2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Blatter örökös eltiltást javasol a szándékos sérülés okozásáért
Örökös eltiltással sújtaná azokat a labdarúgókat Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, akik szándékosan sérülést okoznak ellenfelüknek."A veszélyes becsúszó szerelések, belemenések okozzák jelenleg a legnagyobb problémát a játékban. Akik szándékosan sérülést okoznak az ellenfelüknek, nincs többé helyük a pályán! Nem lehet minden áron nyerni!" - mondta Blatter. A FIFA-elnök - bár nem nevesített - egyértelműen a február 23-i angliai eset kapcsán szólalt meg. A Birmingham védője, Martin Taylor durva belépése nyomán több helyen eltört a lába az Arsenal horvát légiósának, Eduardo da Silvának. A 25 éves brazil születésű csatár leghamarabb csak kilenc hónap múlva játszhat ismét.
2008.03.07. 09:48
 
 
6,6 százalékkal emelkedett az ipari termelés januárban
Az ipari termelés az idén januárban az előzetes, szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított index szerint 1,3 százalékkal nőtt az előző havi, és - munkanaptényezővel korrigálva - 6,6 százalékkal emelkedett a 2007 januári szinthez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) péntek. A kiigazítatlan számok alapján a növekedés ugyanilyen mértékű volt.
2008.03.07. 09:30
 
 
1,3 százalékkal nőtt a magyar GDP 2007-ben
Tavaly az ország gazdasági teljesítménye 1,3 százalékkal bővült, a növekedés húzóereje és a változatlanul dinamikus exportnövekedés forrása továbbra is az ipar hozzáadott értékének emelkedése volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal a részletes számok alapján. Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2007 negyedik negyedévében 0,8 százalékkal, a naptári hatás kiszűrésével 0,7 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Az adatok megegyeznek az előzetesen közölt számokkal. Tavaly a harmadik negyedévben a GDP 0,9 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva, a naptári hatás kiszűrésével 1 százalékkal nőtt.
2008.03.07. 09:20
 
 
71 millió euró volt a külkereskedelmi mérleghiány
A külkereskedelmi mérleg januárban 71 millió euró passzívumot mutatott, ez 149 millió eurós javulás az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az előzetes adatok alapján. Euróban a kivitel értéke 16, a behozatalé 13 százalékkal haladta meg a tizenkét hónappal korábbit. A külkereskedelem hiánya 2007-ben 308 millió euró (78 milliárd forint) volt, szemben az előzetes becslés szerinti 443,5 millió euróval, és az egy évvel korábbi 2,379 milliárd euróval.
2008.03.07. 09:05
 
 
AC Milan: valószínűleg tovább folytatja Maldini
Könnyen elképzelhető, hogy Paolo Maldini, az AC Milan legendás labdarúgója még egy évet ráhúz fantasztikus karrierjére."Imádom a futballt. A környezet olyan körülöttem, ami folytatásra ösztökél" - mondta az olasz Sky televíziónak a klasszis, aki júniusban tölti be 40. életévét és a mostani szezon közben már bejelentette, hogy "biztosan" a mostani lesz az utolsó idénye. A 126-szoros válogatott Maldini ezüstérmet nyert az 1994-es világ- valamint a 2000-es Európa-bajnokságon, és 1985 óta több mint 600 meccsen szerepelt a Serie A-ban. Tízéves kora óta futballozik a piros-feketéknél, akikkel hétszer nyerte meg az olasz pontvadászatot és ötször a Bajnokok Ligáját.
2008.03.07. 08:52
 
 
A nők elleni erőszakra hívta fel a figyelmet az ENSZ-főtitkár
A nők elleni erőszak elleni fellépésre ösztönözte a tagállamokat Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a közelgő nemzetközi nőnap alkalmából. A világszervezet vezetője arra biztatta az országokat, hogy fordítsanak több pénzt a nők egészségügyi ellátására, élelmezésére és foglalkoztatásának elősegítésére. "A nők helyzetének javítására irányuló beruházások hozzájárulnak a legnagyobb kihívások megoldásához, a szegénység, az éhezés, az írástudatlanság, a környezeti károk kezeléséhez" - mondta Ban Ki Mun csütörtökön az ENSZ női egyenjogúsággal foglalkozó bizottsága előtt tartott beszédében.
2008.03.07. 08:18
 
 
Szakításközvetítő iroda nyílt Kínában
Házasságközvetítő helyett szakításközvetítő irodát vezet egy férfi Kínában. Házaspárokkal nem foglalkozik, sem pedig olyan esetekkel, amelyeket pénzvita terhel. Csakis olyanok szakításában segédkezik, akiknek nincs bátorságuk párjuk szemébe mondani, hogy a kapcsolatnak részükről vége. Az illető már egy éve ténykedik, de túl hosszú sorok még mindig nem állnak irodája ajtaja előtt. Eddig mindössze hét párt térített el sikeresen egymástól. Szolgáltatásának díja 124,7 jen - 3500 forint körüli összeg -, és azért éppen ennyi, mert a szám kínaiul kiejtve azt is jelenti: "Hagyd kihunyni a szerelmet".
2008.03.07. 07:53
 
 
Kitiltotta a Pentagon a Google térképkészítőit az amerikai támaszpontokról
Biztonsági kockázatokra hivatkozva megtiltotta a washingtoni védelmi minisztérium, hogy a Google Earth műholdas kereső térképkészítői részletes felvételeket készítsenek az amerikai katonai támaszpontok belsejéről. A helyi idő szerint csütörtökön bejelentett intézkedés előzménye, hogy a múlt héten körpanorámás - teljes, 360 fokos körbetekintést biztosító - felvételek jelentek meg a sokak által látogatott keresőprogramon az egyik texasi bázis belsejéről. Gene Renuart, az amerikai légierő tábornoka szerint ez aggodalomra ad okot, hiszen az ilyen felvételeken látható, hogy hol helyezkedik el az őrség, miként működik a bejáratoknál a sorompó, és hogyan lehet bejutni az egyes épületekbe.
2008.03.07. 07:46
 
 
Ismét tárgyalóasztalnál a MÁV és a VDSZSZ képviselői
Egy hét után ma ismét tárgyalnak közvetítő bevonásával a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) képviselői a szakszervezet követeléseiről. Az eddigi tárgyalásokon nem közeledtek az álláspontok. A szakszervezet határozatlan idejű sztrájkot hirdetett, amit hol elkezd, hol abbahagy. Legutóbb március 9-éig, a népszavazásig függesztették fel a munkabeszüntetést, demonstrálva, hogy a sztrájk nem politikai célokat szolgál. A vitában álló munkáltató és szakszervezet február 14-én közösen kérte fel a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat egyik közvetítőjét, hogy segítse egy megállapodás megszületését.
2008.03.07. 07:40
 
 
Éjféltől kampánycsend lép életbe
Kampánycsend lép életbe éjféltől az ország egész területén a vasárnapi népszavazás miatt; a korlátozás valamennyi helyi és országos terjesztésű, írott vagy elektronikus médiumra is vonatkozik. A népszavazásra is érvényes választási eljárási törvény értelmében a kampánycsend a szavazóhelyiségek bezárásáig tart. A törvény úgy rendelkezik, hogy "a kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása". Ilyen például a választópolgárok számára ingyenesen juttatott szolgáltatás, a szavazásra történő szervezett szállítás, étel-ital osztogatása vagy plakátok elhelyezése.
2008.03.07. 07:40
 
 
Drágul a virág Nőnap előtt
Drágább a virág az idei Nőnap előtt a tavalyihoz képest, ugyanakkor olcsóbb a múlt havi Valentin napinál. A Dísznövény Kereskedők Országos Szövetségének elnökhelyettese elmondta, hogy a szombati ünnep előtt mintegy 30-40 százalékkal magasabbak a virágárak, mint egy éve. Magyarázata szerint a drágulást a holland árutőzsdén jegyzett virágárak emelkedése okozza. Tavaly Hollandiában ugyanis kevesebb nap sütött az előző évhez képest, ezért az üvegházakban többet kellett világításra költeni, ráadásul emelkedő energiaköltségek mellett. Itthon a legnépszerűbb a rózsa, amelynek 90 százaléka import.
2008.03.07. 07:27
 
 
Továbbra is kevesebbet keresnek a nők, mint a férfiak
Napjainkban több nő van ugyan állásban, mint valaha, de a férfiakhoz képest inkább csak alacsony termelékenységű, rosszul fizetett és bizonytalan álláshoz jutnak, ahol nem rendelkeznek szociális védelemmel, alapvető jogokkal és érdekképviselettel - állítja a Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (ILO), a Nemzetközi Nőnapra kiadott új jelentése. Az elmúlt évtizedben a foglalkoztatott nők száma majdnem 200 millióval emelkedett, és 2007-ben elérte az 1,2 milliárdot, míg a munkavállaló férfiak száma 1,8 milliárd volt. Mindazonáltal, ugyanezen időszak alatt a munkanélküli nők száma is nőtt, 70,2 millióról 81,6 millióra. Világszerte a női munkanélküliségi ráta 6,4 százalékon állt, szemben a férfiak 5,7 százalékos arányával.
2008.03.07. 07:14
 
Hiller István: korai fejlesztéssel az esélyegyenlőségért
Az oktatási tárca tervei szerint 2009-ben és 2010-ben is 5-5 milliárd forintot fordítanak majd az Új Tudás, Új Iskola program keretében a bölcsődei és óvodai hálózat fejlesztésére, férőhelyek bővítésére - mondta Hiller István. Meg szeretnék teremteni a feltételét annak, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek hároméves koruktól óvodába járhassanak. Emellett szüleiknek is segítséget nyújtanának, hogy a gyerekek minél hamarabb bekapcsolódhassanak az óvodai ellátásba. Ennek érdekében bevezetnék a beóvodáztatási támogatást: a hátrányos helyzetű gyermekek szülei óvodába lépéskor 20 ezer forintot kapnának, s minden félévben további 10 ezer forintot, ha a gyermek az óvodai foglalkozások legalább 75 %-ban részt vesz.
2008.03.07. 07:00
 
UEFA Kupa: idegenben nyert a Getafe
A Getafe 2-1-re diadalmaskodott a Benfica otthonában a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntős párharcának első felvonásán. UEFA Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Benfica (portugál)-Getafe (spanyol) 1-2 (0-1)g: Mantorras (76.), illetve De La Red (25.), Hernandez (67.) kiállítva: Cardozo (7. Benfica).
2008.03.07. 06:50
 
 
Orbán Viktor beszédével zárul a Fidesz kampánya Csepelen
Népszavazási kampányát lezáró nagygyűlést tart ma a Fidesz Csepelen, ahol beszédet mond Orbán Viktor pártelnök. A Fidesz vezetője a rendezvényen fejezi be február 18-a óta tartó országjáró körútját. A nagygyűlésen beszédet mond Tarlós István, a Szociális Népszavazás 2008 kampányának vezetője, és Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke is.
2008.03.07. 06:46
 
Veres: az adó- és járulékcsökkentéshez 250 milliárd felett nincs mozgástér
Veres János szerint a tervezett adó- és járulékcsökkentéshez 250 milliárd forint összeg felett nincs mozgástér - erről a pénzügyminiszter Nyíregyházán beszélt csütörtök este az Új Magyarország kormányzati konferencián. A pénzügyi tárca vezetője hozzátette: minden javaslatra fogadókész a kormányzat, és azt szeretnék, ha az átalakításhoz az eddig ismertté vált négy javaslat mellett továbbiak is születnének. A változatok közül a kormány a tervek szerint áprilisban választ, és a parlament júniusban hozhatja meg döntését. A konferencián Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter azt emelte ki, hogy szigorító, ösztönző és támogató intézkedéseket egyaránt hoznak majd a foglalkoztatást javításához.
2008.03.06. 22:00
 
 
Morelia-Linares: Lékó sötéttel kikapott Topalovtól
Lékó Péter sötéttel kikapott a bolgár Veszelin Topalovtól a 25. linaresi sakk szupertorna 13. fordulójában. A viadal honlapja szerint az élen az indiai Viswanathan Anand áll, Lékó Péter a spanyol Alexei Shirovval holtversenyben hetedik-nyolcadik. Eredmények, 13. forduló: Veszelin Topalov (bolgár, 2780)-LÉKÓ PÉTER (2753) 1-0. Az állás: 1. Anand 8 pont, Carlsen 7,5, Aronjan, Topalov 7, Radzsabov 6,5, Ivancsuk 6, Shirov, Lékó 5-5. Lékó a zárófordulóban Aronjan ellen a világos bábukat vezeti.
2008.03.06. 21:26
 
 
UEFA Kupa: Juhászék kiütéses veresége
A Bayern München öt góllal nyert az Anderlecht otthonában a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntős párharcának első felvonásán. A brüsszeli együttesben Juhász Roland végigjátszotta a találkozót, a belgák a 44. perctől emberhátrányban voltak. Az Anderlecht nemzetközi kupameccsen története legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el. UEFA Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: RSC Anderlecht-Bayern München 0-5 (0-2), gól: Altintop (9.), Toni (45+1.), Podolski (57.), Klose (67.), Ribery (86.) kiállítva: Wasilewski (44., Anderlecht).
2008.03.06. 21:15
 
 
Nyártól csak csapvizet ihat a brit kormány
A környezet védelmében nyártól csak csapvizet ihat a brit kormány - jelentették be csütörtökön. Anglia legfelsőbb közszolgája, Gus O'Donnel kabinetfőtitkár minden minisztériumnak elküldte a rendeletet azzal, hogy nyártól lép életbe. A rendelet társadalmi és sajtónyomásra született meg. Az újságokban például felszólították az éttermeket, hogy ne szolgáljanak fel palackos ivóvizet. A pénzügyi tárca már bejelentette, hogy Alistair Darling pénzügyminiszter csapvizet fog kortyolni, miközben felolvassa az évi költségvetés tervezetét a jövő héten. Elődje, a mai kormányfő, Gordon Brown még megengedhette magának azt a luxust, hogy palackos vizet igyon.
2008.03.06. 21:06
 
 
Két fegyveres lövöldözött egy jeruzsálemi rabbiképzőben, 8 halott
Két fegyveres behatolt Jeruzsálem Kirját Móse negyedében egy Talmud iskolába és lövöldözni kezdett csütörtökön napnyugtakor - közölte a rendőrség. A mentők közlése szerint a lövöldözésnek legalább nyolc halálos áldozata volt. Izraeli médiajelentések szerint legalább 35-en megsebesültek. A két elkövetőt agyonlőtték. Egyikükön robbanóövet találtak - közölte az izraeli közszolgálati televízió. Szemtanúk elmondása szerint a fegyveresek behatoltak egy terembe, ahol legalább nyolcvanan voltak, és tüzet nyitottak. A Kirjat Móse-i Merkaz Harav (Talmud iskola) ismert iskola, nevét gyakran a ciszjordániai telepesmozgalom vezetőivel hozzák kapcsolatba.
2008.03.06. 20:36
 
 
Oroszország negyven új milliárdost termelt ki egy év alatt
A leggazdagabb emberek Forbes magazin által összeállított listáján Oroszország idén nagyot ugrott: a harmadik helyre szorította vissza a hosszú évek óta második Németországot, mert több mint negyven új milliárdosa "termett" egy év alatt. Tavaly az orosz dollármilliárdosok száma még alig haladta meg az ötvenet, idén pedig megközelíti a százat. A legsikeresebb debütálók Jurij Zsukov és Kirill Piszarjev: PIK nevű ingatlanfejlesztő cégük részvényeit tavaly vezették be a tőzsdén, és ezek értékét a Forbes 6,1 milliárd dollárra becsülte, ami a 160. helyet jelenti számukra a leggazdagabb emberek listáján. A legtöbb új milliárdost idén a befektetési, pénzügyi- és bankszektor adta.
2008.03.06. 20:13
 
Művészfilm készül a Modemben
Frank Wedekind: A tavasz ébredése című drámájából a kitűnő koreográfus-rendező, Horváth Csaba „fizikai színházi kísérletet” hozott létre, melyet a múlt évadban nagy sikerrel játszottak Debrecenben, a Csokonai Színházban. Hamarosan elkészül a produkció film-változata is, melynek forgatását a napokban fejezik be a Modemben. A több mint két és félórás filmben hangsúlyos szerepet kapnak képzőművészeti alkotások is. A főbb szerepeket Krisztik Csaba, Nagy Péter, Földeáki Nóra, Újhelyi Kinga, Horváth Lajos Ottó és Zarnóczai Gizella játsszák.
2008.03.06. 20:08
 
 
Párizs visszatérne a NATO katonai szervezetébe
Franciaország vissza kíván térni a NATO katonai szervezetébe, azzal egy időben, hogy megteremtik Európa védelmi önállóságát - közölte csütörtökön újságírókkal a francia külügyminiszter, az észak-atlanti szervezet brüsszeli értekezlete után. Bernard Kouchner szerint az európai védelmi struktúrákat a NATO európai oszlopaként kell felfogni. Párizs teljes körű szerepet akar vállalni a NATO-ban, vagyis "vissza akarja csinálni" Charles de Gaulle francia köztársasági elnök 1966-os döntését, amelynek nyomán Franciaország kivonult a NATO integrált katonai szervezetéből. Ennek azonban az a feltétele, hogy az Egyesült Államok ne ellenezze tovább Európa önálló védelmi szerepkörének kialakítását.
2008.03.06. 19:54
 
Újra csúcson a benzin ára!
Átlagosan 300 forintba kerül literenként a 95-ös. Európában Hollandiában a legdrágább – több, mint 400 forint, és Romániában a legolcsóbb 264 Ft egy liter 95-ös benzin. Ennél már csak a gázolaj drágább továbbra is.
2008.03.06. 19:41
 
RTL-Klub: Feldobhatja a tőzsdét a tulajdonosi program
Több mint 6000 milliárd forintot tartanak az emberek bankban és alig 350 milliárdnyit részvényekben. Ráadásul ma Magyarországon csak pár tízezer ember tőzsdézik. Ez változhat meg a szakemberek szerint a kormány Új Tulajdonosi Programjával. Az a terv, hogy bárki vehet majd állami cégben részvényt. Azt azonban nem árt tudni, hogy a részvény kockázatosabb, bár ha bejön, sokkal többet hoz, mint a bankbetét.
2008.03.06. 19:11
 
A 2008-as Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be az új háromajtós Mazda2
Háromajtós változattal gazdagodik a Mazda2 modellválasztéka. Az Európai vásárlók a 2008. március 4-16-ig tartó 78. Genfi Nemzetközi Autószalonon ismerhetik meg a Mazda legfrissebb újdonságát.
2008.03.06. 19:02
 
 
Rendőrségi razzia a CeBIT-en
Szabadalmi jogok megsértésének gyanúja miatt szerdán átvizsgált 51 kiállítói standot a német rendőrség és a vámhatóság a hannoveri CeBIT információtechnológiai és telekommunikációs szakkiállításon. Az akciót 180 rendőr és vámnyomozó végezte három államügyész vezetésével. Ez volt a legnagyobb szabású bevetés a szakmai vásár történetében - közölték a hatóságok csütörtökön. Az érintett kiállítók többsége együttműködött, csupán egy ember próbálta akadályozni a munkát, őt bekísérték a hannoveri vásárváros őrszobájára. A rendezvénynek helyszínt biztosító Deutsche Messe szóvivője az MTI kérdésére annyit tudott hozzátenni a rendőrség közleményéhez, hogy a razziában érintett cégek ázsiaiak.
2008.03.06. 18:45
 
Orbán: "A határozott vezető meg a félbolond között nagy különbség van"
Orbán Viktor szerint a határozott vezető meg a félbolond között nagy különbség van. A Fidesz elnöke erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt szerda este. A politikus ezután a jelenlegi és a 1998 és 2002 közötti kormányzás között vont párhuzamot.
2008.03.06. 18:40
 
103 pályamű versenyben az idei Kamera Hungárián - a zsűrielnök idén Andy Vajna
Összesen 103 produkció lesz versenyben a nyolcadik Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztiválon. Az április 4-e és 6-a között Veszprémben zajló tévés seregszemle zsűrielnöke Andrew G. Vajna- mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Csermely Ákos, a Kamera Hungária elnöke.
2008.03.06. 18:20
 
 
MOZI: Egy bébiszitter naplója
Miután elvégezte az egyetemet, Annie Braddocknak sürgősen pénzre van szüksége, ezért dadának jelentkezik egy újsághirdetésben. Hamarosan rámosolyog a szerencse, két potenciális munkaadó képében. Mr. és Mrs. X, a jómódú new jersey-i házaspár Grayer nevű négyéves kisfiuk mellé keres valakit. Annie munkáscsaládból származik, anyja mégis arról álmodozik, hogy kislányából egyszer megbecsült üzletasszony lesz. Annie-t viszont sokkal jobban vonzza az antropológai karrier lehetősége. Aztán a váratlan esély, hogy a város társadalmi elitjéhez tartozóknak dolgozzon, hirtelen egészen remek alternatívának tűnik a számára. Már ezelőtt is babysitterkedett, de fogalma sincs, mire vállalkozik, mikor elfogadja az állást. Mrs. X-ről kiderül, maga a "Pradába bújt ördög": elkényeztetett feleség, akinek egyre botrányosabb követelései lassan, de biztosan agyonnyomják Annie-t. Mindennek tetejébe Mr. X sosincs otthon, így a dada munkaadói omladozó házasságának kellős közepén találja magát. Az elkövetkező kilenc őrjítő hónapban Annie-nek egy zsonglőr ügyességére lesz szüksége, hogy boldogulni tudjon a házaspárral, problémáikkal, kisfiukkal, és egy új szerelemmel...
2008.03.06. 18:13
 
 
Sarka Kata őszintén!
Sarka Katának nehéz megemésztenie, ha feltűnnek a vőlegénye egykori szerelmei, ám igyekszik megbízni a párjában.
2008.03.06. 18:10
 
A magyar nőknek alig jut idejük magukra
A régió országaiban élő nőkhöz képest a magyar asszonyok több időt töltenek a gyermekeikkel és házastársukkal, mint munkával. A magyar hölgyek a szabadidejük jelentős részében házimunkát végeznek, és alig jut idejük arra, hogy sportoljanak, szórakozzanak vagy könyvet olvassanak.
2008.03.06. 18:02
 
 
Medián: a népszavazás előtt egy héttel nőtt a részvételi hajlandóság
A népszavazási kampány véghajrájában valamelyest újra növekedett a népszavazási részvételi hajlandóság - derül ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézetnek a HVG megbízásából február 29 és március 3-a között, 1.200 ember megkérdezésével készített felméréséből. A népszavazási kampány véghajrájában a részvételüket biztosra mondók aránya 46-ről 47, a valószínűleg szavazóké 23-ről 25 százalékra növekedett. Az elemzés készítői hozzáteszik: ez a változás "nem nagyon érintheti a szavazás eredményességét". Az "igen" támogatói jóval aktívabbak, így a végső elszámolásnál akár 80 százalékos fölénybe is kerülhetnek mind a három kérdésben.
2008.03.06. 18:00
 
 
Gyurcsány: Magyarországon él és erős a baloldal
Magyarországon él és erős a baloldal és él az a program, amely Magyarország megerősítését szolgálja - mondta a miniszterelnök, szocialista pártelnök az MSZP helyi szervezete által rendezett választói fórumon, csütörtökön Kecskeméten. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, "végre megérkezett Kossuth Lajos reinkarnációja, aki azt akarja elhitetni, hogy a jövő a három iksszel kezdődik". Ironikusan hozzátette: ez könnyebb, mint a lottó, ott ötöt kell ikszelni. A Három Gúnár Rendezvényházban zsúfolt ház, több mint 400 érdeklődő várta a miniszterelnököt. Többen méltatlankodtak, hogy miért nem nagyobb teremben került sor a rendezvényre.
2008.03.06. 18:00
 
Szulák Andrea megsértődött!
Visszatért a legnépszerűbb hazai show-woman. A Szulák és Más című műsorát kéthetenként láthatják a nézők. Vajon eszébe jutott-e Szulák Andreának, amikor elfogadta az m1 felkérését, hogy ezzel a húzással megforgatja a kést az egykori Szulák-show gyártóinak és producerének szívében?
2008.03.06. 17:59
 
 
Forma-1: Alonso elégedett a Renault-val
Fernando Alonso tisztában van vele, hogy csapata év elején még nem szólhat bele a nagyok harcába, de elégedett a tesztek eredményeivel.
2008.03.06. 17:52
 
 
A nőknek legfontosabb a családjuk
A magyar nőknek a család védelme, szeretteik biztonsága jelenti az életüket vezérlő legfontosabb értéket, ugyanakkor a jókedvet, a tisztességet, a békét és belső harmóniát is sokkal fontosabbnak tartják, mint a régió más országaiban élő társaik - derül ki a GfK Piackutató Vállalat felméréséből. Az önbecsülés, azaz a saját értékekben való hit a fontossági sorrendben csupán a kilencedik helyre szorult. A tíz legfontosabb érték között szerepel továbbá az anyagi biztonság, a büntetés, a hitelesség, a barátság és az igazságosság is. A magyar nők nem lázadnak a hagyományos társadalmi nemi szerepek ellen - több mint háromnegyedük egyetért azzal az állítással, miszerint egy férfinak mindenkor gondoskodnia kell családja anyagi biztonságáról.
2008.03.06. 17:44
 
 
A kenyai parlament elé került a hatalommegosztási megállapodás
Kenyában a parlament elé terjesztette a hatalom megosztásáról kidolgozott tervezetet Mwai Kibaki. Az elnök kérte a képviselőket, hogy mielőbb hagyják jóvá azokat a törvényeket, amelyeket az ellenzékkel a múlt héten megkötött egyezség végrehajtása megkövetel. "A megállapodás egész Kenya győzelmét jelenti, és megalapozza a békét és stabilitást országunkban" - jelentette ki az elnök. Az ülés kezdetén megemlékeztek azokról az emberekről, akiket a december végi elnökválasztások eredménye miatt kitört zavargásokban mészároltak le. Az eredményt a helyi és külföldi megfigyelők szerint meghamisították. A hivatalos végeredmény szerint Kibaki nyert Raila Odinga ellenzéki vezérrel szemben.
2008.03.06. 17:28
 
 
Hosszú, csúnya harctól tartanak az amerikai Demokrata Párt vezetői
Hosszú, csúnya előválasztási küzdelemtől tart az amerikai Demokrata Párt több vezetője Hillary Clinton keddi győzelmei után - írta a Los Angeles Times. Az elnökjelöltségért folyó versenyfutás most már szinte biztos, hogy maratoni hosszúságú lesz: nem valószínű, hogy akár Hillary Clinton, akár Barack Obama szenátor visszalép, és a nyár végi pártkonvencióig már egyiküknek sincs esélye összegyűjteni a jelöltséghez szükséges számú delegátust. A demokrata pártvezetők közül sokan minél előbb lezárnák a versengést: attól félnek, hogy az elhúzódó verseny többet árt, mint használ a pártnak és a majdani jelöltnek.
2008.03.06. 16:57
 
 
Három holttestet találtak Makón
Két férfi és egy nő holttestét találták meg csütörtök kora délután egy makói családi házban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Tragikus eset történt, a rendőrség több emberen elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást igazságügyi fegyver- és orvosszakértők bevonásával - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A több mint hét órán át tartó helyszínelést követően a szóvivő arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy az elsődleges adatok szerint szerdáról csütörtökre virradóra a harmincéves K. Béla, a lakás tulajdonosa egy lőfegyverrel végzett a nála négy évvel idősebb élettársával, L. Piroskával és az ott tartózkodó negyvenöt éves G. Péterrel, majd reggel öngyilkos lett.
2008.03.06. 16:37
 
A szaktárca törvényt módosít, ha a lakosság a vizitdíj eltörlésére szavaz
Az Egészségügyi Minisztérium a lehető leghamarabb törvénymódosítást kezdeményez a vizitdíj eltörlésére, amennyiben a március 9-i népszavazáson a lakosság többsége a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése mellett voksolna - közölte Horváth Ágnes tárcavezető sajtótájékoztatóján. Az orvosok és a betegek közötti konfliktusok elkerülése érdekében kellene minél hamarabb törvényt módosítani, azonban bízik abban, hogy erre nem kerül sor.
2008.03.06. 15:55
 
 
Sarkozy: a Földközi-tengeri Unió társelnökeit mediterrán országok adnák
A jövendő Földközi-tengeri Unió két társelnöke az északi, illetve a déli partján fekvő országból való lesz - jelentette ki Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. A francia államfő a Le Figaróban adott interjúban leszögezte: a leendő unió elnökségét csakis olyan országok elnökei tölthetik be, amelyek a Földközi-tenger partján fekszenek. Sarkozy szerint a szervezetnek "könnyű és hatékony" irányítási struktúrája lesz, kétévenként találkoznának a tagállamok állam- és kormányfői, a döntéseket közösen hozzák majd. A francia elnök, akinek elképzeléseit némi gyanakvással fogadták az Európai Unión belül, hozzátette: az EU valamennyi tagállama részt vehet benne.
2008.03.06. 15:36
 
 
23 éves minden idők legfiatalabb milliárdosa
Minden idők legfiatalabb milliárdosaként került a világ legvagyonosabb embereit felsorakoztató Forbes listára a 23 éves amerikai Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál megalkotója. Az amerikai gazdasági magazin másfél milliárd dollárra teszi Zuckerberg vagyonát, arra alapozva, hogy a fiatalember az 5 milliárd dollárosra becsült Facebookban 30 százalékos részesedéssel rendelkezik. A Forbes milliárdosokról vezetett listájára idén rekord számú, 1125 személy került fel, összesen 4,4 billió dolláros vagyonnal. Magyar állampolgár nem szerepel közöttük.
2008.03.06. 15:30
 
 
A NATO-külügyminiszterek három új tagország felvételét szorgalmazzák
A NATO-államok három új tagország - Horvátország, Albánia és Macedónia - felvételét szorgalmazzák, de ehhez meg kell oldani a görög-macedón névvitát - közölte Göncz Kinga magyar külügyminiszter újságírókkal az észak-atlanti szervezet külügyminisztereinek brüsszeli tanácskozása után. A miniszterek a megbeszélésen nagyra értékelték Ukrajna és Grúzia azon törekvését, hogy bekapcsolódjanak a NATO-csatlakozási folyamat "előszobájának" számító "tagsági tevékenységi tervbe" (MAP), és ebben a kérdésben egyetértésre szeretnének jutni a NATO április elején tartandó bukaresti csúcstalálkozójáig.
2008.03.06. 15:14
 
 
MLSZ: nem lesz meccs Argentínával
Nem kerül sor az Argentína elleni barátságos mérkőzésre, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség számára elfogadhatatlanok a dél-amerikaiak által felajánlott új időpontok. "Nyilvánvalóvá vált, hogy a New Line Events nevű, az MLSZ-től teljesen független cég által megrendezni tervezett találkozóra az eredeti időpontban nem kerül sor" - áll a közleményben. "Függetlenül attól, hogy a mérkőzés előkészítésével kapcsolatos valamennyi teendő a szervezők felelőssége volt, az MLSZ-t a történtek miatt súlyos erkölcsi és anyagi kár érte annak következtében, hogy az argentin szövetség egyértelműen két mérkőzésre ígérkezett el, egyazon napra.
2008.03.06. 14:49
 
 
Megnyílt a 78. Genfi Autószalon
Csütörtökön megnyílt a járműipar egyik legfontosabb nemzetközi seregszemléje, a Genfi Autószalon, amely március 16-ig várja az érdeklődőket. A bemutatóra 30 országból több mint 260 kiállító érkezett, a szalonon a takarékos technológiák és a környezetbarát üzemanyagok irányába történő elmozdulás folytatódik. Legalább 130 járműnek a Genfben lesz az európai vagy világpremierje, de az újdonságok közül csak kevés használ alternatív technológiákat. Ilyen egyebek között a Saab 9-X BioHybrid is, egy bioetanolra hangolt turbómotor és egy elektromos motor kombinációjával meghajtott modell.
2008.03.06. 14:36
 
 
Kikelet hadművelet: eddig 318 millió forintnyi bírságot szabtak ki
A Kikelet hadművelet fogyasztóvédelmi ellenőrzési akció első tíz napján a hatóságok mintegy 4.900 ellenőrzést végeztek, és 1.500 esetben szabtak ki bírságot 318 millió forint összegben - derül ki a csütörtöki kormányszóvivői sajtótájékoztató anyagából. Kondorosi Ferenc kormánybiztos a sajtótájékoztatón beszámolt arról, hogy korábbi, a téli idényben végrehajtott Csillagszóró ellenőrzési akcióhoz képest a hatóságok kevesebb jogsértést tapasztaltak, a számok azonban még mindig "ijesztőek". Szabálytalanságot az ellenőrzött munkáltatók 70 százalékánál, a piaci árusok 68 százalékánál, míg a szezonális édesipari és hústermékek (csoki, sonka) 58 százalékánál találtak.
2008.03.06. 14:14
 
 
Gyurcsány: az ország többsége nem hisz a csalóknak
Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz "a politikai csalás folytatólagosan elkövetett bűnébe esett", és hiába bízik az emberek hiszékenységében, az ország többsége nem hisz a csalóknak. A miniszterelnök csütörtöki blogbejegyzésében úgy fogalmazott: a csaló azt akarja elhitetni, hogy ha az állampolgár nem tesz be pénzt az egészségügybe, akkor az állam be tud tenni valahonnan. Valahonnan, ami nem az állampolgároké. "Ez politikai csalás!" - szögezte le. A kormányfő szerint a csaló pontosan tudja, hogy amit mond, az nem igaz, nem az igazságot keresi, hanem a megtévesztést, az emberek tévhiteire, hiszékenységükre játszik.
2008.03.06. 14:13
 
 
Lakásprojektek: minden negyedik lakás eladatlan Budapesten
A Budapesten folyamatban lévő lakásprojekteknél az eladatlansági ráta 26,2 százalék volt múlt év végén - közölte a Budapesti Lakásprojekt Adatbázis.A fővárosban 2007. végén 254 értékesítés alatt álló, 4 lakásosnál nagyobb projekt volt. Ezekben 21.140 lakás épült, a számban szerepelnek a már átadott házakban lévő, és a még építés alatt álló lakások is. A múlt év végéig elkészült 14.721 lakásból 11.553-at (78,5 százalékot) adtak el. Az építés, vagy tervezés alatt álló 6.419 lakásból pedig 4.039 (63 százalék) talált gazdára. Az összesített eladatlansági ráta 26,2 százalék volt az év végén, míg 2007. közepén az arány 22 százalékot tett ki.
2008.03.06. 14:06
 
 
A Rolling Stone magazin Barack Obama mellett
A világ egyik legrangosabb rockzenei szaklapjától, az amerikai Rolling Stone-tól soha nem volt idegen a politika. Így a magazin legújabb száma az amerikai demokraták elnökjelöltségéért küzdő Barack Obamával a címlapján jelenik meg. Az ilyesfajta állásfoglalás nem szokatlan a több mint 40 esztendőt maga mögött tudó lap múltjában. Kiálltak szerkesztői 1972-ben George McGovern, később pedig Bill Clinton, Al Gore és John Kerry mellett is. Obama olyan tulajdonságokat mutat, amelyek egy elnöktől elvárható. Állásfoglalásai között szerepel a lemondás a félelem politikájáról, nyíltan beszél az ország előtt álló legsürgetőbb problémákról, s kitart elvei mellett - írta a lap kiadója és szerkesztője, Jann Wenner.
2008.03.06. 13:57
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461[2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista