2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyurcsány: cél az adórendszer érdemi egyszerűsítése
Az adórendszer érdemi és jelentős egyszerűsítésével valamennyi adótanácsadó, illetve adószakértő egyetért, akiknek többsége a négy százalékos különadó megszüntetését és a munkáltatókat terhelő társadalombiztosítási járulékok csökkentését javasolja - összegezte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a csütörtökön a Parlamentben tartott megbeszélés legfontosabb megállapításait. Az adózók 60 százaléka havi 150 ezer forintnál kevesebb jövedelmet vall be, az adózók 30 százaléka 150-300 ezer forint közötti jövedelmet, havi 300 ezer felettit az adózók 10 százaléka - ismertette a 2007. évi adatokat Gyurcsány.
2008.03.13. 12:15
 
Alpesi sí Vk-döntő: Reichelté a szuper-G győzelem
Az osztrák Hannes Reichelt nyerte a férfi szuper-óriásműlesikló futamot az alpesi sí Világkupa-döntőben, Bormióban, s ezzel - szinte csodával határos módon - a szakági pontversenyben is győzött. Az osztrák versenyző a Vk-döntő előtt 99 ponttal volt lemaradva a vezető Didier Cuche-től, akinek így már az is elég lett volna a végső diadalhoz, ha a két pontot érő 14. helyen végez. A lesikló Vk-t megnyerő svájci sztár azonban váratlanul gyenge menetet produkált, ami összesítésben a 16. pozícióra volt elég, így a végelszámolásnál a győzelméért 100 pontot begyűjtött Reichelt egy ponttal megelőzte.
2008.03.13. 11:17
 
 
Rendezvények megzavarására készülhetnek szélsőséges csoportok március 15-én
Nem zárható ki, hogy szélsőséges csoportok március 15-én rendezvények megzavarására készülnek - közölte Budapest rendőrfőkapitánya csütörtökön sajtótájékoztatóján. "Vannak olyan információk, amelyek (...) alapján azt tudom mondani, hogy vannak szélsőséges csoportok, amelyek március 15-én rendezvények megzavarására készülnek, de legalábbis nem zárható ki ez" - mondta Tóth Gábor. Budapesten a rendőrség tizenkét rendezvényt értékelt kiemelt kockázatúnak. Az állami rendezvények mellett ide tartozik a Magyar Önvédelmi Mozgalomé, a Jobbiké és a Fideszé - közölte. A szükséges, lehető legrövidebb ideig tartó kordonzárás lesz a Blaha Lujza tér, a Múzeum kert, a Kossuth tér és a Fidesz rendezvényének környékén.
2008.03.13. 11:05
 
 
Nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda a MÁV Cargo privatizációjának ügyében
A MÁV hivatalos értesítést kapott arról, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozást indított a MÁV áruszállítási cége, a Cargo privatizációjával kapcsolatban - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke, megerősítve a Népszava információját. A lap szerint a nyomozást befolyással üzérkedés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indították meg. A MÁV sajtófőnöke újra elmondta, hogy a vasúttársaság törvényesen járt el a MÁV Cargo eladásában, és semmiféle kapcsolatban nincs és nem is volt az osztrák sikerdíj- ügyben érintett Geuronet Bt.-vel.
2008.03.13. 10:46
 
 
Tom Cruise ismét megcsalta Katie-t! Kettővel is!
Tom Cruise egy hónap leforgása alatt két nővel is megcsalta kedvesét, Katie Holmest. A napokban nyilvánosságra került fotók szerint a Mission: Impossible sztárja egyszer egy barna, máskor egy szőke hajú hölgy társaságát élvezte.
2008.03.13. 10:45
 
 
Szabadság és teljesítmény: az új BMW M3 Cabrio M DCT Drivelogic váltóval
A BMW M3 modellcsalád újabb izgalmas karakterrel bővült. Az új BMW M3 Cabrio új, izgalmas lehetőségeket kínál a kompromisszumot nem ismerő, dinamikus autózás élményének megtapasztalására. A motorházfedél alatt a BMW M3 számára kifejlesztett, teljes egészében vadonatúj, magas fordulatú koncepció szerint konstruált, 4,0 literes V8-as aggregát dolgozik. A vezető és utasai fölé a szabad ég vagy a háromrészes keménytető borul, amely gombnyomásra elektrohidraulikus mozgásával mindössze 22 másodperc alatt eltűnik az autó hátuljában. Az új BMW M3 Cabrio igazi élsportoló, amely képességeit nem csupán legerősebb oldala, hanem sok más tekintetben is megcsillantja, a legmagasabb teljesítményszintet stílusos eleganciával ötvözi, kellemes élményekkel tarkított pihentető perceket kínál, miközben mindenkor fitten áll a rajtvonalhoz.
2008.03.13. 10:44
 
Britney megszépült új videójában!
Britney Spears radikális, minden eddiginél nagyobb átváltozáson ment keresztül legújabb videóklipje kedvéért.
2008.03.13. 10:37
 
 
Az évszak műtárgya - 2008. tavasz - Vadkanvadászat
Hagyományteremtő szándékkal indította útjára több, mint 4 évvel ezelőtt a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye "Az évszak műtárgya" kamarakiállítás-sorozatot. A sorozat fő célja, hogy rendszeres ritmusban a közönség elé tárja a Gyűjteményben folyó munka eredményeit: egy-egy újonnan megszerzett, illetve restaurált művet, vagy olyanokat, amelyekről új és bemutatásra érdemes tudományos eredmények születtek.
2008.03.13. 10:36
 
 
Janet Jackson légszomjra panaszkodott
Egy amerikai szórakoztató portál cikke szerint Janet Jacksont a Los Angeles-i Cedar-Sinai kórházba szállították, miután az énekesnő légszomjra panaszkodott. A beszámolók alapján az énekesnőt a vizsgálatok után hazaengedték.
2008.03.13. 10:34
 
 
Felfedték a kráter titkát
Megfejtették az amerikai nemzeti parkok történetének leghosszabb ideje tartó rejtélyét. A Glen-kanyontól északra lévő Upheaval Dome nevű hatalmas kráterről immár egyértelműen bebizonyosodott, hogy meteorit-becsapódás révén keletkezett, több mint 150 millió évvel ezelőtt.
2008.03.13. 10:30
 
 
Megállapodás a Gazprom és Ukrajna között
Megállapodás született a Gazprom és Ukrajna között, és a dokumentumot csütörtökön délelőtt alá is írta Alekszej Miller, a Gazprom, valamint Oleg Dubina, az ukrán Naftogaz vezérigazgatója. A megállapodás értelmében a Gazprom 2008. márciusától decemberéig legalább 49,8 milliárd köbméter gázt szállít Ukrajnának Közép-Ázsiából, gyakorlatilag a tavalyi, vagyis ezer köbméterenként 179,5 dolláros áron. Ezt a határon a Naftogaz vásárolja meg. A csütörtöki megállapodás értelmében a Gazprom idén április 1-től közvetlenül is szállít az ukrajnai ipari felhasználóknak évi 7,5 milliárd köbméter gázt. A 2009-es szállításokról a tárgyalások folytatódnak.
2008.03.13. 10:29
 
 
MOZI: A Szem
Sydney Wells tehetséges hegedűművész, aki egy los angeles-i zenekarban játszik. a független nő egész életében a maga ura volt - és teljesen vak is. Egy sikeres retinaműtét segítségével azonban apránként kezdi visszanyerni a látását. Az öröm rövid életű, mivel Sydney mindenféle sötét dolgokat is lát. Kiderül, hogy a donor valahogy átlépett egy másik világba, melyet most a fiatal nő is látni kezd.
2008.03.13. 10:27
 
 
Az új Toro Rosso Melbourneben még nem indul!
A Toro Rosso csak az idei szezon ötödik futamára tudja bevetni a STR-3 -as kódjelű új versenyautóját, mivel azt még nem tökéletes, jelenleg tesztelik. Az új autótól sokat vár a csapat, a Ferrari erőforrással ellátott versenygép a tavalyi szezonban már jól muzsikált. Massimo Rivola szerint ha a barcelona-i teszt során minden redben lesz, akkor a Török Nagydíjon már be is tudják vetni a STR-3 -at.
2008.03.13. 10:19
 
 
Húsz év fegyházra ítélték az olajügyekben ismertté vált Nógrádi Ádámot
Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla Nógrádi Ádámot apja megölése és más bűncselekmények miatt, döntésével a táblabíróság helybenhagyta a korábbi, elsőfokú ítéletet. Az olajügyekben ismertté vált, 1998-ban eltűnt apa földi maradványai 2001-ben kerültek elő egy, a rendőrséghez eljuttatott névtelen levélnek köszönhetően. Erről a levélről utóbb bebizonyosodott, hogy Nógrádi Ádám írta. Az orvos szakértői vizsgálatok eredménye szerint az apa halálát fejlövés okozta.
2008.03.13. 09:45
 
 
Tadic feloszlatta a szerb parlamentet és kiírta a választásokat
Boris Tadic szerb elnök feloszlatta csütörtökön a kormányt, és május 11-re kiírta az előrehozott parlamenti választásokat - jelentették be hivatalosan. A választás kiírását Vojislav Kostunica kormányfő kezdeményezte arra hivatkozva, hogy megbomlott a kormányon belüli összhang, kiváltképpen a Koszovó függetlenségének kikiáltása után kialakult helyzet és az EU-hoz való csatlakozás megítélésében. Elemzők a szerb radikálisok és a Boris Tadic vezette EU-párti demokraták közötti szoros versenyt jósolnak a választáson.
2008.03.13. 09:15
 
 
Moszkva a legvonzóbb európai város az ingatlanbefektetőknek
Moszkva Európa legvonzóbb városa a kereskedelmi ingatlanokba befektetni kívánók számára, s ez az első hely a befektetők Oroszországgal kapcsolatos, általánosan kedvező hozzáállását fejezi ki a PricewaterhouseCoopers elemzői szerint. Ezzel az orosz főváros maga mögé utasította az e téren sokáig vezető Párizst, továbbá Londont és a többi európai fővárost is. Szakértők szerint az ingatlanárakat elkerülhetetlenül befolyásolja az orosz fővárosban élő milliomosok és milliárdosok nagy száma, és általában az emberek életszínvonala. Növekszik a fizetőképes kereslet általában mindenre, s egyre több nyugati társaság telepíti gyártását Oroszországba, mert ez gazdaságilag célszerű.
2008.03.13. 08:56
 
 
Indian Wells: Czink kiesett
A selejtezőből érkezett Czink Melinda kiesett a főtábla első fordulójában a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. A magyar játékos a nyitókörben a dán Caroline Wozniackitól kapott ki két szettben. Az ugyancsak kvalifikációt vívó Arn Gréta később játssza első főtáblás meccsét a német Sabine Lisicki ellen.
2008.03.13. 08:54
 
 
Az angol fociban a vörös a nyerő szín
Egy felmérés szerint az angol labdarúgásban a vörös számít a nyerő színnek. Plymouthi és durhami egyetemisták kutatása alapján a második világháború óta a vörösben játszó csapatok szerezték a legtöbb győzelmet, míg a sárgában, illetve narancssárgában pompázó együtteseknek termett a legkevesebb babér. Robert Barton, a durhami egyetem professzora szerint a vörösben játszók pszichológiai előnnyel lépnek pályára, miután ez a szín a férfi dominanciát és az agressziót jelképezi.
2008.03.13. 08:11
 
Népszabadság: Metróért perel Újpest
Pert indít Újpest a főváros ellen a 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbításáért - írta a Népszabadság. A IV. kerület azt kéri a Fővárosi Bíróságtól: a beruházás elmaradása miatt állapítsa meg a károkozás tényét. A keresetet legkésőbb április közepéig benyújtják - közölte Derce Tamás, Újpest polgármestere. Mint elmondta, a Káposztásmegyeren élő 25-30 ezer ember annak idején a metróépítés tudatában vásárolt lakást. A metróépítéssel azonban 1990-ben felhagytak, ennek ellenére a fővárosi szabályozás a mai napig építési tilalommal sújtja a nyomvonal területeit, így ezek az ingatlanok forgalomképtelenek, tehát eladhatatlanok. Emiatt pedig a kerület jelentős bevételektől esik el hosszú évek óta.
2008.03.13. 08:02
 
 
A független Tibetért tüntetőket vettek őrizetbe Indiában
Őrizetbe vettek több mint száz tibeti emigránst csütörtökön India északi részén egy tiltakozó meneten. Mintegy 130 tibeti, illetve külföldi résztvevőt szállítottak be a rendőrségre az észak-indiai Kangra körzetben, miután a hatósági tilalom ellenére megpróbálták elhagyni az emigráns tibeti kormány székhelyének, Darmszalának a térségét. A menet hétfőn, az 1959-es tibeti felkelés kitörésének évfordulóján indult el. A száműzöttek hat hónap alatt akarnak gyalog eljutni Tibetbe, hogy az augusztusi pekingi olimpia alkalmával felhívják a világ figyelmét Tibet függetlenségi harcára.
2008.03.13. 08:00
 
 
170 ezres bírság ebfestésért
Kutyája befestéséért ezer dollár - 170 ezer forint - bírságra számíthat egy nő az Egyesült Államokban. A hölgy rózsaszínűre mázolta be eredendően fehér törpeuszkárját. Tettét azzal magyarázta, hogy így akarta felhívni a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. A pontos összefüggés magyarázatával adós maradt ügyének bírósági meghallgatásán. Boulder városában - ott lakik a hölgy - azért is tiltja rendelet állatok befestését, hogy senki se kapjon kedvet húsvétra kipingálni nyulat, csibét, netán bárányt.
2008.03.13. 07:57
 
 
Kevés a húsvéti bárány
A szokásosnál is kevesebb az eladható bárány jelenleg a tenyésztőknél amiatt, hogy az idén korán van húsvét, és a múlt évi fedeztetési időszak is elhúzódott - közölte a Magyar Juhtenyésztő Szövetség. A mostani kiviteli időszakban emiatt csak mintegy 200-250 ezer bárányt lehet Nyugat-Európába exportálni - ez mintegy a harmada a kivihető báránymennyiségnek, holott húsvétkor a báránykivitel 40 százalékát szokták teljesíteni a tenyésztők. A szakemberek véleménye szerint a kereslet még mintegy 2-3 hétig megmarad. Sáfár László, tenyésztésvezető arról számolt be, hogy a hazai juhállomány folyamatosan csökken. A KSH adatait idézve elmondta: az anyajuhok száma Magyarországon jelenleg nem haladja meg az egymilliót.
2008.03.13. 07:47
 
 
A magnéziumgazdag étrend segít megelőzni a szélütést
A magnéziumban gazdag étrend, így a teljes kiőrlésű gabona és zöldség csökkenti a szélütés kockázatát dohányosoknál - áll a héten közzétett tanulmányban. A 26 ezer dohányzó finn férfi részvételével elvégzett kutatás szerint azoknak az esetében, akik magnéziumban gazdag ételeket fogyasztottak, jóval kisebb volt bármilyen típusú szélütés kockázata. Bár a folyamat még nem ismert, a kutatók feltételezik, hogy a magnézium csökkenti a magas vérnyomást, amely elhanyagolása esetén szélütéshez vezethet. A teljes kiőrlésű gabonákon kívül magnéziumban különösen gazdag a feketebab, a brokkoli, a földimogyoró, az osztriga, a tengeri géb nevű halfajta és a spenót.
2008.03.13. 07:36
 
 
A Pentagon elismerte, hogy filmre vettek kihallgatásokat
Az amerikai védelmi minisztérium elismerte, hogy készültek filmfelvételek terrorista cselekményekkel gyanúsítottak kihallgatásáról - írta a New York Times. A tekintélyes amerikai napilap egy katonai szóvivőre hivatkozva azt írta: a védelmi minisztérium mintegy ötven videoszalagot őriz, ezeken két gyanúsítottról készült felvételek vannak. Kínzást nem látni a képsorokon a cikk szerint. Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) az újság leleplező írása nyomán tavaly decemberben elismerte, hogy az ügynökség alkalmazottai 2002-ben videóra vették két terroristagyanús személy kihallgatását, majd a felvételeket, amelyeken "kemény vallatási módszereket" alkalmaztak, 2005-ben megsemmisítették.
2008.03.13. 07:30
 
 
UEFA Kupa: Dzsudzsákék tizenegyesekkel jutottak tovább
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven tizenegyesekkel harcolta ki a továbbjutást a Tottenham Hotspur ellen a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjében. A magyar válogatott futballista a 82. percben csereként lépett pályára. A tizenegyespárbajban ő lőtte az ötödik büntetőt, amikor az angolok egy góllal vezettek. Ha Dzsudzsák hibázott volna, a holland gárda kiesik, de a korábbi debreceni játékos a jobb alsó sarokba helyezett. UEFA Kupa, nyolcaddöntő, visszavágók: PSV Eindhoven (holland)-Tottenham Hotspur (angol) 0-1 (0-0, 0-1, 0-1), 11-esekkel: 6-5, gól: Berbatov (81.). Továbbjutott: a PSV Eindhoven 1-1-es összesítéssel, tizenegyesekkel.
2008.03.13. 07:18
 
 
UEFA Kupa: Juhászék Münchenben nyertek, de kiestek
Az RSC Anderlecht egy góllal nyert idegenben a Bayern München ellen, de a német együttes továbbjutása nem volt veszélyben a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjében. Juhász Roland a 7. percben sárga lapot kapott, de végigjátszotta a meccset a belga együttesben. UEFA Kupa, nyolcaddöntő, visszavágók: Bayern München (német)-RSC Anderlecht (belga) 1-2 (1-2); gól: Lucio (9.), illetve Sehat (20.), Jakovenko (35.). Továbbjutott: a Bayern München 6-2-es összesítéssel. Getafe (spanyol)-Benfica (portugál) 1-0 (0-0); g: Albin (77.), Tj.: a Getafe kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel.
2008.03.13. 07:11
 
 
Amerikai-magyar egyeztetések kezdődnek vízumügyben Washingtonban
Amerikai-magyar egyeztetések kezdődnek a majdani vízummentességi szerződés alapjául szolgáló egyetértési nyilatkozatról pénteken Washingtonban - erősítette meg az amerikai külügyminisztérium. Az egyeztetések kedvező esetben már aznap befejeződnek, és a felek aláírhatják a memorandumot - mondta a minisztérium egy névtelenséget kérő tisztviselője. Hozzátette ugyanakkor: nincs biztosíték arra, hogy a tárgyalások egy nap alatt lezárulnak, az egyeztetések a jövő héten folytatódhatnak. A tisztviselő hangsúlyozta, a vízummentességi szerződés véglegesítéséhez Magyarországnak is a 10 százalékos vízumelutasítási küszöb alá kell kerülnie.
2008.03.13. 07:04
 
 
Áprilisban Budapesten lép fel a Morcheeba
A budapesti Petőfi Csarnokban lép fel és mutatja be legújabb albumának dalait a Morcheeba nevű brit formáció április 28-án. A világhírű, trip-hop, rock, rythm and blues és pop elemeket vegyítő zenekar legújabb, Dive Deep című albumának számait adja elő a magyar közönség előtt. A világszerte több mint hatmillió lemezt eladó duó, a Godfrey-fivérek ezúttal nem egyetlen énekessel rögzítették új albumukat, hanem különböző vendégelőadókat kértek fel a közreműködésre. A lemez első, Enjoy The Ride című dalában például a hetvenes évek egyik híres brit énekesnője Judie Tzuke hangja csendül fel, aki az album második felében található Blue Chair című dalban is remekel.
2008.03.12. 22:16
 
 
Majdnem evakuálták a washingtoni Capitoliumot egy kisgép miatt
Kis híján evakuálták szerdán a washingtoni Capitoliumot, mert egy Cessna típusú kisgép tíz kilométerre megközelítette az amerikai törvényhozás épületét. Az ötfokozatú terrorfenyegetettségi skálán rövid időre a második legmagasabb, narancssárga szintet rendelték el: a Capitoliumban tartózkodókkal közölték, készüljenek fel az épület kiürítésére. A turisták előtt lezárták az épületet. Az evakuálásra végül nem került sor, két elfogó vadászgép "kikísérte" a Cessnát a védett légtérből. Az amerikai Capitolium - különösen a 2001. szeptember 11-i repülőgépes terrormerényletek óta - a világ legjobban védett épületei közé tartozik.
2008.03.12. 22:00
 
 
Az OCÖ elnöke szerint jogsértően viselkedtek a gárdisták
A demokrácia és az emberi jogok lábbal tiprásának tartja az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, hogy sem őt és társait, sem pedig a Magyar Gárdával egyet nem értő szervezetek vezetőit nem engedték be az árpádsávos kendőt viselők a Jobbik által életre hívott szervezet feloszlatását kezdeményező polgári per szerdai tárgyalására a Fővárosi Bíróságon. Kolompár Orbán az MTI-nek kijelentette: a Magyar Gárda tagjai katonai szervezetként, parancsszóra cselekedtek akkor, amikor többszörös sorfalat állva, egymásba karolva meggátolták, hogy gárdistákon kívül mások is bejuthassanak a tárgyalóterembe, majd egy másik vezényszóra megpróbálták őket kiszorítani az előtérből.
2008.03.12. 21:38
 
Lemondott a Valencia elnöke
Lemondott Juan Soler, az Valencia labdarúgócsapatának elnöke. A hír a Marca című napilap internetes kiadásában jelent meg. A sportvezető 2004-ben került a klub élére és a személyét ért bírálatok miatt távozik. Solert kritizálták átigazolási politikája és Ronald Koeman vezetőedzői kinevezése miatt is. A csapat az előzetes várakozásoktól elmaradva a kilencedik helyen áll a bajnokságban.
2008.03.12. 21:31
 
 
Indokolt lehet a népszavazás intézményének újragondolása
A népszavazás intézményének újragondolása indokolt lehet, mert mind a referendumot érintő törvények, mind a közjogi intézményrendszer reformja változtatásra szorul. Erről Halmai Gábor alkotmányjogász és Kiszelly Zoltán politológus beszélt az MTI-nek szerdán annak kapcsán, hogy a Political Capital és a Századvég Alapítvány a népszavazás intézményének újragondolását és újraszabályozását kezdeményezi. A két politikai elemző intézet szerint a népszavazás olyan legitim alkotmányos-demokratikus eszköz, amelynek alkalmazása számos problémára világított rá az elmúlt években.
2008.03.12. 21:22
 
 
Önálló informatikai szakállamtitkárságot hoz létre a GKM
Önálló informatikai szakállamtitkárságot hoz létre a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium - jelentette be Kákosy Csaba szerdán, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége éves közgyűlésén. A miniszter elmondta: ezzel is a szektor kiemelt fontosságát akarják elismerni. A közgyűlés új elnököt választott Keresztesi János személyében. Keresztesi elmondta: a következő időszakban a legfontosabb feladatnak a hazai piac védelmét, a versenytisztaság biztosítását, a kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását tartja. Ehhez viszont elengedhetetlen az adóterhek csökkentése - emlékeztetett az új elnök a szövetség kezdeményezésére, amelyben a bérterhek 40-50 százalékos csökkentését szorgalmazza.
2008.03.12. 21:00
 
Ligakupa: négy között a Siófok
A Siófok gólnélküli döntetlent ért el a Zalaegerszeg otthonában, így az első mérkőzésen aratott kétgólos sikerének köszönhetően bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Ligakupában. Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó: ZTE FC-BFC Siófok 0-0. Továbbjutott: a Siófok, 2-0-ás összesítéssel, korábban: MTK Budapest-REAC 6-0 (2-0). Tj: az MTK kettős győzelemmel, 10-0-ás összesítéssel DVSC-TEVA - Újpest 5-0 (3-0).Tj: a Debrecen kettős győzelemmel, 10-1-es összesítéssel. Korábban: Paksi FC-Győri ETO 1-2 (0-0), Tj: a Győri ETO, 3-2-es összesítéssel.
2008.03.12. 20:42
 
 
Bush Moszkvába küldi külügy- és védelmi miniszterét
George Bush amerikai elnök Moszkvába küldi külügy- és védelmi miniszterét, hogy tárgyaljanak orosz partnereikkel a rakétapajzs, a fegyverzetellenőrzés és a terrorizmus elleni küzdelem kérdéseiről - jelentette be Dana Perino, a Fehér Ház szóvivője szerdán. Condoleezza Rice és Robert Gates március 17-18-án tart konzultációkat Szergej Lavrovval és Anatolij Szergyukovval. Oroszország tavaly nyáron javasolta, hogy az amerikai rakétapajzzsal kapcsolatos viták tisztázásának érdekében a szakértői tárgyalások után a két ország külügy- és védelmi miniszterei is üljenek össze. Moszkva kezdeményezte azt is, hogy tegyék rendszeressé az e típusú találkozókat, és vitassák meg ezeken az összes nézeteltérést.
2008.03.12. 20:11
 
 
Férfi kézilabdaliga: döntetlen a csúcsrangadón
A címvédő Pick Szeged döntetlent játszott ősi riválisával, a vendég MKB Veszprémmel a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szerdai csúcsrangadóján. Az 1-8. helyért: Pick Szeged-MKB Veszprém 28-28 (15-18). A rangadónak az volt a tétje, hogy a vendégek százszázalékos mutatóval zárják-e az alapszakaszt és a rájátszást, vagy a címvédőnek sikerül-e "üzenni" arra az esetre, ha történetesen bejön a papírforma, és egymás ellen vívják majd a finálét. Az biztos volt, hogy a Veszprém végez az élen, lévén még nem hibázott, ugyanakkor a Szeged már botlott Debrecenben, Veszprémben és Dunaújvárosban is. A két gárda a tavalyi finálé óta egyszer mérkőzött, február 13-án, Veszprémben az MKB nyert simán 29-22-re.
2008.03.12. 20:06
 
Mozifanatikusok éjszakája áprilisban Budapesten
A Mozifanatikusok éjszakáján, április 18-ról 19-ére virradóra három budapesti multiplex moziban - a Palace Westendben, a Palace Mammutban és a Lurdy Házban - összesen 52 filmet nézhetnek meg az érdeklődők. Április 18-án délután hat órától másnap reggel hat óráig a három mozi teljes mozgóképes kínálata válik elérhetővé azok számára, "akik szeretnek a filmek világában ragadni" - olvasható a közleményben. Az ismertető szerint a műsorra tűzött 52 produkció az elmúlt két év repertoárjából áll össze. Az alkotásokat tematikusan vetítik: lesz kultfilm, romantikus alkotás, vígjáték, mese és sci-fi.
2008.03.12. 19:20
 
 
Vesztegetési botrány a Wikipediánál
Adományért cserébe hajlandó a cenzúrára a Wikipedia alapítója - állítja az online enciklopédia egy címszavának főszereplője.Jeffrey Merkey, a Novell számítástechnikai óriáscég egykori tudományos vezetője szerint a Wikimedia Alapítványnak juttatott ötezer dollár (836 ezer forint) fejében Jimmy Wales, a lexikon atyja megígérte neki, hogy "latba veti a befolyását" és eltünteti a rágalmazó megjegyzéseket a róla szóló szócikkből. Wales képtelenségnek nevezte az állítást, Jay Walsh, a Wikipedia szóvivője pedig teljes mértékben hamisnak minősítette. Az alapítvány levelezőlistáján Merkey közzétette az AP amerikai hírügynökségnek adott nyilatkozatát.
2008.03.12. 18:55
 
 
Sólyom László pénteken mutatja be ombudsmanjelöltjeit
Sólyom László köztársasági elnök pénteken mutatja be ombudsmanjelöltjeit a parlamenti pártoknak a Sándor-palotában - mondta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője szerdán az MTI-nek. A köztársasági elnöknek azért kell újra jelölteket állítania, mert február 25-én az Országgyűlés nem választotta meg sem a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Fülöp Sándort, sem pedig az adatvédelmi biztosnak jelölt Zombor Ferencet. Az államfőnek a sikertelen választás után harminc nap áll a rendelkezésére, hogy újabb jelölteket nevezzen meg.
2008.03.12. 17:26
 
 
Gyurcsány: a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb csalása történik
A rendszerváltás utáni időszak legnagyobb csalása történik most, a népszavazás után - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke szerdán Budapesten. A referendum előtt nem lehetett azt hallani, hogy ha az igenek győznek, válság alakul ki - vélekedett a kormányfő az MSZP budapesti tanácsának Közvetlen kapcsolat elnevezésű rendezvényén. Ha a magyar egészségügy a népszavazás után válságba kerül, ahogy ezt jósolják ellenzéki politikusok, akkor ezt a válságot a népszavazás kezdeményezői idézték elő, és sajnálom, hogy ebbe megtévesztéssel bevontak több mint hárommillió embert - fűzte hozzá.
2008.03.12. 17:22
 
 
A költségvetési bizottság nem támogatta az ellenzék módosító javaslatait
Nem támogatta szerdai ülésén az Országgyűlés költségvetési pénzügyi, számvevőszéki bizottsága azokat az ellenzéki törvényjavaslatokat, amelyek a március 9-i ügydöntő népszavazás után módósítanák az idei költségvetést. A költségvetés általános tartalékának terhére kívánta pótolni a kieső vizitdíj, kórházi napidíj és a tandíj 2009. évi összegét Csáky András (MDF) törvényjavaslata. Az egészségügyi tárca nem támogatja a javaslatot - jelentette ki Kincses Gyula államtitkár, hozzátéve, hogy a kormány már a népszavazás előtt világossá tette álláspontját.
2008.03.12. 17:10
 
 
TÁRKI: lényegesen csökkentek a jövedelmek közötti egyenlőtlenségek
Csökkentek a magyarországi háztartások jövedelmei közötti egyenlőtlenségek az elmúlt években - közölte Tóth István György szerdán, a lakosság jövedelmi helyzetével is foglalkozó TÁRKI-kutatás eredményeit bemutató budapesti sajtótájékoztatón. A legutóbbi, 2005 őszén lezajlott adatfelvétel óta lényeges egyenlőtlenség-csökkenés következett be. Elsősorban a legfelső népességtized és a középső népességtizedek közötti távolság mérséklődött - mondta a "Köz, teher, elosztás" című, TÁRKI Háztartás Monitor Jelentések 2008 kutatás vezetője. Mint magyarázta, a felső középrétegek lefelé csúsztak a jövedelemelosztásban, az alsó középrétegek pedig felfelé mozdultak el 2005 és 2007 között.
2008.03.12. 17:09
 
 
Soproni Liga: nem játszhat korábban a Vasas
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága nem engedélyezte a Vasas számára, hogy 16 helyett 15 órakor rendezze szombaton a Fehérvár FC elleni hazai Soproni Liga-mérkőzését. Az angyalföldi klub honlapja szerint a piros-kékek azért kérték a módosítást, mert a TEVA-Vasas Plaket vízilabdacsapata szintén szombaton, 18 órától Euroliga-meccset játszik a Kőér utcai uszodában a Domino Honvéddal és azt szerették volna, hogy a drukkerek kényelmesen átérjenek a pólósok találkozójára. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Vasas beadványában nem csatolta az ilyenkor kötelező hozzájárulást a riválistól, illetve az eljárási díjat sem fizette be.
2008.03.12. 16:58
 
Political Capital: nőtt a politikai kockázat a népszavazás után
A vasárnapi népszavazás után a gazdasági szereplők szemszögéből nézve megnövekedtek Magyarország kockázatai, ami rövid távon Gyurcsány Ferenc pozícióját veszélyeztetheti, erősítheti egy esetleges miniszterelnökcsere esélyét, hosszú távon pedig akár a képviseleti rendszer legitimitását sodorhatja veszélybe - áll a Political Capital (PC) Kockázat-előrejelző Divíziójának elemzésében.
2008.03.12. 16:49
 
Magyarellenes tüntetés Kárpátalján
Mintegy százan tüntettek Ungváron a Kárpátaljai Megyei Tanács épülete előtt, tiltakozva a vereckei honfoglalási emlékmű és a Kárpátalján szerintük erősödő ruszin szeparatizmus ellen. Az Ukrán Nacionalista Kongresszus és más szélsőséges szervezetek felhívására megjelentek között jelentős számban voltak a Kárpátaljával szomszédos Lviv (Lemberg) és Ivano-Frankivszk megyékből érkezettek is.
2008.03.12. 16:37
 
 
Megállapodás születhet az amerikai vízummentességről
Napokon belül aláírhatja Magyarország az Egyesült Államokkal az amerikai vízummentességről szóló nyilatkozatot - erősítette meg Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szerdán az MTI információját. A távirati iroda úgy tudja, péntekig Magyarország is aláírhatja az előzetes megállapodást az Egyesült Államokkal, az amerikai vízummentességi programhoz kapcsolódóan. Kormányzati források szerint a nyilatkozat hasonló lesz például a szerdán megkötött észt-amerikai szerződéshez. Göncz Kinga külügyminiszter az MTI-nek nyilatkozva szerdán hangsúlyozta: Magyarország nem vár az egységes uniós álláspontra a kérdésben, de együttműködik az Európai Bizottsággal.
2008.03.12. 15:30
 
 
EURO 2008: Vérteszttel is ellenőrzik a labdarúgókat
A labdarúgó Európa-bajnokságok történetében először az idein lesznek vértesztek a hagyományos vizeletvizsgálatok mellett - jelentette be Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke. Mind a 16 résztvevő ország elfogadta a doppingellenes chartát, amely alapján még az edzőtáborokban is ellenőrizhetők lesznek a játékosok. "Meg akarjuk mutatni, hogy keményen küzdünk a doppingolás ellen, és támogatjuk a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség tevékenységét" - fogalmazott Platini. A vértesztek során ellenőrzik a növekedési hormonokat, az eritropoetint (EPO), valamint azt is, hogy a futballista átesett-e vértranszfúzión.
2008.03.12. 15:28
 
 
Mérgező játékokat vont be az ÁNTSZ
Két mérgező gyermekjátékot vont be a múlt héten az ÁNTSZ a Kikelet Hadművelet ellenőrzései során - mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Molnár Kornélia helyettes országos tiszti főorvos. A két játék - egy műanyag kalózfigura és egy ugyancsak műanyag elemes hal - olyan műanyaglágyító anyagból tartalmazott a megengedettnél többet, amely, ha nagy mennyiségben bekerül a szervezetbe, allergiát, asztmát, hormonzavarokat és vesekárosodást okozhat a gyermekeknek. Molnár Kornélia elmondta, nemzetközi riasztás alapján 280 egységet, többek között importálókat, elsődleges forgalmazókat, kiskereskedőket, valamint piaci elárusítóhelyeket vizsgáltak meg.
2008.03.12. 15:15
 
Fidesz: a kormány a felelős az árampiaci liberalizáció kudarcáért
Az árampiaci liberalizáció kudarcát a rossz előkészítés okozta, az árak emelkedéséért a kormány a felelős - mondta Fónagy János szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Mostani intézkedéseivel a Magyar Villamos Művek (MVM) privatizálását és a közeljövőben várható újabb áremeléseket akarja a kormány és a miniszterelnök leplezni - hangsúlyozta a Fidesz szakpolitikusa annak kapcsán, hogy a napokban felmentették Kocsis Istvánt, az MVM Zrt. vezérigazgatóját, illetve a kabinet szándékai szerint szerkezetileg átalakítják az energiaszolgáltató céget, és módosítják az árampiac működését. Fónagy János azt mondta, nem az MVM tehető felelőssé a kormányzati politika kudarcáért és az áramár emeléséért.
2008.03.12. 14:56
 
Négy hónapra lebénul a Keleti pályaudvar környéke
A 4-es metró Baross téri állomásának építési munkálatai miatt vasárnaptól négy hónapon át forgalmi változások lesznek a Keleti pályaudvar térségében - hangzott el a BKV szerdai helyszíni tájékoztatóján. Vasárnaptól a Dózsa György úttól csak a BKV járművei és a megkülönböztető jelzést használó autók hajthatnak be a Thököly útra. A bekötő kisutcákból továbbra is elérhető a Thököly út és a rákanyarodás sem lesz semmilyen irányban korlátozva. Az autók a Thököly út mindkét oldalán parkolhatnak majd. A Rákóczi útról a Baross térnél csak a Kerepesi út irányába lehet tovább haladni. A Bethlen Gábor utca és Nefelejcs utca a Thököly út felől zsákutcává válik négy hónapig.
2008.03.12. 14:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454[2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista