2015. április 2., csütörtök - Áron
Deviza:  
EUR/HUF 299,08 USD/HUF 278,6 CHF/HUF 286,27
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10687 találat
 
OGY - A Tavares-jelentésre és az államfő kifogásaira válaszol a parlament
Az Országgyűlés mai ülésén határozati javaslatban válaszolhat az Európai Parlamentben szerdán elfogadott Tavares-jelentésre. A képviselők emellett az államfő által visszaküldött törvényeken is változtathatnak.
2013.07.05. 05:21
 
Elmű: munkajogi kérdés a cégnél a mellékállás jelzése
A társaságnál a munkavállalóknak jelezniük kell a mellékállást vagy egyéb elfoglaltságot, de ez munkajogi kérdés és nincs politikai vagy vallási vonzata - mondta Boros Norbert, az Elmű-Émász sajtószóvivője csütörtökön az MTI-nek.
2013.07.04. 10:03
 
Tavares-jelentés - Fidesz: a Ház mondja ki, az EU visszaél hatalmával!
A Fidesz és a KDNP azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés sürgősséggel fogadja el azt a határozatot, amelyben a Tavares-jelentés megszavazására válaszul kimondja: az Európai Unió visszaél hatalmával - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2013.07.03. 17:14
 
Tavares-jelentés - Reagálások - Győri Enikő, fideszes, illetve magyar szocialista EP-képviselők
A Tavares-jelentést a magyar kormány teljes egészében visszautasítja - jelentette ki Győri Enikő, a külügyminisztérium EU-ügyekkel foglalkozó államtitkára szerdán Strasbourgban, miután az Európai Parlament (EP) 370 szavazattal, 249 ellenében, 82 tartózkodás mellett elfogadta az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló állásfoglalást.
2013.07.03. 16:36
 
Tavares-jelentés - Együtt-PM: egész Európa kihátrált a kormány mögül
Az Együtt-PM szövetség szerint a Tavares-jelentés ilyen nagyarányú megszavazása egyértelműen jelzi, hogy immár egész Európa - beleértve a Fidesz saját pártcsaládját, az Európai Néppártot is - kihátrált az Orbán-kormány mögül - mondta Szabó Tímea az MTI-nek szerdán annak kapcsán, hogy az Európai Parlament (EP) plenáris ülése 370 igen, 249 nem és 82 tartózkodás mellett elfogadta a Tavares-jelentést.
2013.07.03. 14:00
 
Tavares-jelentés - A frakciók felszólalói az EP-vitában
Az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló keddi európai parlamenti vitában a jelentést támogató politikai erők többsége azt hangsúlyozta, hogy a jelentés nem Magyarország vagy a magyar nép bírálata, hanem a kormányé, a vitához hozzászóló magyar néppárti, Fidesz-KDNP-s képviselők többsége szerint a jelentés kettős mércét alkalmaz, ténybeli tévedéseket, csúsztatásokat tartalmaz.
2013.07.02. 17:45
 
Beperli a Fidesz szóvivőjét Bajnai Gordon
Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indít Hoppál Péter Fidesz-szóvivő ellen keddi kijelentése miatt - közölte az Együtt-PM szövetség kedden az MTI-vel.
2013.07.02. 17:32
 
Jobbik: a kormány ismét megalázkodott Szlovákia előtt
A Jobbik szerint a keddi, budapesti magyar-szlovák kormány-csúcstalálkozón a magyar kormány ismét megalázkodott Szlovákia előtt és a Fidesz feláldozza a nemzeti érdekeket a pártérdekek oltárán.
2013.07.02. 16:00
 
Néppárti EP-képviselő: Magyarországnak vissza kell térnie Európához
Magyarországnak újra meg kell találnia európai identitását - írta a L'Express francia hetilap honlapján megjelent keddi cikkében Frank Engel, az Európai Parlament luxemburgi képviselője, aki az elmúlt hónapokban a Fideszt is magában foglaló Európai Néppárt témafelelőseként szólalt fel a magyarországi helyzetről folytatott európai parlamenti vitákban.
2013.07.02. 15:55
 
Együtt-PM: Orbán nem Magyarországért, hanem saját hatalmáért harcol
Orbán Viktor kormányfő nem Magyarországért folytat szabadságharcot Brüsszel ellen, hanem saját hatalmáért harcol, az itt élők szabadsága ellenében - írta az MTI-nek küldött közleményében Karácsony Gergely.
2013.07.02. 15:44
 
 
Bajnai Magyarország "lenyúlásával" vádolta Orbánt
Magyarország "ipari méretű lenyúlásával" vádolta meg a kormányfőt az Együtt-PM választási szövetség vezetője a szervezet hétfői, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott demonstrációján.
2013.07.01. 20:28
 
Trafik - Medián: a többség szerint elsősorban politikai szempontok döntöttek
A Medián legutóbbi, május végi felmérése során megkérdezettek 68 százaléka szerint "a kormány elsősorban politikai szempontok alapján döntött, és többnyire a Fideszhez kötődő személyek kaptak trafiknyitási jogot" - közölte a közvélemény-kutató cég csütörtökön az MTI-vel.
2013.06.27. 21:24
 
PM-politikusok és aktivisták tüntetnek a Sándor-palotálánál
Öt, a Párbeszéd Magyarországért színeiben politizáló független országgyűlési képviselő, valamint a párt nyolc aktivistája kezdett tüntetésbe csütörtök reggel a Sándor-palota Sikló felőli oldalánál.
2013.06.27. 11:12
 
Rezsicsökkentés - Kártalanítja fogyasztóit a Tigáz a túlszámlázás miatt
Minden olyan ügyfelét kártalanítja a Tigáz Zrt., akik a valós fogyasztásuktól eltérő összegű számlát kaptak - tájékoztatott a cég központi kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére.
2013.06.26. 19:43
 
IPI: A magyar információszabadságról szóló törvény korlátozza a közérdekű adatok megismerésének lehetőségét
Az információszabadságról szóló magyar törvény korlátozza a közérdekű adatok megismerésének lehetőségét, a kormány működésének átláthatóságát, és növeli a korrupció kockázatát - állítja a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) és annak fiókszervezete, a Délkelet-európai Médiaszervezet (SEEMO) Bécsben kiadott nyilatkozatában.
2013.06.26. 17:40
 
Vádat emeltek Páva Zsolt lányának támadója ellen
Vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség Páva Zsolt (Fidesz) pécsi polgármester lányának feltételezett támadója ellen a napokban - közölte szerdán a Baranya Megyei Főügyészség helyettes vezetője az MTI érdeklődésére.
2013.06.26. 16:31
 
MSZP: több száz patika lehet az államé
Az MSZP szerint a parlamentben szerdán elfogadott egészségügyi salátatörvény nyomán több száz patika lehet az államé.
2013.06.26. 15:37
 
PM: újabb állomásához érkezett a "fideszes banditapolitika"
Az Együtt-PM véleménye szerint a pénzintézetekre kivetett egyszeri különadóval a "legújabb állomásához érkezett a fideszes banditapolitika" – mondta Scheiring Gábor szerdán az MTI-nek.
2013.06.26. 14:14
 
MSZP: az üzemanyagok új jelölési rendszere csak egy újabb "Fidesz-mutyi"
Az MSZP szerint az üzemanyagok új jelölési rendszere nem más, csak egy újabb "Fidesz-mutyi" - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Kovács Tibor.
2013.06.26. 12:29
 
 
Halottak nevében is szavaztak: tömeges magánokirat hamisítás a milliárdos projektben
Csatornahálózat épül Cecén. Az 1,2 milliárdos uniós támogatás elnyeréséhez víziközmű társulatot kellett létrehozni. A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a feladatot több száz esetben magánokirat hamisítással oldották meg. Az ügyben jelenleg a NAV nyomoz.
2013.06.26. 11:04
 
OGY - Hét országgyűlési választókerület határa változhat
Hét országgyűlési választókerület határát változtatná meg a fideszes Vas Imre a parlamentnek szerdán benyújtott törvénymódosító javaslatában. Azt is kezdeményezi, hogy a jelenleg hatályos június 30-i határidő helyett július 15-ig lehessen átalakítani a körzetek beosztását. Az indítványról már szerdán tárgyalhat és a jövő héten szavazhat - a várhatóan július 5-ig tartó nyári rendkívüli ülésszakán - a Ház.
2013.06.26. 09:40
 
ET-szavazás Magyarország ügyében - álláspontok a vitában és azt követően
Nagy sikernek nevezte Braun Márton fideszes országgyűlési képviselő a Magyarországgal kapcsolatos keddi strasbourgi szavazás kimenetelét - azt, hogy az Európa Tanács parlamenti közgyűlése nem tartotta szükségesnek az országgal szembeni megfigyelési (monitoring) eljárás hivatalos megindítását. Szabó Vilmos szocialista képviselő ugyanakkor azt emelte ki, hogy ha nem is nevezik monitoring eljárásnak, az Európa Tanács továbbra is figyelemmel kíséri a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok magyarországi helyzetét.
2013.06.25. 20:36
 
 
PM: a kormány államosítaná a gyógyszerészek által megvásárolni nem tudott patikákat
A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a kormány államosítaná azokat a patikákat, amelyeket az ott dolgozó gyógyszerészek nem képesek megvásárolni.
2013.06.25. 15:39
 
MSZP: a Klik nem gondoskodik megfelelően a gyermekek nyári felügyeletéről
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem gondoskodik megfelelően a gyermekek nyári felügyeletéről és étkeztetéséről, így ez sok helyen megoldatlan - mondta Kunhalmi Ágnes MSZP-s oktatáspolitikus kedden sajtótájékoztatón.
2013.06.25. 15:34
 
Strasbourgba mentek a törvény által kisemmizett nyerőgépesek
Rendes magyarországi jogorvoslat hiányában Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságánál kérnek jogi elégtételt és kártérítést azok a játékterem-üzemeltető, elektronikus kaszinót és pénznyerőgépet (is) működtető vállalkozók, akik a tavaly októberi, kivételes sürgősséggel elfogadott törvénymódosítás következtében elveszítették vagyonukat, megélhetésüket.
2013.06.25. 15:05
 
Jobbik: továbbra sem léphetnek be a párt munkatársai a képviselői irodaházba
Az Országgyűlés sajtóirodájának közlésével ellentétben továbbra sem tudnak belépni a képviselői irodaházba a jobbikos képviselők személyi titkárai - közölte az ellenzéki párt szóvivője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
2013.06.25. 13:09
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Osztrák lap Hartmann útjáról, cseh újság a politika erőviszonyokról
Matthias Hartmann, a bécsi Burgtheater igazgatója és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter találkozójáról közölt cikket kedden a Der Standard című osztrák napilap, míg a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági újság a csehországi, a lengyelországi és a magyarországi politikai erőviszonyok alakulásáról közölt elemzést.
2013.06.25. 12:32
 
Kompromisszumos módosító javaslat Magyarország ügyében az ET előtt
Olyan kompromisszumos módosító javaslatot nyújtottak be egyebek mellett az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének Magyarországgal kapcsolatos állásfoglalás-tervezetéhez, amely a megfigyelési (monitoring) eljárás hivatalos megindítása helyett csupán azt mondja ki, hogy "szoros figyelemmel kísérik" a helyzet alakulását.
2013.06.25. 12:06
 
MSZP: a kormányoldal nem tudta megoldani a devizahitelesek problémáit
Az MSZP szerint a kétharmados többség három év alatt sem tudta megoldani a devizahitelesek problémáit, a korábbi szocialista kormányok ellen folytatott "hecckampány" pedig a kormányoldal saját tehetetlenségét bizonyítja.
2013.06.25. 11:21
 
Rugalmas gyed bevezetését javasolja a kormányfő családpolitikai tanácsadója
Rugalmas gyed bevezetését javasolja a kormányfő családpolitikai tanácsadója. Révész Máriusz erről kedden az ATV Start című műsorában beszélt.
2013.06.25. 10:29
 
Árvíz - Szúnyoginvázió Pest megyében
A dunai árvíz után a szokásosnál nagyobb mennyiségű szúnyog okoz kellemetlenséget Pest megyében a Duna menti településeken. Az eddigi szúnyoggyérítést pótirtással egészítik ki.
2013.06.25. 10:22
 
OGY - Végső formát ölthet az új földtörvény
Az egy évvel ezelőtt benyújtott új földtörvényt is megszavazhatja az Országgyűlés a mai ülésén, amelyen összesen tizenhét előterjesztést fogadhatnak el a képviselők.
2013.06.21. 03:33
 
Bajnai: az MSZP és az Együtt-PM már megismert programjai hasonló irányba mutatnak
Az MSZP és az Együtt-PM már megismert programjai hasonló irányba mutatnak - mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök az InfoRádió Aréna című műsorában a szombaton kezdődő tárgyalássorozattal kapcsolatban, amelyet Horn Gyula volt miniszterelnök halála miatt halasztottak el péntekről.
2013.06.20. 22:17
 
 
A Fidesz-frakció tévedésből a polgármester javaslatát szavazta meg Esztergomban
Az esztergomi Fidesz-frakció tévedésből csütörtökön este Tétényi Éva polgármester javaslatát szavazta meg, amely szerint nem adják át az államnak az Országház elé szánt, Tisza Istvánnak emléket állító szoborkompozíció városban található részét, csupán a másolatkészítést engedélyezik. Több képviselő és az aljegyző kérése ellenére a polgármester nem rendelt el új szavazást.
2013.06.20. 21:56
 
 
Kövér: büszkén vállalhatjuk, amit csináltunk
Amit csináltunk, büszkén vállalhatjuk - jelentette ki az elmúlt három esztendő kormányzásáról az Országgyűlés elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezete által rendezett kerekasztal-sorozat szerdai soproni eseményén.
2013.06.19. 21:20
 
 
Az Auchanokban trafikolhat a felcsúti polgármester családja
A Mészárosok az Auchan áruházaiban árulhatják a dohánytermékeket. A francia áruházlánc azzal védekezett: csak koncessziónyertesek közül válogathatott, amikor szerződést kötött.
2013.06.19. 16:03
 
LMP: az alapellátás megint kimaradt a bérfejlesztésből
Az egészségügyi béremelés előrelépést jelent, viszont az LMP sajnálattal látja, hogy az alapellátás megint kimaradt a bérfejlesztésből - így reagált Szél Bernadett, a párt társelnöke szerdai közleményében a Fidesz szóvivőjének szavaira.
2013.06.19. 15:26
 
 
Tavares-jelentés - A szakbizottság megszavazta a dokumentumot
Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal, valamint bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottsága elfogadta szerdán az alapjogok magyarországi helyzetét vizsgáló jelentéstervezetet, amelyet a portugál zöldpárti EP-képviselő, Rui Tavares készített.
2013.06.19. 15:19
 
MSZP: katasztrófa, amit a Fidesz az egészségüggyel művelt
Az MSZP véleménye szerint amit a Fidesz három év alatt az egészségügy területén teremtett, az egy szóval jellemezhető: katasztrófa - így reagált a szocialisták szóvivője szerdán a fideszes Selmeczi Gabriella szavaira.
2013.06.19. 14:46
 
Tavares-jelentés - Az MSZP EP-képviselői üdvözölik, hogy szankciók nélkül fogadta el a bizottság a jelentést
Az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselői nyilatkozatban üdvözölték, hogy az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) által az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szerdán elfogadott Tavares-jelentés nem tartalmaz olyan kitételeket, amelyek a magyar állampolgárokat érintő szankciókat javasolnának.
2013.06.19. 14:41
 
Tavares-jelentés - Megkezdődött a LIBE-szavazás
Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában (LIBE) szerda délelőtt megkezdődött a szavazás a Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által az alapvető jogok magyarországi helyzetéről készített jelentésről, illetve az ahhoz benyújtott módosító javaslatokról.
2013.06.19. 11:00
 
Kisalföld - Gumigátat építene Győr
Akár a saját költségén is megépítené a Mosoni-Duna szintjét megemelő "gumigátat" Győr - nyilatkozta Borkai Zsolt polgármester (Fidesz-KDNP) a Kisalföld szerdai számában megjelent interjúban.
2013.06.19. 08:24
 
Önkormányzati együttműködés az idősek helyzetének javításáért
Tizennégy önkormányzat kötött együttműködési keretmegállapodást az idősek helyzetének javításáért hétfőn Budapesten. Az összetett program célja, hogy az időseket bevonják a közösségi életbe és tehermentesítsék az ellátórendszert.
2013.06.17. 12:46
 
OGY - A diktatúrákat elítélő határozatokat hozhat a parlament
Öt indítvány elfogadásáról, köztük a különböző diktatúrák gyakorlatait elítélő határozati javaslatokról dönthetnek a képviselők az Országgyűlés mai ülésén.
2013.06.17. 06:33
 
Bajnai: győzelemre esélyes együttműködési formát kell kialakítani az MSZP-vel
Mind az Együtt 2014-nek, mind az MSZP-nek az az érdeke, hogy a lehető legerősebb, a győzelemre legtöbb esélyt adó együttműködési formát alakítsanak ki - mondta Bajnai Gordon az ATV Szabad szemmel című műsorában vasárnap este annak kapcsán, hogy a jövő pénteken tárgyalások kezdődnek a két párt között.
2013.06.16. 21:05
 
 
Bajnai: csak akkor lesz kormányváltás, ha garantált a korszakváltás
Bajnai Gordon szerint a párt nélküli szavazók megnyerése szükséges az ellenzék választási győzelméhez, ehhez pedig az kell, hogy garanciát adjanak nekik: 2014 után korszakváltást hajtanak végre.
2013.06.15. 18:30
 
Végéhez ért Bajnaiék országjárása, jövő héten kezdődhetnek a tárgyalások az MSZP-vel
Utolsó, budapesti állomásához érkezett az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség országjárása. Bajnai Gordon csütörtökön az MTI-nek elmondta: megállapodott Mesterházy Attila MSZP-elnökkel arról, hogy jövő héten tárgyalások kezdődhetnek a két párt között.
2013.06.13. 15:10
 
Árvíz - Tisztítószereket vitt Dunabogdányba az Ökumenikus Segélyszervezet
Takarító- és fertőtlenítőszerekből álló csomagokat osztott ki az Ökumenikus Segélyszervezet csütörtökön Dunabogdányban.
2013.06.13. 14:55
 
EP-állásfoglalás: az EU-nak élenjáró szerepet kell játszania az újságírók védelmében
Az Európai Parlament (EP) csütörtökön Strasbourgban megszavazta Marietje Schaake holland liberális EP-képviselő előterjesztését, miszerint az Európai Uniónak élenjáró szerepet kell játszania az újságírók megvédésében szerte a világban.
2013.06.13. 14:39
 
Több mint tízezer aláírás gyűlt össze a szegedi biomassza-erőmű megépítése ellen
Több mint tízezer aláírás gyűlt össze a szegedi biomassza-erőmű megépítése ellen indított népi kezdeményezés során - jelentette be Ménesi Imre (MSZP-Összefogás Szegedért) szegedi önkormányzati képviselő csütörtökön a csongrádi megyeszékhelyen.
2013.06.13. 14:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27[28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML