2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A pápa a tbc elleni küzdelem fontosságát sürgette
A tbc elleni küzdelem fokozására szólított fel XVI. Benedek pápa húsvéthétfőn. "A tbc elleni küzdelem világnapján különösen közel állok a betegekhez és családtagjaikhoz, és azt kívánom, hogy a világ növelje erőfeszítéseit ebben a küzdelemben. Felhívásommal mindenekelőtt a katolikus intézményekhez fordulok, hogy a szenvedők cselekedeteiken keresztül felismerhessék a feltámadt Krisztust, s ő gyógyulást, vigaszt, békét adjon nekik" - jelentette ki az egyházfő számos zarándok előtt, castelgandolfói rezidenciáján, miután elmondta a Mennyek királynője (Regina Coeli) fohászt, amely húsvét idején a szokásos Úrangyala (Angelus) imádságot helyettesíti.
2008.03.24. 17:40
 
Még nincs döntés arról, hogy Gyurcsány Ferenc elutazik-e az olimpiára
A kormányszóvivő szerint nemhogy döntés nincs, de még a kérdés sem került napirendre Gyurcsány Ferenc miniszterelnök olimpiai rendezvényeken való részvételéről; Daróczi ezt annak kapcsán közölte az MTI-vel, hogy Kóka János hétfőn arra kért minden magyar politikust és állami tisztviselőt, hogy a közvetlenül sporthoz nem kapcsolódó olimpiai eseményeken ne vegyen részt, és ezzel ne legitimálja az emberi jogok szisztematikus megsértésére épülő kínai politikai rendszert. Az SZDSZ elnöke ide sorolta a nyitó- és záróünnepséget, a fogadásokat, illetve a kínai állami vezetőkkel együtt tartandó sajtótájékoztatókat.
2008.03.24. 17:00
 
 
A válság eddig 34 ezer munkahelybe került a Wall Streeten
A Wall Street bankjaiban már eddig 34 ezer munkahely esett áldozatául a pénzügyi válságnak, de ez a szám - a Bloomberg szakértőkre hivatkozó becslése szerint - akár 100 ezerre is nőhet a jövőben. Eddig a legtöbb alkalmazottjától a Citigroup vált meg: összesen 6300-zal csökkentette álláshelyeinek számát. A Lehman Brothers befektetési bank 5 ezres létszámcsökkentést hajtott végre, míg a Bank of America 3650 állást szüntetett meg. Összesítve, az öt vezető amerikai befektetési bank már eddig 13 ezerrel csökkentette a munkahelyek számát. A legnagyobb pénzintézeteket érintő, a pénzügyi válságból eredő leírások ugyanakkor összesítve több mint 200 milliárd dollárt tesznek ki.
2008.03.24. 16:42
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay egy helyet rontva a 18. helyen áll
Legutóbbi pozícióján egyet rontva Szávay Ágnes a 18. helyen áll a női teniszezők világranglistáján. A jelenlegi legjobb magyar játékos nem indult az elmúlt két héten rendezett Indian Wells-i tornán. A rangsort továbbra is a belga Justine Henin vezeti a szerb Ana Ivanovic előtt, a harmadik helyen viszont változás történt, az ugyancsak szerb Jelena Jankovic megelőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Henin (belga) 6330 pont, 2. ( 2.)  Ivanovic (szerb) 4296, 3. ( 4.) Jankovic (szerb) 3790, 4. ( 3.) Kuznyecova (orosz) 3750, 5. ( 5.) Sarapova (orosz) 3671., 18. (17.) Szávay Ágnes 1489 ...127. (145.) Arn Gréta 284 ...138. (134.) Nagy Kyra 266 ...141. (143.) Czink Melinda 253.
2008.03.24. 15:39
 
KSH: nőtt a nonprofit szervezetek száma 2006-ban
Magyarországon 58.242 nonprofit szervezet működött 2006-ban, ami 68 százalékos emelkedés, bevételeik reálértéken pedig 78 százalékkal nőttek 1993-hoz viszonyítva - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal Statisztikai Tükör című kiadványából. A nonprofit szektor legfontosabb jellemzői 2006-ban című összefoglaló szerint 2000-től a bevételek reálértékének növekedési üteme meghaladta a szervezetszám növekedését, ami szerint ekkortól az egy szervezetre jutó reálbevétel még nagyobb mértékben emelkedett. Egyenletesen és gyors ütemben bővült a foglalkoztatottak száma. A nonprofit szervezetek 2006-ban már több mint két és félszer annyi munkavállalónak biztosítottak állást 1993-hoz képest.
2008.03.24. 15:31
 
 
Férfi kard Vk, Algír: olimpiai induló a magyar férficsapat
Bronzérmet szerzett a magyar férfi kardválogatott a kvalifikációs időszak utolsó Világkupa-versenyén, Algírban, ezzel - nem hivatalos számítás szerint - olimpiai indulónak tekinthető. Erről Nébald György szövetségi kapitány számolt be a helyszínről az MTI érdeklődésére. A csapatsiker egyúttal azt is jelenti, hogy a pekingi játékokon az egyéni viadalon is automatikusan indítható lesz majd a maximálisan engedélyezett három kardozó.
2008.03.24. 15:12
 
 
Kostunica cinikus területfoglalónak nevezte a NATO-t
Vojislav Kostunica távozó szerb miniszterelnök az ország elleni NATO-bombázás kezdetének 9. évfordulóján azzal vádolta meg a Nyugatot, hogy cinikusan, az emberbaráti közbeavatkozás nevében elragadta Koszovót. "Mára már nyilvánvaló, hogy Szerbia bombázás általi kegyetlen lerombolásának egyetlen célja volt: a tartomány területén létrehozzák a világ első NATO-államát" - jelentette ki hétfőn. A pristinai albán vezetők azonban felszabadító akciónak értékelik az akkori légitámadásokat. "A világ legerősebb katonai szövetsége védelmére kelt Koszovóban a nyugati civilizáció értékeinek: a szabadságnak, a békének és a demokráciának" - jelentette ki Hashim Thaci kormányfő.
2008.03.24. 14:58
 
 
Kevesebb tömény és több pezsgő fogy húsvétkor
A legnagyobb magyar bor- és pezsgőforgalmazó cég felmérése szerint 26-27 millió palack pezsgőt isznak meg évente a magyarok, a forgalom egyik csúcsa újabban húsvétra esik. Régebben több tömény fogyott ilyenkor, most viszont a legnagyobb tavaszi ünnepen is kedvelt a pezsgő, jóllehet, évente összességében 10-15 százalékkal kevesebb fogy belőle, mint 4-5 esztendővel ezelőtt - állapították meg a Varga Pincészet szakemberei. Az olcsó importpezsgők nem véletlenül kerülnek olyan kevésbe: többségük alkoholtartalma alig 10 százalék, míg a hazai készítésűeké 12-13 százalék.
2008.03.24. 14:18
 
 
Harmadszor is férjhez ment Sarkozy francia elnök volt felesége
Feleségül ment Richard Attias marokkói származású rendezvényszervezőhöz Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök volt felesége. Cécilia Ciganer-Albéniz harmadik alkalommal mondta ki a boldogító igent, ezúttal vasárnap este New Yorkban. A pár sötét ablakú limuzinban érkezett gépkocsis lesifotósok kíséretében a Manhattan szívében lévő Rockefeller Center lábához, majd újságírók szerint eltűntek egy földalatti parkolóban. A szertartást helyi idő szerint este 19 órakor (közép-európai idő szerint éjfélkor) tartották a Rockefeller Center 65. emeletén lévő híres Szivárvány-teremben a Harlem gospelkórus éneke kíséretében.
2008.03.24. 13:40
 
 
Szili az oktatási bizottság elnökéhez fordul a tanárverések ügyében
Szili Katalin az Országgyűlés oktatási bizottságának elnökéhez fordul az elmúlt hetek tanárverései miatt. A házelnök az MTI-nek hétfőn nyilatkozva elmondta: azt kéri Szabó Zoltántól, a testület elnökétől, hogy foglalkozzanak a kérdéssel, tekintsék át, megfelelőek-e a jogszabályok, valamint szükséges-e és ha igen, akkor miként lehet javítani a diákok erkölcsi nevelésén. Szili Katalin azt is javasolja, hogy az oktatási bizottság működjön együtt a kérdésben a pedagógus szakszervezetekkel. Az elmúlt hetekben két olyan eset is nyilvánosságra került, amely során tanárt bántalmaztak.
2008.03.24. 13:35
 
Volksbank: három év alatt száz fiókból álló országos hálózat
A Magyarországi Volksbank Zrt-nél is érzik azt, hogy a nemzetközi pénzpiacokon drágábban lehet forráshoz jutni, a bank ezért is kitart amellett, hogy a hitelintézet hároméves stratégiája alapján 2011-re száz fiókból álló országos hálózatot építsen ki - nyilatkozta Balázs László elnök-vezérigazgató az MTI-nek. Balázs László elmondta: az Egyesült Államok másodlagos jelzáloghitel-piacán kibontakozott válság, és annak tovagyűrűző hatása miatt a világ pénzpiacain megnőtt a banki likviditás ára. Az elmúlt időszakban átlagban 50-60 bázispontos felárral drágultak a három-ötéves források és nem tudni, meddig tart a bizalmatlanság a bankok között.
2008.03.24. 12:59
 
Ebszőrpulóver
Ebszőrből köt pulóvereket egy brit házaspár, hogy megőrizze kutyái emlékét. A 71 éves feleség és 73 esztendős férje mellett már jó pár kutya kimúlt. Kizárólag elhullott, levedlett szőrükből fonnak-szőnek fonalat és kötnek abból pulóvert. A párnak persze nem drótszőrű, hanem mindig hosszú bundájú kutyái voltak, szőrüket birkagyapjú minőségűnek mondja a feleség. Az első ebszőrpulóvert még 1990-ben kötötték Kara nevű kutyájuk bundájából, amikor az még élt. A 18 éves pulóver még mindig nem vásott el. "Rendkívül melegek ezek a ruhák, és eléggé vízállóak" - mondta a brit sajtónak a feleség, aki általában szombatonként ölt magára kutyapulóvert a bevásárláshoz.
2008.03.24. 12:43
 
 
Várhidi több kulcsjátékosra sem számíthat a szlovénok ellen
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya több kulcsjátékosára sem számíthat a szerdai, szlovénok elleni barátságos mérkőzésen. "Mindig azt mondtam, hogy egy válogatott nem lehet tartalékos, nekünk most mégis több problémával kell megküzdenünk, hiszen nincs itt Gera Zoltán és Löw Zsolt, valamint Hajnal Tamás és Halmosi Péter kidőlt a sorból" - nyilatkozta Várhidi hétfőn. Az említett futballisták hiányában a szakember mindössze három támadó szellemű középpályással, Huszti Szabolccsal, Dzsudzsák Balázzsal és Buzsáky Ákossal számolhat a szerdai összecsapáson, így valószínűleg mindhárman a kezdőcsapatban kapnak helyet, miután a tréner továbbra is az úgynevezett "vezető ékes" rendszernek szavaz bizalmat.
2008.03.24. 12:13
 
 
Folytatódik a Gyurcsány-Fico találkozó előkészítése
Dusan Caplovic szlovák miniszterelnök-helyettes és magyar partnere, Kiss Péter kancelláriaminiszter április 7-én találkoznak Pozsonyban, hogy folytassák Gyurcsány Ferenc és Robert Fico találkozójának előkészítését - jelezte Caplovic. Gyurcsány tavaly nyáron Pozsonyban találkozott Robert Fico szlovák kormányfővel. A szlovák parlament ezt követően újra szentesítette a szlovákiai magyarok II. világháború utáni meghurcoltatását törvényesítő Benes-dekrétumokat, s ennek következtében a szlovák-magyar viszony a korábbinál is hűvösebbre fordult. Noha Fico ősszel hivatalos látogatásra hívta meg, Gyurcsány a meghívásnak azóta sem tett eleget, mert Budapest konkrét, a szlovákiai magyarok status quojának megőrzését bizonyító lépéseket vár Pozsonytól.
2008.03.24. 12:00
 
 
Nyuszisimogató a fővárosi állatkertben
A rossz idő ellenére húsvét második napján is várja nyuszik simogatására a gyerekeket a Fővárosi Állat- és Növénykert - mondta az intézmény szakmai és sajtóreferense hétfőn az MTI-nek. A fővárosi állatkert évek óta kettős céllal szervezi a nyuszisimogást - mondta Hanga Zoltán. Egyrészt arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy csak azok vásároljanak élő állatot, akik azután a következő 10-12 évben - ameddig élnek a nyulak - gondozni is tudják, másrészt a gyerekeknek megadják az élő állattal kapcsolatos élményt. A húsvéthoz kapcsolódó más programokkal is várják az érdeklődőket. Tojáskereső verseny és tojásfestés szerepel a lehetőségek között, míg a főkapuval szemközti színpadon koncerteket és kvízjátékokat tartanak.
2008.03.24. 11:40
 
 
Kekszmániákus főszakács
Ételundora miatt szinte kizárólag kekszen és nápolyin nőtt fel egy brit férfi, mégis sikeres főszakács lett belőle. Andrew Fosterrel másfél éves korában kezdődtek a bajok, napokig nem volt hajlandó enni egy falatot sem, aztán pedig egészen felnőtt koráig csakis kekszet és nápolyit. Mindezek ellenére közben kitanulta a szakácsmesterséget. "A kóstolással nincs problémám, csak a lenyeléssel" - vallja a ma már 27 éves séf, aki egy olasz étterem konyháját vezeti Shotley Bridge-ben. Az étlapon keksz, nápolyi nem szerepel. Az utóbbi időben Foster étrendje azért különféle terápiák révén némiképp gazdagodott gyümölccsel, hallal, csirkével, de azért kekszmániája megmaradt - adta hírül a BBC.
2008.03.24. 11:00
 
 
Peking 2008: meggyújtották az olimpiai lángot
Húsvéthétfőn, magyar idő szerint 10:45 órakor meggyújtották az olimpiai lángot Olümpiában. Ezúttal is, mint hagyományosan az antik játékok helyszínéről indult útjára a fáklya. A ceremóniát egy Tibet szabadságáért tüntető férfi zavarta meg. A tüzet ünnepélyes előadás keretében Maria Nafpliotu görög színésznő gyújtotta meg egy parabolatükör segítségével a Héra templom előtt. A váltó első futója a 2004-ben Athénban tekvondóban ezüstérmes Alekszandrosz Nikolaidisz lesz, majd az út során csaknem 22 ezer lángvivő jut szerephez. "A játékoknak békés környezetben kell zajlaniuk" - mondta Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.
2008.03.24. 10:55
 
 
Ferihegy is csatlakozik a schengeni rendszerhez a jövő héten
A ferihegyi repülőtér március 30-án csatlakozik a schengeni rendszerhez, ettől a naptól kezdve megszűnik a határellenőrzés az övezeten belül közlekedő utasok számára. A repteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője beszámolt arról, hogy az útlevélellenőrző pultokat hamarosan lebontják, hogy nagyobb hely álljon rendelkezésre az utasbiztonsági ellenőrzések számára. A nem schengeni utasok esetében megmarad a szigorú útiokmány- ellenőrzés - figyelmeztetett.
2008.03.24. 10:41
 
 
Tavaly tovább csökkent a sertésállomány
Tavaly 3 százalékkal 3,86 millióra csökkent a sertésállomány az előző évhez képest - állapítja meg a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium legfrissebb ágazati összegzése. Az anyakocák száma 2007-ben 262 ezer volt, ez 10 százalékkal kevesebb a 2006. évinél. A múlt évben a sertéshústermelés 300 ezer tonnát tett ki, ami mintegy 60 ezer tonnával volt kisebb, mint 2003-ban, az elmúlt öt évben folyamatosan csökken. A sertéshúskivitel a termelés mintegy a harmadát adta a múlt évben, és 93 ezer tonna volt, ami 6 százalékos növekedés 2006-hoz képest. A vágósertés felvásárlási ára 2006-ban még kilónként 290 forint volt átlagosan élősúlyban számolva. Tavaly ehhez viszonyítva 11 százalékos volt az elmaradás.
2008.03.24. 10:30
 
500 esetben riasztották a tűzoltókat a hétvégén
A hosszú hétvége első felében mintegy ötszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat országszerte - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t. Csaknem 250 esetben tűzesethez kellett kivonulni, míg a riasztások másik fele műszaki mentés volt. Ez utóbbiak nagyobb részében - mintegy 60 százalékban - közlekedési balesetnél segítettek a tűzoltók, kisebb részben a vihar okozta károkat hárították el - mondta Dobson Tibor, az OKF szóvivője. Tájékoztatása szerint péntektől vasárnap estig hatvanegyen sérültek meg közlekedési balesetben, ketten életüket vesztették az utakon.
2008.03.24. 10:00
 
 
Villanyoszlopnak ütközött egy taxi Vác belvárosában, a sofőr meghalt
Életét vesztette egy taxis az éjjel Vácott, három utasa közül az egyik súlyos, kettő könnyebb sérülést szenvedett, amikor a jármű megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t hétfőn. A vizsgálat eddigi adatai szerint a taxit vezető 33 éves férfi nem vette figyelembe az időjárás miatti rossz útviszonyokat, gyorsan hajtott - mondta Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-kapitányság sajtóügyeletese. A Vác belvárosában történt baleset ügyében a helyi rendőrkapitányság folytatja a vizsgálatot.
2008.03.24. 09:30
 
 
Zavahri izraeli érdekeltségek elleni csapásmérésére buzdítja hívet
Ajman az-Zavahri, az al-Kaida második számú vezetője izraeli és amerikai érdekeltségek elleni csapásmérésére buzdította hívet egy interneten megjelent hangüzenetben. A világhálóra húsvéthétfőn felkerült szavaival a nemzetközi terrorszervezet második számú embere a gázai övezetet ért izraeli támadás miatt kérte a muzulmánokat a visszavágásra. "A mai nap a ti napotok. Csapjatok le a zsidók és az amerikaiak érdekeltségeire, és mindazokéra is, akik részt vesznek a muzulmánok ellen agresszióban" - hallható az üzeneten. Ezt követően Zavahri arra bíztatta híveit, hogy mérjék be a célpontokat, gyűjtsenek pénzt, tegyék meg a szükséges lépéseket, majd gondos tervezés után vitelezzék ki az akciókat.
2008.03.24. 09:15
 
 
NBA: Nowitzki megsérült
A Dallas Mavericks és a Los Angeles Lakers is kikapott - mégpedig hazai pályán - az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A dallasi alakulatban megsérült Dirk Nowitzki, aki a harmadik negyedben az egyik dobásblokkolásnál szerencsétlenül ért talajt. Mark Cuban, a Mavericks tulajdonosa szerint a német játékos bal lába két hét alatt jöhet rendbe. Eredmények: Toronto Raptors-Denver Nuggets 100-109, Washington Wizards-Detroit Pistons 95-83, Los Angeles Lakers-Golden State Warriors 111-115, Dallas Mavericks-San Antonio Spurs 81-88.
2008.03.24. 08:50
 
 
Elaludt mielőtt öngyilkos lett volna
Részegsége mentette meg az életét egy cseh fiatalembernek, aki a minap átmászott a Hranicka-szakadék mentén lévő biztonsági korláton, hogy a mélybe vesse magát. A meredély szélén azonban elaludt, mielőtt alázuhant volna. A szokatlan öngyilkossági kísérletről beszámolva, a cseh rendőrség illetékese elmondta, hogy az öngyilkosjelöltet kórházba szállították, s az orvos elrendelte pszichiátriai kezelését. A húszéves fiatalemberről kiderült az is, hogy az eltűnt személyek listáján tartották számon. A csehországi Hranicka-szakadék Közép-Európa legmélyebb völgye, s közkedvelt idegenforgalmi célpont.
2008.03.24. 08:37
 
 
4 ezer fölé emelkedett az Irakban meghalt amerikai katonák száma
Négyezer fölé emelkedett az Irakban harcokban elesett, illetve erőszakos cselekményekben meghalt amerikai katonák száma, azóta, hogy az Egyesült Államok öt éve megtámadta az arab országot. A veszteséglistát az AFP francia hírügynökség hozta nyilvánosságra saját összesítése alapján azt követően, hogy vasárnap este Bagdadban újabb négy katona vesztette életét egy merényletben. Az amerikaiakon kívül a britek 175 katonájukat, a többi szövetséges ország kontingensei pedig 133 emberüket vesztették el azóta, hogy Irak ellen 2003. március 20-án megkezdődött az invázió.
2008.03.24. 08:00
 
 
Jól megy a kijevi jósoknak, keresetük a miniszterelnökével vetekszik
Virágzik a jövendőmondó-ipar Ukrajnában, a fővárosban működő kártyavetők, tenyérjósok havi bevétele vetekszik a kormányfőével. A legolcsóbb a tenyérjóslás, ezért, helytől függően, 5-50 hrivnyát (170-1700 forint) kérnek. A kártyavető szolgáltatása 100 hrivnyába kerül - írta a kínálat feltérképezéséről szóló körképében a kijevi Szegodnya napilap. Az újság felmérése szerint a jósok nagy forgalmat bonyolítanak le, naponta 8-10 ügyfél keresi fel őket, ráadásul hétvégeken sokuk nem is fogad. A sok munkának meg is van a hozadéka: havi bevételük általában eléri a 20 ezer hrivnyát (674 ezer forint). Ennyi Julia Timosenko miniszterelnöknő hivatali fizetése is.
2008.03.24. 07:46
 
 
Szerte a világban keresztények milliói ünnepelték a húsvétot
Szerte a világban keresztények milliói ünnepelték vasárnap a húsvétot. A zuhogó esőben tartott vatikáni szertartáson XVI. Benedek pápa olyan megoldásokat sürgetett húsvéti üzenetében, amelyek megóvják a közjót és a békét Tibetben, a Közel-Keleten és Afrika válságövezeteiben. Katolikus és protestáns hívők ezrei ünnepelték Krisztus feltámadását Jeruzsálemben, a Szent Sír-bazilikában, amelyet azon a helyen emeltek, ahol a keresztény hit szerint keresztre feszítették és eltemették Jézust, és ahol feltámadott. Nagy-Britanniában Rowan Williams, Canterbury érseke, az anglikán egyház vallási vezetője húsvéti szentbeszédében "a modern társadalom kapzsiságát, mohóságát" ostorozta.
2008.03.23. 21:55
 
 
Munkaügyi ellenőrök jártak a BKV székházban
Munkaügyi ellenőrök jártak vasárnap a BKV Zrt. Akácfa utcai székházában, mert arról kaptak bejelentést, hogy Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettes rendkívüli munkavégzésre rendelt be körülbelül 12 embert a forgalomszervezési osztályra a paraméterkönyv elkészítése érdekében - hangzott el az m1 híradójában vasárnap este. A BKV állítja, egyetlen beosztott munkatársat sem találtak a székházban. A hírműsor szerint viszont a valószínűsíthetően szabálytalan rendkívüli munkavégzésről szóló határozatot a húsvéti ünnep után hozza meg az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMFF).
2008.03.23. 20:30
 
 
A tibeti erőszak befejezésére szólít fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a tibeti erőszak gyors befejezését sürgeti, de a legfontosabbnak továbbra is azt tartja, hogy "a lehető legjobb ötkarikás játékokra kerüljön sor augusztusban, Pekingben". "A NOB már kifejezte reményét, hogy a konfliktus mielőbb békésen megoldódik. Az erőszak minden formája ellentétes az olimpia értékrendjével és szellemével" - olvasható Jacques Rogge elnök közleményében, melyet a hétfőn, Olümpiában sorra kerülő lánggyújtó ceremónia előtt hozott nyilvánosságra. A belga sportdiplomata egyúttal ismét kifejezte, hogy az olimpia segíthet a pozitív változások megindításában Kínában, de szerinte az olimpia nem csodaszer, amely minden ilyen problémát megold.
2008.03.23. 20:05
 
 
Párnacsata a székesfehérvári Városház-téren
A Nemzetközi Párnacsata Naphoz csatlakozva, kis- és nagypárnákkal felszerelkezve, mintegy százan vívtak kemény küzdelmet Székesfehérváron, a Városház-téren. Az interneten közzétett felhívásra összegyűlt fiatalok olyan intenzitással vetették magukat a csatába szombaton, hogy annak végén tollkupacok és jó néhány szétszakadt párnahuzat maradt a "harcmezőn". A küzdelem szabályai szerint püfölni egyébként csak azt lehetett, akinél párna volt, s harcba szállni csak puha, sérülést nem okozó fej alá valókkal lehetett. A Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából a világon és Magyarországon is számos városban rendezték meg a küzdelmet.
2008.03.23. 19:49
 
 
Női kosárlabda Magyar Kupa: megvédte címét a Sopron
A címvédő Sopron hódította el a női kosárlabda Magyar Kupát, miután a négyes döntő zárómérkőzésén legyőzte a házigazda Pécset. Eredmény, döntő: MKB-Euroleasing Sopron - MiZo Pécs 2010 77-63 (18-15, 22-23, 15-8, 22-17). Pontszerzők: Honti 22/3, Milovanovic 17/9, Gorbunova 10, Semsei 7/3, Branzova 7/3, Horváth 6, Horti 6, Németh 2, illetve Iványi 24/12, Coelho 12, Fegyverneky 11/6, Podrug 6, Vajda 5, Somogyi 5/3. Legjobb dobók: Milkova 19, Horváth 19, Creamer 11, illetve Hegedűs 24, Kozdron 13, Boskovic 10. A Magyar Kupa végeredménye: 1. Sopron 2. Pécs 3. ZTE 4. Szolnok.
2008.03.23. 19:45
 
Úszó Eb: Mutina Ágnes bronzérmes 200 m gyorson
Mutina Ágnes 1:58.06 perces országos csúccsal bronzérmes lett 200 m gyorson az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon. A számot a szlovén Sara Isakovic nyerte, Verrasztó Evelyn a negyedik helyet szerezte meg. Eredmény, női 200 m gyors, Európa-bajnok: Sara Isakovic (Szlovénia) 1:57.45 p 2. Camelia Potec (Románia) 1:57.47 3. MUTINA ÁGNES 1:58.06 4. VERRASZTÓ EVELYN 1:58.60.
2008.03.23. 18:58
 
 
Egyezséget írt alá a Hamász és a Fatah
Jemeni közvetítéssel tető alá hozott egyezséget írt alá vasárnap a Fatah és a Hamász. A két rivális palesztin szervezet kötelezettséget vállalt a jemeni fővárosban, Szanaában, hogy több havi ellenségeskedés után felújítják közvetlen tárgyalásaikat. A Hamász részéről Musza Abu Marzúk, az iszlamista szervezet politikai bizottságának második számú vezetője, a Fatah nevében pedig Azzam al-Ahmed, a Palesztin Hatóság elnökének képviselője írta alá az erről szóló közös nyilatkozatot. A jemeni javaslat értelmében vissza kell térni "a gázai incidens" előtti helyzethez, és ennek érdekében a rivális szervezetek felújítják párbeszédüket.
2008.03.23. 18:30
 
 
SZDSZ-elnökválasztás: a gulácsi polgármester nem tagja a pártnak
Vass Albertnek, Gulács független polgármesterének "fogalma sincs" arról, hogy az SZDSZ-ben párttagként tartják-e nyilván; az MTI-hez vasárnap eljuttatott nyilatkozata szerint nincs és az elmúlt években nem is volt "párttagszerű" kapcsolata sem az SZDSZ-szel, sem más pártokkal. A Hír TV péntek este számolt be arról, hogy nemcsak a Jüttner-jelentésben szereplő négy álküldött szavazott tavaly az SZDSZ elnökválasztásán, hanem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből is volt olyan küldött - a gulácsi polgármester - akinek aláírása szerepelt ugyan a párt elnökválasztási jegyzőkönyvében, de valójában nem jelent meg a küldöttgyűlésen.
2008.03.23. 16:37
 
 
Premier League: sima manchesteri siker a rangadón
A címvédő Manchester United 3-0-ra nyert a Liverpool ellen az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Érdekesség, hogy az első gólt szerző Wes Brown közel tízéves pályafutása során mindössze a harmadik találatát jegyezte. Mellette a góllövőlistát immáron 25 találattal vezető Cristiano Ronaldo, illetve Nani volt eredményes. A találkozó gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, miután Javier Mascheranót, a Liverpool argentin középpályását a 44. percben kiállította a játékvezető. Premier League, 31. forduló: Manchester United-FC Liverpool 3-0.
2008.03.23. 16:31
 
 
Keith Richards a Louis Vuitton új arca
Keith Richards is megadta magát a fogyasztói társadalomnak: luxuscikket reklámoz. A fotón, amely a Louis Vuitton bőröndjeit, táskáit népszerűsíti, a muzsikus egy szállodai szoba ágyán ülve gitározik, mellette az éjjeli szekrényen egy koponya, távolabb egy bőrönd, rajta kávéscsésze és könyv. A szöveg: "Vannak utazások, amelyeket nem lehet szavakkal kifejezni. New York, reggel három óra. Blues G-ben." A fotót Annie Leibovitz készítette, aki már jó néhányszor lencsevégre kapta a Rolling Stones tagjait. Ez az első alkalom, hogy a "világ legszakadtabb gitárosa" kiruccan a közvetlen reklám világába.
2008.03.23. 15:51
 
 
Cheney kiállt a palesztin állam létrehozása mellett
Dick Cheney amerikai alelnök szerint "már rég" létre kellett volna hozni a palesztin államot. Cheney vasárnap a ciszjordániai Rámalláhban beszélt egy sajtókonferencián, miután találkozott Mahmúd Abbász palesztin elnökkel. Az amerikai politikus szerint ugyanakkor "kárt okoznak a palesztin nép nemzeti törekvéseinek" az Izrael elleni támadások. "A terrorizmus és a rakéták nem csak ártatlan civileket ölnek meg, de a palesztin nép legitim törekvéseit és reményeit is" - közölte Cheney. Hangsúlyozta: a béke megteremtéséhez mindkét félnek fájdalmas engedményeket kell tennie.
2008.03.23. 15:30
 
 
Úszó Eb, műugrás: Barta 6., Kormos 11. 3 méteren
Barta Nóra a hatodik, Kormos Villő pedig a tizenegyedik helyen végzett a női műugrók 3 méteres döntőjében az eindhoveni Európa-bajnokságon. A vasárnap délutáni fináléban Barta a második sorozat után még a második volt, utána azonban akadtak rontásai, így lecsúszott a dobogóról. Az öt ugrásra kapott 308,25 pont végül is a hatodik pozícióhoz volt elegendő. Kormos sokáig az utolsó, 12. helyen állt, a hajrában azonban egy riválist sikerült megelőznie.
2008.03.23. 14:33
 
 
A BKV a közlekedés okozta fővárosi légszennyezés 6 százalékáért felelős
A BKV mindössze hat százalékát okozza a budapesti közlekedésből eredő levegő- szennyezettségnek, míg a tehergépkocsik 34, a személygépkocsik pedig 60 százalékban felelősek érte - közölte a BKV Zrt. sajtóirodája vasárnap. A közlemény ismerteti: a BKV Zrt. által üzemeltetett tízféle közlekedési ág közül csak egy károsítja a budapestiek levegőjét, ez pedig a busz. Jelenleg a társaság az utasok 41,3 százalékát busszal, 26,4 százalékát villamossal, 22 százalékát metróval juttatja el úti céljához, a maradék 10,3 százalék pedig megoszlik a többi közlekedési ág között. Az autózás a környezeti terhelés 60 százalékát okozza, negatív költsége Budapesten 532 milliárd forint - hangsúlyozza BKV.
2008.03.23. 14:30
 
 
Újabb rendbontók fényképeit tette közzé a rendőrség
Két újabb, a március 15-én elkövetett jogsértések miatt keresett személyről került fel fotó a rendőrség honlapjára vasárnap. Az egyik képen egy kopasz, fekete dzsekis, arcát sállal eltakaró fiatalember, a másik fotón pedig egy középkorú férfi látható. Az első négy fényképfelvétel szerdán került fel a www.police.hu - ra, ez csütörtökön két újabb fotóval egészült ki, vasárnap pedig ismét két fénykép jelent meg. Közben az egyik férfi önként jelentkezett, így jelenleg hét embert keresnek a fényképfelvételek segítségével. A budapesti főkapitány minden egyes személy ismertté válása esetén félmillió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.
2008.03.23. 13:30
 
Spanyol éttermek a kövérség ellen
Huszonhatezer étterem csatlakozik a spanyol egészségügy-minisztériumnak a kövérség elleni programjához, amely a spanyoloknak azt a 26 százalékát célozza meg, akik rendszeresen házon kívül étkeznek. A csatlakozó éttermek emblémája, amelyet kiragaszthatnak az ajtajukra, Gustino, egy rokonszenves, kézzel, lábbal ellátott, mosolygó paradicsom. A Gustinónak elnevezett program mediterrán diétával és az elfogyasztott só-mennyiség csökkentésével akarja az embereket egészségesebb táplálkozásra bírni. A cél érdekében a menü háromféle előételében mindig lesz egy, ami zöldségekből áll, a második fogás választékában hal és az édességek között gyümölcs, gyümölcssaláta, vagy aszalt gyümölcs.
2008.03.23. 13:00
 
 
XVI. Benedek pápa Tibetet is említette húsvéti üzenetében
Húsvéti üzenetében a béke és a közjó megőrzéséért szólalt fel vasárnap XVI. Benedek pápa, aki a Közel-Keletet, Irakot, Afrika egyes vidékeit és Tibetet emelte ki külön a világ térségei közül. A pápa előzőleg ünnepi misét pontifikált a vatikáni Szent Péter székesegyház előtt zuhogó esőben. Az eseményre tízezrek gyűltek egybe, köztük magyar zarándokok is. A katolikus egyházfő több mint hatvan nyelven, köztük magyarul is üdvözletet küldött a kereszténység legnagyobb ünnepe alkalmából. "Krisztus feltámadott, Alleluja" - hangzottak szavai magyarul.
2008.03.23. 12:27
 
Zágrábban lesz a 2010-es vízilabda Eb
Zágráb rendezheti a 2010-es vízilabda Európa-bajnokságot az Európai Úszó Liga (LEN) vasárnapi, eindhoveni döntése alapján. A horvát fővárosnak Debrecen és Nagyvárad - közösen - volt az ellenfele. A magyar-román pályázat 9:6-ra maradt alul a Büro-szavazásnál Zágrábbal szemben - - tudta meg Csinta Samutól, az előkészítő bizottság sajtófőnökétől az MTI. A pólósok idei Európa-bajnokságának a spanyolországi Malaga ad otthont július első felében.
2008.03.23. 12:26
 
 
Kína összeesküvéssel vádolja a dalai lámát
Terrorista összesküvéssel vádolja a dalai lámát a kínai sajtó, amely szerint a tibetiek vallási vezetője összejátszik az ujgur szeparatistákkal is, és meg akarja zavarni "a világ népei által hőn várt olimpiai játékok" megrendezését. A kommunista párt központi lapja, a Zsenmin Zsipao szerint a láma erőszakmentes politikája soha sem volt igaz. "A dalai klikk úgynevezett erőszakmentessége az elejétől a végéig hazugság" - írta vasárnapi számában a lap. A vallási vezető visszautasítja a vádakat, elveti az erőszakos eszközöket, és tárgyalásokat ajánl Pekingnek Tibet valódi autonómiájáról, azaz nem a függetlenségéről.
2008.03.23. 12:05
 
 
Peking 2008: egy órával hamarabb gyújtják a lángot hétfőn
A tervezettnél egy órával korábban, magyar idő szerint 10 órakor lobbantják fel hétfőn az olimpiai lángot a görögországi Olümpiában. A programmódosítás oka, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint a nap közepén eső várható a Peloponnészoszi-félszigeten, ami meghiúsíthatja a hagyományos eljárást, vagyis azt, hogy parabolatükrök révén összegyűjtött napsugarakkal gyújtsák meg a fáklyát. Tasszosz Papahrisztu, a Görög Olimpiai Bizottság szóvivője arról számolt be, hogy ez idáig egyszer, az 1956-os melbourne-i játékok előtt volt eső a ceremónia idején.
2008.03.23. 11:29
 
 
Harminchárman sérültek meg az utakon az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 24 órában harminchárman sérültek meg az utakon; összesen csaknem száz közlekedési baleset történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor ismertetése szerint a legtöbb baleset a fővárosban történt, itt 13-an sérültek meg. Elmondta, a sérültek száma körülbelül kétszer annyi, mint egy átlagos napon. A szóvivő emlékeztetett: a szombati havas, esős időjárás több balesetet is okozott. Egy Cibakháza külterületén szombaton délután történt balesetben például négyen súlyos megsérültek, az egyikük a kórházban veszítette életét.
2008.03.23. 11:05
 
 
Úszó Eb: döntős a 4x200 m-es férfi gyorsváltó
Az eindhoveni úszó Eb vasárnap délelőtti műsorának csattanós zárásaként a 4x200 méteres férfi gyorsváltó az összesítésben az ötödik pozíciót érő magyar csúccsal (7:18.96 p) kiharcolta a jogot az esti döntőben való részvételre. Ráadásul a staféta első embereként Cseh László is országos rekordot úszott 1:48.75 perccel.
2008.03.23. 10:47
 
 
Úszó Eb: Kovács és Jakabos továbbjutott, Boulsevicz kiesett
Tovább javított a magyar összképen a 200 m női pillangó az úszó Európa-bajnokságon: Kovács Emese a legjobb idővel (2:09.80 p) vált tagjává a délutáni elődöntő 16-os mezőnyének, és ugyanitt továbbjutott, méghozzá negyedikként Jakabos Zsuzsanna (2:11.21) is. A szám harmadik magyarja, az Eindhovenbe csak ezért az egy indulásért kiutazó Boulsevicz Beatrix viszont nem járt szerencsével: jóllehet a nyolcadik időt (2:11.68) érte el, a nemzetenként csak két versenyző továbblépését megengedő szabály miatt kiesett, hiszen Kovács mellett Jakabos is gyorsabbnak bizonyult nála.
2008.03.23. 10:37
 
 
Afrikai papagájfaj honosodott meg Görögországban
Felkerült a Görögországban honos fajok hivatalos listájára egy papagáj, amely a szub-szaharai Afrikában él. A mintegy 40 centiméteres testhosszú, ragyogó zöld tollazatú psittacula krameri - vagyis a kis (vagy örvös) sándorpapagáj - első egyedeit jó 15 évvel ezelőtt észlelték az athéni kikötő környékén, de mára elterjedtek az egész görög fővárosban. Panagiotisz Lacudisz, a Görög Ornitológiai Társaság elnöke szerint azért kerültek fel a honos fajok listájára, mert azóta szüntelenül jelen vannak. A most honossá minősített faj latin nevét egy német kutatóról kapta, míg magyar neve - kis sándorpapagáj - Nagy Sándorra vezethető vissza, aki állítólag elsőként hozott ilyen madarat Európába.
2008.03.23. 10:24
 
 
Bécs a konferenciák városa
Bécsről eddig is köztudott volt, hogy szinte mágnesként vonzza a külföldieket, és magas életminőséget biztosító infrastrukturális szolgáltatásaival olyan feltételeket teremt, amelyek különösen kedvezőek nagyszabású konferenciák megrendezésére. Tavaly mégis csúcs született: soha annyi nemzetközi és hazai kongresszust, értekezletet nem tartottak az osztrák fővárosban, mint 2007-ben. 2764 rendezvénynek adott otthont tavaly Bécs, 19 százalékkal többnek, mint az azt megelőző évben. A rendezvények közül 713 számított konferenciának, a többi inkább csak értekezletnek. A legnépesebb tanácskozás a kardiológusoké volt, szeptemberi, háromnapos nemzetközi kongresszusukat több mint 33 ezren tisztelték meg.
2008.03.23. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443[2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista