2014. október 21., kedd - Orsolya
Deviza:  
EUR/HUF 307,39 USD/HUF 239,92 CHF/HUF 254,69
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10466 találat
 
Járásközponttá válna Tolna
Tolna megye hatodik járásközpontjává válna Tolna városa, az erről szóló javaslatot határozatban erősítette meg a tolnai képviselő-testület, és továbbították a közigazgatási miniszternek.
2011.09.14. 05:05
 
 
Országvédelmi akcióterv - Orbán: nem ütközik a magyar jogba a végtörlesztési javaslat
A miniszterelnök 150 és 300 ezer közé teszi azoknak a devizahiteleseknek a számát, akik élhetnek majd az adósságuk rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztésének lehetőségével. Orbán Viktor kedden a HírTV Rájátszás című műsorában hozzátette ugyanakkor, ez a szám nagyobb is lehet. A szerinte a magyar jogba nem ütköző egyösszegű végtörlesztés egy meghatározott ideig lesz igényelhető. Azt, hogy korábban miért nem korlátozták adminisztratív módon a devizahitelezést Magyarországon, parlamenti bizottság vizsgálja majd a kormányfő tervei szerint.
2011.09.13. 21:19
 
 
OGY - Jövedékiadó-emelés és energiastratégia a napirenden
A játékadó, illetve a gázolaj, a dohány- és az alkoholtermékek jövedéki adójának emelésére irányuló kormányzati előterjesztést és a nemzeti energiastratégiát is megvitatja mai ülésén az Országgyűlés.
2011.09.13. 05:30
 
 
OGY - Felfüggesztették Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát
Felfüggesztette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mentelmi jogát az Országgyűlés hétfőn késő este. A parlament a rendszerváltás óta először adott ki a nyomozóhatóságnak egy korábbi kormányfőt.
2011.09.12. 22:52
 
OGY - Bővült a tervezett napirend, határoznak a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló indítványról
Az Országgyűlés hétfői ülésén - a mentelmi ügyek előtt - folytatják le a képviselők az adótörvények módosítására hétfőn benyújtott kormányzati javaslat általános vitáját is, valamint - összevont általános és részletes vita után - még a nap folyamán zárószavaznak a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló indítványról - döntött az előzetes napirend módosításáról a többség.
2011.09.12. 16:02
 
OGY - Költségvetési bizottság: általános vitára alkalmas a zárszámadás
A tavalyi zárszámadásról benyújtott törvényjavaslatot 19 igen és 2 nem szavazat mellett általános vitára alkalmasnak ítélte hétfői ülésén az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottsága.
2011.09.12. 15:28
 
Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége: a Munka törvénykönyvének tervezete szembemegy a kormányzati szándékkal
Az országgyűlési képviselőkhöz fordul a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, mert álláspontjuk szerint a Munka törvénykönyvének tervezete szembemegy a kormányzati szándékkal, és a versenyképesség rovására is mehet - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2011.09.12. 15:23
 
 
Sukoró-ügy - Nem szavazza meg Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztését az MSZP
Az MSZP képviselői nemmel szavaznak Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére, a kötelező döntés alól csak a volt miniszterelnök kapott felmentést - ismertette a szocialista képviselőcsoport hétfői ülése után Mesterházy Attila, hozzátéve, hogy erről egyhangúlag határoztak.
2011.09.12. 15:02
 
A tisztességes szociális párbeszéd visszaállítását követelik a szakszervezetek
A tisztességes szociális párbeszéd visszaállítását követelik a Kossuth téren tüntető szakszervezetek, amelyek szerint a kormány eddigi intézkedései nem kedveztek a magyar munkavállalóknak.
2011.09.12. 14:25
 
 
Orbán: megvalósítható a Fidesz-KDNP végtörlesztési javaslata
Megvalósíthatónak minősítette a kormány a Fidesz-KDNP-frakció azon javaslatát, hogy tegyék lehetővé a devizahiteleseknek az adósságuk rögzített árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztését - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben.
2011.09.12. 13:52
 
MSZP: Eger is legyen "leghősiesebb város"
Miután fideszes képviselők múlt pénteken kezdeményezték, hogy az Országgyűlés adományozza a "Leghősiesebb Város" címet Szigetvárnak, szocialista honatyák hétfőn olyan javaslatot nyújtottak be, hogy ezt a címet Eger városa is kapja meg.
2011.09.12. 12:35
 
Kormány.hu: eltűnhet a makói hagyma a piacról
Az elmúlt években 4.000 hektárról mindössze 150-re csökkent a makói hagyma termőterülete, ezért kormányzati segítség nélkül eltűnhet a piacról - olvasható a kormány.hu portálon, a hétvégén megtartott XXI. Makói Nemzetközi Hagymafesztiválról készített összegzésben.
2011.09.12. 12:34
 
OGY - Idén 10 milliárdot, jövőre 50-60 milliárdot hozhatnak az adótörvény módosítások
Ebben az évben 10 milliárd forint, jövőre már 50-60 milliárd forint többlet adóbevételt hozhatnak a kormány által javasolt adótörvény módosítások - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága hétfői ülésén.
2011.09.12. 11:54
 
Egy szlovák képviselő az ET-vel figyeltetné Magyarországot
Martin Fronc, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) parlamenti képviselője szerint az Európa Tanácsnak (ET) megfigyelés alá kellene helyeznie Magyarországot, elsősorban a határon túli magyarok választójoga miatt.
2011.09.12. 11:17
 
Felfüggesztették az OTP és az FHB tőzsdei kereskedését
Felfüggesztették az OTP és az FHB részvényeinek tőzsdei kereskedését hétfőn a nyitás előtt, a felfüggesztés egész napra szól.
2011.09.12. 11:06
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Der Spiegel, The Wall Street Journal
A szegénység kötelez címmel az erős svájci frank miatt szenvedő lengyel, magyar és horvát devizahitelesek helyzetéről közölt összeállítást legfrissebb számában a Der Spiegel.
2011.09.12. 11:04
 
 
OGY - A Ház előtt a nyugdíjba vonuló bírák pótlására vonatkozó fideszes javaslat
Benyújtotta hétfőn az Országgyűlésnek a Fidesz a nyugdíjba vonuló bírák pótlására vonatkozó törvényjavaslatát, amely gyorsabb pályáztatást tenne lehetővé a bírói előmenetelben.
2011.09.12. 10:52
 
 
OGY - Orbán akciótervet ismertet, a képviselők Gyurcsány mentelmi jogáról döntenek
Orbán Viktor felszólalásával kezdődik ma a parlament őszi ülésszaka, a miniszterelnök az euróválság hatásainak kivédését szolgáló akciótervet jelent be. Az Országgyűlés dönt Gyurcsány Ferenc mentelmi jogáról, amelynek felfüggesztését az ügyészség kezdeményezte, hogy a sukorói kaszinóberuházás ügyében, hivatali visszaélés miatt, gyanúsítottként hallgathassa ki a szocialista politikust.
2011.09.12. 04:12
 
Index - Távozik posztjáról Nyitrai Zsolt, a Miniszterelnökséghez kerül
Távozik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős államtitkári posztjáról Nyitrai Zsolt, aki a Miniszterelnökséghez kerül át - közölte vasárnap az Index hírportál. A kormányfő sajtóstábjának vezetője az MTI-nek hétfőre ígért tájékoztatást.
2011.09.11. 18:59
 
 
Akciótervet jelent be Orbán Viktor hétfőn a parlamentben
Az euróválság magyarországi hatásainak kivédését és a legnehezebb helyzetben lévő családoknak szóló megoldásokat tartalmazó akciótervet jelent be Orbán Viktor kormányfő a parlament hétfői ülésén - közölte a miniszterelnök szóvivője újságírók előtt vasárnap délután, a Budapesten tartott kormányülés szünetében.
2011.09.11. 18:08
 
 
Devizahitelek - MSZP: a kormány kezdjen párbeszédet a tehermegosztásról!
Az MSZP szerint a kormánynak párbeszédet kellene kezdeményeznie annak érdekében, hogy olyan tehermegosztás szülessen a nehéz helyzetbe került devizahitelesek megsegítésére, amely nem veszélyezteti sem az állam, sem a pénzügyi szektor működését.
2011.09.11. 12:42
 
 
Mesterházy: igazságtalanabbá válik a választási rendszer
Mesterházy Attila szerint a kormányülésen és a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülésén született döntések nyomán igazságtalanabbá válik a választási rendszer, "szétcincálják" a bírósági rendszert és romlik majd az önkormányzatok helyzete is.
2011.09.11. 11:11
 
 
Kormányülés: napirenden a 250 milliárdos áfa-visszafizetés témája
Ismét több gazdasági kérdés kerül a kormány elé a mai ülésén: téma lesz a vállalkozásoknak még idén visszafizetendő 250 milliárd forintnyi áfa ügye, a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlésztésének lehetősége, és újból tárgyal a kabinet a jövő évi költségvetésről.
2011.09.11. 06:00
 
 
A BUX 17 ezer pont közelébe esett a múlt héten
Nagyot esett a múlt héten a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A negatív nemzetközi piaci hangulatra pénteken ráerősített az a kormánypárti javaslat, amely szerint lehetővé tennék a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztését.
2011.09.11. 04:30
 
 
Devizahitelek - Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés
A Fidesz-frakció által javasolt megoldással jól járhatnak az emberek, mert kiléphetnek az adósságcsapdából, és jól járhatnak a bankok is, hiszen pénzhez juthatnak fizetésképtelen adósok helyett, és jó Magyarországnak is, hiszen minden egyes fizetéssel csökken az ország deviza-kitettsége - mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szombaton az MTI-nek.
2011.09.10. 17:58
 
 
Kötcsei találkozó - A kormány tovább fog menni az államadósság csökkentésének útján
A miniszterelnök szerint a kormány tovább fog menni az államadósság csökkentésének útján; Magyarországnak egy új világrendben kell sikeresnek lennie a válság után, ehhez az ország kiszolgáltatottságát okozó államadósságot kell csökkenteni - mondta a miniszterelnök szóvivője szombaton újságíróknak Kötcsén.
2011.09.10. 16:52
 
 
MSZP: a Fidesz megszünteti a bírói önigazgatást
Az MSZP szerint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács megszüntetésével megszűnik a bírói önigazgatás fóruma, ezzel a kormány újabb lépést kíván tenni a demokratikus intézményrendszer felszámolása felé.
2011.09.10. 11:36
 
Ma tartják a tizedik kötcsei találkozót
Ki tartozik kinek? címmel rendezik meg ma a tizedik kötcsei találkozót a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében.
2011.09.10. 05:31
 
 
Módosították a rezidensek ösztöndíjprogramjának feltételeit
Az egészségügyi államtitkárság módosította a rezidenseknek szóló ösztöndíjprogramjának korábbi feltételeit - jelentette be Szócska Miklós államtitkár pénteken egy egészségügyi konferencián Balatonfüreden.
2011.09.09. 22:40
 
Devizahitelek - A bankszövetség szerint a Fidesz-KDNP javaslat veszélyezteti a pénzügyi intézményrendszer stabilitását
A Fidesz-KDNP frakció javaslata a Magyar Bankszövetség szerint jelentősen veszélyezteti a pénzügyi intézményrendszer stabilitását, és nagyon súlyos makrogazdasági következményekkel járhat.
2011.09.09. 17:42
 
Hunvald-ügy - A vád tanúja szerint négyszemközt, készpénzben adták át a vesztegetési pénzeket
A Hunvald-ügyben a vesztegetési pénzek átadásáról Nagy György, a vád tanúja a pénteki tárgyaláson a Fővárosi Bíróságon elmondta, hogy az mindig négyszemközt, készpénzben, gyakran az SZDSZ Dob utcai irodájában történt.
2011.09.09. 16:29
 
 
Devizahitelek - LMP: a Fidesz javaslata a tehetőseket segíti
Az LMP szerint a tehetőseket segíti a Fidesznek a devizahitelek rögzített árfolyamon való végtörlesztésére vonatkozó javaslata – jelentette ki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2011.09.09. 16:28
 
 
MSZP: iskolabezárásoktól tart az MSZP az államosítás miatt
Az MSZP szerint iskolabezárásokhoz vezet, hogy állami fenntartásba kerülhetnek az eddig önkormányzati fenntartású általános iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák.
2011.09.09. 15:50
 
Devizahitelek - Londoni elemzők: nagy bankveszteségekkel járhat az egy összegű végtörlesztés
Londoni elemzők pénteki kommentárjai szerint elvileg többmilliárd eurós bankveszteségekkel járhatna, ha sokan élnének a devizaalapú hitelek egy összegben, rögzített árfolyamon történő visszafizetésének lehetőségével.
2011.09.09. 15:48
 
 
Devizahitelek - Mesterházy: veszélyes politikai blöff a kormánypártok javaslata
Az MSZP elnöke veszélyes politikai blöffnek tartja a Fidesz-KDNP javaslatát, amely lehetővé tenné a devizahiteleseknek az adósságuk rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztését.
2011.09.09. 15:03
 
 
Devizahitelek - Jobbik: a Fidesz javaslata zavaros és kidolgozatlan
A Jobbik szerint egyelőre "zavaros és kidolgozatlan" a Fidesznek a devizahitelek végtörlesztéséről szóló legutóbbi javaslata - reagált a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetőjének pénteki szavaira Volner János.
2011.09.09. 14:15
 
Kétkamarás önkormányzati rendszert javasol Budapesten az MSZP
Kétkamarás önkormányzati rendszert javasol Budapesten az MSZP fővárosi elnöke. Horváth Csaba pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a második kamara a kerületi polgármesterek tanácsa lenne, de a végső döntések a Fővárosi Közgyűlés kezében maradnának.
2011.09.09. 12:24
 
 
LMP: hangulatkeltés a józsefvárosi helyi népszavazás
Az LMP manipulatívnak és demagógnak tartja azokat - a hajléktalanok ügyét érintő - kérdéseket, amelyekről szeptember 25-én helyi népszavazáson döntenek a főváros VIII. kerületében élők.
2011.09.09. 12:20
 
 
Lázár János: zöld út az új önkormányzati rendszernek
Bár a Fidesz-KDNP hajdúszoboszlói frakcióülésének tervezett napirendjén nem szerepelt az önkormányzatok ügye, a frakciószövetség váratlanul állást foglalt a kérdésben - jelentette be Lázár János fideszes frakcióvezető pénteki, hajdúszoboszlói sajtótájékoztatóján, hozzátéve: a kormánypárti képviselőcsoportok zöld utat adtak az új önkormányzati rendszernek.
2011.09.09. 11:59
 
Sukoró-ügy - Demokratikus Charta: ne függesszék fel Gyurcsány mentelmi jogát!
A Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére létrejött Magyar Demokratikus Charta arra szólítja fel az országgyűlési képviselőket, hogy ne szavazzák meg a volt kormányfő mentelmi jogának felfüggesztését. Gyurcsány Ferenc épp az ellenkezőjét kéri.
2011.09.09. 11:52
 
Lázár János: állami kézbe kerülnek az alap- és középfokú oktatási intézmények
Elsöprő többséggel mondott igent a Fidesz-KDNP frakció Orbán Viktor miniszterelnöknek arra kérdésére, hogy újjá kell-e szervezni a közoktatást, s támogatta, hogy a következő tanévtől az önkormányzati óvodák kivételével állami fenntartásba kerüljenek az általános iskolák, a gimnáziumok és a szakközépiskolák - közölte Lázár János pénteken hajdúszoboszlói tájékoztatóján.
2011.09.09. 11:48
 
Devizahitelesek - A bankszövetség az elnökség állásfoglalása után kommentálja a Fidesz javaslatát
Nem konzultáltak a Magyar Bankszövetséggel a Fidesz-KDNP frakciónak arról a javaslatáról, amely szerint a devizahiteleseknek lehetővé tennék adósságuk rögzített árfolyamon történő végtörlesztését; a bankszövetség a javaslatot elnöksége állásfoglalása után kommentálja - mondta az MTI-nek Müller János, a bankszövetség vezető tanácsadója pénteken.
2011.09.09. 11:46
 
 
Szijjártó Péter: a devizahitelek csökkenésével az ország kitettsége is csökkenni fog
A miniszterelnök szóvivője szerint a devizahitelek csökkenésével az ország kitettsége is csökken, ami Magyarország és a magyar családok szabadságát fogja növelni.
2011.09.09. 11:35
 
 
Csige Tamás: Orbán Viktor hagyja abba az álomvilág építését
Az MSZP arra kéri Orbán Viktort, "hagyja abba az álomvilág építését és nézzen szembe az ország valós problémáival". Erről Csige Tamás, az MSZP hajdú-bihari alelnöke beszélt csütörtökön Hajdúszoboszlón.
2011.09.08. 19:25
 
 
Slota ellenzi a határon túli magyarok választójogát
Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint a magyar politikusok azon munkálkodnak, hogy bekebelezzék Dél-Szlovákiát és létrehozzák Nagy-Magyarországot. Szerinte ennek az igyekezetnek a része a magyar kormánypártok parlamenti frakcióinak azon döntése, hogy választójogot adnak a határon túli magyaroknak.
2011.09.08. 19:19
 
 
Szijjártó Péter: átalakul a kormányzati kommunikáció, Giró-Szász András a kormányszóvivő
Giró-Szász András az új kormányszóvivő - jelentette be Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtökön Hajdúszoboszlón.
2011.09.08. 19:03
 
 
Fidesz-KDNP frakcióülés Hajdúszoboszlón - Az oktatásról tanácskoznak délután
Az oktatást érintő kérdések megvitatásával folytatja délutáni munkáját a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciója csütörtökön Hajdúszoboszlón - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.
2011.09.08. 15:52
 
 
Választójogi reform - A kétfordulós vegyes rendszer mellett érvel az LMP
Demagógnak tartja a parlamenti képviselők számának csökkentéséről szóló licitet, sajnálatosnak az ajánlószelvény-gyűjtési rendszer fenntartására irányuló szándékot Karácsony Gergely, az LMP szakpolitikusa. Az ellenzéki képviselő a Political Capital által létrehozott Választásirendszer.hu oldalon fejtette ki véleményét a választási szisztéma átalakításáról, hangsúlyozva: pártja megtartaná a kétfordulós vegyes rendszert, mert az lehetőséget ad az arányosság és a kormányozhatóság elvének összeegyeztetésére. Lehetővé tennék ugyanakkor, hogy a választók a listás jelöltekkel kapcsolatban is kifejezhessék preferenciáikat.
2011.09.08. 13:29
 
Már hétfőtől Giró-Szász András láthatja el a kormányszóvivői feladatokat
Már hétfőtől átveheti a kormányszóvivői posztot Giró-Szász András politológus az MTI értesülése szerint.
2011.09.08. 12:55
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Sme az oktatási támogatásról, Frankfurter Allgemeine Zeitung a gazdaságról
A Sme című liberális szlovák napilap csütörtöki kommentárjában bírálja a magyar kormánynak azt a döntését, hogy a külhoni magyar óvodásoknak és iskolásoknak juttatott oktatási-nevelési támogatást a Bethlen Gábor Alapkezelőtől csak az OTP-ben nyitott számlára lehet felvenni.
2011.09.08. 12:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML