2014. november 1., szombat - Marianna
Deviza:  
EUR/HUF 307,19 USD/HUF 244,5 CHF/HUF 254,77
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10489 találat
 
 
MSZP: fejezze be az államosítást a kormány az egészségügyben!
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy fejezze be az államosítást az egészségügyben, hagyja az önkormányzatoknál a kórházakat - közölte a szocialista Garai István Levente az MTI-vel.
2011.09.17. 12:12
 
 
Költségvetés 2012 - LMP: nagyobb fokozatra kapcsolt az igazságtalan Magyarország
Az LMP szerint a nemzetgazdasági miniszter pénteki bejelentéseivel "az igazságtalan Magyarország egy nagyobb fokozatra kapcsolt", Matolcsy György végérvényesen ráütötte a pecsétet az ország kettészakadására.
2011.09.17. 11:55
 
 
Országvédelmi akcióterv - Parlament előtt a pozitív lakossági adóslista
Rogán Antal (Fidesz) egyéni képviselői indítványként pénteken benyújtotta a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amely a lakosság esetében is megteremti a teljes körű lakossági hitelnyilvántartást (tlh), így nemcsak a nemteljesítő hiteladósokat regisztrálja majd a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR), hanem - a vállalkozásokhoz hasonlóan - valamennyi lakossági hitelszerződés pozitív adatait is tartalmazza.
2011.09.16. 20:41
 
Ismét Dorkota Lajos lett a Fidesz Fejér megyei választmányának elnöke
Dorkota Lajos országgyűlési képviselőt, Fejér megyei kormánymegbízottat választotta meg ismét elnökévé a Fidesz Fejér megyei választmánya az országos tisztújítási folyamat részeként megtartott tisztújító gyűlésen.
2011.09.16. 19:46
 
Országvédelmi akcióterv - Az Országgyűlés előtt a devizahitelek végtörlesztéséről szóló javaslat
Rogán Antal (Fidesz) pénteken délután egyéni képviselői indítvány formájában benyújtotta a parlamentnek a devizahitelek rögzített árfolyamon való végtörlesztését lehetővé tevő törvényjavaslatot.
2011.09.16. 18:22
 
 
Esztergom 940 millió forintra perli a Suzukit
Az esztergomi önkormányzat 940 millió forintos keresetet indít a magyar Suzuki Zrt. ellen egy előszerződést követően meghiúsult telekvásárlás miatt - írja a szeretgom.hu internetes oldal.
2011.09.16. 12:17
 
 
Réthelyi: az emberi jogi szemléletnek kell érvényesülnie a fogyatékosságügyben
Az emberi jogi szemléletnek kell érvényesülnie a fogyatékosságügyben, ezt segíti a kormány által elfogadott stratégia is, amely célja többek között a nagy, akár több száz fős ellátóintézmények átalakítása - jelentette ki Réthelyi Miklós pénteken, Hódmezővásárhelyen.
2011.09.16. 10:49
 
Lakossági fórum Ócsán a szociális családiház-építési programról
A devizahiteleseket megsegítő szociális bérlakás program első ütemében megépülő 80 családi ház kiemelt szerepe és az építkezéseket megelőző fejlesztések álltak az Ócsán csütörtökön megtartott lakossági fórum középpontjában.
2011.09.15. 23:26
 
Nincs döntés Esztergomban arról, hogy adósságot törlesztenek vagy bért fizetnek
Elhalasztotta a döntést az esztergomi képviselő-testület csütörtök esti ülésén arról, hogy az önkormányzat bért fizet az alkalmazottaknak vagy a hitelezőit juttatja pénzhez.
2011.09.15. 20:33
 
Jobbik: Fizesse ki többmilliós távhőtartozását a Fidesz szombathelyi szervezete
Több milliós távhődíj tartozásának kifizetésére szólította fel a Fidesz szombathelyi szervezetét csütörtökön Balassa Péter, a szobathelyi önkormányzat jobbikos képviselője.
2011.09.15. 19:52
 
 
Szakszervezeti demonstráció - Bírósághoz fordulnak a szakszervezetek a megmozdulásukat megtiltó rendőrségi határozat miatt
Bíróságon támadják meg a szakszervezetek azt a rendőrségi határozatot, amely megtiltja a szeptember 29-től meghirdetett, D-Day elnevezéssel szerveződő tüntetéssorozatukat - jelentették be a megmozdulás szervezői csütörtöki sajtótájékoztatójukon, azt hangoztatva, a rendőrség politikai nyomásra hozta meg döntését.
2011.09.15. 19:12
 
 
Szakszervezeti demonstráció - Mesterházy: a Fidesz retteg a szakszervezetektől, a szólásszabadságtól
Az MSZP elnöke szerint felháborító és szégyenletes, hogy az Orbán-kormány politikai nyomást gyakorol a szakszervezetekre és eszközül használja ehhez a rendőrséget, amellyel betiltatja a szakszervezetek rendezvényeit.
2011.09.15. 18:50
 
Bizottság vizsgálja Kecskemét önkormányzati sportegyesületének gazdálkodását
Egyhangúlag megszavazták a képviselők Kecskemét közgyűlésének csütörtöki ülésén az MSZP frakcióvezetőjének indítványát, hogy bizottság vizsgálja meg az önkormányzat többségi tulajdonában álló sportegyesület gazdálkodását.
2011.09.15. 17:41
 
Égett egy gázvezeték Miskolcon - Hazatérhettek a kimenekített emberek
Visszatérhetett otthonába, illetve munkahelyére az a hatszázhuszonnyolc ember, akit Miskolcon a Városház téri épületekből kellett kimenekíteni, miután belobbant egy gázvezeték; időközben a gáz szivárgása is megszűnt - mondta Szabó Péter, a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőhelyettese az MTI-nek.
2011.09.15. 17:24
 
 
Lázár: a Fidesz frakció támogatja a munka világának rugalmasabbá tételét
A Fidesz frakció határozottan támogatni fogja azt a kamarák által is megfogalmazott elképzelést, amely rugalmasabbá tenné a munka világát, figyelembe venné a munkaadók és a gazdasági szereplők érdekeit is, védve a foglalkoztatottak hosszú távú jövőjét - jelentette ki Lázár János frakcióvezető csütörtökön Hódmezővásárhelyen.
2011.09.15. 16:36
 
 
Horváth Csaba: Budapest tervezett átalakítása a város "halálához" vezet
A Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője szerint ha Orbán Viktor miniszterelnök és a kerületi fideszes polgármesterek tervei szerint alakítják át Budapestet, az a város "halálát" jelenti.
2011.09.15. 15:47
 
Országvédelmi akcióterv - Fidesz: a fordított áfafizetés a gazdaság fehérítését szolgálja
Jótékony hatású és a gazdaság fehérítését szolgálja az országvédelmi akcióterv fordított áfát érintő szabályozása - jelentette ki Simon Miklós, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón csütörtökön Nyíregyházán.
2011.09.15. 10:59
 
 
MSZP: a Fidesz uralma alá akarja vonni az Alkotmánybíróságot
Az MSZP szerint a Fidesz az uralma alá akarja vonni a jogvédelem legfőbb szervét, az Alkotmánybíróságot. Az ellenzéki párt csütörtöki, MTI-hez is eljuttatott közleményében elfogadhatatlannak nevezte az Alkotmánybíróságról szóló törvény koncepcióját.
2011.09.15. 10:56
 
 
Fidesz: Lázár szerint támogatható az az MSZP-javaslat, hogy a képviselőket zárják ki a végtörlesztésből
Lázár János támogathatónak tartja azt a szocialista javaslatot, hogy a 180 forinton történő végtörlesztést az országgyűlési képviselők és állami vezetők ne vehessék igénybe - közölte Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke szerdán az MTI megkeresésére.
2011.09.14. 18:03
 
 
Országvédelmi akcióterv - MSZP: képviselők, állami vezetők ne kérhessék a végtörlesztést!
Az MSZP igazságtalannak tartja a devizahitelek egyösszegű, rögzített árfolyamon történő végtörlesztésére vonatkozó kormánypárti javaslatot, ugyanakkor arra az esetre, ha a kormánytöbbség elfogadja azt, a szocialisták kezdeményezik, hogy országgyűlési képviselők és állami vezetők ne élhessenek ezzel a lehetőséggel.
2011.09.14. 15:39
 
Borúlátóbb lett az uniós parlament a világkereskedelmi tárgyalások sikerét illetően magyar képviselő szerint
A korábbiaknál borúlátóbb hangvételű határozatot fogadott el az Európai Parlament szerdán a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) dohai tárgyalási fordulójával kapcsolatban - véli Glattfelder Béla fideszes EP-képviselő a voksolás után kiadott közleményében.
2011.09.14. 14:33
 
 
MSZP: többkulcsos igazságosabb személyi jövedelemadó-rendszerre van szükség
Az MSZP szerint többkulcsos, igazságosabb személyi jövedelemadó-rendszerre van szükség Magyarországon, az ellenzéki párt pótkulcsot vezetne be a miniszterek, államtitkárok és "hozzájuk hasonló milliós fizetésűekre".
2011.09.14. 14:13
 
Kormányülés: újra napirenden a devizahitelesek végtörlesztésének ügye
Ismét a kormány elé kerül ma a devizahitelesek adósságának rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztése.
2011.09.14. 05:20
 
Járásközponttá válna Tolna
Tolna megye hatodik járásközpontjává válna Tolna városa, az erről szóló javaslatot határozatban erősítette meg a tolnai képviselő-testület, és továbbították a közigazgatási miniszternek.
2011.09.14. 05:05
 
 
Országvédelmi akcióterv - Orbán: nem ütközik a magyar jogba a végtörlesztési javaslat
A miniszterelnök 150 és 300 ezer közé teszi azoknak a devizahiteleseknek a számát, akik élhetnek majd az adósságuk rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztésének lehetőségével. Orbán Viktor kedden a HírTV Rájátszás című műsorában hozzátette ugyanakkor, ez a szám nagyobb is lehet. A szerinte a magyar jogba nem ütköző egyösszegű végtörlesztés egy meghatározott ideig lesz igényelhető. Azt, hogy korábban miért nem korlátozták adminisztratív módon a devizahitelezést Magyarországon, parlamenti bizottság vizsgálja majd a kormányfő tervei szerint.
2011.09.13. 21:19
 
 
OGY - Jövedékiadó-emelés és energiastratégia a napirenden
A játékadó, illetve a gázolaj, a dohány- és az alkoholtermékek jövedéki adójának emelésére irányuló kormányzati előterjesztést és a nemzeti energiastratégiát is megvitatja mai ülésén az Országgyűlés.
2011.09.13. 05:30
 
 
OGY - Felfüggesztették Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát
Felfüggesztette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mentelmi jogát az Országgyűlés hétfőn késő este. A parlament a rendszerváltás óta először adott ki a nyomozóhatóságnak egy korábbi kormányfőt.
2011.09.12. 22:52
 
OGY - Bővült a tervezett napirend, határoznak a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló indítványról
Az Országgyűlés hétfői ülésén - a mentelmi ügyek előtt - folytatják le a képviselők az adótörvények módosítására hétfőn benyújtott kormányzati javaslat általános vitáját is, valamint - összevont általános és részletes vita után - még a nap folyamán zárószavaznak a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló indítványról - döntött az előzetes napirend módosításáról a többség.
2011.09.12. 16:02
 
OGY - Költségvetési bizottság: általános vitára alkalmas a zárszámadás
A tavalyi zárszámadásról benyújtott törvényjavaslatot 19 igen és 2 nem szavazat mellett általános vitára alkalmasnak ítélte hétfői ülésén az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottsága.
2011.09.12. 15:28
 
Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége: a Munka törvénykönyvének tervezete szembemegy a kormányzati szándékkal
Az országgyűlési képviselőkhöz fordul a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, mert álláspontjuk szerint a Munka törvénykönyvének tervezete szembemegy a kormányzati szándékkal, és a versenyképesség rovására is mehet - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2011.09.12. 15:23
 
 
Sukoró-ügy - Nem szavazza meg Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztését az MSZP
Az MSZP képviselői nemmel szavaznak Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére, a kötelező döntés alól csak a volt miniszterelnök kapott felmentést - ismertette a szocialista képviselőcsoport hétfői ülése után Mesterházy Attila, hozzátéve, hogy erről egyhangúlag határoztak.
2011.09.12. 15:02
 
A tisztességes szociális párbeszéd visszaállítását követelik a szakszervezetek
A tisztességes szociális párbeszéd visszaállítását követelik a Kossuth téren tüntető szakszervezetek, amelyek szerint a kormány eddigi intézkedései nem kedveztek a magyar munkavállalóknak.
2011.09.12. 14:25
 
 
Orbán: megvalósítható a Fidesz-KDNP végtörlesztési javaslata
Megvalósíthatónak minősítette a kormány a Fidesz-KDNP-frakció azon javaslatát, hogy tegyék lehetővé a devizahiteleseknek az adósságuk rögzített árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztését - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben.
2011.09.12. 13:52
 
MSZP: Eger is legyen "leghősiesebb város"
Miután fideszes képviselők múlt pénteken kezdeményezték, hogy az Országgyűlés adományozza a "Leghősiesebb Város" címet Szigetvárnak, szocialista honatyák hétfőn olyan javaslatot nyújtottak be, hogy ezt a címet Eger városa is kapja meg.
2011.09.12. 12:35
 
Kormány.hu: eltűnhet a makói hagyma a piacról
Az elmúlt években 4.000 hektárról mindössze 150-re csökkent a makói hagyma termőterülete, ezért kormányzati segítség nélkül eltűnhet a piacról - olvasható a kormány.hu portálon, a hétvégén megtartott XXI. Makói Nemzetközi Hagymafesztiválról készített összegzésben.
2011.09.12. 12:34
 
OGY - Idén 10 milliárdot, jövőre 50-60 milliárdot hozhatnak az adótörvény módosítások
Ebben az évben 10 milliárd forint, jövőre már 50-60 milliárd forint többlet adóbevételt hozhatnak a kormány által javasolt adótörvény módosítások - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága hétfői ülésén.
2011.09.12. 11:54
 
Egy szlovák képviselő az ET-vel figyeltetné Magyarországot
Martin Fronc, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) parlamenti képviselője szerint az Európa Tanácsnak (ET) megfigyelés alá kellene helyeznie Magyarországot, elsősorban a határon túli magyarok választójoga miatt.
2011.09.12. 11:17
 
Felfüggesztették az OTP és az FHB tőzsdei kereskedését
Felfüggesztették az OTP és az FHB részvényeinek tőzsdei kereskedését hétfőn a nyitás előtt, a felfüggesztés egész napra szól.
2011.09.12. 11:06
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Der Spiegel, The Wall Street Journal
A szegénység kötelez címmel az erős svájci frank miatt szenvedő lengyel, magyar és horvát devizahitelesek helyzetéről közölt összeállítást legfrissebb számában a Der Spiegel.
2011.09.12. 11:04
 
 
OGY - A Ház előtt a nyugdíjba vonuló bírák pótlására vonatkozó fideszes javaslat
Benyújtotta hétfőn az Országgyűlésnek a Fidesz a nyugdíjba vonuló bírák pótlására vonatkozó törvényjavaslatát, amely gyorsabb pályáztatást tenne lehetővé a bírói előmenetelben.
2011.09.12. 10:52
 
 
OGY - Orbán akciótervet ismertet, a képviselők Gyurcsány mentelmi jogáról döntenek
Orbán Viktor felszólalásával kezdődik ma a parlament őszi ülésszaka, a miniszterelnök az euróválság hatásainak kivédését szolgáló akciótervet jelent be. Az Országgyűlés dönt Gyurcsány Ferenc mentelmi jogáról, amelynek felfüggesztését az ügyészség kezdeményezte, hogy a sukorói kaszinóberuházás ügyében, hivatali visszaélés miatt, gyanúsítottként hallgathassa ki a szocialista politikust.
2011.09.12. 04:12
 
Index - Távozik posztjáról Nyitrai Zsolt, a Miniszterelnökséghez kerül
Távozik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős államtitkári posztjáról Nyitrai Zsolt, aki a Miniszterelnökséghez kerül át - közölte vasárnap az Index hírportál. A kormányfő sajtóstábjának vezetője az MTI-nek hétfőre ígért tájékoztatást.
2011.09.11. 18:59
 
 
Akciótervet jelent be Orbán Viktor hétfőn a parlamentben
Az euróválság magyarországi hatásainak kivédését és a legnehezebb helyzetben lévő családoknak szóló megoldásokat tartalmazó akciótervet jelent be Orbán Viktor kormányfő a parlament hétfői ülésén - közölte a miniszterelnök szóvivője újságírók előtt vasárnap délután, a Budapesten tartott kormányülés szünetében.
2011.09.11. 18:08
 
 
Devizahitelek - MSZP: a kormány kezdjen párbeszédet a tehermegosztásról!
Az MSZP szerint a kormánynak párbeszédet kellene kezdeményeznie annak érdekében, hogy olyan tehermegosztás szülessen a nehéz helyzetbe került devizahitelesek megsegítésére, amely nem veszélyezteti sem az állam, sem a pénzügyi szektor működését.
2011.09.11. 12:42
 
 
Mesterházy: igazságtalanabbá válik a választási rendszer
Mesterházy Attila szerint a kormányülésen és a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülésén született döntések nyomán igazságtalanabbá válik a választási rendszer, "szétcincálják" a bírósági rendszert és romlik majd az önkormányzatok helyzete is.
2011.09.11. 11:11
 
 
Kormányülés: napirenden a 250 milliárdos áfa-visszafizetés témája
Ismét több gazdasági kérdés kerül a kormány elé a mai ülésén: téma lesz a vállalkozásoknak még idén visszafizetendő 250 milliárd forintnyi áfa ügye, a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlésztésének lehetősége, és újból tárgyal a kabinet a jövő évi költségvetésről.
2011.09.11. 06:00
 
 
A BUX 17 ezer pont közelébe esett a múlt héten
Nagyot esett a múlt héten a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A negatív nemzetközi piaci hangulatra pénteken ráerősített az a kormánypárti javaslat, amely szerint lehetővé tennék a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztését.
2011.09.11. 04:30
 
 
Devizahitelek - Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés
A Fidesz-frakció által javasolt megoldással jól járhatnak az emberek, mert kiléphetnek az adósságcsapdából, és jól járhatnak a bankok is, hiszen pénzhez juthatnak fizetésképtelen adósok helyett, és jó Magyarországnak is, hiszen minden egyes fizetéssel csökken az ország deviza-kitettsége - mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szombaton az MTI-nek.
2011.09.10. 17:58
 
 
Kötcsei találkozó - A kormány tovább fog menni az államadósság csökkentésének útján
A miniszterelnök szerint a kormány tovább fog menni az államadósság csökkentésének útján; Magyarországnak egy új világrendben kell sikeresnek lennie a válság után, ehhez az ország kiszolgáltatottságát okozó államadósságot kell csökkenteni - mondta a miniszterelnök szóvivője szombaton újságíróknak Kötcsén.
2011.09.10. 16:52
 
 
MSZP: a Fidesz megszünteti a bírói önigazgatást
Az MSZP szerint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács megszüntetésével megszűnik a bírói önigazgatás fóruma, ezzel a kormány újabb lépést kíván tenni a demokratikus intézményrendszer felszámolása felé.
2011.09.10. 11:36
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML