2015. március 6., péntek - Leonóra
Deviza:  
EUR/HUF 305,27 USD/HUF 276,59 CHF/HUF 285,53
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10631 találat
 
Együtt-PM: a kormány pártpolitikai propagandát folytat árvíz idején
Szigetvári Viktor, az Együtt 2014 társelnöke szerint miközben a kormányoldal azzal vádolja politikai ellenfeleit, hogy árvíz idején sem szüneteltetik az ellenzéki kritikát, valójában a kormány folytat "aljas pártpolitikai propagandát" közpénzből.
2013.06.11. 13:34
 
OGY - Újra elfogadta a Ház az infotörvény módosítását
Újra elfogadta a parlament kedden a közérdekű adatközlést újraszabályozó, az információszabadságról szóló törvény módosítását, amelyet Áder János köztársasági elnök májusban visszaküldött megfontolásra az Országgyűlésnek.
2013.06.11. 10:57
 
OGY - Újra elfogadták az agrárkamarai vezetők összeférhetetlenségi szabályainak lazítását
A parlament Áder János köztársasági elnök észrevételeinek figyelembevételével kedden - 224 igen szavazattal, 78 nem ellenében - ismét elfogadta az agrárkamara vezetőinek összeférhetetlenségi szabályain lazító jogszabályt.
2013.06.11. 10:40
 
Árvíz - Komáromnál kedd este térhet vissza medrébe a Duna
Komáromnál még a legmagasabb, harmadfokú riasztás van érvényben, de az esti órákra visszatérhet medrébe a Duna - mondta a város polgármestere kedd reggel az MTI-nek.
2013.06.11. 07:14
 
Árvíz - Orbán Viktor: a szél veszélyezteti a gátakat
Székesfehérvár vonalától lefelé a Dunával párhuzamosan feltámadó szél veszélyezteti az árvízi védekezést - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Baján, a Sugovica hídján tartott rögtönzött sajtótájékoztatóján.
2013.06.10. 18:04
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Amerikai blog, belga és lengyel lap az alkotmánymódosításról
Kim Lane Scheppele amerikai alkotmányjogász a magyar kormányt bíráló újabb cikket közölt Paul Krugman Nobel-díjas közgazdásznak a The New York Timesban vezetett blogjában, míg a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap a jogállamiság magyarországi helyzetével foglalkozott, a Rzeczpospolita című konzervatív lengyel újság pedig a közép-európai együttműködésről jelentetett meg cikket hétfőn.
2013.06.10. 14:30
 
PM: a kampányfinanszírozásról szóló törvény nem teszi átláthatóvá a területet
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség véleménye szerint a kampányfinanszírozásról szóló törvény nem teszi átláthatóvá, hogy a pártok honnan kapnak pénzt és azt mire költik - jelentette ki hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely.
2013.06.10. 13:59
 
Árvíz - Már csak a gátakat ellenőrzik Komárom-Esztergom megyében
Gyorsuló ütemben csökken a vízszint a Duna Komárom-Esztergom megyei szakaszán, az árvízzel sújtott települések nagy részén már csak gátőrzés és szivattyúzás folyik - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.
2013.06.10. 11:35
 
OGY - Az új földtörvényről és a veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönthet a Ház
Összesen tizenhárom előterjesztésről, köztük az új földtörvényről dönthet az Országgyűlés mai ülésnapján. A képviselők emellett a kormány kezdeményezésére soron kívüli tárgyalással meghosszabbíthatják a dunai árvíz miatt elrendelt veszélyhelyzetet.
2013.06.10. 05:30
 
Árvíz - Táton felkészültek a Duna tetőzésére
Táton két nap alatt közel két kilométernyi gát készült el gépi munkával, tízezer köbméter, agyagtartalmú talaj beépítésével - mondta el az MTI-nek a település polgármestere.
2013.06.09. 07:06
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Amerikai, német és francia lapok az árvízi védekezésről, a magyar átalakulásról, a nemzetbiztonsági törvényről
A Le Monde című francia lap és a France 24 hírtévé a magyarországi árvízi védekezésről közölt írást szombaton, az amerikai Huffington Post hírportál Magyarország jobbra történő kilendüléséről, a Süddeutsche Zeitung című liberális német lap az új magyar nemzetbiztonsági törvényről írt.
2013.06.08. 13:00
 
Árvíz - Komáromban korábbra várják a Duna tetőzését
Komáromnál a kora délutáni órákban várható a folyó tetőzése 840-845 centiméter közötti vízállással - közölte a város honlapján a polgármester.
2013.06.08. 10:30
 
Árvíz - Továbbra is szivárgások a dunabogdányi gáton, ivóvízkorlátozás a településen
Továbbra is szivárgások nehezítik az árvízi védekezést a Pest megyei Dunabogdányban, ahol kettes fokozatú ivóvízkorlátozást rendeltek el, vasárnaptól pedig a község egy részében zacskós vizet osztanak - közölte a település polgármestere szombat délelőtt az MTI-vel.
2013.06.08. 10:29
 
Árvíz - Komáromnál elkészült a gát
A vízügyi szakemberek tájékoztatása szerint a komáromi ideiglenes védmű elkészült, az önkéntesek bevonására a gátépítéshez már nincs szükség - közölte pénteken este tíz órakor a város honlapján a polgármester.
2013.06.07. 22:43
 
Árvíz - Baján elrendelték a másodfokú árvízvédelmi készültséget
Baján elrendelte a polgármester a másodfokú árvízvédelmi készültséget, mivel a Duna vízállása pénteken reggel elérte a 800 centimétert.
2013.06.07. 18:31
 
Medián: aktivizálódnak a választópolgárok
Kevesebb mint egy évvel a parlamenti választások előtt ismét eléri az 50 százalékot a választási részvételüket biztosnak gondolók aránya. Az emberek nagy többsége azt szeretné, ha 2014-ben kormányváltás lenne, miközben a Fideszt a választani tudó biztos szavazók 45 százaléka támogatja - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legfrissebb jelentéséből.
2013.06.07. 10:20
 
Németh Zsolt: nincs külön magyarországi és határon túli magyar érdek
Nincs külön magyarországi és határon túli magyar érdek - emelte ki Németh Zsolt külügyi államtitkár vasárnap a főváros XXII. kerületében tartott nemzeti összetartozás napi ünnepségen.
2013.06.02. 13:59
 
 
Sólyom: minden téren változás kell!
Minden téren változás kell - jelentette ki Sólyom László akadémikus, volt köztársaság elnök, az Alkotmánybíróság első elnöke az LMP alapítványának konferenciáján Budapesten vasárnap.
2013.06.02. 13:15
 
Pedagógusnap - MSZP: a tanároknak köszönhetően működik még az oktatási rendszer
Csak a pedagógusoknak köszönhető, hogy „a Fidesz okozta káoszban” még működik az iskolai és az óvodai oktatási rendszer, figyelnek a gyermekekre, oktatják őket még akkor is, ha egzisztenciájuk és egészségügyi állapotuk az elmúlt három évben folyamatosan romlott - hangoztatta Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján, Budapesten.
2013.06.02. 12:10
 
 
A vágy vitatott tárgya
A KSH adatai szerint kilencvenezerrel növelte tavaly a foglalkoztatottak számát a közmunka. Hogy ez visszavezet-e a munka világába, arra semmi bizonyíték, versenytorzító hatására annál több. Költségkímélő foglalkoztatásként, munkatesztként beválik, csak kérdés, hogy ez lenne-e a célja. A "végeken" mégis nagyon sokak számára irigyelt státusz a közmunkásé, a törvényes keretek adta túlélés egyetlen esélye.
2013.06.01. 11:40
 
 
Tiszta víz a pocsolyába: így fehérítené ki a Fidesz a kampányt
Mintha egy pohár tiszta vizet öntenének a pocsolyába - így jellemezte a kampánypénzek szabályairól benyújtott kormánypárti törvényjavaslatot az atv.hu-nak László Róbert, a Political Capital választási szakértője. A tervezettől - üdvözlendő elemei ellenére - nem várható, hogy kifehéríti a kampányfinanszírozást, viszont az eljárási törvénnyel együtt növelheti a kormánypártok esélyeit.
2013.06.01. 10:54
 
 
Bajnai: Magyarország elkötelezett az Európai Unió mellett
Magyarország elkötelezett az Európai Unió (EU) mellett, nem neonáci ország és nem szereti a diktatúrát, a kormánnyal pedig rengeteg probléma van ugyan, de azt nem lehet mondani, hogy bármi köze lenne az antiszemitizmushoz vagy a rasszizmushoz - mondta az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (Együtt-PM) választási szövetség vezetője pénteken Berlinben.
2013.05.31. 22:41
 
 
Balczó Zoltán: tart a pénzek kivonása az egészségügyből
Balczó Zoltán szerint az egészségügy több évtizede tartó átalakításának az eredménye minduntalan az, hogy pénzt vonnak ki a regnáló kormányok a rendszerből, csakúgy, mint a jelenlegi kabinet. Az Országgyűlés jobbikos alelnöke erről pénteken Miskolcon beszélt, ahol a párt a városi Semmelweis kórház előtt tartott demonstrációt.
2013.05.31. 19:25
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Német, svájci, francia lapok a kormányról, Konrád esszékötetéről, az elvándorlásról
A Die Welt című német napilap vezércikkben foglalkozott Magyarországgal a csütörtöki számában, míg a Neue Zürcher Zeitung című svájci lap Konrád György német nyelvű esszékötetéről írt ismertetőt, a párizsi Le Monde pedig a magyar fiatalok elvándorlásáról közölt riportot.
2013.05.30. 13:47
 
Túlzott deficit - MSZP: Magyarország súlyos árat fizet az orbáni politikáért
AZ MSZP gratulál Magyarországnak a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséhez, ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy ennek a sikernek az ára az elmúlt három év "kőkemény megszorító politikája".
2013.05.30. 11:25
 
Trafik - MSZP: a belvárosi önkormányzat helyiségében árulhatja a cigit Rogán szomszédja
Az MSZP arra szólítja fel Rogán Antal V. kerületi fideszes polgármestert, hogy ne írja alá szomszédja üzlettársával a szerződést három, kerületi üzlethelyiség bérbe adására.
2013.05.29. 12:36
 
Trafik - Az V. kerület piaci alapon adja bérbe az üzlethelyiségeit
Visszautasította az V. kerületi önkormányzat, hogy bárki kedvezménnyel kapna önkormányzati üzlethelyiségeket. Szerdai közleményük szerint a kerület teljesen piaci alapon fogja bérbe adni az érintett helyiségeket.
2013.05.29. 12:28
 
Bajnai: egy szűk érdekcsoport foglyul ejtette az államot
Bajnai Gordon szerint egy szűk, a Fidesz élvonalához közvetlenül és évtizedek óta kötődő érdekcsoport a kormányt, a parlamenti többséget, a hatóságok és az állami vállalatok jó részét is befolyása alá vonta, foglyul ejtette.
2013.05.29. 12:04
 
Fővárosi Közgyűlés - PM: nincs indok a Margitsziget átvételére
A Párbeszéd Magyarországért (PM) fővárosi politikusai szerint nincs sem jogi sem egyéb indok arra, hogy a főváros közvetlen irányítása alá kerüljön a Margitsziget. A PM emellett úgy véli, a BKV reklámszerződési pályázatát úgy írták ki, hogy azon nagyon kevés cég tud indulni.
2013.05.29. 09:46
 
Morvai: minden lehetséges fórumon harcolni kell a Benes-dekrétumok, és a kettős állampolgárság ügyében
"Minden lehetséges fórumon tovább kell harcolnunk" az EP petíciós bizottsága által napirenden tartott Benes-dekrétumok, valamint a Lomnici Zoltán, Gubík László által beadott petíció ügyében - közölte Morvai Krisztina, jobbikos EP-képviselő a bizottság ülését követően az MTI-vel.
2013.05.28. 21:39
 
 
Bajnai szerint csak átmeneti a fellendülés
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője szerint tartani lehet attól, hogy Magyarország csak átmenetileg kerül ki a túlzottdeficit-eljárás alól, szerinte ugyanis nincs az eredmény mögött gazdasági teljesítmény, igazi fellendülés.
2013.05.28. 19:43
 
EP-jelentéstervezet - Jogvédők bírálják a kormány válaszának több pontját
Több jogvédő szervezet a Tavares-jelentésre válaszul küldött kormányzati álláspont egyes részeit bíráló dokumentumot állított össze, amelyet elküldött az Európai Parlament (EP) frakcióinak is - közölték a szervezetek képviselői kedden az MTI-vel.
2013.05.28. 12:19
 
Napirenden marad Lomnici Zoltán és Gubík László petíciója az EP-ben
Az Európai Parlament (EP) petíciós bizottsága napirenden tartja a Lomnici Zoltán által beadott és Gubík László által is aláírt petíciót, amely a szlovák állampolgársági törvény azon rendelkezését kifogásolja, amely szerint elveszíti a szlovák állampolgárságát az, aki felveszi egy másik országét - jelentette be a bizottság hétfői zárt ülését követően Hankiss Ágnes, a testület fideszes tagja.
2013.05.27. 22:15
 
Tovább foglalkoznak az EP szakbizottságai a Benes-dekrétumok ügyével
Nem zárta le, sőt tovább foglalkozik az Európai Parlament (EP) petíciós bizottsága azzal a beadvánnyal, amely a Benes-dekrétumok sérthetetlenségét kimondó 2007-es szlovák parlamenti határozat miatt született - közölte Bagó Zoltán fideszes EP-képviselő hétfőn Brüsszelben.
2013.05.27. 22:05
 
OGY - Új Btk. - A hozzátartozók megalázását is büntetni fogják
Hozzátartozó bántalmazása helyett háztartáson belüli erőszaknak nevezik majd a július 1-jén életbe lépő büntető törvénykönyv (Btk.) új tényállását. Azt is büntetni fogják, ha az elkövető megalázza vagy súlyos nélkülözésnek teszi ki hozzátartozóját.
2013.05.27. 18:54
 
Agrárkamara: mindent el kell követni a termőföld védelme érdekében
Az új Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerint mindent el kell követni a termőföld védelme és a zsebszerződések kezelése érdekében, ezért a testület is támogatja a zsebszerződések felszámolását.
2013.05.27. 18:46
 
Trafik - MSZP: minden trafikpályázatot érvényteleníteni kell
Az MSZP szerint álságos, hogy egy miskolci fideszes önkormányzati képviselő hozzátartozói nem írják alá a győztes trafikpályázat szerződéseit. A szocialisták úgy gondolják, hogy az összes pályázatot érvényteleníteni kellene. Erről Gúr Nándor és Varga László beszéltek hétfői budapesti sajtótájékoztatójukon.
2013.05.27. 15:41
 
Reklámadó - PM: a javaslat a sajtószabadság elleni támadás
A Párbeszéd Magyarországért (PM) véleménye szerint a reklámadóról szóló indítvány komoly támadás a magyar sajtószabadság ellen - mondta Karácsony Gergely független képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
2013.05.27. 14:35
 
PM: hozzák nyilvánosságra a nyerőgépek betiltását megalapozó jelentést!
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség kezdeményezi, hogy a kormány hozza nyilvánosságra azt a jelentést, amelynek alapján tavaly ősszel a parlament betiltotta Magyarországon a nyerőgépeket - mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Dorosz Dávid.
2013.05.27. 13:37
 
Trafik - MSZP: lebuktatta magát a jászapáti polgármester
Magát buktatta le Pócs János, Jászapáti fideszes polgármestere, amikor olyan titkos információkról nyilatkozott, hogy a településen hányan pályáztak trafiküzemeltetésre - olvasható az MSZP közleményében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.
2013.05.27. 08:16
 
Az Együtt-PM igazságot szolgáltatna a földpályázaton vesztes gazdáknak
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség azt ígéri, ha kormányra jut, igazságot szolgáltat a földbérletpályázaton vesztes gazdáknak.
2013.05.26. 13:00
 
UD Zrt.-ügy - Kedden újrakezdődik Szilvásy György és Dávid Ibolya büntetőpere
Keddre tűzte ki a Fővárosi Törvényszék az első tárgyalását annak a megismételt büntetőpernek, amelyben az ügyészség az UD Zrt.-vel összefüggésben lehallgatási anyagok nyilvánosságra hozása miatt vádolta meg Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati miniszterét, Dávid Ibolyát, az MDF volt elnökét és párttársát, Herényi Károlyt.
2013.05.26. 10:02
 
Mesterházy: a Fidesz a demokráciát támadja
A demokrácia elleni nyílt támadásnak értékeli az MSZP elnöke a tervezett reklámadót és kampányfinanszírozási rendszert.
2013.05.26. 09:46
 
Hősök napja - Országszerte megemlékezéseket tartanak
Országszerte megemlékezéseket tartanak ma a hősök napján.
2013.05.26. 04:25
 
Hajdú-Bét - Együtt-PM: figyelemeltérésre használja a Fidesz a károsultakat
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség szerint a Fidesz "túszul ejtette" a Hajdú-Bét ügyet azért, hogy Bajnai Gordont, az ellenzéki szövetség vezetőjét lejáratva terelje el a figyelmet a "trafikmutyiról", és ehhez a kormánypárt az egykori cég károsultjait is eszközként használja fel.
2013.05.25. 18:13
 
Megnyílt a 32. Salgótarjáni Tavaszi Tárlat
Több mint kétszáz festmény, grafika, szobor és térplasztika látható a szombaton megnyílt 32. Salgótarjáni Tavaszi Tárlaton. A Dornyay Béla Múzeumban látható kiállításra az ország minden tájáról, sőt a határon túlról is érkeztek alkotások.
2013.05.25. 15:12
 
PM: az NFA eltünteti a földbérletekkel kapcsolatos visszaélések nyomait
A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a Nemzeti Földalapkezelő (NFA) "egyértelműen el akarja tüntetni a földbérletekkel kapcsolatos visszaélések nyomait".
2013.05.25. 14:53
 
Reklámadó - MSZP: médiumok "térdre kényszerítése" a kormány célja
Az MSZP szerint a reklámadó bevezetésével a kormány célja az, hogy térdre kényszerítse azokat a médiumokat, amelyek nem állnak 100 százalékig a Fidesz ellenőrzése alatt - mondta el Burány Sándor országgyűlési képviselő szombati sajtótájékoztatóján.
2013.05.25. 11:52
 
Trafik - Az MSZP lemondásra szólította fel a szekszárdi városvezetést
Lemondásra szólította fel a trafikügy miatt az MSZP Tolna megyei elnöke a fideszes többségű szekszárdi közgyűlést pénteken Szekszárdon, egy demonstráción.
2013.05.24. 20:11
 
Pénzügyi intézkedések - MSZP: elfogadhatatlan a 7 milliárd forintos zárolás az egészségügyben
Az egészségügyet érintő zárolás ellen tiltakozik az MSZP.
2013.05.23. 08:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27[28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML