2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
 
Kovács Katalin nem indul kajak négyesben Pekingben
A kajakos Kovács Katalin nem indul négyesben az olimpián - állítja Fábiánné Rozsnyói Katalin. Angyal Zoltán szövetségi kapitány szerint viszont nem ennyire egyértelmű a helyzet. A szövetségi kapitány hozzátette, ő az egyes és a kettes válogató alapján állította volna össze a négyest, de az elnökség úgy döntött, hogy a kvartettek számára is válogatót kell kiírni. Angyal ugyanakkor elismerte, hogy jelenleg nem tudna két női négyest felsorolni. A helyzetet bonyolítja, hogy a kétszeres olimpiai bajnok Janics Natasa tavaly áprilisban szakított Fábiánnéval, de párosban - hetente kétszer - a sikeredző irányítása alatt dolgozó Kováccsal készül. Kovács Katalint az MTI-nek nem sikerült elérnie.
2008.05.06. 10:54
 
 
Közel tízmillió gyerek hal meg évente gyógyítható betegségekben
A fejlődő országokban évente közel tízmillió, öt év alatti gyerek halálát okozzák olyan egyszerűen gyógyítható betegségek, mint a tüdőgyulladás vagy a hasmenés - figyelmeztetett jelentésében a Save the Children nevű amerikai jótékonysági szervezet. Világszerte több mint 200 millió gyerek nem részesül alapvető, életmentő egészségügyi ellátásban, nem kap védőoltásokat, és nem jut hozzá a halálozásokért leginkább felelős tüdőgyulladás és a hasmenés kezeléséhez. A szervezet felhívta a figyelmet, hogy már létező, alacsony költségű, a nyugati országokban rutinszerűen alkalmazott eszközök (antibiotikum, folyadékpótlás) használatával több mint hatmillió gyermek életét lehetne megmenteni évente.
2008.05.06. 10:46
 
Wall is a Screen-projekt a MODEM-ben
A Debreceni Német Kulturfórum és a MODEM közös rendezésében május 6-án , kedden megismerkedhetünk A Wall is a Screen-projekttel, melyet hamburgi filmesek hoznak el Debrecenbe. A rendezvényt magyar részről DJ Cadik zenével és Todoroff Lázár Super8-as vetítéssel egészít ki.
2008.05.06. 10:35
 
 
Könyvbemutató a Modem kávézójában
Május 8 -án 19:00 órától Fogódzó Nélkül Hannah Arendt olvasókönyv bemutató a Modem -ben. A könyvet bemutatja és a szerkesztőkkel beszélget: Valastyán Tamás - filozófus
2008.05.06. 10:24
 
 
A szülők a kötelező érettségi tárgyak csökkentését javasolják
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) azt javasolja, hogy a kötelező érettségi vizsgatárgyak számát csökkentsék ötről háromra - közölte Keszei Sándor, a szervezet elnöke. A javaslat szerint a jelenlegi négy kötelezően előírt és egy szabadon választható vizsgatantárgy helyett a tanulóknak csak két kötelezően előírt és egy szabadon választott vizsgatárgyból kellene letenniük az érettségit. Az elnök kiemelte: az érettségi célja annak megállapítása, hogy a vizsgázó felkészült-e a felsőoktatási intézményekben folyó tanulmányok megkezdésére. Ezért felesleges az öt tantárgy, hiszen a felsőoktatási intézmények csak egy vagy két érettségi vizsgatárgyat jelölnek meg felvételi követelményként.
2008.05.06. 10:00
 
 
Továbbra is hírzárlat alatt van Olmert kormányfő ügye Izraelben
Az izraeli igazságszolgáltatás immáron ötödik napja hírzárlat alatt tartja az Ehud Olemert kormányfővel kapcsolatos vizsgálatot, miközben keddi sajtójelentések szerint a politikai elit a miniszterelnök felfüggesztésére vagy menesztésére készül. A közszolgálati és a katonai rádió, illetve a lapok kedden megerősítették, hogy "látványos fejlemények" várhatók az ügyben a nap folyamán. A rendőrség a múlt pénteken saját hivatalában másfél órán keresztül kihallgatta a kormányfőt. Az ügyben a rendőrség kérésére a bíróság hírzárlatot rendelt el, ez kiterjed a kormányfőt fenyegető vádak legcsekélyebb részleteire is.
2008.05.06. 09:43
 
 
A külkereskedelmi mérleg 78 millió euró aktívumot mutatott január-februárban
A külkereskedelmi mérleg 78 millió euró, 24 milliárd forint aktívumot mutatott január-februárban, ami az egyenleg 348 millió eurós, 92 milliárd forintos javulását jelenti az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a KKSH a részletes adatokat. A korábban közölt előzetes adatok 69,8 millió eurós aktívumot mutattak. Az idén az első két hónapban a kivitel értéke 3.148 milliárd forintot, 12,2 milliárd eurót, a behozatalé 3.124 milliárd forintot, 12,1 milliárd eurót tett ki. Az export értéke forintban 20, az importé pedig 16 százalékkal nőtt 2007 első két hónapjához képest. Euróban számolva a kivitel értéke 18, a behozatalé 14 százalékkal bővült.
2008.05.06. 09:06
 
 
Szonda Ipsos: mélyponton a szabad demokraták megítélése
Mélyponton van a szabad demokraták megítélése a Szonda Ipsos közvélemény-kutató cég április 17-e és 24-e közötti adatfelvétele szerint. A politikusok népszerűségi listáját Sólyom László köztársasági elnök vezeti, és Horváth Ágnes (SZDSZ) távozó egészségügyi miniszter zárja, aki tovább vesztett népszerűségéből. Az 1.500 fő megkérdezésén alapuló felmérés szerint bár nem mondható eseménytelennek a magyar politikai élet, az elmúlt egy hónapban mégis kevés változás történt a politikusok megítélésében. A ritka kivételek közé tartozik Kóka János, akinek öt pontot esett a népszerűségi mutatója. Az SZDSZ elnöke április harmadik hetére pályafutása legnagyobb kritikát kiváltó időszakába érkezett.
2008.05.06. 08:06
 
 
EURO-2008: Matthäus a Eurosport szakkommentátora lesz
A Eurosport szakkommentátora lesz a júniusi, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság alatt Lothar Matthäus, a németek válogatottsági rekordere, a magyar nemzeti együttes volt szövetségi kapitánya. A tv-csatorna - csúsztatva - mind a 31 mérkőzést sugározza a június 7. és 29. között sorra kerülő kontinensviadalról, emellett naponta három műsorban számol be az eseményekről. A 47 éves Matthäus 150-szer szerepelt a német válogatottban, amellyel 1990-ben világbajnok lett. Magyarországon 2004 februárjától 2005 decemberéig volt kapitány.
2008.05.06. 07:56
 
 
Helyes futballszurkolásra oktatják egy ukrán város iskolásait
Futballszurkolói ismeretek oktatását kezdik el az idén a kelet-ukrajnai Luganszk valamennyi iskolájában. A kezdeményezést abból a megfontolásból indították újra, hogy a részben Ukrajnában megrendezendő 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra megfelelően viselkedő szurkolói tábort neveljenek ki. Az ötletgazdák szerint ugyanis akkor a mostani felsőtagozatos iskolások képezik majd a szurkolók derékhadát. A tanulók először az iskolában a szurkolás elméletét sajátítják el, majd a megszerzett ismereteket a gyakorlatban is kipróbálják a helyi stadionban. Ebből a célból a lelátókon már ki is alakították a gyermekszektorokat, ahol tilos lesz a dohányzás és a szeszesital-fogyasztás.
2008.05.06. 07:52
 
 
Nadal szerint továbbra is a Federer a legjobb
Rafael Nadal úgy gondolja, továbbra is Roger Federer a legjobb teniszező a világon, így neki van a legjobb esélye arra, hogy év végén mindkét világranglista élén zárjon. A spanyol klasszis mindezt azután jelentette ki, hogy a hétfőn nyilvánosságra került ATP Race-n, amely csak az idei eredményeket rögzíti, ő áll az élen. "Ő a legjobb. Ezt már megmutatta az évek során és biztosan szeretné folytatni ezt a remek sorozatát. Nagy különbség van közte és a többiek között" - mondta Nadal. A hagyományos ranglistán továbbra is a svájci fenomén vezet, több mint 800 ponttal megelőzve Nadalt.
2008.05.06. 07:44
 
 
Nőiesedő közlekedési lámpák
Nőiesebbek lesznek a közlekedési lámpák Svédországban: a hagyományos férfialak helyett szoknyás, retikülös nő körvonala is jelezni fogja majd a gyalogátkelőhelyeken a szabad utat. Az egyes településeken az önkormányzat döntheti el, hogy férfival, nővel vagy vegyespárossal jelölteti a lámpákon a gyalogosok áthaladásának engedélyezését. Azt, hogy a női nem is képviselve legyen a lámpákon, egy kisváros, Mariestad kezdeményezte - sikerrel. A svéd kormány már utasította a közútfelügyeletet az új emberalakok megterveztetésére. A többnemű lámpák várhatóan ez év végén vagy 2009 elején jelennek meg a svéd közlekedésben.
2008.05.06. 07:39
 
 
Már legalább 15 ezerre teszik a mianmari ciklon halottainak számát
Már legalább 15 ezerre tette a mianmari ciklon halálos áldozatainak számát kedden az ország külügyminisztere, és ismét hozzátette, hogy az adat tovább nőhet, mert a hatóságoknak sikerült kapcsolatba lépniük az Iravádi folyó deltájának lakosaival, akiket a leginkább sújtott a katasztrófa, és valószínűleg nagyszámú ottani áldozatról fognak beszámolni. A földönfutókká váltak száma több százezerre tehető az ENSZ illetékesei szerint, és a végső szám akár milliókra is rúghat. A World Vision elnevezésű humanitárius szervezet szakemberei pedig helikopterekkel a legnagyobb pusztítást elszenvedett területek fölé repültek, és utána kijelentették, hogy a ciklon okozta károk súlyosabbak lehetnek még a 2004. decemberi ázsiai szökőár okozta károknál is.
2008.05.06. 07:24
 
 
360 milliárdos hamis csekk
360 milliárd dollárra szóló csekket próbált beváltani egy férfi Texasban - sikertelenül. Hogy miként reménykedhetett a sikerben, nem tudni, mindenesetre nem tarékoskodott a nullákkal a 360.000.000.000 beírásakor - vélhetően nem erőssége a számtan. Ennyi készpénz még tucatnyi nagybankban sem igen akadhat, nem hogy egyetlen fiókban. Hogy miként cipelte volna el a bankjegyhegyet, további kérdés. A személyzetnek természetesen azonnal szemet szúrt a csillagászati összeg - mintegy 58 billió forintnyi - és telefonált a számla tulajdonosának. A hölgy közölte, hogy ismeri ugyan a férfit, lánya barátja, ám nem adott neki felhatalmazást, hogy pénzt vehessen fel a számlájáról, pláne nem 360 milliárdot.
2008.05.06. 07:19
 
 
Ne készítsünk elektronikus adóbevallást hotspoton keresztül
Soha ne készítsünk adóbevallást nyilvános internet elérési ponton (hotspoton) keresztül, s érdemes különösen óvatosnak lenni minden esetben, amikor személyes adózási információinkat nyilvános helyen például fénymásoló-üzletben vagy irodában nyomtatat vagy faxol valaki - ajánlja a Symantec Magyarország. Az információbiztonsággal foglalkozó társaság szerint azért is kockázatos személyes adatokat faxonli vagy nyomtatni nyilvános helyen, mert az ilyen gépek egy része merevlemezzel rendelkezik, így előfordulhat, hogy a következő ember ki tudja nyomtatni az utolsó dokumentumot, vagy fax-jelentést a gépről.
2008.05.06. 07:09
 
 
Módosulnak a filmtörvény támogatási szabályai
Csak meghatározott kulturális tartalommal bíró filmek kaphatnak állami támogatást, főszabályként a gyártási költség felét - egyebek mellett ezt tartalmazza a filmtörvény módosítási javaslata. A magyar filmtámogatási program a múlt év utolsó napján lejárt. A támogatások alapvető konstrukciója változatlan marad. Az állami költségvetésből közvetlen támogatás jár a filmek készítéséhez, amit a Magyar Mozgókép Közalapítvány oszt el, illetve közvetett támogatás is igénybe vehető. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az a cég, amely pénzt ad egy film elkészítéséhez, ezt az összeget leírhatja a társasági adójából, így végső soron a közvetett támogatást is az állam állja. A mostani módosítás e kereteken belüli változással jár.
2008.05.06. 07:05
 
 
Ma megválasztják az MTA vezetőit
A Magyar Tudományos Akadémia új vezetőit választják meg a 178. közgyűlés második napján. A közgyűlés titkos szavazással három évre választja meg az MTA elnökét, főtitkárát, alelnökeit és főtitkárhelyettesét, a választott akadémikus elnökségi tagokat, valamint a közgyűlési állandó bizottságok választott tagjait, a Doktori Tanács tagjait és az Akadémiai Kutatók Tanácsa közgyűlés által választandó tagjait. Az MTA elnöki posztjára három jelölt - Pálinkás József tanszékvezető egyetemi tanár, a Fidesz parlamenti képviselője, Roska Tamás kutatóprofesszor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem alapító dékánja, valamint Somlyódy László, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára pályázik.
2008.05.06. 07:00
 
 
Rendben befejeződtek a matematika írásbelik
Rendben lezajlottak a keddi matematika írásbeli érettségik az Oktatási Hivatal tájékoztatója szerint, a második vizsganapon semmiféle rendkívüli esemény nem történt - közölte az oktatási tárca sajtóirodája. Somogyi László, a fővárosi Berzsenyi Dániel Gimnázium igazgatója, aki egyben matematika szakos tanár is, az MTI érdeklődésére kedden kora délután elmondta, hogy a diákok beszámolói alapján jól megoldható volt az idei tételsor, s úgy tűnik, nem jelentett leküzdhetetlen akadályt az érettségi. Beszámolója szerint a humán beállítottságú diákok azt mondták, hogy az érettségi kicsit talán nehezebb volt, mint amire számítottak, de azért meg lehetett oldani, míg a természettudományos területen erősebb tanulók úgy vélték, hogy nekik "elég jól" sikerült teljesíteniük.
2008.05.06. 06:52
 
Férfi kosárlabda NB I: 730 ezer forintra büntették az Albacompot
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) központi versenyirodája 730 ezer forintra büntette az Albacomp csapatát az április 30-ai, Atomerőmű elleni bajnoki mérkőzésen történt rendbontás miatt. Az MKOSZ a büntetés mellett kötelezi a klubot arra, hogy a hátralévő találkozóin a biztonsági erők létszámát oly mértékben emelje meg, hogy az alkalmas legyen a játékvezetők és egyéb résztvevők megvédésére, illetve a mérkőzések biztonságos megrendezésére. A 86-77-es vendégsikerrel végződött székesfehérvári összecsapás botrányos körülmények között ért véget, ugyanis a hazai szurkolók a nagyszünettől kezdve kórusban gyalázták a játékvezetőket.
2008.05.05. 20:41
 
 
Labdarúgó NBI: Kaposvár-Budapest Honvéd 1-0
A Kaposvár hazai pályán egygólos győzelmet aratott a mély hullámvölgyben lévő Budapest Honvéd felett a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén. A somogyiak ezzel visszavágtak a fővárosiaknak, akik a Magyar Kupa elődöntőjében kettős győzelemmel búcsúztatták őket. A korábban bajnokesélyesnek tartott kispestiek ezzel utolsó három bajnoki mérkőzésüket elveszítették, de a legutóbbi hét fordulóban is csak egy pontot gyűjtöttek. Soproni Liga, 26. forduló: Kaposvár-Budapest Honvéd 1-0, Kaposvár, 2000 néző, V: Szabó Zs.
2008.05.05. 20:07
 
A vizsgálat szerint a MeH nem kötött magánnyomozói szerződést
A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) nem rendelt meg magánnyomozói szolgáltatást, titkos információgyűjtést, megfigyelést vagy biztonságtechnikai tanácsadást, és nem fizetett sem a Finder Bt.-nek, sem a System Consulting Rt.-nek. Ez derül ki a MeH honlapjára hétfőn feltett vizsgálati jelentés megállapításaiból. A Miniszterelnöki Hivatal Ellenőrzési Főosztályának hétfőn nyilvánosságra hozott jelentése szerint a MeH és a felügyelete alá tartozó költségvetési szervek 2002. május 27. és 2003. december 31. között nem kötöttek szerződést magánnyomozói tevékenységre, biztonságpolitikai tanácsadásra és egyéb biztonsági szolgáltatás elvégzésére, ilyen jellegű dokumentum a központi irattárban nincs.
2008.05.05. 20:05
 
 
Hirdetésben figyelmeztet a határozatlan idejű sztrájkra a BKV
Hirdetésben figyelmeztet a szakszervezetek által bejelentett határozatlan idejű sztrájkra a BKV; a Metro című napilap hétfői számában megjelentekről a cég azt közölte, hogy az tájékoztató jellegű és több ilyenre lehet majd számítani. A közlekedési társaság szerint a hirdetésre azért volt szükség, hogy így közvetlenül tájékoztathassák az utasokat a határozatlan idejű sztrájkról. A lapban megjelentekkel azt szeretnék elérni, hogy ha esetleg egy újabb sztrájk lesz, akkor még kevesebben vegyenek részt benne. Több hasonló hirdetés is lesz a közeljövőben. A társaságnak szerződése van a főleg az aluljárókban, metróállomásokon osztogatott napilappal, így a hirdetés nem került semmibe.
2008.05.05. 19:30
 
 
Hétfőfóbiában élen állnak a magyarok
Az amerikaiak és a britek mellett a magyarok világelsők a hétfői munkakezdéstől való rettegésben - ez derült ki a Monster internetes állásközvetítő felméréséből. Az amerikai és az európai kontinens országaiban több, mint 24 ezer személy megkérdezésével készült felmérés azt mutatja, hogy a nyugati civilizációban élőknek átlagosan fele szenved "hétfőfóbiában". De míg a franciáknak "csak" 52 százaléka alszik azért rosszul hétfőre virradó éjjel, mert retteg a hétkezdéstől, addig az amerikai, a brit és a magyar munkavállalók esetében ez az arány 70 százalékos. A legkevésbé a spanyolok, a norvégok és a dánok tartanak a hétfőtől, köztük csak 30 százalékos a már vasárnap este stresszelők aránya.
2008.05.05. 19:21
 
 
Három újszülött holtteste egy fagyasztóban Németországban
Három újszülött holttestére bukkantak a Bonn közeli Wenden egyik családi házában, a fagyasztóban, az anyát gyilkosság gyanújával letartóztatták. A vizsgálat első megállapításai azt látszanak igazolni, hogy sem a vádlott férje, egy 47 éves villanyszerelő, sem három - 18, 22 és 24 éves - gyermekük nem tudott a meglehetősen korpulens asszony terhességeiről - mondta el a vizsgálatot irányító nyomozó. A szörnyű felfedezés akkor történt, amikor a családanya 18 éves fia és annak 24 éves nővére lement a pincébe, hogy a fagyasztóból kivegyen egy pizzát. A két fiatal sok olyan csomagot talált a fagyasztóban, amelynek szavatossági ideje már lejárt. A fiú kinyitotta a zsákokat és felfedezte a holttesteket.
2008.05.05. 17:33
 
 
Újabb "most vagy soha" előválasztási forduló Amerikában
Újabb "most vagy soha" előválasztási fordulókban méri össze erejét kedden Hillary Clinton és Barack Obama szenátor az amerikai demokrata elnökjelöltségért folyó harcban, miközben John McCain, a republikánus elnökjelöltség várományosa ölbe tett kézzel figyeli küzdelmüket. A sokadik "talán mindent eldöntő" fordulót Indiana és Észak-Karolina államban tartják. A hátrányban levő Clinton tábora szerint ha a volt first lady győz mindkét államban, övé a jelöltség. Erre azonban kicsi az esély, és elemzők szerint a kérdés inkább az, hogy Obama egy kettős győzelemmel dűlőre viheti-e végre az elhúzódó versengést.
2008.05.05. 17:30
 
 
Tom Cruise negyedszázados karrierjét ünnepli Oprahnál
Tom Cruise filmsztár ezúttal nem ugrált Oprah Winfrey showműsorában, hanem "nyugodtan és összeszedetten" válaszolt a híres amerikai tévésztár legkényesebb kérdéseire is. A műsorvezető két beszélgetés során faggatta a pályája delelőjére érkezett 45 éves filmszínészt magánélete és karrierje felől. Az első beszélgetést Cruise telluride-i otthonában vették fel, a másodikat már a chicagói stúdióban került sor közönség előtt, ezt hétfőn láthatják az amerikai nézők. A stúdiófelvételre felesége, Katie Holmes és kétéves kislánya, Suri is elkísérte a filmsztárt.
2008.05.05. 17:20
 
 
A pártok véleménye a főbírónak jelölt Baka Andrásról
Az SZDSZ nem támogatja a köztársasági elnök jelöltje, Baka András megválasztását a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára - közölte a párt hétfőn. Mint írták, a Szabad Demokraták Szövetsége elismeri Baka András szakmai kvalitásait és az Emberi Jogok Európai Bíróságánál végzett munkáját, ugyanakkor a jelölt eddigi bírói tevékenysége nem Magyarországhoz kötődik, és bírói szakvizsgával sem rendelkezik. A Szabad Demokraták Szövetségének frakciója ezért nem támogatja Baka András megválasztását a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztségére. Az MDF a jövő heti frakcióülésén dönt arról, hogy támogatja-e Baka András megválasztását - mondta az MDF elnöke az MTI-nek.
2008.05.05. 17:07
 
 
Még mindig nincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezeti sztrájkkövetelésről, illetve a még elégséges szolgáltatásról hétfőn. Az egyeztetést május 14-én folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a hétfői egyeztetést követően az MTI-nek elmondta: a szakszervezet az új közlekedési miniszter munkabékével kapcsolatos korábbi nyilatkozatai alapján arra számított, hogy a MÁV-csoport fogadókészséget mutat a munkavállalók követelései iránt, és kivezető utat próbál nyitni a megoldásra. Ez nem történt meg, a MÁV álláspontja nem változott, így továbbra is patthelyzet van.
2008.05.05. 16:34
 
 
Tenisz, Berlin: Szávay továbbjutott
A 10. helyen kiemelt Szávay Ágnes bejutott a 32 közé az 1,34 millió dollár összdíjazású berlini salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a világranglistán 14. magyar játékos a venezuelai Milagros Sequera ellen lépett pályára a nyitófordulóban. Az első játszmát megnyerte és a másodikban is 3:0-ra elhúzott, amikor riválisa sérülés miatt feladta a találkozót. Szávay a következő körben a német Martina Müller és a kínai Jen Ce (Yan Zi) meccsének továbbjutójával találkozik. Eredmények: 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay (10.)-Sequera (venezuelai) 6:2, 3:0-nál Sequera feladta.
2008.05.05. 15:53
 
 
Peking 2008: a Medián szerint a magyarok nyolc aranyat várnak
A legfrissebb magyar közvélemény-kutatási adatok szerint minden második válaszadó úgy gondolja: legalább a politikusok távolmaradása révén tiltakozni kellene a kínai politika ellen a pekingi olimpián, 2 százalék a játékok teljes bojkottját is támogatná, míg csaknem négytizedük szerint semmilyen tiltakozásra nincs szükség. A magyaroktól átlagosan nyolc aranyérmet várnak az emberek - derül ki a Medián 1200 embert megszólaltató, április 4. és 7. között készített felméréséből. A pekingi olimpiával összefüggő Kína-ellenes tiltakozásokról a megkérdezettek majdnem háromnegyede (73 százalék) hallott már az adatfelvétel időpontjáig.
2008.05.05. 15:37
 
 
Rendben lezajlottak az írásbeli érettségi vizsgák
Rendben lezajlottak a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségik, rendkívüli esemény sehol sem történt. A középszintű írásbeli érettségi két, egymástól jól elkülönülő részből állt. Az emelt szintű írásbelin 4 órát kaptak a vizsgázók: ez alatt 4 különböző típusú feladatot kellett megoldani, ennek a vizsgarésznek is 100 az összpontszáma. Helyesírási szótárt mindkét szinten lehetett használni. Az ennek ellenére előforduló hibák miatt az elérhető 100 pontból akár 15-öt is lehet veszíteni. A vizsgák kedden a matematika írásbelikkel folytatódnak. Az írásbeli érettségi vizsgák május 27-éig tartanak.
2008.05.05. 15:20
 
 
Harry herceg afganisztáni érdemérme
Szolgálati érdeméremben részesült Harry herceg az afganisztáni hadszíntéren nyújtott katonai teljesítményéért. Harry - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a harmadik a trónutódlási sorrendben - hivatalos és teljes hírzárlat mellett december közepétől teljesített tényleges frontszolgálatot Afganisztán déli Hilmend tartományában. A 23 éves, hadnagyi rangú herceg, aki az első számú brit tisztképző akadémián, Sandhurstben végzett, az Afganisztánban töltött tíz hét során részt vett gyalogsági hadműveletekben és járőrözéseken, emellett előretolt hadszíntéri légiirányítóként légi csapásokat vezényelt tálib állások ellen.
2008.05.05. 15:19
 
 
Navracsics: Gyurcsány a nemzeti konszenzus akadálya
A Fidesz frakcióvezetője szerint nemzeti konszenzusra van szükség, hogy az ország kilábaljon a gazdasági válságból, de ennek Gyurcsány Ferenc akadálya, mert elveszítette a hitelességét és senki nem hisz a kisebbségi kormányzásban. Válaszában a miniszterelnök hétfőn a parlamentben napirend előtt arról beszélt, hogy a Fideszhez komoly hazugságok köthetőek, míg az MSZP vezette kormány az elmúlt hat évben komoly eredményeket ért el. Navracsics úgy fogalmazott, hogy hitelességre, kiszámíthatóságra és stabilitásra kellene építeni az ország jövőjét, de ezek az alapfeltételek szerinte hiányoznak Magyarország politikájából.
2008.05.05. 14:47
 
 
Gyurcsány: 2008 a trendfordulás éve akar lenni
Az idei év a trendfordulás éve akar lenni, a nyugodt építkezésé és a gyarapodásé - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn a parlamentben, az MDF elnökének napirend előtti felszólalására adott válaszában. A kormányfő azt mondta, a cél az, hogy az előző, nem könnyű év után Magyarországon újra érzékelhetően növekedjenek a jövedelmek és a nyugdíjak. Közölte: a kormány szándékai és tervei a 2006-ban elfogadott kormányprogramból következnek.
2008.05.05. 13:57
 
 
Tízezerre nőtt a mianmari ciklon halálos áldozatainak száma
Meghaladja a 10 ezret a mianmari ciklon halálos áldozatainak a száma - jelentette be hétfőn a dél-ázsiai ország külügyminisztere. U Njan Vin az MRTV állami tévécsatornának nyilatkozva egyben hozzátette: félő, hogy a halottak száma tovább nő majd. A Nargis nevű ciklon péntek este csapott le Mianmar délnyugati partvidékére óránként 190-240 kilométer közötti sebességgel örvénylő széllel, és szombaton is folytatta a pusztítást. A jelentések azonban csak lassan futnak be a Bengáli-öböl szigeteiről és az Iravádi folyó deltájából. Az áradások miatt hajléktalanná váltak számát százezrekben mérik, nekik még tiszta ivóvizük sincs.
2008.05.05. 13:54
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 3 forinttal emeli szerdától a Mol. A társaság legutóbb április 21-én növelte bruttó 4 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. A mostani drágulással a gázolaj átlagára 318 forint lesz, s a benziné is meghaladja a 300 forintot. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést a szakértők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.05.05. 13:37
 
 
A Fidesz a pénztártörvény visszavonását követeli
A Fidesz azt követeli a kormánytól, hogy vonja vissza az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt - mondta Mikola István, az ellenzéki párt szakpolitikusa hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A kórházak bezárása, a pszichiátria felszámolása, az egyre növekvő várólisták, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetése jelzi az egészségügyi reform ámokfutásának állomásait, március 9-e után ugyanakkor nyilvánvalóvá vált, hogy a reformnak nincs társadalmi támogatottsága - mondta Mikola István, aki szerint egy nagy lépés vár a kormányra, hogy visszavonja az egészségbiztosítási törvényt. Szocialista források az MTI-nek hétfőn megerősítették, hogy várhatóan nem lesz új egészségbiztosítási törvény, sőt a már elfogadott jogszabályt is visszavonják.
2008.05.05. 13:19
 
 
Öt új miniszter tette le esküjét
Letette miniszteri esküjét a Gyurcsány-kormány öt új minisztere hétfőn az Országgyűlésben. Szűcs Erika a szociális és munkaügyi, Szabó Pál a gazdasági és közlekedési (a későbbiekben közlekedési, hírközlési és energetikai miniszter lesz), Szabó Imre a környezetvédelmi és vízügyi, Székely Tamás az egészségügyi tárcát irányítja, Molnár Károly pedig a tudománypolitikáért, a kutatás-fejlesztésért és a technológiai innovációért felelős tárca nélküli miniszter lett. A kormány hatodik új minisztere, Gyenesei István, az önkormányzati tárca leendő vezetője csak a kormányszerkezet átalakításának törvénybe foglalása után teheti majd le esküjét.
2008.05.05. 13:17
 
 
Berzsenyi, Vas István és József Attila is a magyar írásbeli tételek között
Az MTI információi szerint középszinten Berzsenyi Dániel és Vas István verseinek összehasonlítása, míg emelt szinten többek között József Attila egy verse szerepelt a hétfői magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségin. Iskolai forrásokból - röviddel a vizsgára adott idő lejárta előtt - a távirati iroda úgy értesült, hogy a tételek között szerepelt egy érvelő írás elkészítése, amelynek a témája a technika és a gépek a XX. században. Lehetett választani emellett Petelei István egyik művének elemzését is. A szövegértési feladat a Mindentudás Egyeteméhez kapcsolódott, Nádasdy Ádám előadását kellett górcső alá venni a nyelv változásainak szempontjából. Azt kellett elemezni, hogy szegényedik-e magyar nyelv.
2008.05.05. 12:48
 
 
Még 10 napig lehet diákhitelt igényelni
Már csak 10 napjuk maradt azoknak, akik eddig nem kértek diákhitelt, de még ebben a tanévben szeretnének pénzhez jutni: ez az összeg akár 150 ezer - a költségtérítéses képzésben résztvevő hallgatók számára akár 200 ezer - forint is lehet június 13-án, a tanév utolsó diákhitel-kifizetési napján - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel. Aki lekési a május 15-i igénylési határidőt, már csak a jövő tanulmányi évtől kérhet diákhitelt - írta közleményében a kommunikációs vezető. Az igényléseket országosan több ezer helyen, a kijelölt postahivatalokban vagy a Diákhitel Központtal együttműködő bank- és takarékszövetkezeti fiókokban lehet benyújtani.
2008.05.05. 12:40
 
 
Az Európai Bizottság felfüggesztette a Mol-OMV ügylet vizsgálatát
Az Európai Bizottság hétfőn felfüggesztette az OMV osztrák olaj- és gázipari vállalatnak a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. felvásárlására irányuló terveivel kapcsolatos vizsgálatot. Az Európai Unió végrehajtó testületének szóvivője elmondta, a vizsgálatot azért függesztették fel, mert valamelyik érintett fél részéről nem kapták meg időben a kért tájékoztatást. Jonathan Todd nem közölte, melyik érintettről van szó. Jelezte azt is, hogy amint a kért tájékoztatás megérkezik, a vizsgálat újraindul. A bizottságnak eredetileg 2008. július 22-ig kellett volna végleges határozatot hoznia arról, hogy az összefonódás jelentősen korlátozná-e a tényleges versenyt az egységes piacon.
2008.05.05. 12:05
 
 
Már Kubában is lehet venni számítógépet
Megérkeztek az első "számítógépfecskék" egy kubai boltba, immár a szigetország lakossága legálisan is vásárolhat komputereket. Raúl Castro, az új államfő oldotta fel a személyi számítógépek árusításának tilalmát - akárcsak a mobiltelefonokét, az autóbérlését és egyebekét. Az internethez ugyanakkor a legtöbb kubainak továbbra sincs törvényes hozzáférése, csak az állam bizalmát élvező hivatalnokok és újságírók jogosultak a világháló használatára. A számítógép-választék egyelőre meglehetősen egysíkú: csakis egyetlen márka kapható és csak egyetlen boltban.
2008.05.05. 11:47
 
 
Kóka János elbúcsúzott az MSZP-frakciótól
Az SZDSZ elnök-frakcióvezetője hétfőn megköszönte az MSZP-frakciónak a 14 év együttműködést; Kóka János erről sajtótájékoztatóján beszélt, miután részt vett a volt koalíciós partner képviselőcsoportjának ülésén. A liberális politikus beszámolt arról, hogy az SZDSZ-frakció ezt megelőzően hétfőn a konstruktív ellenzéki magatartásforma alapszabályait tárgyalta meg. Kóka János kiemelte: a jövőben úgy szeretnének politizálni, hogy a parlament és a demokratikus intézményrendszer működése megmaradjon, ugyanakkor nem fogadják el automatikusan a kormányzati interpellációkat vagy törvényjavaslatokat.
2008.05.05. 11:45
 
 
Fidesz-KDNP: parlamenti felhatalmazás nélküli kormányzás kezdődik
A Fidesz és a KDNP szerint parlamenti felhatalmazás nélküli kormányzás kezdődik, ugyanakkor Gyurcsány Ferencen kívül senki nem hisz a kisebbségi kormányzás sikerében - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése után. Az ellenzéki képviselő a kisebbségi kormányzás első parlamenti napja előtt Európában példátlannak nevezte, hogy a hivatalba lépő kisebbségi kormány nem kér bizalmi szavazást a parlamentben. Navracsics Tibor szerint a kisebbségi kormányzás az elmúlt évek kormányzati politikájának és Gyurcsány Ferenc személyes kudarcának az eredménye.
2008.05.05. 11:42
 
 
Négy magyar futott az olimpiai lánggal Kínában
Hétfőn négy magyar, Halász Judit színművész, Barabás Éva műsorvezető, valamint Lakatos Katalin és Kovács István futott Kínában az olimpiai lánggal. A magyarok Hajnan szigetén tettek meg 300-300 métert az emberiség legősibb játékának szimbólumával. Hétfőn összesen 208-an futhattak a fáklyával, útjukat több ezren kísérték. A jelentkezők közül a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója, a Samsung választotta ki a szerencséseket. A fáklyaváltó május 4-én érkezett Kínába, a pekingi játékok augusztus 8-án kezdődnek.
2008.05.05. 11:29
 
Halállal fenyegették meg a szerb elnököt
Halálos fenyegetést kapott Boris Tadic szerb államfő kevesebb mint egy héttel a parlamenti választások előtt - közölte hétfőn a Blic című belgrádi napilap. Az újság betekintést nyert a Tadicnak címzett fenyegető levélbe, amely azt üzenik a Nyugat-barát államelnöknek, hogy "megfizeti a számlát az ország elárulásáért, és a szerb nép bizonyított árulójaként azt fogja kapni, amint megérdemelt - golyót a homlokába". Az elnöki hivatalban nem kívántak reagálni a lapértesülésre. Mladjan Dinkic gazdasági miniszter közölte, hogy komolyan kell venni az effajta fenyegetéseket, és az illetékes szerveknek cselekedniük kell a levél miatt.
2008.05.05. 11:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 14.
Szávay Ágnes maradt a 14. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A magyar játékos párosban jelenleg a 30. A múlt héten Marokkóban elődöntős Arn Gréta a 143.-ról visszacsúszott a 164. helyre. Az élcsoportban nem változott a sorrend.
2008.05.05. 10:21
 
 
GKI: A gazdaság év végére kijöhet a növekedési gödörből
Év végére a magyar gazdaság kijöhet a növekedési gödörből, de a bővülés üteme 2008-ban is elmarad a többi, új EU-tagállamétól - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzésében. A GKI prognózisa szerint a gazdaság a tavalyi 1,3 százalék után 2,5-3 százalékkal, a mezőgazdaságon és a közszolgáltatásokon kívüli szektorok együttes teljesítménye 3-3,5 százalékkal nő. Míg az idén az első negyedévben még csak a tavalyi 1 százalékhoz, a negyedik negyedévben már a jövő évi 3,5 százalékhoz hasonló növekedési ütem várható.
2008.05.05. 09:58
 
 
Pszichiátriai szakértő fogja megvizsgálni az amstetteni vérfertőzőt
Pszichiátriai szakértői vizsgálatot kért az illetékes St. Pölten-i ügyészség annak megállapítására, hogy beszámítható-e a vérfertőzéssel gyanúsított Josef Fritzl. A 73 éves amstetteni férfi ügyvédje a Der Standard hétfői számában közölte, hogy ő ugyancsak szakértői vizsgálatot kezdeményezett, mert az az álláspontja, hogy védencének nem börtönben, hanem zárt intézetben lenne a helye. A nyomozást vezető Franz Polzer ezredes, a tartományi bűnügyi rendőrség parancsnoka megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy fogságának első hónapjaiban Elisabethet egy pórázra kötözve tartotta az apja, a béklyó éppen csak olyan hosszú volt, hogy elérhesse a vécét.
2008.05.05. 09:53
 
 
Jelenleg 149 magyar sportoló indulhat a pekingi olimpián
Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így a jelenlegi helyzet szerint 149 versenyzőt lehetne nevezni a pekingi játékokra. A szabadfogású birkózók Varsóban küzdöttek a kvótákért, és közülük a 96 kg-os Kiss Gergelynek, valamint a 120 kg-os Aubéli Ottónak sikerült ötkarikás részvételi jogot szereznie. Olimpiai szempontból ugyanakkor eredménytelenül zárult a tőröző Szabados Gábor szereplése az európai selejtező lisszaboni zónaversenyén, valamint Gercsák Csaba, Kovács Rita és Hajnal Erika fellépése a sevillai hosszútávúszó-világbajnokságon.
2008.05.05. 09:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406[2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista