2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
 
Balhés forgatás
Reese Witherspoon és Vince Vaughn viszonya miatt a világ megmenekült egy újabb limonádé filmtől.
2007.12.15. 13:37
 
Hivatalos: A McLaren leigazolta Heikki Kovalainent
A McLaren pénteken hivatalosan is megerősítette, hogy a finn Heikki Kovalainen lesz Lewis Hamilton csapattársa 2008-ban. Az istálló ugyanakkor azt is bejelentette, hogy Pedro de la Rosa marad a tartalékversenyző, és Gary Paffett is a csapatnál marad.
2007.12.15. 13:29
 
Tüntetés a Parlament előtt
Később kezdődött a Liga Szakszervezetek és több más érdekképviselet demonstrációja az Országház közelében. A tüntetők az egészségbiztosítási rendszer átalakítása ellen tiltakoznak, amelyről hétfőn szavaz a parlament.
2007.12.15. 13:25
 
 
Gyurcsány biztos az egészségbiztosítási törvény parlamenti elfogadásában
Gyurcsány Ferenc biztos abban, hogy az egészségbiztosítási törvényt hétfőn elfogadja a parlament és abban bízik, hogy ezt követően a köztársasági elnök is aláírja a jogszabályt - a miniszterelnök ezt az MSZP országos választmányának budapesti ülése után tartott sajtótájékoztatón mondta. Hangsúlyozta: hazugság az, hogy megszűnik a nemzeti kockázatközösség és nem lesz több-biztosítós modell. Azt mondta, ennek figyelembe vételével nem érthető a december 17-i sztrájk indoklása. Simon Gábor, az országos választmány elnökének tájékoztatása szerint a testület kiállt az egészségbiztosítási törvény elfogadása mellett és sajnálatosnak tartják, hogy a sztrájk egyre inkább "egyesek politikai eszközévé válik".
2007.12.15. 13:23
 
 
Madonna a nagyok között!
Már hivatalos: jövőre többek között Madonnát is beiktatják a Rock and Roll Dicsőség Csarnokba.
2007.12.15. 13:22
 
 
Meleg turisták zarándokhelye lett a fáraók manikűröseinek sírja
Meleg turisták zarándokhelye lett a fáraók manikűröseinek, az egyik legrégibb ismert meleg párnak a szerény szakkarai sírja. A kriptában a két férfit legalábbis kétértelmű pózban ábrázoljak, ennek ellenére a helyiek azt állítják: csupán baráti kapcsolat van az ábrázoltak között. A "két testvér" sírja Niankhkhnum és Khnumhotep földi maradványait rejtette, akik a valamikor Kr. e. 2500-2350 között uralkodó Niuszerré fáraó manikűrösei voltak. Asraf Mohjeddin, a szakkarai régészeti komplexum egyik vezetője állítja, hogy a testvérek között valójában csak igen mély barátság volt, és tagadja, hogy a falfestmény annak bizonyítéka lenne, hogy az ókori Egyiptomban a homoszexualitás megtűrt viselkedési mód volt.
2007.12.15. 13:06
 
 
Eva Longoriát csalja a férje?
Alexandra Paressant (francia modell, Ronaldinho exbarátnője) azt állítja az X17-nek, hogy az utóbbi hónapokban Tony Parker több alkalommal is ágyba bújt vele!
2007.12.15. 12:28
 
 
MASZ-közgyűlés: megvonták a bizalmat Rábold Gusztáv elnöktől
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) rendkívüli közgyűlése szombaton megvonta a bizalmat Rábold Gusztáv elnöktől. Az elnökség által benyújtott indítványt az elnök leváltására 40 küldött támogatta, míg 23-an szavaztak Rábold mellett. "Ezzel a döntéssel véget ért egy ámokfutás, amely már az egészségemet is kikezdte" - mondta a választás után Rábold, jelezve, hogy eddig azért nem lépett vissza, mert tudta, hogy sokan vannak mellette. Hozzátette, mindenben igyekszik majd támogatni az új elnököt, aki az elnökség elképzelései szerint Illés Antal, a Vasas atlétikai szakosztályának elnöke, a Freesoft informatikai cég egyik tulajdonosa lehet.
2007.12.15. 12:16
 
 
A Fidesz név szerinti szavazást kér az egészségbiztosítási törvényről
A Fidesz név szerinti szavazást fog kezdeményezni az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat hétfői végszavazásánál - jelentette be Mikola István, a Fidesz szakpolitikusa.  "Szeretnénk, ha az ország látná, hogy a képviselők, akiket a parlamentbe küldtek, hogyan foglalnak állást nyílt színen" - indokolt a politikus, továbbá arra kérte Szili Katalin házelnököt, hogy hétfőn ő is nyilvánítson véleményt a törvényről, és ha esetleg elnökölne a szavazásnál, oldja meg helyettesítését. Az egészségügyi bizottság fideszes alelnöke a sajtótájékoztatón példátlannak nevezte, hogy ekkora a társadalmi elégedetlenség egy törvény kapcsán, amelyet csak a hatalmon lévő politikai elit támogat.
2007.12.15. 11:55
 
 
Liga-nagygyűlés: vonják vissza az egészségbiztosítási törvénytervezetet!
Az egészségbiztosítási törvénytervezet visszavonását követelték a felszólalók a Liga Szakszervezetek nagygyűlésén a fővárosi Alkotmány utcában. Az MTI tudósítóinak beszámolója szerint a demonstráció békésen ért véget, de mintegy 40 kormányellenes tüntető a Vértanúk terén maradt. Gaskó István, a Liga elnöke a nagygyűlésen kijelentette: "végsőkig harcolunk a sorsunkat megrontó törvénytervezet ellen". Palkovics Imre a nagygyűlést a Ligával együtt szervező Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke arról beszélt, hogy a "konok, gőgös kormány semmibe veszi a társadalom akaratát". Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke közölte, a felelősök nem maradnak ismeretlenek, "nem maradnak büntetlenül".
2007.12.15. 11:49
 
Elmaradt a gázártámogatás igénylési roham
Több mint 1,1 millió távhő- és gázártámogatási kérelem érkezett be eddig a Magyar Államkincstárhoz. Az igénylések feldolgozottsága eléri a 95 százalék körüli szintet - írja a Népszava. Az elbírált beadványok háromnegyedét támogatja a kincstár, a kérelmek negyedét kellett visszaküldeni hiánypótlásra.
2007.12.15. 11:37
 
 
Allen nélkül is könnyedén nyerte sorozatban a 8. meccsét a Boston
Ray Allen nélkül is könnyed győzelmet aratott a Boston Celtics együttese az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 44. játéknapján. A Toronto Raptors ezúttal az Indiana Pacerst győzte le, nyert a Dallas Mavericks és a Chicago Bulls, kikapott a Los Angeles Lakers.
2007.12.15. 11:32
 
Az új üzem harminc embernek adna munkát - Dunántúli Napló
2008. végére egy új, hungarocell gyártására szakosodott üzem épülhet Siklóson. Az erről szóló szerződést a tervek szerint januárban írják alá - írja a Dunántúli Napló. Az üzem a Siklósi Ipari Park melletti, háromhektáros területen lesz. Az ingatlan átadásáról már határozott a város képviselőtestülete. A horvát befektető - akinek vannak már hasonló üzemei Boszniában, Szerbiában, Horvátországban - több mint negyven magyarországi települést keresett fel, de közülük a siklósiak ajánlata volt a legjobb. A város ugyanis helyi adókedvezményeket ajánlott fel, valamint vállalta, hogy a területre kiépíti a víz, gáz, szennyvíz és villanyvezetéket. Az üzem a kezdeti időszakban harminc, később pedig már akár hetven embernek is adhat munkát. Siklóson az utóbbi húsz évben nem volt ekkora ipari beruházás - írja a lap.
2007.12.15. 11:27
 
 
Gyurcsány: legyen közös nevező Bibó István a jobb- és a baloldal között
Politikai, morális és intellektuális értelemben Bibó István mérce, és közös nevezőt kell, hogy jelentsen a jobb- és a baloldalon - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke szombaton Budapesten a Személyes felelősség - kortársunk Bibó című konferencián. Bibó István sok tekintetben közös pont lehetne Magyarország számára, a demokratikus bal- és jobboldalnak, a tudós közelebb áll a baloldali a hagyományokhoz, de baloldalisága lelki természetű, mint sem pártpolitikai - közölte a politikus a Táncsics Alapítvány és a Friedrich Ebert Alapítvány, valamint a Bibó István Társaság által szervezett rendezvényen.
2007.12.15. 11:15
 
 
Szupermodell Sarkozy barátnője
Egy szupermodellel jár Nicolas Sarkozy - közölte címoldalon több francia újság is. A francia elnököt és barátnőjét, Carla Brunit akkor kapták lencsevégre, amikor a Párizs melletti Disneylandbe látogattak.
2007.12.15. 10:50
 
 
A MÁV-START stratégiai célja a nullszaldós üzemi eredmény
A MÁV-START stratégiai célja, hogy hosszú távon nullszaldós üzemi eredményt érjen el - közölte Tömpe István, a vállalat üzleti vezérigazgató-helyettese a Budapest-Bécs között közlekedő vonaton tartott sajtótájékoztatón. Elmondta: a cég legfontosabb stratégiai céljai között szerepel a jogos bevételek beszedése, jelenleg ugyanis mintegy 6 milliárd forintot tesz ki a társaság bevételkiesése a bliccelők miatt. Példaként említette, hogy a budapesti agglomerációban az utasok 30 százaléka nem fizet az utazásért. A bliccelőkkel szemben a budapesti főpályaudvarokon kapukat állítanak fel, illetve fokozzák a jegyellenőrzést.
2007.12.15. 10:12
 
 
Az Electrolux megszünteti a tűzhelygyártást Nagy-Britanniában
A világ sokáig legnagyobb háztartásigép-gyártója, a svéd Electrolux folytatja a kivonulást Nyugat-Európából: pénteken nagy-britanniai, spennymoori tűzhelygyártásának megszüntetését jelentette be. A termelés egy részét - a beépített tűzhelyek gyártását - átviszik a lengyelországi Swidnicába. A döntést azzal magyarázták az Electroluxnál, hogy a konkurencia is nagyrészt kisebb költségű országokba helyezte már át a termelését, ettől "árfeszültség" keletkezett, és így a nagy-britanniai gyártás veszteséget okoz a cégnek.
2007.12.15. 09:43
 
 
Musarraf pakisztáni elnök feloldotta a rendkívüli állapotot
Feloldotta szombaton a Pakisztánban november 3. óta érvényben lévő rendkívüli állapotot Pervez Musarraf, az ország elnöke - jelentette be Iszlámábádban a kormány szóvivője. Pakisztánban a tervek szerint 2008. január 8-án tartják az általános választásokat, a kampány hivatalosan december 16-én kezdődik. Az államfő, aki újabb hivatali ciklusába való beiktatásakor már civilként tette le az esküt, helyi idő szerint szombaton este televíziós beszédet mond. Niszár Memon pakisztáni tájékoztatási miniszter "történelmi napként" említette a rendkívüli állapot feloldásának bejelentését és hozzátette: a januári választások megszilárdítják az ország visszatérését a demokráciába.
2007.12.15. 09:33
 
Újabb milliárdos fejlesztés a győri Audinál
Karosszéria-elemeket is készítenek mostantól az Audi Hungaria Motor Kft. győri szerszámgyárában. A kisszériás gyártás megkezdésével a világcég újabb, több milliárd forintos beruházást hajtott végre Győrben.
2007.12.15. 09:20
 
 
Könnyekkel az egészségért
"Csak sírd ki magad, jobb lesz utána!" - ha könnyezünk, százszor halljuk és százszor mondjuk a hüppögőknek. Mint minden régi bölcsesség, ez is százszorosan igaznak bizonyult: fizikai egészségünknek szintén a záloga. Kimutatták, hogy a zokogás izomlazító, csökkenti a stresszkeltő hormonok termelését, leviszi a vérnyomást és növeli a vörösvérsejtek oxigénfelvelvő-képességét. A marylandi orvosok szerint a sírás egyenesen infarktusmegelőző: a nagy bőgések negyedórás szobabiciklizéssel egyenértékű fizikai változást idéznek elő. Előre hát a könnyfakasztó filmek kölcsönzésével! Azonban figyelem! Gyógyhatással csak a természetes, érzelmi úton feltörő zokogás bír. Nem csalhatunk tehát hagymapucolással vagy műkönnyekkel.
2007.12.15. 09:18
 
11 órától demonstrál a LIGA az egészségbiztosítás átalakítása ellen
Szombaton 11 órakor kezdődik a LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok tiltakozó nagygyűlése a fővárosi Alkotmány utcában. Az érdekképviseletek az egészségbiztosítás átalakítása és a nyugdíjszámítás januártól életbe lépő változása ellen tiltakoznak. A demonstrációra elsősorban azokat a szakszervezeti tagokat várják, akik munkájukból adódóan nem sztrájkolhatnak. Ilyenek például a fegyveres és rendvédelmi dolgozók, akiknek szakszervezeti vezetője pénteken azt ígérte, hogy ott lesznek a LIGA tüntetésén.
2007.12.15. 09:13
 
 
Kengurugyomor marhaszél ellen
Kengurugyomrúvá akarják tenni a teheneket és a birkákat ausztrál kutatók, hogy kevesebb gáz kerüljön a légkörbe. A kenguruk emésztőrendszerében olyan baktérium van, amelynek köszönhetően szelük nem tartalmaz metánt. A tudósok ezt a mikroorganizmust szeretnék meghonosítani a marhákban és a birkákban, hogy tisztább maradjon a levegő. A jószág gázkibocsátása nem megvetendő mennyiségű: a légkörmelegítő üvegházhatáshoz Ausztráliában 14 százalékban járulnak hozzá a tehenek és juhok "kipufogásukkal". A tudósok szerint a kengurus baktérium hatékonyabbá tenné a haszonállatok emésztését, jobban gyarapodnának, ez pedig dollármilliók megtakarítását jelentené a gazdáknak.
2007.12.15. 09:03
 
 
Ebette süteményfaló vb
Veszélybe került az idei brit süteményfaló bajnokság, mert egy kutya a viadal előestéjén megette a versenysütemények jó részét. A versenyt Wiganban rendezik, és a szervezők egyikének ebe falt fel legalább tíz süteményt. Az édességet ugyan hűtőszekrénybe rakták, ám annak ajtaja nem zárt rendesen, a kutya pedig kihasználta az alkalmat. Ezen a viadalon szerencsére nem a mennyiség számít, hanem az idő: minden versenyzőnek csak egy süteményt kell megennie a leggyorsabban. Ezért nem volt nagyon nehéz éjszakai sütéssel pótolni a sprintsüteményeket - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.
2007.12.15. 08:56
 
 
Párra lelt a Quasimodo hattyú
Hét év magány után végre párra lelt a Quasimodo hattyúkakas, legalábbis ebben reménykednek brit ornitológusok. A madárnak igazából nem a háta púpos, hanem csak a nyaka - van benne egy rendkívüli "kanyar" -, ám ennyi is elég volt ahhoz, hogy a hattyúhölgyek rendre elkerüljék a gloucesteri madárrezervátumban. Nemrégiben megtört a jég, és egy hattyúlánnyal kezdett járni a kanyaros nyakú kakas. Párzásról még nincs szó, de - a rezervátum szakemberei szerint - ígéretesnek tűnik a kapcsolat: a két hattyú mindig együtt repdes és úszkál.
2007.12.15. 08:51
 
Robbie Williams fizet a becsületsértésért
Nyilvános bocsánatkérésre és az okozott erkölcsi kár megtérítésére ítélték szerdán Londonban Robin Williams-et a Take That volt menedzsere, Nigel Martin Smith ellen folytatott perében. A 33 éves énekes tavaly megjelent szólóalbuma egyik dalszövegében állítólag arra utalt, hogy a férfi pénzt lopott tőlük. A Rudebox című lemez "The 90s" című számát újra kellett venni, amikor az ügy kirobbant.
2007.12.15. 08:40
 
 
Mintegy 500 ezer érdeklődő a pályaválasztási honlapon
Már csaknem 500 ezer érdeklődést regisztrált az Állami Foglalkoztatási Szolgálat ePálya pályaválasztási tanácsadó honlapja 2005-től, az országos üzemeltetés óta - tájékoztatták a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalnál az MTI-t. Az érdeklődők informálódhatnak az összes szakképesítésről, azok vizsgakövetelményeiről, információkat szerezhetnek a képzési időkről, a szükséges alapképzettségről, a képzettség megszerzését követő munkakörülményekről. Bemutatkoznak az iskolarendszerű és nem iskolarendszerű képző intézmények, a gyakorlati képzőhelyek, tájékozódni lehet az egyes szakképesítések iránti aktuális munkaerőpiaci keresletről, kínálatról.
2007.12.15. 08:28
 
KLÍMAKONFERENCIA: közel a megállapodáshoz
Sikerült megegyezni egy kompromisszumos megoldásban a Balin tartott Klímakonferencián. A tervezetről szombaton szavaznak a küldöttek. Az egyezmény végül nem határozna meg kötelezően elérendő célokat a gázkibocsátás csökkentésére.
2007.12.15. 08:24
 
 
Bászrában kedvezőtlenül ítélik meg a brit jelenlétet
A dél-iraki al-Bászra tartomány lakosainak nagy többsége szerint a brit katonák jelenléte negatív volt a térségben egy, a BBC televízió számára készült közvélemény-kutatás szerint. Az al-Bászra tartpmány feletti ellenőrzést vasárnap adják át a brit egységek az iraki központi kormánynak. A megkérdezettek 86 százaléka szerint a brit jelenlét negatív volt, csupán 2 százalékuk találta kedvezőnek. A megkérdezettek több mint fele (56 százaléka) mondta, hogy a brit jelentét miatt nőtt a milíciák által elkövetett erőszak. Kétharmaduk (66 százalékuk) vélte úgy, hogy a biztonság rövidesen nő azután, hogy az iraki kormányerők veszik át a tartomány feletti ellenőrzést, 72 százalék pedig hosszú távú javulásra számít.
2007.12.15. 08:21
 
Rendőrautó gázolt Kisvárdán
Rendőrautó gázol el egy kivilágítatlan kerékpárost péntek este Kisvárdán. A 33 éves helybéli férfi egy közvilágítás nélküli útszakaszon, fényvisszaverő mellény nélkül tolta a biciklijét, amikor a járőrautó elsodorta. A férfi azonnal meghalt. Az autóban lévő két rendőrt megszondáztatták, ami nem mutatott ittasságot, de mint ilyenkor mindig, vért is vettek tőlük - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében. A baleset pontos körülményeit az ügyészségi nyomozóhivatal vizsgálja.
2007.12.15. 08:20
 
SZTRÁJK - Megtérítik az előre megváltott jegyek árát
Visszatéríti a MÁV-START Zrt. a december 17-re tervezett vasutas-sztrájk idejére váltott jegyek árát. Erre a munkabeszüntetést megelőző napon éjféltől a sztrájk lemondását követő harmadik nap éjfélig van lehetőség. Azoknak a decemberre érvényes félhavi- vagy havibérlettel rendelkező utasoknak, akik a munkabeszüntetés miatt más tömegközlekedési eszközt kénytelenek igénybe venni, a sztrájk lemondását követő hét napon belül költségtérítést biztosít a társaság.
2007.12.15. 08:17
 
LABDARÚGÁS: Súlyos verésbe futottak bele Husztiék
Meglepetésre vereséget szenvedett a Hannover a sereghajtó Cottbus otthonában, a német bajnokság 17. fordulójának nyitómérkőzésén, péntek este. A Huszti Szabolccsal felálló Hannover 5-1-re kapott ki a meccs előtt még utolsó Cottbustól. A magyar középpályás végigjátszotta a mérkőzést. A hazaiaknál duplázni tudott a bolgár Dimitar Rangelov. A vendégek egyetlen gólját Kleine szerezte. Győzelmével a Cottbus elkerült a kieső helyről.
2007.12.15. 08:16
 
 
Védett eredetűnek minősítette az EU a szegedi téliszalámit
Védett eredetűnek minősítette az Európai Bizottság pénteken a szegedi téliszalámit. Kilenc másik termék mellett a brüsszeli testület a nemzetközi hírű magyar élelmiszert is felvette arra a listára, amely a védett származási helyű termékek nevét tartalmazza. Más termék ilyen néven nem forgalmazható. A védettséget az érintett áruk címkéjén is feltüntetik egy uniós szinten egységes logóval. A védett származási helyű termékek uniós listáján összesen mintegy 800 cikk szerepel, de ez az első magyar.
2007.12.15. 08:15
 
 
Félmilliónál tart az új Opel Corsa
Az új Opel Corsa óriási sikernek bizonyult az öreg kontinensen, és a rüsselsheimi márka igazi húzómodelljévé vált. Az árusítás kezdete óta eltelt 14 hónapban ugyanis 500 000 darabot adtak el belőle Európában, ami nagyon szép eredménynek számít. Az új modell sikerét egyébként, hogy az év első 11 hónapjában 50%-kal több Corsát adtak el, mint az előző év hasonló időszakában. A Corsa egyébként 25 éve létezik, azóta pedig csaknem 10 milliót adtak el belőle; a tízmilliomodik példány valószínűleg 2008 január végén gördül le a gyártósorokról.
2007.12.15. 08:12
 
 
Az Egyesült Államok is csatlakozott a konszenzushoz Baliban
Megszületett közép-európai idő szerint szombaton reggel a megállapodás a Bali szigetén folyó ENSZ-klímakonferencián, miután az Egyesült Államok is csatlakozott végül szombaton a kialakult konszenzushoz. Ennek értelmében a résztvevők elfogadták azt a tervet, amelynek alapján legkésőbb 2008 áprilisig megkezdik a tárgyalásokat egy 2009-ben aláírandó globális klímaegyezményről. Ekkor jár le ugyanis a 2012-ig érvényben lévő kiotói egyezményben rögzített feladatok végrehajtásának első szakasza. A megegyezést még az utolsó pillanatban is veszély fenyegette, amikor Az Egyesült Államok elutasította a fejlődő országok által benyújtott kompromisszumos határozat-tervezetet.
2007.12.15. 07:59
 
 
„Lohan hírnévfüggő!”
Az Oscar-díjas legenda, Shirley Maclaine szerint Lindsay Lohan hírnévfüggő.
2007.12.15. 07:10
 
 
Szili: együtt kell fellépni a Magyar Gárda ellen
Védeni kell azt a nemzeti kisebbséget, amellyel szemben bármilyen ordas eszmék zászlaja alatt bárki bakancsokban masírozva vonul fel - mondta Nagykanizsán Szili Katalin. "Javaslom, hogy a parlamenti pártok közösen ítéljék el azt, ami ma az országban megtörténhet bármelyik településen, bármely közösség ellen fellépve, akár a rend nevében" - közölte a parlament elnöke. Hozzátette: azzal kellene befejezni az évet, vagy kezdeni a tavaszi parlamenti időszakot, hogy "közösen nyilvánítsa ki valamennyi frakció azt, hogy elítéli az ilyen eseményeket, felvonulásokat, akár bakancsban, akár testületileg, akár zászlók alatt, akár bármilyen rasszista eszmék nevében" teszik.
2007.12.14. 20:55
 
 
500 milliárd forint fölé került a 4-es metró építési költsége
A márciusban elfogadottnál 25 milliárd forinttal több pénzre, 511 milliárd forintra van szükség a 4-es metró I. és II. szakaszának megépítéséhez - tudta meg az MTI fővárosi kormánypárti képviselőktől, akik pénteken kapták meg a Főpolgármesteri Kabinet jövő heti ülésére benyújtott negyedéves metrótájékoztatót. Az előterjesztés szerint a Kelenföldi pályaudvar - Keleti pályaudvar közti első szakaszhoz 348 milliárd forintra van szükség. Ehhez mintegy 289 milliárd forintos EU-támogatás adható a Kohéziós Alapból. A Baross tér-Bosnyák tér közti II. szakasz az első átadása után két évvel, 2013. június végén várható, az anyag szerint. Erre a szakaszra 163 milliárd forintot költenének.
2007.12.14. 19:45
 
Kostunica elutasítja az EU-csúcs Koszovóval kapcsolatos állásfoglalásait
Egyértelműen elutasította a pénteki brüsszeli EU-csúcs Koszovóval kapcsolatos állásfoglalásait Vojislav Kostunica szerb miniszterelnök. A politikus nyilatkozatában többek között elfogadhatatlannak minősítette, hogy Koszovóra, a Szerbiához tartozó tartományra mint legitim, jövőbeli demokratikus államra utaljanak, s hogy arról beszéljenek: egy EU-missziót küldenek ki a tartományba, amely ott - mint Kostunica fogalmazott - végrehajtja majd Martti Ahtisaari ENSZ-különmegbízott tervét "egy bábállam létrehozásáról."
2007.12.14. 19:42
 
Szabadidő kismamáknak karácsonyra
Minek is örülhetne jobban egy kismama, mint a szabadidőnek? Egy cég ebből kiindulva kismama-ügyintézési kártyát kínál karácsonyi ajándékozási lehetőségként ügyfeleinek.
2007.12.14. 19:37
 
Érdeklődés hiányában elmaradt karácsonyi vásár
Elmarad a karácsonyi vásár Csornán. Hiába adta volna ingyen a városháza előtt teret az önkormányzat, még így sem akadt elég jelentkező a bódék bérlésére. A helyi kereskedők azt mondják, túl kicsi a forgalom, ezért nem éri meg a faházakat üzemeltetni.
2007.12.14. 19:33
 
 
Katie Holmes nem veszi fel férje nevét
A pletykák szerint Katie Holmes elutasította férje kérését, mely szerint vegye fel a Cruise nevet. Katie nem hajlandó erre.
2007.12.14. 19:24
 
 
Elfajuló sztárháború!
Elmérgesedni látszik a viszony Reese Witherspoon és Vince Vaughn között.
2007.12.14. 19:19
 
 
Befejeződött a kerepesi fáklyás demonstráció
Rendbontás nélkül befejeződött Kerepesen az a fáklyás demonstráció, amelyet helyi civilek "Az élhetőbb iskoláért" címszó alatt rendeztek. A mintegy másfélszáz demonstráló a kerepesi futballpályától a település főutcáján keresztül rendőri biztosítás mellett vonult az iskola épülete elé, ahol a tüntetés főszervezője bejelentette: a rendezvényen a Magyar Gárda is jelen volt, ők biztosították a rendezvény "zavartalan lebonyolítását". Mivel Franka Tibor polgármester arra kérte őket, hogy hivatalosan ne vegyenek részt a rendezvényen, ezért magánemberként demonstráltak. A rendezvény végén kabátjuk alól elővették "egyen kendőjüket" és "adjon az Isten szebb jövőt!" köszöntéssel távoztak.
2007.12.14. 19:15
 
 
Gyurcsány: a koszovói status quo nem tartható fenn
A koszovói status quo nem tartható fenn, és a regionális stabilitás szempontjából alapvetően fontos rendezésnek biztosítania kell Koszovó demokratikus és multietnikus jellegét - ismertette újságírókkal Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Európai Unió (EU) állam-, illetve kormányfőinek pénteki brüsszeli találkozóján elfogadott következtetéseket. Mint hozzátette, a rendezésnek garantálnia kell a koszovói jogállamiság, az ottani kisebbségek, valamint a kulturális és vallási örökség védelmét. A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy az EU szerint a Koszovó ügyében elfoglalt álláspont egyedi jellegű, és nem képez precedenst más konfliktusok rendezését illetően.
2007.12.14. 18:00
 
Alkudozás Koszovóról
Koszovó volt a vezető témája az Európai Unió pénteki csúcstalálkozójának Brüsszelben, ahová a közösség reformszerződésének lisszaboni aláírása után érkeztek a tagországok vezetői. Az előzetesen kiszivárgott információk szerint az Unió kilátásba helyezi Szerbiának, hogy felgyorsulhat számára a tagjelöltté válás folyamata – amennyiben teljesít bizonyos feltételeket. Az Unió álláspontja alapján Koszovó jelenlegi helyzete fenntarthatatlan, és jogállásának rendezése döntő a Balkán biztonsága és békéje érdekében. Az unió ajánlatát a szerb külügyminiszter elutasította.
2007.12.14. 17:48
 
 
Világító macskák
Dél-koreai kutatók angóramacskákat klónoztak, majd egy kicsit "megpiszkálták a génjeiket", ezáltal megváltoztatva a színüket, tudósít a bécsi Der Standard. Ezek a cicák a hámsejtjeikben található fehérje révén UV sugárzás hatására vörösesen világítanak. A fény látható tartományában teljesen átlagos fehér angóramacskáknak tűnnek. Kong Il-keun, a Gyeongsang-Egyetem kutatója és csapata egy házimacskától vételezett hámsejteket, ezek DNS-ét pedig egy befecskendezett vírus segítségével megváltoztatta úgy, hogy a világító-fehérje aktiválódjon. A DNS-eket ezután petesejtekbe ültette be, amelyek végül egy "macskapótmama" méhében fejlődtek ki.
2007.12.14. 17:03
 
 
Nincs egyezség a hétfői sztrájk leállításáról
Nem sikerült megegyezni a hétfői országos sztrájk leállításáról a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetsége, valamint a kormány pénteki sztrájktárgyalásán, a sztrájk leállításának szombat déli határidejéig újabb tárgyalási fordulóról sem állapodtak meg. A szakszervezetek úgy értékelték a pénteki tárgyalást, hogy három követelésük közül egyet sem teljesíti a kormány. A kormányzati oldal viszont felelőtlenségnek nevezte, hogy a Liga Szakszervezetek nem hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy mely munkahelyeken szerveznek kétórásnál hosszabb sztrájkot hétfőn és azt követően.
2007.12.14. 16:56
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Cseh László világcsúccsal aranyérmes 400 m vegyesen
Cseh László 3:59.33 perces világcsúccsal aranyérmet szerzett 400 m vegyesen a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Kis Gergő ugyanebben a számban negyedik lett.
2007.12.14. 16:52
 
Új tulajdonos a pécsi futballklub élén
Matyi Dezső, az Alexandra Könyvkiadó tulajdonosa ötvenmillió forintos tőkeemeléssel egyik cége, a Sorvezető Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. révén 90,2 százalékkal többségi tulajdont szerzett a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapatát működtető kft-ben. A klubot üzemeltető vállalkozás részvényeinek többségét eddig birtokló pécsi önkormányzat nem lép ki a klub támogatásából, de annak formáját a jövő év elején újratárgyalja. A tulajdonosi szerkezet megváltozását csütörtök éjszaka szavazta meg a pécsi közgyűlés, pénteken délután pedig rábólintott a PMFC taggyűlése is. Az új felállás szerint a főtulajdonosnak 90,2, az önkormányzatnak 5,25, a PMFC sportegyesületnek pedig 4,55 százaléknyi tulajdonrésze van
2007.12.14. 16:44
 
 
McLaren-Mercedes: Kovalainen lesz Hamilton társa
A McLaren-Mercedes leigazolta a finn Heikki Kovalainent, aki ezáltal az előző szezonban ezüstérmes brit Lewis Hamilton csapattársa lesz a brit-német Forma-1-es istállónál. Kovalainen - aki idén a Renault színeiben versenyzett és hetedik lett az összetett pontversenyben - a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót váltja a csapatnál. A spanyol pilóta visszatért a francia istállóhoz.
2007.12.14. 16:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543[2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista