2015. április 25., szombat - Márk
Deviza:  
EUR/HUF 300,85 USD/HUF 276,36 CHF/HUF 290,08
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10705 találat
 
Az MSZP emelné az alapbéreket és eltörölné a kényszernyugdíjazást az egészségügyben
Az MSZP szerint a jelenlegi kormány csak leépít, rombol és elbocsát az egészségügyben, eddig több mint 300 milliárdot vont ki az ágazatból. Az ellenzéki párt azt ígéri, kormányra kerülése esetén emelné az egészségügyi dolgozók alapbérét és ügyeleti díjait, életpályamodellel és a kényszernyugdíjazás eltörlésével mérsékelné a kivándorlás mértékét.
2013.07.23. 07:31
 
Esztergomi sajtófőnök: a Fidesz-KDNP-frakció akadályozza a parkolást
Nem a polgármester akadályozza a normális parkolási feltételek kialakítását Esztergomban, hanem a Meggyes Tamás és Steindl Balázs vezette, kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KNDP-frakció - közölte Tétényi Éva független polgármester sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel a frakció azon állítására reagálva, miszerint a polgármester miatt késik a parkolási bírságok visszafizetése.
2013.07.22. 17:47
 
OGY - Rendkívüli bizottsági ülést kezdeményez a körbetartozások ügyében az MSZP
Az MSZP rendkívüli parlamenti bizottsági ülés összehívását kezdeményezi az építőipari körbetartozások ügyében a Közgép Zrt.-vel kialakult véleménykülönbség tisztázására - közölte a párt frakcióvezető-helyettese hétfőn az MTI-vel.
2013.07.22. 12:58
 
MSZP: a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt
Az MSZP szerint a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás.
2013.07.21. 12:25
 
Szolidaritás-közgyűlés - Kónya: nem egyszerű kormányváltásra, hanem új korszakra van szükség
A Magyar Szolidaritás Mozgalomnak nem csatákat, hanem háborút kell nyernie 2014-ben - hangoztatta Kónya Péter, a szervezet elnöke az egyesület szombati alakuló és egyben tisztújító közgyűlését megelőzően Budapesten. Mint mondta: nem egyszerű kormányváltásra, hanem új korszakra van szükség.
2013.07.20. 12:04
 
Londoni elemzők: javul a magyar növekedésre adott konszenzusos előrejelzés
Javul a magyar gazdaság növekedésre adott elemzői konszenzusos előrejelzés, ugyanakkor kérdéses, hogy az idei első negyedévi lendület tartható-e - közölték szerdai helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.
2013.07.17. 22:58
 
Bomba Székesfehérváron - Több mint száz beteget kell kitelepíteni
Több mint száz mozgásképtelen vagy nehezen mozgó beteget kell kitelepíteni Székesfehérváron az egyik óvoda kertjében talált 100 kilogrammos tüzérségi lövedék miatt - mondta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója szerda este az MTI-nek.
2013.07.17. 22:05
 
Medián: nőtt a Fidesz támogatottsága a parlamenti idény végén
A Medián legfrissebb kutatása szerint több mint másfél év után ismét 30 százalékra emelkedett a Fidesz támogatottsága a teljes népességen belül, míg a többi párt nem tudta növelni szavazóbázisát a nyári parlamenti idény végére.
2013.07.17. 18:10
 
Újabb elektromos autótöltő-állomást adtak át Budapesten
Elektromos autótöltő-állomást adtak át hétfőn Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztériumnál (VM). A most átadott töltőoszlop, amely két töltőpontot tartalmaz, a tizedik a fővárosban.
2013.07.15. 12:12
 
OGY - Portik-Laborc - Portik Tamást, Laborc Sándort, Szilvásy Györgyöt is meghallgathatja a ténymegállapító bizottság
Portik Tamást, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatóját, Laborc Sándort, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját és Szilvásy György volt titokminisztert is meghallgathatja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának a Portik-Laborc találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága - mondta a testület elnöke hétfőn az albizottság zárt ülése után tartott sajtótájékoztatón.
2013.07.15. 11:53
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Guardian, Die Presse, Frankfurter Allgemeine
A magyar kormány politikájáról közöl szerkesztőségi cikket a The Guardian, az osztrák Die Presse pedig Orbán Viktor magyar kormányfőről és Milos Zeman cseh elnökről írt jegyzetében hétfőn. A Frankfurter Allgemeine Zeitung online kiadásában a magyar gazdaság helyzetéről közölt elemzést.
2013.07.15. 11:49
 
MSZP: tisztázzák, mi folyik a titkosszolgálatoknál!
Az MSZP kezdeményezi, hogy a honvédelmi miniszter és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) vezetője tisztázza a tárcavezető állítólagos megfigyelésével kapcsolatos ügyet - közölte az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2013.07.15. 11:26
 
 
Sok szerződéses katonától kellett megválni
Közel háromezer szerződéses katona hagyta el az állományt 2011 januárja óta, közülük huszonöt főnek fegyelmi eljárás miatt szűnt meg a jogviszonya a honvédséggel - értesült a Népszabadság.
2013.07.15. 09:07
 
Kubatovék a "nemzeti" sportolókat is listázták
Listán tartják nyilván a „nemzeti oldalhoz közel álló” sportolókat a Fidesznél - írja a Blikk. A bulvárlapnak Kubatov Gábor elismerte a névsor létét, annak készítője viszont a Népszabadságnak egyelőre tagadta.
2013.07.15. 09:05
 
Trafik - Az MSZP a Széchenyi programirodák érintettségéről vár válaszokat
Az MSZP az Európai Unió által támogatott Széchenyi programirodáknak a "trafikmutyiban" való részvételéről, hasznáról vár válaszokat. Török Zsolt, a párt szóvivője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján egy levelet mutatott be, amely szerint a koncessziót elnyert cégek, illetve azok képviselői a Széchenyi programirodákban kötötték meg a szerződéseket.
2013.07.14. 12:39
 
Földpályázati visszaéléseket gyanít Északnyugat-Dunántúlon a Jobbik
Földbérleti mutyik révén jelentős területek kerülhetnek "Fidesz-közeli" kezekbe Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében - mondta Magyar Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő szerdai győri sajtótájékoztatóján.
2013.07.10. 12:11
 
Együtt-PM: Magyarország fuldoklik a korrupciótól
Az Együtt-PM választási szövetség szerint a Transparency International (TI) korrupciós felmérése ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország fuldoklik a korrupciótól - közölte Karácsony Gergely független országgyűlési képviselő szerdán az MTI-vel.
2013.07.10. 11:16
 
OGY - Hét országgyűlési választókerület határát módosította a parlament
Hét fővárosi országgyűlési egyéni választókerület beosztásán változtatott a parlament pénteken.
2013.07.05. 10:28
 
OGY - A Tavares-jelentésre és az államfő kifogásaira válaszol a parlament
Az Országgyűlés mai ülésén határozati javaslatban válaszolhat az Európai Parlamentben szerdán elfogadott Tavares-jelentésre. A képviselők emellett az államfő által visszaküldött törvényeken is változtathatnak.
2013.07.05. 05:21
 
Elmű: munkajogi kérdés a cégnél a mellékállás jelzése
A társaságnál a munkavállalóknak jelezniük kell a mellékállást vagy egyéb elfoglaltságot, de ez munkajogi kérdés és nincs politikai vagy vallási vonzata - mondta Boros Norbert, az Elmű-Émász sajtószóvivője csütörtökön az MTI-nek.
2013.07.04. 10:03
 
Tavares-jelentés - Fidesz: a Ház mondja ki, az EU visszaél hatalmával!
A Fidesz és a KDNP azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés sürgősséggel fogadja el azt a határozatot, amelyben a Tavares-jelentés megszavazására válaszul kimondja: az Európai Unió visszaél hatalmával - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2013.07.03. 17:14
 
Tavares-jelentés - Reagálások - Győri Enikő, fideszes, illetve magyar szocialista EP-képviselők
A Tavares-jelentést a magyar kormány teljes egészében visszautasítja - jelentette ki Győri Enikő, a külügyminisztérium EU-ügyekkel foglalkozó államtitkára szerdán Strasbourgban, miután az Európai Parlament (EP) 370 szavazattal, 249 ellenében, 82 tartózkodás mellett elfogadta az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló állásfoglalást.
2013.07.03. 16:36
 
Tavares-jelentés - Együtt-PM: egész Európa kihátrált a kormány mögül
Az Együtt-PM szövetség szerint a Tavares-jelentés ilyen nagyarányú megszavazása egyértelműen jelzi, hogy immár egész Európa - beleértve a Fidesz saját pártcsaládját, az Európai Néppártot is - kihátrált az Orbán-kormány mögül - mondta Szabó Tímea az MTI-nek szerdán annak kapcsán, hogy az Európai Parlament (EP) plenáris ülése 370 igen, 249 nem és 82 tartózkodás mellett elfogadta a Tavares-jelentést.
2013.07.03. 14:00
 
Tavares-jelentés - A frakciók felszólalói az EP-vitában
Az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló keddi európai parlamenti vitában a jelentést támogató politikai erők többsége azt hangsúlyozta, hogy a jelentés nem Magyarország vagy a magyar nép bírálata, hanem a kormányé, a vitához hozzászóló magyar néppárti, Fidesz-KDNP-s képviselők többsége szerint a jelentés kettős mércét alkalmaz, ténybeli tévedéseket, csúsztatásokat tartalmaz.
2013.07.02. 17:45
 
Beperli a Fidesz szóvivőjét Bajnai Gordon
Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indít Hoppál Péter Fidesz-szóvivő ellen keddi kijelentése miatt - közölte az Együtt-PM szövetség kedden az MTI-vel.
2013.07.02. 17:32
 
Jobbik: a kormány ismét megalázkodott Szlovákia előtt
A Jobbik szerint a keddi, budapesti magyar-szlovák kormány-csúcstalálkozón a magyar kormány ismét megalázkodott Szlovákia előtt és a Fidesz feláldozza a nemzeti érdekeket a pártérdekek oltárán.
2013.07.02. 16:00
 
Néppárti EP-képviselő: Magyarországnak vissza kell térnie Európához
Magyarországnak újra meg kell találnia európai identitását - írta a L'Express francia hetilap honlapján megjelent keddi cikkében Frank Engel, az Európai Parlament luxemburgi képviselője, aki az elmúlt hónapokban a Fideszt is magában foglaló Európai Néppárt témafelelőseként szólalt fel a magyarországi helyzetről folytatott európai parlamenti vitákban.
2013.07.02. 15:55
 
Együtt-PM: Orbán nem Magyarországért, hanem saját hatalmáért harcol
Orbán Viktor kormányfő nem Magyarországért folytat szabadságharcot Brüsszel ellen, hanem saját hatalmáért harcol, az itt élők szabadsága ellenében - írta az MTI-nek küldött közleményében Karácsony Gergely.
2013.07.02. 15:44
 
 
Bajnai Magyarország "lenyúlásával" vádolta Orbánt
Magyarország "ipari méretű lenyúlásával" vádolta meg a kormányfőt az Együtt-PM választási szövetség vezetője a szervezet hétfői, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott demonstrációján.
2013.07.01. 20:28
 
Trafik - Medián: a többség szerint elsősorban politikai szempontok döntöttek
A Medián legutóbbi, május végi felmérése során megkérdezettek 68 százaléka szerint "a kormány elsősorban politikai szempontok alapján döntött, és többnyire a Fideszhez kötődő személyek kaptak trafiknyitási jogot" - közölte a közvélemény-kutató cég csütörtökön az MTI-vel.
2013.06.27. 21:24
 
PM-politikusok és aktivisták tüntetnek a Sándor-palotálánál
Öt, a Párbeszéd Magyarországért színeiben politizáló független országgyűlési képviselő, valamint a párt nyolc aktivistája kezdett tüntetésbe csütörtök reggel a Sándor-palota Sikló felőli oldalánál.
2013.06.27. 11:12
 
Rezsicsökkentés - Kártalanítja fogyasztóit a Tigáz a túlszámlázás miatt
Minden olyan ügyfelét kártalanítja a Tigáz Zrt., akik a valós fogyasztásuktól eltérő összegű számlát kaptak - tájékoztatott a cég központi kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére.
2013.06.26. 19:43
 
IPI: A magyar információszabadságról szóló törvény korlátozza a közérdekű adatok megismerésének lehetőségét
Az információszabadságról szóló magyar törvény korlátozza a közérdekű adatok megismerésének lehetőségét, a kormány működésének átláthatóságát, és növeli a korrupció kockázatát - állítja a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) és annak fiókszervezete, a Délkelet-európai Médiaszervezet (SEEMO) Bécsben kiadott nyilatkozatában.
2013.06.26. 17:40
 
Vádat emeltek Páva Zsolt lányának támadója ellen
Vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség Páva Zsolt (Fidesz) pécsi polgármester lányának feltételezett támadója ellen a napokban - közölte szerdán a Baranya Megyei Főügyészség helyettes vezetője az MTI érdeklődésére.
2013.06.26. 16:31
 
MSZP: több száz patika lehet az államé
Az MSZP szerint a parlamentben szerdán elfogadott egészségügyi salátatörvény nyomán több száz patika lehet az államé.
2013.06.26. 15:37
 
PM: újabb állomásához érkezett a "fideszes banditapolitika"
Az Együtt-PM véleménye szerint a pénzintézetekre kivetett egyszeri különadóval a "legújabb állomásához érkezett a fideszes banditapolitika" – mondta Scheiring Gábor szerdán az MTI-nek.
2013.06.26. 14:14
 
MSZP: az üzemanyagok új jelölési rendszere csak egy újabb "Fidesz-mutyi"
Az MSZP szerint az üzemanyagok új jelölési rendszere nem más, csak egy újabb "Fidesz-mutyi" - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Kovács Tibor.
2013.06.26. 12:29
 
 
Halottak nevében is szavaztak: tömeges magánokirat hamisítás a milliárdos projektben
Csatornahálózat épül Cecén. Az 1,2 milliárdos uniós támogatás elnyeréséhez víziközmű társulatot kellett létrehozni. A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a feladatot több száz esetben magánokirat hamisítással oldották meg. Az ügyben jelenleg a NAV nyomoz.
2013.06.26. 11:04
 
OGY - Hét országgyűlési választókerület határa változhat
Hét országgyűlési választókerület határát változtatná meg a fideszes Vas Imre a parlamentnek szerdán benyújtott törvénymódosító javaslatában. Azt is kezdeményezi, hogy a jelenleg hatályos június 30-i határidő helyett július 15-ig lehessen átalakítani a körzetek beosztását. Az indítványról már szerdán tárgyalhat és a jövő héten szavazhat - a várhatóan július 5-ig tartó nyári rendkívüli ülésszakán - a Ház.
2013.06.26. 09:40
 
ET-szavazás Magyarország ügyében - álláspontok a vitában és azt követően
Nagy sikernek nevezte Braun Márton fideszes országgyűlési képviselő a Magyarországgal kapcsolatos keddi strasbourgi szavazás kimenetelét - azt, hogy az Európa Tanács parlamenti közgyűlése nem tartotta szükségesnek az országgal szembeni megfigyelési (monitoring) eljárás hivatalos megindítását. Szabó Vilmos szocialista képviselő ugyanakkor azt emelte ki, hogy ha nem is nevezik monitoring eljárásnak, az Európa Tanács továbbra is figyelemmel kíséri a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok magyarországi helyzetét.
2013.06.25. 20:36
 
 
PM: a kormány államosítaná a gyógyszerészek által megvásárolni nem tudott patikákat
A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a kormány államosítaná azokat a patikákat, amelyeket az ott dolgozó gyógyszerészek nem képesek megvásárolni.
2013.06.25. 15:39
 
MSZP: a Klik nem gondoskodik megfelelően a gyermekek nyári felügyeletéről
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem gondoskodik megfelelően a gyermekek nyári felügyeletéről és étkeztetéséről, így ez sok helyen megoldatlan - mondta Kunhalmi Ágnes MSZP-s oktatáspolitikus kedden sajtótájékoztatón.
2013.06.25. 15:34
 
Strasbourgba mentek a törvény által kisemmizett nyerőgépesek
Rendes magyarországi jogorvoslat hiányában Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságánál kérnek jogi elégtételt és kártérítést azok a játékterem-üzemeltető, elektronikus kaszinót és pénznyerőgépet (is) működtető vállalkozók, akik a tavaly októberi, kivételes sürgősséggel elfogadott törvénymódosítás következtében elveszítették vagyonukat, megélhetésüket.
2013.06.25. 15:05
 
Jobbik: továbbra sem léphetnek be a párt munkatársai a képviselői irodaházba
Az Országgyűlés sajtóirodájának közlésével ellentétben továbbra sem tudnak belépni a képviselői irodaházba a jobbikos képviselők személyi titkárai - közölte az ellenzéki párt szóvivője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
2013.06.25. 13:09
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Osztrák lap Hartmann útjáról, cseh újság a politika erőviszonyokról
Matthias Hartmann, a bécsi Burgtheater igazgatója és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter találkozójáról közölt cikket kedden a Der Standard című osztrák napilap, míg a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági újság a csehországi, a lengyelországi és a magyarországi politikai erőviszonyok alakulásáról közölt elemzést.
2013.06.25. 12:32
 
Kompromisszumos módosító javaslat Magyarország ügyében az ET előtt
Olyan kompromisszumos módosító javaslatot nyújtottak be egyebek mellett az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének Magyarországgal kapcsolatos állásfoglalás-tervezetéhez, amely a megfigyelési (monitoring) eljárás hivatalos megindítása helyett csupán azt mondja ki, hogy "szoros figyelemmel kísérik" a helyzet alakulását.
2013.06.25. 12:06
 
MSZP: a kormányoldal nem tudta megoldani a devizahitelesek problémáit
Az MSZP szerint a kétharmados többség három év alatt sem tudta megoldani a devizahitelesek problémáit, a korábbi szocialista kormányok ellen folytatott "hecckampány" pedig a kormányoldal saját tehetetlenségét bizonyítja.
2013.06.25. 11:21
 
Rugalmas gyed bevezetését javasolja a kormányfő családpolitikai tanácsadója
Rugalmas gyed bevezetését javasolja a kormányfő családpolitikai tanácsadója. Révész Máriusz erről kedden az ATV Start című műsorában beszélt.
2013.06.25. 10:29
 
Árvíz - Szúnyoginvázió Pest megyében
A dunai árvíz után a szokásosnál nagyobb mennyiségű szúnyog okoz kellemetlenséget Pest megyében a Duna menti településeken. Az eddigi szúnyoggyérítést pótirtással egészítik ki.
2013.06.25. 10:22
 
OGY - Végső formát ölthet az új földtörvény
Az egy évvel ezelőtt benyújtott új földtörvényt is megszavazhatja az Országgyűlés a mai ülésén, amelyen összesen tizenhét előterjesztést fogadhatnak el a képviselők.
2013.06.21. 03:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27[28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML