2018. április 23., hétfő - Béla
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Európai Bizottság
3730 találat
 
Kvótareferendum - LMP: a menekültügy kezelhető kötelező kvótarendszerrel
Az LMP el tudja fogadni, hogy az Európai Unió kötelező kvótarendszerrel kezelje a menekültügyet, a párt ugyanakkor nemzeti hatáskörben tartaná a menekültkérdés rendezését.
2016.07.11. 14:47
 
Idén 2,5, jövőre 2,8 százalékos növekedésre számít Magyarországon az Európai Bizottság
Idén 2,5 százalékos, jövőre 2,8 százalékos gazdasági növekedésre számít Magyarországon az Európai Bizottság, amely kedden tette közzé Brüsszelben az esedékes tavaszi gazdasági előrejelzését mind az unió egészére, mind az egyes tagországokra nézve.
2016.05.03. 11:24
 
Szabadkereskedelmi tárgyalások - A Greenpeace titkos tárgyalási dokumentumokat hoz nyilvánosságra
Az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi egyezményről (TTIP) zajló tárgyalásokon készült dokumentumokat hoz nyilvánosságra hétfőn a Greenpeace nemzetközi környezetvédő szervezet - jelentette a Süddeutsche Zeitung (SZ) című német lap és két regionális közszolgálati műsorszolgáltató társaság, az NDR és a WDR közös tényfeltáró munkacsoportja.
2016.05.02. 10:02
 
DK: kötelezettségszegési eljárás indulhat az MNB költekezése miatt
A Demokratikus Koalíció elképzelhetőnek tartja, hogy az Európai Központi Bank (EKB) kötelezettségszegési eljárást indít a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ellen, a jegybank pénzköltései miatt.
2016.04.25. 14:01
 
AI: Európának segítenie kell a Görögországban rekedt 46 ezer menekültön
A Görögországban rekedt mintegy 46 ezer menekült megsegítésére szólította fel az európai országokat az Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet.
2016.04.18. 01:00
 
Illegális bevándorlás - Német lap: 80 százalékkal csökkent a Törökországból érkező menedékkérők száma
Az EU-Törökország válságkezelési megállapodás életbe lépése óta 80 százalékkal csökkent az Égei-tengeren Törökországból Görögországba átkelő menedékkérők száma - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című német vasárnapi újság az uniós határigazgatási ügynökség (Frontex) adataira hivatkozva.
2016.04.10. 19:32
 
DK: a Fidesz az oktatásra szánt pénzeket is ellopja
A Demokratikus Koalíció véleménye szerint felháborító, hogy miközben a tanárok kénytelenek az utcára vonulni, a Fidesz ellopja az oktatásra szánt pénzeket is - mondta keddi sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek a párt alelnöke.
2016.03.29. 12:46
 
Brüsszeli robbantások - Spontán megemlékezést tartottak Brüsszel központjában
Spontán megemlékezést tartottak kedd este Brüsszel központjában, több százan gyertyákat gyújtottak a belga fővárosban reggel végrehajtott robbantásos merényletek áldozatainak emlékére.
2016.03.22. 23:16
 
Az unió üdvözli, hogy Írország részt vesz a menekültek áthelyezési rendszerében
Az Európai Bizottság üdvözölte, hogy Írország teljes körűen részt vesz a menekültek tagországok közötti áthelyezésének rendszerében - közölte Brüsszelben Margarítisz Szkínász, az európai bizottsági elnök szóvivője sajtótájékoztatóján kedden.
2016.03.01. 16:24
 
Lech Walesa és az alkotmánybíróság védelmében tüntettek Varsóban
Több tízezren vettek részt Varsóban a lengyel Demokráciavédelmi Bizottság (KOD) által szombat délután szervezett tüntetésen, amelyet az ügynökmúlttal vádolt volt munkásvezér, későbbi államfő, a Nobel-békedíjas Lech Walesa védelmében tartottak, egyúttal újból tiltakoztak az alkotmánybíróság reformja ellen is.
2016.02.27. 18:01
 
 
Paksi bővítés - PM: nem lehet általánosságban titkosítani a beruházás adatait
Az Európai Bizottság és a kormány egyeztetésének eredményeként a jövőben nem lehet általánosságban titkosítani a paksi erőmű bővítéséről szóló adatokat - mondta pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője. Jávor Benedek felszólította a kabinetet, hogy haladéktalanul nyújtsa be az erről szóló törvénymódosító javaslatot.
2016.02.26. 11:05
 
EU-csúcs - Brüsszel szerint jogellenes az osztrák beléptetési kvóta
Megkérdőjelezte Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön Brüsszelben annak az előző napi osztrák döntésnek a jogszerűségét, melynek értelmében Bécs korlátozná, hogy naponta hány migráns léphet be Ausztriába.
2016.02.18. 15:33
 
EU-csúcs - Juncker "meglehetősen bizakodó", hogy sikerül megegyezni a brit reformigényekről
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön "meglehetősen bizakodóan" nyilatkozott azzal kapcsolatosan, hogy sikerül megállapodásra jutni Nagy-Britannia uniós reformigényeiről az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács délután kezdődő találkozóján.
2016.02.18. 15:26
 
 
Illegális bevándorlás - Juncker: a történelem Merkelt igazolja majd
A történelem Angela Merkelt fogja igazolni a menekültpolitikában, és a német kancellár az összes bírálójánál tovább marad majd hivatalában - jelentette ki az Európai Bizottság (EB) elnöke egy szerdai német lapinterjúban.
2016.02.17. 10:49
 
A DK az Európai Bizottságnál támadja meg a postát érintő jogszabály-módosítást
A Demokratikus Koalíció (DK) az Európai Bizottságnál támadja meg azt a törvénymódosító javaslatot, amely kivonná a Magyar Postát az infotörvény hatálya alól - közölte csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt alelnöke.
2016.02.11. 11:51
 
Külföldi sajtó Magyarországról - a Rzeczpospolita a lengyel kormányfő látogatásáról, a Libération a magyarországi médiáról
Lengyelország elsősorban Magyarországhoz fordul, szövetségeseket keresve az Európai Uniót gyötrő válságok megoldására - írja a Rzeczpospolita című lengyel lap kedden Beata Szydlo első hivatalos magyarországi útjáról.
2016.02.09. 12:56
 
Az Európai Bizottsággal vizsgáltatná az oktatási támogatások sorsát a DK
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője arra kéri az Európai Bizottságot, hogy vizsgálják ki az oktatás támogatására adott uniós források magyarországi sorsát. A politikus hangsúlyozta, hogy ha a vizsgálat problémákat tár fel, akkor az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul.
2016.02.05. 13:32
 
A kkv-k versenyképességéhez szükséges az erős nemzetközi kapcsolat
A magyar kis- és középvállalkozások (kkv) versenyképességéhez szükség van az erős nemzetközi kapcsolatrendszerre - hangsúlyozta Ducsai-Oláh Zsanett, az Enterprise Europe Network (EEN) magyarországi konzorciumának vezetője, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója csütörtökökön az EEN éves fogadásán.
2016.02.04. 16:49
 
Londoni Szíria-konferencia - Az EU bő hárommilliárd euróval járul hozzá idén a válság kezeléséhez
Az Európai Unió és annak tagországai több mint hárommilliárd eurós humanitárius támogatást nyújtanak idén a polgárháború sújtotta szíriai lakosság megsegítésére mind hazájukban, mind azon kívül - jelentette be Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke a csütörtöki londoni nemzetközi donorkonferencián.
2016.02.04. 15:54
 
 
Brit EU-népszavazás - Juncker: tisztességes a brit reformigényekről szóló javaslatcsomag
Tisztességes a brit reformigényekkel kapcsolatos előző napi javaslatcsomag, és azt az Európai Parlamentnek (EP) is támogatnia kellene - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén.
2016.02.03. 11:04
 
Brit EU-népszavazás - Downing Street: "jelentős haladást" sikerült elérni az EU-tárgyalásokon
Nem jutott egyezségre a brit kormány által Brüsszeltől követelt szabályozási reformokról vasárnap este tartott londoni megbeszélésén a brit miniszterelnök és az Európai Tanács elnöke. A Downing Street szerint ugyanakkor igen jelentős előrelépést sikerült elérni e reformok ügyében, és már kedden az uniós társállamok vezetői elé kerülhet a megállapodás szövegtervezete.
2016.02.01. 00:57
 
Közép- és hosszú távon komoly kihívásokkal néz szembe az Európai Unió gazdasága
Noha vannak pozitív gazdasági fejlemények az Európai Unióban, az államadósság mértéke például tavaly csökkent először a 2008-as pénzügyi válság kitörése óta, a lassú gazdasági növekedés és a társadalom elöregedése hosszú távon komoly kihívást jelent a közösség számára - derült ki egy hétfőn kiadott európai bizottsági jelentésből.
2016.01.25. 23:15
 
 
HVG: Több száz hektár állami földhöz jutott Szijjártó csapatának holland szponzora
Bugyi környékén jutott több száz hektár állami földhöz a Dunakeszi Kinizsi egyik mezszponzora, a holland Joseph Janssen érdekeltségébe tartozó Hunland Trade Kft. - dacára annak a sűrűn hangoztatott elvnek, hogy külföldiek ne juthassanak földhöz Magyarországon. Az Átlátszó szerint megesett, hogy az árveréseken egyazon cég két ügyvezetőjének ügyvédjei srófolták fel az árakat, így gondoskodva arról, hogy a licitáló magyar gazda ne juthasson a kiszemelt földdarabhoz - írja a HVG.
2016.01.21. 15:51
 
 
Illegális bevándorlás - Juncker: a schengeni határok lezárása megroppanthatja az unió gazdaságát
A migrációs válságra hivatkozva, az Európai Unió belső határainak lezárása az uniós polgárok szabad mozgásának korlátozásával jár, ami súlyosan érinti az európai gazdaságot - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, az uniós parlament strasbourgi plenáris ülésén szerdán.
2016.01.20. 13:50
 
Taxistüntetés - A közösségi gazdaság egységes szabályozását sürgeti Szanyi Tibor
Szanyi Tibor a megosztás alapú szolgáltatások mielőbbi egységes szabályozására sürgette az Európai Bizottságot az Európai Parlament (EP) versenyjogi vitájának hétfő esti plenáris szakaszában - írta keddi közleményében az MSZP EP-képviselője, az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozó taxisok budapesti demonstrációja kapcsán.
2016.01.19. 09:37
 
Volt külügyi államtitkár: a lengyel ellenzék nem fog "a kormánnyal vállvetve menetelni" Európában
A fő lengyel ellenzéki erő, a Polgári Platform (PO) nem fog az Európai Unió színterén "a kormánnyal vállvetve menetelni" - jelentette ki szerdán a varsói parlament alsóházában Rafal Trzaszkowski, az előző kormány külügyi államtitkára, miután a lengyel kormányfő a külpolitikai kérdésekben megszületett pártok feletti konszenzusra utalt.
2016.01.13. 19:34
 
Illegális bevándorlás - Sobotka: a bűncselekményeket elkövető menekülteket automatikusan ki kellene utasítani az EU-ból
Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnöknek meggyőződése, hogy a bűncselekményeket elkövető menekülteket automatikusan ki kellene utasítani az Európai Unióból.
2016.01.08. 20:22
 
Zaorálek: az EU belső határellenőrzés felújítása tönkretenné Európát és a NATO-t
Az Európai Unió belső határai ellenőrzésének felújítása nemcsak az uniót, hanem a NATO-t is tönkretenné - vélte Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter pénteken Prágában, amikor az Európai Bizottság jelenlegi, illetve korábbi cseh biztosaival találkozott.
2016.01.08. 14:14
 
Külföldi sajtó Magyarországról - olasz lapok Orbán Viktor és Jaroslaw Kaczynski találkozójáról
Az euroszkeptikusok frontja megerősödik a keleti államokban címmel írt Orbán Viktor magyar és Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök találkozójáról a Corriere della Sera olasz napilap kommentárja pénteken.
2016.01.08. 12:20
 
A lengyel külügyi tárca találkozót kezdeményez az Európai Bizottság varsói képviselőjével
Az európai hatóságok és Lengyelország közötti kommunikáció elveit tisztázná Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter azon találkozó során, amelyet tárcája kedden kezdeményezett az Európai Bizottság varsói képviseletének vezetőjével.
2016.01.05. 17:50
 
 
Lengyel közmédia - Négy nemzetközi újságíró-szervezet panasszal fordult az Európa Tanácshoz
Négy nemzetközi újságíró-szervezet panaszt tett hétfőn az Európa Tanácsnál (ET) a lengyel közmédia átalakítása miatt, mondván, hogy az új szabályozás veszélybe sodorja a média függetlenségét.
2016.01.04. 19:36
 
Lengyel közmédia - Az Európai Bizottság vizsgálni fogja a jogállamiság lengyelországi helyzetét
Az Európai Bizottság januárban napirendre tűzi a jogállamiság lengyelországi helyzetének kérdését, miután a varsói parlament néhány nappal ezelőtt megszavazta a közmédia átalakításáról szóló törvénymódosítást, amely széles körű tiltakozást váltott ki Lengyelországban és külföldön egyaránt.
2016.01.03. 16:13
 
Lemondtak a lengyel közszolgálati televízió vezetői
Lemondtak pénteken a lengyel közszolgálati televízió csatornáinak vezetői, lépésük a médiatörvénynek a lengyel parlament által elfogadott módosításával függ össze - közölte a Gazeta Wyborcza liberális napilap honlapja. A lengyel közszolgálati rádió első csatornája tiltakozó akciót indított el, ugyanakkor a rádió vezetőinek egy rész elhatárolódott ettől.
2016.01.01. 18:42
 
 
EU-csúcs - Merkel: hárommilliárd eurós támogatásról tárgyaltak Törökországnak a migránsválság kezelésére
Az európai uniós tagországok állam-, illetve kormányfői hárommilliárd eurós nagyságrendű támogatást fontolgatnak Törökország számára, ezzel segítve Ankarát abban a törekvésében, hogy megelőzze a szíriai menekültek Európába vándorlását - erősítette meg Angela Merkel német kancellár a péntekre virradóra befejeződött csúcstalálkozót követően.
2015.10.16. 09:25
 
 
EU-csúcs - Tusk: olyan döntések születtek, amelyek segítik a külső határok biztosítását
A péntekre virradóra véget ért uniós csúcstalálkozón olyan döntések születtek, amelyek hozzájárulnak az Európai Unió külső határainak biztosításához - mondta a tanácskozást követően tartott sajtótájékoztatón a megbeszéléseken elnöklő Donald Tusk.
2015.10.16. 01:51
 
 
Illegális bevándorlás - Juncker: sokáig tart még a menekültválság
Sokáig eltart még a menekültválság, éppen úgy, mint a menekültek európai uniós tagállamok közötti méltányos elosztását szolgáló állandó rendszer kialakítása - mondta az Európai Bizottság (EB) elnöke csütörtökön a németországi Passauban.
2015.10.08. 22:04
 
Több mint 50 százalékkal csökkent a Tesco féléves eredménye
Több mint 50 százalékkal csökkent a Tesco eredménye a cég idei pénzügyi évének első feléről szerdán kiadott beszámoló szerint.
2015.10.07. 10:49
 
Illegális bevándorlás - The Times: több százezer migráns kiutasítását tervezik Brüsszelben
Az Európai Unió belügyminiszterei több százezer migráns kiutasításáról szóló tervezetet fognak megvitatni Brüsszelben - adta hírül a The Times brit napilap internetes felületén a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva szerdán.
2015.10.07. 07:19
 
Illegális bevándorlás - Dimitrisz Avramopulosz: a határok lezárása nem megoldás
A határok lezárása nem megoldás, hosszú távon csak az államok közös szolidáris és felelősségteljes fellépése oldhatja meg a menekültválságot - mondta Dimitrisz Avramopulosz migrációért felelős uniós biztos kedden Zágrábban.
2015.10.06. 19:02
 
Szanyi Tibor: a méhek védelme az éhezés elleni küzdelem része
Ha kipusztulnak a méhek, abba belehal az emberiség is - mondta Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője Brüsszelben, a Méhek Európai Hete keretében az EU legnagyobb agrárképviseleti szövetsége, a Copa-Cogeca által szervezett tanácskozás házigazdájaként.
2015.10.02. 07:29
 
Illegális bevándorlás - FT: Európa meg fog bukni az értékek vizsgáján
Európa meg fog bukni az értékek vizsgáján, valószínűleg nem lesz képes megfelelni saját deklarált értékeinek a migrációs válságban - foglalt állást a Financial Times brit gazdasági, politikai napilap európai kiadásának keddi számában Gideon Rachman, az újság kolumnistája.
2015.09.08. 07:12
 
Illegális bevándorlás - Ezer migráns érkezik "a következő napokban" Németországból Franciaországba
Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter a kormányzó szocialisták vezetőségét arról tájékoztatta, hogy "a következő napokban" ezer migráns érkezik Németországból, és, hogy fogadásuk megszervezésére országos koordinátort nevezett ki - közölte hétfő este Olvier Faure, a Szocialista Párt szóvivője.
2015.09.07. 23:42
 
 
Illegális migráció - Martin Schulz: Magyarországnak is jó lenne a terhek igazságos elosztása
Magyarországnak is jó lenne a menekültválság terheinek igazságos elosztása - mondta az Európai Parlament (EP) elnöke kedden az ARD német országos közszolgálati televíziónak.
2015.09.01. 21:27
 
Két magyar adót is felfüggesztett Brüsszel
Átmenetileg megtiltotta az Európai Bizottság az élelmiszer-felügyeleti díj és a dohánytermékek kereskedelmét terhelő adó alkalmazását. Az unió azt kifogásolta, hogy a fokozatosan emelkedő adó egyes cégeket kedvezőbb helyzetbe hoz versenytársaiknál. Ameddig le nem zárul az uniós vizsgálat, nem lehet kivetni az adót - írja az RTL-Klub.
2015.07.16. 11:44
 
Görög adósság - Alakul a megállapodás, de még tart a rendkívüli csúcstalálkozó
Kialakulni látszik a végső megállapodás, de továbbra is tart az euróövezet állam- és kormányfőinek vasárnap délután kezdődött ülése Brüsszelben, hogy tető alá hozzák azt az alkut, amellyel rendezni lehet a Görögországban kialakult likviditási válságot.
2015.07.13. 07:17
 
 
Görög adósság - Juncker: el kell kerülni a "grexitet"
El kell kerülni, hogy Görögország távozzon az euróövezetből - mondta kedden Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésén Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.
2015.07.07. 10:14
 
 
Görög adósság - Brüsszel indokoltnak tartja a tőkekorlátozásokat
A bejelentett görögországi tőkekorlátozásokat az Európai Bizottság az uniós jog őreként gyorselemzésnek vetette alá, s az intézkedéseket indokoltnak tartja - erről adott ki hétfőn kora reggel közleményt Jonathan Hill, az Európai Bizottság pénzügyi stabilitásért felelős tagja.
2015.06.29. 08:41
 
 
Görög adósság - Nem született megállapodás az Eurogroup ülésén, Tusk euróövezeti csúcsot hívott össze
Nem született megállapodás a görög adósságválság ügyében az euróövezeti országok pénzügyminisztereinek csütörtöki luxembourgi tanácskozásán, ezért Donald Tusk, az EU-országok állam-, illetve kormányfői testületének elnöke hétfő estére összehívta az eurózóna-országok csúcsvezetőinek tanácskozását.
2015.06.18. 20:53
 
 
Halálbüntetés - Juncker: "válóok" lenne a halálbüntetés bevezetése
A halálbüntetés magyarországi bevezetése "válóok" lenne - mondta az Európai Bizottság elnöke egy hétfői német lapinterjúban.
2015.06.01. 10:36
 
Bizottsági szóvivő Juncker és Orbán rigai találkozásáról
Jean-Claude Juncker a közvetlenségéről ismert - válaszolta Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság elnökének szóvivője kedden Brüsszelben az uniós testület sajtótájékoztatóján arra az újságírói kérdésre, hogy miért nevezte Juncker diktátornak Orbán Viktort a múlt pénteken, amikor találkoztak Rigában az EU keleti partnerségi csúcstalálkozóján.
2015.05.26. 13:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML