2018. április 20., péntek - Konrád, Tivadar
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Politika ››  Balsai István
186 találat
 
MSZP: nem lehet jogállamról beszélni Magyarországon
Az MSZP szerint jogvédők szervezeteknek a 2010 utáni Alkotmánybíróság vizsgálatáról nyilvánosságra hozott jelentése egyértelművé teszik, miért nem lehet jogállamról beszélni Magyarországon.
2015.03.17. 17:28
 
 
Paczolay: az alkotmánybíráskodásnak az alapjogokat kell védenie
Az alkotmánybírósági hatáskörök szűkítése, az alkotmánybíró-választás rendjének megváltoztatása, illetve az Alkotmánybíróság (Ab) döntéseit felülíró alkotmányozási gyakorlat idején az alkotmánybíráskodás számára a túlélés is kérdésesnek tűnt, ezek után fontos eredmény, hogy az új szabályozás a jövőre nézve is megteremtette a hatékony alkotmánybíráskodás lehetőségét - mondta Paczolay Péter, a testület elnöke szerdán a rendszerváltás negyedszázados évfordulója alkalmából a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott konferencián.
2014.11.05. 17:47
 
 
Ab: alkotmányellenes a nemzetbiztonsági ellenőrzés szabályozása
Alkotmányellenes az a rendelkezés, amely szerint a nemzetbiztonsági ellenőrzés alá eső személlyel szemben az ellenőrzés alapjául szolgáló jogviszonya idején évente kétszer 30 napig titkos információgyűjtést is lehet folytatni - olvasható az Alkotmánybíróság (Ab) honlapján szerdán közzétett közleményben.
2014.03.19. 17:33
 
Az Ab megsemmisítette a közszereplők bírálhatóságának egyik korlátját az új Ptk.-ban
Az Alkotmánybíróság (Ab) megsemmisítette a március 15-én életbe lépő új polgári törvénykönyv (Ptk.) azon rendelkezését, amely méltányolható közérdekhez köti a közszereplők bírálhatóságát - közölte honlapján a testület kedden.
2014.03.04. 18:20
 
Vádat emeltek a postaszékház eladása ügyében
Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség hat emberrel szemben pénteken a Fővárosi Törvényszéken - közölte a főügyészhelyettes az MTI-vel.
2013.08.23. 13:07
 
Ab: hivatkozhatók a korábbi határozatok, alaptörvény-ellenesek a bírósági törvény egyes rendelkezései
Alaptörvény-ellenesek a bíróságokra vonatkozó törvények egyes rendelkezései, és bizonyos feltételekkel hivatkozhatóak az Alkotmánybíróság (Ab) korábbi határozatai az Ab döntése szerint - közölte a testület szerdán.
2013.06.12. 17:09
 
 
Ab-döntés - Az Ab megsemmisítette az egyházak elismerésének szabályait
Az Alkotmánybíróság (Ab) kedden megsemmisítette az egyházi törvény több rendelkezését, köztük azokat, amelyek az egyházak parlament általi elismerésének eljárására vonatkoznak.
2013.02.26. 12:13
 
OGY - Négy új bizottsági elnököt választott a parlament
A fideszes Cser-Palkovics András váltja a parlament alkotmányügyi bizottságának élén az alkotmánybíróvá választott KDNP-s Salamon Lászlót, L. Simon László leváltott kulturális államtitkár pedig visszatér a kulturális bizottság élére. A fenntartható fejlődés bizottságát Jávor Benedek helyett Szili Katalin vezeti, míg a sportbizottság élén a fideszes Bohács Zsolt váltja párttársát, Szalay Ferencet - döntött az Országgyűlés hétfőn a házelnök javaslatára. A parlament ülésrendje is megváltozott.
2013.02.25. 18:13
 
 
Paczolay Péter: az Alkotmánybíróság továbbra is az alkotmányosság őre
Az Alkotmánybíróság (Ab) az elmúlt évben is világossá tette, hogy a törvényhozás alkotmányos működésének őre, rendelkezik a feladatának ellátásához szükséges eszközökkel és használja is azokat - mondta Paczolay Péter, a testület elnöke szerdán az MTI-nek.
2013.01.09. 18:04
 
 
Döntött az Ab: jogkorlátozás a regisztráció
Az Alkotmánybíróság szerint az alaptörvénybe ütközik a magyarországi polgárok választójogának regisztrációhoz kötése, ezért nem lép hatályba az új választási eljárási törvény. A jogszabályt Áder János küldte a testülethez, amely azonban nem csak a köztársasági elnök által kifogásolt részletkérdéseket vizsgálta, hanem azt is, hogy egyáltalán szükség van-e a regisztrációra.
2013.01.04. 18:09
 
 
OGY - Salamon Lászlót jelölték alkotmánybírónak
A KDNP-s Salamon Lászlót jelölte alkotmánybírónak az Országgyűlés Alkotmánybíróság elnökét és tagjait jelölő eseti bizottsága hétfőn - mondta el a testület zárt ülése után Rubovszky György, a bizottság KDNP-s tagja az MTI-nek.
2012.12.10. 09:55
 
Ab: alaptörvény-ellenes a rehabilitációs ellátás szüneteltetése
Az Alkotmánybíróság (Ab) szerint alaptörvény-ellenes az a törvényi rendelkezés, amely bármely, akár minimális jövedelemmel járó keresőtevékenység végzése esetén is kizárja a rehabilitációs ellátás folyósítását.
2012.12.05. 11:52
 
Az Alkotmánybíróság elkezdi a semmisségi törvény tárgyalását
Az Alkotmánybíróság jövő heti ülésén kezdi tárgyalni a 2006. őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról szóló úgynevezett semmisségi törvény ellen benyújtott indítványokat - közölte Bitskey Botond, a testület főtitkára az MTI érdeklődésére szerdán.
2012.10.31. 13:30
 
Ab: alkotmányellenes az állami ösztöndíjasokkal kötendő hallgatói szerződésről szóló kormányrendelet
Alkotmányellenesnek minősítette és megsemmisítette az Alkotmánybíróság (Ab) kedden az állami ösztöndíjas hallgatókkal kötendő hallgatói szerződés lényeges tartalmát szabályozó kormányrendeletet, a testület szerint a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény alkotmányellenesen adott felhatalmazást a kormánynak arra, hogy ezt rendeletben határozza meg - tájékoztatta Sereg András sajtófőnök az MTI-t.
2012.07.03. 17:50
 
Március 15.- Milla-tüntetés: beiktatták az alternatív köztársasági elnököt
Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (Milla) ünnepi rendezvényén beiktatták az alternatív köztársasági elnökké választott Pityinger László (Dopeman) rappert.
2012.03.15. 15:53
 
OGY - A Malév csődjének vizsgálatába kezdhet az Országgyűlés
Az Országgyűlés ma vizsgálóbizottságot állíthat fel a Malév 2010 előtti működésének elemzésére, továbbá megnevezheti a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és elfogadhatja a 2006-os erőszakos rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentését is. A képviselők emellett - a kormány javaslata alapján - felére, esetenként negyedére rövidíthetik a kiemelt beruházások környezetvédelmi engedélyeztetésének idejét.
2012.03.12. 04:17
 
 
OGY - A Malév, a vörösiszap-katasztrófa és a 2006-os rendőri fellépés is az Országgyűlés napirendjén
A képviselők az Országgyűlés következő heti, kétnapos ülésén hozzájárulhatnak a Malév-bizottság felállításához, továbbá meghatározhatják a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és szavazhatnak a 2006-os erőszakos rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentéséről is. A Ház emellett gazdasági kérdésekben is határozhat: a kormány javaslatára felére, esetenként negyedére rövidülhet a kiemelt beruházások környezetvédelmi engedélyeztetésének ideje; kedden pedig a deviza-eladósodás kérdésköréről kezdődhet vita.
2012.03.11. 04:44
 
Jobbik: igenis eltűntek 2006-os felvételek
A Jobbik szerint a rendőrség állításával szemben igenis eltűntek videofelvételek és a belső rádióforgalmazás egyes hangfelvételei a 2006-os tüntetéseken végrehajtott rendőri intézkedésekkel kapcsolatban, ezért az ellenzéki párt feljelentést tesz a legfőbb ügyésznél - jelentették be ellenzéki országgyűlési képviselők szerdai sajtótájékoztatójukon.
2012.03.07. 14:02
 
OGY - Balsai-jelentés - Kormányjelentés készül arról, hány jogsértő rendőr szolgál ma is
A kormánynak április 15-ig jelentést kell készítenie arról, hogy a 2006 őszén bizonyítottan törvénytelenül fellépő rendőrök, valamint az intézkedéseket irányító rendőri vezetők közül hányan szolgálnak ma is a rendőrség állományában. A dokumentumnak arra is ki kell térnie, hogy közülük a kormányváltás óta hányan láttak el, illetve töltenek be jelenleg rendőrségi vagy állami vezetői feladatot, beosztást.
2012.03.05. 19:48
 
 
Kohéziós pénzek - Lázár János: ezt a csatát még nem zártuk le
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője nem tart szükségesnek gazdaságpolitikai irányváltást a magyar kohéziós pénzek folyósításának felfüggesztésére tett európai bizottsági javaslat miatt; Lázár János erről hétfőn beszélt az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
2012.02.27. 08:07
 
OGY - Harminckettőre bővülhet az államilag elismert egyházak száma
Az Országgyűlés mai ülésén dönthet újabb vallási közösségek egyházként történő állami elismeréséről, amivel a korábbi tizennégyről harminckettőre bővülhet azok száma. A parlament emellett ismét nekivághat a Malév-bizottság felállításának, majd a korábban tárgyalni kezdett előterjesztések vitáját folytathatja.
2012.02.27. 04:30
 
OGY - Újabb vallási közösségeket ismerhet el egyházként az állam
További vallási közösségeket ismerhet el az Országgyűlés a soron következő kétnapos ülésén. A parlament emellett hétfőn ismét nekivághat a Malév-bizottság felállításának, majd kedden értékelheti például a vörösiszap-katasztrófa felelősségét vizsgáló bizottság eredményeit is.
2012.02.26. 05:35
 
OGY - Az európai fiskális paktumról és a dohánykereskedelem államosításáról is dönthet a Ház
Sűrű két nap vár a képviselőkre az Országgyűlés tavaszi ülésszakának második hetében: az Országgyűlés dönthet az európai fiskális paktumról, valamint az előző hétről elhalasztott, a dohány-kiskereskedelem állami felügyelet alá vételéről szóló kormánypárti javaslatról is. Ezt követően vita kezdődhet például a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről, a Malév-vizsgálóbizottság létrehozásáról, de terítékre kerülhet az új hungarikumtörvény és a tavaly decemberi LMP-s tüntetéshez kapcsolódó közkegyelmi indítvány is.
2012.02.19. 05:05
 
Csóti Györggyel egészül ki a Fidesz parlamenti frakciója
Csóti György volt MDF-es képviselő, korábbi zágrábi magyar nagykövet veheti át a Fidesz megüresedett parlamenti mandátumát, miután az elnökség javaslatára csütörtök este egyhangúlag így döntött a párt budapesti választmánya.
2011.12.08. 18:55
 
II. kerületi választás - MSZP: csak Lévai Katalin növelte szavazatainak számát
Az MSZP komoly jelzésnek tartja, hogy a II. kerületi időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulójában a részvétel csökkenése mellett egyedül a pártja által támogatott jelölt tudta növelni szavazatainak számát.
2011.11.28. 12:43
 
 
II. kerületi választás - Fidesz: nem volt táptalaja az ellenzéki riogatásnak
A Fidesz szóvivője szerint a vasárnapi II. kerületi időközi választáson bebizonyosodott, hogy nem volt táptalaja az ellenzéki riogatásnak, az emberek nem hitték el a rémhíreket.
2011.11.14. 16:12
 
 
Érvénytelen lehet a II. kerületi időközi választás, a második forduló dönt
Várhatóan érvénytelen lesz az időközi országgyűlési képviselő-választás a főváros II. kerületében, a 2-es számú választókerületben, mert a fél órával az urnazárás előtt mért adatok szerint a részvételi arány nem érte el az 50 százalékot.
2011.11.13. 19:03
 
Szijjártó: nem csoda, hogy Gyurcsány Ferenc megriadt a Balsai-jelentéstől
Szijjártó Péter szerint nem csoda, hogy riadalmat kelt Gyurcsány Ferencben Balsai István jelentése a 2006. október 23-i eseményekről, mert ez megerősíti azt a gyanút, amely szerint politikai utasításra vezényeltek rendőrtámadást a békés tüntetők ellen.
2011.11.13. 15:56
 
II. kerületi választás - Jobbik: a választóknak tudniuk kell, kire is szavaznak
A Jobbik II. kerületi képviselőjelöltje szerint a választópolgárok megérdemelnék, hogy tudják, valójában kire is szavaznak majd a vasárnapi időközi voksoláson; Bodor Zoltán úgy látja, "ez mind a mai napig talány".
2011.11.12. 12:06
 
II. kerületi választás - MSZP: megtámadták Lévai Katalin kampánystábjának egyik tagját
Az MSZP tájékoztatása szerint pénteken egy ismeretlen férfi támadt Lévai Katalin szocialista országgyűlési képviselő-jelölt kampánystábjának tagjára a fővárosi Széll Kálmán téren.
2011.11.11. 17:12
 
II. kerületi választás - Lévai: elfogadhatatlan a szegényekkel szembeni büntetőjogi fellépés
Elfogadhatatlan, hogy büntetőjogi eszközökkel lépjenek fel a szegények és a kirekesztettek ellen - hangsúlyozta pénteki sajtótájékoztatóján Lévai Katalin, a vasárnapi II. kerületi időközi választás szocialista képviselő-jelöltje.
2011.11.11. 16:27
 
II. kerületi választás - JESZ: Kovácsics Ádám visszaadná képviselői fizetését a kerület lakosainak
A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) közlése szerint országgyűlésiképviselő-jelöltje, Kovácsics Ádám, megválasztása esetén egész képviselői fizetését visszaadja a II. kerület lakosainak.
2011.11.11. 15:34
 
II. kerületi választás - LMP: törvénysértést követett el a Fidesz a kampányban
Az LMP II. kerületi képviselő-jelöltje törvénysértéssel vádolta meg fideszes ellenfelét pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.
2011.11.11. 14:07
 
Vasárnap időközi választást tartanak a II. kerület egy részében
Vasárnap időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak a főváros II. kerületének egy részében. A 2-es számú választókerület 56 szavazókörében több mint 49 ezer választópolgár adhatja le szavazatát reggel 6 és este 7 óra között - közölte Szalai Tibor jegyző, a budapesti 2-es számú egyéni országgyűlési választókerületi választási bizottság elnöke az MTI-vel.
2011.11.11. 12:47
 
II. kerületi választás - Öten szavaztak külföldön
Öten szavaztak vasárnap Magyarország külképviseletein a budapesti II. kerületi időközi országgyűlési képviselő-választás első fordulójában - tájékoztatta az Országos Választási Iroda (OVI) szerdán az MTI-t.
2011.11.09. 11:14
 
MÁV ÁBE - Ab: az Országgyűlésnek szabályoznia kell a MÁV ÁBE-nél biztosítottak ügyét
Az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozatában felhívta az Országgyűlést, hogy 2012. június 30-ig jogszabályban rendezze a MÁV Általános Biztosítási Egyesületnél (ÁBE) biztosítottak ügyét. A testület szerint az Országgyűlés mulasztásban megnyilvánuló alkotmányellenességet idézett elő azzal, hogy nem szabályozta a 2010. január 1-je előtt felszámolás alá került biztosítóval kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésen alapuló kártérítési igényeknek a kockázatközösség elvén alapuló érvényesíthetőségét.
2011.11.08. 17:35
 
II. kerületi választás - Öten szavazhatnak külföldön vasárnap
Öten szavazhatnak vasárnap Magyarország külképviseletein a budapesti II. kerületi időközi országgyűlési képviselőválasztás első fordulójában. A választás első fordulóját Magyarországon egy héttel később, november 13-án tartják.
2011.11.04. 14:43
 
OGY - Ügyészség: meggyanúsították Bene Lászlót
A 2006 őszi eseményekkel kapcsolatban a Debreceni Katonai Ügyészség meggyanúsította Bene László egykori országos rendőrfőkapitányt.
2011.10.24. 19:30
 
Katonai Főügyészség: nem rendeltek el nyomozást Gyurcsány Ferenc ellen terrorcselekmény miatt
Nem helytálló a sajtóban szerdán megjelent hír, mely szerint Gyurcsány Ferenc ellen terrorcselekmény bűntette miatt nyomozást rendelt el az ügyészség - közölte a Katonai Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
2011.10.20. 15:24
 
 
Gyurcsány: nyugalommal és küzdőkedvvel várom az újabb ügyészségi vizsgálatot
"Nagy lelki nyugalommal és igazi küzdőkedvvel várom a következő megmérettetéseket, szerintem még élvezni is fogom" - röviden így kommentálta csütörtökön újságírói kérdésre Gyurcsány Ferenc azt, hogy az ügyészség terrorcselekmény gyanúja miatt nyomoz ellene és egyes rendőri, politikai vezetők ellen a 2006. őszi tömegoszlatások ügyében.
2011.10.20. 13:22
 
Legfőbb Ügyészség: terrorcselekmény gyanújával nyomoznak Gyurcsány Ferenc és rendőri-politikai vezetők ellen
Terrorcselekmény gyanújával nyomoz Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és egyes rendőri-politikai vezetők ellen az ügyészség a 2006 őszi tömegoszlatások kapcsán - erősítette meg az mno.hu szerdai értesülését Horányi Miklós, a legfőbb ügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére.
2011.10.19. 16:51
 
 
II. kerületi választás - LMP: Hanzély Ákos országgyűlési képviselő lehet
Az LMP budapesti régiókongresszusa Hanzély Ákos, egykori öttusa világbajnokot jelölte budapesti listás parlamenti képviselővé, amennyiben Karácsony Gergely a II. kerületi időközi országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerez - írja az ellenzéki párt szerdai közleményében.
2011.10.19. 12:34
 
Demeter Ervin bocsánatkérésre szólítja fel Juhász Ferencet
Demeter Ervin (Fidesz), a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott bocsánatkérésre szólítja fel Juhász Ferencet (MSZP) az Országgyűlés honvédelmi bizottsága keddi ülésén tett kijelentései miatt. A fideszes országgyűlési képviselő, egykori titokminiszter erről kedden beszélt az MTI-nek.
2011.10.04. 19:11
 
 
"Inverz" graffitikkal kampányolt az LMP
Az LMP azzal a céllal vág neki a II. kerületi időközi parlamenti választásnak, hogy elnyerje ezt a képviselői mandátumot – jelentette ki vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely. Az eseményen a képviselőjelölt, illetve a párt egyik aktivistája nagy nyomású vízsugár segítségével írta a járdára kampányszlogenjüket.
2011.10.02. 12:26
 
 
Balsai-jelentés - Az ügyészség elé kerülhet a dokumentum
Várhatóan a jövő héten három parlamenti bizottság is tárgyalja majd Balsai István jelentését a 2006. őszi rendőri fellépésről. A Fidesz azt javasolja, hogy ezt követően küldjék meg a dokumentumot az ügyészségnek, hogy az büntetőjogi szempontból minősíthesse az abban foglaltakat.
2011.09.28. 15:57
 
 
Lévai Katalin: Magyarország új esélyre vár
A fonódó villamoshálózat problémájának megoldását és a Moszkva tér rendezését említette megvalósítandó céljai között Lévai Katalin, aki civil szervezetek és az MSZP támogatásával indul a főváros II. kerületében tartandó időközi országgyűlési képviselő-választáson.
2011.09.28. 12:32
 
OGY - A 2006-os erőszakos rendőri fellépések felelőseinek nevét kéri a belügyminisztertől Kocsis Máté
Írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez kedden Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselője. A kormánypárti politikus, aki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, arra vár választ, hogy "kik adtak parancsot 2006 őszén békés és védtelen állampolgárok megtámadására"?
2011.09.27. 19:18
 
 
Balsai-jelentés - Mesterházy: az elmebaj határát súroló megállapításokat tartalmaz a dokumentum
Mesterházy Attila szerint rendkívül súlyos, "már-már az elmebaj határát súroló" megállapításokat tartalmaz a 2006. őszi erőszakos rendőri fellépést vizsgáló Balsai-jelentés.
2011.09.26. 18:22
 
 
Balsai-jelentés - Gyurcsány: el a kezekkel a rendőröktől!
Gyurcsány Ferenc szerint nem a rendőrök, hanem azok a politikusok követtek el bűnt 2006 őszén, akik "harcra bíztatták a megtéveszthető embereket", és mellettük azok, akik a rombolás szándékával csatlakoztak békés demonstrálókhoz.
2011.09.26. 15:30
 
Balsai-jelentés - A Jobbik üdvözli a jelentés nyilvánosságra kerülését
A Jobbik üdvözli, hogy nyilvánosságra került a 2006-os őszi események vizsgálata nyomán készült Balsai-jelentés. Gaudi-Nagy Tamás hétfői sajtótájékoztatóján ugyanakkor leszögezte: csak akkor van értelme a jelentésnek, ha a 2006-os cselekmények felelősei végre elnyerik méltó büntetésüket.
2011.09.26. 14:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4Következő  Utolsó

Áder János I alkotmány I alkotmánybíróság I államadósság I amerikai elnökválasztás I Bajnai Gordon I Balsai István I Barack Obama I Botka László I Budai Gyula I büncselekmény I Crin Antonescu I csalás I Cser-Palkovics András I Demeter Ervin I Demszky Gábor I Európai Bizottság I Európai Unió I Fidesz I Göncz Árpád I Göncz Kinga I Gyurcsány Ferenc I Harrach Péter I Hende Csaba I Hiller István I Jávor Benedek I Jobbik I Karácsony Gergely I KDNP I koalíció I kormány I kormányszóvivő I kormányzat I korrupció I Kósa Lajos I külpolitika I Lamperth Mónika I Lázár János I LMP I Mádl Ferenc I magánnyugdíjpénztár I Martonyi János I médiatörvény I Mesterházy Attila I MSZP I Nabucco I Navracsics Tibor I népszavazás I Novák Előd I Orbán Viktor I Pokorni Zoltán I privatizáció I prosztatarák I rendőrségi ügyek I Rétvári Bence I Révész Máriusz I Rogán Antal I Schiffer András I Schmitt Pál I Selmeczi Gabriella I Szanyi Tibor I Szekeres Imre I Szijjártó Péter I sztrájk I Török Zsolt I Traian Basescu I válság I Vantara Gyula I Vitézy Dávid I Vlagyimir Putyin I zavargások

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML