2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Oroszország felé terjeszkedik a Malév
A Malév a meglévő három oroszországi desztináció mellett további két útvonal megnyitását tervezi - közölte Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója az MTI-vel, de a helyszíneket még nem kívánta megnevezni. A Budapest Airport kapcsán a vezérigazgató elmondta, hogy a repülőtér átépítésétől a szolgáltatások ár-érték arányának javulását várja. A világon a legdinamikusabban a kínai, az indiai és az orosz légipiac fejlődik - emlékeztetett Leonov Péter. A Malév most még az orosz piacra koncentrál, ahol a forgalmat és a bevételeket kívánja növelni - mondta a vezérigazgató. A légitársaság Moszkvába és Jekatyerinburgba közlekedik, Szentpétervárra pedig code share (székmegosztásos) járata van a Pulkovo Airlines-szal.
2008.04.05. 09:03
 
 
Eltűnt egy börtön Ausztriában
Elloptak egy börtönt Ausztriában - feltehetően a leendő rabok. A lopást megkönnyítette, hogy a zárka még kész sem volt, csupán előrecsomagolt elemeit vitték ládákban az építkezés helyszínére, hogy másnap nekilássanak a munkának. Az éj folyamán azonban "lába kélt" az egész anyagnak. A börtön fiatalkorúaké lett volna, és azért szemelte ki a hatóság éppen Traismauert, mert környékén megszaporodtak az utóbbi időben a vandál rongálások, a betörések és lopások, amelyeket zömmel ifjak követtek el - adta hírül az osztrák sajtó. A rendőrség gyanúja szerint fiatalok lopták el leendő börtönüket, hogy ne lehessen hova becsukni őket.
2008.04.05. 08:57
 
 
Karzai: egyöntetűek voltak az Afganisztánra vonatkozó NATO-döntések
Hamid Karzai országa szempontjából azt tartja a bukaresti NATO-csúcs legfontosabb eredményének, hogy az Afganisztánra vonatkozó döntéseket a résztvevők egyöntetűen hozták meg. Az afgán elnök budapesti látogatását befejezve pénteken az MTV Este című műsorának nyilatkozott. Kifejtette, hogy teljes egyetértést tapasztalt mind az afganisztáni újjáépítés, mind pedig a terrorizmus elleni harc támogatásában. Az államfő belpolitikai kérdésekről szólva egyértelműnek nevezte a terroristák és a máktermesztők kapcsolatát; ezek egymásra támaszkodnak, egymást erősítik - mondta. Ezért akarunk olyan országot építeni, ahol jobb biztonsági feltételek között élhetünk.
2008.04.05. 08:47
 
 
BKV-sztrájk: nincs egyezség, holnap tovább tárgyalnak
Nem sikerült megállapodásra jutnia a BKV Zrt. vezetőségének és a szakszervezetek képviselőinek a szombati tárgyaláson, de az egyeztetések vasárnap folytatódnak - közölte Nemes Gábor, a Cinkotai Autóbusz Üzem Szakszervezet elnöke az MTI-vel. Az elnök elmondta, hogy a BKV Zrt. a módosított megállapodás tervezetben végül engedményeket tett: elállt a tavaly decemberben bejelentett 300 fős létszámleépítéstől, és a paraméterkönyv tervezet végső kidolgozásába pedig bevonja a szakszervezeteket is. Arra is ígéretet tettek, hogy konzultációkat kezdeményeznek a főváros és az állam képviselőivel a vállalat biztonságos finanszírozásának megteremtése érdekében - mutatott rá a szakszervezeti vezető.
2008.04.05. 08:40
 
 
Népszabadság: Nem lát esélyt a koalíció fenntartására Demszky
Nem lát komoly esélyt a kormánykoalíció fenntartására Demszky Gábor; a liberális párti főpolgármester ugyanakkor azt is hangsúlyozta a Népszabadság szombati számában megjelent interjújában, hogy véleménye szerint nem lesznek előre hozott választások. Elmondta, hogy az SZDSZ valamennyi korábbi elnöke jelen volt, amikor a párt vezetése meghozta a döntést, hogy a szabaddemokrata miniszterek és államtitkárok április végén kilépnek a kormányból. Demszky Gábor szerint a koalíció felbomlásához az vezetett, hogy kiderült: a közös program, "a közösen kiizzadt kompromisszumok" sem tarthatók.
2008.04.05. 08:35
 
 
Megkezdődött az SZDSZ Országos Tanácsának ülése
Szombat délelőtt megkezdődött az SZDSZ Országos Tanácsának (ot) ülése a párt III. kerületi irodájában. A testület tagjai először Kóka János pártelnök beszámolóját hallgatják meg, aki összefoglalja az elmúlt időszak eseményeit, köztük azt a döntést is, amely szerint a szabaddemokrata miniszterek és államtitkárok április 30-i hatállyal lemondanak a kormányban viselt tisztségükről. Az ot ezután dönt a párt rendkívüli küldöttgyűlésének összehívásáról, amelyre feltehetően április 27-én kerülhet sor. A küldöttgyűlés adhat engedélyt a koalícióból való kilépésre, illetve hívhat össze június elejére egy másik küldöttgyűlést, amely végrehajthatja az SZDSZ rendkívüli tisztújítását.
2008.04.05. 08:30
 
 
Kína engedélyezte a Wikipedia angol oldalainak hozzáférését
A kínai hatóságok szombaton feloldották a Wikipedia internetes enciklopédia angol nyelvű oldalainak hozzáférési tilalmát, ugyanakkor továbbra is blokkolják a Tibettel és a Tienanmen térrel, valamint más, "politikailag érzékeny" témákkal kapcsolatos szócikkeket - közölték pekingi és sanghaji (Shanghai) internet-látogatók. A lépésre azután került sor, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság felszólította a pekingi nyári olimpia szervezőit: a játékok idején szabad internet-használatot kell biztosítani és hogy a világhálóhoz való hozzáférés tilalma "rossz fényt vet" az olimpia házigazdájára. Ugyanakkor a kínai nyelvű oldalakra továbbra is érvényesek a korlátozások.
2008.04.05. 08:24
 
 
Bundesliga: Duisburgban nyert a Cottbus
A találkozó előtt a még bennmaradást jelentő 15. helyet elfoglaló Cottbus egy góllal nyert a 16., már kieső pozícióban lévő Duisburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Bundesliga, 27. forduló: MSV Duisburg-Energie Cottbus 0-1 (0-1) gól: Skela (4.). Szombat: Hertha BSC-Werder Bremen 15:30, Eintracht Frankfurt-1. FC Nürnberg 15:30, VfB Stuttgart-Hamburger SV 15:30, VfL Wolfsburg-Hannover 96 15:30, Arminia Bielefeld-Karlsruhe 15:30, Schalke 04-Hansa Rostock 15:30. Vasárnap: Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen 17 Bayern München-VfL Bochum 17.
2008.04.05. 08:15
 
 
Meghosszabbítják a Blackwater iraki megbízását
Megújítják májusban az amerikai diplomaták iraki védelmét ellátó Blackwater biztonsági vállalat megbízását - közölte egy külügyminisztériumi illetékes pénteken az Egyesült Államokban. Hozzátette: amíg folyamatban van a cég ellen egy indokolatlan fegyverhasználat miatt folyó vizsgálat, addig nincs ok az együttműködés megszakítására. A vizsgálat megállapításaitól függően azonban akár a szerződés felmondása is elképzelhető. Az amerikai cég öt évre szóló szerződését minden évben felülvizsgálják. Az FBI és a külügyminisztérium külön-külön folytat vizsgálatot a Blackwater ellen azzal a gyanúval, hogy alkalmazottjai 17 ártatlan iraki civilt lőttek le tavaly szeptemberben egy incidens során.
2008.04.05. 08:00
 
 
Horvátország vízumkötelezettséget vezet be Koszovóval szemben
Vízumkötelezettséget vezet be az Európai Unióval határos Horvátország május elsejétől Koszovóval szemben - jelentették be Zágrábban. A horvát kormány pénteken nyilvánosságra hozott közleményében azzal indokolta az intézkedést, hogy a függetlenségét, Szerbiából való kiválását február 17-én kikiáltó Koszovó máig nem fogadta el a lakosainak állampolgárságára és útlevelére vonatkozó jogszabályokat. Zágráb egyúttal jelezte, hogy a hiányolt szabályozás megszületése esetén tárgyalásokat kezd a vízumkérdésről Pristinával. Az egykori dél-szerbiai tartomány lakosai jelenleg a Koszovót 1999 júniusa óta igazgató ENSZ-misszió (UNMIK) által kiadott útlevelekkel utazhatnak külföldre.
2008.04.04. 20:10
 
 
Thierry Henry a legjobban kereső francia sportoló
Az elmúlt évben 17,4 millió euróval Thierry Henry, az FC Barcelona labdarúgója kereste a legtöbb pénzt a francia sportolók közül. Őt Tony Parker, az NBA-bajnok San Antonio Spurs kosarasa követte 9,6 millió eurónak megfelelő összeggel, míg a harmadik Patrick Viera, az Internazionale futballistája lett 8 millióval. A 2007-es év első felét még Londonban, az Arsenal alkalmazásában töltő Henry jövedelmének 51 százaléka származott fizetésből, 17,4 százaléka a felszerelését biztosító szponzorától, 31,6 százalék pedig további támogatóitól.
2008.04.04. 19:05
 
 
Kiss Péter: a kormányzóképességet nem a kormányfőcsere biztosítaná
Kiss Péter szerint nem a miniszterelnök-cserén keresztül vezet az út a kormányzóképesség megtartásához. A kancelláriaminiszter úgy fogalmazott, hogy lehetőség szerint újra kell alakítani az SZDSZ-szel a koalíciót, de ha ez nem megy, akkor az ország számára fontos konkrét ügyek mentén kell együttműködni a felelős parlamenti erőkkel. Az MSZP alelnöke azt mondta, újra kell alkotni a koalíció politikáját, amit mindkét pártnak belül is rendbe kell tennie. Hangsúlyozta: a koalíciós vita nem személyi kérdésekről szól. A kancelláriaminiszter szerint kiegyensúlyozottabb kormányzásra van szükség, vagyis az elmúlt másfél évben elindult ügyek mellett az emberek hétköznapi személyes kihívásait is segíteni kell.
2008.04.04. 19:04
 
 
Birkózó Eb: Sastin Marianna bronzérmes
Sastin Marianna bronzérmet szerzett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. A 63 kg-ban szereplő magyar birkózó, a 2005-ös világbajnokság ezüstérmese a harmadik helyért rendezett mérkőzésen az azeri Oleszija Zamulával találkozott, és - a viadal honlapja alapján - három menetben nyert (1-0, 0-1, 3-0). Sastin a nap során legyőzte a spanyol Maria Mendezt, majd az ötszörös világ- és Európa-bajnok osztrák Nikola Hartmannt, aztán az elődöntőben kikapott a fehérorosz Olga Hilkótól. Szabó Emese (55 kg) és Soós Rita (72 kg) korábban kiesett.
2008.04.04. 18:41
 
 
Felesleges az erőltetett folyadékbevitel?
Az általánosan elterjedt nézet szerint a fokozott folyadékbevitel a jó egészség záloga: az ajánlott dózis napi nyolc pohár víz. Ezt az evidenciát vette górcső alá a Pennsylvaniai Egyetem két nefrológus szakértője - Stanley Goldfarb és Dan Negoianu, aki áttekintette a szakirodalmat, hogy megvizsgálja vízívással kapcsolatos "négy mítoszt": a fokozott folyadékbevitel elősegíti a szervezet méregtelenítését, feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti az éhségérzetet, valamint a fejfájások gyakoriságát. A tudósok szerint, akik vizsgálataik eredményét az Amerikai Nefrológiai Társaság lapjában publikálták, a forró égövi országokban, valamint bizonyos betegségeknél, így vesekő esetében valóban indokolt a fokozott folyadékbevitel.
2008.04.04. 18:01
 
SZDSZ: szombaton dönt az ot a küldöttgyűlés összehívásáról
Szombaton dönt a rendkívüli küldöttgyűlés összehívásáról az SZDSZ országos tanácsa (ot). Az április végére tervezett rendkívüli küldöttgyűlésen hozhatnak határozatot a párt tisztújításáról és a koalícióból való kilépésről. Az SZDSZ ügyvivő testülete (üt) kedden egyhangúlag határozott arról, hogy a párt országos tanácsa április 5-i ülésén két rendkívüli küldöttgyűlés összehívásáról döntsön. Az első rendkívüli küldöttgyűlés dönt a koalícióról, az SZDSZ alapszabályának módosításáról és a második rendkívüli tisztújító küldöttgyűlés összehívásáról. A második rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésen megválasztják a párt elnökét, a 12 ügyvivőt és az országos tanács 20 tagját.
2008.04.04. 17:55
 
 
Agyvédő napi koffeinadagunk
A kávé hozzájárul szellemi frissességünk megőrzéséhez, mert csökkenti a koleszterin káros hatását szervezetünkre - állítják amerikai kutatók. A kávéval kapcsolatban már korábban is felmerült, hogy fogyasztása mérsékli az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét. Egy amerikai kutatócsoportnak a Journal of Neuroinflammation című szakfolyóiratban megjelent tanulmánya ad lehetséges magyarázatot ennek okára. Az úgynevezett agy-vér gát az a szűrőrendszer, mely megvédi az agyat a véráramban keringő potenciálisan káros vegyszerektől. Korábbi tanulmányok azt bizonyították, hogy a vér magas koleszterinszintje "lyukacsossá" teszi ezt a szűrőrendszert, ami által érzékenyebbé válik az agy a káros hatásokra.
2008.04.04. 17:29
 
 
Birkózó Eb: Szabó Emese kiesett
Szabó Emese a vigaszágon kikapott, ezzel befejezte szereplését a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. Az 55 kg-os súlycsoport magyarja - a viadal honlapja szerint - a görög Szofia Pumpuridutól szenvedett vereséget, mégpedig három menetben (0-2, 1-0, 0-1). Szabó azután került a vigaszágra, hogy első mérkőzésén alulmaradt a moldovai Ludmilla Cristeannal szemben, legyőzője pedig a későbbiekben bejutott a döntőbe. Soós Rita (72 kg) már korábban kiesett, Sastin Marianna (63 kg) viszont a bronzéremért mérkőzhet az esti programban.
2008.04.04. 17:23
 
 
Dávid Ibolya: soha nem támogattam ezt a "félszocialista világot"
Konzervatív politikusként soha nem támogattam ezt a "félszocialista világot", amit sikerült Magyarországon megtartani vagy kiépíteni a rendszerváltozás után is - közölte az MDF elnöke Zalaegerszegen. Dávid Ibolya szerint az SZDSZ bejelentése, hogy ellenzéki pártként kíván politizálni, egyértelművé tette: "többen vagyunk ma a parlamentben, akik egykulcsos adót szeretnénk". Hozzátette: nincs felelős gazdasági szakember, aki ne azt akarná első helyen megoldandó problémának, hogy növelni kell Magyarországon a vállalkozásbarát környezetet, vonzani a vállalkozókat, munkahelyeket létesíteni.
2008.04.04. 17:09
 
 
Ronaldinho számára befejeződött a szezon
Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában. A klub közleménye szerint a brazil klasszis a csütörtöki edzésen sérült meg, s az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a jobb lábában, így legalább hat hétig nem léphet pályára. Mivel a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság miatt a nemzeti bajnoki és kupaküzdelmek is május közepéig befejeződnek, Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a Barcelonában.
2008.04.04. 17:04
 
 
Tömegközlekedés nélkül a fővárosiak harmada gyalogolni kényszerülne
Közösségi közlekedés nélkül a főváros népességének körülbelül 30-40 százaléka - aki már nem, vagy még nem rendelkezik autóval - csak gyalog közlekedhetne, a többiek, akik autóval rendelkeznek, csak 12-15 kilométeres óránkénti sebességgel araszolnának a város útjain - mondták el közlekedésmérnökök a távirati irodának. Az MTI annak kapcsán kérdezett meg közlekedésszervező mérnököket, hogy a BKV szakszervezetei április 7-ére üzemkezdettől délután egy óráig sztrájkot hirdettek. A szakértők arra hívták fel a figyelmet, hogy jelenleg napi kétmillió utast szállítanak a BKV járművei, ha leáll a közösségi közlekedés, nekik is autóba kellene ülniük, vagy gyalog kellene útnak indulniuk.
2008.04.04. 16:53
 
 
Asztalitenisz olimpiai selejtező: Lovas is kiesett, egyelőre nincs kvóta
Lovas Petra a döntő szettben 12:10-re alulmaradva kikapott az elődöntőben az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, a főverseny első szakaszában, így - a korábban búcsúzott Póta Georginához és Zwickl Dánielhez hasonlóan - pénteken neki sem sikerült a kvótaszerzés. A Postás Európa-bajnok játékosa (75. a világranglistán) a francia-kínai Xian Yi Fang legyőzése után a román Elizabeta Samara (71.) ellen lépett asztalhoz.
2008.04.04. 16:11
 
John McCain továbbra sem kér titkosszolgálati védelmet
Továbbra sem kér személyes biztonsága érdekében titkosszolgálati védelmet John McCain amerikai szenátor, annak ellenére, hogy várhatóan ő lesz a Republikánus Párt elnökjelöltje. Erről Mark Sullivanre, a különleges személyek védelmét biztosító titkosszolgálat igazgatójára hivatkozva számolt be a The Washington Post pénteken. McCain eddig nem igényelt védelmet, így titkosszolgálati felügyelet nélkül kampányol. Vele ellentétben viszont szigorúan védik az amerikai elnökségért folyó küzdelemben talpon maradt másik két politikust, a demokrata párti Hillary Clinton és Barack Obama szenátort.
2008.04.04. 15:51
 
 
Bahreini Nagydíj, 2. szabadedzés: továbbra is a Ferrari áll az első két helyen
A brazil Felipe Massa (Ferrari) nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság harmadik futama, a Bahreini Nagydíj második szabadedzését is. A második helyen csapattársa, a finn Kimi Raikkönen végzett, míg a harmadik a finn Heikki Kovalainen (McLaren) lett. Az összetett világbajnoki pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ezúttal is a negyedik időt autózta, igaz, korán fel kellett adnia a tréninget, miután az egyik kanyarban kicsúszott és a gumifalnak csapódott.
2008.04.04. 15:02
 
 
Simor: komolytalan a miniszterelnökségről szóló felvetés
Továbbra is megalapozatlannak és komolytalannak tartja a miniszterelnökségére vonatkozó felvetéseket Simor András. A jegybankelnök azt követően erősítette ezt meg az MTI-nek, hogy Gyurcsány Ferenc pénteki sajtótájékoztatóján egy kérdésre azt válaszolta: nem ő az akadálya egy szakértői kormány megalakulásának, erről a parlament dönthet. Hozzátette: a kérdés az, van-e jelentős többsége az Országgyűlésben - Simor András vagy bárki más vezetésével - egy 2.000 milliárdos kiadáscsökkentésnek. A kormányfő leszögezte, hogy szerinte nincs. Simor a szakértői kormányra vonatkozó felvetést nem kívánta kommentálni.
2008.04.04. 14:04
 
 
Nincs megegyezés a BKV és a szakszervezetek között
Nem vezettek eredményre a pénteki tárgyalások sem a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. vezetősége és a szakszervezetek között, így egyre valószínűbb a hétfői sztrájk - jelentették be az érdekképviseletek képviselői. Az egyeztetés vasárnap folytatódik. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnökhelyettese elmondta, hogy a munkáltató egyetlen követelésüket sem teljesítette: nem vonta vissza a járatritkítási tervezetet, nem tett le a bejelentett 300 fős létszámleépítésről és semmiféle garanciát nem tudott adni a BKV finanszírozási problémáinak megoldására. Egyelőre elkerülhetetlennek látszik a hétfői üzemkezdettől 13.00 óráig bejelentett munkabeszüntetés.
2008.04.04. 13:56
 
 
Horváth Ágnes: áprilisban 463 gyógyszer ára csökkent
Április 1-jén 463 gyógyszer ára csökkent, átlagosan 5 százalékkal - jelentette be Horváth Ágnes egészségügyi miniszter. Többek között vérnyomás- és koleszterincsökkentők, urológiai készítmények, pszichiátriai szerek, antibiotikumok ára lett kevesebb - mondta. "Idén további kézzelfogható gyógyszerár-csökkenés várható" köszönhetően a gyógyszer-gazdaságossági törvénynek és a negyedéves fixesítésnek - tette hozzá Horváth Ágnes, aki emlékeztetett arra, hogy januárban is több, mint négyszáz termék ára csökkent átlagosan 6 százalékkal, tavaly pedig 2500 árcsökkentést kezdeményeztek a gyártók, amely összesen 959 terméket érintett.
2008.04.04. 13:40
 
ÖTM: átutalhatók az olimpiai felkészülési pénzek
Bajnai Gordon, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) sportért is felelős vezetője április 4-i hatállyal aláírta azt a rendeletet, mely az állami sportcélú támogatás felhasználásának és elosztásának részletes szabályait határozza meg, s amelynek alapján adottak a feltételek a magyar versenyzők sikeres pekingi olimpiai szerepléséhez. Az ÖTM tájékoztatójában leszögezi: soha ennyi pénz nem állt a sportágak rendelkezésére a zavartalan ötkarikás felkészülésre. Az eredményes olimpiai felkészülés és kvalifikáció kiemelt támogatása érdekében a kormány több alkalommal, több száz millió forintos összegeket biztosított kiegészítő, plusz forrásként a sportköltségvetéshez. A rendeletnek költségvetési többletkiadást eredményező hatása nincs.
2008.04.04. 13:04
 
 
Gyurcsány a koalíció fennmaradását szeretné
Gyurcsány Ferenc nem örül az SZDSZ döntésének, és jobban szeretné a koalíció fennmaradását. A miniszterelnök szerint a legnagyobb valószínűséggel egy nyitott egypárti szocialista kormány megalakulására van esély, amely mérsékelt, felelős reformpolitikát folytat - közölte a kormányfő nemzetközi sajtótájékoztatóján pénteken a parlamentben. Mint mondta, biztos abban, hogy ilyen politikához az SZDSZ és az MDF is támogatást nyújt. Gyurcsány nem tartja valószínűnek, hogy április 30 után az MSZP bármely más parlamenti párttal koalíciós tárgyalásokat kezdeményezzen.
2008.04.04. 12:15
 
 
Fidesz: a politikai válság alapvetően rengeti meg a magyar gazdaságot
A politikai válság alapvetően rengeti meg a magyar gazdaságot, a piacok egyre inkább az előre hozott választásokat tartják megoldásnak - jelentette ki Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. A politikai válság miatt a piac teljes bizonytalanságban van, ez pedig jelentős károkat okoz Magyarországnak - mondta a politikus, aki egy internetes lap felmérésére hivatkozva hozzátette, hogy a piaci szereplők egyre inkább az előrehozott választásokat tartják megoldásnak. Arra a kérdésre, hogy a Fidesz is ezt az álláspontot képviseli-e, Varga Mihály úgy fogalmazott: ezt ennyire konkrétan nem mondják, hanem a véleményük az, "hogy az emberek kezébe kell visszaadni a lehetőségét annak, hogy döntsenek a sorsukról".
2008.04.04. 11:55
 
Japán Gumigyár terjeszkedik Magyarországon
A tegnapi napon hivatalosan is megnyitották Tatabányán az első japán gumigyárat. A Bridgestone közel 200 embert foglalkoztat a 190 millió eurós beruházást követően.
2008.04.04. 11:50
 
 
Pénzügykutató: az idén 2,3 százalékkal nő a GDP
A tavalyi év kedvezőtlen öröksége nyomán az idén 2-2,5 százalékkal, valószínűleg 2,3 százalékkal nő a GDP, az átlagos infláció 6 százalékra csökken, ez a Pénzügykutató Zrt., új konjunktúra jelentésének két legfontosabb eleme - mondta Petschnig Mária Zita, az intézet főmunkatársa. A gazdaság túlhűtött állapotban van - jellemezte a tavalyi fiskális-, és jövedelempolitikából adódó kiinduló helyzetet Petschnig Mária Zita. A Pénzügykutató erre az évre a beruházások 2,3-3 százalékos növekedését prognosztizálja, miközben a háztartások fogyasztása minimálisan egy százalékkal emelkedik. Az intézet szerint a folyó fizetési mérleg várhatóan 5,3 milliárd eurós hiánnyal zár. Az államháztartás GDP arányos hiánya eredményszemléletben 4 százalékra csökken.
2008.04.04. 11:42
 
 
AC Milan: Maldini nem tud dönteni a visszavonulásáról
Egyelőre sem a visszavonulásról, sem a folytatásról nem döntött Paolo Maldini, az AC Milan veterán labdarúgója. "Minden reggel más ötlettel kelek ki az ágyból. Nem az eredmények számítanak, úgy gondolom, egy ilyen karrier után ezzel már nem kell foglalkoznom" - mondta a 39 éves legenda, aki tavaly még biztos volt abban, hogy a mostani lesz az utolsó idénye, ám egy hónappal ezelőtt úgy nyilatkozott, érzi még magában az erőt és folytatni akarja. A 126-szoros válogatott Maldini ezüstérmet nyert az 1994-es világ- valamint a 2000-es Európa-bajnokságon, és 1985 óta több mint 600 meccsen szerepelt a Serie A-ban.
2008.04.04. 11:24
 
 
Bahreini Nagydíj, 1. szabadedzés: "hazai" pályán a Ferrarik
A brazil Felipe Massa (Ferrari) nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság harmadik futama, a Bahreini Nagydíj első szabadedzését. A második helyen csapattársa, a finn Kimi Raikkönen végzett, míg a harmadik, a német Nico Rosberg (Williams) lett. Az összetett világbajnoki pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ezúttal a negyedik időt autózta. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:32.233 p, 2. Kimi Ra:ikkönen (finn, Ferrari) 1:32.350, 3. Nico Rosberg (német, Williams) 1:32.415, 4. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:32.705, 5. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:32.868, 6. Nakadzsima Kazuki (japán, Williams) 1:33.121.
2008.04.04. 10:54
 
 
Elmarad a hétfői rendkívüli MLSZ-közgyűlés
Elmarad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőre kiírt rendkívüli közgyűlése, melyen a Telkibe tervezett edzőközpont finanszírozásáról kellett volna dönteni. Serényi Péter sajtófőnök arról tájékoztatta az MTI-t, hogy további tárgyalások szükségesek az OTP Bank és az MLSZ között a hitelkonstrukció ügyében. A 2,5 milliárd forintos beruházás egy részét az Európai (UEFA) és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) finanszírozza, a fennmaradó összeg jelentős részére pedig hitelt szeretne felvenni az MLSZ. A komplexum magában foglalna egy szálloda és négy futballpálya mellett egy sportcsarnokot, teniszpályákat, konferenciatermet és strandfocipályát is.
2008.04.04. 10:35
 
 
Az EKB ismét kizárja a kamatcsökkentést
Az Európai Központi Bank (EKB) igazgatótanácsának egyik tagja pénteken ismét kizárt bármiféle lehetőséget a kamatcsökkentésre. Az euróövezetben márciusban átlagosan 3,5 százalékkal voltak magasabbak a fogyasztói árak, mint tavaly márciusban, jelentették az EU statisztikai hivatalában hétfőn előzetes becslésként. A márciusi ütem új rekord a közös statisztika 1997. januári bevezetése óta. Az EKB kamatpolitikájának legfeljebb 2 százalékos tizenkét havi inflációt kell megcéloznia az euróövezetben. Az EKB jövő csütörtökön tartja egyébként következő kamatdöntő értekezletét, legutóbb tavaly június elején emelte alapkamatát, negyed százalékponttal 4,00 százalékra.
2008.04.04. 10:27
 
 
Birkózó Eb: Sastin a bronzért küzdhet, nincs kvóta
A 63 kg-ban szereplő Sastin Marianna az elődöntőben kikapott, így a bronzéremért mérkőzhet a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság péntek esti programjában. A 2005-ös világbajnokság ezüstérmese a viadal honlapja szerint az első és a második menetet is 2-0-ra veszítette el a fehérorosz Olga Hilkóval szemben, aki a budapesti vb-n éppen a magyar mögött lett harmadik. Sastin vereségével egyben elveszítette esélyét, hogy már Tamperében olimpiai kvótát szerezzen, miután Hilko és a másik ágról fináléba jutott orosz Alena Karacseva sem kvalifikálta még magát - illetve nemzetét - a pekingi játékokra. Szabó Emese (55 kg) a vigaszágon folytathatja, Soós Rita (72 kg) viszont kiesett.
2008.04.04. 10:01
 
 
Juscsenko: Ukrajna NATO-tagsága nem Oroszország ellen irányulna
Ukrajna esetleges belépése a NATO-ba nem Oroszország ellen irányulna - mondta Viktor Juscsenko ukrán államfő a NATO-Ukrajna Tanács ülésén pénteken Bukarestben. Az államfő azt is hozzátette, hogy Ukrajna NATO-tagsága nem vonná majd maga után külföldi katonai támaszpontok létesítését. A NATO vezetői ígéretet tettek Ukrajna későbbi felvételére a csütörtöki csúcstalálkozón, ám egyelőre úgy döntöttek, hogy a tagság "előszobáját" jelentő tagsági akciótervbe (MAP) csak később vonják be. Ukrajna egyébként nagy eredménynek tartja, hogy az észak-atlanti szövetség bukaresti csúcstalálkozóján mindenki egyetértett az ország jövőbeni NATO-csatlakozásának fontosságában - tette hozzá az ukrán elnök.
2008.04.04. 09:41
 
 
80 millió euró volt a külkereskedelemi hiány januárban
Januárban a külkereskedelmi termékforgalom hiánya 80 millió eurót, 19 milliárd forintot tett ki, ami 140 millió euróval, 36 milliárd forinttal alacsonyabb a 2007 januárinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a részletes adatokat pénteken. A korábban közölt előzetes adatok 71 millió eurós passzívumot mutattak. Az első hónapban a kivitel volumene 19, a behozatalé 15 százalékkal nőtt az előző év azonos hónapjához képest. Folyó áras forintadatokból számítva az export értéke 18, az importé 15 százalékkal bővült, euróban a növekedés üteme 17, illetve 14 százalékos volt.
2008.04.04. 09:01
 
Mariah Carey megelőzte Elvis Presleyt
Mariah Carey amerikai pop és rhythm and blues-díva legújabb kislemezével a Billboard százas listájának élére ugrott, s megelőzte az első helyek tekintetében Elvis Presleyt, Amerika bálványát. A Touch My Body Carey tizennyolcadik dala, amely valaha is vezette a Billboard 100-as listáját. Az immár 38 esztendős énekesnő albumaiból karrierje kezdete (1990) óta 170 millió darabot adtak el világszerte. A Touch My Body egyébként a digitális letöltések számát illetően is az első helyre került - a hét eleje óta 286 ezer letöltést regisztráltak a dalból.
2008.04.04. 08:52
 
 
Napi Gazdaság: Hitelt vesz fel a Magyar Rádió
Az idén 5,9 milliárd forint költségvetési támogatásban részesülő Magyar Rádió Zrt. 3,2 milliárd forint felvételét tervezi - írta pénteken megjelent számában a Napi Gazdaság. A társaság a hitelfelvételre közbeszerzési eljárást hirdetett, amelynek felhívásából kiderül, hogy a rádió a hitelhez szükséges biztosítékként a Bródy Sándor utcai ingatlanát ajánlja fel. A hitelszerződés megkötéséhez a rádiókuratórium elnökségének engedélye, a jelzálog bejegyzéséhez pedig pénzügyminiszteri engedély szükséges.
2008.04.04. 08:38
 
Ismét jár a 3-as metró
Negyven percig állt péntek reggel a metróforgalom a 3-as vonalon a Deák Ferenc tér és az Árpád-híd között egy műszaki hibás szerelvény miatt - tájékoztatta a BKV sajtószolgálata az MTI-t. Az egyik szerelvény néhány perccel nyolc óra előtt romlott el a Nyugati pályaudvari állomáson. A hibát fél kilencre sikerült elhárítani, ezt követően indult meg ismét a forgalom az érintett szakaszon. Ezalatt pótlóbuszok szállították az utasokat - tette hozzá. A meghibásodás miatt lelassult a forgalom, több állomáson hosszú percekig álltak a szerelvények. A BKV még vizsgálja a hiba okát.
2008.04.04. 08:30
 
 
Világgazdaság: Béremelések várhatók áprilisban is
A hazai vállalatok egyharmada áprilisban emeli a fizetéseket - olvasható a Világgazdaság pénteki számában; a lap szerint a dolgozók többsége reálkereset-csökkenéssel számolhat. A bérnövelést az infláció, a cég gazdálkodása és a munkavállalók egyéni teljesítménye befolyásolja leginkább, a kormányválság, a forint gyengülése azonban nem. A fizetések növekedése az idén a nemzetközi tanácsadó cégek előrejelzése szerint 6,1-7,3 százalék közé tehető. Nem emelkedik egyformán mindenki "havi fixe", többségüké két-három százalékkal, míg a legjobbak, a kulcsemberek 10 százalékos emelést is kaphatnak.
2008.04.04. 07:57
 
 
Áruházi hajtóvadászat esküdtekre
Áruházi embervadászatra küldtött seriffhelyetteseket egy bíró az Egyesült Államokban, mert nagyon kifogyott az esküdtekből. A rendőrök által találomra megszólított vevők igencsak meglepődtek, hogy miután két kérdésre igennel válaszoltak - nevezetesen, hogy Allen megyében laknak és bejegyzett szavazók-e - máris a kezükbe kaptak egy bírói idézést esküdtszéki tagságra. A seriffhelyettesek egy nagyáruházban és egy bevásárlóközpontban két napig vadásztak, az elsőn tizenkét esküdtet "ejtettek el", a másodikon nyolcat. További hatot a bíróság épületében "fogdostak össze", többek között egy válóperéről éppen kilépő férfit. Ő is nagyot csodálkozott a hirtelen jött kötöttségen.
2008.04.04. 07:49
 
 
Budapestre érkezett az afgán elnök
Hamid Karzait katonai tiszteletadással fogadták a Sándor-palotánál. A közép-ázsiai ország vezetője a NATO bukaresti csúcsáról érkezett a magyar fővárosba pénteken. Karzai először meghívójával, Sólyom Lászlóval folytat megbeszélést. Ezt követően találkozik Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, Szili Katalin házelnökkel. Az afgán államfő egynapos magyarországi útján konzultál Göncz Kinga külügyminiszterrel és Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel is. Afganisztán a magyar fejlesztéspolitika kiemelt célországa. Tavaly és idén is félmilliárd forintot költ Magyarország fejlesztésekre a közép-ázsiai országban.
2008.04.04. 07:45
 
 
FIFA: május 20-án kezd az új kommunikációs igazgató
Május 20-tól a svájci Hans Klaus lesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) új kommunikációs igazgatója. A 42 éves szakember korábban hazája igazságügy-minisztériumában dolgozott, ezenkívül ő volt egy ideig a Swissair légitársaság szóvivője. Klaus Andreas Herrent váltja, aki lemondott tisztségéről.
2008.04.04. 07:42
 
 
A hírszerzők szerint javul a helyzet Irakban
Az iraki biztonsági helyzet jelentős javulásáról számol be egy új hírszerzői jelentés, amelynek tartalma csütörtökön szivárgott ki az Egyesült Államokban. A dokumentum a legutóbbi ilyen jelentésnél jóval kedvezőbben ítéli meg a biztonsági helyzetet az iraki városokban - mondta el egy kongresszusi tisztségviselő. Részleteket azonban nem közölt. A beszámolót az Egyesült Államok tizenhat nemzetbiztonsági szolgálata készítette közösen. A kongresszusi képviselők David Petraeusnak, az Irakban szolgáló amerikai csapatok parancsnokának egy hét múlva esedékes kongresszusi meghallgatásának háttéranyagaként kapták meg. Az elemzés nem terjed ki az elmúlt héten a dél-iraki Bászrában kezdődött harcokra.
2008.04.04. 07:35
 
 
Kocsmai bérivócimbora
Kocsmázó ivócimborát akar bérelni 88 éves apjának egy férfi Nagy-Britanniában. A hirdetésből kiderül, hogy nem csak inni kellene a bácsival, hanem az idősotthonból el is kísérni a kocsmába, onnan meg vissza. Hetente két kocsmatúráról lenne szó. Inni nem kellene sokat, mert a "papa" mértéktartó, viszont annál többet beszélgetni vele. Mindezt 7 fontos - 2500 forintos - órabérért. Emellett természetesen költségtérítést is kap a vállalkozó "gardelord", no meg minimum egy korsó sört. Az ivócimbora- és társalkodóbérlő azonban kikötötte, hogy csakis férfiak jelentkezzenek. Tizenévesek nem kellenek, sem pedig olyanok, akik rendre tökrészegre isszák magukat.
2008.04.04. 07:27
 
 
BKV-sztrájk: folytatódnak az egyeztetések
Ha ma sem sikerül egyezségre jutnia a BKV Zrt. vezetőségének és a szakszervezetek képviselőinek, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy hétfőig, a sztrájkig sikerül megegyezni - vélekedett több szakszervezeti vezető. A még elégséges szolgáltatásról szóló tárgyalások ma 8.00 órakor, míg a szakszervezeti követelésekkel kapcsolatos megbeszélések 11.00 órakor folytatódnak. A szakszervezetek jövő hétfőre, április 7-ére üzemkezdettől délután egy óráig hirdetettek sztrájkot: kezdetben a 10 százalékos járatritkítási tervek ellen tiltakoztak gazdasági és szociális jogaik védelme érdekében, mára azonban követeléseik főleg a közlekedési társaság gazdasági problémáinak rendezésére irányulnak.
2008.04.04. 07:13
 
 
Vasutassztrájk: Nincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között pénteken Herczog László munkaügyi közvetítővel megtartott egyeztetésen a szakszervezet sztrájkköveteléséről és a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést április 7-én, hétfőn folytatják. A pénteki megbeszélést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy a tárgyaláson nem jutottak előbbre. Az alelnök megismételte, hogy a VDSZSZ országos választmányának március 26-i döntése alapján a sztrájk folytatódik, annak időpontját időben, a munkabeszüntetés előtti napon bejelentik.
2008.04.04. 07:00
 
 
UEFA Kupa: Dzsudzsákék firenzei döntetlenje
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven - a magyar légiós nélkül - 1-1-es döntetlent játszott idegenben a Fiorentinával a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Getafe ugyanilyen eredményt ért el a Bayern München otthonában. Eredmények: UEFA Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzések: Glasgow Rangers (skót)-Sporting Lisboa (portugál) 0-0, Fiorentina (olasz)-PSV Eindhoven (holland) 1-1 (0-0) gól: Mutu (56.), illetve Koevermans (63.), Bayern München (német)-Getafe (spanyol) 1-1 (1-0) g: Toni (26.), illetve Contra (90.). A visszavágókat jövő csütörtökön rendezik.
2008.04.04. 06:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432[2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista