2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Politika ››  Botka László
127675 találat
 
 
Megérkezett a líbiai vizekre a Charles de Gaulle repülőgép-hordozó
Megérkezett a líbiai vizekre a legnagyobb francia hadihajó, a Charles de Gaulle atommeghajtású repülőgép-hordozó, s kedden már fedélzetéről indultak meg a francia harci gépek a líbiai légtérbe - jelentette be Párizsban a francia vezérkar szóvivője. Thierry Burkhard tájékoztatása szerint két Rafale felderítő repülést hajtott végre Líbia felett. A két gép közép-európai idő szerint reggel 8 órakor szállt fel a hadihajóról és dél tájban tértek vissza. A harci gépek nem hajtottak végre légicsapásokat, mivel semmilyen akadályba nem ütköztek - közölte a szóvivő. A francia berepüléseket korábban közvetlenül Franciaországból, Saint-Dizier és a korzikai Solenzara repülőteréről indították.
2011.03.22. 18:50
 
 
Bíróbotrány: a FIFA hatáskörében a játékvezetők ügye
Mivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) saját hatáskörébe vonta a február 9-i, észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködött három játékvezető ügyét, a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden hatáskör hiányában megszüntette az ellenük folytatott eljárást. Az MLSZ honlapja szerint az fb egyben megszüntette a Lengyel Kolos játékvezető, illetve Csák János és Selmeczi Krisztián asszisztensek sportszakmai tevékenységének felfüggesztését.
2011.03.22. 18:30
 
 
Magyarország nem csatlakozik az európaktumhoz
Magyarország egyelőre nem csatlakozik az euróövezet versenyképességi paktumához - közölte Orbán Viktor keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A miniszterelnök azt mondta, a magyar kormány úgy döntött, a következő időszakban is fenntartja az adófüggetlenséget. Orbán Viktor közölte: a magyar parlamenti pártok képviselőivel egyeztetve teljes nemzeti egység alakult ki arról, hogy Magyarország ne mondjon le a független adópolitikáról.
2011.03.22. 18:00
 
BUX: -0,10 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 21,54 pontos, 0,10 százalékos csökkenéssel, 22.532,92 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 1,37 százalékkal 23.650 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,51 százalékkal 5.415 forintra csökkent.
2011.03.22. 17:20
 
 
MSZP: figyelmeztetés Orbánnak, hogy Varsóban találkozik Obama a térség államfőivel
Az MSZP szerint súlyos figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy ha más néven is, de az eredeti meghívotti körrel és Barack Obama amerikai elnök részvételével május végén Varsóban "mégis megrendezik" a korábban Magyarországra tervezett keleti partnerségi találkozót. A Fidesz szerint nem uniós csúcs lesz, hanem a térség országainak köztársasági elnökei találkoznak a lengyel fővárosban. "Ott lesznek a térség EU-tagállamainak vezetői, és a keleti partnerségi programban részt vevő államok meghívását is tervezik. Megrendezik tehát az elhalasztott keleti partnerségi csúcstalálkozót, a magyar elnökség idején Lengyelországban" - olvasható Szabó Vilmos, a parlament külügyi bizottságának szocialista tagjának közleményében.
2011.03.22. 17:10
 
 
Szalai Ádám csapatához szerződik Stieber Zoltán
Szalai Ádám csapatában, a német élvonalban szereplő FSV Mainzban folytatja pályafutását Stieber Zoltán, a másodosztályú Aachen magyar labdarúgója. A kicker című szaklap internetes kiadása, illetve az Aachen honlapja is beszámolt a megállapodásról, mely szerint a 22 esztendős szélső a nyáron költözik Mainzba, s négy éven át marad a klub kötelékében. Stieber tavaly az Újpesttől szerződött Aachenbe, ahol nagyszerű szezont tudhat eddig maga mögött: hat gólt szerzett, és 14 gólpasszt adott társainak.
2011.03.22. 16:40
 
 
Agyi betegség miatt pusztult el Knut
Knut, a híres berlini jegesmedve az első vizsgálatok szerint agyi betegségben pusztult el. A Leibniz Intézet által a tetemen végzett vizsgálatok jelentős elváltozásokat mutattak az agyban, valószínűleg azok állnak a hirtelen bekövetkezett halál hátterében - közölte kedden a berlini állatkert. A patológusok más szerv esetében nem tapasztaltak elváltozást. A további - bakteriális, illetve szövettani - tanulmányok még néhány napot vesznek igénybe.
2011.03.22. 16:40
 
 
Meghosszabbították Hagyó Miklós házi őrizetét
Két hónappal, május 23-ig meghosszabbította a BKV-ügyben érintett volt szocialista főpolgármester-helyettes, Hagyó Miklós házi őrizetét a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint házi őrizet elrendelése óta eltelt rövid idő alatt nem változtak a házi őrizet különös indokai. "A gyanúsítások tárgyát képező cselekmények jellegére, kiemelkedő tárgyi súlyára, büntetőjogi fenyegetettségének mértékére figyelemmel még nem szűnt meg a szökés, elrejtőzés reális veszélye, de H. Miklós jelenléte az eljárási cselekményeknél a házi őrizettel biztosított" - írták.
2011.03.22. 16:40
 
 
Hajókról ellenőrzi a NATO a Líbia elleni fegyverembargó betartását
Megállapodtak a NATO tagországai kedden abban, hogy a szövetség hajói is részt vesznek a Líbia elleni fegyverembargó betartásának ellenőrzésében. A tagállamok nagyköveteinek brüsszeli találkozóján született döntés szerint - amelyet közleményében Anders Fogh Rasmussen főtitkár is megerősített - a szövetség hajói azt fogják megakadályozni, hogy a tenger felől, vízi úton jussanak fegyverek a nemzetközi szankciókkal sújtott észak-afrikai országba. A hajók és az őket segítő repülőgépek olyan műveleteket hajtanak majd végre, amelyek lehetővé teszik az illegális fegyverszállítással gyanúsított hajók ellenőrzését, illetve továbbhaladásának megakadályozását - fejtette ki Rasmussen. Hozzátette, hogy a műveletek a polgári hajózási társaságokkal egyeztetve zajlanak majd.
2011.03.22. 16:20
 
Csalás lenne a ValóVilág?
Egyre másra keletkeznek az elméletek arról, hogy a ValóVilág című műsor csak porhintés. A játékosok gyakorlatilag megrendezett jeleneteket adnak elő...
2011.03.22. 16:10
 
Magyarország nem csatlakozik az európaktumhoz
Magyarország egyelőre nem csatlakozik az euróövezet versenyképességi paktumához - közölte Orbán Viktor keddi budapesti sajtótájékoztatóján, amelyet a hét második felében esedékes Európai Tanács-üléssel kapcsolatban tartott. A miniszterelnök azt mondta, a magyar kormány úgy döntött, a következő időszakban is fenntartja az adófüggetlenséget, vagyis azt, hogy önállóan állapítsa meg az adó mértékét. Közölte: a magyar parlamenti pártok képviselőivel egyeztetve teljes nemzeti egység alakult ki arról, hogy Magyarország ne mondjon le a független adópolitikáról, gazdaságpolitikájának középpontjában ugyanis az áll, hogy Közép-Európa, majd egész Európa legversenyképesebb adórendszerét építse fel.
2011.03.22. 16:00
 
 
Átneveznék a Roosevelt teret Széchenyi térré
A Magyar Tudományos Akadémia elnökének indítványára Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester azt javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy az V. kerületi Roosevelt teret - ahol az Akadémia épülete is áll - nevezzék át Széchenyi térré. Az Akadémia az MTI-nek küldött közleményében Tarlós István és Pálinkás József keddi találkozójáról számolt be. Pálinkás József azzal indokolta a kezdeményezést, hogy a volt amerikai elnök "semmilyen történelmi összefüggésbe nem hozható" azzal a közterülettel, amelyen Széchenyi István alkotásai - az Akadémia, a Lánchíd, az első magyar dunai gőzhajóállomás - találhatóak.
2011.03.22. 16:00
 
 
Nem tárgyalja majd a Ház a "lex Schmittet"
A miniszterelnök szerint a parlament nem fogja megvitatni azt a törvényjavaslatot, amelyet hétfőn nyújtott be két MSZP-s országgyűlési képviselő annak érdekében, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök múltját "tisztázni" lehessen. Orbán Viktor keddi budapesti sajtótájékoztatóján az indítvánnyal kapcsolatos újságírói felvetésre azt mondta: "a vita méltatlan, ezért nem is kívánok rá reagálni, és nem is hiszem, hogy ilyen törvényjavaslatot meg fogunk vitatni a parlamentben". A szocialista indítvány egyik előterjesztője, Molnár Csaba hétfőn úgy fogalmazott: a "lex Schmittre" azért van szükség, mert az államfő múltját "tisztázatlan ügyek, zavaros történetek" lengik be.
2011.03.22. 15:50
 
 
Zarko Sesum kézilabdázó szemtanúja lehetett Marian Cozma leszúrásának
Egy tanú szerint Zarko Sesum kézilabdázó azt mondta el neki a Cozma-gyilkosságot követő napokban, hogy látta, amikor Marian Cozmát mellkason szúrták; a tanúnak ezt a nyomozati vallomását kedden ismertették a Veszprém Megyei Bíróság tárgyalásán. Eszerint Zarko Sesum azt mondta Putics Bence kézilabdázónak a gyilkosság utáni napokban, hogy Cozmát már a diszkóbeli verekedésnél megszúrták, de az "nem volt vészes, mert valószínűen csak izmot ért". Vallomása szerint Sesum beszámolt neki arról is, hogy fent az utcán viszont Cozmát "mellkason szúrták, és felfelé tépték ki belőle a kést". Sesum elmondta azt is, hogy Raffael Sándor volt az, aki Cozmát leszúrta - olvasható a vallomásban.
2011.03.22. 15:40
 
 
Orbán: a rendőrség miatt nem lett nagyobb baj Gyöngyöspatán
A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem történt nagyobb baj, mert a rendőrség "kellő elrettentő erővel, fegyelmezetten és a jogszabályoknak érvényt szerezve" jelent meg és végezte el feladatát. "Ha a rendőrséget nagy erőkkel nem vezényeltük volna ki a kritikus helyszínekre, akkor ott csúnya történetek is megeshettek volna" - mondta Orbán Viktor keddi budapesti sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március elejétől csaknem három héten át járőröztek a 2.800 lakosú, Heves megyei Gyöngyöspatán, áprilisban pedig Hajdú-Bihar megyében, Hajdúhadházon terveznek hasonló tevékenységet folytatni.
2011.03.22. 15:20
 
 
Az államháztartás hiánya 437 milliárd forint volt februárban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számított - pénzforgalmi hiánya, az előzetes adattal megegyezően februárban 436,9 milliárd forint volt - közölte honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden. Az első két hónap deficitje 559,7 milliárd forint, amely az éves előirányzat 81,4 százaléka. Ezen belül februárban a központi költségvetés 419,5 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 37,4 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 20 milliárd forintos többlettel zártak.
2011.03.22. 15:10
 
 
Fülöp Sándor szerint kiegyensúlyozatlan a kormánypártok alkotmányjavaslata
A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint kiegyensúlyozatlan a kormánypártok alaptörvény-javaslata, mivel abból két nagyon fontos elem: az egészséges környezethez való jog és a környezetvédelmi ombudsman intézménye is hiányzik. Fülöp Sándor, az alkotmánytervezetek összevont általános vitájában kedden felszólalva úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP javaslata jó célkitűzéseket fogalmaz meg, ugyanakkor az ezekhez szükséges eszközök kimaradtak a javaslatból. Az országgyűlési biztos szerint a parlament az állampolgárok aktivitásáról mond le az egészséges környezethez való jog alaptörvényből történő kihagyásával, míg az ombudsmanok egymás alá rendelésével az alapjogok hierarchiája jöhet létre, ami - mint mondta - nagyon nehezen kezelhető helyzetet idézhet elő.
2011.03.22. 15:10
 
 
A jemeni elnök kész lemondani tisztségéről az év végéig
Ez év végéig kész lemondani tisztségéről Ali Abdullah Száleh jemeni államfő, mégpedig alkotmányos keretek között - közölte kedden az államfő szóvivője, Ahmed asz-Szúfi. Az elnök szándékáról hétfő éjjel már tájékoztatta a vezető jemeni tisztségviselőket, a hadsereg parancsnokait és a törzsi vezetőket is. Száleh kijelentette, hogy semmi esetre sem adja át a hatalmat a a tüntetőkhöz hétfőn átállt katonai vezetőknek - hangsúlyozta Szúfi. A parancsnokok átállását "lázadásnak" és az alkotmányos rend elleni puccsnak nevezte az Egyesült Államok támogatását élvező államfő. "Nem fogadom el a hatalom átadását a hadseregnek. A katonaság intézménye továbbra is egységes marad. A puccsok ideje lejárt" - idézte az elnököt a szóvivő.
2011.03.22. 14:30
 
 
Platinit újraválasztották az UEFA elnökének
Michel Platinit kedden további négy évre, közfelkiáltással választották újra az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének a szervezet Párizsban zajló kongresszusán. Az 55 éves francia sportvezető az egyetlen jelölt volt a posztra. A játékosként háromszoros aranylabdás, 1984-ben Európa-bajnok Platini második elnöki ciklusának legfontosabb teendőjeként a klubok gazdasági helyzetének szabályozását jelölte meg. Azt szeretné elérni, hogy az egyesületek hagyjanak fel az ésszerűtlen költekezéssel, s ne halmozzanak fel óriási adósságokat. Az új szabályozás célja, hogy esélyegyenlőséget teremtsen a topcsapatok és a többi klub között.
2011.03.22. 14:20
 
 
Több várost támadnak Kadhafi erői
Nehézfegyverekkel támadják és megpróbálják elfoglalni a Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők kedden Zenten városát - jelentette az al-Dzsazíra tv. További részleteket egyelőre nem közölt a katari hírtelevízió. Hírügynökségi jelentés szerint a lakók már elmenekültek a belvárosból, a környező hegyek barlangjaiban keresve menedéket a harcok elől. A Kadhafi-erők tüzérséggel lövik a lázadók kezén lévő nyugati Miszráta városát helyiek elmondása szerint, és az áldozatok között volt négy gyermek is, akik egy autóban utaztak, amit találat ért.
2011.03.22. 14:20
 
 
Négy évet kapott korrupció miatt a nemzetvédelmi egyetem volt rektora
Négy év börtönre ítélte hivatali befolyással üzérkedés miatt Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorát a Fővárosi Bíróság elsőfokon. Az egy éve elfogott rektor az ügyészség szerint két vádlott-társa közreműködésével egy nemzetközi cégnél próbált meg jogtalan előnyt kicsikarni oly módon, hogy valótlanul azt állította: a cég egyes munkatársai ellen drog- és fegyverkereskedelem miatt titkos nyomozás folyik, de ő az eljárást a cég számára kedvezően tudja befolyásolni. A vádlottak az eljárás során tagadták bűnösségüket. A védelem szerint nem követtek el bűncselekményt, a vád megalapozatlan.
2011.03.22. 14:00
 
 
GfK: a tartós fogyasztási cikkek piacán még érezhető a válság
A gazdasági válság hatása még mindig érezhető a tartós fogyasztási cikkek piacán, Magyarországon a legnagyobb mértékben az informatikai hardver piac esett vissza - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet a legfrissebb felmérésnek eredményét. Tavaly az év második felétől már sok szektorban egyfajta javulás volt megfigyelhető, a forgalom július-augusztus táján érte utol a 2009-es évet. Ennek ellenére éves szinten még nem volt képes a piac pozitív mutatókkal zárni. A GfK Hungária által vizsgált szektorok (szórakoztató elektronika, fotó, háztartási kis- és nagygépek, IT és nyomtatás) teljes piaci forgalma közel 266 milliárd forint volt 2010-ben, 9,6 százalékkal maradt el a 2009. évitől.
2011.03.22. 13:30
 
 
Rolls-Royce-szal érkezik és hintóval távozik esküvőjéről Kate Middleton
A tavaly decemberben diáktüntetők áldozatául esett 1977-es Rolls-Royce-szal érkezik április 29-i esküvőjére Kate Middleton, a brit királyi család újdonsült tagjaként pedig azzal a lófogatos hintóval távozik a Westminster apátságból, amely egykoron Diana walesi hercegnőt is a Buckingham-palotába vitte az esküvője napján. A királyi arák általában igazi mesebeli hintóval érkeznek esküvőjükre, ám Vilmos herceg kedvese úgy döntött, szakít a hagyományokkal és utolsó hajadon útját egy 1977-es Rolls-Royce Phantom VI kényelmes ülésén teszi meg.
2011.03.22. 13:30
 
 
A Jobbik a Szent Korona tanon alapuló jogfolytonosságot szeretné
Ha a Szent Korona-tanra épülő jogfolytonosságot helyreállítanák, a jobbikos képviselők örömmel vennének részt a vitákban és segítenének abban, hogy az alkotmányt négyötödös többséggel fogadják el - mondta a parlamentben az alaptörvény vitájában a Jobbik egyik vezérszónokaként felszólaló Vona Gábor. A frakcióvezető kijelentette, hogy a kormánypártok viszont nem ezt akarják, mert egy pillanatig sem merült fel bennük, hogy "éljenek és ne visszaéljenek a történelmi lehetőséggel, amelyet nem megszereztek, csupán az ölükbe hullott". Leszögezte, hogy ennek ellenére azért vesznek részt a vitában, mert felelősséggel tartoznak a szavazóiknak, a Szent Koronának, az őseiknek és a jövő magyarságának is.
2011.03.22. 13:30
 
 
Lázár: az MSZP és az LMP történelmi hibát követ el
A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP és az LMP képviselői történelmi hibát követnek azzal, hogy nem vesznek részt az alkotmányozás folyamatában. Lázár János erről vezérszónoki felszólalásában beszélt a Fidesz-KDNP új alaptörvényre vonatkozó javaslatának expozéjában kedden a parlamentben. A kormánypárti politikus kiemelte: az ellenzéki kritikákkal ellentétben a mostani alkotmányozási folyamat formailag minden elvárásnak megfelel, ráadásul a jelenleg hatályos alkotmány rendelkezik úgy, hogy ideiglenesnek tekinti magát, ezért az új alaptörvény megalkotása a rendszerváltozás óta létező feladat.
2011.03.22. 13:20
 
 
KDNP: az új korszak startköve az alkotmány
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint eljött az ideje annak, hogy egy új korszak kezdődjön, s ennek az új korszaknak a startköve lesz az alkotmány. Harrach Péter a kisebbik kormánypárt vezérszónoka az új alaptörvény általános vitájában kiemelte: mindenkit meghívtak az alkotmányozás folyamatába, aki nem kíván részt venni benne, magát rekeszti ki a megújulásból. Ettől még az új alaptörvény minden magyar ember, a teljes nemzet alkotmánya lesz határon innen és túl, felelősséggel minden magyarért - fogalmazott a kormánypárt frakcióvezetője. Utalt arra, hogy a folyamat akkor demokratikus, ha mindenkit megkérdeznek, és véleményüket figyelembe is veszik, s nem akkor, ha áldemokratikus rítusokat végeznek.
2011.03.22. 13:20
 
 
Melegszik az erőmű fűtőrúdtárolója Japánban
Melegszik a fukusimai Daiicsi atomerőmű 2. blokkjából származó elhasznált fűtőelemek tárolására használt medence vize, s már majdnem forrásponton van - közölte Hidehiko Nisijama, a japán Nukeáris-biztonsági Ügynökség munkatársa kedden. Mint mondta, a melegedés miatt keletkezett a hétfő óta észlelt, az erőműből felszálló gőz. Ha a tároló vize forrni kezd, s a fűtőrudak kibukkannak belőle, több sugárzó anyag kerül a levegőbe.
2011.03.22. 13:20
 
 
A férj gyújthatta fel a házat Hajdúsámsonban
Valószínűleg a ház tulajdonosa, egy 42 éves férfi gyújtotta fel házát hétfő hajnalban Hajdúsámsonban, a tűzben a férfi, szintén 42 éves felesége és 11 éves gyermekük meghalt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Vezendi Jánosné elmondta: a tragédia körülményeinek vizsgálatakor beszerzett információk és a helyszíni szemlén rögzített nyomok alapján felmerült a gyújtogatás gyanúja, melyet a tűzvizsgáló, illetve az igazságügyi tűzszakértő elsődleges véleménye is megerősített.
2011.03.22. 13:10
 
 
Blatter 2015-ig maradna FIFA-elnök
Utolsó elnöki periódusára készül Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, aki az európai sportági szervezet (UEFA) hétfői kongresszusán bejelentette, 2015-ben már nem indulna újra a posztért. "Mindannyian tudják, hogy újabb négy évet szeretnék eltölteni a FIFA élén, de ez az utolsó elnökválasztás, amelyen elindulok" - fogalmazott a 75 éves svájci sportvezető az UEFA párizsi ülésén. Blatter 1975-től 1981-ig volt a FIFA technikai igazgatója, majd 1998-ig főtitkárként dolgozott, azóta háromszor választották meg elnöknek.
2011.03.22. 12:40
 
 
Slota: a magyarok és a cigányok keljenek át a Dunán
Megoldódna Szlovákiában a cigány és a magyar probléma, ha mindkét népcsoport áttelepülne a Duna túlpartjára, Magyarországra - vélekedett a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke kedden Pozsonyban. Ján Slota a népszámlálás kapcsán beszélt erről, amikor bírálta és "álszentnek" nevezte, hogy a szlovákiai magyar pártok - a Magyar Koalíció Pártja (MKP) és a Híd - a romák között kampányolnak, hogy vallják magukat minél nagyobb számban magyarnak. Az SNS - szerinte - senkit sem kíván meggyőzni arról, hogy szlováknak vallja magát.
2011.03.22. 12:00
 
 
KEH: Schmitt Pál életrajzában nincs kimaradó időszak
Nincs kimaradó időszak Schmitt Pál életrajzában, erről annak elolvasása után mindenki meggyőződhet - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) saját honlapján arra a szocialista törvényjavaslatra reagálva, amely a köztársasági elnök múltját "tisztázná". A KEH közleménye szerint "kevés olyan ember van ma Magyarországon, akinek élete annyira nyitott könyv lenne, mint Schmitt Pálé". A KEH sajnálatosnak tartja, hogy abban az időszakban, amikor Schmitt Pál a "legintenzívebb munkáját" végzi az Európai Unió soros elnöki tisztjét betöltő Magyarország köztársasági elnökeként, személyével kapcsolatban több megalapozatlan, "rosszindulatú vádaskodás lát napvilágot, és politikai zavarkeltés folyik".
2011.03.22. 11:30
 
 
Káel Csaba: a nyitáson és az együttműködésen a hangsúly
A műfaji és kommunikációs nyitásra, valamint a produkciós együttműködésekre helyezi a hangsúlyt Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) új vezérigazgatója, aki kinevezése napján egy valódi stafétabotot vett át elődjétől, Kiss Imrétől. A ház költségvetése jelentősen csökkent, így Káel Csaba igyekszik megtenni a lehetséges lépéseket annak érdekében, hogy a Müpa megkaphassa azt a mértékű állami támogatást, amellyel maradéktalanul teljesíteni tudja a kitűzött művészi színvonalat és partnerei számára nyújtott szolgáltatási szintet.
2011.03.22. 11:30
 
 
Lemondott a Malév vezérigazgatója
Lemondott a Malév vezérigazgatója, Martin Gauss - közölte a légitársaság többségi tulajdonosa, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. A vezérigazgató 2011. május 31-i hatállyal nyújtotta be lemondását, amelynek oka a közlemény szerint, hogy nem tudott a tulajdonossal megállapodni a személyi alapbérezést illetően. Az MNV Zrt. vezérigazgatója a lemondást tudomásul vette.
2011.03.22. 11:10
 
 
Erősödik a forint, 271 alatt az euró
Erősödött a forint kedden reggel, a nemzetközi befektetői hangulatot terhelő tényezők enyhülésével párhuzamosan, követve az euró erősödését. Az eurót délelőtt tíz órakor 270,40 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 271,24 forint után. Kedden szűk sávban 270,70 és 272,00 forint között ingadozott az árfolyam. Kereskedők szerint a héten a forint kísérletet tehet a 270-es euró jegyzési küszön áttörésére, ennek tartós átlépése azonban a határ erős ellenállása miatt nem valószínű. A forint gyengülésével szemben a 275-ös euró jegyzési határ támaszt erős ellenállást. A forint az elkövetkező napokban a 270-es euró jegyzés közelében ingadozhat.
2011.03.22. 11:10
 
 
Szili: az alkotmány nem lehet szűk elit magánügye
Szili Katalin szerint az új alkotmány csak akkor lesz képes betölteni a szerepét, a nemzet alaptörvénye lenni, ha széles társadalmi támogatottságon nyugszik, és nem szűk elit magánügye csupán. A volt házelnök, független képviselő az általa benyújtott alaptörvény-tervezet keddi parlamenti expozéjában kiemelte, hogy a javaslat értelmében az új alkotmány hatályba lépésének feltétele ügydöntő népszavazás lenne. A tervezet célja, hogy növelje a társadalom tagjainak biztonságát, erősítse a demokratikus berendezkedésbe vetett hitet - mondta, és érvelt a kétkamarás parlament mellett, amely szerinte a konszenzuális demokrácia felé közelítené a konfliktusos magyar közéletet.
2011.03.22. 11:10
 
 
Állami szerepvállalás kellene a negyedik mobilhálózathoz
Az államnak a szabad frekvencia-csomag átadása mellett befektetőként is szerepet kellene vállalnia abban, hogy a magyar piacon a jelenlegi három mellett megjelenjen egy negyedik, akár virtuális mobilszolgáltató - tartalmazza a Capitol Consulting Group (CCG) tanulmánya. Az elemzés szerint a negyedik szolgáltatónak mintegy 160 milliárd forintjába kerülne egy új hálózat kiépítése, míg a licencért mintegy 20 milliárd forintot kellene fizetnie. Ám arra, hogy önállóan jelenjen meg a mobilpiacon egy új szolgáltató, a különadóval terhelt, stagnáló piacon, kevés az esély.
2011.03.22. 11:00
 
 
Nemi erőszak miatt elítélték Móse Kacav volt izraeli államfőt
Nemi erőszak és más szexuális bűntények miatt hét év letöltendő börtönre ítélték kedden Móse Kacav volt izraeli államfőt. Kacav, akit a bíróság egy kolléganője megerőszakolása és másik kettő szexuális zaklatása miatt tavaly decemberben nyilvánított bűnösnek, továbbra is ártatlannak vallja magát. Amikor az ítéltet kihirdették, a 65 éves férfi könnyekben tört ki és kiabálni kezdett a bírókkal: "Hibát követtek el! Ez egy hazugság! A lányok is tudják, hogy ez egy hazugság!". Hasonló ítéletre még nem volt példa a zsidó állam történetében.
2011.03.22. 11:00
 
 
Kövér: érvénytelen az 1949-es alkotmány
Érvénytelennek nevezte az 1949-es alkotmányt Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke az új alaptörvény kedden megkezdődött parlamenti vitáját megnyitó felszólalásában. A politikus - akinek e kijelentését taps fogadta - kitért arra, hogy a nemzeti hitvallást megállapítja: tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét; nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését, illetve az 1949. évi kommunista alkotmány jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét.
2011.03.22. 10:50
 
 
Hatvanhárom éves holland nő szült gyereket
Hatvanhárom évesen lett anya egy holland nő, aki császármetszéssel hozta világra kislányát. A kis Meagan hétfőn született Leeuwarden városának egyik kórházában, anya és gyermeke jól vannak - közölte az intézmény. Tineke Geessink ezzel a legidősebb nő, aki Hollandiában szült. A gyermek olaszországi spermadonortól származik. Az idős anyuka a hírek szerint tudatában van a kései szülés következményeinek, de nem akart lemondani gyerekkora óta táplált vágyáról, hogy gyereket szüljön.
2011.03.22. 10:30
 
 
CET-beruházás: a főváros szerint a Porto veszélyezteti a projekt sikerét
A főváros szerint a Porto veszélyezteti a Duna-parti Közraktáraknál létrehozott CET-projekt sikerét azzal, hogy nem fejezte be a tavaly augusztusi határidőre az építkezést, a műszaki kivitelezést. A városháza közleményében ugyanakkor jelezte együttműködési készségét, és azt hangoztatta: elkötelezett a projekt sikere mellett. Mint írta, kész a Porto Investment Kft.-vel való egyeztetésre, a projekt sikerét leginkább szolgáló megoldás kialakítására. Ugyanakkor a fővárosi önkormányzat aggodalommal figyeli a közraktárak bérleti szerződéseinek alakulását, és írásban kérte a fejlesztőt, tegye le a megváltozott piaci körülményekre vonatkozó pénzügyi előrejelzését.
2011.03.22. 10:10
 
Új Szó: a kettős állampolgárság ügyében elbukott a Híd
Bugár Béla kijelentése mögött, hogy a sokat vitatott szlovák állampolgársági törvény új módosítását halasszák őszre, nagy valószínűséggel az áll, hogy a Híd nem tudja meggyőzni partnereit a magyarok számára is elfogadható módosításról, így a párt számára a téma egyre kényelmetlenebb - írta keddi kommentárjában az Új Szó című szlovákiai magyar napilap. "Ez látványos fordulat. A párt kétes kimenetelű politikai manőverezések helyett megpróbálja inkább elfeledtetni a nyilvánossággal a számára egyre kényelmetlenebbé váló témát" - véli Tokár Géza, a szerző.
2011.03.22. 10:00
 
 
Válik az elnöki házaspár Guatemalában, mert a feleség elnök akar lenni
Közös megegyezéssel válókeresetet adott be a guatemalai elnöki házaspár, hogy a feleség indulhasson a szeptemberi elnökválasztáson. Álvaro Colom államfő és felesége, Sandra Torres de Colom március 11-én indította el a válóperes eljárást, három nappal azután, hogy az asszony bejelentette, indulni kíván az államfői tisztségért. A guatemalai alkotmány tiltja, hogy az elnökválasztáson jelöltként indulhassanak az államfő vérrokonai negyedíziglen, a nem vérségi köteléken alapuló rokonsági viszonyban lévőknek pedig másodfokig. A feleség az utóbbi kategóriába tartozik, mégpedig első fokon. Álvaro Colom és Sandra Torres de Colom hat és fél év együttélés után tizenegy évvel ezelőtt kötött házasságot.
2011.03.22. 09:50
 
BUX: +0,06 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 13,01 pontos emelkedéssel, 22.567,47 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,06 százalékkal erősödött.
2011.03.22. 09:20
 
 
Népszabadság: félmilliárdot kér a BKK
Ötszázmillió forint támogatást kér a főváros közlekedési holdingja költségeinek fedezésére, az eddig kapott 150 millió legfeljebb március végéig elég - írja a Népszabadság. Hivatalosan csak január elején kezdte meg működését a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt., mégis 32 millió forint mínusszal zárta a tavalyi évet. Vitézy Dávid cégvezető szerint jelentős költségek merültek fel a közgyűlés által októberben meghatározott feladatok elvégzésekor. A BKK első embere által jegyzett tájékoztató szerint a társaság kasszája március végére kiürül. Így elfogy az idei működési költségekre kapott 100 millió forint is, amit éppen azért szavazott meg a közgyűlés, mivel a jegyzett tőke már nem fedezte a kiadásokat.
2011.03.22. 08:40
 
 
A világ legrosszabb esküvői videója
Annyira rossz munkát végzett egy esküvői videós, hogy az érintett pár pert indított ellene, amelyet a vállalkozó el is vesztett. A magát hivatásosnak mondó, 34 éves kamerázó Nagy-Britanniában készített - feltehetően nem csak egy - könnyfakasztó esküvői filmet. A könnyeket azonban nem a meghatottság szülte a képek láttán, hanem az elkeseredés és a düh. A pert indító házaspár frigyének megkötéséről és lakodalmáról a férfi 350 fontért - bő 100 ezer forintért - olyan filmmel szolgált, amelyen sok embernek csak a lába vagy a háta látszik. Ráadásul szinte minden fontos pillanatról lemaradt: nincs a videón, ahogy a pár aláírja az anyakönyvet, kilép a templomból, vagy felvágja az esküvői tortát.
2011.03.22. 08:30
 
NBA: a Jordan-éra óta először félszáz győzelemnél a Bulls
A Chicago Bulls rendkívül magabiztosan, 132-92-re nyert a vendég Sacramento Kings ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Ebben az idényben ez volt a Bikák 50. győzelme, ez legutóbb a klub legendás játékosának, Michael Jordannek az utolsó chicagói szezonjában (1997/98) jött össze az együttesnek. Eredmények: Chicago Bulls-Sacramento Kings 132-92, Cleveland Cavaliers-Orlando Magic 86-97, New Jersey Nets-Indiana Pacers 98-102, New York Knicks-Boston Celtics 86-96, Memphis Grizzlies-Utah Jazz 103-85, San Antonio Spurs-Golden State Warriors 111-96, Denver Nuggets-Toronto Raptors 123-90.
2011.03.22. 08:20
 
 
Világgazdaság: tovább csökken az építőipari cégek jövedelmezősége
Az építőipari cégek 60 százalékának tovább csökkent tavaly az árbevétel-arányos jövedelmezősége, amely a legtöbb esetben nem haladja meg a két százalékot sem, s zömük arra számít, hogy ez a tendencia az idén is folytatódik - írja a Világgazdaság az ÉVOSZ felmérése alapján. Mindössze a társaságok egyötöde reméli, hogy jövedelmezősége nem romlik tovább. Az építőipari munkák hiánya és a megrendelői kör fizetésképtelensége miatt minden második cégnél csökkent a munkaszerződések száma.
2011.03.22. 08:20
 
VV Béci kikészült!
A Való Világ rapper fenegyerekét Béci, teljesen kikészült amikor megtudta, hogy húga Gigi szexelt barátjával, Jerzy -vel.
2011.03.22. 08:11
 
 
Forma-1: az utolsó pillanatban változtatnak a McLarenen
Az utolsó pillanatban komoly változtatásokat hajt végre a versenyautón Martin Whitmars, a Forma-1-es McLaren-istálló csapatfőnöke. "Elégedetlen vagyok az MP4-26 teljesítményével és a megbízhatóságával, ezért lépni kellett" - olvasható Whitmars nyilatkozata az AS című spanyol sportnapilap internetes oldalán. "Van benne kockázat, de ez volt az egyedüli megoldás." A Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság első futamát, az Ausztrál Nagydíjat, vasárnap rendezik Melbourne-ben.
2011.03.22. 07:50
 
 
Támogatta a brit katonai részvételt Líbiában a londoni parlament
Hatalmas többséggel, az ellenzék szinte teljes támogatásával hagyta jóvá hétfő este a brit parlament a brit fegyveres erők részvételét a Líbiával kapcsolatos ENSZ-határozat betartatásában. A törvényhozás alsóháza éjszakába nyúló, hat és fél órás vita után 557-13 arányban fogadta el a konzervatív-liberális kormánykoalíció által kért támogató indítványt. Ez azt jelenti, hogy az ellenzéki Munkáspárt alsóházi frakciója is csaknem teljes létszámban felsorakozott a kormány mögött a brit haderő líbiai beavatkozásának ügyében. A vita során David Cameron miniszterelnök biztosította a képviselőket arról, hogy a líbiai bevetés különbözik az iraki hadjárattól.
2011.03.22. 07:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358[1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista