2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
A külföldi befektetők agresszív vásárlásai Amerikában
A külföldi befektetők agresszív ütemben vásárolnak fel vállalatokat az Egyesült Államokban, kihasználják az amerikai gazdaság és a dollár gyengélkedését - állapította meg a The New York Times. A vezető liberális napilap szerint némely területen szinte "kiárusítás" folyik, méghozzá nagy árengedményekkel. Az amerikai kormány és a gazdaság vezetői szorult helyzetben vannak: a recesszió előjelei miatt, a válság elkerülésére a külföldi tőkétől várják a gazdasági növekedés fenntartását. A kényszerhelyzet következtében a külföldi beruházók jutányos áron vethetik meg lábukat és erősíthetik meg pozíciójukat a világ legnagyobb piacán. Tavaly rekord nagyságú összeg, 414 milliárd dollár ömlött be az amerikai gazdaságba idegen országokból. 
2008.01.20. 19:43
 
 
A Deport-'56 feljelentése a Fővárosi Főügyészség szóvivője ellen
A Deport-56', a Deportálások Tényfeltáró Bizottsága feljelentést tett Varga Gergely, a Fővárosi Főügyészség szóvivője ellen mentő körülmény elhallgatása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A Lelkiismeret' 88 elnevezésű szervezet honlapján ismertetett dokumentum szerint a Deport-'56 elnöke, Szerdahelyi Szabolcs az Indexen korábban megjelent cikkre hivatkozva tette a feljelentést.
2008.01.20. 19:15
 
Férfi párbajtőr Vk: magyar csapatezüst Dohában
Az olimpiai kvalifikáció szempontjából értékes ezüstérmet szerzett a magyar csapat a dohai férfi párbajtőr Világkupa-versenyen. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván összeállítású együttes - a magyar szövetség tájékoztatása szerint - a legjobb 16 között a dél-koreai alakulatot nagy csatában, két tussal (38-36) győzte el. Aztán a negyeddöntőben a németek (43-38), az elődöntőben pedig az olaszok (36-21) ellen nyert, végül a fináléban 45-31-re kapott ki a francia csapattól. A harmadik helyen az ukránokat legyőző olaszok zártak. A dohai versenyen 25 válogatott indult.
2008.01.20. 18:29
 
 
Schwarzenegger nem támogatja egyik amerikai elnökjelölt-aspiránst sem
Arnold Schwarzenegger, Kalifornia kormányzója egyelőre nem támogatja egyik politikus jelöltségét sem az amerikai elnökválasztási versenyben. A legnagyobb népességű, 36 milliós szövetségi állam republikánus kormányzója egy hét végi sajtótájékoztatón cáfolta, hogy John McCain arizonai szenátort látná szívesen republikánus elnökjelöltként. Schwarzenegger Michael Bloomberggel közösen tartott sajtótájékoztatót. A dúsgazdag New York-i polgármesterről hetek-hónapok óta rebesgeti a sajtó, hogy független jelöltként esetleg megpályázza az amerikai elnökséget. Bloomberg cáfol, de mind az 50 államra kiterjedő vizsgálatot rendelt esélyeinek felmérésére.
2008.01.20. 18:00
 
 
Sakk szupertorna, Wijk aan Zee: Lékó remizett
Lékó Péter döntetlent játszott a nyolcadik fordulóban az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán. A viadal honlapja szerint a szegedi nagymester a hazai színeket képviselő Loek van Welyvel remizett. Eredmények, 8. forduló: Loek van Wely (holland, 2681 Élő-pont)-Lékó Péter (2753) döntetlen, Tejmur Radzsabov (azeri, 2735)-Vaszilij Ivancsuk (ukrán, 2751) döntetlen, Sakrijar Mamedzsarov (azeri, 2760)-Levon Aronjan (örmény, 2739) döntetlen, Pavel Eljanov (ukrán, 2692)-Michael Adams (angol, 2726) döntetlen. A 13 fordulós torna jövő vasárnapig tart. Hétfőn szünnap lesz, kedden Polgár Radzsabovval, Lékó pedig Carlsennel játszik, mindketten a világos bábukat vezetik majd.
2008.01.20. 17:32
 
 
Magyarokat ért súlyos baleset az ausztriai hegyekben
Az ausztriai "Grand Canyon" közelében található népszerű üdülőhelyen, Annabergnél egy tizenhét éves magyar lány szenvedett súlyos fejsérülést a sípályán.  Helikopterrel szállították be a Sankt Pölten-i kórházba, miután lesiklás közben a meredek hegyoldalon elesett, és a pálya melletti egyik facsoportba csapódott. Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család Alsó-Ausztriában, az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton. Az S6-oson két magyar család haladt egy-egy gépkocsin Stájerország felé, amikor az egyik autó a natschbachi pihenőnél leszaladt az úttestről, és többször átfordult. Az MTI értesülései szerint Szayly Józsefet, a Magyar Rádió alelnökét és családját érte a baleset.
2008.01.20. 16:35
 
 
Tavaly 81 millió forintot fizettek ki gyermek és ifjúsági baleset-biztosításra
Tavaly több mint 18 ezer káreseményt jelentettek az állam által fizetett általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás keretében, a Generali-Providencia Biztosító pedig hozzávetőlegesen több mint 81 millió forintot fizetett ki - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Hozzátette: végleges adatok egyelőre nincsenek arról, hogy ténylegesen mekkora lesz ez az összeg, mert még tart az adatok összesítése. Daróczi emlékeztetett arra, a kormány 2003-ban döntött az általános gyermek és ifjúsági baleset-biztosítás bevezetéséről, amellyel 2007-ben több mint 1,7 millió 3 és 18 év közötti gyermeknek nyújtott balesetbiztosítást.
2008.01.20. 16:30
 
 
Női párbajtőr csapat Vk: ötödik a magyar együttes
Az ötödik helyen végzett a magyar csapat a budapesti női párbajtőr Világkupa-versenyen. A győzelmet a németek szerezték meg, az ezüstérem az olaszoknak, a bronz pedig a románoknak jutott. A Nagy Tímea, Mincza-Nébald Ildikó, Hormay Adrien, Tóth Hajnalka összeállítású együttes a negyeddöntőbe jutásért a papírformának megfelelően simán verte a japánokat, a következő összecsapáson azonban négy találattal alulmaradt az olaszokkal szemben, így a folytatásban már csak az ötödik helyért küzdhetett. Ezt meg is szerezte, előbb a franciákat, majd az oroszokat legyőzve. A Sportmax Sport- és Szabadidőközpontban rendezett viadalon 19 válogatott indult.
2008.01.20. 15:59
 
 
Megkezdődött a választás Kubában
Parlamenti választások kezdődtek vasárnap Kubában, a jelöltek között az ország nyilvános szerepléstől másfél éve tartózkodó vezetőjével, Fidel Castróval. Az újraválasztott törvényhozás február 24-én tartja alakuló ülését - jelentette be a ország vezetésével bátyja betegsége miatt megbízott Raúl Castro. Az alakuló ülésen választják meg a kormány tagjait és a várakozások szerint ott dől el az is, hogy a 81 éves Fidel Castro visszatér-e a hatalomba.
2008.01.20. 15:30
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák gólt lőtt a PSV Eindhoven csapatában
Dzsudzsák Balázs góljával egyenlített ki a címvédő PSV Eindhoven a Venlo vendégeként a holland labdarúgó-bajnokságban. A Debrecenből érkezett válogatott szélső végigjátszotta a - 75 percig 10 emberrel küzdő - újonc elleni találkozót, melynek a 12. percében egy beadást követően, 5 m-ről talált a kapuba. Holland bajnokság, 20. forduló: VVV Venlo-PSV Eindhoven 1-1, Nijmegen-Ajax Amsterdam 1-1.
2008.01.20. 14:46
 
 
George Clooney az ENSZ új békenagykövete lett
Az ENSZ új békenagykövetévé nevezték ki George Clooney-t. Ban Ki Moon ENSZ főtitkár arra kérte fel a 46 éves, Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. Clooney már jó ideje emberi jogi aktivistaként tevékenykedik és főleg a nyugat-szudáni Darfúr válságövezetben elkövetett kegyetlenkedések ellen lépett fel. Michele Montas ENSZ szóvivőnő a hétvégén bejelentette, hogy a színész január 31-én az ENSZ New York-i székházában részt vesz azoknak az országoknak a találkozóján, amelyek katonákat bocsátanak a kéksisakos alakulatok rendelkezésére. Ez a kinevezés a legnagyobb megtiszteltetés, amelyet az ENSZ adhat, az első alkalommal három évre szól.
2008.01.20. 14:40
 
 
Gyurcsány Strasbourgba és Davosba utazik a jövő héten
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök indiai útját követően, január 22-én kedden Strasbourgba, majd Davosba utazik - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Elmondta, a miniszterelnököt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének elnöke hívta meg Strasbourgba, ahol a kormányfő a közgyűlés januári ülésszakán fog felszólalni. Gyurcsány beszédében kiemelten foglalkozik majd az Európa Tanács európai biztonsági rendszerben betöltött szerepével, a szervezet jövőbeni feladatvállalásának lehetőségeivel, valamint a Tanács és az Európai Unió viszonyával is - tette hozzá.
2008.01.20. 14:35
 
 
Gyulladásgátló a bor
Sok tudományos vizsgálat igazolta, hogy a mérsékelt borfogyasztók ritkábban kapnak szívinfarktust, mint azok, akik sokat isznak vagy egyáltalán nem fogyasztanak szeszt. Egy új vizsgálat most azt jelzi, hogy azoknak a hölgyeknek, akik rendszeresen, de kevés bort isznak, lényegesen kisebb mértékű az érrendszerében az a különös, lassú gyulladás, ami az érelmeszesedés alapja. Dr. Emilio Sacanella és munkatársai Barcelonában vizsgáltak 35 egészséges hölgyet, akik a főétkezéshez rendszeresen ittak egy-egy pohár bort.
2008.01.20. 14:21
 
Maratoni futáson indult a 94 éves thai matuzsálem
94 éves korában az ember általában már nem mozog valami frissen, esetleg csak botra támaszkodva közlekedik. Másképp van ezzel Peng Perngsa, aki Thaiföld - de talán a földkerekség - legidősebb maratoni futója. A volt rizsfarmer vasárnap is rajthoz állt a Csom Bung Radzsabhat egyetem által évente megrendezett futóversenyen. "Kezdek öregedni"- jegyezte meg ezúttal az örökifjú futó, akit Peng Apónak becéznek hazájában. "Így aztán mostanában már csak a 10 kilométeres távon szoktam indulni." Peng Apó azt követően kezdett el futni, hogy gyermekei unszolására 70 éves korában felhagyott a rizstermesztéssel.
2008.01.20. 13:23
 
 
Václav Havel szívműködési zavarok miatt kórházba került
Václav Havel volt cseh elnököt szívműködési zavarokkal szombaton este kórházba szállították - közölte vasárnap a közszolgálati Cseh Televízió. A 71 éves volt cseh államfő lett volna ugyanis a vendége a prágai tévé hagyományos vasárnap déli vitaműsornak. A televízió Havel állapotáról semmiféle részleteket nem közölt. Václav Havel kérésére azt sem hozták nyilvánosságra, hogy melyik kórházban kezelik. Jakub Hladík, az exállamfő személyes titkára újságíróknak azt mondta, hogy aggodalomra nincs, mert Havel állapota nem súlyos. Az állította, hogy vasárnap délelőtt telefonon beszélt Havellel, aki közölte, hogy jól érzi magát. Mindezek ellenére a volt államfő továbbra is kórházai kezelésben marad.
2008.01.20. 13:20
 
 
Mitterrand özvegye árverésbe bocsátja a néhai elnök ruhatárát
Francois Mitterrand özvegye árverésre bocsátja a néhai francia elnök ruhatárának és személyes tárgyainak egy részét. Az elnök halála után tizenkét esztendővel kalapács alá kerülő tárgyak között vannak selyemöltönyök, kürtőkalapok, krokodilbőr irattáskák és egy takaros persely. A Tajan francia árverési cégnél január 29-én kalapács alá kerülő 376 tétel között szerepel mintegy 100 ing, 60 öltöny és a világ vezetőinek - közöttük Fidel Castro kubai elnöknek - az ajándékai. A néhai szocialista politikus özvegye, Danielle Mitterrand ruhatárának egyes darabjaira is lehet licitálni az árverésen, amelynek tervezett 100 ezer eurós (csaknem 26 millió forint) bevételét jótékonysági célra kívánják felhasználni.
2008.01.20. 13:10
 
 
Tenisz, Australian Open: Szávay hétfőn lép pályára vegyespárosban
Szávay Ágnes az indiai Leander Paes oldalán magyar idő szerint hétfőn reggel lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespárosának nyolcaddöntőjében. A viadal honlapja szerint a magyar-indiai duó a 6. helyen kiemelt Csia Csüng-csuang (Chia Jung Chuang), Jonathan Erlich tajvani-izraeli kettőssel csap össze a 6-os pálya negyedik meccsén. Szávayék pénteken a Voracova-Skoch cseh duót győzték le rövidített döntő játszmával 2:6, 6:2, 10-6-ra.
2008.01.20. 12:09
 
 
Paris a FILA márkacsillaga
FILA új sport kollekcióját reklámozta Paris Hilton. A tengerparti divatbemutatóval reméli a gyártó, hogy az új termékeik a fiatalok körében még népszerűbbek lesznek. Paris nehezen tudta fegyelmezni magát a rendezvény során, partnerével kacérkodott, aki disztréten próbálta elkerülni a botrányos szituációt.
2008.01.20. 12:02
 
 
Koszovóról tárgyalt az Európai Unió összekötő csoportja
Az Európai Unió koszovói összekötő csoportjának külügyminiszterei szombat este a Ljubljana közelében fekvő Brdóban zárt ülésen áttekintették az albán többségű szerbiai tartomány helyzetét. A szlovén EU-elnökség kezdeményezésére összehívott tanácskozáson a házigazda Szlovénián kívül Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Olaszország külügyminiszterei, valamint Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Olli Rehn, az Európai Bizottság bővítésért felelős biztosa vett részt. A tanácskozás célja az volt, hogy megvitassák a függetlenség esetleges kikiáltása esetén 1800 fős rendőrségi és igazságügyi EU-misszió Koszovóba küldését, döntéshozatal azonban nem szerepelt a napirenden.
2008.01.20. 11:55
 
 
Missy új dalokkal a Step Up 2-ben
Missy Elliott Rap csillag az elmúlt néhány évben felbukkant itt és ott (mégpedig, egy Doritos hirdetési kampányban), de 2005 The Cookbookja óta semmi új szerzemény nem jött tőle.
2008.01.20. 11:44
 
 
Társadalmi egyeztetésen a gazdaságfejlesztési pályázatok
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közzétette honlapján az Új Magyarország Fejlesztési Terv (UMFT) Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) vállalatfejlesztést és a komplex beruházásokat támogató pályázati kiírásainak, valamint a Közép-Magyarország Operatív Program (KMOP) tükörpályázatainak tervezeteit. A társadalmi egyeztetésre bocsátott kiírások tervezeteire január 25-én 12 óráig várják az észrevételeket az NFÜ honlapján. A mikro- és kisvállalkozásoknak technológiai fejlesztésre kiírandó pályázatban 2008-ra a GOP keretéből a hat konvergencia régióban 7 milliárd forintot szánnak, amelyből 700-1.000 vállalkozás támogatásával számolnak.
2008.01.20. 11:40
 
 
A Fidesz tájékoztatást kér a posta kerékpárbeszerzéséről
A Fidesz felszólítja a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást arról, megkötötték-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést - mondta a párt országgyűlési képviselője. Balsai István sajtótájékoztatón azt mondta: ha még nem kötötték meg a szerződést, akkor szeretnék tudni, hogy a posta vezetése figyelembe veszi-e a beszerzéssel kapcsolatban a közelmúltban felmerült kételyeket. Hozzátette: ha pedig megkötötték már a szerződést, akkor ezt hozzák nyilvánosságra. A politikus emlékezetett: a posta ötezer kerékpárt vásárol átlagosan 240 ezer forintért egy szlovén cégtől.
2008.01.20. 11:25
 
 
Négy mesterséges vízesést építenek New Yorkban
Négy hatalmas vízesést építenek fel New Yorkban Olafur Eliasson dán képzőművész tervei alapján a nyár három hónapjára, hogy fellendítsék a turizmust és 55 millió dollár extrabevételre tegyenek szert. A négy óriásvízesés, amelyek egyike a Brooklyn hídról fog alázuhogni, 15 millió dolláros (2,6 milliárd forint) beruházással valósul meg. Ez az összeg magánszemélyek adományaiból áll össze. A vízesések 30-40 méter magasak lesznek, vagyis körülbelül akkorák, mint az amerikai szabadságszobor. Három vízesés - köztük a Brooklyn hídnál tervezett - az East Riverbe és a New York-i kikötőbe fog ömleni hatalmas állványokról. A vízesések július derekától október közepéig lesznek a helyükön.
2008.01.20. 10:57
 
 
Újabb halálos áldozatai vannak a kenyai zavargásoknak
Legkevesebb három ember vesztette életét vasárnap Nairobiban az etnikumközi zavargások újabb fellángolásában szemtanúk szerint. Az áldozatok holttestén bozótvágó kések okozta sebek nyomai vannak - közölte egy operatőr, aki egy tetemről felvételeket is készített. A rendőrség ugyanakkor jelezte: további holttestekre bukkantak. Egy gépkocsivezető szerint az egyik áldozat gyilkosai a kikuju törzshöz tartoznak, vagyis ahhoz a népcsoporthoz, amelyhez Mwai Kibaki újraválasztott elnök tartozik. Kenyában a december végén megtartott elnökválasztást követően éleződött ki a feszültség, az ellenzék nem hajlandó elfogadni a szerinte meghamisított eredményeket.
2008.01.20. 10:45
 
 
Az MBA hallgatók nem akarnak a feltörekvő piacokon dolgozni
A legfontosabb feltörekvő piacok (Oroszország, Kelet-Európa, Közel-Kelet és Dél-Ázsia) nem vonzóak munkavállalás szempontjából a vezető európai, egyesült államokbeli és ázsiai egyetemek MBA hallgatói számára - derül ki a Penn, Schoen és Berland Associates, illetve a Hill and Knowlton közös felméréséből. A 2007-ben, 12 nemzetközi üzleti iskolában, 527 jelenlegi MBA hallgató megkérdezésével végzett kutatás célja az volt, hogy megállapítsa: a legjobb menedzserekért folytatott globális harcban mely régiók és iparágak állnak nyerésre jelenleg. A Hill and Knowlton az MTI-hez eljuttatott elemzésben rámutat: az MBA hallgatók közül feleannyian érdeklődnek az feltörekvő régiók munkavállalási lehetőségei iránt, mint ahányan elutasítják.
2008.01.20. 10:35
 
 
Mától a helyszínen elveszik a jogosítványt az alkoholszonda elszíneződésére
Mától lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetőtől. A szigorú szabálytól azt remélik, hogy sikerül jelentősen csökkenteni az ittas vezetők által okozott balesetek számát. Magyarországon 2006-ban 21 ezer személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ebből 2.271 volt az ittasan okozott közúti balesetek száma, és 154-en haltak meg ittas vezetés miatt bekövetkezett balesetben. Az 1,4 millió ellenőrzésből 42 ezernél jelzett a szonda alkoholfogyasztást.
2008.01.20. 10:00
 
 
Ciprus, Írország és Svájc társaságiadó-rendszere a legvonzóbb
Európában Ciprus, Írország és Svájc társaságiadó-rendszere a legvonzóbb a KPMG nemzetközi felmérése szerint, míg Magyarország tizenegyedik a rangsorban. A jó adórendszer azonban a felmérés szerint önmagában még nem garancia a versenyképességre. A felmérés során - ennek eredményét a KPMG sajtóközleménye ismerteti - nagyvállalatok adószakértőit kérdezték meg arról, mennyire tartják vonzónak országuk adórendszerét más európai államokhoz viszonyítva. Az éllovasok pozíciójukat saját adórendszerük stabilitásának, értelmezhetőségének és a viszonylag alacsony adókulcsoknak köszönhetik.
2008.01.20. 09:17
 
 
NBA: McGrady bajnokveréssel tért vissza
Tracy McGrady, a Houston ásza győztes csapatba tért vissza 11 kihagyott mérkőzés után, a címvédő San Antonio ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Orlando Magic-PortlandTrailBlazers 101-94, Charlotte BobcatsMemphis Grizzlies 105-87,Miami Heat-New York Knicks 84-88,Milwaukee Bucks-Golden State Warriors 99-119,Dallas Mavericks-Seattle Supersonics 111-96,Los Angeles Clippers-New Jersey Nets 120-107 hosszabbítás után,Indiana Pacers-Sacramento Kings 104-110,Philadelphia 76ers-Toronto Raptors 99-95,Houston Rockets-San Antonio Spurs 83-81,Chicago Bulls-Detroit Pistons 97-81,Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves 111-108.
2008.01.20. 09:05
 
 
A támogatással elhelyezkedők 62%-át véglegesítik
A kereseti támogatással elhelyezkedők 62,3%-át véglegesítették 2006-ban a támogatást felhasználó munkáltatók - derül ki a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal az aktív eszközök hatékonyságáról készített most közzétett tanulmányából. A támogatással 18,2 ezer tartósan álláskereső jutott munkalehetőséghez átlagban 12,4 hónapos időtartamra. Ebből átlagban 6,2 hónapig a kereset egy részéhez a Munkaerőpiaci Alap keretéből nyerhettek el támogatást a munkáltatók, 6,2 hónapig pedig a munkáltató kötelessége volt a támogatás nélküli továbbfoglalkoztatás. Átlagosan egy-egy tartósan álláskereső foglalkoztatására ennek keretében havonként 50 ezer forintot, a támogatott időszak egészében 309,5 ezer forintot költött az alap.
2008.01.20. 08:30
 
 
McCain Dél-Karolinában, Clinton és Romney Nevadában nyert
John McCain szenátor nyerte szombaton a dél-karolinai republikánus előválasztást. A nevadai jelölőgyűléseken a demokrata párti Hillary Clinton, illetve a republikánus Mitt Romney lett az első. Három egyszerre zajló jelöltválasztó rendezvénnyel eddig ez a szombat volt a két hete kezdődött előválasztási időszak "legsűrűbb" napja. Az amerikai elnökjelöltségéért folytatott versenyben McCain második győzelmét szerezte meg New Hampshire után. Az iraki háborút támogató vietnami veterán szoros versenyben győzte le Mike Huckabee volt arkansas-i kormányzót. McCain 33, Huckabee pedig 30 százalékos eredményt ért el a szavazatok 93 százalékos feldolgozottsága mellett.
2008.01.20. 08:30
 
 
Testőrök kíséretében hazaérkezett Tánczos Gábor Körmendre
Testőrök kísérték haza a börtönből tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt vasárnap reggel. A fiatalembert egy 11 éves körmendi kislány, H. Zsófia megöléséért 1998-ban tartóztatták le, majd jogerősen 2002-ben ítélték 13 év szabadságvesztésre, amelyből a bíróság döntése értelmében tíz év letöltése után feltételesen szabadult. Az akkor 19 éves férfi a rendőrségi nyomozás során elismerte a brutális bűncselekmény elkövetését, majd a bíróság előtt visszavonta, és később a megismételt eljárás során is végig tagadta bűnösségét.
2008.01.20. 08:00
 
 
Van ötös a lottón
Egy öttalálatos van a lottón, nyereménye 2 milliárd 356 millió 386 ezer forint - közölte Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója az MTI-vel a sorsolást követően. Ennél több részletet egyelőre nem tudott mondani, így azt sem, hol adták fel a nyertes szelvényt. Ez minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye Magyarországon. Az eddigi második legnagyobb nyereményt 2002-ben érte el egy fogadó, aki akkor 2 milliárd 971 millió forintot nyert. A rekordnyereményt 2003-ban vitték haza, 5 milliárd 92 millió forintot.Hozzátette: a nyertesnek 90 napja van arra, hogy az úgynevezett nagy nyertes telefonszámon jelentkezzen, ennek száma minden lottózóban megtalálható. A nyerőszámok: 5, 24, 59, 62, 86.  Joker-szám: 155326.
2008.01.19. 20:46
 
 
Összecsaptak a Világgazdasági Fórum ellen tüntetők és a rendőrök Svájcban
Megdobálták a rendőröket egy engedély nélküli tüntetés résztvevői szombaton a svájci fővárosban, a rendfenntartók könnygázt vetettek be. A davosi Világgazdasági Fórum jövő heti ülése ellen tiltakozó mintegy kétszáz szélsőbaloldali tüntető felét őrizetbe vették. A városvezetés először engedélyt adott a tüntetésre, később azonban rendbontástól tartva visszavonta. Az évenkénti csaknem egyhetes téli davosi eszmecserére a világ politikai, társadalmi és gazdasági vezetői gyűlnek össze, hogy megvitassák a világ előtt álló kihívásokat, megoldási lehetőségeket és meghatározzák a jövőt érintő legfontosabb feladatokat.
2008.01.19. 19:58
 
 
MOZI: Asterix az Olimpián
Asterix (Clovis Cornillac) és jó barátja, Obelix (Gérard Depardieu) az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt azért teszik, mert a gall Alafolix herceg ugyanabba a gyönyörű görög hercegnőbe szerelmes, mint Cézár fia, Brutus is.
2008.01.19. 19:10
 
 
Paris Hilton gyereket akar! Most!
Paris Hilton napok óta villogtatja gyűrűjét a fotósok előtt, de nem árulja el, ki a szerencsés vőlegény. Most viszont kijelentette, ex-barátjától akar gyereket.
2008.01.19. 18:41
 
Új autóbusz-gyártó üzem a Kravtex beruházásában Mosonmagyaróváron
A kormány törekvése olyan helyzetbe hozni a közszolgáltatókat, hogy azok alkalmasak legyenek erős megrendelőként fellépni a piacon - mondta Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter a Kravtex  cégcsoport új autóbuszgyártó üzemének átadásán pénteken Mosonmagyaróváron. A több mint 1,5 milliárd forintos beruházással a cégcsoport Magyarország legkorszerűbb és legnagyobb autóbuszgyártó kapacitását hozta létre, amely akár évi 500 jármű gyártására is alkalmas - közölte az eseményen Varga János vezérigazgató. A közel 12 ezer négyzetméteres üzemcsarnokot a cégcsoporthoz tartozó Kühne Zrt. területén emelték.
2008.01.19. 18:25
 
 
Egyesült az AAA AUTO négy magyar leányvállalata
Az AAA AUTO Group négy magyarországi leányvállalata 2008. január 14-ével egy társaságba, az Autocentrum AAA AUTO Kft.-be olvadt össze, amelyet 100 százalékban a holland bejegyzésű AAA Auto Group N.V (az AAA AUTO csoport anyavállalata) birtokol és működtet - tájékoztatta a társaság az MTI-t. A közlemény szerint az Autocentrum AAA Auto Kft. egyesült a magyar holding céggel az AAA Auto Kft.-vel és két leányvállalatával, az F-23 REALTY Kft. illetve az F-22 Invest Kft. ingatlancéggel. A lépést a vállalati struktúra egyszerűsödése, a hatékonyságnövelés és az adminisztrációs költségek leszorítása tette szükségessé. Az AAA AUTO Csoport már más országban is sikeresen bevezette ez a cégstruktúra-modellt.
2008.01.19. 18:22
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: Huszár Erika második 500 m-en
Huszár Erika második lett 500 méteren az lettországi Ventspilsben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A nemzetközi szövetség hivatalos honlapja szerint a magyar versenyző az előfutamokból még éppen csak továbbjutott, ám a negyed-, majd az elődöntőben is megnyerte futamát. A finálé rendkívül izgalmas küzdelmet hozott, és Huszár végül négy ezreddel kapott ki a győztes holland Annita van Doorntól. Ugyanezen a távon Heidum Bernadett a 13. lett. Az összetett pontversenyben Huszár jelenleg a harmadik helyen áll holtversenyben az orosz Nyina Jevtyejevával, míg Heidum a nyolcadik.
2008.01.19. 18:14
 
 
Jobbik: a 21. század csendőrsége a Magyar Gárda lesz
Mintegy 100-150 résztvevője volt Keszthelyen a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda közös irodájának szombati avatóján, ahol a Jobbik alelnöke kijelentette: a 21. század csendőrsége a Magyar Gárda lesz. Szegedi Csanád cigánybűnözésről beszélt, illetve arról, hogy a magyar földeket "közel-keletiek" fogják felvásárolni. A gárda helyi kapitánya, Magyar Zoltán ezt megelőzően arról szónokolt, hogy szervezetük nem antiszemita és nem rasszista. Szavai alatt a rendezők szóváltásba kerültek egy asszonnyal, akinek nyakában jól látszott egy aranyláncon függő Dávid-csillag. A vele lévő két emberrel együtt el akarták küldeni a térről, ők azonban maradtak, hangoztatva, hogy joguk van ott lenni.
2008.01.19. 17:57
 
Megbukott Kate Moss kísérlete
Kate Moss ezen a héten töltötte be 34. életévét. Ezt egy 34 órás partival kívánta megünnepelni, bebizonyítandó, hogy öreg csirke nem vén csirke. Ám a rekordkísérlet kudarcba fúlt.
2008.01.19. 17:30
 
 
Lindsay Lohan a hullaházban
Büntetése részeként hullaházban dolgozik majd Lindsay Lohan, közölte a 21 éves színésznő ügyvédje csütörtökön.
2008.01.19. 16:50
 
Fonogram 2008: megvannak a jelöltek
Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége jóvoltából idén is megrendezik a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet.
2008.01.19. 16:49
 
Kiefer Sutherland hétfőn jöhet ki a börtönből
Január 21-én engedik ki a börtönből Kiefer Sutherland színészt, aki ittas vezetés miatt került a rácsok mögé.
2008.01.19. 16:41
 
A Rolling Stones nagyot váltott
Kiadót vált a Rolling Stones, így márciusban megjelenő koncertlemezét már a Universal jelenteti meg.
2008.01.19. 16:36
 
Neonácik tüntettek Prágában a szólásszabadság korlátozása ellen
Mintegy 200 neonáci tüntetett szombaton délután Prágában, mert szerintük a jelenlegi cseh kormány korlátozza a szólásszabadságot. Az akcióra eredetileg a nyugat-csehországi Pilsenben került volna sor, de Pavel Rödl polgármester végül is csütörtökön betiltotta. A korábban engedélyezett menet dátuma, január 18. ugyanis szomorú emlékű évfordulót jelez: 1942-ben ezen a napon indították útnak Pilsenből az első vasúti szerelvényt, amely a helyi zsidókat szállította a terezíni koncentrációs táborba. A prágai tüntetés incidensek nélkül zajlott le.
2008.01.19. 16:35
 
 
Február másodikán kezdődik az SZDSZ hivatalos népszavazási kampánya
Február másodikán indul el az SZDSZ népszavazási kampánya. Aznap Budapesten egy országos rendezvény keretében mutatják be a kampány legfontosabb elemét - jelentette be a párt Országos Tanácsának ülése után Kóka János. Gulyás József, az OT elnöke elmondta, hogy a testület egyhangúlag hatalmazta fel a párt ügyvivőit, hogy az eddig vitt álláspontot képviseljék az adóreform, az egészségbiztosítási reform és a Fidesz által kezdeményezett népszavazás során. Kóka hozzátette, hogy az egészségbiztosítási törvény kapcsán az SZDSZ azt várja, hogy azt változatlan tartalommal, az államfő kifogásait megfontolva, a szükséges módosításokat elkészítve, az eredeti szándék szerint fogadja el február 11-én a parlament.
2008.01.19. 16:21
 
 
Koszovó függetlenségéről egyeztet Hasim Thaqi
Koszovó függetlenségének kikiáltásáról kíván egyeztetni a jövő héten Brüsszelben az Európai Unió illetékeseivel Hasim Thaqi, a dél-szerbiai tartomány miniszterelnöke - jelentette szombaton a Koha Ditore című, a helyi albán vezetők által információkkal bőségesen ellátott s Koszovóban a legtekintélyesebbnek tekintett újság. A lap brüsszeli - meg nem nevezett forrásokra hivatkozó - tudósítása szerint Thaqi az EU külpolitikáját felügyelő Javier Solanával, Olli Rehn bővítési biztossal és a NATO magas rangú képviselőivel azt fogja kitervelni január 23-án és 24-én, hogy mikor hirdessék ki Koszovó függetlenségét, Szerbiától való végleges különválását.
2008.01.19. 16:01
 
 
WTA: Szávay is jelölt az Év újonca címre
Szávay Ágnes neve is szerepel azon a listán, amelyből a média képviselői kiválasztják az egyes kategóriák 2007-es legjobbjait a női teniszversenyeket szervező WTA kérésére. A világranglistán 19. magyar játékos az Év újonca kategóriában jelölt a szlovák Dominikova Cibulkova, a fehérorosz Viktoria Azarenka és Olga Govorcova, valamint az osztrák Tamira Paszek társaságában. Az év játékosának Justine Henint, Szvetlana Kuznyecovát, Jelena Jankovicot, Ana Ivanovicot, Venus Williamst és Serena Williamst jelölték.
2008.01.19. 15:40
 
 
Westend női párbajtőr Grand Prix: Szász Emese aranyérmes
Szász Emese aranyérmet szerzett a Westend női párbajtőr Grand Prix-n, ezzel megerősítette helyét az olimpiai kvalifikációs ranglistán. A döntőben 15-10-re verte a román Ana Branzát. A dobogó harmadik fokára a francia Laura Flessel-Colovic és a német Imke Duplitzer állhatott fel.
2008.01.19. 15:37
 
 
Hét millió szelvény a két milliárdnál is nagyobb lottónyereményért
Az átlagosnál kétszer több, hétmillió szelvény és játék érkezett be a héten a Szerencsejáték Rt.-hez; minden idők harmadik legnagyobb összegű lottónyereményét sorsolják szombaton - mondta el Somorai László, a társaság marketing igazgatója. Hozzátette: majdnem két és félmillió játékot a nap folyamán adtak fel az emberek. Az igazgató emlékeztetett arra, az ötöslottó főnyereménye tavaly augusztus óta halmozódik és ha valaki egyedüliként találja el a nyerőszámokat, várhatóan 2 milliárd 323 millió forint nyereményt kap. Somorai László kitért arra, este hétig lehet az interneten és a fogadóirodákban játszani. Az eddigi legnagyobb nyereményt 2003-ban vitték el, 5 milliárd 92 millió forintot.
2008.01.19. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508[2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista