2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  magánnyugdíjpénztár
127675 találat
 
Romániában 15%-kal nő a közalkalmazottak bére jövőre
A román kormányfő kedden bejelentette, hogy 15 százalékkal emelik a közalkalmazottak bérét jövőre. Erre hat hónappal az után kerül sor, hogy azt egynegyedével csökkentették, eleget téve a Nemzetközi Valutaalap (IMF) elvárásainak. Emil Boc szerint azért lehet béremelés, mert a gazdaság ismét növekedési pályára áll 2011-ben.A román kormány az elmúlt két évben 1,33 millióról 1,29 millióra csökkentette a közalkalmazotti létszámot. Románia 2009 tavaszán kötött 20 milliárd euró értékű, többoldalú nemzetközi készenléti hitelmegállapodást az IMF szervezésében, aminek két évre szól az időtartama.
2010.12.14. 19:30
 
 
A Mol hivatalosan közzétette ajánlatát az INA törzsrészvényekre
A Mol Nyrt. hivatalosan közzétette ajánlatát az INA részvényeseknek maximum 800.910 darab tehermentes, teljes mértékben befizetett egyenként 900,00 horvát kuna névértékű INA törzsrészvény megvásárlására 2.800 horvát kuna részvényenkénti áron - közölte a cég kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény szerint a Mol lehetőséget nyújt az INA kisrészvényeseinek, hogy részvényeiket 2.800 horvát kuna részvényenkénti áron eladják a Molnak. Az ár több mint 60 százalék prémiumot jelent a Zágrábi Értéktőzsdén forgó INA részvények, a Mol ajánlatának bejelentését megelőző, december 2-ai záróárához képest.
2010.12.14. 19:30
 
Személygépkocsikkal karambolozott egy rendőrautó a fővárosban
Két személygépkocsival karambolozott egy rendőrautó kedden délután Budapest VIII. kerületében; két rendőr könnyebben megsérült - közölte Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. Az ügyeletes tájékoztatása szerint egyelőre nem tisztázott, hogy miért ütköztek össze a járművek. A rendőrautó megkülönböztető hang- és fényjelzést használt - tette hozzá. A baleset a Százados utca és a Kerepesi út kereszteződésében történt.
2010.12.14. 19:15
 
 
Futball bundabotrány: két vádlott szabadlábon védekezhet
13 hónap vizsgálati fogság után keddtől szabadlábon védekezhet tovább a nemzetközi futball bundabotrány két vádlottja, Nürettin G. és Tuna A. Mindkettőjük esetében 20 ezer euró óvadékot állapítottak meg, s a bochumi ügyészség közlése szerint most elhagyták a börtönt. A két vádlott korábban beismerte, hogy ők maguk is vesztegettek meg játékosokat. Két további vádlott továbbra is vizsgálati fogságban van, ők nem tettek vallomást. A bochumi ügyészségen október 6-án kezdődött meg a négy vádlott pere, akik a vádirat szerint 38 esetben, mintegy 370 ezer euró értékben vesztegettek meg futballistákat és játékvezetőket Németországban, Magyarországon, Belgiumban, Szlovéniában, Horvátországban és Svájcban.
2010.12.14. 19:15
 
Klubvilágbajnokság: először döntős egy afrikai gárda
Most először nem európai és dél-amerikai gárda vívja majd a klubvilágbajnokság - korábbi nevén Világkupa - fináléját, ugyanis Afrika képviseletében a kongói Mazembe kétgólos győzelmet aratott a Libertadores Kupa-győztes brazil Internacional felett az Abu-Dzabiban zajló torna keddi elődöntőjében. Eredmény, elődöntő: Mazembe (kongói)-Internacional (brazil) 2-0 (0-0). Gól: Kabangu (53.), Kaluyituka (86.).
2010.12.14. 19:15
 
LMP: hűbéri jogviszonyokat alakít ki a köztisztviselői törvény módosítása
A Lehet Más a Politika szerint a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény fideszes módosításának egyértelmű célja, hogy modern hűbéri viszonyokat alakítson ki - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Szilágyi Péter. A képviselő szerint olyan rendszerről van szó, ahol a közügyek képviselete helyett a "főnök kiszolgálása a pályán maradás alapja". A közleményben úgy fogalmaz, a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény vitájában a fideszes Kósa Lajos egyértelművé tette, nem kívánnak olyan teljesítményértékelésen alapuló kritériumrendszert kialakítani, amely alapján objektívan lehetne értékelni a köztisztviselők munkáját.
2010.12.14. 18:30
 
 
Női kézilabda Eb: fájó vereség a hollandoktól, elszálló remények
A magyar női kézilabda-válogatott 27-19-re kikapott kedden a holland csapattól a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében, így már csak a szerencsében bízhat a legjobb hat közé jutást illetően. Rengeteg hibával játszott Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese, amelynek csak fellángolásai voltak. A támadójáték akadozott, így aztán az ellenfél gyors indításokból könnyedén elhúzott. A második félidőben sem sikerült a magyaroknak semmi, és a vége csúnya vereség lett. Az egymás elleni 39 párharcot tekintve ez volt mindössze a második holland siker (az előző 21 éve történt).
2010.12.14. 18:30
 
 
Az elnök-vezérigazgató szerint a MÁV gondja az alulfinanszírozásból adódik
A MÁV gondjai a vasúti személyszállítás és infrastruktúra alulfinanszírozásából, illetve a konszenzuson alapuló stratégia hiányából adódnak - hangsúlyozta Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója kedden, az Országgyűlés MÁV-Zrt. vizsgálóbizottsága ülésén. A vizsgálóbizottságot a MÁV jelenlegi gazdasági helyzetéhez vezető, 2002-2010 közötti - kiemelten a MÁV Zrt. szerkezetátalakítására és a leánytársaságok privatizációja vonatkozó - döntések vizsgálatára hozták létre. A MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója meghallgatásán hangsúlyozta: ahhoz, hogy a MÁV-csoport jobb helyzetbe kerüljön, az alulfinanszírozottságot kell megoldani, és konszenzuson alapuló stratégiát kell alkotni.
2010.12.14. 18:15
 
 
Per Olov Enquist lesz a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége jövőre
Az irodalmi Nobel-díj esélyeseként is gyakran emlegetett világhírű svéd író, Per Olov Enquist lesz a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége. A jövő évi rendezvény különlegessége, hogy nem egyetlen ország kerül a középpontba, hanem az egész Európai Unió. Mint azt Zentai Péter László, a fesztivált szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója az MTI-nek kedden elmondta, 2011. április 14. és 17. között tartják majd a legnagyobb magyar könyvszakmai rendezvényt, amelyen Per Olov Enquist veheti majd át a Budapest Nagydíjat.
2010.12.14. 18:00
 
Egy diák halála miatt indult perben harmadszorra sem született jogerős ítélet
Egy 14 éves fiú halála miatt - foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében - bűnösnek talált két, korábban kétszer felmentett pedagógust a Kecskeméti Városi Bíróság kedden; az ügyész és a védők fellebbezése miatt az ítélet nem jogerős. A per elsőrendű vádlottját, a kunfehértói önkormányzat egyik korábbi csoportvezetőjét is bűnösnek mondta ki a bíróság a fiú halála miatt, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében, ezért 180 napi elzárásnak megfelelő, 54 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. A két pedagógust - a per harmadrendű és negyedrendű vádlottját - egy-egy év próbára bocsátotta elsőfokú ítéletében a bíróság.
2010.12.14. 17:45
 
MSZP: felháborító, hogy megszakadt a költségvetési vita
Az MSZP szerint mélyen felháborító, hogy az előterjesztő jelenlétének a hiánya miatt megszakadt a költségvetés részletes vitája kedd délután. Tukacs István szocialista országgyűlési képviselő az MTI-vel közölte: elképesztőnek tartják a történteket, mert az MSZP-kormány idején ilyesmire nem volt példa. Az elnöklő Balczó Zoltán azután rendelt el szünetet, hogy a kormány képviselője nem volt jelen a teremben. Az ülés nagyjából öt perc múlva folytatódott, mivel maradt még ideje a pártoknak a nyolcórás időkeretből.
2010.12.14. 17:45
 
Szerdán sztrájknap lesz Európában
Szerdán sztrájknap lesz Európában az EU állam-és kormányfőinek csütörtöki csúcstalálkozója előtt: Athéntól Brüsszelig számos városban rendeznek demonstrációkat, tiltakozó megmozdulásokat, sztrájkokat a szakszervezetek az Európa-szerte napirenden lévő megszorító intézkedések miatt. "Nemet mondunk a mindenkit érintő megszorításokra és a csak a boldog kiváltságosokat illető prémiumokra" - így szól a demonstrálók fő üzenete. Görögországban már a hetedik 24 órás általános sztrájkot tartják a szakszervezetek, és Belgiumon kívül demonstrációk lesznek még többek között Franciaországban, Luxembourgban, Dániában és Csehországban.
2010.12.14. 17:45
 
Washington továbbra is palesztin államot akar
Az Egyesült Államokat nem rettentik el a kudarcok, s folytatja erőfeszítéseit mindaddig, amíg Izrael mellett létre nem jön egy palesztin állam - mondta az amerikai közel-keleti különmegbízott kedden, miután találkozott Mahmud Abbász palesztin elnökkel. George Mitchell azért érkezett Ciszjordániába, hogy ötletekkel álljon elő a közel-keleti béketeremtésben való továbblépéshez - jelentette ki Szaeb Erakat palesztin főtárgyaló, de részleteket nem közölt. Mitchell hétfőn Jeruzsálemben járt és hosszan tanácskozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.
2010.12.14. 17:45
 
 
Az integrációra összpontosító romastratégiát terjeszt be a magyar EU-elnökség
A közelgő magyar EU-elnökség jövő év június végéig olyan európai roma stratégiát fog előterjeszteni, amely mindenekelőtt a romák integrációjára összpontosít az oktatás, a foglalkoztatás és a lakhatás terén - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Bécsben az APA osztrák hírügynökségnek adott interjúban. "Azok a romapolitikák, amelyek kizárólag az emberi jogi szempontokra összpontosítottak, kudarcot vallottak" - jelentette ki a kormányfő.
2010.12.14. 17:30
 
 
Magyar Teátrum Díj: új elismerés a színházi háttérszakmák művelőinek
Magyar Teátrumi Díj néven a színházi háttér- és kiszolgáló szakmák művelői számára alapított elismerést a Magyar Teátrumi Társaság (MTT); az első kitüntetettek december 18-án, illetve 19-én vehetik át díjaikat. Fekete Péter, a Békés Megyei Jókai Színház igazgatója az elismerésről szóló keddi budapesti sajtótájékoztatón elmondta, a Magyar Teátrumi Díjat minden esztendőben a háttérszakmák öt hazai és egy határon túli magyar színházban dolgozó képviselője számára ítéli oda az MTT elnöksége és a Magyar Teátrum című havilap főszerkesztője alkotta zsűri.
2010.12.14. 17:15
 
EU: a kommunista bűnök tagadásának tilalmát szorgalmazza hat ország
A volt kommunista rendszerek által elkövetett bűnök tagadásának tilalmát kérte az Európai Bizottságtól hat EU-tag kelet-európai ország. Bulgária, Csehország, Lettország, Litvánia, Magyarország és Románia külügyminiszterei - Audronius Azubalis litván külügyminiszter kezdeményezésére - a Viviane Redingnek, az Európai Unió igazságügyi biztosának küldött közös levelükben azt írták, hogy "a totalitárius bűnök megbocsátását, tagadását és lekicsinylését bűncselekménynek kell minősíteni", akármilyen rendszer követte is el azokat a bűnöket.
2010.12.14. 17:15
 
 
A távirányító birtoklása váltja ki a legtöbb családi vitát karácsonykor
A távirányító birtoklása váltja ki a legtöbb vitát karácsonykor az amerikai családokban - derült ki egy felmérésből, amelyet kétezer válaszadó részvételével végeztek a közelmúltban az Egyesült Államokban. Igen gyakran váltanak ki konfliktust a konyhában serénykedő fáradt háziasszonynak a karácsonyi vacsorával kapcsolatos aggodalmai is. A viták harmadik leggyakoribb oka, hogy a gyerekek nem akarnak segíteni a házimunkában - olvasható a NewsLite TV honlapján. A vitaokok között szerepel még a mosogatás, a társasjátékokban való csalás, valamint az is, hogy mikor lehet megnézni a karácsonyfa alatt lévő ajándékokat.
2010.12.14. 17:15
 
BUX: +0,12 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 25,32 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 21.378,57 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,54 százalékkal 19.600 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,13 százalékkal 5.283 forintra csökkent.
2010.12.14. 17:15
 
 
Golden Globe: A király beszéde című dráma 7 jelölést kapott
Hét kategóriában is Golden Globe-ra jelölték a The King's Speach (A király beszéde) című brit történelmi drámát. Hollywood második legrangosabb filmdíjának jelöltjeit helyi idő szerint kedden hajnalban hozták nyilvánosságra a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben. A jelölteket 25 filmes és televíziós kategóriában Philip Berk, a díjakról döntő Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége (HFPA) elnöke ismertette, Josh Duhamel, Katie Holmes és Blair Underwood közreműködésével. A 68. Golden Globe-díjátadó 2011. január 16-án lesz a Beverly Hilton Hotelben. A házigazda - akárcsak tavaly - ismét Ricky Gervais lesz. A Cecil B. DeMille életműdíjat Robert De Nirónak ítélte oda a nemzetközi kritikusok testülete.
2010.12.14. 17:15
 
EL: a hó nem akadály a Debrecen-Sampdoria meccsen
A hó nem veszélyezteti a Debrecen-Sampdoria labdarúgó Európa Liga-csoportmérkőzést, melyre csütörtökön 21:05 órától, a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor. A hajdúsági klub honlapja szerint noha az elmúlt napok havazása miatt fehérbe öltözött a játéktér, a meccs megrendezése nincs veszélyben. Képíró János biztonsági igazgató arról adott tájékoztatást, hogy a hó eltakarítása folyamatban van. A találkozó már nem befolyásolja a továbbjutást, mivel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a Debrecen és olasz riválisa is búcsúzott a további küzdelmektől. A négyesből a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató holland PSV Eindhoven és az ukrán Metaliszt Harkiv jutott a tavaszi folytatásba.
2010.12.14. 16:45
 
 
Átvette az elnökséget Magyarország a mezőgazdasági EU-tanácsban
Magyarország gyakorlatilag átvette az Európai Unió soros elnökségét a tagországok szakminisztereiből álló mezőgazdasági tanácsban - jelentette be Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter brüsszeli sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a spanyol-belga-magyar elnökségi trió együttműködése gördülékeny, és a most távozó belga elnökség alapos egyeztetésre épülő módszere lehetővé tette, hogy Magyarország folyamatában vigye tovább azokat az ügyeket, amelyek a következő félév uniós napirendjén szerepelnek. Fazekas leszögezte: intenzív félév következik, amelynek során május 29-31. között Debrecenben egy informális mezőgazdasági miniszteri találkozót is tartanak.
2010.12.14. 16:45
 
 
Az EKB figyelmeztette Magyarországot az MNB-ügyben
Az Európai Központi Bank (EKB) kedden arra figyelmeztette Magyarországot, hogy az MNB-törvény tervezett változtatásai, a bankot érintő kormányzati bírálatokkal együtt a magyar jegybanki politika befolyásolására irányuló kísérletnek tekinthetők. "Amint azt az EKB konvergencia jelentéseiben kitartóan észrevételezte, bármely, ilyen jellegű befolyás ellentétes lenne az uniós szerződés 130. cikkével, amely a tagállamok kormányaitól a központi banki függetlenség alapelveinek tiszteletben tartását követeli meg" - mutat rá az EKB honlapján olvasható állásfoglalás, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium kérésére a jegybanktörvénynek a monetáris tanács tagjainak kinevezésére vonatkozó módosítását véleményezi.
2010.12.14. 16:45
 
 
Massát kritizálta a Ferrari elnöke
Élesen kritizálta az idei Forma-1-es idényben hatodik helyezett Felipe Massát a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo. "A szezon közepén Felipének egyszer csak elege lett, és elküldte a testvérét versenyezni - viccelődött az újságíróknak hétfő este Montezemolo. - Ez a teljesítmény tízes skálán hetes. Alonsónak ez volt az első idénye nálunk, és bár végül neki sem sikerült nyernie, az ő évét 9,5-re értékelem." Míg a brazil versenyző a pilóták pontversenyében csupán a hatodik helyen zárt, csapattársa, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso az utolsó futam előtt még vezette a tabellát, de Abu-Dzabiban csak hetedikként futott be, így végül második lett a végelszámolásnál.
2010.12.14. 16:24
 
Fenyőfák és pénzadomány az iszapömlés károsultjainak
Fenyőfákat oszt a Katolikus Karitász pénteken Devecseren, az egyik budapesti bevásárlóközpont pedig pénzt gyűjtött a vörösiszap-károsultak megsegítésére. A Katolikus Karitász fenyőfákat oszt Devecseren Mádl Dalma, a szervezet jószolgálati nagykövetének részvételével - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata kedden az MTI-vel. A 350 fenyőfa mellé a károsultak ajándékokat is kapnak, ezekről más segélyszervezetek gondoskodnak. A Lurdy Ház bevásárlóközpont közössége - bérlők, alkalmazottak és a tulajdonos - közel 6 millió forintot gyűjtöttek össze a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak támogatására - közölte Pékh Gyula marketingvezető az MTI-vel.
2010.12.14. 16:15
 
Az MSZP szerint a politikai nyilatkozat egy "tartozom neked" cetli
Az MSZP szerint a fideszes politikusok által javasolt, a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló politikai nyilatkozat nem más, mint egy "tartozom neked" cetli, amely önmagában még nem garantálja, hogy a mai fiataloknak lesz is nyugdíja. Varga László szocialista országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: a fideszes politikusok részéről egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatok hangzottak el arról, hogy mire kell a magán-nyugdíjpénztári tagok megtakarítása.
2010.12.14. 16:15
 
Megkezdődött az apadás a Körösök felső szakaszain
Megkezdődött az apadás a Körösök felső szakaszain; a Fekete-Körösön egy nap alatt egy métert csökkent a vízszint, így a folyón már csak elsőfokú az árvízvédelmi készültség - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a Fekete-Körösön Antnál a vízoszlop magassága hétfő reggel óta egy méterrel, 539 centiméterre csökkent, ezért a legalacsonyabb szintre mérsékelték a készültséget. Apad a Fehér- és a Kettős-Körös is, míg a Sebes-Körös Körösladánynál, valamint a Hármas-Körös felső szakasza és a Berettyó kedden tetőzött.
2010.12.14. 16:15
 
Vívó ob: az MTK és a Honvéd győzött a tőrcsapatok versenyében
A férfiak között az MTK, a nőknél pedig - címét megvédve - a BHSE nyerte a tőrcsapatok keddi versenyét a vívók budapesti országos bajnokságának negyedik napján. Mindkét mezőnyben a tavalyi döntősök jutottak el ezúttal is a fináléig, de amíg a férfiaknál változott a sorrend, addig a nőknél megint a több válogatottal felálló Honvéd bizonyult a legjobbnak. Az MTK-Csata férfi döntőben kiélezett volt a küzdelem majdnem a végéig, csupán az utolsó párban, Gátai Róbert és Berjozkin Anton asszójában nőtt jelentősre a különbség. A BHSE-Törekvés női fináléban a Honvéd könnyedén győzött.
2010.12.14. 16:15
 
 
A Freedom House bírálja az új magyar médiatörvény-tervezetet
A parlamentben tárgyalt új médiatörvény tervezete a magyar kormány legújabb olyan kezdeményezése, amely fenyegetést jelent a sajtószabadságra - állította hétfőn közzétett jelentésében a Freedom House nevű, washingtoni központú nemzetközi civil szervezet. A FH első helyen azt kifogásolja, hogy a leendő jogszabály alapján a "kiegyensúlyozatlan" tájékoztatás miatt bírság lesz kiszabható a magánkézben lévő médiumokra.
2010.12.14. 16:15
 
Szerdán ismét általános sztrájk lesz Görögországban
Kedden háromórás munkabeszüntetéssel többnapos sztrájkhullám vette kezdetét Görögországban tiltakozásul a kormány megszorító intézkedései, elsősorban a bérek várható csökkentése miatt. Kedden a közalkalmazottak, illetve a magánszektor egyes ágazatainak dolgozói tették le három órára a munkát, szerdán viszont gyakorlatilag teljesen megbénulhat az élet a szigetországban, miután 24 órás sztrájkot tartanak többek között a légi és tömegközlekedésben dolgozók. Zárva tartanak az iskolák, a hivatalok, nem veszik fel a munkát a közszolgáltatásban dolgozók sem. A tervek szerint december 16-án is folytatódnak a demonstrációk.
2010.12.14. 16:00
 
Szóváltás az EP-ülésen az alapjogok magyarországi helyzetét illetően
Éles szóváltás volt az Európai Parlament (EP) keddi strasbourgi ülésén jórészt magyar EP-képviselők között az alapvető jogok magyarországi helyzetét illetően. A testület Gál Kinga néppárti képviselő azon előterjesztéséről folytatott vitát, amely az alapvető jogok helyzetét tekintette át az Európai Unió országaiban. A vitában Tabajdi Csaba, az MSZP EP-delegációjának vezetője azt mondta, hogy az EU-elnökség ellátására készülő magyar kormány alapjogokat sért: korlátozza a média szabadságát, felszámolja a szakszervezetek jogait a közalkalmazottak tekintetében, és a magántulajdon védelmét sem biztosítja, amikor elveszi 3 millió ember magánnyugdíjpénztári megtakarítását.
2010.12.14. 15:45
 
Hideg és havazás, 0,-5 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint többnyire erősen felhős lesz az ég, de helyenként hosszabb-rövidebb időre felszakadozik a felhőzet. Havazás, hózápor bárhol kialakulhat. A Dunántúlon erős marad az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3, -8 fok között, északkeleten a havas, derült helyeken -13 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 0, -5 fok között valószínű.
2010.12.14. 15:30
 
Komáromi Róbert a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Komáromi Róbertet nevezte ki a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) élére - olvasható az intézmény honlapján. A közlés szerint Komáromi Róbert korábban a hivatal Modernizációs Programirodájának fejlesztési igazgatójaként dolgozott. Főigazgatói megbízása 2010. december 9-től érvényes. Az FSZH előző főigazgatója Pirisi Károly volt, akit a nemzetgazdasági miniszter augusztus 2-án azonnali hatállyal felmentett.
2010.12.14. 15:30
 
 
Kovalik Balázs rendezése siker Hannoverben
Az első sajtóvisszhangok sikeresnek értékelik Prokofjev A három narancs szerelmese című operájának előadását a Hannoveri Városi Színházban; a produkciót összeszokott csapat - Kovalik Balázs (rendező), Antal Csaba (díszlet) és Angelika Höckner (jelmez) - hozta létre. A decemberi premier után jóformán az egész évadban színen lesz az előadás, amellyel kapcsolatban a Süddeutsche Zeitung, a Hannoversche Allgemeine Zeitung, az opernnetz.de, valamint a Cellesche Zeitung kritikusai is kiemelik az alkotóhármas összhangját.
2010.12.14. 15:30
 
A magas talajvízszint harminc házat veszélyeztet Nyíregyházán
A magas talajvízszínt mintegy harminc lakóházat veszélyeztet jelenleg Nyíregyházán - közölte Bodnár Mihály, a nyírségi nagyváros polgármesteri hivatalának polgári védelmi munkatársa kedden az MTI-vel. A házak pincéi víz alatt vannak, s a talajviszonyok miatt nem ajánlott a szivattyúzás, mert nagyobb mértékűvé és gyorsabbá válik a víz visszapótlása - emelte ki. Kovács Ferenc, Nyíregyháza fideszes polgármesterének tájékoztatása szerint ezt a település talajösszetétele váltja ki, az ugyanis nagyrészt finomszemcsés kőzetliszt és durva szemcséjű homok keverékéből áll, s ha a talajvizet szivattyúzással távolítják el, akkor azzal együtt a finomabb szemcsék is távoznak.
2010.12.14. 15:15
 
Pincéket öntött el a víz Szurdokpüspökiben
Több mint száz pincét öntött el a belvíz Szurdokpüspökiben, a faluban folyamatosan végzik a szivattyúzást - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-t. Az igazgatóság három mobil szivattyút biztosított az önkormányzatnak a belvízvédelmi feladatokhoz - mondta Szeles Péter. A szóvivő elmondta: Nógrád megyében a belvíz nem okozott fennakadást a közlekedésben, és közüzemi szolgáltatás sem maradt ki. Hozzátette: a mátraverebélyi és a maconkai víztározó apadóban van, ugyanakkor a megyében jelenleg csaknem 130 négyzetkilométernyi területet borít belvíz, illetve mintegy 200 négyzetkilométer károsan átnevesedett.
2010.12.14. 15:15
 
Egy autó sodródott a ráckevei HÉV vágányára
Késve közlekedik a ráckevei HÉV, mert egy autó sodródott a vágányra kedd délután; a tűzoltók daruval emelik le járművet - tudta meg a BKV fődiszpécserétől az MTI. A fődiszpécser szerint az autó egy másik személygépkocsival karambolozott a Soroksári út és a Kén utca kereszteződésében; ekkor sodródott a sínekre. A HÉV egy vágányon közlekedik, amíg az autót leemelik a sínekről - tette hozzá Erős János. Az ügyeletes szerint a balesetben nem sérült meg senki.
2010.12.14. 15:15
 
 
Gwyneth Paltrow is csillagot kapott a Hírességek Sétányán
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő kapta a 2010-es év utolsó csillagát a Hírességek Sétányán. A szervezők információi szerint Paltrow a Hollywod Boulevard 2427. csillagát kapta. A csillag hétfői leleplezésére a színésznőt elkísérte Tim McGraw, aki új, Country Strong című filmjében a partnere. Paltrow a country zenészek életébe bepillantást engedő filmben énektudását is megcsillogtatja. A film története szerint a fiatal és sikeres énekes-dalszerző, Beau Williams (Garrett Hedlund) beleszeret az egykori nagy country sztárba Kelly Canterbe (Gwyneth Paltrow). Canter férje és egyben menedzsere, Ed (Tim McGraw) tanácsára közösen indulnak koncertturnéra, mely talán újra fellendítheti Kelly karrierjét.
2010.12.14. 15:15
 
 
Magyarország ellen döntött a strasbourgi bíróság otthonszülési ügyben
Magyarország ellen döntött otthonszülési ügyben kedden kihirdetett - nem jogerős - ítéletében a strasbourgi székhelyű Európai Emberi Jogi Bíróság első fokon eljáró tanácsa. Az ítélet szerint Magyarország megsértette Ternovszky Anna magyar állampolgár magánélethez és családi élethez fűződő jogait. A panaszos azzal fordult az Európa Tanács égisze alatt működő bírói testülethez, hogy a magyar jogszabályok megakadályozták az egészségügyi illetékeseket az otthonszüléshez szükséges segítség megadásában.
2010.12.14. 15:15
 
 
Asztalitenisz Pro Tour-döntő: Tóth Krisztina visszalépett
Tóth Krisztina megbetegedett, így nem vehet részt az asztaliteniszezők Pro Tour-döntőjén, amelyre csütörtöktől vasárnapig kerül sor Szöulban. Barsai Emese, a magyar szövetség főtitkára kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hétszeres Európa-bajnok játékost vírus támadta meg, s így nem tudott elutazni a dél-koreai fővárosba. Tóth lett volna a viadal egyetlen magyar résztvevője.
2010.12.14. 15:00
 
Elutazott a hokiválogatott a jesenicei tornára
Kedden elutazott a csütörtöktől szombatig tartó jesenicei nemzetközi tornára a magyar jégkorong-válogatott. Ted Sator szövetségi kapitány sok olyan játékosnak ad most lehetőséget, aki eddig kevesebbet bizonyíthatott. Több alapember, illetve légiós ezúttal nem lép jégre. Ez lesz az utolsó torna az áprilisi, budapesti divízió I-es világbajnokság előtt, addig már csak néhány felkészülési meccset vív az együttes. A magyarok a világ élvonalába tartozó alakulatokkal csapnak össze: csütörtökön a házigazda szlovénok, pénteken az osztrákok, szombaton pedig a norvégok lesznek az ellenfelek.
2010.12.14. 14:45
 
 
Tenisz: Nadal és Wozniacki a világbajnok
A spanyol Rafael Nadal és a dán Caroline Wozniacki lett a 2010-es év világbajnoka a Nemzetközi Tenisz Szövetségnél (ITF). A 2008 után másodszor diadalmaskodó Nadal idén megnyerte a francia, a wimbledoni és az amerikai nyílt bajnokságot - továbbá 24 évesen ő lett a legfiatalabb karrier Grand Slam tulajdonosa -, s visszavette a vezetést a svájci Roger Federertől a világranglistán. "A 2009-es nehézségek után fantasztikus érzés volt újra az első helyre kerülni, és végre megszerezni a US Open serlegét is" - nyilatkozta a mallorcai sztár. A nőknél Wozniacki - aki októberben első dánként lett a rangsor éllovasa - hat tornát nyert meg 2010-ben, de egy GS-döntőt sem játszott.
2010.12.14. 14:45
 
 
Elfogadta az új alkotmány koncepcióját a parlament bizottsága
Elfogadta az új alkotmány koncepcióját a parlament alkotmány-előkészítő eseti bizottsága. A testület keddi ülésén döntött arról is, hogy határozati javaslatot terjeszt a parlament elé, amelyben felkérik a kormányt: az új alkotmányról szóló törvényjavaslatot március 15-ig terjessze az Országgyűlés elé. Az eseti bizottság ülésén a Fidesz és a KDNP képviselői vettek részt, egyhangú szavazással döntöttek arról, hogy a koncepciót az Országgyűlés elé terjesztik. A végleges koncepció az egykamarás parlamentet tartalmazza majd: 27-en szavaztak erre a megoldásra, csak Salamon László (KDNP), a bizottság elnöke voksolt a kétkamarás rendszer mellett.
2010.12.14. 14:45
 
 
Médiatörvény: kiskapuk miatt aggódik a Jobbik
A Jobbik üdvözli, hogy az Országgyűlés elfogadta azt a médiatörvény tervezetéhez érkezett módosító indítványukat, amely húsz százalékban maximálná a bűnügyi hírek arányát a két nagy kereskedelmi televízió esti hírműsoraiban. A párt ugyanakkor aggályosnak tartja, hogy egy másik módosító javaslat kiskaput nyitott az érintett médiumok számára. Novák Előd sajtótájékoztatón elmondta: a kormánytöbbség olyan módosító javaslatot fogadott el, amely voltaképpen felmentést ad a műsorkvóták alól azon médiaszolgáltatóknak, amelyek több médiaszolgáltatást nyújtanak. Hozzátette: e szolgáltatóknak a műsorkvótákat valamennyi médiaszolgáltatásuk összesített műsoridejének átlagában kell teljesíteniük.
2010.12.14. 14:45
 
Cséfalvay: az EU 2020 stratégia összhangban áll a magyar kormány terveivel
A foglalkoztatási szint emelését, a versenyképesség növelését és a stabilitást célzó EU 2020 stratégia összhangban áll a magyar kormány gazdaságpolitikai elképzeléseivel - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára kedden a Parlamentben. Az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülésén az államtitkár hangsúlyozta: az uniós stratégia igyekszik választ találni arra kérdésre, miként lehetne kilábalni a gazdasági válságból és arra, hogyan lehetne az európai gazdaságok gyenge versenyképességét javítani.
2010.12.14. 14:30
 
 
A finanszírozás fejlesztésével erősíti a kormány a háziorvosi praxist
A teljesítményalapú finanszírozás fejlesztésével erősíti anyagilag és szakmailag a háziorvosi praxist a kormány - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatón Budapesten kedden. Szócska Miklós közölte: erre a célra két és félszer annyi pénz lesz jövőre, mint amennyi az idén volt. A kormány még az első fél évben meg kívánja oldani a praxisjog megerősítését, valamint a praxisalap bevezetését - tette hozzá az államtitkár. Beneda Attila kabinetfőnök kifejtette: a helyzet nagyon súlyos, jelenleg mintegy százötven betöltetlen háziorvosi praxis van, ezekből százhúsznak már évek óta nincs gazdája.
2010.12.14. 14:30
 
Üres marad Farinas széke a Szaharov-díj strasbourgi átadási ünnepségén
Üres marad Guillermo Farinas, a Szaharov-díjjal kitüntetett kubai ellenzéki személyiség széke a szerdai strasbourgi díjátadó ünnepségen, mert a kitüntetett nem kapott engedélyt a kubai hatóságoktól az utazásra. Mint a szabadságjogi díjat odaítélő Európai Parlament kedden közölte, Farinas előre rögzített beszédét fogják lejátszani az ünnepségen. Ez lesz az első olyan eset, amikor a Szaharov-díj kitüntetettje nem hogy személyesen nem tud jelen lenni, de őt képviselő közeli hozzátartozó sem lehet ott a díjátadó eseményen.
2010.12.14. 14:30
 
Tizenhárom embert telepítettek ki a belvíz miatt Bács-Kiskun megyében
Tizenhárom embert kellett eddig kitelepíteni a belvíz miatt Bács-Kiskun megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője kedden Tiszakécskén. Szatmári Imre elmondta: a megye 117 települése közül 27-ben védekeznek a belvíz ellen. Az érintett települések közül 22-ben belvízvédelmi készültséget hirdettek. A belvíz leginkább négy települést - Pálmonostora, Harkakötöny, Kunszentmiklós, valamint Szalkszentmárton - fenyeget. Tizenöt lakóingatlan megsérült. A belvíz elleni védekezés eddig 82 millió forintot emésztett fel, ezen felül 24 település nyújtott be vis major kérelmet. Ezek döntő többségét a kormány már kielégítette - közölte az alezredes.
2010.12.14. 14:15
 
 
Férfi kézilabda vb: Nagy László ismét helyet kapott a bő keretben
Nagy László ismét helyet kapott a magyar kézilabda-válogatott bő keretében; a 28 játékosból kerül ki az a 16, aki szerepelhet a január 13. és 30. közötti svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A Barcelona világklasszis átlövője másfél éve nem játszott a csapatban, és egy hónapja jelezte: addig nem jön, amíg az általa felvetett gondok (például a sportolók napidíja és biztosítása) nem oldódnak meg. Nagy mellett kiálltak a társak, akik tárgyalást kezdeményeztek a szövetséggel, és most esély mutatkozik arra, hogy vállalja a vb-szereplést. A magyarok a svédországi tornán az izlandi, a norvég, a brazil, a japán és az osztrák csapattal vannak azonos csoportban.
2010.12.14. 14:00
 
 
Kivágták az ország karácsonyfáját Erdőhorvátiban
Kivágták az ország karácsonyfáját kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorvátiban. A 15-16 méteres fát daruval emelték arra a járműre, amely majd Budapestre szállítja, aztán az ország karácsonyfájaként áll majd a Kossuth téren, az Országház előtt egészen vízkereszt ünnepéig. Az ország karácsonyfája várhatóan szerdán 11-12 óra között érkezik az Országházhoz.
2010.12.14. 14:00
 
ENSZ-oklevelet kaptak magyar mentőcsapatok
ENSZ-oklevelet kaptak magyar mentőcsapatok az indonéziai földrengést követő tevékenységükért; az okiratot Bakondi György kormánybiztos, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője adta át kedden Budapesten. Az ENSZ Humanitárius Ügyek Koordinációs Hivatala által kiállított elismerő és köszönő oklevelet a "kormány városi kutató-mentő csapata" és a "Rescue 24" civil egység vehette át a tavalyi indonéziai földrengés utáni mentésben tanúsított kiemelkedő munkája elismeréseként.
2010.12.14. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541[1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista