2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Bayern München: Hitzfeld távozik az idény végén
Ottmar Hitzfeld, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője bejelentette, az idény végén távozik a klubtól. Az 58 éves tréner ezzel több hete tartó találgatásnak vetett véget azzal, hogy elárulta, nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését. Mint mondta, vagy a svájci válogatott irányítását veszi át, vagy visszatér televíziós szakkommentátornak. Hitzfeld tavaly februárban vette át a Bayern irányítását - pályafutása során immár másodszor. Az első, 1998 és 2004 közötti "regnálása" alatt a bajorok 2001-ben elhódították a Bajnokok Ligáját. Ezt megelőzően a Borussia Dortmunddal is megnyerte (1997) a legrangosabb európai kupasorozatot.
2008.01.02. 19:08
 
 
Az SZDSZ üdvözli a MÁV Cargo privatizációját
Az SZDSZ helyes és üdvözlendő lépésként értékeli a MÁV Cargo sikeres privatizációját - a párt erről közleményben tájékoztatta az MTI-t. Mint írják, a liberális vezetésű Gazdasági és Közlekedési Minisztérium munkája egyértelmű programot követ: az állami tulajdon helyett a versenyt, a közpénzekből finanszírozott kiadások helyett a magántőke bevonását helyezi előtérbe. Szerintük a fuvarozási társaság privatizációja fontos lépés abban a folyamatban, melyben az öncélú és pazarló állami monopóliumok lebontásával a piaci viszonyok teret nyernek, így a szolgáltatói verseny erősödik. Folytatásaként tovább kell vinni a vasút egyes társaságainak privatizációját, és magánbefektetőkre van szükség a Volán társaságoknál is.
2008.01.02. 18:56
 
 
A zavargások miatt nem javasolt Kenyába utazni
A kialakult helyzet miatt a külügyminisztérium nem javasolja a Kenyába utazást - tájékoztatta a tárca konzuli főosztálya szerdán az MTI-t. A december végi választások miatt Kenyában kitört fegyveres zavargások miatt a biztonsági helyzet az országban kiszámíthatatlan, így az odautazás jelenleg olyan mértékű kockázatot rejt, ami miatt a Külügyminisztérium az utazást nem javasolja, és az országot az "I. Nem javasolt utazási célországok és térségek" kategóriába sorolja - tartalmazza a közlemény. Mint írják, a külügyminisztérium a kenyai magyar nagykövetség segítségével folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket, és azok függvényében változtathat a fenti ajánláson.
2008.01.02. 18:39
 
A Srí Lanka-i kormány hivatalosan felmondja a tűzszünetet
A Srí Lanka-i kormány szerdán úgy döntött, hogy hivatalosan felmondja a szakadár tamil lázadókkal csaknem hat évvel ezelőtt kötött tűzszüneti megállapodást, mert a dél-ázsiai országban egyre terjedő erőszakos cselekmények szerinte feleslegessé teszik az egyezményt - jelentette be a kabinet egyik tagja. A Srí Lanka-i kormány 2002 februárjában norvég közvetítéssel kötött tűzszünetet a Tamil Eelam Felszabadító Tigrisei (LTTE) lázadószervezettel. A megállapodás mindkét félnek lehetővé teszi az egyezmény egyoldalú felmondását, de kiköti, hogy erről két héttel korábban hivatalosan értesíteni kell a norvég kormányt. A Srí Lanka-i kormány hamarosan elküldi az erre vonatkozó értesítést Oslóba.
2008.01.02. 18:13
 
 
MÁV: ismét jár az elővárosi vonatok többsége
Ismét jár a főváros környéki elővárosi vonatok többsége azt követően, hogy a havazás és a fagy okozta váltóállítási problémák miatt számos járat nem közlekedett a nap folyamán - tájékoztatta a vasúttársaság szóvivője szerdán az MTI-t. Az elővárosi vasúti közlekedés, amennyiben az időjárás nem romlik, csütörtök reggeltől tér vissza a normális kerékvágásba, akkortól az eredeti menetrend szerint járnak majd a vonatok. Addig az utasoknak kisebb nagyobb késésekkel és járatkimaradásokkal kell számolniuk. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője korábban azt közölte a távirati irodával, hogy pártja azonnali vizsgálatot követel a kormánytól a vasúti közlekedésben szerdán okozott káosz miatt.
2008.01.02. 18:05
 
Csak a bírság érdekli a hatóságokat?
Elégedetlen a Csillagszóró Hadművelettel az Országos Kereskedelmi Szövetség. A szervezet főtitkára szerint a hatóságokat csak az érdekli, hogy minél nagyobb összegű bírságot szabjanak ki. A Józsefvárosi piacon évek óta razziáznak a vámosok, de látványos eredményt még senkinek sem sikerült elérni. A főtitkár szerint jelenleg akkor sem lehet bezárni egy piacot, ha a hatóságok sorozatos szabálytalanságot tapasztalnak, ezért jogszabály-módosításra van szükség.
2008.01.02. 17:40
 
Egyelőre nem emelnek a bankok
Egyelőre nem drágulnak a banki költségek, de a többi, banki szolgáltatásokat érintő tervek megvalósítására még várni kell. Annak ellenére, hogy már tavaly szó volt róla, még nem készült el a pozitív adóslista sem.
2008.01.02. 17:13
 
 
A lakosság az áram három árszabása közül választhat
A lakosság és a nagyon kis fogyasztók, akiket az egyetemes szolgáltatók látnak el villamos energiával, három árszabás közül választhatnak 2008. január elsejétől attól függően, hogy mely napszakban kívánják az áramot fogyasztani - derül ki a gazdasági és közlekedési miniszter rendeletéből, amely a Magyar Közlöny december 29-diki számában jelent meg. A villamosenergia-ipari piacnyitáshoz szükséges utolsó miniszteri rendeletek jelentek meg a közlönyben, közöttük a rendszerhasználati díjakról szóló is. A rendszerhasználati díjak néhány eleme mérséklődött, és a díj összességében átlagosan 5,9 százalékkal emelkedett 2008. január 1-jével 2007-hez képest.
2008.01.02. 16:53
 
 
Musarraf terroristák számlájára írja Bhutto halálát
Terroristák a felelősek Benazir Bhutto ellenzéki politikus meggyilkolásáért - jelentette ki Pervez Musarraf pakisztáni államfő szerdán egy televíziós beszédében. - Benazir Bhutto halála nagy tragédia a pakisztáni nép számára - fogalmazott az államfő. Bejelentette, hogy az ügyben folyó nyomozásban segítséget kért a brit rendőrségtől, és hogy Gordon Brown brit kormányfő hozzá is járult ehhez a segítségnyújtáshoz. Londonban megerősítették, hogy "még a hét vége előtt" megérkeznek Pakisztánba a Scotland Yard kijelölt nyomozói. Előzőleg pakisztáni ellenzéki illetékesek visszautasították a kormány kijelentéseit Bhutto halálának körülményeiről és nemzetközi vizsgálatot követeltek.
2008.01.02. 16:42
 
 
Aláírták a MÁV Cargo privatizációs szerződését
Aláírták a MÁV Cargo Zrt. privatizációs szerződését szerdán, Budapesten. Az osztrák Rail Cargo Ausztria és a GYSEV Zrt. konzorciuma 102,5 milliárd forintot fizet a MÁV Cargo részvényeiért, és öt év alatt 43,5 milliárd forint fejlesztésre vállalt kötelezettséget. Kamarás Miklós, a MÁV Zrt. elnöke az aláírást követően újságíróknak elmondta: a tranzakciót az osztrák és a magyar versenyhivataloknak is jóvá kell hagyniuk, ami 4-5 hónapot is igénybe vehet.
2008.01.02. 16:25
 
 
Kormányszóvivő: az informatikai megújításhoz kellett a tanulmány
A kormány a kormányzati tájékoztatás informatikai megújításához volt szükség a Digital Native tanulmányára - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő az MTI-vel szerdán annak kapcsán, hogy a Fidesz helyettes szóvivője levelet írt az ügyben a kancelláriaminiszternek. Cser-Palkovics András - a Magyar Nemzet szerdai cikke nyomán írt - nyílt levelében arra volt kíváncsi, mi indokolta, hogy pályáztatás nélkül rendelje meg a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) a "Nemzetközi kormányzati kommunikációs eszközök az interneten" című tanulmányt Gyurcsány Ferenc régi ismerősének és üzlettársának cégétől tízmillió forintért. 
2008.01.02. 16:13
 
 
Bhutto pártja részt vesz a pakisztáni választásokon
A meggyilkolt Benazir Bhutto volt kormányfő pártja, az ellenzéki Pakisztáni Néppárt (PPP) részt vesz a február 18-ra halasztott törvényhozási választásokon - jelentette be szerdán a PPP szóvivője. Az országos választási bizottság nem sokkal korábban hozta nyilvánosságra az eredetileg január 8-ra kitűzött szavazás elhalasztásáról szóló döntést. Az intézkedést az ellenzéki politikus meggyilkolásával és az azóta dúló erőszakkal indokolta. Az ellenzék szerint Pervez Musarraf elnök Bhutto pártja melletti szimpátiaszavazástól tart, és a hatóságok a kormánypártnak, az államfő szövetségesének szeretnének segíteni a halasztással.
2008.01.02. 16:06
 
 
Tavasszal tárgyalóasztalhoz ülnek a katolikusok és a muzulmánok
Katolikus és muzulmán hittudósok párbeszédét tervezik Rómában tavasszal annak jeleként, hogy múlóban a feszültség, amelyet a pápának az iszlámra és a szent háborúra tett 2006-os megjegyzései váltottak ki. A találkozó javaslata XVI. Benedek hivatalos válasza 138 mohamedán hittudós októberi nyílt levelére, amelyet hozzá és más keresztény vezetőkhöz intéztek. A levél azt sürgette, hogy a két fél képviselői dolgozzák ki az egyistenhit közös elvi alapját. A megbeszélés előkészítése februárban vagy márciusban kezdődik, amikor három muzulmán hittudós Rómába utazik - jelentette be Jean-Louis Tauran bíboros a L'Osservatore Romanóban.
2008.01.02. 15:59
 
 
Tarlós: legalább 50 évig nem lesz Budapestnek liberális vezetése
Ez után a városvezetés után legalább ötven évig nem lesz Budapestnek liberális vezetése - jelentette ki Tarlós István, a fővárosi Fidesz-frakció vezetője. Az ellenzéki politikus bírálta a városvezetést amiatt, hogy miközben szerinte számos területen "válsághelyzet" van, a vezetés a problémák feltárása és a gondok megszüntetése helyett - csakúgy, mint korábban - ismét "valótlanságokkal", nem létező eredményekkel kampányol. A problémák érzékeltetésére szólt a 4-es metró építésével és a korábbi útfelújításokkal kapcsolatos szerződésekről.
2008.01.02. 15:56
 
 
Rekordszámú személyes adat tűnt el tavaly világszerte
Soha annyi személyes adat nem tűnt el a világon, mint 2007-ben, és idén várhatóan újra megdől a rekord. Az Attrition.org szakértőinek becslése alapján 2007. első napjától december 21-ig világszerte összesen 162 millió személyes adat került illetéktelen kezekbe, több mint háromszor annyi, mint 2006-ban. Brian Martin, az amerikai nonprofit IT-biztonságtechnológiai szervezet vezetője szerint az adatlopás felfutása az elektronikus kereskedelem terjedésének a következménye. Emellett a vezeték nélküli technológia térhódítása is a számítógépes bűnözők kezére játszik-véli a szakember.
2008.01.02. 15:29
 
 
Fura karácsonyfák Moszkvában
Egy vízcsapokból készült karácsonyfa is érkezett a krasznodari képzőművészeti múzeum december közepén meghirdetett pályázatára. Az e napokban megcsodálható mintegy 50 alkotás között akad üveggyöngyből készült, és számos, papírból összerakott karácsonyfa is. Van a beérkezett művek között egy fából készült, kétméteres műfenyő is. Ez utóbbit az Oroszországban egyre terjedő divat szerint fejjel lefelé, a mennyezethez rögzítették. Ezt a furcsaságot egykor az egyik elmegyógyintézet orvosai találták ki, mintegy a feje tetejére állított világ kifigurázásaként, meg azért, hogy még véletlenül se dönthesse fel senki a fát, s a divat azóta terjed.
2008.01.02. 15:13
 
 
Törley Pezsgőpincészet: 9 százalékos árbevételnövekedés 2007-ben
A Törley Pezsgőpincészet Kft. 2007. évi árbevétele várhatóan meghaladja a 16 milliárd forintot, amely a tavalyi évhez képest több mint 9 százalékos növekedés - tájékoztatta Bálo Zoltán, a Törley Pezsgőpincészet Kft. marketing vezetője az MTI-t. A Törley Pezsgőpincészet Kft. az általa értékesített összes márkát tekintve Magyarországon piacvezető, részesedése csaknem 75 százalék. A Törley márka 125 éve őrzi magyarországi piacvezető szerepét 32-39 százalékos piaci részesedésével. A Törley pezsgők nemcsak Magyarországon, hanem például Észtországban is piacvezetők, de kedveltek Svédországban, Norvégiában, Lettországban és Finnországban is.
2008.01.02. 14:51
 
 
Január 20-án szabadul Tánczos Gábor
A Fővárosi Bíróság helyben hagyta a korábbi döntést, így január 20-án kiszabadulhat Tánczos Gábor - tájékoztatta a körmendi gyerekgyilkosság miatt jogerősen elítélt fiatalember ügyvédje az MTI-t. Somos Zoltán hozzátette: a bíróság döntően a pszichológusi szakvéleményre alapozva hozta meg döntését, illetve úgy látta, hogy a társadalomba való visszailleszkedést elsősorban a civil társadalomban lehet optimálisan megtanulni. Tánczos Gábor a Legfelsőbb Bíróság 2002 februárjában kihirdetett jogerős ítélete szerint 1998-ban Körmenden megölt egy 11 éves kislányt, és ezért 13 éves szabadságvesztés-büntetésre ítélték. Őrizetbe vétele, 1998 óta, kilenc évet töltött a büntetés-végrehajtásban.
2008.01.02. 14:50
 
 
Veres: kedvezőbb hiány, reális növekedési prognózis
Veres János szerint az államháztartás 2007-es hiánya a vártnál is kedvezőbb, nem éri el a GDP 6 százalékát, a 2008-as költségvetés kiegyensúlyozott, nem tartalmaz jelentősebb feszültségeket, reális a 2,8 százalékos növekedési előrejelzés, a társadalom várhatóan az év közepétől érezheti a pozitív változásokat. A pénzügyminiszter az MTI-nek adott interjúban úgy vélte, hogy a kormánypárti képviselőknek legkorábban az év közepén hozhatnak egy kis örömöt a közvélemény kutatások, ekkorra ugyanis beérnek az elmúlt egy évben hozott intézkedések eredményei és a lakosság is érezheti a pozitív változásokat.
2008.01.02. 14:08
 
Téli olimpia 2014: Putyin felavatta az első sportközpontot
Vlagyimir Putyin orosz elnök felavatta a 2014-es, Szocsiban sorra kerülő téli olimpia első sportközpontját. "Ez a 130 hektáros centrum a külföld számára is komoly konkurenciát jelent" - jelentette ki a ceremónián az államfő. A Vörös Tisztás elnevezésű komplexum - melynek létrejöttét a Gazprom gázipari óriásvállalat finanszírozta - munkálatai 2002 óta zajlottak, és 50 épületében többek között síközpont, három szálloda, kávézók és üzletek is találhatók. A következő hat évben további 11 sportcentrumot emelnek a Fekete-tenger partján lévő üdülővárosban.
2008.01.02. 13:39
 
 
Január 10-én csúcstalálkozót tart Bush, Abbász és Olmert Jeruzsálemben
Január 10-én háromoldalú csúcstalálkozót tartanak Jeruzsálemben George Bush amerikai és Mahmúd Abbász palesztin elnök, valamint Ehud Olmert izraeli miniszterelnök részvételével - jelentette be szerdán egy palesztin illetékes. A találkozót Bush elnök Izraelbe és a palesztin területekre tervezett januári látogatásának második napjára tűzték ki. Az amerikai elnök legutóbb tavaly november 27-én tárgyalt az izraeli és a palesztin vezetőkkel az annapolisi Közel-Kelet-konferencián, ahol hivatalosan is újraindult a békefolyamat, amelynek célja, hogy a két fél 2008-ban megállapodást kössön a békéről.
2008.01.02. 13:30
 
 
Gatlint négy évre tiltották el
A lehetséges nyolc helyett négy évre tiltották el Justin Gatlin olimpiai és világbajnok, volt világcsúcstartó amerikai sprintert, aki tavaly előtt áprilisban akadt fenn egy doppingellenőrzésen. A 25 éves vágtázó a keddi ítélet szerint 2010. május 24-én versenyezhet legkorábban, így nem védheti meg idén Pekingben a 100 méteren szerzett ötkarikás bajnoki címét - igaz, fellebbezhet a döntés ellen. Az ügyében eljáró bizottság 53 oldalas jelentéséből kiderül, hogy a legnagyobb fejtörést az atléta 2001-es doppingügye jelentette az ítészek számára, amelyet még mindig nem sikerült egyértelműen tisztázni.
2008.01.02. 12:53
 
 
Foglalkoztatáspolitikai megállapodás a MÁV-START-nál
A 2008-2009. évi foglalkoztatáspolitikájához kapcsolódó eljárási szabályokról, valamint a gondoskodó eszközrendszer juttatásairól szóló megállapodást írt alá a MÁV START Zrt. valamint a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, a Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége, és a Vasutasok Szakszervezete 2007. december 30-án - közölte a MÁV-START szerdán. A foglalkoztaspolitikai megállapodás hatálya 2008. január 1-jétől 2009. december 31-ig szól. A MÁV-START tájékoztatása szerint a megállapodást nem írta alá, de a tartalmával egyetértve szignálta a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szolidaritás.
2008.01.02. 12:48
 
 
Fidesz: a 2008-as év a nyugdíjasok megadóztatásának éve lesz
A Fidesz szerint a 2008-as év a nyugdíjasok megadóztatásának éve lesz - mondta Iván László, a párt országgyűlési képviselője szerdán, Budapesten. A 2008-tól bevezetett új nyugdíjszámítási rendszer a nyugdíjak megadóztatását jelenti - közölte a politikus sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a konvergenciaprogramból fakadó egyhavi nyugdíjveszteség mellett az új számítási módszer - amely szerint az idei évtől a nettó bér után állapítják meg a nyugdíjat - újabb egyhavi nyugdíjvesztést eredményez az érintetteknek. Mint mondta, idén a kormány előrejelzésénél nagyobb, mintegy 8-10 százalékos nyugdíjcsökkenés várható.
2008.01.02. 12:05
 
 
Bíznak a netes felhasználók a közösségi oldalakban
Az internetezők 90 százaléka rendszeresen látogat közösségi oldalakat, többségük bízva a felületben, személyes adatait is közzéteszi itt, egyharmaduk még a telefonszámát is megadja - derül ki az NRC Piackutató felméréséből. Az NRC Piackutató 1.000 fő megkérdezésével végzett online kutatása szerint a legalább hetente internetező felnőttek 92 százaléka regisztrált tagja legalább egy internetes közösségi oldalnak. Többségük aktív felhasználó, így elmondható, hogy tíz internetezőből kilenc rendszeresen látogat közösségi felületeket. A legnépszerűbb magyar közösségi oldal az iWiW, amelyen a netezők 86 százaléka regisztrált. A tizenévesek körében leginkább látogatott MyVipnek a felnőtt internetezők 59, a HotDognak pedig 23 százaléka tagja.
2008.01.02. 11:56
 
 
Polgár Judit harmincadszor a világranglista élén
Továbbra is Polgár Judit áll az élen a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) legfrissebb női világranglistáján, ami azt jelenti, hogy a magyar nagymester 30. alkalommal világelső. Polgár 2707 pontjával a férfiak között jelenleg a huszonkettedik. Rajta kívül - amint a hazai szövetség tájékoztatásából kiderül - még soha egyetlen hölgy sem tudta átlépni, sőt még csak megközelíteni sem a 2700-as Élő-ponthatárt, ami a férfi szupernagymesteri szint alsó vonala is. A harmincszoros elsőség jelentőségét jelzi: minden idők legeredményesebb férfi sakkozója, az orosz Garri Kaszparov csak 23-szor vezette a férfiranglistát. Polgár Judit 1988 óta, azaz 20 éve a legerősebb női játékos - bár hivatalosan 1989 januárjában került az élre.
2008.01.02. 11:50
 
 
MNB: csökkent az államháztartás finanszírozási igénye
A nemzetgazdaság pénzügyi számláinak 2007 harmadik negyedévi adatai alapján az államháztartás finanszírozási igénye a GDP 6,1 százalék a volt a 2007 harmadik negyedévével záruló elmúlt egy évben - közölte a magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán. A harmadik negyedéves államháztartási finanszírozási igény 149 milliárd forint, a negyedéves GDP 2,3 százaléka volt. Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága 2007 harmadik negyedévének végén 16.428 milliárd forint volt, a GDP 65,9 százaléka. A központi kormányzat elsősorban betéteinek felhasználásával, tőzsdei részvényeinek eladásával és egyéb kötelezettségek vállalásával fedezte a finanszírozási igényét.
2008.01.02. 11:45
 
 
A boldog házasság női stresszoldó
A kiegyensúlyozott házasélet csökkenti a stresszt, de csak a nőkben - mutatták ki amerikai pszichológusok. A The Daily Telegraph című brit napilapnak a Health Psychology című folyóirat tanulmányából készített összefoglalója szerint a házasélet gyönyöreit élvező hölgyekben csökken a stressz által termelődő hormonok szintje, ellenben a férfiaknál ez a jelenség nem olyan szembeötlő. Náluk a mentális állapotot sokkal inkább befolyásolja a munkahelyi leterheltség. A vizsgálatot végző csoport szerint ennek az az oka, hogy a harmonikus kapcsolat elsősorban a nőket tehermentesíti, azaz a férjek részt vállalnak a mindennapi otthoni robotban, a háztartásban és a gyereknevelésben.
2008.01.02. 11:31
 
 
Csaknem 24 ezer iraki civil vesztette életét 2007-ben erőszakcselekményekben
Csaknem 24 ezer iraki polgári személy vesztette életét 2007-ben az arab országban dúló erőszak következtében. Az iraki erőszak áldozatainak nyilvántartására szerveződött Iraq Body Count (IBC) nevű független brit-amerikai szervezet által kedden közzétett számadat egyaránt magába foglalja azokat, akik félkatonai csoportok akciói következtében haltak meg, és azokat, akik az Egyesült Államok vezette koalíció tevékenysége következtében.
2008.01.02. 11:24
 
 
Milánóban dugódíjat vezettek be
A levegőszennyezés és forgalom csökkentésére Milánó városa szerdától dugódíjat vezetett be azon autósok számára, akik be akarnak hajtani Olaszország üzleti központjának belvárosába. A legfeljebb 10 eurós úgynevezett "ökoengedély" mértéke a gépkocsi kategóriájától függ. A leginkább környezetkímélő autók akár teljesen mentesülhetnek is a díjfizetés alól, míg a leginkább környezetszennyező járművek tulajdonosai fizetik a legtöbbet.
2008.01.02. 10:37
 
 
Angelina Jolie: alkalmanként 100 ezerért fiatalítják
Angelina Jolie, a fekete hajú szépség nem csak génjeinek köszönheti lenyűgöző szépségét. Bizony neki is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy megtartsa világhíres alakját.
2008.01.02. 09:35
 
 
Eddie Murphy ismét megnősült
Eddie Murphy ismét beevezett a házasság révébe: a tavaly elvált hollywoodi sztárkomikus kedden egy francia polinéziai magánszigeten feleségül vette Tracey Edmonds filmproducert. A 25 meghívott jelenlétében naplementekor megtartott ceremóniára Bora Bora közelében, egy Tahititől 230 kilométerre észeknyugatra fekvő szigeten került sor - tájékoztatta a pár sajtószóvivője a People magazint. A 46 éves színész 2006-ban 13 évi együttélés után szakított feleségével, Nicole-lal, akitől öt gyermeke született. Edmonds is másodszor házasodott: első férjét, Kenneth Edmondst dalszövegíró-énekest tavaly hagyta el.
2008.01.02. 09:27
 
Gold Coast: Szávay elődöntős párosban
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafinával az oldalán bejutott az elődöntőbe a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán. Az egyesben már a nyitókörben búcsúzott magyar kiválóság és partnere - akiket harmadikként emeltek ki - az orosz Nagyja Petrova, Jelena Vesznyina duót verte két szettben. Eredmények, páros, negyeddöntő: SZÁVAY, Szafina (magyar, orosz, 3.)-Petrova, Vesznyina (orosz) 6:3, 6:4 egyes, nyolcaddöntő: Szafina (orosz, 3.)-Pennetta (olasz) 6:4, 2:6, 6:4 Schnyder (svájci, 4.)-Schiavone (olasz) 2:6, 6:3, 6:4 Peer (izraeli, 5.)-Schruff (német) 6:0-nál Schruff feladta Mauresmo (francia, 6.)-Dechy (francia) 6-3, 6-4
2008.01.02. 08:46
 
 
Az ellenzék szerint növekedni fog az erőszak Pakisztánban
Pakisztáni ellenzéki pártok szerdán azzal vádolták a kormányt, hogy valószínű vereségét elkerülendő halasztotta el a parlamenti és helyhatósági választásokat, és aggodalmuknak adtak hangot, hogy a döntés növelni fogja az erőszakot a Benazir Bhutto ellenzéki vezető meggyilkolása óta forrongó országban. A központi választási bizottság egyik magas rangú illetékese kedden este azt mondta, hogy a testület a Bhutto meggyilkolása nyomán kirobbant zavargások miatt halasztotta el az eredetileg január 8-ra kitűzött választásokat. Nem fedte fel a voksolás várható új időpontját, de jelezte, hogy arra nem kerülhet sor február második heténél korábban.
2008.01.02. 08:13
 
 
A japán elítéltek utálják pizsamájukat
A japán börtönök elítéltjei nem kedvelik pizsamájukat, ódivatúnak tartják a függőleges csíkozást - derült ki egy felmérésből. Nem mindegyik rab ennyire kényes éji öltözékére, csupán szűk 50 százalékuk. Háromnegyedük a kosztot kifogásolja, több kenyeret szeretne rizs és tészta helyett, minden második elítélt pedig túl korainak tartja a délután ötórai vacsorát. A kvártélyt - mármint celláját - csaknem 70 százalék találja szűkösnek. A 127 milliós lakosú Japánban 80 ezer fő körül van a rabok száma.
2008.01.02. 08:03
 
 
L'Equipe: Sébastien Loeb a bajnokok bajnoka
A L'Equipe című mértékadó francia sportnapilap értékelése szerint Sébastien Loeb raliversenyző és navigátora, Daniel Elena a bajnokok bajnoka az elmúlt évi teljesítmények alapján. A 33 esztendős pilóta az idén sorozatban negyedszer hódította el a ralivilágbajnoki címet. Az 1946 óta évente megrendezett szavazáson Loeb az első raliversenyző, aki az élen végzett ebben a rangsorban. A második helyen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Tony Parker, a bajnok San Antonio Spurs francia kiválósága végzett, míg a harmadik Laure Manaudou, a világ- és Európa-bajnok úszócsillag lett.
2008.01.02. 07:56
 
 
KHR: növekedett a problémás hitelek aránya
Növekedett a problémás hitelek aránya, különösen a lakossági szektorban - derül ki a Központi Hitelinformációs Rendszert (KHR) működtető BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. híradójából. Az 5 éven túli hitelek állománya a megszokott módon lassan kúszik felfelé, amit a harmadik negyedévben elsősorban a leghosszabb futamidők (10 év feletti hitelek) arányának további térnyerése segített. Az új kihelyezésekben a svájci frank (CHF) őrzi 10 százalék feletti részesedését, de kis mértékben visszaesett. A dollár ugyanakkor 5 százalékos részesedésével kissé meglepő módon az utóbbi évek legerősebb eredményét produkálta a KHR statisztikája szerint.
2008.01.02. 07:20
 
 
Folytatódik a hóeltakarítás és a síkosságmentesítés
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) az éjszakai műszakban 80 téli célgéppel és 241 fő hómunkással folytatta a fő- és tömegközlekedési útvonalhálózat, hidak, felüljárók, közjárdák közlépcsők, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalakon a hóeltakarítást és síkosságmentesítést - közölte a társaság helyettes szóvivője utalva arra, hogy a fővárosban kedden éjfél körül megszűnt a közel huszonnégy órája tartó havazás. A főutak megtisztításával végeztek, néhány helyen már a mellékútvonalak takarítását is megkezdték. A nappali műszakban a mellékútvonalakon folytatják a hóeltakarítást és síkosságmentesítést.
2008.01.02. 07:02
 
 
Premier League: Győzött az Aston Villa
Az Aston Villa hazai pályán egy góllal nyert a Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó Premier League 21. fordulójában. Eredmény: Aston Villa-Tottenham Hotspur 2-1 (1-0) gól: Mellberg (40.), Laursen (85.), illetve Defoe (79.). Korábban: Arsenal-West Ham United 2-0 (2-0)gól: da Silva (2.), Adebayor (18.); Manchester United-Birmingham City 1-0 (1-0)  g: Tevez (25.); Middlesbrough-Everton 0-2 (0-0)  g: Johnson (67.), McFadden (72.); Reading-Portsmouth 0-2 (0-1) g: Campbell (9.), Utaka (66.) piros lap: Sonko (4., Reading); Fulham-Chelsea 1-2 (1-0)  g: Murphy (10., 11-esből), illetve Kalou (54.), Ballack (62., 11-esből).
2008.01.01. 20:29
 
 
Clinton és Obama is 100 millió dollárnál több adományt gyűjtött
Az amerikai Demokrata Párt két vezető elnökjelölt-aspiránsa, Hillary Clinton és Barack Obama szenátor is átlépte a 100 millió dollárt a 2007-ben összegyűjtött választási adományok terén. A New York-i és az illinois-i szenátor vezeti az elnökjelöltségre pályázó politikusok adománygyűjtési versenyét. A 100 millió dolláros küszöb átlépéséről a keddi The New York Times számolt be névtelen kampányfinanszírozási forrásokra hivatkozva. Az amerikai választások történetében első ízben fordult elő, hogy egyszerre két pályázó is ekkora összeget tudott összegyűjteni még az előválasztási időszak előtt.
2008.01.01. 20:10
 
 
300 köbméter szemetet szedtek össze Budapesten
Újév napján Budapesten 300 köbméter szilveszteri hulladékot gyűjtöttek össze a közterület-fenntartó dolgozói, a hómunkások pedig egész nap folyamatosan dolgoznak - közölte a vállalat helyettes szóvivője. A fővárosban hajnalban intenzív havazás kezdődött, a várost délre 12 centis hólepel borította. Éjszaka 33 géppel kezdtek hozzá a fő- és tömegközlekedési útvonalak, hidak, felüljárók, és az egészségügyi intézményekhez, élelmiszer elosztókhoz vezető mellékútvonalak síkosságmentesítéséhez. Emellett takarító és szállító célgépek, valamit 150 kézi útgondozó tisztította a három kiemelt szilveszteri rendezvény helyszínét, az Oktogont, a Nyugati teret, a Vörösmarty teret, valamint az oda vezető útvonalakat.
2008.01.01. 19:20
 
 
Bővíti csapatát a Lufthansa
A Lufthansa légitársaság az idén mintegy 4300 új alkalmazottat vesz fel. Döntően új munkahelyek létrehozásával bővül a foglalkoztatottak száma - közölte kedden a Lufthansa szóvivője, megerősítve az erről szóló lapjelentéseket. A létszámbővítéssel részben a természetes fluktuációt egyenlítik ki. A konszern továbbá 2000 légi- és 1000 földi utaskísérőt fog felvenni, utóbbiakat München és Frankfurt repülőterére, emellett 360 pilótatanulót is keresnek. Wolfgang Mayhuber, az igazgatótanács elnöke közölte, hogy a légitársaság növekedési pályán marad. A legnagyobb német légitársaság 2006 óta mintegy 10 ezer új munkahelyet hozott létre. A társaság a szóvivő szerint 105 200 embert foglalkoztat.
2008.01.01. 18:41
 
 
Nyert az Arsenal és a Manchester United
Az éllovas Arsenal és a tabellán második Manchester United is megszerezte a három pontot az angol labdarúgó Premier League 21. fordulójában. Eredmények: Arsenal-West Ham United 2-0 (2-0) gól: da Silva (2.), Adebayor (18.); Manchester United-Birmingham City 1-0 (1-0) g: Tevez (25.); Middlesbrough-Everton 0-2 (0-0) g: Johnson (67.), McFadden (72.); Reading-Portsmouth 0-2 (0-1) g: Campbell (9.), Utaka (66.) piros lap: Sonko (4., Reading). Korábban: Fulham-Chelsea 1-2 (1-0) g: Murphy (10., 11-esből), illetve Kalou (54.), Ballack (62., 11-esből).
2008.01.01. 18:23
 
 
Kitiltják a szennyező autókat több német városból
Három németországi városban kitiltják a belvárosokból a leginkább szennyező gépjárműveket. Berlinben, Kölnben és Hannoverben a kedden életbe léptetett rendelkezések szerint a gépkocsik szélvédőire ragasztott címkéken kell jelezni, a jármű megfelel az új szennyezőanyag-kibocsátási normáknak. A rendelkezések értelmében a régi típusú dízeljárművek nem hajthatnak majd be a belvárosok környezetvédelmi zónával jelzett körzeteibe. A tilalmat megsértő járművezetőket először csak figyelmeztetik, februártól viszont Berlinben már büntetik is. Kölnben áprilisban fogják kiadni a vonatkozó címkéket.
2008.01.01. 18:10
 
 
Bhutto állítólag egy összeesküvés leleplezésére készült
Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezető állítólag arra készült a meggyilkolása előtt, hogy bizonyítékokat mutasson be egy összeesküvésről, amellyel a rendszer el akarta csalni a választásokat. A Pakisztáni Néppárt egyik képviselője, Latif Khosza keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: Bhutto múlt csütörtökön, esti sajtótájékoztatóján ismertetett volna erről egy 160 oldalas jelentést, majd találkozóra készült a Pakisztánba látogató Arlen Specter pennsylvaniai szenátorral és Patrick Kennedy képviselővel, akiknek szintén átadott volna egy példányt, de pár órával korábban merényletet követtek el ellene. Khosza nem állította ugyanakkor, hogy az ellenzéki politikus meggyilkolása a jelentés miatt történt.
2008.01.01. 18:02
 
 
Muflonok a miskolci vadasparkban
Muflonokkal teljes lett a hazai patás nagyvad-csapat a miskolci vadasparkban, amely az új év első napján délelőtt 11 órakor nyitott ki. A muflonok - a 80 centiméter nagyságú "csigával" ékeskedő négyéves bak és a három fiatal jerke - a kassai állatkertből érkeztek Miskolcra, a Csanyik-völgyi vadasparkba. A muflonokkal - amelyeket az úgynevezett Európa-részben szállásoltak el - most már minden hazai patás nagyvadat megnézhetnek a látogatók Miskolcon. Gímszarvas, dámvad, őz, vaddisznó, muflon - teljes lett a csapat.
2008.01.01. 17:57
 
Chennai: Nadal a 16 között
A 436 ezer dollár összdíjazású indiai keménypályás férfi tenisztorna első fordulójában: a 16 közé jutásért: Nadal (spanyol, 1.)-Montcourt (francia) 6:2, 6:4; Eschauer (osztrák, 7.) - Salva-Vidal (spanyol) 7:6 (7-3), 5:7, 6:4; Zovko (horvát)-Ascione (francia) 6:4, 6:0; Garcia-Lopez (spanyol)-Peya (osztrák) 6:4, 6:4. Korábban: Haase (holland)-Bagdatisz (ciprusi, 2.) 6:3, 6:4; Vliegen (belga)-Gicquel (francia, 8.) 7:6 (5), 6:4.
2008.01.01. 17:11
 
 
Biztonságban vannak a Kenyában tartózkodó magyarok
A nairobi konzulátus tudomása szerint valamennyi Kenyában tartózkodó magyar állampolgár jól van; az Indiai-óceán partján, ahol a turisták vannak, teljes a nyugalom és a biztonság. A külképviselet úgy értesült, hogy jelenleg 415 magyar turista pihen a kelet-afrikai országban. Rajtuk kívül állandó jelleggel 10-15 magyar állampolgár él Kenyában, többségük a fővárosban, Nairobiban, ahol ugyancsak nyugodt a helyzet - közölte Kocsis András konzul kedden az MTI-vel. A konzulátus folyamatosan kapcsolatban áll a turistákkal, elsősorban a magyar utazási irodák helyi képviselőin keresztül. Zavargások csak az ország nyugati részén törtek ki, de ott nincs magyar a konzulátus ismeretei szerint.
2008.01.01. 17:06
 
 
Nehéz év vár a koalícióra
Nehéz év vár a koalícióra, 2008-ban több olyan kérdés is felmerül majd, ami szakítópróba lehet az MSZP-SZDSZ együttműködésében - vélekedtek politológusok az MTI-nek nyilatkozva. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője, Juhász Attila, a Political Capital szakértője és Kiszelly Zoltán politológus abban is egyetértett, hogy az év első felének legfontosabb belpolitikai eseménye a Fidesz kezdeményezte népszavazás lesz, a referendum azonban nemcsak a kormánypártok, de az ellenzék számára is kockázatosnak ígérkezik. A népszavazás eredményétől függően ugyanis Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor pozíciója is megrendülhet - tették hozzá.
2008.01.01. 16:54
 
 
A havazás ellenére nincs elzárt település az országban
Nincs elzárt település az országban, az utak az ország déli és középső részén leesett 20-30 centis hó ellenére mindenütt járhatóak - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel kedden. Az új év első napján kicsi volt a forgalom az ország útjain, a tűzoltóknak a nap folyamán mindössze 50-60 helyszínre kellett kimenniük, többnyire keresztbefordult, árokba csúszott, elakadt járművekhez, kidőlt fákhoz - mondta Dobson Tibor szóvivő.
2008.01.01. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524[2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista