2015. január 27., kedd - Angelika
Deviza:  
EUR/HUF 312,61 USD/HUF 276,21 CHF/HUF 305,81
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10582 találat
 
 
Lévai Katalin: Magyarország új esélyre vár
A fonódó villamoshálózat problémájának megoldását és a Moszkva tér rendezését említette megvalósítandó céljai között Lévai Katalin, aki civil szervezetek és az MSZP támogatásával indul a főváros II. kerületében tartandó időközi országgyűlési képviselő-választáson.
2011.09.28. 12:32
 
 
LMP: átlátható és ellenőrizhető képviselői javadalmazást!
A Lehet Más a Politika támogat minden olyan javaslatot - így a képviselői javadalmazás átalakítását is –, ami a közjogi rendszer átláthatóságát és ellenőrizhetőségét erősíti - közölte az ellenzéki párt szerdán az MTI-vel.
2011.09.28. 12:21
 
 
Fidesz: az ellenzék a képviselői trükközések pártján áll
A Fidesz szerint az országgyűlési képviselők javadalmazási rendszerének tervezett átalakítására adott ellenzéki reakciókból az látszik, hogy az MSZP, a Jobbik és az LMP a képviselői trükközések pártján áll, jónak tartja a jelenlegi szisztémát "úgy, ahogy van".
2011.09.28. 12:19
 
Fővárosi Közgyűlés - Jóváhagyták a kórházátadás előkészítését meghatározó megállapodást
Jóváhagyta a fővárosi egészségügyi intézmények állami kézbe adásának előkészítését meghatározó megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2011.09.28. 12:06
 
 
Az áfaemelést bírálja az MSZP
Az áfa felső kulcsának 27 százalékra emelését bírálta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az MSZP-s Józsa István, hangsúlyozva, hogy pártja az alapvető élelmiszerek forgalmi adójának csökkentését javasolja.
2011.09.28. 11:33
 
Fővárosi Közgyűlés - Három melegedővel elindulhat a Fűtött utca program
A Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében elindulhat a hajléktalanoknak nappali elhelyezést is biztosító úgynevezett Fűtött utca program. A testület Fidesz-KDNP-s képviselői szerdán három ingatlan használatáról határoztak.
2011.09.28. 10:47
 
Esztergomban kifizetik a szeptemberi bért az önkormányzatnál
Az esztergomi képviselő-testület a helyi Fidesz-frakció javaslatára 120 millió forint átcsoportosítását szavazta meg keddi, rendkívüli ülésén, és utasította Tétényi Éva független polgármestert, hogy a szeptemberre járó bért fizessék ki az önkormányzat dolgozóinak.
2011.09.27. 20:47
 
Intelligens iskolák Székesfehérváron európai uniós támogatással
Az iskolarendszerű oktatás informatikai fejlesztésére 306 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatást nyert az Intelligens iskolák Székesfehérváron című kiemelt projekttel a város önkormányzata - jelentette be kedden Cser-Palkovics András (Fidesz)polgármester.
2011.09.27. 19:35
 
OGY - A 2006-os erőszakos rendőri fellépések felelőseinek nevét kéri a belügyminisztertől Kocsis Máté
Írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez kedden Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselője. A kormánypárti politikus, aki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, arra vár választ, hogy "kik adtak parancsot 2006 őszén békés és védtelen állampolgárok megtámadására"?
2011.09.27. 19:18
 
 
Költségvetés 2012 - LMP: semmitmondó bejelentések és megszorítások
Semmitmondóknak nevezte az LMP Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő keddi, a jövő évi költségvetésről szóló bejelentéseit. A párt szerint az viszont a részeltek ismerete nélkül is látszik, hogy jövőre folytatódnak a "zárolások és a megszorítási hullám".
2011.09.27. 19:01
 
UD Zrt.-ügy - Dávid Ibolya: "tiszta kézzel vívtam politikai harcaimat"
Almássy Kornél volt MDF-es politikus és Tombor András üzletember tanúként a párt 2008. szeptemberi tisztújításával összefüggő fenyegetésekről, kikényszerített visszalépésekről számolt be az UD Zrt.-ügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kedden, miközben a kényszerítéssel vádolt Dávid Ibolya volt pártelnök azt hangoztatta: "Teljesen tiszta kézzel vívtam politikai harcaimat".
2011.09.27. 18:51
 
 
Költségvetés 2012 - Szerdán véglegesíti a büdzsét a kormány
Szerdán véglegesíti, és péntekig a parlament elé terjeszti a kormány a jövő évi költségvetés tervezetét, amelynek célja az arányos adórendszer kiteljesítése, az adóelkerülési lehetőségek bezárása, a nyugdíj-, valamint az egészségügyi kassza "lábra állítása" és az, hogy a jelenlegi 595 ezer, jövedelempótló támogatásban részesülő emberből legalább 200 ezret a Start munkaprogramon keresztül visszavezessen a munka világába - közölte a miniszterelnök szóvivője a Fidesz-KDNP keddi frakcióülése közben tartott budapesti sajtótájékoztatón.
2011.09.27. 18:34
 
 
Költségvetés 2012 - Jobbik: a kormány tovább halad a "matolcsyzmus" útján
A Jobbik szerint a Fidesz-KDNP keddi frakcióülése után elhangzottakból pusztán az derül ki, hogy a kormány tovább halad a "matolcsyzmus" útján és a gazdaság élénkítése helyett továbbra is a megszorításokban hisz - reagált Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese a miniszterelnök szóvivőjének keddi sajtótájékoztatójára.
2011.09.27. 18:13
 
Farkas Flórián: totális háború megindítására van szükség az uzsorások ellen
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke szerint "totális háború megindítására van szükség" az uzsorások ellen, ezért személyes találkozót kezdeményezett a belügyminiszterrel a feladatok összehangolására.
2011.09.27. 14:46
 
Esztergomban népszavazást kezdeményez az ellenzék
Öt kérdésben közösen kezdeményez népszavazást Esztergomban a Jobbik, az LMP, az MSZP helyi szervezete és két civil egyesület - közölte a népszavazást kezdeményező Jobbik helyi elnöke kedden az MTI-vel.
2011.09.27. 13:44
 
 
Munka törvénykönyve - Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul, ha érdemi változás nélkül fogadják el a tervezetet
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul, ha az új munka törvénykönyvét a nemzetgazdasági minisztérium által javasolt tartalommal, érdemi változások nélkül fogadja el a parlament - tudatta Mesterházy Attila kedden azután, hogy Borsik Jánossal, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége elnökével tárgyalt. Az érdek-képviseleti vezető nem zárta ki, hogy Magyarországgal szemben európai uniós eljárás induljon a jogszabály elfogadása miatt.
2011.09.27. 13:37
 
Jobbik: engedélyt hamisíthatott a Holcim Zrt.
A Jobbik szerint a Dabason cementelosztó és logisztikai központot építeni tervező Holcim Zrt. nem létező, hamis környezetvédelmi főfelügyelőségi hozzájáruló nyilatkozatot csatolt építésiengedély-kérelméhez.
2011.09.27. 12:54
 
A Fidesz fővárosi választmánya szerint az LMP népszavazási kezdeményezése a párt választási kampányának része
A Fidesz fővárosi választmányának elnöksége szerint az LMP főpolgármester-választásra vonatkozó népszavazási kezdeményezése a párt választási kampányának része, és ehhez nem kívánnak asszisztálni.
2011.09.27. 12:33
 
 
Horváth Csaba: Orbán becsapta, Tarlós elárulta Budapestet
Horváth Csaba szerint Orbán Viktor miniszterelnök becsapta, Tarlós István főpolgármester elárulta Budapestet, a fideszes vezetés egységben rombolja le a főváros évszázados értékeit; a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójának vezetője erről kedden beszélt Budapesten.
2011.09.27. 12:22
 
OGY - Tovább bővítené az uzsorázás fogalmát egy fideszes képviselő
Már azt is bűncselekménynek minősítené a fideszes Vas Imre, ha egy uzsoramegállapodás teljesítése alkalmas súlyos nélkülözés előidézésére. Vagyis nem lenne feltétele a bűncselekmény megvalósulásának az, hogy a súlyos vagy további súlyos nélkülözés valóban bekövetkezzen - írja keddi módosító javaslata indoklásában a kormánypárti politikus.
2011.09.27. 11:37
 
Gyógyászati centrum épülhet Balatonfüreden
Több milliárd forintos beruházással gyógyászati centrum épülhet Balatonfüreden, az egykori Huray piac területén, a jövő év elején kezdődne az építkezés első üteme - közölte a város a honlapján.
2011.09.27. 05:45
 
 
OGY - Az uzsorások büntetéséről és plázastopról tárgyal a parlament
Az Országgyűlés ma megtárgyalja a kormány azon javaslatát, amely az eddiginél szigorúbban szankcionálná az üzletszerűen elkövetett uzsorázást, azonban lehetőséget adna a büntetés korlátlan enyhítésére azok esetében, akik azelőtt jelentik az uzsora-bűncselekmény elkövetését, hogy az a hatóság tudomásra jutna. Az LMP kezdeményezésére plázaépítési moratóriumról is vitáznak a képviselők.
2011.09.27. 05:20
 
Költségvetés 2012 - Ma ismerteti Orbán a részleteket a Fidesz-KDNP-vel
Ma hallgatja meg a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja Orbán Viktor miniszterelnököt és Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert a jövő évi költségvetés tervezetéről.
2011.09.27. 05:15
 
OGY - Módosul a végtörlesztéssel összefüggő adószabályozás
Az Országgyűlés hétfőn módosította a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztésével összefüggő adószabályozást, annak egy részét ugyanis az előterjesztő szándékával ellentétes tartalommal fogadta el múlt hétfőn a parlament.
2011.09.26. 20:24
 
OGY - Emelkedik a gázolaj, a szeszesitalok és a cigaretta jövedéki adója
November 1-jétől 13 forinttal, 110 forintra emelkedik a gázolaj jövedéki adója, és nő a szeszesitaloké, valamint a dohánytermékeké is. A mai mérték öt-, illetve hatszorosára emelkedik a pénznyerő játékautomaták tételes adója, és január 1-jétől megadóztatják az online szerencsejátékot is. A kormány azzal indokolta az adóemelés szükségességét, hogy részben ezzel foltozná be azt a 100 milliárd forintos lyukat, amely az idei költségvetésben a vártnál alacsonyabb gazdasági növekedés miatt keletkezett.
2011.09.26. 20:20
 
OGY - Személyeskedő vita a jövedékiadó-emelésről
Személyeskedő szópárbaj alakult ki hétfő kora este az Országgyűlésben a jövedékiadó-emelésről szóló záróvitában. Az ellenzék a zárószavazás előtti módosító javaslatok benyújtásának körülményeit bírálta, azzal vádolva a kormánypártokat, hogy lobbiérdekeknek engedtek. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője ezt visszautasítva hangsúlyozta, hogy adóemelésekre tettek javaslatot.
2011.09.26. 19:43
 
Józsefvárosi népszavazás - BM: a józsefvárosiak a rendre voksoltak
A Belügyminisztérium szerint a vasárnapi, érvénytelennek bizonyult józsefvárosi népszavazáson az emberek egyértelművé tették, hogy a rend oldalán állnak és támogatják azt a folyamatot, amelyet a tárca tavaly indított el a települések közterületeinek a rendezetté tétele érdekében.
2011.09.26. 18:42
 
 
Balsai-jelentés - Mesterházy: az elmebaj határát súroló megállapításokat tartalmaz a dokumentum
Mesterházy Attila szerint rendkívül súlyos, "már-már az elmebaj határát súroló" megállapításokat tartalmaz a 2006. őszi erőszakos rendőri fellépést vizsgáló Balsai-jelentés.
2011.09.26. 18:22
 
 
Aláírta az államfő a rögzített árfolyamú végtörlesztésről szóló törvényt
Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta az "otthonvédelemmel összefüggő" egyes törvények módosításáról szóló törvényt; a jogszabály megjelent a hétfői Magyar Közlönyben.
2011.09.26. 17:16
 
 
Hvg.hu - Lázár János: decemberig el kell készülnie az új párt- és kampányfinanszírozási törvénynek
A Fidesz vezetésének az a döntése, hogy szeptember végén, október elején tegyenek javaslatot az elnökség számára az új párttörvényre és pártfinanszírozási rendszerre, valamint ebben szabályozzák a kampányfinanszírozás ügyét is - mondta el a hvg.hu-nak adott és hétfőn megjelent interjúban Lázár János a Fidesz frakcióvezetője.
2011.09.26. 16:28
 
 
Balsai-jelentés - Gyurcsány: el a kezekkel a rendőröktől!
Gyurcsány Ferenc szerint nem a rendőrök, hanem azok a politikusok követtek el bűnt 2006 őszén, akik "harcra bíztatták a megtéveszthető embereket", és mellettük azok, akik a rombolás szándékával csatlakoztak békés demonstrálókhoz.
2011.09.26. 15:30
 
 
OGY - Albizottság alakul a deviza-eladósodás okainak feltárására
A 2002-2010 közötti lakossági deviza-eladósodás okainak feltárására, valamint az esetleges kormányzati felelősség vizsgálatára is albizottságot hoz létre az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága.
2011.09.26. 14:19
 
 
Józsefvárosi népszavazás - LMP: az emberek nem dőltek be a Fidesznek
A fővárosi LMP szerint a józsefvárosiak túlnyomó többsége nem dőlt be a hajléktalanokról szóló népszavazás "manipulatív" kérdéseinek; ezt jelzi az alacsony részvétel a vasárnapi referendumon.
2011.09.26. 13:59
 
Leszakadt födém - Előzetes letartóztatásban van az egyik gyanúsított
A Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy társaival ellopta a IX. kerületi Kén utcai lakóház két tartóoszlopát, ami nagyban hozzájárulhatott a födém leszakadásához.
2011.09.26. 13:41
 
 
MSZP: kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása
Kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása - mondta Tüttő Kata, az MSZP fővárosi frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2011.09.26. 12:08
 
A jogi bizottság támogatja a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezését
Egyhangúlag támogatta a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezéséről szóló javaslatot a Fővárosi Közgyűlés jogi, ügyrendi, kisebbségi és vagyonnyilatkozat ellenőrző bizottsága hétfői ülésén.
2011.09.26. 10:52
 
Energiastratégia: gyorsuljon fel a szénvagyon kutatása
A magyar szénvagyon nagyobb mértékű hasznosítása érdekében több technikai eszközt és kutatást javasolt a Nemzeti Energiastratégiához beadott kapcsolódó módosító javaslatában Turi-Kovács Béla (Fidesz) képviselő, a fenntartható fejlődés bizottsága hétfői ülésén az indítványt egyhangúlag támogatta.
2011.09.26. 10:44
 
 
OGY - Jövedékiadó-emelésről dönt ma a Ház
A parlament ma dönthet a játékadó, valamint a gázolaj, az alkoholos és a dohánytermékek jövedéki adójának emeléséről. Ahhoz, hogy az adóemelés november 1-jén hatályba léphessen, a képviselőknek az államháztartási törvényt is módosítaniuk kell. Az Országgyűlés emellett korrigálhatja a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztését engedélyező jogszabályt is, amelyet egy ponton az előterjesztő, a fideszes Rogán Antal szándékától eltérő tartalommal fogadtak el a múlt héten.
2011.09.26. 05:06
 
Kocsis Máté sikeresnek értékelte a helyi népszavazást Józsefvárosban
Sikernek tartja a helyi népszavazás eredményét Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a VIII. kerület polgármestere. A városrész vezetője szerint 10 ezer ember véleményét mindenképpen figyelembe kell venni.
2011.09.25. 21:53
 
Láng Zsoltot indítja a Fidesz a II. kerületi időközi képviselő-választáson
Láng Zsolt II. kerületi polgármestert indítja a Fidesz Budapest 2. számú egyéni választókörzetében az időközi országgyűlési képviselő-választáson - tájékoztatta Kósa Lajos szombaton az MTI-t.
2011.09.24. 18:51
 
 
MSZP: keresztet vethetnek a fővárosiak az új villamosokra és trolikra
A Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője szerint Budapest vezetése és a kormány alkalmatlansága miatt a fővárosiak keresztet vethetnek a 4-es metró folytatására, valamint az európai uniós támogatásból vásárolni tervezett trolibuszokra és villamosokra.
2011.09.24. 12:23
 
Választójogi reform - Nézőpont: 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek a 200 fős parlamentben
A Nézőpont Intézet az általa készített vegyes választási modell alapján úgy számol, hogy a jelenleginél kisebb, 200 tagú Országgyűlésben 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek, 31 az MSZP-nek, 24 a Jobbiknak, 6 pedig az LMP-nek - a tavalyi választás elsőfordulós eredményeit figyelembe véve.
2011.09.24. 09:17
 
 
Mesterházy: a demokratikus ellenzéknek össze kell fognia a kormány távozása érdekében
A demokratikus ellenzék összefogását sürgette a kormány menesztése érdekében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a szocialista párt miskolci demonstrációján pénteken este.
2011.09.23. 20:45
 
 
Schiffer András: a Fidesz az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire felhatalmazást kért
Schiffer András szerint azért van szükség az LMP programjára, mert a Fidesz pontosan az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire a választások előtt felhatalmazást kért.
2011.09.23. 20:45
 
 
OGY - Rogán: módosul a végtörlesztéssel összefüggő adószabályozás
Módosítani kell a devizahitelek fix árfolyamon történő, egyösszegű végtörlesztésével összefüggő adószabályozást, annak egy részét ugyanis az előterjesztő szándékával ellentétes tartalommal fogadta el hétfőn az Országgyűlés. Rogán Antal az MTI-nek azt mondta, "véletlenről" van szó, a korrekció pedig technikai jellegű.
2011.09.23. 19:19
 
Vita a Mazsihisz és a KIM között a Mazsök kuratóriuma miatt
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) azt kéri a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), ne avatkozzon bele a független bíróságok munkájába a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) kuratóriumának átalakítása kapcsán. A KIM a leghatározottabban visszautasította a Mazsihisz állítását.
2011.09.23. 16:01
 
Konferencia a prostitúcióról - Helyettes belügyi államtitkár: az emberkereskedelem elleni harc hosszú folyamat
Áttörés nem várható az emberkereskedelem elleni harcban, kis lépésekkel lehet csak előbbre jutni - jelentette ki Simonné Berta Krisztina, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára egy pénteki budapesti konferencián.
2011.09.23. 15:44
 
Költségvetés 2012 - Kedden ismerteti a miniszterelnök a részleteket a Fidesz-KDNP-frakcióval
Jövő kedden hallgatja meg a Fidesz-KDNP parlamenti frakciója Orbán Viktor miniszterelnököt és Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert a jövő évi költségvetés tervezetéről.
2011.09.23. 15:35
 
 
LMP: Lázár János nevezze meg, hogy kik trükköztek a költségtérítéssel
Az LMP arra kéri a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy ha tudja, akkor hozza nyilvánosságra, hogy mely képviselők trükköztek a tiszteletdíjjal - reagált Lázár János pénteki bejelentéseire Szilágyi Péter.
2011.09.23. 15:34
 
 
Lázár: bruttó 750 ezer forint lenne a képviselők havi illetménye
Változtatna az országgyűlési képviselők javadalmazási rendszerén a Fidesz frakcióvezetője, a jelenlegit ugyanis rendkívül képmutató szisztémájának tartja. Lázár János javaslata szerint a képviselők havi bruttó illetménye 2012. szeptember 1-jétől csaknem 750 ezer forint lenne, vagyis megegyezne a helyettes államtitkári javadalmazással. Ezen felül más pénzbeli juttatásra nem lennének jogosultak a honatyák.
2011.09.23. 15:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92[93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML