2014. október 23., csütörtök - Gyöngyi
Deviza:  
EUR/HUF 306,32 USD/HUF 241,39 CHF/HUF 253,88
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Fidesz
10466 találat
 
Az Együtt-PM szövetség nem támogatja a drogok legalizálását
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség nem támogatja a drogok legalizálását - szögezte le a pártszövetség az MTI-nek hétfőn küldött közleményében.
2013.04.22. 16:35
 
MSZP: a kormány három év alatt romba döntötte a gazdaságot
Az MSZP véleménye szerint a választások óta eltelt három évben a kormány romokba döntötte a gazdaságot és elmélyítette a szegénységet - mondta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján Józsa István.
2013.04.22. 14:49
 
Rezsicsökkentés - DK: a csökkentés után is magasabbak lesznek az árak, mint 2009-ben
A Demokratikus Koalíció (DK) számításai szerint a rezsicsökkentés ellenére is magasabb lesz a gáz, a víz és a szemétszállítás ára, mint a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok utolsó teljes évében, 2009-ben - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Molnár Csaba, a DK alelnöke.
2013.04.22. 12:45
 
OGY - Az önkényuralmi jelképek tilalmának szabályairól dönt ma a parlament
Az önkényuralmi jelképek tilalmának új szabályairól dönthet ma az Országgyűlés. A képviselők emellett várhatóan bővítik azon devizahitelesek körét, akik igénybe vehetik a nemzeti eszközkezelő segítségét.
2013.04.22. 04:10
 
OGY - Oktatási bizottság: igen a felsőoktatási törvény módosítására
Az Országgyűlés oktatási bizottsága igent mondott hétfői ülésén a nemzeti felsőoktatási törvény módosítására, amely a hallgatói szerződéssel összefüggő passzusokat tartalmazza.
2013.04.22. 00:00
 
Élet menete - Az antiszemitizmus elleni fellépésre szólítottak fel a szónokok
Az erősödő antiszemitizmus, rasszizmus és kirekesztés elleni fellépésre szólítottak fel minden demokratikusan gondolkodó embert az Élet menete rendezvényén felszólaló hazai és külföldi szónokok vasárnap Budapesten.
2013.04.21. 20:43
 
 
Megérkezett a Dráva utcához az Élet menete Budapesten
Megérkezett a Dráva utcához, a megemlékezés színhelyére az Élet menete vasárnap a fővárosban. A tizenegyedik alkalommal tartott felvonuláson, amellyel a holokauszt magyarországi áldozataira emlékeznek, sok ezren vesznek részt.
2013.04.21. 18:02
 
Román ellenzéki politikus bírálta Antonescut, amiért példaértékűnek nevezte Orbán Viktor kiállását
Crin Antonescu román szenátusi elnököt, a kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) liberális társelnökét bírálta Radu F. Alexandru, az ellenzéki jobbközép Demokrata Liberális Párt (PDL) alelnöke vasárnapi sajtóértekezletén, amiért Antonescu példaértékűnek nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök kiállását az Európai Bizottsággal szemben - közölte az Agerpres hírügynökség.
2013.04.21. 17:10
 
A Jobbik törvénytelennek tartja a támogatási pénzek szétosztását, feljelentést tett
A Jobbik szerint az elmúlt másfél évben törvénytelenül osztották szét a fejlesztési támogatásokat, ezért a párt jelentős vagyoni hátrányt okozó hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen - közölte Szilágyi György országgyűlési képviselő szombaton a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) épülete előtt szombaton tartott sajtótájékoztatóján.
2013.04.20. 15:38
 
MSZP: a kormány Brüsszelnek elismerte rossz teljesítményét
Az MSZP szerint a nemzetgazdasági miniszter Brüsszelnek küldött éves konvergencia-jelentése "tényszerű vallomás" arról, hogy a magyar kormány rosszabbul teljesít mint várta és hirdeti, ugyanis a költségvetési egyensúlyt csak adókivetésekkel és a magánvagyon államosításával tudta megtartani, a romló gazdasági mutatók pedig 2015-ig tartanak.
2013.04.20. 14:59
 
Rezsicsökkentés - MSZP: a panelházak egy részében nőtt a fűtésdíj
Az MSZP szerint a távhőárakban sok esetben nem érvényesült a tízszázalékos rezsicsökkentés, sőt a fővárosi lakásszövetkezetekben élőknek többet kell fizetniük a távfűtésért, mint a rezsicsökkentés meghirdetése előtt.
2013.04.20. 12:02
 
 
Pokorni Zoltán: mindig vannak fordulópontok a történelemben
Mindig vannak fordulópontok a történelemben, így volt ez 1940-ben és így van ez ma is, 2013-ban - fogalmazott Pokorni Zoltán, a XII. kerület fideszes polgármestere a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) Kremlinológiai Intézete és a Barankovics István Alapítvány rendezvényén pénteken Budapesten.
2013.04.19. 19:02
 
 
El nem költött uniós forrásokkal segítené a kormány a sertéságazatot
Az el nem költött uniós forrásokkal segítené a kormány év végéig a sertéságazatot, hogy ezzel is támogassa a jelenlegi 3-3,5 milliós sertésállomány duplájára emelését - mondta Font Sándor, a parlament mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke Pápán, a bizottság kihelyezett ülése előtt sajtótájékoztatón pénteken.
2013.04.19. 13:17
 
Az osztrák külügy arra számít, hogy Budapest enged a vitás gazdasági kérdésekben
Bécs arra számít, hogy Budapest enged vitás gazdasági kérdésekben - mondta egy pénteki osztrák lapnak Reinhold Lopatka osztrák külügyminisztériumi államtitkár, aki a nap folyamán Budapesten kezd tárgyalásokat.
2013.04.19. 12:14
 
PM: aggályos, hogy a titkosszolgálatok megfigyelhetik a hallgatókat
Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség a felsőoktatási törvény tervezett módosítása alapján úgy látja, hogy a Fidesz „rögeszmésen ragaszkodik” a hallgatók „röghöz kötéshez”. A szervezet a javaslat egyik legaggályosabb pontjának azt tartja, hogy a hallgatók adatait át lehet adni a titkosszolgálatoknak.
2013.04.19. 11:36
 
Szentmisét tartottak Szalai Annamáriáért a Szent István-bazilikában
Engesztelő szentmisét tartottak Szalai Annamáriáért, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint a médiatanács múlt pénteken elhunyt elnökéért a Szent István-bazilikában csütörtök délután. A résztvevők kegyeletüket egy szál fehér virággal fejezték ki.
2013.04.18. 18:19
 
Rezsicsökkentés - Együtt 2014-PM: amit a Fidesz csinál, rezsihazugság
Bajnai Gordon az igazság oldalán áll, amit azonban a Fidesz csinál, az rezsihazugság - közölte az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2013.04.18. 16:53
 
Az MSZP szerint hiteltelen és eredménytelen a kormány eddigi munkája
Hiteltelennek és eredménytelennek értékelte a kormány eddigi munkáját Gúr Nándor, az MSZP alelnöke csütörtöki, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.
2013.04.18. 16:39
 
MSZP: újabb kormányzati megszorító csomag várható
Az MSZP szerint az Orbán-kormány gazdaságpolitikája az elmúlt években eredményeket nem, csak brutális megszorításokat hozott, és a kormányzati sikerpropaganda ellenére úgy tűnik, hogy jön az újabb megszorító csomag - mondta Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2013.04.18. 14:55
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Strasbourgi vita a magyarországi jogállamiságról
Számos európai újság számolt be csütörtökön az Európai Parlamentben (EP) a magyarországi jogállamiságról folytatott vitáról, illetve az Európai Néppárt (EPP) keddi frakcióüléséről.
2013.04.18. 14:10
 
Felelősségre vonást és a földbérleti pályázatok felfüggesztését kéri az MSZP
Az MSZP arra szólítja fel Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztert, hogy vonja felelősségre azokat, akik "eltussolták" a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) ellenőrző bizottságának egyik jelentését és függessze fel az állami földbérleti pályázatokat.
2013.04.18. 10:57
 
Las Vegasban letette az állampolgársági esküt Wass Albert fia
Letette a magyar állampolgársági esküt Wass Miklós, Wass Albert erdélyi magyar író fia szerdán Las Vegasban, Kálmán László Los Angeles-i magyar főkonzul előtt.
2013.04.18. 03:32
 
Pokorni: a törvénymódosítás megoldja a beiskolázási problémákat
Pokorni Zoltán szerint a köznevelési törvény módosítása rövid időn belül kezelni fogja az első osztályosok beiskolázási problémáit, tíz településen ugyanakkor szükség lehet osztálytermek bővítésére, új osztályok felállítására.
2013.04.17. 22:57
 
Hiller: lényegtelenek a különbségek az ellenzéki oldalon
Hiller István szerint lényegtelenek a különbségek a demokratikus ellenzéki szervezetek között a közös célhoz, a kormányváltáshoz és a tét nagyságához képest.
2013.04.17. 18:15
 
Hoffmann Rózsa: jó úton halad a közoktatási rendszer átalakítása
Jó úton halad a közoktatási rendszer átalakítása, amelynek célja az országosan egységes és magas színvonalú iskolarendszer létrehozása - mondta Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár szerdán Kaposváron, ahol a Munkácsy Mihály Gimnáziumban fórumot tartott pedagógusoknak.
2013.04.17. 17:17
 
Medián-felmérés az Orbán- és a Bajnai-kormány megítéléséről
Továbbra is a Fideszt támogatja a legtöbb szavazó, és a kormány megítélése mérsékelten javult az utóbbi hónapokban, de többen vannak azok, akik szerint a Bajnai-kormány jobb teljesítményt nyújtott, mint a mostani - derül ki a Medián márciusban végzett kutatásából, amelynek eredményéről szerdán tájékoztatták az MTI-t.
2013.04.17. 17:09
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Német, osztrák, szlovák és belga sajtó
A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap az Európai Bizottság által Magyarországgal kapcsolatban mérlegelt eljárásokról számolt be, az ARD közszolgálati műsorszóró társaság pedig az Európai Parlamentben Magyarországról folytatott vitával kapcsolatban közölt összeállítást a Tagesschau.de című hírportálján. Több osztrák lap az Európai Néppárt frakciójának ülése és a strasbourgi EP-vita kapcsán foglalkozott Magyarországgal, a pozsonyi Új Szó a Fidesz "szélsőbalos gazdaságpolitikájáról" írt, a La Libre Belgique belga napilap pedig az alkotmányos ellensúlyok megszüntetésének következményeit elemezte.
2013.04.17. 14:28
 
Alkotmánymódosítás - EP-vita - értékelések: Szájer, Brok, Göncz
Szájer József, az Európai Parlament (EP) néppárti frakciójának elnökhelyettese szerint igazából semmi újdonság nem volt az EP szerdai strasbourgi plenáris ülésén a magyarországi alkotmányos helyzetről lefolytatott vitában.
2013.04.17. 14:02
 
Alkotmánymódosítás - A magyar alkotmányos helyzetről vitázott az Európai Parlament
Lényegében az eddig ismert álláspontokat ismételték meg a felszólalók a magyarországi alkotmányos helyzetről tartott vitában szerdán délelőtt az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén.
2013.04.17. 13:06
 
Együtt 2014-PM: a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza
Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza.
2013.04.17. 12:44
 
 
Alkotmánymódosítás - Vita Szájer és Swoboda között
Rövid vita zajlott le szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Hannes Swoboda, az európai szocialisták EP-frakciójának vezetője és Széjer József fideszes EP-képviselő között, a magyarországi alkotmányos helyzetről folyó vitában.
2013.04.17. 10:27
 
 
Alkotmánymódosítás - Orbán Strasbourgban: a néppárt elutasítja a kettős mércét
Az Európai Néppárt egy olyan közösség, amely elutasítja a kettős mércét, és megadja a tiszteletet nemcsak a tagpártjainak, hanem az Európai Unióhoz tartozó nemzeteknek is - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedd este Strasbourgban magyar újságíróknak, miután a néppárti frakció ülésén válaszolt a néppárti EP-képviselők kérdéseire.
2013.04.16. 23:28
 
Vona: nem az alkotmányért, a munkahelyekért kellene konfrontálódni az EU-val
Vona Gábor szerint az lenne az igazi szabadságharc, ha a kormány nem az alkotmányért, hanem a munkahelyekért konfrontálódna az Európai Unióval.
2013.04.16. 21:55
 
Dunaferr - Nagygyűlést tartottak a szakszervezetek a nyersvasgyártás megmaradásáért
Nagygyűlést tartott a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet kedden Dunaújvárosban a polgármesteri hivatal előtti téren, hogy felhívják az illetékesek figyelmét a januárban leállított kohó felújításának szükségességére.
2013.04.16. 20:15
 
Haza és Haladás: Bajnai minden Hajdú-Bét-tel kapcsolatos hazugságért jogi úton vesz elégtételt
Bajnai Gordon minden, a Hajdú-Bét-es rágalommal kapcsolatban indított pert megnyert, és minden újabb hazugságért jogi úton vesz elégtételt - reagált a Haza és Haladás Egyesület sajtóosztálya a Fidesz szóvivőjének keddi sajtótájékoztatójára.
2013.04.16. 15:53
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Hospodárské Noviny, Sme, Spiegel online
A Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap a gazdaságpolitika és az alkotmánymódosítás kapcsán a magyarországi helyzetet elemzi keddi cikkében, míg a szlovák Sme a demográfiai helyzet javítását célzó tervekről, illetve a felvidéki magyarok kitelepítéséről, a német Spiegel online pedig a halállal végződött izsáki kényszervallatásról közölt beszámolót.
2013.04.16. 13:24
 
Konvergenciaprogram - Jobbik: a siker láthatatlan
A Jobbik szerint a kormány sikerpropagandája ellenére a siker láthatatlan, hiszen az emberek életszínvonaluk és kilátásaik folyamatos romlásával szembesülnek.
2013.04.16. 12:18
 
Orbán-interjú a Die Weltben és a Frankfurter Allgemeine Zeitungban
Az alaptörvény negyedik módosítása nem érint lényeges kérdéseket, és nem szűkíti, hanem bővíti az Alkotmánybíróság jogkörét - mondta Orbán Viktor a Die Weltben és a Frankfurter Allgemeine Zeitungban (FAZ) kedden megjelent interjúban.
2013.04.16. 08:37
 
Köznevelési államtitkárság: hatéves korban az iskolakezdés lehetőség, nem kötelezettség
Hatéves korban az iskolakezdés lehetőség, nem kötelezettség - közölte a köznevelési államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Hozzátette: nem igaz, hogy az oktatásirányítás kötelezővé tette minden hatéves gyereknek az iskola megkezdését.
2013.04.15. 17:59
 
OGY - Változnak a kiemelt jelentőségű cégek felszámolásának szabályai
A stratégiailag kiemelt jelentőségű cégek felszámolása esetén a kormánynak - a felszámolás elrendelése után - nem egy hónapja, hanem egy éve lesz arra, hogy rendeletben kiemeltté nyilvánítsa a társaságokat.
2013.04.15. 17:23
 
OGY - Szigorúbban büntetik a közveszély helyszínén elkövetett lopásokat
Módosította a parlament hétfőn a büntető törvénykönyvet (Btk.), hogy szigorúbban lehessen büntetni azokat, akik közveszély helyszínén lopnak.
2013.04.15. 17:17
 
 
Előzetesbe került a pécsi polgármester lányának feltételezett támadója
Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester lányának feltételezett támadóját hétfőn.
2013.04.15. 15:19
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Guardian, FAZ, Wall Street Journal
A magyarországi változásokról közölt cikket a The Guardian című brit napilap, miközben a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német és a The Wall Street Journal című amerikai újság az alkotmánymódosítás miatt levélváltásról számolt be hétfőn.
2013.04.15. 13:08
 
Az MSZP a pécsi közbiztonság javítását célzó intézkedéseket sürget
A baranyai megyeszékhely közbiztonságának javítása érdekében intézkedéseket, a pártfogói szolgálat szigorítása érdekében pedig törvénymódosítást kezdeményez az MSZP pécsi közgyűlési frakciója.
2013.04.15. 10:41
 
 
A Fidesz ráúszik a Balatonra
Kormányjavaslatra átírja a Balaton-törvényt az Országgyűlés. Az egyenként apróságnak tűnő módosításokból olyan, "befektetőbarát" irány rajzolódik ki, amelynek következménye a parti sáv beépítésének és környezeti terhelésének növekedése, az ökológiai állapot romlása lehet.
2013.04.15. 08:21
 
OGY - Szigorúbb büntetést határozhatnak meg a közveszély helyszínén történő lopásért
A közveszély színhelyén elkövetett lopások szigorúbb büntetéséről is dönthet az Országgyűlés mai ülésén.
2013.04.15. 05:55
 
MSZP: példátlan, hogy egy uniós tagállam ennyi bírálatot kapjon
Az MSZP szerint nem volt még arra példa, hogy az Európai Unió intézményeitől és politikusaitól egy tagország ilyen mennyiségű és élességű bírálatokat kapjon, mint Magyarország az utóbbi években.
2013.04.14. 15:59
 
Feladta magát a pécsi polgármester lányának feltételezett támadója
Feladta magát Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester lányának feltételezett támadója a rendőrségen vasárnap - adta hírül a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
2013.04.14. 13:02
 
LMP: átláthatatlan tulajdonosi hátterű cégek kaptak állami támogatást
Az LMP véleménye szerint átláthatatlan tulajdonosi hátterű cégek is vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutottak, ezért a párt hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.
2013.04.14. 12:30
 
MSZP: a Fidesz okozott válságot az oktatásban
Az MSZP szerint az oktatásban tapasztalható problémák nem az elmúlt húsz vagy nyolc évben keletkeztek, hanem az Orbán-kormány idézte elő őket.
2013.04.14. 12:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27[28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML