2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Több mint ezer ferencvárosi szurkoló tüntetett a Pénzügyminisztériumnál
Több mint ezer ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szombat délután a Pénzügyminisztérium budapesti székháza előtt. A drukkerek azért tüntettek, mert szerdán a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította azt a pályázatot, amelyet Kevin McCabe angol üzletember magyarországi cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. tett az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ingatlanegyüttesének tulajdonjogára. A szurkolók egy hivatalos petíciót nyújtottak át Pichler Ferencnek, a tárca sajtófőnökének.
2008.01.19. 15:03
 
 
Alpesi sí Vk: Cuche sikere Kitzbühelben
A svájci Didier Cuche nyerte a férfi lesiklást az alpesi síelők Világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, Kitzbühelben, s ezzel egyrészt megerősítette vezető pozícióját a szakági versenyben, másrészt összetettben is az élre állt. A második helyen holtverseny alakult ki az amerikai Bode Miller és a hazai színeket képviselő Mario Scheiber között. Ez volt Cuche pályafutásának nyolcadik Vk-győzelme, az elsőt szinte pontosan tíz évvel ezelőtt, ugyancsak Kitzbühelben aratta. A szombati viadalt beárnyékolta egy súlyos baleset: az amerikai Scott Macartney röviddel a cél előtt bukott, és a sérülései olyan komolyak voltak, hogy mentőhelikopterrel azonnal kórházba kellett szállítani. Az eset miatt közel fél óráig állt a verseny.
2008.01.19. 14:37
 
 
Százéves jubileumot ünnepeltek a jövőben bízó kisgazdák
A Független Kisgazdapárt (FKGP) a magyar politika harmadik ereje, amelyet a nép lelke táplál - hangsúlyozta Hegedüs Péter pártelnök a szervezet fennállásának századik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen. A Budapest Kongresszusi Központban rendezett ünnepségre mintegy ezer ember gyűlt össze, a pártelnök előttük ismertette az elnök az FKGP programját. A címében is új reményeket ígérő pártprogram pillérei közé sorolta a magyar föld védelmét, a családok erősítését, az oktatás magas színvonalának és az egészségügy szolidaritás-alapjának visszaállítását, a hazai vállalkozások támogatását, a környezetvédelem szerepének növelését, valamint a nyugdíjasok élet- és - bővebben ki nem fejtett - "lélekbizonságának" megteremtését. "
2008.01.19. 13:17
 
 
Alpesi sí Vk: amerikai siker női lesiklásban
Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női lesiklást az alpesi síelők Világkupa-sorozatának olaszországi állomásán, Cortina d'Ampezzóban. Az ezüstérmet a svéd Anja Pärson, a bronzot a kanadai Emily Brydon szerezte meg. Vonn idénybeli negyedik, pályafutása 11. Vk-diadalát aratta. Ebben a szezonban háromszor győzött lesiklásban - így vezeti a szakági Vk-t - és egyszer szuper kombinációban.
2008.01.19. 12:46
 
 
Túl van az életveszélyen a Téten meglőtt rendőr
Túl van az életveszélyen és kiegyensúlyozottan jó az állapota a pénteken Téten hasba lőtt rendőrnek - közölte az MTI érdeklődésére a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház intenzív osztályának ügyeletes orvosa szombaton. Cselovszky Éva elmondta, hogy az életveszélyesen sérült rendőr magánál van, a műtétjét követő több órán keresztül tartó altatás után ébresztették fel. A lélegeztető gépről már péntek délután levették. A hasba lőtt rendőrön két és félórás életmentő műtétet hajtottak végre. Eltávolították egyik veséjét, amelyet a vesetájékon behatolt lövedék teljesen összeroncsolt. Az ügyeletes orvos tájékoztatása szerint a hét végét még az intenzív osztályon tölti, ahol pihenése garantált.
2008.01.19. 12:36
 
 
A szakszervezet szerint elkerülhetetlen a sztrájk a Kapos Volánnál
Újabb eredménytelen egyeztetésen van túl a Kapos Volán szakszervezetének tárgyalóbizottsága a munkáltatóval, így a keddre meghirdetett sztrájk elkerülhetetlen - közölte Dobi István, a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) kaposvári elnöke. A béremelés mértékéről folyó tárgyaláson most sem közeledtek az álláspontok. A szakszervezet ugyan a korábbi 11 százalékból engedve 8 százalékos béremelést is elfogadna, de a munkáltató ennél közel 2 százalékkal kevesebbet ajánl. A keddi munkabeszüntetés előtt ez volt az utolsó alkalom, hogy a felek egyezségre jussanak. Kedden hajnali fél négytől délelőtt fél tízig tart majd a munkabeszüntetés. A menetrend szerinti járatok ez idő alatt nem közlekednek, 15 szerződéses járatot és két külön buszt azonban elindítanak.
2008.01.19. 12:26
 
 
Letartóztatták a Bhutto elleni merénylet egyik gyanúsítottját
A pakisztáni biztonsági szervek közlése szerint előállítottak egy fiatalembert, akinek köze volt Benazir Bhutto volt miniszterelnök december 27-i meggyilkolásához. A 15 éves fiút, Aitezaz Sahot az északnyugati határtartományban, Dera Iszmail Hán városában fogták el, amint éppen egy öngyilkos merényletet készített elő. Vallomása szerint, egy öttagú kommandó tagjaként volt jelen Ravalpindiben a politikus elleni merénylet során. Az öt emberből - mondta - három, köztük ő maga pokolgéppel volt felszerelve arra az esetre, ha a másik kettő támadása sikertelennek bizonyul. Iszlámádban a kormányszóvivő nem tudta megerősíteni a fejleményről szóló bejelentést.
2008.01.19. 12:05
 
 
Hillary Clinton a Monica Lewinsky-afférról
Hillary Clinton, egykori amerikai first lady a Monica Lewinsky-affér 10. évfordulóján egy érzelmes tv-interjúban bevallotta: sosem kételkedett férje szerelmében, még akkor sem, amikor az hűtlen lett hozzá. A demokrata elnökjelöltség elnyerésére esélyes szenátor asszony a Tyra Banks-show vendége volt. Szokatlan nyíltsággal beszélt egykori gyötrődéséről, első ízben azóta, hogy bejelentette, versenybe lép az elnöki posztért. "Magamba kellett szállnom és alaposan át kellett gondolnom, mi a helyes nekem és családomnak" - mondta Tyra Banks volt topmodell népszerű televíziós műsorában. A 60 éves Hillary kijelentette: soha nem kételkedett abban, hogy Bill szereti őt, és soha nem ingott meg a lánya és családja iránti kötelességérzete, bizalma.
2008.01.19. 11:53
 
 
Tudni szeretné a Fidesz, mennyi pénzt költött a kormány tanulmányokra
A Fidesz kérdéssel fordul a kormány minden tagjához, azt tudakolva, hogy a szocialista kormányzás időszakában mennyi pénzt költöttek az egyes minisztériumok tanulmányokra - közölte a párt egyik országgyűlési képviselője. Ágh Péter sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Fidesz hétfőn írásbeli kérdést nyújt be az Országgyűléshez, amelyben azt kérdezik az egyes minisztériumok vezetőitől: 2002. május 27. és 2007 december 31. között mennyi pénzt fordítottak különféle tanulmányok megrendelésére. Az ellenzéki politikus úgy vélte, ezek a kiadások értelmetlenek voltak, hiszen semmilyen tanulmány nem javított az ország helyzetén.
2008.01.19. 11:25
 
 
Oroszország kész atomfegyvert bevetni megelőző csapásként
Moszkva nagy veszély esetén kész atomfegyvert bevetni megelőző csapásként - jelentette ki szombaton Jurij Balujevszkij orosz vezérkari főnök. Az orosz vezetők agresszív megjegyzéseinek sorába illeszkedő közlést kiegészítette azzal, hogy az országnak nincsenek tervei senki megtámadására. "Szükségesnek tartjuk azonban jelezni, hogy partnereink a világban világosan értsék: Oroszország, saját és szövetségesei szuverenitásának, valamint területi egységének védelmében, katonai erőt alkalmazna, beleértve az atomfegyvereket" - mondta a tábornok az orosz katonai akadémián tartott tudományos konferencián.
2008.01.19. 10:56
 
 
Melbourne: kiesett Kuznyecova, Csakvetadze és Gonzalez
Meglepetésekkel folytatódott az ausztrál nyílt teniszbajnokság: a harmadik fordulóban búcsúzott a női egyes további küzdelmeitől két orosz éljátékos, a másodikként rangsorolt Szvetlana Kuznyecova és a hatodik helyen kiemelt Anna Csakvetadze. Előbbit a lengyel tehetség, Agnieszka Radwanska győzte le két játszmában, utóbbit pedig saját honfitársa, Marija Kirilenko verte meg három szettben. A férfiak versenyéből kiesett a tavaly döntős Fernando Gonzalez: a melbourne-i rangsorban hetedik chilei játékos a 19 éves horvát Marin Ciliccel szemben maradt alul.
2008.01.19. 09:42
 
 
Fodor Gábor: a hitelesség most a magyar közélet kulcskérdése
A hitelesség jelenleg a magyar közélet kulcskérdése, és a népszavazást követően a kormánykoalíció foglalkozni fog az ezzel kapcsolatos kérdésekkel, beleértve a személyi kérdéseket is - fogalmazta meg véleményét Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter a Népszavában közzétett interjújában. "A koalíciónak is a hitelvesztés a problémája, de az MSZP-nek és az SZDSZ-nek is" - fogalmazott a napilapnak adott interjúban a liberális párt vezető politikusa. Hozzátette: a hitelvesztés az ellenzéket is érinti. Helyzetértékelése szerint a hitelvesztés általános, de ezen belül a kormánypártoké nagyobb.
2008.01.19. 09:39
 
 
Gyermekszíveket evett Pucér Fenék tábornok
Emberek ezreinek legyilkolását, közte élő gyermekek szívének kitépését és elfogyasztását vallotta be az Igazság és Megbékélés Bizottsága előtt az első libériai polgárháború (1989-1997) egyik legrettegettebb hadura, Joshua Milton Blahyi. A milíciavezért annak idején csak "Naked Butt" (Pucér Fenék) tábornokként emlegettek, mert anyaszült meztelenül vezette harcba ugyancsak pucér vagy női hacukát viselő, mágiáról és kegyetlenségükről hírhedt, bedrogozott és leitatott fiatal harcosait. Blahyi, aki 1996-os váratlan megtérése óta egy bibliával a kezében járja az országot és hirdeti az igét, önszántából állt a dél-afrikai mintára létrehozott történelmi igazságtétel-bizottság elé.
2008.01.19. 09:35
 
 
Indonéziában már 97 halálos áldozatot követelt a madárinfluenza
Madárinfluenzában meghalt egy kisfiú Indonéziában, ezzel 97-re emelkedett a vírusos megbetegedés halálos áldozatainak a száma a délkelet-ázsiai szigetországban - közölte a helyi egészségügyi minisztérium. A 8 éves gyermek pénteken hunyt el egy jakartai kórházban. A múlt szerdán szállították kórházba, kilenc nappal azt követően, hogy lázas lett és köhögni kezdett. A laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették, hogy halálát a madárinfluenza vírusának az emberre is veszélyes H5N1-es altípusa okozta. Az Egészségügyi Világszervezet szerint Indonézia a világ madárinfluenzától leginkább sújtott országa, a betegséget okozó vírus mára a 33 indonéziai tartomány nagy többségében elterjedt.
2008.01.19. 08:56
 
 
Elkergette feleségét, mert a tejtestvére volt
Elkergette a feleségét egy szaúd-arábiai férfi, mert tudomást szerzett arról, hogy csecsemőkorukban ugyanaz a dajka szoptatta őket. A férj indoka módfelett nyomós volt: az iszlám ugyanis nem tesz különbséget a tejtestvér és a biológiai testvér fogalma között. Ez pedig azt jelenti, hogy vérfertőzésnek minősül a szerelmi kapcsolat egy olyan férfi és nő között, akiket ugyanaz az emlő táplált. A Nadzsrán városában élő, négy gyermekes családapát egy álomfejtő világosította fel arról, hogy saját leánytestvérét vette feleségül. A hitetlenkedő férj ezután nyomozni kezdett és kiderítette, hogy hitvesével egy szoptatós dajkájuk volt. Azonnal beadta a válókeresetet.
2008.01.19. 08:47
 
 
Hollywoodi film készül Ferenc József és Erzsébet életéről
Hollywoodi film készül Ferenc József osztrák császár és felesége, Erzsébet császárné - magyar királyi pár - életéről, legalábbis a tervek viszonylag előrehaladott állapotban vannak. A leghosszabb ideig uralkodó Habsburgot állítólag Tom Hanks, a népszerű Sisit pedig Catherine Zeta-Jones alakítaná. Úgy hírlik, hogy mindkét sztár érdeklődéssel fogadta az ajánlatot, de végleges választ még nem adtak, mint ahogy a többi szereplőről és a stábról sincs döntés. A főképpen Sisi személyére összpontosító filmet eredeti helyszíneken, a felső-ausztriai Salzkammergutban forgatnák, ahol a császári és királyi pár életének jelentős részét töltötte. A magyarországi, indiai és olaszországi jeleneteket stúdióban, kulisszák között vennék föl.
2008.01.19. 08:38
 
 
A brit hadseregtől elloptak egy laptopot százezrek toborzási adataival
Elloptak a brit hadseregtől egy hordozható számítógépet, amelyen közel hatszázezer újonc, vagy a toborzás iránt érdeklődő személy adatait tárolták - közölte a brit védelmi minisztérium. Az ügy a legújabb fejlemény a brit kormányzat adatkezelési hibáinak sorában. A tárca szerint a laptopon lévő adathalmaz egyes személyeknek csak a nevét rögzítette, másoknál azonban útlevél- és társadalombiztosítási számokat, valamint a családi háttérre vonatkozó információkat is tartalmazott. A tárca sürgősen levélben fordul 3500 olyan személyhez, akiknek a banki adatai is az ellopott laptopon voltak. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
2008.01.19. 08:33
 
 
Lovasrendőrökkel a bandaháborúk ellen
Lovasjárőrökkel igyekszik visszaszorítani a bandaháborúkat a rendőrség az Egyesült Államok fővárosban. Washington egy észak-nyugati negyedében az utóbbi hónapokban több összetűzés történt a helyi fiatalok csoportjai között: a bandák összecsapásaiban több száz lövés dördült el, sokan megsebesültek. A rendfenntartó hatóságok mindeddig nem voltak képesek megállítani az egymás ellen bosszúakciókat elkövető bandákat. Az utcai ütközetek azután kezdődtek, hogy tavaly augusztusban meggyilkolták egy helyi zenész és színész testvérét. A bandaháborúkról ismert körzet volt az első olyan negyed Washingtonban, ahol másfél éve térfigyelő kamerarendszert szereltek fel.
2008.01.19. 08:24
 
 
Kiküldetési igazolvánnyal az EU-15-nél
Az új EU-tagállamok szolgáltatást nyújtó vállalkozásai - a szolgáltatások szabad áramlása alapján - alkalmazottaikat többnyire munkavállalási engedély nélkül kiküldetés keretében foglalkoztathatják a régi tagállamokban (EU-15), bár közülük Ausztria és Németország kivételes szabályokat érvényesíthet - olvasható az EU vonal tájékoztató honlapján. A többi régi tagállam is megkövetelheti a kiküldetési igazolást a kiküldött dolgozótól, amely egyebek között arra vonatkozik, hogy a munkavállaló legalább egy éves munkaviszonnyal rendelkezik, stabil alkalmazott a cégnél. Az egyes országok előírhatják továbbá a kiküldött dolgozók névsorának bejelentését, a helyi munkajogi, szociális előírások betartását.
2008.01.19. 08:14
 
 
Orbán várhatóan az első parlamenti ülésnap után tart évértékelőt
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke várhatóan csak a február 11-i, első parlamenti ülésnap után tartja meg szokásos országértékelő beszédét - értesült fideszes körökből az MTI. Valószínű, hogy a Fidesz elnöke megvárja, mi történik az első parlamenti ülésnapon, amelyen több fontos esemény is várható. Ekkor mondja el évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, majd újra szavaznak a képviselők az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényről, amelyet Sólyom László köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött az Országgyűlésnek. Az első ülésnap fontos eseménye lesz az is, hogy a Fidesz ekkor nyújtja be a parlamentnek az egészségbiztosítási törvény megerősítéséről szóló népszavazási kezdeményezését.
2008.01.19. 08:02
 
MSZOSZ: szükséges a befizetők kontrollja az egészségbiztosításban
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) továbbra is követeli a befizetők kontrollját az egészségbiztosításban - hangsúlyozta az érdekképviselet elnöke. Az elnök erről azzal összefüggésben mondta el véleményét, hogy az egészségbiztosítási törvény újabb parlamenti vitája során szóba kerülhet a befizetői képviselet ügye. Egyes szakértők a pénztárak felügyelőbizottságában való részvételt tartják lehetségesnek. Pataky Péter szerint bár szövetségük elutasította az egészségbiztosítási törvényjavaslatot, ez még nem jelenti azt, hogy ne követelnék továbbra is a befizetői kontroll érvényesítését.
2008.01.19. 07:59
 
Látogatási tilalom újabb kórházakban
Látogatási tilalmat rendeltek el az influenzajárvány miatt Komárom-Esztergom és Fejér megye összes kórházában, illetve néhány Veszprém megyei intézményben. Szombattól Kaposváron is életbe lép a korlátozás.
2008.01.18. 23:40
 
Áttörés a leukémia gyógyításában
Brit kutatók azonosították azt a sejtet, amely szerintük elindítja a leukémiához vezető folyamatot. A kutatókat egy ikerpár, két kislány esete segítette.
2008.01.18. 22:07
 
Nem reagáltak a brit gép hajtóművei
Hiába adtak utasítást a pilóták, a csütörtökön kényszerleszállást végrehajtó brit gép két hajtóművének teljesítménye valamiért nem nőtt - ez az első megállapítása a péntek este nyilvánosságra hozott előzetes vizsgálati jelentésnek. Eszerint a hibát akkor észlelték a pilóták, amikor a Boeing 777-es 180 méteres magasságban, három kilométerre volt a londoni Heathrow repülőtértől, és éppen leszállni készült.
2008.01.18. 21:02
 
 
Kényszerleszállás a Heathrow-n: nem reagáltak a brit gép hajtóművei
Nem reagáltak a londoni Heathrow repülőtéren kényszerleszállás közben összetört brit repülőgép hajtóművei a teljesítmény fokozását célzó utasításokra - ez a baleset ügyében kezdett szakértői vizsgálat elsődleges, péntek este közzétett megállapítása. A nap folyamán még voltak fennakadások a világ legnagyobb forgalmú nemzetközi repülőterén, de a budapesti járatok közlekedtek. A brit légibaleset-vizsgáló hatóság (AAIB) eltávolította a csütörtökön szerencsétlenül jár repülőgép fedélzeti repülési adatrögzítőit, amelyek az első beszámoló szerint azt jelezték: a Pekingből érkező Boeing 777-es Rolls-Royce Trent 800-as típusú motorjait sem az automatika, sem a pilóták nem tudták nagyobb fordulatszámra kapcsolni a leszállás előtt.
2008.01.18. 19:19
 
Erősödő uniós gázfüggőség
Tovább erősödik az orosz egyeduralom az európai gázellátásban, miután Bulgária és Oroszország egyezséget kötött. A bolgár kormány Vlagyimir Putyin orosz elnök 2 napos látogatása alatt beleegyezett, hogy országukon áthaladjon az a csővezetékrendszer, amellyel a Fekete-tengertől Európa déli részébe vezetik az orosz földgázt.
2008.01.18. 18:50
 
 
Továbbra sincs bérmegállapodás a MÁV-START-nál
Továbbra sem született meg a 2008. évre vonatkozó bérmegállapodás a MÁV-START Zrt. és a munkavállalókat képviselő négy szakszervezet között - közölte a társaság. A MÁV-START Zrt. arra tett javaslatot, hogy a munkaidő változatlanul heti 38 illetve 37,5 óra legyen. A munkáltató ezen kívül javaslatot tett az alapbérfejlesztés átlagos 6,9 százalékos emelésére, illetve a béren kívüli juttatás 210.000 forintról 250 000 forintra történő emelésére, valamint a vasutas szakmai gyakorlati idő negyedéves periódusonkénti jutalmazására és a pályakezdő diplomások minimálbérének emelésére. A VDSZSZ azonban nem értett egyet egyik dokumentum tartalmával sem.
2008.01.18. 18:49
 
 
A Hópehely nevet kapta a nürnbergi állatkert kis jegesmedvéje
Lezárult a napok óta tartó névadási ceremónia, és pénteken délután hivatalosan is a Hópehely (Flocke) nevet kapta a nürnbergi állatkert apró jegesmedvebocsa, aki Knut után Németország újabb kedvence lett. Az anyja által eltaszított és gondozók által nevelt, immár öthetes kishölgy újabb medvebocsmániát robbantott ki nemcsak szülővárosában, hanem az egész országban. Ezt jelzi, hogy több mint egy hete névjavaslatok tízezrei érkeztek a nürnbergi városháza, illetve az állatkert külön erre a célra létesített honlapjára. A több mint 50 ezer, Németország minden tájáról és külföldről, így a tengerentúlról is beérkezett javaslatok közül a városi és az állatkerti vezetőkből álló zsűri választotta ki a végleges nevet.
2008.01.18. 18:42
 
A Harry Potter befejező részének magyar fordítása egy hónap múlva kerül a boltokba
Február 8-ától kapható a Harry Potter-sorozat hetedik része, amely a Harry Potter és a Halálos ereklyék címet kapta; a sorozat utolsó részének fordítása lassabban haladt, mint az előző köteteké - mondta Tóth Tamás Boldizsár fordító. A befejező részben a legnagyobb feladatot a komolyabb, komorabb stílus mellett a visszatérő régi szereplők nevének megkeresése jelentette - említette Tóth Tamás Boldizsár. Hozzátette, hogy ugyan az első rész óta listát vezet a nevek fordításáról, ezek mennyisége és az esetleg kimaradt elnevezések is megakasztották olykor a munkában.
2008.01.18. 18:31
 
 
Az MSZP-nek nincs hivatalos álláspontja a megerősítő népszavazásról
A MSZP-nek még nincs hivatalos álláspontja a Fidesz egészségbiztosítási törvényt érintő megerősítő népszavazási kezdeményezésével kapcsolatban - mondta az MTI megkeresésére Nyakó István, a szocialista párt szóvivője pénteken. Még nincs hivatalos álláspontunk, mivel nem ült össze az MSZP-ben olyan testület, ami ebben a kérdésben döntött volna - fogalmazott a szóvivő. Nyakó István hozzátette, február 11-én ül össze idén először az Országgyűlés, addig pedig még bőven van idő. Az MTI úgy tudja, a szocialisták jövő keddi informális frakcióülés a népszavazás is szóba kerül.
2008.01.18. 18:30
 
 
Szerelem és egyéb katasztrófák
Alek Keshishian filmjének főszereplője a maga elvarázsolt világában élő, legújabb divatrendekre különösen érzékeny, és akár a kerítőnő szerepét és szívesen vállaló Emily (Brittany Murphy). Az ellentmondást nem tűrő lány a Vogue magazin munkatársaként és a magánéletben is szeret a középpontban lenni, és mindent megtenne a körülette lévő emberek szerelmi életének felvirágoztatása érdekében. Amikor egy szép napon új fotós kollega kerül a magazinhoz, Emily rögtön küldetésének tekinti, hogy összehozza Peter-rel (Matthew Rhys), meleg szobatársával. Emily akkora lelkesedéssel veti magát bele célja megvalósításába, hogy fel sem tűnik neki, hogy ideje lenne saját boldogsága érdekében is tenni valamit. Vajon, mikor eszmél Emily az álomvilágból, és ébred rá, hogy közvetlen környezetében is akad, aki már hosszú ideje keresi kegyeit? A Luc Besson által producerként jegyzet ultra-modern vígjáték a puszta szórakoztatás mellett néhány londoni fiatal életén keresztül mutat rá a szerelemi kapcsolatok filmekben ábrázolt idealizált képe és a való élet közötti különbségekre.
2008.01.18. 18:17
 
Gyakran félrekezelik az autista gyerekeket
Az Egészségügyi Minisztérium szerint a háziorvosok még mindig túl későn ismerik fel az autizmus tüneteit, ezért vannak, akiket éveken át félrekezelnek. Emiatt tájékoztató anyagot készítenek számukra.
2008.01.18. 18:11
 
Hiba volt a BKV-s fizetésemelés?
Hibás döntés volt most megemelni a vezérigazgatók fizetését. Ezt mondta a Fővárosi Városüzemeltetési Bizottság szabad demokrata elnöke. Lakos Imre véleményét sem a főpolgármester, sem helyettese, Hagyó Miklós nem kívánta kommentálni. A Fidesz szerint a közműcégek és a BKV vezetőjének fizetésemelése a városvezetők kénye-kedve szerint alakul.
2008.01.18. 18:01
 
Gyurcsány: nyertesei vagyunk a globalizációnak
Magyarország és India is haszonélvezője a globalizációnak- jelentette ki pénteken Újdelhiben egy üzleti fórumon a kormányfő. Gyurcsány Ferenc egyúttal megjegyezte, hogy számos kihívásnak is meg kell felelni. A politika szerepéről szólva azt mondta, hogy az államnak kedvező feltételeket kell teremtenie a gazdaság számára. Gyurcsány Ferenc úgy vélte, hogy aki sikeres akar lenni, annak meg kell értenie, hogy mi történik a világban, és választ kell adnia a felmerülő nehézségekre. "Sikert nem lehet úgy elérni, ha csak védekezünk"- mondta a miniszterelnök angol nyelvű előadásában.
2008.01.18. 17:50
 
 
Jön az Audi Sportback
A középkategóriás kupéként megismert és megszeretett A5-ös ötajtós verzióját tervezi piacra dobni az Audi 2009-ben. Ez a modell és a tekintélyes csomagtérrel megáldott, valamivel olcsóbb A4 Avant lesz hivatott felvenni a versenyt a BMW-vel és a Mercedesszel.
2008.01.18. 17:44
 
Átadták a Kultúra Magyar Városa címeket
Miskolc, Gyula és Tokaj kapta idén a Kultúra Magyar Városa címet; az elismeréseket Schneider Márta, az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) szakállamtitkára adta át a települések vezetőinek pénteken Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. Schneider Márta a díjátadó ünnepségen kiemelte: a cím viselésére jogosult városok sokat tesznek kulturális vonzerejük megőrzéséért és növeléséért. A címet Miskolc a megyei jogú városok kategóriájában, Gyula a tízezer lakos feletti városok között, Tokaj pedig a tízezer lakos alatti városok kategóriájában nyerte el.
2008.01.18. 17:40
 
Koncertek, fesztiválok az A38 Hajón
Koncertekkel, fesztiválokkal indul január közepétől Budapesten az A38 Hajó programja, a rendezvények közül a szervezők csütörtöki tájékoztatójukon kiemelték a My City/Az én városom sorozat Amszterdamot bemutató eseményeit. Januárban és februárban megújul a koncertterem: új helyen lesz a hang- és fénypult, új hangsugárzó rendszert szerelnek fel. A hajón a következő hetekben lép fel az Erik Sumo Band és Kiss Erzsi, a brit UK Subs és a The Vibrators együttes, Péterfy Bori és a Love Band, a Tosh Meets Marley és a Budapest Klezmer Band. Az amerikai Big Daddy Wilson és az osztrák Ripoff Raskolnikov, Zuboly és a Napra, valamint a Pannonia Allstars Ska Orchestra februárban koncertezik.
2008.01.18. 17:39
 
Még egy héttel tovább látható a Vaszary-kiállítás
Újra meghosszabbították egy héttel a Magyar Nemzeti Galéria Vaszary-kiállítását, az érdeklődők így február 24-ig láthatják a festőművész életművét bemutató nagyszabású tárlatot - tájékoztatta az intézmény pénteken az MTI-t. Demeter Judit sajtóreferens január 16-án közölte, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel egy héttel tovább, vagyis február 17-ig látható a tárlat, a látogatók száma már akkor meghaladta a százezret. Most további egy héttel, vagyis január 24-ig meghosszabbították a kiállítás nyitva tartását. Az intézmény korábbi tájékoztatása szerint fokozta az érdeklődést Vaszary János tavaly decemberben előkerült korai főműve, a Pihenő nő című festmény.
2008.01.18. 17:12
 
 
Vezérkari alsónadrág
Szexis alsógatyára, gazdag lakomákra, vad orgiákra, drága ajándékokra és luxusutazásra 700 ezer eurót (180 millió forint) költöttek a cseh hadsereg főparancsnokságának magas rangú tisztjei, hamis számlákkal igazolva a költést. A cseh rendőrség folytatja a nyomozást a hadseregnél csalás alapos gyanúja miatt. A Mlada fronta Dnes című prágai napilap úgy értesült, hogy a főparancsnokság tisztjei az állami pénzeket több "fekete" alapítványon keresztül vették föl, és hamis számlákkal igazolták a költést. Pavel Stefka tábornok, főparancsnok tavaly került ebbe a beosztásba, és a hivatal átvételekor tartott ellenőrzésen az egyik ilyen "piszkos pénzes" alapítvány lelepleződött.
2008.01.18. 17:05
 
 
McLaren-Mercedes: Hamilton 2012-ig hosszabbított
Lewis Hamilton 2012-ig meghosszabbította szerződését a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállóval. Arról nincs pontos információ, hogy a 23 éves brit szupertehetség - aki az elmúlt szezonban újoncként a második helyet szerezte meg a pilóták összetett világbajnoki pontversenyében - mennyit keres majd a jövőben, ám Ron Dennis csapatfőnök úgy nyilatkozott, Lewis rászolgált arra, hogy "minden kívánsága teljesüljön". Hamilton társa az előző szezonban még a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso volt, ám kettejük kapcsolata - főként a brit meglepően jó eredményei miatt - megromlott, és utóbbi visszatért korábbi csapatához, a Renault-hoz.
2008.01.18. 16:21
 
 
Veres: felfelé mutató kockázatok az inflációban
A pénzügyminiszter pozitívan értékeli, hogy az Európai Bizottság kiszivárgott véleménye nem vitatja, sokkal inkább alátámasztja a konvergenciaprogramban szereplő makropálya elemeit, amelyek közül az infláció tekintetében lát kockázatot a nyersanyagok, az élelmiszer és az olaj magas ára miatt. Veres János az MTI-nek adott nyilatkozatában - mivel hivatalosan a magyar kormány még nem ismeri a frissített konvergenciaprogramról készített brüsszeli véleménytervezetet - a sajtóban megjelent, a pozitív uniós értékelést valószínűsítő hírekre reagált. Elmondta: örömmel konstatálja, hogy a bizottság értékelései egyre inkább elismerő és egyetértő jellegűek a magyar konvergenciaprogramokkal kapcsolatban.
2008.01.18. 16:13
 
 
CIA: egy törzsi vezető és az al-Kaida ölette meg Bhuttót
Benazir Bhutto volt pakisztáni miniszterelnök meggyilkolásáért egy helyi törzsi vezető és az al-Kaida a felelős az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szerint. Az ellenzéki vezető életét egy bizonyos Baitullah Mehsud nevű északnyugat-pakisztáni törzsi vezetővel szövetséges fegyveresek oltották ki, akiket a merénylet végrehajtásában az al-Kaida terrorhálózat emberei segítettek - közölte Michael Hayden CIA-igazgató a The Washington Post pénteki számában megjelent interjúban. Hayden elmondta, hogy a Bhutto haláláért felelős erők állnak az új erőszakhullám mögött is, amely Pakisztán stabilitását fenyegeti.
2008.01.18. 16:07
 
Zalaegerszegi védő szerződőtt a Newcastle United-hez
Kádár Tamás, a Zalaegerszeg utánpótlás válogatott védője az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Newcastle Unitedben folytatja pályafutását. A pepsifoci.hu internetes portál értesülése szerint a több mint egyhónapos tárgyalássorozat végére csütörtökön késő éjjel került pont. Kádár rekordösszegért kelt el, a zalai klub soha ilyen drágán nem adott még el játékost, és magyar védőért sem fizettek még soha annyit, amekkora Kádár végleges vételára lehet. A Newcastle hivatalos oldalának tanúsága szerint a 17 éves futballista négy és fél évre kötelezte el magát.
2008.01.18. 15:54
 
 
SZDSZ: legyen nyilvános a pártok népszavazási kampányának költsége
Az SZDSZ a jövőben nyilvánosságra hozza, mire és mennyit költ a népszavazási kampányban. Horn Gábor, a liberális párt ügyvivője levélben kérte a parlamenti pártok kampányért felelős politikusait, tárják a nyilvánosság elé, hogyan és mennyit költenek a referendum előtti kampány során. A politikus az MTI-hez is eljuttatott levélben arra kérte Herényi Károlyt (MDF), Juhász Ferencet (MSZP), Lukács Tamást (KDNP) és Nyitrai Zsoltot (Fidesz), hogy az SZDSZ-hez hasonlóan osszák meg a választókkal, pártjuk milyen források felhasználásával, milyen kiadásokat finanszírozva vesz részt a népszavazási kampányban.
2008.01.18. 15:43
 
MKOSZ: Ivkovic lett a férfi, Rátgéber a női szövetségi kapitány
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) a szakmai bizottság javaslatát elfogadva a férfiaknál Stojan Ivkovicot, a nőknél pedig Rátgéber Lászlót nevezte ki szövetségi kapitánynak. A pécsi férfi gárdánál szakmai igazgatóként is tevékenykedő szerb szakember megbízatása két, míg az ugyancsak baranyai női alakulatot vezető Rátgéberé egy évre szól.
2008.01.18. 15:22
 
 
Fehér port kapott Orbán Viktor
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke fehér port tartalmazó borítékot kapott - közölte Deutsch-Für Tamás, a pártelnök kabinetfőnöke az MTI-vel. Deutsch-Für Tamás közleménye szerint szerdán a Köztársasági Őrezred arról tájékoztatta a Fidesz biztonsági igazgatóját, hogy fehér port tartalmazó boríték érkezett Orbán Viktor címére. A levél tartalmát jelenleg szakértők bevonásával vizsgálják - írta a kabinetfőnök. Január eleje óta kéttucatnyi szocialista politikus kapott ismeretlen fehér port tartalmazó levelet. Legutóbb szombaton Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes, országgyűlési képviselő, valamint Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő közölte, hogy szintén fehér port tartalmazó borítékot kapott.
2008.01.18. 15:00
 
 
Kóka János szerint liberális fordulatra van szükség az adózásban
Liberális fordulatra van szükség a közteherviselésben; a közigazgatás kiadásainak visszafogásával teremthető meg a mozgástér az érzékelhető adócsökkentéshez - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke egy konferencián pénteken Budapesten. A Republikon Intézet által szervezett "Nyitott szemmel a közteherviselésről" című gazdaságpolitikai fórum sajtótájékoztatóján a pártelnök elmondta: 2008-ban, 2009-ben Magyarországnak újra be kell kapcsolódnia a regionális adóversenybe. Az SZDSZ elnöke szerint külső és belső kockázatok egyaránt nehezítik a hosszú távú növekedést. Példaként említette a befektetők kivárását, illetve a tőkekivonás kérdését.
2008.01.18. 14:47
 
 
Király Linda ragaszkodik a fenekéhez
Király Linda néhány lépéssel a világhírnév előtt még mindig ugyanolyan kedves lány, mint amikor még senki nem ismerte. Úgy tűnik, megérte az évekig tartó kemény munka, távol a családtól, hiszen lassan beérik a sok munka gyümölcse.
2008.01.18. 14:39
 
Peking 2008: megvan a magyar csapat formaruhája
A Magyar Olimpiai Bizottság péntek délelőtti elnökségi ülésén eldőlt, hogy a Roland divatház öltözteti majd a magyar csapatot az augusztus 8. és 24. között sorra kerülő pekingi ötkarikás játékokra. A forma- és a megnyitón, valamint záróünnepségen használatos felvonuló ruha elkészítésére - nyílt közbeszerzési eljárás keretében - három cég összesen nyolc kollekcióval pályázott. A Makány Márta által tervezett nyertes öltözékben a fehér, a piros és a szürke szín dominál, a hölgyek és a férfiak egyaránt két-két ruhaösszeállítást kapnak. A pekingi játékokig mintegy 200 nap van hátra, s a pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a mostani állás szerint Magyarország 87 versenyzőt nevezhetne a seregszemlére.
2008.01.18. 14:26
 
 
Jennifer Aniston változatos szerelmi élete
A Jennifer Aniston szerelmi életéről szóló hírek szinte naponta változnak. Hol apát keres a gyerekeinek, hol csak egy spermadonort....
2008.01.18. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509[2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista