2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Ma van az év utolsó napja - ünnepi menetrend
Szombati menetrend szerint közlekednek a BKV járatai üzemidőben hétfőn. A MÁV-nál és a Volánnál ünnepi menetrend érvényes az év utolsó napján. Az üzletek délután bezárnak, és a non-stop boltok kivételével csak január 2-án nyitnak ki újra.
2007.12.31. 12:49
 
Újabb petárda-baleset Sopronban
Valószínűleg elveszíti egyik kézfejét az a 17 éves fiú, aki társaival petárdákat szerelt szét, és az azokból kiszedett robbanóanyagból bombát akart készíteni vasárnap éjszaka Sopronban. Egy vascsőbe tömködték az anyagot, de az idő előtt berobbant.
2007.12.31. 12:33
 
 
Havazás kezdődött a fővárosban, tisztítják az utakat
Havazás kezdődött a fővárosban hétfő délelőtt, ezért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) 30 munkagéppel hozzálátott a fontosabb útvonalak síkosságmentesítéséhez - közölte a társaság helyettes szóvivője. Horváth László tájékoztatása szerint 30 téli célgéppel dolgoznak a fő- és tömegközlekedési útvonalakon, a hidakon és felüljárókon, az egészségügyi intézményekhez, élelmiszer elosztókhoz vezető mellékútvonalakon. A fél tízkor kezdődött havazás miatt elsősorban a hegyi utakon lassult le a közlekedés - tette hozzá.
2007.12.31. 12:22
 
 
Amputálni kellett egy 17 éves fiú kézfejét, mert petárdákkal játszott
Elvesztette a bal kézfejét egy 17 éves fiú, akinek a kezében felrobbant egy lőporral megtömött vascső Sopronban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A fiatalember két társával együtt 70-80 petárdából szedte ki a hatóanyagot, s tette bele egy vascsőbe. A robbanás akkor következett be, amikor kalapácsütésekkel akarta elzárni a cső végét, hogy minél nagyobbat durranjon. "A házibomba" gyártásának kézfeje esett áldozatul, ugyanis annyira összeroncsolódott, hogy amputálni kellett.
2007.12.31. 11:50
 
 
Szilveszterkor szerencsét hoz a tűzoltó csókja
Aki tűzoltóval csókolózik szilveszterkor, annak szerencséje lesz az új évben - állítja Dobson Tibor, a katasztrófavédelem szóvivője, aki maga is tűzoltó. A szakember az MTI-nek Szabó Károly: Flórián, a védőszent című tűzoltóhagyományokat feldolgozó könyvére hivatkozva elmondta: a XIX-XX. századi Franciaországban terjedt el először a színésznők körében az a hiedelem, hogy aki tűzoltóval vált csókot szilveszterkor, annak szerencséje lesz, például jó szerepeket kap a következő évben. A babona a két világháború közti Pesten is széles körben dívott.
2007.12.31. 11:19
 
 
Szóljanak az életmód-menedzseremnek!
Várakozni egész nap a vízvezeték-szerelőre, sorban állni a legújabb elektromos játékért, ünnepekre készülni: egyre több olyan jómódú és nagyon elfoglalt amerikai van, akik ezeket a hálátlan feladatokat lepasszolják "a mindennapok menedzsereinek". "Az embereknek nincsen idejük semmire, éppen ezért nagyon kapósak az ilyen szolgáltatások" - mondja Ezra Glass, aki három évvel ezelőtt, alig 25 évesen megalapította "életmódmenedzser"-cégét. Jelenleg hét alkalmazottja van, akik az olyan apró munkákon túl, mint a vasalnivaló elvitele vagy a kutyasétáltatás, olyan bonyolultabb feladatokat is vállalnak, mint a magánrepülőgép-bérlés, vagy pedig a régi autó jó áron való eladása és egy új vásárlása.
2007.12.31. 11:10
 
 
Csendes hétvége, kevés balesettel
Csendes hétvégéjük volt a tűzoltóknak; két nap alatt négy halálos áldozat, 18 sérült és mintegy másfélszáz riasztás volt - mondta a katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek hétfőn. Ketten meghaltak az M7-esen vasárnap este történt balesetben, amikor egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. Továbbá a Kapos folyóból és a Szigetszentmiklós környéki nádasból emeltek ki egy-egy korábban elhunyt személyt a tűzoltók hétvégén - tette hozzá Dobson Tibor. A két nap alatt 18-an sérültek meg balesetekben, szombaton 71, vasárnap 85 riasztást kaptak a tűzoltók, részben műszaki mentéshez, részben tűzesetekhez kellett kivonulniuk.
2007.12.31. 10:54
 
 
Legkevesebb 21 újabb halálos áldozata van a kenyai zavargásoknak
Szemtanúk legkevesebb 21 olyan ember holttestét látták hétfőn reggel a nyugat-kenyai Kisumu város egyik kórházának halottasházában, akit aznap éjszaka vagy reggel öltek meg lőfegyverrel. A halottasház egyik alkalmazottja azonban arról számolt be, hogy 46 holttest van az intézményrészben. Megerősítette, hogy mindegyikük lőfegyver okozta sérülésbe halt bele. A kenyai választási bizottság vasárnap bejelentette, hogy a december 27-i elnökválasztás győztese Mwai Kibaki hivatalban lévő elnök, aki szoros versenyben győzte le az ellenzék jelöltjét, Raila Odingát. Az utóbbi felszólította híveit, hogy ne fogadják el a hivatalos eredményt, majd heves zavargások törtek ki az ország városaiban.
2007.12.31. 10:54
 
 
Illusztrált Pasolini-napló
Spanyolországban adták ki Pier Paolo Pasolini 1959-ben írt útinaplóját, amelyet Philippe Séclier francia fotós 42 évvel később készített fotói illusztrálnak. 1959 nyarán a Successo című olasz magazin olvasói nyomot követhették a lap különtudósítójának, Pasolininak az utazását. Az akkor még elsősorban íróként, nyelvészként ismert, filmes pályafutását forgatókönyvíróként kezdő művész egy fotós kíséretében egy Fiat 1000-essel járta körbe az olasz tengerpartot Ventimigliától Triesztig. A napló a második világháború utáni Itáliáról szól, amely a gazdasági fellendülés fényes napjait éli és ezt tükrözi a tengerpartot elárasztó emberek hangulata is.
2007.12.31. 10:22
 
 
Fedeles fogathajtó VK: Lázár Zoltán hatodik Mechelenben
Lázár Zoltán a hatodik helyen végzett a belgiumi Mechelenben rendezett fedeles négyesfogathajtó Világkupa-versenyen. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a hatszoros világbajnok Lázár harmadikként jutott be a vasárnapi döntőbe, ott azonban nem jött ki neki a lépés. Győzött a svéd Tomas Eriksson, mögötte a holland Ijsbrand Chardon és a szintén holland Mark Weusthof zárt. Ezzel a sikerrel Eriksson bejutott a lipcsei fináléba. A január 18. és 20. között esedékes záróviadal biztos résztvevője még az ausztrál Exell Boyd, illetve Chardon, Weusthof és a szintén holland Koos de Ronde.
2007.12.31. 09:40
 
 
Hopman Kupa: amerikai győzelem a csehek ellen
Az Egyesült Államok csapata 3-0-ra nyert a csehek ellen a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, Perth-ben. A B csoport második fordulójának első találkozóján az amerikaiaknak elég volt egyetlen mérkőzést megnyerniük a pályán, Tomas Berdych gyomorbántalmai miatt ugyanis a csehek a vegyespárost az első szett után feladták, a férfi egyest pedig le sem játszották. A női összecsapáson Serena Williams három szettben múlta felül Lucie Safarovát.
2007.12.31. 09:35
 
 
Izrael komolyan veszi Oszama bin Laden fenyegetőzését
Izrael komolyan veszi az al-Kaida terrorhálózat vezetőjének, Oszama bin Ladennek a fenyegetőzését, amely szerint az iszlám harcosok "fel fogják szabadítani egész Palesztinát" - közölte hétfőn Ehud Olmert izraeli miniszterelnök szóvivője. "Komolyan vesszük az al-Kaida és minden más terrorszervezet fenyegetését. Volt alkalmunk észlelni az al-Kaida tevékenységét Izrael közvetlen közelében, Libanonban, Jordániában vagy a Sínai-félszigeten, és van információnk arra vonatkozóan is, hogy az al-Kaida jelen van a palesztin területeken" - mondta Mark Regev, reagálva bin Laden legfrissebb hangüzenetére, amely szombaton jelent meg a világhálón.
2007.12.31. 09:32
 
 
Életmentő maratoni futóverseny
Amikor a maratoni futóverseny többezres mezőnye nekiindul a távnak, a rendezők és az út szélén ügyelő mentők tudják, hogy előfordul: valamelyik futó hirtelen szívhalállal a cél előtt fejezi be a versenyt. Egy kanadai vizsgálat most azt bizonyítja, hogy amikor a sportesemény miatt egy hosszú útszakaszt lezárnak, csaknem kétszer annyi autóvezető életét mentik meg a baleset okozta haláltól, mint amennyi futónak esélye van arra, hogy meghal verseny közben.
2007.12.31. 09:29
 
 
Kedden döntenek a pakisztáni választások esetleges elhalasztásáról
A pakisztáni központi választási bizottság kedden dönt az eredetileg január 8-ára kitűzött parlamenti választások esetleges elhalasztásáról - közölte hétfőn a bizottság egyik tisztségviselője. "Helyzetjelentést kértünk a tartományi kormányoktól és választási bizottságoktól. Ezek a jelentések ma estig beérkeznek, és mi holnap döntünk" - közölte újságírókkal Kanvar Dilsad, a központi választási bizottság titkára. Egy névtelenül nyilatkozó kormánytisztviselő ezzel csaknem egy időben közölte, hogy a választásokat valószínűleg néhány héttel elhalasztják számos tartományi választási iroda megrongálása miatt.
2007.12.31. 09:17
 
 
Passzív dohányos babák és az allergia
Azoknál a kisgyerekeknél, akik csecsemőkorukban cigarettafüstös környezetben tartózkodtak, nagyobb eséllyel jelentkeznek bizonyos allergiatípusok - állítja egy friss tanulmány. A szakértők korábban is egyetértettek abban, hogy az asztma kifejlődésének kockázatát növeli, ha a kisgyerek korai életszakaszában dohányfüstös levegőt szívott be. A különféle allergiák kifejlődésére azonban eddig nem voltak egyértelmű adatok. Svéd kutatók most azt találták, hogy azoknál a 4 éveseknél, akik babaként szüleik dohányfüstjének voltak kitéve, nagyobb arányban fejlődött ki allergia a háziporra és macskaszőrre. Nagyobb kockázatot találtak náluk az élelmiszerallergiára is.
2007.12.31. 09:12
 
 
Veszélyben az afrikai zsiráfok
Legalább hat afrikai zsiráfalfajt fenyeget nagy veszély, sőt kihalás - figyelmeztettek kenyai és amerikai biológusok. A 110 ezer fős afrikai zsiráfpopuláció, amelyről korábban azt hitték, hogy egyetlen faj képviselője valamennyi szavannán, a növekvő aszály és az emberi tevékenység hatására szétszóródott az amerikai székhelyű Állat- és Növényvilág Megóvásának Társasága közreműködésével készült tanulmány szerint. Az elmúlt évtized során "a fokozott orvvadászat és a szomáliai, etiópiai és kenyai fegyveres konfliktusok miatt a recés zsiráfok (Giraffa camelopardalis reticulata) száma az 1990-es évekbeli 27 ezerről napjaikra kevesebb mint 3 ezerre esett vissza.
2007.12.31. 09:08
 
 
Lecserélik a bogárhátú taxikat Mexikóvárosban
El kell tűnniük a mindenütt jelenlevő Volkswagen-taxiknak a mexikói főváros túlzsúfolt utcáiról. A közlekedési minisztérium közölte, hogy jövőre környezetbarát autókra cserélik le a metropolisban közlekedő mintegy ötvenezer bogárhátú jórészét. A fővárosban rendszeresen közlekedő 104 ezer taxi fele zöld színű, fehér tetejű bogárhátú. Jövőre a taxisflotta állományának mintegy negyven százalékát kell lecserélni és helyettük inkább takarékosabb, környezetbarát autókat forgalomba állítani. A minisztérium szerint főleg bogárhátúakat vonnak ki a személyfuvarozásból, helyettük négy- vagy ötajtós kocsikat kell beszerezniük a taxisoknak. 
2007.12.31. 09:05
 
 
Gold Coast: Szávay kikapott
Szávay Ágnes három szettben vereséget szenvedett az ukrán Juliana Fedaktól a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztorna első fordulójában. A világranglistán 20. helyezett magyar játékos az első szakaszt megnyerte, a másodikat szoros küzdelemben elvesztette, a harmadikban pedig csak két gémet nyert. Az ausztráliai viadal honlapjának tanúsága szerint az összecsapás 2 óra 4 percig tartott. Szávay Dinara Szafinával az oldalán párosban még versenyben van, a harmadik helyen kiemelt magyar-orosz duó a negyeddöntőben a Nagyja Petrova, Jelena Vesznyina orosz kettőssel találkozik.
2007.12.31. 08:57
 
 
Nadal olimpiai aranyról álmodozik
Rafael Nadal, a spanyolok elsőszámú teniszezője indul a nyári ötkarikás játékokon, sőt a legfontosabb jövő évi versenyének tekinti a pekingi tornát. "Nagyon szeretnék eredményesen szerepelni az olimpián, mert úgy vélem, egy azon szerzett aranyérem van olyan becses, mint a Grand Slam-győzelem, vagy a Davis Kupa-siker. Nem is beszélve arról, hogy az olimpiai elsőséget csak négyévente lehet megszerezni" - nyilatkozott a világranglistán második helyezett spanyol játékos. A 21 esztendős Nadal eddigi pályafutása során 23 ATP-tornagyőzelmet aratott egyesben. A Roland Garroson három éve veretlen.
2007.12.31. 08:54
 
 
Megsebesültek 27-en egy thaiföldi üdülőhelyen
Pokolgéprobbantások sorozatában megsebesültek 27-en helyi idő szerint hétfő reggel egy thaiföldi üdülőhelyen. Az áldozatok közül sokan szilveszterező turisták - közölte a thaiföldi hadsereg szóvivője. Feltételezett muzulmán lázadók öt pokolgépet robbantottak föl csaknem egyidejűleg Szungaj Kolok városban, amely a malajziai határ közelében található. Két szerkezet egy szállodai diszkóban volt elhelyezve, egy harmadik pedig egy szálloda előtt egy motorkerékpár csomagtartójában - tette hozzá a szóvivő. Az üdülővárosba főleg Malajziából érkezik sok turista. A korábbi években számos merényletet követtek el ott muzulmán lázadók.
2007.12.31. 08:51
 
 
Christoph Daum még mindig szívesen lenne német szövetségi kapitány
Christoph Daum nem tett le arról, hogy egyszer a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen. Ő volt az esélyese a posztnak a 2000-es belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokság után, de kokainügybe keveredett, ezért helyette Rudi Völler készítette fel az együttest a 2002-es koreai-japán vb selejtezőire, majd a tornára, ahol a németek ezüstérmet szereztek. "Továbbra is álmom, hogy német szövetségi kapitány legyek. Az utóbbi időben a nemzeti együttes élére megkerestek Lengyelországból, Szerbiából, a Dél-afrikai Köztársaságból és az Egyesült Államokból, de mindegyik felkérésre nemet mondtam" - idézte a német másodosztályú 1. FC Köln edzőjét a Bild am Sonntag.
2007.12.31. 08:26
 
 
A pénzintézetek elleni támadások többsége e-mailben érkezik
A pénzintézetek elleni külső támadások legtöbbje, 65 százaléka e-mailben érkezik - derül ki a Deloitte közelmúltban kiadott felméréséből. A globális biztonsági felmérés kimutatta azt is: jóllehet a cégvezetők többségét foglalkoztatja a biztonság, a válaszadók kevesebb mint kétharmada rendelkezik információbiztonsági stratégiával és mindössze 10 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy az információbiztonság az üzletág-vezetők hatáskörébe tartozik. Ezen eredmények az analízis szerint egy kialakulóban lévő biztonsági paradoxonra utalnak: a probléma észlelése és a megoldás között szakadék tátong.  
2007.12.31. 08:19
 
 
A fogyasztóvédelmi bírság megosztása az állam és a hatóság között
A bírságokkal kapcsolatos szabályokkal egészítette ki a parlament decemberben a fogyasztóvédelmi törvényt, sőt néhány egyéb jogszabályba is bekerült erre utaló előírás - az új követelményeket a 2008. évi költségvetést megalapozó törvénycsomag tartalmazza, és azokat az év első napjától kell alkalmazni. A fogyasztóvédelmi hatóságnak a dohánytermékek forgalmazására vonatkozó szabályok megsértése miatt kiszabott bírság felét, míg a gyógyszerek tiltott reklámozása miatt kiszabott bírságok 20 százalékát kell a központi költségvetésbe befizetnie.
2007.12.31. 08:15
 
 
Bővült az Észak-alföldi régió ajánlásával minősítést elnyertek köre
Sikeres pályázata révén jövőre újabb kilenc termék illetve rendezvény használhatja "az Észak-alföldi régió ajánlásával" minősítést tanúsító grafikai emblémát; a nyertes produktumok, programok előállítói és szervezői további reklám és marketingkommunikációs tevékenységük során feltüntethetik a védjegyet. A minősítéssel ellátott termékeket megjelenítik a Magyar Turizmus Rt. szolnoki központú regionális szervezetének turisztikai marketing tevékenységében is. Az idén a minősítés elnyerésére 35 pályázat érkezett, közülük a zsűri döntése alapján 9 pályamű bizonyult sikeresnek.
2007.12.31. 08:09
 
 
Az NHH tavasszal kiírja a digitális tv-pályázatot
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a tervek szerint tavasszal kiírja a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatásra vonatkozó pályázatot, s azt reméli, hogy többen is jelentkeznek rá - mondta Pataki Dániel, a hivatal elnöke. Hozzátette: ha minden rendben lesz, akkor várakozásiak szerint 2008-ban már meg is indulhat a digitális földfelszíni műsorelosztás. Pataki Dániel a digitális adás kapcsán elmondta: ma a lakosság 26 százaléka csak 3 országos adást tud fogni tetőantennával, míg ha megvalósul a digitális adás, akkor 15 csatornát nézhet. Ráadásul a digitális adással, a mobil és a vezetékes piachoz hasonlóan, a televíziós piacon is kialakul az igazi verseny: a kábeles, az internetes IP TV, a műholdas és a földfelszíni digitális adás révén.
2007.12.31. 08:04
 
 
Januártól az APEH ellenőrzi az egészségügyi járulék fizetését
Január 1-jétől az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) vizsgálja a járulékellenőrzések keretében azt is, ha valaki az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) jelzése szerint jogosulatlanul vesz igénybe egészségügyi szolgáltatást. A betegnek továbbra is meg kell kapnia az ellátást akkor is, ha nem szerepel az OEP jogviszony-nyilvántartásában, az ellátás költségét azonban a jövő évtől meg kell téríttetni vele. A szolgáltatók kötelesek tájékoztatást adni a jogviszony hiányáról, az OEP pedig 2008. január 1-jétől az ilyen betegek adatait átadja az adóhatóságnak.
2007.12.31. 07:54
 
 
Kézilabdagála: nyugati győzelem a főmérkőzésen
A Nyugat csapata nyert Kelet együttese ellen a női All Star-mérkőzésen az E.on kézilabdagálán, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A sportág történetében először csaptak össze a kiválóságok területi felosztás alapján. A találkozó legjobbjának Tápai Szabinát választották. A játékosok a közönség szórakoztatását tartották szem előtt, olykor fociztak, máskor mindenki bevonult a pályára, és úgy lőttek gólokat, volt, aki görög táncot lejtett közben. Többször a kapusok is előrementek támadni, és a trükkök sem maradtak el. A keletiek az utolsó támadásuk alkalmával tucatnyi labdát vittek be a pályára. A végeredmény hivatalosan 38-37 lett. A gálán kihirdették, hogy a közönségszavazatok alapján Pálinger Katalin az év játékosa.
2007.12.30. 21:23
 
 
Január 3-án folytatódnak a tárgyalások a VDSzSz és a MÁV között
Január 3-án folytatódnak a tárgyalások a MÁV-START Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) között - közölte a MÁV-START vasárnap este az MTI-vel. A MÁV-START Zrt. december 30-án folytatta a bértárgyalásokat a szakszervezetekkel. A személyszállító vasúttársaság fenntartotta a MÁV Zrt. ajánlatával a MÁV Zrt. dolgozóira vonatkozó, azzal megegyező 6,9 százalékos bérfejlesztési ajánlatát. A közlemény szerint, tekintettel a VDSzSz Szolidaritás további béremelési követeléseire, nem született megegyezés. A szakszervezetek közül egyedül a VDSzSz nem fogadta el az ajánlatot.
2007.12.30. 21:15
 
 
Biztonsági okokból törölték Brüsszelben a szilveszteri tűzijátékot
A terrorveszély miatt törölték a hagyományos brüsszeli szilveszteri tűzijátékot - közölték vasárnap a belga fővárosban. Belgiumban karácsony előtt fokozott biztonsági intézkedéseket léptettek életbe, miután rövid időre őrizetbe vettek 14 személyt, azzal a gyanúval, hogy egy bebörtönzött terrorista kiszabadítását tervezték. Valamennyiüket el kellett engedni, mert nem volt ellenük elég bizonyíték, de a hatóságok ennek ellenére érvényben hagyták a készültségi állapotot. Az operatív stáb január 3-án ül össze, hogy döntsön arról, szükségesek-e még a fokozott biztonsági intézkedések.
2007.12.30. 20:00
 
 
Január elsején az euró lesz a fizetőeszköz Máltán és Cipruson is
Cipruson és Máltán január elsején bevezetik az eurót. A két szigetország csatlakozásával a 27 EU-ország közül már 15-ben lesz hivatalos fizetőeszköz az unió pénze, 495 millió uniós lakos közül 320 millió tartozik majd az euróövezethez. Az átváltási kulcs egészen pontosan: 0,585274 ciprusi font, illetve 0,429300 máltai líra lesz egyenértékű 1 euróval. Másképpen kifejezve: egy ciprusi font 1,71 eurót, egy máltai líra pedig 2,33 eurót ér. A 400 ezer máltainak és 750 ezer ciprusinak egy hónapja van a felkészülésre, mert februártól már csak euróval lehet fizetni a két országban.  Cipruson szeptember, Máltán július óta kötelező az árak mindkét pénznemben való feltüntetése, hogy a fogyasztók hozzászokjanak az új mértékekhez és arányokhoz.
2007.12.30. 19:05
 
Nincs egyezség Pakson
Lehet figyelmeztető sztrájk, de hosszabb munkabeszüntetés is januárban Pakson. Az atomerőmű vezetői és a szakszervezetek még tárgyalnak, de egyezség nincs. A dolgozók a nyugdíj korkedvezményüket féltik, ami azért jár nekik, mert sugárveszélyes területen dolgoznak. Január elsejétől viszont a szakszervezet szerint legalább száz dolgozót kisebb kockázatú munkakörbe sorolnának, így csak később mehetnének nyugdíjba.
2007.12.30. 18:10
 
Több ezres létszámleépítés a Shellnél
Nagyszabású leépítésre, és a szervezeti struktúra gyökeres átalakítására készül a Shell a költségek csökkentése végett - számolt be a Daily Telegraph. A legnagyobb változás az IT-részlegnél várható, ahol 3600 munkahelyet érinthet a feladatok kiszervezése három cégnek, az amerikai Electronic Data Systemsnek és az AT and T-nek, valamint a Deutsche Telekom T-Systems egységének. A brit lap értesülése szerint a Shellnél január 8-án kezdődnek a megbeszélések a vállalat dolgozóival az átszervezés részleteiről. A változtatások az IT mellett a pénzügyi részleget is érintik.
2007.12.30. 18:02
 
 
Férfi vízilabda MK: egri diadal
Trónfosztást hajtott végre az Eger férfi vízilabdacsapata, amely a Vodafone Magyar Kupa döntőjében hat góllal legyőzte a címvédő Honvéd gárdáját. Eredmény: Brendon-UPC-ZF-Eger - Domino-Honvéd 12-6 (3-0, 3-2, 3-0, 3-4). 1972 után másodszor is kupagyőztes lett az Eger.
2007.12.30. 17:23
 
Újabb bányakatasztrófa Kínában
Egy bányász meghalt, miután robbanás volt egy kínai szénbányában, az ország északi részén lévő Hejlungcsian tartományban szombaton este - jelentette vasárnap az állami média. A detonáció következtében 18 vájár a föld alatt rekedt, a mentőcsapatok folyamatosan dolgoznak kimentésükön.
2007.12.30. 17:12
 
 
Kenya: a jelenlegi államfőt hirdették ki az elnökválasztás győztesének
A hivatalban lévő államfő, Mwai Kibaki nyerte az elnökválasztást Kenyában - jelentette be a kelet-afrikai ország választási bizottsága. A második ötéves mandátuma előtt álló Kibaki már a bejelentés után alig egy órával letette a hivatali esküt. Az elnöki palotában tartott rövid beszédében "megbékélésre" szólította fel a kenyaiakat és a korrupció elleni fellépést ígért, "a tiszta kezek kormányát". A bejelentés hírére zavargások robbantak ki Nairobi legnagyobb nyomornegyedében, Kiberában, ahol Odinga támogatói vannak többségben. Több ezer ellenzéki tüntető özönlött az utcákra és utcai bódékat, házakat, járműveket gyújtottak fel. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és könnygázt is bevetett ellenük.
2007.12.30. 17:09
 
Februárban hatályba léphet a tb-törvény
Február legelején a szakbizottság foglalkozik majd a köztársasági elnök egészségbiztosításról szóló törvényjavaslathoz fűzött észrevételeivel. A parlamenti ülésszak első napján napirendre tűzi a Ház a törvénytervezetet - mondta a Vasárnapi Híreknek Kökény Mihály. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista elnöke hozzátette: a törvény így még februárban hatályba léphet. A kifogásokkal kapcsolatban egyeztetnek majd a frakción és a koalíción belül is, akár még némi módosítás is elképzelhető - közölte a politikus. Akár módosításokkal, akár azok nélkül, de napirenden lesz február 11-én a törvénytervezet a Parlamentben - olvasható a lapban.
2007.12.30. 16:40
 
 
SZDSZ: a népszavazással nem lehet kormányt buktatni
A párt politikusai leplezték le az SZDSZ "Nem elég gondolni a nemre" feliratú plakátját a fővárosi Nyugati téren. A liberálisok azért kampányolnak, hogy a 2008-as országos népszavazáson minél többen szavazzanak a vizitdíj, a tandíj és a kórházi napidíj eltörlése ellen. A jövő év legfontosabb eseménye a népszavazás lesz - mondta a plakátleleplezést kísérő sajtótájékoztatón Wittinghoff Tamás, a párt ügyvivője. A politikus meggyőződésének adott hangot, hogy a három kérdés mögött a kormánybuktatás szándéka áll. Véleménye szerint ezek nem szakmai, politikai kérdések. 2008 legfontosabb feladatának nevezte, hogy világosan elmondják az embereknek, ezekkel a kérdésekkel nem lehet kormányt buktatni.
2007.12.30. 16:30
 
Vaddisznók egy német autósztrádán
Vaddisznók - igaziak - jelentek meg szombaton egy német autósztrádán: óriási zűrzavart, több balesetet okoztak, olyannyira, hogy egy órára magát az utat is le kellett zárni - közölte vasárnap az észak-németországi Brunswick rendőrsége. Az úton átügető állatok kétségbeesett fékezésre kényszeritették a száguldó autókat. Három baleset is történt, öt jármű rongálódott meg - szerencsére az autók vezetői és utasai közül senki sem sérült meg súlyosan. A vaddisznók közül három is olyan súlyosan megsebesült, hogy a vadőrök kénytelenek voltak lelőni őket. A sztrádán közlekedő konda többi tagjai átjutottak egy szomszédos mezőre, azóta nincs róluk hír. Azt sem tudni, hogyan kerülhetett a konda a sztrádára.
2007.12.30. 16:04
 
Felszámolták az al-Kaida egyik sejtjét
Al-kaida-sejtet számolt fel a rendőrség Törökországban. A hatóságok eredetileg a szervezet csaknem húsz feltételezett tagját vették őrizetbe, a bíróság végül öt ember, köztük egy pedagógus, letartóztatását rendelte el. Három hónapos nyomozás után Isztambulban és három másik nagyvárosban ütött rajtuk a rendőrség, amely fegyvereket, muníciót, hamis személyi igazolványokat és más dokumentumokat is lefoglalt. Az al-Kaida korábban több támadást hajtott végre Törökországban, egyebek mellett a 2003-as isztambuli merényletet, amelyben 58-an haltak meg.
2007.12.30. 16:03
 
 
Január 1-től 405 gyógyszer ára csökken
Aki az idén nem rendezte az egészségügyi ellátásra jogosító jogviszonyát, attól az ellátást jövőre sem tagadhatják meg, azonban az APEH behajthatja az elmaradt járulékot, továbbá január 1-jétől 405 gyógyszer ára csökken, változik a cukorbetegek gyógyszereinek támogatása, többet kell fizetni a gépjármű-engedélyhez és a lőfegyvertartáshoz szükséges orvosi vizsgálatokért - tájékoztatta az Egészségügyi Minisztérium (EüM) az MTI-t.
2007.12.30. 15:45
 
 
Folytatódik Knut filmkarrierje
Karácsony előtt jelentették be, hogy a berlini állatkert tavaly decemberben született kis jegesmedve sztárjának történetéről március 6-án "Knut és barátai" címmel filmet mutatnak be, ám a B.Z. című bulvárlap legfrissebb értesülése szerint Hollywood is szemet vetett a hófehér mackóra, így annak filmkarrierje valószínűleg nem ér véget a tavaszi premierrel. A lap ismerteti Ash R. Shah hollywoodi producer ajánlatát egy Knutról szóló, a Shrek technikáját alkalmazó rajzfilm elkészítésére. A filmes 100 ezer dollárt (17,3 millió forint) ajánl a megfilmesítés jogáért és kilátásba helyezi, hogy a zoó két év alatt mintegy 5 millió dolláros jövedelemre tehet majd szert a filmből.
2007.12.30. 15:31
 
 
1,3 millió embernek nem kell fizetnie az influenza elleni oltásért
Egyáltalán nem kell fizetnie az influenza elleni oltásért a betegség által leginkább veszélyeztetett 1,3 millió embernek - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Hozzátette: a nem kötelező védőoltások, így például az influenza oltás beadásánál senkinek sem kell vizitdíjat fizetnie, térítési díjat is csak azoknak, akik magáért az oltóanyagért is fizetnek. A kormányszóvivő emlékezetett arra, hogy az influenza elleni védőoltás nem kötelező, így nem is tartozik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által automatikusan, biztosítási alapon finanszírozott ellátások közé. Emiatt azonban nem is vizitdíj-köteles a beadása, mert vizitdíjat csak a társadalombiztosítás által finanszírozott ellátások után kell fizetni - jegyezte meg.
2007.12.30. 15:30
 
Bhutto utolsó szavai
„Jeay Bhutto!” - azaz, itt van, megjött Bhutto! - ezek voltak Benazir Bhutto utolsó szavai, mielőtt lelőtték és bezuhant az őt szállító autó ülésére - állítja tanácsadója, aki együtt utazott vele a kocsiban a végzetes csütörtöki napon. A Sunday Telegraph-nak nyilatkozó Safdar Abbasszi szerint a politikusasszony nyaklövést kapott, és nem igaz a belügyminisztérium állítása, miszerint a holttesten nem találtak sem golyó-, sem repesznyomokat.
2007.12.30. 15:27
 
Női vízilabda Magyar Kupa: az OSC a győztes
Az OSC-Cemelog vízilabdacsapata nyerte a Floriol női Magyar Kupát, miután a vasárnap délutáni döntőben két góllal legyőzte a címvédő Domino-Honvéd-Polo SC együttesét. Eredmény: OSC-Cemelog - Domino-Honvéd-Polo SC 8-6 (1-2, 2-0, 2-2, 3-2). Az OSC fennállásának legnagyobb sikerét aratta azzal, hogy a címvédő és magyar bajnok Honvédot legyőzte a kupafináléban. A Szőnyi úti uszodában, csaknem telt ház előtt rendezett mérkőzésen felváltva vezettek a csapatok, a negyedik negyedben az OSC-sek elsősorban a világbajnok Zantleitner Krisztina jóvoltából fordították a maguk javára az eredményt és arattak meglepő, de megérdemelt sikert.
2007.12.30. 15:23
 
 
Forma-1: Brawn: Ez Button szezonja lesz!
Ross Brawn egy év pihenő után visszatér a Forma-1-be. A kiváló mérnök a Honda csapatában folytatja eredményekben gazdag pályafutását.
2007.12.30. 15:22
 
 
Franciaország felfüggeszti a diplomáciai érintkezést Szíriával
Franciaország felfüggeszti a diplomáciai érintkezést Szíriával mindaddig, amíg utóbbi lépéseket nem tesz azért, hogy Libanonban a politikai erők közös megegyezéssel államfőt válasszanak - jelentette ki a francia államfő vasárnap Kairóban. Franciaország szavak helyett tetteket vár Szíriától a november vége óta húzódó libanoni politikai válság megoldásának érdekében - mondta az egyiptomi látogatáson tartózkodó Nicolas Sarkozy.
2007.12.30. 15:10
 
Több mint 1 tonna illegális tűzijátékot foglalt le az olasz rendőrség
Az olasz rendőrség szombaton bejelentette, hogy több mint 1 tonna illegális petárdát és tűzijátékot foglalt le a szilveszter előtti napokban. A legnagyobb fogás Rómában volt: egy teherautó 600 kilós szállítmánya.
2007.12.30. 14:50
 
 
Bhutto férje és fia lesznek a Pakisztáni Néppárt (PPP) új vezetői
A Pakisztáni Néppárt (PPP) a meggyilkolt Benazir Bhutto 19 éves fiát, Bilavalt nevezte ki vasárnap a párt új elnökének, akinek az apja, Aszif Ali Zardari pedig a PPP társelnöke lesz. A Pakisztáni Néppárt (PPP) vasárnap rendkívüli tanácskozást tartott Benazir Bhutto szűkebb hazájában, a dél-pakisztáni Szindh tartománybeli Naudero városában, hogy eldöntse, kit állítson a párt élére a csütörtökön meggyilkolt ellenzéki politikus nő helyébe és arról is határozzon, hogy a PPP bojkottálja-e a január 8-i általános választásokat.
2007.12.30. 14:45
 
83 településen javul a közlekedésbiztonság
Összesen félmilliárd forintból vásárolhat magának a közlekedés biztonságát javító eszközöket 83 magyarországi település. A pénz az áprilisban fizetőssé tett főutakon jött össze, elnyerni pedig a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium pályázatán lehetett.
2007.12.30. 14:34
 
LABDARÚGÁS - Magyar nap az angol másodosztályban
Négy magyar játékos is gólt szerzett az angol másodosztály 25. fordulójában szombaton. A Bristolban játszó Vaskó Tamás mérkőzést eldöntő találatot rúgott idegenben a Burnley ellen, Tímár Krisztián döntetlenre mentette csapata, a Plymouth hazai meccsét a Stoke ellen, míg a West Bromban Gera Zoltán, a Queens Parkban Buzsáky Ákos együttese fölényes győzelmet tette még magabiztosabbá a Scunthorpe, illetve a Watford ellenében.
2007.12.30. 14:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526[2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista