2014. december 22., hétfő - Zéno
Deviza:  
EUR/HUF 316,31 USD/HUF 257,92 CHF/HUF 262,89
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10548 találat
 
 
MSZP: kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása
Kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása - mondta Tüttő Kata, az MSZP fővárosi frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2011.09.26. 12:08
 
A jogi bizottság támogatja a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezését
Egyhangúlag támogatta a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezéséről szóló javaslatot a Fővárosi Közgyűlés jogi, ügyrendi, kisebbségi és vagyonnyilatkozat ellenőrző bizottsága hétfői ülésén.
2011.09.26. 10:52
 
Energiastratégia: gyorsuljon fel a szénvagyon kutatása
A magyar szénvagyon nagyobb mértékű hasznosítása érdekében több technikai eszközt és kutatást javasolt a Nemzeti Energiastratégiához beadott kapcsolódó módosító javaslatában Turi-Kovács Béla (Fidesz) képviselő, a fenntartható fejlődés bizottsága hétfői ülésén az indítványt egyhangúlag támogatta.
2011.09.26. 10:44
 
 
OGY - Jövedékiadó-emelésről dönt ma a Ház
A parlament ma dönthet a játékadó, valamint a gázolaj, az alkoholos és a dohánytermékek jövedéki adójának emeléséről. Ahhoz, hogy az adóemelés november 1-jén hatályba léphessen, a képviselőknek az államháztartási törvényt is módosítaniuk kell. Az Országgyűlés emellett korrigálhatja a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztését engedélyező jogszabályt is, amelyet egy ponton az előterjesztő, a fideszes Rogán Antal szándékától eltérő tartalommal fogadtak el a múlt héten.
2011.09.26. 05:06
 
Kocsis Máté sikeresnek értékelte a helyi népszavazást Józsefvárosban
Sikernek tartja a helyi népszavazás eredményét Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a VIII. kerület polgármestere. A városrész vezetője szerint 10 ezer ember véleményét mindenképpen figyelembe kell venni.
2011.09.25. 21:53
 
Láng Zsoltot indítja a Fidesz a II. kerületi időközi képviselő-választáson
Láng Zsolt II. kerületi polgármestert indítja a Fidesz Budapest 2. számú egyéni választókörzetében az időközi országgyűlési képviselő-választáson - tájékoztatta Kósa Lajos szombaton az MTI-t.
2011.09.24. 18:51
 
 
MSZP: keresztet vethetnek a fővárosiak az új villamosokra és trolikra
A Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője szerint Budapest vezetése és a kormány alkalmatlansága miatt a fővárosiak keresztet vethetnek a 4-es metró folytatására, valamint az európai uniós támogatásból vásárolni tervezett trolibuszokra és villamosokra.
2011.09.24. 12:23
 
Választójogi reform - Nézőpont: 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek a 200 fős parlamentben
A Nézőpont Intézet az általa készített vegyes választási modell alapján úgy számol, hogy a jelenleginél kisebb, 200 tagú Országgyűlésben 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek, 31 az MSZP-nek, 24 a Jobbiknak, 6 pedig az LMP-nek - a tavalyi választás elsőfordulós eredményeit figyelembe véve.
2011.09.24. 09:17
 
 
Mesterházy: a demokratikus ellenzéknek össze kell fognia a kormány távozása érdekében
A demokratikus ellenzék összefogását sürgette a kormány menesztése érdekében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a szocialista párt miskolci demonstrációján pénteken este.
2011.09.23. 20:45
 
 
Schiffer András: a Fidesz az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire felhatalmazást kért
Schiffer András szerint azért van szükség az LMP programjára, mert a Fidesz pontosan az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire a választások előtt felhatalmazást kért.
2011.09.23. 20:45
 
 
OGY - Rogán: módosul a végtörlesztéssel összefüggő adószabályozás
Módosítani kell a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztésével összefüggő adószabályozást, annak egy részét ugyanis az előterjesztő szándékával ellentétes tartalommal fogadta el hétfőn az Országgyűlés. Rogán Antal az MTI-nek azt mondta, "véletlenről" van szó, a korrekció pedig technikai jellegű.
2011.09.23. 19:19
 
Vita a Mazsihisz és a KIM között a Mazsök kuratóriuma miatt
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) azt kéri a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), ne avatkozzon bele a független bíróságok munkájába a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) kuratóriumának átalakítása kapcsán. A KIM a leghatározottabban visszautasította a Mazsihisz állítását.
2011.09.23. 16:01
 
Konferencia a prostitúcióról - Helyettes belügyi államtitkár: az emberkereskedelem elleni harc hosszú folyamat
Áttörés nem várható az emberkereskedelem elleni harcban, kis lépésekkel lehet csak előbbre jutni - jelentette ki Simonné Berta Krisztina, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára egy pénteki budapesti konferencián.
2011.09.23. 15:44
 
Költségvetés 2012 - Kedden ismerteti a miniszterelnök a részleteket a Fidesz-KDNP-frakcióval
Jövő kedden hallgatja meg a Fidesz-KDNP parlamenti frakciója Orbán Viktor miniszterelnököt és Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert a jövő évi költségvetés tervezetéről.
2011.09.23. 15:35
 
 
LMP: Lázár János nevezze meg, hogy kik trükköztek a költségtérítéssel
Az LMP arra kéri a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy ha tudja, akkor hozza nyilvánosságra, hogy mely képviselők trükköztek a tiszteletdíjjal - reagált Lázár János pénteki bejelentéseire Szilágyi Péter.
2011.09.23. 15:34
 
 
Lázár: bruttó 750 ezer forint lenne a képviselők havi illetménye
Változtatna az országgyűlési képviselők javadalmazási rendszerén a Fidesz frakcióvezetője, a jelenlegit ugyanis rendkívül képmutató szisztémájának tartja. Lázár János javaslata szerint a képviselők havi bruttó illetménye 2012. szeptember 1-jétől csaknem 750 ezer forint lenne, vagyis megegyezne a helyettes államtitkári javadalmazással. Ezen felül más pénzbeli juttatásra nem lennének jogosultak a honatyák.
2011.09.23. 15:22
 
Puskás András: Belváros-Lipótváros időben, maradéktalanul törleszti a tartozásását
Az V. kerület mindig időben, maradéktalanul törleszti tartozását, adóssága 2014-ig csaknem a felére apad - közölte Puskás András (Fidesz-KDNP) alpolgármester pénteken az MTI-vel.
2011.09.23. 15:16
 
 
Leszakadt födém - BRFK: már hárman vannak őrizetben
A rendőrség eddig három embert vett őrizetbe a IX. kerületi Kén utcai lakóház födémszerkezetének csütörtök hajnali leszakadása ügyében - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője péntek délután az MTI-t.
2011.09.23. 15:15
 
Kriza Ákos: miskolci fejlesztések kerülnek kormányülés elé
Miskolc fejlesztési elképzelései, a munkahelyteremtés, a közrend és a közfoglalkoztatás egyaránt szóba került azon a csaknem kétórás négyszemközti megbeszélésen, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök folytatott Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) Miskolc polgármesterével a kormányfő csütörtöki, miskolci látogatásán, és amelyről a városvezető pénteki sajtótájékoztatóján számolt be.
2011.09.23. 12:45
 
 
Soltész Miklós: Már csaknem 10 ezer megváltozott munkaképességű ember dolgozik az állami vállalatoknál
Már csaknem 10 ezer megváltozott munkaképességű ember dolgozik több állami vállalatnál - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára pénteken, Orosházán.
2011.09.23. 10:37
 
Somogy megyei Fidesz-elnök: távozzon Gyenesei István a közgyűlésből!
Jakó Gergely, a Fidesz Somogy megyei választmányának elnöke csütörtökön arra szólította fel Gyenesei Istvánt, a Somogyért Egyesület elnökét hogy egy a napokban kitört, személyét érintő botrány miatt, "haladéktalanul távozzon a közgyűlésből".
2011.09.22. 18:29
 
 
Leszakadt födém - Két férfit előállított a rendőrség
A rendőrség két huszonéves férfi előállított, mert megalapozottan gyanúsíthatók a IX. kerületi Kén utcai lakóház két tartóoszlopának ellopásával, amely nagyban hozzájárulhatott a födém leszakadásához - tájékoztatta a BRFK szóvivője csütörtök délután az MTI-t.
2011.09.22. 17:47
 
Józsefvárosi népszavazás - LMP: népszavazással nem lehet megszüntetni a hajléktalanságot
Az LMP szerint a vasárnapi józsefvárosi népszavazás a fideszes szegényellenes politika újabb megnyilvánulása. Somfai Ágnes fővárosi képviselő csütörtökön az ellenzéki párt Blaha Lujza téri kampányzáróján azt hangoztatta, hogy a hajléktalanságot nem lehet népszavazással megszüntetni.
2011.09.22. 17:34
 
 
Népszavazást kezdeményez az LMP a főpolgármester-választásról
Népszavazást kezdeményez a fővárosi LMP-frakció arról, hogy a főpolgármestert és a fővárosi közgyűlés képviselőit a jövőben is közvetlenül válasszák-e meg a budapestiek.
2011.09.22. 11:48
 
Leszakadt födém - Polgármester: engedély nélküli beépítés okozhatta a balesetet
Vélekedések szerint egy zuhanyzó engedély nélküli beépítése és két eltűnt acélgerenda hiánya okozhatta a födém leszakadását a IX. kerületi Kén utca 3. szám alatti lakásban - közölte Bácskai János (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere a csütörtök hajnali baleset helyszínén tartott sajtótájékoztatóján.
2011.09.22. 11:23
 
Medián: továbbra is őrzi fölényét a Fidesz, de gyengült a támogatottsága
Továbbra is őrzi fölényét a Fidesz biztos pártválasztók körében, de a teljes szavazókorú lakosság egyre kisebb hányadának támogatására számíthat; a Jobbik támogatottsága ugyanakkora, mint a szocialistáké - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.
2011.09.21. 20:25
 
 
Sukoró-ügy - Gulyás Gergely: nincs ok azt feltételezni, hogy Gyurcsány Ferenc ügyében koncepciós eljárás zajlik
Az európai demokráciákban nem példa nélküli, hogy egy volt kormányfő ellen ügyészségi eljárás indul - mondta szerdán Budapesten Gulyás Gergely, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke, a Nemzeti Fórum Egyesület Kölcsey Körének konferenciáján. A kormánypárti politikus hozzátette: Gyurcsány Ferenc esetében sincs "okuk feltételezni, hogy itt koncepciós eljárásról van szó".
2011.09.21. 19:54
 
Fővárosi Közgyűlés - Visszavonták Kertész Ákos díszpolgári címét
Visszavonta Kertész Ákos író budapesti díszpolgári címét a Fővárosi Közgyűlés szerdán, rendkívüli ülésén. Az előterjesztést 20 igen, 9 nem és 2 tartózkodó szavazattal fogadta el a testület.
2011.09.21. 12:26
 
Fővárosi Közgyűlés - Visszavonták Gergényi Péter kitüntetéseit
Visszavonta Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány fővárosi kitüntetéseit szerdai rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés.
2011.09.21. 11:14
 
Államadósság 2002-2010 - Az LMP nem vesz részt a jogi felelősséget vizsgáló albizottság munkájában
Az LMP nem vesz részt a 2002-2010 közötti államadósság növekedésével kapcsolatos jogi felelősséget vizsgáló parlamenti albizottság munkájában - jelentette be szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2011.09.21. 10:56
 
 
Fővárosi Közgyűlés - MSZP: félmilliós megszorítással kell számolniuk a budapestieknek
A fővárosi MSZP szerint a "brutális megszorítással" minden budapesti polgárnak havi 40 ezer forint, azaz évente csaknem 500 ezer forint megszorítással kell számolnia.
2011.09.21. 09:49
 
Fővárosi Közgyűlés - MSZP: történelmet hamisít a Fidesz és a Jobbik
A fővárosi MSZP-frakció vezetője szerint a Fidesz és a Jobbik meghamisítja a történelmet azzal, hogy vissza akarja vonni Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány Budapest-díját.
2011.09.21. 09:14
 
 
Fővárosi Közgyűlés - LMP: újabb elvonásokat terveznek az oktatásból
Az LMP szerint a Fővárosi Közgyűlés szerdai, rendkívüli ülésén arról születhet döntés, hogy újabb 500 millió forintot vonnak el az oktatás területéről.
2011.09.21. 09:09
 
 
Tétényi: elfogyott a pénz Esztergomban
Elfogyott a polgármesteri hivatal pénze Esztergomban, nincs pénz a hivatalos levelek postára adására, a tömegközlekedési pályázat hirdetési díjának kifizetésére, a közműszolgáltatók több intézményt kikapcsolással fenyegetnek, a szállítók az ingyenes tankönyvek visszavételére készülnek - mondta el a város kedd esti képviselő-testületi ülésén Tétényi Éva független polgármester.
2011.09.20. 20:20
 
 
Havas Szófia: az egészségügyi ágazat valódi problémáival foglalkozzon a kormány, ne ingatlanspekulációval!
Havas Szófia, az MSZP fővárosi képviselője arra szólította fel a kormányt, hogy az egészségügyi ágazat valódi, egyre feszítőbb problémáival foglalkozzon, ne ingatlanspekulációval.
2011.09.20. 17:27
 
 
OGY - Fidesz: mielőbb pótolni kell a nyugdíjba vonuló bírákat
Mielőbb pótolni kell az új alaptörvény korhatárra vonatkozó rendelkezései miatt jövőre nyugdíjba vonuló bírákat, az általuk vitt ügyek nem maradhatnak ellátatlanul - hangoztatta az egyes bírói álláshelyek betöltéséről szóló kormánypárti javaslatot ismertetve a fideszes Papcsák Ferenc kedden az Országgyűlésben.
2011.09.20. 14:29
 
 
Jobbik: nem az ész, hanem a pénz dönt majd a diplomáról?
A Jobbik szerint az elmúlt napokban nyilvánosságra került felsőoktatási koncepció alapján egyértelmű, hogy a kormány a hallgatókat szolgáló változtatások helyett "az SZDSZ által kitaposott úton kíván továbbhaladni" - írja keddi közleményében az oktatási bizottság jobbikos tagja. Farkas Gergely szerint ezzel a Fidesz a korábbi oktatási miniszter, "a neoliberális Magyar Bálint által megálmodott fizetős felsőoktatást valósítaná meg, ahol kulcsszerepet kap az egyetemi tanulmányokra fizetett önköltség, egyszóval a tandíj."
2011.09.20. 14:06
 
Fővárosi Közgyűlés - Elismerések visszavonásáról és a Szent Margit Kórház önállósításáról is dönt a testület
A Kertész Ákos író díszpolgári címének visszavonásáról szóló indítványról, az önálló Szent Margit Kórház létrehozásáról és a Közraktárak projekttel kapcsolatos előterjesztésről dönt egyebek mellett a Fővárosi Közgyűlés a szerdai rendkívüli ülésén.
2011.09.20. 13:27
 
Visszaállíthatják a súlyos tanulási és magatartási problémával küzdő gyerekek támogatását a fővárosban
Még az idén visszaállítaná havi 40 ezer forintra a súlyos tanulási és magatartási problémával küzdő gyerekek normatív támogatását a Fővárosi Közgyűlés oktatási bizottsága.
2011.09.20. 11:07
 
OGY - Országvédelmi akcióterv - Létrejön a pozitív lakossági adóslista
A jövőben nemcsak a nem teljesítő adósokat regisztrálja majd a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR), hanem az időben törlesztő lakossági hiteleseket is, azaz létrejön a pozitív adóslista.
2011.09.19. 20:35
 
OGY - Országvédelmi akcióterv - Jóváhagyta a Ház a rögzített árfolyamú végtörlesztést
Az Országgyűlés hétfőn este úgy döntött, egyes esetekben lehetővé teszi a devizahitelek egyösszegű, rögzített árfolyamon - svájci frank esetében 180 forinton - történő végtörlesztését.
2011.09.19. 20:30
 
 
OGY - Rogán: minimum 150 ezren élhetnek majd a végtörlesztéssel
A legpesszimistább előrejelzések szerint is legalább 150 ezer, devizahitellel rendelkező család él majd a rögzített árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztés lehetőségével, de számuk akár ennek a két-háromszorosa is lehet majd - közölte a végtörlesztési törvényjavaslatot jegyző fideszes Rogán Antal hétfői parlamenti expozéjában.
2011.09.19. 18:50
 
 
A Jobbik előre hozott választásokat szeretne
Előre hozott választásokat szeretne a Jobbik - jelentette be az ellenzéki párt elnökségének és frakcióelnökségének közös döntését Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető hétfői sajtótájékoztatóján a Parlamentben.
2011.09.19. 18:18
 
Csaknem 400 millió forintból megújult Gyulán az északi városrész
Csaknem 400 millió forintból megújult Gyula északi városrésze, új közösségi tereket alakítottak ki, óvodákat, bérlakásokat, játszótereket, parkolókat újítottak fel, illetve építettek - közölte a város polgármestere hétfőn az MTI-vel.
2011.09.19. 16:15
 
 
Országvédelmi akcióterv - Lázár nem támogatja, hogy kizárják a képviselőket a végtörlesztésből
Nem támogatja Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt az MSZP-s módosító indítványt, amely a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztésének lehetőségéből kizárná az országgyűlési képviselőket és az állami vezetőket.
2011.09.19. 16:08
 
 
Veres János: nőtt a lakástámogatásra szánt összeg 2002 után
Veres János korábbi szocialista pénzügyminiszter hétfőn a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján azt hangsúlyozta, hogy a költségvetésben lakástámogatásra fordított GDP-arányos összeg 2002 után emelkedett, és csak 2006-ban kezdett csökkenni, de még 2009-ben és 2010-ben is meghaladta a 2001-es szintet.
2011.09.19. 16:00
 
OGY - A szocialisták a végtörlesztés összegének korlátozását javasolták
A szocialisták az összeg korlátozását javasolták a devizahitelek végtörlesztését lehetővé tevő törvényjavaslatnál az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága hétfői ülésén, de a bizottság 17 igen és 4 szocialista tartózkodás mellett a Rogán Antal (Fidesz) által beterjesztett eredeti törvényjavaslatot minősítette általános vitára alkalmasnak.
2011.09.19. 15:24
 
 
Egy hónapon belül kerül az Országgyűlés elé a thm-et maximáló törvény
A teljes hiteldíj mutatót (thm) 30 százalékban maximáló miniszterelnöki bejelentésből egy hónapon belül lesz csak törvényjavaslat, mivel Navracsics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter javasolta annak megvizsgálását, hogy az éven belüli hitelekre, illetve a hitelkártya szolgáltatásokra is vonatkozzon-e a THM plafon - mondta Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának elnöke, a bizottság hétfői ülésén Budapesten.
2011.09.19. 14:56
 
Heintz Tamás: már a vendéglátósok is látják a dohányzásellenes törvény előnyeit
Bár a vendéglátó-ipari szakmából korábban többen is ellenezték a dohányzás szigorítását, mostanra ők is belátták, számukra is előnyökkel jár ez a törvény - mondta Heintz Tamás fideszes képviselő hétfőn az MTI-nek.
2011.09.19. 14:46
 
 
Balla Mihály: a keleti partnerségi országokban több súlyos viszályt kell rendezni
Több súlyos viszályt kell rendezni az Európai Unió keleti partnerségi országaiban; az egyik nyitott kérdés Fehéroroszország, ahol meg kell várni, amíg létrejön olyan demokratikus ellenzék, amellyel tárgyalni lehet az ország jövőjéről - mondta Balla Mihály, az Országgyűlés külügyi bizottságának hétfői ülésén.
2011.09.19. 14:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML