be szerdán este az RTL Híradója.
2011.02.10. 16:04
 
Hatalmas fegyverarzenált találtak egy német nyugdíjas lakásában
A német rendőrség több száz fegyvert, köztük több tucatnyi puskát és páncéltörő lövedékeket talált szerdán egy német nyugdíjas házában. A 83 éves férfi lakásához azért vonultak ki, mert barátai azt jelezték a hatóságoknak, hogy a férfi az utóbbi időben egyre agresszívabbá vált.
2011.02.10. 16:03
 
 
A Berlinalén debütál a YouTube-videókból összevágott film
A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon tartják szombaton annak a dokumentumfilmnek az európai premierjét, amelyet a YouTube videomegosztó portálra feltöltött alkotásokból vágtak össze. A Life in a Day (Az élet egy napban) című alkotást 197 ország felhasználóinak felvételeiből vágták össze. A 95 perces dokumentumfilm egy napot, 2010. július 24-ét "örökítette meg". "A képkockák között éppúgy vannak nagyvárosi pillanatok, mint olyanok, amikor úgy tűnik, mintha megállt volna az idő" - jellemezték a munkát a csütörtökön kezdődő filmfesztivál szervezői.
2011.02.10. 16:00
 
Miniszterek ellen indítottak vizsgálatot korrupció miatt Egyiptomban
Egyiptomban korrupció gyanúja miatt vizsgálatot indítottak három volt miniszter és egy pártvezető ellen - közölte csütörtökön az állami televízió. A jelentés szerint a január végén lemondatott kormány tagjai, Ahmed Rasid Ahmed kereskedelmi miniszter, Zuhair Garana idegenforgalmi miniszter és Ahmed Magrebi lakásügyi miniszter, valamint Ahmed Ezz gazdag üzletember, a kormánypárt egyik volt vezetője ellen indult eljárás. Ezz a parlament tagja, és Hoszni Mubarak fiának bizalmasa.
2011.02.10. 16:00
 
Párizsi tenisztorna: betegség miatt nem játszik Sarapova
Vírusos megbetegedése miatt nem indul Marija Sarapova az Open Gaz de France elnevezésű párizsi tenisztornán. A 23 éves, egykori világelső orosz teniszező - aki a Fed Kupa negyeddöntőjében az elmúlt hét végén még pályára lépett a franciákat 3-2-re végül legyűrő orosz csapatban - abban bízott, hogy csütörtökön már játszhat az amerikai Bethanie Mattek-Sands ellen a francia fővárosban. A világranglistán 14. helyen kiemelt orosz teniszező elmondta: orvosa reggel megvizsgálta, akinek vonakodva bár, de elfogadta véleményét, hogy még mindig nincs versenyképes állapotban.
2011.02.10. 15:45
 
 
Könyvet írt a WikiLeaks egykori szóvivője
Önző és erőszakos, helyenként kíméletlen embernek ábrázolja a WikiLeaks alapítóját, Julian Assange-ot a projekt egykori szóvivője, Daniel Domscheit-Berg, aki csütörtökön mutatta be Berlinben Inside WikiLeaks című, leleplezőnek szánt könyvét. A kötet pénteken kerül a német könyvesboltokba, és egyidejűleg 19 további nyelven - köztük magyarul - is megjelenik. A Nyitott Könyvműhely gondozásában készült kiadás címe: WikiLeaks - A leleplezés.
2011.02.10. 15:45
 
Felhős ég, 4-10 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtökön napközben derült, napos, és elsősorban az Alföldön felhős, tartósan párás, ködös területek is lesznek, majd az éjszakai óráktól észak felől erősen megnövekszik a felhőzet. Pénteken általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, néhány órás napsütés délen, délnyugaton valószínű. Kora reggeltől észak felől elszórtan kell esőre, záporra számítani, északkeleten pénteken a nap első felében azonban vegyes formájú csapadék is hullhat. Reggelig a déli, délnyugati szél mérsékelt marad, péntek napközben megélénkül, helyenként meg is erősödik a nyugatias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 4, 10 fok között valószínű, de északkeleten ennél hidegebb, a Dél-Dunántúlon akár több fokkal is melegebb lesz.
2011.02.10. 15:30
 
EU-elnökség: bemutatkozott a Fiatal Európa Szerkesztőség
Bemutatták azokat az egyetemi és főiskolai hallgatókat csütörtökön Budapesten, akik a Fiatal Európa Szerkesztőség tagjaiként tudósíthatnak az Európai Unió Tanácsának magyar elnökségéhez kapcsolódó eseményekről. A 20 újságíró-diák a soros magyar elnökséghez kapcsolódó eseményekről, a sajtónyilvános szakmai rendezvényekről és az elnökséghez kapcsolódó kulturális programokról tudósíthat. A szerkesztőség tagjai e-learning képzésen és kétnapos felkészítő tanfolyamon sajátíthatják el a szükséges EU-s és újságírói ismereteket. A szakmai felkészülést 25-en kezdik el, de újságírói munkát csak a képzésen legjobban teljesítő húsz diák végezhet majd.
2011.02.10. 15:30
 
Kiraboltak egy bankfiókot Budapesten
Kirabolt egy 30 év körüli férfi egy ferencvárosi bankfiókot, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A kopaszodó, 185 centiméter magasságú férfi arcát eltakarva lépett be a Czuczor utcai bankfiókba, majd feltehetően fegyverrel megfenyegette az ott tartózkodókat és a pénz átadását követelte. Miután átadtak neki 900 ezer forintot, a férfi elmenekült a helyszínről, a rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi - mondta a szóvivő. A rablás során személyi sérülés nem történt, lövés nem dördült el.
2011.02.10. 15:00
 
Bugár: a törvénymódosítással megsértették a koalíciós szerződést
Bugár Béla, a Híd elnöke szerint a szlovákiai állampolgársági törvényt módosító javaslatról Pozsonyban lezajlott csütörtöki parlamenti szavazás ellentétes volt a koalíciós szerződéssel, ezért a Híd a helyzet tisztázásáig nem fogja támogatni a koalíciós javaslatokat. Megjegyezte: ez nem vonatkozik az összevont szlovák televízió és rádió vezérigazgatójának megválasztására, amely csütörtök délutánra van tervezve. Iveta Radicová kormányfőtől Bugár azt kéri, hogy hívja össze a koalíciós tanács rendkívüli ülését. "Felszólítjuk Iveta Radicová miniszterelnököt, hogy lépjen" - jelentette ki Bugár.
2011.02.10. 15:00
 
 
A Real Madridnak volt a legnagyobb bevétele a labdarúgóklubok között
A Deloitte üzleti tanácsadó cég felmérése szerint a labdarúgóklubok közül az elmúlt idényben a Real Madrid termelte a legnagyobb bevételt, a spanyol királyi klub az előző szezonban (azaz 2010. június 30-ig bezárólag) 438,6 millió eurót könyvelt el. A madridiak komoly előnnyel állnak a lista élén, ugyanis a második, az ősi rivális FC Barcelona "csak" 398,1 millió euróval gazdagodott. Az első hat helyen nem volt változás az előző rangsorhoz képest, így a harmadik a Manchester United, amelyet a Bayern München, az Arsenal és a Chelsea követ.
2011.02.10. 15:00
 
 
Gazdasag.hu: felfüggesztett adószámú cég a Vasas új tulajdonosa
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal októberben felfüggesztette az adószámát a Híd Akvizíciós Zrt.-nek, amely múlt pénteken a Vasas labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa lett - írta a gazdasag.hu. A honlap szerint a társaság tavaly júniusban alakult kétmilliárd forint jegyzett tőkével, Szeviép Hungary Zrt. néven. Az alapításkor felmerült a gyanú, hogy a felszámolás alá került Szeviép Zrt. ezen a cégen keresztül menti a vagyonát. Baranyi Sándor, a Szeviép Zrt. tulajdonosa akkor úgy nyilatkozott, nincs kapcsolat a két társaság között.Az új cég tulajdonosa, az Executor Capital Zrt. válságmenedzselési tanácsokat nyújtott a Szeviépnek, s később megkérdezése nélkül hozott létre hasonló nevű társaságot.
2011.02.10. 14:45
 
Kettős állampolgárság: a szlovák koalíció visszavonta törvénymódosítását
A szlovák kormánykoalíció visszavonta az állampolgársági törvényt módosító indítványát, amelynek értelmében egy másik állampolgárság felvétele a jövőben nem járt volna az eredeti elveszítésével, miután a koalíció néhány képviselője megtorpedózta a jogszabály enyhítését. Újabb módosító javaslat az állampolgársági törvény témájában fél év múlva nyújtható be a pozsonyi törvényhozás elé. Így továbbra is az a helyzet áll fenn, hogy elveszíti eredeti szlovák állampolgárságát az a személy, aki felveszi egy másik állam állampolgárságát. A törvény ilyen értelmű módosítását a Fico vezette balközép koalíció fogadtatta el tavaly, válaszul a külföldi magyarok könnyített honosításáról hozott budapesti jogszabályra.
2011.02.10. 14:45
 
Többen meghaltak a dél-szudáni összecsapásokban
Legkevesebb 16 ember meghalt Dél-Szudánban, miután szerdán összecsapások törtek ki a hadsereg és a lázadók között, dacára annak, hogy január elején állandó tűzszünetet kötöttek egymással a felek - közölte csütörtökön egy katonai szóvivő. Dzsonglei államban felkelők megtámadták a - korábban lázadó, jelenleg már az önállósuló Dél-Szudán hadseregét irányító - Szudáni Népi Felszabadító Hadsereg (SPLA) egyik bázisát. A déli kormányt támogató fegyveres erőknek végül sikerült úrrá lenni a helyzeten.
2011.02.10. 14:45
 
Keményen bírálták a médiatörvényt a MÚOSZ konferenciáján
Indokolatlannak nevezte a médiajogi eljárások és szankciók kiterjesztését a médiumok összességére Polyák Gábor médiajogász csütörtökön a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) konferenciáján. A médiajogász - akit tavaly februárban Sólyom László köztársasági elnök és Bajnai Gordon miniszterelnök az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) élére jelölt - azt mondta: a nyomtatott sajtó hatósági ellenőrzés alá vonása alkotmányellenes, szemben áll az Alkotmánybíróság azon határozatával, amely kimondja, hogy a sajtószabadságot elsősorban az állami beavatkozás hiánya garantálja.
2011.02.10. 14:30
 
 
Sportlövészet: Igaly Diána visszatér
Két év kihagyás után visszatér Igaly Diána, a 2004-es athéni olimpia skeetlövő bajnoka. A kétszeres világbajnok koronglövő a pekingi olimpia után különböző nehézségek miatt nem versenyzett, ezen a héten azonban személyesen vitte el a Magyar Olimpiai Bizottsághoz, s adta át Molnár Zoltán főtitkárnak a visszatérési szándékát tartalmazó levelet. A MOB honlapja szerint jövő héten válik majd teljesen hivatalossá a hír, miután Igaly tárgyalt Krzyzewsky Miklóssal, a sportlövők elnökével. "Két év hosszú idő. Mindenek előtt a versenyek légkörét, izgalmait kell újra megszoknom" - olvasható Igaly nyilatkozata a mob.hu-n.
2011.02.10. 14:30
 
 
Szájer: nincs kőbe vésve a húsvéthétfői alaptörvény-elfogadás
Szájer József fideszes EP-képviselő szerint az alkotmányozás tervezett menetrendje, így a húsvéthétfői alaptörvény-elfogadás sincs "kőbe vésve". A politikus siófoki sajtótájékoztatóján a húsvéthétfőre tervezett parlamenti alkotmány-elfogadást firtató újságírói kérdésre azt mondta: "rugalmasak vagyunk". Van mód arra, hogy a menetrenddel kapcsolatos kérdésben mindenki elmondja a véleményét, az ugyanis "nincs kőbe vésve" - tette hozzá, megjegyezve, hogy ez is a frakciók közötti megbeszélések témája lesz. A tervek szerint a sarkalatos törvények 2012. január 1-jével, az alkotmánnyal együtt lépnének hatályba - közölte.
2011.02.10. 14:30
 
 
NB I: az Audi 2014-ig szóló szponzori szerződést kötött a Győri ETO FC-vel
Az Audi Hungaria 2014-ig szóló szponzori szerződést kötött a Győri ETO FC-vel. A megállapodás a 2011/12-es idénytől lép életbe. A csütörtöki hivatalos bejelentésen - amelyen részt vett Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója, Tarsoly Csaba, a klub elnöke és Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is - a szerződés anyagi részletiről nem kívántak nyilatkozni a felek. Korábbi sajtóhírek szerint a cég évi 350 millió forinttal támogatja a labdarúgóklubot. "Az Audi gáláns, nagyvonalú ajánlatot tett" - fogalmazott Tarsoly Csaba. "A jelenlegi szerződéssel az első csapat mellett az utánpótlás is jelentős anyagi segítséget kap."
2011.02.10. 14:15
 
 
Szabadlábra helyezték a volt külügyi államtitkárt
Szabadlábra helyezte Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkárt, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezetőjét és Székely Árpád volt moszkvai nagykövetet csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság; az ügyészség fellebbezett a határozat ellen, így az nem jogerős. A három érintett előzetes letartóztatását a Központi Nyomozó Főügyészség előző nap kezdeményezte a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanjának elidegenítésével kapcsolatban. A kedden őrizetbe vett gyanúsítottak a nyomozóhatóság szerint - az árfolyamveszteségre is tekintettel - a magyar államnak összesen csaknem 7 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak.
2011.02.10. 14:15
 
Mégsem indul magyar-német két tannyelvű oktatás Grazban a jövő tanévben
Nem indul meg a következő tanévben a német-magyar két tanítási nyelvű iskolai oktatás Grazban - tudatta az MTI-hez is eljuttatott közleményében csütörtökön Petricz Judit, a két tannyelvű oktatást kezdeményező egyesület társelnöke. Az iskolafelügyelőség és sok politikus támogatása ellenére eddig nem sikerült megfelelő helyet és tantestületet találni a tervek megvalósításához. Az első két tannyelvű osztály indulását jelenleg a 2012-13-as tanévre tervezi a Bilingual Graz (Kétnyelvű Graz) közhasznú egyesület. Az osztrák közszolgálati rádió tavaly májusban arról adott hírt, hogy a 2011-12-es tanévben megvalósulhat a két tannyelvű iskolai oktatás a stájer tartományi székhelyen.
2011.02.10. 14:15
 
 
The Guardian: az egyiptomi hadsereg tüntetőket kínzott meg
Az egyiptomi hadsereg titokban több száz, sőt talán több ezer kormányellenes tüntetőt tartóztatott le a megmozdulások kezdete óta, és legalább néhányat közülük meg is kínoztak - adta hírül a The Guardian brit napilap egy birtokába került vallomásra hivatkozva csütörtökön. Ilyen visszaéléseket korábban csak a rossz hírű biztonsági szervekkel (SSI) hoztak összefüggésbe az egyiptomiak, de a hadsereggel soha. "Ez szokatlan, és a legjobb tudomásunk szerint új dolog a hadsereg részéről" - mondta Hoszám Bahgat, az Egyiptomi Polgárjogi Kezdeményezés nevű szervezet igazgatója a brit lap internetes oldala szerint.
2011.02.10. 14:15
 
 
Surján: nem változnak a magzatvédelmi szabályok
Az új alkotmány nem változtatja meg a jelenleg érvényes magzatvédelmi szabályokat - hangsúlyozta Surján László kereszténydemokrata EP-képviselő a Fidesz-KDNP-frakciószövetség siófoki ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón. Mint hozzátette, ennek rögzítésével elejét akarják venni annak, hogy a témával kapcsolatban - esetleges téves feltételezések miatt - felesleges vita induljon.
2011.02.10. 14:00
 
Az EU belügyi biztosa a Romániával szembeni elvárások mefogalmazását kéri
Konkrét elvárások megfogalmazását kérte a Románia schengeni csatlakozását ellenző uniós tagállamoktól Cecilia Malmström, az Európai Unió belügyi biztosa. Cecilia Malmström a román fővárosban Emil Boc miniszterelnökkel, Traian Igas belügyminiszterrel, Catalin Predoiu igazságügyi és Teodor Baconschi külügyminiszterrel is találkozik. A belügyminiszterrel folytatott megbeszélése után a svéd biztos kifejtette, hogy Románia schengeni csatlakozása kapcsán nincs egyetértés az EU tagállamok között, de a következő időszakban az Európai Bizottság igyekszik együttműködni a magyar soros EU-elnökséggel és Romániával annak érdekében, hogy az ország schengeni csatlakozására minél hamarabb sor kerülhessen.
2011.02.10. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402[1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista