2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Az MSZP-frakció támogatni fogja az egészségbiztosítási törvényt
Az MSZP-frakció meg fogja szavazni az egészségbiztosítási törvényt. Erről Varju László, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese beszélt hétfőn az MTI-nek, a képviselőcsoport ülése után. Két szocialista képviselő kérte felmentését a szavazásnál - erősítette meg Varju László. Karsai József azt kérte, hogy nemmel szavazhasson a törvényre, Farkas Imre pedig a szavazástól való távolmaradás engedélyezését kérte a frakciótól. A képviselőcsoport egyikük kérését sem támogatta. Arra a kérdésre, mit szólnak ahhoz, hogy a Fidesz név szerinti szavazást kért a törvényről, Varju László közölte: úgy fog történni, ahogy a Fidesz kérte.
2008.02.11. 12:05
 
 
Tiltakozik a Szabadság Kör a Kossuth téri kordon miatt
A Szabadság Kör tiltakozik a Parlament épülete elé újból felállított kordon miatt - mondta Balog Zoltán fideszes országgyűlési képviselő a Kossuth téren. Az emberi és szabadságjogok súlyos sérelme, hogy újból teljesen törvénytelenül áll a kordon - fogalmazott Balog Zoltán, a Szabadság Kör tagja. Hegedűs Zsuzsa szociológus szintén arról beszélt, hogy nem kellene lezárni az egész teret az állampolgárok elől. Hozzátette: úgy néz ki, hogy a képviselők vannak a ketrecben és magukat kerítik be, nem pedig az embereket zárják ki. Szájer József néppárti európai parlamenti képviselő közölte: a Szabadság Kör azért alakult, hogy a "Magyarországon súlyos veszélyben lévő szabadságjogoknak a sérelmével szemben tiltakozzon".
2008.02.11. 11:57
 
 
Február 15. a 2007. évi szja bevallások első határideje
Ebben az évben is közel 4,3 millió személyi jövedelemadó (szja) bevallást vár az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), a bevallást várhatóan 500 ezren elektronikus módon teszik meg, további kétmillióan pedig letöltik a nyomtatványt az adóhivatal honlapjáról - hangzott el az APEH hétfői tájékoztatóján. A magánszemélyek 2007. évi személyi jövedelemadójának (szja) bevallása február 15-től válik esedékessé, amikor az egyéni vállalkozóknak és az áfa-fizetésre kötelezetteknek kell benyújtaniuk az adóbevallást - mondta Polgár Péter. Az APEH elnökhelyettese hozzátette: a 2007. évi egyszerűsített vállalkozói adó (eva) bevallás határideje ugyancsak február 15-e.
2008.02.11. 11:30
 
Demszky "a teljes igazság" feltárására kérte a BKV vezérigazgatóját
A városvezetés felkéri a BKV Zrt. felügyelőbizottságát, hogy közbeszerzési szakértő bevonásával, teljes körűen vizsgálja ki a cég használt buszok vásárlására kiírt tenderének körülményeit - nyilatkozta a Városháza kommunikációs igazgatója, Nyáry Krisztián hétfőn az MTI-nek. A Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága nem tart rendkívüli ülést szerdán - nyilatkozta a bizottság elnöke, Lakos Imre, hozzátéve: megvárják a városvezetés felkérésére lezajló felügyelőbizottsági vizsgálat eredményét. A Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén Demszky Gábor főpolgármester arra kérte Antal Attila BKV-vezérigazgatót, "hogy a teljes igazságot tárja a felügyelőbizottság elé" - közölte Nyáry Krisztián.
2008.02.11. 11:30
 
 
Ismét eredménytelen egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult a MÁV-START Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a hétfőn 15 órakor kezdődött egyeztetés a szakszervezet sztrájkköveteléséről. A VDSZSZ továbbra is azt követeli, hogy MÁV-START dolgozói a megajánlott 6,9 százalék béremelés mellett kapjanak 10 százalék többlet béremelést a 2007. július 1-jei kiszervezésig visszamenőleg, illetve a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 2,5 havi bruttó átlagbér kifizetést kérik, ami szakszervezet számítása szerint átlagban személyenként 250 ezer forint forintot jelentene.
2008.02.11. 10:58
 
 
Grosics Gyula kedden hagyhatja el a kórházat
Grosics Gyula kezelőorvosa, Pénzes István megerősítette, hogy az Aranycsapat legendás kapusa kedden elhagyhatja a kórházat. A 82 éves sportembert január 24. óta a Kútvölgyi Kórházban kezelik, ahova tüdőproblémák miatt került. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, múlt szerdáig az intenzív osztályon feküdt, ám azóta az állapota sokat javult, s már a belgyógyászaton kezelik.
2008.02.11. 10:33
 
A Fidesz név szerinti szavazást kezdeményez az egészségbiztosítási törvényről
A Fidesz név szerinti szavazást kezdeményez az Országgyűlésben az egészségbiztosítási törvényről - mondta Navracsics Tibor frakcióvezető az MTI-nek, a képviselőcsoport ülése után. Az egészségbiztosítási törvény módosító indítványairól ugyanakkor továbbra sem szavaznak, mert a törvény koncepciójával nem értenek egyet, azt elfogadhatatlannak tartják - közölte a frakcióvezető. Az egészségbiztosítási törvényt megerősítő fideszes népszavazási kezdeményezésről gombnyomásos szavazás lesz, mint Navracsics Tibor elmondta, úgy gondolják, hogy az előzetes nyilatkozataikkal szemben, van arra esély, hogy a szocialisták mégis támogassák a kezdeményezést.
2008.02.11. 10:20
 
Primera División: már nyolc pont a Real Madrid előnye
A címvédő Real Madrid vasárnap esti 7-0-ás győzelmével nyolcpontosra növelte előnyét a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A fővárosiak Raúl és Guti duplájával, valamint Arjen Robben, Royston Drenthe és Julio Baptista egy-egy góljával ütötték ki a Valladolidot. A Real szempontjából a találkozó egyetlen negatívuma, hogy Robinho kisebb sérülést szenvedett, ezért kihagyhatja a következő bajnokit.
2008.02.11. 10:18
 
 
Tina Turner Moszkvában lép fel
Moszkvában lép fel hétfőn Tina Turner, a rocknagyi, aki nyolc éve vonult vissza, s több éves szünet után a Grammy-díjátadó ünnepségén énekelt vasárnap. Moszkvai szereplését közvetíti a televízió is. Turner és a Deep Purple együttes fellépése búcsúajándék Dmitrij Medvegyev első miniszterelnök-helyettesnek, akit minden valószínűség szerint március 2-án államfővé választanak, s akkor várhatóan távozik a hatalmas Gazprom konszern igazgató tanácsának éléről. A szereplőket Medvegyev ízlésének megfelelően válogatták ki. Ő saját magáról még honlapján is elmondja, hogy szereti a kemény rockot, és egyik kedvence a Deep Purple együttes.
2008.02.11. 08:57
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay egyesben a 18.
A párizsi döntős Szávay Ágnes egyesben a 20.-ról feljött a 18. helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, és ez pályafutása eddigi legjobb eredménye. Szávay párosban változatlanul a 28. helyen áll. Az egyéni rangsort továbbra is a belga Justine Henin vezeti.
2008.02.11. 08:07
 
 
Obama Maine államban is nyert Clinton ellen
Barack Obama illinois-i szenátor újabb győzelmet szerzett Hillary Clinton New York-i szenátorral szemben a demokrata elnökjelöltség megszerzéséért folyó harcban az északkeleti Maine államban rendezett helyi jelölőgyűléseken. Obama a szavazatok 59 százalékát kapta, Clinton eredménye 40 százalék. Ez azt jelenti, hogy Maine 24 elkötelezett jelöltjéből Obama 15-öt, Clinton pedig 9-et kap a nyári jelöltállító konvencióra. A Kanadával határos 1,2 milliós népességű államban a hideg időjárás ellenére magas választási részvételt rögzítettek. Obama ezzel négy győzelmet szerzett a hét végén: szombaton biztosan nyert a Washingtonban, Nebraskában és Louisianában tartott demokrata előválasztási fordulókban is.
2008.02.11. 07:45
 
 
Feledékeny kismamák
Ahogyan azt már sok nő sejtette: a terhesség alatt nem működik hibátlanul a memória. A sidney-i New South Wales-i Egyetem kutatója, Julie Henry és csapata az elmúlt tizenhét év tizennégy kapcsolódó tanulmányát vetette össze, hogy megbizonyosodjon erről. A helyzet ugyanis korántsem egyértelmű - míg a várandósok több emlékezetfunkciója hibátlanul működik, egyes feladatoknál lényegesen alulmaradnak babát nem váró társaikkal szemben. Ilyen például, ha egy folyamatot kell megtervezniük, vagy új információt, mondjuk egy számsort kell megjegyezniük - magyarázza Henry. Azt az információt, ami viszont már a hosszú távú memóriában benne van, például családtagok telefonszámát, gond nélkül előhívják.
2008.02.11. 07:43
 
 
Folytatódnak az egyeztetések a szakszervezetek és a MÁV között
Folytatódnak az egyeztetések ma a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről. Ugyanakkor a miniszterelnök mára várja annak a vizsgálatnak az eredményét, amely feltárja, hogy valóban indultak-e vonatok a múlt héten az utas- és nemzetbiztonsági szabályok figyelmen kívül hagyásával. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) február 7-én csütörtökön 12 órától legkésőbb február 15-éig felfüggesztette a február 1-jén követeléseinek alátámasztására indított országos vasutassztrájkot. Addig is az egyeztetéseket folytatják, bár a pénteki találkozók sem hoztak eredményt. A két tárgyalófél eredeti álláspontja az elmúlt időszak egyeztetésein nem változott.
2008.02.11. 07:34
 
 
Kordonokkal zárta le a rendőrség a Parlament környékét
Hétfő hajnalra a rendőrség kordonokkal körbezárta a fővárosi Kossuth teret; a döntés elleni tiltakozásként néhány tüntető is megjelent a Parlament közelében - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A rendőrség kevéssel éjjel 11 óra után kezdte meg a Parlament körül a kordonok felállítását, melyet a Köztársasági Őrezred parancsnoka a képviselők és az Országgyűlés védelme érdekében rendelt el. A fémkordonokat a járda vonalában állították fel mintegy két óra alatt. Dobozi József, a Köztársasági Őrezred parancsnoka csütörtökön hozott határozata értelmében február 11-én 0 órától "a szükséges ideig", de legkésőbb 2008. március 31-én éjfélig zárják le ismét a Parlament környékét.
2008.02.11. 07:22
 
 
Sarkozy: a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával visszatértünk Európába
A Lisszaboni Szerződés parlamenti ratifikálása egy olyan siker, amely azt bizonyítja, hogy Franciaország visszatért Európába, ahol újra befolyással bír, képes érvényesíteni álláspontját, értékeit és visszaszerezte a motor szerepét - hangsúlyozta vasárnap este Nicolas Sarkozy az elnöki hivatalból közvetített beszédében. "Franciaország kezdeményezte az egyszerűsített szerződést azért, hogy Európa túllépjen az intézményi válságon" - mutatott rá a francia államfő, akinek országa július 1-én veszi át az Európai Unió soros elnöki tisztét. Sarkozy a francia elnökség prioritásaként jelölte meg a tartós fejlődés stratégiájának, a közös bevándorlási politikának és az európai védelmi politikának a kidolgozását.
2008.02.11. 07:08
 
 
Ma tárgyalja az Országgyűlés az egészségbiztosítási törvényt
A szokásos parlamenti menetrendtől eltérően tárgyalja ma az Országgyűlés a visszaküldött egészségbiztosítási törvényt, illetve a Fidesz törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezését. A frakciók előzetes nyilatkozatai alapján előbbit várhatóan elfogadja a Ház, az utóbbi viszont minden bizonnyal nem kap többséget. A tavaszi ülésszak mai első napján a napirend előtti felszólalások után négyórás időkeretben tartják a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött egészségbiztosítási törvény vitáját, majd a zárószavazásra is sor kerül. A törvényt a Ház várhatóan újra megszavazza, mivel az MSZP és az SZDSZ frakcióvezetése bejelentette, hogy ismét igennel voksolnak.
2008.02.11. 07:03
 
 
Férfi kézilabda EHF Kupa: otthon kapott ki a Dunaferr
A Dunaferr egygólos vereséget szenvedett a vendég spanyol Aragontól a férfi kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Férfi EHF Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Dunaferr-Aragon (spanyol) 29-30 (13-16). A remek játékerőt képviselő Aragon jól kezdett, és szinte végig uralta az első félidőt. A bátortalan hazaiak csak egyszer, a 17. percben 10-9-nél tudták átvenni a vezetést. A fordításban hihetetlen erővel és akarattal játszottak a hazaiak, és nagy nehézségek árán ismét fordítottak. A végjátékot a vendégek bírták jobban, így ők várják kedvező helyzetből a jövő szombati, zaragozai visszavágót.
2008.02.10. 21:31
 
 
Egyre népszerűbb az online-vásárlás az unióban
Az Európai Unió tagállamai közül Dániában és Hollandiában vásárolnak leginkább az interneten az emberek, a legkevésbé Romániában és Bulgáriában. Magyarország e tekintetben az alsó harmadban foglal helyet. Az Eurostatnak a február 12-én tartandó "Biztonságos internet" napjára készített összeállításából kiderül, hogy Dániában és Hollandiában a 16-74 év közötti korosztály 55-55 százaléka vásárolt egy éven belül az interneten. Ugyanez az arány Bulgáriában és Romániában 3-3 százalék, Litvániában 6 százalék. Magyarországon a szóban forgó korosztály 11 százaléka vett valamit a világhálón tavaly, s ezzel lemarad Csehország(17 százalék), Lengyelország(16 százalék) és Szlovákia(16 százalék) mögött.
2008.02.10. 21:00
 
 
Napi 4000 hírrel új hírkereső a neten
Hírcitrom néven új hírkereső hódit a neten. Már számos hírkereső elérhető a világhálón, igaz külsejükben különböznek, de szolgáltatásaikat tekintve hasonlóak.
2008.02.10. 20:46
 
 
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a választást Újbudán
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az újbudai időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulóját vasárnap, így Rétvári Bence képviselheti majd Gellérthegy és Szentimreváros térségét a parlamentben - tudta meg az MTI a helyi választási iroda munkatársától. Az összesített - az újbudai önkormányzat honlapján még nem olvasható - adatok alapján az ellenzéki pártok jelöltje a szavazatok 71,1 százalékát "vitte el". A második helyen Lakos Imre, az MSZP-SZDSZ jelöltjeként 20,2 százalékot kapott; Csapody Miklós az MDF színeiben 6,3 százalékot, míg Fenyvessy Zoltán a MIÉP képviseletében 2,4 százalékos támogatottságot könyvelhet el. 
2008.02.10. 20:41
 
 
Gusztos: megjelent a társadalomban a szemléletváltás
Gusztos Péter szerint a vizit- és az ápolási díj bevezetése kapcsán már megjelent a magyar társadalomban a szemléletváltás, vagyis a közszolgáltatásokat nyújtó rendszerekben öntudatos polgárok vesznek részt, akik igényesek a minőségre és kiállnak a jogaikért. Az SZDSZ országos ügyvivője vasárnap Békéscsabán elmondta: volt alkalma találkozni néhány háziorvossal, akik "egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy nyíltan is felvállalják, meg kell tartani a vizitdíj rendszerét". Hozzátette: az egészségügy egésze szempontjából "nem egy perdöntő tétel" a vizitdíj, de ha háziorvosi praxisokra bontjuk le, akkor 160-200 ezer forint között van havonta egy-egy körzet bevétele.
2008.02.10. 20:06
 
 
Ukrajna fizet, ha közvetlenül a Gazpromtól importálhat
Ukrajna hajlandó kifizetni a Gazprom orosz gázipari céggel szemben felhalmozott tartozását, ha az ukrán Naftohaz közvetlenül a Gazpromtól, közvetítő cég beiktatása nélkül vásárolhatja meg a földgázt - jelentette ki vasárnap kora délután Oleksandr Turchynov, a miniszterelnök első helyettese. A kijelentés hátterében az áll, hogy a miniszterelnök, Julia Timosenko már régóta szorgalmazza, hogy iktassák ki a közvetítőket, különösképpen a részben a Gazprom érdekeltségi körébe tartozó importőrt, a RosUkrEnergo céget. Ezeknek a közvetítőknek a bekapcsolása a miniszterelnök szerint növeli az árat, működésük átláthatatlan, s a korrupció melegágyai.
2008.02.10. 19:53
 
 
Lendvai: nem félnek, de féltik a demokráciát a szocialisták
A szocialista frakció köszöni a szolidaritást, nem fél, de félti a demokráciát és a parlamentarizmus normális működését - olvasható Lendvai Ildikó frakcióvezető az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője "az elmúlt napok terrortámadásai és fenyegetései nyomán" azt írta: köszönik a szolidaritást, de bíznak a demokrácia védelmére hivatott szervezetekben. A politikus a "Magyarok Nyilai" nevű létező vagy fiktív szervezet, valamint a kurucinfo nevű internetes portál szocialista képviselőknek szóló fenyegetéseit idézve arról szólt: továbbra sem félnek, féltik azonban a demokráciát.
2008.02.10. 19:25
 
 
Bush szerint McCain "igazi konzervatív"
George Bush amerikai elnök "igazi konzervatívnak" nevezte vasárnap John McCain szenátort, a republikánus elnökjelöltség várományosát, akit a Republikánus Párt kemény konzervatív magja "demokratának" tart. Bush a Fox News hírtelevízióban sugárzott interjúban méltatta McCain pénzügypolitikai és nemzetbiztonsági érdemeit. Az arizonai szenátor megállíthatatlannak tűnik a republikánus elnökjelöltség felé vezető úton: már 719 delegátus a "zsebében van", míg az őt követő Mike Huckabee eddig csak 234 küldöttet szerzett a szeptemberi jelöltállító pártkongresszusra. A jelöltség megszerzéséhez 1191 delegátus szavazatára lesz szükség.
2008.02.10. 18:32
 
 
Kezdődik McCartney-ék válópere
A várható "végkielégítés" összegéről szóló, igen széles skálán mozgó találgatások és újabb botránysztorik közepette veszi kezdetét hétfőn Sir Paul McCartney és neje, Heather Mills válópere, amely előzetes szakvélemények szerint jogtörténeti precedenst is teremthet. A 65 éves ex-Beatle és a nála éppen negyedszázaddal ifjabb Heather két éve vívja durva és személyeskedő epizódoktól sem mentes, jórészt nyilvános válási csatáját, amelynek döntő, utolsó öt napja a londoni felsőbíróságon zajlik majd. A botrányokból még a szakmai és sajtókörökben komoly figyelemmel várt bírósági eljárás előtti utolsó napra is jutott. 
2008.02.10. 17:53
 
 
Párizs: Szávay Ágnes kikapott a döntőben
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes 2 óra 5 perc alatt, három játszmában kikapott az első helyen rangsorolt orosz Anna Csakvetadzétól a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi keménypályás női tenisztorna döntőjében. A két játékosnak ez volt a második meccse: tavaly májusban, a Roland Garros második fordulójában szintén az orosz nyert. A győztes 95 ezer dollárt kapott, Szávay pedig 51 ezerrel vigasztalódott. Eredmény, döntő: Csakvetadze (orosz, 1.)-SZÁVAY (7.) 6:3, 2:6, 6:2.
2008.02.10. 17:26
 
Hóbiztos síterepek, csalogató hütték
A Ski Amadé Ausztria egyik legnagyobb összefüggő síterepe, összesen mintegy 860 kilométernyi sípályával, több szánkópályával és rengeteg csábító hüttével. Mi utunk során a gleccseréről híres Schladmig-Dachstein és a meseszép Hochkönig sírégiókkal ismerkedtünk meg.
2008.02.10. 17:00
 
 
Kilenc tehenet ér Nicole Kidman fürdőruhája
Több mint 16 ezer svéd koronáért (457 ezer forint) árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman hollywoodi filmsztár fürdőruháját, s a bevételből kilenc tehenet vásárol szegény indiai családoknak. A dél-svédországi Eslöv egyik áruházában napokon át kiállították a fürdőruhát, amelynek tulajdonosa egy bizonyos Zlatko Nedanovski volt. A licit szervezőjének reményeit jóval felülmúlta az árverés eredménye, mivel azzal számolt, hogy mintegy 9000 koronát tud majd összegyűjteni. Nedanovski akkor jutott a ruhadarabhoz, amikor Nicole Kidman 2002-ben a Lars von Trier rendezte Dogville című filmet forgatta Svédországban.
2008.02.10. 16:45
 
 
A "magyarok nyilai" vállalta a molotov-koktélos támadást
A magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező szervezet vállalta magára a szocialista képviselők lakásánál elkövetett molotov-koktélos támadások elkövetését; a szervezet erről szóló elektronikus üzenetét a Hír Televíziónak küldte el - adta hírül a csatorna internetes oldala. "A péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb" - idézi a Hír Televízió a szervezet által írt levelet. A levélhez fényképet is csatoltak, amelyen egy családi ház és az udvarán égő - feltehetően - Molotov-koktél látható. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság nem illetékes, a Központi Nyomozó Főügyészség pedig a hétvégére hivatkozva csak hétfőre ígért tájékoztatást.
2008.02.10. 16:15
 
 
Livni: amíg a rakétatámadások tartanak, nem lesz béke
Nem jön létre a béke az izraeliek és a palesztinok között, és a palesztin állam megalakulására sincs remény, amíg tartanak a palesztin rakétatámadások izraeli városok ellen - jelentette ki vasárnap Cipi Livni izraeli külügyminiszter.A Gázai övezetből indított rakéták egyik gyakori célpontjául szolgáló dél-izraeli Szderótban előző nap egy 8 éves gyereket és 19 éves testvérét sebesítette meg egy ilyen lövedék. Megfigyelők szerint a kilőtt rakéták és az azokra válaszul végrehajtott izraeli támadások miatt zátonyra futhat az a törekvés, hogy még George Bush jelenlegi amerikai elnök hivatali idejében létrejöjjön egy tárgyalásos megállapodás a Palesztin Hatóság és Izrael között a békeszerződésről és egy palesztin állam létrehozásáról.
2008.02.10. 16:10
 
 
Horthy Miklós halálára emlékezett a Jobbik és a Magyar Gárda
Horthy Miklós egykori kormányzó halálának 51. évfordulójára emlékezett a Magyar Gárda és a szervezetet életre hívó Jobbik Magyarországért Mozgalom vasárnap Budapesten. A teljesen megtelt Szent István-bazilikában délben emlékmisét celebráltak az 1957. február 9-én, a portugáliai Estorilban elhunyt, majd a Magyar Tengerészek Egyesülete kezdeményezésére 1993. szeptember 4-én Kenderesen újratemetett Horthy Miklós emlékére. A másfél órás ökumenikus szentmisét követően negyven egyenruhás gárdista és mintegy kétszáz emlékező, köztük több, a Kossuth téri tüntetésről már jól ismert személy dobszóra, árpádsávos és nemzetiszínű zászlók alatt, rendőri kíséret mellett a Szabadság téri Hazatérés temploma elé vonult.
2008.02.10. 16:06
 
 
Szópárbaj nélkül ért véget a müncheni biztonságpolitikai fórum
Az elmúlt évektől eltérően ezúttal orosz-amerikai nyilatkozatháború nélkül ért véget vasárnap a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai fórum. A biztonságpolitika "Davosának" tekintett tanácskozáson mintegy ötven országból állam- és kormányfők, külügy- és védelmi miniszterek vettek részt, köztük Szekeres Imre magyar honvédelmi miniszter. A "Válságban a világ - hiányzó stratégiák" címmel tartott, 44. ilyen jellegű fórum lehetőséget nyújtott a fenyegető konfliktusok - mindenekelőtt Afganisztán - megvitatására és a megoldást célzó erőfeszítések összehangolására. A fórum záró napján kapott szót az amerikai védelmi miniszter és Oroszország első miniszterelnök-helyettese.
2008.02.10. 15:30
 
 
Négy év múlva Európában a Tata miniautója
Négy év múlva Európában is kapható lesz a világ legkisebb autója, az indiai Tata Motors által gyártott Nano átdolgozott változata - mondta a német Focus magazinnak az indiai csoport illetékes igazgatója. Elmondása szerint addigra úgy módosítják az autót, hogy az megfeleljen a gázkibocsátásra vonatkozó euro 5-ös, valamint a törésre vonatkozó európai előírásoknak. A kizárólag Indiában forgalmazott Tata Nano mindössze 1700 euróba kerül, és 100 kilométeren átlagosan 5 liter üzemanyagot fogyaszt. Ezt az indiai csoport fejlesztői 3 literre akarják leszorítani. A Focus beszámolója szerint a Tata hosszabb távon évi egy millió Nano gyártását tervezi - Európában is.
2008.02.10. 15:19
 
359 ezer aláírás gyűlt össze az egészségbiztosításról szóló népszavazásra
A civil szervezetek 359 ezer aláírást gyűjtöttek össze annak érdekében, hogy az emberek népszavazáson döntsenek arról: akarják-e az üzleti érdekeltségű biztosítók részvételét az egészségbiztosítási rendszerben - jelentette be Gaskó István, az aláírásgyűjtést koordináló Liga Szakszervezetek elnöke vasárnap. "Példa nélküli ez a társadalmi összefogás, komoly népmozgalom alakult" - fogalmazott, utalva arra, hogy ennyi aláírást eddig csak parlamenti pártoknak sikerült összegyűjteniük. A Liga elnöke hozzátette: az aláírásgyűjtést folytatják - erre lehetőségük is van április 12-ig -, azonban a sajtónak most bemutatott íveket egyelőre nem nyújtják be hitelesítésre az Országos Választási Bizottsághoz.
2008.02.10. 14:53
 
 
Svéd-rali: Latvala első győzelme
A finn Jari-Matti Latvala nyerte a Svéd-ralit, az idei vb-sorozat második versenyét. A Ford Focus WRC-vel versenyző 22 éves pilóta jelentős, 58,3 mp-es előnnyel végzett az élen honfitársa, Mikko Hirvonen előtt, és ezzel pályafutása eddigi legnagyobb sikerét aratta. A világbajnoki címvédő francia Sebastien Loeb - aki 100. vb-futamán indult - pénteki balesetét követően szombaton feladta a viadalt. A végeredmény (20 gyorsasági után): 1. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (finn, Ford Focus WRC) 2:46:41.2 ó 2. Mikko Hirvonen, Jarno Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 58.3 mp hátrány 3. Gianluigi Galli, Giovanni Bernacchini (olasz, Ford Focus WRC) 2:23.2 p h.
2008.02.10. 14:41
 
 
Melegrekordot mértek Belgiumban
Szombaton Brüsszelben 16,8 Celsius-fokig melegedett a levegő, és ezzel megdőlt az 1912. február 9-i 15,3 fokos rekord - közölte a központi meteorológiai intézet. A tavaszias, napos időnek köszönhetően megnőtt a tengerparti nyaralóhelyek látogatása is. Sajtójelentések szerint akadtak, akik az Északi-tenger vizébe is bemerészkedtek a téli napon. Különösen sok vendég érkezett Hollandiából és Németországból, de sok belga is a tenger mellett töltötte az egyhetes karneváli szünet végét. Az évnek ebben a szakában a sokéves átlaghőmérséklet 6 fok körüli.
2008.02.10. 14:20
 
 
Hamis bombariadó miatt kiürítettek egy északi-tengeri lakóplatformot
Több száz olajmunkást evakuáltak vasárnap egy északi-tengeri lakóplatformról, nem hivatalos értesülések szerint egy hamisnak bizonyult bombariadó miatt. Az északkelet-skóciai Aberdeentől 210 kilométerre lévő, Safe Scandinavia nevű platformról, amelyen a közeli mesterséges olajfúró szigetek munkásai laknak, 539 személyt kellett a partra vinni; ezt 13 helikopter végezte, légi szállítóláncot alkotva. A hatalmas méretű kiürítési akciót a brit királyi légierő (RAF) egy Nimrod típusú légtérellenőrző és felderítő repülőgépe hangolta össze a magasból.
2008.02.10. 14:14
 
 
FTC: három pályázat érkezett, szerdán eredményhirdetés
A szombati határidőig három cég adta be anyagát a Ferencváros Üllői úti ingatlanának értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázatára - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV). Az MNV közleményében emlékezetet arra, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács határozata alapján ezúttal zártkörű pályázatot írt ki, s a felhívást január 25-én közvetlenül eljuttatta a 13 meghívott ajánlattevőhöz. A vasárnapi tájékoztatás szerint a megjelölt határidőre három pályázó - a Neuchatel Financial Ltd., az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. és a ECHO-Building Ingatlanhasznosító Kft. - adta be anyagát.
2008.02.10. 13:56
 
A dzsungel könyve 700. előadása a Vígszínházban
A dzsungel könyve című musical jubileumi előadáshoz érkezett: Dés László, Geszti Péter és Békés Pál darabját pénteken játsszák 700. alkalommal a Pesti Színházban - tájékoztatta a Vígszínház művészeti titkára az MTI-t. Magyar musicalt egy helyszínen ennyiszer még sosem játszottak, s ezzel A dzsungel könyve csúcsot döntött - hangsúlyozta Czobor Margit. A Rudyard Kipling azonos című regénye alapján készült zenés játéknak tizenkét évvel ezelőtt, 1996. január 28-án volt a bemutatója. A Hegedűs D. Géza rendezésében és a néhai Imre Zoltán koreográfiájával látható produkció a Pesti Színház eddigi legnagyobb sikertörténete.
2008.02.10. 13:53
 
Befejeződhet a hollywoodi írósztrájk
Befejeződhet a hollywoodi forgatókönyvírók három hónapja tartó sztrájkja: előzetes megállapodás született szombaton az írókat képviselő szakszervezet és a stúdiók között. A forgatókönyvírókat képviselő Amerikai Írók Céhe (WGA) e-mailben értesítette erről 10.500 tagját, akik 20 éve először döntöttek a munkabeszüntetésről tavaly november 5-én az interneten forgalmazott produkciók utáni részesedés körüli vita miatt. A sztrájk már több televíziós műsor gyártását megbénította és veszélybe került a hollywoodi filmipar legfényesebb eseményének, az Oscar-gálának a megrendezése is.
2008.02.10. 13:52
 
 
Kegyelmi kérvényt nyújtottak be a Csádban elítélt franciák
Kegyelmi kérvényt nyújtottak be a Csádban gyermekrablás kísérlete miatt szabadságvesztésre ítélt franciák - erősítette meg vasárnap a n'djamenai elnöki hivatal. Idriss Deby Itno csádi elnök korábban kijelentette, hogy fontolóra veszi a büntetés elengedését, ha a francia elítéltek ezt kérelmezik. Az ajánlat valószínűleg köszönetképpen hangzott el azért a francia támogatásért, amelyet a kormányerők kaptak a csádi fővárost egy héttel korábban megrohanó lázadókkal vívott harcokban, bár Franciaország tagadja, hogy a két dolog összefüggne egymással.A segélyszervezet alkalmazottait októberben tartóztatták le, amikor megpróbáltak 103 gyereket Csádból Európába vinni a helyi hatóságok engedélye nélkül.
2008.02.10. 13:50
 
 
Női vízilabda Vodafone Kupa: magyar tornagyőzelem
A magyar női vízilabda-válogatott veretlenül, jobb gólkülönbségének köszönhetően végzett az élen a Vodafone Kupáért kiírt dunaújvárosi, ötcsapatos nemzetközi tornán, miután a zárónapon döntetlent játszott a spanyolokkal. Eredmény: Magyarország-Spanyolország 6-6 (2-1, 0-3, 3-0, 1-2)a magyar góldobók: Pelle 2, Kisteleki D., Drávucz, Valkay Á., Primász.Godova Gábor csapata annak tudatában utazhat a február 17. és 24. között esedékes, olaszországi olimpiai selejtezőre, hogy a hazai felkészülési tornán az Imperiában vele azonos csoportban szereplő riválisai közül a kanadai gárdát legyőzte, a spanyollal pedig "ikszelt".
2008.02.10. 13:17
 
 
Visszavonja a BKV tenderére benyújtott pályázatát az Alfa Busz Kft.
Az Alfa Busz Kft. a politikai támadások miatt visszavonja a BKV Zrt. csuklósbusz tenderére benyújtott pályázatát - közölte a társaság az MTI-vel vasárnap. A vállalat "a céget ért méltatlan, minden szakmai alapot nélkülöző politikai támadások és rágalmak miatt" hozta meg döntését - olvasható a közleményben, amely azt is tartalmazza, hogy hétfőn írásban tájékoztatják a pályázat kiíróját. A Mogyorossy Tibor ügyvezető igazgató által jegyzett közleményben leszögezik: jogi lépéseket tesznek azon médiumok vagy bármely személy ellen, aki a cég nevét korrupcióval, korrupciógyanúval vagy más hasonló rágalommal illeti.
2008.02.10. 13:00
 
 
MDF: nincsenek biztonságban a MÁV utasai
Nincsenek biztonságban az utasok, a MÁV Zrt.-nek, mint pályavasúti szolgáltatónak, kilenc hónapja nincs pályavasúti, vontatási és személyszállítási engedélye - mondta Katona Kálmán az MTI-nek az e témában tartott sajtótájékoztatója kapcsán. Közlése szerint az MDF az Országgyűlés elé viszi az ügyet, hétfőn a parlamentben kérdezi meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. A Magyar Vasúti Hivatal tavaly májusban nem tartotta megfelelőnek a szervezeti felépítést ahhoz, hogy a MÁV biztonságos szolgáltatást tudjon nyújtani; az ilyen szolgáltatások közé tartozik a váltók, a vasúti pálya, a biztosítóberendezések ellenőrzése - hangsúlyozta a politikus. A MÁV szerint az utasok biztonságának nem feltétele a vasúti hivatal engedélyének megléte.
2008.02.10. 12:48
 
 
G7: nem születtek konkrét intézkedések a Hetek tanácskozásán
A világgazdaság irányadó makromutatói még mindig stabilak, de bizonytalanságok mutatkoznak az amerikai konjunktúra gyengülése, az ingatlanpiac további hanyatlása, a pénzügyi piacok nyugtalansága, a magas nyersanyagárak, valamint az inflációs aggodalmak miatt - állapították meg szombati, egynapos tanácskozásukról kiadott közös nyilatkozatukban a Hetek pénzügyminiszterei és jegybankelnökei, akik mindazonáltal nem fogadtak el semmiféle közös intézkedési tervet a válságjelek további súlyosbodásának megelőzésére.
2008.02.10. 12:38
 
Vízilabda Euroliga: négy góllal nyert a Honvéd Athénban
A Domino-Honvéd négygólos győzelmet aratott az Ethnikosz Pireusz otthonában a férfi vízilabda Euroliga C csoportjának 5. fordulójában, s athéni sikerével feljött a Vasas mögé a második helyre a kvartettben. Eredmény: Euroliga, főtábla, C csoport, 5. forduló: Ethnikosz Pireusz (görög)-Domino-Honvéd 8-12 (2-3, 2-3, 2-3, 2-3) a magyar góldobók: Molnár, Szivós 3-3, Vindisch, Bárány 2-2, Hárai, Kiss G. 1-1. Az athéni siker-s a Vasas szombati diadala - nyomán a kvartettben a két magyar gárda állt az élre, a Vasas jobb gólkülönbségével vezet a szintén 10 pontos Honvéd előtt.
2008.02.10. 12:30
 
 
Gerevich-Kovács-Kárpáti csapat Vk: ötödik a magyar válogatott
Az ötödik helyen végzett a magyar csapat a Renault Kupáért kiírt budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Világkupa-versenyen. A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Decsi Tamás, Szilágyi Áron összeállítású világbajnok együttes a 19 válogatottat felsorakoztató mezőnyben a 16-os táblán kapcsolódott be a küzdelmekbe, s a japánok elleni fölényes győzelemmel melegített. A következő, németekkel szembeni összecsapás ugyanakkor mindjárt döntőnek bizonyult, legalábbis abban a tekintetben, hogy a 45-44-es vereséggel a folytatásban a legjobb esetben is csak az ötödik hely volt elérhető.
2008.02.10. 12:17
 
 
Lovas határőrök védik az amerikai határokat
Visszatérnek a lovak az amerikai határőrségbe. A bőrruhás és széles kalapos határőröket egyre inkább alkalmazzák a legvadabb körzetekben a délnyugati, mexikói határon és az északi, kanadai határon is. A lovak részei voltak a határőrségnek, amikor a testületet az 1920-as években megalapították az Egyesült Államok határainak biztosítására a szeszcsempészekkel és az illegális bevándorlókkal szemben. A tucsoni szektorban, amely a legforgalmasabb a 3200 kilométeres délnyugati határ mentén, a határőrségnek most mintegy 150 lova és 87 kiképzett lovasa van, körülbelül négyszer annyi, mint öt évvel ezelőtt.
2008.02.10. 12:03
 
Barna port tartalmazó borítékot kapott Gegesy Ferenc
Barna port tartalmazó borítékot kapott Gegesy Ferenc IX. kerületi polgármester; az MTI értesülését maga az érintett erősítette meg vasárnap. Az SZDSZ-es politikus elmondta: a por egy borítékban érkezett, amelyben csak egy üres papírlap volt. Hozzátette, hogy a küldeményen feladó nem volt feltűntetve, postai bélyegző és dátum azonban volt rajta. A politikus feljelentést tett, a port tartalmazó borítékot átadta a nyomozóhatóságnak. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség folytat eljárást, a hatóság azonban csak hétfőre ígért tájékoztatást.
2008.02.10. 11:53
 
 
Fidesz: az MSZP módosításai nem változtatnak az egészségbiztosítási törvényen
A Fidesz szerint az MSZP által az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényhez benyújtott tizenkét módosító javaslat nem változtat érdemben a jogszabályon - mondta Pesti Imre. A politikus a sajtótájékoztatóján úgy vélte: az, hogy a koalíció megfontolta Sólyom László köztársasági elnök intelmeit, nem tükröződik a benyújtott módosító javaslatokban. Hozzátette, a törvény ismételt megszavazása ellen szól az is, hogy teljesen nyilvánvaló: társadalmi támogatottság nélkül születik meg ez a törvény. Az MSZP szerint viszont a Fidesz a hétfői zárószavazás előtt félrevezeti a közvéleményt, a módosítások tartalma helyett hatalmi alkukról spekulál.
2008.02.10. 11:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488[2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista