2015. november 25., szerda - Katalin
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10756 találat
 
Gulyás: elkerülhetik a megemelt jövedéki biztosíték megfizetését az alkoholtermék-forgalmazók
Az alkoholtermékekre vonatkozó sávos jövedéki biztosítéki szabályozás még az előtt hatályba léphet, hogy az érintett cégeknek teljesíteniük kellene a megemelt jövedéki biztosítékot - közölte az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke kedden az MTI-vel.
2015.01.06. 12:27
 
Vizsgálatot kezdeményez a PM az MKB megvételének ügyében
A Párbeszéd Magyarországért vizsgálatot kér a nemzeti fejlesztési minisztertől az MKB Bank megvásárlása ügyében, mert a párt szerint az komoly hiba volt.
2015.01.06. 11:48
 
Útdíj - Az útdíj visszavonását sürgeti az LMP
Az LMP az útdíjról szóló rendelet azonnali visszavonását sürgeti, mert a párt szerint az informatikai rendszer összeomlása is azt mutatja, hogy az érintett állami szerveknek ugyanúgy nem volt idejük felkészülni az útdíj kiterjesztésére, mint az embereknek - ezt a párt közlekedéspolitikai szakszóvivője közölte hétfőn az MTI-vel.
2015.01.05. 16:20
 
MSZP: Hende Csaba a kormányülésen vonassa vissza az M86-os fizetőssé tételét!
A vasi szocialisták arra szólítják fel Hende Csaba honvédelmi minisztert, a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, hogy már a következő - szerintük szerdán esedékes kormányülésen - érje el, a még épülőfélben lévő M86-os gyorsforgalmi út fizetőssé tételének visszavonását - közölte hétfőn a szombathelyi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján Czeglédy Csaba szombathelyi közgyűlési frakcióvezető.
2015.01.05. 12:01
 
Adatokat kér az MVM-MET szerződésről az LMP
Közérdekű adatigénylés keretében minden, az ügyre vonatkozó szerződést kikér Szél Bernadett, az LMP társelnöke az MVM cégcsoporttól, hogy kiderüljön, milyen feltételekkel engedett át az állam "egy zsíros gázüzletet a svájci székhelyű, offshore hátterű MET cégcsoportnak" - közölte az ellenzéki párt hétfőn az MTI-vel.
2015.01.05. 09:27
 
LMP: elfogadhatatlan a nyilvánosság kizárása és félrevezetése a Normafára tervezett beruházások kapcsán
Az LMP szerint elfogadhatatlan a nyilvánosság "kizárása és félrevezetése", valamint a környezetvédelem szempontjainak üzleti érdekek alá rendelése a Normafára tervezett beruházásokkal kapcsolatban - közölte a párt szombaton az MTI-vel.
2015.01.03. 18:18
 
 
A közállapotok megváltoztatásáért tüntettek az Operánál
A közállapotok megváltoztatásáért tüntettek a fővárosban az Operánál péntek este, a résztvevők a Nagymező utcáig töltötték meg az Andrássy utat - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói.
2015.01.02. 20:34
 
A DK elfogadhatatlannak tartja a gyülekezési jog korlátozását
A Demokratikus Koalíció (DK) elfogadhatatlannak tartja a gyülekezési jog további korlátozását - reagált az ellenzéki párt csütörtökön az MTI-nek Gulyás Gergelynek, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnökének kijelentésére, miszerint változtatnának a gyülekezési törvényen.
2015.01.01. 18:12
 
 
Képviselők is kaptak állami földet pályázat nélkül
Országgyűlési képviselők is kaptak bérbe pályázat nélkül állami földeket - derül ki abból a terjedelmes dokumentumból, amelyet a Blikk kapott meg a múlt héten a Nemzeti Földalaptól, miután jogerősen megnyerték az adatok kiadása miatt indított pert.
2014.12.22. 08:28
 
PM: a téli szünet alatt is kapnak meleg ételt a szegény családban élő zuglói gyerekek
Mintegy egymillió forintból, a polgármester keretéből biztosítanak Zuglóban a szegény családokban élő gyermekeknek a téli szünet alatt meleg ételt - közölte a Párbeszéd Magyarországért (PM) két politikusa vasárnap az MTI-vel.
2014.12.21. 15:51
 
Költségvetés - MSZP: a kormány jövőre mindenre adót vet ki
Az MSZP szerint a jövő évi költségvetés olyan adóemelésekre épül, amelyeknek közös jellemzője: a kormány mindenre adót vett ki, amire lehet.
2014.12.15. 13:59
 
Költségvetés - Együtt: agyonadóztatják az embereket
Az emberek agyonadóztatásáról, dilettáns tervezésről, a szegények megsarcolásáról beszélt a független Szelényi Zsuzsanna a költségvetés megalapozó törvényekről szóló szavazás előtt tartott hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
2014.12.15. 13:18
 
Útdíj - Jobbik: elfogadhatatlan az útdíj kiterjesztése
A Jobbik elítéli az útdíj kiterjesztését az M0-ra és az autópályák budapesti bevezető szakaszaira.
2014.12.15. 10:27
 
Orbán Viktor: nincs igazuk a magyar gazdasági modellben kétkedőknek
A magyar gazdasági modell bizonyította, hogy a kétkedőknek nincs igazuk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Bloomberg amerikai hírügynökségnek adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy a kormány azt tervezi: legkésőbb 2017-ben csökkenti a bankadó mértékét.
2014.12.15. 05:11
 
 
"Mocskos Fidesz" - A költségvetés elfogadása ellen tiltakoztak Budapesten
A költségvetési törvénytervezet hétfői elfogadása ellen tüntettek civil szervezetek és szakszervezetek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren.
2014.12.14. 17:52
 
Leállt a távfűtés és a melegvíz-szolgáltatás Komló nagy részén
Leállt a távfűtés és a melegvíz-szolgáltatás Komló nagy részén kedden - mondta el a város polgármestere az MTI-nek.
2014.12.02. 11:19
 
Adócsalási vád - Gőgös Zoltán a korrupt vezetők leváltására szólította föl Orbán Viktort
Orbán Viktornak el kell távolítania azokat a vezetőit, akik az elmúlt időszak korrupciós ügyeibe, így a NAV-botrányba belekeveredtek - jelentette ki pénteken az MSZP elnökhelyettese a párt helyi önkormányzati képviselőjével tartott sajtótájékoztatón, Kecskeméten.
2014.11.28. 12:23
 
Együtt: állítsák vissza az Alkotmánybíróság korábbi jogkörei
Módosító javaslatot nyújt be a parlamentnek Szelényi Zsuzsanna, amelyben a független képviselő kezdeményezi, hogy állítsák vissza az Alkotmánybíróság (Ab) jogköreit a költségvetést és az adórendszert érintő kérdésekben - erről Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártja ügyvezető társelnöke beszélt pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
2014.11.28. 11:42
 
MSZP: hazudhat bármit a kormány, brutálisan nőtt a szegénység
Az MSZP szerint "hazudhat bármit" az Orbán-kormány, brutálisan nőtt a szegénység Magyarországon. Ezt Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista alelnöke mondta csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón a Központi Statisztikai Hivatalnak (KSH) a háztartások életszínvonalára vonatkozó kiadványa kapcsán.
2014.11.27. 11:21
 
Magánnyugdíjpénztárak - Az MSZP pertársaságot szervez a pénztári tagoknak
Az MSZP pertársaságot szervez a magánnyugdíj-pénztári tagoknak és próbapert indít az egyes pénztárak megszüntetésére vonatkozó kormányzati javaslat miatt.
2014.11.25. 11:44
 
OGY - A devizahitelesek segítéséről és a 2015-ös büdzsé módosításáról is dönthet ma a parlament
Az Országgyűlés mai ülésén dönthet a devizahitelek forintosításáról és a kormány fair bankokról szóló előterjesztéséről, valamint képviselői kezdeményezésekre változtathat a jövő évi költségvetési törvényjavaslaton is.
2014.11.25. 05:15
 
Időközi választás Újpesten - Horváth Imre, az MSZP jelöltje nyerte a mandátumot
Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt jelöltje nyerte az újpesti időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 98,79 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint. A nem végleges összesítés szerint valamivel több mint 26 ezren voksoltak.
2014.11.23. 20:50
 
Együtt: veszélyben van az emberek tulajdon- és szabadságjoga
Szelényi Zsuzsanna szerint veszélyben van az emberek tulajdon- és szabadságjoga Magyarországon. Ennek egyik példája a kormány és a Fidesz "hadjárata" a kiskereskedelem bizonyos szereplői ellen - mondta az Együtt független országgyűlési képviselője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.
2014.11.23. 13:20
 
 
Vona: minimum 120 százalékot várok a párt önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől
A Jobbik elnöke szakmailag és emberileg legalább 120 százalékos teljesítményt vár a párt önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől. Vona Gábor erről vasárnap beszélt az érintetteknek a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány budapesti konferenciáján.
2014.11.23. 12:40
 
Nem szeretne földadót a Kisgazda Polgári Egyesület
A vidék képviseletéről, a gazdák problémáiról is szó volt a Kisgazda Polgári Egyesület szombati budapesti közgyűlésén. Az egyesület ellenzi az esetleges földadót.
2014.11.22. 13:02
 
Az Együtt tüntetést szervez a magánnyugdíj-pénztárak védelmében
Az Együtt - A Korszakváltók Pártja tüntetést szervez az önkéntes magánnyugdíjpénztárak védelme és az állami egyéni nyugdíjszámlák kialakítása érdekében.
2014.11.22. 12:43
 
Pedagógustüntetés - MSZP: a kormány oktatáspolitikája nem szolgálja az ország érdekeit
Az MSZP szerint a kormány oktatáspolitikája nem szolgálja a magyar gyerekek és így Magyarország érdekeit - mondta Kunhalmi Ágnes, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón, ahol Hiller István az általa vezetett platform javaslatait ismertette az MSZP megújítására.
2014.11.22. 12:15
 
Időközi választás Újpesten - MSZP: a kétharmad lebontható
Az MSZP szerint most vasárnap arról dönt Újpest, hogy csatlakozik-e azokhoz a tiltakozókhoz, akik az elmúlt hetekben tízezrével azt mondták: elég volt az Orbán-kormányból. Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője szombat reggel az újpesti piac mellett tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, "a kétharmad lebontható".
2014.11.22. 10:38
 
LMP: az emberek megüzenhetik Orbán Viktornak, hogy elegük van
Az LMP szerint a vasárnapi újpesti időközi országgyűlési választás jó lehetőség arra, hogy az emberek megüzenjék Orbán Viktornak: elegük van a korrupcióból, a szegénységből.
2014.11.22. 09:53
 
Költségvetés - MSZP: nő a szegénység, a gyerekek ezt különösen megszenvedik
A szegénység folyamatosan nő, amit a gyerekek különösen megszenvednek - erről Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő és Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese beszélt pénteki, budapesti sajtótájékoztatójukon.
2014.11.21. 11:01
 
OGY - Több mint félezer módosító javaslat érkezett a költségvetéshez
Több mint ötszáz módosító javaslatot nyújtottak be a képviselők a jövő évi költségvetéshez, a változtatások túlnyomó többségét az ellenzék jegyzi, kormánypárti politikusok első körben mintegy 60-70 ponton alakítanának a 2015-ös büdzsén.
2014.11.21. 05:17
 
A Jobbik korrupciós ügyek kivizsgálását sürgeti
A Jobbik érdemi nyomozásokat követel az elmúlt 25 év korrupciós ügyeiben, és a gazdasági bűncselekményekkel összefüggő titkosítások feloldását kéri.
2014.11.20. 11:48
 
Külföldi sajtó Magyarországról - német,francia, belga, osztrák, svájci lapok
A német konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) a hétfői magyarországi tüntetésekről szóló, Tiltakozás a nepotizmus ellen című cikkében kiemelte, hogy parlamenten kívüli ellenzék formálódik Orbán Viktor nemzeti konzervatív kormánya ellen. Stephan Löwenstein feltűnőnek nevezte, hogy a tüntetések szervezői távol tartották magukat a pártoktól, és a balközép ellenzék hiteltelenségének jeleként értelmezte, hogy ezektől az erőktől függetlenül "tízezreket, egy esetben pedig több mint százezer embert lehetett spontán módon mozgósítani".
2014.11.19. 14:21
 
Költségvetés - PM: 2015 a válság és a leszakadás éve lesz
A Párbeszéd Magyarországért szerint a költségvetés 2015-ben a válság és a leszakadás évét hozza.
2014.11.19. 12:19
 
OGY - Költségvetés - Fidesz: több pénz marad a dolgozó családoknál
A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek köszönhetően több pénz marad a dolgozó családoknál.
2014.11.19. 12:05
 
Adótörvények - Fidesz: kiterjesztik a fordított áfát a munkaerő-kölcsönzésre
A munkaerő-kölcsönzésre és az iskolaszövetkezetekre is kiterjeszti a fordított áfázást a kedden elfogadott adócsomag egy kormánypárti módosítás nyomán.
2014.11.18. 12:51
 
 
A közfelháborodás napja - Demonstrációk vidéki nagyvárosokban és külföldön
A korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek hétfő este Budapesten, a Kossuth Lajos téren, ahol a felszólalók összefogásra, szerveződésre és új politikai rendszer létrehozására szólítottak fel. A Facebookon szervezett, A közfelháborodás napja elnevezésű rendezvénnyel egy időben több magyarországi és külföldi városban is hasonló demonstrációkat tartottak.
2014.11.17. 21:56
 
 
A kafetéria jelentős megadóztatása ellen tüntetett a Vasas Szakszervezet
A kafetéria juttatások tervezett adóemelése ellen demonstrált a Vasas Szakszervezeti Szövetség hétfőn délután a parlament előtt.
2014.11.17. 19:21
 
LMP: a Fidesz fontos problémát orvosolna rosszul a földhaszonbérlettel kapcsolatban
Az LMP szerint a Fidesz országgyűlési képviselője egy fontos problémát kíván orvosolni a földhaszonbérleti díjakkal kapcsolatban, ám rosszul, a megoldás ugyanis az ellenzéki párt szerint a földtörvény módosítása lenne.
2014.11.17. 17:12
 
OGY - Orbán: 2015-ben megalkotják a szociális ágazatban dolgozók életpályamodelljét
Jövőre megalkotják az ágazatban dolgozókkal egyetértésben a szociális ágazat életpályarendszerét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés hétfői ülésén. A miniszterelnököt öten kérdezték az azonnali kérdések órájában.
2014.11.17. 16:55
 
Adócsalási vád - DK: a kormány fedje fel a korrupciós ügyeket
A Demokratikus Koalíció elvárja, hogy a magyar kormány fedje fel "a mindent átszövő korrupciós ügyeket" - erről a független Vadai Ágnes beszélt hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
2014.11.17. 13:15
 
MSZP: nem a földvagyon megadóztatására
Tiltakozik a földvagyon megadóztatása ellen az MSZP.
2014.11.16. 13:10
 
Időközi választás Újpesten - MSZP: felmentik a Fideszt a szavazástól távol maradók
Az MSZP szerint "felmentik" a Fideszt azok, akik távol maradnak a jövő heti újpesti időközi választástól.
2014.11.16. 11:43
 
DK: embertelen és igazságtalan a munkanélküli ellátás megszüntetése
A DK embertelennek és igazságtalannak tartja Orbán Viktor és kormánya tervét, amely szerint 2018-ra megszűnne a munkanélküli ellátás, az érintetteket pedig a közmunkaprogramba terelnék.
2014.11.16. 11:36
 
 
Népszabadság: Vida bukott fantomcége
A lap információi szerint Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, illetve Halasi Tibor, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elnöke a 2011-es kényszertörlésig egy fantom betéti társaság kültagjai közé tartozott.
2014.11.16. 08:55
 
DK: Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció az Orbán-rendszer bukását akarja
Gyurcsány Ferenc pártelnök és a Demokratikus Koalíció valóban az Orbán-rendszer bukását akarja - reagált a Fidesz szombati közleményére az ellenzéki párt szóvivője.
2014.11.15. 17:37
 
Devizahitelek - Szanyi Tibor az Európai Bizottsághoz fordult
Szanyi Tibor szerint sérti a pénzügyi önrendelkezés jogát a devizahitelesek ügyében a kormány által kidolgozott megoldási módszer, ezért az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője kedden az Európai Bizottsághoz fordult a kérdésben. A Fidesz-KDNP EP-küldöttsége közleményben ítélte el "a szocialista képviselő támadását a legkiszolgáltatottabb családok ellen"
2014.11.11. 19:51
 
DK: Orbán és Aliyev is az illiberális berendezkedést hirdeti
A Demokratikus Koalíció (DK) nem lepődik meg azon, hogy Orbán Viktor miniszterelnök közeledik Ilham Aliyev azeri elnökhöz, mert a párt szerint mindkettőjük az illiberális berendezkedés "büszke hirdetője".
2014.11.11. 15:13
 
OGY - Nem évülnek el a gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekmények
Elfogadta az Országgyűlés kedden a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását, hogy ezentúl ne évülhessenek el a gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekmények.
2014.11.11. 10:09
 
Nézőpont: csökkent a Fidesz, nőtt a Jobbik és az LMP támogatottsága
Csökkent a Fidesz-KDNP és nőtt az LMP, illetve a Jobbik támogatottsága - olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérésében, amelyet hétfőn közöltek az MTI-vel. Mint írták: a reprezentatív felmérést november 3-7. között készítették 1000 ember telefonos megkérdezésével.
2014.11.10. 17:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4[5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML