2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Jávor Benedek
127675 találat
 
 
Határozatképtelen volt az Advertum-ügyben kijelölt bizottság ülése
Határozatképtelenség miatt csütörtökön elmaradt az úgynevezett Advertum-ügyben meghallgatásra kijelölt összevont országgyűlési bizottság rendkívüli ülése, miután a szocialista képviselők nem jelentek meg. Az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottsága, valamint a sport- és turisztikai bizottság együttes ülésén Veres János (MSZP) pénzügyminisztert hallgatták volna meg az Advertum Kft. részére nyújtott kormányzati hitelgarancia témájában. A miniszter helyett államtitkára, Keller László (MSZP) jelent meg. A fideszes képviselők felháborítónak mondták, hogy a kormánypárti képviselők távollétükkel "bojkottálták" az ügy napirendre vételét, valamint azt, hogy bár korábban időpontot egyeztettek a miniszterrel, ő nem jelent meg a testület előtt.
2008.06.19. 11:34
 
 
Színesek lehetnek az MRI felvételek
Az eddig fekete-fehér mágneses rezonanciás (MRI) felvételekhez színeket rendelő eljárást dolgoztak ki amerikai kutatók, ami javíthatja a beszerzett információk minőségét és növelheti azok érzékenységét - közli a Nature című tudományos folyóirat. Ez a képalkotó eljárás a mágneses mezőt és a rádiófrekvenciás hullámokat használja fel arra, hogy keresztmetszeti képet adjon a test belsejének felépítéséről, a belső szervekről. Bár különböző kémiai kontrasztanyagokkal javítható a felvétel minősége, de ezek is leginkább árnyékokként láthatók a képeken.
2008.06.19. 11:19
 
 
EURO-2008: Oroszország-Svédország 2-0
Oroszország 2-0-ra nyert a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Svédország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának 3. fordulójában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Oroszország a második helyen végzett Spanyolország mögött és a négy közé jutásért Hollandiával találkozik szombaton. A svédek csoportharmadikként búcsúztak a kontinenstornától. A csoport másik mérkőzésén a címvédő görög válogatott három vereséggel búcsúzott az Európa-bajnokságtól, miután 2-1-re kikapott Spanyolországtól. A spanyolok sikerükkel százszázalékos teljesítménnyel élen végeztek a kvartettben, s vasárnap az olaszokkal találkoznak az elődöntőbe jutásért.
2008.06.19. 11:15
 
A GVH engedélyezte a Nestlének a Balaton szelet megvételét
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Nestlé-csoport a Győri Keksz Kft.-től megvásárolhassa annak Balaton üzletágát, azaz a Balaton szeletet - közölte a hivatal az MTI-vel. A Nestlé Hungária Kft. és a Société des Produits Nestlé S.A. 2008. április 23-án kötött szerződést a Győri Keksz Kft. Balaton szelet elnevezésű csokoládés ostyaszelet termékéhez kapcsolódó szellemi tulajdonjogok, előállítási- és berendezési know-how, raktárkészlet, promóciós anyagok, valamint gépek és berendezések, a Balaton üzletág megvásárlására. A szellemi tulajdonjogok és az előállítási know-how tulajdonosa a Société des Produits Nestlé S.A., a további megszerzett eszközök és jogok tulajdonosa pedig a Nestlé Kft. lett.
2008.06.19. 10:47
 
Rendőrök segítik a BKV-járművek haladását a fővárosban
Motoros rendőrök segítik a jövőben a BKV járműveit; a járőrök azt ellenőrzik, hogy szabályszegésével senki ne akadályozhassa a közösségi közlekedési járművek haladását - jelentette be a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján. A rendőrök segítségét a BKV kérte még tavaly, az együttműködési megállapodást idén januárban írták alá. A húsz motoros rendőr többek között ellenőrzi, hogy senki ne használhassa jogosulatlanul a buszsávokat, szabálytalan parkolással pedig senki ne akadályozza a közösségi közlekedési járművek haladását. Szankcionálják a járművek megállóhelyeinek illetéktelen használatát is.
2008.06.19. 10:46
 
 
EURO-2008: Rekordok a csoportmérkőzések alatt
A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörét követően elkészültek a statisztikák. A góllövőlista vezetője 4 góllal a spanyol David Villa. A legtöbb gólt szerző csapat Hollandia, 9 góllal, miközben Ausztria, Lengyelország, Románia, Franciaország és Görögország mindössze egy gólt ért el. Az Eb-k történetének legidősebb gólszerzőja az osztrák Ivica Vastic, aki 38 éves és 257 naposan ért el találatot. A legfiatalabb gólszerző a 21 éves és 37 napos spanyol Cesc Fabregas. A leggyorsabb gólt a horvát Luka Modric szerezte, a mérkőzés 3:35 percénél. A legnagyobb labdabirtoklási arány élén Portugália és Spanyolország áll 55-55 százalékkal, míg a legkisebb labdabirtoklási arányt Svédország 42,67 százalékkal érte el.
2008.06.19. 10:24
 
 
GKI: gyorsul a GDP növekedési üteme
A gazdaság növekedési üteme az idén számottevően gyorsul, az év egészében 3 százalékos GDP-növekedés várható - áll a GKI Gazdaságkutató Intézet csütörtökön közölt negyedéves előrejelzésében. A kutatóintézet szerint a II. negyedévi 2-3 százalék közötti gazdasági növekedés a III-IV. negyedévben 3,5-4 százalékra gyorsul. A prognózis szerint az államháztartás GDP-arányos hiánya 3,8 százalék körül alakul az idén, kisebb lesz a vártnál, sőt akár el is érheti a nyugdíjpénztári korrekcióval számított 3,6 százalékos maastrichti kritériumot.
2008.06.19. 10:22
 
 
Távoltartási végzés egy kacsára lövöldöző férfi ellen
Egy év börtön vár arra az amerikai fiatalemberre, aki sörétes puskával meglőtte szomszédja kacsáját, amelynek és gazdájának védelmében a bíróság a támadás után távoltartási végzést bocsátott ki. Megnyugtatásul: Circles - így hívják a szárnyast - szerencsére maradéktalanul felgyógyult a márciusi nyaklövés óta. A sárga csőrű pekingi kacsa szenvedése és tulajdonosának aggodalma azonban sokba kerül majd a 21 esztendős Yilk Mathewsnak, aki a bíróság előtt vétkesnek mondta ugyan magát, de arra hivatkozott, hogy véletlen baleset történt. A júliusi ítélethozatalkor akár egy évi börtönbüntetést is kaphat a kegyetlen "kacsavadászatért", hiába fejezte ki afeletti örömét, hogy áldozata már jól van.
2008.06.19. 10:08
 
 
Irán hajlandó tárgyalni a nagyhatalmak új ajánlatairól
Teherán bejelentette, kész tárgyalni a nagyhatalmak új javaslatcsomagjáról, amelyért cserébe el akarják érni, hogy Irán függessze fel urándúsító tevékenységét. Manusehr Mottaki iráni külügyminiszter csütörtökön ugandai látogatása során tartott sajtótájékoztatón jelentette be Teherán tárgyalási készségét, hozzátette azonban, hogy az ösztönző javaslatokat előterjesztő hat nagyhatalomnak is komolyan meg kell fontolnia Teherán javaslatait. Mottaki szerint Teherán már tájékoztatta az előterjesztőket tárgyalási készségéről, Teherán a javaslatcsomagot jelenleg vizsgálja, és megfelelő időben reagálni fog rá.
2008.06.19. 09:57
 
 
0,1 százalékkal nőtt a reálkereset egy év alatt
A január-áprilisi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,1 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Január-áprilisban a bruttó átlagkeresetek összességében 7,5 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 6,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az év első három hónapjában a reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,9 százalékos növekedésével számolva - 0,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest, a bruttó átlagkereset január-márciusban 6,5 százalékkal, a nettó 6,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
2008.06.19. 09:10
 
 
Barroso köszönetet mond Nagy-Britanniának a reformszerződés ratifikálásáért
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke szerdán köszönetet mondott Nagy-Britanniának, amelynek parlamentje elsőként ratifikálta a Lisszaboni Szerződést az írországi elutasító népszavazás után, és felszólította az EU-tagállamait, folytassák a szerződés ratifikálását. "Nagyon fontos, hogy valamennyi tagállam kifejezze véleményét a Lisszaboni Szerződésről, és felszólítok mindenkit, aki eddig még nem tette meg, folytassa a ratifikációs eljárást" - tette hozzá Brüsszelben kiadott közleményében Barroso. "Az új szerződés hatékonyabbá, demokratikusabbá és a nemzetközi porondon erősebbé teszi majd az Európai Uniót" - áll az EU-bizottság elnökének közleményében.
2008.06.19. 07:30
 
 
Szili: a pártok vizsgálják felül parlamenti beléptetési gyakorlatukat
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke azt kéri a frakcióktól, hogy az őszi ülésszak kezdetéig vizsgálják felül parlamenti beléptetési gyakorlatukat. Erről a házelnök nyilatkozott az MTI-nek. Bakos Emil, az Országgyűlés gazdasági igazgatója az MTI kérdésére közölte: erre a parlamenti ciklusra összesen öt és félezer állandó belépőt adtak ki. Mint mondta, van állandó belépője a nyolcszáz országgyűlési dolgozónak, a négyszáz parlamenti és EP képviselőnek, a frakciók és a minisztériumok szakértőinek, a köztársasági őrezred tagjainak, valamint az újságíróknak. Megjegyezte: erre a ciklusra négyszáz állandó sajtóbelépőt állítottak ki.
2008.06.19. 07:19
 
 
Obama: el kell kerülni, hogy bin Ladenből mártír váljék
A demokrata párt elnökjelöltségére pályázó Barack Obama szerint az Egyesült Államoknak bíróság elé kell állítania Oszama bin Landent, ha élve fogják el, nehogy mártírt csináljanak belőle. Külpolitikai tanácsadóival tartott tanácskozása után újságírók előtt tett szerdai kijelentésével az illinois-i szenátor republikánus ellenfelének, John McCainnek vágott vissza, aki a héten azzal vádolta meg, hogy nem eléggé felkészült a terrorizmus elleni harcra. Obama George Bush elnökéhez hasonlította John McCain biztonságpolitikai elképzeléseit. Hozzátette: Bush és McCain hozzáállása miatt lett az Egyesült Államok kevésbé biztonságos, csökkent a tekintélye és veszített a világban játszott vezető szerepéből.
2008.06.19. 07:15
 
 
Életbe lépett a tűzszünet a Gázai övezetben
Életbe lépett csütörtök reggel a Gázai övezetben a Hamász iszlamista szervezet és Izrael közötti tűzszünet, amelynek tartósságával kapcsolatban mindkét fél borúlátó. Az egyiptomi közvetítéssel létrejött fegyvernyugvás közép-európai idő szerint 5 órakor lépett életbe. A tűzszünetet megelőzően csütörtök hajnalban izraeli rakéta megölt egy palesztin fegyverest egy másikat pedig megsebesített Gáza városától délre - közölték orvosok. Izrael déli részére tucatnyi rövid hatótávolságú palesztin rakéta és aknagránát hullott, amelyek nem okoztak komolyabb károkat.
2008.06.19. 06:55
 
 
EURO-2008: Spanyolország-Görögország 2-1
A címvédő görög válogatott három vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa-bajnokságtól, miután a D csoport utolsó, harmadik fordulójában 2-1-re kikapott Spanyolországtól. A 42. percben Angelosz Hariszteasz révén a görögök jutottak vezetéshez, míg a spanyolok Rubén de la Red 61. és Daniel Güiza 88. percben szerzett góljával fordítottak. A spanyolok sikerükkel százszázalékos teljesítménnyel élen végeztek a kvartettben, s vasárnap Bécsben az olaszokkal találkoznak az elődöntőbe jutásért. D csoport, 3. forduló: Spanyolország-Görögország 2-1 (0-1) Salzburg, 28 ezer néző.
2008.06.18. 22:41
 
 
Peking-Seattle a Hainan Airlines-szal
A Kína legnagyobb magánkézben lévő légitársaságaként nyilván tartott Hainan Airlines június 9-től közvetlen járatot indított Pekingből Seattle-be, az első Airbus A330-200-ast hagyományosan vízsugárral köszöntötték a seattle-i Tacoma Nemzetközi Repülőtéren. Az első járatok 80-85 százalékos foglaltsággal közlekednek, de a teljes hónapra eléri már a foglaltság a 70 százalékot. Az Airbus A330-200 heti négyszer közlekedik (hétfő, szerda, péntek, szombat), 36 business és 186 turista férőhellyel a fedélzetén. Seattle mellett a légitársaság hamarosan bostoni járatát is elindítja Pekingből.
2008.06.18. 22:41
 
 
EURO-2008: Oroszország-Svédország 2-0
Oroszország 2-0-ra nyert a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Svédország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának 3. fordulójában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Oroszország a D csoportban a második helyen végzett Spanyolország mögött és a négy közé jutásért a C jelű kvartett első helyezettjével, Hollandiával találkozik szombaton Bázelben. A svédek csoportharmadikként búcsúztak a kontinenstornától. D csoport, 3. forduló: Oroszország-Svédország 2-0 (1-0) Innsbruck, 30 772 néző.
2008.06.18. 22:37
 
Hoffmann meséi – operavizsga a Kiscelli Romtemplomban
Különleges helyszínen, a Kiscelli Múzeum Romtemplomában rendezik meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem opera szakos hallgatóinak vizsgaelőadását, melyen Offenbach Hoffmann meséi című operájának adaptációja lesz hallható.
2008.06.18. 22:09
 
Képzőművészeti project a Modem udvarában
A szájjal és aggyal festők leginkább nem festenek. Leginkább agyalnak és beszélnek a művészetről. Önmaga paródiájába fordítják, nevetségessé teszik a semmitmondó tendenciákat, új lehetőségeket tárnak fel a kiüresedett, szépelgő festőiség helyett, ötleteket, terveket dolgoznak ki egy izgalmasabb, őszintébb, nyitottabb, szabadabb festészet (művészet) jegyében.
2008.06.18. 22:05
 
A pálinka örök
A magyar fiatalok leginkább társas összejövetelek alkalmával fogyasztanak pálinkát. A családi események, egy vendégség, baráti koccintások és a disznótor a leginspirálóbb helyzetek a párlat elfogyasztására – derül ki az NRC Piackutató legújabb kutatásából, amelyet a magyarországi pálinkafogyasztási szokások megismerése céljából végzett. A 18-39 éves magyar lakosság körében reprezentatív felmérés eredményei azért sem elhanyagolhatóak, mivel a korosztály 45 százaléka fogyaszt legalább alkalmanként pálinkát.
2008.06.18. 21:59
 
 
Szekeres szerint az innováció kitörési pont lehet az ország számára
Az innováció kitörési pont lehet az ország számára, hiszen a világ gazdaságában egyre kevésbé költség-, és egyre inkább innovációalapú a verseny - mondta Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese, a Magyar Szocialista Párt országos közgazdasági tagozatának innovációról rendezett fórumán szerdán. A megoldást felvázolva Molnár Károly, kutatás-fejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter hangsúlyozta a vállalati kutatás-fejlesztés és innováció erősödésének fontosságát, a jelenlegi 70-30 százalékos állami-vállalati innovációra fordított költségarány elmozdulásának szükségességét.
2008.06.18. 21:30
 
 
Egy nappal a tűzszünet előtt izrael légicsapást mért a Gázai övezetre
Harmincnyolc rakétát lőttek ki Izrael déli részére a Gázai övezetből, az izraeli légierő pedig két légicsapást intézett az övezet északi része ellen szerdán - közölték izraeli források. Kórházi források szerint a dél-izraeli Szderótban egy nőt megsebesített az egyik házba becsapódott rakéta, a Gázai övezetben pedig két fegyveres férfi sérült meg a légitámadásokban. Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász kedden állapodott meg a csütörtökön kezdődő féléves tűzszünetben. Az egyezség értelmében a Hamász beszünteti az izraeli települések elleni rakéta- és aknavető-támadásait, Izrael pedig a Gázai övezet elleni katonai akcióit. Izrael ígéretet tett arra, hogy a jövő héten fokozatosan elkezdi feloldani az övezet blokádját.
2008.06.18. 21:28
 
 
Leigazolta Riisét az AS Roma
Az AS Roma leigazolta John Arne Riisét, az FC Liverpool norvég válogatott labdarúgóját. A 27 éves védő - aki 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert az angolokkal - négyéves szerződést kötött a római klubbal, amely ötmillió eurót fizetett érte. Riise 2001-ben az AS Monacótól szerződött a Liverpoolhoz, ahol több mint háromszáz mérkőzésen lépett pályára.
2008.06.18. 21:18
 
 
Férfi kézilabda vb-selejtező: továbbjutottak a magyarok
A magyar férfi kézilabda-válogatott kijutott a világbajnokságra, miután az európai szövetség (EHF) fegyelmi bizottsága helybenhagyta a boszniai visszavágón elért 24-27-es eredményt, amikor a 49. percben a hazai szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt a szombati találkozó. Skaliczky László csapata így kettős győzelemmel, 54-49-es összesítéssel kvalifikálta magát a jövő évi horvátországi vb-re. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a bosnyák szövetség 7500 eurós bírságot is kapott, ezen kívül a csapat a következő két hazai tétmérkőzését köteles zárt kapuk mögött megrendezni.
2008.06.18. 19:32
 
 
8 millióan töltötték le egy nap alatt az új Firefox-böngészőt
Egy nap alatt több mint 8 millióan töltötték le a Firefox 3 webböngésző programot, amely ezzel jó úton halad afelé, hogy világcsúcsot állítson fel az egy nap alatt legtöbbször letöltött szoftver kategóriájában - közölte a programot fejlesztő Mozilla Alapítvány magyar idő szerint szerda este. Néhány perccel 9 óra előtt már 8,47 millión állt a számláló. A Download Day (A letöltés napja) nevű marketingakció célja az volt, hogy a program bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe. A rekordokat hitelesítő hatóság most megvizsgálja a rekordkísérletet, és néhány napon belül meghozza döntését arról, hogy sikerült-e a Firefoxnak világcsúcsot felállítani.
2008.06.18. 19:26
 
 
Sok a fogyasztóvédelmi probléma az építőipar területén
Sok probléma van a lakosság számára nyújtott építőipari szolgáltatások területén, a megoldásukhoz a szolgáltatásnyújtók magatartásának megváltozása mellett a fogyasztók felelős hozzáállása is elengedhetetlen - fogalmazták meg a felügyeleti és szakmai szervezetek képviselői, az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának ülésén. Fegyverneki Sándor főépítész hangsúlyozta: fontos volna a fogyasztók figyelmét felhívni arra, hogy amikor életük legértékesebb vagyontárgyát, a lakást megvásárolják, járjanak el a legnagyobb gondossággal, hívjanak szakembert, kérjenek garanciákat. Kathy Attila, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főosztályvezetője elmondta: számos panasz érkezik hozzájuk kivitelezési problémák miatt.
2008.06.18. 19:14
 
 
Nem közeledtek az álláspontok a fuvarozók és a kormány között
A fuvarozók és a kormány képviselői szerdán folytatták az egyeztetést a versenyfeltételeket javító megállapodás-tervezetről, az érdekképviseletek tájékoztatása szerint az álláspontot nem közeledtek. A megbeszélést csütörtökön folytatják a közlekedési minisztériumban a fővárosi behajtás rendelet témában, ahol az érdekképviseletek reményei szerint szóba kerülhet az energiahordozók áremelkedése hatásainak mérséklése is. Karmos Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) főtitkár-helyettes az egyeztetés után az MTI-nek elmondta: a kormányzati oldal szóban módosító javaslatot tett a gépjárműadó csökkentetésére.
2008.06.18. 18:59
 
 
Tiger Woods kihagyja az idény hátralevő részét
Sérülés miatt az idei szezonban már biztosan nem játszik Tiger Woods, minden idők egyik legjobb golfozója. A 32 éves amerikai világklasszis - aki saját honlapján tette közzé a hírt - hamarosan kés alá fekszik, hogy sérült térdét rendbe hozzák, e mellett az elmúlt időszakban sípcsontjával is problémák voltak. Woods - aki hétfőn a US Openen diadalmaskodott, megszerezve ezzel 14. Grand Slam-trófeáját - így karrierje során először kihagyja a Ryder Kupát, amelyen az Európa-válogatott és az amerikaiak találkoznak szeptemberben.
2008.06.18. 18:28
 
 
Ötnyelvű egészségügyi szótár külföldre utazóknak
Elvesztettem hirtelen az eszméletemet, hasmenésem van, cukorbeteg vagyok, babát várok, adjon egy fájdalomcsillapítót - ehhez hasonló mondatok szerepelnek angolul, németül, franciául, olaszul és spanyolul egy, a gyógyszertárakban beszerezhető ingyenes kiadványban. Az egyik legnagyobb gyógyszerforgalmazó és termeltető cég magyarországi leányvállalata az idén is kibocsátotta ezt a kis szótárt, amelyet érdemes zsebre tenni, ha valaki elutazik, főleg távoli tájakra. Az olasz és a spanyol rész különösen jól jöhet, hiszen ezeken a nyelveken kevesebb magyar beszél és a célországban élők közül sem beszél mindenki angolul vagy németül.
2008.06.18. 18:12
 
 
Munoz lett a Getafe edzője
Victor Munozt nevezték ki a Getafe labdarúgócsapatának új vezetőedzőjének. Az 51 éves tréner Michael Laudrupot váltja, aki a Spanyol Király Kupa fináléjába, illetve az UEFA Kupa negyeddöntőjébe vezette a madridi gárdát. Munoz legutóbb a Recreativo Huelvánál dolgozott, s februárban menesztették onnan. Korábban irányította a Villarreal, a Real Zaragoza és a Panathinaikosz szakmai munkáját is, legnagyobb sikerét a Zaragozával érte el, amikor 2004-ben megnyerte a Király Kupát.
2008.06.18. 17:18
 
 
Bush a tengeri olajfúrások tilalmának feloldását kérte
George Bush amerikai elnök a tengeri olajfúrások tilalmának feloldását kérte szerdán a kongresszustól. A Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján kezdeményezését a kőolaj és az üzemanyagok árának drasztikus emelkedésével indokolta, hangsúlyozva, hogy az amerikai gazdaság fejlődése a belátható jövőben is az olajra fog épülni. Bush rámutatott, hogy az Egyesült Államok kőolajszükségletének jelentős részét külföldről fedezik, és az energiahordozó importjának egy része "bizonytalan térségekből" származik.
2008.06.18. 17:16
 
 
Kilenc országban létesít nagykövetséget Koszovó
Kilenc országban létesít diplomáciai képviseletet Koszovó - Fatmir Sejdiu, a függetlenségét kikiáltott volt dél-szerbiai tartomány elnöke szerdán írta alá az erről szóló rendeletet. Az első koszovói nagykövetségek Berlinben, Bernben, Brüsszelben, Bécsben, Londonban, Rómában, Párizsban, Tiranában és Washingtonban fognak működni. A nagyköveteket a következő néhány hétben nevezik ki, s addig, amíg elfoglalják állomáshelyüket, a képviseleteket ügyvivők vezetik. Pristinában eredetileg úgy tervezték, hogy első lépésként húsz fővárosban létesítenek nagykövetséget, de erre nem volt elegendő pénz, ezért kilencre csökkentették a számukat.
2008.06.18. 17:12
 
 
A vakáció idején is nyitva kell tartani az iskolákat, ha van rá igény
Az iskoláknak a diákok felügyeletét és étkeztetését biztosítaniuk kell a nyári szünidő idején is, ha a dolgozó szülőknek erre igénye van - erre a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) hívta fel a figyelmet. A PDSZ elnöke azt mondta, gyermek felügyelet nélkül nem maradhat, de a közoktatási törvény szerint elsősorban nyáron kell kiadni a pedagógusok szabadságát. A szülők egyesülete utalt arra, hogy a gyermekvédelmi törvény értelmében a családban élő gyermekek számára is meg kell szervezni az életkoruknak megfelelő nappali felügyeletet, nevelést, foglalkoztatást és étkeztetést abban az esetben, ha a szülők munkavégzése, betegsége vagy egyéb más ok miatt ez otthon nem lehetséges.
2008.06.18. 17:05
 
 
Már nem Ivkovic a férfi kosárlabda-válogatott kapitánya
Stojan Ivkovic, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya levélben tudatta a szövetséggel (MKOSZ), hogy a továbbiakban nem tudja ellátni feladatát. A szakember azzal indokolta döntését, hogy nem talált meghallgatásra javaslata, miszerint mindig legyen a pályán legalább két magyar játékos az NB I-es mérkőzéseken. Az elnökség ugyan támogatta az elképzelést, de a férfi liga megvétózta azt. Az MKOSZ vezetése szerdai ülésén tudomásul vette Ivkovic elhatározását, és felkérte a szakmai bizottságot, hogy jövő pénteki ülésén tegyen javaslatot a szakvezető személyére, aki az Európa-bajnoki selejtezőkön irányíthatja a nemzeti együttest.
2008.06.18. 16:48
 
 
Demján, Csányi és Várszegi a három leggazdagabb magyar
Nincs változás tavalyhoz képest az élen: 300 milliárd forintra becsült vagyonával Demján Sándor a leggazdagabb magyar, Csányi Sándor 160 milliárddal a második, utána pedig Várszegi Gábor következik 90 milliárd forinttal - derül ki a Napi Gazdaság "A 100 leggazdagabb magyar" című idei kiadványából. A listára való feljutáshoz az idén ötmilliárd forintos vagyon kellett, míg tavaly 4,3 milliárd forinttal is be lehetett kerülni az első száz közé. Az idei lista alapján a többség - 55 fő - vagyona nem haladja meg a tízmilliárd forintot, 50 milliárd forintot meghaladó nagyságú vagyonnal pedig kilencen gazdálkodnak. A százmilliárdos határt csak Demján és Csányi lépte át.
2008.06.18. 16:39
 
 
Távozik posztjáról az ENSZ koszovói missziójának vezetője
Távozik posztjáról Joachim Rücker, az ENSZ koszovói missziójának (UNMIK) vezetője, a német diplomata utóda az olasz Lamberto Zannier lesz - közölte szerdán Pristinában a világszervezet missziójának szóvivője. Alekszandar Ivanko szavai szerint az új misszióvezető valószínűleg már pénteken elfoglalhatja a posztot. Rücker - aki 2006 augusztusa óta állt az UNMIK élén - hétfőn már burkoltan utalt rá, hogy távozik, ugyanakkor megismételte, hogy az ENSZ mindaddig jelen lesz Koszovóban, amíg a Biztonsági Tanács erről rendelkező 1244-es számú határozata hatályban marad.
2008.06.18. 16:36
 
 
Medián: ártott a Fidesznek a kiszivárgott Orbán-beszéd
Júniusban csökkent a két nagy párt közötti különbség, de a Fidesz még így is utcahosszal vezet az MSZP előtt - derült ki a Medián - a HVG által rendelt, a hetilap honlapján szerdán idézett - közvélemény-kutatásából, amely szerint fél év óta nem volt olyan alacsony a politikai aktivitás, mint most. A nyár beköszöntével mérséklődött a lakosság politikai aktivitása: a Medián június első napjaiban országos mintán elvégzett felmérésében a megkérdezettek mindössze 45 százaléka válaszolt úgy, hogy egy -közeljövőben- tartandó választáson biztosan elmenne szavazni, ez pedig az elmúlt fél év legalacsonyabb értéke - olvasható a cikkben.
2008.06.18. 16:26
 
 
Kenyai menekülttáborból hoztak haza egy magyar lányt
Egy szomáliaiaknak fenntartott kenyai menekülttáborból hozott haza egy magyar lányt a Baptista Szeretetszolgálat. A 18 éves, magyar állampolgárságú lány és a szeretetszolgálat munkatársai Kairóból érkeztek egy menetrend szerinti járattal a Ferihegyi repülőtérre. A Szomáliában született lányra néhány hete figyeltek fel Kenyában. Magyar édesapja és három testvére meghalt, édesanyja és a többi testvére pedig eltűnt - mondta a repülőtéren Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány elnöke. Hozzátette: az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága jelentette a nairobi magyar nagykövetségen, hogy magyar dokumentumokkal rendelkező lány van a szomáliai határon lévő 170 ezer fős menekülttáborban.
2008.06.18. 16:13
 
 
Ismét működik az érettségi dokumentumok kiállítására használt rendszer
A szakemberek szerdán délután öt óra után kijavították azt az informatikai hibát, ami az érettségi dokumentumok előállítását segítő szoftverben keletkezett, a rendszer most már működik - közölte az Educatio Kht. az MTI-vel. A távirati iroda kora délután középiskolai forrásból értesült arról, hogy meghibásodott az érettségi dokumentumok kiállítását szolgáló informatikai rendszer. Ez azokat az intézményeket érinthette, amelyekben szerdán befejeződnek a középszintű érettségi szóbelik és ezen a napon adnák ki a bizonyítványokat. Az oktatási tárca sajtóirodája megerősítette az MTI értesülését, viszont hozzátette nem történik jogsértés, ha nem adják ki szerdán az érettségi bizonyítványokat.
2008.06.18. 15:57
 
 
Béki Gabriella: nem szabad lemondani a nyugdíjkorhatár felemeléséről
A nyugdíjkorhatár felemelésének témájáról nem lenne szabad lemondani - mondta szerdán az MTI-nek Béki Gabriella. Az SZDSZ ügyvivője arra reagált, hogy a kormány egyelőre nem tervezi a korhatár felemelését. A politikus szerint fontos az úgynevezett nyugdíjazási korcentrum (a nyugdíjba vonulás átlagos életkora) emelése is, de úgy véli, hogy elhibázott lépés lenne a nyugdíjkorhatár felemelésének témájáról lemondani, mert egy későbbi, hirtelen emelés sokak számára lenne fájdalmas. Béki Gabriella éppen ezért fontosnak nevezte, hogy az emelés fokozatosan és hosszú idő alatt történjen.
2008.06.18. 15:43
 
 
Obama fölényesen vezet a függetlenek és a nők körében
A leendő amerikai elnökjelöltek versenyében a demokrata párti Barack Obamának csekély, 5 pontos előnye van országosan a republikánus John McCainnel szemben, a kulcsfontosságú független és női szavazók körében viszont sokkal népszerűbb - derült ki a Zogby közvélemény-kutató intézet szerdai felméréséből. Obama, aki két hete biztosította be magának a jelöltséget, 47-42 arányban vezet Amerika-szerte. Ez némi csökkenést mutat májushoz képest, amikor Obama előnye még 8 pontos volt. Az illinois-i szenátor azonban 18 ponttal, 52:30 arányban vezet a függetlenek és 15 ponttal, 51:36 arányban a nők körében. E két csoport szava meghatározó lehet a novemberi elnökválasztáson.
2008.06.18. 15:36
 
 
EURO-2008: német és osztrák kapitány egymeccses eltiltása
Egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Joachim Löw német és Josef Hickersberger osztrák szövetségi kapitány azok után, hogy a két csapat hétfői Európa-bajnoki mérkőzésén szóváltásba keveredtek a negyedik játékvezetővel, és mindkettőjüket a nézőtérre küldte a bíró. Löw nem mehet be a csapat öltözőjébe, és nem ülhet le a kispadra a portugálok elleni csütörtöki negyeddöntőn, és csak az után beszélhet a játékosokkal, ha véget ért az összecsapás. Minden bizonnyal segítője, Hansi Flick másodedző irányítja majd az együttest. Mivel az osztrákok az 1-0-ás vereséggel búcsúztak, így Hickersberger egy másik alkalommal tölti le eltiltását.
2008.06.18. 15:14
 
 
Tordy Géza lett a nemzet színésze
Tordy Géza Kossuth-díjas színművészt választották a nemzet színészévé a májusban elhunyt Raksányi Gellért helyére a címet viselő művészek szerdán Budapesten - jelentette be Jordán Tamás, a Nemzeti Színház leköszönő főigazgatója és Alföldi Róbert, a teátrum leendő vezetője. A 2000-ben életre hívott nemzet színésze címet egyszerre 12 művész viselheti. A címet a kulturális miniszter egyetértésével a Nemzeti Színház adományozza annak, aki főszerepekben vagy epizódszerepekben kimagasló teljesítményt nyújtott, 62. életévét betöltötte, illetve négy évtizedet a színészi pályán, vagy 20 évadot - évadonként legalább egy szerepben - a Nemzeti Színház színpadán töltött.
2008.06.18. 15:05
 
 
Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak
Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön. A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transzneműnek, így aztán amikor májusban befejeződött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nő. A vidéken élő thaiak többsége konzervatív ugyan, de a kezdeményezésben a thai társadalom toleranciája nyilvánul meg az országban élő nagyon is látványosan megjelenő transznemű közösség iránt.
2008.06.18. 14:27
 
 
1,66 millió embert evakuáltak az áradások miatt
Az áradások kezdete óta összesen 1,66 millió embert menekítettek biztonságos helyre Kína kilenc tartományában. A legsúlyosabb károkat a dél-kínai Kuangtung tartományból, a Gyöngy folyó deltájából jelentették, ahol ötven év óta nem volt ehhez hasonló pusztítás. Az áradások legkevesebb 171 halálos áldozatot követeltek, 52 embert eltűntként tartanak nyilván. A meteorológusok szerdai jelentései szerint a csapadékos idő a következő napokban is folytatódni fog, ezért több mint 750 állami tisztségviselőt és rendőrt vezényeltek a térség hat legveszélyesebb víztározójának megerősítésére.
2008.06.18. 14:22
 
Nézőpont Intézet: Fodor a vesztese a júniusi népszerűségi listának
Kilencszázalékos visszaesésével Fodor Gábor a vesztese a júniusi népszerűségi listának - olvasható a Heti Válasz által az MTI-nek szerdán eljuttatott felmérésből, amelyet a hetilap a Nézőpont Intézettel készíttetett. A kutatás szerint az új SZDSZ-elnök zuhanása mögött a koalíció helyreállításában reménykedő MSZP-szavazók gyors kiábrándulása áll. Mint fogalmaznak, ha Fodor nem lép valamelyik irányba, két szék között a pad alá eshet, a választópolgárok ugyanis nem türelmesek. A május 27-e és június 11-e között végzett vizsgálatból kiderül: az MSZP-nek a kiszivárgott Orbán-beszédre szervezett kampánya csupán bátrabbá tette a párt eddig rejtőzködőbb híveit, ám a szocialisták nem tudtak új nyugdíjas szavazókat toborozni.
2008.06.18. 14:10
 
 
Budapest a legesélyesebb az uniós kutatóintézet székhelyének elnyerésére
Megkezdték tanácskozásukat szerdán az Európai Unió tagországainak versenyképességi kérdésekben illetékes miniszterei az EU új innovációs központjának székhelyéről. Legutóbb ötről két jelöltre szűkítették a lehetséges városok körét, továbbá megállapodtak abban, hogy az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (ETI) székhelye 2004 óta csatlakozott tagállamban lesz, és olyan országban, ahol még nem működik uniós ügynökség. Mivel ezek a feltételek csak Magyarországra illenek a jelöltek közül, mert Lengyelország már rendelkezik a határkérdésekben illetékes ügynökséggel, ráadásul legutóbb a 27 tagországból 26 hazánkat támogatta, így Budapest esélyei kimagaslóak.
2008.06.18. 13:13
 
 
Wimbledon: Szávay a 15. kiemelt
Szávay Ágnest - világranglista-helyezése alapján - a 15. helyen emelték ki a jövő héten kezdődő wimbledoni tenisztornán. Az angol nyílt bajnokságon a nők között a világranglista-vezető szerb Ana Ivanovicot emelték ki a legelőkelőbb pozícióban.
2008.06.18. 13:06
 
 
Jennifer Aniston Mexikóba ment kedvesével
Új szintre helyezte kapcsolatát Jennifer Aniston és barátja, John Mayer azzal, hogy elutaztak Mexikóba nyaralni egy kicsit.
2008.06.18. 12:59
 
 
Mundruczó filmje döntős a Lux-díj versenyében
Mundruczó Kornél filmje, a Delta bekerült az Európai Parlament (EP) Lux-díjáért folyó versenyben a legjobb három közé - jelentette be szerdán az EP. Két versenytársa az Obcan Havel (Havel, a polgár) című cseh és a Le silence de Lorna (Lorna hallgatása) című belga-brit-francia-olasz alkotás. Az előbbinek Miroslav Janek és Pavel Koutecky az alkotója, az utóbbi film pedig a Dardenne testvérpár - Jean-Pierre és Luc Dardenne - műve. A Lux-díj idei győztesének október 22-én adják át a díjat, miután szeptember-októberben az Európai Parlament tagjai megtekintették, és szavaztak róla.
2008.06.18. 12:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367[2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista