2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Női kézilabda-vb: Görbicz az All Star-csapatban
Görbicz Anita bekerült a franciaországi női kézilabda-világbajnokság legjobbjai közé, az All Star-csapatba. Érdekesség, hogy a torna legértékesebbjének (MVP) választott norvég Katja Nyberg nem tagja az elitgárdának. A vb All Star-csapata: kapus: Valérie Nicolas (francia) balszélső: Olina Vjahirjova (orosz) bal átlövő: Gru Hammerseng (norvég) irányító: GÖRBICZ ANITA beállós: Ionela Stanca (román) jobb átlövő: Grit Jurack (német) jobbszélső: Jana Uszkova (orosz) MVP: Katja Nyberg (norvég) gólkirály: Grit Jurack 85 góllal, 2. Görbicz Anita 80
2007.12.16. 20:02
 
 
Nem született megállapodás az OÉT ülésén
Nem sikerült megegyezni vasárnap az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ülésén a jövő évi országos béremelési ajánlásról, a tárgyalást a tervek szerint a jövő héten folytatják. A munkáltatói oldal a jövő héten az országos sztrájk ideje alatt nem hajlandó tárgyalni. A vasárnapi tárgyaláson a legutóbbi 5-6,5, illetve a 7-8,5 százalékos mértékek között keresték a kompromisszumot. Vasárnap estig a munkáltatói oldal 5-7 százalékra emelte korábbi ajánlatát, ezt a kormányzati oldal is elfogadta. A munkavállalói oldal 6,5-8,5 százalékra mérsékelte igényét. Ez viszont nem volt elegendő a megegyezéshez.
2007.12.16. 19:43
 
 
Izraeli és palesztin vezetők találkoztak Párizsban
Mahmúd Abbász palesztin elnök Cipi Livni izraeli külügyminiszterrel találkozott vasárnap este Párizsban, ahol hétfőn nemzetközi adományozó konferencia kezdődik a palesztin állam létrehozása érdekében. A megbeszélés témái az annapolisi értekezlet óta felmerült akadályok és maga az adományozó konferencia - mondta Abbász szóvivője. A mintegy 90 meghívott küldöttségtől 5,6 milliárd dollár összeadását várják egy hároméves fejlesztési terv fedezetére. Németország már bejelentette, hogy 200 millió eurót ad. A résztvevők között lesz az ENSZ-főtitkár, valamint amerikai és az orosz külügyminiszter is, hiszen a közel-keleti kvartett is tanácskozást tart a francia fővárosban.
2007.12.16. 19:40
 
 
Orbán Viktor: "a Fidesz el van határolódva" a Magyar Gárdától
"A Fidesz el van határolódva" a Magyar Gárdától, és elítél minden olyan politikát, ami félelmet kelt, ami kirekesztő, és ami meg akarja fosztani az embereket a jogaiktól. Erről Orbán Viktor az ATV Pont 7 című vasárnap esti, felvételről sugárzott adásában beszélt. A műsorvezető arról kérdezte a Fidesz elnökét, kijelenti-e valaha, hogy elhatárolódik a Magyar Gárdától és a Jobbiktól. Olyat nem hallhat, hogy elhatárolódunk, mert el vagyunk határolódva - válaszolta Orbán Viktor. "Beállt helyzetről tudok beszélni: a Fidesz el van határolódva, és így is marad" - tette hozzá hangsúlyozva: a Jobbiktól is el vannak határolódva.
2007.12.16. 19:28
 
Egy négyszáz kilós sárkány lett Magyarország legszebb jégszobra
Kétnapos, országos jégszobrász versenyt tartottak a hétvégén Győrben. A hat szobrot darabonként 4, 500 kilós jégtömbökből faragták ki a művészek. A szobrokat a téli fesztivál látogatói pontozták vasárnap, és egy négyszáz kilós sárkány lett az ország legszebb jégszobra.
2007.12.16. 19:11
 
Keddtől a postások is sztrájkolhatnak
Határozatlan idejű sztrájkba kezdenek keddtől a postások, ha hétfő délig nem sikerül megállapodni a jövő évi bérekről - mondta a Független Hírügynökségnek vasárnap a Kézbesítők Szakszervezetének elnöke. Tusz Ferenc 30 százalékos fizetésemelést szeretne elérni. A Magyar Posta csak a hétfői tárgyalások után tájékoztatja a sajtót.
2007.12.16. 18:11
 
 
LABDARÚGÁS: Bejelentette visszavonulását Paolo Maldini
Bejelentette visszavonulását Paolo Maldini, az AC Milan veterán hátvédje. Maldini vasárnap, a klubvilágbajnokság döntője utáni sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a szezon végén abbahagyja a profi labdarúgást. A klubvilágbajnokságot egyébként a Milan nyerte 4-2-re a Boca Juniors ellen.
2007.12.16. 18:03
 
A Fidesz is elítéli a Kóka-villa elleni Molotov-koktélos támadást
"A leghatározottabban elítéljük a Kóka János SZDSZ-elnök Normafánál épülő villáját ért rongálást" - így reagált Fónagy János, a Fidesz budapesti elnöke arra, hogy a liberális politikus épülő villájára az éjjel több Molotov-koktélt dobtak ismeretlenek. Az ellenzéki párt - megfogalmazásuk szerint - a törvény és a rend pártja, amely a leghatározottabban elítél minden erőszakos cselekményt, irányuljanak azok bármely magyar állampolgár személyi vagy vagyonbiztonsága ellen. Fónagy János közleményében azt is leszögezi, hogy a Fidesz elvárja a rendőrségtől, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítse kézre a tetteseket.
2007.12.16. 17:50
 
 
A németek visszasírják a márkát
Németországban az utóbbi időben csökkent az euró népszerűsége, sokan még mindig visszasírják a márkát. Egy közvélemény kutatás szerint a megkérdezettek 36,3 százaléka tartja jónak az eurót - 2004-ben még 42,6 százalék volt az arány -, s több mint 75 százalék vásárlásnál még mindig márkában számol. Az 1300 megkérdezett 61,6 százaléka nosztalgiával gondol a német márkára, három évvel korábban 54,3 százalék gondolta azt, hogy jobb lenne ismét márkával fizetni. Különösen a nők szkeptikusak az euróval szemben: 71,2 százalék kívánja vissza a márkát, ez 12 százalékponttal több, mint három évvel ezelőtt.
2007.12.16. 16:57
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Hosszú Katinka ötödik 400 m vegyesen
Hosszú Katinka 4:32.10 perces országos csúccsal az ötödik helyen végzett 400 m vegyesen a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A bajai versenyző Risztov Éva 2004. december 12. óta élt 4:32.26-os rekordját írta át. Győzött az olasz Alessia Filippi. Eredmények: női 400 m vegyes, Európa-bajnok: Alessia Filippi (Olaszország) 4:30.46 p 2. Mireia Belmonte Garcia (Spanyolország) 4:31.06 3. Camille Muffat (Franciaország) 4:31.38 ...5. HOSSZÚ KATINKA 4:32.10.
2007.12.16. 16:54
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Gyurta Dániel aranyérmes 200 m mellen
Gyurta Dániel 2:05.49 perces kontinenscsúccsal aranyérmet szerzett 200 m mellen a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A korábbi rekordot a brit Ian Edmond tartotta 2:05.63-mal 2003. december 14-e óta. Gyurta a címvédő titulusát nagyszerű versenyzéssel védte meg, sokáig a boly közepén haladt, aztán fokozatosan nyomult fel, az utolsó 25 méteres hosszon pedig szokásos ellenállhatatlan hajráját mutatta be. Eredménye természetesen új magyar csúcs is: az előzőt ő maga 2:06.58-cal tartotta 2006. december 10. óta.
2007.12.16. 16:48
 
Nem lesz érezhető a reptéri sztrájk
Ferihegyen is sztrájkba lép hétfőn két szakszervezet a Liga által szervezett országos munkabeszüntetéskor. A Légiközlekedési Dolgozók Független Szakszervezete és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete jelezte, hogy csatlakozik a sztrájkhoz.
2007.12.16. 16:30
 
Női kézilabda-vb: bravúros német győzelem a bronzmérkőzésen
A német válogatott drámai küzdelemben szerezte meg a bronzérmet a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón hosszabbítás után nyert a román csapat ellen. A 3. helyért: Németország-Románia 36-35 (11-18, 32-32), hosszabbítás után. A két évvel ezelőtti vb-n második románok az első félidőben remekeltek, és főleg a jó védekezésük révén elhúztak. A második félidőben aztán szenzációsan játszott a német alakulat, az utolsó percben az egyenlítésért harcolt, ami sikerült is. Jött a 2x5 perces ráadás, amiben a németek teljes extázisban kézilabdáztak, ezzel pedig a maguk javára fordították minden idők egyik legjobb bronzcsatáját.
2007.12.16. 16:25
 
SZTRÁJK - A sztrájk kezdete már biztos, de a vége nem mindenhol
Milliárdos nagyságrendű károk kilátásba helyezése, nem pedig okozása a célja a hétfői általános sztrájknak - mondta Gaskó István, a szervező Liga Szakszervezetek elnöke vasárnap. A több szektort is érintő munkabeszüntetésből az emberek leginkább a vasutassztrájkot fogják megérezni, habár várhatóan a pedagógusok közül lesznek legtöbben, akik nem veszik fel a munkát. A Liga Szakszervezetek továbbra is az egészségügyi- és a nyugdíjrendszer átalakítása miatti tiltakozását fejezi így ki.
2007.12.16. 16:20
 
Januártól szigorúbban ellenőrzik a gázártámogatásokat
A 2007-es évre beérkezett gázártámogatási kérelmek közül az Apeh által ellenőrzöttek egynegyedénél találtak szabálytalanságot. Éppen ezért a kormány 2008-ra több szigorítást is bevezet, így aki jogosulatlanul kér gázártámogatást jövőre, akár félmillió forint bírságot is kaphat - tudta meg a Független Hírügynökség Daróczi Dávid kormányszóvivőtől.
2007.12.16. 16:17
 
Tukacs István: A Fidesz becsapja a szakszervezeteket
Becsapja a szakszervezeteket az egészségbiztosítási rendszer kapcsán a Fidesz - mondta vasárnap Tukacs István szocialista politikus. A Fidesz ugyanis korábban azt mondta, olyan egészségbiztosítást akar, ami a parlament alá van rendelve, működtetésében részt vesznek az önkormányzatok és a szakszervezetek. A Fidesz nemrég megjelentetett Erős Magyarország programja azonban mindössze hat mondatban foglalkozik az egészségbiztosítással és szó sincs benne a szakszervezetekről.
2007.12.16. 16:15
 
LABDARÚGÁS: Messi öt hétre kidőlt
Legalább öt hét kényszerpihenő vár Lionel Messi-re, a Barcelona argentin támadójára. Messi a szombat esti, Valencia elleni mérkőzésen szenvedett súlyos combizom szakadást a bal lábában. A fiatal labdarúgó nem sokkal a szünet előtt, 2-0-ás Barcelona vezetésnél sérült meg. A mérkőzés végül 3-0-ás Barcelona sikerrel ért véget.
2007.12.16. 16:12
 
 
Hideghullám érte el Észak-Görögországot
Hideghullám és sűrű havazás érte el a hét végén Görögország északi részét, ahol az ítéletidőben eltűnt egy 23 éves fiatalember. A mentális problémákkal küszködő férfit különleges mentőcsapat keresi szombat óta. Kazáni, Kavála és Flórina tartományban nehéz közlekedni. Az ítéletidő szaloniki repülőterének forgalmát is érintette. Négy nemzetközi járatot - Zürichből, Prágából, Düsseldorfból és Stuttgartból érkező gépet - át kellett irányítani Athénba. A meteorológiai előrejelzés szerint estétől újabb hideghullám várható Görögország északi és nyugati részén, mínusz 6 fokig süllyedő hőmérsékletekkel.
2007.12.16. 15:53
 
 
Több mint 6000 ajándék a Mikulásgyárból
A zárás előtti napon, szombaton rekordot döntött a Mikulásgyárba beérkező ajándékok száma: 1500 doboz adomány gyűlt össze és az utolsó napra is hasonló mennyiség várható, hiszen este tízig nyitva tart az átvevőhely - mondta Suba János, a jótékonysági akciót szervező cég, a SuperGroup vezetője a vasárnap délután tartott sajtótájékoztatón. Hétköznapokon átlagosan 200 doboz, a hétvégi napokon 500 doboz adomány érkezett a Mikulásgyárba. A december 6.-án kezdődő akción összesen 6100 doboz gyűlt össze, tele ajándékokkal, amelyeket a Magyar Vöröskereszt és a UNICEF segítségével továbbítanak a rászorulóknak - számolt be Suba János.
2007.12.16. 15:43
 
 
Molotov-koktélt dobtak Kóka János épülő házára
Valószínűleg három Molotov-koktélt dobtak ismeretlenek Kóka János Normafánál épülő házára az éjjel- értesült az MTI. A távirati iroda úgy tudja, hogy a Molotov-koktélok károkat okoztak az épületben, de ezek pontos mértéke egyelőre nem ismert. Kóka János pártelnököt nem sikerült utolérni. Az SZDSZ sajtóosztálya az MTI kérdésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a támadás tényét. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: éjfél körül egy ismeretlen tettes egy XII. kerületi építkezésre Molotov-koktélokat dobott. A sajtóügyeletes nem nevezte meg az épülő ingatlan tulajdonosát. Mint mondta, a rendőrség rongálás miatt indított eljárást.
2007.12.16. 14:16
 
 
Pedofil razziák Spanyolországban
A gyermekpornográfia haszonélvezői és használói ellen indított razziasorozatban 63 embert vett őrizetbe a spanyol rendőrség vasárnapi madridi bejelentése szerint. Az összesen öt akciót egybefogó razziák során jelentős mennyiségű pornográf anyagot is lefoglaltak. A rendőröket egy korábbi, még 2005-ös feljelentés vezette nyomra, amely szerint a rajzfilmek címei alatt kiskorúak főszereplésével forgatott pornográf filmeket terítenek az interneten, egy fájlcserés honlap segítségével. A pedofilok elleni akciót a német, az amerikai és az új-zélandi rendőrséggel együttműködve hajtották végre.
2007.12.16. 14:08
 
 
Klubvilágbajnokság: milánói diadal
A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan nyerte a Japánban rendezett labdarúgó-klubvilágbajnokságot, miután a vasárnapi, jokohamai döntőben 4-2-re felülmúlta a Libertadores Kupa-címvédő argentin Boca Juniorst. Az olasz gárda ezzel elmondhatja magáról, hogy a legtöbb nemzetközi trófeával rendelkezik, hiszen eddig ez a két klub közösen vezette az örökranglistát 17-17 serleggel. A két rivális 2003-ban már találkozott egymással, akkor a Boca - az 1-1-es döntetlent követően - 11-esekkel nyerte meg a döntőt. Eredmény: Klubvilágbajnokság: döntő: AC Milan (olasz)-Boca Juniors (argentin) 4-2 (1-1).
2007.12.16. 14:04
 
Parlamenti Gyermekkarácsony
Nyolcszáz általános iskolás - állami gondozottak, hátrányos helyzetű, fogyatékos és nagycsaládban nevelkedő gyermekek, valamint 350 nemzetiségi kisiskolás - érkezett vasárnap délelőtt az ország házába, hogy a hagyományoknak megfelelően gazdag kulturális műsor kíséretében köszöntse a közelgő karácsonyt.Először az ünnepség fővédnöke, Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke köszöntötte a gyermekeket, majd következtek a fellépő művészek, akiket Ábel Anita és Rákóczi Ferenc műsorvezetők szólítottak a rögtönzött színpadra. Az előző évekhez hasonlóan a Parlamenti Gyermekkarácsony idén is - a Nyitott Szív Szerető Gondoskodás Alapítvány útján - jótékony célokat szolgál. A fellépők tiszteletdíjuk felajánlásával támogatják a rászoruló közösségeket és személyeket.
2007.12.16. 13:59
 
 
Hétfőn országos sztrájkot indít a Liga és a Munkástanácsok
A Liga szakszervezetek és a Munkástanácsok társadalombiztosítási követeléseik alátámasztására december 17-én, hétfőn általános országos sztrájkot kezdenek határozatlan időre - mondta Gaskó István vasárnap Budapesten. A Liga elnöke emlékeztetett arra, követelik, hogy a kormány vonja vissza az egészségbiztosítás privatizációját lehetővé tevő törvényjavaslatot, amelyről hétfőn szavaz az országgyűlés, illetve tiltakoznak az új nyugdíjszámítás szabálya ellen, amely 8-10 százalékos nyugdíjcsökkenést jelent a januártól nyugdíjba vonulóknak. A sztrájkban a vasútnál, az egészségügyben, a közoktatásban, a repülőtéren, az elektronikai iparban, két Volán-társaságnál, illetve más szervezeteknél dolgozók vesznek részt.
2007.12.16. 13:45
 
 
A szocialista frakció megszavazza az egészségbiztosítási törvényt
Az MSZP-frakció hétfőn azért szavazza meg az egészségbiztosítási törvényt, mert igent mond a szolidáris, egységes egészségbiztosításra, amely megőrzi a nemzeti kockázatközösséget és olyan biztosítási forma, amely mindenkinek jár. Erről Tukacs István szocialista képviselő beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: egy biztosító és több pénztár jön létre. Mint mondta, az új rendszerben nem kell több járulékot fizetni, a pénztárak pedig nem válogathatnak a betegek között, senki nem marad ellátás nélkül. Tukacs István megjegyezte, a törvény a módosításokkal vált elfogadhatóvá.
2007.12.16. 13:25
 
 
Célegyenesben a budapesti teherforgalom korlátozása
Célegyenesbe került a budapesti teherforgalom korlátozása, mivel a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön dönt az új zónarendszer kialakításáról - mondta az MTI-nek az MSZP budapesti elnöke vasárnap. Burány Sándor kifejtette: a koncepció elfogadása esetén a tranzitútvonalakon kívül a teherautóknak csak célforgalommal lehet behajtani Budapest belső városrészeire, s a behajtásért az eddiginél többet kell majd fizetni. A szocialista politikus szerint a jövőben megéri majd a vállalkozásoknak korszerű járműveket használniuk, illetve a város határain belül kisteherautókkal szállítmányozniuk.
2007.12.16. 12:48
 
 
Magára vállalta egy szervezet Csintalan Sándor megverését
Magára vállalta Csintalan Sándor megverését egy magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező szervezet a Hír Televíziónak is eljuttatott elektronikus levélben - adta hírül a televízió internetes oldala vasárnap. A rendőrség ellenőrzi a levél valóságtartalmát. A közleményben az áll, vascsővel támadtak rá a televízió műsorvezetőjére, a verést figyelmeztetésnek szánták, állításuk szerint nem akarták megölni Csintalan Sándort. A levél valóságtartamának bizonyítékául két fényképet is mellékeltek. Mindkettőn egy slusszkulcs látható, amelyről azt állították, Csintalan Sándor autójának kulcsa. Ezt Csintalan Sándor meg is erősítette a Hír Televíziónak. Az e-mail-t bejelentették a rendőrség hivatalos segélyhívó számán.
2007.12.16. 12:34
 
 
Csak kisebb késések várhatók Ferihegyen
Csak kisebb késések várhatók Ferihegyen hétfőn reggel a tervezett sztrájk miatt - közölte vasárnap az MTI-vel a Budapest Airport szóvivője. Szollár Domokos elmondta: a ferihegyi repülőtéren két szakszervezet jelezte, hogy csatlakozik a hétfő reggeli munkabeszüntetéshez; 7 és 9 óra között az üzemanyag-kiszolgálók és az üzemeltetés egy része állítja le a munkát, ebben az időben összesen 37 járat közlekedik. A földi kiszolgálók nem sztrájkolnak, a járatok várhatóan menetrend szerint, vagy minimális késéssel közlekednek majd - ígérte.
2007.12.16. 12:22
 
Iskolások gyűjtöttek a kötegyáni családnak
Csepeli iskolások gyűjtöttek adományokat annak az ötgyermekes kötegyáni családnak, akiknek november végén égett le a házuk. A tűzben a családnak mindene odaveszett. A tragédia után a csepeli Kék Általános Iskola tanárai és diákjai is adománygyűjtésbe kezdtek. A ruhákat, játékokat és bútorokat pedig az iskola legismertebb testnevelő tanára, az RTL Klub Pókerarc című műsorának szuperdöntőse Farkas József vitte el az ötgyermekes családnak.
2007.12.16. 12:11
 
 
Kitálal a Playmate: a lányokat is szereti!
A Playboy januári címlaplánya, Adrianne Curry kendőzetlenül beszélt legvadabb hálószobatitkairól.
2007.12.16. 12:11
 
Nemkívánatos a Magyar Gárda
Az országban elsőként nemkívánatos szervezetnek nyilvánította a szegedi közgyűlés a Magyar Gárdát. Erről csaknem egyhangúan - egyetlen ellenszavazattal - döntöttek a képviselők. Ezzel azt szeretnék hangsúlyozni, hogy az alföldi városban a demokratikus hagyományok mellett nincs talaja a szélsőséges csoportoknak. Botka László polgármester szerint ezzel azt bizonyították a képviselők, hogy a napi politikai viták mellett, ha kívülről támadás éri a demokráciát, képesek összetartani.
2007.12.16. 12:04
 
30 ezret költünk ajándékokra
Máris óriási a tömeg a bevásárlóközpontokban és a boltokban. Ma van ezüstvasárnap.
2007.12.16. 11:54
 
Átadták a hatalmat az iraki Bászrában a britek
Az iraki erők hivatalosan átvették a felügyeletet a britektől a déli Bászra tartományban vasárnap. A hatalomátadás lehetővé teszi, hogy Nagy-Britannia jelentősen csökkentse Irakban állomásozó haderejét.
2007.12.16. 11:51
 
Halálos közúti baleset Fejér megyében
Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült abban a balesetben, ami vasárnap reggel történt Fejér megyében, Cece és Simontornya között. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze a 61-es úton. Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a holttestet és a súlyos sérültet is a személygépkocsi roncsai közül emelték ki a tűzoltók. A rendőrségi helyszínelés félpályás útlezárás mellett jelenleg is tart.
2007.12.16. 11:49
 
Informatikai szakállamtitkár kinevezését sürgeti az MDF
Többfejűség és döntésképtelenség jellemzi a hazai informatikai és hírközlés szektort - vélekedik a Magyar Demokrata Fórum. Ezért vasárnap nyílt levélben kérték fel a gazdasági és közlekedési minisztert, hogy 2008. január 1-től nevezzen ki egy felelős szakminisztert erre a területre.
2007.12.16. 11:47
 
 
Friss, ropogós hó az ünnepek előtti síeléshez Szlovákiában
Várhatóan körülbelül 15 síközpont üzemel majd Szlovákiában a karácsony előtti hétköznapokon. A legtöbb pályát - különösen a magasabban fekvő létesítményekben - friss, ropogós hó fedi. A következő hétvégén valószínűleg legalább két tucat síterepen várják majd a síelőket - derül ki egy besztercebányai utazási irodának a Független Hírügynökséghez eljuttatott vasárnapi friss jelentéséből. A cég naponta összegzi és értékeli az északi szomszédunknál lévő sípályák adatait.
2007.12.16. 11:44
 
 
Fidesz: a többség nem akarja a több-biztosítós rendszert
Egy Fidesz által elkészíttetett felmérés szerint a megkérdezettek 76,3 százaléka nem akarja, hogy az Országgyűlés hétfőn megszavazza az egészségügy átalakításáról szóló törvényjavaslatot - mondta az ellenzéki párt fővárosi frakciójának vezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten. Tarlós István hozzátette: a megkérdezettek mindössze 17 százaléka szavazott igennel, és 6-7 százalék nem tudott a kérdésre válaszolni. Ezek az arányok beszédesek, nem lehet bizonytalanságról beszélni. A politikus úgy vélte, nem nehéz levonni azt a következtetést, "sőt egyéb következtetés le sem vonható, minthogy a magyar társadalom nem akarja a több-biztosítós egészségügyi rendszert".
2007.12.16. 11:35
 
 
Él-hal a vezetésért egy 100 éves férfi Japánban
"Azért vezetek, hogy ne hülyüljek el" - vallja egy százéves férfi Japánban, csakhogy hülyén vezet: 5 hónap alatt háromszor okozott balesetet. A legutóbbi kettőt jogosítvány nélkül, merthogy még augusztusban bevonták vezetői engedélyét cserbenhagyásos baleset miatt. Ennek ellenére folytatta az autózást és novemberben ismét volt egy kisebb balesete, a minap pedig szintén: egy napernyőt ütött el, amelyet egy 7 éves gyerek tartott. A fiúcskának szerencsére nem esett baja. Az aggastyánt ezúttal már őrizetbe vette a rendőrség."A vezetés segít elejét venni, hogy szenilis legyek, készültségben tartja az agyam" - mondta a rendőrségen.
2007.12.16. 10:59
 
 
A MÁV-nál még vasárnap tárgyalnak
Folytatódnak az egyeztető tárgyalások - vasárnap délután - a hétfőn kezdődő vasutas sztrájk idejére nyújtandó elégséges szolgáltatásról. A MÁV szerint kiszámíthatatlan lesz a vasúti közlekedés. A pénteki egyeztetést követően a MÁV azt közölte, hogy továbbra sincs megállapodás a vasúti elégséges szolgáltatásokról, a tárgyalások december 16-án, vasárnap délután három órakor folytatódnak a VDDSZ-szel. A MÁV a 2007. december 17-én reggel 6.00 órától kezdődő munkabeszüntetés kapcsán azt kérte a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetétől, hogy olyan menetrendről állapodjanak meg, amellyel kiszámítható és megfelelő mennyiségű vonatközlekedés biztosítható az utas-közönség, illetve a fuvaroztató partnerek részére a sztrájk ideje alatt.
2007.12.16. 10:47
 
 
Női kézilabda-vb: nyolcadik a magyar csapat
A csalódást jelentő nyolcadik helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon, miután a zárónapon 37-36-ra kikapott az angolai csapattól. A 7. helyért: Angola-Magyarország 37-36 (17-20) Párizs, Bercy-csarnok, 2000 néző, v: Din, Dinu (román). A Németh-gárda nem teljesítette a minimális célkitűzést, nem végzett a legjobb hétben (ráadásul a vb-n az utolsó négy találkozóját elveszítette), ám szerepelhet a március 28. és 30. között sorra kerülő olimpiai selejtezőn. Később: az 5. helyért: Koreai Köztársaság-Franciaország 11:30 órától a 3. helyért: Románia-Németország 14 órától játszik. A döntő: Oroszország-Norvégia 16:30 órától lesz.
2007.12.16. 10:36
 
 
Tovább tart az ítéletidő Olaszországban
Tovább tart az ítéletidő Olaszországban: a mediterrán vidéken szokatlan hideg, hó és jég több körzetben megbénította az életet, és egyre komolyabbak a fennakadások a közlekedésben. Az itáliai időjárási viszonyokra jellemző, hogy a félsziget legdélibb csücskében, Calabriában mínusz 15 fokot is mértek, és közlekedési hatóságok kötelezővé tették a hóláncok használatát az autósok számára a jégpáncél borította utakon. Az A3-as autósztráda calabriai szakaszát le is kellett zárni vasárnap reggel. Ugyancsak szünetel a forgalom a Puglia tartománybeli Bari és Brindisi repülőterén. A tartomány útjain több tömeges karambol is volt, az egyikben egy férfi meghalt, négyen megsérültek, köztük egy életveszélyesen.
2007.12.16. 10:32
 
 
Fogynak a pingvinek a Déli-sarkon
Az Antarktiszon élő pingvinek fennmaradása bizonytalanná vált a globális felmelegedés miatt, közölte egy tanulmányára hivatkozva a WWF nemzetközi természetvédelmi szervezet.
2007.12.16. 10:06
 
 
Jövőre maga mögött szeretné tudni a Toyota a GM-t
A japán Toyota jövőre egyértelmű előnyt szeretne az amerikai General Motors-szal szemben: világtermelését a 10 millió autó közelébe szeretné felfuttatni. Az idén valamivel 9 és fél millió kocsinál kevesebbet gyárt a japán cég, az amerikai valamivel többet 9 és egynegyed milliónál. Ha a jövő évi tervek teljesülnek, akkor a Toyota 9,9 millió gépkocsit szerel készre, a Nikkei című japán lap szerint elsősorban a Kínában, a Közel-Keleten és egyes feltörekvő piacokon jelentkező növekvő keresletet szeretné meglovagolni a mintegy félmilliós termelésnöveléssel.
2007.12.16. 09:58
 
 
Playmate karácsony
A két szőkeség, Bea és Edina nem ugyanúgy ünnepel.
2007.12.16. 09:54
 
 
Kylie: óriási érdeklődés
Két óra alatt elkeltek a jegyek Kylie angliai koncertjeire, így az énekesnő hét további helyszínnel egészítette ki a turnét.
2007.12.16. 09:48
 
 
A Gazprom megkötötte szállítási megállapodásait
Mintegy húsz százalékkal magasabb árat fizet jövőre Fehéroroszország a Gazpromnak gázszállításaiért, és az orosz gázipari óriás közlése szerint immár valamennyi FÁK állammal sikerült tető alá hozni a gázszállítási megállapodásokat. A Gazprom szóvivője örvendetes ténynek minősítette ezt, de megjegyezte, hogy Ukrajnával még lehetnek problémák, mert az ott felálló új kormány esetleg megkísérli módosítani a szállítási szerződést. A Gazrprom illetékese azonban ésszerűnek tartja az ukránokkal megállapodott árat. Fehéroroszországgal az idén egyszer már sikerült elfogadtatni erre az évre az ár megkétszerezését, amely így ezer köbméterenként 100 dollár lett és amely ár 2008-ra 119 dollárra módosul.
2007.12.16. 09:33
 
HAVAZÁS - Sok autó csúszott árokba
Csaknem kétszer annyi riasztást kaptak a tűzoltók az elmúlt 24 órában a havas utak miatt, mint egy átlagos napon - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Az esetek többségében árokba csúszott autókat kellett menteniük. A balesetekben 38-an sérültek meg, mindannyian könnyebben. A havazás a legtöbb gondot Pest, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében okozta.
2007.12.16. 09:30
 
Könyörtelen a kórház a halott kisbaba szüleivel - Vasárnapi Bors
Pervesztés miatt a Bakos házaspárnak 180 ezer forintot kellene fizetni a makói kórház számára. A család azért fordult bírósághoz, mert szerintük orvosi gondatlanságból súlyos egészségkárosodással született meg kislányuk. A csecsemő négy hónaposan meghalt. A Vasárnapi Bors azt írja, hogy bár két szakértő igazolta ezt az állítást, a per egy harmadik szakvéleményre alapozva a makói kórház javára dőlt el. Így a házaspárnak kell állnia a perköltséget, 180 ezer forintot, amit 15 napon belül kell rendezniük. Bakosék azt kérték az intézménytől, hogy méltányosságból álljanak el az összeg behajtásától, vagy legalábbis tolják későbbre a behajtás határidejét. A makói kórház azonban egyik kérést sem kívánja teljesíteni. A házaspár szerint azért, mert megharagudtak rájuk, amiért nyilvánosságra hozták az esetüket.
2007.12.16. 09:23
 
LABDARÚGÁS: Del Piero-duplával nyert Rómában a Juventus
A veterán támadó, Alessandro Del Piero két góljának köszönhetően nyert szombat este a Juventus a Lazio otthonában. A torinói csapat 3-2-re győzött Rómában, az olasz bajnokság 16. fordulójának nyitónapján. A hazaiaknál Pandev szerezte mindkét gólt, míg a vendégeknél Del Piero mellett Trezeguet volt még eredményes. A Juve ezzel ideiglenesen felkapaszkodott a tabella második helyére.
2007.12.16. 09:21
 
 
MOZI: Golyózápor
Nincs megállás. Egy titokzatos férfi, aki Mr. Smith-nek nevezi magát (Clive Owen), és akiről csak annyit tudhatunk, hogy virtuóz módon bánik a pisztollyal, belekeveredik egy vajúdó nő körül kitört utcai lövöldözésbe. Az újszülöttet megvédi a támadóktól, ám az anyját már nem tudja megvédeni. Hamarosan kiderül, hogy a gyilkosok nem az anyára, hanem a gyerekre vadásztak. Attól kezdve a férfi nem szabadul kénytelen megvédeni a csecsemőt, aki rá is szorul a fegyveres támogatásra: egy elszánt bűnöző (Paul Giamatti) ugyanis mindenáron el akarja pusztítani. Mr. Smith és egy váratlanul a segítségére siető prostituált (Monica Belluccci) megpróbálja elrejteni a babát. A város egyre különösebb és félelmetesebb részeire jutnak el, miközben egy hadseregnyi zsoldos van a nyomukban.
2007.12.16. 09:21
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541[2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista