2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
A tervek szerint halad a Zeneakadémia rekonstrukciójának előkészítése
Jelenleg a Liszt Ferenc téri, a Wesselényi utcai és a Nagymező utcai épület felújításának építési engedélyezése zajlik.
2008.03.31. 23:17
 
 
Organica tudásbázis Telkiben
Közel ötéves együttműködést követően új szakaszába lép a Telki önkormányzat és az Organica Zrt. közös vállalkozása és környezetvédelmi programja.
2008.03.31. 23:13
 
FÚZIÓ - MODEM kortárs képzőművészek mozgóképes munkáit bemutató programsorozata
A MODEM kortárs képzőművészek mozgóképes munkáit bemutató programsorozata 2008. márciusától minden hónap első szerdáján 18 órától látható.
2008.03.31. 23:09
 
Aba-NovákVilmos életmű-kiállítást
1300 négyzetméteren több mint 50 magyar és külföldi, köz- és magángyűjteményből válogatva 150 olajfestményt és számos grafikát, fotó- és egyéb dokumentációt, most előkerült szenzációs archív filmfelvételt és a kortárs festők analógia-műveit is bemutató Aba-NovákVilmos életmű-kiállítást rendez hamarosan a nemrég megnyílt, ám tárlataival már a kezdetektől európai színvonalat képviselő debreceni MODEM.
2008.03.31. 23:06
 
Birkózó Eb: kegyetlen sorsolás
A szabadfogás holnap rajtoló négy súlycsoportjában rendkívül nehéz a magyarok sorsolása Tamperében, az Eb finn rendező városában.
2008.03.31. 23:02
 
Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet
Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet, a szocialista párt kedden tárgyal az SZDSZ-szel a kormány programjáról - közölte újságírókkal Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfő este Budapesten, a párt elnökségi ülése után. Az MSZP a nyugodt, mérsékelt reformok pártján áll - mondta a szocialista politikus. Nyakó István közölte azt is: az SZDSZ eldönti, hogy kívülről vagy belülről támogatja a kormány programját, erről kedden tárgyalnak a liberális párttal. Arra a felvetésre, hogy a liberálisok nem támogatják Gyurcsány Ferencet, azt válaszolta: tudják, de arról, amiről az elnökségi ülésen szó volt, először az SZDSZ-t tájékoztatják.
2008.03.31. 21:47
 
 
Navracsics: le kell cserélni Gyurcsány Ferencet
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a jelenlegi helyzetben mind az MSZP, mind az SZDSZ veszít; a politikus a Hír Tv Rájátszás című műsorában hétfő este azt mondta, az egyetlen "pozitív végösszegű játszma" ma az MSZP és az SZDSZ számára Gyurcsány Ferenc lecserélése és egy új miniszterelnökkel a koalíció folytatása. A jelenlegi helyzetben az SZDSZ veszít, ha mégis bennmarad a koalícióban Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, és az MSZP is veszít, ha az SZDSZ kilép a kormányzásból, mert a kisebbségi kormányzás rizikós vállalkozás - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.
2008.03.31. 21:26
 
Gyurcsány: Horváth Ágnes leváltása élesebb reakciót váltott ki a vártnál
Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV hétfőn este sugárzott Friderikusz Most című műsorában. A miniszterelnök beszámolt arról: a szombati pártértekezlet előtt több nappal az SZDSZ vezetői fogalmazták meg, hogy ha a pénztártörvénynél az MSZP nem fogadja el az SZDSZ akaratát, akkor minisztercserére van szükség. Arra a felvetésre, hogy egy ilyen személyi döntést talán az SZDSZ vezetésének is jóvá kellett volna hagyatnia saját pártjával, a miniszterelnök azt mondta, nem hiszi, hogy ez így van.
2008.03.31. 21:07
 
 
Az SZDSZ a jelenlegi kormányban nem vállal szerepet
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn a pártelnök a testület ülését követően a Parlamentben. Az SZDSZ-es kormánytagok április 30-i hatállyal lemondanak posztjukról, addig ellátják kormányzati és parlamenti feladataikat - tette hozzá Kóka János.
2008.03.31. 20:09
 
 
NBI: Tisza góljával nyert Angyalföldön az Újpest
Az Újpest 1-0-ra nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának záró mérkőzésén. A lila-fehérek 2001. márciusa óta nem szenvedtek vereséget az angyalföldiektől. Eredmény: Vasas-Újpest FC 0-1 (0-0), gól: Tisza (67.). Illovszky Stadion, 3000 néző. Mindkét csapat szeretett volna bizonyítani szurkolóinak, ám főként a Vasas alakított ki nagyobb helyzeteket. A vendégek legjobbja Balajcza Szabolcs volt, így 0-0-val fordultak a csapatok. A második 45 percben egyre inkább átvette a játék irányítását az Újpest, majd Tisza Tibor szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést, amit meg is tartott, így versenyben maradt a bajnoki címért.
2008.03.31. 20:04
 
 
Május 1-től kínai rendelet a dohányzás ellen
Május 1-jétől lép életbe a kínai dohányzás elleni tiltás és korlátozás Pekingben, amelynek célja a már régóta ígért füstmentes olimpia. Az új rendelet értelmében tilos a dohányzás a kormányhivatalokban és a tömegközlekedési eszközökön. Ám az éttermekben, kocsmákban és klubokban csupán korlátozásokra kerül sor. A szállodákban például nem dohányzó helyiségeket és szobákat kell kijelölni. A dohányzás már jelenleg is tilos mozikban, sportcsarnokokban és egyéb zárt helyeken a fővárosban, de a tiltást rendszeresen megszegik a kínaiak. Azok az intézmények, amelyek nem tartják be az új szabályokat, azonnali pénzbírságot kötelesek fizetni.
2008.03.31. 19:38
 
 
Emelkedik a cigaretta jövedéki adója április elsején
Emelkedik a cigaretta jövedéki adója április elsejétől, a korábbi 13.965 forint helyett 14.460 forint lesz a jövedéki adó minimuma 1.000 szálanként - közölte a Magyar Dohányipari Szövetség ügyvezető elnöke. Patai András kifejtette, hogy a jövedéki adó egy fix összegből és egy százalékos adóból tevődik össze. A fix összeg a korábbi 7.600 forintról 7.800 forintra emelkedik, a százalékos adó pedig a korábbi 28 százalékról 28,2 százalékra nő. Patai András szerint az adóemelést a forgalmazók várhatóan a jövőben áthárítják a fogyasztókra, azonban arra a kérdésre, hogy az egyes márkák ára milyen mértékben emelkedik nem tudott érdemi választ adni.
2008.03.31. 18:51
 
 
Szerbia Koszovóban is meg akarja tartani a májusi választásokat
Szerbia a koszovói függetlenség kikiáltása ellenére Koszovóban is meg akarja rendezni a május 11-re kitűzött szerb parlamenti és helyhatósági választásokat - közölte hétfőn Slobodan Samardzic, a koszovói ügyekért felelős szerb miniszter. A bejelentés újabb kihívást jelent a túlnyomó többségében albánok lakta terület vezetőivel, illetve a terület felett felügyeletet gyakorló nemzetközi szervezetekkel szemben. Koszovó február 17-én nyilvánította ki függetlenségét. Samardzic koszovói szerbeknél tett látogatásán elmondta: Belgrád kérvényezni fogja a területet az 1999-es jugoszláviai NATO-csapások óta irányító ENSZ-igazgatásnál (UNMIK), hogy a szerbek lakta koszovói területeken rendezzék meg e választásokat.
2008.03.31. 17:35
 
 
Megválasztották az ORTT elnökét és tagjait
Az Országgyűlés 199 igennel, 5 nem és 126 tartózkodással Majtényi Lászlót az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének választotta. A Ház megválasztotta az ORTT tagjait is. Igennel az MSZP-, az SZDSZ- és az MDF-frakció, valamint Gyenesei István független képviselő szavazott, míg a Fidesz-KDNP-frakció és Tóth András független képviselő tartózkodott; a nem gombot négy fideszes és egy MSZP-s képviselő nyomta meg. Az ORTT elnöki posztjára Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közösen javasolta Majtényi László korábbi adatvédelmi biztost.
2008.03.31. 17:28
 
 
Liga Szakszervezetek: a kormány vonja vissza az egészségbiztosítási törvényt
Utoljára szólítják fel a kormányt a Liga Szakszervezetek, hogy vonja vissza a február 11-én elfogadott egészségbiztosításról szóló törvényt - közölte a szakszervezeti tömörülés. Ha a kormány nem tesz eleget kérésüknek, akkor benyújtják az Országos Választási Bizottságnak (OVB) az eddig a népszavazási kezdeményezésre összegyűlt félmillió aláírást. A Liga Szakszervezetek közleménye tartalmaz egy megállapodástervezetet is. Eszerint a kezdeményezők kijelentik, hogy maguk is érdekeltek a jelenleg működő egyszervezetű társadalmi egészségbiztosítás hatékonyabb működésében és elutasítják a több-biztosítós-többpénztáras, magántőke bevonásával működtetendő modellt.
2008.03.31. 17:13
 
 
A Bush-kormányzat átfogó pénzügyi szabályozási reformot jelentett be
Az amerikai pénzügyi szabályozó rendszer átfogó átalakítását jelentette be az amerikai pénzügyminiszter. Henry Paulson washingtoni idő szerint hétfő reggel ismertette azt a 218 oldalas dokumentumot, amely az 1929-33-as világválság utáni idők óta a legátfogóbb szabályozási felülvizsgálat, de azt is hozzátette, hogy ezt nem szánják válasznak a jelenlegi piaci nyugtalanságra, és az abban foglaltak nem is kerülnek végrehajtásra a nehézségek elmúltáig. Mint mondta, a reform átfogó, hosszú távú kérdéseket érint, amelyeket nem stresszhelyzetek során kell eldönteni és végrehajtani, ezzel még nagyobb terhet rakva a már amúgy is feszült piacokra.
2008.03.31. 16:54
 
 
Kegyelmet adott a csádi elnök a Zoé Bárkája segélyszervezet tagjainak
Kegyelmet adott Idriss Deby Itno csádi elnök a Zoé Bárkája francia jótékonysági szervezet tavaly decemberben gyermekcsempészetért elítélt tagjainak. A hétfőn N'Djamenában közzétett két dekrétum hat francia és egy csádi állampolgárra vonatkozik. A franciák jelenleg hazájukban töltik nyolcéves börtönbüntetésüket, míg a hetedik, csádi illetékességű vádlottat az afrikai országban vetették börtönbe négy évre. A franciákat azzal vádolták, hogy a szervezet nevében 103, a csádi-szudáni határon élő gyermeket akartak Franciaországba csempészni, míg a csádi elítéltet, akik közvetített, gyermekrablásban való bűnpártolásban marasztalták el.
2008.03.31. 16:31
 
 
Több mint tízezren távozhatnak a Cityből
A brit bankok szerint a hitelpiaci zavarok időszaka az év végéig is eltarthat, azaz kétszerte hosszabb ideig, mint egy hónappal ezelőtt jósolták. Mindeközben a pénzvilág londoni központjában már június végéig mintegy 11 ezer állás szűnhet meg, a korábbi jóslatokat is megtoldották mintegy ezer fős többletveszteséggel. A Brit Iparszövetség, a CBI szerint, igen komoly válság uralkodik a pénzügyi szektorban. A hitelezési helyzet az elkövetkezendő fél évben tovább romlik, a bankok jelentősen nagyobb ráfordításokkal nézhetnek szembe. A hitelválság visszatartja az üzleti befektetéseket éppúgy, mint a lakossági fogyasztást. Mindez a lassú gazdasági növekedés elhúzódó szakaszát vetíti előre.
2008.03.31. 15:59
 
 
Gyurcsány: a koalíciónak 30 napja van rendezni a vitákat
Gyurcsány Ferenc szerint nagyon mély koalíciós vita van, amely válsággal fenyeget. A miniszterelnök az MTI-nek adott interjújában azonban azt hangsúlyozta: ennek megoldása az ország érdeke, és erre - az SZDSZ javaslata alapján - van 30 napja a két koalíciós partnernek. Közölte: a szombati bejelentés óta is folyamatos az egyeztetés a két párt között. A kormányfő úgy fogalmazott: a vita a két párt között nem a reformokról, hanem azok tempójáról szól. Mint mondta, a reformpolitika nem Forma 1-es verseny, nem jó, ha azon mérik a sikerét, milyen gyors és milyen radikális.
2008.03.31. 15:33
 
A lengyel kiskorúak szószólója 18 évre emelné a szex alsó korhatárát
A lengyel kiskorúak jogainak biztosa 18 évre emelné a szexuális kapcsolatok beleegyezési korhatárát. Ewa Sowinska, aki a közelmúltban azzal tette ismertté a nevét, hogy azt állította, a Teletubbies című rajzfilmsorozat a homoszexualitást ösztönzi, úgy vélekedett: egy 18 év alatti lány nem elég érett ahhoz, hogy beleegyezhessen szexuális kapcsolatokba. Amennyiben a javaslatot elfogadják, a lengyel törvényhozás olyan jogszabályt alkothat, amelynek értelmében büntetnék a 18 éven aluliakkal való intim kapcsolatot, függetlenül attól, hogy a fiatalkorú beleegyezésével történt-e vagy sem.
2008.03.31. 15:06
 
 
Navracsics: a koalíció alkalmatlan a kormányzásra
A Fidesz szerint a kormánykoalíció alkalmatlan az ország helyzetének stabilizálására, felelős politikusoknak kell intézni az ország ügyeit - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője újságíróknak. "Megint egy meglehetősen felelőtlen játéknak lehetünk szemtanúi, a két koalíciós partner, mint egy rossz házasság válófélben lévő felei, napirend előtt, az egész ország nyilvánossága előtt veszekszenek, azt hiszem, hogy ez egyenes következménye az elmúlt hat év szocialista-szabad demokrata kormányzati politikai csődjének" - értékelte a kialakult helyzetet a Fidesz frakcióvezetője a parlamentben.
2008.03.31. 14:45
 
 
Kóka: a miniszterelnök egyoldalúan felmondta a két párt együttműködését
A miniszterelnök egyoldalúan felmondta a két párt együttműködését Horváth Ágnes menesztésével - közölte Kóka János, az SZDSZ-elnök hétfőn a parlamentben. A politikus napirend előtti felszólalásában úgy fogalmazott: értelmezhetetlen számunkra a miniszterelnök azon állítása, hogy az egészségügyi tárcavezető menesztése a reform érdekében hozott áldozat. "Elfogyott önben, Miniszterelnök úr az erő, a szándék, az akarat, a képesség az ország megújítására" - jelentette ki az SZDSZ elnöke, aki úgy vélekedett, Gyurcsány Ferenc kihátrált saját reformjai mögül.
2008.03.31. 14:20
 
 
Monetáris tanács: 50 bázispontos alapkamat emelés
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 8 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén. A budapesti elemzők halvány többsége negyed százalékpontos emelésre számított, kisebbik hányaduk 50 bázispontos emelést valószínűsített, Londonban ugyanakkor a kamattartásnak adtak több esélyt. A tanács legutóbbi, februári kamatdöntő ülésén változatlanul 7,5 százalékon hagyta az alapkamatot, a testület négy tagja szavazott 25 bázispontos emelésre. A hétfői kamatdöntő ülés az első a forint árfolyamsávjának február 25-i eltörlése óta. Az alapkamat 2007 szeptembere óta nem változott.
2008.03.31. 14:13
 
 
Gyurcsány: az MSZP a koalícióval együtt akarja folytatni a kormányzást
Az MSZP célja, hogy folytassa a kormányzást a koalícióval együtt - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Dávid Ibolya napirend előtti felszólalására reagálva. Az MDF elnöke úgy fogalmazott: a miniszterelnöknek a kialakult helyzetben meg kellene fontolnia a távozást. A miniszterelnök szerint a reformokat folytatni kell, de az eszközökben kell, és lehet is változtatni. Gyurcsány úgy látja, a kétéves időszak lezárásában legyen elemzés, értékelés, de megengedhető az önkritika, illetve az irónia. Legyen benne politikai intellektuális alap is, hogy merre menjünk tovább - tette hozzá. Hangsúlyozta: az ország célja az - és ennek érdekében akarnak kormányozni -, hogy egyszerre szolgálják a hosszú távú érdekeket és az emberek hétköznapi biztonságérzetét.
2008.03.31. 14:05
 
 
Sólyom: nincs szó nemzetiségi kérdésről Pilisszentkereszten
Nem magyar-szlovák ellentétről van szó Pilisszentkereszten a Szlovák Ház ügyében kialakult helyi viták során, az ezzel kapcsolatos külföldi reakciók indokolatlanok voltak - mondta Sólyom László hétfőn a Pest megyei faluban tett látogatásakor, miután az önkormányzat és a szlovák nemzetiség képviselőitől tájékozódott az ügy részleteiről. A köztársasági elnök elmondta: meggyőződött róla, hogy a falu vezetése és a szlovák kisebbségi önkormányzat közötti konfliktus nem nemzetiségi kérdés, hiszen az önkormányzati testület tagjainak döntő többsége is szlovákul beszél. Inkább a 10-15 éve húzódó személyi és politikai ellentétek robbantak most ki, ezt az irodahelység használata körüli érdekellentétet azonban meg lehet oldani - tette hozzá.
2008.03.31. 13:25
 
 
MSZP-frakció: pénzbüntetés Karsai Józsefnek és Farkas Imrének
Pénzbüntetést kapott az MSZP-frakciótól az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényre februárban nemmel szavazó Karsai József, és a szavazáson ott sem lévő Farkas Imre - jelentette be Varju László, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese, frakcióigazgató hétfőn Budapesten újságíróknak. Farkas Imre nyolcvanezer forintos pénzbírságot, míg Karsai József százezer forintos pénzbüntetést kapott - közölte a frakcióvezető-helyettes a képviselőcsoport ülése után. Hozzátette: Karsai József bocsánatkérését a frakció elfogadta, de ugyanakkor utolsó figyelmeztetésben részesítette.
2008.03.31. 12:35
 
 
Az FIA elnökének távozását követelik a szadomazo szexvideó miatt
Brit zsidó szervezetek Max Mosley lemondását követelik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökének nyilvánosságra került szexvideója miatt. A News of the World című lap beszámolója szerint a 67 éves sportvezető öt, náci kosztümbe öltözött prostituált társaságában szado-mazochista szexorgián vett részt. A Forma-1-et is felügyelő FIA közleményében szűkszavúan reagált a történtekre: "Ez az ügy Mr. Mosley-ra és az újságra tartozik" - közölte a szervezet. Hasonlóan vélekedett Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnokság irányítója is.
2008.03.31. 11:55
 
 
SZDSZ: frakciódöntés a kormánytagok visszahívásáról
Az SZDSZ-frakció arra kéri az ügyvivői testületet, hogy esti ülésén döntsön a szabad demokrata miniszterek és államtitkárok visszahívásáról április 30-i hatállyal - jelentette be Kóka János pártelnök és Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter a hétfői frakcióülés szünetében. A pártelnök szerint a kormányfő szombati beszédével gyakorlatilag felmondta az együttműködést, és paradox módon a Gyurcsány-kormány programjára mondott nemet. Kóka hozzátette: Gyurcsány Ferenc egyoldalúan, egyeztetés nélkül döntött Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztéséről. Fodor Gábor megerősítette a Kóka János által elmondottakat. Szerinte: az SZDSZ arra törekszik, hogy egységes álláspontot képviseljen az ügyben.
2008.03.31. 11:45
 
 
Gyurcsány: április 30-ig kétéves program készül az egészségügyről
Gyurcsány Ferenc azt kérte a koalíciós pártoktól, hogy április 30-ig dolgozzák ki az egészségügy átalakításának következő két évre vonatkozó programját, amelyben a fő szempont a napi biztonság, a minőségjavítás, valamint a rend és a kiszámíthatóság. A miniszterelnök-pártelnök az MSZP-frakció előtt az országos pártértekezleten történtekről szóló hétfői beszámolójában ezzel összefüggésben elmondta, hogy a szombati bejelentést követően hétfő reggel találkozott Horváth Ágnes egészségügyi miniszterrel, és tájékoztatta őt arról, hogy árpilis 30-ával menti fel posztjáról.
2008.03.31. 11:10
 
 
Bebörtönzött bika
Bikát börtönzött be a rendőrség Mexikóban garázda viselkedésért. Az állat kukrocaföldeket dézsmált meg és lerombolt két üzletnek kikiáltott fabódét. Mindemiatt a kárvallott lakosok a bika letartóztatását és fogvatartását követelték egészen addig, amíg az állat gazdája nem kártalanítja őket. A tulajdonos közölte, hogy legfeljebb 66 ezer forintnyi összeget hajlandó fizetni, annyit, amennyiért négy hónappal ezelőtt a bikát vette. Túl sok öröme nem telt benne, mivel az állat egy hónapja elszökött és azóta csak bajt kevert. Mexikóban amúgy nem először kerül rács mögé állat: tavaly egy kutyát csuktak le 12 napra emberharapdálásért. Az eb addig maradt rács mögött, míg gazdája nem fizette ki a 3000 forintnyi bírságot.
2008.03.31. 10:54
 
 
Strasbourg és Kehl lesz a helyszíne a jövő évi NATO-csúcsnak
A Rajna-parton egymással szemben fekvő két város, a francia Strasbourg és a német Kehl lesz a színhelye a NATO jövő tavaszi csúcstalálkozójának - közölték hétfőn NATO-diplomaták. A helyszínről a hivatalos döntést az e héten, szerdától péntekig tartó idei NATO-csúcstalálkozón hozzák meg Bukarestben. Időpont még nincs, de elképzelhető, hogy a strasbourgi-kehli csúcsot néhány nappal április 4. - az észak-atlanti szervezet megalakulásának 60. évfordulója - után tartják.
2008.03.31. 10:50
 
 
Bush előrelépést remél a közel-keleti békefolyamatban
Gyors előrelépést remél a közel-keleti békefolyamatban George Bush. Az amerikai elnök a Die Welt című német konzervatív napilap hétfői számában megjelent terjedelmes interjúban bizakodóan nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök és Ehud Olmert izraeli kormányfő megállapodást ír alá egy palesztin állam létrehozásáról. Reményét fejezte ki, hogy a megállapodás aláírására még hivatali idejének lejárta előtt sor kerül. Elengedhetetlennek nevezte ugyanakkor, hogy teljesítsék az Egyesült Államok által korábban előterjesztett közel-keleti béketervben foglaltakat.
2008.03.31. 10:42
 
 
BKV-sztrájk: nem született megállapodás
Nem született megállapodás a BKV-s szakszervezetek és a vállalat között sem a szakszervezeti követelésekben, sem az esetleges sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatások mértékében a hétfőn reggel indult tárgyalásokon - közölte a közlekedési vállalat az MTI-vel. A szakszervezetek azt kérik a BKV vezetőségétől, hogy vonják be a tárgyalásokba a főváros, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Pénzügyminisztérium képviselőit is. A BKV Zrt. szakszervezetei múlt hét pénteken juttatták el sztrájkfelhívásukat a társaság megbízott vezérigazgatójához. A felhívásban az áll, hogy amennyiben a cég nem vonja vissza a járatritkítási tervezetét április 7-én sztrájkba lépnek a szakszervezetek.
2008.03.31. 10:27
 
 
Szonda-Ipsos: a budapestiek többsége kedveli Orbán Viktort
A népszavazás után, akárcsak pártja, Orbán Viktor is előbbre lépett a népszerűségi listán, már csak Sólyom László köztársasági elnök előzi meg. A Szonda Ipsos hétfőn, a Népszabadságban közzétett felmérése szerint a két legnépszerűtlenebb politikus Kóka János SZDSZ-pártelnök, és Horváth Ágnes (távozó) SZDSZ-es egészségügyi miniszter. A márciusi, a politikusok népszerűségéről készített közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a Fidesz elnökének népszerűségi indexe négy pontot emelkedett. A kedvezőbb értékelés alapvetően annak köszönhető, hogy a Fidesz elnökével szembeni ellenszenv enyhült a kormánypártok támogatói körében. A legjelentősebb növekedés a fővárosban következett be.
2008.03.31. 09:50
 
 
Ékszerrablás nősülésért
Kifosztott egy ékszerüzletet egy ukrán férfi, állítólag azért, hogy megnősülhessen: a zsákmányból állta volna esküvőjének költségeit. A vőlegény a milliós rablást még a múlt év végén követte el. Akkor körözést adtak ki ellene, de nem tudták elfogni. A múlt héten viszont úgy döntött feladja magát, hogy miért nem tudni. Ügyének folytatását őrizetben várja.
2008.03.31. 09:38
 
 
A MOK szerint le kell zárni a reformnak nevezett folyamatot
A Magyar Orvosi Kamara (MOK) álláspontja szerint az egészségügyi reformnak nevezett folyamatot le kell zárni, mivel bebizonyosodott, hogy nem előre visz. A szervezet a távirati irodához eljuttatott közleményében úgy vélte, hogy az egészségügy vezetését érintő, bármilyen lényeges személyi változás esetén mindent meg kell tenni az érdemi szakmai párbeszéd kialakításáért. A MOK azt közölte, érzékelik az egészségügyben kialakult, súlyos belpolitikai feszültséget okozó válsághelyzetet, amely véleményük szerint a betegellátás biztonságának romlásában testesül meg.
2008.03.31. 09:19
 
Még hatan vannak kórházban a miskolci robbanás miatt
Még hat embert tartanak megfigyelés alatt a szombati miskolci robbanás miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházban - mondta az MTI-nek a kórház vezető főorvosa hétfőn. Valikovics Attila közölte: a robbanás helyszínén tartózkodók közül 54 embert vizsgáltak meg, szombaton mintegy húszan feküdtek az osztályon. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese elárulta a vízművek szakemberi hétfőn még átmossák a csatornát és azt is megnézik, sérült-e a robbanás következtében a rendszer és ha igen, mennyire. Miskolcon, az Avasalja utcában szombat délután azért történt robbanás a csatornahálózatban, mert a családi házas övezet egyik lakója rovarirtó szert öntött a szennyvízcsatornába.
2008.03.31. 09:09
 
 
4,9 %-kal magasabbak az ipari termelői árak 2007-hez képest
Az ipari termelői árak az előző havinál 0,7 százalékkal, az egy évvel korábbiaknál 4,9 százalékkal voltak magasabbak az idén februárban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az exportértékesítés termelői árai az előző hónaphoz és 2007 februárjához viszonyítva egyaránt 0,8 százalékkal nőttek. Az ipar belföldi értékesítési árai 2008. februárban az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal, a 2007. februárival összehasonlítva 10,6 százalékkal emelkedtek.
2008.03.31. 09:03
 
5,06 milliárd euró volt a folyó fizetési mérleg hiánya 2007-ben
A folyó fizetési mérleg hiánya 2007-ben 5,06 milliárd euró, a tavalyi negyedik negyedévben 1,113 milliárd euró volt - közölte a jegybank hétfőn az első becslés alapján. A folyó fizetési mérleg hiánya 2006-ban 5,446 milliárd eurót tett ki. A folyó hiány 2007 negyedik negyedévében a szezonális hatásoktól megtisztítva 1,116 milliárd euró volt. A negyedéves adatok alapján 2007 IV. negyedévében a külfölddel szemben fennálló finanszírozási igény (a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes hiánya) az előző negyedévhez képest nőtt. Értéke 765 millió euró volt, a szezonális hatások kiszűrésével 885 millió euró, ami a GDP 3,7 százaléka.
2008.03.31. 08:58
 
 
Kína ismét támadja a dalai lámát
Kína újabb kirohanást intézett hétfőn a dalai láma ellen, azzal vádolva őt, hogy visszaél a vallással, tiltakozásokra bujtogat Tibetben és a terület függetlenné válását készíti elő. A hivatalos Új Kína hírügynökség jelentése szerint a kínai kormánynak bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy a dalai láma és támogatói Kína-ellenes tüntetések sorozatát tervezik kipattintani a következő hónapban szerte a himalájai térségben és a szomszédos tartományokban. A száműzetésben élő dalai láma hivatala hétfőn visszautasította a pekingi vádat, egyúttal arra szólította fel Kínát, engedjen be Tibetbe nemzetközi megfigyelőket állításainak kivizsgálására.
2008.03.31. 08:47
 
 
NBA: ismét nyert a San Antonio
Sorozatban a hetedik győzelmét aratta a San Antonio Spurs az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. (NBA) A címvédő alakulat a legutóbbi játéknapon a Houston Rockets ellen nyert 109-88-ra.
2008.03.31. 08:37
 
 
NHL: rájátszásban a Minnesota
A Minnesota Wild saját közönsége előtt 3-2-re nyert a Colorado Avalanche ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A hazai csapat már a jégre lépés előtt örülhetett, ugyanis a Detroit Red Wings Nashville Predators elleni 1-0-s sikere rájátszást ért a számára.
2008.03.31. 08:23
 
 
Rice: Az Egyesült Államok a közel-keleti békefolyamat mellett áll
Az Egyesült Államok elkötelezett a közel-keleti békefolyamat mellett - hangoztatta az amerikai külügyminiszter Mahmúd Abbásszal és II. Abdalláh jordániai uralkodóval folytatott tárgyalásain a királyi palota vasárnap esti közleménye szerint. Condoleezza Rice szombaton érkezett a Közel-Keletre, s ingázik az izraeli és a palesztin vezetők között. Vasárnap Ammánban Rice külön-külön kétoldalú tárgyalást folytatott Mahmúd Abbásszal és a jordániai királlyal. Az amerikai külügyminiszter vasárnap a késő esti órákban visszatért Izraelbe. Hétfőn újabb megbeszéléseket folytat először Jeruzsálemben, majd Ammánban.
2008.03.31. 08:18
 
 
Meneszti Horváth Ágnest a kormányfő
Horváth Ágnest április 30-ával menti fel egészségügyi miniszteri posztjáról a miniszterelnök - jelentette be Daróczi Dávid kormányszóvivő hétfőn. Az SZDSZ elfogadhatatlannak tartja a döntést. A kormányszóvivő hangsúlyozta: az egészségügy átalakítását folytatni kell, a cél az, hogy az emberek jobb szolgáltatást kapjanak és növekedjen a biztonság. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a reformoknak nyugalommal és párbeszéddel kell párosulniuk. Közölte, a miniszterelnök azt kéri a kormánypártoktól, hogy április 30-ig állapodjanak meg az egészségügy átalakításának további tennivalóiról és a menetrendről is. Hozzátette, hogy Horváth Ágnes utódjáról a kormánypártok egyeztetnek majd.
2008.03.31. 08:00
 
 
Világgazdaság: Drágul a svájcifrank-hitel
Nehezebb napok elé néznek a svájcifrank-alapú hitellel rendelkező adósok: a frank bankközi kamata folyamatosan emelkedik, ráadásul a forinttal szemben is erősödik az alpesi ország fizetőeszköze - írta hétfői számában a Világgazdaság. Mindkét tényező, így a kamat és az árfolyam alakulása is a havi törlesztőrészletek emelkedésének irányába hat. A lap emlékeztet arra, hogy több magyarországi banknál idén már drágultak a svájcifrank-alapú hitelek, ám az erősödő piaci verseny miatt vannak olyan pénzintézetek is, amelyek még ragaszkodnak a tavalyi kondíciós listákhoz, és nem drágítanak a hiteleiken, inkább lenyelik a forrásköltségek növekedését.
2008.03.31. 07:55
 
 
Közel 150 éves hangfelvétel
148 éves minden idők legrégibb hangfelvétele. A rendkívüli dokumentumot a First Sounds nevű, hangmérnökökből, történészekből és zenekutatókból álló, 2007-ben létrehozott csoport mutatta be az amerikai hangfelvétel-gyűjtemények szövetségének (ARSC) éves konferenciáján. A felvételt 1860-ban, azaz 17 évvel azelőtt, hogy Thomas Edison a nyilvánosság elé lépett híres fonográfjával, a francia Edouard-Léon Scott de Martinville készítette egy úgynevezett "fonautográffal": ez a készülék egy fekete füsttel bevont papírtekercsre írta át a hanghullámokat.
2008.03.31. 07:46
 
 
Ancelotti nem akar Donadoni utódja lenni
Nem akar Roberto Donadoni utódja lenni az olasz labdarúgó-válogatott kispadján Carlo Ancelotti, az AC Milan trénere. A 48 éves szakember azt mondta: mindképpen mostani csapatánál marad. "Hogy a nemzeti együtteshez kerüljek, az ki van zárva" - fogalmazott, hozzátéve, hogy reméli, 2010-ig Donadoni marad a kapitány. Az utóbbi időben többen is emlegették Ancelotti - és a válogatottat 2006-ban világbajnoki címig vezető Marcello Lippi - nevét, mint a posztra lehetséges jelöltét. Donadoni szerződése a júniusi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság után lejár, a jövője egyelőre bizonytalan.
2008.03.31. 07:42
 
 
Világgazdaság: Magyarországon is figyelik a dolgozókat
Egyre gyakrabban figyelik meg alkalmazottaikat a vállalatok idehaza is; bár ez Magyarországon még korántsem annyira elterjedt, mint tőlünk nyugatabbra - olvasható a Világgazdaság hétfői számában. A lap szerint mára elsősorban a virtuális világban végzett megfigyelések kerültek a középpontba, így az elektronikus levelezésé, valamint az internethasználaté. Leggyakrabban a költségek csökkentése miatt merül fel az alkalmazottak telefonhívásainak és internet-hozzáférésének korlátozása vagy ellenőrzése. Az újságnak nyilatkozó szakember szerint a megfigyelés magában foglalhatja akár a képernyőtartalom és a billentyűütések naplózását is.
2008.03.31. 07:34
 
 
Megérkezett Pekingbe az olimpiai láng
Megérkezett az olimpiai láng hétfőn Pekingbe, hogy azután megkezdje világ körüli útját. A lángot repülőgépen, egy mécsesbe zárva vitte Athénból a 2008-as olimpiai játékok városába egy kínai küldöttség. Április 2-tól öt kontinens 19 országának 19 városán utaztatják végig, mielőtt visszatér Kínába. Útja zaklatottnak ígérkezik, mert a kínai rendszerrel szembenállók máris tüntetéseket jelentettek be, egyebek között Londonban, Párizsban és San Franciscóban. Tüntetések kísérték a láng fellobbantásának múlt heti ünnepségét és vasárnapi Athéni átadását is. Pekingben szigorú biztonsági intézkedések kísérték érkezését.
2008.03.31. 07:00
 
 
Kijevbe látogat George Bush amerikai elnök
Több kelet-európai országot érintő útja keretében Kijevbe látogat hétfőn George Bush amerikai elnök. Bush Kijevben várhatóan támogatásáról biztosítja Ukrajna demokratikus átalakulásait és - akárcsak egy másik szovjet utódállam, Grúzia - törekvését a NATO-tagságra. Az amerikai elnök április 2. és 4. között részt vesz a NATO bukaresti csúcstalálkozóján, majd Horvátországba utazik (egyes hírek szerint Pristinát is felkeresheti). Kelet-európai körútja végén, április 6-án Szocsiban a posztjáról május elején távozó Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és megválasztott utódjával, Dmitrij Medvegyevvel folytat megbeszéléseket.
2008.03.31. 06:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436[2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista