2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
A tárcavezető szerint szerint nehéz év elé néz az egészségügy
Az egészségügyi reform folytatódik, mert bár fontos elemekről döntöttek a választók, a reform maga elsősorban nem a vizitdíjról és a kórházi napidíjról szól - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter vasárnap, az SZDSZ Városháza parkban felállított sátrában, előtt. A tárcavezető szerint nagyon nehéz év elé néz az egészségügy és nehéz helyzetbe kerülnek a háziorvosok, a szakrendelők és a kórházak azzal, hogy az "igen" voksok győznek a népszavazáson. Hozzátette: idén 22 milliárd forintnyi többletbevétel esik ki, emellett a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetéséből származó további 40 milliárdnyi megtakarítás is. Horváth Ágnes megerősítette, hogy április 1-jével eltörlik a két díjat.
2008.03.09. 21:01
 
 
Hazaindult a Vértanúk teréről a tüntetők többsége
Vasárnap este tíz órára mintegy kétszáz ember maradt a Vértanúk terén, ahová a népszavazást követő urnazárásra hirdettek meg kormányellenes és eredményváró demonstrációt; a sorozatos igazoltatások és a szónokok lehangoló beszéde miatt az emberek jó része hazatért. Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye ifjúsági mozgalom tiszteletbeli elnöke és Budaházy György beszédükben a Fideszt és a jobboldal politikusait bírálta, amiért az igen szavazatok győzelmének hatására sem követelik a kormány távozását. Azt mondták, elég volt a semmitmondó politikából, a népnek kell kezébe venni az irányítást, ezért március 15-re mozgósítást hirdettek.
2008.03.09. 20:30
 
 
Mindhárom kérdésben eredményes a népszavazás: győztek az igenek
Mindhárom kérdésben eredményes a népszavazás; a vizitdíj, kórházi napidíj és tandíj eltörléséről szóló törvényjavaslat már vasárnap este megjelent Gyurcsány Ferenc miniszterelnök honlapján. Az igen szavazatok száma mindhárom, népszavazásra feltett kérdésben már a szavazatok 75 százalékának feldolgozásánál meghaladta az eredményességi küszöböt, az összes választópolgárra vetített 25 százalék plusz egy szavazatot. A népszavazási döntés végrehajtásáról, a vizitdíj, kórházi napidíj és tandíj eltörléséről szóló törvényjavaslat, amelyet a kormány készített és Horváth Ágnes egészségügyi miniszter jegyez, már vasárnap este megjelent a miniszterelnök honlapján.
2008.03.09. 20:15
 
MSZP: nem tudni, mi lesz a reformok sorsa
A népszavazáson reálisan arra van esély, hogy az igenek győznek, az MSZP kampánya ugyanakkor nem volt hiábavaló - mondta Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese, népszavazási kampányának koordinátora vasárnap este az MTI-nek.
2008.03.09. 20:15
 
 
Kimi: Kemény küzdelem
Kimi Räikkönen szerint az idei első futam kemény küzdelem lesz a Ferrari és a McLaren között. "Mind két csapatnak gyors versenyzőkkel rendelkezik, ami kiegyenlített versenyt eredményezhet." Elmondása szerint igaz, hogy a Renault jelenleg nem tartozik az élcsapatok közé, de Fernando Alonso -t se lehet leírni.
2008.03.09. 20:12
 
 
A magas részvétel a politikai elemzőket is meglepte
Meglepetésnek nevezték a politikai elemzők a magas részvételi arányt a köztelevízió vasárnap esti népszavazási műsorában. Török Gábor politológust meglepte a magas részvétel. Szerinte szinte senki nem számított arra, hogy ötven százalék körül lesz a részvétel. Ez a kezdeményezők teljes sikerét és a kormányoldal teljes kudarcát jelenti - mondta. Horkay-Hörcher Ferenc filozófust is meglepték a magas számok: az elemzők korábban arra gondoltak, hogy a népszavazás kevésbé tudja mozgósítani a választókat. Az is meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök gyorsan és röviden reagált. A kormányfő tulajdonképpen elismerte a vereséget - fogalmazott az elemző.
2008.03.09. 20:00
 
Gyurcsány: ha eredményes lesz a népszavazás, benyújtjuk a módosításokat
A kormány haladéktalanul benyújtja az Országgyűlésnek a szükséges törvénymódosításokat, ha a népszavazás eredményes lesz - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vasárnap este az Országházban. Hangsúlyozta: ezek a módosítások abból indulnak ki, hogy április 1-től a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj vonatkozásában alapvetően helyreállítják a korábbi állapotot. "Azt a bevételt, amit a népszavazás elvesz, a költségvetésnek nincs módjában, a kormánynak nincs szándékában visszapótolni" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc. Kitért arra, a törvénymódosítások szövege olvasható a miniszterelnök honlapján.
2008.03.09. 19:05
 
 
Orbán: ha sikeres a népszavazás, a kormánynak meg kell egyeznie a társadalommal
Ha sikeres lesz a népszavazás, a kormánynak azt is át kell gondolnia, hogy érdemes-e nekifutni az őszi népszavazásnak vagy meg kell egyeznie a társadalommal - mondta Orbán Viktor vasárnap kora délután, miután leadta szavazatát. A szavazás nem a kormányról szól, hanem az országról; a célja, hogy lezárjunk egy rossz korszakot és egy újat, egy másikat nyissunk - fogalmazott Orbán Viktor, miután leadta szavazatát. Magyarországon először van ilyen népszavazás, soha a magyarok még nem voltak képesek arra, hogy békésen, a kormánnyal szemben meg tudják magukat szervezni, és szépen, nyugodtan, alkotmányosan érvényt szerezzenek akaratuknak - tette hozzá.
2008.03.09. 19:05
 
Szili: ha az igenek győznek, már hétfőn meg kell hozni a szükséges döntéseket
Ha a népszavazáson az igenek győznek, már hétfőn meg kell hozni a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlésének időpontjára vonatkozó döntéseket - mondta Szili Katalin újságíróknak Pécsett vasárnap. "A politikának és a Parlamentnek kötelessége a népakaratnak megfelelően határoznia" - hangsúlyozta az Országgyűlés szocialista elnöke, miután leadta szavazatát a pécsi Köztársaság téri általános iskolában kialakított szavazókörben. Hozzátette: véleménye szerint az emberek nagy többsége elmegy szavazni, ő maga pedig kíváncsian várja, "milyen eredménye lesz mindannak, ami az elmúlt másfél évben ebben a tárgykörben történt".
2008.03.09. 19:03
 
 
Katari Nagydíj: Talmácsi Gábor 12.
A vb-címvédő Talmácsi Gábor 12. helyen végzett a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitó futamán a Katari Nagydíjon, vasárnap Losailban. A viadalt Talmácsi csapattársa, a spanyol Sergio Gadea nyerte, aki pályafutása második futamgyőzelmét szerezte meg. Az Apriliával versenyző magyar motoros, aki a második helyről rajtolt végig az élbolyban robogott, többször volt első is, ám négy körrel a zárás előtt műszaki gondjai akadtak, lelassult és végül örülhetett, hogy be tudta fejezni a gyorsaságimotoros-világbajnokság első villanyfény mellett rendezett nagydíját.
2008.03.09. 18:52
 
 
Felmentését kérte a BKV Zrt. vezérigazgatója
Egészségi állapotára hivatkozva felmentését kérte Antal Attila, a BKV Zrt. vezérigazgatója vasárnap. "Nem mindenkinek érdeke egy működő BKV Zrt. Az általam irányított átvilágítása és pénzügyi konszolidációs programja a közlekedési vállalatnak, rengeteg érdeket sértett. Mondhatnám úgy is sok ember üzleti lábára léptem. Tévedtem, a teljes tulajdonosi kör szemléletváltása nélkül egy ember nem érhet el döntő változásokat, még közérdekből sem" - fogalmaz az MTI-hez eljuttatott közleményében a vezérigazgató.
2008.03.09. 18:47
 
 
FA Kupa: Elődőntőben Gera és Ferenczi csapata
Gera Zoltán csapata, a másodosztályú West Bromwich Albion 5-1-re nyert a harmadik vonalban szereplő Bristol Rovers otthonában, így bejutott az FA Kupa elődöntőjébe. A másodosztályú Cardiff City labdarúgócsapata 2-0-ra győzött az élvonalbeli Middlesbrough otthonában, így szintén elődöntőbe jutott. A legjobb négy között csak a Manchester Unitedet búcsúztató Portsmouth lesz Premier League-ben szereplő együttes, ugyanis a Ferenczit soraiban tudó másodvonalbeli Barnsley a Chelsea-t legyőzte szombaton az elődöntőbe jutásért. Eredmények: Bristol Rovers (III.)-West Bromwich Albion (II.) 1-5; Middlesbrough-Cardiff City (II. osztályú) 0-2; Barnsley (II.)-Chelsea 1-0; Manchester United-Portsmouth 0-1.
2008.03.09. 18:28
 
 
Gyülekeznek a demonstrálók a Parlament környékén
A vasárnapi népszavazás urnazárásának időpontjára mintegy másfélszáz, árpádsávos zászlót lobogtató ember gyűlt össze a Vértanúk terén, hogy a népszavazási eredményektől függetlenül is a miniszterelnök és kormánya azonnali távozását követelje; a Parlament környékén hatalmas a rendőri készültség - jelentik az MTI helyszínen tartózkodó tudósítói. A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 által szervezett demonstrációra folyamatosan érkeznek a tüntetők, a Vértanúk terén jelenlévők között főként fiatalok vannak. A rendőrök nem sokkal hat óra után a Belvárosban, a Báthory utca és Honvéd utca sarkán egy férfit közbiztonságra veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt, egy körözött férfit, valamint négy embert igazoltatás miatt állítottak elő.
2008.03.09. 18:15
 
 
Tony Blair a Yale-en oktat
Vallási szemináriumot vezet a jövő évtől az amerikai elitegyetemen, a Yale-en Tony Blair volt brit miniszterelnök. Tony Blair hit és globalizáció témában tart előadásokat az amerikai egyetem diákjainak - jelentette be a Connecticut államban lévő intézmény a hét végén. Az egyetem szerint az előadások kapcsolódnak a volt brit miniszterelnök által még az idén létrehozandó Tony Blair Faith Foundation (Hit Alapítvány) munkájához. Blairt erősen érdekli a vallás, röviddel karácsony előtt tért át a katolicizmusra. Idősebb fia, Euan egyébként a Yale egyetem Master-programjában tanul nemzetközi kapcsolatok szakon.
2008.03.09. 17:04
 
 
Ruházaton is "átlát" a brit kamera
Egy brit vállalat olyan kamerát fejlesztett ki, amely képes akár 25 méteres távolságból észlelni mozgó emberen a felsőruházat alatt elrejtett fegyvert, robbanóanyagot vagy drogot. A ThruVision cég által kifejlesztett T5000 kódjelű kamera az élőlények és tárgyak természetes elektromágneses kisugárzását észleli. Szakemberek szerint a felfedezés korszakalkotó lehet a biztonsági technológiák fejlődésében. Az új eszköz teljesen ártalmatlan az emberre nézve, nem tárja a megfigyelő elé a ruházat által fedett emberi testet, viszont képes megkülönböztetni a fémből vagy más anyagból készült rejtett tárgyakat.
2008.03.09. 16:58
 
 
Hosszú várakozás után lehet csak szavazni az egyik debreceni szavazókörben
30-50 percet is várakoznia kell annak, aki a debreceni 20. számú szavazókörben akarja leadni a voksát, mert ezt a kört jelölték ki azok számára, akik nem lakóhelyükön, hanem Debrecenben akarnak szavazni - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. Egész nap szinte folyamatos volt a sorban állás szavazókörben, az MTI tudósítójának ottjártakor is több mint félszázan várakoztak a folyosón. Sokan méltatlankodtak a szokatlanul hosszú várakozási idő miatt. A hajdú-bihari főjegyző, a területi választási iroda vezetője elmondta: Debrecenben a 20. számú választókörzetet jelölték ki azok számára, akik bár az ország más részén élnek, de előzetesen bejelentették, hogy a cívis városban kívánnak szavazni.
2008.03.09. 16:46
 
 
Férfi párbajtőr Vk, Stockholm: bronzérmes a magyar csapat
A harmadik helyen végzett a magyar csapat a férfi párbajtőrözők stockholmi Világkupa-versenyén. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván összeállítású együttes a 26 válogatottat felvonultató mezőnyben - a viadal honlapja alapján - a hiányos 32-es táblán nem vívott, majd a norvégok (45-32) és az ukránok (43-32) elleni győzelemmel bejutott az elődöntőbe, ahol az orosz alakulattal találkozott. A fináléba kerülés nem jött össze, 42-37-re az ellenfél nyert, a bronzcsatában azonban Boczkóék 31-27-re jobbnak bizonyultak a dél-koreaiaknál.
2008.03.09. 16:33
 
 
Pozsony szerint Magyarország magatartása lovat adott a szélsőségesek alá
A tavalyi év külpolitikájáról szóló szlovák kormányjelentés szerint a magyar-szlovák kapcsolatokat olyan "ellentmondásos, politikai szintű események zavarták meg", mint amilyen a magyar politikai vezetők reagálása volt arra, hogy a szlovák parlament megerősítette a Benes-dekrétumokat. A márciusban parlament elé kerülő referátum rendre a magyar felet marasztalja el kapcsolatok megromlásáért. Ismételten felrója, hogy magyar vezetők politikai célokra használták fel szlovákiai magánlátogatásaikat, "mértéktelenül túlpolitizálták és túlharsogták" a Malina Hedvig-ügyet, és igyekeztek nemzetközi fórumok elé vinni a szlovákiai magyar kisebbség "állítólagos jogsérelmeit".
2008.03.09. 14:40
 
 
Átadták a Pulitzer-emlékdíjakat
Tizennyolcadszor adták át a Pulitzer-emlékdíjakat vasárnap Budapesten; életművéért Rapcsányi László egykori rádiós újságíró, szerkesztő vehette át az elismerést. A méltatás szerint a több mint egy évtizede nyugdíjba vonult műsorkészítő három évtizeden át volt a közrádió "jellegadó hangja", aki a sportújságíráson kívül minden műfajban kipróbálta magát, feladatának a BBC elveit vallva: a rádiónak tanítania és felemelnie kell. Oknyomozó cikksorozataiért Bódis Andrást, a Heti Válasz belpolitikai rovatvezetőjét, tényfeltáró újságírás kategóriában pedig az elsősorban az Élet és Irodalomban publikáló Rajnai Attilát díjazták; a rádiós újságírók közül a Magyar Rádió berlini tudósítóját, Zentai Pétert találta a legjobbnak a zsűri.
2008.03.09. 14:03
 
 
Női vízilabda BEK: nyert a Dunaújváros
Két góllal nyerte a BEK-negyeddöntős párharc első csatáját a Dunaújváros női vízilabdacsapata holland riválisával szemben. Bajnokcsapatok Európa Kupája, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH - Oestgeest (holland) 11-9 (2-0, 2-3, 5-4, 2-2) a magyar góldobók: Jancsó, Poszkoli 3-3, Brávik F., Varga 2-2, Zsámbok 1. A Fabó Éva Sportuszodában vasárnap ebédidőben rendezett összecsapás három vendégkapufával és három magyar góllal indult, elhúznia a hazai gárdának mégsem sikerült. A pontosabbá váló hollandok feljöttek 3-2-re, és bár 10-7-nél megint háromtalálatnyira nőtt a különbség, a végén még szépíteni tudtak a németalföldiek.
2008.03.09. 13:48
 
 
Népszavazás: délutáni helyzetkép a külföldi részvételről
A pozsonyi magyar főkonzulátus névjegyzékén szereplő tizenegy személy közül kora estig tízen adták le szavazatukat. A prágai magyar nagykövetségen délután négy óráig 48-an adták le szavazatukat, a választói listára felevett 52 személy közül. A szavazók között Csehországban dolgozó magyar állampolgárok, turisták és Prágában tanuló magyar egyetemi hallgatók egyaránt voltak. Belgrádban a választói névjegyzékbe fölvett mint a hat személy délig leadta szavazatát. A szabadkai főkonzulátuson a 18 magyar állampolgár közül egy híján mindegyik szavazott délutánig. A Romániában jegyzékbe vett 108 magyar állampolgár közül néhány kivétellel szinte mindenki leadta voksát magyar idő szerint délután fél ötig.
2008.03.09. 12:50
 
 
Kiasutógyárat épít Japánban a Honda
Új versenytársat kap a Suzuki, a legnagyobb japán kisautógyár: a szintén japán Honda Motor Co. autógyár 50 milliárd jenes (84 milliárd forint) beruházással kisautógyárat épít Japán nyugati részén, Jokkaicsiban, jelenti a Nikkei című japán gazdasági lap vasárnap. Motorokat a jövő évtől, autókat 2010-től gyártanak majd az új üzemben, amelynek kapacitását évi 240 ezer járműre tervezik. A Honda - kisautógyártó leányvállalata, a Yachiyo Industry Co. révén - Japán harmadik számú kisautógyára a Suzuki Motor Corp. és a Toyotához tartozó Daihatsu Motor Co. után.
2008.03.09. 12:40
 
Terrorista támadást akadályoztak meg egy kínai repülőgépen
Terrorista akciót hiúsított meg a legénység egy kínai személyszállító repülőgépen - jelentették be vasárnap a pekingi hatóságok. A kínai hírügynökség jelentése szerint "az eltervezett terrorista támadás" az északnyugati Hszincsiang (Xinjiang) tartományban történt még pénteken. A China Southern Airlines légitársaság Urumcsiból (Urumqi) Pekingbe induló gépe kényszerleszállást hajtott végre Lancsouban, Kanszu tartomány fővárosában. Nur Bekri, Hszincsiang kormányzója szerint "légi katasztrófa okozására történt kísérlet". Áldozatok vagy károk nincsenek. A hatóságok vizsgálatot indítottak.
2008.03.09. 12:33
 
 
Afrikában hódít a terebélyes hátsó
Afrikában divatba jött a terebélyes hátsó, amely két elefántcsontparti lemezlovas száma után indult hódító útjára. A siker nyomán a popsi méretét növelő, de veszélyes csodaszerek özönlötték el a piacokat - számolt be a BBC spanyol nyelvű adása. Amikor felcsendül DJ Mix és DJ Eloh Borbaraba, vagyis méretes popó című száma, a táncparkett megtelik a hátsójukat vígan rázó emberekkel. Az új táncőrületnek az elefántcsontparti futballválogatott is behódolt, a közelmúltban megrendezett Afrika-kupán például minden egyes gól után bősz riszálásba kezdtek Drogbáék.
2008.03.09. 11:46
 
 
A magyar Cashline a varsói tőzsdén
A Cashline Értékpapír Zrt. a hét végén megkezdte tevékenységét a varsói értéktőzsdén. A magyar értékforgalmazó minden értékpapírral kereskedik saját számlára vagy ügyfélszámlára, ügyfelei egyaránt lehetnek lengyel vagy külföldi magánszemélyek, illetve intézmények,jelenti a Polish Market Online című honlap. Emlékeztetve, hogy a Cashline Értékpapír az egyik vezető értékforgalmazó a Budapesti Értéktőzsdén, a hírportál hozzátette: a magyar cég ezzel a 19-ik úgynevezett távoli tőzsdetag a varsói értéktőzsdén, hasonló cseh, szlovák, osztrák, brit, francia, német, svéd és észt tagok mellett.
2008.03.09. 11:30
 
 
Kordonokkal körbezárta a rendőrség a Kossuth teret
A népszavazás reggelére kordonokkal teljesen lezárta a rendőrség a fővárosi Kossuth teret, így sem gyalogosan, sem tömegközlekedéssel nem lehet a Parlament közelébe jutni - jelentette MTI helyszíni tudósítója. A határozat indoklása szerint több olyan személy, illetve szervezet jelentett be vasárnapra demonstrációt a Parlament közvetlen környezetében, amelynek korábbi rendezvényén - a békés jelleg elvesztése miatt - rendőri intézkedés vált szükségessé. A vasárnapi népszavazással összefüggésben három demonstrációt jelentettek be a rendőrségre. A BKV fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, a kordon felállítása ellenére a 2-es metró megáll a Kossuth téri állomáson.
2008.03.09. 10:50
 
 
A gének kulcsszerepet játszhatnak a boldogságban
Életünk során megélt boldogságunkat erősen befolyásolják velünk született adottságaink. Egypetéjű és kétpetéjű ikrek vizsgálata alapján az Edinburgh-i Egyetem kutatói úgy vélik, boldogságot okozó személyiségjegyeink felét génjeink felügyelhetik. Boldogságunk másik fele életmódunkhoz, karrierünkhöz és kapcsolatainkhoz köthető, állítja a skót és ausztrál kutatók 900 ikerpárt érintő közös tanulmánya, amely a Psychological Science című amerikai szaklapban jelent meg. A kutatók olyan embereket kerestek, akik kevéssé aggodalmasak, barátságosak és lelkiismeretesek. Mindhárom személyiségjegyet a boldogsághoz kötötte egy korábbi kutatás.
2008.03.09. 10:16
 
 
Lustálkodással keresi a pénzét egy holland fiú
Ágyban heverészéssel keres pénzt egy holland fiú: 21 nap alatt 1,2 millió forintnyi összeggel gyarapodott bankbetétje. A 22 éves Yde Van Deutekom lustálkodását webkamera révén megosztja honlapján az erre kíváncsiakkal, a honlapon pedig elfér némi reklám is, ezek révén van bevétele. Munkáját szereti. "Az alvás a hobbim és az egyetlen dolog, amihez igazán értek. Mindenki azt kérdi, mit akarok kezdeni az életemmel, de amit igazából szeretnék csinálni, az az alvás" - mondta a sajtónak. Deutekom honlapját - www.slapendrijk.nl - eddig már több mint százezren keresték fel.
2008.03.09. 10:11
 
 
Zsémbeléses impotenciaper
Zsémbelés okozta impotencia miatt indított kártérítési pert felesége ellen egy olasz férj. "Állandóan csak panaszkodott és szidott. A feszültség rendkívül megterhelő volt és egy idő után képtelenné tett arra, hogy férfi legyek. Kártérítés illet meg!" - hangoztatta a férfi a bíróságon és vádjait orvosi igazolással támasztotta alá. A férj 50 millió forintnyi összegre taksálja az őt ért kárt - adta hírül az olasz sajtó.
2008.03.09. 10:00
 
Frigy 56 évnyi járás után
A világ egyik legmegalapozottabb házasságát kötik meg Olaszországban: 56 évnyi ismeretség előzte meg a döntést. Ráadásul a pár már megismerkedésekor, 1952-ben is kellően érett korú volt, mivel most összesen 199 esztendős: a menyasszony 98, a vőlegény 101 éves. Az esküvőt áprilisra tervezik. A menyasszony francia, és a frigy megkötéséhez szükség van még egy igazolásra az olaszországi francia nagykövetségtől: arra, hogy hajadon - adta hírül az olasz sajtó.
2008.03.09. 09:54
 
 
Március végéig kérhető import áfa önadózói engedély
A 2008. július 1-jétől 2009. június 30-áig érvényes önadózói engedély iránti kérelmet március 31-éig kell a vámhatósághoz benyújtani az új áfatörvény szerint - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers (PwC) adó- és jogi hírlevelében. Az engedély birtokában a kedvezményezetteknek az import áfát nem kell a szabad forgalomba bocsátás során megfizetniük, hanem önbevallás útján állapítják meg és vallják be az adóhatóságnak, ami jelentős finanszírozási könnyítést jelent. Önadózói engedély iránti kérelmet az áfatörvény értelmében az adhat be, aki megbízható vámadósnak minősül és belföldön nyilvántartásba vett adóalany.
2008.03.09. 09:52
 
 
A magyarországi kockázati- és magántőke-ipar kilátásai
A magyarországi vállalkozások kockázati és magántőkéhez jutási lehetőségei lényegesen javultak az elmúlt években, részben az uniós csatlakozás pozitív hatása miatt - derül ki a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) kiadványából, amely a magyarországi kockázati- és magántőke-ipar ötéves (2002-2006. közötti) fejlődését mutatja be. Az MKME statisztikai bizottságának elnöke, Karsai Judit által jegyzett kiadvány szerint ugyanakkor az eddigi fejlődést hiba volna előrevetíteni a következő évekre, mert a gazdasági visszaesés Európára is hat, a kivásárlások helyzete Magyarországon is romlik.
2008.03.09. 09:47
 
 
Kevés uzsora-ügy jut a hatóságok tudomására
Nagyon kevés uzsorával összefüggő ügy jut a hatóságok tudomására, mivel a sértettek kiszolgáltatott helyzetük miatt nem fordulnak a hatóságokhoz, és gyakran szégyellik is, hogy ilyen ügybe keveredtek - összegezhetők a rendőrségi és a felügyeleti tapasztalatok. Nehezíti a nyomozó hatóságok tevékenységét, hogy a sértettek is gyakran letagadják az eseteket, hiszen pénzügyileg, esetleg más módon is erőteljesen is függnek az uzsorásoktól. Uzsora például az, ha valaki januárban felvesz egymillió forintot havi 10 százalékos uzsorakamatra, akkor februárban már 1,1 millió forint a tartozása, márciusban 1,21 millió forint, áprilisban pedig már 1,33 millió forint.
2008.03.09. 09:37
 
 
A forgácsoló szakemberek és a mérnökök a legkeresettebbek országszerte
A foglalkoztatási toplista élén a forgácsoló szakemberek szerepelnek évek óta, országszerte sok dolgozót keresnek a feldolgozóiparba, így élelmiszeripari és a könnyűipari szakmákba, a különböző gépkezelői foglalkozásokra - derül ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal legutóbbi közös felméréséből. A diplomát igénylő foglalkozások közül leginkább a gépészmérnökök, a szoftverfejlesztők, az informatikusok és a közgazdászok keresettek. A pályakezdő fiatalok közül - hasonlóan a nem pályakezdőkhöz - a legtöbbet forgácsolóként, gyártósori szerelőként, lakatosként, varrónőként alkalmaznák a munkáltatók.
2008.03.09. 09:32
 
 
Az önkormányzati alap felosztásáról döntött a kormány
A helyi önkormányzatok fejlesztési és vis maior feladatainak támogatására, az idei költségvetési törvényben szereplő 10,87 milliárd forint felhasználási szabályait rendeletbe foglalta a kormány - a jogszabály a legújabb Magyar Közlönyben jelent meg. A rendelet melléklete az összeget két egyenlő részre osztja, az egyikhez a hátrányos helyzetű települések juthatnak hozzá, míg a másiknál nincs területi kötöttség. A fejlesztési támogatásokról a regionális fejlesztési tanácsok döntenek, míg a vis-maior támogatásról az önkormányzati és területfejlesztési miniszter jogosult dönteni. A fejlesztési tanácsok április 15-ig teszik közzé a pályázati kiírásokat. A benyújtás dátuma május 15., míg az elbírálásé július 15.
2008.03.09. 09:23
 
 
WBC: Peter az új nehézsúlyú bajnok
Samuel Peter a Boksz Világtanács (WBV) új nehézsúlyú bajnoka, miután címmérkőzésen technikai KO-val legyőzte Oleg Maszkajevet a mexikói Cancúnban. Az összecsapást a mérkőzésvezető a hatodik menetben szakította félbe, amikor a nigériai öklöző ellenállhatatlanul megsorozta ellenfelét, aki képtelen volt erre válaszolni. A 27 éves Peter 30-ra növelte győzelmeinek számát - emellett egy veresége van -, míg a kazah születésű orosz, de már az amerikai állampolgárságot is felvett, 39 esztendős Maszkajev 34 sikeresen megvívott ütközet mellé a hatodik vereségét volt kénytelen elkönyvelni.
2008.03.09. 09:13
 
 
Betörtek egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei szavazókörbe, a voksolás zavartalan
Egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei szavazókörben betörést észleltek, Baranyában pedig egy szavazatszámláló lett rosszul, a voksolás azonban mindkét helyen megkezdődhetett vasárnap reggel - közölte honlapján az Országos Választási Iroda. A Szolnok megyei Cibakháza egyik szavazókörében a szavazatszámláló bizottság a választási iratok kiszállításakor tapasztalta, hogy az általános iskolába betörtek. Azonnal értesítették a rendőröket. Megállapították, hogy vagyon elleni cselekmény történt, a szavazás megkezdésének nincs akadálya, a szavazást a bűncselekmény nem gátolja. A szavazás hat órakor megkezdődött.
2008.03.09. 09:09
 
 
Rendben lezajlott a népszavazás az amerikai nagyvárosokban
Rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlott le a magyarországi ügydöntő népszavazás New Yorkban, Washingtonban és Los Angelesben, abban a három amerikai nagyvárosban, ahol a legtöbben kívántak szavazati jogukkal élni az amerikai földrészen - közölték a külképviseleti választási irodák. Az állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező állampolgárok közül a kontinensen a legtöbben, 80-an New Yorkban kérték felvételüket a névjegyzékbe: közülük 65-en adták le voksukat, ez 81,2 százalékos arány. Washingtonban, ahol a névjegyzékben 46-an szerepeltek, 36-an szavaztak, ez 78,2 százalékos arány, Los Angelesben pedig a névjegyzékbe felvett 32 emberből 27-en szavaztak, ami 84,3 százalékot képvisel.
2008.03.09. 09:05
 
Obama nyerte meg a wyomingi előválasztási fordulót
Az amerikai demokrata elnökjelöltségért folyó szoros küzdelemben Barack Obama nagy előnnyel szerezte meg az elsőséget a wyomingi előválasztási fordulóban szombaton. Az afro-amerikai szenátor 59-40 arányú győzelmet szerzett vetélytársával, Hillary Clintonnal szemben, így némileg visszanyerte lendületét, amelyet a volt first lady a keddi fordulóban - Texas, Ohio és Rhode Island államokban - aratott győzelmeivel lefékezett. A kis népességű észak-nyugati állam összesen csak 18 delegáltat küldhet a nyár végi demokrata jelöltállító konvencióra, Clinton és Obama közötti kiélezett küzdelmében azonban minden győzelem számít.
2008.03.09. 09:05
 
 
Először látogatott Kubába Hugo Chávez Raúl Castro elnökké választása óta
Kubában tett látogatást szombaton a venezuelai elnök, első alkalommal azóta, hogy Raúl Castro hivatalosan is átvette a szigetország vezetését bátyjától Fideltől. Chávez, Kuba szoros szövetségese felkereste a 81 volt kubai vezetőt, és találkozott a fiatalabb Castro-fivérrel is. A venezuelai elnök a Dominikai Köztársaságból, a latin-amerikai országok csúcsértekezletéről érkezett Havannába. Látogatását előzetesen nem jelentették be. A kubai állami televízió tudósított arról, ahogy Raúl Castro fogadja a repülőtéren a venezuelai politikust. Felipe Pérez Roque kubai külügyminiszter elmondta azt is: a két vezető megbeszélést folytatott egymással.
2008.03.09. 08:23
 
 
A választásra jogosultak 46,34 százaléka szavazott 17.30 óráig
A választásra jogosultak 46,34 százaléka, 3.721.830 ember járult az urnákhoz a vasárnapi népszavazáson 17.30 óráig az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. A részvételi arány 17.30 órakor Vas megyében volt a legmagasabb, 50,09 százalék, ami 106.739 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Komárom-Esztergom megyében volt, 42,50 százalék, ebben a megyében 106.814-en voksoltak. A fővárosban a szavazók 45,99 százaléka, 625.622 választópolgár adta le szavazatát 17.30 óráig. A nap folyamán a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében szavazhat a több mint 8 millió választópolgár reggel hat és este hét óra között.
2008.03.09. 08:00
 
Életműdíjat kapott Deák Bill
Idén elsőként Deák Bill Gyula kapta meg a Pont FM által alapított életműdíjat, amit tegnap a Rockaréna2 első napján Nagy Feró adott át az előadónak.
2008.03.09. 07:55
 
Két anyjuk van a leszbikus Cynthia Nixon gyerekeinek
Sikeresen elfogadtatta a gyerekeivel Cynthia Nixon a barátnőjét. A Szex és New York Mirandája a gyerekei apját hagyta ott leszbikus szerelméért.
2008.03.09. 07:49
 
Speciális bioetanol-biomassza-üzemek épülnének Magyarországon
Biomassza-erőművel kombinált környezetbarát bioetanol-gyártást szabadalmaztat a Magyar Bioenergetikai (Mabio) Zrt., amely partnercégekkel Magyarországon két, Romániában pedig egy ilyen üzemet tervez felépíteni összesen 300 millió eurós beruházással. Az új technológia olyan, a fosszilis energiahordozóktól teljes mértékben függetleníthető bioetanol-üzemek kialakítását teszi lehetővé, amelyek a gyártás mellékterméből hőt- és áramot termelnek. A cég a hónap elején adta be kérelmét a Magyar Szabadalmi Hivatalhoz, hogy levédessék a saját fejlesztésű technológiát.
2008.03.08. 21:48
 
 
Fogyasztóvédelem az ingatlanpiacon
Az ingatlanokkal kapcsolatos fogyasztóvédelem alapja az, hogy az épület megfelelő minőségben jöjjön létre, és ennek intézményes garanciái legyenek - hangzott el a budapesti Lakásvásár nyitását megelőző pénteki konferencián, amelyet a Magyar Ingatlan Szövetség (MAISZ) szervezett. Jámbor Attila ügyvéd elmondta: némi előrelépés, hogy a hatósági műszaki ellenőrnek tekinthető építési felügyelő gyakrabban jelenhet meg az építkezéseken, mivel a kibővített 42 fős létszám duplája a korábbinak. Az építési vállalkozó, a munkát végző cég és a felhasznált anyag egyaránt minősíttethető, de csak az anyag minősítése kötelező.
2008.03.08. 21:43
 
 
Fedettpályás atlétikai vb: Liu és Iszinbajeva sikere
Férfi 60 gáton a kínai Liu Hsziang (Liu Xiang), női rúdugrásban pedig az orosz Jelena Iszinbajeva győzött a valenciai fedettpályás atlétikai világbajnokságon.A gátas fináléban a világranglista-vezető kubai Dayron Robles hiányában az elődöntők alapján az olimpiai címvédő kínai Liu volt a legnagyobb esélyes, s ő ennek megfelelően nagy fölénnyel szerezte meg az aranyérmet. A kínai sztár mögött a 37 éves amerikai Allen Johnson, az atlantai nyári játékok 110 gátas bajnoka lett a második. A nők hasonló számában az amerikai Lolo Jones győzött óriási fölénnyel: a 7.80 mp-es idővel célba érő vágtázó 13 századmásodperccel előzte meg második helyezett honfitársát, Candice Davist.
2008.03.08. 21:34
 
 
Női vízilabda BEK: döntetlent játszott a Honvéd Athénban
Döntetlent játszott a Honvéd női vízilabdacsapata a BEK-negyeddöntő első mérkőzésén, a görög fővárosban. Eredmény, női vízilabda BEK, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Vuliagmeni (görög) - Domino-Honvéd-Polo SC 9-9 (3-1, 3-2, 2-3, 1-3). A szombat esti mérkőzésen a hazaiak kaptak hamarabb lábra, s igyekezetüket siker koronázta, hiszen a nagyszünetig háromgólos előnyre tettek szert. A harmadik negyedtől aztán a magyar bajnok is megmutatta, mit tud. Amint arról Novák Ferenc, a Honvéd pólósainak szakosztályvezetője Athénból az MTI-nek beszámolt, alapvetően korrekt bíráskodás mellett Györe Lajos csapata megfordította az állást, és felettébb biztató döntetlent ért el a két hét múlva esedékes Kőér utcai visszavágóra.
2008.03.08. 21:30
 
Új gasztronómiai képzés indul a francia Lenotre támogatásával
A francia tréningtanácsadó cég magyar leányvállalata, a Cegos Tanácsadó és Tréning Kft. három éves előkészítő munka után a neves francia École Lenotre-ral együttműködésben szeptembertől gasztronómiai továbbképzést indít Magyarországon - közölte a magyar cég az MTI-vel. Az Educatio CulinArtist Chef Akadémia célja, hogy a hagyományok tiszteletben tartásával elősegítse a magyar konyha nemzetközi elismertségnek növelését, a szakácsok továbbképzését a legmodernebb eszközök és konyhai technológiák segítségével. A célok között szerepel továbbá, hogy a képzési kínálatot kibővítsék cukrász- és pékképzésre is.
2008.03.08. 21:19
 
 
Katari Nagydíj, 2. időmérő: Talmácsié a második rajtkocka
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a második helyről rajtol a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitó futamán, vasárnap Losailban. A viadal honlapja szerint az első rajtkockát a brit Bradley Smith szerezte meg. Talmácsi, aki a pénteki első időmérőn csak a hetedik időt (2:06.262 p) motorozta szombatra jelentősen javult, a csapatnak sikerült megoldania a felmerült gondokat és csupán 0.066 mp-cel maradt el brit riválisától az első helyért folytatott küzdelemben. Az edzésen két bukás is volt: az első az olasz Simone Corsi "követte el", míg a második - a hajrában - éppen Smith nevéhez fűződik. A jelentések szerint egyiküknek sem esett komolyabb baja.
2008.03.08. 21:16
 
Elhalasztotta ukrajnai látogatását Sólyom László
Sólyom László köztársasági elnök későbbi időpontra halasztotta március 12-14-re tervezett ukrajnai hivatalos látogatását - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) szombaton. Korábban a két ország államfője személyesen egyeztette a látogatás teljes programját, beleértve a kárpátaljai programot is. Ennek megvalósítására azonban az ukrán fél hivatalos közlése szerint most nincs mód - áll a közleményben. Az államfő ezután kezdeményezte a látogatás elhalasztását, amelyet az ukrán fél tudomásul vett, és új időpontjavaslattal élt. A KEH közleménye szerint a Külügyminisztérium és a kijevi nagykövetség útján folyik az egyeztetés az új időpontról.
2008.03.08. 21:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458[2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista