2015. március 29., vasárnap - Auguszta
Deviza:  
EUR/HUF 300,54 USD/HUF 277,74 CHF/HUF 287,25
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10672 találat
 
LMP: hihetetlen, hogy Kocsis Mátét kérte fel hajléktalanügyi referensnek a Fidesz
Az LMP hihetetlennek tartja, hogy a Fidesz frakcióelnöksége a parlamenti képviselőcsoport hajléktalanügyi referensévé kérte fel kedden Kocsis Mátét. Ezért arra szólítják fel a kormánypártot, hogy gondolják át döntésüket - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Kaufer Virág és Szabó Tímea.
2011.10.11. 16:26
 
MSZP: térjen vissza a kormány az országos érdekegyeztetés korábbi gyakorlatához!
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy térjen vissza az országos érdekegyeztetés korábbi gyakorlatához.
2011.10.11. 16:00
 
Jobbik: "az LMP arcáról elfújta a szél a zöld álarcot"
A Jobbik szerint azzal, hogy az LMP hétfőn visszavonta a plázastopról szóló törvényjavaslatát, azzal tulajdonképpen az "LMP arcáról elfújta a szél a zöld álarcot, amire az volt írva: fenntarthatóság" - mondta keddi sajtótájékoztatóján Varga Géza jobbikos képviselő.
2011.10.11. 14:37
 
 
OGY - az LMP a volt képviselőket kizárná az Alkotmánybíróságból
Az LMP azt javasolja, hogy január 1-jétől a volt parlamenti képviselők ne lehessenek az Alkotmánybíróság (Ab) tagjai - mondta keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2011.10.11. 11:18
 
OGY - Kibővült a végtörlesztésre jogosultak köre
A devizában törlesztő adósok hitelszerződéseire is kiterjesztette az egyösszegű, rögzített - svájci frank esetében 180 forintos - árfolyamon történő végtörlesztés lehetőségét az Országgyűlés hétfőn.
2011.10.10. 20:42
 
OGY - Felgyorsítják a jövőre nyugdíjba vonuló bírák pótlását
Úgy döntött az Országgyűlés hétfőn, hogy az új alaptörvény korhatárra vonatkozó rendelkezése miatt jövőre nyugdíjba vonuló bírók pótlása érdekében gyorsabb pályáztatást tesz lehetővé a bírói előmenetelben.
2011.10.10. 19:09
 
MSZP: a "légvárépítés és nagyotmondás" egy éve Nyíregyházán
"Légvárépítés és nagyotmondás" folyt az elmúlt egy évben Nyíregyházán a fideszes vezetésű önkormányzatnak köszönhetően - jelentette ki Nagy László, az MSZP közgyűlési frakcióvezetője, a város korábbi alpolgármestere a párt helyi szervezetének évértékelő sajtótájékoztatóján hétfőn Nyíregyházán.
2011.10.10. 16:32
 
 
OGY - Költségvetési Bizottság: elhalasztották a döntést az MNB tavalyi gazdálkodásáról szóló jelentésről
Az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottsága elhalasztotta a döntést arról, hogy az MNB tavalyi gazdálkodásáról szóló jelentés, illetve a hozzákapcsolódó MNB felügyelő bizottsági jelentés alkalmas-e általános parlamenti vitára.
2011.10.10. 16:31
 
 
Végtörlesztés - Rogán Antal bővítené a végtörlesztők körét
A devizában törlesztő adósok hitelszerződéseire is kiterjesztené Rogán Antal (Fidesz) az egyösszegű végtörlesztés szabályait. Az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke hétfőn törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek, amelyben e mellett egyértelművé kívánja tenni az otthonvédelmi intézkedéseket. A KDNP-s Seszták Miklós pedig azt javasolja, hogy a ne legyen se vélelmezhető, se megállapítható vagyongyarapodás a végtörlesztésnél, ha arra az adós a saját pénzeszközeit használja fel.
2011.10.10. 15:50
 
Végtörlesztés - Módosulnak a szabályok
A végtörlesztés joga akkor is megilleti a deviza-alapú jelzáloghitellel tartozót, ha a kölcsönnel már nem az eredeti pénzügyi intézménynek tartozik, a végtörlesztéshez csak forint alapú áthidaló kölcsön nyújtható, és akkor is lehetséges a végtörlesztés, ha a deviza alapú hitel folyósítása több részletben történt - a gazdasági bizottság a szocialista képviselők tartózkodásával megszavazta az ezeket a szabályokat tartalmazó, Rogán Antal bizottsági elnök (Fidesz) által hétfőn benyújtott módosító javaslatot, így az még hétfőn általános vitára a plénum elé kerül.
2011.10.10. 13:37
 
Költségvetési bizottság: elhalasztották a döntést az MNB tavalyi gazdálkodásáról szóló jelentésről
Az Országgyűlés Költségvetési és Számvevőszéki Bizottsága elhalasztotta a döntést arról, hogy az MNB tavalyi gazdálkodásáról szóló jelentés, illetve a hozzákapcsolódó MNB felügyelő bizottsági jelentés alkalmas-e általános parlamenti vitára.
2011.10.10. 13:34
 
 
OGY - Lázár: álszent a képviselői javadalmazás jelenlegi rendszere
A Fidesz frakcióvezetője szerint változtatni kell az országgyűlési képviselők jelenlegi javadalmazási rendszerén, az ugyanis a kezdetektől fogva álszent, visszaélésekre alkalmas, és abból indult ki, hogy a képviselői munka egy mellékállás.
2011.10.10. 13:29
 
OGY - Választójog - Százhat egyéni választókerületet javasol a Fidesz-KDNP
Százhat egyéni országgyűlési választókerületet és kilencvennégy, országos listáról megszerezhető parlamenti mandátumot javasol a Fidesz-KDNP - jelentette be Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az alkotmányügyi bizottság ülésén.
2011.10.10. 11:52
 
Bánki Erik: módosító indítvány születhet a Puskás Stadionról
Ha a kormány októberben eldönti, hogy a Puskás Stadion mellé egy konferenciaközpont is felépüljön, akkor egy módosító indítvánnyal decemberig a sportlétesítménnyel kapcsolatos beruházás még bekerülhet a 2012-es költségvetésbe - mondta Bánki Erik, a parlament sportbizottságának fideszes elnöke a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.
2011.10.10. 11:47
 
 
Esztergomi képviselő-testület: fizessék ki a város hitelezőit!
Az esztergomi képviselő-testület határozatban utasította hétfői ülésén Tétényi Éva független polgármestert, hogy 24 órán belül fizesse ki azokat, akiknek az adósságrendezés miatt jogos követelésük van a várossal szemben. A polgármester az MTI-nek azt mondta: nem hajlandó végrehajtani az utasítást, mert az a település működését veszélyezteti.
2011.10.10. 11:46
 
Egyelőre nem kapcsolják ki a gázt a díjjal tartozó ezerkétszáz orosházi lakásban
Október végéig biztosan nem kapcsolja le a szolgáltató GDF-Suez a gázt Orosháza ezerkétszáz, díjtartozást felhalmozó lakásszövetkezeti lakásában, bár az eredeti tervek szerint már hétfőn megkezdték volna a kikapcsolásokat.
2011.10.10. 11:40
 
Nyíregyházi polgármester: hosszú távra megoldódott a város finanszírozása
Az intézményrendszer eddigi átalakításával és a hitelek átütemezésével hosszú távra megoldotta pénzügyi finanszírozhatóságát a nyíregyházi önkormányzat - közölte Kovács Ferenc, a város Fidesz-KDNP-s polgármestere évértékelő sajtótájékoztatóján hétfőn, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.
2011.10.10. 11:32
 
MSZP: mi vagyunk a Fidesz egyetlen soproni alternatívája
A vasárnapi soproni időközi önkormányzati választás eredménye azt bizonyítja, hogy a szocialista párt a Fidesz egyetlen alternatívája a városban - mondta hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Kalmár István, az MSZP helyi elnöke.
2011.10.10. 10:35
 
 
OGY - A jövőre nyugdíjba vonuló bírók pótlásáról és a közszolgálati egyetem jogállásáról dönt a Ház
Az új alaptörvény korhatárra vonatkozó rendelkezése miatt jövőre nyugdíjba vonuló bírók pótlásáról és az év elején létrejövő közszolgálati egyetem működtetésének szabályairól is dönt ma a parlament.
2011.10.10. 05:05
 
 
LMP: a hajléktalanok halála tragikus figyelmeztetés a fővárosnak
Az LMP szerint két budapesti hajléktalan vasárnapi halála tragikus figyelmeztetés a fővárosnak, és a történtek azt jelzik, hogy Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) és Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester (Fidesz-KDNP) rossz megoldást választott a probléma kezelésére.
2011.10.09. 16:59
 
 
MSZP: a hajléktalanproblémát rendészeti kérdésként fogja fel a kormány
Az MSZP szerint a hajléktalanproblémát a kormány rendészeti kérdésként fogja fel; a rendőrök, a közterület-felügyelők és a polgármesterek jóváhagyásával zaklatják a fedél nélkülieket.
2011.10.09. 14:28
 
 
OGY - Az Alkotmánybíróság hatásköréről is tárgyal a jövő héten a parlament
Hétfőn az új alaptörvény korhatárra vonatkozó rendelkezése miatt jövőre nyugdíjba vonuló bírók pótlásának szabályairól dönt, kedden az Alkotmánybíróság (Ab) ugyancsak 2012. január 1-jén megváltozó hatásköréről tárgyal az Országgyűlés.
2011.10.09. 05:20
 
 
Búcsút vettek Makovecz Imrétől - Orbán Viktor szerint az építész életműve halhatatlan
A történelem nagy alkotásait örök béke lengi körül, ahogy Makovecz Imre műveiből is a kiengesztelődés árad - méltatta a Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett építészt Orbán Viktor miniszterelnök. Makovecz Imrét szombaton a budapesti Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra; a nemzetközi hírű alkotót életének 76. évében, szeptember 27-én érte a halál.
2011.10.08. 15:52
 
Balla Mihály: A NATO-t is érinti a pénzügyi válság, de a vállalt feladatokat képes teljesíteni
A nemzetközi pénzügyi válság következtében a NATO tagországainak többsége nem növelte katonai kiadásait, de a szervezet a korábban megkezdett missziókat folytatja, a vállat feladatokat pedig teljesíteni fogja a jövőben is - ezt a gondolatot fejtette ki Bukarestben az MTI-nek Balla Mihály, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának fideszes elnöke.
2011.10.08. 14:18
 
 
Sólyom László: nem az alkotmány az új, hanem az alkotmányos hozzáállás
Nem az alkotmány az új, hanem az alkotmányos hozzáállás, amellyel csökkentették az alkotmány tekintélyét - mondta Sólyom László volt köztársasági elnök a Történelemtanárok Egyletének országos konferenciáján szombaton Budapesten.
2011.10.08. 14:09
 
 
MSZP: jogot sérthet a Fidesz az önkormányzati vagyon "államosításával"
Jogsértő lehet az, ahogy a Fidesz "államosítja" az önkormányzati vagyon egy részét és az adósságállományt - közölte Legény Zsolt, az MSZP Demokrácia Központjának vezetője szombaton.
2011.10.08. 12:09
 
 
Választójog - Áder János: minden listát állított kisebbségnek lesz parlamenti képviselete
A Fidesz tervei szerint az új választójogi rendszerben létrejönne a kisebbségi szószólói intézménye, ezzel minden a választásokon indult kisebbségnek lenne valamilyen parlamenti képviselet is - mondta el az MTI-nek Áder János a Fidesz európai parlamenti képviselője pénteken Budapesten.
2011.10.07. 16:42
 
KÉSZ-konferencia - Kövér: a kereszténységre szüksége van Európának és Magyarországnak
A kereszténységre szüksége van Európának és szüksége van Magyarországnak - mondta Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) országos konferenciáján pénteken a Parlamentben.
2011.10.07. 16:22
 
Intézményátvétel - Fidesz: több szerénységet várnánk Kolber Istvántól
"Több szerénységet várnánk Kolber Istvántól!" - reagált a Fidesz, a szocialisták Somogy megyei elnökeinek szavaira, aki drámainak és kaotikusnak nevezte az önkormányzatok helyzetét, és rossz iránynak a megyei önkormányzati intézmények állami kézbe adását.
2011.10.07. 15:36
 
 
Választójog - OGY - Lázár János már hétfőn ismertetheti a fideszes koncepciót
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője már jövő hétfőn ismertetheti az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságával képviselőcsoportja választójogi koncepcióját - tudta meg az MTI Salamon Lászlótól, a testület és egyben a parlamenti képviselők létszámának csökkentéséhez szükséges reformot előkészítő albizottság elnökétől. Jövő héten az albizottság is napirendre veszi a témát.
2011.10.07. 11:02
 
 
Költségvetés 2012 - Gyurcsány: kiigazítás kiigazítást követ majd
Gyurcsány Ferenc szerint az Orbán-kormány kiigazításról kiigazításra haladva juthat el 2014-ig úgy, hogy közben a munkahelyteremtésre és a gazdasági növekedés mértékére vonatkozó ígéreteit nem teljesíti. A volt miniszterelnök erről a Táncsics Alapítvány csütörtöki rendezvényén beszélt. Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere azt mondta: a devizahitelek fix árfolyamú végtörlesztésének hatása máris érezhető a forint gyengülésén.
2011.10.06. 19:08
 
Választójog - Tóth Zoltán: a Fidesz koncepciója nem ad választ a problémákra
Tóth Zoltán szerint nem ad választ a választási rendszer problémáira a Fidesz frakciójának koncepciója, amely csütörtökön került az MTI birtokába.
2011.10.06. 18:42
 
Választójog - Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács: hatalmas előrelépést jelent a Fidesz koncepciója
Nemzetpolitikai szempontból a Fidesz-frakció választási koncepciójának legfontosabb része, hogy a határon túli magyarságot is bevonja a szavazók körébe - mondta az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnökségi tagja MTI birtokába került dokumentumban foglaltakat elemezve.
2011.10.06. 18:03
 
 
MSZP: Vonja vissza a Fidesz a 2012-es költségvetés tervezetét
Vonja vissza a Fidesz a 2012-es költségvetés tervezetét, és tűzze napirendre az igazságosabb és hatékonyabb adórendszer bevezetését - szólított fel Tüttő Kata, a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2011.10.06. 17:40
 
 
Áder János nem lesz az Országos Bírói Hivatal elnöke
Áder János nem lesz az Országos Bírói Hivatal (OBH) elnöke, ahogy arról az utóbbi napokban több lap is beszámolt. A Fidesz európai parlamenti képviselője csütörtökön az MTI-nek nyilatkozva hírlapi kacsának minősítette az információt és cáfolta azt.
2011.10.06. 17:19
 
 
MSZP: le a leépítéssel a közmédiában!
Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP kormányt, hogy állítsa le "a szakmailag megalapozatlan, emberileg megalázó, politikai alapú tisztogatást a közmédiában".
2011.10.06. 17:15
 
 
Mesterházy - a kormány vonja vissza a költségvetést
Az MSZP követeli, hogy a kormány vonja vissza az illúziókra épülő 2012-es költségvetési törvény tervezetét és dolgozzon ki, egy a valós számokon alapuló büdzsét - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön, a Heves megyei Dormándon.
2011.10.06. 16:41
 
Választójog - Nézőpont Intézet: ésszerűbb és átláthatóbb rendszert hozhat a Fidesz koncepciója
A Fidesz választójogi koncepciója egy a jelenleginél egyszerűbb, ésszerűbb, átláthatóbb és rugalmasabb választási rendszer kialakítását vetíti előre - mondta a Nézőpont Intézet választási szakértője az MTI birtokába került dokumentumban foglaltakat elemezve.
2011.10.06. 16:27
 
Választójog - Political Capital: a Fidesz koncepciója szerint csekély lesz a határon túliak súlya
A Political Capital választási szakértője szerint csekély lehet a súlya a határon túli szavazóknak a Fidesz frakciójának választási koncepciója szerint. Az MTI birtokába került dokumentum egyfordulós, kétszavazatos választási rendszerre tesz javaslatot.
2011.10.06. 16:22
 
Közel ezer fős közfoglalkoztatási program indult Tolnában
Közfoglalkozatási mintaprogram indult Tolna megye két kistérségében, ahol negyvenhat településen közel ezer embert vonnak be a munkába.
2011.10.06. 13:40
 
Egyfordulós, kétszavazatos választási rendszert javasol a Fidesz
Egyfordulós, kétszavazatos választási rendszerre tesz javaslatot a Fidesz frakciója és a határon túli magyarok is kapnak szavazati jogot - derül ki az MTI birtokába jutott koncepcióból.
2011.10.06. 13:33
 
 
OGY - Megkezdődik az Alkotmánybíróságról szóló törvényjavaslat vitája
Az Országgyűlés jövő heti, kétnapos ülésén megkezdi az Alkotmánybíróságról szóló törvényjavaslat tárgyalását. A parlamenti vitában Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke is felszólal.
2011.10.06. 11:38
 
Október 6. - Réthelyi: áldozatot kell hozni a nemzetért
A tizenhárom aradi vértanú elsősorban az áldozathozatal dicső példája - mondta Réthelyi Miklós csütörtökön a fővárosi, Fiumei úti sírkertben tartott megemlékezésen.
2011.10.06. 10:58
 
Demeter Ervin bocsánatkérésre szólítja fel Juhász Ferencet
Demeter Ervin (Fidesz), a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott bocsánatkérésre szólítja fel Juhász Ferencet (MSZP) az Országgyűlés honvédelmi bizottsága keddi ülésén tett kijelentései miatt. A fideszes országgyűlési képviselő, egykori titokminiszter erről kedden beszélt az MTI-nek.
2011.10.04. 19:11
 
 
Áder János: közös érdek az ipari biztonság növelése
Az Európai Parlament (EP) környezetvédelmi bizottsága elsöprő többséggel támogatta kedden Áder János fideszes EP-képviselő előterjesztését a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos ipari balesetek elleni védekezésről szóló uniós irányelvjavaslatról.
2011.10.04. 16:53
 
OGY - A fogyasztói árkiegészítés Budapestre vonatkozó emelését kéri 30 képviselő
A budapesti közösségi közlekedés kedvezményes bérletei fogyasztói árkiegészítésének emelését javasolja 30 fideszes, illetve KDNP-s képviselő. Erről hétfőn nyújtottak be módosító indítványt a parlamentnek a vidéki városok kormánypárti polgármestereinek korábbi javaslatához.
2011.10.03. 21:51
 
 
Orbán: újra kell indítani Szaúd-Arábiával a politikai és gazdasági együttműködést
Orbán Viktor szerint újra kell indítani a politikai párbeszédet, és meg kell kezdeni a gazdasági együttműködést Szaúd-Arábiával, Magyarország és a közel-keleti állam kapcsolatrendszere ugyanis az elmúlt években lényegében zátonyra futott.
2011.10.03. 18:53
 
OGY - Kormánypárti polgármesterek 5 milliárd forinttal emelnék a vidéki városok közlekedési támogatását a fővárosé ellenében
Háromról nyolc milliárd forintra emelné a megyei jogú városok és egyéb települések helyi közösségi közlekedési támogatását hat fideszes, illetve KDNP-s polgármester; ezzel párhuzamosan pedig 32,2 milliárdról 27,175 milliárdra csökkentenék a fővárosi közösségi közlekedés támogatását. Az érintett országgyűlési képviselők hétfőn nyújtottak be erre vonatkozó módosító javaslatot a 2012-es költségvetéshez.
2011.10.03. 18:31
 
Fidesz: újabb szocialista jutalmakra derült fény a pécsi városházán
A pécsi polgármesteri kabinetiroda szerint a napokban nyilvánosságra hozott összegeken felül több millió forint úgynevezett céljutalmat is felvettek a baranyai megyeszékhely korábbi szocialista vezetői. A helyi MSZP hamisnak tartja az adatokat.
2011.10.03. 18:29
 
OGY - Módosította az Országgyűlés a közbeszerzési törvényt
Októbertől a három felhívás kiküldésével lefolytatható közbeszerzési eljárások felső határa az eddigi 80 millió forint helyett a 150 millió forintos építési beruházásokra is vonatkozik - erről döntött az Országgyűlés hétfőn-
2011.10.03. 17:57
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML