2019. augusztus 20., kedd - István
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Navracsics Tibor
874 találat
 
 
Lázár állítólag a vasárnapi zárva tartás bukásáról beszélt
A Népszava szerint egy bizalmas találkozón arról beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy ha lesz népszavazás a vasárnapi zárva tartásról, azt a Fidesz el fogja veszíteni.
2015.03.23. 10:24
 
 
Paksi bővítés - Financial Times: az EU leállította a paksi bővítésről kötött magyar-orosz megállapodást
Leállította az Európai Unió a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött 12 milliárd eurós megállapodás végrehajtását - jelentette csütörtök este a Financial Times című brit üzleti lap, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.
2015.03.12. 21:39
 
Veszprémi választás - Átvette megbízólevelét Kész Zoltán
Átvette megbízólevelét Veszprém megye 1-es választókerületének február 22-én megválasztott országgyűlési képviselője, a független jelöltként induló Kész Zoltán kedden Veszprémben.
2015.03.03. 10:01
 
Veszprémi választás - Jogerős az eredmény, Kész Zoltán kedden veheti át mandátumát
Jogerőssé vált a február 22-ei veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választás eredménye, miután a vasárnap 16 órai határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem.
2015.03.02. 08:55
 
Veszprémi választás - Némedi: folytatni kell a munkát
A választás eredményét tudomásul kell venni, a munkát pedig folytatni kell - jelentette ki a veszprémi időközi választáson Fidesz-KDNP-s színekben indult jelölt vasárnap este Veszprémben.
2015.02.22. 22:09
 
 
Veszprémi választás - Kész: a veszprémiek megtették, amit az ország megkövetelt
A veszprémiek megtették, amit az ország megkövetelt, megszűnt a Fidesz-KDNP kétharmados kormányzása a parlamentben - jelentette ki az időközi országgyűlési képviselő-választás győztese, Kész Zoltán (független) vasárnapi sajtótájékoztatóján.
2015.02.22. 21:58
 
Veszprémi választás - Kész Zoltán független jelölt nyerte a mandátumot - 92 százalékos feldolgozottság
Kész Zoltán, a baloldali pártok által támogatott független jelölt nyerte a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 92,39 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint.
2015.02.22. 20:32
 
Veszprémi választás - Gerstmár: fontos volna a közösségi bérlakásszektor kialakítása
Az LMP szerint egy jól kidolgozott bérlakásprogrammal lehetne a lakhatási válságon enyhíteni - jelentette ki a párt országgyűlési képviselőjelöltje keddi veszprémi köztéri fogadóóráján.
2015.02.17. 16:12
 
Veszprémi választás - Kész Zoltán: a helyiek igényeit képviselné Budapest és Brüsszel felé
Kész Zoltán országgyűlési képviselővé választása esetén a helyiek érdekeit képviselné Budapest és Brüsszel felé egyaránt - mondta a független jelöltként, de több ellenzéki párt és civil szervezet támogatásával induló politikus szombaton Veszprémben Gianni Pittella, az Európai Parlament szocialista frakcióvezetője és Ujhelyi István, a szocialisták EP képviselője társaságában tartott sajtótájékoztatón.
2015.02.07. 18:46
 
LMP-vezetők Brüsszelben nemet mondanak a ciántechnológiára és a TTIP-re
Szél Bernadett és Schiffer András, az LMP két társelnöke szerdán Brüsszelben jelen volt a tervezett EU-amerikai szabadkereskedelmi megállapodás (TTIP) elleni demonstráción, részt vett az Európai Zöld Párt pártvezetői tanácskozásán, valamint uniós tisztségviselőknél igyekezett lobbizni a ciános aranybányászati technológia teljes európai betiltása érdekében.
2015.02.04. 20:53
 
 
Veszprémi választás - Vona: a Jobbik a politikusok önteltsége és a korrupció ellen küzd
A Jobbik hadat üzen a korrupciónak, és felveszi a harcot a politikusok pökhendisége ellen - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerdán Veszprémben.
2015.02.04. 20:44
 
Veszprémi választás - Gerstmár Ferencet indítja az LMP
Gerstmár Ferenc, az LMP helyi önkormányzati képviselője a párt jelöltje a február 22-i veszprémi időközi országgyűlési választáson - jelentette be az LMP társelnöke pénteken a városban.
2015.01.02. 14:42
 
Külföldi lapok Magyarországról - Amerikai és francia lapkommentárok
A The New York Times Szembeszállt a szovjetekkel, aztán Putyin felé tolta Magyarországot címmel közölt riportot internetes kiadásában.
2014.11.08. 13:58
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Handelsblatt, Le Monde, Der Standard, Rzeczpospolita, The New York Times
A Handelsblatt című német üzleti lap az internetadó ügyéről közölt kommentárt az online kiadásában.
2014.11.04. 15:33
 
Időközi választás Újpesten - MSZP: el lehet kezdeni a fideszes kétharmad lebontását
Az MSZP szerint az újpesti időközi parlamenti választáson való ellenzéki győzelemmel el lehet kezdeni a Fidesz kétharmadának lebontását - mondta a párt elnökhelyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
2014.11.04. 14:55
 
EU-tisztújítás - Munkába állt a Juncker-bizottság
Megkezdte szombaton munkáját a Jean-Claude Juncker volt luxemburgi miniszterelnök vezette új Európai Bizottság, miután éjfélkor lejárt a José Manuel Barroso által irányított uniós javaslattevő-végrehajtó testület mandátuma.
2014.11.01. 11:36
 
Meghallgatást tartottak az EP-ben a magyar médiaszabályozásról
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) médiaszabadság-képviselője szerint bár a magyar kormányzat végrehajtott kisebb változtatásokat a médiaszabályozáson, a módosítás nem tekinthető kielégítőnek. Dunja Mijatovic erről videoüzenetében beszélt, amelyet az Európai Parlament (EP) székházában hétfő este tartott közmeghallgatás résztvevőihez intézett.
2014.10.20. 21:35
 
EU-tisztújítás - Körvonalazódott az Európai Bizottság megválasztásához vezető folyamat menetrendje
Körvonalazódott az Európai Bizottság megválasztásához vezető folyamat menetrendje. Az EU központi javaslattevő-végrehajtó intézményéről jövő szerdán, déltájban szavazhat Strasbourgban az Európai Parlament (EP) - tájékoztattak parlamenti források.
2014.10.17. 09:05
 
 
EU-tisztújítás - Juncker még nem döntött a tárcák újraosztásáról
Egyelőre nem döntött a biztosi posztok esetleges újraosztásáról az Európai Bizottság megválasztott elnöke - közölte hétfőn Jean-Claude Juncker szóvivője, Margarítisz Szkínász.
2014.10.13. 13:15
 
 
Válaszolt Navracsics az írásbeli kérdésekre
Az Európai Parlament oktatási és kulturális szakbizottsága hétfőn, azaz ma dönt arról, hogy támogatják-e Navracsics Tibor biztosi jelölését. A volt magyar minisztert szerdán kérdezték az EP-ben, de a bizottság nem volt maradéktalanul elégedett. Újabb kérdéseket tettek föl neki, amelyekre hétfő délutánig kellett írásban válaszolnia - írja az Index.
2014.10.06. 11:27
 
EU-tisztújítás - DK: Navracsics csúfosan leszerepelt a meghallgatásán
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Navracsics Tibor csúfosan leszerepelt szerdai biztosjelölti meghallgatásán.
2014.10.02. 15:00
 
 
EU-tisztújítás - Újabb kérdéseket kap Navracsics Tibor
Újabb kérdéseket tesznek fel Navracsics Tibornak az Európai Parlament (EP) kulturális bizottságának képviselői, s egyelőre nem döntöttek arról, támogatják-e a biztosjelöltet - közölte csütörtökön egy neve elhallgatását kérő forrás.
2014.10.02. 13:16
 
EU-tisztújítás - Ujhelyi: kiábrándító, hogy Navracsics csak most képviseli az európai értékeket
Kiábrándítónak nevezte Ujhelyi István szocialista EP-képviselő szerdai közleményében, hogy Navracsics Tibor csak EU-biztosi meghallgatásán "képviselte" az európai értékeket.
2014.10.01. 21:27
 
 
EU-tisztújítás - Az EP zöldpárti frakciója a magyar, a brit és a spanyol biztosjelölt cseréjét követeli Junckertől
A magyar, a brit és a spanyol biztosjelölt cseréjét követeli Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság megválasztott elnökétől az Európai Parlement (EP) zöldpárti frakciója.
2014.09.29. 12:16
 
Partnerségi megállapodás - Orbán: megsokszorozódnak a kkv-k lehetőségei
A magyar kis- és középvállalkozások (kkv) a korábbinál jóval több lehetőséghez jutnak majd a következő hét évben az uniós források felhasználásáról Brüsszellel kötött partnerségi megállapodás alapján - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
2014.09.12. 09:04
 
EU-tisztújítás - DK: Navracsics a leggyengébb posztot kapta
A Demokratikus Koalíció véleménye szerint az új Európai Bizottságban Navracsics Tibor a leggyengébb posztot kapja azzal, hogy oktatási és kulturális biztosnak jelölték - közölte az MTI-vel Gréczy Zsolt szóvivő.
2014.09.10. 18:21
 
EU-tisztújítás - Együtt-PM: nem veszik komolyan a magyar jelöltet
Az Együtt-PM szerint az, hogy Navracsics Tibort Európai Unió oktatásügyi, kulturális ifjúsági és állampolgári biztosának jelölték azt is jelenti, hogy nem veszik komolyan a magyar jelöltet, mert csupa olyan feladat jut neki, amelyek nemzeti hatáskörbe tartoznak.
2014.09.10. 18:02
 
 
EU-tisztújítás - Juncker oktatásügyi, kulturális, ifjúsági és állampolgársági biztosnak jelöli Navracsicsot
Az oktatással, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó biztosnak javasolja kinevezni Navracsics Tibort Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság megválasztott elnöke - derül ki a brüsszeli testület által szerdán délben közzétett közleményből.
2014.09.10. 14:33
 
MSZP: Navracsics kinevezését nem támogatják az európai szocialisták
Az Európai Parlament (EP) szocialista frakciója nem támogatja Navracsics Tibor európai bizottsági biztosjelölt kinevezését - közölte Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Párttársa, Demeter Márta országgyűlési képviselő azt mondta, kezdeményezik az Országgyűlés honvédelmi bizottságának összehívását, ahol elvárják, hogy a kormány számoljon be a NATO-csúcson tett felajánlásairól.
2014.09.04. 13:52
 
Gázai konfliktus - KKM: tárgyalásos úton kell rendezni a helyzetet
Magyarország kiáll Izrael joga mellett polgárai megvédésére, ugyanakkor az arab-izraeli konfliktus rendezésére csak tárgyalásos módszereket tart elfogadhatónak - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium kedden az MTI-vel.
2014.07.15. 11:03
 
Megszökött a börtönből a gyilkossággal vádolt Sepelev volt ukrán parlamenti képviselő
Megszökött egy kijevi kórházból a gyilkossággal vádolt Olekszandr Sepelev volt ukrán parlamenti képviselő, akit tavaly fogtak el Interpol-körözés alapján Magyarországon, majd a magyar hatóságok átadták Ukrajnának - közölte az ukrán nemzeti nyomozó iroda szerdán a honlapján.
2014.07.09. 12:28
 
 
Ukrán válság - Rasmussen: nincs jele, hogy Oroszország tiszteletben tartaná kötelezettségeit
Nincsenek arra utaló jelek, hogy Oroszország tiszteletben tartaná nemzetközi kötelezettségeit Ukrajnával kapcsolatban - jelentette ki Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár az észak-atlanti szövetség legfőbb döntéshozó szerve, az Észak-Atlanti Tanács külügyminiszteri ülése előtt, szerdán reggel.
2014.06.25. 08:57
 
Új kormány - Navracsics: hatékonyabb és nyitottabb lesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium
A klasszikus diplomácia, a külgazdaság és a kulturális diplomácia pilléreire támaszkodva hatékonyabban képviselheti a nemzeti érdekeket a Külgazdasági és Külügyminisztérium, amely az eddigieknél nyitottabb is lesz - mondta Navracsics Tibor tárcavezető egy keddi budapesti sajtóbeszélgetésen.
2014.06.10. 11:17
 
Új kormány - Megalakult a harmadik Orbán-kormány
Kinevezte Orbán Viktor harmadik kormányának minisztereit a köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új, a rendszerváltás utáni tizedik kabinet.
2014.06.06. 10:01
 
 
Vagyonnyilatkozatok - Az új kormányban Pintér és Seszták lesz a legvagyonosabb
Pintér Sándor belügy- és Seszták Miklós leendő fejlesztési miniszter lesz a harmadik Orbán-kormány két legvagyonosabb tagja - derül ki a politikusok friss vagyonnyilatkozataiból, amelyekből az is tudható, hogy Lázár János az idén műtárgyat adott el, de több a tartozása, Varga Mihálynak pedig csökkent a megtakarítása.
2014.06.06. 02:19
 
Kormánynévsor - Navracsics: a magyar külpolitikában meg kell jelennie a nemzetpolitikai céloknak
A magyar külpolitika csak akkor lehet sikeres, ha megjeleníti a nemzetpolitikai célokat is, és ezek elérését segíti a maga eszközeivel - mondta Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter-jelölti meghallgatásán az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának ülésén szerdán.
2014.06.04. 09:58
 
 
Kormánynévsor - Navracsics: remélhetőleg sikerül visszaállítani a konszenzust a külügyekben
Remélhetőleg sikerül visszaállítani a konszenzust a külügyekben, mert lehetnek viták, és egy demokráciában szükségszerű, hogy külpolitikai kérdésekben is legyenek, de lehetséges konszenzusra jutni az alapvető kérdésekben - mondta Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszteri meghallgatásán az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén kedden.
2014.06.03. 11:07
 
EP-választás - Navracsics: hatékony nemzeti érdekképviseletre van szükség az EU-ban
Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint a választás tétje, hogy kik lesznek azok, akik az Európai Parlamentben képviselhetik a magyar érdekeket. A politikus csütörtökön a Veszprém megyei Nemesvámoson tartott kampánygyűlésen azt mondta: fontos, hogy május 25-én minél többen szavazzanak a Fidesz-KDNP listájára.
2014.05.15. 18:50
 
Életveszélyes a Veszprém megyei könyvtár bejárata
Életveszélyessé nyilvánította a katasztrófavédelem a Veszprém megyei könyvtár bejáratát - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese csütörtökön az MTI-t.
2014.03.27. 09:21
 
Választás 2014 - Navracsics: olyan országban hiszünk, ahol az érdem alapján lehet előrejutni
A kormányzó erők, illetve a Fidesz-KDNP tagjai, támogatói olyan Magyarországban hisznek, amely a jobb- és a baloldalt egyaránt szolgálja, ahol az érdem alapján lehet előrejutni, ezzel szemben a baloldalnak nincs ilyen "álma" - mondta Navracsics Tibor szerda este Budakeszin, egy lakossági fórumon.
2014.03.26. 21:53
 
Választás 2014 - Az MSZP vizsgálatot követel a kormánykampány folytatása miatt
Az MSZP szerint a kormány semmibe veszi a Kúria döntését, amikor folytatja a rezsicsökkentésről szóló kampányát. A szocialisták vizsgálatot követelnek és a TV2 megbüntetését várják.
2014.03.26. 15:21
 
Botka: a Fidesz nem akar valódi kampányt
Az MSZP választmányi elnöke szerint a Fidesz nem akar valódi kampányt, mert a kormány nem tud elszámolni a valós teljesítményével és nem akarja elmondani, mit tenne, ha újra kormányra kerülne.
2014.03.24. 18:23
 
Választás 2014 - Mesterházy újra nyilvános vitára hívta a miniszterelnököt
Újra nyilvános vitára hívta a kormányfőt, a Fidesz-KDNP listavezetőjét a "kormányváltó erők" miniszterelnök-jelöltje szerda esti érdi fórumán.
2014.03.19. 20:47
 
Feljelentést tesz a KEKKH vezetője ellen az Összefogás
Hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz Vetési Iván, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) vezetője ellen az ellenzéki összefogás - közölte Szigetvári Viktor, az Együtt-PM szövetség társelnöke kedden sajtótájékoztatón.
2014.03.04. 12:21
 
Választás 2014 - A Jobbik állami feladattá tenné a bírósági végrehajtást
A Jobbik, ha kormányra kerül, az első lépések egyikeként megszüntetné az önálló bírósági végrehajtói rendszert, és állami közfeladatként szervezné meg a bírósági végrehajtást - közölte Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője vasárnap az MTI-vel.
2014.03.02. 12:31
 
A Jobbik szerint az NVI törvénytelenül utasította el a népszavazási kezdeményezésüket
A Jobbik szerint a föld védelméről szóló népszavazási kezdeményezésük leadásakor mindenben a vonatkozó törvények szerint jártak el, így a Nemzeti Választási Iroda (NVI) jogtalanul és törvénytelenül utasította azt el.
2014.02.12. 11:59
 
Ingyen megkapta a Fidesz a kormánytól a reklámkampányát
Ingyen átadta a kormány a közel 800 millió forintért kialakított "Magyarország jobban teljesít" arculatot és szlogent a Fidesznek, a párt pedig ezzel kezdett bele a választások előtti reklámhadjáratba.
2014.02.07. 11:29
 
Navracsics: a magas színvonalú ügyintézés növeli a versenyképességet
A magas színvonalú, kulturált, gyors ügyintézés növeli a versenyképességet - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, a balatonfűzfői kormányablak átadásakor.
2014.02.04. 17:34
 
Választás 2014 - DK: Orbán és Matolcsy hagyja abba az ámokfutást!
A DK arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt és Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét, hagyják abba ámokfutásukat, amely egyre mélyebb szintre taszítja a forintot.
2014.02.03. 13:35
 
Választás 2014 - MSZP: az orbáni gazdaságpolitika kudarca a forint gyengülése
Az MSZP szerint az orbáni gazdaságpolitika alapvető kudarca a forint gyengülése - jelentette ki Józsa István, az ellenzéki párt gazdasági ügyekért felelős frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2014.01.30. 15:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista