2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
20 ezer kilométert vándorló teknőc
20 ezer kilométeres vándorláson értek egy kérges teknőst: Indonéziából egészen Oregonig, az Egyesült Államok egy északnyugati államának partjáig jutott. Az állatot műholdas jeladóval látták el, azzal kísérték nyomon. Az utazás csaknem két évig tartott. Amerikai tengerbiológusok szerint feltehetően ez a leghosszabb vándorút, amelyet tengeri gerinces megtesz szaporodási és élőhelye között.
2008.02.09. 08:41
 
Újabb önkéntes munka akciót támogat az OFA
Már a harmadik önkéntes munkaakciót indítja az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány (OFA). A programot régiónként összefogó civil szervezetek április 21-ig adhatják be pályázataikat, egyenként legfeljebb 25 millió forintot nyerhetnek el a 250 millió forintos keretből - ismerteti az intézmény honlapja. Az önkéntes munka lényege, hogy a résztvevő fiatalok - és most elsőként a 45 év feletti tartósan álláskeresők - fizetést ugyan nem kapnak, de munkagyakorlatot szereznek vagy tarthatnak fenn, amely után könnyebben juthatnak állandó munkához.
2008.02.09. 08:38
 
Otthon Centrum Hitel Center: 43 milliárd forint hitel kiközvetítése
Az Otthon Centrum Hitel Center tevékenysége révén 2007-ben több mint 43 milliárd forintot helyeztek ki, ez közel duplája az előző évi 24 milliárd forint állománynak - tájékoztatta az Otthon Centrum Hitel Centerét működtető HC Központ Kft. az MTI-t. A cégnél jelentkező igények alapján tavaly a népszerű svájci frank alapú új hitelállománynak már majdnem felét tette ki a jelzálog alapú, szabad felhasználású kölcsönök aránya. A hitel center ugyan még ma is főként új hitelek kihelyezésével foglalkozik, a cég üzletkötőinek tapasztalatai szerint egyre népszerűbb az ügyfelek körében a hitelkiváltás lehetősége.
2008.02.09. 08:35
 
 
Problémamentesen telt az Atlantis első napja a világűrben
Problémamentesen telt az Atlantis első napja a világűrben, amikor a tervezettnek megfelelően a legénység megvizsgálta az űrrepülőgép szárnyainál és orránál a hővédő csempéket - közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A csütörtöki felszálláskor három kicsi szigetelőhab-darabka vált le a külső üzemanyagtartályról - mondta el pénteken John Shannon, a mostani küldetés vezetője. Az Atlantis várhatóan szombaton közép-európai idő szerint 18 óra 25 perckor érkezik a Nemzetközi Űrállomásra, ahol a héttagú legénység - közöttük egy francia és egy német űrhajós - felszereli a Columbus kutatómodult.
2008.02.09. 08:23
 
Hamarosan kihirdetik Koszovó függetlenségét a pristinai rádió szerint
A koszovói parlament február 17-én elfogadja a tartomány függetlenségéről szóló szándéknyilatkozatot, és március elején ki is hirdetik a Szerbiától történő végleges elszakadást - értesült brüsszeli forrásokból a koszovói rádió. Az EU székhelyéről származó hír szerint február 17-e és a függetlenség ünnepélyes deklarálása közti időszakban a koszovói parlamentnek még mintegy 30 törvényt el kell fogadnia. Szerepel köztük Koszovó új alkotmánya, az állami jelképek meghatározása, és számos, a tartomány jövőjéről szóló Ahtisaari-tervben előirányzott döntés.
2008.02.09. 08:11
 
Földrengés az Atlanti-óceánon
A Richter-skála szerinti 6,8-es erősségű földrengés volt az Atlanti-óceánon, messze Dél-Amerika partjaitól. A rengés epicentruma Francia-Guayanától több mint 1300 kilométerre volt. A hatóságok szerint nagyobb szökőár nem valószínű, ugyanakkor kisebb hullámok elérhetik a partokat.
2008.02.08. 23:10
 
Molotov-koktéllal támadtak a képviselőkre
Négy szocialista országgyűlési képviselő házára, lakására támadtak az éjjel. Összesen 11 Molotov-koktélt dobtak, még nem lehet tudni, hogy kik. A Központi Nyomozó Ügyészség terrorcselekmény gyanúja miatt indított eljárást. Szerintük ugyanis bizonyítékok vannak arra, hogy a támadásokkal nyomást akartak gyakorolni a képviselőkre. Ennél többet egyelőre nem mondtak, de úgy tudjuk, vizsgálják, hogy a támadásoknak köze van-e ahhoz, hogy az Országgyűlés hétfőn szavaz az egészségbiztosításról szóló törvény módosításáról.
2008.02.08. 22:50
 
Megbírságolták a főpolgármestert
Húszezer forintra bírságolta a rendőrség Demszky Gábort. Január tizenharmadikán Demszky a forgalommal szemben behajtott egy egyirányú utcába, utána a tilosban parkolt, majd szabálytalanul kitolatott. Erről valaki fényképeket készített, és elküldte azokat egy internetes újságnak. A rendőrség ennek alapján indított szabálysértési eljárást a főpolgármester ellen.
2008.02.08. 22:47
 
Lövöldözés egy budapesti parkolóban
Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi pénteken kora délután Budapesten, a IV. kerületben, az egyik Árpád úti parkolóban. A parkolóban két férfi veszett össze egymással, majd egyikük pisztolyt rántott, és három lövést adott le. Azt egyelőre nem tudni, hogy vitapartnerére célzott-e, a sértett azonban a szemét fájlalja. Az eset után nem sokkal az elkövető jelentkezett a kerületi kapitányságon, ellene garázdaság miatt indítottak eljárást - közölte Bartha László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
2008.02.08. 22:44
 
Oroszország elzárhatja az ukrán gázcsapot
Az orosz Gazprom a jövő héttől nem szállít több orosz földgázt Ukrajnába, ha az ország nem fizeti ki másfélmilliárd dolláros tartozását hétfőig. Az orosz vállalat pénteki közlése szerint az ukrán fél semmilyen hajlandóságot nem mutatott a fizetési vita rendezésére. Az ukrán Naftograz korábban jelezte, hogy szerintük nem tartoznak az oroszoknak.
2008.02.08. 22:44
 
Véget érhet a forgatókönyvírók sztrájkja
Akár már hétfőn felvehetik a munkát a több mint három hónapja sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók, miután sikerült megegyezniük az új szerződésről a nagy stúdiókkal - írta pénteken a Los Angeles Times. A lap értesülései szerint már kész a szerződés-tervezet, amit akár már vasárnap alá is írhatnak.
2008.02.08. 22:42
 
 
Nemzetközi biztonságpolitikai fórum kezdődött Münchenben
Boris Tadic szerb elnök volt az első szónok a pénteken este Münchenben kezdődött, hagyományos nemzetközi biztonságpolitikai konferencián, amelyen ötven országból magas rangú politikusok, illetve katonai szakértők vesznek részt. A biztonságpolitika "Davosának" tartott, immár 44. müncheni fórumra negyven országból külügy- és védelmi miniszterek érkeztek. Az Egyesült Államokat Robert Gates védelmi miniszter, Oroszországot Szergej Ivanov első miniszterelnök-helyettes, Magyarországot pedig Szekeres Imre védelmi miniszter képviseli a vasárnapig tartó tanácskozáson.
2008.02.08. 20:29
 
 
Takács Albert hivatalába kérette az országos rendőrfőkapitányt
Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter hivatalába kérette szombatra Bencze József országos rendőrfőkapitányt, hogy áttekintsék, milyen rendőri intézkedésekre van szükség a fenyegetett közéleti szereplők és közintézmények védelme érdekében. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök péntek délután közleményt adott ki, amelyben szolidaritásáról biztosította azokat a közéleti szereplőket, akiket az elmúlt napokban, illetve hetekben fenyegetés ért. Egyúttal felszólította az igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges intézkedéseket a közéleti szereplők biztonsága érdekében.
2008.02.08. 20:09
 
Kiosztották a World Press Photo díjait
Tim Hetherington brit fotós nyerte el a World Press Photo (a Világ Sajtófotói) idei fődíját - jelentették be pénteken Amszterdamban. A győztes kép, amely a Vanity Fair magazinban jelent meg, Afganisztánban készült tavaly szeptemberben. Egy tűzharc után egy bunker falának támaszkodó, kimerült amerikai katonát ábrázol, amint arcát a kezébe temeti. Magyar fotóriporterek, köztük Szigetváry Zsolt MTI-fotós is díjat nyert a versenyen. Gárdi Balázs, a VII Network képügynökség munkatársa két első díjat nyert általános hír kategóriában, Szigetváry Zsolt MTI-fotós pedig második díjat mindennapi élet kategóriában.
2008.02.08. 19:36
 
 
Dávid Ibolya: az MDF véleményére számítanak Washingtonban
Az MDF nemcsak a belpolitika színterén, de külpolitikában is felértékelődött - jelentette ki egyhetes washingtoni látogatása végén a párt elnöke pénteken magyar újságíróknak. Dávid Ibolya - akinek látogatása az előző napi nemzeti imareggeli köré szerveződött - elmondta: az MDF-nek az utóbbi két évben olyannyira sikerült helyreállítani amerikai kapcsolatait, hogy a washingtoni kormányban és több rangos intézetben is számítanak az MDF véleményére és helyzetértékelésére. A pártelnök tárgyalt szenátorokkal, kongresszusi képviselőkkel, a nemzetbiztonsági tanács és a külügyminisztérium tisztviselőivel, számos kutatóintézet vezetőivel.
2008.02.08. 19:25
 
 
Svéd-rali: Loeb folytatja, Latvala vezet
Folytatja a Svéd-ralit, az idei vb-sorozat második versenyét a világbajnoki címvédő francia Sebastien Loeb. A négyszeres vb-győztes a pénteki negyedik gyorsaságin nagy sebességgel lesodródott az útról és fennakadt a hóban. A szakaszt négy perc hátránnyal tudta csak befejezni, és úgy volt, hogy fel is adja a viadalt, később azonban kiderült: folytatja a száguldást. A csapat szerelői a rendelkezésre álló három helyett másfél óra alatt teljesen rendbe hozták a kocsit, így Loeb megpróbálhat pontot szerezni a Citroennek. A francia pilóta hátránya mintegy 25 perc az éllovas finn Jari-Matti Latvalával szemben.
2008.02.08. 19:03
 
 
Bush beszállt az előválasztási kampányba
George Bush amerikai elnök beszállt pénteken az előválasztási kampányba: felszólította a Republikánus Párt híveit, hogy egységesen sorakozzanak fel a párt majdani elnökjelöltje mögött - nevet azonban nem említett. Az elnök kétnapos washingtoni konzervatív konferencián mondott beszédet, ugyanazon a rendezvényen, ahol előző nap Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó bejelentette visszalépését a republikánus előválasztási versenytől. Elemzők egyetértenek: az e heti szuperkedden John McCain arizonai szenátor bebiztosította jelöltségét, Romney döntése ennek az elismerése. Bush tehát a több "értékkonzervatív" személyiség által makacsul elutasított McCain támogatására szólított fel.
2008.02.08. 17:15
 
Viagrát kapnak az izraeli pilóták
Az izraeli légierő azt tervezi, hogy Viagrát ad pilótáinak, ami várhatóan növeli majd a levegőben nyújtott teljesítményüket. Korábbi kutatásokból kiderült, hogy a Viagra egy származékát szedő hegymászók jobb ellenállóképességet tanúsítanak nagy magasságban, kevésbé fáradékonyak, és kevésbé hat rájuk az oxigénmennyiség csökkenése. "A kísérlet azt bizonyította, hogy a tüdő vérnyomása nagyobb a Viagra-származékkal kezelt alanyoknál azokhoz képest, akik nem kaptak ilyen szert" - mondta a kutatást vezető Jehezkél Ken orvos, tartalékos ezredes, a jeruzsálemi Hercog kórház igazgatója.
2008.02.08. 17:10
 
 
Az egészségügyi tárca szerint populista akció a "polgári engedelmesség"
Az Egészségügyi Minisztérium szerint populista és következetlen az a "polgári engedelmességi" mozgalom, amelynek során több magánszemély 12 ezer forint megfizetésével a meglévő társadalombiztosítási jogviszonyát szeretné megőrizni. A tárca leszögezi: az Országos Egészségügyi Pénztár az úgynevezett örökváltságként érkező befizetéseket visszaküldi a feladóknak. A kezdeményezés nemcsak abszurd, hanem következetlen is - olvasható a közleményben. "Ha ezt a gondolatkísérletet komolyan vennénk, abból az is következne, hogy a jövőben az akcióban résztvevő személyeknek abból a fejkvótából kellene finanszírozniuk saját maguknak az egészségügyi ellátásukat, ami utánuk a pénztáraknak járna."
2008.02.08. 16:34
 
 
A Fidesz-frakció hétfőn dönt a név szerinti szavazásról
Az egészségbiztosítási törvény és a törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezés lesz a fő témája a Fidesz hétfői frakcióülésének, amelyen az is eldől, hogy név szerinti szavazást kezdeményeznek-e mindkét javaslatról - mondta Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója. Répássy Róbert szerint még nyitott kérdés, hogy a Fidesz ismét név szerinti szavazást kezdeményez-e az egészségbiztosítási törvényről, ahogyan a december 18-i első szavazásnál tette, illetve, hogy a törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezés esetében is élnek-e ezzel a lehetőséggel. Hozzátette: a Fidesz várhatóan kötelező részvételt ír elő a frakciótagoknak mindkét szavazásnál.
2008.02.08. 16:09
 
 
Bush elnök és a kongresszus népszerűsége mélyponton
George Bush amerikai elnök és a washingtoni kongresszus népszerűsége minden korábbinál mélyebbre süllyedt: az Ipsos pénteki adatai szerint előbbi tevékenységét a népesség 30, utóbbi működését 22 százaléka helyesli. Bush és a törvényhozás támogatottsági mutatója egyaránt 4 százalékkal esett január óta. A kiábrándultság elsősorban az egyre romló gazdasági kilátásokat tükrözi. Az elbocsátások, a pénzügyi piacok visszaesései és az ingatlanok elvesztése csak erősítette a recesszió miatti aggodalmakat. Jellemző bírálat, hogy Bush dollármilliárdokat költ a háborúkra ahelyett, hogy a gazdaság hanyatlásának megállításával törődne.
2008.02.08. 16:07
 
 
Párizs: Szávay legyőzte Hantuchovát és elődöntős
Szávay Ágnes két játszmában legyőzte az Australian Openen elődöntős, világranglista-nyolcadik szlovák Daniela Hantuchovát, ezzel bejutott a legjobb négy közé a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán. A mérkőzés elején a második helyen kiemelt Hantuchova akarata érvényesült, a WTA-rangsorban 20. Szávay - aki a fináléba jutásért a Jelena Gyementyjeva-Katerina Bondarenko mérkőzés győztesével találkozik - ezzel 2-0-ra alakította mérlegét Hantuchovával szemben: eddigi egyetlen meccsükön, a tavalyi, a New Haven-i verseny nyolcaddöntőjében ugyancsak két játszmában győzött ellene. Eredmény, negyeddöntő: SZÁVAY (7.)-Hantuchova (szlovák, 2.) 7:6 (7-4), 6:1.
2008.02.08. 16:02
 
 
Grosics Gyula kedden hagyhatja el a kórházat
Kedden elhagyhatja a kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa. Erről dr. Pénzes István, a 82 éves sportember kezelőorvosa tájékoztatta az MTI-t. Grosics Gyulát január 24. óta a Kútvölgyi Kórházban kezelik, ahova tüdőproblémák miatt került. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, szerdáig az intenzív osztályon feküdt, ám azóta az állapota sokat javult, s azóta a belgyógyászaton kezelik.
2008.02.08. 15:29
 
A vártnál kisebb nyereség a Sanománál
A vártnál kisebb nyereségre tett szert a jelentős magyarországi érdekeltségekkel rendelkező SanomaWSOY vezető észak-európai kiadóvállalat a tavalyi negyedik negyedben, miután gyengébben szerepelt a lap- és könyvkiadás, illetve a tankönyvkiadó részleg.
2008.02.08. 15:21
 
Egy hét múlva lejár a felsőoktatási jelentkezési határidő
Még egy hétig, azaz február 15-ig lehet jelentkezni az egyetemek és főiskolák alapképzéseire, egységes osztatlan képzéseire és a felsőfokú szakképzésekre - közölte Nagy Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. munkatársa.
2008.02.08. 15:10
 
 
A Gazprom vezetőjével tárgyalt Veres János Moszkvában
Pénteken Moszkvában tárgyalt Veres János pénzügyminiszter Alekszej Millerrel, a Gazprom orosz gázipari cég vezetőjével. Az orosz vállalat közleménye idézte Veres Jánost, aki azt mondta, hogy a Gazprom pontosan teljesíti Magyarországgal kapcsolatos gázszállítási kötelezettségeit.
2008.02.08. 15:09
 
 
Lendvai: terrorfenyegetés az MSZP-s képviselők zaklatása
A terrorfenyegetés kategóriájába tartozónak nevezte Lendvai Ildikó, hogy szocialista országgyűlési képviselők házára, lakására Molotov-koktélokat dobtak, képviselőknek fehér port tartalmazó borítékot és fenyegető leveleket küldtek, illetve telefonon keresztül fenyegették meg őket. A szocialisták frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján az MTI kérdésére elmondta: meg kell vizsgálni, hogy az agresszió elharapózása ellen megfelelőek-e a magyar jogszabályok.
2008.02.08. 14:52
 
Az elhízásnak nagyobbrészt genetikai oka lehet
Ha egy gyerek túlsúlyos, annak inkább örökletes háttere van, mint életmódbeli - állítja brit kutatók tanulmánya.
2008.02.08. 14:51
 
 
Új, még családbarátabb Mazda5
2008 tavaszán kerül a márkakereskedésekbe a megújult Mazda5, a Mazda középkategóriás egyterűje, mely nagyobb kényelmet, több praktikumot és még nagyobb biztonságot, valamint kedvezőbb üzemeltetési költségeket kínál.
2008.02.08. 14:44
 
A magyar JEDI-kés a világ legjobb találmányai között
A világ legjobb 75 technológiája közé válogatták be egyedüli magyarként a forradalmian új sebészeti eszközt, a JEDI-kést a World's Best Technology fórumán. A megmérettetésében a felfedezésre váró technológiákat több mint 100 befektető értékeli, köztük a Fortune 500-ba tartozó cégek képviselői. Az évente megrendezésre kerülő versenybe az Egyesült Államok és a világ legnevesebb egyetemei, laboratóriumai és kutatóhelyei neveznek újdonságaikkal. Az intelligens JEDI-kés operáció közben folyamatosan információt nyújt a vizsgált szövet kémiai jellegzetességéről és arról, hogy tartalmaz-e rákos sejteket.
2008.02.08. 14:27
 
A kerékpárversenyzés szívbetegséghez vezet
A hivatásos kerékpárversenyzők vizsgálatakor a sportorvosok sokféle szívritmuszavart észlelnek, de senki sem tudja, hogy ez csupán az aktív versenyzéssel kapcsolatos jelenség-e, vagy később is visszamarad. Idősödő, egykori versenykerékpárosok vizsgálata most azt mutatta, hogy körükben a kóros szíveltérések a versenyek abbahagyása után is gyakoribbak, mint a golfozók között.
2008.02.08. 14:26
 
Akkor is dolgozna a magyar, ha nem lenne szüksége pénzre
Országonként jelentős eltérések tapasztalhatók a lakosság munkához való viszonyulásában, a norvégok hozzáállására jellemző leginkább, hogy nem a pénz motiválja őket legjobban, míg a magyarok a középmezőnyben helyezkednek el - derül ki az International Social Survey Programme (ISSP) megbízásából a TÁRKI Zrt. által készített Work Modul nemzetközi felmérésből.
2008.02.08. 14:22
 
 
Kgfb: csak a kockázatvállalás idejére szedhetnek díjat a biztosítók
Csak a kockázatvállalás idejére szedhetnek díjat a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással foglalkozó biztosítók - hívja fel a biztosítók figyelmét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete körlevele, amely olvasható a felügyelet honlapján is. A PSZÁF rámutat: a biztosítók nem tehetik meg azt, hogy a kötelező felelősségbiztosítás (kgfb) díját a szerződéskötéstől számolják, viszont kockázatot csak az első díj beérkeztétől vállalnak. A Varga Csaba főigazgató által jegyzett körlevél rögzíti: több biztosító kgfb ajánlatában olyan kikötés szerepel, hogy a biztosító kockázatviselése az azt követő napon kezdődik, amikor a biztosítás első díját a biztosító részére befizeti az ügyfél.
2008.02.08. 14:15
 
 
Amy Winehouse nem mehet a Grammyre
Amy Winehouse nem kapta meg az amerikai vízumot, ezért nem léphet fel a Grammy-díjak átadó gáláján vasárnap Los Angelesben. Az énekesnő menedzsercége nem közölte, hogy a londoni amerikai nagykövetség miért nem adta meg neki a vízumot, és sem a követség, sem az amerikai külügyminisztérium nem nyilatkozott az ügyben. Tavaly az angol énekesnőt marihuána birtoklásáért megbüntették Norvégiában, és a múlt hónapban rehabilitációs központba vonult. Tavaly év végén számos koncertjét lemondta, mert állítólag drogfüggőse miatt kezelni kellett. Winehouse-t hat Grammy-díjra jelölték, és szakértők szerint karrierje egyik csúcspontja lehetett volna, ha fellép a gálán.
2008.02.08. 13:30
 
 
Gyurcsány: jövőre 200 milliárddal csökkenteni lehet az adóterheket
A jövő évtől a GDP 0,8 százalékával, azaz körülbelül 200 milliárd forinttal egészen biztosan csökkenteni lehet az adóterhet - mondta Gyurcsány Ferenc pénteken, Kóka Jánossal, az SZDSZ elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján. A miniszterelnök az SZDSZ kihelyezett kampányülésén vett részt vendégként, majd a mintegy kétórás zártkörű megbeszélést követően azt mondta, hogy egyetért azzal: a lehető legnagyobb adócsökkentést kell végrehajtani úgy, hogy ennek ne legyen elfogadhatatlan ára az állam működésére és a szociális biztonságra nézve. Hozzátette: határozott, de megfontolt adócsökkentést kell végigvinni.
2008.02.08. 13:20
 
 
Összehangolt támadás a feketegazdaság ellen
A Csillagszóró hadművelet sikere nyomán közös cselekvési programot dolgoz ki és összehangoltan lép fel a feketegazdaság ellen nyolc állami szervezet - az APEH, az ÁNTSZ, az FVM élelmiszerláncot ellenőrző hatóságai, a vámhatóság és az ORFK -, amelyek képviselői az erről szóló együttműködési megállapodást pénteken írták alá. A feketegazdaság felszámolására indított hatósági offenzíva várhatóan új területekre is kiterjed, így az együttműködés nem csak az adó és járulék eltitkolásának vagy az engedély nélküli foglalkoztatásnak a felderítésére irányul, hanem célja a környezetszennyezés feltárása is.
2008.02.08. 13:00
 
 
Ismét eredménytelen tárgyalás a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, illetve a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról péntek délelőtt. Mivel a VDSZSZ nem volt hajlandó tárgyalni a még elégséges vasúti szolgáltatásról, így rövid 10 perces megbeszélés után a MÁV e témával foglalkozó szakemberei elhagyták a termet. Az egyeztetést követően Zsoldos Marianna, a MÁV Start Zrt. humánerőforrás igazgatója, a tárgyaló delegáció vezetője megerősítette: nem közeledtek az álláspontok a VDSZSZ továbbra is dolgozónként egyszeri nettó 250 ezer forint forintot, és a 6,9 százalékos bérfejlesztésen felül még 10 százalékot követel.
2008.02.08. 12:35
 
Pert nyert a nő, aki férfi volt
Egy német asszony, akit kivételesen nagy csiklója miatt újszülöttként tévedésből fiúnak hittek és úgy is neveltek fel, pert nyert a sebész ellen, aki puszta jó szándékból férfivá operálta kamaszkorában. A hölgynek tizenévesen bajsza és szakálla nőtt, ami szintén erősítette róla a fiús benyomást. Amikor aztán a ma már 48 éves nő 1976-ban vakbélműtéten esett át, a sebész egyúttal eltávolította a méhét és a petefészkeit, mivel nem találta azokat helyénvalónak. A műtét után közölték a "fiúval", hogy 60 százalékban nő - volt. A fiatal ezt képtelen volt megemészteni és öngyilkossági kísérleteket hajtott végre. Szülei szakemberhez vitték.
2008.02.08. 12:32
 
 
Fidesz: ne legyen kordon a Kossuth tér körül
A Fidesz azt követeli, hogy ne zárják le kordonnal a Kossuth teret - jelentette ki Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője, aki pénteken a Parlament épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy az ismételt kordonállítási akció szálai a miniszterelnökhöz vezethetnek. Mint elhangzott, a Fidesz felszólítja azokat, akik az akciót eltervezték, hogy álljanak el ettől szándéktól, "ne építsenek újabb akadályokat a választók és a parlamenti képviselők közé" és "ne lehetetlenítsék el március végéig az ország legfontosabb közterén a bejelentett, jogszerű demonstrációkat".
2008.02.08. 12:10
 
 
Legkorábban szeptemberben lehet tárgyalás a móri ügyben
Legkorábban szeptemberben lehet tárgyalás a móri bankrablás ügyében - mondta el a távirati iroda érdeklődésére Lichy József ügyvéd. Az ügy már egyedüli gyanúsítottjának, W. Róbertnek a védője elmondta: védencét a pótnyomozás ideje alatt, szerdán gyanúsították meg azzal, hogy a móri bankrablást előre kitervelten hajtották végre N. Lászlóval, aki időközben zárkájában öngyilkos lett. A Nemzeti Nyomozó Iroda december 20-án jelentette be, hogy vádemelési javaslattal lezárták a nyomozást a móri, 2002. május 9-én elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő bankrablás ügyében. 
2008.02.08. 12:07
 
 
Bajnai: az idén 500 milliárd forint kifizetés várható az uniós pályázatokon
Várhatóan mintegy 500 milliárd forint kifizetése történik meg 2008-ben az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) és az I. Nemzeti Fejlesztési Terv (I. NFT) keretében támogatott projektekre - jelentette be Bajnai Gordon, önkormányzati és területfejlesztési miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. A miniszter hozzátette: a 2007. évi tapasztalatok alapján minden egy forint támogatás három forintnyi beruházást jelent. A 2007-től 2013-ig szóló európai uniós támogatások első évében, 2007-ben 62 lezárt pályázaton 3.089 projekt kapott támogatást 82,5 milliárd forint értékben. Az első kifizetések már meg is történtek, elsőként az Európai Unióban.
2008.02.08. 11:40
 
 
Egymilliárd embert vihet el a dohányzás
Egymilliárd áldozatot szedhet a dohányzás a század végéig. A kórházakban és az iskolákban is rá lehet gyújtani 74 országban, és az emberiség kétharmada olyan államokban él, amelyek nem tiltják a munkahelyi dohányzást - állapította meg legutóbbi elemzésében az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO). A vizsgált 193 ország közül 107-ben nem vezetnek statisztikát a fiatalok dohányzási szokásairól és a felnőttekéről sem, és mindössze 20 országban vezettek be teljes tilalmat a dohánytermékek reklámozására, illetve a dohánygyárak szponzorációs tevékenységére.
2008.02.08. 11:38
 
 
Egy hét múlva lejár a felsőoktatási jelentkezési határidő
Még egy hétig, azaz február 15-ig lehet jelentkezni az egyetemek és főiskolák alapképzéseire, egységes osztatlan képzéseire és a felsőfokú szakképzésekre - közölte Nagy Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. munkatársa. Eddig az időpontig bárki beküldheti a jelentkezését az interneten keresztül, az e-felvételi segítségével vagy postai úton, felsőoktatási jelentkezési lapon. Mesterképzésekre még további egy hónapig, március 15-ig is lehet jelentkezni. A postai utat választó jelentkezők számos segítséget találnak a www.felvi.hu oldalon jelentkezési lapjuk hibátlan kitöltéséhez.
2008.02.08. 11:35
 
 
Kiosztották a World Press Photo díjait
Tim Hetherington brit fotós nyerte el a World Press Photo (a Világ Sajtófotói) idei fődíját - jelentették be pénteken Amszterdamban. A győztes kép, amely a Vanity Fair magazinban jelent meg, Afganisztánban készült tavaly szeptemberben. Egy tűzharc után egy bunker falának támaszkodó, kimerült amerikai katonát ábrázol, amint arcát a kezébe temeti. Magyar fotóriporterek, köztük Szigetváry Zsolt MTI-fotós is díjat nyert a versenyen. Gárdi Balázs, a VII Network képügynökség munkatársa két első díjat nyert általános hír kategóriában, Szigetváry Zsolt MTI-fotós pedig második díjat mindennapi élet kategóriában.
2008.02.08. 11:10
 
 
Vizsgálat indul a VDSZSZ elnökének kijelentése kapcsán
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felkérte Antal Dánielt, a Magyar Vasúti Hivatal elnökét, hogy azonnal indítson vizsgálatot Gaskó Istvánnak, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökének állításával kapcsolatban, miszerint a vasutasok munkabeszüntetésének idején a MÁV-nál megsértették az utas- és nemzetbiztonsági szabályokat - jelentette be Daróczi Dávid kormányszóvivő pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. A miniszterelnök jövő hétfőre várja a vizsgálat eredményét, akár a MÁV hibázott, akár Gaskó István állítása nem igaz - tett hozzá a kormányszóvivő.
2008.02.08. 11:05
 
 
Megkezdődött a cseh államfőválasztás
Megkezdődött az államfőválasztás pénteken délelőtt Csehországban. Az elnököt a parlament két háza választja meg együttes ülésen, amelyet a Hradzsinban tartanak. A legmagasabb alkotmányos tisztségért ketten versenyeznek: Václav Klaus jelenlegi elnök, akit a legerősebb kormánypárt, a Polgári Demokratikus Pár támogat, illetve Jan Svejnar közgazdász, a koalíciós zöldek és az ellenzéki szociáldemokraták jelöltje. A cseh média szerint valamivel esélyesebb Klaus, de az erőviszonyok nagyon kiegyenlítettek, és Svejnar győzelme sem kizárt. A választás várhatóan a késő esti órákig elhúzódik.
2008.02.08. 10:55
 
Párizs: Szávay 14 órakor játszik
Szávay Ágnes a pénteki nap első mérkőzését vívja a szlovák Daniela Hantuchovával a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztorna negyeddöntőjében. A hetedik helyen kiemelt magyar játékos így 14 órakor kezdi meg találkozóját a viadal második kiemeltje ellen, akit tavaly augusztusban, a New Haven-i verseny nyolcaddöntőjében két játszmában legyőzött. Hantuchova idén elődöntős volt az ausztrál nyílt bajnokságon. A negyeddöntő párosítása: Csakvetadze (orosz, 1.)-Mauresmo (francia, 6.) Hantuchova (szlovák, 2.)-SZÁVAY (7.) Bartoli (francia, 3.)-Razzano (francia) Gyementyjeva (orosz, 4.)-K. Bondarenko (ukrán).
2008.02.08. 10:46
 
 
Nem ígérkezik közeli megoldás a legújabb ukrán-orosz gázvitában
Nem ígérkezik gyors megoldás a legújabb ukrán-orosz gázvitában: az ukrán állami gáztársaság pénteken nyilatkozatban állította, hogy semmivel sem maradt a Gazprom adósa. A cég, a Naftogaz Ukrainy egyszersmind biztosított minden érdekeltet afelől, hogy "teljes mértékben szavatolja a földgázszállítást Európa felé". A közlemény szerint az elsősorban vitatott, 500 millió dolláros adósságrész ügyében a Gazpromnak a RosUkrEnergo közvetítő céghez kell fordulnia, és nem pedig Ukrajnához. Az orosz Gazprom csütörtökön megfenyegette Ukrajnát, hogy hétfőtől leállítja a földgázszállítás egy részét Ukrajnának, hacsak Ukrajna nem rendezi adósságát.
2008.02.08. 10:13
 
 
Vízilabda Alpok Adria Liga: harmadszor is nyert az Újpest
Három nap alatt háromszor szállt vízbe és harmadszor is nyert az Újpest férfi vízilabdacsapata Szlovéniában, az öt ország kilenc együttesét foglalkoztató, körmérkőzéses rendszerű Alpok Adria Ligában. Eredmény: Maribor (szlovén) - UNIQA-UTE 8-15 (1-3, 1-3, 1-8, 5-1) a magyar góldobók: Suti, Borsós, Salamon, Máthé 2-2, Sziklai, Szabó N., Debreczeni, Vörös, Olasz, Szabó B., Somogyi 1-1 "Pontos játékkal, könnyed győzelmet arattunk úgy, hogy ifistáink több mint egy negyedet játszhattak" - összegzett Sági Gábor szakosztályelnök a csütörtök késő este rendezett, maribori mérkőzés után az MTI-nek. Kedden Ljubljanában, szerdán Kranjban győzött az Újpest.
2008.02.08. 09:58
 
 
Hamis tanúzásra való felhívással gyanúsítják az MSZP szabolcsi irodavezetőjét
Hamis tanúzásra való felhívással gyanúsítják Gyarmati Mihályt, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetőjét - erősítette meg a nyírségi főügyészség sajtószóvivője a távirati irodának az egyik kereskedelmi televízió információját. A gyanúsított irodavezető kihallgatása megtörtént az ügyben, amelynek februárban jár le a nyomozási határideje - mondta Szilágyi László. A megyei főügyészség szóvivője a gyanúsítás alapját képező cselekmény részleteiről nem nyilatkozott. A Hír TV csütörtökön tette közzé honlapján azt az értesülését, hogy a szocialista politikus "egyik rokonának ittas vezetési ügyét szerette volna eltussolni, de kísérletéről hangfelvétel készült".
2008.02.08. 09:16
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490[2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista