2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
 
Este adják át a világ legmagasabb épületét Dubajban
Luxuslakások és irodák mellett egy Giorgio Armani tervezte hotel is helyett kapott a világ legmagasabb épületében, melyet hétfőn este adnak át Dubajban. A Burdzs Dubaj, azaz Dubaji Torony végső magasságát hivatalosan egyelőre nem jelentették be, azt azonban tudni lehet, hogy meghaladja a 800 métert, és már ez is messze túlszárnyalja a jelenlegi rekorder tajvani Tajpej 101-torony 509 méteres magasságát. A "függőleges városnak" is nevezett épület több tíz kilométer távolságból is látható, és a levegőből magányos, égbe meredő tűre emlékeztet.
2010.01.04. 16:15
 
 
Jelöltbemutató plakátkampányt indít az MSZP január közepén
Jelöltbemutató plakátkampányt indít az MSZP január közepén - értesült az MTI hétfőn. Az MSZP így szeretné bemutatni a választókörzetekben induló egyéni jelöltjeit és ezzel párhuzamosan még ismertebbé tenni a miniszterelnök-jelölt Mesterházy Attilát - erősítette meg az MTI-nek egy a kampánystábhoz közeli forrás. Az MTI úgy tudja: az egységes arculatú plakátokon megjelenik a jelölt arcképe és szlogenje - ha választott ilyet; a körzetekben a jelöltek mellett pedig feltűnik a kormányfőjelölt arcképe is, aki külön plakátokon szerepel majd.
2010.01.04. 15:30
 
 
Megalakítja a "bölcsek tanácsát" a spanyol uniós elnökség
Az Európai Unió (EU) soros elnöki tisztét betöltő Spanyolország a "bölcsek tanácsa" megalakítására készül. A szakértői testület feladata a gazdasági válság elleni stratégia kidolgozása lesz - írta hétfői számában az El Pais. A madridi lap szerint Luis Rodriguez Zapatero spanyol miniszterelnök kedden jelenti be, hogy megalakítja az európai bölcsek tanácsát. A testületbe meghívja többek között Jacques Delors-t, az Európai Bizottsági korábbi elnökét, Pedro Solbes egykori spanyol gazdasági minisztert, és az unió jövőképének megalkotásával megbízott úgynevezett reflexiós csoport elnökét, Felipe Gonzalez volt spanyol kormányfőt.
2010.01.04. 15:15
 
 
Kedden térhetnek haza a Tátrában balesetet szenvedett magyar hegymászók
Várhatóan kedden hozzák haza Szlovákiából azt a két magyar hegymászót, akit a Magas-Tátrában elszenvedett balesetük nyomán még a poprádi kórházban ápolnak - közölte hétfőn a kassai főkonzul. A két hegymászó, Hajdú Péter és Erőss Zsolt állapotát stabilizálták az orvosok. Erőss Zsolt agyrázkódást szenvedett, mindkét lába eltört, az egyik nyílttöréssel, hétfőn délután még röntgenezésre, esetleg CT-re lesz szükség - mondta a főkonzul, a poprádi kórház főorvosával történt beszélgetésre hivatkozva. A vizsgálatok miatt valószínű, hogy csak kedden szállítják őket haza, mentőautóval. Harmadik társukat már kiengedték a kórházból.
2010.01.04. 15:00
 
 
Továbbra sincs megállapodás a BKV-nál
A hétfői tárgyaláson sem született megállapodás a BKV vezetősége és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről (ksz), illetve a január 12-étől esedékes, határozatlan idejű sztrájk esetén nyújtandó elégséges szolgáltatás mértékéről - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a tárgyalásokat követően. Bár a BKV tett egy ajánlatot és erre válaszul a szakszervezetek is tettek egy kompromisszumos javaslatot, egyezségre nem sikerült jutni, így nincs előrelépés az ügyben - mondta a szóvivő. A ksz-ről, illetve az elégséges szolgáltatás mértékéről a tárgyalások szerdán folytatódnak.
2010.01.04. 14:15
 
 
Belgium a fejlődő országoknak adja át a H1N1 elleni oltóanyag 10 százalékát
Belgium a fejlődő országoknak adja át a H1N1 influenzavírus elleni oltóanyag-készletének 10 százalékát - jelentette hétfőn a Le Soir című, francia nyelvű brüsszeli lap. Az úgynevezett új influenza ellen létrehozott vakcinából a mintegy 10 és fél millió lakosú Belgiumban 12,6 millió adagot halmoztak fel, és e készlet 10 százalékát most az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közvetítésével szétosztják a rászoruló harmadik világbeli országok között. Daniel Reynders, az új influenzajárvány elleni belga operatív törzs vezetője azt mondta a lapnak, hogy a Belgiumnak megmaradó készlet a jelek szerint elegendő lesz, de a helyzetet továbbra is figyelemmel kell kísérni.
2010.01.04. 14:15
 
 
Drágulnak az üzemanyagok, ismét csúcson a benzinár
Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel a történelmi csúcsot állítja be a benzin ára - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol egy hete a 95-ös benzin árát 6 forinttal, a gázolajét pedig 4 forinttal növelte, de január elsején további áremelkedést hajtott végre a jövedéki adó szabályainak változása miatt. Emiatt a benzin mintegy 14 forinttal, a gázolaj 9 forinttal került többe az MTI számítása szerint. Az eheti emeléssel a benzin átlagára megismétli a 2088. évi júniusi történelmi csúcsot, azaz az átlagára 317 forint lesz. A gázolaj átlagára eléri a 297 forintot.
2010.01.04. 13:45
 
10 apró jel, hogy a pasid komolyan vesz
Ismerheted egy éve, egy hónapja vagy akár csak egy hete... Amíg nem mondja ki a bűvös szót: szeretlek, addig a következő apró jelekből következtetheted ki, hogy fülig szerelmes beléd.
2010.01.04. 13:39
 
 
Nofertiti újabb vihart kavart Berlinben
Nofertiti újabb vihart kavart Berlinben. Ezúttal azonban nem az egykori egyiptomi királyné 3400 éves mellszobra tulajdonlásával kapcsolatban éleződött ki a háború Németország és a szobrot magának követelő Egyiptom között, hanem a külföldi és hazai turisták, valamint a múzeumlátogatók orroltak meg Noferiti "szállásadójára", a hetven év után a közelmúltban újból megnyitott Neues Museumra. A látogatók jelentős része az új esztendőt Nofertiti megtekintésével akarta kezdeni, a többség erőfeszítéseit azonban kudarc kísérte. A sorban állás ugyanis a hatalmas érdeklődés miatt eleve reménytelen volt, az internetes jegyelővétel pedig ugyancsak szinte teljes mértékben "kifújt".
2010.01.04. 13:30
 
 
Az államfő az Alkotmánybírósághoz fordult két törvény miatt
Sólyom László köztársasági elnök megküldte az Alkotmánybíróságnak véleményezésre a magánnyugdíjról és intézményeiről szóló törvényt, valamint a közoktatási törvény módosításáról szóló jogszabályt hétfőn. Az államfő leszögezi: a magánnyugdíjpénztár tagjainak jogai az alkotmány értelmében tulajdonnak tekintendők. A tulajdon alkotmányosan korlátozható, de csak akkor, ha a korlátozás arányban áll az azt szükségessé tevő közérdekkel. Sólyom László szerint a magánnyugdíjrendszer hosszú távon fenntartható, átlátható működése közérdek, azonban lehetőséget kell adni a kötelező társadalombiztosításba való visszalépésre. Miután ezt a törvény nem biztosítja, az államfő szerint sérti a tulajdonhoz való jogot.
2010.01.04. 13:15
 
Hatvan éve nem esett ennyi hó Pekingben
Pekingben hat évtized legsúlyosabb - 25-30 centiméteres hóvastagságot eredményező - vasárnapi havazása után a közlekedési főútvonalak, körgyűrűk jól járhatók, a mellék- és bekötő utak hókásásak, kevés a jármű az utakon, aki tehette otthon maradt, vagy a tömegközlekedést választotta, a taxisok nagy része inkább leparkolta autóját, és vár a jó időre. A kínai fővárosban 1951 óta nem esett egy nap annyi hó, mint vasárnap, aminek következtében a 17 milliós metropolisz közútjain rendkívüli mértékben megnehezült a közlekedés.
2010.01.04. 13:00
 
Elmenekült Tom Cruise-ék asztalától David Beckham
Legszörnyűbb rémálmaiban jön majd elő az az este, amikor David Backham együtt ebédelt Katie Holmesszal és férjével, Tom Cruise-zal.
2010.01.04. 12:59
 
 
Tenisz, Brisbane: Czink párosban továbbjutott
Az egyesben vasárnap győzelemmel kezdett Czink Melinda oldalán Anantxa Parra Santonjával bejutott hétfőn a második fordulóba a brisbane-i tenisztorna női páros versenyében. A viadal honlapja szerint a magyar, spanyol duó a 16 között a negyedik helyen kiemelt lengyel Klaudia Jans, Alicja Rosolska kettőst verte könnyedén. Az egyesben a nyitókörben ugyancsak sikeres Szávay Ágnes az olasz Roberta Vincivel az Anastasia Rodionova, Arina Rogyionova ausztrál, orosz páros ellen kezd majd. Eredmény, nők (220 ezer dollár összdíjazás), páros, nyolcaddöntő: Czink, Parra Santonja (magyar, spanyol)-Jans, Rosolska (lengyel, 4.) 6:4, 6:1.
2010.01.04. 12:45
 
 
Gordon Brown a legrosszabbul öltözött férfi
Az év legrosszabbul öltözött férfijának választották meg Gordon Brownt. A brit miniszterelnök a GQ nevű brit férfimagazin rangsorán végzett utolsóként. "Brown minden, csak nem a kifinomult brit stílus megtestesítője" - olvasható a hétfőn megjelent lapszámban. Hasonlóan rossz helyen végzett az összesítésben Nicolas Sarkozy. A francia elnököt többek között magas cipősarkai miatt kritizálták, mondván "ahelyett, hogy a termetével foglalkozik, több időt áldozhatna a stílusára". A legjobb ízlésű férfinak Robert Pattinsont, a Twilight-filmek egyik főszereplőjét választották. Őt a sorban a Thake That nevű zenekar tagjai követik.
2010.01.04. 12:45
 
 
Kétéves közel-keleti béketervet készített az Egyesült Államok
Új közel-keleti béketervet dolgozott ki az Egyesült Államok, amelynek célja, hogy a sikeréhez szükséges garanciákkal ellátva két év alatt lehetővé tegye az izraeli-palesztin konfliktus rendezését - írta hétfőn a Maariv című izraeli napilap. A terv, amelynek létezését hivatalosan még nem erősítették meg, legfeljebb két évig tartó tárgyalásokat irányoz elő, amelyek a lehető leghamarabb megkezdődnének. A tárgyalások sikerének biztosítására az Egyesült Államok garancialevelet intézne a palesztinoknak, amelyben vállalják, hogy betartják a kétéves határidőt. Az izraeli-palesztin békefolyamat kezdete, 1993 óta egyetlen előírt határidőt sem tartottak be.
2010.01.04. 12:30
 
 
A VEKE rendkívüli intézkedéseket sürget a buszközlekedés helyreállításáért
Rendkívüli intézkedéseket sürget a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) a budapesti buszközlekedés összeomlásának megelőzésére. A szervezet hétfői közleményében azt kéri Demszky Gábor főpolgármestertől és Kocsis István BKV-vezérigazgatótól, hogy az utasok érdekében mihamarabb jussanak megállapodásra a szakszervezetekkel a felszíni közlekedés stabilizálására. Az egyesület a járművezetőket arra kéri: szállítsák el a megállókban fagyoskodó utasokat és "keressenek más eszközöket munkajogi harcukhoz". A VEKE felszólítja a BKV-t: a rendkívüli helyzet elhárításának idejéig hozzon létre a honlapján olyan rovatot, ahol nyomon követhető az egyes vonalakra vonatkozó közlekedési rend.
2010.01.04. 12:00
 
 
Már egymilliárd dollár fölött van az Avatar bevétele
Tizenhét nappal a premier után átlépte az egymilliárd dollárt az Avatar című filmből származó jegybevételek összege - közölte a szuperprodukciót gyártó 20th Century Fox filmstúdió vasárnap. Az Egyesült Államokban és Kanadában három hét alatt 352,1 millió dollárt fizettek a mozirajongók a pénztáraknál, míg a világ többi országában mintegy 670 millió dollárt kerestek a filmmel, így az összbevétel máris elérte az 1,02 milliárd dollárt. A 3D-technikával készült, meseszerű, de komoly erkölcsi tanulságokat is hordozó Avatar a valaha forgatott legdrágább filmek közé tartozik, becslések szerint 300-500 millió dolláros költségvetésével.
2010.01.04. 11:45
 
 
Kislánya született Matthew McConaugheynek
Kislánya született Matthew McConaughey hollywoodi filmsztárnak. Élettársa, Camila Alves brazil modell, aki 17 hónappal ezelőtt egy kisfiúval ajándékozta meg a színészt, vasárnap egészséges kislánynak adott életet. A People magazin értesülése szerint a gyermek megérkezését McConaughey honlapján hozta nyilvánosságra. Mint írta, a Vida - portugálul élet - nevet adták a kislánynak. A színész arról is beszámolt, hogy a szülés után Camila nagyon szépen gyógyul.
2010.01.04. 11:15
 
 
Idén 51,6 kilométer autópálya készül el Szlovákiában
Az idén 51,6 kilométer autópálya készül el Szlovákiában - írta az Új Szó című szlovákiai magyar napilap hétfőn. A Robert Fico vezette szlovák kormány az idei választási évben jóval nagyobb összeget fordít az autópályák építésére, mint korábban, majd a tervek szerint újra visszafogja a költekezést. A lap szerint a sztrádák építésére az állam idén 572,95 millió eurót különített el, ami az eredeti elképzelésekhez képest 125 millió euróval több. Az állami költségvetésből 139 millió eurót fordítanak az építésre, 368,51 millió eurót az uniós forrásokból hívnak le. Jövőre a tervek szerint 565 millió euró, 2012-ben pedig már csak 316,25 millió euró jut a sztrádák építésére.
2010.01.04. 11:15
 
 
Magyar hegymászókat sodort el a lavina a Tátrában, egyikük Erőss Zsolt
Baleset ért három magyar hegymászót a szlovákiai Magas-Tátrában, a szerencsétlenül járt sportolók súlyos sérüléseket szenvedtek, de túlélték a balesetet - jelentette a szlovák hírügynökség. Egyikük a TV2 Tények információi szerint Erőss Zsolt, aki már megmászta a Mount Everestet. A hírműsor vasárnap esti adásában beszámoltak róla, hogy a három magyar hegymászó 150 métert a Tátrában, egyikük Erőss Zsolt. A hegymászók egyik barátjától értesültek arról, hogy Erőss aki már biztosította az alatta lévő két másik mászót, de kicsúsztak és 150 métert sodródtak, szinte függőlegesen.
2010.01.04. 11:15
 
 
Az Egyesült Államok megszigorítja a repülőgépen beutazók átvizsgálását
Az Egyesült Államok megszigorítja a repülőgépen beutazók átvizsgálását; 14 országból, köztük a terrorizmust támogató államokból érkező minden utasra motozás és kézipoggyász-vizsgálat vár - jelentette be vasárnap este az amerikai Közlekedésbiztonsági Felügyelet. A hétfőtől életbe lépő új szabályozás szerint a világ minden országából repülőgépen az Egyesült Államokba utazók körében gyakoribbak lesznek a véletlenszerű vizsgálatok. Tizennégy olyan ország esetében, amelyekhez terrorista csoportok tevékenysége köthető, minden utast átvizsgálnak; ezek közé tartozik a Washington által a terrorizmust szponzoráló államnak tekintett Irán, Szudán, Szíria és Kuba.
2010.01.04. 10:45
 
 
Erősödéssel kezdte az évet a forint
Erősödött a forint az év első napján: az eurót 269,83 forinton jegyezték délelőtt negyed tizenegykor az év első kereskedési napján a bankközi piacon, szemben a múlt csütörtök délutáni, 2009. december 31-i 270,24 forinttal. A dollár jegyzése 188,09 forint 1,4346 dolláros euró árfolyam mellett, a december 31. délutáni 187,72 forinttal és 1,4412 euró/dollár árfolyammal. A svájci frank jegyzése 181,38 forint 182,18 forint után, 100 japán jen jegyzése 202,61 forint 203,16 forint után. Erősödött a lengyel zloty is az év utolsó napjára jellemző 4,10 körüli euró árfolyam után 4,09 környékén ingadozik. A cseh korona 26,430 körüli euró árfolyam után 26,335 környékén tartózkodik.
2010.01.04. 10:45
 
 
Elhalasztják az Európai Parlament küldöttségének teheráni útját
Meghatározatlan időre elhalasztották az Európai Parlament küldöttségének e hétre tervezett iráni útját - jelentette be hétfőn az iráni külügyminisztérium. A látogatás alatt az európai parlamenti képviselők az iráni törvényhozás tagjaival és jogvédőkkel találkoztak volna a tervek szerint. Az amerikai kongresszus bírálta a tervezett látogatást. A kongresszus mintegy tizenöt tagja levélben kérte az Európai Parlament elnökétől a látogatás lemondását, arra hivatkozva, hogy a vizitet alkalmatlan időpontban tartották volna, amikor az iráni ellenzékre súlyos elnyomás nehezedik.
2010.01.04. 10:30
 
 
Kedd éjfélig kell visszavinni a fel nem használt szilveszteri tűzijátékokat
A szilveszterre vásárolt és fel nem használt pirotechnikai termékeket kedden éjfélig kell visszavinni a vásárlás helyére. A jogszabályban engedélyezett pirotechnikai termékeket szilveszterkor 18 órától reggel 6-ig lehetett felhasználni. A fel nem használt pirotechnikai termékeket legkésőbb január 5-én éjfélig kell visszavinni a vásárlás helyére, az eladó köteles azokat térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni. Aki nem viszi vissza a fel nem használt termékeket, az megsérti a tárolásra vonatkozó szabályokat, vagyis szabálysértést követ el, ami miatt bírságot szab ki a rendőrség.
2010.01.04. 10:15
 
 
Lékó kikerült a tízből a sakkozók világranglistáján
Kikerült az első tízből Lékó Péter a sakkozók világranglistáján: a magyar nagymester a 12. helyen áll a január 1-től érvényes rangsorban. Az éllovas a 19 éves norvég Magnus Carlsen, aki a sportág legfiatalabb világranglista-vezetője. Lékó Péter 2002 júliusa óta mindig a legjobb tíz között szerepelt a listán. Tavaly az év vége felé a kínai Nankingban, majd Moszkvában szerzett - holtversenyes - utolsó helyeivel a szeptemberi listához képest hat helyezést rontott, s 23 Élő-pontot vesztett. A többi magyar közül Almási Zoltán a 26., - a nőknél már 39. alkalommal ranglistaelső - Polgár Judit a 46., Berkes Ferenc pedig a 66. helyen áll.
2010.01.04. 10:00
 
 
Tenisz, Brisbane: Szávay a második fordulóban
Szávay Ágnes bejutott a brisbane-i tenisztorna női versenyének második fordulójába, azaz a legjobb 16 közé. A magyar játékos hétfőn Peng Su-ajjal mérkőzött, s három szettben bizonyult jobbnak kínai ellenfelénél. A viadal honlapaja szerint Szávay jól kezdett, 3:0-ra elhúzott, ázsiai riválisa azonban az első játszmában fordítani tudott. A második szakasz kiegyenlített játékot hozott, de ebben már a magyar teniszező volt határozottabb, mint ahogy a harmadikban is, mikor Peng csupán két játékot nyert. Az összecsapás 2 óra 20 percig tartott. Eredmények, 1. forduló: nők (220 ezer dollár összdíjazás): SZÁVAY-Peng (kínai) 5:7, 6:4, 6:2.
2010.01.04. 10:00
 
 
Gázolt a 3-as metró a Ferenc körúti megállónál
Elütött egy embert a 3-as metró hétfő reggel a Ferenc körúti állomásnál; buszokkal pótolják a baleset miatt nem közlekedő metrót - közölte Erős János, a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. A mentők elmondták, hogy egy nő halt meg a balesetben. A fődiszpécser elmondta, hogy a metróközlekedés jelenleg a Ferenc körút és a Nagyvárad tér között szünetel. Németh Cecília, a mentők sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy egy fiatal nőt ütött el a metró, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.
2010.01.04. 08:30
 
 
Gazdaságkutatók szerint 2010. második felében már nő a GDP
A tavalyi 6,5 százalékos visszaesés után az idén valószínűleg stagnál a magyar gazdaság, de 2010. második felében már megkezdődhet a növekedés - jelentették ki az MTI által megkérdezett gazdaságkutatók. A GDP jövőre még 0,3 százalékkal csökken az Ecostat gazdaságkutató intézet decemberi prognózisa szerint, ugyanakkor 2009. egészére az Ecostat a többi kutatóintézetnél kisebb, 6,3 százalékos visszaesést vár. A kormány és az MNB 0,6 százalékos GDP csökkenést prognosztizál 2010-re, akárcsak az EU és az IMF, a Költségvetési Tanács előrejelzése -0,5 százalék, az OECD ennél nagyobb, egy százalékos visszaesést vár.
2010.01.04. 07:30
 
 
Február második felében indul az MSZP-kampány
Rövid, de intenzív kampányra készülnek a szocialisták, a központi reklámhadjárat február második felében indul, központi arca Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt lesz, aki megtartja frakcióvezetői posztját is a hátralévő időben - írja a Népszabadság hétfői számában. Az egyéni körzetekben már január végén elindulnak a helyi kampányok, ha ugyanis valóban április 11-re írják ki a választások első fordulóját, ahogy ez Sólyom László köztársasági elnök eddigi nyilatkozataiból következik, akkor február elején már megkezdődhet az ajánlószelvények gyűjtése. Ez utóbbihoz pedig "meg kell ágyazni" a körzetekben - írja a lap.
2010.01.04. 07:15
 
Párizs-Plázs: Mesterséges strandok a Szajna folyó partján
A mesterséges strandok mellett, koncertek, játszó területek, nyugágyak várják a turistákat Párizsban.
2010.01.04. 00:00
 
 
Két hét múlva eldől, hogy véget ért-e az új influenza járvány első hulláma
A január első két hetében regisztrált megbetegedések ismeretében lehet majd eldönteni, hogy túl vagyunk-e a járvány első hullámának a csúcsán Magyarországon - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos vasárnap az MTI-nek. Mint mondta, csak ezeknek az adatoknak a birtokában lehet eldönteni, hogy a betegek számának meredek és jelentős csökkenése a karácsony előtti hideg napok és a kéthetes iskolaszünet következménye, vagy a járvány ereje gyengült. Az ÁNTSZ ezért követi fokozott figyelemmel, hogy ha elkezdődik az iskolai tanítás és az emberek ismét dolgozni mennek, nő-e a megbetegedések száma.
2010.01.03. 22:15
 
 
Hamarosan Budapestre érkezik az új amerikai nagykövet
A jövő héten várhatóan elfoglalja budapesti állomáshelyét az új amerikai nagykövet - közölte a hétvégén a washingtoni magyar nagykövetség. A görög származású Eleni Tsakopoulos-Kounalakis asszony várhatóan a hét végén érkezik a magyar fővárosba. A Barack Obama elnök által kiválasztott nagykövet - akinek jelölését decemberben erősítette meg az amerikai szenátus - megbízólevelének átadása előtt nem kíván nyilatkozni a sajtónak. Az MTI úgy értesült, hogy az új misszióvezető január 12-én már részt vehet a Sólyom László köztársasági elnök által a budapesti nagykövetek részére adandó év eleji fogadáson, ehhez azonban előzőleg át kell adja megbízólevelét.
2010.01.03. 20:15
 
 
Orfeusz alászáll
A porban és unalomban fuldokló amerikai kisváros a közege és helyszíne Williams történetének. Az olasz bevándorló borkereskedő és szeszcsempész lánya, a Lady, férjét Jabe-et, a város nagyhatalmú, sötét múltú polgárát hozza haza a memphis-i kórházból.
2010.01.03. 20:07
 
 
MOZI: Viharsziget
Az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese legújabb filmje két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule története, akiket egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre rendelnek nyomozni. A szigeten egy erőd-szerű elmegyógyintézet áll beteg bűnözők számára, és innen szökik meg rejtélyes körülmények között egy gyilkosságért elítélt nő...
2010.01.03. 19:59
 
Több hazai pályán is síelhetünk
Elkezdődött a síszezon Magyarországon is, aki magasabb hegyek közé vágyik, az Szlovákia, Ausztria, Francia- vagy Olaszország felé veheti az irányt.
2010.01.03. 19:54
 
Egy jó adag levegő erősíti, edzi az idegeinket
Az élet feszült pillanataiban néha szükség van egy-egy mély lélegzetvételre. Ez a titka a feszültségoldásnak, hiszen biztosítja szervezetünk sejtjeinek megfelelő oxigénellátását, ez tartja lágyan az izomzatot, és ez tisztítja ki a fejünket.
2010.01.03. 19:53
 
Dakar 2010: az autósoknál al-Attijah nyerte a második szakaszt
Az autósoknál Nasszer al-Attijah nyerte vasárnap a 31. Dakar-rali második szakaszát; az autós terepversenyt már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében. Az összetettben szintén a katari pilóta vezet. Al-Attijah mögött a Córdoba és La Rioja között lebonyolított versenyen a francia Guerlain Chicherit lett a második és a brazil Mauricio Jose Neves a harmadik. Hétfőn a La Rioja és Fiambalá között közötti 441 km-es etap következik, amelyen 182 km lesz a mért útvonal hossza. A mezőny pénteken indult el Buenos Airesből és két hét múlva ugyanott fejezi be a száguldást.
2010.01.03. 19:45
 
 
Brit náci szimpatizáns akarta megvenni az ellopott auschwitzi feliratot
Egy gazdag brit náci szimpatizáns akarta megvenni az auschwitzi egykori náci haláltábor bejárata fölé erősített, nemrégiben ellopott - majd megkerült - német nyelvű feliratot - értesült a Sunday Mirror című brit lap. Az újság vasárnapi beszámolója szerint az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) vasból készült hírhedt feliratot egy svédországi szélsőjobboldali szervezeten keresztül akarták eljuttatni a náci ereklyéket gyűjtő brit férfinak. Az eladásból befolyó pénzből neonácik svédországi akcióit pénzelték volna - tette hozzá a lap.
2010.01.03. 19:45
 
 
Bajnai: január 1-jétől alapvetően változtak lényeges dolgok Magyarországon
Bajnai Gordon szerint a kormány eddigi tevékenységének köszönhetően január 1-jétől az élet számos területén alapvető változások történtek Magyarországon. A miniszterelnök szerint az elmúlt hónapokban nagyon lényeges, mélyreható, rendszerszintű, tíz éve vagy annál is régebben halogatott változtatásokat vittek véghez. Ide sorolta a többi közt a nyugdíj-, a szociális- és az adórendszer átalakítását. Ide tartozik - mint mondta - a "mostanában sokat piszkált" magánnyugdíj-pénztári-, valamint a teljes pénzügyi rendszer és felügyeletének újraszabályozása, amelyeket a válságból okulva tettek meg, vagy a közösségi közlekedés pazarló működésének átalakítása.
2010.01.03. 19:15
 
 
Több mint ezer kilométeren van árvízi védekezés Magyarországon
Magyarország folyóin vasárnap több mint ezer kilométer hosszban van érvényben árvízvédelmi készültség; a Tisza Tivadarnál tetőzött hajnalban, a folyó felső szakasza már apad, a Fehér-Körösön intenzíven árad - derül ki a Országos Vízügyi Informatikai Szolgálat (OVISZ) internetes oldalán található összefoglalóban. A www.vizugy.hu szerint harmadfokú a készültség a Fekete-Körösön 36 kilométeren és a Tarnán 13 kilométeren, másodfokú készültség a Túron, a Fehér-, a Kettős-Körösön összesen 158 kilométeren, és elsőfokú a készültség a Bodrogon, a Tiszán az országhatártól Tiszafüredig, a Lónyai-csatornán, a Krasznán, a Szamoson, a Berettyón és a Sebes-Körösön, összesen 830 kilométeren.
2010.01.03. 18:15
 
 
Dakar 2010: a motorosoknál Frétigné nyerte a második szakaszt
A motorosoknál vasárnap a francia David Frétigne nyerte a 31. Dakar-rali második szakaszát, a világ legnehezebb autós terepversenyét már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében. Az összetettben Frétigne honfitársa, az első napon győztes David Casteu vezet. A Córdoba és La Rioja között lebonyolított 294 km-es mért szakaszon Casteu érte el a második időt és a címvédő spanyol Marc Coma lett a harmadik. Hétfőn a La Rioja és Fiambalá között közötti 441 km-es, rendkívül kemény, dűnékkel tarkított etap következik, amelyen 182 km lesz a mért útvonal hossza.
2010.01.03. 18:00
 
 
25 millió ünnepi sms és mms, 33 millió hívás a Vodafone-nál
A Vodafone Magyarország ügyfelei az ünnepi időszakban, december 24-e és január 1-je között több mint 24,8 millió ünnepi sms-t és mms-t küldtek, és közel 33,2 millió hívást bonyolítottak - közölte a társaság vasárnap. A társaság közleménye szerint 2008. ugyanezen időszakához képest 2009-ben közel 4 százalékkal több szöveges és multimédiás üzenetet küldtek ügyfeleik, és a hanghívások száma is meghaladta a 2008-as számot.
2010.01.03. 17:30
 
 
Franciaország új influenza vakcinát ad el
Több millió adag új influenza elleni oltóanyag eladását tervezi a francia kormány, miután túl soknak bizonyult a korábban megrendelt mennyiség. A francia egészségügyi minisztérium vasárnapi közleménye szerint a tárca 94 millió adag vakcinát vásárolt 869 millió euró értékben, arra számítva, hogy a hatásos védekezés céljából két oltásra lesz szükség. Az orvosok jelenlegi álláspontja szerint azonban egy oltás is elegendő, ami miatt a 65 milliós országban - ahol eddig 5 millióan oltatták be magukat - jelentős többlet halmozódott fel.
2010.01.03. 17:30
 
 
Szokatlanul tartós fagyok várhatók az Egyesült Államokban
Évek, talán évtizedek óta a legtartósabb fagyok várhatók az Egyesült Államok keleti parti államaiban a következő napokban, hetekben - jelentette a meteorológiai szolgálat vasárnap. A nagyjából Kréta és Ciprus szélességi körén fekvő Észak-Karolina államban például - bár várhatóan nem fognak megdőlni a hidegrekordok - két hétig tartósan nulla fok alatt maradhat a levegő hőmérséklete. A maximumok nulla, a minimumok -10 Celsius fok körül fognak alakulni. Ehhez hasonló fagyhullám utoljára 1977 januárjában tört az államra.
2010.01.03. 17:30
 
 
Az al-Kaida merényletre készül Jemenben
Az al-Kaida bizonyos jelek szerint terrorista merényletre készül a jemeni fővárosban, esetleg az ottani amerikai nagykövetség ellen - állította John Brennan, Barack Obama elnök terrorizmusellenes főtanácsadója vasárnap a CNN hírtelevízióban. Brennan az "aktív al-Kaida fenyegetéssel" indokolta az amerikai diplomáciai képviselet aznapi bezárását Szanaában. Az Egyesült Államok eltökélt, hogy megsemmisítse az al-Kaidát, legyen az akár Pakisztánban, Afganisztánban vagy Jemenben - szögezte le. Hozzátette ugyanakkor, Washington a szóban forgó fenyegetés ellenére nem kíván a terrorizmus elleni globális küzdelemben újabb frontot nyitni Jemenben.
2010.01.03. 17:15
 
 
Négysáncverseny: Schlierenzauer először nyert Innsbruckban
Az osztrák Gregor Schlierenzauer győzött az 58. síugró Négysáncverseny harmadik állomásán vasárnap, az ausztriai Innsbruckban, összetettben azonban továbbra is honfitársa, Andreas Kofler vezet. A 19 éves Schlierenzauer 28. Világkupa-sikerét aratta, Innsbruckban először nyert, a Négysáncverseny mostani sorozatában pedig másodszor, miután két napja Garmisch-Partenkirchenben diadalmaskodott. Ezúttal 130 és 122 méteres ugrással végzett az élen a 21 ezer nézőt előtt, a svájci Simon Ammannt és a finn Janne Ahonent megelőzve.
2010.01.03. 16:30
 
 
Terrorelhárítási együttműködést akar a spanyol EU-elnökség
Az EU-tagállamok terrorelhárító szerveinek szoros együttműködését szeretné kialakítani a január elsején hivatalba lépett spanyol uniós elnökség - olvasható hétvégi brüsszeli médiajelentésekben. Az El País című madridi lapra hivatkozó internetes beszámolók szerint a spanyolok munkabizottságot kívánnak alakítani a terrorizmus elleni közdelem összehangolására, s nyolc uniós tagállam - Belgium, Dánia, Franciaország, Hollandia, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Portugália - már jelezte, hogy kész megbízottakat küldeni egy ilyen bizottságba.
2010.01.03. 15:45
 
 
Fidesz: a Bajnai-kormány csak mélyítette a válságot
A Bajnai-kormány csak mélyítette Magyarország válságát, emiatt 2010-ben a magyar emberek többsége életének még nehezebbé válására számít, és a gazdasági elemzők előrejelzései is nagyon borúlátóak - reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője vasárnap Bajnai Gordon kormányfő MTI-nek adott nyilatkozatára. "Az MSZP-kormány megszorításokkal akarta kezelni a válságot, de a gazdasági visszaesés emiatt csak nagyobb lett, nem is beszélve a rekord-magasságba emelkedő munkanélküliségről" - fogalmazott közleményében Szijjártó Péter.
2010.01.03. 15:30
 
 
Mick Jagger ultimátumot adott a Rolling Stones iszákos gitárosának
Nem vehet részt a Rolling Stones következő turnéján Ronnie Wood, ha nem hagy fel az alkoholizálással - vasárnapi brit sajtóértesülés szerint ezzel az ultimátummal készül szembeállítani az együttes frontembere, Sir Mick Jagger a banda gitárosát. A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - forrásai szerint az "önmegsemmisítés felé tartó", 62 éves Wood családja kérte Jaggert: próbálja rávenni az elvonókúrára zenésztársát, aki most már napi két üveg vodkánál tart. A lap által idézett bennfentesek szerint a 66 éves Sir Mick azzal próbál majd hatni Woodra, hogy egyszerűen eltiltja őt a készülő turnétól, amelynek részleteit várhatóan áprilisban jelentik be.
2010.01.03. 15:15
 
 
Megtalálták az Antarktiszra elsőként eljutott repülőgép maradványait
Egy, a repülés hőskorából származó, közel 100 éve jégbe fagyott repülőgép maradványait találták meg ausztrál kutatók Újév napján az Antarktiszon. Az egypropelleres, egyszemélyes Vickers repülőgépet a leghíresebb ausztrál sarkkutató, Douglas Mawson geológus hagyta a végtelen jégmezőn 1911-14-es expedíciója során a Denison-foknál. Bár Mawson 1929-ben még egyszer visszatért a repülőhöz, 1931-ben végleg a sorsára hagyta. A roncsot legutóbb 1975-ben látták teljesen belefagyva a jégbe. Egy újabb expedíció, amely már harmadik nyáron kutatott a roncs után, január 1-jén bukkant a Mawson-féle repülőgép jégbe fagyott maradványaira, a fém csőváz darabjaira a Commonwealth-öbölbeli Denison-foknál.
2010.01.03. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880[1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista