2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
 
Tolvajkézen Vilmos és Kate pikáns fotói, rendőrkézen a tolvajok
Vagyont reméltek, bilincset kaptak azok az alkalmi tolvajok, akik Vilmos herceg, a brit trón várományosa és kedvese, Kate Middleton pikáns, nem nyilvánosságnak szánt fotóit próbálták eladni a legnagyobb brit bulvárlapnak. A The Sun hétfői beszámolója szerint a képek a karibi Mustique szigetén készültek, ahol Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - töltött néhány romantikus napot Kate-tel és annak családjával. A kamera Kate nővéréé, Pippáé volt, a gépet azonban a minap Londonban ellopták. Pippa be is jelentette a lopást az előkelő Kensington and Chelsea kerület rendőrkapitányságán, ám alig egy órával később jelentkeztek a tolvajok - nem a rendőrségen, hanem a The Sun szerkesztőségének telefonján.
2008.09.01. 17:53
 
 
Az EU felszólítja Oroszországot, hogy ne szigetelje el önmagát
Az Európai Unió arra kívánja felszólítani Oroszországot a grúziai válság kapcsán, hogy ne szigetelje el önmagát Európától - derül ki az unió hétfői brüsszeli csúcstalálkozóján elfogadandó nyilatkozattervezet szövegéből. A tanácskozásról kiszivárogtatott tervezet szerint az EU a nemzetközi jog szempontjából elfogadhatatlannak minősíti a Grúzia elleni orosz inváziót, és úgy fogalmaz, hogy útkereszteződéshez érkezett Európa és Oroszország viszonya. "Oroszországtól olyan, felelősségteljes magatartást várunk, amely összhangban van az általa vállalt valamennyi kötelezettséggel" - áll a szövegben.
2008.09.01. 17:14
 
Tiszaújvárosi a legerősebb magyar rendőr
Egy kamiont is el tudott húzni az a tiszaújvárosi rendőr, aki vasárnaptól büszkélkedhet a Magyarország Legerősebb Rendőre megtisztelő címmel - közölte a rendőrség az MTI-vel. Németh Szabolcs rendőrzászlós nyerte meg az ezúttal már másodízben kiírt versenyt - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja hét ellenfelét verte magabiztosan. Az erőemelő versenyen, a klasszikus erősember-számokban mérték össze tudásukat a rendőrök, kamionhúzásban, lengősúlycipelésben, valamint keretes autófelhúzásban. A II. Magyarország Legerősebb Rendőre Kupát ezúttal is a Független Rendőr Szakszervezet szervezte.
2008.09.01. 16:18
 
 
Hiller: különösen fontos az idei tanév
A most induló 2008/2009-es tanév különösen fontos és jelentős a magyar felsőoktatás számára, amelynek támogatása a 2009-es költségvetésben jelentős mértékben növekszik majd - közölte Hiller István az országos felsőoktatási tanévnyitón hétfőn, a fővárosi Művészetek Palotájában. Az oktatási tárca vezetője elmondta: a mennyiségi változások a felsőoktatásban lezárultak, az elmúlt két évben hozott intézkedésekkel már a színvonalra, a minőségre helyezték a hangsúlyt. A miniszter kiemelte a felsőoktatás finanszírozási rendszerének átalakítását, amellyel kiszámítható viszonyokat teremtettek. Így a jövő évi büdzsében a terület támogatása 226 milliárdról 234 milliárd forintra bővül.
2008.09.01. 16:10
 
 
Rendszeressé teszik a kötetlen magyar-szlovák kormányfői találkozókat
Rendszeressé teszi informális találkozóit a jövőben a szlovák és a magyar miniszterelnök - Robert Fico és Gyurcsány Ferenc erről hétfői kötetlen megbeszélésén állapodott meg, amelyet az EU-tagállamok vezetőinek rendkívüli ülése előtt tartottak a belga fővárosban. Fico a találkozót követő sajtótájékoztatón kijelentette, hogy még mindig érvényes az a meghívás, amelyben magyar kollégáját hivatalos látogatásra invitálta. Gyurcsány ezzel kapcsolatban arra mutatott rá: a kétoldalú kapcsolatok fejlődésének örömét újra és újra nemzetiségi problémák keserítik meg. Mint mondta, egyszerre kell a lelkiismeretükre hallgatni és kötelességüket teljesíteni.
2008.09.01. 15:35
 
 
Évi 33 milliárd forintot költenek a 8-14 éves gyerekek
Magyarországon évi 33 milliárd forintot költenek a 8-14 éves gyerekek, akiket egyre tudatosabb vásárlói hozzáállás és márkaelkötelezettség jellemez - mondta a korosztály fogyasztási szokásait felmérő kutatás bemutatóján Gábos Zsuzsa, a Szonda Ipsos marketingkutatási igazgatója. Az e korcsoportba tartozók hatvan százaléka minden esetben megnézi kedvenc műsorát, minden harmadik csodálkozik azon, hogyan lehetett élni a mobiltelefon elterjedése előtti időkben - sorolta az adatokat, egyebek mellett arra mutatva rá: a kisiskolások körében ma nem gyerekcsatorna a legnépszerűbb televízió.
2008.09.01. 15:34
 
 
A BKV vezérigazgatója szerint 2-3 év alatt lehet átstrukturálni a mai rendszert
Az utasközpontúságot, a tőkebevonást, a vállalat struktúrájának holdingszerű átalakítását, a MÁV-val és a Volánnal való stratégiai együttműködést, kiszámíthatóbb menetrendet és az egységes teljesítményarányos jegyrendszer bevezetését említette tervei között Kocsis István, a BKV új vezérigazgatója első munkanapján, hétfő délután tartott sajtótájékoztatóján. A fővárosi önkormányzat által öt évre kinevezett cégvezető hangsúlyozta, hogy egy struktúraváltás egészen más helyzetet eredményez majd a BKV-nál, majd közölte, hogy 2-3 év alatt lehet átstrukturálni a mai rendszert. Leszögezte azt is, hogy minden tapasztalatát felhasználja ahhoz, hogy a céget kivezesse "ebből a kriminalizált állapotból".
2008.09.01. 15:28
 
 
Amerikai vízummentesség: elhalasztják az ötpárti tárgyalást
Elhalasztják a keddre tervezett ötpárti egyeztetést az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodásról, a megbeszélést a jövő héten rendezik meg - tájékoztatta a külügyi szóvivő hétfőn az MTI-t. "Technikai okokból elmarad az April Foley amerikai nagykövet részvételével szeptember 2-re tervezett ötpárti egyeztető az USA-val kötendő vízummentességi megállapodásról, az előkészítés jelenlegi helyzetéről. A fórumot várhatóan a jövő héten tartják meg, a pontos időpontról később adunk felvilágosítást" - hangsúlyozta közleményében Szelestey Lajos.
2008.09.01. 15:20
 
 
S AND P: jó irányba mutat a magyar adóterv, de a finanszírozás nem hiteles
Összességében jó irányba mutat a magyar kormány adócsökkentési tervezete, nem hiteles azonban az az elképzelés, hogy a finanszírozást a gazdaság kifehérítésével oldják meg, áll a Standard AND Poor's hétfőn Londonban kiadott elemzésében. Az S AND P, amely március óta leminősítést valószínűsítő negatív kilátást tart érvényben a nála közepes befektetői, "BBB plusz" szintű szuverén magyar devizaadós-osztályzatra, az elemzésben azt írta: a besorolási kilátást annak idején arra a várakozására alapozva rontotta negatívra, hogy a magyarországi költségvetési konszolidáció előbb-utóbb leáll a költségvetési lazításra irányuló, "erőteljes ösztönzők" miatt.
2008.09.01. 15:18
 
 
Almacsata: félpályás útlezárás Tuzsérnál csütörtökön
Félpályás útlezárással adnak újabb nyomatékot csütörtökön az ipari alma nettó 30 forintos kilónként felvásárlási árára vonatkozó követelésüknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei almatermelő gazdák, amennyiben addig nem tudnak megegyezni a feldolgozókkal - közölte Tilki Attila Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei országgyűlési képviselő (Fidesz), Fehérgyarmat polgármestere hétfőn az MTI-vel. Tilki Attila a tervezett félpályás útlezáró demonstrációt hétfőn jelentette be a záhonyi rendőrkapitányságon. Eszerint szeptember 4-én déltől van lehetőségük az almatermelőknek a 4-es főút Tuzsér melletti szakaszának félpályás lezárására.
2008.09.01. 15:14
 
 
II. Erzsébet férje ragaszkodik ötven évnél is régebbi nadrágjaihoz
Fülöp, Edinburgh hercege nem az az ember, aki szereti kidobálni a ruháit, ahogy azt már nem egyszer bizonyította. II. Erzsébet férje most azt kérte kedvenc szabójától, hogy alakítsa át néhány nadrágját, amelyeket már 51 éve hord. Edinburgh hercege arra kérte a híres, Savile Row utcai mérték utáni szabóságot, hogy adjon modernebb szabást az ötvenes évekbeli nadrágjának. A szabó felbontotta a varrásokat és szűkebbre varrta a szárakat - írta a The Daily Telegraph. Patrick Grant, a Norton és fia szabóság egyik vezető munkatársa azt nyilatkozta az újságnak, hogy a herceg legkedvesebb szabója már évek óta készíti Fülöp számára a mérték utáni öltönyöket.
2008.09.01. 15:06
 
 
Emelkedik a benzin ára szerdán, nem változik a gázolajé
Emeli bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. A Mol legutóbb két hete csökkentette bruttó két forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benzinét pedig augusztus 11-én mérsékelte bruttó 3 forinttal. A gázolaj átlagára jelenleg literenként 312 forint, a benziné, a szerdai emeléssel pedig mintegy 303 forint. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A szakértők a csökkentést piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.09.01. 14:51
 
 
Megkezdődött a ramadán
A muzulmán országok többségében megkezdődött hétfőn a böjti hónap, a ramadán. A mintegy 1300 millió hívő ilyenkor nap közben nem étkezhet, csak napnyugta után napkeltéig. Kivételt képeznek a várandós asszonyok, a betegek, a gyerekek és akik éppen úton vannak. A ramadán általában az újhold megjelenése utáni napon kezdődik, de Iránban, Irakban és a libanoni síitáknál egy nappal később, amikor már biztos a holdhónap kezdete. Egyes országok asztronómiai számításokat használnak, mások ragaszkodnak a holdsarló szabad szemmel való észrevételezéséhez.
2008.09.01. 14:46
 
 
Almacsata: a termesztők újra tárgyalnak Gráf Józseffel kedden
Az almatermesztő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gazdálkodók megbízottai kedden ismét egyeztetnek Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterrel - tájékoztatta Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója hétfőn az MTI-t. A szövetségi igazgató információi szerint az agrártárca vezetője a múlt szombati gazdanagygyűlésen tett ígérete szerint még a gazdákkal való egyeztetés előtt találkozik a feldolgozók képviselőivel is. A Magosz szövetségi igazgatója arról is beszélt, hogy a szabolcsi almatermesztők óránként ellenőrzik a Rauch Hungária Kft. nyírmadai telephelyét, ahol eddig semmiféle árumozgást nem tapasztaltak.
2008.09.01. 14:13
 
 
Javul a vásárlói tudatosság
A vásárlói tudatosság ugyan javul, de a fogyasztói jogokkal a vevők továbbra sincsenek tisztában - derül ki a vásárlói tudatosság erősítését szolgáló, termék-, bolt- és ár-összehasonlító portál, a Kirakat.hu és a Szonda Ipsos legújabb felméréséből. A vásárlói tudatosságot egzaktan mérő Tudatos Vásárlói Index (TVI) az eredményeket egy olyan hétfokú skálán jeleníti meg, ahol az 1-es kategória a legkevésbé, a 7-es a leginkább tudatos fogyasztókat jelöli. A 2007 decemberében végzett első felmérés szerint a TVI 4,55 ponton állt, jelenleg 4,95-ös átlagot mutat, amely a tudatosság növekedésére utal.
2008.09.01. 14:03
 
 
Peking 2008: 16-16 milliót kap Kozmann és Kiss
A pekingi olimpián nyújtott teljesítményükért a páros aranyérmeseknek járó 16 millió forintot kapják fejenként az 1000 m-en bronzérmes kenus duó tagjai, Kozmann György és Kiss Tamás - mondta Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke. Az MKKSZ abból a 19 milliós kiegészítő keretből tudja finanszírozni a plusz jutalmat, amelyet a kormány döntése alapján az Önkormányzati Minisztériumtól kap. A két versenyző eredetileg 11,2-11,2 millióra számíthatott volna a harmadik helyért, de mivel Kozmann korábbi társa, Kolonics György július 15-i tragikus halála miatt alig néhány hét felkészüléssel érték el ezt a kiváló eredményt, felemelik az összeget.
2008.09.01. 14:01
 
 
Erdőhegyi Brigi új szerepben
Az énekesnő labdázó kislányból, szexi démon lett. Brigi átváltozását egy új formáció, a Sugar Daddys hamarosan elkészülő klipjében bárki végigkísérheti.
2008.09.01. 13:49
 
Az európai vadon védelme
Európa területének nagyjából egy százaléka olyan vadon terület, amely többé-kevésbé érintetlenül őrzi az őstermészetet. Az Európai Parlament szorgalmazza, hogy ezek a páratlan természeti értékek megmaradjanak, s ezért jelentést készít az európai vadon védelméről. A jelentés elkészítésével a parlament Hegyi Gyulát, az Európai Parlament Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Bizottságának tagját bízta meg. A magyar képviselő azt akarja elérni, hogy az általános természetvédelmen belül szigorúbb szabályok vonatkozzanak a civilizáció előtti flórát és faunát őrző területekre.
2008.09.01. 13:44
 
 
Ingyenes füzetcsomagot kaptak Újbuda kisdiákjai
Ingyenes füzetcsomagot kaptak a kerületi elsősök Újbuda Kedvencétől, a Kispandától.
2008.09.01. 13:38
 
 
Több mint 400 magyar katona kezdte meg békemissziós szolgálatát Koszovóban
Több mint 400 magyar katona kezdte meg 6 hónapos békemissziós szolgálatát hétfőn a koszovói Pec város melletti bázison. A magyar vezetésű KFOR-zászlóalj (Task Force NIMROD) kötelékében szlovén katonák is szolgálnak majd, így annak teljes létszáma közel 700 fő. A katonák a nyugat-koszovói városban és környékén békefenntartói feladatokat látnak el, járőrtevékenységet folytatnak, megfigyelőpontokat létesítenek, fontos személyeket kísérnek és objektumokat védenek majd. Az első váltás parancsnoka Mórucz László alezredes. A békemisszió kezdetén Szekeres Imre honvédelmi miniszter a köztársasági elnöktől kapott csapatzászlót és zászlószalagot adományozott a Magyar Honvédség KFOR-zászlóaljának.
2008.09.01. 13:35
 
Dalolva szép az élet - Filmmúzeum az ’50-es évekből
Időpont: 2008. szeptember 2. kedd 20:00. Helyszín: Modem földszinti kávézó. A vetítés ingyenes.
2008.09.01. 13:34
 
 
MSZP: a hevesi polgárok gyógyítást várnak a kórháztól
A józan hevesi polgárok nem politikai akciókat, hanem magas színvonalú gyógyító munkát várnak el az egri kórháztól - jelentette ki hétfőn Egerben Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő. Ezért az MSZP - több civil szervezet elvárását is tolmácsolva - arra kéri a főorvosi kart, hogy segítsenek az egri kórházról kialakult kép javításában - közölte sajtótájékoztatón a honatya. Ma a jobboldal ugyanis szakmainak álcázott politikai akciókkal, a HospInvest Zrt. által vállalt hatmilliárd forintos fejlesztés megvalósítását veszélyezteti az intézményben - tette hozzá.
2008.09.01. 13:17
 
 
A Fidesz ellenzi a kormány privatizációs terveit
A Fidesz határozottan ellenzi, hogy a kormány privatizálja az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK), a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) egy részét - mondta Fónagy János. Az ellenzéki párt szakpolitikusa hangsúlyozta, hogy semmilyen racionális érvelés nem támasztja alá ezeknek a nemzetbiztonsági és nemzetgazdasági szempontból is fontos cégeknek a privatizálását. A fideszes képviselő azt is kifogásolta, hogy a kormány a privatizációról szóló szerdai döntését szokatlan módon, vasárnap délután tette közzé, ami Fónagy János szerint azt jelzi, hogy a kisebbségi kormány "sunyi módon, fű alatt akarja kiárusítani Magyarországot".
2008.09.01. 12:16
 
 
Ultrahangsorompóval védenék Brassót a medvék ellen
Ultrahangsorompóval szeretnék megvédeni az egyre veszélyesebbé váló medvéktől Brassó történelmi városrészét. Az erdővel borított Cenk-hegyről ugyanis gyakran látogatnak be az állatok a városba "kukázni". Az elmúlt hónapokban számos incidens okozói voltak, egy ember medvetámadás áldozata lett. A bundás állatokat távol tartani hivatott beruházási projekt bemutatóján Korodi Attila, a román környezetvédelmi miniszter elmondta: az Európai Unió nagyragadozó-állományának fele, medveállományának pedig mintegy hatvan százaléka él Romániában. Brassó megye területén 807-re becsülik a medvék számát, 87-nek az élőhelye pedig közvetlenül az erdélyi nagyváros szomszédságában található.
2008.09.01. 11:42
 
 
Francia miniszterelnök: a szankció nincs napirenden Oroszország ellen
Az Oroszország elleni szankciók nincsenek napirenden - jelentette ki egy rádióinterjúban az Európai Unió soros elnökségét ellátó Franciaország kormányfője, néhány órával a grúziai válságról tartandó brüsszeli csúcstalálkozó előtt. Francois Fillon szerint az EU és Oroszország között jelenleg a párbeszéd van napirenden. Ennek jegyében "Sarkozy elnök számos kezdeményezést fog tenni európai kollegáinak; például azt, hogy ismét ellátogat az orosz, illetve a grúz fővárosba, hogy így segítse elő a béke ügyét" - hangsúlyozta a kormányfő az Europe 1 francia kereskedelmi rádiónak adott interjúban.
2008.09.01. 11:34
 
 
Földgázár: eltörölték az importár és értékesítési ár korrekcióját
A földgáz árakkal kapcsolatos egyes miniszteri rendelet módosításával eltörölték azt a korrekciós tényezőt, amely kisimította a negyedévek közötti importár- és árfolyam-ingadozásokat. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi miniszter legfrissebb rendeletében módosította a Medgyessy-kormány idején bevezetett ár-felülvizsgálati rendszert. A rendszerben alkalmazott úgynevezett "IK" tényezőnek az eredeti funkciója az volt, hogy a negyedévek közötti importár- és árfolyam-ingadozásokat kisimítsa: a földgáz ára ugyanis nem az adott negyedévi olajárhoz igazodik, hanem később kerül be az árba. Ezt, a veszteséget halmozó "IK" tényezőt a közüzemi nagykereskedő, jelenleg az E.ON Trade Zrt. kamatmentes hitelként finanszírozza.
2008.09.01. 11:15
 
 
US Open: rekordot döntött Bammerék meccse
Rekordot döntött az osztrák Sybille Bammer és a francia Marion Bartoli nyolcaddöntős mérkőzése az amerikai nyílt teniszbajnokságon, ez volt ugyanis a leghosszabb női találkozó a US Open történetében. A két játékos 3 óra 5 percig küzdött egymással, végül aztán 7:6 (7-3), 0:6, 6:4-re Bammer diadalmaskodott, aki később elárulta: ő még bírta volna tovább is. "Egyáltalán nem zavart a forróság, inkább ideálisnak nevezném a körülményeket. Miattam még játszhattunk volna" - fogalmazott a 28 éves szőkeség.
2008.09.01. 11:13
 
 
Frattini: Oroszország stratégiai partner, nem ellenség
Oroszország stratégiai partner, nem szabad úgy kezelni, mint egy ellenséget - idézte a hétfői Corriere della Sera című milánói újság Franco Frattini olasz külügyminisztert. "Ha vannak országok, amelyek azt hiszik, meg lehet szakítani a kapcsolatokat Oroszországgal, akkor azt is meg kell magyarázniuk, azután hogyan lehet kezelni az iráni nukleáris dossziét" - mondta az olasz külügyminiszter a legnagyobb példányszámú olasz napilapnak. "Az rendjén van, hogy a szabályok betartását követeljük, de ugyanakkor annak is egyértelműnek kell lennie, hogy (Oroszország) stratégiai partner, nem pedig ellenséges ország" - fűzte hozzá.
2008.09.01. 10:51
 
 
Távközlési jogszabálycsomag az Európai Parlament előtt
Távközlési jogszabálycsomagról folytat vitát kedden Brüsszelben az Európai Parlament (EP). A Malcolm Harbor brit néppárti EP-képviselő által gondozott tervezet, az elektronikus hírközlő hálózatok - a vonalas és a mobiltelefon, az internet, az internetes hangátvitel - újraszabályozásával foglalkozik. A tervezett új szabályok erősítik a fogyasztók védelmét. A szolgáltatónak például - a szerződéskötés előtt - egyértelmű tájékoztatást kell adnia a díjakról és az esetleges hozzáférés-korlátozásokról. A fogyasztó figyelmét fel kell hívni az internet használata során előfordulható veszélyekre, így például a személyes adatokkal való esetleges visszaélések lehetőségére is.
2008.09.01. 10:10
 
 
Átadták a világ harmadik legmagasabb felhőkarcolóját
Közel ötszázméteres magasságból tekinthetett le Sanghajra az a több ezer látogató, aki a hét végén a világ harmadik legmagasabb felhőkarcolójának első nyilvános bemutatójára érkezett a kínai nagyváros új építészeti remekének kapunyitására. A sanghaji Pénzügyi Világközpont épülete 101 emelet magasságban 492 méterig tör az ég felé, és a föld alatt még három szint mélységbe nyúlik le. A kínai szárazföldön a legmagasabbnak számít, ám a világ összes felhőkarcolója között a harmadik helyre szorul a dubaji Burdzs Dubaj jelenleg 700 méter magasra szökő (de még építés alatt álló és 900 méteresre tervezett), valamint a tajvani "Taipei 101" 509 méteres toronyház mögött.
2008.09.01. 09:54
 
 
Megkezdődött a 2008/2009-es tanév
Ma reggel 1 millió 363 ezer tanuló számára ért véget a közel két és fél hónapos nyári vakáció és kezdődött meg a tanítás az ország általános és középiskoláiban. A most induló tanévben a diákok 181 napot járnak majd iskolába, a tanítás 2009. június 15-ig tart. Az oktatási tárca szerint az új tanévben az általános iskolákban 101 ezer, a szakközépiskolákban 46.300, a gimnáziumokban 43.300, a szakiskolákban 31.700, míg a speciális szakiskolákban 2.800 elsős ül be az iskolapadba. A diákok először októberben pihenhetnek majd, az őszi szünet október 27-31-ig tart. Téli vakációra december 22-31. között mehetnek a tanulók, míg a tavaszi szünet április 9-14. között lesz.
2008.09.01. 09:00
 
 
SZDSZ: nem kizárt a költségvetés elfogadása
Horn Gábor és Gulyás József sem zárta ki, hogy az SZDSZ támogatja a jövő évi költségvetést és az adótörvényeket, ha az eltér a kormány múlt héten nyilvánosságra hozott cselekvési programjától. A két szabad demokrata politikus hétfő reggeli televíziós műsorokban nyilatkozott erről. A cselekvési programról az SZDSZ-esek azt gondolják, hogy az az ország számára nem jó; alapvető társadalompolitikai kérdések hiányoznak belőle - mondta Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője az MTV Nap-kelte című műsorában. Hozzátette: ettől még szeptember elejére egy egész más típusú adócsomag is kerülhet a parlament elé, és lehet egy olyan költségvetés is, amely nem erről szól.
2008.09.01. 08:59
 
US Open: Susányi Zsófia győzelemmel kezdett
Susányi Zsófia győzelemmel kezdett az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open junior női versenyében. A magyar játékos a hazai közönség előtt szereplő Alexa Guarachi ellen diadalmaskodott két 7:5-ös játszmában. Junior nők, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Susányi-Guarachi (amerikai) 7:5, 7:5.
2008.09.01. 08:38
 
 
28 haláleset Botox-injekciók nyomán Európában
Az Európai Gyógyszerügynökség felmérése szerint az évek során több mint hatszáz olyan eset fordult elő, amikor Botox-injekciókban részesült személyeknél komoly negatív hatások léptek fel, huszonnyolcan közülük meghaltak. A Focus című német hetilap legfrissebb számában olvasható adatok megkérdőjelezik, hogy az elsősorban kozmetikumként, ránctalanításra használt Botox nevű gyógyszer, amely a botulinum idegméregből készül, valóban olyan ártalmatlan, mint hirdetik. A Focus szerint Németországban 1994 óta 210 gyanús eset történt a szer használata nyomán, ebből öt volt halálos.
2008.09.01. 08:27
 
 
Angelina Jolie szívesen játszana európai filmben
Angelina Jolie, az Oscar-díjas amerikai filmszínésznő valamikor szívesen vállalna szerepet egy európai filmben, de - mint a Focus című német lapnak adott interjúben elmondta - még nem kapott erre vonatkozó felkérést. A 33 éves filmcsillag a lap hétfői számában megjelent interjúban kijelentette, hogy egy ilyen lehetőség valóban érdekelné. "Egyre több nagyszerű film érkezik Európából és más kultúrákból" - magyarázta érdeklődését. Angelina Jolie elárulta, hogy két éve tanul franciául. "Amikor valóban beszélem majd ezt a nyelvet, talán majd játszom egy francia filmben" - mondta a színésznő.
2008.09.01. 08:04
 
 
Kötelező kutyaazonosító Olaszországban
Olaszországban újabban rendelet kötelezi a kutyatulajdonosokat arra, hogy azonosító microchippel szereltessék fel állataikat. A türelmi idő 30 nap. A kutya nyakszirtjébe egy alig érezhető kis szúrással az állatorvos ülteti be a 3-4 milliméteres lapot, amely az eb azonosító kódját tartalmazza. Az állam ezzel az intézkedéssel próbálja csökkenteni az elkóborló vagy elhagyott kutyák számát. Létezett ugyan már eddig is megegyezés az állam és a régiók között, de ezt az állatorvosi rendelők sokfelé nem tartották be. Jól működött a dolog Lazióban, ahol több mint 150 ezer eb kapott azonosítót.
2008.09.01. 08:02
 
 
Gyurcsány-Fico találkozó lesz Brüsszelben
Informális megbeszélést tart Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfő hétfőn Brüsszelben. Mindkét politikus az Európai Tanács rendkívüli ülésén vesz részt. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek elmondta: Gyurcsány Ferenc és Robert Fico találkozójának célja, hogy áttekintsék a magyar-szlovák kapcsolatok jelenlegi helyzetét és az alakításukra vonatkozó elképzeléseket. Robert Fico szlovák miniszterelnök még tavaly októberben hívta meg hivatalos szlovákiai látogatásra Gyurcsány Ferencet, a találkozóra azonban nem került sor a kétoldalú kapcsolatok problémái miatt.
2008.09.01. 08:00
 
 
Index: holdingcéggé alakítaná a BKV-t az új vezérigazgató
A BKV új vezérigazgatója holdingcéggé alakítaná a közlekedési vállalatot, önálló részvénytársaságokba szervezve a busz- vagy a villamosközlekedést, de a karbantartást is - írta hétfőn az Index. Az internetes portál által készített interjúból kiderül, hogy Kocsis István szerint meg kell újítani a BKV állami finanszírozását. "Meg kell és lehet vizsgálni a lehetőségét annak, hogy a kerületi, vagy éppen az agglomerációs önkormányzatok bevonhatóak-e finanszírozásba. Gödöllő nem profitál azon, hogy odáig jár a HÉV? Akkor miért ne fizethetne? Nyilván nem akar, de akkor is tárgyalni kell" - mondta a vezérigazgató.
2008.09.01. 07:38
 
 
Rendkívüli csúcstalálkozót tart az EU a grúziai válság miatt
Nicolas Sarkozynek, az Európai Uniós soros elnökségét ellátó Franciaország köztársasági elnökének a kezdeményezésére rendkívüli csúcstalálkozóra gyűltek össze hétfőn Brüsszelben az Európai Unió állam-, illetve kormányfői, hogy megvitassák a grúziai válságot. A 27-ek el akarják érni az orosz csapatok Grúziából való - Moszkva által is megígért - kivonását, és értésre kívánják adni azt is, hogy elítélik a Grúziához tartozó Abházia és Dél-Oszétia függetlenségének orosz elismerését. Egybehangzó előzetes közlések szerint azonban - Grúzia elvárásainak dacára - az nem várható, hogy szankciós intézkedéseket hozzanak Oroszországgal szemben.
2008.09.01. 07:33
 
Primera División: kikapott a címvédő Real Madrid
A címvédő Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett a Deportivo La Coruna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. Primera División, 1. forduló: Deportivo La Coruna-Real Madrid 2-1 (1-0), gól: Mista (26.), Lopo (51.), illetve van Nistelrooy (47.).
2008.09.01. 07:12
 
 
McCain vezet Obamával szemben
Az amerikai Republikánus Párt leendő elnök- és alelnökjelöltje, John McCain és Sarah Palin országosan már népszerűbb volt a hét végén a demokrata Barack Obama-Joe Biden párosnál - ismertette legfrissebb felmérésének eredményét a Zogby közvélemény-kutató intézet. A republikánus szenátor és "párja" - akiket hivatalosan a jövő heti minnesotai pártkonvención választanak jelöltté - 47, míg a demokrata kettős 45 százalékos támogatottságú. A Zogby szerint úgy tűnik, McCain sikeresen "semlegesítette" Obama denveri beszédét: az arizonai szenátor néhány órával Obama péntek esti szónoklata után tett váratlan bejelentést arról, hogy az alaszkai kormányzónőt választja a második helyre.
2008.09.01. 07:02
 
 
Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger együtt?
A Pussycat-es lány és Hamilton kapcsolatának részletei cédére kerülnek.
2008.09.01. 00:31
 
 
KÖNYV: Rámautó
Ugye emlékszik még, Kedves Olvasó, Christine-re, a bestiális Plymouthra?
2008.09.01. 00:25
 
 
MOZI: Halálfutam
Jason Stratham a főszereplője ennek az ackió-thrillernek, mely a holnap lepusztult iparvidékein játszódik, ahol a világ legbrutálisabb sporteseménye zajlik. Egy fegyencekkel teli büntetőintézet arra inspirálta a börtönőröket, hogy könyörtelen szórakozást eszeljenek ki, amely busás hasznot hoz. Adrenalintól fűtött rabok, a televíziós erőszakra éhes nézők világszerte, és egy látványos aréna: ennyi kell csak, és indulhat a Halálfutam.
2008.09.01. 00:20
 
 
Hányan leszünk 2060-ban?
Az EU legújabb statisztikai előrejelzései szerint 2060-ra Nagy-Britannia és Franciaország népességszáma is megelőzi az Európában ötven éve első helyen álló Németországét. A jelenség hátterében a németországi alacsony születési szám és a kisebb mértékű bevándorlás áll.
2008.09.01. 00:07
 
 
US Open: Federer simán továbbjutott
A korábbi világelső Roger Federer bejutott a nyolcaddöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A második helyen kiemelt svájci klasszis a cseh Radek Stepaneket győzte le rendkívül könnyedén. Eredmények: férfiak, 3. forduló (a 16 közé jutásért): Federer (svájci, 2.)-Stepanek (cseh, 28.) 6:3, 6:3, 6:2 Muller (luxemburgi)-Almagro (spanyol, 18.) 6:7 (3-7), 3:6, 7:6 (7-5), 7:6 (8-6), 7:5.
2008.08.31. 21:16
 
 
Oroszország nem korlátozza majd Európába irányuló gáz- és olajszállításait
Oroszországnak nem áll szándékában korlátozni Európába irányuló gáz- és olajszállításait - jelentette ki vasárnap Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök a Rosszija tévécsatornának adott interjújában. "Nem akarunk bármit is korlátozni. Szigorúan tiszteletben tartjuk majd szerződéses kötelezettségeinket, de egyben szélesíteni és diverzifikálni fogjuk exportlehetőségeinket ezekből a termékekből, amelyek olyannyira szükségesek a világgazdaság számára" - mondta Putyin a grúziai válság következményeinek szentelt brüsszeli EU-csúcs előestéjén. Oroszországból származik az EU-országok teljes földgázfogyasztásának nagyjából egynegyede és kőolajfogyasztásának jelentős része.
2008.08.31. 20:20
 
 
US Open: Jankovic már a nyolc között
Elsőként a szerb Jelena Jankovic jutott a legjobb nyolc közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A 2. helyen kiemelt klasszis három szettben nyert a dán Caroline Wozniacki ellen. Eredmények: férfiak, 3. forduló (a 16 közé jutásért): Davigyenko (orosz, 5.)-Turszunov (orosz, 26.) 6:2, 7:6 (7-3), 6:3; nők, nyolcaddöntő: Jankovic (szerb, 2.)-Wozniacki (dán, 21.) 3:6, 6:2, 6:1.
2008.08.31. 20:13
 
 
Szaakasvili: az EU nem hátrálhat meg Oroszországgal szemben
Az Európai Uniónak nem szabad meghátrálni Oroszországgal szemben a két grúz szakadár területtel kapcsolatos vitában - figyelmeztetett Miheil Szaakasvili grúz elnök vasárnap. "Azt várom az EU hétfői rendkívüli csúcstalálkozójától, hogy Európa megmutatja: nem adja fel a harcot az agresszió mocskos kísérletével szemben" - mondta az elnök a grúz néphez intézett beszédében. "Arra számítok, hogy Európa egyhangúlag kiáll országunk területi integritása mellett és világossá teszi, hogy soha nem fogadja el ennek a törvénytelenségnek a következményeit" - tette hozzá Szaakasvili.
2008.08.31. 20:00
 
NB 1: Bajzát mesterhármasával nyert a Győr
A Győr hazai környezetben a mesterhármast elérő Bajzát Péternek is köszönhetően nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójában. Eredmény: Győri ETO FC-Budapest Honvéd 4-1 (2-1), Győr, 3500 néző, v.: Fábián, gólszerzők: Koltai (11.), Bajzát (35., 76., 81.), illetve Smiljanic (38.), sárga lap: Koltai (38.), Kovács II Z. (43.), Tokody (58.), Copa (82.) illetve Hercegfalvi (43.), Maróti (82.). Az első félidő kiegyenlített játékot hozott és Bajzát szemfüles góljával győri előnnyel tértek pihenőre a csapatok. A szünet után egyértelmű fölénybe került a hazai csapat és Bajzát vezérletével megérdemelten győzött.
2008.08.31. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305[2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista