2014. szeptember 17., szerda - Zsófia
Deviza:  
EUR/HUF 314,43 USD/HUF 242,86 CHF/HUF 260,05
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10400 találat
 
Esztergom polgármesterét magánvagyonából egymilliós kártérítésre kötelezte a képviselő-testület
A Fidesz-frakció szavazataival a képviselő-testület csütörtök esti ülésén megszavazta, hogy Tétényi Éva polgármester magánvagyonából fizessen egymillió forintot, szerintük ugyanis azért bírságolták meg erre az összegre az önkormányzatot, mert a polgármester nem hívott össze testületi ülést.
2011.09.01. 21:21
 
Előzetesbe kerültek a székesfehérvári vandál betörők
Előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség azt a két férfit, aki tavasszal a lopási kárt vandál rongálással tetézve betört több székesfehérvári intézménybe - jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón a városi rendőrkapitány.
2011.09.01. 19:45
 
Újra Gyimesi Lászlót választották a Fidesz szegedi elnökévé
A szavazatok több mint kétharmadával újra Gyimesi Lászlót választotta elnökévé a Fidesz szegedi szervezete csütörtök este, munkáját ügyvezető alelnökként Kohári Nándor fogja segíteni.
2011.09.01. 19:39
 
 
Orbán: emelkedhetnek a szerencsejátékok adói, valamint az alkohol és a cigaretta jövedéki adója
A vártnál kisebb gazdasági növekedés miatt a 2011-es költségvetésben jelentkezett 100 milliárdos "lyuk betömése" érdekében bevezetendő lépések között "lesz egy-két" adóemelés, így például a szerencsejátékok adói, valamint az alkohol és a cigaretta jövedéki adója - mondta a TV2-nek adott interjújában csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök.
2011.09.01. 19:26
 
 
Sukoró-ügy - Gyurcsány szerint az ügyészségi iratok sem igazolják Polt Péter gyanúját
Gyurcsány Ferenc úgy véli, az ügyészség által a parlament mentelmi bizottságának megküldött iratok sem igazolják Polt Péter legfőbb ügyész gyanúját, amely szerint a volt kormányfő hivatali visszaélést követett el a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben, sőt az ellenkezőjét támasztják alá.
2011.09.01. 18:41
 
Jogerősen pert nyert az MSZP-vel szemben egy fideszes képviselő
Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere javára döntött a bíróság abban a perben, melyben az MSZP egymillió forint kártérítést követelt az országgyűlési képviselő egy 2010-es kijelentése miatt - közölte Ábel Attila csepeli alpolgármester csütörtökön az MTI-vel.
2011.09.01. 18:27
 
Ab: 12 ombudsmani indítvány van folyamatban
Jelenleg nincs az Alkotmánybíróság (Ab) előtt olyan utólagos normakontrollra irányuló indítvány, amelyet az országgyűlési képviselők negyede vagy a kormány kezdeményezett volna; ombudsmani beadványból 12 van folyamatban - közölte a testület sajtófőnöke az MTI megkeresésére csütörtökön.
2011.09.01. 18:18
 
Balog Zoltán: a kormány segít annak, aki igyekszik
Balog Zoltán szerint a magyar kormány elhatározott szándéka, hogy mindenkinek segítsen, aki maga is igyekszik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára erről Nyíradonyban beszélt csütörtökön, a helyi Kölcsey Ferenc Gimnázium és Általános Nevelési Központ tanévnyitó ünnepségén.
2011.09.01. 11:27
 
Államadósság 2002-2010 - OGY - Már szeptemberben napirendre kerülhet az albizottsági felkérés
Egyelőre nem tudni, milyen eljárás keretében tesz eleget a parlament alkotmányügyi, valamint számvevőszéki bizottsága annak az albizottsági megkeresésnek, hogy vizsgálják meg, milyen lehetőség van korábbi kormánytagok jogi felelősségének megállapítására a 2002-2010 közötti államadósság-növekedés kapcsán.
2011.09.01. 11:10
 
 
Pokorni Zoltán: minden iskolának esélyteremtő intézménynek kell lennie
Minden iskolának esélyteremtő, nem az esélyeket megszüntető intézménynek kell lennie - mondta Pokorni Zoltán (Fidesz), az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke csütörtökön Budapesten, a Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ tanévnyitó ünnepségén.
2011.09.01. 10:19
 
Bányászlakás ihlette köztéri műalkotást avattak Pécsen
Bányászlakás ihletett egy különleges köztéri műalkotást Pécsen: Makra Zoltán és Palatinus Dóra 37 négyzetméter című installációját szerdán avatták fel a város Uránbányász terén.
2011.08.31. 20:13
 
Azonnali intézkedést sürget a szakma az egészségügyi dolgozók elvándorlása ellen
Azonnali intézkedés hiányában hamarosan nem lesznek, akik ellássák a betegeket Magyarországon - figyelmeztettek a szakma képviselői szerdán, a XV. Önkormányzati egészségügyi napok kongresszusán Budapesten.
2011.08.31. 19:52
 
 
Hoffmann Rózsa: az új közoktatási törvény nagyobb megbecsülést ad a pedagógusoknak
A jövőre életbe lépő közoktatási törvény egyik nagy erénye a pedagógusok becsületének visszaadása - jelentette ki Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár a váci Cházár András Többcélú Közoktatási Intézményben szerdán tartott megyei tanévnyitó ünnepségen.
2011.08.31. 19:38
 
 
Kósa: Debrecen aktív szereplő lenne az iskolarendszer alakításában
Akárki is lesz a közoktatási intézmények fenntartója, a debreceni önkormányzat szeretné azt a jogot magának, hogy az iskolarendszer alakításában aktív szereplő legyen - jelentette ki Kósa Lajos (Fidesz) polgármester szerdán a városi tanévnyitón.
2011.08.31. 19:18
 
Somogyi kormányhivatal: törvényes a Toldi iskola megszüntetése
A Somogy Megyei Kormányhivatal a közigazgatási tárca kérésére ismét áttekintette a kaposvári Toldi Lakótelepi Általános Iskola és Gimnázium átszervezésével kapcsolatos fenntartói döntést és nem tart indokoltnak intézkedést az ügyben - közölte Klimóné Csongovai Hilda, a szülői szervezet elnöke a szerdai tanévnyitó előtt az MTI-vel.
2011.08.31. 18:35
 
Hevesi kormánymegbízott: politikai ellenőrzés mellett tűntek el a közpénzek Észak-Hevesben
A Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott szerint politikai ellenőrzés mellett folyt az a tevékenység, amelynek során az Észak-Hevesi Vidékfejlesztésért Közhasznú Leader Egyesületnél úgy költöttek el a 2010-es választásokat megelőzően csaknem 50 millió forintnyi közpénzt, hogy a mögött nem volt valódi teljesítés.
2011.08.31. 17:45
 
Fidesz: az önkormányzati reformra még parlamenti vita vár
Az önkormányzati reform egyelőre "koncepciós stádiumban" van, és még a parlamenti vita előtt áll - reagált a szocialista Csabai Lászlóné sajtótájékoztatóján elhangzottakra a fideszes Vinnai Győző. A politikus a Fidesz nevében arra kérte a nyíregyházi MSZP elnökét, hogy "a hangulatkeltés helyett konzultáljon pártja országgyűlési képviselőivel, akik javaslatait a parlament elé terjeszthetik".
2011.08.31. 17:31
 
 
Újabb államadósság-csökkentés bejelentésére készül Orbán
Újabb, néhány százalékos államadósság-csökkentés bejelentésére készül a következő egy hétben a miniszterelnök. Orbán Viktor erről az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt szerdán, közölve, hogy a csökkentés forrása ismét a nyugdíjrendszer átszervezéséből felszabaduló pénz lesz.
2011.08.31. 08:51
 
 
Harrach: részmunkaidő segíthetné a gyermekvállalásból visszatérőket a versenyszférában is
Járulékkedvezményért cserébe a versenyszférában is részmunkaidős foglalkoztatás segítené a gyermeknevelésből visszatérőket a családok védelméről szóló kétharmados törvényjavaslat szerint; a jogszabálytervezetben újradefiniálják a család fogalmát is - mondta el Harrach Péter az MTI-nek. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője jelezte: a kormánypárt szeptemberben terjeszti be a javaslatát, és a változtatások, ha a parlament is jóváhagyja azokat, januártól életbe léphetnek.
2011.08.31. 05:25
 
Ipari parkjának bővítését tervezi Mátészalka
Ipari parkjának bővítését tervezi a mátészalkai önkormányzat - közölte Szabó István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város Fidesz-KDNP-s polgármestere az MTI-vel.
2011.08.31. 04:04
 
 
Tankönyvszállítás - Hoffmann: sokat javult a helyzet
Sokat javult a helyzet a tankönyvszállítást illetően az elmúlt napokhoz képest - összegezte Hoffmann Rózsa a Tankönyves Vállalkozók Országos Testületével (TVOT) folytatott keddi budapesti tárgyalását újságírók előtt.
2011.08.30. 16:59
 
 
Szijjártó: nem lesznek megszorítások
A miniszterelnök szóvivője szerint "hiába a szocialisták beteges vonzódása a megszorításokhoz", nem lesznek megszorítások.
2011.08.30. 16:26
 
 
LMP: Tarlós István kirekesztő, gyűlöltkeltő hangnemben beszélt a hajléktalanokról
A fővárosi LMP szerint Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester kirekesztő, gyűlöletkeltő hangot ütött meg, amikor hétfői sajtótájékoztatóján a hajléktalanokról beszélt.
2011.08.30. 16:23
 
 
MSZP: Orbán vezette válságba az országot
Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor vezette válságba Magyarországot, az ország jelenlegi helyzetéről az egykulcsos adóra épülő gazdaságpolitika tehet. Mesterházy Attila keddi sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányfőt, mondja meg, milyen megszorításokra készül.
2011.08.30. 14:28
 
Jobbik: a hajléktalankérdést a főváros nem oldotta meg
A Jobbik szerint a főváros vezetése egyáltalán nem oldotta meg a hajléktalankérdést, mert a fedél nélkül élők az aluljárók helyett a tereket, a parkokat, a megállókat és a BKV-járműveket foglalják el mind nagyobb számban.
2011.08.30. 13:53
 
 
Pokorni: jó, átgondolt törvényre van szükség nem gyors jogszabályalkotásra
Jó, megfontolt és jól átgondolt közoktatási törvényre van szükség, nem gyors jogszabályalkotásra - mondta Pokorni Zoltán kedden Rákosmentén.
2011.08.30. 11:37
 
Az amerikai nagykövet üdvözölte, hogy vizsgálódnak a Magyar Szigeten történtek ügyében
Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet üdvözölte, hogy az illetékes parlamenti bizottság és Magyarország kormánya is vizsgálódik a Magyar Sziget zenei fesztiválon elhangzott, szélsőséges csoportoknak tulajdonított rasszista megnyilvánulások és gyűlöletbeszéd ügyében.
2011.08.29. 18:21
 
Betörtek a somogyudvarhelyi polgármesteri hivatalba - Készpénzt, étkezési jegyeket vittek el
Ellopták két somogyi falu önkormányzati dolgozóinak négyhavi étkezési jegyét - erősítette meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek a sonline.hu-n hétfőn megjelent hírt.
2011.08.29. 17:08
 
 
Navracsics: különbírósággá válhat a közjó védelmére hivatott közigazgatási bíróság
A munkaügyi bíróságokhoz hasonló státusú különbírósággá válhatnak a közjó védelmére hivatott közigazgatási bíróságok - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes egy szakmai könyvbemutatón Budapesten hétfőn.
2011.08.29. 12:02
 
Fidesz: tovább módosulhat a kulturális örökség védelméről szóló törvény
A nagyberuházások esetében az előzetes régészeti felmérés szabályainak pontosítását kezdeményezi a fideszes L. Simon László a kulturális örökség védelméről szóló törvényhez benyújtott módosító indítványában.
2011.08.29. 11:57
 
 
Kövér László: megmaradásunk a nemzeti érdek követésének eredménye
Kövér László szerint a magyarság megmaradása a nemzeti érdek feltétlen követésének köszönhető, és erre az erőre ma is nagy szükség van.
2011.08.28. 17:52
 
 
Kunhalmi Ágnes: a hibás gazdaságpolitika áldozatává válik az oktatás
Az alapvetően elrontott gazdaságpolitika áldozatává válik az oktatás rendszere is - szögezte le Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja az oktatási államtitkárság épülete előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján, annak apropóján, hogy délután tartják a második nemzeti tanévnyitót.
2011.08.28. 13:12
 
 
Kelemen Hunor: nincs olyan vitás kérdés, amely miatt rendezhetetlen lenne az RMDSZ és a Fidesz viszonya
Nincs olyan vitás kérdés, amely miatt rendezhetetlen lenne a Fidesz és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) viszonya - jelentette ki Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke Marosvásárhelyen.
2011.08.28. 12:27
 
 
Bugár Béla: a szlovák-magyar kapcsolatok legnagyobb problémája a kisebbségi kérdés
Bugár Béla, a szlovákiai kormánykoalíciós Híd párt elnöke úgy véli: Pozsony és Budapest kapcsolatainak legnagyobb problémája az, hogy a felek teljesen eltérően látják a nemzeti kisebbségek jogainak kérdését.
2011.08.28. 12:20
 
 
MSZP: megdöbbentő, hogy van, ahol elköltötték az ingyenes tankönyvre kapott pénzt
Az MSZP megdöbbenéssel tapasztalta, hogy vannak olyan iskolafenntartó önkormányzatok, amelyek elköltötték az ingyenes tankönyvre juttatott állami forrásokat - mondta Nyakó István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton az MTI-nek.
2011.08.28. 10:00
 
Jobbik: fideszesek is támogatták a megyék konszolidálására tett javaslatunkat
Fideszes politikusok is támogatták a Pest megyei közgyűlésben a Jobbik azon javaslatát, hogy az önkormányzat éljen felterjesztési jogával, és a megyék konszolidálásának első lépéseként kérje a miniszterelnöktől és a nemzetgazdasági minisztertől, hogy állítsák vissza a 2002-es szintre az illetékbevételek és a megosztott személyi jövedelemadó megyéknél maradó arányát - közölte a Jobbik megyei frakcióvezetője.
2011.08.28. 09:59
 
 
LMP: Fidesz-közeli közgazdászok szerint is életképtelen a kormány gazdaságpolitikája
Az LMP szerint a kabinetnek jól felfogott érdeke, hogy figyelembe vegye azoknak "a Fidesz-holdudvarhoz" tartozó közgazdászoknak a véleményét, akik "éles kritikával illetik, sőt egyenesen életképtelennek ítélik a kormány gazdaságpolitikáját".
2011.08.27. 13:58
 
 
Hoffmann Rózsa: jövő szeptemberben lesznek változások az oktatásban
Még ebben az évben elfogadja a parlament a már elkészült és rövidesen előterjesztendő, a köznevelési rendszert szabályozó törvényt, de a változások csak jövő szeptembertől lépnek életbe - közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár pénteken Zalaegerszegen.
2011.08.27. 09:43
 
 
Kovács Zoltán: velem senki nem beszélt egy új kormányszóvivő személyéről
"Velem erről senki nem beszélt" - így reagált az MTI-nek Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár egy esetleges új kormányszóvivő személyével kapcsolatban a Népszabadság Online-on megjelent információkra.
2011.08.26. 18:19
 
 
Martonyi: "soha nem mondunk le a nemzetegyesítés gondolatáról"
Martonyi János szerint "nem mondhatunk le és soha nem is fogunk lemondani a határon kívüli magyarsággal való egységről, a nemzetegyesítés gondolatáról". A külügyminiszter ezt akkor jelentette ki, amikor csütörtökön átadta a Magyar Köztársaság Nemzetközi Kapcsolataiért elismerést Halzl Józsefnek, Granasztói Györgynek és Schöpflin Györgynek.
2011.08.25. 16:32
 
Az MSZP érdemi egyeztetést sürget a készülő önkormányzati törvényről
Az MSZP négypárti, valamint az összes önkormányzati szövetség részvételével folytatott egyeztetést sürget a készülő önkormányzati törvény kapcsán.
2011.08.25. 16:10
 
 
Stumpf: az Alkotmánybíróság feladata, hogy értelmezze és védje az alaptörvényt
Az Alkotmánybíróság (Ab) feladata, hogy értelmezze és védje az alaptörvényt, "bizonyos értelemben még azzal a kétharmados többséggel szemben is, amely elfogadta" - mondta Stumpf István alkotmánybíró szerdán Szentendrén, a Rákóczi Szövetség 23. nyári főiskolás táborában.
2011.08.25. 08:05
 
Az MSZP közös jelölt indítását javasolja az LMP-nek Budapesten
Az MSZP közös jelölt indítását javasolja az LMP-nek a Budapest 2. választókerületében tartandó időközi parlamenti választáson - mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Őrsi Gergely, a II. kerületi önkormányzat MSZP frakciójának vezetője.
2011.08.24. 13:51
 
 
Gulyás Gergely: 2014-ig marad a jelenlegi választókerületi beosztás
Bár az Alkotmánybíróság (Ab) az év végével megsemmisítette, a parlamentnek nincs más lehetősége, mint fenntartani a következő, 2014-es országgyűlési választásig a jelenlegi egyéni választókerületi beosztást, így az addig esetlegesen szükséges időközi választásokat az alapján kell majd lebonyolítani - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti képviselője szerdán az MTI-nek. A Fidesz elnöksége és a kormánypárti frakciószövetség szeptember elején Hajdúszoboszlón tárgyal az új választójogi szabályozásról.
2011.08.24. 13:42
 
 
Szövetségesként kellene ránk tekinteni - Kövér László a határon túli fiatalok szentendrei táborában
Tudatosítani szükséges a határon túli politikai partnerekben, hogy Közép-Kelet Európában vannak olyan közös stratégiai kérdések, amelyeket csak együtt lehet megoldani, ezért szövetségesként, testvérként, nem pedig ellenségként kellene ránk tekinteni - egyebek mellett erről beszélt Kövér László kedden Szentendrén a határon túli és a hazai fiataloknak a Rákóczi Szövetség által szervezett ifjúsági táborban tartott előadásában.
2011.08.23. 19:13
 
 
Önkormányzati reform - Jobbik: ez a Ceausescu-Orbán-terv
A Jobbik szerint az önkormányzati reform múlt csütörtökön ismertetett alapelveiből az derül ki, hogy falurombolás lesz Magyarországon. Ezt Hegedűs Lórántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője jelentette ki kedden, a koncepciót egy Ceausescu-Orbán-tervnek nevezve.
2011.08.23. 15:34
 
Gyöngyöspatai eseti bizottság: több ezer oldal irat, ősszel kihelyezett ülés
Több ezer oldalnyi dokumentum beérkezésére számít a gyöngyöspatai eseményeket vizsgáló eseti bizottság fideszes elnöke. Kocsis Máté kedden az MTI-nek elmondta: az ősz elején kihelyezett ülést vagy üléseket tart a testület Gyöngyöspatán.
2011.08.23. 15:29
 
 
Lázár: a frakciók a szakbizottságban egyeztessenek a választójogi reformról
Levélben fordult a parlamenti képviselőcsoportok vezetőihez Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, azt kérve tőlük, hogy juttassák el pártjuk választójogi javaslatát az ezzel foglalkozó parlamenti albizottsághoz. A Fidesz célja a jelenlegi rendszerben lévő aránytalanságok megszüntetése.
2011.08.23. 15:04
 
KIM: több mint negyedmilliárd forintot fizetett az állam a 2006-os tűzijáték sérültjeinek
A Magyar Államkincstár több mint negyedmilliárd forintot fizetett ki a 2006-os tűzijáték károsultjainak - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) hétfőn az MTI megkeresésére.
2011.08.22. 17:09
 
 
MSZP: Azonnali, bérfejlesztést kínáló életpályamodellt az egészségügyi dolgozóknak!
Az MSZP az egészségügyi dolgozóknak azonnali, hosszú távú, és kiszámítható bérfejlesztést kínáló életpályamodellt követel.
2011.08.22. 16:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML