2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
Illegálisan, az interneten adják-veszik a botoxot
Hajfestéket bármikor vehetünk fodrászunktól, de botoxot nem szerezhetünk be a sarki vegyesboltban. Nemrég azonban egy Laurie D’Alleva nevű hölgy azt vette a fejébe, hogy az interneten keresztül árusítja a kozmetikai beavatkozások kedvelt termékét. A siker érdekében még oktató videót is készített. Mielőtt a texasi legfőbb ügyészség vádat emelt volna ellene, már több mint 200 ügyfele volt, aki tőle szerezték be a sima archoz szükséges anyagot. A szer legálisan csak az orvosok és plasztikai sebészek számára árusítható, illetéktelen kezekben nagy bajt okozhat!
2011.05.10. 10:46
 
Ha szükséges, lezárják az Andrássy út 1. szám alatti épület környékét
Ha az élet- és a vagyonbiztonság azt megköveteli, akkor forgalomkorlátozást léptetnek életbe az Andrássy út 1. szám alatti épület környékén - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-t. A terézvárosi önkormányzat hétfőn azt közölte, hogy az Andrássy út 1. szám alatti négyemeletes épület életveszélyes állapotban van, a Fővárosi Önkormányzat illetékes hivatala mégsem támogatja a belvárosi ingatlant övező közterület lezárását, "tekintettel a nagy forgalmú csomópontra".
2011.05.10. 10:30
 
 
Kevesen kötnek cascót Magyarországon
A casco nélkül autózók fele a magas díjakra, harmaduk pedig az autó korára hivatkozva nem köt casco biztosítást járművére - közölte a kotelezo.hu internetes szakportál, a több mint 20 ezer aktív internet-felhasználó körében elvégzett felmérésének eredményét. A MABISZ adatai szerint a múlt év végén 4 millió 76 ezer autós rendelkezett kötelező gépjármű felelősségbiztosítással (kgfb), míg cascót csak az ötödük, 799 ezer kötött. A felmérésben szereplő aktív internethasználók körében 30 százalékos volt a cascóval rendelkezők aránya.
2011.05.10. 10:20
 
 
Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől
Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől, Maria Shrivertől. Los Angelesben arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője. A volt kaliforniai kormányzó és felesége közli, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás, vita és fohász után, együtt hozták meg a döntést. A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak. Csak arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.
2011.05.10. 10:20
 
 
Tripolira mértek csapást a NATO harci gépei
Több hullámban bombázták Tripolit hétfő éjjel a NATO harci gépei. Szemtanúk beszámolója szerint több hatalmas robbanás rázkódtatta meg a líbiai fővárost, és füstfelhők emelkedtek magasba az állami televízió és a Jana hírügynökség épületeinek környékén. Az egyik célpont Moammer Kadhafi líbiai vezető főhadiszállása volt. Líbiai tisztviselők hajnalban külföldi újságírókat elvittek egy olyan helyre, ahol rakéta csapódott be és romba döntött egy gyermekjóléti intézményt. A gyarmati időkből származó épülettől 100, illetve 700 méterre egy-egy távközlési torony áll, s a líbiaiak állítása szerint ezek már az előző, április 30-i légi támadásban megrongálódtak. A Reuters tudósítója szerint mindkét torony épnek tűnt, egyiken sincs nyoma károknak.
2011.05.10. 10:10
 
Lezuhant a szakadékba, mégis túlélte a balesetet egy autós
Hihetetlen mázlija volt egy autósnak az Egyesült Államokban. Autóstul zuhant a Grand Canyonba, miután lesodródott az útról, de túlélte a balesetet. A 21 éves amerikai akár 1500 métert is zuhanhatott volna, hiszen a Grand Canyon számtalan helyen ilyen mély, de a szakadék oldalán lévő fenyő 61 méternél megállította a zuhanást.
2011.05.10. 09:26
 
BUX: +0,14 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 33,16 pontos emelkedéssel, 23.647,37 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,14 százalékkal erősödött.
2011.05.10. 09:10
 
 
Hazatérhettek a Fukusimai erőmű körül lakók
Két hónappal a japán nukleáris baleset után hazatérhettek a megrongálódott fukusimai erőmű környékén lakók, hogy összeszedjék a legszükségesebb holmijaikat. Az atomerőmű köré vont húsz kilométeres sugarú veszélyzónán belül fekvő Kavaucsi falu 92 lakója térhetett haza kedden, sugárfertőzés ellen védő öltözékben. Két órájuk volt arra, hogy egy 70 centiméterszer 70 centiméteres műanyag dobozba pakolják a legszükségesebb holmikat, pénztárcát, betétkönyveket és ékszereket. A rövid tartózkodás után a lakók ellenőrzésen estek át.
2011.05.10. 08:50
 
 
Május 16-ra tűzték ki az Endeavour indításának időpontját
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) megerősítette, hogy május 16-án próbálják meg útnak indítani az Endeavour űrrepülőgépet. Az Endeavour indítását eredetileg április 29-re tervezték, de négy órával a start előtt az egyes számú segédhajtómű fűtőberendezésén elektronikai meghibásodást észleltek. A hiba elhárításának elhúzódása miatt többször is elhalasztották az űrsikló indítását. A mérnökök nem találták meg a hiba okát, ezért egyszerűen csak kicserélték a meghibásodott műszert. Mike Roses, az Endeavour indításának előkészítését végző csapat vezetője hétfőn elmondta: rendkívül nagy mértékben bíznak abban, hogy minden problémát elhárítottak, és az Endeavour elindulhat május 16-án a Nemzetközi Űrállomásra.
2011.05.10. 08:30
 
 
Elegánsabb stílusra vált a McDonald's
A McDonald's, Amerika legnagyobb gyorsétteremlánca 56 éves fennállásának legjelentősebb stílusváltására készül: a cég azt tervezi, hogy 2015-ig egymilliárd dolláros költséggel elegánsabbá alakíttatja át az amerikai hálózat 14 ezer egységének túlnyomó többségét - közölte hétfőn a USA Today című napilap. Az asztalok ezentúl üvegszálas műanyag helyett fából készülnek majd, az ipari acél székek műbőr borítást kapnak és az enteriőrben pedig az élénk piros helyett tompa narancsszín és a sárga dominál majd, itt-ott zölddel megtörve.
2011.05.10. 08:10
 
 
Hét évvel öregítheti az agyat a túl sok, vagy túl kevés alvás
Akár hét évvel is öregítheti az agyat a túl sok alvás, csakúgy mint a túl kevés - erre jutottak brit kutatók. A hat óránál kevesebbet és a nyolc óránál többet alvók rosszabbul teljesítettek a szellemi feladatok megoldásában, mint az átlagosan 7 órát alvók. Előbbiek agyának csupán a memóriáért felelős része nem működött rosszabbul. A nők 25, a férfiak 18 százaléka alszik átlagosan 6 óránál kevesebbet, 8-nál többet pedig a nők 7,4, a férfiak 8,6 százaléka.
2011.05.10. 07:50
 
 
Népszabadság: nem tudni, kinek kedvez a választási reform
A választási rendszer reformjának várható következményeit elemzi keddi számában a Népszabadság. A 198 megválasztott képviselőből 90 egyéni kerületből, 108 listáról kerülne be az Országgyűlésbe, de a listás helyekből 30 a töredékszavazatok alapján kerülne szétosztásra. A Fidesz-KDNP koncepciójának újdonsága, hogy az egyfordulós egyéni körzetekben történő voksolást az nyeri, aki a legtöbb szavazatot kapja. Választási szakértők szerint a Fidesz új javaslata a 2010-es választásokra visszavetítve nem hozott volna kétharmados többséget, mégis, a jövőben a jelenlegi kormányerőknek kedvez.
2011.05.10. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: több tanítás nélküli munkanapot szeretnének a diákok
A diákönkormányzatok által felhasználható tanítás nélküli munkanapok számának növelését, a dolgozatok kijavítási határidejének rögzítését kérik a diákok a kormánytól - közli a diákparlament 22 pontos ajánlásának legfontosabb elemeit a keddi Magyar Nemzet. A tanulók kezdeményezik azt is, hogy az alkotmányt ismertessék meg minden gyerekkel az iskolában. A diákok nem támogatják az előrehozott érettségi vizsga megszüntetését, mivel eddig lehetőségük volt arra, hogy egy-egy tárgyból már a 12. évfolyam elvégzés előtt levizsgázzanak.
2011.05.10. 07:30
 
 
EP: a sajtószabadság, a magyar alaptörvény és a romakérdés is szóba került
A sajtószabadság kérdése, az új magyar alaptörvény, illetve a romakérdés is szóba került hétfőn késő este az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén, magyar, illetve szlovák EP-képviselők egyperces hozzászólásaiban. Tabajdi Csaba, az MSZP EP-delegációjának vezetője arról beszélt, hogy az unió életében a gazdasági kormányzásról szóló jogszabálycsomag új fejezetet jelent ugyan, hiszen felelős gazdaságpolitikára sarkallhatja a tagállamokat, "ez azonban Európa stabilitásának csak az egyik feltétele". Szerinte "aggasztó jelenség", hogy az utóbbi időben több tagállamban "visszarendeződés" tapasztalható a demokrácia szempontjából.
2011.05.10. 07:20
 
Premier League: győzött a Liverpool
Az angol labdarúgó Premier League 36. fordulójának hétfő esti mérkőzésén: Fulham-FC Liverpool 2-5 (0-3), gól: Dembélé (57. perc), Sidwell (86.), illetve Maxi Rodriguez (1., 7., 70.), Kuyt (16.), Suarez (75.).
2011.05.10. 07:10
 
Serie A: döntetlent játszott a Juventus és a Chievo
Az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának hétfő esti mérkőzésén: Juventus-Chievo 2-2 (1-0), gól: Del Piero (13., büntetőből), Matri (55.), illetve Rigoni (68.), Sardo (69.).
2011.05.10. 07:10
 
 
Jégkorong-vb: kanadai-orosz negyeddöntő lesz
A kanadai válogatott legyőzte a svéd csapatot a szlovákiai jégkorong-világbajnokság hétfői középdöntős mérkőzésén, így majd a tengerentúliak az orosz együttessel találkoznak a negyeddöntőben. Eredmények: középdöntő, 3. (utolsó) forduló: E csoport (Pozsony): Csehország-Németország 5-2 (2-1, 3-0, 0-1), korábban: Szlovákia-Dánia 4-1 (2-1, 0-0, 2-0), Finnország-Oroszország 3-2 (0-2, 2-0, 0-0, 0-0) - büntetőkkel. F csoport (Kassa): Kanada-Svédország 3-2 (2-1, 0-1, 1-0), korábban: Svájc-Egyesült Államok 5-3 (2-1, 2-1, 1-1), Norvégia-Franciaország 5-2 (3-1, 1-1, 1-0).
2011.05.10. 07:10
 
 
Újraválasztották Lázárt Jánost a Fidesz frakcióvezetőjének
Újraválasztotta frakcióvezetőnek a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja Lázár Jánost. A politikus a hétfő esti frakcióülés után újságíróknak elmondta: igyekszik a bizalmat a következő időszakban megszolgálni, és elsősorban a kormány, valamint a parlamenti többség előtt álló "igen kemény" törvényhozási időszakban szeretne jó közvetítő, az együttműködés szervezője lenni, reményei szerint "legalább olyan eredménnyel és sikerrel, mint ahogy azt az elmúlt egy esztendőben el tudtuk végezni". Hozzátette azt is, reméli, hogy az elmúlt egy évben a Fidesz-frakció jó partnere volt a kormánynak, és "egy nehéz, azonban sikeres esztendőt" tudhatnak maguk mögött. Tájékoztatása szerint a frakcióülésen 184 igen szavazattal, egy nem ellenében választották ismét frakcióvezetővé.
2011.05.09. 22:00
 
 
Elfogadta a Ház a különadó új szabályait
Elfogadta az Országgyűlés a végkielégítéseket sújtó, 98 százalékos különadó új szabályait. A hétfő reggel benyújtott és még aznap este megszavazott fideszes javaslat értelmében a különadó a 2010. január 1-je után szerzett jövedelmeket sújtja. A Lázár János, Szijjártó Péter és Ágh Péter jegyezte törvénymódosítási indítványra 276 képviselő szavazott igennel, míg 36 nemmel. Az Alkotmánybíróság május 6-i határozatában semmisítette meg a hatálybalépésére visszaható hatállyal a 98 százalékos különadóról szóló tör­vénynek azt a szabályát, amely szerint a különadót a 2005. január 1-jét követően megszerzett jövedelmekre kell alkalmazni.
2011.05.09. 21:40
 
 
Orbán: az igazságérzettel ellenkezik az Ab döntése
A miniszterelnök szerint a magyar nép igazságérzetével ellenkezik, hogy csak a 2010 után kapott végkielégítéseket lehet 98 százalékos különadóval sújtani. Orbán Viktor ezt hétfő este az MTI kérdésére válaszolva mondta, amikor megérkezett a Fidesz frakcióvezető-választására, a Képviselői Irodaházba. Arra, hogy a parlamentben hétfőn elfogadott új különadó-szabályozás kiállja-e majd az alkotmányosság próbáját, a kormányfő úgy válaszolt: "meglátjuk, minden puding próbája az evés". A fideszes képviselők által kezdeményezett új szabályozás értelmében a különadó a 2010. január 1-je után szerzett jövedelmeket sújtja.
2011.05.09. 21:20
 
Kemo- helyett elektroterápia
A daganatos betegek gyógyításában egy új, sokat ígérő technikával próbálkoznak. Az úgynevezett elektro-kemoterápia elektromosan puhítja fel a tumort - még a kemoterápia előtt. Így a rákos sejtek - akár a szivacs - jobban fel tudják szívni az utolsó beadott kemoterápiás gyógyszereket.
2011.05.09. 20:57
 
 
A kövérségért vajon egyes baktériumok a felelősek?
A legtöbb ember úgy tudja, hogy a súlyfeleslegét, az elhízásért a helytelen táplálkozást vagy a mozgásszegény életmódot kell hibáztatni. Egy amerikai kutatócsoport most azzal az elmélettel állt elő, hogy a többletkilókért a bélflóra bizonyos mikroorganizmusai felelősek.
2011.05.09. 20:42
 
 
Gyöngyöspatán egy héttel meghosszabbították a fokozott rendőri ellenőrzést
A gyöngyösi rendőrkapitány május 16-ig meghosszabbította a fokozott rendőri ellenőrzés hatályát a gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területére. "Nincs különösebb oka annak, hogy meghosszabbítottam a határidőt egy héttel" - mondta Balogh Tibor hétfőn az MTI-nek. A rendőrkapitány ugyanakkor nem cáfolta, hogy az elmúlt időszakban Gyöngyöspatán kialakult helyzet indokolja a hosszabbítást. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség központi honlapján azt közölte, hogy a fokozott rendőri ellenőrzés ideje alatt, május 16-án 24 óráig a gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területén igazoltatásokra, a gépjárművek átvizsgálására és ruházatellenőrzésre lehet számítani.
2011.05.09. 19:50
 
Jégkorong-vb: kikaptak, így rangadóra készülhetnek az oroszok
Az orosz válogatott büntetők után kikapott a finn csapattól a szlovákiai jégkorong-világbajnokság középdöntőjének utolsó, hétfői fordulójában. Mindez azt jelenti, hogy az oroszok a negyedik helyen jutottak a negyeddöntőbe, azaz a legjobb nyolc között a másik csoport győztesével találkoznak, amely a kanadai vagy a svéd csapat lesz. Az F csoportban a svájciak három góllal legyőzték az amerikaiakat, igaz, a tengerentúliak már a mérkőzés előtt biztos negyeddöntősök voltak, míg az európai csapat már nem juthatott a legjobb nyolc közé.
2011.05.09. 19:20
 
Giro d'Italia: Vicioso nyert a tragédia árnyékában
A spanyol Angel Vicioso nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik, hétfői szakaszát, amelyet beárnyékolt a belga Wouter Weylandt halálos balesete. A szervezők döntése nyomán a tragédia miatt a szokásos díjátadó ceremóniát ezúttal nem tartották meg. Összetettben a hétfőn másodikként célba ért brit David Millar vette át a vezetést. Eredmények: 3. szakasz, Reggio Emilia-Rapallo, 173 km: 1. Angel Vicioso (spanyol, Androni Giocattoli) 3:57:38 ó, 2. David Millar (brit, Garmin) azonos idővel, 3. Pablo Lastras (spanyol, Movistar) a.i. Az összetettben: 1. Millar 10:04:29 ó, 2. Vicioso 7 mp hátrány, 3. Kansztancin Sziucu (fehérorosz, HTC-Highroad) 9 mp h.
2011.05.09. 19:20
 
 
Egyelőre nincs gyanúsítottja a teklafalui vadászbalesetnek
Még nincs gyanúsítottja a vasárnap Teklafalu közelében történt halálos vadászbalesetnek. Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére hétfőn azt közölte: az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indult nyomozás ismeretlen tettes ellen. Hozzátette, hogy a rendőrök tanúkat hallgattak meg, vizsgálják a helyszínen talált nyomokat, és szakértőket vonnak be az eset körülményeinek tisztázásába. A rendőr őrnagy megjegyezte: a baleset a foglalkozási szabályok megsértése miatt következhetett be. Az MTI úgy értesült, hogy a vadászat résztvevői a társukat ért halálos lövés előtt az egyik vadász kutyáját is lelőtték.
2011.05.09. 18:40
 
 
Giro d'Italia: halálos balesetet szenvedett a belga Weylandt
Halálos balesetet szenvedett a belga Wouter Weylandt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik, hétfői szakaszán - jelentette be a RAI Sport televíziós csatorna. A Leopard-Trek csapat 26 éves versenyzője 20 kilométerre a céltól, a Passo del Boccóról lefelé jövet - eddig ismeretlen okból - elvesztette uralmát kerékpárja felett, és nagy sebességgel egy falnak ütközött. A televíziós felvételeken látható volt, hogy Weylandt eszméletlenül feküdt a földön és erősen vérzett. Az orvosok azonnal a segítségére siettek, megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.
2011.05.09. 18:30
 
 
Megrendelte első iPadjét a brit uralkodó
Megrendelte első iPadjét a brit uralkodó. A 85 esztendős II. Erzsébet királynő azután utasította udvaroncait a táblaszámítógép beszerzésére, hogy két unokája, Vilmos és Harry herceg elbűvölte őt az Apple slágertermékének tudományával. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint Harry és a nemrégiben nősült Vilmos gyorstalpaló tanfolyamon képezte ki a felséges nagyszülőt az iPad használatára. A lap egyik udvari bennfentese elmondta, hogy a királynőre "mély benyomást tettek" a két hercegi unoka által bemutatott alkalmazási lehetőségek.
2011.05.09. 18:10
 
 
Geszti Péter kapja a VIVA Comet Magyar Könnyűzenéért Díjat
Geszti Péter kapja a Magyar Könnyűzenéért Díjat a június 10-iki budapesti VIVA Comet gálán a Papp László Budapest Sportarénában; a zenetelevízió idén hatodszor ítélte oda az elismerést. A VIVA Comet díjait Németországban, Magyarországon és Lengyelországban adják át minden évben; a magyar elismeréseket tizenegyedszer. Az átlátszó üveggömböt ezúttal is öt kategóriában - az év énekesnőjének, az év énekesének, az év új előadójának, az év együttesének és az év videójáért - osztják ki, emellett ítélik oda a Magyar Könnyűzenéért Díjat, amelynek nyertesét, Geszti Pétert hétfőn egy budapesti sajtótájékoztatón jelentették be.
2011.05.09. 17:40
 
BUX: -0,41 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 98,16 pontos, 0,41 százalékos csökkenéssel, 23.614,21 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,30 százalékkal 23.300 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,40 százalékkal 6.251 forintra csökkent.
2011.05.09. 17:20
 
 
Életveszélyes egy Andrássy úti épület, a főváros mégsem zárja le a környékét
Életveszélyes állapotban van a budapesti Andrássy út 1. szám alatti négyemeletes épület, a Fővárosi Önkormányzat illetékes hivatala mégsem támogatja a belvárosi ingatlant övező közterület lezárását, "tekintettel a nagy forgalmú csomópontra" - közölte a terézvárosi önkormányzat hétfőn az MTI-vel. A Stein palotaként ismert, világörökségi környezetben álló társasház nemrég kártérítési pert indított a tetőt megbontó céggel szemben, ám a jogerős ítéletig akár évek is eltelhetnek. A terézvárosi önkormányzat az MTI-vel hétfőn azt közölte, hogy az elmúlt években a ház állapotáról több szakvéleményt is készíttettek, amelyek életveszélyesnek nyilvánították a tetőhéjalást, a tetőszerkezetet, a szerkezeti elemeket, a díszeket, a kéményeket és a homlokzatot.
2011.05.09. 16:40
 
 
Líbia partjainál elsüllyedt egy hajó 600 menekülttel a fedélzetén
Líbia partjainál elsüllyedt egy hajó 600, az észak-afrikai országból menekülő bevándorlóval a fedélzetén - közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szemtanúkra hivatkozva. Laura Boldrini szóvivő elmondta, hogy most próbálják leellenőrizni a hírt, és hogy mi történt az utasokkal, amikor a hajó még pénteken kettétört a tengeren. Olasz források szerint több tucatnyi holttestet emeltek ki már a tengerből, de több száz utas sorsáról egyelőre semmi hír sincs. A szemtanúk egy másik járművön utaztak valamivel később, és holttesteket láttak úszni a vízen.
2011.05.09. 16:30
 
Erősodő szél, zápor-zivatar előfordulhat, 21-24 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kedden is többórás napsütés várható, a nappali gomolyfelhő-képződésből hétfő estig délen és keleten, kedden a Dunától keletre zápor, zivatar előfordulhat. Az északkeleti szél többfelé megélénkül, keleten időnként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 21 és 24 fok között alakul.
2011.05.09. 16:20
 
 
Rogán: a képviselőket is 2010. január 1-jétől sújtsa a különadó
Az országgyűlési és az európai parlamenti (EP) képviselőkre, valamint az alpolgármesterekre is a 2010. január 1-jén vagy azt követően megszerzett jövedelmek alapján vonatkozzon a különadó-fizetési kötelezettség - ezt javasolja a fideszes Rogán Antal abban a módosító indítványában, amelyet hétfő délután nyújtott be az aznap reggel a különadóval kapcsolatban beterjesztett törvényjavaslathoz. Lázár János és Szijjártó Péter előterjesztése értelmében a végkielégítéseket sújtó, 98 százalékos különadó a 2010. január 1-jén vagy azt követően a jogszabályban meghatározott jogcímen megszerzett jövedelmeket sújtja.
2011.05.09. 16:10
 
 
Repülőgép-anyahajó méretű kisbolygó suhan el a Föld közelében novemberben
Repülőgép-anyahajó méretű kisbolygó suhan el a Föld közelében novemberben, az aszteroida azonban az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakértői szerint semmiféle veszélyt nem jelent majd. A 2005 YU55 katalógusjelű aszteroidát az Arizonai Egyetem égbolt-megfigyelési programja keretében 2005 decemberében fedezték fel. Méretei és pályája miatt a csillagászok a potenciálisan veszélyes égitestek közé sorolták a kisbolygót - olvasható a Space.com (http://www.space.com) csillagászati hírportálon. Az aszteroida átmérője 400 méter, és novemberi látogatásakor "mindössze" 325 ezer kilométerre, azaz kisebb távolságra lesz bolygónktól, mint a Hold, amelyet 384 ezer kilométer választ el a Földtől.
2011.05.09. 16:00
 
 
Római tenisztorna: Arn Gréta legyőzte Kuznyecovát
Arn Gérta 3 óra 22 perces mérkőzésen nyert a 11. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova ellen a római salakpályás tenisztorna női versenyének első fordulójában. A világranglista 13. helyén álló Kuznyecova gyorsan elhúzott 3:0-ra, s bár riválisa felzárkózott 4:3-ra, 6:3-ra hozta az első játszmát. A rangsorban 48. Arn a folytatásban jobb volt, rövidítésben tudott egyenlíteni. A záró szettben Arn ismét elvette ellenfele adogatását, 5:4-nél meccslabdája volt, ám a Roland Garros 2009-es győztese egyenlített, és később ő jutott két meccslabdához, ám Arn hárította ezeket. Következett a rövidítés, amelyben Arnnak két meccslabdája lett, de Kuznyecova egalizált és fordított. A folytatásban itt is, ott is volt lehetőség a maratoni csata megnyerésére, ez végül Arnnak sikerült.
2011.05.09. 16:00
 
 
Benyújtották az Állami Számvevőszékről szóló törvényjavaslatot
Az új alaptörvényhez kapcsolódó első sarkalatos törvényként az Állami Számvevőszékről (ÁSZ-ról) szóló törvényjavaslatot benyújtotta be az Országgyűlésnek hétfőn a gazdasági és informatikai bizottság. A törvény elfogadásához kétharmados többség szükséges. A törvény a tervek szerint idén július elsején lép hatályba. A számvevőszék tevékenységében "új hangsúlyokat kap" a költségvetés véleményezése, figyelemmel a környezeti változásokra, az Európai Uniónak a tagországok költségvetésének előzetes egyeztetésére vonatkozóan bevezetendő szabályaira - áll az Országgyűlés honlapján olvasható törvényjavaslat általános indoklásában. E szerint a törvény kiemeli és erősíti a Számvevőszék "tanácsadó és segítő szerepét".
2011.05.09. 15:40
 
Asztalitenisz-vb: Kosiba egy győzelemre a főtáblától
Kosiba Dániel megnyerte első mérkőzését a férfi egyes selejtezőjének kieséses szakaszában, így már csak egy siker választja el attól, hogy felkerüljön a 128-as főtáblára a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. A fiatal magyar játékos - a vb honlapja szerint - hétfői második meccsén a holland Daan Sliepen ellen nyert simán, 4-0-ra. Délelőtt a szintén hazai közönség előtt szereplő Koen Hageraats felett diadalmaskodott 4-1-re. Kosiba legközelebb 17:30 órától lép asztalhoz, riválisa még nem ismert.
2011.05.09. 15:30
 
 
Elrendelte a volt dögei polgármester rendőri elővezetését a bíróság
Elrendelte a vesztegetés miatt elítélt dögei polgármester rendőri elővezetését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság büntetés-végrehajtási bírója - közölte a szervezet elnökhelyettese, szóvivője hétfőn az MTI-vel. Vincze Ferenc Tibort februárban ítélte jogerősen három év tíz hónapos börtönre a Debreceni Ítélőtábla, de a korábbi önkormányzati vezető a megszabott határidőig - május 5-ig - nem kezdte meg büntetésének letöltését. A polgármesterrel szemben ezért elővezető parancsot adott ki a megyei bíróság, és a lakóhely szerint illetékes rendőrkapitányságnak továbbították - ismertette Nyakó Zsuzsanna.
2011.05.09. 15:00
 
 
Leállítják a japán Hamaoka erőművet
A Chubu Electric Power japán áramszolgáltató hétfőn bejelentette, hogy Kan Naoto kormányfő kérésének eleget téve ideiglenesen leállítja a közép-japáni Hamaoka atomerőművet. A cég közlése szerint a lehető leghamarabb leállítják az erőmű még működő 4. és 5. reaktorát, míg a karbantartás alatt lévő 3. reaktor zárva marad. Az 1. és 2. reaktorokat már korábban leállították. A kormányfő azzal érvelt, hogy a Hamaoka erőmű olyan helyen van, a Csendes-óceán partján, ahol a földkéreg három lemeze találkozik, és a szakértők 90 százalékos valószínűségét látják annak, hogy erős, akár nyolcas fokozatú földrengés következzen be ott a következő évtizedekben.
2011.05.09. 14:50
 
 
Elhagyta pornós szeretője a színészt
Faképnél hagyta egyik szeretője a botrányos életű Charlie Sheen-t, így háreme a lehető legkisebbre, egyfősre zsugorodott.
2011.05.09. 14:47
 
Jégkorong-vb: Norvégia az utolsó negyeddöntős
Utolsóként a norvég válogatott jutott be a negyeddöntőbe a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon, miután a középdöntő hétfői játéknapján legyőzte a francia csapatot. Marius Holtet négyszer volt eredményes. Ezzel elkelt az összes kiadó hely a nyolc között, de a középdöntő végső sorrendjére, és ezzel együtt a szerdai-csütörtöki párosításokra még várni kell. A pozsonyi csoportból a címvédő csehek, valamint a finnek, a németek és az oroszok, a kassaiból pedig a kanadaiak, a svédek, az amerikaiak, és a norvégok kerültek a negyeddöntőbe. A hétfő kora délutáni másik találkozón - melyen két tovább nem jutó lépett jégre - a házigazda szlovákok legyőzték a dánokat, így legalább nem pont nélkül zárták a középszakaszt.
2011.05.09. 14:40
 
 
Kártérítést követel a MÁV a Mal-tól
A MÁV több mint 380 millió forint kártérítést követel a Mal Zrt.-től a vörösiszap-katasztrófa miatt, a timföldgyár vitatja a követelést. A per a hét közepén kezdődik - írja a hétfői Magyar Nemzet. Az ipari szerencsétlenség idején kiömlő veszélyes anyag másfél kilométeren tette használhatatlanná a fontos vasúti vonal vágányait, berendezéseit és vezetékrendszerét. A károk elhárításáig Ajka és Tüskevár között vonatpótló autóbuszok jártak, s az utasok 1-2 órás késéssel számolhattak. A helyreállítást a MÁVGÉP Kft. 272 millió forint plusz áfa vállalkozási díjért végezte, ez tette ki a MÁV költségeinek nagyobb részét - áll a cikkben.
2011.05.09. 14:10
 
 
Tömegoszlatás áldozatokkal Jemenben
Öt tüntető meghalt, és több tucatnyian megsebesültek 24 óra leforgása alatt a jemeni Taizz városában, amikor a rendőrség megkísérelt szétoszlatni egy kormányellenes ülődemonstrációt, majd az azt követő tüntetést, miközben feltehetően zsákutcába jutott az Arab-öböl menti monarchiák rendezési terve. A rendőrség hétfő reggel éleslövedékekkel nyitott tüzet több száz tüntetőre, s könnyfakasztó gránátokat és vízágyúkat is bevetett ellenük a fővárostól, Szanaától mintegy 250 kilométerre délre fekvő településen. Szemtanúk és egy kórházi illetékes szerint több tucatnyi tüntetőt golyótalálat ért, hármuk állapota súlyos.
2011.05.09. 14:00
 
 
Filmpark-látogatóközpont nyílik az etyeki Korda Stúdióban
Filmpark-látogatóközpont nyílik júniusban az etyeki Korda Stúdióban európai uniós támogatással, a létesítmény vendégei beleshetnek majd a filmes kulisszatitkokba, interaktív filmforgatáson és stúdiótúrákon vehetnek részt. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában, 1 milliárd 191 millió forint összköltséggel megvalósuló beruházást 595 millió forinttal támogatja az Új Magyarország Fejlesztési Terv - közölte az MTI-vel a cég vezérigazgatója hétfőn. Csapó Tamás tájékoztatása szerint a központban Korda Emlékmúzeum, interaktív kiállítóterem, étterem és ajándékbolt is helyet kap majd, a beruházók évi ötvenezer látogatóra számítanak.
2011.05.09. 13:50
 
 
MSZP: bírósági úton kell visszaszerezni a felháborító végkielégítéseket
Az MSZP szerint az államnak bírósági úton kell visszaszereznie a felháborító végkielégítéseket. Kovács László, a szocialisták alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva közölte: az MSZP álláspontja az, hogy a pofátlan, felháborító végkielégítések ügyét bíróságon kell rendezni. Mint mondta, a különadóról szóló törvény benyújtásakor is úgy ítélték meg, értelmetlen egy mindenkire vonatkozó jogszabály elfogadása, amely a törvény vagy érvényes munkaszerződés alapján járó jövedelmeket is 98 százalékos adóval sújtja. A visszamenőleges hatályú adókivetés pedig az uniós szabályokkal is ellentétes - tette hozzá.
2011.05.09. 13:50
 
 
Már hétfőn szavazhatnak a képviselők a különadózás új szabályairól
Együtt, időkeretben tárgyalja meg hétfőn az Országgyűlés a 98 százalékos különadó újraszabályozására vonatkozó fideszes javaslatot, valamint a jó erkölcsbe ütköző egyes juttatások hatékonyabb visszaköveteléséhez szükséges egyes törvénymódosításokról szóló LMP-s indítványt. A határozathozatal is megtörténhet még a nap folyamán. Az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: a Fidesz soron kívüli házbizottsági ülés összehívását kérte, amelyen azt kezdeményezte, hogy a Lázár János és Szijjártó Péter által jegyzett előterjesztésről szóló vita és a döntés is még a hétfői ülésnapon megtörténjen.
2011.05.09. 13:30
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
A Mol Nyrt. bruttó 6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 10 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mérsékléssel a 95-ös benzin ára átlagosan 382-383 forintra csökken literenként, míg a gázolajé 362 forintra esik.A Mol egy hete 4 forinttal emelte a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, miközben a gázolajét 3 forinttal csökkentette. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.05.09. 13:20
 
 
A görög ügyészség vizsgálja a Der Spiegel-cikket
Sürgős előzetes vizsgálatot indít a görög ügyészség a német hetilap, Der Spiegel internetes kiadásában pénteken megjelent írás miatt, amelyben a tekintélyes hetilap azt állította, hogy Görögország az euróövezet elhagyását fontolgatja - közölte az AFP francia hírügynökséggel egy igazságszolgáltatási forrás. A Héléni Raiku vezette vizsgálatnak azt kellene megállapítania, hogy a hírportál felelősségre vonható-e hamis hír terjesztése miatt. A forrás szerint a görög igazságszolgáltatás német partereinek segítségét kérte, hogy kihallgathassák az oldal tartalmáért felelős embereket és a cikk szerzőit.
2011.05.09. 13:20
 
 
Kónya Péter szerint nem közeledtek az álláspontok
Nem közeledtek az álláspontok a rendvédelmi dolgozók érdekképviseleti vezetői és Pintér Sándor belügyminiszter hétfő délelőtti, több mint háromórás informális megbeszélésén - közölte Kónya Péter, a demonstrációs bizottság vezetője újságírókkal a találkozó után. A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke azt mondta, nagyobb várakozással tekintettek a tárgyalások elé. Pozitívnak értékelte a tárgyalást ugyanakkor abból a szempontból, hogy elindult egyfajta együttgondolkodás. Közölte, az is látszik, hogy a miniszter sok kérdésben az övékhez hasonló álláspontot képvisel.
2011.05.09. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306[1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista