2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Mégsem sztrájkolnak hétfőn a BKV szakszervezetei
Megállapodott a Budapesti Közlekedési Zrt. vezetése és a négy sztrájkot hirdető szakszervezet - jelentette be a társaság vezérigazgatója. Antal Attila elmondta: a felvetődött problémákat házon belül kell megoldani. A megállapodás része, hogy a BKV egy hónappal elhalasztja a létszámleépítésről szóló döntését, addig a menedzsment egyeztet a szakszervezetekkel. Nemes Gábor, a munkabeszüntetést meghirdető egyik érdekképviselet, a Cinkota Autóbusz Üzem szakszervezetének elnöke ezt azzal egészítette ki, hogy a megállapodás az általuk felvetett problémák jogosságát bizonyítja.
2007.12.14. 15:44
 
 
Liga-kongresszus: folytatni kell a nyomásnyakorlást
A Liga Szakszervezetek pénteki rendkívüli kongresszusa megállapította, hogy az eddigi tiltakozó akciókkal nem sikerült eredményt elérni a társadalombiztosítás két ágában, ezért további kell folytatni a nyomásgyakorlást a kormányra az egészségbiztosítási törvény visszavonása és a nyugdíjszámítás szabályának megváltoztatása érdekében - mondta Gaskó István, a Liga elnöke. A Liga elnöke közölte: a kongresszus felhatalmazta az elnökséget arra is, hogy minden jogi eszközt vessen be a hatálybalépés megakadályozására, ha a parlament hétfőn elfogadja az egészségbiztosításról szóló törvényt. Gaskó István kérdésre válaszolva azt mondta, később jelentik be, hogy milyen jogi eszközökre gondolnak.
2007.12.14. 15:15
 
GPS-rendszer az orosházi mentőkbe
Navigációs berendezésekkel látják el karácsonyra a mentőket Orosházán. A "Navigáció a gyors segítségért" elnevezésű akcióban eddig Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyékben szereltek fel 79 mentőautót műholdas navigációs berendezésekkel. A dél-alföldön elsőként az orosházi mentők kaptak a berendezésekből. A navigációs rendszer segítségével a mentősök a nehezen megközelíthető helyekre is gyorsan és eltévedés nélkül eljuthatnak.
2007.12.14. 15:14
 
 
MDF: csalódásból ötös
Az MDF számára az idei év öt tekintetben okozott csalódást: folytatódott a középosztály lecsúszása, az évet a "reformkapkodás és a hatalomhajhász népszavazási dömping" jellemezte, nőtt a korrupció, mindössze egyszázalékos volt a gazdasági növekedés, illetve kiüresedtek a demokratikus intézmények. Minderről Dávid Ibolya beszélt évértékelő sajtótájékoztatóján. "Csalódásból ötös" - értékelte az idei esztendőt az ellenzéki politikus. A demokrata fórum elnöke úgy fogalmazott: 2007-ben Magyarországon folytatódott a lecsúszás, bebizonyosodott, hogy a politika nem képes megoldást kínálni az emberek problémáira.
2007.12.14. 14:24
 
 
Február 15-től kötelező lesz minden kórházi ágyhoz széfet biztosítani
Jövő év február 15-től kötelező lesz minden kórházi ágyhoz széfet biztosítani, megelőzendő a kórházi lopásokat - jelentette be az egészségügyi miniszter pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Horváth Ágnes közölte: a széfek beszerzését az intézményeknek kell megoldaniuk, azonban ehhez 600 millió forintot ad a tárca, amely összeget még december végéig megkapják a kórházak. Ebben az évben a bejelentett kórházi lopások értéke meghaladta a 100 millió forintot.
2007.12.14. 14:12
 
Amerikai-orosz hadgyakorlatot tartanak
A kéthetes közös katonai gyakorlatot annak ellenére is megtartják, hogy a két ország között meglehetősen feszült a viszony a Cseh-, és Lengyelországba tervezett amerikai rakétapajzs miatt. Válaszul Oroszország számos ellentintézkedést hozott, de az egyesített hadgyakorlatot nem mondták le.
2007.12.14. 14:11
 
Magosz: 46 helyen lesz félpályás útlezárás hétfőn
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) országszerte 46 helyen tart félpályás útlezárásokat hétfőn, tiltakozva az egészségbiztosítási törvény aznapi megszavazása ellen - mondta Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója. Közölte, hogy a tiltakozás nem agrárdemostráció, a szervezet a Liga szakszervezet és a Munkástanácsok korábban bejelentett tüntetéséhez csatlakozik szolidaritásból. A Magosz demonstrációja egy napig tart, ha az nem hoz eredményt, akkor a szervezet vezetősége összeül, és "drasztikusabb" lépésekről dönt - mondta Budai Gyula.
2007.12.14. 14:04
 
 
OÉT: egyelőre nincs egyezség a bérajánlásról
Az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT) pénteken kora délutánig még nem sikerült megegyezni a jövő évi keresetemelési mértékről, a szociális partnerek az 5-6,5 százalék, illetve a 7-8,5 százalék között keresik a kompromisszumot. Az október 12-e óta tartott sokfordulós tárgyalás eddigi eredménye, hogy a munkáltatói és a kormányzati oldal 5-6,5 százalékra emelte ajánlatát, a szakszervezetek pedig 7-8,5 százalékra mérsékelték igényüket. A tárgyalást ezt követően újabb kétoldalú zárt egyeztetésen folytatja a munkáltatói és a szakszervezeti oldal.
2007.12.14. 13:59
 
A volánosok nem sztrájkolnak
Nem sztrájkolnak a buszvezetők a típusfüggőség eltörléséért, mert a kormány ígéretet tett arra, hogy benyújtja a parlamentnek az erről szóló módosítást. A Volán dolgozói november végén figyelmeztető sztrájkot is tartottak, mert a jelenlegi szabályozás a korkedvezményes nyugdíjat ahhoz köti, hogy az adott sofőr milyen típusú busszal dolgozik. Az érdekképviselet szerint, akik újabb járműveket vezetnek, elesnek ettől a lehetőségtől.
2007.12.14. 13:50
 
 
Political Capital: a Magyar Gárda emelte Magyarország politikai kockázatát
A Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatásával ez év augusztusában alapított Magyar Gárda tevékenysége több vonatkozásban is emelte Magyarország és a térség politikai kockázatát a Political Capital Kockázatelemző Divíziója (Risk Analysing Division) szerint. A pénteken az MTI-hez is eljuttatott úgynevezett "kockázati figyelmeztetésben" azt írták: a Magyar Gárda tevékenysége kapcsán az jelenti a legnagyobb politikai kockázatot, hogy "a magyarországi cigány és nem cigány lakosság között amúgy is meglévő etnikai feszültség elmérgesedésével már rövid távon is akár erőszakos etnikai összecsapások alakulhatnak ki".
2007.12.14. 13:33
 
 
Travolta gömbölyded mamiként kaphat Arany Glóbuszt
Gömbölyded mamiként kaphatja újabb Arany Glóbuszát John Travolta, akit csütörtökön jelöltek a díjra Los Angelesben a Hairspray - Hajlakk című musicalben nyújtott alakításáért. "Alaposan le kellett faragnom a férfiönérzetemből, hogy eljátsszam ezt a szerepet. De végül így szóltam magamhoz: nézd John, a színészethez értesz igazán. Bíznod kell színész mivoltodban, és ebbe nem kell belekeverni a férfias egódat" - nyilatkozta a filmsztár, aki 1996-ban a Szóljatok a köpcösnek című filmben nyújtott alakításáért elnyerte már a hollywoodi külföldi filmkritikusok díját. A Hajlakk John Waters filmrendező 1988-as kultfilmjének remake-je, amely a hatvanas évek rock and roll-lázát idézi fel.
2007.12.14. 13:29
 
 
Tízezres nagyságrendben csatlakoznak pedagógusok a hétfői sztrájkhoz
Tízezres nagyságrendben csatlakoznak oktatási dolgozók a Liga Szakszervezetek hétfőre meghirdetett sztrájkjához a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetéhez (PDSZ) eddig beérkezett visszajelzések alapján - mondta Kerpen Gábor, a PDSZ elnöke. Az érdekvédő közlése szerint óvodákban, általános és középiskolában, illetve kollégiumokban, nevelési tanácsadókban egyaránt csatlakoznak a munkabeszüntetéshez az ország valamennyi megyéjében. Az eddigi adatok szerint "jóval meghaladja majd a tízezres számot" a sztrájkolók száma, s többszöröse lesz a novemberinek. Ez több mint harminc százaléka azoknak, akik tanítói, nevelői, illetve egyéb feladatokat látnak el a közoktatási intézményekben.
2007.12.14. 13:12
 
 
A GYSEV Zrt. vonalain nem lesz sztrájk, de késések lehetnek
Nem lesz sztrájk a GYSEV Zrt. vonalain, ugyanakkor a vasúttársaság vonatain hétfőtől késésekre számítani kell, és a menetrend is módosul - közölte a társaság pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete által meghirdetett országos sztrájk miatt módosul a vasúttársaság által közlekedtetett vonatok menetrendje. A Győr-Sopron vonalon a megszokottól eltérően a vonatok Győr-GYSEV Állomásról indulnak, valamint oda érkeznek, az InterCity vonatok pedig nem közlekednek. A Sopron-Szombathely, valamint a Szentgotthárd-Szombathely vonalszakaszokon az utolsó GYSEV állomásokról - Acsád, valamint Ják-Balogunyom - vonatpótló buszok szállítják az utasokat Szombathelyre, illetve az ellenkező irányba.
2007.12.14. 12:51
 
 
Veres János hitelszerződést írt alá az EIB-vel
Veres János pénzügyminiszter 400 millió euró értékben, az oktatást, a közlekedési és környezetvédelmi infrastruktúrát, valamint az energetikát támogató három hitelkeret-megállapodást írt alá Marta Gajeckaval, az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnökével pénteken Budapesten. Veres János elmondta, hogy 1990 óta az EIB összesen 8,4 milliárd euróval finanszírozott 113 projektet Magyarországon és úgy vélte hogy a most aláírt, az uniós forrásokat kiegészítő hazai központi költségvetési források finanszírozását szolgáló szerződések tovább erősítik az ország és az EIB kapcsolatát, valamint jól szolgálják az ország gyorsabb fejlődését.
2007.12.14. 12:47
 
 
Fidesz: a kormány tompítsa az élelmiszerár-emelkedést
A Fidesz szerint a kormánynak lépéseket kell tennie a mostanra kialakult drámai élelmiszerár-emelkedés tompítása érdekében. Erről Font Sándor, a Fidesz szakpolitikusa beszélt pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz mezőgazdasági kabinetvezetője szerint a kormánynak európai példák alapján kellene újragondolnia az élelmiszerek áfáját, mert ez az uniós országok 5,6 százalékos átlagához képest Magyarországon 20 százalék. Mint mondta, a kormánynak azt is meg kellene vizsgálnia, hogy miért emelkednek az árak, ugyanis szakértői vélemények szerint ebből nem jut többletpénz a termelőknek, hanem a kereskedelmi szektor befolyásolja az árnövekedést.
2007.12.14. 12:40
 
 
A lakosság 75 százalékának nincs pénzügyi befektetése
Magyarországon a lakosság 75 százalékának nincs pénzügyi megtakarítása, 11 százalék bankbetétbe, 10 százalék életbiztosításba fektet, a részvényekbe illetve részvényalapokba 1-1 százalék - mondta Kozák Ákos, a GfK Hungária ügyvezető igazgatója pénteken, a most elkészült nemzetközi Befektetési Barométer eredményeit ismertetve. A The Wall Street Journal Europe megbízásából készült, 14 ország 10 ezer lakosára kiterjedő, a másodlagos jelzálogpiaci válság előtt készült felmérés szerint Európában a megtakarításokkal rendelkezők inkább az alacsony kockázattal és mérsékeltebb hozammal járó befektetési stratégiát választják, míg az USA-ban a kockázatosabb és magasabb hozammal kecsegtetőt.
2007.12.14. 12:32
 
 
Sikkasztás miatt őrizetbe vették a korábban eltűnt alsóörsi postásnőt
Sikkasztás bűncselekményének alapos gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség a november 27-én lakóhelyéről eltűnt alsóörsi postásnőt; a 44 éves asszony december 13-ig Bécsben és környékén tartózkodott - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. A postásnőnél - akit csütörtökön este egy soproni panzióban fogtak el a rendőrök - 100 ezer forintnyi készpénzt találtak - mondta Horváth Imre ezredes. A bűnügyi igazgató közölte: a postásnő mintegy 700 ezer forintnyi értéket (520 ezer forint készpénzt, telefonkártyákat és sorsjegyeket) vitt magával eltűnésekor. Emlékeztetett, hogy a postásnő november 27-én nem kézbesítette ki Alsóörsön a nyugdíjakat.
2007.12.14. 11:55
 
 
Veres: 6,2 százalékon belül lesz az államháztartási hiány
Magyarország államháztartási hiánya az idén "belül lesz" a kormány által legutóbb jósolt 6,2 százalékon a hazai össztermékhez képest, mondta Veres János pénzügyminiszter pénteken Budapesten külföldi újságíróknak. A kormány konvergenciaterve eredetileg 6,8 százalékos hiányt valószínűsített. Az elemzők átlagosan 6,1 százalékos hiányt várnak 2007-re. A pénzügyminiszter azt is elmondta, hogy a 2009-es és a 2010-es költségvetés sarokszámait már jövő február végéig nyilvánosságra hozzák. Úgy vélte, hogy a következő években is teljesíthetők lesznek a konvergenciaprogramba foglalt költségvetési, államháztartási célok.
2007.12.14. 11:40
 
Egy hónappal elhalasztotta a létszámleépítésről szóló döntését a BKV
A szakszervezetek kezdeményezésére egy hónappal későbbre, január 29-re halasztotta a létszámleépítéssel kapcsolatos döntését a Budapesti Közlekedési Zrt. - tudta meg az MTI a legnagyobb szakszervezeti szövetség elnökségi tagjától. A szakszervezetek január 29-éig egyeztetnek a menedzsmenttel, és igyekeznek meggyőzni a vállalat vezetését arról, hogy nincs szükség a 350 fős csoportos létszámleépítésre - mondta el Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSzSz) elnökségi tagja. A döntés elhalasztását megerősítette Regőczi Miklós, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgatója is.
2007.12.14. 11:40
 
 
Nem sztrájkolnak a volánosok
A Volán-társaságokat lefedő Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) 2008 végéig nem szervez sztrájkot azokban a kérdésekben, amelyek nem közvetlenül a munkáltató hatáskörébe tartoznak, erről megállapodást írt alá az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, valamint a szakmai szakszervezet a kormányzat képviselőjével. A megállapodás szerint a KKSZ a jövő év végéig nem kezd sztrájkot a kormányzat hatáskörébe tartozó kérdésekben. Borsik János, az Autonóm Szakszervezet Szövetségének elnöke elmondta: a megállapodásban a kormány vállalta, hogy sürgősséggel törvénymódosítást kezdeményez a típusfüggőség megszüntetése érdekében.
2007.12.14. 11:22
 
 
Beomlott egy bánya Lengyelországban, ketten meghaltak
Életét vesztette két bányász, amikor több mint ezer méter mélyen beomlott egy lengyelországi rézbánya egyik járata - közölte pénteken a katowicei bányaigazgatóság. A délnyugat-lengyelországi Rudna bányájában bekövetkezett balesetet egy földrengés idézte elő, még csütörtökön. Az egyik bányász holttestét már aznap megtalálták, a másikét csak pénteken fedezték fel a mentési munkálatokat végzők. Öt másik bányász könnyebb sérüléseket szenvedett, míg 22-en sértetlenül kijutottak.
2007.12.14. 11:12
 
Fidesz: tragikomédia, ami a 4-es metró körül zajlik
A Fidesz szerint tragikomédia, ami a négyes metró beruházása körül zajlik, mert ismét határidőcsúszásokra és a költségek növekedésére lehet számítani - mondta Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi szakpolitikusa pénteki sajtótájékoztatóján. A politikus arra reagált, hogy Népszabadság pénteki számában megjelent cikk szerint válságstábot hívtak össze a Főpolgármesteri Hivatalban a 4-es metró építésének csúszása miatt, mert a Fővám téri állomás többhónapos késésben lévő építését a BKV fel akarta gyorsítani, a munkálatok kivitelezője, a Hídépítő azonban a feszített ütemtervet nem akarja végrehajtani, és felvetette, hogy kiszáll a metróépítésből.
2007.12.14. 11:00
 
 
Rövidpályás úszó-Eb: Cseh László tartalékolt
A csütörtök este 200 m vegyesen világcsúccsal első Cseh László péntek délelőtt, a 400 m vegyes selejtezőjéből a harmadik legjobb idővel került be a szám esti döntőjébe a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokságon. Aki az összesítésben megelőzte a klasszist: a címvédő olasz Luca Marin (4:09.04 p) és Kis Gergő, a 400 m gyors előző napi bronzérmese, aki vegyesen is kiváló, s ezt egy - a sorrendben a második legjobb teljesítményt jelentő - 4:10.15 perces idővel igazolta is. Nálánál 17 századdal később ért célba Cseh, akit a honfitárs a "célegyenesben" előzött meg, váratlan hajrát kivágva, de egyikőjük sem úszta ki magát, a közös előfutamban inkább csak "lubickoltak", azaz mindketten teljesen érthető módon tartalékoltak a fináléra.
2007.12.14. 10:25
 
Rövidpályás úszó-Eb: magyar csúccsal elődöntős Verrasztó Evelyn
Az első napi 200 méteres női vegyesúszás harmadik és negyedik helyezettje, vagyis Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka 100 méteren is bekerült a legjobb 16 közé a debreceni rövidpályás Eb-n, ráadásul előbbi országos rekorddal vette a selejtezős akadályt. A délelőtti erőpróbán Verrasztó 1:01.38 perc tudta le a távot, ami nem pusztán a harmadik pozíciót jelentette számára az összesítésben, hanem azt is, hogy jelentős mértékben megjavította saját, november 17. óta tartott 1:02.25-ös magyar csúcsát. Hosszú 1:02.43-at úszott és tizenkettedikként jutott tovább.
2007.12.14. 10:10
 
 
Fennakadásokat okoz a közlekedésben a havazás
A havazás miatt több megyében csúszosak az utak, fennakadások vannak a közlekedésben - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel péntek délelőtt. Baranyában, Veszpém, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Békés megyében a lehullott csapadék ráfagyott az utakra, több jármű keresztbefordult vagy elakadt, koccanásos balesetek is történtek - mondta el Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Mecseknádasd és Bonyhád között kamionokat és más nehéz járműveket nem engednek rá a 6-os útra.
2007.12.14. 10:07
 
 
Politológusok szerint nem változtat a kormány álláspontján a sztrájk
Nem fogja álláspontja megváltoztatására kényszeríteni a kormányt a december 17-re hirdetett sztrájk - vélték az MTI-nek nyilatkozó politológusok. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting szakértője, Juhász Attila, a Political Capital elemzője és Kiszelly Zoltán politológus egyetértett abban, hogy az egészségügyi reform alakulását nem fogja megváltoztatni a sztrájk, a munkabeszüntetésnek nem lesz akkora hatása, hogy az befolyásolja a kormány döntéseit. Juhász Attila szerint az egészségügy átalakítása olyan komoly politikai tartalommal bír, amit nem képesek a szakszervezetek megváltoztatni. Ráadásul most úgy látszik, hogy a sztrájk "összerántja" a koalíciót, azaz a kormány akaratát erősíti.
2007.12.14. 10:00
 
 
Az emailek közel 95 százaléka spam
A 2007-ben elküldött elektronikus levelek közel 95 százaléka spam - levélszemét volt - áll egy számítástechnikai biztonságra szakosodott amerikai cég tanulmányában, amelynek az eredményeit a héten tették közzé. A reklámcélú kéretlen levelek özöne a korlátozásukra tett erőfeszítések ellenére robbanásszerűen megnőtt. Az Egyesült Államokban a 2004-ben elfogadott, kéretlen üzenetekre vonatkozó jogszabály értelmében büntetéseket szabtak ki a levélszemét küldőire; ekkor a spam aránya még mintegy 70 százalék volt. A "spamháború" végtelen küzdelem a kéretlen üzenetek küldői és a biztonsági rendszerek értékesítői között.
2007.12.14. 09:47
 
 
Kelet-Európában továbbra is meredeken nő az autókereslet
Novemberben 1,252 millió új autó kapott rendszámot Európában, 1,1 százalékkal kevesebb, mint tavaly novemberben, jelentették az európai autógyártók szövetségében (ACEA) pénteken. Az ACEA európai összesítésében az EU- és az EFTA-tagországok szerepelnek. Ezzel az első tizenegy hónapban 14,827 millió új autó kelt el Európában, 1,1 százalékkal több, mint a tavalyi első tizenegy hónapban. Az európai autópiacot egész évben nyomta a gyenge nyugat-európai kereslet, ezt a gyorsan növekvő kelet-európai piac nem tudta minden hónapban ellensúlyozni, de az első tizenegy hónap átlagában ez mégis sikerült.
2007.12.14. 09:43
 
Észak-Korea megkapta George Bush levelét
Észak-Korea bejelentette, hogy megkapta és nagyra értékeli George Bush amerikai elnök közvetlenül Kim Dzsong Il első számú észak-koreai vezetőnek küldött levelét, ám az abban szereplő, nukleáris leszerelésre vonatkozó lépésekkel kapcsolatos szándékairól nem nyilatkozott - közölték diplomáciai források csütörtökön Washingtonban. A levélre adott első hivatalos észak-koreai válasz szóbeli volt, és Phenjan New York-i ENSZ-képviseletén keresztül közölték - mondta az egyik név nélkül nyilatkozó forrás. A reagálás rövid volt: megerősítette az írás kézhezvételét, és méltányolta a gesztust.
2007.12.14. 09:28
 
 
KSH: Változatlan a szállodai szobakihasználtság
Az év első tizenegy hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 61 százalékos szobakihasználtsággal működtek, országos átlagban 2 százalékkal emelkedett, a fővárosi szállodákban némileg csökkent a vendégéjszakák száma, a folyó áron számított nettó szobaárbevétel pedig 3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az év első tíz hónapjában a szállodák ugyancsak 61 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számolt bruttó szobaárbevétel nem változott az előző évhez képest, a nettó szobaárbevétel 4 százalékkal csökkent.
2007.12.14. 09:25
 
 
5,9 százalékkal nőtt az ipari termelés októberben
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva az idén októberben 8,5 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 5,9 százalékkal nőtt, az adatok megegyeznek az előzetesen közöltekkel - hozta nyilvánosságra a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A termelés volumene az év első tíz hónapjában 8,6 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index októberben 0,9 százalékkal csökkent.
2007.12.14. 09:19
 
 
Havazik Veszprém megyében, lelassult a közlekedés
Veszprém megyében pénteken reggelre mintegy öt-hat centiméternyi hó esett, Nagyvázsonynál és Herendnél balesetek miatt több kilométer hosszon torlódnak a járművek - tájékoztatta a Magyar Közút Kht. győri központi ügyelete az MTI-t. A Bakonyban, a herendi emelkedőnél személykocsik csúsztak össze a havas, jeges úton, emiatt a forgalom sokáig állt a 8-as számú főúton - mondta Létai Réka ügyeletes. Veszprém és Tapolca között, Nagyvázsonynál baleset okoz fennakadást; ott teherkocsi és busz ütközött össze, ketten megsérültek. Az ügyeletes közlése szerint Veszprém megye útjain több helyen lefagyott a hó, emiatt jegesek, másutt hókásásak az útak. A sószórógépek folyamatosan dolgoznak.
2007.12.14. 09:14
 
 
MVSZ: Kósz lemondott, de maradt
A Magyar Vízilabda Szövetség idei utolsó elnökségi ülésén benyújtotta lemondását Kósz Zoltán, a vezetőség tagja, aki ellen bírósági eljárás van folyamatban. Mivel azonban az elnökség tagjait a közgyűlés választja, a kérdésben a testületnek nem volt illetékessége dönteni. Ezt Kósz tudomásul vette és beadványát visszavonta - erről az MVSZ tájékoztatta az MTI-t. Kósz és Petőváry Zsolt november 23-án keveredett incidensbe a rendőrökkel a Lánchíd közelében. A BRFK szerint az elsődleges szakértői vizsgálat alapján közepesen ittas volt annak az autónak a sofőrje, azaz Kósz, amelyet egy hajnali igazoltatás során állítottak meg.
2007.12.14. 09:10
 
 
Felborult egy román busz az M5-ösön, többen megsérültek
Felborult egy román autóbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán pénteken reggel, az eddigi adatok szerint hárman súlyosan, tízen könnyebben megsérültek - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. A baleset a 152-es kilométerszelvénynél történt, a busz a szatymazi pihenőnél borult árokba. Az autóbuszon 43-an utaztak - mondta el a szóvivő a korábbi adatot pontosítva. Tájékoztatása szerint a tűzoltók meleg teát és takarókat vittek a helyszínre. A katasztrófavédelem melegedő helyet készít elő, a Tisza Volán mentesítő buszt küld Szegedről, hogy oda szállítsa a román jármű utasait.
2007.12.14. 08:01
 
 
Az ukrán parlament újra szavaz Timosenko kormányfői jelöléséről
Az ukrán parlament pénteken újra szavaz Julija Timosenko kormányfői kinevezéséről, miután az első voksolás kudarca után Viktor Juscsenko ukrán államfő megismételte jelölését. Julija Timosenko, a 2004-es ukrajnai narancsos forradalom egyik vezéregyénisége kedden két fordulóban sem kapta meg a szükséges többséget a kijevi törvényhozásban, mindössze egy voks hiányzott miniszterelnöki kinevezése megerősítéséhez. Timosenko akkor 225 szavazatot kapott a 450 tagú parlamentben, noha a Nyugat-barát narancsszínű koalíciónak együttesen 227 képviselői helye van a szeptember végén megválasztott parlamentben.
2007.12.14. 07:58
 
 
Maradona Chavez-tetkót akar
Hugo Chavez venezuelai elnököt is magára akarja tetováltatni Diego Maradona egykori argentin futballsztár. Chavezzel "mesterhármast" produkálna baloldali vezetőkből Maradona magára: a jobb vállán Che Guevara díszeleg, bal lábán meg Fidel Castro. Hogy Chavezt hova szánja, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség. Maradona amúgy személyes barátja Fidel Castro kubai vezetőnek. A drogproblémákkal és súlyfelesleggel krónikusan küszködő volt focista több éven át kúráltatta magát a szigetországban, akkor ismerkedett össze Castróval, akinek nagy csodálója Chavez. Az "isteni Diego" Buenos Airesben, egy teremfocimeccs előtt beszélt tetkótervéről a sajtónak.
2007.12.14. 07:36
 
Álruhás Mikulás
Pénzt osztogat karácsonyra vadidegeneknek egy férfi az Egyesült Államokban. Ha ő a valódi Mikulás, akkor álruhában ajándékoz: "normális" öltözékben. Az illető borítékban 50 dollárt - 8500 forintnyi összeget - és karácsonyi üdvözlőlapot ad át kiszemeltjeinek. Vélhetően tizenketten kapnak, mivel egy helyi lapnak - a Rutland Herald címűnek - is küldött üdvözlőlapot, és tudatta, hogy az idén 600 dollárt tervez szétosztani pusztán jószívűségből. Célja - mint fogalmazott - megmelengetni egy-két szívet karácsonyra.
2007.12.14. 07:32
 
 
Rózsaszín gatya ittas vezetésért
Rózsaszín gatya és bugyi viselésére kötelezi az ittas vezetőket büntetésből egy seriff az Egyesült Államokban. Az arizonai Maricopa megye rendőrfőnökét Amerika legszigorúbb seriffjeként emlegetik. Az ittas vezetőkre különösen haragszik, ezért alkoholizmus miatt elhunytak temetésére kötelezi őket. Emellett kempingeztet is elítélteket: kőbörtönből kimustrált katonai sátrakba költözteti őket. Sőt a seriff rendesen beruház rózsaszín öltözékekre is, hogy "kiruházza" a rabokat. A közterületi szemétszedésre ítéltek ugyanis rózsaszín pólóban pompáznak, rajtuk felirattal: "Ittasan vezettem". Ez a hátukon áll, a mellükön pedig ez: "Tisztán és józanul".
2007.12.14. 07:28
 
 
Népszerű az ajándék-toplista Ausztriában
Megkönnyítik családjuknak a karácsonyt az osztrák iskolások. A 10 és 19 év közötti fiatalok kívánságlistáján első helyen a pénz áll, mint karácsonyi ajándék. A Gfk-Fessel-Institut által készített felmérés tanúsága szerint ezzel különösen nagy örömet lehet szerezni az iskolásoknak. Elektronikus készülékeket vagy számítógépes játékokat mindenek előtt a 10 és 14 év közöttiek kérnek karácsonyra. A lányok viszont inkább ruhaneműnek, könyvnek, valamint CD és DVD lemeznek örülnének. Elvben minden ötödik iskolás nem döntötte még el, hogy tulajdonképpen mit is kíván magának karácsonyra. Játékoknak a karácsonyfa alatt főleg a kisebbek, a 10 és 12 év közöttiek örülnének.
2007.12.14. 07:23
 
 
Kompromisszumos határozattervezet a bali klímakonferencián
Kompromisszumos határozattervezetet nyújtott be az ENSZ Bali szigetén tartott klímakonferenciáján a házigazda Indonézia. Az új szövegben nem szerepel utalás arra, hogy 2020-ig 20-45 százalékkal kell csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását. Ehelyett a tervezet megállapítja, hogy a gázkibocsátás várhatóan a következő 10-15 évben éri el tetőpontját, majd 2050-re a 2000-es szintnek kevesebb, mint a felére kell csökkennie.
2007.12.14. 07:16
 
 
Ismét elhalasztották az Atlantis indítását
Az év végi ünnepekre való tekintettel január 10-re halasztották az Atlantis űrrepülőgép indítását - közölte az amerikai űrkutatási hivatal. A NASA amiatt döntött így, hogy a műszaki és a kiszolgáló személyzet néhány pihenőnapot kapjon, "amelyet a családjával és barátaival tölthet el az évnek abban a részében, amikor ez a legfontosabb" - közölte Wayne Hale, az űrsiklóprogram igazgatója. Az Atlantist eredetileg december 6-án indították volna, de a külső üzemanyagtartály szintjelzőjének meghibásodása miatt négyszer is eltolták a startot. A NASA december 9-én jelentette be, hogy idén már nem indul el az űrrepülőgép, akkor január 2-ra tervezték a rajtot.
2007.12.14. 07:14
 
 
Népszava: Ismét a Liga mellett mozgósít a Fidesz
A Liga Szakszervezetek szombati tömegdemonstrációjára mozgósít a Fidesz. Az ellenzéki párt alelnöke, Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester automata telefonhívással kéri az embereket arra, hogy vegyenek részt a Gaskó István vezette konföderáció tüntetésén, így tiltakozva a kormány által tervezett egészségbiztosítási reform ellen - írta a Népszava. A telefonhívásokról szóló információt megerősítette Váczi János, a polgármester kabinetfőnöke is. Ez már nem az első eset, hogy a politika "rásegít" a Liga akciójára - mutat rá a cikk, emlékeztetve, hogy az ugyancsak a Kossuth téren rendezett, azonos célú, november 21-i demonstrációra szintén automata hívásokkal "toborzott" szimpatizánsokat Kontur Pál.
2007.12.14. 07:07
 
 
Többe kerül az amerikai vízum 2008-tól
Januártól emelkedik az amerikai vízumok kezelési díja: a megnövelt vízumdíjból származó bevételek hozzájárulnak a 2001. szeptember 11-i merényletek után megerősített biztonsági intézkedések finanszírozásához - jelentette be az amerikai külügyminisztérium. A  turizmus, üzleti út és tanulmányok céljából az USA-ba belépni kívánók vízumkezelési díját 31 százalékkal, a jelenlegi 100 dollárról 131 dollárra emeli, a bevándorló vízumok kezelési díja 6 százalékkal, 335-ről 355 dollárra nő.  A vízumdíj emelkedése nem vonatkozik azokra az országokra - közöttük több európai uniós tagállamra - amelynek az állampolgárai 90 napnál rövidebb tartózkodás esetén vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba.
2007.12.14. 06:55
 
 
Népszabadság: Válságstáb a 4-es metró miatt
Válságstábot hívtak össze a Főpolgármesteri Hivatalban a 4-es metró építésének csúszása miatt - írta pénteken a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a Fővám téri állomás több hónapos késésben lévő építését a BKV fel akarta gyorsítani, a munkálatok kivitelezője, a Hídépítő azonban a feszített ütemtervet nem akarja végrehajtani, és felvetette, hogy kiszáll a metróépítésből. A cég a Népszabadság információja szerint szerdáig adott haladékot a megállapodásra. Ha a feleknek nem sikerül dűlőre jutniuk, új közbeszerzési eljáráson kell megtalálni a Hídépítő utódját, ami jelentősen eltolhatja a 4-es metró legújabb, 2011-re tervezett befejezési határidejét - olvasható a cikkben.
2007.12.14. 06:55
 
 
Női kézilabda-vb: francia-magyar mérkőzés lesz
A magyarok a románoktól vereséget szenvedő házigazda franciákkal mérkőznek először az 5-8. helyért a női kézilabda-világbajnokságon, Párizsban. 4. negyeddöntő: Románia-Franciaország 34-31 (8-14, 24-24, 27-27), kétszeri hosszabbítás után A 12 ezer néző által segített franciák már hét góllal is vezettek, mégis hosszabbításba torkollott az összecsapás. Az első 2x5 perces ráadásban még nem született döntés, a másodikban azonban a románok eredményesebben játszottak, így ők léptek tovább a négy közé. Korábban: Oroszország-Magyarország 36-35 (20-22), Németország-Angola 36-33 (18-14), Norvégia-Koreai Köztársaság 35-24 (16-12).
2007.12.14. 06:44
 
 
Vetkőzik a megbecsülésért
Jessica Simpson hang- és észbeli hiányosságait már megtapasztaltuk, hamarosan legjobb tulajdonsága kerül előtérbe.
2007.12.14. 06:10
 
Egységes védelmi koncepció Pest történelmi városrészének megmentésére
Elkészült az a szabályozási terv, amelyik Budapest historikus városrészének megmentését tenné lehetővé. Az egységes koncepció lényege, hogy megóvják a történelmi városrész épített környezetét - mondta el csütörtökön a Független Hírügynökségnek Mezős Tamás, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) elnöke.
2007.12.14. 05:11
 
LABDARÚGÁS: Az Inter szerződteti Daniel Carvalho-t
A CSZKA Moszkvában játszó Daniel Carvalho-t igazolja le az olasz Internazionale. A Serie A címvédője és egyben éllovasa a januári átigazolási időszakban vásárolja meg a brazil középpályást az orosz együttestől. Carvalho jelenleg Milánóban tartózkodik, ahol a szokásos orvosi vizsgálatot kell teljesítenie - jelentette be Ernesto Paolillo, az Inter általános igazgatója csütörtökön.
2007.12.13. 22:51
 
MÓR: az ügyvéd szerint a bíróságon a legsúlyosabb vádakat nem lehet bizonyítani
Szinte biztos, hogy meg tudják dönteni a bíróság előtt a móri mészárlás egyetlen élő gyanúsítottja elleni legsúlyosabb vádakat a férfi ügyvédje szerint. Lichy József ügyvéd a Független Hírügynökségnek azt mondta, az időközben meghalt másik gyanúsított vallomását egyelőre semmi nem támasztja alá. Ő ugyanis azt vallotta, hogy egy délszláv bűnbanda hajtotta végre a mészárlást, és a banda magyar tagjaként nevezte meg a még élő gyanúsítottat. Lichy József azt mondta, hogy információi szerint a délszláv bandával kapcsolatos felvetéseket semmi nem támasztja alá.
2007.12.13. 22:13
 
 
Szerbia nem folyamodik erőszakhoz Koszovó miatt
A szerb kormány kizárta a NATO Nápolyban működő Déli Regionális Parancsnokságának vezetője szerint azt, hogy erőszakhoz nyúljon abban az esetben, ha elszakadásra törekvő déli tartománya, Koszovó kikiáltja függetlenségét. Mark Fitzgerald ellentengernagy csütörtöki nyilatkozata szerint múlt heti belgrádi látogatásán kapott ilyen értelmű ígéretet a szerb kormánytól. A NATO-parancsnok szerint elsősorban a tartomány északi része válhat esetleges konfliktusgóccá, ahol a koszovói szerb kisebbség zöme él. Elemzők várakozásai szerint a többségében szerbek lakta Észak-Koszovó a tartomány függetlenségének kikiáltása esetén kinyilváníthatja elszakadását, Szerbiával való egyesülését.
2007.12.13. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544[2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista