2019. augusztus 20., kedd - István
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  MSZP
7458 találat
 
 
Botka: nem reális a miniszterelnök-jelöltségem
Botka László nem tartja reálisnak, hogy 2018-ban miniszterelnök-jelölt legyen. Szeged szocialista polgármestere az Indexnek adott, hétfőn megjelent interjúban arról is beszélt, lát arra utaló jeleket az MSZP-ben, hogy sokan alibizni akarnak 2018-ban: nem a győzelemre, hanem a parlamenti mandátumra hajtanak.
2016.07.11. 19:10
 
Az MSZP petícióval fordult Áder Jánoshoz a kormány szegénypolitikája miatt
Az MSZP petícióval fordult Áder János köztársasági elnökhöz annak érdekében, hogy az ország legfőbb közjogi méltósága próbálja meg elérni, a kormány változtasson a szegénypolitikáján.
2016.05.02. 11:06
 
Az MSZP felmondólevelet készített Gyárfás Tamásnak
Az MSZP két képviselője felmondólevelet készített a Magyar Úszó Szövetség elnökének. Gyárfás Tamásnak a dokumentumban a többi között vállalnia kellene, hogy lemondása után hatvan napon belül a széles nyilvánosság számára részletes beszámolót készít elnöksége idejéről.
2016.04.13. 12:45
 
Vasárnapi pihenőnap - Tóbiás: az MSZP elkezdi az aláírásgyűjtést a vasárnapi nyitva tartás megvédéséért
Az MSZP elkezdi az aláírások gyűjtését a vasárnapi boltzár elleni népszavazáshoz, mert szerintük a kormány nem tett le arról, hogy ismét bevezesse az intézkedést - közölte az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
2016.04.12. 15:09
 
 
OGY - Újra nyitva lehetnek a boltok vasárnap
Az Országgyűlés visszavonta a boltok vasárnapi zárva tartását előíró szabályozást kedden a kormány javaslatára, mivel az a kabinet szerint megosztó kérdésnek bizonyult az elmúlt egy évben és hasznosságáról az elért eredmények ellenére sem sikerült meggyőzniük az embereket.
2016.04.12. 13:09
 
Vona: az emberek a migráció és a terrorizmus mellett a pártállami idők visszatérésétől is félnek
Ma Magyarországon az emberek nem csak a migrációtól és a terrorizmustól félnek, hanem a pártállami idők visszatérésétől is, ezért a Jobbik csak olyan alaptörvény-módosító javaslatot tud támogatni, amiben kizárják a politikai túlhatalom szerzésének lehetőségét - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Kossuth rádió 180 perc című műsorában hétfő reggel.
2016.04.11. 09:48
 
Kovács László: egy pártelnöknek szolgálat legyen a politikai pálya, ne karrier!
Kovács László szerint egy pártelnök számára a politikai pályának szolgálatnak kell lennie, nem pedig karriernek.
2016.04.04. 20:20
 
Tóbiás: a népszavazásokat előválasztásnak lehet tekinteni
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint az ellenzék által kezdeményezett népszavazásokat előválasztásnak lehet tekinteni, amelyen az emberek elmondhatják: jó irányba mennek-e a dolgok.
2016.03.29. 12:14
 
 
Együtt: Orbán Viktor számoljon el vagyonával!
Azt követelte az Együtt kedden Székesfehérváron, hogy Orbán Viktor miniszterelnök álljon a nyilvánosság elé, és számoljon el vagyonával. A párt a földárveréseknek helyet adó épület elé szervezett demonstrációt, mert ott egy olyan alcsútdobozi ötszáz hektáros földszelvényt is értékesítettek később, amely Szigetvári Viktor pártelnök elmondása szerint "közvetlenül határos Orbán Viktor majorságával".
2016.03.29. 09:50
 
Március 15./Vasárnapi pihenőnap - MSZP: követeljük a köztársaságot, a népszavazást!
Az MSZP a köztársaságot, a nép jogát a népszavazáshoz, a közpénzből fenntartott média függetlenségét és "az ottani szégyenteljes cenzúra eltörlését" követelte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) budapesti, Alkotmány utcai épülete előtt tartott keddi tüntetésen.
2016.03.15. 15:59
 
Elfogadták Salgótarján költségvetését, letette az esküt az új polgármester
Elfogadta Salgótarján idei költségvetését csütörtökön a város közgyűlése. A rendkívüli ülésen letette az esküt Fekete Zsolt, a város új polgármestere, és megválasztották az alpolgármestert.
2016.03.10. 14:37
 
Vasárnapi pihenőnap - Tóbiás: "az emberek elárulói" az NVB azon tagjai, akik Erdösiné kérdést támogatták
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint "az emberek elárulóinak" tekinthetők a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) azon tagjai, akik megakadályozták az MSZP szakmailag kifogástalan, jogilag rendben lévő vasárnapi zárvatartással kapcsolatos népszavazási kezdeményezésének hitelesítését.
2016.03.01. 17:03
 
Vasárnapi pihenőnap - MSZP: az NVB-t már nem lehet komolyan venni
Az MSZP szerint a Nemzeti Választási Bizottságot (NVB) a testület hétfői, "bohózatba illő" ülése után már nem lehet komolyan venni, és arra független szervként tekinteni, néhány tagja kivételével - mondta Lukács Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese Budapesten, sajtótájékoztatón.
2016.02.29. 20:34
 
Kvótareferendum - Az NVB hitelesítette a népszavazási kezdeményezést
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén hitelesítette a kormánynak a kötelező betelepítési kvóta ügyében benyújtott népszavazási kezdeményezését. A PM és az MLP is a Kúriánál támadja meg az NVB döntését, míg a Jobbik szerint menekültszállások építésére nincs szükség.
2016.02.28. 19:39
 
Együtt: a közösségi közlekedés demokráciakérdés
Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártjának elnöke szerint a közösségi közlekedés helyzete ma Magyarországon demokráciakérdés.
2016.02.26. 11:12
 
MSZP: nem a népszavazási törvény volt a Völner Pál által hivatkozott őszi egyeztetés témája
Az MSZP szerint nem igaz, hogy a népszavazási törvény volt a témája annak az őszi egyeztetésnek, amelyen a párt nem vett részt, azon "csupán" a választójoggal nem rendelkezők nyilvántartásával kapcsolatos technikai szabályokról lett volna szó.
2016.02.26. 10:22
 
Vasárnapi pihenőnap - Tóbiás: jogállamban elképzelhetetlen dolgok történnek
Az MSZP elnöke szerint olyan dolgok történnek Magyarországon, amelyek egy jogállamban elképzelhetetlenek.
2016.02.23. 20:23
 
Vasárnapi pihenőnap - A Jobbik a kormány és a Fidesz válaszát várja az NVI-nél történtek miatt
A Jobbik a kormánytól és a Fidesztől vár magyarázatot a Nemzeti Választási Iroda (NVI) budapesti székházánál történtekre.
2016.02.23. 15:50
 
Vasárnapi pihenőnap - Megelőzték az MSZP-t a népszavazási kérdés benyújtásában
A szocialista Nyakó István panaszt tett a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) arra hivatkozva, hogy akadályozták jóhiszemű állampolgári jogának gyakorlásában a hivatal "felróható könnyelműsége, nemtörődömsége" miatt.
2016.02.23. 13:27
 
Vasárnapi pihenőnap - MSZP: a Fidesz "politikai terrorizmussal" akadályozta meg a népakarat érvényesítését
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a Fidesz erőszakosan, "a politikai terrorizmus eszközrendszerét felhasználva" akadályozta meg ismét a népakarat érvényre juttatását a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, amelyhez a Nemzeti Választási Iroda (NVI) is asszisztált.
2016.02.23. 13:06
 
 
Vasárnapi pihenőnap - Lukács Zoltán: a hatalom szélsőjobboldaliakat küldhetett az NVI elé
A szocialista Lukács Zoltán szerint a "hatalom" küldhetett a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elé "kigyúrt, szélsőjobboldali férfiakat". Az MSZP frakcióvezető-helyettese azért ment kedden az NVI budapesti, Alkotmány utcai székháza elé, hogy a Kúria határozatának nyilvánosságra hozatala után népszavazási kérdést nyújtson be a vasárnapi zárva tartás ügyében.
2016.02.23. 09:22
 
Jobbik: a "fontos emberek" bármit megtehetnek Magyarországon
A Jobbik szerint az elmúlt 25 évben a Fidesz és MSZP olyan korrupcióra épített társadalmat hozott létre, amelyben az "úgynevezett fontos emberek", mint Habony Árpád, bármit megtehetnek - mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2016.02.18. 13:51
 
MSZP: a tao egyike a fideszes mutyiknak
Az MSZP szerint a társasági adóból (tao) befolyó sporttámogatás nem más, mint egyike a visszataszító fideszes mutyiknak.
2016.02.17. 11:28
 
OGY - Az MSZP vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez két fideszes képviselővel szemben
Az MSZP vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a parlament mentelmi bizottságának elnökénél Győrffy Balázs és Simonka György fideszes képviselőkkel szemben, mivel a szocialisták szerint az érintettek nem tisztázták vagyonnyilatkozatuk ellentmondásait.
2016.02.17. 10:05
 
Amerikai előválasztás - Az egyik republikánus elnökjelölt-aspiráns tévedésből kanadai városképpel reklámozza ígéreteit
Marco Rubio floridai szenátor - a republikánusok elnökjelöltségére pályázó politikus - egyik reklámjában azt ígéri, hogy ha őt választják meg elnöknek, akkor Amerikára új hajnal vár. A reklám csábító reggeli városképe azonban a kanadai Vancouver városában készült.
2016.02.17. 06:16
 
Gúr Nándor: lázad az ország a Fidesz kizsákmányolása ellen
Gúr Nándor szocialista politikus szerint az egész ország fellázad a Fidesz kizsákmányolása ellen.
2016.02.14. 12:27
 
MSZP: az az önkormányzat, amely képes rá, vehesse vissza iskoláját
Az MSZP törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, hogy az az önkormányzat, amely képes rá, vehesse vissza iskoláját - közölte az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője a párt választmányának szombati ülése után tartott sajtótájékoztatón Budapesten.
2016.02.13. 12:03
 
MSZP: 400-600 milliárd forintot kell az egészségügybe tenni
Az MSZP szerint 400-600 milliárd forint szükséges az egészségügyben, s ennek nagyobb részét fizetésekre kell fordítani.
2016.02.11. 13:09
 
MSZP: Simonka György és Győrffy Balázs tisztázza a vagyonnyilatkozataikban lévő adatokat!
Az MSZP a vagyonnyilatkozatukban lévő adatok tisztázását kéri a fideszes Simonka Györgytől és Győrffy Balázstól - közölte az ellenzéki párt elnökhelyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2016.02.10. 10:37
 
Köznevelési kerekasztal - MSZP: az oktatás ugyanolyan válságban van, mint a tanácskozás megkezdése előtt volt
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint az oktatás ugyanolyan válságban van, mint a köznevelési kerekasztal tanácskozásának megkezdése előtt volt.
2016.02.09. 15:36
 
Csok - MSZP: életidegen a csok, amely a devizahitelhez hasonló csapdává válhat
Az MSZP szerint életidegen, mindenféle realitástól mentes, nélkülözi a háttérszámításokat jelenlegi formájában a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), amely ugyanolyan csapdává válhat, mint az első Orbán-kormány által engedélyezett devizahitelezés.
2016.02.08. 11:36
 
MSZP: Orbán fejezze be a baloldalról szóló hazudozást!
Az MSZP alakulása óta elkötelezett a magyar emberek biztonsága mellett - jelentette ki Tóbiás József, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője, aki pénteki sajtótájékoztatóján arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy fejezze be a baloldalról való hazudozást.
2016.02.05. 14:17
 
MSZP: Varga Mihály gondoskodjon az állami alkalmazottak fizetéséről!
Az MSZP felszólítja Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy legkésőbb február végéig tegyen rendet Magyar Államkincstárnál és oldja meg, hogy az állami alkalmazottak időben, pontosan kapják meg a fizetésüket - mondta Harangozó Tamás, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese, csütörtökön.
2016.02.04. 13:36
 
MSZP: bírósági ítélet szerint közpénzből gazdálkodik az MNB alapítványa
Az MSZP szerint a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által alapított Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány közfeladatot lát el és közpénzzel gazdálkodik.
2016.02.03. 11:40
 
MSZP: új alapokra kell helyezni az oktatást
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint nem csupán korrigálni kell az oktatási rendszert, hanem teljesen új alapokra kell helyezni. Tóbiás József kedden Budapesten támogatásáról biztosította az oktatás helyzete, a kormány oktatáspolitikája miatt szerdán az ország több pontján tartandó demonstrációkat.
2016.02.02. 15:03
 
Brit EU-népszavazás - Ujhelyi: Orbán hozza nyilvánosságra, milyen háttéralkut kötött Cameronnal!
Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, az EP alelnöke felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra milyen háttéralkut kötött David Cameron brit kormányfővel.
2016.02.02. 15:02
 
Illegális bevándorlás - MSZP: haladéktalan intézkedésekre van szükség
Az MSZP szerint a terrorveszélyhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosítással nem lehet garantálni a magyar emberek biztonságát, de haladéktalanul meg kellene erősíteni a rendvédelmi és nemzetbiztonsági szerveket, valamint át kellene szervezni a rendőrségen belül működő határrendészetet.
2016.02.02. 12:20
 
MSZP: G. Fodor Gábornak és Keresztesi Andrásnak nincs helye a Századvég Alapítványnál
Az MSZP levélben fordult Lánczi Andráshoz, a Századvég Alapítványt vezető kuratórium elnökéhez, hogy számoltassa el az intézet stratégiai igazgatóját, G. Fodor Gábort és Keresztesi András kommunikációs igazgatót a 888.hu portál Tóbiás József MSZP-elnököt és családját támadó cikke miatt.
2016.01.31. 13:16
 
MSZP: nem működik a kormány családpolitikája
Az MSZP szerint kijelenthető, hogy a kormány családpolitikája nem működik, hiszen kevés gyermek születik és kevés új lakás épül.
2016.01.30. 11:38
 
MSZP: több pénz és önálló minisztérium kell az egészségügynek
Az MSZP továbbra is azt javasolja a kormánynak, fontolja meg, hogy a 2016-os költségvetés módosításával 460 milliárd forintot csoportosít át az egészségügyre. A szocialisták emellett önálló egészségügyi minisztérium létrehozását is javasolják - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2016.01.28. 11:45
 
Parlamenti vitanapot kezdeményez az MSZP a közoktatásról
Parlamenti politikai vitanapot kezdeményez a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országgyűlési képviselőcsoportja a közoktatás állapotáról - közölte az ellenzéki párt oktatási kabinetjének vezetője csütörtökön az MTI-vel.
2016.01.28. 09:58
 
Pompei kiállítás nyílik Szegeden
A Pompeiben előkerült leletek legjavát bemutató kiállítás nyílik nyáron a szegedi Móra Ferenc Múzeumban - jelentette be Solymos László (MSZP), a Tisza-parti város alpolgármester szerdán a helyszínen.
2016.01.27. 14:22
 
MSZP: a Fidesz reagáljon érdemben alkotmánymódosító javaslatainkra
Az MSZP felszólította a Fideszt, hogy reagáljon érdemben alkotmánymódosító javaslataira a terrorveszélyhelyzet elrendelésével kapcsolatban.
2016.01.26. 18:00
 
Tóbiás: a salgótarjáni választás az MSZP és a Fidesz között dől el
Az MSZP-nek fontos a salgótarjáni időközi polgármester-választás és azt szeretné, ha a nógrádi megyeszékhely lakói közül minél többen részt vennének a február 28-ai voksoláson - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Tóbiás József szerint ez a választás az MSZP és a Fidesz között dől el.
2016.01.26. 15:34
 
Az MSZP kétszintű szabályozást javasol kritikus terrorfenyegetettség esetére
Kétszintű szabályozást javasol az MSZP kritikus terrorfenyegetettség esetére: elsőként a kormánynak legfeljebb nyolc napja lenne rendkívüli intézkedéseket bevezetni, azután az Országgyűlés kétharmados többsége dönthetne a Magyar Honvédség felhasználásáról és jelentősebb jogkorlátozások bevezetéséről - közölte a párt parlamenti képviselője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján.
2016.01.24. 15:30
 
Tóbiás: ne pártalapon kapjanak többlettámogatást a települések!
Az MSZP azt követeli, hogy ne csak a fideszes vezetésű települések kapjanak többlettámogatásokat, hanem valamennyi önkormányzathoz kerüljenek vissza azok az adóbevételek, amelyeket a jelenlegi kormány elvett tőlük.
2016.01.21. 13:52
 
MSZP: a kormány cserbenhagyja az időseket
Az MSZP szerint a nyugdíjasok úgy érzik, hogy a kormány cserben hagyja az idős embereket. Korózs Lajos, a népjóléti bizottság szocialista elnöke erről azt követően beszélt szerdán sajtótájékoztatón, hogy nyugdíjas szervezetek képviselőivel találkozott.
2016.01.20. 14:03
 
MSZP: nem azon múlik egy város sorsa, hogy "milyen színű" a vezetése
Gőgös Zoltán, az MSZP országos elnökhelyettese szerint nem azon múlik egy város sorsa, hogy "milyen színű" vezetése van, hanem azon, hogyan él az uniós pályázati lehetőségekkel.
2016.01.20. 13:12
 
Tóbiás: a Fideszt csak a helyi közösségek megszervezésével lehet legyőzni
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a Fidesz legyőzéséhez csak a helyi közösségek megszervezésével lehet 2018-ban eljutni.
2016.01.19. 11:07
 
Taxistüntetés - A közösségi gazdaság egységes szabályozását sürgeti Szanyi Tibor
Szanyi Tibor a megosztás alapú szolgáltatások mielőbbi egységes szabályozására sürgette az Európai Bizottságot az Európai Parlament (EP) versenyjogi vitájának hétfő esti plenáris szakaszában - írta keddi közleményében az MSZP EP-képviselője, az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozó taxisok budapesti demonstrációja kapcsán.
2016.01.19. 09:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista