2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
 
Orbán Viktor szerint Magyarországon puccs van
Magyarországon éppen puccs van, a magyar kormány puccsot hajt végre a parlament és saját népe ellen - mondta Orbán Viktor a szlovákiai Losoncon csütörtökön egy konferencián. A Fidesz elnöke a következőképpen fogalmazott: "Történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen".
2008.02.28. 13:01
 
 
Az európai szocialisták támogatják a Déli Áramlatot
Az európai szocialisták szerint a Déli Áramlat gázvezeték tervei teljesen megalapozottak - mondta csütörtökön az MTI-nek az Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjának vezetője. Martin Schulz előzőleg találkozott az MSZP választmányának - Simon Gábor választmányi elnök vezetésével Brüsszelben tartózkodó - elnökségével. A német szociáldemokrata politikus szerint a Déli Áramlat és a tervezett Nabucco gázvezeték egyáltalán nincs ellentétben egymással, az egyik nem zárja ki a másikat.
2008.02.28. 12:56
 
 
Kampányt indít tíz ENSZ-ügynökség a női körülmetélés ellen
Összehangolt kampányt kezd az ENSZ tíz ügynöksége a női körülmetélés ellen annak érdekében, hogy 2015-re jelentős mértékben visszaszorítsa és egy emberöltő alatt felszámolja ezt az ártalmas gyakorlatot. New Yorkban közzétett nyilatkozatukban a kampányt indító ügynökségek rámutatnak, hogy a nők és kislányok körülmetélése sérti az egészséghez, az önrendelkezéshez és az élethez való jogukat is, mivel e beavatkozás nem egyszer halállal végződik. A kezdeményezők támogatást ígérnek minden olyan erőfeszítéshez, amelyet kormányok, közösségek, nők és lányok tesznek, hogy visszaszorítsák és felszámolják ezt a gyakorlatot.
2008.02.28. 12:44
 
 
Rota vírus miatt került több kisgyerek a kiskunhalasi kórházba
Eddig mintegy harminc kisgyerek került be rota vírusos megbetegedéssel a kiskunhalasi kórházba, ahol Bács-Kiskun megye egyetlen gyermek-fertőzőosztálya működik; életveszélyes eset nem történt - mondta az MTI-nek Bodrogi Tibor főorvos. A megbetegedések ilyen mértékét nem lehet járványnak nevezni, mindössze a betegség halmozott előfordulása volt tapasztalható, mely pár napon keresztül nehézséget okozott a 15 ágyas gyermek-fertőzőosztályon - mondta a kiskunhalasi Semmelweis Kórház gyermekosztályának a vezetője. A főorvos hangsúlyozta: a vírusfertőzés nem, de kísérő tünetei, a hasmenés, a hányás és a magas láz együttesen kiszáradáshoz vezethetnek, mely komoly veszélyt jelent a gyermekek részére.
2008.02.28. 12:20
 
 
KÖNYV: Hatékony tanulás kineziológiával
A kineziológia egyszerű eszközöket alkalmazva oldja a stresszt, és nagyobb szabadságot biztosít a gyereknek (és a szülőknek) azáltal, hogy aktivizál, nem pedig visszafog. Az egyszerű feladatok felélesztik a gyerekben rejlő képességeket, oldják a görcsös feszültséget, megszüntetik a stresszt és energiát szabadítanak fel. Az első, szülőknek, tanároknak és gyerekeknek szóló kineziológiai útmutató új kapukat nyit meg: a gyerekek gyakorolják a mozgáskoordináció, motviáció és biztonság kiépítését önmagukban, valamint reakció- és emlékezőképességük serkentését.
2008.02.28. 11:49
 
 
Whoopi Goldberg megbocsátott az Oscarosoknak
Még szerencse, hogy Whoopi Goldberg nem az a haragtartó típus. Mikor az Oscar-show producere megkövette, azonnal fátylat is borított a vasárnap este lezajlott díjátadó szervezőinek feledékenységére. A jubileumi, 80. Oscar-gála háromórás műsorához több visszatekintő klip készült, az egyik például a ceremónia történetének műsorvezetőiről emlékezett meg. Az est háziasszonyi tisztségét négyszer (1994, 1996, 1999, 2002) is betöltő népszerű komika azonban egyszerűen kimaradt az összeállításból. Hétfőn már szóbeszéd tárgya is lett az ügy egy reggeli tévéműsorban. A kínos baki helyrehozatalára Gil Cates, az Oscar-műsor producere vállalkozott: felhívta a színésznőt, és elnézést kért tőle.
2008.02.28. 11:40
 
 
Sikeres volt a Toyota tesztje
Jarno Trulli 1:20.801 -es idővel végzett az élen az évadkezdet előtti utolsó tesztnapon. A csapat a beállításokon dolgozott és az időmérőre, valamint a versenyekre készült.
2008.02.28. 11:30
 
 
A Fidesz a kormány eljárását kifogásolja a Déli Áramlat kapcsán
A Fidesz továbbra is kifogásolja, hogy a Déli Áramlat gázvezetékről szóló orosz-magyar szerződést az aláírás előtt nem ismerhette meg a magyar közvélemény, ugyanakkor támogatja, hogy ötpárti nyilatkozat legyen az európai Nabucco gázvezeték melletti magyar elkötelezettségről. Erről Navracsics Tibor, az ellenzéki párt frakcióvezetője beszélt sajtótájékoztatóján, miután csütörtökön a Pénzügyminisztériumban - a másik négy parlamenti párt frakcióvezetőivel együtt - betekintett a szerződésbe.
2008.02.28. 11:25
 
 
Görögország - Kos-sziget
A Dodekaniszosz szigetcsoport harmadik legnagyobb szigete. Rohamosan fejlődő, népszerű üdülőhely. Az egész sziget bővelkedik a különleges növényekben. Rengeteg a látnivaló, amely főleg a fővárosban, illetve annak környékén található.
2008.02.28. 11:22
 
 
MOZI: Hipervándor
Davey (Hayden Christensen) majdnem meghal. És ez a szerencséje. A baleset során felfedezi, hogy van egy különleges képessége: bármikor, bárhova el tud jutni egy pillanat alatt. Szabadon mozog a világban, ha szeretné, húsz naplementét néz meg egy éjjel, barátnőjével a karjában egy szempillantás alatt megkerüli a Földet, vagy bankot rabol egy távoli kontinensen. Bármit megtehet. Gazdagon és boldogan él, míg nem találkozik valakivel, aki ugyanazt tudja, mint ő. Akkor kell rájönnie, hogy a magafajtájúak élete egyáltalán nem egyszerű. Attól kezdve, új társával kényszerű szövetségben, már csak a saját és szerettei életét próbálja megmenteni. Ami nem olyan egyszerű, mint a piramisok tetején napozni vagy belépni egy tokiói ajtón és kilépni Rómában a túloldalon: ellenségeik veszélyesek és mindenre képesek.
2008.02.28. 11:17
 
 
Madonna, Timbaland és Timberlake megmenti a világot
Több producer és közreműködő bevonásával készül Madonna új, immáron a 11. stúdióalbuma, amely előre láthatóan április végén kerül a boltok polcaira. Az első kislemez, a "4 Minutes to Save the World" klipjében Madonna Timberlake-kel menti meg a világot.
2008.02.28. 11:10
 
Schwarzenegger visszakapta harckocsiját
Visszaadta Arnold Schwarzeggernek egy ohiói hadtörténeti múzeum azt a harckocsit, amelyet a kaliforniai kormányzó és testépítő világbajnok nyolc éve adott kölcsön, s amelyet annak idején kötelező katonai szolgálata alatt vezetett Ausztriában.
2008.02.28. 11:03
 
 
Nem szerepel a jövő heti napirenden a magyar-orosz gázmegállapodás ügye
Az Országgyűlés jövő hétre tervezett napirendjén egyelőre nem szerepel, hogy tárgyaljanak a Déli Áramlatról szóló magyar-orosz megállapodásról, de a Fidesz új határozati javaslatot készít ez ügyben - derült ki a házbizottság ülése után elhangzottakból az Országházban. Mandur László, az Országgyűlés alelnöke elmondta: a házbizottságban nem volt konszenzus Répássy Róbert (Fidesz) szerdai kezdeményezéséről, hogy a testület szólítsa fel a miniszterelnököt: ne írja alá Moszkvában a megállapodást. A Fidesz frakcióigazgatója újságírók előtt a magyar parlamentarizmus elleni puccsnak nevezte, ahogyan a miniszterelnök a megállapodás aláírásának ügyét kezelte.
2008.02.28. 11:00
 
Egészségtudatos Utazásért Program - 2008-ban újdonságokkal folytatódik
A tavalyi évben nagy sikerrel indult el az Egészségtudatos Utazásért Program, amelynek célja, hogy felhívja a nagyközönség figyelmét az utazás alatt ránk leselkedő veszélyekre, különös tekintettel a hepatitis A és B vírusok okozta betegségekre. A tavalyi évben a program kapcsán több száz sajtómegjelenés, cikk, hirdetés jelent meg, és különféle tájékoztató programok zajlottak. Ennek következtében elindult az utazók körében egyfajta gondolkodásmódbeli változás, aminek eredményeként ma már körülbelül kétszer annyian fordulnak utazás előtt orvoshoz egészségügyi szaktanácsadásért, mint a korábbi években. Az idei esztendőben is folytatódik a tavalyi nagyszabású edukációs kommunikáció a mediterrán utazásokhoz kapcsolódóan, hogy a Földközi-tengerhez készülőket informáljuk arról, hogy milyen egészségügyi felkészülés ajánlott ebben a térségben. Ezen kívül idén a programban kiemelt szerepet kap a kínai olimpia: az olimpikonokkal együttműködve széleskörű felvilágosító kampány kezdődik tavasszal. Mindezek mellett megújul a www.utazaselott.hu weboldal is, ahol részletes egészségügyi információk mellett már számos más érdekességről (pl. kultúra, gasztronómia, külképviseletek, időjárás, közlekedés, pénzváltás) is olvashatunk.
2008.02.28. 10:45
 
Dukai Regina a Vérvonal című filmben
A Vérvonal című film forgatásán Erdei Zsolt és Rippel Ferenc is egyenruhába öltözött a csinos címlaplány mellett.
2008.02.28. 10:37
 
Valkó Eszter szerelmes
Valkó Eszter valóban megtalálta párját. Ennél többet azonban senkinek sem mond, mert babonás.
2008.02.28. 10:29
 
 
Ankara egyelőre nem ad határidőt az iraki műveletek lezárására
Törökország nem jelölt meg konkrét határidőt a kurd lázadók ellen indított észak-iraki hadműveletének lezárására - közölte az amerikai védelmi miniszter Ankarában, török tisztségviselőkkel folytatott tárgyalásai után. Robert Gates megismételte: Washington azt szorgalmazza, hogy az egy hete zajló török offenzíva legyen rövid és gondosan célzott, amennyire csak lehet. "Nyilvánvaló kell legyen, hogy katonai akció önmagában nem fog véget vetni ennek a terrorista fenyegetésnek" - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a török kormánynak politikai és gazdasági intézkedéseket is kell hoznia a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) gerilláinak elszigetelésére, illetve az ország jelentős kurd kisebbségének támogatására.
2008.02.28. 10:20
 
 
20 millió, a legjobb helyen - BMW 335i Cabrio
Sokáig dacolt a BMW a marketingesek és a piackutatók győzködésével, akik szerint a lapjára hajtogatott acéltetőé a jövő. Aztán behódoltak és mindjárt kaptunk is egyet az első BMW CC-ből, 306 lóerővel.
2008.02.28. 10:10
 
 
GKM: április elsejétől 5,8 százalékos lakossági gázáremelés
Április 1-jétől átlagosan 5,8 százalékkal emelkednek a lakossági földgázárak, a nem lakosságiak átlagosan 5,2 százalékkal - közölte a gazdasági tárca az MTI-vel csütörtökön. A közlemény szerint a Magyar Energia Hivatal eredeti javaslatában foglaltaknál visszafogottabb változás oka az, hogy a földgáztörvény parlamenti vitája során a piacnyitás várható időpontja későbbre tolódott, ennek megfelelően hosszabb idő áll rendelkezésre a közüzemi nagykereskedővel szemben fennálló tartozás kiegyenlítésére.
2008.02.28. 10:05
 
 
8,1 százalékos a munkanélküliségi ráta
A munkanélküliségi ráta átlagosan 8,1 százalék volt 2007 november-2008 január között, 0,6 százalékponttal magasabb, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A foglalkoztatottak száma a 2007 november-2008 januári időszakban 3,873 millió volt, a munkanélkülieké 343 ezer. A foglalkoztatottak száma 67 ezerrel kevesebb, mint egy éve, a munkanélkülieké 25 ezerrel több mint egy évvel ezelőtt. Egy hónappal ezelőtt a hivatal azt közölte, hogy a munkanélküliségi ráta 2007 októberében-decemberében 7,7 százalék volt, 0,2 százalékponttal magasabb, mint 2006 azonos időszakában.
2008.02.28. 09:30
 
 
NBA: LeBron James tízezredik pontja
LeBron James 26 pontot szerezve átlépte a tízezer pontos álomhatárt, csapata, a Cleveland Cavaliers ugyanakkor vereséget szenvedett a Boston Celtics otthonában az NBA legutóbbi játéknapján. A 23 éves James a liga történetének legfiatalabb játékosa, aki elérte ezt a mérföldkövet. Eredmények: Boston Celtics-Cleveland Cavaliers 92-87, Toronto-Minnesota 107-85, Philadelphia 76ers-Orlando Magic 101-89, Atlanta Hawks-Sacramento Kings 123-117, Indiana Pacers-Chicago Bulls 107-113, New York Knicks-Charlotte Bobcats 113-89, New Orlenas Hornets-Phoenix Suns 120-103, Utah Jazz-Detroit Pistons 103-95, Seattle SuperSonics-Denver Nuggets 96-138, Los Angeles Clippers-Portland TrailBlazers 80-82.
2008.02.28. 09:06
 
 
Serie A: döntetlen az éllovasok rangadóján
A címvédő, listavezető Internazionale a 88. percben egyenlített az őt üldöző, a tabellán második AS Roma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A milánóiak ezzel a pontmentéssel továbbra is veretlenek, megszakítás nélkül 31. bajnoki meccsükön nem találtak legyőzőre. Utoljára pont a rómaiak tudták legyőzni őket. Eredmények: Internazionale-AS Roma 1-1 (0-1). Gól: Totti (38.), illetve Zanetti (88.). Atalanta-Sampdoria 4-1, Catania-AC Milan 1-1, Fiorentina-Livorno 1-0, Genoa-Napoli 2-0, Lazio-Reggina 1-0, Palermo-Empoli 2-0,  Parma-Udinese 2-0, Siena-Cagliari 1-0. Az állás: 1. Internazionale 25 50-15 61 pont 2. AS Roma 25 42-24 52 3. Juventus 25 44-21 48 4. Fiorentina 25 37-23 44 5. AC Milan 25 37-19 42.
2008.02.28. 08:34
 
 
Német Kupa: hosszabbításban nyert a Bayern München
A Bayern München hosszabbításos csatában búcsúztatta a másodosztályú 1860 Münchent a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében. A győztes találatot Franck Ribery szerezte a 122. percben tizenegyesből.Eredmény: negyeddöntő: Bayern München-TSV 1860 München (II. osztályú) 1-0 - hosszabbítás után.
2008.02.28. 08:25
 
 
Spanyol Király Kupa: döntetlent játszott a Barcelona
Idegenben lőtt góljának köszönhetően kedvező helyzetből várhatja az FC Valencia az FC Barcelona elleni visszavágót a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjében. A vendégeknek nagyon kevés hiányzott az idegenbeli győzelemhez, a 70. percben szereztek vezetést David Villa révén, a katalán sztárgárda a 94. percben egyenlített Xavi góljával. Eredmény: Barcelona-Valencia 1-1. A visszavágókat március 19-én és 20-án rendezik.
2008.02.28. 08:00
 
 
Gyima, a mamutbébi-múmia áprilistól látható Budapesten
Bizonyossá vált, hogy áprilistól Budapesten mutatják be Gyimát, a mamutbébi-múmiát, amelyet 1977-ben találtak meg Oroszországban, szinte tökéletes állapotban. A mamutborjút a Jégkorszak című kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők a Magyar Természettudományi Múzeumban. A múzeum főigazgatója, Matskási István az MTI-nek elmondta, hogy a november 17-ig megtekinthető, interaktív tárlaton preparált barlangi hiénát, barlangi medvét, valamint gyapjas orrszarvút is bemutatnak. Gyima testét 1977-ben fedezték fel Magadanban, Oroszország keleti részén. Az 50 kilós, 85 centiméter magas, a farkától az ormányáig 130 centiméter hosszú mamut nagyjából akkora, mint egy nagytermetű kutya.
2008.02.28. 07:35
 
 
Michael Bloomberg nem indul az amerikai elnökválasztáson
Hosszú hónapok találgatásait eloszlatva Michael Bloomberg közölte, hogy nem indul az amerikai elnökválasztáson. New York polgármestere a The New York Times csütörtöki számában közölt cikket döntéséről. Bloombergnek mindazonáltal továbbra is az a meggyőződése, hogy pártok felett álló megközelítésre van szükség az ország gondjainak megoldásához, és egy független jelölt képes volna győzni a novemberi elnökválasztáson. A CNN hírtelevízió alig több mint egy hónapja még olyan értesülést közölt: a dúsgazdag polgármester márciusig valószínűleg bejelenti, hogy független jelöltként indul.
2008.02.28. 07:30
 
 
Eloltották a a Pest megyei Farmoson égő nádast
Reggelre eloltották a Pest megyei Farmoson égő nádast - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A mintegy 400 hektáros nádas felét sikerült megmenteni; két tűzoltókocsi a helyszínen maradt, hogy felügyelje a területet, és eloltsa az esetleg újra fellobbanó lángokat - mondta Dobson Tibor, hozzátéve, személyi sérülés az oltás során nem történt, épületben kár nem keletkezett Korábbi közlése szerint a tűz szerdán késő este keletkezett, mintegy száz hektárnyi területet érintett. Az ötös, kiemelt fokozatúnak minősített esethez tizenkét autó vonult a környező településekhez mintegy ötven tűzoltóval; egész éjjel folyt az oltás.
2008.02.28. 07:08
 
 
Izraeli légitámadások Gáza ellen: hat halott
Hat palesztin fegyveres halt meg csütörtökre virradóra Gázában az izraeli légierő három támadása nyomán - közölték kórházi források. Az áldozatok közül ketten a Népi Ellenállás Bizottságai nevű szervezet tagjai voltak, egy az iszlamista Hamász katonai szárnyának, az Ezzeddin al-Kasszám Brigádoknak volt a harcosa, egy pedig a Hamász egyik keményvonalas vezetőjének a fia. Közben a ciszjordániai Nábluszhoz tartozó Balata menekülttáborban az izraeli hadsereg behatolása után kitört tűzharcban lelőtték a Fatah fegyveres csoportja, az Al-Aksza Mártírjainak Brigádjai, valamint a Népi Front Palesztina Felszabadításáért radikális szervezet egy-egy tagját.
2008.02.28. 06:55
 
Két perc a gyönyörű bőrért
"A gyönyörű bőr titka a jó (viszonylag könnyű) rutin."Két perc naponta kétszer. A rengeteg forgalomban levő termék megnehezítheti a választást, de nem kell túlbonyolítani a napi bőrápolást. " A túlápolt bőr sokkal könnyebben irritálódhat" állítja Carla Tersini szakértő, aki a San Fransisco-I plasztikai sebész, Dr. Michael Echavezzel dolgozik együtt.
2008.02.28. 06:19
 
 
Orbán: két választás között is van közük az embereknek a döntésekhez
Az előttünk álló népszavazás azt fogja megmutatni, hogy a magyarok úgy érzik, két parlamenti választás között is van közük saját sorsukhoz, Magyarország fontos döntéseihez - mondta Orbán Viktor Kecskeméten. Azért is újszerű ez a mostani pillanat, mert Magyarországon a kormány ellen, a kormány valamely döntése, vagy döntései ellen még sohasem indítottak erőszakmentes, békés akciót Magyarország polgárai - mondta Orbán Viktor a kecskeméti sportcsarnokban tartott nagygyűlésen. Utalt arra, hogy a NATO-csatlakozásról, az EU-csatlakozásról vagy a kettős állampolgárságról már tartottak népszavazást, de még nem kérdezték meg az embereket személyes, húsba vágó, a mindennapi életüket meghatározó szociális kérdésekről.
2008.02.27. 21:25
 
 
Dubaj: Szávay párosban is kiesett
Szávay Ágnes párosban is az első fordulóban búcsúzott az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztornán. A magyar játékos, aki kedden egyesben kapott ki a nyitó körben, szerdán - az orosz Marija Kirilenko oldalán - a Peschke, Stubbs cseh, ausztrál duótól szenvedett két sima szettben vereséget. "Ági jól játszott, úgy is fogalmazhatnék, az utóbbi hetek egyik legjobb teljesítményét nyújtotta. Az ellenfél viszont nagyon jó volt, a világ egyik legjobb párosa. Péntekig még itt leszünk, aztán irány India, a jövő héten a bangalorei torna következik" - mondta az MTI-nek Kuhárszky Zoltán, Szávay edzője.
2008.02.27. 18:41
 
 
Kéket lát a Viagrától
Hetek óta kékben látja a világot egy angol vízvezeték-szerelő, aki saját bevallása szerint kissé megtoldotta az orvos által felírt Viagra-adagot. A brightoni illetőségű, 58 éves John Pettigrew a legnagyobb brit bulvárlap beszámolója szerint azután kapott rá az ágybeli teljesítménynövelőre, hogy válása után egy évig nélkülözni volt kénytelen az intim légyottokat, és ez kedvezőtlen következményekkel járt férfiúi képességeire. Pettigrew elmondta, hogy az előírt adagnak még semmilyen káros mellékhatása nem volt, ezért úgy döntött, hogy az interneten vásárolt tablettákkal emeli a dózist. Nem sokkal később azonban azt vette észre, hogy mindent kékes árnyalatokban lát.
2008.02.27. 18:34
 
 
Svájc elismerte Koszovó függetlenségét
Svájc szerdán elismerte Koszovót független államként. A szövetségi tanács (kormány) úgy döntött, hogy diplomáciai és konzuli kapcsolatot létesít a két ország között - jelentette be Pascal Couchepin svájci elnök Bernben. Svájc a 19. ország, amely elismerte a szerb tartomány február 17-én kinyilvánított függetlenségét. Az alpesi ország, amelynek területén mintegy 200 ezer koszovói albán él, más kényes esetekben hosszabb ideig várt új államok elismerésével és többnyire más országok állásfoglalásához igazodott. Svájc alapvetően három feltételt támaszt egy állam elismeréséhez: legyen területe, lakossága és a területet ténylegesen ellenőrző kormánya, de tágabb politikai keretfeltételek is szerepet játszanak döntésében.
2008.02.27. 18:29
 
 
Őrizetbe vették az Il Ferro Kft. másik volt tulajdonosát is
Őrizetbe vették a pénzügyőrök az Il Ferro Kft. másik volt tulajdonosát is, aki ellen nemrég adtak ki elfogatóparancsot - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője. Sipos Jenő emlékeztetett arra is, hogy egy héttel ezelőtt, csütörtökön már őrizetbe vették az Il Ferro egyik tulajdonosát. A most őrizetbe vett egykori cégtulajdonos, V. Mátyás, az Il Ferro Kft. egyik vezetője ellen számvitel rendjének megsértése, sikkasztás, csalás és pénzmosás gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot. Az elfogott kihallgatása megtörtént, a nyomozás tovább folyik - tette hozzá a szóvivő, jelezve azt is, hogy V. Mátyás továbbra is őrizetben marad.
2008.02.27. 18:23
 
 
Az OMV augusztusban vár versenyjogi választ
Az osztrák OMV vezérigazgatója arra számít, hogy az Európai Bizottság augusztusban versenyjogi szempontból tisztázni fogja azokat a feltételeket, amelyek lehetővé tennék az OMV és a Mol összefonódását anélkül, hogy el kellene adni egy finomítót. "Akkor világos válasz lesz az ügyben" - mondta Wolfgang Ruttenstorfer. Ha a Mol még ezután is ellenzi az OMV közeledését, akkor az OMV rendkívüli közgyűlést hívna össze. Itt a részvényesek olyan intézkedéseket hoznának, amelyekkel korlátoznák a menedzsment lehetőségét az ügylet megakadályozására. Az OMV-nél február 1-jén közölték, hogy megtették a Mollal való egyesülésre vonatkozó hivatalos, előzetes összefonódási bejelentést az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatóságánál.
2008.02.27. 18:06
 
 
Orbán: párbeszédre van szükség az egészségügy és az oktatás jövőjéről
Az egészségügy és az oktatás jövőjéről folytatott párbeszéd fontosságára hívta fel a figyelmet a népszavazás kapcsán Orbán Viktor Kecskeméten, amikor a megyei kórház dolgozóival találkozott. A népszavazás túl azon, hogy gyógyír mindenfajta bajokra, azért igazán kívánatos Magyarország számára, mert végre értelmesen lehet párbeszédet folytatni a magyar egészségügy és a magyar oktatás jövőjéről. Az országnak adjuk meg azt a lehetőséget, hogy végre szembesüljön azzal, mit tud kezdeni az egészségügy és a tudás kérdésével - mondta a pártelnök. Véleménye szerint, az egészségügy és a tudás a XXI. század két legfontosabb kérdése minden modern nemzet számára.
2008.02.27. 17:43
 
 
Romney még visszatérhet az elnökválasztási küzdelembe
Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó még visszatérhet az amerikai elnökválasztási küzdelembe, esetleg alelnökjelöltként - hangzott el a Fox News hírtelevízióban szerdán. Mitt Romney a február 5-i szuperkedd után jelentette be, hogy "felfüggeszti" republikánus elnökjelölti kampányát. A volt kormányzó fia, Josh Romney utalt rá: apja alelnökjelöltként visszatérhet a választási versenybe, és az sem kizárt, hogy felmelegíti elnökjelölti törekvését, amennyiben a republikánus jelöltség várományosának, John McCain szenátornak a kampánya valamilyen okból megfeneklik.
2008.02.27. 17:00
 
 
A Tatabánya a következő szezonban nem indul az élvonalban
A Tatabánya - függetlenül a mostani idényben elért helyezésétől - nem indul a labdarúgó NB I 2008/09-es szezonjában. Erről Török József, a klub ügyvezetője tájékoztatta a szövetséget (MLSZ). Az nb1.hu által közölt kérvényben olvasható: a Tatabánya méltányossági okokból arra kéri az MLSZ-t, hogy a mostani idényben hátralévő hét hazai összecsapását a Szőnyi út helyett otthon rendezhesse. A Tatabánya FC-t működtető Sziget Foci Szolgáltató Kft., a 2008/09 évi bajnokságra nem nyújtott be licenckérelmet, azaz a következő kiírásban - függetlenül az elért helyezésétől - nem fog szerepelni a legmagasabb osztályban.
2008.02.27. 16:47
 
Magyarország felkészültsége jó egy influenza világjárvány esetére
Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottsága szerint Magyarország jó helyen áll az influenza világjárvány elleni felkészültségben, ugyanakkor fontos a készültség folyamatos fenntartása és a gyógyszerkészletek növelése - erre a megállapításra jutott a grémium, miután zárt ülésén tájékozódott az influenza világjárvány elleni felkészülés helyzetéről. A grémium a magyarországi felkészülést jónak minősítette - mondta az ülés után Kökény Mihály (MSZP), a bizottság elnöke. "Nincs ok az aggodalomra, Magyarország nemzetközi összehasonlításban jó helyen áll a felkészülésben" - tette hozzá, hiszen saját oltóanyaggyártó-kapacitás és technológia áll rendelkezésre.
2008.02.27. 16:42
 
 
Az év végére városi lesz minden második ember
Az év végén már minden második ember városban lakik majd, a század közepére pedig az emberiség 70 százaléka lesz városi az ENSZ előrejelzése alapján. A világszervezet szerint 2050-re a mostani 19-ről 27-re emelkedik a megavárosok, azaz a 10 milliósnál nagyobb települések száma, de a városi lakosság növekedésének több mint ötven százaléka a nagyságrendekkel kisebb, 500 ezernél kevesebb embernek otthont adó városokat érinti. A bolygó teljes lakossága 6,7 milliárdról 9,2 milliárdra emelkedik az évszázad közepére, míg a városiak száma 3,3 milliárdról 6,4 milliárdra nő. "A városok tehát mindenestül felszívják a népességnövekedést, és a vidéki lakosság egy részét is magukhoz vonzzák" - áll a jelentésben.
2008.02.27. 16:35
 
 
Milliókra perli a 2006-os őszi tüntetések kapcsán az államot két férfi
Húszmilliós kártérítési pert indított a 2006 őszi fővárosi zavargások utáni rendőri intézkedések miatt a magyar állam ellen két fiatalember; a Fővárosi Bíróság szerdai nyilvános tárgyalásán az igazságügyi minisztérium jogi képviselője megtiltotta perbeli nyilatkozatainak közlését az újságírók számára. A két fiatalembert, akik testvérek, 2006 szeptember 21-ről, 22-re virradó éjjel fogták el a rohamrendőrök a Belvárosban. A fiúkat elmondásuk szerint súlyosan bántalmazták, ütötték, rúgták, gumibotozták, elektromos sokkolóval földre kényszerítették a rendőrök. Majd mindkettőjüket házi őrizetbe vették, utóbb a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, amit decemberben szüntettek meg.
2008.02.27. 16:04
 
 
Di Lucára a maximális eltiltást kérik
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bizottsága maximális, kétéves eltiltást javasol Danilo Di Luca profi kerékpárosra. A tavalyi Giro d'Italia győztesének ügyében a CONI fegyelmi bizottsága dönt majd. A bringást - aki egy másik ügy miatt jelenleg három hónapig nem versenyezhet - a viadal 17. szakasza után ellenőrizték, és szervezetében olyan hormonszintet mutattak ki, mint egy kisgyerekében. A Pro Tour-sorozatból a zárófutam előtt, vezető helyről kizárt Di Luca a botrány után elhagyta a Liquigas együttesét, és jövőre már az LPR csapatában szerepel.
2008.02.27. 15:54
 
 
Századvég-Forsense: továbbra is többségben a népszavazási igenek
Mindhárom, a Fidesz által kezdeményezett népszavazási kérdés esetében továbbra is döntő többségben vannak az igenek a Századvég-Forsense februári felmérése szerint. A teljes népesség körében 50 százalék feletti a kérdések támogatottsága. A kórházi napidíj esetében a határozottan, illetve inkább egyetértők együttes aránya megközelíti a háromnegyedes szintet (73 százalék), a másik két esetben eléri a kétharmadot (67-68 százalék). A Századvég-Forsense korábbi, januári felmérése szerint a kórházi napidíj eltörlését szintén 73 százalék támogatta. A felsőoktatási tandíjnál 68, a vizitdíjnál 67 százalék volt ez az arány.
2008.02.27. 15:43
 
 
Húszmilliót ér a pekingi arany
Egy pekingi aranyérem 20 millió forintot ér, vagyis adómentesen ennyi pénzt kap az a sportoló, aki a 2008-as ötkarikás játékokon az első helyen végez - mondta Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportszakállamtitkára a kormány olimpiai jutalmazást érintő döntését bejelentve a kormányszóvivői tájékoztatón. Egy ezüstéremért 18, bronzéremért 14 millió forint jár. A csapatsportban elért aranyéremért átlagosan 12 millió forintot kaphat egy sportoló. Ezüstéremért ennek az összegnek 90, bronzérem esetén 70 százaléka illeti a csapat tagját.
2008.02.27. 15:31
 
 
Nő a vállalatok környezettudatossága
Magyarországon is terjed a környezettudatos gondolkodás a közepes és a nagyvállalatok körében - derül ki a Sun Microsystems Magyarország megbízásából a GKIeNet Kft. által a közép- és nagyvállalatok körében készített reprezentatív felmérésből, a "Zöldmérő" kutatásból. A környezetvédelemmel kapcsolatban a legelkötelezettebbek a mezőgazdasággal és halászattal foglalkozó vállalatok. A pénzügyi tevékenység, ingatlanügyletek, gazdasági szolgáltatás ágazatában pedig a környezetvédelem elméleti támogatása a legjellemzőbb, ugyanakkor a saját iparágukban a legkevésbé fontos versenyképességi szempontnak tartják a vállalatok.
2008.02.27. 15:25
 
 
Kétszer annyi pollen van a levegőben, mint tavaly ilyenkor
Átlagosan kétszer annyi pollen van már most a levegőben, mint az elmúlt évben ebben az időszakban, a pollenszezon pedig korán, január végén elkezdődött a mogyoró virágzásával - mondta az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Aerobiológiai Hálózatának munkatársa szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján. Apatini Dóra elmondta: az allergiás betegek - akiknek száma hivatalosan 200 ezerre tehető - 11-25 százaléka érezheti meg a korai pollenszezont; ennyien allergiásak a most virágzó mogyoró és égerfa pollenjére. Az országban elsőként a Dél-Dunántúlról és a Nyugat-Dunántúlról jeleztek akkora pollenmennyiséget, amely már allergiás tüneteket okozhat.
2008.02.27. 14:40
 
 
Fia szerint nem vár nagy jövő Diego Maradonára
Pesszimistán nyilatkozott édesapja, Diego Maradona kilátásairól az argentin futball-legenda 21 éves fia. "Apám évek óta kábítószerfüggő, és nem tud tiszta fejjel gondolkozni. Ahhoz pedig, hogy egy napon sikeres edző legyen, éppen tiszta fejre lenne szüksége" - jelentette ki Diego Armando Maradona Junior, aki édesanyjával Nápolyban él, és ugyancsak labdarúgónak állt. Dieguito - ahogy általában nevezik - akkor született a házasságon kívüli kapcsolatból, amikor az 1986-ban világbajnok klasszis olaszországi légiósként az SSC Napolit erősítette.
2008.02.27. 14:17
 
 
Tüntetők másztak fel a londoni parlament tetejére
Tüntetőknek sikerült szerdán kijátszaniuk a londoni parlament épülete körüli szigorú biztonsági gyűrűt, felmásztak az épület tetejére, és ott kibontottak több transzparenst, amelyeken a kormány terve, a heathrow-i repülőtér bővítése ellen tiltakoznak. A Plane Stupid nevű, légiforgalom-ellenes szervezet akcióját annak a társadalmi vitának a végére időzítette, amely arról szólt, hogy építsenek-e egy harmadik leszállópályát a világ legforgalmasabb nemzetközi repülőterén. A tetőről lelógatott egyik transzparensen az újabb pálya építése ellen tiltakoztak, egy másikon pedig a brit repülőtéri hatóság (BAA) székházával azonosították a parlamentet.
2008.02.27. 14:08
 
 
Több mint 8 ezer fős leépítést tervez a BMW
A BMW 8100 fős létszámleépítést tervez világméretekben - jelentette be szerdán Ernst Baumann, a vállalat igazgatótanácsának tagja, személyzeti vezető. A létszámcsökkentésből 5 ezer fő lesz az időszaki foglalkoztatott. A szélesebb körű "százmillió eurós nagyságrendű" költségcsökkentési program keretében hajtják végre a leépítést, amelyet további követ majd, ha az euró árfolyama a dollárhoz képest a mostani szinten marad - mondta. A BMW 2012-ig 6 milliárd eurónyi költségcsökkentést tervez, ebből az anyag, a gyártás és a fejlesztés megtakarításai kétharmad részt tesznek majd ki.
2008.02.27. 13:57
 
 
Bejárat nélküli mélygarázst építettek Prága központjában
Bejárat nélküli mélygarázst építettek Prága központjában. A Palacky utcai egészségügyi központ épülete alatti több tucatnyi férőhelyes garázs tízmillió koronájába került a belvárosi önkormányzatnak, és most újabb tíz millióra van szükség ahhoz, hogy a több mint öt éve kész parkolót az eredeti célra használni is tudják. Az egészségügyi központot a kilencvenes évek második felében újították fel, és akkor épült meg a mélygarázs is, amelyben mind a mai napig azonban egyetlen autó sem parkolt. Az akkori tervek szerint a mélygarázs össze lett volna kapcsolva a szomszédos szabad telken megépülő új üzletközponttal, és onnan lett volna megoldva a bejárat és a kijárat is.
2008.02.27. 13:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470[2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista