2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Véget ért Bukta Imre retrospektív kiállítása
Az eredetileg tervezett időpontnál egy héttel később, március 1-én este bezárt a Kibontott táj című kiállítás Debrecenben, amit még az utolsó nap is több százan tekintettek meg. Bukta Imre első életmű-kiállítása jelentős szakmai sikert hozott: több mértékadó kritikus is úgy nyilatkozott, hogy ez volt az elmúlt egy év legjobb képzőművészeti tárlata Magyarországon. A kiállításhoz 300 oldalas reprezentatív album és DVD-film is készült.
2008.03.03. 09:59
 
 
Katari teszt: Talmácsi az ötödik időt érte el
Talmácsi Gábor az ötödik legjobb időt érte el a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok második katari éjszakai tesztjén, Losailban. A csapattól származó információ szerint az Aspar Team szerelői és az Aprilia mérnökei a magyar világbajnok tapasztalataira támaszkodva kezdik megtalálni az ideális versenybeállításokat a 2008-as RSA-hoz. Talmácsiék helyi idő szerint este hattól éjfélig róhatták a köröket a kivilágított pályán. A magyar motoros ideje javult az előző napihoz képest, de a szakemberek további gyorsulásra számítanak.
2008.03.03. 09:57
 
 
Napi Gazdaság: a népszavazástól is függ a pártfinanszírozás sorsa
Tavasszal az MSZP újra parlamenti vitára bocsátja a pártfinanszírozás átláthatóvá tételéről szóló, 2007 őszén már elvetett törvényjavaslatát a Napi Gazdaság hétfői számában írt cikk szerint. A lap úgy tudja, az MSZP a valós igényekhez igazítaná a pártok és a kampány finanszírozásával kapcsolatos, jelenlegi, be nem tartott szabályozást. A javaslat a pártok számviteli és beszámolási kötelezettségének megteremtésével bővítené az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrző jogkörét, amely akár szankciókat is alkalmazhatna. Az ÁSZ szerepét azzal is növelnék, hogy rövid időközönként közzétehetné honlapján a hozzá benyújtott kampányszámla kivonatokat.
2008.03.03. 09:24
 
 
Fej fej mellett Clinton és Obama az ohiói és texasi előválasztások előtt
Fej fej mellett áll Hillary Clinton és Barack Obama a demokrata párti elnökjelöltségért folytatott küzdelemben egy nappal az ohiói és texasi előválasztások előtt - derült ki egy hétfőn közzétett felmérésből. Obama csak igen csekély, a kutatás hibaszázalékán belüli előnnyel vezetett a volt first lady előtt a hét végén megkérdezett választók körében: Texasban 47-44, Ohióban pedig 47-45 százalék a két jelölt támogatottságának aránya az illinois-i szenátor javára. A verseny nagyon szoros. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármelyik jelölt is képes lenne nagy előnnyel nyerni a keddi előválasztásokon - mondta John Zogby közvélemény-kutató.
2008.03.03. 08:43
 
 
Sólyom László Izrael állam vezetőivel tárgyal
Jeruzsálemben az izraeli állami vezetőkkel kezd tárgyalásokat hétfőn Sólyom László köztársasági elnök, aki előző nap érkezett ötnapos hivatalos látogatásra a közel-keleti országba. A péntekig tartó állami vizit keretében hétfőn a köztársasági elnök Simon Peresz izraeli államelnökkel folytat megbeszéléseket. 16 éve ez az első magyar államfői látogatás a zsidó államban, 1992-ben Göncz Árpád akkori köztársasági elnök járt Izraelben. Sólyom László a nap folyamán ellátogat a kneszetbe is, ahol Peresz mellett Ehud Olmert kormányfővel, Dalia Icikkel, az izraeli törvényhozás elnökével és Benjamin Netanjahúval, az ellenzék vezetőjével találkozik. A kneszet külön ülésén rövid beszédet is mond.
2008.03.03. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: az SZDSZ jegelte a Kóka-ügy kivizsgálását
Időhúzásra játszik az SZDSZ vezetése a tavalyi pártelnök-választási botrány kivizsgálása során - írja a Magyar Nemzet hétfőn. A lap információi szerint a háttérben megállapodott egymással Kóka János és Fodor Gábor, hogy a népszavazásig nem foglalkoznak az üggyel; várhatóan a belső vizsgálat is csak ezt követően zárul le. A Magyar Nemzet úgy tudja, az SZDSZ országos tanácsa szombati ülésén nem volt komolyabb vita az elnökválasztási visszaélésről. A lap szerint Kóka János népszerűsége az SZDSZ-en belül visszaesett, és jelenleg esélyesebbnek tartják a pártelnöki tisztségre Fodor Gábor környezetvédelmi minisztert.
2008.03.03. 07:38
 
 
A Gazprom 25 százalékkal csökkentette ukrajnai gázszállításait
A Gazprom orosz gázipari cég korábbi figyelmeztetésének megfelelően hétfőn - közép-európai idő szerint - reggel 8 órától 25 százalékkal csökkentette gázszállításait Ukrajnába. Az orosz cég hangsúlyozta: az intézkedés nem érinti az európai fogyasztókat. A Gazprom szóvivője elmondta: készek folytatni a tárgyalásokat az ukrán féllel. A Gazprom pénteken fenyegette meg Ukrajnát, hogy hétfőtől csökkenti az oda irányuló gázexportot a kifizetetlen adósságok és a folyó évre vonatkozó gázszerződés hiánya miatt. Magyarország irányába Ukrajnából folyamatos a földgáz ellátás, az a szerződések szerint teljesül - közölte a rendszerirányító FGSZ Földgászállító Zrt. (Mol csoport).
2008.03.03. 07:34
 
 
Világgazdaság: folytatják a harcot a feketemunka ellen
Újabb háromszáz munkaügyi felügyelő kapcsolódhat be a feketemunka felszámolásába; a létszámbővítés után egyre gyakrabban számíthatnak a cégek komplex ellenőrzésekre, két-három hónapot igénylő teljes körű átvilágításra -nyilatkozta a Világgazdaságnak a szociális és munkaügyi miniszter.A lapnak adott, hétfőn megjelent interjúban Lamperth Mónika azt közölte: a kormányzat és a munkaügyi tárca továbbra is tudatosan folytatja a harcot a feketegazdaság és a feketemunka ellen. A szakminiszter elmondta, a vizsgálatoknál az idén is az utóbbival legfertőzöttebb területekre összpontosítanak: az építőiparra, a mezőgazdaságra, a kereskedelemre, a vendéglátásra, a személy- és vagyonvédelemre.
2008.03.03. 07:29
 
 
Népszerűbb a Start Plusz kártya, mint a Start Extra
Az alacsonyabb kedvezményt jelentő Start Plusz kártyák iránt az idén is jóval nagyobb az érdeklődés, mint az egy évig teljes járulékmentességet biztosító Start Extra kártyák iránt - derül ki az APEH legújabb összesítéséből. A kártyákat a múlt év júliusától lehet kiváltani, azóta a Start Plusz kártyából 5.980-at adott ki az adóhatóság, a Start Extra kártyából 2.814-et. A Start Plusz kártyát azok válthatják ki és foglalkoztathatók járulékkedvezménnyel, akik tartósan álláskeresők, vagy gyes, gyed, gyet illetve ápolási díj igénybevételét követő egy éven belül vállalnak munkát. Erre a kártyára jogosultak azok is, akik gyermekük egy éves kora után a gyes igénybevételével együtt kívánnak munkát vállalni.
2008.03.03. 07:20
 
 
Orbán: az államfői poszt nagyobb tekintélyű emberek számára fenntartott hely
A köztársasági elnöki poszt nem az alkotó energiák és a cselekvő elszánás helyszíne, hanem a nemzeti egység megtestesítése, amely időnként lassú, megfontoltabb mozdulatokat igényel - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az ATV Esti Frizbi című műsorában vasárnap este arra a kérdésre, hogy miniszterelnök, vagy köztársasági elnök lenne-e szívesebben."A köztársasági elnököt, a mostanit is, meg az előzőeket is mindig nagyra becsültem és olyan személyiségeknek láttam, akik messze fölöttem állnak. Tehát ebben a pillanatban az egy nagyobb presztízsű, vagy nagyobb tekintélyű emberek számára fenntartott hely" - tette hozzá.
2008.03.03. 07:15
 
 
Az izraeli alakulatok visszavonultak a Gázai-övezet határára
Az izraeli alakulatok hétfő reggelre visszavonultak a Gázai-övezet határára azokból az állásokból, amelyeket a hét végén foglaltak el az övezet északi részén. Ezt előbb helybeli lakosok közölték tudósítókkal, majd lényegében egy izraeli katonai szóvivő is megerősítette. A szóvivő azt mondta, hogy már csak néhány alakulat maradt az övezet területén, majd hozzátette, hogy a légierő továbbra is reagálni fog "célzott csapásokkal" az izraeli területeket érő, esetleges újabb rakétatámadásokra. Az izraeli hadsereg nagyszabású offenzívát hajtott végre a hét végén a Gázai-övezet ellen, hogy véget vessen a zsidó állam déli része ellen intézett palesztin rakétatámadásoknak.
2008.03.03. 07:10
 
 
Rekordszámú szavazatot kapott Medvegyev az orosz elnökválasztáson
Dmitrij Medvegyev, Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő kiszemelt utóda a leadott szavazatok 70,23 százalékát szerezte meg a vasárnapi orosz elnökválasztáson a voksok 99,45 százalékának összeszámolása alapján - jelentette be hétfőn Moszkvában a Központi Választási Bizottság elnöke. Vlagyimir Csurov közlése szerint 69,5 százalékos részvétel mellett Gennagyij Zjuganov, az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának vezetője 17,76, Vlagyimir Zsirinovszkij, az Orosz Liberális-Demokrata Párt elnöke 9,37, és Andrej Bogdanov, a Demokrata Párt elnöke 1,29 százalékot szerzett. Medvegyevre 50,4 millió választópolgár adta le voksát; ez abszolút rekord az orosz elnökválasztások történetében.
2008.03.03. 07:00
 
 
Alonso szerint a Renault egyelőre messze van a legjobbaktól
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája szerint még sok a tennivaló, mert a csapat egyelőre messze van a legjobbaktól. "Nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy igazi vetélytársai lehessünk a McLarennek és a Ferrarinak" - nyilatkozta Alonso a L'Equipe című sportnapilapnak. "Ráadásul még meggyűlhet a bajunk a BMW-vel, a Red Bull-lal és a Williamsszel is." A kétszeres világbajnok Alonso tavalyelőtt a Renault-t Mercedesre cserélte, ám 2007-ben "csak" harmadik lett a vb-n, ezért elköszönt a wokingiaktól és visszatért a franciákhoz.
2008.03.03. 06:58
 
 
McLaren: Ron Dennis elhagyja a csapatot
Brit lapértesülés szerint még a szezonkezdet előtt távozik Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke. A The Sunday Times úgy tudja, hogy a 61 éves szakember családi gondjai miatt távozik posztjáról. A McLaren emblematikus irányítója huszonkét évi házasság után, három hete jelentette be, hogy elválik feleségétől. A Forma-1-es világbajnokság március 16-án kezdődik Melbourne-ben.
2008.03.03. 06:55
 
 
Hillary Clinton szerint Oroszország visszalépett a demokráciától
Hillary Clinton amerikai demokrata párti elnökjelölt-aspiráns szerint az orosz elnökválasztás újabb visszalépést jelent a demokráciától."A mai orosz elnökválasztás, amelyen a Vlagyimir Putyin által kijelölt Dmitrij Medvegyev győzelme soha nem volt kétséges, mérföldkő az ország demokráciától történő eltávolodásában" - olvasható a szenátor vasárnapi közleményében. A választás nem volt nyitott és demokratikus. Az orosz néptől megtagadták azt a lehetőséget, hogy megválaszthassa vezetőjét és alakítsa az ország jövőjét - foglalt állást Clinton az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2008.03.03. 06:42
 
 
Aerobikozzon, aki szívproblémákkal küzd
Az aerobik javíthatja a szívműködést azoknál a betegeknél, akik szívproblémákkal küzdenek - mutatták ki számos vizsgálat összevetésével amerikai kutatók.
2008.03.03. 06:02
 
 
Futsal vb-selejtező: tornagyőztes a magyar válogatott
A magyar futsalválogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte a gyöngyösi világbajnoki selejtezőtornát, miután a zárónapon 6-2-re legyőzte Lengyelországot. 3. forduló: Magyarország-Lengyelország 6-2 (4-1) magyar gólszerzők: Lódi (1.), Gyurcsányi (3., 8., 11.), Madarász (19.), Tóth Sz. (20.). A magyar válogatott tornagyőzelmének köszönhetően bejutott a kvalifikációs sorozat következő körébe, a március 29. és április 16. között sorra kerülő rájátszásba. Itt a tíz csoportgyőztest és a két legjobb második helyezettet sorsolják párokba és az oda-visszavágós párharcok győztesei vehetnek részt Európából a szeptember 30-án kezdődő brazíliai világbajnokságon.
2008.03.02. 21:39
 
 
Fedettpályás öttusaviadal, Budapest: svéd győzelem
Fülep Sándor a második, Tibolya Péter pedig a harmadik helyen végzett a budapesti Unicredit Bank Kupa fedettpályás öttusaviadal férfi versenyében. Győzött a svéd Michael Brandt.Fülep remekül lőtt, ezúttal gyenge számában, a vívásban is jól teljesített, kiválóan úszott, hibátlanul lovagolt, így a második helyről kezdhette meg a futást, melyben megőrizte pozícióját. Tibolya elsősorban vívásban jeleskedett, elérte az ezer pontot. A zárószám előtt ötödik volt, de felfutott a dobogóra, ahonnan a tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth Viktort szorította le.
2008.03.02. 21:34
 
 
Ismét károkat okoz a vihar a vasúti közlekedésben
Az erősödő vihar az előző napihoz hasonlóan vasárnap este is fennakadásokat, késéseket okozott a vasúti közlekedésben - közölte a MÁV az MTI-vel. Sigulinszki Tibor, szóvivő tájékoztatása szerint a Hegyeshalom-Csorna-Szombathely vonalon Mosonszolnoknál kifordította a szél a felsővezeték-tartó karokat, elszakadt a vezeték. Az utasokat ezen a szakaszon vonatpótló buszok szállítják. A Budapest-Kelebia vonalon Soroksár és Dunaharaszti között egy vonat mindkét áramszedője eltörött, a felsővezeték leszakadt, itt is vonatpótló buszok közlekednek.
2008.03.02. 21:08
 
 
Mexikó-rali: Loeb győzött
Sébastien Loeb nyerte a Mexikó-ralit, az idei világbajnokság harmadik versenyét. A vb-címvédő, sorozatban négyszer világbajnok francia pilóta harmadik alkalommal győzött Mexikóban. A második helyen az ausztrál Chris Atkinson, míg a harmadikon a finn Jari-Matti Latvala végzett. Az összetettben továbbra is Mikko Hirvonen vezet; a finn pilóta a negyedik helyet szerezte meg a közép-amerikai országban. Eredmények: 1. Sébastien Loeb (francia, Citroe:n C4) 3:33:29.9 óra 2. Chris Atkinson (ausztrál, Subaru Impreza) 1:06.1 perc hátrány 3. Jari-Matti Latvala (finn, Ford Focus RS) 1:39.7 p h.
2008.03.02. 21:05
 
 
Katari teszt: Talmácsi hetedik
Talmácsi Gábor a hetedik időt érte el a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok katari tesztjén, Losailban. A nyolcadliteresek között tavaly világbajnok magyar motoros csapatától származó információk szerint a gyakorláson a spanyol Sergio Gadea volt a leggyorsabb. A 250 kcm-esek között versenyző Tóth Imre a 14. időt érte el. Eredmények, 125 kcm: 1. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 2:05.982 perc 2. Mike di Meglio (francia, Derbi) 2:06.286 3. Danny Webb (brit, Aprilia) 2:06.647 ...7. Talmácsi Gábor (Aprilia) 2:07.102. A világbajnokság egy hét múlva kezdődik Katarban.
2008.03.02. 21:01
 
 
A tálibok tudták, hogy Harry herceg Afganisztánban szolgál
A tálibok tudták, hogy Harry herceg Afganisztánban szolgál, és megpróbálták fogságba ejteni, mielőtt még visszatért volna Nagy-Britanniába - közölte egy tálib vezér a Newsweek amerikai hetilappal. Abdul Karim mulla parancsnokhelyettes a lapnak elmondta, hogy embereket küldött Harry nyomába, miután december végén-január elején sürgős értesítést kapott a tálib hírszerzéstől arról, hogy "nagy hal" csatlakozott az Afganisztánban szolgáló brit csapatokhoz. "Különösen fontos ellenségünk" - mondta Karim a brit trónutódlási rendben harmadik Harry hercegről a lapnak a dél-afganisztáni Hilmend tartományból adott telefoninterjúban. "Első célunk volt elfogni, a második pedig megölni" - mondta a tálib vezér.
2008.03.02. 20:25
 
 
MSZP: álcázott rémhírterjesztés folyik
Az MSZP szerint közvélemény-kutatásnak álcázott rémhírterjesztés folyik a vizitdíj emelése kapcsán. Erről Nyakó István, a párt szóvivője beszélt. Az MSZP országos központjánál az elmúlt napokban több állampolgár is jelezte, hogy közvélemény-kutatók hívják fel őket és azt kérdezik, tudnak-e arról, hogy 1.000 forint lesz a vizitdíj - ismertette a részleteket a szóvivő. Jobb lenne, ha inkább nyílt sisakkal játszanának azok, akik ilyen eszközökkel akarják politikai haszonszerzés céljából félretájékoztatni az állampolgárokat - fűzte hozzá. Kérdésre válaszolva Nyakó azt mondta, nem lehet tudni, melyik cég nevében kérdeznek. Hozzátette, arról nincsenek ismeretei, hogy más kérdéseket is feltesznek-e.
2008.03.02. 20:12
 
 
Clinton-Obama versenyfutás Texas és Ohio előtt
Hillary Clinton és Barack Obama, az amerikai elnökválasztási kampány két demokrata párti jelöltaspiránsa vasárnap is folytatta a küzdelmet a március 4-i sorsdöntő előválasztási forduló előtt. Clinton a hét végén Texasban egyebek között azzal támadta Obamát, hogy a szenátor sovány kongresszusi teljesítménye gyenge felkészítés azokra a veszélyes helyzetekre, amelyekben elnökként, az amerikai haderő főparancsnokaként döntenie kell majd. Obama Rhode Islandből vágott vissza: politikai opportunizmussal vádolta a volt first ladyt, aki szerinte nem szavahihető, mert sokszor változtatta álláspontját fontos kérdésekben.
2008.03.02. 20:00
 
 
Alonso Raikkönenre fogad
Fernando Alonso szerint a Forma-1-es címvédő Kimi Räikkönennek van a legnagyobb esélye arra, hogy idén is megnyerje a sorozatot.
2008.03.02. 19:55
 
LABDARÚGÁS: Fradi - új főszponzor, új játékosok
Bemutatták a csapat új főszponzorát, az Orange Ways busztársaságot, valamint az újonnan igazolt játékosokat a Ferencváros szombat délutáni sajtótájékoztatóján Budapesten.
2008.03.02. 19:40
 
Ötmilliárdot költött a kormány tanulmányokra - így sem tudta behozni az Orbán-kabinetet
A Fidesz szerint a kormány milliárdokat költött tanulmányokra 2002-2007 között, amelyek egy része pártérdeket szolgál - mondta a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten. Budai Bernadett erre úgy reagált: "egyszerű matematika, nem pedig politikai kérdés, hogy takarékosabb megoldás egy eseti jellegű, szaktudást igénylő feladatot külső szakértőre bízni, mint ugyanarra a célra teljes munkaidőben szakértői stábot alkalmazni".
2008.03.02. 19:37
 
Intel-AMD - a csata folytatódik
Újabb pereket indíthat az amerikai Intel ellen riválisa, az AMD. A világ legnagyobb processzorgyártója a versenytárs szerint tisztességtelen piaci magatartást folytat és a vesztegetésektől sem riad vissza - mondta Jens Drews, az AMD kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója.
2008.03.02. 17:50
 
 
MOZI: Streetdance - Step Up 2
Eleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson.
2008.03.02. 17:45
 
A Wizz Air belföldi járatot indított Romániában
A Wizz Air diszkont légitársaság elindította belföldi járatát Romániában Bukarest és Kolozsvár között heti négy alkalommal - közölte a Wizz Air pénteken közleményben.
2008.03.02. 17:44
 
Presser Gábor: van, amit nem vállalok be
Presser Gábor több, mint három hétig pihent. A Reggeliben arról mesélt, hogy érezte magát vietnámi, kambodzsai és Laoszi körútján.
2008.03.02. 17:36
 
 
Holland bajnokság: kikaptak Dzsudzsákék
A Dzsudzsák Balázzsal felálló, címvédő PSV Eindhoven kétgólos vereséget szenvedett az Utrecht otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.Az eindhoveniek a kudarc ellenére továbbra is vezetik a tabellát. Eredmények: FC Utrecht-PSV Eindhoven 3-1 Feyenoord-NEC Nijmegen 1-3 Ajax Amsterdam-Excelsior Rotterdam 4-0 FC Groningen-Heracles Almelo 1-2. Szombaton játszották: NAC Breda-Sparta Rotterdam 3-0 Roda Kerkrade-AZ Alkmaar 1-1 Twente Enschede-SC Heerenveen 1-0 De Graafschap Doetinchem-Willem II Tilburg 1-2.
2008.03.02. 17:18
 
 
Férfi kard csapat Vk, Plovdiv: ötödik a magyar csapat
Az ötödik helyen végzett a magyar férfi kardválogatott a plovdivi Világkupa-versenyen. Az egyéniben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Nemcsik Zsolt az MTI érdeklődésére a helyszínről elmondta, ez az eredmény azt jelenti, hogy az algíri versenyen (március 24-én) az első tizenhárom között kell végezniük, és akkor a csapat ott lesz a pekingi játékokon. A bulgáriai viadalon a magyarok - Nemcsik, Lontay Balázs, Decsi Tamás, Szilágyi Áron összeállításban - a 16 között 45-38-ra megverték a lengyeleket, majd 45-42-re kikaptak az olaszoktól. A folytatásban a magyar kvartett egyformán 45-44-re verte a románokat, majd pedig a németeket.
2008.03.02. 16:35
 
 
Nevet kaptak J-Lo ikrei
Az Emme és Max nevet kapták Jennifer Lopez és Marc Anthony február 22-én született ikrei. A hírt a művészházaspár menedzsere, Simon Fields közölte a People's magazinnal. A kislány, Emme 2470 grammos testsúllyal mintegy 15 perccel előbb jött világra, mint 2720 grammos öccse, Max egy Long Island-i magánklinikán. Fields szerint a 39 éves Lopez - aki először élte át az anyaságot - hatalmas boldogságot érzett az újszülöttek láttán. A 38 éves Anthonynak már van három gyermeke. A kicsik éppen egy nappal azután születtek, hogy a házaspár a Latin Grammy gáláján a Premio Lo Nuestro nevű díjat nyerte el. Ugyanitt Lopez lett a legjobb popénekes, Anthony pedig az év salsaelőadója.
2008.03.02. 16:31
 
Bangalore: Szávay indiai játékos ellen kezd
Szávay Ágnest az ötödik helyen emelték ki az indiai Bangaloréban hétfőn kezdődő 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna szervezői.A világranglistán jelenleg 17. magyar játékos első ellenfele egy hazai kedvenc, a rangsorban 824. (!) Shikha Überoi lesz, aki a rendezők jóvoltából szabadkártyával került a főtáblára.Szávay honlapja szerint a mérkőzésre várhatóan hétfőn, a centerpályán kerül sor.A magyar teniszezőnek van mit javítania, idén ugyanis eddig egy kivételtől eltekintve elmaradtak a sikerek: az Australian Openen már az első fordulóban kiesett,majd Párizsban döntőt játszott,ezt követően viszont újabb fiaskók következtek: Antwerpenben, Dohában és Dubajban is az első kanyarban pottyant ki.
2008.03.02. 16:27
 
 
AI: a palesztin rakétatámadások sem igazolják az izraeli ellenakció mértékét
A palesztin hatóságoknak és a Gázai övezetet irányító Hamásznak hatékonyan fel kell lépnie az izraeli polgári lakosságot fenyegető rakétatámadások ellen, de ennek elmaradása sem igazolhatja azt a pusztítást és rombolást, amelyet az izraeli légi és tüzérségi válaszcsapások okoznak a palesztin polgári lakosság körében - áll az Amnesty International vasárnap Londonban kiadott felhívásában. A világ legnagyobb emberi jogi szervezete szerint Izraelnek törvényi kötelezettsége a gázai lakosság védelme. Az izraeli támadások aránytalanok, és túlmennek azon a törvényes mértéken, amelyet az izraeli hadsereg a palesztin fegyveres csoportok által elkövetett rakétacsapásokra válaszul alkalmazhatna.
2008.03.02. 16:17
 
 
MSZP: a radikálisok már a Fideszben vannak
Az MSZP felszólítja a Fideszt, mondassa le mandátumáról és zárja ki a pártból Lázár Attila XVII. kerületi önkormányzati képviselőt, mert radikális demonstráción vett részt, és ezzel méltatlanná vált az emberek képviseletére. Erről Török Zsolt (MSZP) országgyűlési képviselő és Hrutka Zsolt (MSZP) XVII. kerületi önkormányzati képviselő beszélt közös sajtótájékoztatójukon vasárnap Budapesten. A két politikus az egyik kereskedelmi televízió adásából mutatott képeket, amelyeken Lázár Attila február 11-én részt vesz a Parlament előtti kordon lebontásában. A Fidesz reagálásában közölte, az MSZP újabb kísérletet tett a társadalmi békétlenség szítására.
2008.03.02. 15:35
 
 
Knut a filmvásznon vigasztalódhat
Átmeneti mellőzés után a filmvásznon vigasztalódhat Knut, Németország minden kétséget kizáróan legkedveltebb jegesmedvéje. A német mozikban ugyanis vasárnaptól vetítik a Knut és barátai című filmet, amely az előzmények ismeretében óriási sikerre számíthat. Még akkor is, ha a gyerekek és a felnőttek kedvence bocsnak már aligha nevezhető: már 1 éves és 2 hónapos, súlya 150 kiló, s fogait immár egy cápa is megirigyelhetné. A német "történelemkönyvekben" azonban szinte bizonyosan örökre az a kis bocs maradt, aki egy éven át elbűvölte a lakosságot.
2008.03.02. 15:27
 
 
Női tőr Vk, Gdansk: négy között a magyar csapat
Biztossá vált a magyar női tőrcsapat részvétele a pekingi olimpián, miután a gdanski Világkupa-versenyen bejutott a legjobb négy közé, és végül bronzérmet szerzett. A válogatott a tavalyi Európa-bajnoki diadalával és világbajnoki negyedik helyével már nagyon közel került a pekingi játékokhoz, a biztos indulástól csak egy hajszál választotta el. Bernát Zoltán szövetségi kapitány a szentpétervári vb-n azt mondta, 99 százalék, hogy ott lesz a csapat Pekingben, s ez a mostani szerepléssel vált biztossá.
2008.03.02. 14:54
 
 
Izraelbe utazott Sólyom László köztársasági elnök
A jeruzsálemi Izraeli Múzeum, majd a Jeruzsálem melletti keresztény kegyhelyek felkeresésével kezdte meg vasárnap Sólyom László köztársasági elnök izraeli látogatását. A péntekig tartó állami vizit hivatalos része hétfőn kezdődik, ekkor találkozik az államfő Simon Peresz izraeli államelnökkel. 16 éve ez az első magyar államfői látogatás a zsidó államban. Sólyom László, aki felesége, Sólyom Erzsébet társaságában utazott Izraelbe, ellátogatott Ein Kerembe, ahol a keresztény hagyomány szerint Keresztelő Szent János született, s itt felkereste a Szent János templomot, valamint a Látogatás templomát, amely Mária és Erzsébet találkozásának állít emléket az esemény hagyomány szerinti színhelyén.
2008.03.02. 14:47
 
 
Orosz elnökválasztás: Medvegyev győzött az exit pollok szerint
Dmitrij Medvegyev az állami VCIOM közvélemény-kutató szerint a szavazatok 70,1 százalékát, a Közvélemény Alapítvány (FOM) szerint pedig 67,4 százalékát szerezte meg, s ezzel győzött az orosz elnökválasztáson, messze maga mögött hagyva riválisait. A két intézet országos felmérést végzett, a voksolás után távozó választókat kérdezte meg a nap folyamán. A VCIOM szerint Gennagyij Zjuganov, a kommunista párt vezetője 16,8 százalékot, Vlagyimir Zsirinovszkij, a liberális-demokrata párt elnöke 11,4 százalékot és Andrej Bogdanov, a kis Demokrata Párt elnöke 1,7 százalékot kapott.
2008.03.02. 14:43
 
 
A korábbinál több támogatást kaphatnak a kisebbségi önkormányzatok
Gémesi Ferenc szerint az új támogatási rendszerben - az eddig feldolgozott pályázatok és az első modellszámítások alapján - a kisebbségi önkormányzatok több állami támogatást kapnak feladataik ellátásához, mint a korábbi években. Erről a Miniszterelnöki Hivatal kisebbség- és nemzetpolitikáért felelős államtitkára vasárnap beszélt. Emlékeztetett arra, a kormány év elejétől az elvégzett feladatok alapján, differenciáltan támogatja a kisebbségi önkormányzatokat. A feladatokhoz kötött szubvenció elnyeréséhez február 1-ig kellett benyújtaniuk pályázataikat.
2008.03.02. 14:28
 
 
Golden Grand Prix: Lőrincz győzött
Lőrincz Tamás nyerte a 66 kg-os súlycsoport versenyét a szombathelyi Aréna Savariában rendezett kötöttfogású birkózó Tvel Golden Grand Prix-n. A magyar birkózó, aki az elődöntőben a világ-, valamint hatszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes török Seref Eroglun jutott túl, a fináléban az azeri Farid Manszurovot, az athéni játékok, illetve a tavalyi vb aranyérmesét győzte le három menetben. A 96 kg-os Virág Lajos ötödik lett. Vasárnap a 66 és a 96 mellett az 55 kilósok küzdelmét rendezték.
2008.03.02. 14:20
 
 
Abbász felfüggesztett minden kapcsolatot Izraellel
A Palesztin Hatóság vasárnap felfüggesztett minden kapcsolatot Izraellel tiltakozásul amiatt, hogy az utóbbi két napban 70 palesztin vesztette életét a Gázai övezetben indított izraeli offenzívában."A (béke)tárgyalásokat és az érintkezést a palesztin fél minden szinten szünetelteti, mert az izraeli agresszió fényében nincs semmi értelmük" - közölte Mahmúd Abbász palesztin elnök szóvivője. Abbász lemondta Ehud Olmert izraeli kormányfővel a jövő héten esedékes találkozóját, valamint a palesztin és az izraeli tárgyalóküldöttség megbeszéléseit is.
2008.03.02. 13:38
 
 
Melegeknek reklámozza magát Massachusetts
A homoszexuálisokat is megszólítja az amerikai Massachusetts állam új, a hét végén bemutatott turistacsalogató kampánya, első ízben kovácsolva idegenforgalmi tőkét melegbarát státusából, amelyet azzal vívott ki, hogy az USA államai közül elsőként ismerte el 2004-ben az azonos neműek házasságát.Az állam turisztikai hivatalának 4,6 millió dolláros promóciós kampányában több meleg pár is szerepel, de a hangsúly egy eltérő rasszhoz tartozó, nemileg azonos páron van: a fekete-fehér férfipár kéz a kézben sétál végig Provincetown utcáin, keres fel egy művészeti múzeumot és ebédel meg egy helyi vendéglőben.
2008.03.02. 13:29
 
 
Putyin nem marad dácsa nélkül
Az elnöki tisztségből távozó Vlagyimir Putyinnak át kell adnia utódának a hatalmat, a sok hivatalos elnöki rezidenciát, az autókat, a különleges kommunikációs eszközöket és az őrséget, de azért számos társadalmi és anyagi privilégium megmarad neki. Az elnöki tisztségből távozó személyeknek és családtagjaiknak való juttatásokról szóló törvény Vlagyimir Putyinra is vonatkozik. E jogszabály értelmében az elnök továbbra is mentességet élvez, vagyis nem lehet büntetőjogi, vagy adminisztratív úton felelősségre vonni az elnöki hatalomban véghezvitt tetteiért, kivéve, ha súlyos bűncselekményt követett el.
2008.03.02. 12:55
 
A kőolaj ára többé nem lesz olcsóbb 60-70 dollárnál
A szaúdi olajügyi miniszter szerint a kőolaj hordónkénti ára soha többé nem lesz olcsóbb 60-70 dollárnál. Ali an-Naimi azt mondta a Petrostrategies című szaklapnak, hogy mára kialakult az a szint, ami alá már nem csökken a kőolaj ára. A miniszter emlékeztetett arra, hogy a világ számos országában kísérleteznek a kőolajat kiváltó bioüzemanyagok előállításával. Ezt azonban a ráfordítási költségek miatt csak akkor nyereséges gyártani, ha a nyersolaj ára 60-70 dollár feletti. Ellenkező esetben a bioüzemanyagok gyártása veszteségessé válik. Naimi rámutatott arra is, hogy Szaúd-Arábia jelenlegi olajtermelő kapacitása napi 11,0 millió hordó, amit 2009 végére 12,5 millióra bővít.
2008.03.02. 12:51
 
 
Demszky összehívta a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését
Március 10-ére hívta össze Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését, amelyen egyetlen téma, a költségvetés tárgyalása szerepel, a szocialisták által korábban ennek elfogadási feltételeként megjelölt holding jellegű egészségügyi átszervezés továbbra sincs napirenden - tudta meg az MTI vasárnap városházi forrásokból.A Fővárosi Közgyűlésben február végén az SZDSZ az ellenzékkel együtt napirendre vette, a szocialisták ellenében a költségvetés tárgyalását. A szocialisták emiatt, az összes többi téma tárgyalása, illetve az ebédszünet után már vissza sem tértek az ülésre. A szabad demokraták pedig a költségvetési napirend délutáni tárgyalása előtt frakciószünetet kértek, ami alatt eltávoztak.
2008.03.02. 12:39
 
 
Orbán Viktor szerint káosz van az egészségügyben
A központi igazgatás átláthatatlan rendelkezései következtében ma káosz és fejetlenség uralkodik az egészségügyben - jelentette ki Orbán Viktor vasárnap Hódmezővásárhelyen."Ha a népszavazás győz, akkor nem egyszerűen csak a vizitdíj és a kórházi napidíj kerül fölülbírálásra, hanem reményeink szerint a magyar egészségpolitikában is gyökeres változások következhetnek be" - mondta a Fidesz elnöke a hódmezővásárhelyi Erzsébet kórházban tett látogatását követő sajtótájékoztatóján. Akkor talán a háziorvosok és a kórházak is kiszámítható, átlátható működési keretek közé kerülnek - tette hozzá a politikus.
2008.03.02. 12:25
 
KÖNYV: Zúgó nyilak
Történelmi forrásokban is szereplő, valóságos személy a regény főhőse: az Ákos nembéli Ákos fia, Ernye. Mint királyi szolgálattevő már fiatalon II. Endre udvarába kerül, és nagy szolgálatokat tesz IV. Bélának is. Ott harcol a tatárok ellen vonuló seregben, súlyos sebbel mentik ki a muhi csatából. Ekkor már nagy tekintélyű ember, könnyen hatalomra juthatna a koldussá lett király ellenében, de nem szelídíti meg a hatalomvágy: hű marad országa érdekeihez és törvényes királyához.
2008.03.02. 11:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466[2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista