2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Észak-Korea folytatná a tárgyalásokat atomprogramjának felszámolásáról
Észak-Korea beleegyezett, hogy folytatja tárgyalásait az Egyesült Államokkal nukleáris programjának felszámolásáról - közölte kedden a kommunista ország hivatalos hírügynöksége. A KCNA néhány nappal azután számolt be a döntésről, hogy a két fél tárgyalásvezetői a múlt héten Svájcban felújították a tavaly év végén megfeneklett megbeszéléseiket. A KCNA jelentése szerint a felek megegyeztek, hogy tovább dolgoznak annak a patthelyzetnek a feloldásán, amelynek következtében Phenjan visszafogta a nukleáris létesítményeinek működésképtelenné tételét célzó munkálatokat.
2008.03.18. 08:26
 
 
A kínai kormányfő a dalai lámát vádolta a tibeti zavargások miatt
Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai kormányfő szerint a dalai láma és köre szervezte meg és irányította a színfalak mögül a tibeti lázongásokat. A kínai kormányfő szavai szerint ez azt mutatja, hogy "nem egyéb, mint hazugság a dalai klikk folyamatosan hangoztatott állítása, amely szerint ők nem függetlenségre, pusztán békés párbeszédre törekednek". Ugyancsak hazugságnak nevezte a tibeti vezetőnek a "kulturális népirtásra" vonatkozó vádjait. "Nemcsak arra vannak meg az eszközeink, hogy megvédjük a rendet és stabilitást Tibetben, de folytatnunk kell a társadalmi és gazdasági fejlődést. Ez az álláspontunk nem változik" - mondta.
2008.03.18. 08:11
 
 
Világgazdaság: nincs meg a fedezete az adócsomagnak
Nincs meg a fedezete a jövő évre tervezett adócsomagnak - mondták hazai elemzők a keddi Világgazdaságnak. A nemzetközi minősítők után már a hazai elemzők is aggodalmuknak adtak hangot a jövő évi költségvetés alakulásával kapcsolatban. A nagy hitelminősítők -valamint az Európai Bizottság - jelezték: a nagy szerkezeti reformok hiányában nem látják biztosítottnak, hogy Magyarország tartósan visszatérjen a fenntartható pályára. A hazai elemzők közül többek szerint sincs meg a tervezett adócsomagnak a jövő évi fedezete, sőt már annak bevezetése nélkül is eltérne az ország a legutóbbi konvergenciaprogramtól.
2008.03.18. 08:07
 
 
Magyar Hírlap: 18 milliós üzenetváltás
Újabb dokumentumok kerültek elő a 18 millió forintos terézvárosi vesztegetési ügyben, amelynek szálai -akárcsak a Zuschlag-ügyben -a Fiatal Baloldalhoz vezetnek, egyúttal Gyurcsány Ferenc környezetéig érnek - írta kedden a Magyar Hírlap. Egyelőre két gyanúsítottja van az ügynek: Kovács Pétert, a Terézvárosi Vagyonkezelő vezérigazgatóját előzetes letartóztatásba helyezték, a kenőpénz tetten ért átvevője, Juhász Károly "vállalkozó" pedig házi őrizetben várja a nyomozás befejezését. Berecz Károly, akitől a 18 millió forint kenőpénzt kérték, s aki egyben a feljelentő is, tegnap további két embert is megnevezett, aki bábáskodott az ügyben, egyiküket tudomása szerint a rendőrség tanúként ki is hallgatta - közölte a lap.
2008.03.18. 08:02
 
 
Iskolakerülő iskolabuszmentő
Tinédzser lány állított meg egy elszabadult, kisiskolásokat szállító buszt Kaliforniában - de el is nyerte méltó büntetését, mert kiderült, hogy éppen lógott a suliból. Amanda Rouse-t nagyanyja szerint az isteni gondviselés vezérelte az iskolabuszra, amivel nehéz lenne vitatkozni a történtek után, holott a lány valójában azért intette le a sofőrt, mert rosszul érezte magát, és haza akart jutni - mondta ő. Akár hogyan is, a kamaszlány nem kis lélekjelenlétről tett tanubizonyságot, amikor a buszvezető egy kanyarban kiesett az ülésből, és beverte a fejét. Amanda ugyanis azonnal a vezetőfülkében termett és lefékezte a járművet, amelyen 40 általános iskolás utazott. A balesetben senki sem sérült meg, csupán két parkoló kocsi lett totálkáros.
2008.03.18. 07:49
 
 
Mell-leszívásra ítélve
Mellkisebbítésre kérte barátját egy kínai nő, aki úgy érezte, hogy ő maga túlságosan laposnak látszik kedvese mellett. A 185 cm magas, majd 100 kilogrammnyi férfi elmondta, hogy valahányszor közösen jelentek meg egy társaságban, barátnője frusztrálva érezte magát az apró mellei miatt. A szerelem győzött és a férfi kés alá feküdt, orvosai több mint 200 milliliter zsírt szívtak le és szöveteket távolítottak el melléből.
2008.03.18. 07:42
 
 
Nem ismétlik meg a floridai demokrata párti előválasztást
Nem ismétlik meg az amerikai Demokrata Párt Florida állambeli előválasztási fordulóját. Ezzel a párt országos vezetőségére hárul a feladat, hogy döntsön arról, mi legyen azzal a 210 küldöttel, akik a napfény államát hivatottak képviselni a Demokrata Párt elnökjelöltjének személyéről határozó nyár végi gyűlésen. Azért merült fel a floridai előválasztás megismétlése, mert a Demokrata Párt országos vezetősége úgy döntött, nem veszik figyelembe az állam küldötteinek szavazatait az elnökjelölő konvención, büntetésül azért, mert a floridai demokraták az országos vezetőség beleegyezése nélkül a tervezettnél korábbi időpontra helyezték a szavazást, hogy ezzel nagyobb súlyt kapjanak a jelöltségért folyó harcban.
2008.03.18. 07:36
 
 
Rogge: egyetlen kormány sem bojkottálta a pekingi olimpiát
A világ egyetlen kormánya sem szólított fel a pekingi nyári olimpiai játékok bojkottjára amiatt, hogy Kína fellépett a tibeti tüntetőkkel szemben - közölte hétfőn Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke. Egyáltalán nem érkezett felhívás bojkottra a világ kormányai részéről - mondta a NOB-elnök, hozzáfűzve, hogy nagyon bátorító az Európai Unió - egyszersmind a világ több nagy országa kormányának - álláspontja, miszerint a bojkott nem megoldás. A kínai fennhatóságot ellenző tibeti tüntetők követelték a pekingi játékok bojkottálását.
2008.03.18. 07:30
 
 
Megállapodtak a belga kormányprogramról
Megállapodás született kedden reggel a belga koalíciós kormány programjáról. A három vallon és két flamand párt által alkotott jelenlegi - ideiglenes - koalíció képviselői egész éjjel tartó vitát követően fogadták el annak a programnak a fő irányvonalait, amelynek alapján több mint kilenc hónappal a parlamenti választások után megalakulhat az új kormány. A 47 éves Yves Leterme flamand kereszténydemokrata politikus vezette kabinet csütörtökön teszi le az esküt. Addig az öt párt elnökének meg kell állapodnia a tárcák elosztásáról. Leterme a tárgyalások befejezésekor csak annyit közölt, hogy megállapodás született. Belgiumnak a tavaly június 10-én tartott választások óta nincs stabil kormánya.
2008.03.18. 07:13
 
 
Az olasz kormány jóváhagyta az Alitaliára tett vételi ajánlatot
Az olasz kormány jóváhagyta az Air France-KLM francia-holland légitársaságnak az Alitalia olasz légitársaság felvásárlására vonatkozó ajánlatát - közölte Tommaso Padoa-Schioppa olasz pénzügyminiszter hétfőn késő este, a testület rendkívüli ülése után.A tanácskozásról távol maradt a balközép kormánykoalíció több olyan minisztere, akik előzőleg bírálták a nemzeti légitársaság értékesítését. Az Alitalia eladását az olasz szakszervezetek is ellenzik, mert tömeges elbocsátásoktól tartanak. Az új tulajdonos becslések szerint az Alitalia legalább 1600 dolgozójától meg fog válni. Az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint az Air France-KLM üdvözölte a római kormány döntését.
2008.03.18. 07:10
 
 
A NATO nem áll egyik fél pártjára sem Koszovóban
Az atlanti szervezet nem áll egyik fél pártjára sem Koszovóban - jelentette ki hétfőn Dmitrij Rogozin, Oroszország NATO-nagykövete; szavai szerint erről az atlanti szervezet illetékesei biztosították Oroszországot. Az orosz diplomata emlékeztetett rá, hogy a NATO nem módosíthatja a KFOR mandátumát, erre csak az ENSZ Biztonsági Tanácsának van jogosítványa. Rogozin ugyanakkor élesen bírálta az ENSZ rendőri erőinek Kosovska Mitrovicában végrehajtott hétfő hajnali akcióját, amellyel a nemzetközi rendfenntartó erők visszafoglalták a Koszovó függetlensége ellen tiltakozó szerb alkalmazottaktól a városi bíróság épületét, s több tucat embert őrizetbe vettek.
2008.03.18. 07:00
 
 
Bush elnököt támadja a gazdasági gondok miatt Obama és Clinton
Össztüzet zúdított George Bush amerikai elnökre a demokrata párti elnökjelöltségért egymással harcoló Barack Obama és Hillary Clinton hétfőn: mindketten az elnök tétlenségét hibáztatták a recesszióért. Barack Obama illinois-i szenátor egy kampánygyűlésen követelte: a kormány az elfogadott gazdaságösztönző csomagot még idén egészítse ki a középosztálynak nyújtandó adócsökkentési programmal. Hozzátette: a jelenlegi gondot nem az okozza, hogy a gazdagok esetében nem történt elég adócsökkentés, a baj az, hogy az átlagamerikaiaknak nincs elegendő vásárlóerejük. Hillary Clinton New York-i szenátor Washingtonban úgy nyilatkozott, hogy Bush nem játszik vezető szerepet a gazdasági problémák orvoslásában.
2008.03.18. 07:00
 
Premier League: döntetlen Birminghamben
A Birmingham City hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Newcastle United együttesével az angol labdarúgó Premier League 30. fordulójában. Eredmény: Birmingham City-Newcastle United 1-1 (1-0) gól: McFadden (33.), illetve Owen (55.). Vasárnap: Manchester City-Tottenham Hotspur 2-1 (0-1);Wigan Athletic-Bolton Wanderers 1-0 (1-0);Fulham-Everton 1-0 (0-0);Arsenal-Middlesbrough 1-1 (0-1);Derby County-Manchester United 0-1 (0-0); FC Liverpool-Reading 2-1 (1-1);Portsmouth-Aston Villa 2-0 (2-0); Sunderland-Chelsea 0-1 (0-1); West Ham United-Blackburn Rovers 2-1 (1-1).
2008.03.18. 06:50
 
RTL-Klub: Rendőri túlkapás Pécsett?
Vizsgálat a Pécsi Rendőrkapitányságon. Öt pécsi fiatal azt állítja, a sárba ültették, majd megbilincselték őket, egy rendőr fegyvert fogott rájuk, egy lányt pedig az autóba tuszkoltak és lefújták gázspray-vel. A rendőrök szerint pénteken hajnalban hangoskodtak az utcán. A fiatalok mobiltelefonnal felvették a történteket.
2008.03.17. 21:20
 
 
Forma-1: Pontokért küzd a Honda Malajziában
A Honda jól szerepelt Ausztráliában, és ezt a jó kezdést szeretné továbbra is folytatni Malajziában.
2008.03.17. 21:14
 
Nemcsak Mohácsról, hanem Borsodból is Kanadába készül több roma család
Bár pontos szám továbbra sincs, a Mohácsi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke úgy tudja: több mint száz helyi roma fontolgatja, hogy a vízumkényszer március 2-i megszüntetése miatt Kanadába utazik, és ott próbál munkát keresni. A Külügyminisztérium és a kanadai nagykövetség munkatársai kedden 14 órától tájékoztatót tartanak az érdeklődőknek Mohácson arról, milyen lehetőségeik vannak a tengerentúlon - mondta Kovács István. Borsod megyében is több roma család a kivándorlást fontolgatja.
2008.03.17. 21:11
 
Elfogadta az Országgyűlés a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát
Az Országgyűlés egyhangúlag elfogadta hétfőn a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát. Az erről szóló előterjesztésre 326 képviselő szavazott igennel, ellenszavazat nem volt, és senki sem tartózkodott. A stratégiában egyebek mellett az szerepel, hogy Magyarország 2020-ig 18 százalékkal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, és növeli a megújuló energiaforrások arányát.
2008.03.17. 21:01
 
 
Aláírták az amerikai-magyar vízummentességi memorandumot Washingtonban
Ünnepélyes keretek között aláírták az amerikai-magyar vízummentességi szerződés alapjául szolgáló egyetértési nyilatkozatot hétfőn Washingtonban. A memorandumot - amelynek szövegéről múlt pénteken zárultak le az egyeztetések az amerikai fővárosban - Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter és Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet látta el kézjegyével. Chertoff hasonló nyilatkozatot írt alá Szlovákia és Litvánia képviselőjével is.
2008.03.17. 20:00
 
 
NB I: az utolsó pillanatban szerzett pontot a Diósgyőr
A listavezető MTK hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőrrel a Soproni Liga 19. fordulójának zárómérkőzésén. Eredmény: MTK-Diósgyőr 1-1 (0-0). Hidegkuti Stadion, 1500 néző. Gólszerzők: Kanta J. (54.), illetve Homma (90.). Az első félidőben az MTK volt aktívabb, ennek ellenére komolyabb ziccert nem tudott kialakítani. A fordulást követően is a kék-fehérek irányították a játékot, Kanta remek szabadrúgásgóljával a vezetést is megszerezték. A diósgyőrieknek több lehetőségük is lett volna az egyenlítésre, de a kapu előtt rendre határozatlanok voltak. A rendes játékidő utolsó percében egy szabadrúgás után nem figyeltek a hazai védők és Homma közvetlen közelről egyenlített, ez pedig egy pontot jelentett a Diósgyőrnek.
2008.03.17. 19:58
 
 
Az SZDSZ átadta a rendőrségnek a Jüttner-bizottság jelentését
Nem fajult "válságtanácskozássá" az SZDSZ péntek esti ügyvivő testületi ülése - közölte Jüttner Csaba, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke az MTI-vel, a Népszabadságban hétfőn megjelent információkra reagálva. A liberális párt időközben közleményben tudatta, hogy átadta a BRFK-nak a Jüttner-bizottság jelentését. A liberális megyei elnök, akit az SZDSZ tavalyi tisztújító közgyűlését kísérő szabálytalanságok kivizsgálásával bíztak meg, a távirati irodának azt mondta, semmi különös újdonság nincs abban, hogy a vizsgálat szerint T. Asztalos Ildikó Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnök Fodor Gábor melletti elkötelezettségét több tanúbeszámoló is alátámasztotta.
2008.03.17. 19:04
 
 
Megszavazták a kormány javaslatát népszavazás-ügyben
Az Országgyűlés hétfőn 199 igen, 1 nem szavazattal 149 tartózkodás mellett elfogadta a népszavazáson hozott döntések végrehajtásáról a kormány által előterjesztett törvényjavaslatot. Ennek alapján a vizitdíj és a kórházi napidíj április 1-től megszűnik, a tandíjat pedig be sem vezetik. A parlament ugyanakkor elutasította a Fidesz törvényjavaslatát a március 9-i népszavazás eredményéből következő változtatásokról, a kieső bevételek pótlásáról.
2008.03.17. 18:40
 
 
Véget ért a fuvarozók demonstrációja az 56-osok terén
Befejeződött a fővárosi behajtási díjak elleni demonstráció a budapesti 56-osok terén, a teherautók már elhagyták a tiltakozó akció helyszínét - közölte a Közúti Fuvarozók Érdekvédelméért Nonprofit Kft. egyik ügyvezetője. Klinka László úgy fogalmazott, hogy "a médián kívül senki sem mutatott érdeklődést az akció iránt", a várt reakció - a főváros részéről - elmaradt. Elmondta, hogy kedden várhatóan több mint száz teherautó fog "közlekedni" a Hungária Körúton, amely egy kiemelt ingyenes tranzitútvonal. A fuvarozók modellezni szeretnék, hogy - a főváros behajtási engedély rendszert érintő átalakításai - miként érintik Budapest forgalmát.
2008.03.17. 18:00
 
 
Voksán Virág playmate a dj-pult mögött
Újabb playmate mutatja meg, hogy mit tud a lemezjátszók mögött. Niki Belucci és Metzker Viki után Voksán Virág is a dj-pult mögé áll, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt.
2008.03.17. 17:58
 
Korda Gyurit átvágták
Átverték Korda Györgyöt, aki tudtán kívül szívott be egy marihuánás cigitől Hollandiában. Az énekes nagyon vidám hangulatba került a "fűtől", ám azt vallotta: úgy tudta, hogy illatos dohányt szív. Mindenesetre nagyon fura íze volt.
2008.03.17. 17:43
 
 
Emelik a tejkvótát az EU-ban
Jóváhagyták az Európai Unió tagországainak mezőgazdasági miniszterei hétfőn az Európai Bizottság javaslatát, hogy április elsejétől 2 százalékkal növeljék a tejkvótákat, mind az Európai Unióban, mind a világpiacon növekvő igény kielégítése érdekében. Az összesen 2,84 millió tonnát jelentő növelés egyenlő feltételek mellett alkalmazandó a 27 tagállamra. Magyarországot a döntés kevéssé érinti, mert jelenleg sem használja ki mintegy kétmilliárd kilogrammos éves kvótáját. Nem befolyásolja a döntés a közös agrárpolitika egészségügyi vizsgálata keretében folytatott tejpiaci felülvizsgálatot sem, amelynek során a bizottság javasolta a kvóták fokozatos emelését, majd megszüntetésüket 2015. március 31-i lejárásuk után.
2008.03.17. 17:42
 
Gera Zoltán apa lett!
Hatalmas boldogság a Gera családban. Gera Zoltán felesége, Tímea szombat reggel kislánynak adott életet. A házaspár első gyermeke, Hanna 2,7 kilogrammal jött a világra egy birminghami klinikán. A West Bromwich labdarúgója már a pénteki edzésen sem vett részt, feleségével volt a kórházban.
2008.03.17. 17:40
 
Nagyszabású kertészeti kiállítás és vásár Budapesten
Idén második alkalommal rendezik meg március 28-30. között a Gardenexpo-t, a legnagyobb hazai kertészeti kiállítást és vásárt. A tavalyinál kétszer nagyobb területen, közel 8000 m²-en várják a kert szerelmeseit, a hobbi- és profi kertészeket a Syma Sport- és Rendezvényközpontba, ahol március utolsó hétvégéjére egy hatalmas kertté változik a központ legnagyobb csarnoka.
2008.03.17. 17:35
 
 
36 halott egy iraki merényletben
Több tucatnyi embert ölt meg, még többet megsebesített egy öngyilkos merénylő az iraki Kerbelában hétfőn, a kora esti órákban.A Bagdadtól mintegy 80 kilométerre délnyugatra fekvő síita szent város központjában, egy kávézóban robbantotta fel magát a merénylő, valószínűleg egy nő. Még nem végleges jelentésükben a rendőrök 25, a kórházak 36 halottról adtak hírt. A városi közigazgatás egészségügyi vezetője ötven sebesültről tud. Az áldozatok többsége az Ali imán sírjának közelében gyülekező zarándokok közül került ki. Irániak is vannak köztük.
2008.03.17. 17:17
 
 
Medvegyev folyamatosságra törekszik az orosz-amerikai kapcsolatokban
Dmitrij Medvegyev szerint minden esély megvan arra, hogy hivatalba lépése után az orosz-amerikai kapcsolatokban a folyamatosság érvényesüljön. A megválasztott orosz elnök erről hétfőn beszélt, amikor Moszkvában fogadta Condoleezza Rice amerikai külügyminisztert és Robert Gates-t, a washingtoni védelmi tárca vezetőjét. A két amerikai politikus azért érkezett Moszkvába, hogy orosz partnerekkel elsősorban az amerikai rakétapajzs európai telepítési terveiről tárgyaljon. Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter a hétfői találkozón elmondta, hogy Washington Medvegyev hivatalba lépését követően az együttműködés folytatására számít.
2008.03.17. 16:34
 
 
Kézilabda: Pigniczki 2-3 hétre kidőlt
Minimum két-három hét pihenő vár Pigniczki Krisztinára, a Dunaferr és a magyar válogatott kézilabdázójára. Az irányító a norvég Byasen elleni, sikerrel megvívott vasárnapi EHF Kupa-negyeddöntő visszavágón sérült meg. "Most voltam az orvosnál, aki kedden artroszkóppal belenéz a térdembe és akkor derül majd ki, hogy pontosan mi a baj. Ha nincs porcleválás, akkor minimum két-három hetet kell kihagynom, ha pedig súlyos a sérülés, akkor sajnos többet. Így viszont biztos, hogy nem vehetek részt a jövő hét végi olimpiai selejtező tornán" - mondta az MTI-nek Pigniczki.
2008.03.17. 16:28
 
 
Jogerős a népszavazás eredménye
Jogerőre emelkedett a március 9-ei háromkérdéses népszavazás eredménye, miután az Országos Választási Bizottság (OVB) pénteki határozata ellen nem érkezett érdemi kérelem a Legfelsőbb Bírósághoz (LB) a hétfő délután négy órás határidőig. Eszerint a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében eredményes volt a népszavazás; a népakarat kifejezése így három évig köti az országgyűlést. A jegyzőkönyv szerint a tandíj kérdésében 3.309.616-an szavaztak igennel, míg 715.642-en nemmel. A vizitdíj kérdésében az igen szavazatok száma 3.321.313, míg a nemeké 708.283. A kórházi napidíj kérdésében 3.385.981-en voksoltak igennel, és 640.936-an nemmel.
2008.03.17. 16:20
 
 
Rekord számú illegális bevándorlót toloncoltak ki Amerikából
Rekord számú, 280 ezer illegális bevándorlót toloncoltak ki tavaly az Egyesült Államokból - közölte a belbiztonsági minisztérium adataira hivatkozva a hétfői The Washington Times. A terrorellenes intézkedéseket összefogó belbiztonsági tárca 2006-ban csak 186 ezer törvényellenesen Amerikában tartózkodó külföldit távolított el az országból. A minisztérium megerősítette: folytatja azt a szigorú politikát, hogy az illegális bevándorlókat letartóztatják és eljárást indítanak ellenük. A tárca elsősorban a Mexikóval határos Arizona és Texas államokban indított akciót az illegális határátlépők feltartóztatására.
2008.03.17. 15:49
 
 
Határozottabb rendőri fellépést szorgalmaz Draskovics a tárgyalásokon
Az igazságügyi és rendészeti miniszter utasította a rendőrséget, hogy határozottabban lépjen fel a bíróságokon tárgyalás közben demonstrálókkal szemben. Draskovics Tibor az Országgyűlésben a Magyar Gárda-per kapcsán elmondta: utasította a rendőrséget, hogy a jövőben még határozottabban lépjen fel annak érdekében, hogy bírósági tárgyalások alatt ne lehessen a bírósági épületek közelében demonstrálni. Hozzátette: megkeresi a Legfelsőbb Bíróság elnökét is, hogy tekintse át a szervezési kérdéseket.
2008.03.17. 15:34
 
 
24 milliót fontot kap Sir Paul McCartney volt felesége
A korábbi találgatásokban szereplő összegeknél jóval kevesebbet, összesen 24,3 millió fontot (8,7 milliárd forintot) kap Sir Paul McCartney immár volt felesége, Heather Mills a londoni felsőbíróság hétfőn megszületett válási végzése alapján. Hivatalosan nem lehet tudni, hogy Heather pontosan mennyit követelt férje 825 millió fontra (csaknem 300 milliárd forintra) becsült vagyonából; az eddig forgalomban volt találgatásokban 70-től 100 millió fontig terjedő összegek szerepeltek. Heather Mills azonban a még hétfői végzésben szereplő jóval szerényebb összeget sem kapja teljes mértékben kézhez, mert abban szerepelnek olyan tételek is, amelyeket már megkapott.
2008.03.17. 15:11
 
 
A Levegő Munkacsoport szerint szükséges a behajtási díj
A Levegő Munkacsoport - a demonstráló közúti fuvarozókkal ellentétben - szükségesnek tartja a tehergépkocsik behajtási díját. A környezetvédő civil szervezet hétfőn az MTI-nek eljuttatott közleményében emlékeztet: régóta szorgalmazta a behajtási díj alkalmazását. A Fővárosi Közgyűlés erre vonatkozó rendeletével a civil szervezet alapvetően egyetért, hiszen a szennyezett levegő kialakulásáért túlnyomó részben a közlekedés a felelős. A környezetvédők is elismerik, hogy a fővárosi rendeletnek vannak túlzottan bürokratikus előírásai. Ezek kijavításáról azonban a tárgyalóasztalnál is megegyezhetnének a közúti fuvarozók - jegyzi meg a Levegő Munkacsoport közleménye.
2008.03.17. 14:55
 
 
Távozik a BÉT vezérigazgatója
Közös megegyezéssel távozik a BÉT éléről Pál Árpád vezérigazgató 2008. március 31-én - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hétfőn. A leköszönő vezérigazgató 2006 októbere óta tölti be posztját. A közlemény szerint Pál Árpád a jövőben is a tőkepiaci szektorban folytatja majd a munkát, új megbízatásáról azonban egyelőre nem kíván nyilatkozni. A BÉT vezetését megbízott vezérigazgatóként Mohai György általános vezérigazgató-helyettes veszi át március 31-től. Az új vezérigazgató személyéről a Budapesti Értéktőzsde március 31-i tisztújító közgyűlése után az új igazgatóság dönt majd - tartalmazza a közlemény.
2008.03.17. 14:19
 
 
Gyurcsány: nem nehezedett nyomás az MVM-ügyében a kormányra
Gyurcsány Ferenc cáfolta, hogy politikai indokok állnak a Magyar Villamos Művek (MVM) személyi, szabályozási és szerkezeti átalakítása mögött. Erről a miniszterelnök hétfőn napirend előtt beszélt az Országgyűlésben. "Bonyolult politikai összefüggéseket sejtenek elemzők. Ki kell őket ábrándítsam, ebben az ügyben a kormányra vagy rám személy szerint nyomás nem nehezedett" - fogalmazott a politikus. Hozzátette: újraolvasták a figyelmeztető jelzéseket, és azt látták, hogy igazuk van. Gyurcsány Ferenc a Magyar Energia Hivatal, a Versenyhivatal és a Magyar Nemzeti Bank elemzéseit említette.
2008.03.17. 14:08
 
 
Abbász és Haníje fej-fej mellett a népszerűségben
Mahmúd Abbász palesztin elnök és ellenfele, Iszmáil Haníje, aki a Hamász radikális szervezet vezette kormány miniszterelnöke volt, fej-fej mellett áll népszerűségben egy hétfőn nyilvánosságra hozott felmérés szerint. Ez az első olyan közvélemény-kutatás, amelynek eredménye szerint a Hamász egy elnökjelöltjének hozzávetőlegesen ugyanakkora esélye van a győzelemre, mint Abbásznak, aki 2005 januárjában lett a Palesztin Hatóság elnöke, Jasszer Arafat korábbi elnök halála után. Elnökválasztás esetén Abbász, a mérsékeltebb Fatah mozgalom vezetője a szavazatok 46 százalékát szerezné meg, míg Haníje 47 százalékot.
2008.03.17. 13:55
 
 
Gyurcsány: önvizsgálat nem csak a kormányoldalon kell
Gyurcsány Ferenc szerint bármennyire igaza van a kormánynak abban, amit képvisel, figyelmeztető jel, hogy ebben sokan nem osztoznak vele az országban, ugyanakkor, mint mondta, nemcsak nekik, hanem a másik oldalnak is önvizsgálatot kellene tartania. A miniszterelnök a "Tanulságokról" című napirend előtti felszólalásában hétfőn a parlamentben úgy fogalmazott: a népszavazás után fel kell tenni a kérdést, hogy helyes-e az irány, illetve képes-e a kormány az ország többségét magával vinni. Hangsúlyozta: önfeladás lenne, ha a választott utat feladná, mert ebben hisz, ezért ehhez ajánl partnerséget.
2008.03.17. 13:45
 
 
Meglesték Britney Spears titkos kórlapját
Meglesték Britney Spears titkos egészségügyi iratait, akit Los Angelesben, az UCLA egészségügyi központ pszichiátriai osztályán ápolnak január óta. Mint a Los Angeles Times beszámolt róla, egészségügyi dolgozók - de nem orvosok - meglesték a sztárénekesnő titkos egészségügyi iratait, amikor januárban felvették az intézménybe. Az újság szerint 13 alkalmazottat elbocsátanak, 12 ellen pedig fegyelmi eljárás indul, bár e konkrét számokat a kórház nem erősítette meg, csupán a retorziót ismerte el. Nem ez az első eset, hogy a kórháznak fel kell lépnie a Spears egészségügyi iratait megleső alkalmazottak ellen.
2008.03.17. 13:36
 
 
Tovább emelkedik a gázolaj ára szerdán
Emeli bruttó 3 forinttal a Mol Nyrt. a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán, a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A Mol legutóbb március 12-én változtatott a gázolaj árán, akkor ez az üzemanyagfajta 6 forinttal drágult. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 317 forint körüli lesz. A 95-ös benzin ára 300 forint marad. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést a szakértők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.03.17. 13:34
 
 
Fellebbentették a fátylat a baktériumok szexuális életéről
Első ízben sikerült filmre vennie és megmagyaráznia a baktériumok közötti nemi aktust, a szexuális életnek a természetben előforduló legelemibb formáját egy horvát tudóscsoportnak. A bravúrt Miroslav Radman akadémikus vezetésével hajtották végre. A kísérletből kiderült, hogy a hím baktériumoknak ötször akkora a "nemi szervük", mint maga a baktérium. "Új módszert dolgozunk ki, amellyel bemutatjuk valós időben a DNS közvetlen átadását egy hímbaktériumtól egy nőstény baktériumig, és ennek bekerülését a kromoszómákba az egyes sejtekben" - nyilatkozta Radman a Jutarnji List című horvát lapnak. Kutatásaik eredményeit a Science című tekintélyes tudományos folyóirat is közölte.
2008.03.17. 13:24
 
Újabb sikertelen tárgyalás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetek (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezet sztrájkköveteléséről, illetve a még elégséges szolgáltatásról hétfőn Herczog László közvetítő bevonásával megtartott egyeztetetésen. A tárgyalást jövő héten, március 25-én, kedden 11 órakor folytatják a VDSZSZ és a vasúttársaságok. A szakszervezet továbbra is azt követeli, hogy a MÁV Cargo privatizációs bevételéből minden vasutas kapjon személyenként nettó 250 ezer forintot, illetve a kiszervezett társaságok dolgozói a már felajánlott 6,9 százalékon kívül 10 százalék többlet bérfejlesztésben részesüljenek, ezt egészítette ki a szakszervezet március elején a gazdaságtalannak tartott 38 vasúti mellékvonal ügyével.
2008.03.17. 13:17
 
 
Richard Gere-t felmentették csókügyben
Richard Gere-t felmentette az indiai legfelsőbb bíróság azon vád alól, hogy közszeméremsértést követett el, amikor egy AIDS-ellenes rendezvényen Új-Delhiben többször arcon csókolta Shilpa Shetty bollywoodi sztárszínésznőt. A legfelsőbb bíróság visszavonta a Gere elleni letartóztatási parancsot, és megadta a színésznek az engedélyt, hogy Indiába utazhasson. Továbbá elmarasztalta a feljelentőt, hogy tettével nyilvános üldöztetésnek tette ki az amerikai színészt, s ezzel ártott India jó hírének. Az észak-nyugati Dzsaipur város bírája tavaly májusban letartóztatási parancsot adott ki Richard Gere amerikai filmsztár ellen közszeméremsértés vádja alapján, és Shilpa Shetty indiai színésznőt is beidézte. A színésznő ellen még tavaly megszüntették az eljárást.
2008.03.17. 13:13
 
 
Peking 2008: nem Berki kapta a szabadkártyát
Berki Krisztián, a lólengés Európa-bajnoka, világbajnoki második helyezettje nem lesz ott a pekingi olimpián, a nemzetközi szövetség (FIG) ugyanis egy jemeni tornásznak adta a szabadkártyát. Erről Altorjai Sándor, a magyar szövetség főtitkára tájékoztatta az MTI-t. Az egyetlen szabad helyre többek között három világbajnoki ezüstérmes, Berki, a szlovén Aljaz Pegan és a holland Yuri van Gelder pályázott, mégis a tavalyi vb-n 176. jemeni, bizonyos Nasvan al-Harazi kapott indulási jogot. "Nagyon szomorúak vagyunk" - jegyezte meg Altorjai.Tornában így Gál Róbert és Böczögő Dorina képviseli a magyar színeket a pekingi játékokon.
2008.03.17. 12:40
 
 
Bihari Péter szerint kamatemelésre van szükség
A Magyar Nemzeti Banknak (MNB) kamatot kell emelnie inflációs célja követése érdekében és amiatt, hogy szűküljön a különbség az alapkamat és a jóval magasabb állampapírhozamok között - jelentette ki Bihari Péter, az MNB monetáris tanácsának tagja. A Reuters által pénteken készített és hétfőn nyilvánosságra hozott interjúban Bihari rámutatott: nem elég hangoztatni az elkötelezettséget az inflációs céllal kapcsolatban, miközben az inflációs kilátások azt mutatják, hogy az inflációs pálya jóval a célként kitűzött szint felett halad. Az MNB monetáris tanácsa március 31-én tart kamatdöntő ülést.
2008.03.17. 12:29
 
 
Dávid Ibolya szerint Gyurcsánynak be kell látnia, hogy távoznia kell
Csak az változtatna az országban kialakult patthelyzeten, ha Gyurcsány Ferenc belátná, hogy távoznia kell - mondta Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke hétfőn az MTI-nek. Hozzátette: a kormányfő nem tanult semmit abból, hogy március 9-én 3,3 millió ember mondott határozottan nemet a kormányzat politikájára. Kérdés, hogy két évvel a következő választások előtt megengedhető-e az, hogy ilyen állapot legyen a magyar belpolitikában. Ilyen körülmények között Gyurcsány Ferenc a következő két évben képtelen lesz véghezvinni egy újabb reformfolyamatot. Dávid Ibolya rámutatott: a Goldman Sachs globális befektetési csoport februári elemzése szerint "Gyurcsány Ferenc távozása piacmozdító hatású lehet".
2008.03.17. 12:20
 
 
Fidesz: a kormányzati negyedre lett volna pénz, az egészségügyre nem
Ha a kormányzati negyedre lett volna 142 milliárd forintja a kormánynak, akkor ezt az összeget most az egészségügyre és az oktatásra fordíthatná - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján. A kormány hónapokon keresztül úgy gondolta, hogy lesz jelen értéken 142 milliárd forintja az elkövetkező években a kormányzati negyedre, most pedig azt mondja, nincs 16-17 milliárd forintja arra, hogy visszaadja az oktatásnak és az egészségügynek, amit korábban elvett - fogalmazott a politikus, aki szerint a 142 milliárd forint 8 évig lenne elegendő a két ágazatból kivont források pótlására.
2008.03.17. 12:05
 
A Forma-1 a legjövedelmezőbb sportesemény
A Forma-1 tekinthető a legtöbb árbevételt generáló sporteseménynek, miután a tavaly rendezett 18 nagydíj átlagosan egyenként 217 millió dollárt termelt. A svájci Deloitte könyvvizsgáló cég felmérése szerint a második helyen a profi amerikaifutball-liga (NFL) áll meccsenként 24 millióval, harmadik az angol labdarúgó Premier League, találkozónként 8 millióval. Ami az összesített hozamot illeti, 2007-ben az F1 3,9 milliárd dolláros jövedelmet eredményezett, ennél csak a 6,5 milliárddal listavezető NFL és az 5,1 milliárdot felmutató profi baseball-liga (MLB) ért el többet.
2008.03.17. 11:35
 
Ausztrál Nagydíj: nincs tervben az éjszakai futam
Az Ausztrál Nagydíj szervezői nem engednek a Forma-1-et irányító Bernie Ecclestone nyomásának, nem tervezik, hogy a jövőben éjszakai futamot rendeznek. Erről John Brumby, Victoria állam miniszterelnöke beszélt a sikeresen lebonyolított vasárnapi idénynyitó után. "Nem titkoljuk, szeretnénk, ha jövőben is lenne Forma-1-es futamunk. De nem hiszem, hogy villanyfényes verseny kell!" - jegyezte meg. Ecclestone a múlt héten arról beszélt, az egyetlen megoldás arra, hogy Melbourne vagy más ausztrál város Forma-1-es rendező maradjon, a helyi idő szerinti éjszakai rendezés, így ugyanis Európában is sokkal jobbak lennének a nézettségi adatok.
2008.03.17. 11:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449[2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista