2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Orbán Viktor
127675 találat
 
Roubini: "felbomlás felé tart az euróövezet"
Az euróövezeti válsággal kapcsolatos "zavaros" megoldási próbálkozásokkal nem sikerült gyógyírt lelni az alapvető problémára, az unión belüli széttartó folyamatokra, és ha ez nem változik, az euróövezet rendezetlen módon összeálló adósságmegoldások, és végül - egyes gyengébb tagországok "kihullásával" - a felbomlás felé veszi az irányt - írta a keddi Financial Timesban Nouriel Roubini.
2011.06.14. 13:31
 
Üdvözölték az olasz népszavazás eredményét a német Zöldek
Noha berlini kormánykörökben tartózkodtak az olaszországi referendum eredményének kommentálásától, az ellenzéki Zöldek üdvözölték, hogy az olasz lakosság az atomerőművek ellen szavazott.
2011.06.14. 13:30
 
Az ország második legnagyobb hőszivattyúját helyezték üzembe Zalaszentgróton
Évente 500 tonna szén-dioxid-kibocsátást és 300 ezer köbméter földgázt takarít meg Magyarország második legnagyobb vízkutas hőszivattyúja, amelyet a Coca-Cola Magyarország állított üzembe zalaszentgróti ásványvíz-palackozójában - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.
2011.06.14. 13:28
 
 
Kajak-kenu: Kozák Danutától elvett a szövetség egy olimpiai számot
A Domino Honvéd kajak-kenu szakosztályánál felháborodással és értetlenül fogadták, hogy a szövetség döntése értelmében Kozák Danuta, a válogató győztese nem indulhat el 200 méter egyesben az augusztusi, szegedi világbajnokságon. Ahogy a főtámogató Telekom és az egyesület sajtótájékoztatóján Horváth Gábor szakosztály-igazgató elmondta: Storcz Botond szövetségi kapitány kedd reggel 8 órakor, mindenféle egyeztetés nélkül közölte Csipes Ferenccel, a versenyző edzőjével, hogy Kozák a pénteken kezdődő belgrádi Eb-n szállhat harcba ebben a számban, a kvalifikációs vb-n az általa legyőzött Paksy Tímea képviseli majd a magyar színeket.
2011.06.14. 13:20
 
 
A szlovák belügyminisztérium az MKP elnökének állampolgársága felől érdeklődik
A szlovák belügyminisztérium közigazgatási osztálya a Szlovák Nemzeti Párt beadványát követően levélben fordult Berényi József MKP-elnökhöz, hogy nyilatkozzon: pártja április 14-i közgyűlésének idején Szlovákia állampolgára volt-e, mert egy más ország állampolgárságának felvételével automatikusan elveszíti a szlovákot - adta hírül kedden a honlapján a Szabad Újság felvidéki közéleti hetilap és hírportál. Ha pedig a szlovák állampolgárságát elveszítette, a politikai pártokról szóló törvény értelmében a Magyar Koalíció Pártjénak (MKP) elnöke sem lehet.
2011.06.14. 13:20
 
 
Orbán: Magyarország nem avatkozik bele Szerbia Koszovó-politikájába
Magyarország semmilyen módon nem kíván beleavatkozni abba, hogy Szerbia hogyan rendezi a koszovói kérdést, amelyet nyugvópontra kell juttatni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, miután kedden Belgrádban találkozott szerb kollégájával, Mirko Cvetkoviccsal. Az, hogy milyen legyen ennek a kérdésnek a megoldása, jogi kerete és tartalma, elsősorban az érintett felekre tartozik, "csak az a jó megoldás, amely belülről fakad" - hangsúlyozta az MTI kérdésére válaszolva a kormányfő a félórás megbeszélés után kollégájával közösen tartott sajtótájékoztatón.
2011.06.14. 13:10
 
 
Az EU-s agrárminiszterek foglalkoztak a zöldségpiacot ért károk mérséklésével
Az európai agrárminiszterek tanácsa két alkalommal is tárgyalt a németországi hasmenésjárvány miatt az európai zöldségtermelőket ért veszteségekről, és politikai döntés született kártalanításukról, ebbe a körbe beleértve a magyar gazdákat is - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter rögtönzött sajtótájékoztatón Kunmadarason. A tárca vezetője Szanyi Tibornak, az MSZP országos elnökségi tagjának arra a kijelentésére reagált, miszerint az ellenzéki párt úgy ítéli meg, hogy a vidékfejlesztési miniszternek az európai uniós elnökség végén távoznia kellene posztjáról, mert nem látta el megfelelően a feladatát a német hasmenésjárvány miatt az európai zöldségpiacot ért kár mérséklésével összefüggésben.
2011.06.14. 13:00
 
 
Megkezdődött a középszintű szóbeli érettségik vizsgaidőszaka
Kedden megkezdődtek a középszintű érettségik szóbeli vizsgái, a június 28-ig tartó időszakban mintegy 350 ezer szóbelit tartanak. A kormany.hu oldalon közzétett tájékoztató szerint a középszintű érettségik szóbeli vizsgáit június 14. és június 28. között, a vizsgabizottságot működtető intézmény által meghatározott napokon bonyolítják le. Ebben az időszakban több mint 350 ezer középszintű szóbeli vizsgát tartanak. Felidézték, hogy az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák június 8-án értek véget. A 2011. május-júniusi érettségi vizsgák 1.188 érettségiztető telephelyen, 3.706 vizsgabizottság előtt zajlanak.
2011.06.14. 13:00
 
 
A Nemzeti Eszközkezelő 5 ezer bérlakást vásárolhat ősszel
Az ősszel felálló Nemzeti Eszközkezelő évente ötezer bérlakás vásárlásával segítheti a törleszteni nem tudó devizaalapú jelzáloghiteleseket - mondta Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára kedden az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottságának ülésén. A kormány első olvasatban már tárgyalta a Nemzeti Eszközkezelő felállításáról szóló törvény tervezetét, amelyet várhatóan július végén terjeszt be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - jelezte az államtitkár.
2011.06.14. 12:40
 
 
4 és fél éves mélyponton az amerikai videojáték-piac
A négy és fél évvel ezelőtti szintre süllyedt a videojáték- és játékkonzol eladások száma a múlt hónapban, miután májusban az előző hónaphoz képest 14 százalékkal, 743 millió dollárra (136 milliárd forintra) csökkent e piaci szegmens bevétele. Az NPD Group piackutató vállalat legújabb jelentése szerint a 2006 októberében mért eladási szintre való visszaesés elsősorban azzal magyarázható, hogy kevesebb új játék jelent meg. Idén májusban csak 42 videojátékot adtak ki, míg egy évvel ezelőtt 58 új szoftver jelent meg. "A kevesebb új kiadás, a kiskereskedelmi promóciók és ismertetők csökkenése nem csupán a tervezett vásárlásokat, hanem a vásárlási lendületet is visszafogta" - mondta az NDP egyik elemzője.
2011.06.14. 12:00
 
 
MSZP: időhúzás a devizahitelesek megsegítését célzó törvényjavaslat
Az MSZP szerint noha a kormány már több mint egy éve adós a mentőövvel a devizában eladósodott lakáshitelesek számára, a devizahitelesek megsegítését célzó törvényjavaslat csak az újabb időhúzásról tanúskodik. Török Zsolt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség tagjai 2009 júniusában a parlamenti büfét választották a devizahitelesek megmentéséről szóló törvény megszavazása helyett, több mint egy éve ígérgetik a Nemzeti Eszközkezelő Társaság felállítását, a "Szijjártó-Kósa páros" pedig a felelőtlen kijelentéseivel havonta több tízezer forinttal megemelte a törlesztőrészleteket.
2011.06.14. 11:50
 
 
L. Simon: mérföldkő a világörökségi törvényjavaslat
Mérföldkőnek nevezte az örökségvédelem történetében a világörökségi törvényjavaslatot L. Simon László, a kulturális bizottság fideszes elnöke sajtótájékoztatóján. A kormány előterjesztéséről kedden szavaz az Országgyűlés. "Az új jogszabály nemcsak a már világörökségi védelemben részesülő épületeket, tájegységeket védi majd hatékonyabban, hanem rendelkezik azokról az értékeinkről is, amelyek egyelőre az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO világörökségi várólistáján vannak" - fogalmazott L. Simon. A kormánypárti képviselő bejelentette: a 2012-es költségvetésben várhatóan önálló sorként fog szerepelni a világörökségi védelem céljaira elkülönítendő 400 millió forint.
2011.06.14. 11:30
 
 
A csimpánzok intelligensebbek egy négyéves gyereknél
Német kutatók összehasonlító kísérletekkel bizonyították, hogy az emberszabású majmok kombinatív képesség terén felveszik a versenyt az embergyerekekkel. A kísérletek elején a Daniel Hanus és Natacha Mendes lipcsei kutatók által vezetett csoport egy földimogyorót helyezett el egy vastag műanyag cső alsó végén, és egyúttal vizet bocsátottak az állatok rendelkezésére - ám egyik majomnak sem jutott eszébe, hogy vizet öntsön a csőbe, hogy az felemelje a mogyorót, lehetővé téve, hogy az állat hozzá jusson a táplálékhoz.
2011.06.14. 11:10
 
 
112 kilométert úszott le egy nő a Kajmán-szigetek között
Egy ausztrál nő az első ember, akinek sikerült átúsznia a Nagy-Kajmán- és a Kis-Kajmán-sziget közötti 112 kilométeres távolságot. Penny Palfrey 40 óra és 41 perc alatt teljesítette a karib-tengeri ország két szigete közötti távot - közölte a kajmán-szigeteki turisztikai hivatal, hozzátéve, hogy az ausztrál nő az első, aki segítség nélkül vállalkozott erre a rendkívüli teljesítményre. Palfrey speciális búvárruhát és a profi úszóknál korábban használt cáparuhát sem viselt, ráadásul a pihenőidejét is a vízben töltötte. A queenslandi Townsville-ből származó 48 éves úszó vasárnap éjjel teljesítette a távot, ezután megfigyelésre kórházba szállították.
2011.06.14. 10:50
 
 
Kissé erősödött a forint árfolyama
Stabil a forint az euróval szemben, kedden 10 óra körül 264,75, illetve 264,90 forint között jegyezték a bankközi kereskedelemben az euróval szemben, pénteken este egy euró 265,75 forintba került. A magyar deviza a svájci frankkal szemben is tartja magát 219 forint körüli árfolyamon. Az elemzők kedden csendes kereskedést várnak, különösebb árfolyam mozgások nélkül. Jóllehet az S&P hitelminősítő három fokozattal, CCC-re rontotta a görögök besorolását, ez úgy tűnik, nem hat a forintra, ami azt is mutatja, hogy a befektetők már nem veszik egy kalap alá a térséget.
2011.06.14. 10:50
 
 
C. Ronaldo nem igazol a Manchester Cityhez
Eszében sincs a Manchester Cityhez igazolni Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid aranylabdás portugál futballistájának. "Nem megyek sehova, erre a szavamat adom - nyilatkozta a Cadena Cope rádiónak a 26 éves támadó, akiért brit sajtóhírek szerint 170 millió eurót, és 24 millió eurós éves fizetést sem sajnált volna a manchesteri klub. - Nagyon jól érzem magam, és szeretném kitölteni a szerződésem." Az elmúlt idényben 53(!) gólt jegyző Ronaldo beszélt a Real lehetséges nyári érkezőiről is, főként a brazil Neymart várja: "Mindössze két mérkőzését láttam, de elképesztő, nagyszerű játékos."
2011.06.14. 10:40
 
 
A fukusimai erőműben folytatódik az új víztisztító próbája
Folytatódott kedden az új víztisztító berendezés egyik legfontosabb részegységének próbája a Fukusima-1 atomerőműben - közölte az erőművet üzemeltető Tokyo Electric Power (TEPCO) vállalat. A berendezéssel az erőmű alagsori helyiségeiben összegyűlt magas sugárszennyezettségű vízből a cézium izotópokat távolítják el. Fukusima városa kedden bejelentette, hogy 34 ezer gyermeket látnak el sugárzásmérő készülékkel a március 11-i földrengés és szökőár okozta atomerőmű-baleset miatt aggódó családok megnyugtatására.
2011.06.14. 10:00
 
 
Kérészrajzás a Tisza alsó szakaszán
A napsütéses, meleg időnek köszönhetően több helyen is elkezdődött a kérészek rajzása a Tisza alsó szakaszán. A napnyugta előtti órában Mindszentnél és a folyó országhatárhoz közeli részén is megfigyelhetők a tiszavirágok (Polingenia longicauda). A tiszavirág a kérészekhez tartozó nagy méretű, 8-12 cm hosszú rovar. Napjainkban már csak a Tiszában és mellékfolyóiban él, igen érzékeny a környezetére. A párosodás után a megtermékenyített peték lesüllyednek a mederfenékre, a kikelő lárvák pedig befúrják magukat a meder falába és a víz felé nyitott vájatban élnek 3 évig egymáshoz közel, tíz-százezres egyedszámú telepeken. 3 év után június elején a kérészek előbújnak üregükből és a víz felszínére emelkednek.
2011.06.14. 09:40
 
 
Labdarúgás, Arany Kupa, 3. forduló: Jamaica hibátlanul zárt
A hétfői, utolsó fordulót követően a B csoportból Jamaica, Honduras és Guatemala labdarúgó-válogatottja jutott be a legjobb nyolc közé az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán. A zárófordulóban a jamaicaiak a hondurasiakat győzték le 1-0-ra, így hibátlan mérleggel zártak a kvartett élén, míg a Guatemala könnyedén nyert a pont nélkül záró Grenada ellen. Eredmények, 3. forduló: B csoport: Guatemala-Grenada 4-0 (2-0) Jamaica-Honduras 1-0 (1-0). A csoport végeredménye: 1. (és negyeddöntős) Jamaica, 2. (és negyeddöntős) Honduras 4 (7-2), 3. (és negyeddöntős) Guatemala 4 (4-2), 4. Grenada 0. A négyesekből az első két-két csapat, illetve a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe.
2011.06.14. 09:30
 
 
Lassult a mezőgazdasági árak emelkedése áprilisban
Áprilisban 45,2 százalékkal nőttek az agrártermékek termelői árai az egy évvel korábbihoz képest a márciusi 48,2 százalékos emelkedés után. A növényi termékek ára 59,1, az élő állatok az állati termékeké 19,9 százalékkal emelkedett az idén áprilisban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. 2011 január-áprilisában az agrártermékek termelőiár-szintje 45,0 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit; a növényi termékek ára 62,6, az élő állatok és állati termékeké 15,2 százalékkal nőtt.
2011.06.14. 09:20
 
BUX: +0,32 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 74,35 pontos emelkedéssel, 23.076,94 ponton nyitott kedden. A pénteki záró értékéhez képest 0,32 százalékkal erősödött.
2011.06.14. 09:10
 
 
Amerikában csak 26%-os a líbiai akció támogatottsága
Az amerikai potenciális szavazók alig 26 százaléka gondolja úgy, hogy az Egyesült Államoknak folytatnia kell a Líbia ellen elkezdett katonai fellépést - derült ki a Rasmussen Reports hétfőn közzétett felméréséből. A válaszadók 42 százaléka ellenzi az akciót, 32 százaléka pedig nem tud választ adni. Azzal viszont a megkérdezettek 59 százaléka egyetért, hogy az elnök csak a kongresszus beleegyezésével folytathatja a katonai akciót, 21 százalékuk szerint ez nem szükséges, 20 százalékuk pedig bizonytalan a kérdésben. Március közepén, a katonai csapások elrendelésekor még csak 47 százalék sürgette a törvényhozási jóváhagyást, és a megkérdezettek 34 százaléka gondolta úgy, hogy az nem fontos.
2011.06.14. 09:10
 
 
Egymilliárd eurós hitelszerződést írt alá a Mol
Egymilliárd euró keretösszegű hitelszerződést írt alá a Mol Nyrt. június 10-én, a rulírozó hitel a 2012. május 23-án lejáró 700 millió euró keretösszegű rulírozó hitelkeret, illetve a 2013. július 25-én lejáró 825 millió euró keretösszegű rulírozó hitelkeret részleges refinanszírozására szolgál. A BÉT honlapján közölt információk szerint a tranzakció részeként a 2005. májusában kötött 5 éves futamidejű és 1 plusz 1 évvel meghosszabbítható 700 millió eurós hitel törlését tervezi a Mol.
2011.06.14. 09:00
 
 
Öten haltak meg az utakon a négynapos hosszú hétvégén
Öt balesetben öten haltak az ország közútjain a négynapos hosszú hétvégén - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn összesen 482 közúti közlekedési balesetnél volt szükség rendőri intézkedésre. Az öt halálos kimenetelű baleset mellett 49 súlyos, 129 pedig könnyű sérüléssel végződött. Ezeken kívül csaknem háromszáz anyagi káros baleset történt, ezekben nem sérült meg senki. A vezetők ellenőrzésekor 479 esetben színeződött el a szonda - írta az ORFK.
2011.06.14. 08:50
 
Magyary Program
Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter beszél a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program bemutatóján, a Károlyi-Csekonics-rezidencián. MTI Fotó: Kovács Attila
2011.06.14. 00:00
 
 
Tőzsdére készül a Facebook
A Facebook október-novemberben készül kérelmezni részvényének tőzsdei bevezetését - jelentette a CNBC pénzügyi tévécsatorna hétfőn. A részvénykibocsátás több mint 100 milliárd dollár bevételt hozat a népszerű közösségi portálnak. A tőzsdei bevezetésre 2012 elején kerülhet sor. A kibocsátás főszervezője a Goldman Sachs befektetési bank. A Facebook elzárkózott a tévécsatorna bejelentésének kommentálásától. A LinkedIn Corp. szakember közvetítő és szakmai kapcsolattartó portál az elmúlt hónapban vezette be részvényeit a tőzsdére. A kibocsátás 7 milliárd dollárra emelte a vállalat piaci tőkeértékét.
2011.06.13. 20:10
 
 
Atlétika, Prága, kalapácsvetés: Pars Krisztián győzött
Pars Krisztián nyerte a férfi kalapácsvetést a hétfői prágai nemzetközi atlétikai viadalon. Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar nehézatléta a negyedikre dobott 78,68 méterrel végzett az élen. A dobogóra még a német Marcus Esser (77,23) és a szlovák Libor Charfreitag (76,57) fért fel - a verseny honlapja alapján. Jó időket értek el a magyar indulók 110 m gáton is: a tavaly szintén Eb-harmadik Kiss Dániel 13.56 mp-cel negyedik, míg Baji Balázs 13,76-tal, eddigi legjobbjával hetedik lett.
2011.06.13. 20:00
 
 
Az S&P rendkívüli kockázatokra figyelmeztető szintre rontotta a görög besorolást
Agresszív, egyszerre három fokozatú osztályzatrontással a már rendkívüli befektetői kockázatokra figyelmeztető "CCC" szintre süllyesztette az euróövezeti tag Görögország hosszú futamidejű államadós-besorolását hétfőn a Standard & Poor's. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportjának indoklása szerint jelentősen megnőtt a kockázata az akár többszöri görög törlesztési hátralék kialakulásának. Az S&P a hosszú távú osztályzatot az eddigi "B" szintről rontotta "CCC"-re, a köztes "B mínusz" és "CCC plusz" fokozatok kihagyásával. Az új osztályzat kilátása is további leminősítés lehetőségére utaló negatív.
2011.06.13. 19:40
 
 
Schmitt Pál Elnöki Érdemérmeket adott át
Schmitt Pál köztársasági elnök Elnöki Érdemérmeket adott át hétfőn a Sándor-palotában a kultúra, a sport, a művészet, a vallás, valamint az oktatás területén kiváló teljesítményt nyújtott személyeknek. A kitüntetésben részesült Fekete György belsőépítész, egyetemi tanár, sokoldalú belsőépítészi, művészi, szakírói, oktató munkássága és szakmai-közéleti tevékenysége elismeréseként. Dr. Istvánfi Csaba kosárlabda szakedző, a pszichológia tudomány kandidátusa, a Testnevelési Főiskola volt rektora, professor emeritus Klebelsberg Kunó örökségének ápolásáért, a nevelés, elsősorban a testnevelő tanárok oktatása területén kifejtett, kimagasló teljesítményéért, az olimpiai eszme széleskörű ápolásáért.
2011.06.13. 19:30
 
 
Jemenben ideiglenes elnöki tanács megalakításáról tárgyalnak
Ideiglenes elnöki tanács megalakításáról folynak egyeztetések Jemenben, hogy elejét vegyék a külföldön gyógykezelt államfő hazatérési kísérleteinek - közölték ellenzéki aktivisták. Megbeszélések vannak folyamatban az ideiglenes elnöki tanácsról, amelynek az összetételét a hét végén jelenthetik be - mondta a Forradalmi Ifjak nevű ellenzéki csoport szervezőbizottságának az egyik tagja. Ez a csoport a január vége óta Ali Abdalláh Száleh államelnök lemondását követelő mozgalomban alakult meg, és még a leghevesebb utcai harcok közepette is ülő demonstrációt tartott a főváros, Szanaa egyik terén.
2011.06.13. 19:10
 
 
A Manchester United 5 évre szerződteti Phil Jonest
Öt idényre kötelezi el magát az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi győzteséhez, a Manchester Unitedhez Phil Jones. A Blackburn Rovers 19 éves labdarúgója a múlt héten esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, az együttműködés szentesítése azonban egyelőre nem történt meg, arra csak akkor kerül sor, ha a fiatal futballista hazatér az U21-es Európa-bajnokságról. Az átigazolási összegről nem közöltek semmit a felek, de a brit média korábban 17 millió fontról számolt be. Az MU hétfőn azt jelentette be, hogy a két érintett klub mindenben megállapodott egymással.
2011.06.13. 19:00
 
 
Clinton felszólította az afrikai politikusokat Kadhafi ügyében
Az amerikai külügyminiszter felszólította az afrikai politikusokat, hogy ne pártolják tovább Moammer Kadhafi líbiai vezetőt, hanem gyakoroljanak nyomást rá, hogy távozzék a hatalomból. Hillary Clinton erről hétfőn beszélt az Afrikai Unió székhelyén, Addisz-Abebában. "Az összes afrikai államot arra kérem, hogy gyakoroljon nyomást az igazi tűzszünet érdekében, és szólítsa fel a hatalom feladására Kadhafit" - mondta. Kérte azt is, hogy függesszék fel nagykövetségük tevékenységét Tripoliban, és utasítsák ki a líbiai diplomatákat, s támogassák a líbiai felkelők politikai vezetőségét, az Átmeneti Nemzeti Tanácsot.
2011.06.13. 18:40
 
 
Közel 60 centi magas a világ legkisebb embere
Egy Fülöp-szigeteki tizennyolc éves fiút nyilvánítottak hivatalosan vasárnap a világ legkisebb emberének. A fiatal férfi, akinek kétéves korában abbamaradt a növése, 59,93 centiméteres. Junrey Balawing egy négygyermekes kovács legidősebb gyermeke, testvérei mind normális méretűek. Mindanao szigetének egyik mezővárosában, Sindanganban él. Hivatalosan is ő a világ legkisebb embere - közölte Craig Glenday, a Guinness Rekordok Könyvének főszerkesztője. A fiatalembert 18. születésnapján vették be a rekordok könyvébe. Az előző rekordot a 67,08 centiméter magas nepáli Khagendra Thapa Magar tartotta 2010 októbere óta.
2011.06.13. 18:20
 
 
Az olaszok minden feltett kérdésben leszavazták Berlusconi kormányát
Érvényes az olasz referendum, amelyen az elsöprő többség minden kérdésben a kormánnyal szembeni álláspontra voksolt - derült ki hétfőn a nem végleges eredményből. A választásra jogosultak közel 57 százaléka vett részt Olaszországban a vasárnap és hétfőn tartott referendumon, így az érvényes - jelentették be hétfőn hivatalos források. A választópolgárok a vízszolgáltatás privatizációjával kapcsolatban két kérdésről, az atomerőművek újranyitásáról és a kormánytagok mentelmi jogáról nyilváníthattak véleményt.
2011.06.13. 17:50
 
 
Férjhez ment és gyermeket vár Lily Allen
Férjhez ment Lily Allen brit énekesnő, férje, Sam Cooper belsőépítész vállalkozó a délkelet-angliai Glouchestershire-ben tartott esküvő jelentette be, hogy arája gyermeket vár. A meghívón az ifjú pár gazdálkodóknak öltözve egy traktoron ült, de a 26 éves énekesnő a szombati esküvőn hagyományos fehér csipke menyasszonyi ruhában jelent meg, amelyben alig lehetett látni domborodó hasát. A helyi vasárnapi lapok szerint Sam Cooper bejelentette a mintegy száz vendégnek, közöttük számos ismert televíziós és színházi személyiségnek, hogy kisbabát várnak. Az énekesnőt tavaly nagy megpróbáltatás érte, amikor hathónapos terhesség után elveszítette magzatát. Korábban is volt már egy vetélése. A pár 2009 júliusa óta él együtt.
2011.06.13. 17:20
 
 
Nagyobb nyomozati hatáskört kapnak az FBI ügynökei
Nagyobb nyomozati hatáskört kap az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) mintegy 14 ezer ügynöke a bűnöző- vagy terroristagyanús személyek megfigyelésében - jelentette hétfői lapszámában a The Washington Post. Ez egyebek között kiterjed a számítógépes adatbázisok és a háztartási hulladék átkutatására, valamint arra, hogy a gyanús személyek életét megfigyelőcsoportok tartsák szemmel. Az új irányvonalakat az FBI a hamarosan kiadandó, belföldi nyomozásokra és műveletekre vonatkozó kézikönyve tartalmazza.
2011.06.13. 17:10
 
 
5 magyar cég a legjobb közép-kelet-európai munkahelyek között
Öt magyar cég bekerült a legjobb közép-kelet-európai munkahelyek közé az Aon Hewitt humán erőforrás tanácsadó cég legfrissebb felmérésében. Az MTI-hez eljuttatott eredmények szerint idén a "Kelet-Közép-Európai Legjobb Munkahely Felmérés" rangsorát a kisvállalati kategóriában a Philip Morris (Szlovákia), a középvállalati kategóriában az Intel (Lengyelország) a nagyvállalati kategóriában pedig az Operator Gazoci±gów Przesyłowych Gaz System (Lengyelország) vezeti. A magyar cégek közül a középvállalati kategóriában az FGSZ Földgázszállító Zrt. szerezte meg a negyedik, a Nyírségvíz Zrt. pedig az ötödik helyet.
2011.06.13. 16:40
 
 
A líbiai felkelők szerint Berlin elismeri az Átmeneti Nemzeti Tanácsot
A német külügyminiszter elismerte a líbiai felkelők Átmeneti Nemzeti Tanácsát (ÁNT) Bengáziban tett váratlan látogatásán - számoltak be hétfőn a felkelők. "Azt mondta (Guido Westerwelle), azért jött ide, hogy támogassa a líbiai forradalmat, a nemzeti tanácsot. Úgy gondolják, hogy ez a líbiai nép törvényes képviselője" - mondta Abdel-Hafiz Goga, az ÁNT alelnöke. "Ez nagyon nagy lépés, amit értékelünk" - fűzte hozzá Goga. Guido Westerwelle német külügyminiszter és Dirk Niebel, a fejlesztési ügyek minisztere váratlanul érkeztek Bengáziba, hogy - mint a német külügy közölte - elmélyítsék kapcsolataikat az ÁNT képviselőivel és a líbiaiaknak felajánlott konkrét német segélyről tárgyaljanak.
2011.06.13. 16:20
 
 
Erdő Péter: felelősek vagyunk népünk és kultúránk sorsáért
Felelősek vagyunk népünk és kultúránk sorsáért, nekünk nem mindegy, hogy kihal-e a magyarság, és a kultúránk értékei megmaradnak-e - mondta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Karizmák ünnepe a család évében elnevezésű pünkösdhétfői rendezvényen tartott pódiumbeszélgetésen a fővárosi Máriaremetén. "Tudatosan kell azon fáradoznunk, hogy túléljen a magyar közösség, és nyíltszívű, egészséges, a történelmi realitásnak megfelelő nemzeti tudattal rendelkezzék". A keresztény és katolikus magyarság életérzése az, hogy "mi a magyarságunkban értékesek vagyunk, és merhetünk szeretni mindenki mást is" - fogalmazott a bíboros.
2011.06.13. 16:10
 
A Super 8 a hét legsikeresebb mozija
A negatív előrejelzések ellenére Super 8 című sci-fi produkálta a legmagasabb bevételt az észak-amerikai hozta mozik pénztárainál a hét végén. A sztárok nélküli filmet meglehetősen gyengén reklámozták a bemutató előtt, mégis a Paramout Pictures bevallása szerint 37 millió dollárt hozott a konyhára az első három napon, bőséggel túlszárnyalva a korábban elvárt 25-30 milliót. A múlt hét győztese, az X-Men: Az elsők mindössze egy helyet csúszott le. A Marvel képregény ötödik darabja ezen a héten 25 milliót keresett a gyártóknak. Ezt követi a Másnaposok című bulizós vígjáték második része 18,5 millió dollárral.
2011.06.13. 16:00
 
 
A magyar miniszterelnök Belgrádba utazik kedden
Orbán Viktor miniszterelnök kedden látogatást tesz Belgrádban, ahol találkozik Mirko Cvetkoviccsal, Szerbia miniszterelnökével, majd fogadja őt Boris Tadic, a Szerb Köztársaság elnöke - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője az MTI-vel. A kormányfők tárgyalása után, 11.10 órakor közös sajtótájékoztató lesz a szerb miniszterelnöki hivatalban. A szerb-magyar felsőszintű kapcsolatok legutóbbi eseménye ez év május elején volt, amikor Schmitt Pál köztársasági elnök látogatást tett a Szerb Köztársaságban. Találkozott Boris Tadic államfővel, Mirko Cvetkovic miniszterelnökkel és Slavica Djukic Dejanovic parlamenti elnökkel. A tárgyalások homlokterében a kétoldalú kapcsolatok álltak.
2011.06.13. 15:50
 
 
Tenisz, Wimbledon: Fucsovics megnyerte első meccsét a selejtezőben
Fucsovics Márton megnyerte első mérkőzését a férfi egyes selejtezőjében a wimbledoni teniszbajnokságon. A torna honlapja szerint a junior fiú egyes tavalyi győztese a francia Jonathan Eysseric ellen diadalmaskodott vasárnap. Kellner Ádám kikapott első mérkőzésén a férfi egyes selejtezőjében, s ezzel búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságon. A magyar játékos a francia Kenny De Scheppertől szenvedett vereséget hétfőn két sima játszmában. A főtáblára kerüléshez összesen három találkozót kell megnyerni. Eredmény: férfi egyes: selejtező, 1. forduló: Fucsovics-Eysseric (francia) 7:6 (7-4), 6:1.
2011.06.13. 15:50
 
 
Enyhül a hasmenésjárvány Németországban
Remények szerint visszaszorulóban van Németországban a több hete tartó súlyos hasmenésjárvány. A Robert Koch országos járványügyi intézet hétfői bejelentése szerint az elmúlt három napban a korábbiaknál jóval kevesebb új megbetegedés történt. Ez megerősíti azokat a rendkívül óvatos előrejelzéseket, amelyek szerint a járvány talán a végéhez közeledik. A bejelentés szerint a halálos áldozatok száma mindennek ellenére 35-re emelkedett Németországban. Nem kizárt az sem, hogy ez a szám az elkövetkező napokban még tovább növekszik, hiszen csaknem 800-an vannak életveszélyben vagy válságos állapotban.
2011.06.13. 15:00
 
 
Figyelni fogja a magyarországi médiát a Szlovák Nemzeti Párt
Az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) a jövőben rendszeresen figyelni fogja a magyarországi sajtót, és az erről készült összefoglalókat minden hétfőn közzéteszi a honlapján. "Szeretnénk másoknak is a tudomására hozni, hogy a Dunán túli helyzet komoly. Bízom abban, hogy a velünk rokonszenvezők minden hétfőn a médiafigyelő elolvasása után meggyőződnek arról, hogy az SNS olyan szubjektum, amely sohasem árulja el őket" - jelentette ki Andrej Danko, az SNS alelnöke hétfői pozsonyi sajtóértekezletén. Danko megjegyezte: a magyarországi média figyelése hétfőn megkezdődött.
2011.06.13. 14:40
 
Sok napsütés és eső várható, 24-28 fok lehet
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn sok lesz a napsütés, de a helyenként erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből elvétve zápor, kis valószínűséggel akár egy-egy zivatar is előfordulhat. Délutántól nyugaton a magas szintű felhőzet is megnövekszik. Kedden keleten továbbra is sok napsütésre számíthatunk, a nyugati és középső tájakon azonban a nap nagy részében felhősebb időre van kilátás rövidebb napos időszakokkal, és ott elszórtan valószínű zápor, egy-egy zivatar is lehet. Az északi szél a Tiszántúlon, kedden már a Kisalföldön is megélénkülhet, egyébként mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 24, 28 fok között alakul.
2011.06.13. 14:30
 
 
Magyar turista zuhant le a Magas-Tátrában
Súlyos balesetet szenvedett vasárnap egy magyar turista a Magas-Tátrában a Vörös-torony-hágónál (Priecne sedlo) - közölte a tátrai hegyi mentőszolgálat (HZS) honlapján hétfőn. A közlés szerint a magyar turista mintegy száz métert zuhant a hágónál, s ennek következtében súlyos fej-, hát- és medencesérüléseket szenvedett. Az erős széllökések miatt a légi mentők helikoptere nem tudott felszállni, ezért a hegyi mentőszolgálat négy hivatásos és négy önkéntes mentője indult a sebesült férfi keresésére.
2011.06.13. 14:20
 
 
Sarkozy volt felesége szerint a nőket valósággal vonzza a hatalom
Cécilia Attias, Nicolas Sarkozy francia elnök volt felesége szerint a nőket valósággal vonzza a hatalom. A volt francia first lady vasárnap az ABC amerikai televízióban Christian Amanpour műsorában elmondta: némelyek még akkor is megpróbálták elcsábítani a férjét, amikor ő is ott volt mellette. A műsorban a volt IMF-vezér, Dominique Strauss-Kahn és az interneten szeméremsértő üzeneteket küldözgető Anthony Weiner amerikai demokrata képviselő esete kapcsán a nők, a politika és a hatalom kérdéseit feszegették. Attias a francia elnökkel való házassága idejéből elmesélte, hogy egyes nők meg akkor is odaadták a férjének a telefonszámukat, amikor ő ott állt közvetlenül mellette.
2011.06.13. 14:00
 
 
Dél-Korea: Phenjan képes lehet atomtöltet előállítására
Észak-Koreának valószínűleg sikerült egy miniatürizált robbanótöltetet előállítani, ami arra mutat, hogy a későbbiekben célba juttató rakétákra is felszerelhető robbanófejeket gyárthat - vélekedett a dél-koreai védelmi miniszter. A tárcavezető nem mutatott fel bizonyítékot állítása alátámasztására, de úgy vélte, Észak-Koreának volt elég ideje arra, hogy kifejlesszen egy ilyen programot. Ha ez igaz, jelentős lépést tett afelé, hogy a jövőben üzemképes atomfegyvert állítson elő. Észak-Korea 2006-ban és 2009-ben hajtott végre egy-egy nukleáris robbantási kísérletet, de katonai szekértők szerint egyik sem járt sikerrel, bár a végtelenül elszegényedett ország birtokában annyi hasadóanyag van, amely tíz robbanótöltet előállítására elegendő.
2011.06.13. 13:40
 
 
Tettlegességig fajult két polgármester-aspiráns egyeztetése Gyöngyöspatán
A Jobbik gyöngyöspatai polgármester-aspiránsa szerint vasárnap késő este megtámadta őt Eszes Tamás, aki a Véderő parancsnokaként kíván indulni a faluvezetői posztért a július 17-i időközi polgármester választáson. Utóbbit a rendőrség hétfőn hajnalban előállította. Juhász Oszkár hétfőn az MTI-nek elmondta, hogy egyeztetési céllal találkozott Eszes Tamással, aki a veszekedéssé fajult megbeszélésen őt fojtogatni kezdte, ököllel az arcába vágott, majd hasba rúgta. Az incidenst követően kórházi látleletet készíttetett, és feljelentést tett a rendőrségen.
2011.06.13. 13:10
 
 
Washington támogatja, hogy etióp ENSZ-katonákat küldjenek Dél-Szudánba
Ha Észak- és Dél-Szudán kérné, az Egyesült Államok beleegyezne, hogy az ENSZ égisze alatt etióp katonákat telepítsenek a vitatott Abyei régióba - közölte hétfőn az amerikai külügyminiszter. Az amerikai álláspont szerint egy "robusztus" békefenntartó erő kulcsfontosságú a régió biztonsága szempontjából - jelentette ki Hillary Clinton afrikai körútjának második állomásán, Tanzániában. Hozzátette, a szudáni kormánynak "sürgősen" vissza kellene vonnia katonáit Abyeiből. Az amerikai külügyminiszter hétfő délután érkezik hivatalos látogatásra a Szudánnal szomszédos Etiópiába.
2011.06.13. 12:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262[1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista