2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Mikola: a népszavazás tétje az ezerforintos vizitdíj megelőzése
A március 9-ei népszavazás tétje már nem csak a háromszáz forintos vizitdíj, hanem az ezerforintos vizitdíj megelőzése is - jelentette ki Mikola István, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa. Nőtt a népszavazás tétje: amennyiben nem lesz sikeres a referendum, biztos, hogy jelentősen meg fogják emelni a vizitdíjat - fogalmazott az ellenzéki képviselő. Mint mondta, a világon a piaci egészségügyi rendszerek példája azt mutatja, hogy hatféle technikával tud plusz bevételhez jutni a magánbiztosító vagy pénztár. Ezek közül az egyik preferált megoldás a beteg által fizetett önrész, vagyis a vizitdíj és a kórházi napidíj megemelése, hiszen ez a szolgáltatás igénybevételét is visszaszorítja.
2008.02.21. 15:01
 
Az OTP Bank egyik üzleti tranzakciójával zsarolták Csányi Sándort
Az OTP Bank egyik üzleti tranzakciójához kapcsolódott a Csányi Sándort megzsaroló elektronikus levelek, ezek semmilyen kapcsolatban nincsenek Csányi Sándornak a banktól független, egyéb üzleti tevékenységével - közölte az OTP Bank kommunikációs osztálya. A zsarolás fókuszában álló Bankcenter irodaházzal kapcsolatos ügyletet a kilencvenes évek végén külső szakértők és az APEH vizsgálta, azt a jogszabályoknak megfelelőnek találta és a vizsgálatot lezárta. Csányi Sándort három ember zsarolta meg még tavaly év végén: hivatali elektronikus postafiókjára tavaly novemberben és decemberben összesen három alkalommal fenyegető tartalmú levelek érkeztek.
2008.02.21. 14:35
 
MSZP: minden napra egy hazugság, ez a Fidesz csodafegyvere
Az MSZP szerint a Fidesz hazugságokra építi az egészségüggyel kapcsolatos népszavazási kampányát, és arra sem képes, hogy megmondja, mit tenne egy jobb egészségügyért -mondta az MSZP szóvivője. "Minden napra egy hazugság, ez a Fidesz csodafegyvere a népszavazási kampányban" - fogalmazott Nyakó István. A szocialista politikus szerint hazugság, hogy a Fidesz elnöke adónak nevezte a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, ugyanis ha a két díj adó lenne, a költségvetésbe folyna be és népszavazást se lehetne tartani róla. A szocialista politikus a vizitdíj 1000 forintra emelésével kapcsolatban megjelent sajtóhírt is hazugságnak nevezte.
2008.02.21. 14:08
 
 
"Nagy valószínűséggel" eltalálták a műhold üzemanyagtartályát
Az amerikai védelmi minisztérium szerint "nagy a valószínűsége" annak, hogy eltalálták a meghibásodott, Föld felé zuhanó kémműholdnak az üzemanyagtartályát, amelynek megsemmisítésére helyi idő szerint szerdán rakétát indítottak egy cirkálóról. Washingtoni védelmi tisztségviselők csütörtökön közölték: valószínűleg sikerült eltalálni a tartályt, ahogy tervezték, és a műhold törmelékei közül egyik sem lehet nagyobb egy futball-labdánál. Korábban csak annyit mondott a minisztérium egy névtelenséget kérő tisztviselője, hogy sikeresen elfogták a műholdat.
2008.02.21. 13:52
 
 
Az SZDSZ adóreform alapot akar létrehozni
Adóreform alap létrehozására tesz javaslatot az SZDSZ - közölte online országértékelő sajtótájékoztatóján Kóka János. A liberálisok elnöke arról beszélt, hogy ebbe az alapba lehetne betenni a az állami működési költségcsökkentésből és a többlet adóbevételekből származó jövedelmeket. A szabad demokraták javasolják koalíciós partnerüknek, hogy az így összegyűlő pénzt semmi másra ne lehessen költeni, csak a költségvetési hiány és az adók csökkentésére - közölte Kóka János. Az SZDSZ elnöke sajtótájékoztatóján kitért az általa "politikai terrorizmusnak" nevezett jelenségre is. 
2008.02.21. 13:48
 
 
Szexbotrány Hongkongban
Letartóztatással fenyegette meg a pekingi rendőrség mindazokat, akik részt vesznek a hongkongi popsztárok meztelen fotóinak terjesztésében. Januárban fiatal hongkongi celebritások 1300 privát fotóját lopta le egy számítógépes javítóműhely személyzete Edison Chen kanadai származású énekes-színész javításra leadott laptopjáról. Az ismert énekesnők és színésznők képei mellett Csen meztelen felvételei is a gyűjteményben voltak. Azóta hatalmas médiabotránnyá dagadt az ügy, mert az internetre került "szeméremsértő" fényképek szédületes sebességgel terjedtek el.
2008.02.21. 13:32
 
 
Klicsko-Ibragimov csata három vb-övért
Három bokszvilágbajnoki öv talál egyidejűleg gazdára az ukrán Vlagyimir Klicsko és az orosz Szultan Ibragimov hétvégi csatájának végén. A nehézsúlyú ütközetben Klicsko a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezetnél (IBO), Ibragimov pedig a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött vb-címét próbálja megőrizni a profi ökölvívás New York-i szentélyében, a Madison Square Gardenben. Általános megítélés szerint ütközetük az első lépésnek tekinthető a királykategória címegyesítése, az úgynevezett vitathatatlan bajnok megtalálása felé vezető úton.
2008.02.21. 13:04
 
 
Kósa Lajos "nem ránt kardot" Orbán Viktor ellen
Kósa Lajos "nem ránt kardot", hogy megszerezze a miniszterelnöki széket - ezt maga a politikus mondta Orbán Viktornak, amikor a Fidesz elnöke csütörtökön kampánykörútja újabb állomására, Debrecenbe érkezett. Orbán Viktor szerint a HVG-ben megjelent Kósa-interjúból is kiderül, hogy a Fidesz komoly értéket képvisel Magyarország számára, szerinte pártja három kormány számára is alkalmas szakemberrel, vezetővel rendelkezik. A miniszterelnök-jelölti posztra Orbán Viktor Varga Mihályt, Kósa Lajost, Pokorni Zoltánt és Navracsics Tibort nevezte meg esélyesként. Azt mondta azonban, hogy ez most nincs napirenden, az erőiket a népszavazásra koncentrálják.
2008.02.21. 12:00
 
 
Gyülekeznek a tüntetők Belgrádban
Ezrek gyülekeznek Belgrád központjában a Koszovó függetlensége elleni államilag szervezett tömegtüntetésre. A szerb kormány és a parlamenti pártok többsége által közösen kezdeményezett megmozdulás délután ötkor kezdődik, de már a délelőtti órákban özönlött a tömeg a városközpont felé. A tüntetés a parlament előtti téren lesz, a tömeg onnan a Szent Száva székesegyházhoz vonul fohászkodni. Csütörtökön zárva maradtak az iskolák, az állami vasúttársaság ingyen szállítja a tüntetőket Belgrádba. A tömeggyűlésen Vojislav Kostunica miniszterelnök és Tomislav Nikolic szerb radikális pártvezető is beszédet mond.
2008.02.21. 11:57
 
Peking 2008: az amerikaiak visznek magukkal ételt
Az amerikai olimpiai csapat nem bízza magát a helyiekre és inkább visz magával ételt a nyári pekingi játékokra, amelynek szervezői szomorúan vették tudomásul a döntést. A New York Post című újság úgy tudja, hogy többek között 25 000 font (11 325 kg) mennyiségű húst szállítanak majd Kínába az amerikaiak. Az elmúlt időszakban több csapat is aggodalmának adott hangot a pekingi ételek minősége miatt, ugyanis ellenőrzések bizonyították, hogy az ázsiai országban rengeteg káros mesterséges adalék található az alapanyagokban.A félelmeket csak növelte, hogy a vizsgálatok során többször rovarirtószer nyomaira bukkantak a szakértők, de sokan attól is tartanak, hogy az ételekben - az állatoknak adott szerek miatt - doppinglistán szereplő anyagok is lehetnek.
2008.02.21. 11:53
 
 
Az EB csökkentette az idei növekedési előrejelzést
Az Európai Bizottság csütörtökön csökkentette az euróövezet országaira vonatkozó növekedési előrejelzését: 1,8 százalékra a korábbi 2,2 százalékos becslésről. Az indoklás szerint a növekedés lassulása a pénzügyi piacoknak az amerikai jelzálogpiaci válság nyomán tovagyűrűző nyugtalansága, a gyenge amerikai gazdaság euróövezetre gyakorolt hatása, valamint a rekord magasságban levő olajárak miatt várható. Az EU-bizottság egyúttal emelte az idei euróövezeti inflációs előrejelzést: 2,6 százalékra a korábbi 2,1 százalékról, a szárnyaló élelmiszer- és energiaárak következményeként.
2008.02.21. 11:45
 
 
Ötpárti megállapodás született az EU-elnökségi munkacsoportról
A parlamenti pártok frakciói, a külügyminiszter és az Országgyűlés elnöke csütörtökön aláírta azt a politikai megállapodást, amely a 2011-es magyar EU-elnökség felkészülésével összefüggő feladatokról és az úgynevezett EU-elnökségi munkacsoport létrehozásáról szól. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: az aláírással a magyarországi parlamenti pártok kinyilvánítják, mindannyiuknak fontos, hogy az ország sikeres legyen 2011-ben. A házelnök kiemelte: a felkészülésben konszenzusra és kooperációra van szükség és nagyon sokat számít, hogy a napi viták ellenére minden pártnak fontos Magyarország és Európa sikere.
2008.02.21. 11:45
 
 
Az államfő 15 napig eldöntheti, kér-e normakontrollt a Btk-módosításról
A köztársasági elnöknek 15 napja van arra, hogy eldöntse, kéri-e a parlamentben hétfőn elfogadott büntető törvénykönyv-módosítás alkotmánybírósági normakontrollját - közölte az államfő hivatalának főosztályvezetője. Kumin Ferenc elmondta: Sólyom László hivatala szerdán kapta meg a jogszabályt, és a köztársasági elnök még nem döntött arról, aláírja-e a törvényt. Az államfő dönthet úgy is, hogy az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldi a törvényt, vagy normakontrollra az Alkotmánybírósághoz küldi. Az Országgyűlés hétfőn fogadta el a büntető törvénykönyv módosítását, ami lehetővé teszi a gyűlöletbeszéd büntethetőségét.
2008.02.21. 11:27
 
 
Labdarúgó BL: Glasgow-ban nyert a Barcelona
A 2006-os győztes FC Barcelona 3-2-re nyert a Celtic Glasgow vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az Arsenal sem tudott saját közönsége előtt előnyt szerezni a címvédő AC Milan ellen. A Manchester United értékes 1-1-es döntetlent ért el az Olympique Lyon otthonában, a Fenerbahce viszont gólokban gazdag meccsen szerzett minimális, egygólos előnyt a Sevilla ellen. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések: Olympique Lyon-Manchester United 1-1, Fenerbahce-Sevilla 3-2, Arsenal-AC Milan 0-0, Celtic Glasgow-FC Barcelona 2-3. A visszavágókat március 4-én rendezik.
2008.02.21. 11:05
 
 
Emlékező gumi
Kijavítja önmagát a francia kutatók által kifejlesztett új anyag, ha kettévágják. A mesterséges gumit, mely zöldségolajból és a vizelet egy komponenséből készül, a Nature című brit tudományos szaklap internetes oldala ismertette. A párizsi kutatók Ludwik Leibler laboratóriumában zöldségek olajából nyert zsírsavakat és karbamidot, a vizelet egyik alkotóelemét használták kiindulási anyagként. A végtermék állagát tekintve átmenet a gyerekek által kedvelt nyúlós, bolondos ragacs és egy gumilabda között. Nyúlik, ám ha kettévágják, egyszerű összenyomással egybe lehet ragasztani újra. Az újfajta anyagnak számos alkalmazási területe lehet a ragasztóktól a kerékpárgumikig.
2008.02.21. 11:04
 
 
Tavaszi fogyasztóvédelmi ellenőrzéssorozat indult
Kikelet Hadművelet elnevezéssel tavaszi fogyasztóvédelmi ellenőrzési akciósorozat indult csütörtökön, amely március 31-ig tart - jelentette be Kondorosi Ferenc, az Új rend és szabadság programért felelős kormánybiztos csütörtökön kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Elmondta: az éritett nyolc hatóság együttműködésével mintegy 35-40 ezer ellenőrzés várható. Az akciósorozatban külön figyelmet kapnak a szezonális jellegű termelői és kereskedői tevékenységek, a húsvéti vásárok, az idegenforgalmi programok, illetve ünnephez kapcsolódó rendezvények.
2008.02.21. 10:50
 
 
NHH: tavaly is csökkentek a távközlési árak
Tavaly folytatódott a távközlési árak csökkenése, 2007-ben több mint 3,5 százalékkal mérséklődtek nominálisan, 8 százalékos infláció mellett - mondta Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: a vezetékes telefonvonalak száma tavaly 3 százalékkal 3,251 millióra csökkent 2006 véghez képest, a mobil-előfizetőké pedig 10,68 százalékkal 11,030 millióra nőtt. A szélessávú vezetékes internet előfizetések száma 33 százalékkal 1,325 millióra, a vezeték nélküliekkel együtt számítva pedig 60-70 százalékkal, 100 főre vetítve 16-17 darabra emelkedett tavaly.
2008.02.21. 10:39
 
Eva Longoria bababolt-látogatása
A Született feleségek sztrája, Eva Longoria Parker újra felszította a tüzet a terhességével kapcsolatban.
2008.02.21. 10:02
 
Amy első after-rehab koncertje
A szerda esti brit zenei díjkiosztón (Brit Awards) fellép Amy Winehouse is. A drog-ügyeiről elhíresült énekesnő két dalt is elénekel a gálán, amely az első nyilvános fellépése lesz azóta, hogy egy rehabilitációs klinikán kezelték.
2008.02.21. 09:41
 
 
Pink újra facér
Két év házasság után Pink szakított férjével, Carey Hart motorversenyzővel. A 28 éves énekesnő és a 32 éves Hart 2006 januárjában házasodtak össze, Costa Ricán.
2008.02.21. 09:30
 
 
Több külföldi érkezett Magyarországra 2007-ben, mint 2006-ban
A múlt évben Magyarországra 39,4 millió külföldi látogató érkezett, 3 százalékkal több, mint az előző évben, a magyarok 17,3 millió alkalommal utaztak külföldre, ami 4 százalékkal haladta meg a 2006. évi külföldi utazásokat - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A közlemény a külföldiek magyarországi fogyasztása 931 milliárd forint (3,7 milliárd euró) volt, foritnban 4 százalékkal kisebb, euróban - a kedvező árfolyamhatások következtében - 30 millió euróval több mint 2006-ban. A múlt év első három negyedévében a külföldi látogatók 715 milliárd forintot költöttek el Magyarországon, ami 3,2 százalékkal volt kevesebb az egy évvel korábbinál.
2008.02.21. 09:15
 
 
Morelia-Linares: Lékó kikapott Anandtól
Lékó Péter vereséget szenvedett az indiai Viswanathan Anandtól az 5. fordulóban a 25. linaresi sakk szupertornán, melynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester a világos bábukat vezette és a 45. lépést követően adta fel a küzdelmet a világranglistán második riválisával szemben. Eredmények, 5. forduló: LÉKÓ PÉTER (2753)-Viswanathan Anand (indiai, 2799) 0-1,  Levon Aronjan (örmény, 2739)-Alexei Shirov (spanyol, 2755) döntetlen, Veszelin Topalov (bolgár, 2780)-Magnus Carlsen (norvég, 2733) 0-1, Tejmur Radzsabov (azeri, 2735)-Vaszilij Ivancsuk (ukrán, 2751) döntetlen.
2008.02.21. 09:10
 
 
Szupervonat Madrid és Barcelona között
A korábbi hat helyett alig két és fél óra alatt meg lehet tenni vonaton a Madrid és Barcelona közötti 630 kilométeres távolságot az új szupervasút-vonalon, amelyet szerdán adtak át. A két legnagyobb spanyol város közti távot a menetrend szerint egészen pontosan 2 óra 43 perc alatt teszik meg az óránkénti 300 kilométeres sebességre képes német gyártmányú AVE szupervonatok. A szakaszt a legelső tervek alapján 1992-ben, az barcelonai olimpia előtt kellet volna átadni. Az építkezés végül csak 1996-ban kezdődött és nyolcmilliárd euróba került.  Szerdától naponta 17 szerelvénypár közlekedik, a jegyek ára 40 és 245 euró között mozog.
2008.02.21. 09:03
 
Dukai Regina mesélt vonzalmáról
Dukai Reginát a Gáspár házaspár faggatta gátlástalanul a Cool-on. Az énekesnő szerint egy kapcsolat csak akkor lehet problémamentes, ha a felek mindig önmaguk lehetnek. Soha nem kelljen trükközni, tettetni és akkor nem lehet semmi gond.
2008.02.21. 09:00
 
 
Vele mindenki ágyba bújna
Nem sokan mondhatják el magukról, hogy az év playmate-je irigyli szépségüket. Jurgita Valts azonban ezzel büszkélkedhet.
2008.02.21. 08:30
 
 
Plakátkampánnyal készül a népszavazás véghajrájára a HÖOK
Provokatív plakátkampánnyal, több tízezer szórólappal, utcai aktivistákkal készül a népszavazási kampány véghajrájára az egyetemisták érdekeit védő Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) - írta a csütörtöki Magyar Nemzet. Beláthatatlan következményei lehetnek a nemek győzelmének - mondta a lapnak nyilatkozva Miskolczi Norbert, a HÖOK elnöke, utalva arra, hogy ha elbukik a népszavazáson a tandíj eltörlésére vonatkozó kérdés, a jelenleginél sokkal kedvezőtlenebb rendszert vezethetnek be. Mint hozzátette: az oktatási tárca magától biztosan nem mond le a bevételről, ahogy a rektorok sem akarják kiengedni a kezükből a pénzt.
2008.02.21. 08:05
 
 
Nyugtató a narancsillat
Kevésbé agresszívek és kevesebbszer mennek ölre egymással a bebörtönzött veszélyes bűnözők Hollandiában, ha narancsillatot éreznek - mutatta ki egy új tanulmány. Egy négy héten keresztül végzett vizsgálatból kiderült, hogy a nehézfiúk, köztük kábítószer-élvezők sokkal nyugodtabbak és jobban kezelhetők, ha a börtöncellák légkondicionáló rendszerén keresztül parfümöt keringetnek - közölte a rotterdami rendőrség. A verekedések a cellákban drámaian csökkentek és tíz százalékkal kevesebb nyugtatószert használunk - idézte a holland rendőrség illetékesét a The Daily Telegraph brit lap.
2008.02.21. 07:52
 
 
Megsemmisítették a Föld felé zuhanó amerikai kémműholdat
Egy amerikai cirkálóról indított rakétával szerdán 210 kilométeres magasságban eltalálták a meghibásodott, Föld felé zuhanó kémműholdat - közölte a Pentagon. Sikeresen elfogták a műholdat - fogalmazott az amerikai védelmi minisztérium egy névtelenséget kérő tisztviselője. Az irányíthatatlanná vált, az óránként 17 ezer mérföldes (óránként 27 358 kilométeres) sebességgel haladó mesterséges holdat a Csendes-óceánról, a Lake Erie cirkálóról felbocsátott átalakított SM-3-as rakéta találta el.
2008.02.21. 07:10
 
 
A Take That és az Arctic Monkeys tarolt a Brit Awardson
A közelmúltban újjáalakult fiúcsapat, a Take That és az Arctic Monkeys rockegyüttes többet is díjra váltott jelöléseiből a Brit Awards szerda esti londoni díjkiosztóján. Paul McCartney különdíjat vehetett át a zene fejlődése érdekében kifejtett tevékenységéért. A Take Thaté lett a legjobb brit kislemez (a Shine-ért) és a legjobb élő produkció díja. Az Arctic Monkeys lett az év brit együttese, emellett a Favourite Worst Nightmare című lemezét ítélték a legjobb brit albumnak. A legjobb brit énekesnő Kate Nash, a legjobb brit férfi előadó a producerként ismert Mark Ronson, az év felfedezettje Mika, a kritikusok díját a 19 esztendős Adele kapta.
2008.02.21. 07:00
 
 
BL, nyolcaddöntők: Glasgow-ban nyert a Barcelona, Milan döntetlen Londonban
A 2006-os győztes FC Barcelona 3-2-re nyert a Celtic Glasgow vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A skótok hiába szereztek kétszer is vezetést, a katalánoknál előbb Messi, majd Henry egyenlített, a hajrában pedig az argentin csatár a győztes gólt is megszerezte. Az Arsenal sem tudott saját közönsége előtt előnyt szerezni a címvédő AC Milan ellen. Az Ágyúsok ugyan végig fölényben futballoztak, de komoly helyzeteket alig tudtak kidolgozni, így a párharc első felvonásán nem esett gól. A visszavágókat két hét múlva rendezik.
2008.02.20. 22:42
 
 
Washington: Szerbia EU- és NATO-tagságának Koszovó elengedése a feltétele
Szerbia jövőbeni EU- és NATO-tagságának Koszovó elengedése a feltétele - jelentette ki Rosemary DiCarlo amerikai külügyi államtitkár-helyettes. A tisztviselő szerint az Egyesült Államok segíteni kíván Szerbiának a nyugati szervezetekhez történő csatlakozásban, és rendbe kívánja tenni a kétoldalú viszonyt, amelyben zavar keletkezett Koszovó függetlenségének amerikai elismerése miatt. "Szerbia előtt nagyon fényes jövő áll, ha túl tud jutni a 90-es évek viszályain" - fogalmazott az európai ügyekben illetékes államtitkár-helyettes. Mint hozzátette: a közelmúlton való túljutás azt jelenti, hogy Belgrád elfogja a háborús bűnösöket, és elismeri, hogy Slobodan Milosevic volt elnök politikája miatt veszítette el Koszovót.
2008.02.20. 20:30
 
 
Jerezi tesztelés: Talmácsi kilencedik az esőben
A 125 kcm-es kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor a kilencedik időt érte el a gyorsasági motorosok jerezi tesztelésének második napján. Az Apriliával szereplő magyar versenyző csapatától származó információk szerint a szerdai eredményeket nagyban befolyásolta az időjárás, hiszen - akárcsak kedden - ezúttal is nedves aszfalton kellett körözniük a versenyzőknek. "Ma is a tesztidőszak vége felé lehetett csak igazi köröket motorozni, ebben a szakaszban viszont nagyon tele volt a pálya. A mérnökeimmel és a szerelőkkel azt beszéltük meg, hogy a vizes aszfalton nem kockáztatunk, nekünk a világbajnoki idényre kell koncentrálnunk."
2008.02.20. 20:04
 
 
Egyre több a késedelmes hiteltörlesztés Magyarországon
Miközben a bankok portfoliója tavaly a felügyeleti statisztika szerint javult - 2007 végén az egy évvel korábbi 92,7%-kal szemben a minősítési kötelezettség alá tartozó állomány 94,6%-a volt problémamentes -, a Központi Hitelinformációs Rendszerben nyilvántartott késedelmes hitelek összege vészesen emelkedik. A vállalkozások késedelmes hiteleinek összege 2007-ben több mint negyedével nőtt, az új lakossági mulasztások száma pedig tavaly átlépte a 200 ezret, így több mint duplája az előző évinek. Rácz Lajos, a KHR-t működtető BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: a KHR-ben nyilvántartott lakossági tételek (a lezárt és fennálló mulasztások) száma tavaly 26%-kal nőtt.
2008.02.20. 19:20
 
Lemondott a Reneszánsz Programiroda vezetője
Családi okok miatt lemondott a Reneszánsz Programiroda vezetője - tájékoztatta Rubovszky Rita, a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Kht. vezetője szerdán az MTI-t. Thuróczy Zoltán, akit Hiller István miniszter nevezett ki az oktatási és kulturális tárca által létrehozott programiroda élére, július óta töltötte be a tisztséget. A hétfőn lemondott Thuróczy Zoltán feladata az volt, hogy a kht.-n belül működő iroda vezetőjeként összefogja a Reneszánsz Év eseményeit - közölte a társaság élére februárban kinevezett Rubovszky Rita, akit az MTI az Index információja alapján keresett meg.
2008.02.20. 19:10
 
NBA: szabadtéri meccs ősszel
Az Egyesült Államokban először szabadtéri mérkőzésre kerül sor ősszel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
2008.02.20. 18:50
 
 
A VDSZSZ csütörtökön még nem folytatja a sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szolidaritás sztrájkbizottsága szerda kora esti ülésén úgy döntött, hogy csütörtökön még nem folytatják a felfüggesztett sztrájkot, annak ellenére, hogy kedden lejárt a sztrájkmoratórium - mondta el Bárány Balázs, a szakszervezet alelnöke az ülés után az MTI-nek. Hozzátette: csütörtökön a sztrájkbizottság ismét összeül, és újra áttekintik a kialakult helyzetet, ám valószínűleg a sztrájkot valamikor folytatni fogják. Az alelnök emlékeztetett: a sztrájktörvény nem rendelkezik arról, hogy a munkáltatót a sztrájk kezdete előtt mennyi idővel kell értesíteni. Ám hangsúlyozta, hogy ezzel a VDSZSZ nem kíván visszaélni.
2008.02.20. 18:45
 
 
Fidesz: a tandíjjal kapcsolatos vita a pénz körül forog
A tandíjjal kapcsolatos vita igazából a pénz körül forog - mondta Sió László, a Fidesz oktatási műhelyének vezetője Zalaegerszegen. A párt oktatási szakpolitikusa felidézte, hogy a 2006-os választások előtt minden párt deklarálta, hogy nem lesz tandíj. "Már el is felejtettük azt, hogy egy hazugságból indult ez a történet" - tette hozzá arra utalva, hogy a kormány mégis bevezette a hallgatói hozzájárulást. Sió László szerint az elmúlt években stagnált a felsőoktatás finanszírozása, nem követte az inflációt, az intézményeket pedig "belehajszolták" a PPP-konstrukcióban zajló beruházásokba.
2008.02.20. 18:30
 
Teljes holdfogyatkozás lesz csütörtökre virradóra
Teljes holdfogyatkozást figyelhetnek meg csütörtökre virradóra európai, amerikai és afrikai ország lakosai: szakértők szerint ez lesz a 2008-as év egyik leglátványosabb csillagászati jelensége.
2008.02.20. 18:30
 
A nő, aki Tom Cruise-t tanította a szexre
Cher mostanában újra a reflektorfénybe került. Nemrégiben bejelentette: aláírt egy szerződést arról, hogy több nagyszabású koncertet is ad Las Vegasban. Az énekesnő azt is elkottyantotta, amit már sokan sejtettek: a 80-as években együtt járt Tom Cruise-zal.
2008.02.20. 18:13
 
 
Moszkvában tárgyalt az ukrán kormányfő
Julija Timosenko ukrán kormányfő orosz kollégájával, Viktor Zubkovval tárgyalt szerdán Moszkvában, s konstruktívnak nevezte a megbeszélést. Timosenko azzal a szándékkal érkezett Moszkvába, hogy újabb követeléseket terjesszen elő az ukrajnai gázszállításokról szóló megállapodáshoz, amely a múlt héten született Vlagyimir Putyin orosz és Viktor Juscsenko ukrán elnök találkozóján. Moszkva előre jelezte, hogy erről nem kívánnak tárgyalni az ukrán miniszterelnökkel. Az újságírók előtt Timosenko szóba sem hozta a témát, csak köszönetet mondott a problémák múlt héten elért megoldásáért.
2008.02.20. 18:00
 
 
Csak lassan javulhat a Rába vízminősége
Csak lassan javulhat a Rába vízminősége, csak fokozatosan szűnhet meg a folyón időnként tapasztalható habzás - jelentette ki Kóthay László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkára szerdán a magyar-osztrák határvízi bizottság rendkívüli ülését követő sajtótájékoztatón Sopronban. Elmondta: a rendkívüli ülés összehívására azért volt szükség, mert január végén újabb intenzív habzást tapasztaltak a Rábán amelynek okát még nem ismerik. A bekövetkezett szennyezésről, illetve annak elhárítására tett intézkedéseiről az osztrák fél a két ország környezetvédelmi minisztereinek írásos megállapodása ellenére a magyar felet nem értesítette.
2008.02.20. 17:47
 
 
8 millió 59 ezer embert értesítettek a választási névjegyzékbe való felvételről
Nyolcmillió 59 ezer állampolgár kapott értesítést a választói névjegyzékbe való felvételről a március 9-i népszavazásra - közölte Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője. Elmondta, hogy az állampolgároknak február 22-ig kellett értesítést kapniuk a névjegyzékbe történt felvételről, amennyiben ebből valaki kimaradt, a szavazás napjáig reklamálhat az illetékes jegyzőnél. Hozzátette: az előforduló hibák döntően technikai jellegűek, tehát például valakinek nem pontos a lakcímbejelentése vagy nem jelentkezett be. Amennyiben valaki törvénysértő módon maradt ki a szavazási névjegyzékből, a jegyző köteles oda felvenni.
2008.02.20. 17:45
 
 
Owen Wilson ismét munkába áll
Ismét munkába áll Owen Wilson amerikai színész: Jennifer Anistonnal forgat március 10-től a 20th Century Fox Marley and Me című produkciójában. A 39 éves Wilsont tavaly augusztus 26-án szállították kórházba, miután Santa Monica-i otthonában felvágta csuklóján ereit. Kórházi ápolása után kérte, hogy gyógyulása közben ne háborgassák - írta szerdán internetes honlapján a BBC. A színész korábbi sikerei között szerepelt a Starky és Hutch, az Én, a nő és plusz egy fő, valamint az Ünneprontók ünnepe. Ez utóbbi vígjáték, amelyben Vince Vaughnnal és Isla Fisherrel játszott együtt, 2005-ben 285 millió dolláros bevételt hozott a mozikban.
2008.02.20. 17:20
 
 
Sólyom László új jelöltet keres a Legfelsőbb Bíróság élére
Sólyom László más jelöltet keres a Legfelsőbb Bíróság élére - mondta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője szerdán az MTI-nek. A köztársasági elnök a hónap elején, bő két héttel ezelőtt találkozott Lomnici Zoltánnal, a Legfelsőbb Bíróság elnökével, és ezen a megbeszélésen közölte vele döntését - erősítette meg az Index hírportál információját Kumin Ferenc. Az Index azt írta, a bírói kar egy része elégedetlen Lomnici Zoltán tevékenységével. A Legfelsőbb Bíróság elnökének hatéves megbízatása idén júniusban jár le, Sólyom Lászlónak addig kell valakit jelölnie a posztra. A jelöltről majd az Országgyűlés dönt, megválasztásához a képviselők kétharmadának egyetértése szükséges.
2008.02.20. 17:10
 
 
Veres: nem tervezünk ingyen osztogatást
Nem tervezünk ingyen osztogatást, az új tulajdonosi programot a konvergencia-program által megteremtett egyensúllyal összhangban kívánjuk megvalósítani - közölte Veres János pénzügyminiszter szerdán, kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Hozzátette: a Nemzeti Vagyonkezelő azt a feladatot kapta, hogy készítse elő a szabályozást, mérje fel az állami vagyont, és tegyen javaslatot a gyakorlati megvalósításra illetve a programba bevonható vállalkozások körére.
2008.02.20. 16:37
 
 
Vasutassztrájk: Nincs egyezség a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, illetve a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról.Gaskó István, a VDSZSZ elnöke a szerdai tárgyalás után elmondta: hétfőn 15 órakor folytatják az egyeztetést a MÁV Zrt.-vel, amelyet a munkaügyi közvetítésre felkért Herczog László, a munkaügyi tárca szakállamtitkára, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítője vezet. A VDSZSZ elnöke közölte: még szerda kora este összeül a szakszervezet sztrájkbizottsága, ám azon nem lesz feltétlenül döntés arról, hogy folytatják-e és mikor a munkabeszüntetést.
2008.02.20. 16:30
 
 
A három magyarországi mobilszolgáltató etikai kódexet írt alá
A három magyarországi mobilszolgáltató, a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone közös önszabályozó etikai kódexet írt alá a tizenévesek és gyermekek biztonságosabb mobiltelefon-használata érdekében. Az aláírást több mint fél éves közös munka előzte meg, amelyet Magyarországon a Vodafone koordinált. A mobiltársaságok rámutatnak: egyre több fiatal rendelkezik multimédiás szolgáltatások igénybevételére alkalmas telefonnal, így könnyen elérhetik a kifejezetten felnőtteknek szánt, a kiskorúak lelki épségét viszont veszélyeztető tartalmakat. A cégek vállalták, hogy támogatják a felnőtteknek szánt tartalomhoz való hozzáférés ellenőrzését, figyelemfelhívó kampányok kidolgozását, a mobiltelefonokon megjelenő illegális tartalmak elleni küzdelmet.
2008.02.20. 15:20
 
 
Leszállt az Atlantis amerikai űrrepülőgép
Rendben leszállt szerdán közép-európai idő szerint délután a Cape Canaveral-i Kennedy űrközpontban az Atlantis amerikai űrrepülőgép hét űrhajóssal a fedélzetén. Az Atlantis 13 napos küldetése során a Nemzetközi Űrállomást (ISS) látogatta meg, amelyre eljuttatta a Columbus európai gyártmány kutatómodult. Az Európai Űrügynökség eddigi legjelentősebb hozzájárulását az ISS építéséhez az Atlantis űrhajósai a Harmony nevű összekötő modulhoz illesztették. Az Atlantison utazott a Föld körül mintegy 350 kilométer magasságban keringő űrbázisra Léopold Eyharts francia űrhajós is, aki az amerikai Daniel Tanit váltva mintegy fél éven át fog az ISS-en dolgozni.
2008.02.20. 15:17
 
Draskovics a Magyar Gárda elleni per soron kívüli intézését kérte
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter mint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) tagja szerdán kezdeményezte, hogy a testület rendelje el a Magyar Gárda ellen indított és a Fővárosi Bíróság előtt folyamatban lévő per soron kívüli intézését - tájékoztatta az MTI-t a tárca sajtóosztálya. A miniszter álláspontja szerint "a Magyar Gárda működése a közvéleményt erősen foglalkoztatja, ezért a közérdek szempontjából kiemelt jelentőségű a szervezet feloszlatása iránt benyújtott kereset mielőbbi elbírálása" - tartalmazza a minisztériumi közlemény.
2008.02.20. 14:55
 
Orbán Viktor: a magas részvételi arány politikai következménnyel jár
Minél nagyobb arányú részvételre buzdított a március 9-ei népszavazáson a Fidesz elnöke szerdán Dunaújvárosban. Orbán Viktor mintegy ötszáz-hatszáz aktivista előtt úgy fogalmazott, hogy a magas részvételi arány messzeható politikai következményekkel jár. "Mindannyian dolgozzunk a magas részvételért, azért, hogy az emberek igent mondjanak a saját jövőjükre" - fogalmazott a politikus. Az ellenzéki pártelnök szerint a hatalmon lévők hálát adhatnak, amiért az emberek ilyen rossz kormányzás után "ilyen szelíd módon" képesek elviselni ezt a kormányt. Hozzátette: az emberek világos, biztonságos, előre tervezhető életet akarnak, ahhoz pedig egészség kell és a fiataloknak tudás.
2008.02.20. 14:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477[2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista