2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A közeledő hidegfront miatt késhet az Atlantis indítása
Az Egyesült Államok délkeleti részén átvonuló, pusztító tornádókat okozó hidegfront Florida irányába halad, s emiatt késhet az Atlantis űrsikló indítása. Az idei első űrrepülőgép-indítást csütörtökre tűzték ki. A floridai Kennedy űrrepülőtér vezetői csütörtök hajnalban az időjárási helyzettől függően döntenek arról, hogy megkezdjék-e az Atlantis üzemanyagtartályainak feltöltését a közép-európai idő szerint 20.45-re tervezett starthoz. Meteorológusok szerdai előrejelzése szerint az indításnak 30 százalék az esélye. A tornádók több mint 50 emberéletet követeltek Tennessee, Arkasas, Kentucky és Alabama szövetségi államokban. A hidegfront várhatóan megszelídül, mire Floridába elér, de a hideg légáramlat esőzést, sűrű felhőzetet, sőt villámlást okozhat.
2008.02.07. 07:03
 
 
Folytatódik a vasutassztrájk
Folytatódott csütörtökön a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalhálózatán. Éjszaka a forgalomirányítók közül 1567-en vették fel a munkát, 123 vasutas sztrájkolt - tájékoztatta az MTI-t a MÁV Zrt. sajtófőnöke. A MÁV-START Zrt. személyszállító cég által éjszakára kivezényelt mintegy 800 dolgozó 15 százaléka sztrájkolt. Szerdán a személyszállító vonatok 40 százaléka indult el, azaz csökkent a sztrájk és nőtt a vasúti közlekedés - tette hozzá Kavalecz Imre. A MÁV csütörtökön - ha meglesznek hozzá a feltételek - viszonylag kiszámítható közlekedést szeretne biztosítani Budapest és az elővárosok között, valamint a távolsági forgalomban.
2008.02.07. 06:56
 
 
Gólkamerát akarnak a bírók
Gólkamerát akarnak a bírók, hangzott el Európa 51 legjobb labdarúgó-játékvezetőjének limasszoli szakmai találkozóján. A sípmesterek az európai szövetség (UEFA) segítségét kérik a mielőbbi bevezetés érdekében. A dán Bo Larsen a klubvilágbajnokság tapasztalatait értékelve kiemelte, nagyon megkönnyítette a munkáját a gólkamera. "A tornán egy kis órát kaptunk, mely sípoló hangot adott ki, a lapján pedig megjelent a gól felirat, amikor a labda túljutott a gólvonalon" - mondta a FIFA-bíró. "Ezt minden válogatott és európai kupameccsen be kellene vezetni, de szerintem az élvonalbeli bajnokságokban is lehetne használni."
2008.02.06. 21:42
 
Modem Baráti Kör tagtoborzó találkozó
Február 7-én, csütörtök este 8 órától szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnének csatlakozni a múlt év decemberében megalakult Modem Baráti Kör Egyesülethez. A Baráti Kör a jövőben rendszeresen részt vállal különböző programok szervezésében a Modem kiállításaihoz kapcsolódóan, megosztja ötleteit a művészeti központ vezetésével, s Debrecenen kívüli – esetenként külföldi – képzőművészeti tárlatokra is külön utakat szervez.
2008.02.06. 21:10
 
 
Barátságos mérkőzés: Magyarország-Szlovákia 1-1
A magyar labdarúgó-válogatott idei első barátságos mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott Szlovákiával Limasszolban. Eredmény: Magyarország-Szlovákia 1-1 (0-0), Limasszol, 300 néző, v: Trattu (ciprusi), gól: Gera (54.), illetve Sesták (64.). Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, komoly helyzet egyik oldalon sem akadt. Az utolsó öt percben a magyarok kerültek fölénybe. A második játékrészben élénkebb lett a tempó. Tíz perccel később a szlovákok egyenlítettek és az irányítást is átvették. Várhidi Péter együttesének negyed órára volt szüksége a sorok rendezésére, a hajrában a magyarok veszélyeztettek többet, de az eredmény már nem változott.
2008.02.06. 20:00
 
 
Vasutassztrájk: folytatódik a munkabeszüntetés
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a sztrájkbizottságának szerdai döntése értelmében a VDSZSZ folytatja a sztrájkot, mivel a MÁV képviselői között még mindig nem született megállapodás - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek. Kiemelte, szerdán információik szerint a vasútforgalom kulcspozícióban dolgozók vasutasok 75 százaléka vett részt a sztrájkban. A MÁV Zrt.-vel tartott egyeztetést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke arról számolt be, hogy a munkáltató nem ajánlott semmit a tárgyaláson, továbbra is kitart korábbi álláspontja mellett. Zsoldos Marianna, a MÁV Zrt. humánerőforrás igazgatója és a MÁV tárgyalódelegációjának vezetője hangsúlyozta: továbbra sem tartják jogosnak és teljesíthetőnek a szakszervezet követelését.
2008.02.06. 19:51
 
 
Obama mégis lekörözte Clintont a szuperkedden?
A két vezető demokrata párti elnökjelölt-aspiráns egyike sem tudott kiugrani az amerikai előválasztási szuperkedden: a szoros verseny után még arról sincs egyetértés, hogy Barack Obama vagy Hillary Clinton szerzett több delegáltat. Az NBC számítása szerint a 24 államra kiterjedő - méretei és az eltérő helyi szabályok miatt kaotikusnak mondott - előválasztási napon Obama 13 küldöttel többet kapott, mint Clinton. A televízió úgy becsüli, hogy az illinois-i szenátor 847, míg a New York-i szenátor asszony 834 delegáltat kapott. Az ABC televízió ezzel szemben "úgy számol", hogy Clinton szuperkeddi teljesítménye 872 delegált, míg Obamáé csak 793.
2008.02.06. 19:08
 
 
Az OVB elfogadta a három népszavazási kérdés mintalapjait
Jóváhagyta a Fidesz és a KDNP három népszavazási kérdésének mintalapjait az Országos Választási Bizottság (OVB) szerdai ülésén. Az egyhangúlag elfogadott, A/5-ös méretű lapokat eltérő színűekre nyomtatják majd, hogy a voksolást követő összesítésnél könnyebben össze tudják majd számolni az egyes kérdésekre adott válaszokat. A tandíj kérdése fehér, a kórházi napidíjé lila, míg a vizitdíjé zöld színű lesz az elfogadott adatlapok alapján. A három kérdésben a népszavazást március 9-én tartják meg. Ahhoz, hogy a szavazás érvényes legyen, kétmillió azonos igen vagy nem voks szükséges.
2008.02.06. 19:03
 
 
Heath Ledger halálát "véletlen gyógyszer-túladagolás" okozta
A 28 évesen elhunyt Heath Ledger színész "szándékolatlan gyógyszer-túladagolás" áldozata lett - derült ki szerdán a New York-i halottkémi vizsgálatból. Heath Ledger - akit január 22-én holtan találtak manhattani lakásában - receptre kapható gyógyszereket, fájdalomcsillapító-, altatótablettákat és nyugtatószereket szedett be. A halottkémi jelentés szerint Ledger halálát heveny mérgezés, több hatóanyag - oxikodon, hidrokodon, diazepam, temazepam, alprazolam és doxilamin - együttes hatása okozta. Ezeket a hatóanyagokat tartalmazza az OxyContin fájdalomcsillapító, a Valium és Xanax nyugtató, valamint a Restoril és Unisom altatótabletta.
2008.02.06. 18:39
 
 
Befejezte munkáját az olajügyi titkosításokat vizsgáló munkacsoport
Befejezte munkáját az olajügyi anyagok titkosítását felülvizsgáló munkacsoport, újabb dokumentumokat már nem hoznak nyilvánosságra az érintett fegyveres testületek, hivatalok - tudta meg az MTI szerdán. Szilvásy György titokminiszter az MTI kérdésére úgy fogalmazott: a testület munkája csak félsikernek tekinthető, mert a mintegy 80 ezer oldalnyi anyagnak csak a töredéke került nyilvánosságra, de a jelenlegi szabályozás ennél többet nem tesz lehetővé. Véleménye szerint többek közt éppen ezért van szükség az új titoktörvény elfogadására, mert a jogszabály teljesen átalakítaná az iratok minősítésének rendszerét, és ez alapján újra felülvizsgálnák az összes titkos dokumentumot.
2008.02.06. 18:04
 
 
Fehér Ház: az amerikai vallatók használhatják a vízbefojtásos módszert
A Fehér Ház védelmébe vette szerdán az úgynevezett vízbefojtásos vallatási módszert, és egy szóvivő közölte, hogy az elnök felhatalmazásával ezután ismét használhatják a kihallgatásokon. Alkalmazása a körülményektől függ... Az egyik fontos tényező az, ha hihetőleg terrortámadás áll küszöbön - mondta Tony Fratto helyettes elnöki szóvivő. A módszert az ellenzői kínzásnak tartják, amit tilt az ENSZ idevágó egyezménye. Lényege, hogy a kihallgatott személyben a vízbefulladás érzését keltik. A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) az elmúlt években használta a módszert, de 2006-ban az ügynökség igazgatója a bírálatok miatt megtiltotta az alkalmazását.
2008.02.06. 17:58
 
 
Cáfolta Gyurcsány és Veres lemondását a kormányszóvivő
Határozottan cáfolta mind Gyurcsány Ferenc, mind Veres János távozásáról elterjedt híreket Daróczi Dávid kormányszóvivő szerdán. A kormányszóvivő az MTI kérdésére minden alapot nélkülözőnek nevezte a híreszteléseket. Abszurd találgatások - így kommentálta a szóvivő a kormányfő és a pénzügyminiszter távozásáról szóló híreket. Az euró kora délután 264 forint fölé erősödött, miután Londonban híresztelések kaptak lábra Gyurcsány Ferenc és Veres János pénzügyminiszter közelgő lemondásáról. A kategorikus hivatalos cáfolatok után a forint erősödésnek indult, és délután 5 óra körül már 262,60 körül jegyezték az eurót.
2008.02.06. 17:30
 
 
APEH: a vagyonosodási vizsgálat nem szakmai csoportokat céloz
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) visszautasítja azokat a találgatásokat, amelyek szerint egyes szakmai csoportokat kiemelten célkeresztjébe szándékozik venni. A hivatal hangsúlyozza: nem szakmai csoportok, így például nem az adótanácsadók és az ügyvédek a vagyonosodási vizsgálatok célzottjai. Az adóhatóság emlékeztet arra, hogy bizonyos sajtóorgánumok az úgynevezett vagyonosodási vizsgálatokat már nem először próbálják a valósághoz nem illeszthető körítéssel "tálalni" olvasóik előtt. 
2008.02.06. 17:30
 
 
Csaknem félszáz ember halálát okozták tornádók az Egyesült Államokban
Legalább negyvenheten vesztették életüket szerdára virradóra az Egyesült Államok déli részén, ahol tornádókkal, zivatarokkal és jégesővel kísért viharfront söpört végig. Az ítéletidő Arkansas, Mississippi, Tennessee és Kentucky államokat érintette a legsúlyosabban. A tornádók teherautókat borítottak fel, háztetőket téptek le, autókat rongáltak meg és fákat csavartak ki. Tenessee államban legalább 24, Arkansasban 13, Kentuckyban 7, Alabamában 3 halálos áldozatot követelt a télen ritkán előforduló természeti jelenség. A sebesültek száma csak Tenessee-ben megközelíti a százötvenet.
2008.02.06. 16:53
 
Csökkent az influenzás megbetegedések száma
Országosan, az előző hét adataihoz viszonyítva 17 százalékkal csökkent az influenza megbetegedések száma, de a járvány még tart - mondta a az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központ osztályvezető főorvosa szerdán Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Csohán Ágnes közölte: az influenzaszerű megbetegedések gyakorisága csökkent a járvány ötödik hetében, január 28. és február 3. között az országban közel 45 ezer beteg fordult orvoshoz. Hozzátette: Fejér, Vas, Pest, Tolna, Békés és Komárom-Esztergom megyében többen fordultak orvoshoz, mint az előző héten, de a többi megyében csökkent a megbetegedések száma, így országosan nézve közepesnek minősíthető az influenza aktivitása.
2008.02.06. 15:45
 
 
CEC: kedvező változások a thm kiszámításában
A Central European Credit Zrt. (CEC) kedvezőnek ítéli, hogy a teljes hiteldíj mutatót (thm) szabályozó kormányrendelet módosítása révén az egyes hitelintézetek lakáskölcsöneinek kamatait, díjait jobban össze lehet hasonlítani - mondta Varga Eszter, a CEC vezérigazgatója. Aláhúzta: ezzel együtt a mostani rendeletmódosítás sem teszi lehetővé néhány elem beszámítását, a banki tranzakciós költségek összevetését. Emellett nem veszi figyelembe az átutalási díjat, illetve devizakölcsön vonatkozásában például a konverziós díja.
2008.02.06. 15:25
 
 
MOZI: John Rambo
John Rambo (Sylvester Stallone), a vietnámi veterán húsz évvel az utolsó kalandjai után Thaiföld északi részén, a burmai határhoz közel telepedik le. Viszzavonultan él, halászik és kígyóméreggel kereskedik. Sarah (Julie Benz), egy humanitárius szervezet munkatársa megkéri, vezesse át őket az elaknásított határvidéken, hogy a külvilágtól elzárt törzseket gyógyszerrel és élelemmel láthassák el, de Rambo visszakozik. Mikor azonban a két hét múlva a visszatérő lelkész elmeséli, hogy az önkénteseket a burmai hadsereg foglyul ejtette, Rambo pontosan tudja, mit kell tennie.
2008.02.06. 15:10
 
 
Red Bull Air Race: három új helyszín, Besenyei a mezőnyben
Három új helyszíne lesz a 2008-as Red Bull Air Race műrepülő-versenysorozatnak, amelyen a tavaly bronzérmes Besenyei Péter is indul. A 2005-ben éltre hívott viadal salzburgi prezentációján elhangzott, hogy Detroit, Stockholm és Valencia először ad otthont a légishow-nak. Az évad hagyományosan Abu-Dzabiban kezdődik és Perth-ben zárul, augusztus 19-én és 20-án Budapesten, a Parlament előtti Duna-szakaszon is lesz futam. Tavaly a tíz helyszínen 4 millióan, a televízión keresztül pedig több mint 400 millión követték nyomon a Red Bull Air Race-t.
2008.02.06. 15:07
 
 
Forma-1: Ecclestone figyelmeztetése Silverstone-nak
Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke egy lapinterjúban arra figyelmeztette a silverstone-i pálya üzemeltetőit, hogy amennyiben nem teljesítik a megszabott feltételeket, 2010-től kikerülhet a versenynaptárból az ottani futam. Amint arra a Daily Telegraph utalt, a Brit Autóversenyzők Klubja (BRDC) a közelmúltban optimizmusát fejezte ki a pálya átépítését illetően, mivel ennek anyagi háttere most már adott, Ecclestone ugyanakkor jelezte, ez önmagában nem elég. 
2008.02.06. 14:55
 
 
FTC: a Neuchatel fenntartja vételi szándékát
A Neuchatel Financial Ltd. még nem döntött, hogy indul-e a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) által a Ferencváros megvételére és Üllői úti ingatlanára hatodszor kiírt pályázaton. A svájci bejegyzésű cég két magyarországi képviselője, Laczkovits László és Sallai József sajtótájékoztatóján egyúttal bejelentette, hogy vételi szándékát fenntartja, s ehhez a pénz továbbra is rendelkezésre áll. "Miután kiderült, hogy a részvények megszerzéséről márciusban kötött szerződésünk előtt a klub mással is megállapodott a papírokról, nem akarunk jogi háborút.
2008.02.06. 14:32
 
Fed Kupa: tíz helyet javított a magyar csapat
Az Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában elért ötödik helyezésével tíz helyet javított a magyar női teniszválogatott a Fed Kupa rangsorában. A Szávay Ágnes, Arn Gréta összeállítású csapat Dániát (3-0), Nagy Britanniát (2-1) valamint Bulgáriát (2-0) is legyőzte, és csak Svájctól kapott ki (1-2) a Syma Csarnokban, ezzel jelenleg a 33. helyen áll - a sorozat hivatalos honlapja szerint. A Fed Kupa rangsora:  1. (1.) Oroszország 36 050 pont 2. (2.) Olaszország 23 202,5 3. (3.) Franciaország 11 397,5 4. (6.) Spanyolország 10 452,5 5. (4.) Egyesült Államok 10 405 6. (7.) Kína 9625 7. (5.) Belgium 7785 8. (9.) Németország 5112,5 9. (8.) Izrael 5012,5 10. (12.) Japán 4857,5 ...33. (43.) Magyarország 1257,5.
2008.02.06. 13:33
 
 
Vasutassztrájk: nincs egyezség a MÁV-START és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult az egyeztetés a sztrájk követelésről a MÁV-START Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között szerdán, a sztrájk folytatódik. A VDSZSZ sztrájkbizottsága délután ülésezik, értékeli a helyzetet, és azt követően dönt a további lépésről. A VDSZSZ a MÁV-START-nál a megajánlott 6,9 százalék béremelés mellé 10 százalék bérfejlesztést kér 2007. július 1-jéig visszamenőleg a kiszervezés miatt, továbbá 250 ezer forint egyszeri kifizetést követel a MÁV Cargo privatizációs bevételből. A MÁV-START és a VDSZSZ között az egyeztetés pénteken 12 órakor folytatódik. A pályaudvarokon megerősítik az utastájékoztatást, a peronokon mintegy 100 munkatárs dolgozik majd.
2008.02.06. 13:27
 
 
Csádban tárgyal a francia védelmi miniszter
Csádban kezdett tárgyalásokat szerdán Hervé Morin francia védelmi miniszter, hogy támogatását fejezze ki Idriss Deby Itno államfő mellett a múlt hét végén a fővárosig nyomuló lázadókkal szemben. A hadseregtől származó tájékoztatás szerint Morin - aki a francia erők támaszpontjára érkezett a nap folyamán - tárgyal az afrikai ország államfőjével és felkeresi a volt francia gyarmaton állomásozó francia haderőt. A szintén lázadóból lett elnököt korrupt és diktatórikus hatalomgyakorlással vádoló lázadók a keleti, a szudáni Dárfúrral szomszédos határ térségéből előrenyomulva vasárnap behatoltak N'Djamena külvárosaiba, a hadsereg azonban egy napon belül kiszorította őket onnan.
2008.02.06. 13:16
 
 
Eljárás indul egy gyomorvérzésben meghalt beteg ellátása ügyében
Az Egészségügyi Minisztérium azonnali eljárást kezdeményezett az Egészségbiztosítási Felügyeletnél a február 3-án - gyomorvérzésben - elhunyt beteg ellátása ügyében - tájékoztatta a szaktárca szerdán közleményben az MTI-t. A közlemény szerint a Egészségügyi Minisztérium megdöbbentőnek tartja, ha igazolódik az a gyanú, hogy diagnosztikai hibák miatt egy beteg meghalhat gyomorvérzésben. "Ezért kérjük a Felügyeletet, minél rövidebb idő alatt adjon választ a kérdésre, miért fordulhatott elő ilyen eset, és arra is, ki volt a felelős" - olvasható a közleményben, amelyben a minisztérium egyben őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak.
2008.02.06. 12:25
 
 
Vasutassztrájk: Egyeztetés a szakszervezetek és a MÁV-START között
Megkezdődött szerdán az egyeztetés a vasutas szakszervezetek és a MÁV-START Zrt. között a bérfejlesztésről, majd azt követően a kollektív munkaügyi vita keretében tárgyal a munkáltató és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a sztrájkkövetelésről. A MÁV-START Zrt.-nél még nem született meg a bérmegállapodás, ennek ellenére a munkáltató egyoldalú intézkedésként 2008. január 1-jétől megemelte a béreket. A kollektív munkaügyi vita keretében egyeztet a bértárgyalást követően a MÁV-START Zrt. és a VDSZSZ a sztrájkkövelésről. A VDSZSZ a MÁV-START-nál is a megajánlott 6,9 százalék béremelés felett 10 százalékos béremelést követel, illetve minden vasutasnak 250 ezer forint egyszeri juttatást kér a MÁV Cargo privatizációs bevételéből.
2008.02.06. 12:16
 
 
A szlovénok e-maileznek a legtöbbet, a románok chatelni szeretnek
A legtöbbet a szlovénok e-maileznek, a románok chatelni szeretnek, az internetes bankolásban az osztrákok az élenjárók. A magyarországi internetezők körében legelterjedtebb az e-mailezés, valamint a hírekről, információkról való online tájékozódás - derül ki a GfK Csoport legfrissebb felméréséből. Az internethasználati szokásokat kutató felmérés tavaly szeptemberben 13 közép- és kelet-európai országban készült, országonként ezer, 15 évnél idősebb fő megkérdezésével. Az eredmények a kutatásban résztvevő országokban reprezentatívak.
2008.02.06. 12:14
 
 
Április 13-14-én előrehozott választások lesznek Olaszországban
Április 13-14-re tűzte ki az előrehozott olaszországi parlamenti választások időpontját szerdán a római kormány - közölte Alessandro Bianchi szállítási miniszter a kabinet ülése után. A minisztertanács nem sokkal azt követően döntött az időpontról, hogy Giorgio Napolitano államelnök bejelentette a törvényhozás két házának feloszlatását. Az olasz voksolási szokás szerint a választás nem csak egy napig tart, hanem a minél nagyobb részvételi arány elérése érdekében vasárnap után hétfőn reggel is kinyitnak a szavazóhelyiségek, és rendszerint délután három óráig fogadják a választókat.
2008.02.06. 12:11
 
 
Mobilra alkalmazott internet alapú alkalmazás az IND-től
Mobiltelefonra alkalmazott internet alapú banki alkalmazást fejlesztett ki és mutatott be a magyar többségi tulajdonban lévő IND Group. Vinnai Balázs, az IND Group ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: az iMobile Banking megoldásával az ügyfelek lekérdezhetik számla- és tőzsdeinformációikat, a valuta átváltási, illetve a bankkártya adatokat, nyomon követhetik számlájuk történetét, valamint kereshetnek a tranzakciók között. Ezen túlmenően pénzt utalhatnak át, betétet köthetnek le, módosíthatják bankkártya limitjüket, és az utasbiztosításhoz hasonló egyszerű termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatnak.
2008.02.06. 11:50
 
 
Nem avatkozik a NATO magyar kinevezési döntésekbe
Az Egyesült Államok NATO-missziója nem avatkozott és nem is avatkozna bele Magyarországnak abba a döntésébe, hogy kit nevez ki a szövetség hírszerzési bizottságának élére - áll abban a közleményben, amelyet az amerikai NATO-misszió adott ki Brüsszelben. A dokumentumból az derül ki, hogy a legnagyobb NATO-tagállam tiszteletben tartja a magyar döntést, mert azt nemzeti illetékességbe tartozónak tartja. James Appathurai, a NATO szóvivője korábban Laborc Sándor nemzetbiztonsági hivatalvezetői megbízatásával kapcsolatban csak annyit mondott, hogy a NATO hivatalosan nem kommentál sem személyi kinevezéseket, sem hírszerzési kérdéseket.
2008.02.06. 11:45
 
 
Grosics Gyula elhagyta az intenzív osztályt
Tovább javult Grosics Gyula állapota, így az Aranycsapat legendás kapusa elhagyhatta az intenzív osztályt. Pénzes István professzor a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának elmondta, ha a 82 éves sportember állapota ilyen ütemben javul tovább, néhány napon belül hazatérhet. Jelenleg a Kútvölgyi kórház egyik különszobájában fekszik. A kapust - aki január 24-én tüdőproblémák miatt került kórházba, s életmentő műtétet hajtottak végre rajta - szerdán meglátogatta Mádl Ferenc volt köztársasági elnök.
2008.02.06. 11:43
 
Kákosy: egységes a fellépés az irreális sztrájkkövetelés ellen
A VDSZSZ-en kívül immár minden érintett szervezet világosan látja és kimondja, hogy a sztrájkkövetelések irreálisak - közölte Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter az MTI-hez eljuttatott állásfoglalásában. A MÁV reprezentatív szakszervezeteinek döntő többsége után tegnap a munkáltatói oldal egyik legfontosabb szervezete, az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) meghatározó szereplője felelőtlennek és jogilag megalapozatlannak nevezte a VDSZSZ sztrájkját - áll a miniszter közleményében. Kákosy gazdasági és közlekedési miniszterként megköszönte, hogy az egyébként gyakran ellentétes oldalon álló szervezetek egyaránt az utasok és az adófizetők érdekeit tekintik elsődlegesnek.
2008.02.06. 11:04
 
 
A Delta kapta a fődíjat a 39. Magyar Filmszemlén
A Delta, Mundruczó Kornél filmje kapta a 39. Magyar Filmszemle fődíját, az első alkalommal odaítélt Arany Orsót, míg a legjobb rendezőnek járó elismerést Ragályi Elemér vehette át Nincs kegyelem című alkotásáért a Millenáris Teátrumban. A Moziverzum díjjal, a legjobbnak ítélt közönségfilm díjával Gigor Attila A nyomozó című alkotását jutalmazták. A legjobb dokumentumfilmnek járó elismerést Böszörményi Zsuzsa és Kai Salminen Hosszú utazás című alkotása kapta. A legjobb kisjátékfilm Császi Ádám Gyengébb napok című munkája lett. A tudományos-ismeretterjesztő film kategóriában a Szelíd szálakon (A nemezelésről), Pócs Judit és Rittgasser István filmje nyert.
2008.02.06. 11:02
 
 
Rasszista a divatszakma Naomi Campbell szerint
A divatszakmát átjáró rasszizmusról panaszkodott Naomi Campbell egy londoni lapnak. A színes bőrű nő nem trendi - szögezte le a 37 éves szupermodell, aki szerint a divatszakma rasszistább, mint valaha. Szégyen, hogy a feketék szépségét még mindig nem ismerik el - tette hozzá. Yves Saint Laurent, Gianni Versace és Azzedine Alaia nemcsak fehér, hanem fekete, kínai és latino modellekkel is dolgozott. Ezt kellene követnie az egész szakmának - mondta a brit modell a The London Paper című ingyenes esti brit lapnak. A színes bőrű Campbell úgy véli, karrierjét annak köszönheti, hogy kiálltak érte kollegái, például Linda Evangelista és Christy Turlington.
2008.02.06. 10:52
 
Ma zárul a 39. Magyar Filmszemle
Az ünnepélyes díjátadóval ma ér véget a 39. Magyar Filmszemle programja Budapesten, a Millenáris Teátrumban. A szemle legfőbb elismerése az Arany Orsó díj. A nemzetközi zsűri dönt a Moziverzum-díjról is, amelyet a legjobbnak ítélt közönségfilm alkotóinak adnak át. Az idei díjnyertes alkotásokat este az Uránia Nemzeti Filmszínházban láthatja a közönség. Az ünnepséget megelőzően, kedden délután tartja nyilvános szemleértékelő fórumát a kísérleti és kisjátékfilmes kategória zsűrije, majd a diákzsűri.
2008.02.06. 10:51
 
 
Nőtt a SkyEurope utasforgalma és kihasználtsága
A SkyEurope olcsó jegyű légitársaság 30 százalékkal növelte utasforgalmát a januárral végződött üzleti évében, 3,618 millióra. A helykihasználtság elérte a 78,3 százalékot, ez 2,5 százalékponttal több, mint egy éve. Az utazási szempontból nem túl erős januárban is folytatódott a növekedés, a légitársaság 23,4 százalékkal több utast szállított, mint egy éve, igaz, decemberhez képest kissé visszaesett a forgalom. A SkyEurope saját állítása szerint a diszkont légitársaságok közül elsőként kötött együttműködési megállapodást egy vasúttársasággal, nevezetesen a cseh vasúttal, így az utasok a vonatjeggyel együtt a repülőjegyet is megvehetik 20 pályaudvaron.
2008.02.06. 10:50
 
Mesebeli Operabál
Igazi sztárparádénak bizonyult a szombat esti, a mesei elemek jegyében rendezett Operabál, amelynek közönségét nem nagyon zavarta meg az Andrássy úti épület előtti anti-operabálos demonstráció sem. Mága Zoltán és zenekara fogadta a korán érkezőket, majd fanfárok hangjai után vonultak be a nyitó táncosok, - első bálozók - akik Csajkovszkij Anyeginjéből partnerükkel polonézre lejtettek. A műsor ifj. Johann Strauss Triccs-traccs polkájával folytatódott. Vizin Viktória és Kovácsházi István voltak idén a felkért operaénekes szólisták. Richard Clayderman francia zongoravirtuóz este 10-kor nyitotta meg a bált. Ezután vette kezdetét az "alles walzer", azaz mindenki keringőzni kezdett.
2008.02.06. 10:44
 
 
Subscribe koncert
Az 1999-ben alakult Subscribe e pár év alatt a honi hardcoremezőny egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát. A hattagú, különlegességként két énekessel felálló zenekar viharos és átütő színpadi produkciója, a pergő szövegek, vad riffek, az állandó akció magával ragadó koncertélményt kínál. A Subscribe álladó vendége a magyarországi és külföldi fesztiváloknak, rangját a hardcore-szcénában jól jelzi, hogy a műfaj alapegyüttesével, a ProPainnel is turnézott. A Fonogram 2008-as zenei díj átadóján a Subscribe kapta meg Stuck Progress To Moon című lemezéért "az év hazai modern rock albumá"-ért járó elismerést, amely egyben az első komolyabb szakmai sikere is az együttesnek.
2008.02.06. 10:43
 
 
Újabb óriási sikerek kapujában Lola
Hazánk első számú tinisztárja egy pillanatra sem pihen: Lola gőzerővel készül a március 7-i nagykoncertjére és az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjére. Közben egy újabb elismerést is begyűjtött, övé lett ugyanis "A net sztárja 2007" közönségdíj.
2008.02.06. 10:38
 
 
A Skoda elindítja „közlekedésbiztonsági kutatási projektjét”
A Skoda a cseh rendőrséggel és tűzoltósággal, valamint a cseh Belügy-, Közlekedési, illetve Egészségügyi Minisztérum érdekelt részlegeivel közösen elindítja új „Közlekedésbiztonsági kutatási projektjét”. A kutatás a járművek valós közlekedési balesetek során mutatott viselkedését elemzi. Az ennek során nyert ismereteket a jelenlegi és a jövőbeni új tervezésű autók továbbfejlesztésére kívánják felhasználni.
2008.02.06. 10:33
 
 
Dzsudzsák nem lesz kezdőcsapatban a magyar-szlovák meccsen
Dzsudzsák Balázs nem lesz kezdő a szlovákok ellen Limasszolban 18 órakor kezdődő barátságos labdarúgó-mérkőzésen. Várhidi Péter szövetségi kapitány a délelőtti edzés után hirdette ki a kezdő csapatot, eszerint a Fülöp Márton - Csizmadia Csaba, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Lőw Zsolt - Szélesi Zoltán, Vass Ádám - Hajnal Tamás - Buzsáky Ákos, Gera Zoltán, Huszti Szabolcs összeállítású tizenegy lép pályára. A PSV Eindhovenben hat mérkőzésen három gólt szerzett Dzsudzsák a cserék között kapott helyet. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a meccs előtti utolsó tréningen leginkább a taktikai elemeket és a pontrúgásokat gyakorolták a játékosok, s Várhidi ezt követően jelölte ki a kezdőket.
2008.02.06. 10:30
 
 
NBA: "Shaq" valószínűleg Phoenixbe szerződik
Sajtóértesülések szerint hamarosan Phoenixbe költözik Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) 9/37-es győzelmi mutatóval sereghajtó Miami Heat szupersztárja. A Miami Herald és az Arizona Republic úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakersszel három, míg a floridaiakkal - 2006-ban - egy bajnoki aranygyűrűt szerző óriás szerdán Phoenixbe repül, hogy megvizsgáltassa sérült csípőjét, és egyúttal akár új szerződését is aláírhatja. A 35 esztendős olimpiai bajnokot, akit 15 szezon után idén először nem szavaztak be az All Star-gálára, 2010-ig szóló megállapodás köti a floridaiakhoz, évi 20 millió dolláros garantált fizetéssel.
2008.02.06. 10:09
 
 
Eredménytelen volt az egyeztetés a MÁV Zrt. és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult a szerdán 9 órakor kezdődött egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt. között a szakszervezet követeléséről, illetve a még elégséges szolgáltatásról, a sztrájk így tovább folytatódik. Az egyeztetést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ vezető ügyvivője újságíróknak elmondta: a munkáltató nem ajánlott semmit a tárgyaláson, továbbra is kitart amellett korábbi álláspontja mellett. Zsoldos Marianna, a MÁV Zrt. humánerőforrás igazgatója hangsúlyozta: továbbra sem tartják indokolnak, jogosnak, gazdaságilag teljesíthetőnek a szakszervezet követelését. A MÁV Zrt. és a VDSZSZ pénteken 10 órakor folytatja az egyeztetést.
2008.02.06. 10:00
 
 
Globex-ügy: az ítélőtábla jelentősen súlyosbította a büntetéseket
Jelentősen súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla szerdán a Globex-ügyben Postáné Vellai Györgyike elsőrendű és Vajda László másodrendű vádlott büntetését, előbbit két év hat hónap helyett 7 év, utóbbit egy év nyolc hónap helyett 6 év börtönre ítélték jogerősen. Mivel a jogerős döntés szerint az elsőrendű vádlottnak, a Globex egykori vezérigazgatójának, és a másodrendűnek, a cégcsoport egyik tulajdonosának még körülbelül 4-5 évet kell börtönben töltenie, s a bíróság úgy ítélte meg, hogy fennáll a vádlottak szökésének, elrejtőzésének lehetősége, elrendelte a szabadságvesztés azonnali foganatosítását, és a két vádlott kezére még az ítélethirdetés után, az ítélet indoklása előtt rákerült a bilincs.
2008.02.06. 09:45
 
Megkezdődött az újabb egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Megkezdődött az egyeztetés szerdán 9 órakor a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet sztrájk követeléseiről, illetve a még elégséges szolgáltatásról; a vasúttársaság a tárgyalást megelőzően kiadott közleményben ismét nyomatékosította: álláspontja szerint a szakszervezet követeléseinek nincs jogi, szakmai, gazdasági alapja. A VDSZSZ továbbra is azt követeli, hogy a minden vasutas kapjon nettó 250 ezer forintot személyenként a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10% többlet bérfejlesztést kér a megajánlott 6,9% mellett a kiszervezett MÁV-társaságok dolgozói számára, a MÁV-Start Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., illetve a MÁV Gépészet Zrt. munkavállalóinak.
2008.02.06. 09:30
 
 
4,4%-kal nőtt a szállodák bevétele 2007-ben
A kereskedelmi szálláshelyek bruttó bevétele az előzetes adatok szerint 4,4 százalékkal nőtt 2007-ben, 244 milliárd forintot tett ki - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A szállásdíjbevétel 138,6 milliárd forint volt, 7,3 százalékkal nőtt a vizsgált időszakban. A szálláshely- és vendéglátó-szolgáltatások 2007 január-decemberi árindexe 8,2 százalékos növekedést jelzett az egy évvel korábbi szinthez képest, ezen belül a szálláshely-szolgáltatásban 6,0 százalékos áremelkedést mértek. A tavalyi évben 3,4 millió külföldi vendég 10 millió vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken. A vendégek száma 3,0 százalékkal nőtt, a vendégéjszakák száma nem változott 2006-hoz viszonyítva.
2008.02.06. 09:09
 
 
Boross: évente egynél több népszavazást nem lehet "ráengedni egy országra"
Boross Péter szerint egy évben egynél több névszavazást nem lehet "ráengedni egy országra". A volt miniszterelnök, MDF-es országgyűlési képviselő erről a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában beszélt szerdán. Emlékeztetett arra, hogy jelenleg mintegy 400 népszavazási javaslat van a választási iroda előtt, amelyből ha akár 50-et is mérlegelni kell, tönkreteszi az alkotmányos rendszer működését. Arra figyelmeztetett, hogy ez az eszköz, a precedens folytán, egy következő kormány ellenzékének is a rendelkezésére fog állni. "S hogy a magyar elmék erre nem tudnak gondolni, hát az a közvélemény jelentős részének színvonalát minősíti" - fogalmazott Boross Péter.
2008.02.06. 08:38
 
 
Tornádó pusztít az Egyesült Államok déli részén, eddig 22 halott
Legkevesebb 22-en vesztették életüket az Egyesült Államok déli részén, ahol tornádók és villámlással, jégesővel kísért heves viharok söpörtek végig helyi idő szerint kedden. A téli időszakban ritka természeti jelenség Arkansas, Mississippi, Tennessee és Kentucky államokat érintette a legsúlyosabban. A sebesültek száma több tucatra tehető. A viharos szél lakóházakat rongált meg, áruházak tetejét tépte le. Tennesseeben Nashville közelében kigyulladt egy földgázkitermelő állomás.
2008.02.06. 08:20
 
 
Gyerekszakácsokkal a kövérség ellen
Az Európai Unió szponzorálja azt a honlapot (www.minichefs.eu), amelyen a nemzetközi Euro-toques, a négyezer szakácsot egyesítő társaság legjobb séfjei tanítják az egészséges étkezésre és egészséges ételek készítésére a gyerekeket. Aggasztó méreteket ölt a gyerekek elhízása és erre a problémára keresnek orvoslatot a gyerekek számára szórakoztató módon. Nagy-Britanniában Jamie Oliver sztárszakács indította el a Feed Me Better (Étkeztess jobban!) mozgalmat, amelyben az iskolai menzák szolgáltatásait akarja javítani. Hizlaló édességek és szénsavas üdítők helyett olyan ételek kiválasztására biztatja a gyerekeket, amelyek egyesítik az ízt, a minőséget és az egészséget.
2008.02.06. 08:17
 
Hideg miatti megrovás a türkmén főidőjósnak
Szigorú megrovásban részesítette a türkmén államfő a Nemzeti Hidrometeorológiai Bizottság vezetőjét, mivel a hazai időjósok nem kellő pontossággal jelezték előre az országot sújtó hideget. Türkmenisztán az elmúlt negyven év leghidegebb telével küzd. A mínusz harminc fokot meghaladó hidegben befagyott a Kaszpi-tenger, az Amu-darja folyó, s több térségben gondok vannak az energiaellátással, valamint a fűtéssel. A főidőjós január elején a kormányülésen biztosította a türkmén kabinetet, hogy legkésőbb a hónap végéig enyhül a tél szorítása. A január elmúlt, beköszöntött a február, ám Türkmenisztán ugyanúgy didereg, s ha az államfő egyebet nem, de közérzetjavító intézkedésként megrovásban részesítheti a főidőjóst.
2008.02.06. 08:07
 
 
Dávid Ibolya a magyar népszavazásról beszélt Washingtonban
Dávid Ibolya MDF-elnök kedden arról beszélt helyi magyaroknak Washingtonban, hogy az MDF nem kíván a népszavazási cirkusz részese lenni, nem kíván asszisztálni ahhoz, hogy a népszavazást díszletként használják két ember személyes ambíciójához. A hivatalos amerikai látogatáson tartózkodó Dávid Ibolya a Kossuth-házban a magyar belpolitikai helyzetről és gazdaságról tartott előadásában kifejtette: a március 9-i népszavazás szerinte nem egyéb, mint Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc hatalmi harcának színtere, ahol a tét az, hogy "ki kit nyom le".
2008.02.06. 07:56
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492[2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista