2014. április 21., hétfő - Konrád
Deviza:  
EUR/HUF 306,76 USD/HUF 222 CHF/HUF 251,53
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10257 találat
 
 
Jogi felelősségre vonást szeretne a Fidesz az államadósság növekedéséért
A Fidesz kezdeményezni fogja, hogy a parlament alkotmányügyi, valamint számvevőszéki bizottsága vizsgálja meg, hogy a jelenlegi jogszabályi környezet lehetőséget ad-e az államadósság növelése esetében a jogi következmények és felelősség megállapítására - jelentette be Szijjártó Péter újságíróknak csütörtökön.
2011.07.28. 14:37
 
A tanyás térségek fejlesztését segítő pályázat indul szeptemberben
A tanyás térségek fejlesztését segítő, 825 millió forint összegű program indul szeptember elsején, a forrásaira önkormányzatok, társulásuk, kamarák és tanyagazdák pályázhatnak - jelentette be V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára csütörtökön Fülöpházán.
2011.07.28. 13:10
 
TÁRKI: nőtt a különbség a Fidesz és az MSZP között
A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet legújabb, reprezentatív felmérése szerint júliusban tovább nőtt a Fidesz és az MSZP szavazótábora közti különbség, a biztos pártválasztók között a kormánypártnak 23 százalékos előnye van.
2011.07.27. 20:02
 
A kormány rosszindulatú torzításként értékeli az amerikai külügyi helyettes bírálatát
A magyar kormány nem ért egyet Thomas Melia, amerikai helyettes külügyi államtitkár kedden közölt következtetéseivel, amelyek a kabinet szerint felületes információk és rosszindulatú torzítások eredményeként születtek.
2011.07.27. 17:19
 
Munka törvénykönyve - Szijjártó: a kormány várja a javaslatokat
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által pénteken nyilvánosságra hozott dokumentum csak a munka törvénykönyvének egy "konzultációs munkaanyaga", amelyhez a kormány jelenleg és továbbra is várja az észrevételeket és javaslatokat - mondta szerdán Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője újságíróknak.
2011.07.27. 17:17
 
LMP: Budai Gyula "súlyosan mellébeszél"
Az LMP szerint Budai Gyula "súlyosan mellébeszél", amikor azzal utasítja vissza a párt hozzá intézett kérését, hogy nem illetékes a települési önkormányzatok gazdálkodásának vizsgálatára - mondta az MTI-nek Schiffer András. A frakcióvezető kijelentette, ő kedden nem a Heves megyei önkormányzatok gazdálkodásának vizsgálatát kérte a kormánybiztostól, hanem azt, hogy a központi költségvetésből az utóbbi 14 hónapban milyen összegeket juttattak ezeknek a települések forrásigényeire.
2011.07.27. 17:04
 
MSZP: a Fidesz beismerte, hogy tönkretette az egészségügyet
Havas Szófia, a Fővárosi Közgyűlés Egészségpolitikai és szociális bizottságának szocialista alelnöke szerint a Fidesz beismerte, hogy tönkretette az egészségügyi ellátórendszert.
2011.07.27. 14:35
 
A benzinár emelkedése miatt Matolcsy távozását sürgeti az MSZP
Az MSZP szerint a hibás kormányzati gazdaságpolitika és annak irányítója, Matolcsy György felelős azért, hogy újabb rekordot döntött az üzemanyagok ára, és a benziné egyes kutaknál meghaladja a 400 forintot. A szocialisták ezért távozásra szólítják fel a tárcavezetőt.
2011.07.27. 12:10
 
 
Budai Gyula válasza Schiffer Andrásnak: nem illetékes a hevesi települési pénzek vizsgálatában
Az elszámoltatási kormánybiztos nem folytat le vizsgálatot a Heves megyei települések számára nyújtott állami forrásokkal kapcsolatban: Budai Gyula arról tájékoztatta Schiffer Andrást, hogy nem illetékes abban ügyben, amelyben az LMP frakcióvezetője kereste meg őt keddi nyílt levelében - derül ki a kormánybiztosnak az ellenzéki politikushoz címzett, és az MTI rendelkezésére bocsátott válaszából.
2011.07.27. 10:41
 
 
Nem született kompromisszum a költségvetés módosításáról Esztergomban
Nem született kompromisszum a költségvetés módosításáról az esztergomi képviselő-testület keddi rendkívüli ülésén - közölte Tétényi Éva polgármester az MTI-vel.
2011.07.27. 08:32
 
Minden oktatási intézményt érint az összevonás Esztergomban
Tizenkilenc rendes és tizenegy rendkívüli napirendi pontot tárgyalt meg az esztergomi képviselő-testület szerda hajnalig elhúzódó ülésén; a személyi döntéseket zárt ajtók mögött, csaknem kilencórás vita után hozták meg. Az ülésen nem született kompromisszum a költségvetés módosításáról.
2011.07.27. 08:23
 
 
LMP: Budai Gyula vizsgálja felül, hogyan teljesültek a forrásigénylések Hevesben
Schiffer András nyílt levélben fordult Budai Gyulához, azt kérve az elszámoltatási kormánybiztostól, hogy vizsgálja felül, a Heves megyei települések milyen forrásigényléseket nyújtottak be az elmúlt 14 hónapban és ezek hogyan teljesültek. Az LMP frakcióvezetője azt is megvizsgáltatná, hogy a fideszes Balázs József hány esetben és hogyan járt el az ilyen ügyekben.
2011.07.26. 17:20
 
Fidesz: távoznia kell tisztségéből Ajka polgármesterének
Pénzügyi válságba és morális csődbe jutott Ajka városa Schwartz Béla MSZP-s polgármester vezetésével, ezért a Fidesz helyi csoportja felszólítja, hogy haladéktalanul mondjon le, és távozzon a tisztségéből - mondta Stolár Mihály, a Fidesz ajkai elnöke kedden a városháza előtt tartott sajtótájékoztatón.
2011.07.26. 17:16
 
 
Ha szükségesnek látja, a Fidesz is kezdeményez módosítást a tervezeten
A Fidesz országgyűlési frakciója a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaanyagának tekinti a munka törvénykönyve módosításának tervezetét, és ha szükségesnek tartja, változtatásokat kezdeményez azon - mondta Kara Ákos képviselő kedden sajtótájékoztatón.
2011.07.26. 14:21
 
Putnoki polgármester: meg kell vizsgálni, történt-e rémhírterjesztés
Putnok fideszes polgármestere, a térség országgyűlési képviselője szerint meg kell vizsgálni, hogy történt-e rémhírterjesztés a helyi állítólagos lövések ügyében.
2011.07.26. 12:23
 
Ittas volt az M3-ason márciusban forgalommal szemben haladó sofőr
Ittas volt az a gépkocsivezető, aki idén március 16-án a késő esti órákban a forgalommal szemben haladva egy szabályosan közlekedő autóval ütközött az M3-as autópályán, saját maga és két vétlen ember, köztük Arnóth Sándor fideszes parlamenti képviselő, püspökladányi polgármester halálát okozva. A nyomozás eredményét a hétfőn tette közzé a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság (PMRFK).
2011.07.25. 13:30
 
 
MSZP: Varga Mihály nyilatkozatával az államadósság elleni harc megbukott
Az MSZP szerint Varga Mihály pénteki nyilatkozatával megbukott "a megszorítások elfedését célzó államadósság elleni harc", a Miniszterelnökséget vezető fideszes államtitkár szavaiból kiderül, hogy az ország helyzetéért nem a baloldal, hanem a kormány, azon belül Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a felelős.
2011.07.25. 13:28
 
A korábbi független polgármester nyert az időközi választáson vasárnap Mezőhegyesen
A korábbi polgármester, Kovácsné Faltin Erzsébet nyert az időközi polgármester- és önkormányzati-képviselő választáson vasárnap, a Békés megyei Mezőhegyesen - tájékoztatta az MTI-t a város jegyzője.
2011.07.25. 05:34
 
Sétakocsikáztak a füredi Anna-bál szépei
Frei Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolás, az idei balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynője díszes hintón, huszárok kíséretében indult sétakocsikázásra vasárnap délelőtt Balatonfüreden; a szakadó eső ellenére is több százan voltak kíváncsiak a szépségkirálynőre és udvarhölgyeire.
2011.07.24. 14:15
 
Fidesz: az MSZP semmi nem tett a devizehitelesek megmentéséért
A Fidesz szerint az, hogy ma ilyen magas a devizahitelek miatt bajbajutottak száma, az csakis a szocialisták felelőtlen intézkedéseinek köszönhető - írta a párt parlamenti frakciója az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében. Az MSZP az elmúlt évek folyamán semmit sem tett a devizahitelesek megsegítése érdekében, sőt, a forinthitelhez való hozzájutás megnehezítésével rákényszerítette az embereket a devizaalapú hitelek felvételére - teszik hozzá.
2011.07.22. 19:51
 
Megnyílt a Művészetek Völgye Kapolcson
Megnyílt a 21. Művészetek Völgye Fesztivál pénteken a Balaton-felvidéken lévő Kapolcson; 10 napon át 90 helyszínen mintegy 1800 programon vehetnek részt az érdeklődők - mondta Márta István, a fesztivál igazgatója az ünnepélyes megnyitón.
2011.07.22. 19:29
 
 
Fidesz: az LMP további kiadásbővítést szeretne
A Fidesz szerint az LMP-nek a költségvetési irányelvvel kapcsolatos szavaiból az következik, hogy az ellenzéki párt további kiadásbővítést szeretne, holott erre most nincs mód.
2011.07.21. 16:09
 
MSZP: máris elbukott a jogszabály
Az MSZP úgy véli, mivel alkalmazhatatlan, máris elbukott az új egyházi törvény, amelyet Schmitt Pál köztársasági elnök a szocialisták véleménye szerint olvasatlanul írt alá. Az ellenzéki párt ezért azt szeretné, ha a parlament a jogszabályt az őszi ülésszak kezdetén "kijavítaná". Nyakó István országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta: az MSZP várhatóan nem vesz részt az egyházzá nyilvánításra irányuló kérelmek országgyűlési elbírálásában.
2011.07.21. 16:06
 
Fidesz: tovább működhetnek a volt egyházak iskolái
Nem lehetetlenülnek el azok az egyházi iskolák, amelyek fenntartói a jövőben nem minősülnek egyházaknak, mert az állami feladatot is ellátó közösségek az év végéig megállapodást köthetnek az állammal, az általuk folytatott tevékenység finanszírozására - mondta csütörtökön az MTI-nek Ékes Ilona. A képviselő az LMP-s Osztolykán Ágnes szerdai szavaira reagált.
2011.07.21. 12:35
 
Termálvízzel fűtenének Komáromban
A helyi termálvíz energetikai célú hasznosítását tervezi a komáromi önkormányzat, lehetővé téve ezzel az épületek olcsóbb fűtését - tájékoztatta Radics Gábor önkormányzati főtanácsadó az MTI-t.
2011.07.21. 08:17
 
Fidesz: nem politikai pártoknak szülnek a nők
A Fidesz tisztában van azzal, hogy komoly demográfiai problémákkal küzd Magyarország, ugyanakkor figyelmezteti a szocialista politikusokat, hogy nem a pártoknak szülnek a nők - közölte a kormánypárt szerdán az MTI-vel az MSZP közleményére reagálva.
2011.07.20. 19:51
 
MSZP: a kormány hozza nyilvánosságra szakképzési koncepcióját!
Az MSZP sürgeti, hogy a kormány hozza nyilvánosságra szakképzési koncepcióját, és vitassa meg azt szakemberekkel és az érintettekkel.
2011.07.19. 13:32
 
 
Az MSZP szerint semmibe veszi a tényeket az államadósság növekedését vizsgáló albizottság
Az MSZP szerint az államadósság növekedését vizsgáló albizottság semmibe veszi a tényeket; ez pedig igazolta, hogy az LMP és az MSZP helyesen döntött, hogy nem vett részt a munkában.
2011.07.19. 13:23
 
MSZP: a polgármester-választás tanulsága, hogy a demokratáknak össze kell fogniuk
A Heves Megyei Közgyűlés korábbi szocialista elnöke szerint a jobbikos jelölt győzelmével végződő gyöngyöspatai polgármester-választás tanulsága, hogy a demokratikusan gondolkodóknak össze kell fogniuk.
2011.07.19. 13:21
 
LMP: iskolafenntartók veszítették el egyházi státuszukat
Az új egyházügyi törvény nyomán elveszítette egyházi státuszát a 13 közoktatási intézményt fenntartó Magyar Evangéliumi Testvérközösség, illetve a Sajókazán iskolát működtető Dzsaj Bhím közösség is - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Osztolykán Ágnes. Az Országgyűlés Oktatási, tudományos és kutatási bizottságának LMP-s alelnöke szerint a Fidesz "úgy döntött, hogy a hátrányos helyzetűeket befogadó iskoláknak nincs helyük".
2011.07.19. 13:13
 
Visszautasítja a Fidesz a fenyegetésről szóló jobbikos állítást
Visszautasítja Balázs József fideszes parlamenti képviselő, hogy megfenyegette volna a jobbikos Juhász Oszkárt, Gyöngyöspata új polgármesterét pályázati pénzekkel kapcsolatban.
2011.07.18. 16:32
 
 
Szijjártó: politikai felelősség terheli az előző kormányokat
A 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság munkája során bebizonyosodott, hogy az elmúlt nyolc év szocialista kormányai politikai bűnt követtek el Magyarországgal szemben - mondta Szijjártó Péter (Fidesz), az albizottság alelnöke az MTI-nek a parlamenti testület hétfői ülését követően.
2011.07.18. 16:27
 
Fidelitas-kongresszus: Ágh Péter további két évre a szervezet elnöke marad
A küldöttek 90 százalék fölötti szavazataránnyal újabb két évre a Fidelitas elnökévé választották Ágh Pétert, akinek nem volt kihívója a vasárnapi debreceni tisztújító kongresszuson.
2011.07.17. 20:11
 
Kubatov: a Fidelitasnak nincs versenytársa
A Fidelitas kitartásának köszönhetően ma már a szervezetnek "nincs versenytársa a pályán", az IDF, az Új Generáció és a Fiatal Baloldal is eltűnt - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója vasárnap a Fidelitas debreceni kongresszusán.
2011.07.17. 12:45
 
 
LMP: nem 600 rezidens, hanem több tízezer egészségügyi dolgozó helyzetét kellene rendezni
Az LMP szerint nem 600 rezidens, hanem több ezer orvos, és több tízezer egészségügyi dolgozó helyzetét kellene sürgősen rendezni.
2011.07.16. 20:20
 
A Le Monde a magyar kormány intézkedéseiről
Magyarország? Tekintélyelvű állam Európa szívében címmel kommentálta a magyar kormány intézkedéseit szerkesztőségi írásában a Le Monde című francia napilap szombat délután megjelent számában.
2011.07.16. 20:14
 
Újabb demonstráció a kaposvári iskolabezárás ellen
Újabb demonstráció kezdődött a kaposvári iskolabezárás ellen: a Toldi Iskola szülői szervezetének tagjai és támogatói szombattól kis csoportokban "Toldi" feliratú pólókban járkálnak Kaposvár frekventált területein, közülük páran éhségsztrájkba is kezdtek, hogy így tiltakozzanak az általuk megalapozatlannak és törvénytelennek tartott lépés ellen.
2011.07.16. 20:13
 
Összefüggő közoktatási koncepciót hiányol az MSZP
Az MSZP szerint a kisiskolák megsegítésére szánt 200 millió forint nem elég a rendszer átalakítására, a jövő oktatási rendszerének felépítésére.
2011.07.15. 19:18
 
Véget ért az adósságrendezésről tartott képviselő-testületi ülés Esztergomban
A kórház reorganizációs tervéről és a bankokkal kötött megállapodásokról elfogadott határozatokkal zárult az esztergomi képviselő-testület ülése csütörtök éjjel. Legközelebb várhatóan július 28-án ülésezik a közgyűlés - mondta el a polgármester az ülést követően az MTI-nek.
2011.07.14. 23:51
 
 
Esztergomi Fidesz-KDNP: Tétényi Éva képtelen ellátni feladatát
Az esztergomi Fidesz-KDNP szerint az, hogy a város független polgármestere kormánybiztos kinevezését kérte a településen kialakult helyzet megoldására, egyértelmű bizonyíték arra, hogy Tétényi Éva képtelen ellátni feladatát, s ezért le kellene mondania. Helyi fideszes képviselők csütörtöki budapesti sajtótájékoztatójukon arról is beszéltek, hogy szerintük a polgármester egyes kijelentéseivel túllépte a politikai korrektség határát.
2011.07.14. 12:14
 
 
Benyújtotta a népszavazási kezdeményezését az MSZP
Mesterházy Attila pártelnök benyújtotta hitelesítésre az MSZP korábban bejelentett népszavazási kezdeményezését az Országos Választási Bizottsághoz - áll az ellenzéki pártelnök csütörtöki közleményében.
2011.07.14. 12:12
 
 
MSZP: koncepció nélkül zárnak be iskolákat fideszes önkormányzatok
Az MSZP szerint koncepció nélkül zárnak be iskolákat fideszes vezetésű önkormányzatok, így pedagógusok sora maradt állás nélkül.
2011.07.14. 12:11
 
 
Tétényi Éva kormánybiztos kijelölését kéri Orbán Viktortól
Kormánybiztos kijelölését kéri a miniszterelnöktől az Esztergomban kialakult helyzet megoldására a város polgármestere, aki erről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t.
2011.07.14. 10:25
 
MSZP: fel kell lépni a rasszista, antiszemita parlamenti megnyilvánulások ellen
Az MSZP üdvözli, hogy a Fidesz kész fellépni a rasszista és antiszemita parlamenti megnyilvánulások ellen, a szocialisták véleménye szerint azonban a kormánypártokat súlyos felelősség terheli az ilyen hangok elterjedéséért. Harangozó Gábor országgyűlési képviselő mérlegelné, hogy a rasszista megjegyzést tevő politikusokat pénzbüntetéssel sújtsák, illetve kivezettessék az ülésteremből.
2011.07.13. 16:40
 
 
Vona: rosszabbul élünk, mint egy éve
A Jobbik elnöke és frakcióvezetője szerint a Fidesz-kormány felháborodott országot vett át egy évvel ezelőtt és az ország most ugyanúgy felháborodott, de már csalódott is, mert az emberek döntő többsége rosszabbul él, mint egy éve. Erről Vona Gábor beszélt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
2011.07.13. 12:57
 
 
Jobbik: állítsák le a Budapest Airport privatizációját
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy függessze fel a Budapest Airport (BA) Zrt. még állami tulajdonban lévő 25 százalékának privatizációját - jelentette ki szerdán sajtótájékoztatón Bertha Szilvia és Szilágyi György országgyűlési képviselők.
2011.07.13. 12:55
 
A szabályos ebtartáshoz kötnék a szociális segélyt Bogyiszlón
Egy készülő önkormányzati rendelet szerint az ebtartás szabályainak a betartásához kötnék a szociális segélyeket a Tolna megyei Bogyiszlón.
2011.07.13. 12:45
 
MSZP: lesújtó véleményt mondott az Ab a kormánytöbbség jogalkotási gyakorlatáról
Az MSZP szerint az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozatában a rendszerváltás óta példátlan egyértelműséggel mondott lesújtó véleményt a kormánytöbbség jogalkotási gyakorlatáról.
2011.07.13. 12:39
 
 
Fidesz: Gergényi meggyanúsítása az igazság pillanata
A Fidesz szerint Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány meggyanúsítása a jogállam hívei számára az igazság pillanata.
2011.07.13. 11:27
 
 
Jobbik: a Fidesz feltörölte a padlót a KNDP-vel
A Jobbik szerint a lelkiismereti- és vallásszabadságról, valamint az egyházakról szóló sarkalatos törvény hétfő esti "botrányos" zárószavazása alkalmával "a Fidesz gyakorlatilag feltörölte a padlót a KDNP-vel" - jelentette ki az ellenzéki párt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2011.07.12. 15:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML